Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jár fapados, de azért annak is vannak hátul ütői: most pl. húsvét utánra ami normális időben (hétvége, nem 6:15) indul vissza, 82 ezer ft / fő az alapjegy. Vagy múltkor februárban kétszer kellett módosítani a dátumon, kapásból +30 ezer + a jegyek különbsége. A másik, hogy nyáron jön egy kutya is, azt pedig nem vihetem a repülőre
De amúgy igen, egyedül nem éri meg autóval menni.
footy: nekem igazából tök mindegy hogy benzin vagy dízel, de a csendet én is szeretem. A favoritom inkább a 6 hengeres dízel, de az már elég ritka manapság.
-
footy
addikt
válasz
barnam_ #206096 üzenetére
Nekem A20DTE volt, de a B20DTH is volt A Insigniaban.
A te hasznalatod mellett valoszinuleg nem lesz a dizelnek se nagy baja, de a fenti dolgokra nem art egy kis tartalekot bekesziteni. Nekem jobban bejon a benzines karaktere es csendessege ugyhogy en azt vennek.#206097 vzsryl
Lehet hogy azoknal olyan gyakran jonnek elo a fenti problemak, de a fenti hsz. inkabb azt hivatott tisztazni, hogy oke a dizel kevesebbet fogyaszt, de az nem jelenti az automatikusan hogy az abbol adodo kulonbseg automatikusan az ember zsebeben is marad.
En A Insigniarol 2.0CDTIrol valtottam Focus 1.0 Ecoboostra es nem bantam meg. Mert a hetkoznapokban a dinamika kb ugyanaz. (autopalyan 140rol gyorsitva nem)
A fogyasztasban 7-8deci van az Insignia javara, de a szervizkoltsegek a fenti dolgok miatt eddig joval alacsonyabbak. -
válasz
footy #206094 üzenetére
Az A-ban az még egy másik motor volt, nem? Az B20DTH, ez meg D20DTR ha a dupla turbós változatot nézem.
#206090 Qru: jelenleg azt mondom, hogy lehetőség szerint nem ingáznék munkahelyre autóval (drága üzemanyag). Ha mégis ezt tenném, akkor 35km egy út, amiből 1-2km város, a többi autópálya. Nyilván ha ott áll a ház előtt az autó, akkor mondjuk télen valószínűbb hogy azt választja az ember, mint a vonatot
De nem a városi közlekedésre tervezek, simán adódhat másik munkahely majd ami közelebb van és oda teljesen jó a BVG, vagy full remote és akkor be se kell járni. -
footy
addikt
válasz
szőröscica #206087 üzenetére
Nekem A Insigniam volt 2.0CDTI-vel es kiment benne mindket homerseklet szenzor. (reszecskeszuro ellott es utan is) A fenti moka 250+250 euro volt. Aztan az izzito gyertyakat is mindet cserelni kellett(igaz nem egyszerre, hanem 1,5 even belul egyesevel), ami a regebbi dizeleknel nem nagy tetel de az ujabbaknal(az enyemben is az volt) a nyomaserzekelo miatt jelentos tetel. (nalam 120 euro volt darabja+munkadijj)
A 170lovas CDTInel meg ott van a NOx szenzor ami magaban kb 500 euros tetel.
KB 1600-1800 euronal jarunk amik nincsenek benne a benzinesben.
Meg a 2 euros benzinaron is 900L! benzin es akkor meg a szervizben elpocsekolt idot nem szamoltam.
Evi 30ezer alatt en biztos nem vennek dizelt.#206088barnam_
Ki kell varni, en tuti nem vennek meg olyan autot amibe utana nem szivesen ulok/szivas van vele.
Nem azt mondom hogy automatikusan szivas a dizel, de azert tobletkoltseggel szamolni kell. -
-
mycso
veterán
Sziasztok, így képek alapján szeretnék véleményt kérni tőletek: [link]
Picit "olcsónak" tűnik. Esetleg a kézi váltó miatt ennyi az ára?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #206087 üzenetére
Azzal nem árt tisztában lenni, hogy az említett Opel motor nem annyira problémamentes, mint egy VW CRTDI vagy PSA HDI. De az egyértelmű, hogy a fogyasztásával bőven meg lehet spórolni 1-1 drágább alkatrész árát.
-
válasz
szőröscica #206080 üzenetére
Konkrét modell nincs egyelőre, vagyis sok van elmentve a parkolóba, de ez a két modell amiből van merítés. Nem tudom, hogy a zeperf-es teljesítménygörbe mennyire fedi a valóságot, de ez alapján a dízel valóban kellemesebb, legalábbis nincs akkora turbó lyuk mint a benzinesnél.
#206082 [vilike]: 1.6T-ből kevés az AT, a 2.0 200 ló csak faceliftben van (kereten kívül).
#206085 footy: ritka mint a fehér holló
1db van 25e-ig: [link] (viszont minden boxot kipipál, de az ország másik felén vagyok)
A dízel nyűgök (részecskeszűrő, esetleges kitiltás, nehezebb eladás, stb.) miatt gondolkoztam el a benzines változaton. -
Sobod87
tag
Sziasztok!
Bővül a család, így időszerű lecserélni a lassan 16 éves szalon Opel Corsa C-t.
Az új benzines (hibrid) autó vigyen el A-ből B-be (ez a hétköznapokon jellemzően 2*14 km), legyen megfelelő az alkatész ellátottsága, legyen mondjuk 5-7 éves és könnyen pakolható - ezeken felül az automata váltó preferált.
"Potenciális" típusok:
Skoda Octavia 1.4/ 1.5 TSI (1.8 TSI ?)
Toyota Auris Touring Sports (1.8 hibrid)
VW Golf VII 1.4 /1.5 TSI
A fent említett járművek jellemzően 5 - 7,5M körül vannak, ilyen ársávban még egy Ssangyong Korando is bejátszhat...szalonból...
Kritikákat, tippeket várnék a fent említett jószágokra, vagy dobjatok be egy 5-6. típust, ennél úgysem leszek bizonytalanabb.
Köszönöm! -
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #206080 üzenetére
Meg jóval kevesebbet eszik.
-
Insigniaból dízelt vagy benzinest vennétek hosszú távú utakra?
A 2 literes benzines 260 lóval, vagy a 2 literes dízel 210 lóval. A 8-as váltó és az összkerékhajtás ugyanaz.A benzinesek jellemzően kevesebbet futottak (100e km alatt), viszont leginkább 2017-es van a megadott ársávban (22e €). A dízelből akad 2018-19-es is, 100-150e km körüli futással.
-
Manitou
veterán
válasz
molnarpeter #206050 üzenetére
Igazából csak nézelődtem. Érlelődik bennem a dolog, hogy venni kéne valamit. ( kicsit befektetési célból is lenne) A gondolatok cikáznak. Volt itt már gondolatban PHEV, vagy valami játszós hobby autó (2. autónak). Inkább japán vonal a kiszemelt.
Preferencia, hogy inkább haladós legyen, mint forgalmi akadály. -
-
Bdanyy
addikt
válasz
molnarpeter #206069 üzenetére
-
penge111
addikt
Sziasztok! A cégnél lenne egy eladó Opel Astra J kombi, 2015-ös, 2.3 millió 1.6 benzines Ecotech motorral. 263000 km van benne. Lehet 2 misire le tudom alkudni. Az autó főleg pályán volt használva, meghajtva nagyon nem volt. Kívülről oldalt van egy minimális sérülés, oldalt picit meghúzták azt is legalul. Belül nagyon szép állapotban van. Érdemes ennyiért belevágni, van valami nagyobb probléma ezzel a konkrét tipussal?
-
Vismajor01
addikt
válasz
mario1012 #206071 üzenetére
Okes. O nem tudom hany kilometert tett meg vele amig nala volt, kb 1 millió gurult bele. Nálam megcsak fel eve van szoval annyira nem mervado, de nalam vasarlas ota semmire sem kellett költsek, csak ablaktorlo folyadekot kellet toltenem :D
Csomagtarto tenyleg kompromisszumos, de amugy az autot imadom.
-
mario1012
tag
válasz
Doki16 #206061 üzenetére
Doki16: Köszönöm, mindenképp cserélni akarok egy fiatalabb autóra és így már akkor a jövőbeli szokásokhoz próbálom igazítani és megtalálni a legmegfelelőbbet. Igen, olvastam a Golfról és a Passatról is a véleményed, beszámolóid az autós és VAG topikban is.
Vismajor01: Benne van a pakliban, itt már az ajánlott 4-5 versenyző között az aktuális példányok ár-érték aránya és az állapota ami tényező lesz a választás során. Erről is olvastam a véleményeket, még focvis fórumtársét is amikor a v60-at hajtotta. -
Doki16
addikt
válasz
szőröscica #206068 üzenetére
Egészen konkrétan amióta megvettük a kocsit azóta csak felfele megy az ára. Persze ez egyáltalán nem általános, de most pont szerencsésen jött ki a dolog. Mi még akkor vettük amikor a legalacsonyabb ára volt a ioniqnak. Eladni nem fogjuk tehát nem lesz valós profit, de jó érzés a léleknek, hogy jó áron sikerült hozzájutni :)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #206068 üzenetére
Tehát SDI, topik zárható.
-
Doki16
addikt
válasz
szőröscica #206063 üzenetére
Ingyen töltöttem lidlnel. Az már más kérdés, hogy be is mentem és otthagytam nem kevés pénzt
Amúgy 12.4 kwh volt a fogyi. Dunaújváros Pécs Dunaújváros táv volt a nagy része. De ha otthon lenne töltve akkor is kijönne 300 km 1500 ftbol. Így olcsónak hangzik de ehhez kellett egy drága autó megvétele. Tehát valójában mégsem olcsó :)
-
Laraxior
titán
Van valakinek tapasztalata a Continental PremiumContact 6 gumival? Latom van belole 3-as, 5-ös..
-
-
Doki16
addikt
válasz
molnarpeter #206058 üzenetére
Túl sok az első kerékre az a 350 Nm. Jó állapotú Continental ecocontatctot még harmadikban, száraz aszfalton is könnyen eltekerte. Ha ki akarja valaki használni akkor kell egy jó Michelin pilot.
-
Doki16
addikt
válasz
mario1012 #206055 üzenetére
Ha nem kell a nagy csomagtér akkor Golf. Jobb mint a Passat ha a sportosság a szempont. Lehet hülyén hangzik de ha csak a 4-4 kmre akarsz kocsit cserélni akkor jobban jársz egy elektromos rollerrel. A hosszabb útra meg mész a dizellel.
De visszatérve a kocsikra. Ha csak egy megbízható közlekedő edény kell akkor ott van a cmax energi. Viszont ha te is vag parti vagy mint én, akkor mindig vissza fogsz hozzá térni ezért volt golf gte és van jelenleg Passat GTE. Viszont a kereted kimaxolosaval, már belefér egy Hyundai ioniq electric is. Nagyon olcsón üzemeltethető. Ma konkrétan mentem vele 300 km-t és kb. 600 ftba került.
-
ADAM1337
nagyúr
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy végtelenül unalmas 2014-es 6-os mazdám revolution felszereltséggel.
Alapvetően 2 scenárió jött szóba.
#1 másodlagos sport autó vétele 350z, vagy hasonló caliber FRD
#2 A hétköznapi autóból valami élménygazdagabbra cseréléseAz első semmilyen téren nem érné meg nyilván, és mivel nem volt reális opció új mx5-től kezdve gt86 stb. mindent körbe jártam, ezért a 2. opcióra fokuszáltam, és mivel a munkahelyem mondhatni vicc távolságra van, ezért a PHEV üzemmód is szóba került nekem, plusz haverom passat gte phev-jét vezetve nincs akkora negatívum élményem.
Az általam kinézett autó ami szimpatikus volt belső és külső terén is a bmw 330e-je, tudtok esetleg jó vagy hasonló alternatívát ? A passat gte-t én kizárnám, a Volvo V60 phev belseje meg nagyon kényelemre ezek alatt volt számomra.
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Folyamatosan szemlélem a piacot, mert hamarosan autó csere előtt állok mivel megváltoznak, lerövidülnek az eddig megtett távolságaim, így a jelenlegi dízel Passatom le kell cserélnem. Van konkrét elképzelésem, hogy milyen autót szeretnék de hátha még tudtok mondani olyat amit bevehetek a kalapba.
Hétköznap 8km megtétele lesz 4-4 km elosztásban jellemzően, néha azonban itt is közbejöhet váratlanul ~50-60km.
Hétvégente egy-egy hosszabb út 50-100km.
Ezek összessége főként települések között, országúton, hosszabb utaknál városban is használva, autópálya csak ritkán.
Évente eddig 20-25k km-t mentem, ez szerintem le fog ezzel csökkenni 10k környékére vagy még alá.
Így nálam a plug-in hibrid került előtérbe, azon belül a Passat vagy Golf GTE. (Durván felmentek az árak, de hát hol nem?)
A töltés lehetősége adott itthon, így kezdtem el ebbe az irányba nézelődni, illetve eddig is VAG csoportos autóim voltak.
A keretet az autóra 6-7,5M ft-ig lőttem be.Néztem a benzines 1,4-1,5TSI-ket is, de a sok rövidtáv miatt soha nem tudna bemelegedni. Mivel viszonylag hosszútávra tervezek ezért ezt inkább ilyen második opciónak vélem. Akár olcsóbb árfekvésben gondolkodtam még szívó benzines autón is, de a tartalékból nem szívesen adnék lejjebb.
-
ngaba
aktív tag
válasz
Dare2Live #206053 üzenetére
Spanyol autókat le lehet vhol kérdezni?
https://sede.dgt.gob.es/es/vehiculos/informe-de-vehiculo/
De azt hiszem, ehhez is kell valami ottani "ügyfélkapu" regisztráció (vagy eredeti rendszám). Nekem nem sikerült innen infót kinyerni anno. Ha tudod használni (pl. van spanyol ismerősöd), szólj, nekem is spanyol eredetű autóm van. -
Dare2Live
félisten
Ez az olajfojás mennyire vészes, mitől lehet Nissan Note 2006. [link]
Spanyol autókat le lehet vhol kérdezni? Kereskedős autókra költelező 1év garancia van ami mondjuk nem tudom nennyit ér.... ITV (kötelesző) mennyire szigorú spanyolban? btw ránézésre nem jobb az autós helyzet mint MOon.
Hugomnak kell autó mondtam neki fotózza végig ami tetszik és alulról is ez sikerült hátha vkinek röntgenszeme van...
-
oliwire
őstag
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #206047 üzenetére
Oké. Azért érdekelne a véleménye a Suzuki 1.4T-jéről, de nem nyaggatlak.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #206044 üzenetére
Hahura vele
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #206044 üzenetére
Es megmutattad Mikinek az S-Cross-t? Ha igen, mit szol hozza mint szerelo?
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #206043 üzenetére
Kábelköteg cserélve plusz főtengely jeladó.
Most kevesebbet fut, de városban amikor többször előjött eddig is. Csak ugye eddig hibakód nem volt, így gyanús volt a dolog, hogy vagy váltó vagy valami kapcsolódó dolognál nincs meg a szinkron.
Kéne indító kuplungot is cserélni majd, meg klíma is csapágyas már, stb..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #206041 üzenetére
Akkor a kábelköteg volt a gond? Tesztelve alaposan?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Manitou #206031 üzenetére
Az Euro 6-os már elvileg jó, gyakorlatilag meg... Nem véletlelneül sokkal olcsóbb mint a benzines verziók. Bár azokból is kerülni kell a 2014 előttieket, a korai példányokban a lehuzógyűrű szar, ezért fokozottan hajlamos enni az olajat (2013-ban áttervezték az alkatrészt).
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #205810 üzenetére
Hajónapló teljességéért, kész a City is (100%-s sosem lesz mivel lenne mit javítani rajta, de az a rész marad úgy).
-
válasz
oliwire #206035 üzenetére
AMi kifogásolható: így is feleslegesen sok autó van az utakon, városokat gyakorlatilag élhetetlenné-járhatatlanná teszik csúcsidőkben. Ezért (helyhiány...) szerintem nem érdemes a minimális szükségestől több autót tartani.
Persze ha otthoni elhelyezés megoldott & egyszerre csak 1 van "úton", akkor "ugyanmindegy", és csak a költségek miatt érdemes racionalizálni
-
Doki16
addikt
válasz
oliwire #206037 üzenetére
Teszem azt vennél egy Passat GTE-t, ami csomagtartóban egy szinten van, sőt nagyobb is talán a Focusnál. Na mármost egy 2017-es példányhoz min 3 millát rá kell dobnod, ha nem többet. Persze kapsz egy plugin kocsit, ami rövid távon járva olcsóbb, de lemerülve sima hibrid lesz és 600km autópályán 6-7 liter között meg fog enni. Országúton simán hozható az 5 liter, de nyilván nem fogsz ott menni ekkora távot. Tehát gyakorlatilag semmit nem spórolsz vele, csak a rövid távokon, de az meg 20 év alatt se hozza vissza a plusz költséget. Csodák nincsenek. Pályán egyik hibrid sem fog kevesebbet enni még egy sima TSI-hez képest sem, nemhogy egy dízelhez.
Hibridet vagy PHEV-et csak akkor érdemes venni ha többségben van a város, előváros, vagy országút. -
oliwire
őstag
válasz
Doki16 #206033 üzenetére
Oka igazából csak a növekedő üzemanyagárak, ami miatt elgondolkoztam, hogy egy modernebb, takarékosabb rendszerre váltok, aminél a hatótáv is jó. Egyébként szeretem a Focust, meg a dinamikáját, 6,5-ből is meg tudom járni a 100 km-t, ha olyan módon használom
De az még mindig több, mint amit tud egy hibrid. Így nem égető a csere, most helyzetfelmérés van, mi is a valóság.
De megértem, ha azt mondod, nem éri meg csupán az üzemanyag miatt. -
oliwire
őstag
válasz
molnarpeter #206028 üzenetére
nem rossz amúgy, adatok alapján nincs sokban elmaradva az Ampera. Szerintem bérlek majd egyet, és kipróbálom, puding próbája..
-
-
Doki16
addikt
válasz
oliwire #206026 üzenetére
Megbízható az is, csak ugyanaz van mint a VW-nél, hogy figyelni kell a DSG-re. Ha alacsony kilométerrel találsz amiben biztosan cserélték az olajat, akkor nem lesz vele gond sokáig. Mondjuk közel sincs akkora csomagtartója mint a Focus kombinak.
Amúgy van valami oka, hogy le akarod cserélni a Fordot? Mert csak az üzemanyag spórolás miatt nem éri meg venni egy sokkal drágább plugint
-
-
Manitou
veterán
válasz
molnarpeter #206030 üzenetére
Elég fejejtősnek tűnik gyorsban ránézve.
-
Manitou
veterán
Subaru XV 2 literes dízellel van valakinek tapasztalata?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
oliwire #206025 üzenetére
[link] nem egy veszett ügy, érzésre a villany instant nyomatéka is segít, és az Ampera elektromos módban sincs elvesztve (150 LE, és a benzines 86), csak ugye nehezebb. Szerintem próbálj ki egyet, csoportban szoktak lenni akik szívesen megmutatják, vagy esetleg a bérlés is jó opció lehet (és álló tudsz próbálgatni hatótávot is, stb).
-
oliwire
őstag
válasz
Doki16 #206019 üzenetére
Sajnos hétvégente sokszor egy 600 km-es hatótávra is szükségem van, pl egy Nyíregy-Budapest távolságot oda-vissza M3-n keresztül bírnia kellene az autónak, úgy, hogy ne kelljen megállni tölteni. Ilyet a Tesla félék bírnának, de ugye az közelít a 20M-hez.
A Hyunday Ioniq pedig jól néz ki, ezek szerint nem megbízható? -
oliwire
őstag
válasz
molnarpeter #206018 üzenetére
Az Ampera dinamikában milyen? Mennyire gond neki egy 90-nél előzés?
-
Doki16
addikt
válasz
oliwire #206011 üzenetére
Teljesen elektromos nem játszik? Könnyedén hoznak napi 50km-t.
Kár, hogy ilyen sokat drágult a piac, 10 millióból még mindig nincs olyan plugin ami nagyobb akkus lenne. Egyedül a Passat GTE lenne nagyobb csomagtartóban mint a mostani focusod. És az tartalmazza a dinamikát is, mert 218 lóerő. Egyéb esetben még érdemes lenne ránézni a v60 d6-ra ha megtudsz barátkozni a csomagtartó mérettel. Cserében bazi erős és jó sok nyomatéka van és tud awd-t bizonyos körülmények között.
Most már csak felsorolás szintén: Hyundai ioniq plugin. Kia Niro plugin egyik sem a megbízhatóság császára mert ezek is duplakuplungos váltóval vannak szerelve.
A legújabb tecnika a Renault. 10 millióba pár használt már belefér: captur és mégane etech. Ezek viszont átlagos erővel vannak.
Most így hirtelen ennyi, ha kell több infó, akkor nyugodtan kérdezz :)
-
Egyszer beleultem egy olyanba az autopiacon, megvett kilora. Nagyon finom az a gép, gyönyörű hangja van. Feher volt, bezs belsovel, folyt a nyalam rendesen. A keret nelkuli ablakok is nagyon menők. Fenntartasban mondjuk szerintem accord x2, tobbek kozott ezert is lottem ki anno a lehetosegek közül.
-
oliwire
őstag
válasz
szabonagyur #206010 üzenetére
Kb 45 perc amúgx az út most háztól házig. Ebben az eleje város 10-15 perc, oda kiváló lenne az elektromos, majd utána sok 90km/h szakasz, végén egy kis autópálya, majd szinte letérek, és ott a munkahely. Így még ha néha bekapcsol a belső égésű, eléggé egyenletes terhelést kapna szerintem
-
Doki16
addikt
válasz
oliwire #206006 üzenetére
Ha nincs keret, akkor rav4 plugin. Elmegy 70km-t óvatosan. Vagy van már pár nagy akkus 24kwh BMW például. De azoknak már tényleg elborult áruk van. Ha írsz egy árat könnyebben fogunk tudni javasolni. A Passat GTE dinamikában könnyen hozni fogja. Vagy az új Superb ív, már nagy akuval van és az akár 65km-t is tud. Egy 10kwh-as passattal is az általad megadott távon ha fel van töltve alig lesz 1-2 liter az atlagfogyi, éppen csak be fog indulni az 50km-en a benzinmotor. De majd ár után mondok neked konkrét típust.
-
oliwire
őstag
válasz
Bdanyy #206001 üzenetére
Keretet direkt nem adtam meg, mert az igényhez akartam volna először a lehetséges típusokat, majd rájuk keresve úgyis rádöbbenek, mennyit is kérnek értük
Egyébként ezek a típusoktól fogyasztásban mi várható el mondjuk egy Nyíregyháza-Debrecen közötti ingázásnál?
nagy része elektromosan megtehető gondolom, és 3-4 liter/100 km esélyes lehet? -
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93 #206002 üzenetére
Mármint hogy az egész autó odavaló?
Közben hazaértem és lőttem a garázsban is egy képet, az ottani fényviszonyok közt jobban látszik a fakóság. Meg az is, hogy az ablaktörlőkart is kiszívta a nap. 😕
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari