Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
engem a múltkor cseszett fel egy nő, valami kis fossal, talán clio, vagy nem tudom. jön mögöttünk a rakparton (vagy a szentendrein), fél lámpával ős is. egy szakaszon 2-3 rendőrautó, igazoltatnak, az meg reflexből felkúrja a refit, hogy ne látszódjon, hogy nem ég a tompított, én meg alig láttam valamit. utálom az ilyen embereket, legszívesebben kiszálltam volna és beleállítok egy fejszét a szélvédőjébe
-
Balupapa
senior tag
nekem az automata ablaktörlő hiányzik a C5ből
Állandóan állítgatni kell a Polon menetközben
meg még egy dolog van ami bejött, hogy ha bekapcsolt ablaktörlővel állítóm le a kocsit, és utána indítom akkor a C5 nem kezd el törölni (másnap szárazon), csak ha ujbol vissza teszem. Ezzel szemben a Polo..... -
mycso
veterán
válasz
Balupapa #69390 üzenetére
Nekem az automata fényszóró kapcsoló bejön(ne), csak ugye sötétben indítózásnál nem jó, mert szétcsesződik az izzó hamar.
Illetve csak azóta látom hasznát, amióta van nappali menetfényem, amúgy értelmetlennek tartom.Amit írsz, ilyet pl. erdős/hegyi utakon, főleg borús időben tud produkálni nálam, hogy össze-vissza kapcsolgatja.
-
-
Cheesy
őstag
Gyorshajtással vigyázzatok!
-
Melack
veterán
Mennyi kilométer alatt 'ég be ' egy új fék? Cserélték a hátsó féket 3 hete, ment bele azóta vagy 60 km, és a korábban is bajos jobb hátsóm még mindig 'szagos '. De csak az.
-
probizz
tag
Seat Cordoba (2002) gyári fejegységnél hol találom a cd-tár bemenetet?
Ilyen:
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #69379 üzenetére
ki lehet ezt valahogy próbálni?
-
ABE
őstag
válasz
DeFranco #69354 üzenetére
Émmeg múltkor szóltam egy fazonnak a kúton, hogy dikmá, nem ég az egyik lámpád. Aszonta, hogy köcce, tudja. Remélem, hogy azóta sem félszemű lámpásként bolyong a sötét éjszakában.
Bájdövéj, múltkor vettem új izzókat: [link]
- világít, mint a barom, múltkor az utasaim beszóltak, hogy minek világítok ennyire
- azóta rendszeresen villognak rám, hogy mit világítok ennyire
- azért élvezem, de a ziherség kedvéért elmegyek megnézteni, hogy a fényszórók faszán vannak-e belőveP.S: de szép színed van, végre iszol rendesen.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
szőröscica #69351 üzenetére
sok ~uj auto olyan, az utobbi 8-10 evebol mar, hogy mindig vilagit a muszerfala ha gyujtason van az auto
a regebbi digoverdakon meg nem kell lekapcsolni, mert gyujtaskulcs ki es minden lekapcsolodik, vissza, akkor minden visszakapcsolodik, ahogy volt
faek ecceru, es nem lehet rajtafelejteni a vilagitast, meg elfelejteni felkapcsolni, eccer felkapcsolod aztan evekig ugy lehet hagyni
-
DeFranco
nagyúr
-
mokus1
addikt
válasz
szőröscica #69351 üzenetére
Egyszer bevallom én is benéztem még ősszel kb 6 óra fele. Mert a műszerfalvilágítás nem kapcsolódik automatikusan és volt hogy úgy felejtettem világítottak a műszerek városban voltam kellett pár km mire rájöttem hogy bäzmeg
-
szőröscica
addikt
Most egyébként ez divat, szinte minden nap látok olyan IQ mestert, akinek nem ég a lámpája este. Oké, hogy a város ki van világítva, de az nem tűnik fel neki, hogy a műszerfalat, meg úgy általában semmilyen gombot nem lát az autóban?
Nem új autókról beszélünk, hanem olyanokról, amikben akkor világított a műszerfal, ha a fényszóród is ég.
