Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Gyorsabban futsz, csökkenti a gránátok hatását stb, de szerintem in-game le van írva az assault kasztnál.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Homályosabban látsz tőle.
-
-
Dave567
addikt
Assaultnál, hogy lehet előhozni az Adrenalin injeciot? Nekem csak a Breachert engedi berakni.
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok tippet miért nem tudok vsync-et bekapcsolni 165hz monitorom van és belimitálnám annyira az fps-t és hiába rakom a performance-nál fps limitert 165-re teljesen ignorálja. amd 7900xt vga 25.11.1 driver.
-
emiki6
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Szerintem is, mindenki úgy játszik, ahogy akar. A sniper kaszt is ki van fizetve.
A másik meg hogy alkalmazkodni kell az ellenfél játékstílusához, nem abban bízni, hogy az ellenfél csapata alkalmazkodik az én elvárásaimhoz (amiket nem is ismer, mert csak az én fejemben létezik, de ha ismerné is csak kinevetne. Meg különben is szeretik az emberek, ha más mondja meg nekik hogyan játsszanak.).
-
Polllen
félisten
Nálam a chat első perctől kezdve el van rejtve.
Amúgy ez a ki mit nem engedne játék közben szerintem nyilvános szervereknél teljesen felesleges. Nem az igényt nem ismerem el, hanem a public szeró szerintem nem erről szól. Mindent lehet. Mindennek megvan az ellenszere és 10-ből 9x nem az lesz, hogy nem engedem vagy a chatben rage-lek... Legalább fejleszti a kreativitást és a türelmet.
-
-
emiki6
veterán
Long range lövedék tesztelése:
-
bul07
nagyúr
Ezzel az eszetlen aknadobálással kezdhetnének valamit.

Persze én is dobálom mit egy bolond, majd sokkal később egy váratlan pillanatba ömlik a pont mert valaki ráment. Szánalom az egész.
CQ Operation firestorm pálya egy vicc olyan kicsi
Térkép[kép] (alap képet az internetről loptam)
Ahova tettem a piros kört ott valahol van egy hegy, na annak a hegynek a tetejére kell felmenni tankkal és a légvédelmi járművel.
Tankkal az egész pályát be lehet lőni, még az ellenséges csapat kezdőbázisát is.
(alap képet az internetről loptam) -
Jééé bazd+, végre meggondolta magát a script és megkaptam a 2-es engineer szintet

Akkor jöhet a supply crate-es retardkodás. Kár, megpróbálom hamar letudni mert a legutóbbi meccsen is kizárólag a pressure mine-al 2 tankot és a bennük ülő összesen 5 játékost rekteltem ki, ezen felül sikerült legyaknom egy helikoptert amin ketten ültek 😘

-
Van már valami megoldás a beragadt missionokra ?
Már vagy 2 hete megcsináltam az assault deploy beacon küldit, de továbbra sincs unlockolva . Pedig azóta már milliószor lépkedtem ki-be , vopltak frissítések is, de semmi.
-
FélOFF mivel mostanában a frissítések (gém, windows) miatt több performansz panasz is volt.
6000 helyett 4800-on pörgött a memóriám, BIOS és XMP1 profil újra kiválaszt. Nem tudom hogy csak nálam csapódott-e le így (win11), de a biztonság kedvéért task managerben nézzetek rá.
¯\_(ツ)_/¯ -
rottenbull
őstag
Nyilvan mindenki masra eskuszik. Nekem ez a masodik, az elodje 5 eves, de a fiam lenyulta. Van nehany parnam is meg, ki sem bontottam. Tavaly vettem black Friday-kor. Van baranybor meg zseles ami huvosen tart, meg ket pluss.
Engem a kilometeres kabel mindig jobban zavart de most jon vele gyari boom mic kabel is, ami joval rovidebb.
Ezen kivul mas gondom nem volt vele az evek alatt. -
válasz
rottenbull
üzenetére
A TB Atlas Air, 135€ most pár napig, mod pack-el, ha először vásárolsz a shopban.
Ennél jobb ajánlat nincs a piacon, de még 2x áron sincs jobb, mint az Atlas Air. -
emiki6
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Fejesnek jó, haver azt használja, de mikor nála voltam nem hallottam olyan jól az irányokat, mint a fülesemen szoktam.
bib: Az más jelleg. Régebbi is, alacsonyabb kategória is. Illetve az 560s fülpárnája plüss, az nem olyan érzékeny, mint egy velúr v műbőr párna.
-
Olcsó jó fejes amazonról amúgy a Philips Fidelio X2(HR?) szokott lenni még. Néha fillérekért megkapni a bontott dobozosokat német és francia amazonról.
-
Bib
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Nekem volt ilyesmi zárt sennheiser 569 asszem , de memóriahabos velúr fülpárna 1 évet is alig birt ki rajta. Azóta csak beyerdinamic d770
-
rottenbull
őstag
Aki esetleg mostansag venne fejhallgatot, a sennheiser 560s 115 euro az amazonon. En be is huztam gyorsan.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lendova
üzenetére
Akkor ez biztos hozzállás kérdése is, de az hogy a támadó megcsinál egy szektort, azt eszembe nem jutna győzelemként elkönyvelni. Ez egy olyan rész siker, mint elfoglalni X pontot conquestben, berobbantani egy mcom-ot, ami tök jó, de önmagában kevés. Ez nem Escalation, hogy 3:2-re kell kihozni a végeredményt hogy izgalmas legyen, pont az említett asszimetria miatt. Aki nem akar asszimetrikus módot játszani, van 6 másik ami nem az.
Védőben ugyanez, mi élményt nyújt az hogy, megáll a frontvonal a pálya elején és egy fedezék mögött töltesz 20 percet, a végén beírhatod, hogy gg ízi, akinek erre van igénye, amikor sokkal nagyobb élvezet "bejátszani" a map nagy részét, és 2-3 szakasz alatt megtalálni az ellenszert a támadók megfogására. Továbbra is azt gondolom hogy egyértelmű dizájn hiba, ha úgy állítanak be egy játékmódot, hogy a végcél elérésére az egyik oldalnak 70% esélye legyen. Nonszensz.
-
Most így hirtelen nem tudom mi a troubleshooting topic.. valami ilyesmi kéne erre:
Azonnali informatikai kérdések órája - PROHARDVER! Hozzászólások
hogy ne itt legyen az off mostmár
Ami még eszembe jutott, nincs véletlen ékezet vagy szóköz vagy spéci karakter a windows felhasználói nevedben?

Annyit tehetsz mégegyszer, ahogy én gondoltam, hogy bios clear, esetleg újra lefrissíted ugyanarra a verzióra a bios-t, utána nem állítassz benne semmit... max megnézed, firmware tpm kéne, CSM off, UEFI only, Secure boot... és kész. Semmit ne állíts vagy kapcsolj be, DOCP se kell. És nézd meg úgy...
No meg igen próbálj ki akkor más stabilitás teszteket futtani amik nagy terhelést adnak tartósan, és hogy úgy mit csinál a gép.
Szerintem kimaxoltuk amit lehet.
Régen voltak ilyen black sceen problémák, akkor vagy a játékbeállításokkal volt gond, amit a settings file törlése megoldott (dokumentum mappa) ez elvileg itt nincs, mert minden friss és üres, és ezt elvileg nem húzza le felhőből az EA, vagy a security rész nem tetszik neki, vagy a C++ volt néha... vagy a driverek... de ezen mind végigmentünk elvileg, ha azt csináltad csak amit írtunk.

-
Megnéztem, elég furcsa mert nekem is ASUS deszkáim vannak és nem ezt csinálja se a B550 se a B850... de ha ezeket állítja akkor nem jó a load default igazán.
Firmware fTPM kéne, nem discrete pl...
DOCP-t se kapcsold be, stbPróbáld meg úgy, hogy clear és hagyd úgy alapon az egészet mégegyszer, nem kell újratelepíteni semmit talán, csak töröld a bios-t.
Bár igen, egyre gyanúsabb, mivel megint nem sikerült, hogy valami hardver gyengélkedés van... ez sajnos bármi lehet, de igen első körben táp, aztán memória, aztán proci, aztán alaplap... stb.

Egyébként igen, 1-2 kör ilyen kérdés még jó ide, de már sok lesz az off (off ba tettem visszamenőleg is ami erről szól)... valami másik topikba kéne folytatni lehet...

-
Nem tudom, h írtad e, de Furmark v egyéb tesztprogramokkal próbáltad már, h erősen letesztelve a gép mit produkál? Külön-külön a komponenseket terheld meg, hátha kiderül, h melyik okozza a problémádat.
Személy szerint a szoftveres gondot kizárnám, hisz friss telepítésed van.
A végére egy hülye kérdés: VGA összes csatija rendesen be van dugva? -
Veiled Bride
senior tag
Esetleg ha tudod és még nem tetted akkor próbáld meg másik hdmi/dp kábellel. Rossz kábel is okozhat fekete képernyőt. Plusz még amit megpróbálnák az a DirectX frissítése. Meg próbáld ki régebbi vga driver-rel is. (az új amd driverekkel én is csak szívok. Minden hibaüzenet nélkül bezáródik a játék shader betöltésekor. Régebbivel semmi probléma)
-
TXT
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egyelőre nincs fent semmi plusz program. De nem is nagyon tudom, hogy ez a sztori releváns lehet e, mert semmi más játéknál nem volt ilyen gond és ha most nézném korábbi játékokkal, köztük mondjuk a BF2042-t, amiben 1000+ órám van, abban sem volt, pedig az is maxon járatta a vga-t és a procit is emlékeim szerint. Annál használtam az Afterburnert monitorozásra, de a BF6-nál nem, mert a "megoldások" közt az is volt, hogy minden ilyen és más háttérben futó plusz programot iktassunk ki, mert okozhat black screent az is.
Egyébként ez a tápom: Cooler Master Silent Pro Gold 1200W RS-C00-80GA-D3Pro!Petya: igen, nem tettem fel az NvidiaApp-ot
laragirl83: Sajnos nem kapok semmilyen hibaüzenetet, vagy legalábbis nem látom, mert nem tudok asztalra visszalépni a full fekete képernyő miatt, bármennyi időt is vártam vele, nem változott a dolog, így csak a manuális újraindítás működik.

Nem tudom kinek van kölcsönbe másik tápja...Bib: Én a hivatalos MS oldalról szdtem le és telepítettem a Visual C++ -t.
kzolee216: Ahogy írtam, nem használom az Afterburnert épp amiatt, mert a BF6 érzékeny rá és okozhatná az is a Black Screen-t ahogy utána néztem...
Laraxior: Nem azért írtam le ezeket, mert ez a heppem, hanem mert itt javasolták megoldásként, hogy a BIOS-t állítsam alapra stb...
Szinyák: Köszi, ezeket korábban mind megtettem, sajnos egyik sem oldotta meg a dolgot, azért is jöttema játék topicjába segítséget kérni. (előzményként írtam róla)
Itt írták mit-hogy csináljak elsőként, azért lett ez és így véghez víve, hogy ez rendezhesse a dolgot, ha itt lenne a hiba. Úgy tűnik, mégsem...
Dave567: NINCS semmi húzva, se profilból, se manuálisan.
Locutus: Igen, azt jelenti, hogy CSAK manuális újraindítás segít, mert nem tér vissza asztalra semmivel. SŐt hiába nyomok közben Alt+F4-et, hátha bezárja a progít úgy, hogy semmit sem látok a fekete képernyő miatt, de arra sem reagál. Kizárólag ha a gépet leállítva újraindítom...
1440p-s a monitorom, nincs G-Sync benne, ezen a felbontáson használom most is, ahogy eddig minden játéknál, amiknél semmi gond nem volt ezeddig. Csak ez és a Delta Force csinálja ezt a Black Screen dolgot...
Nem próbáltam meg a több feszt a VGA-nak, mert nem használom közben az Afterburnert, miután azt olvastam, hogy ez is lehetne gond a BF6-nak. De hogy lehet(ne) egyébként ez a gond, ha pl a BF2042-nek soha semmi baja nem volt ezzel? Csak kérdezem, lehet ilyen???
Nem próbáltam a hight performance-ot a driverben. -
Amikor azt írod black screen, az mit jelent pontosan? Csak reset segít? Vagy reagál a gép, csak nem jön vissza a kép? Én anno a 3080-al küzdöttem sokáig ezzel, amikor még kezdetleges volt a HMDI 2.1 támogatása, mert a kábelek is szarok voltak, meg az egész implementáció is az evga részéről, de ezt most hagyjuk is. Egy érdekes trükk volt pl, hogy felraksz egy teamviewert vagy hasonlót, és mikor black screened van bejelentkezel távolról, hogy lásd mi zajlik. Mert lehet, hogy csak a kijelződet nem tudja hajtani úgy ahogy kéne. Amit többen írtak, hogy adj több feszt a kártyának, megpróbáltad már? Vagy pl azt, hogy nv driverben high performance modeba rakod fixen, tehát nem engeded energiatakarékoskodni. Én jóideig kénytelen voltam anno ebben a módban használni, míg úgy egy év után nem jött végre rendes driver a 3080-hoz. Egész egyszerűen a 4k/120hz-et nem tudta stabilan ha picit is lejjebb engedte a saját feszültségét, tipikusan idleben és alacsony terhelésen hasalt el mindig. Vagy ott van pl a win+ctrl+shift+b amivel újra lehet indítani a vga drivert. Arra mit reagál ilyenkor neked?
-
Lendova
őstag
Ne a végét nézd, ott bukik el nálad. Ha 50%-ban képesek a támadók nyerni, mert sok a kiegyenlítetlen szektor, akkor több szektorban egyszerűen rossz védeni, rossz az élmény.
A Breakthrough (is) pont az a mód, ahol az asszimetria miatt pont nem az 50%-os win rate garantálja azt, hogy "fun" legyen védeni és támadni is egy időben. Persze, lehetnek kicsit kiegyenlítetlenebb szektorok, de hogy fogod úgy élvezni a védést, ha folyamatosan vagy többségében azt érzed, hogy esélytelenek vagytok vagy hátránnyal indultok? Csak azért, hogy meglegyen az 50%-os win rate a támadóknak.Ez tipikus példája annak, hogy papíron jól néz ki, fair, de a gyakorlatban tré.
-
emiki6
veterán
Ha a támadó nyer, akkor 6x nyer és a védő 6x veszít. Szerintem erre próbálnak utalni.
Ha a támadó nyer, az majdnem olyan, mint mikor a védők túl jók és a támadó az elejétől nem tud áttörni. Az egál nem 50-50% nyereség mellett van, mert nem szimmetrikus a játékmód.Védőként sokkal elkeserítőbb veszteni, mintha a támadó mondjuk 2 szektor híján veszít, mert akkor a tamadó már nyert 4x és a védő bár vesztett 4x, mégis átvészelte és megkapta a kegyelemnyereséget.
Olyan ez, mintha egy erősebb ellenfél ellen kéne kitartanod, amíg le nem jár az idő. Ha kitartasz, akkor mindketten megmaradtok. Ha legyőz, akkor meghalsz. 50-50 nyereség az igazságos? Ha hamisnak érzed az analógiát, akkor a halált cseréld eszmeletvesztésre.
(Azért a támadó erősebb, mert a védő nem tud elvesztett területet visszaszerezni). -
Gainka
őstag
Eggyet értek, tegnap este én is mentem pár kör BT-t, egyedül Sobeken tartottuk meg a legelsöt, bar azt hozza kell tenni befeküdtem.a roncs mögé sregan jobbra lehet löni ajto bejarot es a granatot is ki lehet dobni ami mediceskent hamar jött uj, brutal jo stattal zartam.
Viszon Mirak gatya, kilöttem egy raketat tankra gyakorlatilag olomzapor fogadott, tarthatattlan volt, aztan második menetnel a ház két "juka" is... Többi mapot meg nem probáltam.Veiled Bride #7869 Ez is igaz!
TXT
Tudnál valalitől kölcsön kérni egy ram kittet probára?
-
Veiled Bride
senior tag
Ez az eredménye a sok reddit-es, Twitter-es stb sírásnak. Össze vissza módosítgatnak mindent. Kicsi a pálya sok a player, visszaveszik, akkor meg már kevés stb stb. Tiszta jó hogy a fejlesztők odafigyelnek a játékosok visszajelzésére de mintha átesnének ezzel a ló túloldalára néha.
-
goccer
aktív tag
Szerkesztgetjük a hozzászólást össze vissza nehéz megmondani mi a létező és nem létező, ne nézzük hülyének egymást

A lényegre persze nem reagáltál, hogy miért jobb ha 70% win rate-je van bármelyik oldalnak?
Mondhatnám azt hogy (hasra ütve, mint ahogy te jöttél minden számmal a kiinduló 50-50et leszámítva) ez meg azt jelentené hogy az összes meccs 50%a besül az első szektorban, ami a legkiábrándítóbb gameplay szempontjából, míg maradék 20% a köztes szektorokban áll meg valahol. Nem gondolnám, hogy lineáris, hogy a védő győzelemek melyik szektorban történnek.
Sokkal szívesebben kapok ki egy erős támadó csapat ellen, mint amikor meg se tudsz mozdulni az első szektorban támadóként. Előbbi esetben legalább minden szektor ad egy új reményt, hátha kilövöd a tankost, fel tudsz állítani egy erős védelmi vonalat stb..
Na de ha deklaráltam 70%ot akarnának nyeretni a védőkkel, kb azonnal kilépnek ha támadóba rak. Nem is értem hogy gondolod az egészet.
#7866 Lendova: pontosan, ezért kell, hogy relatíve erősebb legyen a támadó oldal pl: több jármű.
-
omfgk
veterán
Miért feltételezed, hogy a támadó győzelemek 100%a steamroll?
Nem feltételezem.
Mert nem ezt írtam. Ha egy nem létező szöveggel akarsz vitázni, azt meg a négy fal között tessék megejteni.De akkor megzavart a 2db 50-50 százalékos rész. Attól az még nem ugyanaz a scenario. Nem minden 50 ugyanaz az 50.
-
goccer
aktív tag
Elírtam, közben javítottam. De továbbra is értelmetlen amit írsz. Miért lenne kívánatos 50%tól eltérő win rate? Miért feltételezed, hogy a támadó győzelemek 100%a steamroll? Honnan tudod hogy nem szoros a fele és csak a másik fele steamroll? Azért mert volt 3 szar köröd védőben? Nekem meg volt 3 szoros tegnap, de egyik se jelent semmit.
Szerk: nem olvastam félre a lényeget, hidd el.
-
omfgk
veterán
Fordítva.
70% attack loss.
De ezt írtam is. hogy mennyire rossz volt a sikeres támadások aránya előtte(talán 30-70 volt az arány).Tehát 30% - 70% Attack vs Defend Win arány.
Amiben benne van az is ,hogy az utolsó szektorban nem jön össze a győzelem a támadóknak.
Ugye itt a lehető legtöbb jó kört akarjuk.
Ami 50-50-el nem jöhet össze.
30-70-el inkább.Amit pedig a legjobban el akarunk kerülni, az az ,hogy a támadók az első szektornál leragadjanak, mert ez senkinek nem lesz élvezetes kör, illetve azt ,hogy steamroll legyen.
Na most egy baromi nagyot léptünk a steamroll-ok felé.
Nem beszélve arról egyébként ,hogy a támadókat mindig könnyebb terelgetni a challenge-ekkel. Capture 10 sector és társai.
-
goccer
aktív tag
-
-
omfgk
veterán
Na sok Escalation után visszamentem Breakthrough-t tesztelni a változtatások után...
Nem volt benne sok köszönet. Kretén dev-ek...
A kevesebb játékos hatására brutálisak lettek a támadások.Nem lehet egyszerre szektort védeni és elbánni a tankokkal.
Valaki twitter-en a dev-ek közül elvileg megosztott egy statisztikát ,hogy mennyire rossz volt a sikeres támadások aránya előtte(talán 30-70 volt az arány).
De ebből is látszik ,hogy segghülyék.
Mert nem lehet 50-50 az arány. Az 50-50 arány azt jelenti ,hogy túl erős a támadó oldal.
Miért is?Mert 50 százalékban nyernek, tehát az utolsó szektort is viszik, a fennmaradó 50% felében eljutnak az utolsó szektorig, ami szintén már egy jó kör. Általában ezek a legjobb game-ek.
És lebontva a köröket eljutunk oda ,hogy minden tizedik kör az első szektorban véget is ér. Ahogy kell, mert ha van 10 bokorban lapuló recon-od, akkor ne is akarj sehova menni.Pont ezért, összesítve a 30-40%-os arányt kell megcélozni ahhoz ,hogy a lehet legtöbb játék szoros legyen. Ez egyébként BF1-ben is rendben volt, csak ugye ott rendesen jöttek a körök. Védekező-támadó-védekező-támadó.
Na most steamroll a játékok fele. Tehát a védekező csapat még lassítani se nagyon tudja a foglalásokat. Gratula Dice. 10% helyett 50% kuka.
Rush-al szintén lett valami. Cairo map, 12v12. Hogy a picsába lesz a támadóknak konstans 2 tankja?
4 engineer volt a csapatban, velem együtt és nem volt elég. Kilövünk egyet, 1 perc alatt respawn. Nincs büntetés amiatt ,hogy elpazarolnak 1db tankot.
Mivel könnyedén meg tudja törni a line of sight-ot és be tud farolni a biztonságba, így le se lehet őket vadászni, mint mondjuk egy Conquest-ben vagy Escalation-ben.
-
laragirl83
őstag
Hello!
Csak 5letelek, illetve lehet volt róla szó, csak átsiklottam felette, szóval mikor ezzel black screen előjön game indítás után, akkor ott vége mindennek? Mármint csak reset segít? Ha igen azt tolja alapból magától x idő után vagy neked kell manual resetelni?
Tehát, hogy semmiféle hiba üzivel akár de nem tér vissza winbe rendszer?
VGA is teljesen full default?
Így első blikkre, ahogy már írta más is, a tápra gondolnék.
Nagyon esélytelen szerezni egy másikat kölcsönbe kipróbálás idejére? -
Pro!Petya
addikt
Nézd meg hogy az NV driverben a "smooth motion" biztosan ki van-e kapcsolva.ha nem lenne akkor offold és nézd meg úgy! Vagy a global settings-nél nyomj egy restore-t, asszem ez is kikapcsolja.Launch napján sokakat kivágott black screen-re emiatt indításnál.Most látom az app-ot fel sem raktad , akkor nem ez lesz.
-
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nos, úgy néz ki, mégsem oldódott meg a dolog, így várom, hátha van valami ötletetek srácok, mi a bánat lehet a megoldás...
Mondom mi-hogy történt:
- Ahogy itt ajánlották, lett egy BIOS clear, majd "Load Optimized Defaults" + az OS TYPE Windows UEFI-re lett állítva. (Secure Boot természetesen engedélyezve, CSM letiltva)
Minden más ALAP beállításon, semmi sincs húzva se manuálisan, se profillal!
(Secure Boot Key-t végül nem töröltem, hagytam ahogy volt)
- Újonnan MS oldaláról leszedett Win11 Pro a gyári telepítővel másolva pendrivera, s onnan telepítve NVMe tárolóra. Semmi más háttértár nincs a gépben ezen kívül jelenleg, de két felé lett partícionálva full legyalulás után! (Az egyikre ment a Win, a másik a Win alól lett új kötetként partícionálva, amire ment a BF6 telepítve később!)
- csak a chipset driver és az Nvidia legfrissebb drivere (581.80) lett feltéve NvidiaApp nélkül, semmi más
- Windows Update lefuttatva, s telepítve amit feltett
- Firefox legújabb verzió telepítve (nem használom az Edge-et)
- EAApp letöltve, majd a BF6 szintén ÚJBÓL letöltve (ez ment a másik, újként létrehozott partícióra)Minden készen állt, hogy megnézzem, szűz BIOS-szal, szűz Win 11 Pro-val és újonnan leszedett BF6-tal vajon végre rendben leszek e.
Játék elindítás után, a Frostbite logo megjelenése után EGYBŐL "Black Screen"... (hogy veregessem bele most már tényleg
)Gép újraindít. BIOS ellnőríz, minden úgyanúgy alapon. Akkor itt (talán) nem lehet gond.
WindowsUpdate újból check, semmi frissebb telepíthető cucc nincs.
Programok telepítése és törlésénél csekkoltam, vajon a legújabb MS Visual C++-ok is ott vannak e, de a Window Update azt nem szedte le, így leszedtem és telepítettem a 14.50.35710 x64 és x86 verziókat, hátha ez a baja a BF6-nak.
Játékot újraindítva immár ezekkel karöltve, ugyanugy, s ugyanott "Black Screen"...Innentől végképp tanácstalan vagyok, mi a pics@ért csinálja ezt a gépem a BF6-tal (s korábban a Delta Force-szal is), hogy folyamatosan BLACK SCREEN hibára dobja ezt a (két) játékot ...
Minden korábbi játék, amikkel játszottam és ami(k)ben 1000+ órám van (pl: BF2042) abszolút hibamentesen, fagyások, s egyebek nélkül, tökéletesen működtek. Egyikkel sem kellett sem új BIOS beállítgatásokat eszközölni, se új Win-t telepíteni, se semmilyen mókolást b@szkurálni...
Kizárólag ez a (két) ÚJ játék szop@t ezzel a BLACK SCREEN összeomlással, SEMMI MÁS korábbi!!!Van bármi ötlet srácok, hogy mi a pics@tól lehet ez és mi lehet a megoldás?
Most már elképzelésem sincs hol és mivel lehet a hiba....PLS HELP!!!

A gépem:
Asus ROG Strix B450-F Gaming II
AMD Ryzen 5 3600
32GB Crucial Ballistix 3200MHz
Asus TUF 3070Ti Gaming OC 8GB
Kingston SA2000M8500G NVMe 500GB (GPT partíció)
360-as kompakt vízhűtés a procin (65fok fölé sose ment még 4-6 óra játék után sem) -
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A “Load Optimized Defaults”-nak ez lenne az eredménye.
Ez így oké, vagy hagyjam inkább?

-
TXT
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Te most kötekedsz, vagy szimplán NEM olvastad az előzményt?

Amire te most reagáltál, az egy CLEAR BIOS utáni állapot, amit ma javasoltak! Természetesen előtte UEFI-n volt, ahogy annak lennie kell!
De köszi a “beszólást”!
-
Veiled Bride
senior tag
Vajon lesz most hétvégén is dupla xp?
-
irta más is már párszor mi a baj teljesen felesleges volt minden amit eddig csináltál mert a bios-t kellett volna beállítani only UEFI-re
Secure Boot only works with UEFI and does not work with the older Legacy BIOS (also known as CSM mode). To enable Secure Boot, the computer's firmware must be set to UEFI mode, and the drive must be using a GPT partition table
-
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Töröltem a BIOS-t, mást nem csináltam.
Ennél a lapnál két tüskét kellett rövidre zárni egy fém tárggyal. Ennyit csináltam, mást nem.Erre a “Load Optimized Defaults”-ra gondolsz?
Csinaljam meg ezt is?
(töröljem a Secure Boot Keys-t is?)

-
Elvileg a legfrisebb biosok arra állnak ami kell a Win11 secure részéhez, ha mégsem, akkor igen kellhet.
De tippre nem várnám, hogy piszkálni kell, ha megcsináltad rendesen a cleart és a load default részt max, de oké nézz rá, amúgy amit kriszpontaz irt az jó.A C++ is első körben nem kell, max ha sejtés lenne, hogy mégis. Mondjuk az pont ártani nem árt elvileg.
De semmi mást ne csinálj vagy rakj fel vagy állíts el sehol.
-
DjDanee87
addikt
A weekly challengek hogyan működnek BF6ban? Ha kihagyok valamit lehet pótolni köv héten, vagy az adott hét lezárul és bukó a nem teljesített rész? Azt láttam hogy van egy aminél írja, hogy "expires in X day" tehát az biztos eltűnik jövő hétre, de mi van a többi 9 vagy 10 weekly challengel?
-
-
TXT
őstag
Nos BIOS reset után ez a helyzet.
Jó ez így, vagy kell állítani bármin mielőtt új Win11-et telepítek?
Illetve a Secure Boot -> Key management-en belül kell esetleg “Clear Secure Boot Keys”? Lehet lama dolog, de lövésem sincs, hogy ezt egyébként szabad e törölni, vagy az csak tovább eszkalálja a gondokat…

-
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Illetve még annyi, hogy nem tudom mégis kell-e majd manuális beavatkozás pluszban, mert pl a MS Visual C++ Redistributable-t eddig sosem töltötte le a Win Update magától.
Vagy ezt hagyjam későbbre, ha mégsem oldaná meg az alap dolog? -
TXT
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a tippet.

Ez egyébként pontosan így zajlott eddig, ahogy leírtad, azzal a kivétellel, hogy a BIOS nem lett alapra állítva (legújabb firmware-rel frissítve van), illetve hogy a Win11 feltelepítés után egyből kikapcsoltam minden telemetriát, reklámot, mielőtt a netre csatlakoztattam és aktiválta magát. Minden más ugyanez volt. Semmi tuning nincs sehol, proci és vga is a gyári értékeken megy.
Azt nem tudom, hogy ha alapra teszem a BIOS-t, akkor kell-e állítani rajta majd a SecureBoot miatt, vagy pont úgy lesz, ahogy a BF6 “szereti”…De akkor most ismét megcsinálok mindent elölről (új pendrive, új letöltések stb) a BIOS clear-rel együtt.

-
Amikor ilyen "nagy" probléma van és több próbálkozással is, akkor felmerül, hogy rutinból csinálsz valamit amit nem kéne (pl felraksz valami programot mindig, elkezded "optimalizálni" hackelni a windows programokat, stb. mert az régen ment, eddig jó volt stb - csak példák)
Itt szerintem a helyes troubleshooting:
Ha van bármi bios oc uv tweak mint az alaplapon/cpu/memórián vagy a videokártyán, akár tartós biosba írt is, azt meg kell szüntetni, amíg nem érsz el stabil alapállapotot.
Szóval:
1. csinálsz a microsoft oldaláról (nem akárhonnan akármilyen) egy zsír új windows telepítőt egy pendrivera, ugyanerre felmásolod a legfrissebb amd chipset drivert és nvida drivert amit szintén a hivatalos oldalukról szedsz le
2. lehúzol minden extra usbre kötött extra hardvert, csak bill egér marad
3. megszüntetsz minden oc/uv dolgot egy bios clear-el
4. felteszel egy teljesen új win11 25h2-t az előbb készített pendriveról (biosba nem csinálsz semmit előtte, ha kéri max belépsz, load default save exit)
5. felteszed a chipset drivert
6. felteszed a nv drivert
7. lefrissíted a windowst amíg talál bármit a wupdate
8. letöltöd az EA appot, telepíted
9. letöltöd a bf6-ot, telepíted
10. újraindítod a gépet
11. elindítod és megnézed megy e a játék ígyJah, még egy lépés lehet, ha van frisebb bios a lapodra, akkor azt clear-el együtt tedd fel, ez mehet szintén a pendriveról amit csinálsz, ez még akár fontos is lehet pont a secure boot ftpm miatt, hogy legfrisebb legyen
Ha ezen túl vagy, és megy stabilan, lehet optimalizálni, pl XMP profil biosba
Ha nem megy akkor lehet valami hardveres gyengélkedés, amit lehet keresni tovább.
-
CJ4567
nagyúr
Tegnap volt egy fura összeomlás, a játék beakadt egy pillanatra, majd minden megállt, de nézelődni még tudtam, majd kivágott az asztalra a játék, mindenféle hibaüzenet nélkül
-
-FreaK-
veterán
A legjobb játékmód eddig a játékban: Battlefield 6 Just Did Something INCREDIBLE!
-
@rglaaf
veterán
Van arra valami beállítás hogy kör elején ne legyen auto deploy?
-
ace05
senior tag
Ha telepítve van a Veyon az ea anti cheat nem engedi elindítani a játékot interceptionre hivatkozva. Csak 3 órámba telt kitalálni.
-
-
TXT
őstag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Köszönöm.

Ezt egyébként hol találtad? Én semmi infót nem találtam sem erről, sem másról...
Ha így van ahogy írtad, létezik, hogy az Nvidia ezt nagy ívben lesz@rja és az 546.33 óta (ami 2023 decemberében jelent meg) semmit nem tett ezen hiba kijavításán?
Nem kötözködésképp írom, de azért ez valahogy valószerűtlennek tűnik nekem... Én eddig azt tapszataltam, hogy ha megjelenik egy komolyabb hiba, akkor arra az Nvidia igen gyorsan kiad egy HotFixet és javítja. Ez pedig nem éppen kis hiba! Ráadásul ez gyaníthatóan igen sok embert érinthet velem együtt és hogy ez 2 éve fenn állna, azt nem igazán hiszem el... De cáfolj rám nyugodtan, ütköztessünk érdekeket és infókat.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ezt akartam elérni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
noPublicFG
üzenetére
A BF6 beta nem indult el, ha nem volt fent az 576.88, valószínűleg a végleges játéknak is kell minimum ez a verzió.
Sajnos az AI válasza ezen kívül több sebből is vérzik, a Delta Force az UE4/5(MP UE4, SP UE5) játék, nehezen használná az EA anticheatjét ezek mellett
-
Késő esti dickpick
-
Szia! Amit találtam erről az a következő:
"A Battlefield 2042, a BF6 és a Delta Force: Hawk Ops (Unity + EA anticheat) ugyanazt az új EA AntiCheat és DX12/11 pipeline rendszert használja, ami összeomlik a 2024Q4 NVIDIA driverekkel (pl. 551.xx–560.xx, 581.xx), nem szereti a G-Sync / Reflex / Frame Gen / DLSS 3.5 együttes jelenlétét és EA anticheat egyes Windows védelmi szolgáltatásokkal (Exploit Protection, Memory Integrity) inkompatibilis.
A 581.xx driververzió köztudottan hibás a BF2042-vel (fekete képernyő, random fagyás). Valószínűleg ez lehet a ludas a BF6-nál is!
A 537.58 vagy 546.33 az utolsó stabil verziók." -
TXT
őstag
Segítsetek srácok kérlek!
Mi a f@szért omlik össze "BLACK SCREEN" hibával egyetlen perc játék nélkül minden elindítás után a BF 6 (és a Delta Force)???
Már mindent IS kipróbáltam, amit neten és YouTube-on találtam, de semmi nem oldotta meg a hibát ezidáig. Már a BETA-val sem tudtam játszani éppen emiatt.Háttérinfo:
Win10 Pro volt a gépemen és minden eddigi játék hibátlanul üzemelt évek óta, köztük a BF2042 is! Soha semelyik nem okozott gondot, tökéletesen működött mind, 1000+ óra játékkal.
Aztán jött először a Delta Force, ami elkezdte ezt a Black Screen problémát... Rommá néztem a netet megoldások után, ideig-óráig működött hol ez, hol az, de egy idő után random módon kezdett újra ugyanerre a hibára futni.
Közben megjelent a BF6, megvettem (EA-n keresztül), feltelepítettem, de ezzel egy percet nem tudtam azóta sem játszani ugyanezen hiba miatt. Itt is mindent megnéztem, amit csak találtam, beállítgattam, kitöröltem, engedélyeztem, hozzá adtam stb... ZÉRÓ megoldás. Hol már indulásnál, hol épp a menüt betöltve dobja el magát...
Mindkét játékot már uninstalláltam, majd újból letöltöttem... Ez sem oldotta meg.
Mondom, hátha a Win10 4 éves használata közben lett vmi tré vele, újra teszem. Friss Win10 Pro, semmi más a gépen, minden beállítás után, BF6 ÚJBÓL letölt. ELindít. Majd ugyanúgy fekete képernyő.... Ismát net szerint mindent IS kipróbáltam... semmi változás.
Oké, mondom akkor lehet Win11 majd megoldja. Ugyanez a procedúra végig, M.2 full legyalul, friss Win11 Pro fel, majd játék ÚJBÓL letölt. Minden új, minden friss! Black screen….
Újból net szerinti beállítgatások. Semmi megoldás….
(közben ugyanez minden esetben a Delta Force-szal is végigjátszva… az is ugyanez)
Esküszöm, már az agyf@sz határán vagyok, másfél hónapja sz.pok ezzel...Gépem:
Asus ROG Strix B450-F Gaming II
AMD Ryzen 5 3600
32GB Crucial Ballistix 3200MHz
Asus TUF 3070Ti Gaming OC 8GB
Kingston SA2000M8500G NVMe 500GB (GPT partíció)
360-as kompakt vízhűtés a procin (65fok fölé sose ment még 4-6 óra játék után sem)
- Minden alapon, semmi nincs húzva.
- Nem használok semmilyen monitorozó vagy egyéb, háttérben futó programot.
- Minden szoftver a legfrissebb (Win11, Geforce driver 581.80, Nvidia APP, Microsoft Visual C++ v14 Redistributable stb stb).
- BIOS legfrissebb (5901)Ezen felül amit megcsináltam a netről/youtuberól esetleges megoldásként:
- SecureBoot ON (alapból így van nálam)
- Exploit Protection-ön belül a játék indítófáljainak beállítása
- Nvidia APP "smoot motion" OFF
- Storage Pool ellenőrzése
- EA AntiCheat repair - reinstall - uninstall
- BF6 dokumentum mappában GstRender.Dx12 engedélyezve
- Launch option-nél "dx11" - "dx12" beírva/kipróbálva
- játékfájlok repair/verify
- minden, játékot inditó és AntiCheat exe fájl "Futtatás rendszergazdaként" hozzáadása
- Visual C++ Redistributable frissítések
- Grafikai beállítások-on belül minden játékot érintő exe fájl hozzáadva és engedélyezve "Teljesítménycentrikus" használattal (tehát nem a Win dönti el)
- Vírusok és veszélyforrások elleni védelem -> Alkalmazás átengedése a mappákhoz való hozzáférés szabályozásán (minden exe fájl hozzáadva)
- Ugyanígy a Vezérlópult -> Rendszer és biztonság -> Windows Defender tűzfalon minden exe fájl hozzáadva és átengedve
- C meghajtó - Program Data - NVIDIA mappából törölve az "NGX" mappa (bár ezt mindig újra létrehozza a játék miután elindul, hiába törölgetem ki újra az asztalra kilépve a játékból...)
- Speciális rendszerbeállításokok belül a virtuális memória kezdeti mérete 1,5x értékre, a maximális méret 3X értékre állítvaMég a gépem is ripityára szedtem, portalanítottam, újra pásztáztam (Arctic MX-4), hogy még véletlenül se legyen a hőfokokkal gond! Ez sem oldotta meg...
És amit nem értek, hogy ezeddig egyik korábbi játéknak SEM volt semmilyen gondja, mind hiba nélkül futott. Csak ez a két ÚJABB játék sz.pat...
Ennyi b@szakodást és beállítgatást életemben nem csináltam összesen játékok miatt...
Mi a bánatos jóistentől van ez, vagy mit b@szok el?
És mi a megoldás, tudja valaki???
PLS HELP!
-
Dave567
addikt
Hát biz isten, hogy nem annyi kell nálam, jó az 15-25, pedig előttem van, és HIT-eli...
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pedig megvolt a maga 'ereszd el a hajam' hangulata a 32 fős csapatnak, kár.
Tudom hardcore BF fanok jogosan sírnak hogy kicsik a pályák, de én azért jöttem BF körökbe mert Zempella a Gaming Director és pontosan ezt vártam tőle, nem csalódtam.
-
omfgk
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ismét a tünetet kezeljük, nem a betegséget.
Új olajos pályán is, nem a sok player a gond, hanem ,hogy a domb felé nem lehet flankelni...
Manhattan Bridge szintén. Fél blokkal nagyobb pályahatár. Ennyi.Továbbra se megy ez a vonal a dev-eknek. BF1 Operation óta csak lefelé megyünk ezzel a móddal.
Szerencse ,hogy részben átszoktam Escalation-re. Csak az meg több pályán nincs.
-
IntelKiller7
Topikgazda
64 főről 48-ra csökken Breakthrough-n a player szám az alábbi pályákon:
Empire State
Manhattan Bridge
Liberation Peak
New Sobek City
Blackwell Fields
Siege Of CairoMirak Valley, Firestorm 64 fős maradt.
-
omfgk
veterán
100hp helyett 250hp.
Szóval átlag 8-12 hit kell.
-
Dave567
addikt
Ugyan én csak BR-t tolom, de visítok, ez az 1 tár egy emberbe 1 méteren, folyamatos reggel, ez milyen lag már?? Milyen szerver az ilyen egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ki kell próbálni !