Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Hát srácok ez a játék egy igazi okádék lett! Mondom ezt úgy, hogy van benne 150 órám és 107-es szintű vagyok. Itt mindenki olyan profi, hogy kb. rám se fordult még, de már fejest ad. A konzolosokat pedig inkább hagyjuk, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy képesek a másodperc tized része alatt kivégezni.... A matchmaking a másik gyönyörűség! 2 egymást követő Domination módnál úgy nézett ki a felállás, hogy a csapatomban én voltam a legmagasabb szintű, a többiek 100 vagy bőven 100 alattiak, a másik csapatban 2 ember 200 felett, 2 pedig 300 felett. Hagyjuk! Mondanom sem kell, hogy kb. hulla gyalázás volt.
Semmi sikerélményt nem ad a játék az utóbbi időben, köszönhetően ezeknek a finomságoknak és sokszor már kedvem sincs belépni, mert lehúz teljesen.Konzolon natívan támogatott az egér+bill kombó.
Próbáltam én is. -
fogirobi
senior tag
Hát srácok ez a játék egy igazi okádék lett! Mondom ezt úgy, hogy van benne 150 órám és 107-es szintű vagyok. Itt mindenki olyan profi, hogy kb. rám se fordult még, de már fejest ad. A konzolosokat pedig inkább hagyjuk, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy képesek a másodperc tized része alatt kivégezni.... A matchmaking a másik gyönyörűség! 2 egymást követő Domination módnál úgy nézett ki a felállás, hogy a csapatomban én voltam a legmagasabb szintű, a többiek 100 vagy bőven 100 alattiak, a másik csapatban 2 ember 200 felett, 2 pedig 300 felett. Hagyjuk! Mondanom sem kell, hogy kb. hulla gyalázás volt.
Semmi sikerélményt nem ad a játék az utóbbi időben, köszönhetően ezeknek a finomságoknak és sokszor már kedvem sincs belépni, mert lehúz teljesen. -
CptAdamica
nagyúr
Azt néztem én is tegnap, nekem se jelent meg, meccs végén top squadnál azt írta, hogy "placeholder", spawn képernyőnél fagy egy pillanatra FSR-el, na meg ugrál, ha a társadra viszed az egeret, igla leszarja a flare-t, de IFV-nél se sokat ér a thermal smoke, heti küldikkel is mindig szenvednek valamit még a 20. alkalom után is...

-
Polllen
félisten
Olyan bugos ez a játék, mint a rohadás, ehhez tényleg tehetség kell már.
Nekem most az van, hogy redsec ranked-n nem tudok kasztot váltani, mert egy üres képernyő van a helyén. A karakter modellt sem rajzolja ki..
-
CptAdamica
nagyúr
Olyan bugos ez a játék, mint a rohadás, ehhez tényleg tehetség kell már.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Vagy csak lekerült a kezdő képernyőről.
-
Enigma1945
őstag
ja enis kerestem, de meg duo sincs

ezek direkt csinaljak 100% -
Dave567
veterán
Ez komoly, hogy a BR-nél a Solo csak egy ideig van??
-
Winne
nagyúr
-
VágniValó
addikt
+100 én sem értem. Alig vártam, hogy ezt játszam, hátha később meggondolják magukat.
-
ProEvoFan
nagyúr
Aztaaaaaaa, megjött a kedvenc BF3 pályám, irány Bazaar....jah, hogy a kedvenc játékmódom (Escalation) nem játszható rajta...#$@!m$&

Conquest 64 fővel mehet, de az escalation meg nem. Nem értem ezt a logikát. -
FMBY
őstag
-
Termin8
tag
-
Sz. Géza
senior tag
Most komolyan, ez mi, hogy megint lenullázta a játék az összes beállításomat?
Ezt csak nekem csinája?
-
FMBY
őstag
-
VágniValó
addikt
Ez is tűpontos, főleg a Blackwell Fields mapon. Valahogy ott mindig a másik csapatban vannak a Vaszilij Zajcevek, engem meg szinte mindig a Matolcsy klánba rak be ez a g#cis matchmaking.
Születhetne már pár a tank vezetőkről is a csapatban, tegnap először próbáltam finoman szólni melyik control point-ra kéne jönni Mirak Valley-ban, de persze csak campelnek a mezőn a távolban, eközben az enemy csapatban a tankok kettesével közlekednek a control pointok között. Végül már full le pussy-ztam mindegyiket, leszarom ha bannolnak. Szánalomkirályok.
-
@rglaaf
veterán
Nah ami hagentalon-nem sikerült azt összehozták cairon olyan brutál henteles van CQ-ba
Gyakorlatilag minden ponton brutál action van IFV- T alig lehet életbe tartani szóval ez most jó lett
-
Beaumont
aktív tag
Ez is tűpontos, főleg a Blackwell Fields mapon. Valahogy ott mindig a másik csapatban vannak a Vaszilij Zajcevek, engem meg szinte mindig a Matolcsy klánba rak be ez a g#cis matchmaking.
Matolcsy klán. Na ezen hangosan felröhögtem.
-
CptAdamica
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
-
Winne
nagyúr
-
beers
addikt
nem tudtam kiprobalni, elkapkodtak elolem
Remélem nem olyan balfasz irányítása lesz, mint a többi járműnek a bf6-ban.....
-
Enigma1945
őstag
nem tudtam kiprobalni, elkapkodtak elolem
-
beers
addikt
Toltam az uj playan ami meg nem jott ki
Azert ez nem hasonlit a Hainan Resort-hoz, de egy BF veteran nehol eszreveszi a hasonlosagot
K. jo map lesz emberekÖrömmel hallom!
Hajó milyen? -
Enigma1945
őstag
Toltam az uj playan ami meg nem jott ki
Azert ez nem hasonlit a Hainan Resort-hoz, de egy BF veteran nehol eszreveszi a hasonlosagot
K. jo map lesz emberek -
Locutus
veterán
-
scabi78
senior tag
Megvan az az érzés amikor van egy nyugodt pillanatod, a gyerek sincs itthon, a macska sem nyávog, füvet sem kell nyírni... leülnél játszani és az EA szerverek szarakodnak?
-
bul07
nagyúr
Nyilván vannak csalók, senki nem vonja kétségbe, csak az a furcsa, hogy valaki állandóan bázistól bázisig pisztollyal csaló embert lát, de mindegy is, lerágott csont az egész téma.
Persze persze
De egyiket se érdemes kijelenteni se azt hogy sose találkozik egyel se(max nem veszi észre), meg olyat se hogy nagyon sok van.Szerintem amúgy tényleg ebben a részben van a legkevesebb csaló, és nem azért mint egyes előző részek esetében hogy olyan kevesen játszottak vele hogy még a csaló programok készítését is leállították(talán bf5 volt ilyen)
-
CptAdamica
nagyúr
Persze hogy vannak csalók
, de van olyan aki szerint itt nincs és sose nem találkozott csalóval
Viszont ha hivatalos adatok szerint 100 meccsből 2-3van csaló akkor ez azt jelenti hogy a nyilatkozó nem veszi észre
És ugye ez az akiket megfogtak, ha mondjuk még ennyi van akit nem fogtak meg akkor meg már duplázódik is az esélyNyilván vannak csalók, senki nem vonja kétségbe, csak az a furcsa, hogy valaki állandóan bázistól bázisig pisztollyal csaló embert lát, de mindegy is, lerágott csont az egész téma.
-
bul07
nagyúr
Persze hogy vannak csalók
, de van olyan aki szerint itt nincs és sose nem találkozott csalóval
Viszont ha hivatalos adatok szerint 100 meccsből 2-3van csaló akkor ez azt jelenti hogy a nyilatkozó nem veszi észre
És ugye ez az akiket megfogtak, ha mondjuk még ennyi van akit nem fogtak meg akkor meg már duplázódik is az esély -
CJ4567
nagyúr
Mindig, minden online játékban lesz csaló PC-n, a kérdés az, hogy mennyire sokat tudnak megfogni.
Csalás nélküli online játék kb. nem létezik. -
bul07
nagyúr
-
Enigma1945
őstag
utánna meg kidobnak, ha nem vagy fent 3 napig
-
VágniValó
addikt
Hú, én annyira szeretnék egy nyugodt, mégis aktív közösség tagja lenni, szabad csatlakozni?
Pokolra jutsz
-
CptAdamica
nagyúr
Sziasztok.
Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed. Inkabb BF6 megy a csoportban,de barmi massal is eljatszunk, a jo tarsasag a lenyeg.
Mit kapsz nálunk?
– Nyugodt, mégis aktív közösség
– Nincs toxic, csak chill + skill
– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun
– Új és régi játékosok egy helyen
Ha:
meló után játszanál
nem akarsz egyedül grindolni
kell egy jó társaság
akkor csatlakozz hozzánk. [link]Hú, én annyira szeretnék egy nyugodt, mégis aktív közösség tagja lenni, szabad csatlakozni?
-
Locutus
veterán
Jó az SCW, közelharcban szinte nincs párja, mert ha egymásra találsz valakivel a sikátorban, ennek a legjobb a TTK-ja. Csak szinte minden kill után reloadolni kell, és abba halok meg utána, ha nem csak 1 ember jön szembe mindig

Mármint én, mert nekem ugye nem minden golyó fejes bárhonnan bárhova
-
venom8888
őstag
Sziasztok.
Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed. Inkabb BF6 megy a csoportban,de barmi massal is eljatszunk, a jo tarsasag a lenyeg.
Mit kapsz nálunk?
– Nyugodt, mégis aktív közösség
– Nincs toxic, csak chill + skill
– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun
– Új és régi játékosok egy helyen
Ha:
meló után játszanál
nem akarsz egyedül grindolni
kell egy jó társaság
akkor csatlakozz hozzánk. [link] -
Winne
nagyúr
Nagyon vicces. Már mondtam, hogy aki nem tapasztal ilyeneket, az örüljön neki és ne basztassa a többit. Azt tudtad, hogy az EA havonta több százezer fiókot bannol? Havonta! Ez nyilván csak a jéghegy csúcsa és rengetegen csalnak a szervereken. Azt is írta a fickó, hogy a bannolt játkosok 70%-a legalább egyszer beírta a csetbe, hogy nincsenek csalók. Igen. A csalást tagadók egy is része bannolva lett egy idő után... milyen érdekes.

-
astrojoe12
tag
Te ahányszor játszol, mindig bázistól bázisig lőnek fejbe pisztollyal, elképesztő.
Nagyon vicces. Már mondtam, hogy aki nem tapasztal ilyeneket, az örüljön neki és ne basztassa a többit. Azt tudtad, hogy az EA havonta több százezer fiókot bannol? Havonta! Ez nyilván csak a jéghegy csúcsa és rengetegen csalnak a szervereken. Azt is írta a fickó, hogy a bannolt játkosok 70%-a legalább egyszer beírta a csetbe, hogy nincsenek csalók. Igen. A csalást tagadók egy is része bannolva lett egy idő után... milyen érdekes.
-
Termin8
tag
Én is ma oldottam fel a PP-t. Hardware XP Boost-tal kihúztam 20-as szintig azt hiszem. Brutál pontos, könnyű kezelni, jól fel lehet szerelni, de a 720-as tűzgyorsaság és a 25-ös sebzés miatt nem lesz meta szerintem. Annyi, hogy nagyobb pályákra is lehet majd távolra használni, olyan szinten lézer pontos. Nekem marad továbbra is az SCW, SG, M433, Scorpion repertoár.
-
prokxy
nagyúr
Köszi, beléptem a játékba és rájöttem, hogy ez az.
Mentem vele egy kört, erős és pontos SMG, meglátjuk mit produkálok vele hosszabb távon.Közben kész a teljes Season pass + meg is lett a PP-19.
Ez is jó állítólag, majd tesztelem. -
Sz. Géza
senior tag
Ez az új frissítés valami pompázatos lett.
Az összes beállításom ment a kukába!
-
Termin8
tag
-
prokxy
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Pont ezzel szívtam ma, akkor csinálja, ha az FSR felskálázás, vagy az FSR nativ AA be van kapcsolva, sima TAA-val nem csinálja, cserébe az elég ronda.
Akkor ezzel együtt élek, natívban nincs annyi FPS, mint amennyit szeretnék
-
Termin8
tag
Ezzel a 4000 euró / meccs díjszabású csííííííttel nagyon adja!
Infantry gameplay volt.
-
CptAdamica
nagyúr
A bazistól-bázisig fejlövés pisztollyal miért nem automatikus ban?
A javelin mire való, csak lassítja a gépet? Tök egyértelmű eseteket nem vesz észre. Ha egy pisztollyal sokkal messzebb lő a csaló, mint a játék szabályai engedik és ráadásul hegyeken, sziklákon és házakon keresztül, az miért nem egyértelmű? Működik egyáltalán a javelin program?
Te ahányszor játszol, mindig bázistól bázisig lőnek fejbe pisztollyal, elképesztő.
-
astrojoe12
tag
A bazistól-bázisig fejlövés pisztollyal miért nem automatikus ban?
A javelin mire való, csak lassítja a gépet? Tök egyértelmű eseteket nem vesz észre. Ha egy pisztollyal sokkal messzebb lő a csaló, mint a játék szabályai engedik és ráadásul hegyeken, sziklákon és házakon keresztül, az miért nem egyértelmű? Működik egyáltalán a javelin program?
-
VágniValó
addikt
Lehet majd később jön, a season mapok közül kevés, vagy egy se kapta még meg talán.
Mondjuk design szempontból sem lenne épp biztosan jó, ha beszűkülne, mert nem úgy vannak a pontok... vagy kéne 3 belső pont az 1 helyett... ahhoz meg teljesen más design kéne pontokkal. Szóval ezen lehet nem is lesz majd.
De lehet a többi mapon is van valami design limit is. Majd kiderül.

Lehet ez az elgondolás mögötte, de pont ezt szeretem az escalation-ben, hogy iszonyatosan eldurvul a vége felé és egy nagy káosz
-
FollowTheORI
Topikgazda
"Szerintem amúgy nem sok ide a 64 fő, kell ilyen is, régen is ilyen volt."
Egyetértek, 24 vs 24 esetén túl szellős lenne.
Más: Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a Bazaar miért nem került be Escalation módba, mivel a Concquest és az Escalation kis túlzással ugyanaz, ezért a pályák eddig is átfedésben voltak.Lehet majd később jön, a season mapok közül kevés, vagy egy se kapta még meg talán.
Mondjuk design szempontból sem lenne épp biztosan jó, ha beszűkülne, mert nem úgy vannak a pontok... vagy kéne 3 belső pont az 1 helyett... ahhoz meg teljesen más design kéne pontokkal. Szóval ezen lehet nem is lesz majd.
De lehet a többi mapon is van valami design limit is. Majd kiderül.

-
VágniValó
addikt
Mintha ez olyan újdonság lenne DICE-nál, szerintem sosem tesztelnek semmit alaposan
szinte az összes BF életútja ilyen volt, jön egy patch, pár dolog biztos eltörik. 
Szerintem amúgy nem sok ide a 64 fő, kell ilyen is, régen is ilyen volt.
Meg kell tanulni a pályát, rengeteg kirobbantható út van, stb.
Csak szerintem még senki se tudja mi merre hány méter... és akkor erre jön a 75%-a a játékosoknak noob balfék eleve.
Tegnap 3 kör liberation peak kör pörgött le az enemy... szerencsére 3 easy win így, de már kijárt mert előtte meg napokig több volt a vesztett meccs, mint a nyert.
"Szerintem amúgy nem sok ide a 64 fő, kell ilyen is, régen is ilyen volt."
Egyetértek, 24 vs 24 esetén túl szellős lenne.
Más: Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a Bazaar miért nem került be Escalation módba, mivel a Concquest és az Escalation kis túlzással ugyanaz, ezért a pályák eddig is átfedésben voltak. -
FollowTheORI
Topikgazda
Ráfér a balansz és a javítás...
- 1v1-ben egy AA szarrá szedte a tankomat, ez mi?
- ugrál a spawn képernyő
- robbanós lőszerrel lövöm az enemy-t és 4 után még elszalad
- 5 lost meccs után már nem bírtam...1 qrva win kellene, de miért is...balansz az továbbra sincs
- az új map szép, jó, de erre 64 fő röhejTényleg felmerül a kérdés részemről és minden rosszindulat nélkül, hogy ezt a release-t senki sem tesztelte le? Senki nem döglött meg 1x sem és éledt újra? Nem próbálta ki senki az AA-t, hogy mit csinál? Értem a sok felszopó YT majmot, hogy jajdejó, jajdeszép, de senki nem szólt ezeknek, hogy 32 fő kéne erre a mapra és nem a duplája? Talán akkor nem egy Run and Gun COD-os fos lenne...Nevetséges ami ebben a release-ben van.
Mintha ez olyan újdonság lenne DICE-nál, szerintem sosem tesztelnek semmit alaposan
szinte az összes BF életútja ilyen volt, jön egy patch, pár dolog biztos eltörik. 
Szerintem amúgy nem sok ide a 64 fő, kell ilyen is, régen is ilyen volt.
Meg kell tanulni a pályát, rengeteg kirobbantható út van, stb.
Csak szerintem még senki se tudja mi merre hány méter... és akkor erre jön a 75%-a a játékosoknak noob balfék eleve.
Tegnap 3 kör liberation peak kör pörgött le az enemy... szerencsére 3 easy win így, de már kijárt mert előtte meg napokig több volt a vesztett meccs, mint a nyert.
-
Locutus
veterán
A grafikai beállítások mellett jobb oldalon írja, hogy melyik beállítás mire van hatással. Ahol írja, hogy a cpu-t terheli jobban, azt a beállítást ha lejjebb veszed, akkor csökkenni fog a cpu limit valamennyivel (remélhetőleg). Így többet kihozhatsz azért, mint egy random medium presettel. Nagy különbség grafikailag egyébként sincs, pláne, hogy ha az enemyre fókuszálsz. Akkor biztos nem fog feltűnni, hogy a földön a víztócsa így tükröződik vagy úgy.

#13086: Az új maphoz annyit hozzátennék, hogy még run and gun módban sem lehet tolni, mert a középső részen esélytelen bármit is csinálni, mindenki gránát, rpg, explosive spamel illetve rajta fekszik a bal klikken az lmg-vel. Körbe nem lehet menni mert akkor az IFV szed le. A sikátorokban nem lehet gyorsan közlekedni mert egy shotgunos nyomorék corner campel, vagy van egy sunyi claymore valahol aminek a lézerét még mindig alig lehet látni és abba halsz bele.
Nem jó még a cheated az új mapra?

Én tegnap élveztem, 3 körüli KD ment bazáron, nyertünk is mindig. M123K baromi jó oda (is). De tény, hogy mindig középen megy a nagy darálás, a külső pontokon csak ritkán van eksön.
-
Termin8
tag
Most szereztem be jo aron egy 5500x3d procit FHD felbontas RTX 4060Ti kartyaval
volt szerencsem kiprobalni ezt a cairo bazart
fhuu de grand bazar feelingem van jo eg
mondjuk a kartya itt pihen 60-80%-on de mar nem is erdekel az atlag 100 fps megvan mediumon mas nem erdekel nekem eleg
tudom milyen a jatek, a vilag osszes procija se lenne neki eleg
A grafikai beállítások mellett jobb oldalon írja, hogy melyik beállítás mire van hatással. Ahol írja, hogy a cpu-t terheli jobban, azt a beállítást ha lejjebb veszed, akkor csökkenni fog a cpu limit valamennyivel (remélhetőleg). Így többet kihozhatsz azért, mint egy random medium presettel. Nagy különbség grafikailag egyébként sincs, pláne, hogy ha az enemyre fókuszálsz. Akkor biztos nem fog feltűnni, hogy a földön a víztócsa így tükröződik vagy úgy.

#13086: Az új maphoz annyit hozzátennék, hogy még run and gun módban sem lehet tolni, mert a középső részen esélytelen bármit is csinálni, mindenki gránát, rpg, explosive spamel illetve rajta fekszik a bal klikken az lmg-vel. Körbe nem lehet menni mert akkor az IFV szed le. A sikátorokban nem lehet gyorsan közlekedni mert egy shotgunos nyomorék corner campel, vagy van egy sunyi claymore valahol aminek a lézerét még mindig alig lehet látni és abba halsz bele.
-
Termin8
tag
- ugrál a spawn képernyő
- 5 lost meccs után már nem bírtam...1 qrva win kellene, de miért is...balansz az továbbra sincs
- az új map szép, jó, de erre 64 fő röhejTényleg felmerül a kérdés részemről és minden rosszindulat nélkül, hogy ezt a release-t senki sem tesztelte le? Senki nem döglött meg 1x sem és éledt újra? Nem próbálta ki senki az AA-t, hogy mit csinál? Értem a sok felszopó YT majmot, hogy jajdejó, jajdeszép, de senki nem szólt ezeknek, hogy 32 fő kéne erre a mapra és nem a duplája? Talán akkor nem egy Run and Gun COD-os fos lenne...Nevetséges ami ebben a release-ben van.
Magam sem írhattam volna le szebben.
-
Enigma1945
őstag
Most szereztem be jo aron egy 5500x3d procit FHD felbontas RTX 4060Ti kartyaval
volt szerencsem kiprobalni ezt a cairo bazart
fhuu de grand bazar feelingem van jo eg
mondjuk a kartya itt pihen 60-80%-on de mar nem is erdekel az atlag 100 fps megvan mediumon mas nem erdekel nekem eleg
tudom milyen a jatek, a vilag osszes procija se lenne neki eleg
-
prokxy
nagyúr
- ugrál a spawn képernyő
-
bul07
nagyúr
Inkább az írjátok le hogy milyen új jármű jött a játékba.
Ha már ez egy Battlefield és nem COD -
CptAdamica
nagyúr
Nincs semmi gond a 82C-al.

Milyen procid van? DLSS balanced-el valószínűleg azért nem megy max-on a kártya, mert lehet CPU limited van.
Nem tudom, hogy a HDR okozza-e, de nálam mindig befagy a játék egy pillanatra, amikor meghalok, és átdobna a respawn képernyőre
De nem is nagyon játszottam S3 óta. Pont ezzel szívtam ma, akkor csinálja, ha az FSR felskálázás, vagy az FSR nativ AA be van kapcsolva, sima TAA-val nem csinálja, cserébe az elég ronda.
-
CJ4567
nagyúr
a win 11 jobban melegiti a procit is
win 10 alatt beall max 65C fokra, win 11 eseteben 82C amin beall
ez nem lehet veletlen
mar ott tartok maxra huztam a venti sebesseget a biosban meg ne suljon a procimNincs semmi gond a 82C-al.

Milyen procid van? DLSS balanced-el valószínűleg azért nem megy max-on a kártya, mert lehet CPU limited van.
Nem tudom, hogy a HDR okozza-e, de nálam mindig befagy a játék egy pillanatra, amikor meghalok, és átdobna a respawn képernyőre
De nem is nagyon játszottam S3 óta. -
Termin8
tag
-
prokxy
nagyúr
Jaja, utóbbi nekem is fennáll, próbáltam nagyítani, kicsinyíteni a map-on, nem segített.
Üdv a béta teszterek között!
-
Hummin
tag
Nálam ebben a frissítésben új cuccokat jelző narancs pont megszűnt létezni. Nem jelez semmi újdonságot. Így viszont a főmenü sincs benarancsozva., hogy a pozitívumát nézzem.
-
Termin8
tag
Zseniálisak az új bugok.
- visszatért az a probléma, hogy nem lehet kilépni a meccsből, mert fekete képernyő lesz
- a spawn képernyőn ugrál a kurzor amikor ráhúzom a squadtársra akire spawnolni akarok -
Enigma1945
őstag
probalok en mindent megmondom oszinten. de mindent. a DLAA tenyleg szep de fps evo
a DLSS balanced meg nem futtatja a kartyat maxon.
szerintem az se jo
igen, a 4.0 DLSS tenyleg stabilabb mint a 4.5 eszre vettem, de miert?
egyebkent hiaba erosebb a 3070, megis stabilabb a 4060ti-al az fps
az uj technologia miatt?
koszi aki valaszol
-
Termin8
tag
5500x3d-vel nemileg megszunt a cpu limit
vagyis 75% körül megáll, de a kártya se nagyon megy 99%-on ahogy kellene
inkabb olyan 85-95%
beallitastol fuggoen persze
a min fps javult, 1%low is
tobbet vartam kicsivel, de ennek a jateknak olyan proci igenenye van
Milyen felbontáson vagy és milyen grafikai beállítást használsz? Pár napja írtad, hogy DLAA-t használsz, az szerintem tankolja az fps-t keményen. Egy DLSS Balanced lehet hozna pár fps-t a DLAA-hoz képest. A DLSS verzió pedig 4.0-án legyen 40-es RTX-nél. De ez csak tipp.
-
Enigma1945
őstag
a win 11 jobban melegiti a procit is
win 10 alatt beall max 65C fokra, win 11 eseteben 82C amin beall
ez nem lehet veletlen
mar ott tartok maxra huztam a venti sebesseget a biosban meg ne suljon a procim -
CJ4567
nagyúr
inkabb olyan 85-95%
Nem tudom, hogy W11-et, vagy 10-et használsz-e, de nálam (7700 + 9070XT) W11 alatt jobban fut a játék, mint W10-en.
-
Sz. Géza
senior tag
"régebbi részek (3-4) kedvelői, a veteránok"
Na és az ilyen járókeretes vének (BF1942, BF2)?

Én pl. azokon a pályákon ahol van tér tankkal csapatni, jól elvagyok. A játék tempója valóban bazi gyors de meg lehet szokni. -
Enigma1945
őstag
inkabb olyan 85-95%
-
xundyingx
tag
Egyre több krix-krax nevű, alacsony szintű / account és mágikus statokkal rendelkező "játékosba" botlok.... Steam fiókja sincs aktiválva szóval ja...... kezd BF5-be menni ez is....
-
CptAdamica
nagyúr
Ping fronton továbbra is minden faxa, a játék kirúgja a VPN-el játszó plájereket!
-
CptAdamica
nagyúr
Nekem is tök ugyan ez. Viszont az új mapon esik az eső. Az ESŐ. Very big fejleszések. Majdnem mentem 2 jó kört az új pályán, aztán a 2. kör vége felé úgy döntött, hogy inkább visszadob a menübe.
-
Bazsi1987
őstag
-
VágniValó
addikt
sziasztok, tenyleg free a game 9-15 ig?
megnezem az uj ryzen procival mit alkot, es ha kiraly akkor megint elofizetek ra
de nem a teljes:
"Battlefield 6 Free Trial: From June 9-15, jump into 5 modes across 4 maps and experience Battlefield 6 for free."Bazsi1987: Sajnos nem tudom.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, tenyleg free a game 9-15 ig?
megnezem az uj ryzen procival mit alkot, es ha kiraly akkor megint elofizetek ra -
VágniValó
addikt
Cairo Bazaar (Grand Bazaar), szóval Conquest módban elérhető a pálya (játszottam, tetszött), de Escalation-ben nem?
OK Dice, a 2 mód lényege ugyanaz csak a score system más. Ezt majd remélem átgondolják. -
pandras83
őstag
A régebbi részek (3-4) kedvelőit, a veteránokat kérdezem, hogy számukra a 6. rész mozgási sebessége, a pályák mérete és úgy általában ez a cod feeling mennyire adja? Jónak tartják, hogy kvázi call of duty-t játszanak nagyobb pályákon?
-
prokxy
nagyúr
Beléptem és már kész is a 5 revive...hát jó...persze a bonus path-ban nincs előrehaladás...
-
VágniValó
addikt
JA szerencsére még ugyanaz mint volt, csak a soldier tempón, a gugolás hasalás tempón és a becsúszáshoz ne nyúljanak, olyan jó silky smooth most.
Termin8: Hát azért remélem nem világít az enemy
Ha igen, lesz sírás Redditten (mint mindenért). Az obliteration módra majd kivi leszek, de most csak sunyiba a Grand Bazaar-on akarok menni egyet, nem tudom milyen módokba került bele, remélem Escalation-t lehet rajta tolni. -
Termin8
tag
milyen új pálya jön?
Kvázi “új” pálya. A Bf3-as Grand Bazaar kerül ma be a játékba, kicsit felújítva/átdolgozva.
-
prokxy
nagyúr
milyen új pálya jön?
Cairo Bazaar
-
nincsnév007
addikt
-
Termin8
tag
Elvileg az új pályán kívül már minden aktív reggel 9 vagy 10 óta. A pálya csak 14:00-tól lesz elérhető. Twitch-en láttam, hogy a soldier visibility már másabb volt a streamereknél, Siege of Cairo-n rendesen világított az enemy a sikátorban kb.
-
VágniValó
addikt
-
VágniValó
addikt
Most 12 órától lesznek az új patch dolgai elérhetőek nálunk is igaz?
Egy a munkáját előre elvégző, home office-os haverom kérdezi.
-
prokxy
nagyúr
-
abridabri
veterán
-
prokxy
nagyúr
-
abridabri
veterán
Igen redsecben mindenkinek. Sima multiban nincs gond.
-
Termin8
tag
-
Dave567
veterán
Mindegy ki mit mond..
Számomra ez marad az örök BF
Akkoriban ezzel egy alap i3 sandy-val úgy eljátszottam 80-130 fps-el hogy orom volt nezni
ennek a bf6-nak meg mar nincs proci ami eleg lenne
azt hiszik ezek mindenkinek futja 9800x3d procikra
Azt is utáltam, mert bugos fos volt, közel a BF 6-hoz, ugyan azokat játszák el ott is..
DE MÉG IS JOBB HANGULATA VOLT A 3-nak.. -
Dave567
veterán
Én is casualt nyomok általában, heti 1x-2x lövök pár kört, de nálam 3/4 jó meccs, 1/4 rossz meccs általában. Sok vesztes meccsre is azt tudom mondani, hogy nem nyertünk ugyan, de jó volt, hajtós volt. Nem tudom mi alapján megy a matchmaking, de rengetegszer látok ismerős arcot, amíg minden nap játszottam, akkor minden nap bedobott ugyanazon arcok mellé, pedig nem 15 ember tolja a casualt se sztem. Amióta valamit állítgattak a botokon, azóta viszont alig szednek fel, előtte legalább arra jók voltak.

Jó de nálam a Botok cheatelnek, alig élesztenek, és gugólva fal mellett is észre vesznek. rám spawnolnak, meg agresszíven lőnek vagy 5-en, néha esélye sincs...
-
VágniValó
addikt
-Tankot követni
-Tankot folyamatosan javítani
-Gunner részhez beülni, ha van rá lehetőség
-Folyamatosan spotolni a makikat a sofőrnek
- Ha impotens cseten mondani a Control point betűjét, ha továbbra is impotens tankból kiszállni
- 10 szaros kill nincs meg, de volt egy tank busterem
- P2, győztes csapatban
-
abridabri
veterán
Új nap új hiba .Ilyen eddig még nem volt .
Már nem is számolom mennyi RP-t buktam a crashek meg a világító bug amit mellesleg hónapok óta képtelenek kijavítani
-
Enigma1945
őstag
-
abridabri
veterán
Sracok ezt a Frame Generation-t erdemes bekapcsolni multiban? most ra kattantam megint a battle royale modra, iszonyu jo meccseket visszek, atlag 6-9 killem mindig van.
sokan azt mondjak nem jo multiban mert noveli a bemeneti kesest, de en az NVIDIA Reflex-szel szerintem jelentosen csokkenti, vagy csak en erzem ugy?
mikor bekapcsolom a cpu limit is csokkenne
bar multizni nem fogok, nem fizetek elo ezert a play pro-raNem érdemes multiban, singleben is csak akkor ha van elég alap fpsed ( 60-80 kb) .
Mondjuk ha 540hzes monitorod van, akkor multiban is jó ( 200+ alap fps mellett ) -
Enigma1945
őstag
Sracok ezt a Frame Generation-t erdemes bekapcsolni multiban? most ra kattantam megint a battle royale modra, iszonyu jo meccseket visszek, atlag 6-9 killem mindig van.
sokan azt mondjak nem jo multiban mert noveli a bemeneti kesest, de en az NVIDIA Reflex-szel szerintem jelentosen csokkenti, vagy csak en erzem ugy?
mikor bekapcsolom a cpu limit is csokkenne
bar multizni nem fogok, nem fizetek elo ezert a play pro-ra -
woker
aktív tag
A live service-nek nem az a lényege, hogy a játékosok jól járjanak. Azt a majdnem tízest meg most is kifizetheted 3 havonta a pro-ért ami 25€, amiért cserébe kapsz rádiót a járművekbe, 25 tier skipet meg extra 5% XP-t (mekkora deal
) a szezon idejére, meg egy adag kozmetikai cuccot, hogy mindenki tudja rólad, hogy mennyire könnyen át tud verni egy nagy cég
Ha ilyesmit akarnál mint ami BF3/4 idején volt akkor azért simán elkérne évi 100€-t az EA, a pro-n felül... -
Termin8
tag
Visszahozhatná a DICE a Premium-ot. 10.000 forintért cserébe 3 havonta kaptunk 4 új pályát, minimum 5-6 új fegyvert Bf3/4/1-ben 1 éven keresztül. Ez a live service üzletmodell elég gyenge, tartalom szempontjából.
-
@rglaaf
veterán
de csak jó pályákon lehetett jókat játszani! emlékszem amikor bejött a capure the flag mód , milyen jó kis pályák voltak, ott heliztetek mindíg Bizzarral! néha én is bejutottam a helibe , de ott még a motorral is lehetett érvényesülni......

meg hogy azért a heliben volt tv raksi! itt meg csak a pilóta van támogatva mint 2042-ben

jaaaaj a z a ziba tower.......l96 kobra rdsel imádtam....
itt meg tele lehet aggatni a fegyveret mindenféle sz@rral de nem lesz tőle jobb.....ott meg 3 dolgot lehetett cserélni rajtuk és ez szerintem rendben is volt.....
Jah ne is mondd Kiasar Railroad-on lehetett ctf-t tolni bassz mennyivel jobb volt az egész
-
stoon
addikt
de csak jó pályákon lehetett jókat játszani! emlékszem amikor bejött a capure the flag mód , milyen jó kis pályák voltak, ott heliztetek mindíg Bizzarral! néha én is bejutottam a helibe , de ott még a motorral is lehetett érvényesülni......

meg hogy azért a heliben volt tv raksi! itt meg csak a pilóta van támogatva mint 2042-ben

jaaaaj a z a ziba tower.......l96 kobra rdsel imádtam....
itt meg tele lehet aggatni a fegyveret mindenféle sz@rral de nem lesz tőle jobb.....ott meg 3 dolgot lehetett cserélni rajtuk és ez szerintem rendben is volt.....
-
Winne
nagyúr
Ez az ami tényleg megváltozott. Ott minden jó volt, ha kitapogattad hogy kell és minden ellen volt ellenszer is. Én meg a tdmet is nyomtam a nem noshar pályákon és full jó volt a balance, nem a mérgezett egerek rohangáltak mindenhol. ❤️
-
stoon
addikt
Mindegy ki mit mond..
Akkoriban ezzel egy alap i3 sandy-val úgy eljátszottam 80-130 fps-el hogy orom volt nezni
Jó kis Bandar desert ,imádtam , az eggyik legjobb pálya volt!!!itt mindennel lehetett érvényesülni, akár gyalog , vagy járművel voltam
-
Sz. Géza
senior tag
-
Enigma1945
őstag
Mindegy ki mit mond..
-
pendre54
addikt
Nekem azért picit nehezemre esett elfogadni a dolgokat, hogy nem a scoreboard elején vagyok javarészt...most értsd jól, nem voltak álmatlan éjszakák, csak észrevettem, hogy hát pár körig jó vagyok, utána megy kicsit a bamulás vagy nem is tudom hogy fogalmazzam...de mást is csinálok már ennyi idősen, nem "csak" suli, buli. Azért szellemi munka után, főleg ha komoly dolgok vannak aznap, akkor a játék tényleg csak levezető tud lenni, botos BT, bemelegítésnek, utána pedig pár kör esc, cq azt alvás.
De van hogy a botoson is úgy elvernek, hogy inkább csinálok mást.Néha azért sikerül top-ban lenni, de jóval kevesebb arányban a régi időkhöz képest. De tudod, van az a mondás, hogy "ez nem szar, csak másra jó"!

Az igazán profik, meg 70 felett így tolják.
-
vg
veterán
Igaz, én csak Casualt nyomok, nincs már gyomrom a további nem normális gyökerekhez, itt is van elég bőven...
De mint írtam, az igazi játék ez lenne, ÖLSZ/GYŐZÖL, senki nem érdekel külföldről, ez a játék....
Illetve, ne haragudj, de egy nevét kitakaró ember szövege, egyelő a 0-al, egyszerűen szava hihetetlen, tényleg bocsánat, engem irritál már..
Tessék felnőni, NEVEM PISTI, FERI, LACIKA....
A hideg is kirázott...

A legtöbb csipás is azt mondja mint te, ja meg a csak kamper, DE HÁT ÉN TISZTÍTOM A TEREPET!!! Ránézek a statjára 5/30 K/D az igen öcskös, sokat segítettél...Azért takarja ki mert csal, ezt a videó is bizonyítja amit kitett ide pár napja. Ne foglalkozz vele.
-
BerserkGuts
addikt
ja te vagy az okos mutatsz egy Cheat of Duty-t
most BL-döntőben is mellé ment az a 11-es meg bármilyen sportágban hibáznak
azt egész életükben gyakoroltak az ember hibázik bro te meg csalszezért jó a world of tanks ott nincsen okos aimbot annyira nem az hogy működjön
Tank elit videója vagy bárkiét megnézem hibázik milyen érdekes mellé lő
te meg mutogatod itt a CSALÁST
-
bager13
senior tag
Az is hozzá tartozik, hogy régen annyit játszottunk, amennyit akartunk. Tökéletes volt az a mém, hogy felkeltünk 10-kor, felhúztuk a redőnyt, aztán 4 perc múlva húztuk le, hogy jobban lássuk a kijelzőt. Most meg alvás helyett mikor már mindenki elmegy aludni akkor tudok félig alva játszani (néha konkrétan bealszok játék közben és felébredek egy óra múlva, hogy kiszáradt a szám
) néhány kört és magamon röhögni, hogy milyen fas*ságokat csinálok néha. 
Tény, hogy így volt. Éjjel-nappal ment a game. De hidd el most már az sem segítene.
Én is akkor tudok zavartalanul odaülni, amikor már mindenki alszik. Mondjuk mostanában olyan hulla vagyok, hogy inkább alszom én is. Csak nem a gép előtt, mint te.
prokxy:
Pontosan a nap levezetésére alkalmas az, amit képviselünk. Persze olykor megtáltosodik az ember, velem is előfordul. Ha olyan nap van, hogy sok alvás jön össze, aztán 2 sör után terminátor mód.
Én úgy ismertem, hogy:" Nem szar ez, csak már másra jó"
Enigma1945:
Kivételek mindig vannak.
A profi sportban is van ilyen, de a 90 százalékuk kihullik 30, főleg 40 felett. -
Winne
nagyúr
Engem meg nem érdekel ki mit gondol rólam.

Ha nem csalsz akkor meg had támadjanak, én pont le szarnám....Nem kell vitatkozni, nem csalóztalak le, lehetsz felőlem Profi játékos..

Igen, le szarozom az embereket, mert a Casualba is vannak playerek, csak az a gond hogy a jobbakat mindig ellenem rakja, az én csapatom meg lószart nem csinál 3/4 részt, nagyon kevés match van olyan ami jó is, ezért írom hogy szar mindenki, általában nálam...Én is casualt nyomok általában, heti 1x-2x lövök pár kört, de nálam 3/4 jó meccs, 1/4 rossz meccs általában. Sok vesztes meccsre is azt tudom mondani, hogy nem nyertünk ugyan, de jó volt, hajtós volt. Nem tudom mi alapján megy a matchmaking, de rengetegszer látok ismerős arcot, amíg minden nap játszottam, akkor minden nap bedobott ugyanazon arcok mellé, pedig nem 15 ember tolja a casualt se sztem. Amióta valamit állítgattak a botokon, azóta viszont alig szednek fel, előtte legalább arra jók voltak.

-
Enigma1945
őstag
abridabri és Enigma1945:
Igen, az idő nem hazudik. Régen a görgős egérrel a rajztáblán 10-szer jobb voltam, mint most.
Mikor költöztünk másfél éve, találtam egy CD-t 20 éveimbeli "fregmúvik" voltak rajta. Kíváncsiságból rárestem, nem is emlékeztem rá. Hát...csak pisgoltam.
Nem véletlenül nincs tényleg 30 vagy 40 feletti profi játékos, csak elvétve. Hiába minden rutin és tapasztalat, egyszerűen már nem tudja hozni azt a szintet. Körbehugyozzák a fiatalok.
Mondjuk ettől függetlenül én jól elvagyok így.
En tudok egy 40 ev korulit
rogue a neve es streamel
szakallas
amcsi szerintem
igaz battle royale tolja de nagyon profi a csavo 20 killeket tol egy meccs alatt nem unalmas az tuti a top5-be mindig benne van vagy megnyeri -
Dave567
veterán
Nem fogom mutatni a nevem, felesleges támadási felületet adva a reportolóknak innen, akik kajak azt hiszik, hogy norecoil-t meg softaim-et használok. xd
Viszont engem az irritál, hogy itt mondod, hogy milyen “csicska” a community, “nem normális gyökerek” hogy a te szavaiddal éljek, aztán botok ellen játszol, mint egy igazi noob szar. Fogalmad sincs miről van szó legtöbbször, csak benyögöd, hogy geci szar mindenki, csal mindenki, VPN-ezik mindenki, fos a BF közösség. Na én meg emiatt szarom telibe amit írsz. Ezért nem is áll le vitázni veled senki, mert egy bohóc vagy.
Engem meg nem érdekel ki mit gondol rólam.

Ha nem csalsz akkor meg had támadjanak, én pont le szarnám....Nem kell vitatkozni, nem csalóztalak le, lehetsz felőlem Profi játékos..

Igen, le szarozom az embereket, mert a Casualba is vannak playerek, csak az a gond hogy a jobbakat mindig ellenem rakja, az én csapatom meg lószart nem csinál 3/4 részt, nagyon kevés match van olyan ami jó is, ezért írom hogy szar mindenki, általában nálam... -
Termin8
tag
ilyen szar aimbottokkal engem nem versz át sorry én is tudok csalni csak nem fogom reklámozni

hülyegyerekekkel meg nem foglalkozom majd 1x felnősz hajráA cipőméreted nagyobb, mint az intelligenciahányadosod, te örök vesztes.
-
BerserkGuts
addikt
ilyen szar aimbottokkal engem nem versz át sorry én is tudok csalni csak nem fogom reklámozni

hülyegyerekekkel meg nem foglalkozom majd 1x felnősz hajrá -
prokxy
nagyúr
abridabri és Enigma1945:
Igen, az idő nem hazudik. Régen a görgős egérrel a rajztáblán 10-szer jobb voltam, mint most.
Mikor költöztünk másfél éve, találtam egy CD-t 20 éveimbeli "fregmúvik" voltak rajta. Kíváncsiságból rárestem, nem is emlékeztem rá. Hát...csak pisgoltam.
Nem véletlenül nincs tényleg 30 vagy 40 feletti profi játékos, csak elvétve. Hiába minden rutin és tapasztalat, egyszerűen már nem tudja hozni azt a szintet. Körbehugyozzák a fiatalok.
Nekem azért picit nehezemre esett elfogadni a dolgokat, hogy nem a scoreboard elején vagyok javarészt...most értsd jól, nem voltak álmatlan éjszakák, csak észrevettem, hogy hát pár körig jó vagyok, utána megy kicsit a bamulás vagy nem is tudom hogy fogalmazzam...de mást is csinálok már ennyi idősen, nem "csak" suli, buli. Azért szellemi munka után, főleg ha komoly dolgok vannak aznap, akkor a játék tényleg csak levezető tud lenni, botos BT, bemelegítésnek, utána pedig pár kör esc, cq azt alvás.
De van hogy a botoson is úgy elvernek, hogy inkább csinálok mást.Néha azért sikerül top-ban lenni, de jóval kevesebb arányban a régi időkhöz képest. De tudod, van az a mondás, hogy "ez nem szar, csak másra jó"!

-
Winne
nagyúr
abridabri és Enigma1945:
Az is hozzá tartozik, hogy régen annyit játszottunk, amennyit akartunk. Tökéletes volt az a mém, hogy felkeltünk 10-kor, felhúztuk a redőnyt, aztán 4 perc múlva húztuk le, hogy jobban lássuk a kijelzőt. Most meg alvás helyett mikor már mindenki elmegy aludni akkor tudok félig alva játszani (néha konkrétan bealszok játék közben és felébredek egy óra múlva, hogy kiszáradt a szám
) néhány kört és magamon röhögni, hogy milyen fas*ságokat csinálok néha. 
-
bager13
senior tag
Én még csak 34 vagyok, de sajna már érzem a korlátaimat..
A reflexeim se olyanok mint anno BC2-BF3-BF4-ben voltak
Legendás korszak volt..
abridabri és Enigma1945:
-
Termin8
tag
Igaz, én csak Casualt nyomok, nincs már gyomrom a további nem normális gyökerekhez, itt is van elég bőven...
De mint írtam, az igazi játék ez lenne, ÖLSZ/GYŐZÖL, senki nem érdekel külföldről, ez a játék....
Illetve, ne haragudj, de egy nevét kitakaró ember szövege, egyelő a 0-al, egyszerűen szava hihetetlen, tényleg bocsánat, engem irritál már..
A hideg is kirázott...

A legtöbb csipás is azt mondja mint te, ja meg a csak kamper, DE HÁT ÉN TISZTÍTOM A TEREPET!!! Ránézek a statjára 5/30 K/D az igen öcskös, sokat segítettél...Nem fogom mutatni a nevem, felesleges támadási felületet adva a reportolóknak innen, akik kajak azt hiszik, hogy norecoil-t meg softaim-et használok. xd
Viszont engem az irritál, hogy itt mondod, hogy milyen “csicska” a community, “nem normális gyökerek” hogy a te szavaiddal éljek, aztán botok ellen játszol, mint egy igazi noob szar. Fogalmad sincs miről van szó legtöbbször, csak benyögöd, hogy geci szar mindenki, csal mindenki, VPN-ezik mindenki, fos a BF közösség. Na én meg emiatt szarom telibe amit írsz. Ezért nem is áll le vitázni veled senki, mert egy bohóc vagy.
-
Dave567
veterán
Ez a tegnap esti meccsek egyike. Foglaltam pontokat is, igaz nem én voltam a top zászlófoglaló, de nem is arra hajtottam. DE ettől függetlenül a "megy és öl" játékstílus továbbra is hasznosabb, mint hinnéd. 115 ticketet/pontot levettem az ellenféltől csak azzal, hogy 115-öt öltem. Ez azt jelenti, hogy csak a killekkel 9,58%-ban hozzájárultam a győzelemhez...
Bemegyek a pontra és kitisztítom, aztán megyek tovább a következő pontra a respawnoló (újraéledő) embereket leszedni, hogy ne tudjanak támadni. Ez egy offenzív játékos feladata. Bemegy a pontra, rendet csinál, a defenzív/"anchor" játékosok pedig elfoglalják, megvédik a pontot. Mindenkinek megvan a szerepe.
A külföldi csapatok jelenleg is nyomják a 8v8 kupákat, gyakorló meccseket, ott is megvan ez a szisztéma amit most írtam le.
A hideg is kirázott...

A legtöbb csipás is azt mondja mint te, ja meg a csak kamper, DE HÁT ÉN TISZTÍTOM A TEREPET!!! Ránézek a statjára 5/30 K/D az igen öcskös, sokat segítettél... -
Termin8
tag
Ez a tegnap esti meccsek egyike. Foglaltam pontokat is, igaz nem én voltam a top zászlófoglaló, de nem is arra hajtottam. DE ettől függetlenül a "megy és öl" játékstílus továbbra is hasznosabb, mint hinnéd. 115 ticketet/pontot levettem az ellenféltől csak azzal, hogy 115-öt öltem. Ez azt jelenti, hogy csak a killekkel 9,58%-ban hozzájárultam a győzelemhez...
Bemegyek a pontra és kitisztítom, aztán megyek tovább a következő pontra a respawnoló (újraéledő) embereket leszedni, hogy ne tudjanak támadni. Ez egy offenzív játékos feladata. Bemegy a pontra, rendet csinál, a defenzív/"anchor" játékosok pedig elfoglalják, megvédik a pontot. Mindenkinek megvan a szerepe.
A külföldi csapatok jelenleg is nyomják a 8v8 kupákat, gyakorló meccseket, ott is megvan ez a szisztéma amit most írtam le.
-
Dave567
veterán
Hiába vagy Skilles, mikor a pontokat nem foglalod, csak ölsz...
Ez a baj itt, a legtöbb ember azt se tudja merre van arccal, csak megy és öl, a W/L meg a minuszokat veri... -
Termin8
tag
-
VágniValó
addikt
-
VágniValó
addikt
OTT VAAAN!!!! OTT VAN!!! Életemben másodjára vagyok első!!!!!!! (győztes csapatban, vesztesben voltam már 'sokszor')
Juhúúú^^ :')
-
Termin8
tag
-
VágniValó
addikt
Respect! Ha van egy királyabb tankos köre az embernek, a járművezető sikerének minimum 30%-át az őt támogató engineer simán hozzá teszi szerintem, plusz a gunner is jó segítséget tud nyújtani. De tény, hogy egy RPG-ző + javító engineer tényleg sokat segít.
A skillen pedig bármikor lehet javítani, csak gyakorlás és megfelelő beállítás kérdése, de nyilván lesz egy felső határ.
Itt hagyok pár alapbeállítást, hátha segít valakinek, vagy valamelyik lépés esetleg kimaradt valakinél konfigoláskor. Megjegyzés: nem ettől lesz valaki Enders, nem lesznek egyből 100 kill 0 halálos meccsei ezektől, de egy alap kiindulási pontnak szerintem megfelel.
Játékbeállítások: [kép]
Windows egér beállítás: [kép] (a "rámutatás pontosságának javítása" legyen OFF, felette a csúszka középen legyen, tehát a 6. vonalon a 11-ből)
(full opcionális, kicsit bonyolultabb, de ajánlott rész)
Játék egér érzékenység: [link] ezen az oldalon meg lehet nézni, hogy mennyi a 360 distance-ed. Ez megmutja, hogy hány centimért tesz meg az egered mire a játékban nyomsz egy 360 fokos fordulatot. Ennek a szükségességét később kifejtem.A lényeg az oldalon, hogy ki kell tölteni a "Convert from" részt, az aktuális beállításaiddal. Nagyjából így: [kép]
Amiket pirossal bekarikáztam, azok legyenek úgy, ahogyan a képen van, a többi részt pedig ki kell tölteni a Te saját beállításaiddal. Ha ez kész, akkor alul ki fogja írna, hogy mennyi a 360 distance-ed (sárga résszel jelöltem). Ezt az értéket jegyezd meg, ennek függvényében kell majd állítani a játékban az egér sensitivity-t akár feljebb, akár lejjeb, de lehet, hogy nem is kell abszolút, mert a határértéken belül vagy.Az egér érzékenység az teljesen egyénfüggő, de az emberi ügyesség határa azért mindenkiben ott van. Konzisztens eredményt 10 cm-nél alacsobb 360 distance mellett nem lehet hozni tartósan, illetve fárasztó is. A profik szerint a 10cm az abszolút minimum határ.
Kis iránymutatás: akinek csak a kézfeje mozog játék közben annak szerintem 10-18cm között ideális a 360 distance, aki már karból játszik, tehát rendesen emelgeti, karból mozgatja az egeret, annak 20+ fölött legyen a 360 distance. Ez csak tipp, ha valakinek kényelmetlen ez, akkor használja úgy ahogyan szeretné. Ez csak az alap competitive beállítás amit leírtam.
Ha belősz egy bizonyos érzékenységet, utána kell legalább 1-2 hét mire hozzászoksz rendesen, az izommemóriád alkalmazkodik. Simán lehet, hogy az első 1-2 napon rosszabbul fog menni, ez ilyen.
Egyébként az egér DPI-t érdemes 800-1600 között használni. 400-on a modern szenzorok is pixel skippelnek.
Ezeket nem én találtam ki, nem én találtam fel a spanyol viaszt, ezeket Counter-Strike, R6S, Overwatch, Valorant, CoD, BF pro játékosok alkalmazzák széles körben.
FOV nekem 120-ra van állítva, lehet lecsökkentem 110-re. Kösz a tippeket!
-
Lendova
őstag
-
Termin8
tag
Egyetértek. De még ha csak a casual gaming-et nézzük, akkor is előnyben van egy 18 éves. 2-3x annyi ideje van játszani, jobb reflex, jobb szem-kéz koordináció, stb.
-
abridabri
veterán
Ámíthatod magad ahogy akarod , azt hiszem az mindent elmond, hogy nincs 40es profi esport játékos ,de még a 30+ is ritka ott ahol komoly pénzes versenyek vannak. Ez nem sakk sajnos.
-
Lendova
őstag
Nem fog. Rengeteg a balfék fiatal vagy fiatalabb. A többségnél a limitáló tényező a gyakorlat/kézség/körülmények.
Pld. csütörtök este 22.00-kor nem fog úgy menni, mint szombat délelött. -
abridabri
veterán
-
Enigma1945
őstag
-
bager13
senior tag
keményen tolod az tuti
bar nekem is ennyi idom lenne jatszani
Mindegy már, hogy mennyit játszunk. 40 felett már szarok maradunk így is-úgy is.

Szerk. : Persze vannak kivételek
-
Termin8
tag
Szóval így néznek ki a működő skillek
Respect! Én fos vagyok, akinek néha szerencséje van, de nem baj. A játék jelenlegi állapotában tetszik és élvezem. + ami tényleg igaz, hogy egyfolytában követem a tankokat és javítom igyekszem a classom komolyan venni, néha ezért van indokolatlanul magas pontszámom szaros 8-12 kill mellett.Respect! Ha van egy királyabb tankos köre az embernek, a járművezető sikerének minimum 30%-át az őt támogató engineer simán hozzá teszi szerintem, plusz a gunner is jó segítséget tud nyújtani. De tény, hogy egy RPG-ző + javító engineer tényleg sokat segít.
A skillen pedig bármikor lehet javítani, csak gyakorlás és megfelelő beállítás kérdése, de nyilván lesz egy felső határ.
Itt hagyok pár alapbeállítást, hátha segít valakinek, vagy valamelyik lépés esetleg kimaradt valakinél konfigoláskor. Megjegyzés: nem ettől lesz valaki Enders, nem lesznek egyből 100 kill 0 halálos meccsei ezektől, de egy alap kiindulási pontnak szerintem megfelel.
Játékbeállítások: [kép]
Windows egér beállítás: [kép] (a "rámutatás pontosságának javítása" legyen OFF, felette a csúszka középen legyen, tehát a 6. vonalon a 11-ből)
(full opcionális, kicsit bonyolultabb, de ajánlott rész)
Játék egér érzékenység: [link] ezen az oldalon meg lehet nézni, hogy mennyi a 360 distance-ed. Ez megmutja, hogy hány centimért tesz meg az egered mire a játékban nyomsz egy 360 fokos fordulatot. Ennek a szükségességét később kifejtem.A lényeg az oldalon, hogy ki kell tölteni a "Convert from" részt, az aktuális beállításaiddal. Nagyjából így: [kép]
Amiket pirossal bekarikáztam, azok legyenek úgy, ahogyan a képen van, a többi részt pedig ki kell tölteni a Te saját beállításaiddal. Ha ez kész, akkor alul ki fogja írna, hogy mennyi a 360 distance-ed (sárga résszel jelöltem). Ezt az értéket jegyezd meg, ennek függvényében kell majd állítani a játékban az egér sensitivity-t akár feljebb, akár lejjeb, de lehet, hogy nem is kell abszolút, mert a határértéken belül vagy.Az egér érzékenység az teljesen egyénfüggő, de az emberi ügyesség határa azért mindenkiben ott van. Konzisztens eredményt 10 cm-nél alacsobb 360 distance mellett nem lehet hozni tartósan, illetve fárasztó is. A profik szerint a 10cm az abszolút minimum határ.
Kis iránymutatás: akinek csak a kézfeje mozog játék közben annak szerintem 10-18cm között ideális a 360 distance, aki már karból játszik, tehát rendesen emelgeti, karból mozgatja az egeret, annak 20+ fölött legyen a 360 distance. Ez csak tipp, ha valakinek kényelmetlen ez, akkor használja úgy ahogyan szeretné. Ez csak az alap competitive beállítás amit leírtam.
Ha belősz egy bizonyos érzékenységet, utána kell legalább 1-2 hét mire hozzászoksz rendesen, az izommemóriád alkalmazkodik. Simán lehet, hogy az első 1-2 napon rosszabbul fog menni, ez ilyen.
Egyébként az egér DPI-t érdemes 800-1600 között használni. 400-on a modern szenzorok is pixel skippelnek.
Ezeket nem én találtam ki, nem én találtam fel a spanyol viaszt, ezeket Counter-Strike, R6S, Overwatch, Valorant, CoD, BF pro játékosok alkalmazzák széles körben.
-
VágniValó
addikt
Szóval így néznek ki a működő skillek
Respect! Én fos vagyok, akinek néha szerencséje van, de nem baj. A játék jelenlegi állapotában tetszik és élvezem. + ami tényleg igaz, hogy egyfolytában követem a tankokat és javítom igyekszem a classom komolyan venni, néha ezért van indokolatlanul magas pontszámom szaros 8-12 kill mellett. -
Enigma1945
őstag
keményen tolod az tuti
bar nekem is ennyi idom lenne jatszani
-
Termin8
tag
WTF?
Egy sima recoil control kiverte itt a biztosítékot Berserk-nél, gondoltam megmutatom, hogy mi minden lehetséges még. A két CoD-os klipben a 160-180 fokos flick-et konzisztenssé tenni azt hiszem hetekig tartó gyakorlás eredménye volt, emlékeim szerint.
-
Enigma1945
őstag
-
Termin8
tag
BerserkGuts és Dave567 szakértői véleményére lenne szükségem. Ha a múltkori klipben elvileg “softaimbot” ment, akkor ezekben itt maxi vagy hardcore aimbot megy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Autós topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 1 év garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 (FX506HEB) i7-11800H / RTX 3050 Ti / 32GB
- Komplett Gamer gép akár monitorral is! Ryzen 5 3600/AIO/16GB Ram/TUF 3080 10GB/500GB M.2 PCIe
- HP 650 G2 laptop (15,6FHD/I5-6200U/8GB/128SSD/Magyar/Win11) - Áfás számlával
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Infantry gameplay volt.
) a szezon idejére, meg egy adag kozmetikai cuccot, hogy mindenki tudja rólad, hogy mennyire könnyen át tud verni egy nagy cég

IntelKiller7