Ja és a menetfény az emberi feledékenységgel párosítva veszélyes. Ugye megszokják a userek, hogy nem kell fényszórót kapcsolni és így fordulhat elő, hogy a ködben egyszercsak utolérsz egy ezüstmetál Audi A4-est, ami gyakorlatilag nem látszik.
-
Acheron
őstag
Ez a téli - nyári, meg ismerem az autóm és majd nem megyek gyorsan kérdés azért érdekes. Idén március elején defektesre ütötte a kátyú a jobb elsőmet (köszönöm, közútkezelő), jobb híján kicseréltem mindkét elsőt a nyárira (4 - 5 mm). Végül is márciusban már nem esik a hó... Aztán mégis... Egyenes útról, kb 30 km/h -ra lassítva fordultam le, azaz csak fordultam volna, mert az elfordított kormány mellett is ment egyenesen az autó, én meg néztem bambán a kis utcát, ahogy balra hátra el... Sokat vezetek, de akkor féltem az autóban.
Amit egyébként nagyon jól ismerek, és épp nem vezettem gyorsan. Azután megcsináltattam és visszatettem a téliket.
Ennyit a nyári gumiról hóban. -
hdman
őstag
válasz
Kornel #69244 üzenetére
Vesz egy 10 naposat 8 euróért aztán kalap.
Alapból nagy a forgalom, most meg pláne a karácsonyi szezon miatt. Ha nem ismeri az egérutakat ( márpedig gondolom nem
), akkor dugóhegyben fog állni.
Hogy hol érdemes parkolni? Kicsit pontosithatnál
12-13-14-15-23 kerületekben tudok segiteni, ezeket nagyjából ismerem.
MunezXBK: én meg a schönbrunni kastélyt utálom, minden nap látom, már forog a gyomrom
-
Kornel
veterán
-
emvy
félisten
válasz
Laraxior #69339 üzenetére
> Az meg, hogy 2 évente bekopik 4-5 mm alá, istenem, nem fogom kidobni ha 1.6mm felett van.
Kivalo dontes. A lampat se kell allandoan cserelni, par ejszakai tura az M7-esen siman belefer lampa nelkul, nyilvan nem allandoan, de ha egyszer-egyszer nincs lampa, az azert tulelheto.
Damaszkusz kornyeken lattam ilyeneket egyebkent az utakon, siman toltak neki lekapcsolt lampaval, autopalyan.
-
Laraxior
titán
Tehát ez a hivatalos?
és azt hol lehet elolvasni, hogy mit néznek az autón?
szerk: megvan.
Jövő hét szerdán viszem, bár nincs miért aggódnom, egyedül a gumik miatt voltam beszarva,de így már nem gond
(#69334) Mágus2: Engem nem érdekelnek az ilyen téli-nyári hülyeségek, meg túlélem-e vagy se.
-
Laraxior
titán
Hány mm-nek kell lenni a guminál a profilmélységnek, ami még átmegy műszakin?
-
footy
addikt
válasz
Tankblock #69328 üzenetére
Nekem abszolut kellemes meglepetes az Insignia es a J astra is. Persze van egy par aprosag ami nem sikerult jol, pl a hangulatfeny kozepen gagyi, a kormanyon levo gombok, pedig nagyon otvarok mind nyomaspontra mind tapintasra. Nalam a valtoval nem volt problema, sot meglepoen kellemes volt, opelhez kepest pedig istenes.
A futomu is nagyon kellemes volt, az utaster csendes, kenyelmes. En siman vennem barmelyiket.
-
Tankblock
aktív tag
Insigniáról csak 1 élményem van 1 bérautó formájában vezettem egy diesel sedánt.
volt saccra bennt 30-40e km.
2 sebességet nem szerette bevenni
tempomat sebesség +/- kapcsolója nem akarta az igazat, ki volt kopva.meglepő volt, hogy induláskor meg le akart fulladni....
Amúgy kényelmes volt vezetni, gyorsult is, bár vicces volt 1 után 3 asba rakni városban....
ja és 5 en alig fértünk be...
-
footy
addikt
válasz
parandroid #69325 üzenetére
Szerintem az Insignia teljesen jo auto es nekem tetszik is. Viszont az en sem ertem, hogy miert novelik orrba-szajba a kocsik meretet.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
parandroid #69325 üzenetére
Ennyi erővel a skoda és a seat is kivonulhatna.
Az octavia akkora mint a passat, a superb meg nagyobb.
Abba most inkább ne menjünk bele, hogy az új autók jobbak, mert én nem így látom.
-
parandroid
félisten
Így jár az, aki jobb autókat mer csinálni, mint az anyacég. Igen sokat fejlődtél, buzi kis koreai, na takarodj csak Európából, jól nézünk ki, hogy beleharapsz a kézbe, ami beengedett. De most mi ez, komolyan, milyen magyarosan unortodox gondolkodással bírták ezt kiötleni? Szarul megy az opelnek? Biztos nem azért, mert az az Insigniánában két átlagosnál egy kicsivel is nagyobb férfiember nem fér el elöl, vagy mert akkora, mint egy Passat, de kisebb a csomagtartója, mint egy Golfnak, vagy mert úgy lopkodták össze a dizájnelemeket a többi középkategóriás német autóról, de legalább nem lett szép, és elölről sem lehet kilátni belőle, nemhogy hátulról. Meg valószínűleg azért sem, mert az Astrára mindez ugyancsak igaz, viszont kategóriájában legalább jó drága is. Vagy mert a Corsa akkorára hízott, mint egy jóllakott bajor óvodás, és éppen annak nem jó, amire mindenki használná: kisautónak. A szuvjaikról meg ne is beszéljünk, mert viccnek is borzasztóak, de legalább azok is jó drágák. Eddig is ott próbálták lebutítani a Daew... izé, Chevrolet-kat, ahol érték, de ez így már kimondottan röhejes.
Érdekes, a VW mennyivel ügyesebben tudja csinálni ezt a multibrand dolgot - ja, hogy ők nem egyre szarabb autókat csinálnak minden modellciklussal? Ugyanmár, ezen még elgondolkodni is kár.
Ja, ma láttam megint egy új Opel Combot, és végre rájöttem, miért olyan ocsmány, mint egy Fiat Multipla. Hát azért, mert ez egy kibebaszkurált Fiat Doblo, azért.
Na ez a facepalm, baszki, ez. Először arra gondoltam, leülök valami csendes sarokba megnyugodni, de aztán rájöttem, hogy ez már igazából vicces.
p
-
emvy
félisten
Nekem az esett rosszul, amikor az A8-on, Salzburg kornyeken hegynek felfele nem birtam tartani a lepest egy Mercedes Vito kisbusszal.
Mondjuk turbo nelkul voltam
-
giigz
veterán
Van valaki, aki ejszakara a szelvedore rak olyan reteget, amit nyaron belulre szoktak? Van ertelme, nem fagy ra az egesz, valaki hasznalja?
-
EQMontoya
veterán
A3 teszt.
8,4 alatt 100-ra, első meghajtással, 140 lóval, 13xx kilóval? 10%-os lejtőn lefelé is max 60 fokos aszfalton, slicken. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Napfénysüti #69307 üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
válasz
deicide #69303 üzenetére
beleülsz, megtudod... ki se szállsz belőle...
én nem mondom, hogy mindenki vegyen megane-t, de én sem véletlenül vennék, és így, hogy átültem más autóba is, nem bántam meg, hogy így döntenék, szerintem a többi szar. meg sokat fogyaszt és nem tapad.
múlt héten is láttam egyet, legyorsult egy tdi-t a lámpánál
-
m3tr0
őstag
válasz
DeFranco #69300 üzenetére
Leírtuk már,hogy 1 millióig nincs nála kényelmesebb ebben a kategóriában, emellett jól fogyaszt, nagyon jól tapad(főleg új téli gumikon...amit 2 hónap alatt választasz hozzá) nem mellesleg műszakilag hibátlan, biztonságos,jah és kényelmes is, belülről meg amúgy is a szépség netovábbja(főleg egy putri Civichez képest).
Egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest