- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
157 nap telt el a release óta, nálam még 2 óra sincs naponta. Aki azért napi 3-at tol bele, az máris 450+ és ha csak az óra/szintet nézem, 400+os lehet, persze, ha lineáris az xp, ezt nem tudom.
A S.Pass elkészülte után fókuszáltam a többi játékra, most az S2-vel megint több a napi órák száma, közte meg ahogy sikerült. Szóval az a napi 3 órákkal, fixen simán lehet 400+os vki.
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
276ó 25p, 202-es szint. Lehet én vagyok a béna, de javarészt a top5-ben vagyok, engi-support-recon trióval váltakozva, élesztek, spotolok, ölök, fap-fap 3-as kd és sehol még az 500-as szint. Redsex és bot kör is volt, utóbbi a fegyó skinek miatt, meg pár cuccot kioldani, ami nem passzol a játéksítlusomhoz.
Mondjuk az is igaz, hogy mióta a játék kijött összesen 2 boost-ot használtam el, egyre véletlenül kattintottam rá, egyet meg vmelyik dmr-re, mert már qrvára untam
Nekem most bejön a játék, persze vannak rossz napok, főleg mikor egy húzós nap után ki akarok kapcsolni és csak a szopórolleren vagyok, de amúgy nekem adja
-
beers
addikt
Valaki árulja már el, hogy a brébe kap szét egy fullos tankot 1db rpg, már nem az első eset.....
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vannak olyan portal szerverek, ahol 1:44 percenként kapsz 1000xp-t. Hagyd ott két három napig a géped.
Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Én kaptam a játékot, és igen a nagy csomagot. Viszont semmiféle extra előnyt nem kapsz az átlagos szintlépéshez, az csak extra skineket és 25 ugrást ad a battle passzban.
A játék jutalmazza az objective alapú hozzáállást, foglalj és szerezz vissza ellenséges pontokat.
Ilyen egyszerű,ha nem így játszol akkor belerakhatsz 1000 órát is egy valag killel de előrehaladás nem lesz jelentősen.
Szereztetek már 1db pontfoglalásnál 1500-2000xp körül? Vagy van meccsenként 20-30+ foglalás?
Ha nem akkor ezért nem megy a szintlépés.PTFO és ömlik az XP, főleg squadban.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom aki beletolta a plusz pénzt a battlepassba, az több xp-t is kap, vagy nemtom

Mindenesetre így 4-5 hónap után elég szarul öregedtek azok a hozzászólások, amik megjelenés előtt instant preorderre, meg egyből a delux változatra szavaztak, és még értetlenkedtek is itt, hogy miért ne

-
Pro!Petya
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Körönként ~40-50k XP plusz 30% bónusz Squad XP mellett nem kell olyan hű de sokat tolni..
Én is dolgozom 3ig utána vigyázok 6-7ig a gyerkőcökre míg anyjuk hazaér.
Megjelenéskor épp szabin voltam, ott akkor volt hogy befigyelt 5-6 óra per nap de amúgy meg napi 2-3 óra mellett simán hozható ez a szint növekedés.
Nem kiégtem csak soloban már unalmas mivel játszópajtik nagy része lerakta a játékot. -
LackoMester
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hát kb. ja.
-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Redsec 30Hz-en kezd, majd az utolsó pár kör szűkölésre vált fel 60Hz-re.
-
Pro!Petya
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már 2 hete alig, szinte egyáltalán nem játszok vele mert nem tud lekötni. ~20-25 haverból is maradt 2 nagyon max 3 akikkel lehetne tolni de ők se egy időben vannak fent mint az elején...
Pedig már csak nagyon kevés kellett volna az 500-as szinthez de már az se hoz lázba hogy meglegyen. Kedden is csak a BP miatt léptem be egy két körre hogy az is kész legyen. (vicc hogy ilyen hamar ki lehet ezt is tolni , 9 hét a következőig...)
Valahogy kevés a kontent, és erre a maréknyi pályára ennyi idővel simán rá lehet unni. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
hát érdekesen működik de ki lehet számítani főleg redsec vagy nagyobb térképen ha már több mint fél másodperc kell egy hitregért mire eldönti hogy találat volt-e az régen rossz mert amúgy is a távolabbi célpontoknál 30Hz volt igen ahogy írod még annyit se adnak a terheltség miatt sok lövés átmegy
-
válasz
LackoMester
üzenetére
azonnal lépj le nem éri meg bent maradni neki a végén lesz sok sok killje meghalni meg elfelejtett
-
LackoMester
addikt
Mi a f.. van itt, nem találkoztam annyi csalóval az elmúlt 5 hónap alatt, mint most a napokban, WH az alap, de van AIM is. Ez igy kezd egyre flusztrálóbb lenni.

-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
És ha nem igaz, ami ki van írva, akkor miért pont 30Hz, miért nem 20Hz?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak -
R3laX
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Most már nekem sem megy a chat, ennyi volt. Ajándék szintű. Én zárnám a f@szba a fórumot is, linkelve a support-nak. Fölös itt fröcsögnöm, azért is vagyok itt qssban
. -
válasz
Locutus
üzenetére
Nekem első dolgom volt azt húzni 50re S02 ben ( csak conquest -nem portal ) , 60% ban LMG vel tolom ,szóval nem is volt kérdés melyik fegyóval kezdem a battlepasst.
Elég jó lett a M121A2. Egálban /picit jobban adja mint a M240L.
Nagyobb mapokra továbbra is L110 a nyerő nálam.
Ez a buildem ,próbáld ki így :
-
M121A2-t felhúzta valaki?
Egyre inkább azt gondolom, hogy némely youtuber csak szivatja a népet, hogy ez jó
Felhúztam jó közepes szintre, már van rá majdnem mindenem, de kb annyit tudok biztosan kijelenteni róla, hogy eddig semmiben sem jobb más LMG-knél. Közelre az M123 darál, de megkockáztatom még középtávra is jobb. Messzebbre meg egyszerűen a cipőfűzőjét sem kötheti meg se a KTS-nek, se az M250-nek. De, legalább annyira szór meg rúg, hogy ugrál minden a képen mintha muszáj lenne. És az ADS time is akkora mint egy ház, szóval ha netán szembe futok valakivel, csak 5 méteren belül van esélyem hipfireből a 33dmg miatt, annál messzebb ADS-ezni kéne, ami viszont annyi idő, hogy kb bármivel lelőnek előbb.
Ha kempelek vele, akkor van egy 20-30 méteres távolság, amiben jó. De nem jobb a KTS-nél pl. A KTS-t egyedül (nagyon)közelharcban tudja megverni.
Ráadásul ott a sokat szidott M250 az 50 golyója meg az orbitális reload timeja miatt szidva. Na ez pont ugyanolyan. De akkor minek válassza bárki? -
R3laX
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Jajj, tényleg minden jó game megpusztul amit szeretek
. Quake (QC, Quake Champions) is már annyira sz@r kézbe került, hogy a fal mögül leshaftolt az angol szigetországból tengeri kábellel 70 pinggel, miközben te egy elvileg stockholmi szerverre csatlakoztál 16ms-sel... és az csak PC-s.Soha többé nem lesz egy a reflexeket/neuronokat/vérkeringést szintben tartó kompetitív FPS, ahol mindenki egyenlő? Játszik majd helyettünk az AI?
Arc R mellé kéne vmi nem túl Woke dark competitive FPS, ahol időnként megtornáztathatnád a tinédzser reflexeket
. -
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
60Hz-en mennek a szerverek.
-
aha mehetne 1000Hz-es monitoron 1000FPS-el is és
30Hz-es sincsen a fő szerver az számolja a hitregedet meg xp-t is az dönti el ki kit ölt meg mennyit sebez ez a bajhírekről meg ne maradjon le senki az EA-t eladták valami arab-usa cégnek akik nem a játékok miatt vették meg már megy a leépítés

játék chat: van akinek működik nekem nem
-
R3laX
addikt
Ne haragudjatok, de ez egy sz@r, most vagy a világuralomra törő, a margó mentére kisbetűvel is felkerülő!!! KERESZTÉNY TISZTELETES MAGYARORSZÁG lokáció miatt, de 17-es ping-gel olyanokat kapok, hogy csak pislogok. 3-5ms-es Frametime-mal 17-es ping-gel meglátom az enemyt és 0,05sec alatt ledarál. Ne máár, 1440P 144+FPS-sel megy a game. Frame Generation Off.
pozitív: 5 meccsből a 5-ikben ment a CHAT!

-
Veiled Bride
senior tag
Részemről a legnagyobb hiányosság a játékban a zárt kasztos conquest hiánya. Nem is értem hogy ezt hogy gondolták. Bétában kizárólag azt játszottam és sokkal kiegyensúlyozottabb volt az egész. Vagy a nyitott kasztos helyére vagy az mellé berakhatnák.
-
bozont
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Simán lehetne időkorlátos a védettség a bázison. Mondjuk spawtól számítva 30-60s és utána már kilehetne lőni a bázison campelőket.
A spawn után eltűnő akanák meg vicc.
A limit az persze jogos. -
-
vg
veterán
Hát vasárnap reggel 9kor nincs battle royal játékos elég.
Fél órája várok h meglegyen a 100. -
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én arra tippelek, hogy nem lesz elég, de ne legyen igazam.
Szerintem ki kellene venni a tankoktól. Folytatódni fog a giga camp gameplay, csak valamivel kevesebb kill mellett. -
CptAdamica
veterán
Patch note-ból még egy érdekesség:
"Decreased speed of the IFV, MBT & Attack Heli Aim Guided Missiles."Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásra, jelenleg az attack heli kábé egy repülő koporsó. Álmaimban még olyat is eltudnék képzelni, hogy működik az air radar és jelzi, ha repül feléd rakéta, esetleg csipog is...
-
bul07
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
Azóta áttértem

Csak Conquest, csak Eastwood, csak Pax oldal, és csak páncélos AA
(na jó az elején van hogy tankkal gyorsba foglalok pár pontott míg fel nem szabadul a AA).
Legyalulom a összes fát, és olyan kicsi a pálya hogy éphogy felszál az ellenséges heli már küldöm is rá a rakétátt.
Úgy szoktak szídni, de köszönjék a pálya készítőinek.Ha kedvem van pár naponta megyek pár kört és ennyi, nincs meg az érzés.
Előző részek olyanok voltak amilyenek de érzetem a késztetést játékra, ennél nem. -
Dave567
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Tudom, hogy működik, én sem vagyok hülye, 20 m-re is próbáltam, csak nem volt 40 le pakolva egyszerre..
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
BF7?🤔
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Valószínűleg volt már a közelben lerakott akna. Nekem is volt hogy nem rakta le aztán utána vettem észre hogy már volt ott ellenséges akna és azért.
Más: bár magam ellen beszélek mert én kizárólag engineer vagyok de örülök annak hogy halál után el fognak tűnni az aknák. Tényleg túl sok van belőlük. -
Dave567
veterán
-
CptAdamica
veterán
Szerintem ehhez az emberek mentalitásán kéne változtatni, vagy minden kör előtt levetíteni, hogy az adott módban mi a feladat, mert sokszor a egyedül szenvedek a foglalással, a többi játékos meg a körön kívül 5-10 méterrel nézelődik.
A sweetspot mehetne tőlük, amúgy a bázison szerintem jelenleg az a gáz, hogy nem lehet belőni, ha valaki ott kempel. Legalább azt megcsinálhatnák, hogy ha valaki kifelé lő, akkor lehessen már viszonozni.
-
Winne
nagyúr
Olyat nem akarnak, hogy én ha gunnerként beszállok a tankba, akkor az én gunner beállításaim legyenek, ne a vezetőé?
Kivagyok, mikor breaktroughban a járművel elleni sz**rral kell lőnöm az embereket. 
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem a halál a gond, hanem ,hogy 3-4 ember kuka, mert mortar-al cseszekszik, ami támadó oldalon gond.
Lásd Contaminated Breakthru. És igen, még mindig jobb, ha ezek spawn-ral mesterlövészkednek. Még úgy is jobban részt vesznek a játékban.
Következő lépés az lenne ,hogy a sweetspot-ot elvesszük tőlük. Így kevesebb lenne a sikerélmény, csak fejessel lehetne operálni.
Ezzel közelebb lehetne őket terelni a flag-hez.Ugyanez igaz védekező oldalon is.
Pl Liberation Peak a rebalance óta nehézkes, ha nincs elég ember a zászlókon. Márpedig nincs. Mert sziklát basznak hátul. -
bul07
nagyúr
Nagyon egyszerű megtrollkodni a csak egyfajtával megyek játékosokat.
Tankkal oda kell állni ahol éledne a heli és míg a tankkal ott áll az ember addig nem jelenik meg a heli.
Olyan élvezet így szívatni őket.
Jól olvasom hogy megint egy gyalogos pálya jön
Na meg két rühes motor jön és ennyi az új járművekről -
omfgk
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Egyébként az Anti Tank Mine rovatban van a legnagyobb facepalm is egyben...
Portable Mortar and Gadget Updates: Expanded Portable Mortar deployment rules to HQ areas, improved minimap visibility and direct-hit effectiveness, and introduced updated Anti-Tank Mine limits and despawn rules for better battlefield balance.
Vagyis mortarozni lehet mostantól a spawn-ról. Mennyi is a hatótáv? Vagy 350 méter?
Na ez remek lesz a játékmenet szempontjából.
Várom a Mortar Truck-ot. Ha már nem tanulunk a korábbi részekből, de a hülyeséget valahogy áthozzuk. BF1-ben ez nagyot ment. -
omfgk
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Ezt úgy hívják ,hogy sebtapasz.
Mivel nem tudják megcsinálni rendesen a járműveket, így megy a mesterséges rebalance.
Ott tartunk ,hogy a legjobb pilóták is csak baromkodnak már, mert ezt adja ki a jelenlegi balance.
https://x.com/SilkOCE/status/2031486287157584027 -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Anti-Tank Mines now despawn 180 seconds after their owner is eliminated.
Hát ezért kár volt szerintem.
-
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
LIke.
-
CptAdamica
veterán
-
omfgk
veterán
-
Kbali
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem, ez a mindenki meghalt, a többiek megsebesültek

-
CptAdamica
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én ilyen cikket olvastam:
Óriási szalagcím:
"Rommá verte a DF a BF6-ot!"Apróbetűs rész legalul:
(legalábbis steam-en)
-
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért sajtónak nevezni azt a két click bait magyar pojáca oldalt elég erős.
Vergődnek ezek mindig valamin ez az életük.
Kedvenc fajtám redditen: Ő 400 óra után ráunt a BF6-ra, ezért az egy szar játék.
-
CptAdamica
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak a redditen megy a Delta Force-al a verseny, meg néhány sajtónál, aki átvette redditről, mert redditen éppen ezen lehet most picsogni.
-
vg
veterán
-
omfgk
veterán
De az látszik ,hogy BF1 óta nincs meg az irány...
És erre lehet ,hogy csak mindhárom BF ment rá azóta.
Ahelyett ,hogy a BFV vitte volna tovább az Operations-t, jött az alternatív baromság meg a Firestorm. BF2042-vel ugye nyomtak egy all-int azzal ,hogy már az alap játék is úgy épült fel ,hogy az helyet adjon később egy operatoros faszságnak.Most meg a Redsec-re elbaszott idő és pénz nem jönne rosszul. Jobb vehicle gameplay, néhány nagyobb map és egy teljes gunplay rebalance és ütne a játék rendesen.
-
omfgk
veterán
Ott azért még nem tartunk, az viszont látszik ,hogy a Redsec földbe állt.
Tovább bírta mint a BFV-ös Firestorm vagy mi a franc volt a neve. De ismét vakvágány lett.
Pedig a genre aligha halott, az látszik. Marathon fel lett kapva, Arc Raiders se megy rosszat, még a Warzone holteste is néha kapálózik még.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Régi pályákkal nem lehet megtartani a játékosokat.
Mert lehet elsőre hú, aztán eltelik pár kör és megint jön az érzés hogy unalom van.
(Mert előző részekben már annyit nyomta rajta az ember hogy nem igaz)Friss pályák és friss új dolgok kellenének.
És arról mit lehet kitárgyalni
Hogy szerencse kérdése milyen a csapat
Magáról a játékról nem lehet semmit beszélgetni mert annyira lapos, ötlettelen, és nem is ígérnek semmit, nem úgy mint az előző részeknél hogy legalább volt ígéret.#11761 vg
Na akkor kockázat nélkül tudják majd kipróbálni a csalásokat a érdeklődők.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt írtam, h lassan. Sztem fél év 5 euró lesz az egész játék, ha nem teljesen ingyenes.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most lesz pár napig ingyenes a teljes játék 17-24ig.
-
nincsnév007
addikt
én a bf7-et várom mert ez nagyon gyenge.
most egy kicsit többet játszottam a játékkal, meg olvasgattam a redditet nagyon lassan jönnek a tartalmak hozzá, egy picivel hamarabb jönnének újítások akkor azért nem csökkent volna le ennyire a játék bázis szerintem .ha csak bf3-4-as pályákat vissza hoznák már tetszene a népnek
de hangulatra az még mindig brutális. -
vg
veterán
Lassan csak csak ingyenes lesz az egész játék. Hát, érdekes.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ugye most csak trollkodsz?
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
Dave567
veterán
Ilyen lett a játékipar, COD BF hulljon a férgesen..
#11745Rony949, Már egyedül maradtam, így én is.... A tetves rohadékok akiket be dob a játékba játékos, szart nem érnek, 2 matchből kellett ki lépnem, mert nem bírom nézni, ahogy félcentire a keretmellöl campel, ha kicsit beljebb menne a pontot tudná húzni.
Voltak a BF3ba is figurák, de több volt a hasznos ember, egyre többen jutnak már a játékhoz, de csak feleslegesen... -
R3laX
addikt
Vettem egy új Fast IPS 1440P 300Hz monitort. Így majdnem 1 hónap kihagyás után elég pörgős élvezetes volt a game, már az új "nyomjad előre" konzol fizikát is megszoknám. De!
Egyébként átrakták az allchat-et J gombra?
Ott sem megy Baqq(uvaistenfakkját)er. Benyomom az entert, beég, alig tudok kilépni, benyomom a J-t, ott is beég nem tudok írni. Miért? Hány millió dollár kell ahhoz, hogy menjen a chat?Első két Conquest-en tartottam az első helyet, majd a 3-nál beírnék egy HF-et chat-re, mert kezdem élvezni, de beég a p

πcsába és teljesen feqr
. -
Enigma1945
őstag
Úgy hívják hogy KABUMM
[bf6] -
bul07
nagyúr
-
Neoteric
addikt
Mi is mindig szidjuk haverok egymás közt, hogy így a szar hitreg, úgy a sz@r balansz, hogy mennyire jobb volt bf6 beta, bf4, bf3, bf bc2, etc, de végső soron ugyanúgy nyomjuk vele most is, mert a hibái ellenére még mindig ez a legjobb game perpill, ami ráadásul cross platform. (Ez nekünk szempont, mert a régi társaságból sokan toljuk már PS5-tel, köztük jómagam is)
Problémák nagyját a 90-120hz tickrates dedikàlt szerverek orvosolnák sztem, én ilyenért simán fizetnék premiumot/prot.
-
Rony949
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Kurvára megbántam hogy megvettem. A bétát még élveztem annak ellenére hogy voltak aprócska problémáim vele. December óta lényegében nem nyúltam hozzá, mert a pályák minősége (számomra) élvezhetetlenné teszik.
Azóta hébe-hóba olvasgatom az update-eket, meg az emberek véleményeit, de lényegében egy fokkal nem lett jobb a megjelenés óta. Ez kurva gáz!
Most meg olvasom ezt a leépítést...gyönyörű!
-
bul07
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Miért nekem kellene ilyennel foglalkozni így jó sok idővel a megjelenés után.
Főleg hogy van hogy fel is tölti, ha van játékos.
Most is kb pár perccel az indulás után vetem észre hogy valami nem stimmel amikkor már vezetünk, adjam fel a nyert kört.
Tehát lutri az egész hogy nincs játékos vagy megint a játék sz@rSzerintem én nem adtam meg régiót.
Játékmód meg pálya van beállítva a keresőbe -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez a bünti amiért nem pc-n játszol fps-t.
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tegnap este toltunk 3 kört duo-ban battle royale-t, állandóan a borkorban feküdtem(nekem ez a stratégiám).
Szóval az a része működik, ez 100%. -
nincsnév007
addikt
én nem tudom hogy mi lesz ezzel a játékkal, de 30k-t fizettem ezért a szarért, és azért kell meghalnom mert most éppen az rpg-vel nem lehet lőni, battle royalbe nem lehet lefeküdni mert állandóan fel kell a karakter, és ez mellett így még grafikai bugol is.
Szomorú lennék ha megszűnne, de megérdemelnék hogy senki ne játszon vele. NIncs senki aki a fejükre koppintana hogy végre ne egy fos patchet adjanak ki a játékhoz?
Amikor megjelent a jatek akkor volt a legjobb allapotban. Azóta csak rontanak rajta. -
prokxy
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Hm, ok, ezt nem tudtam. Nálam loadout bug van néha járműveknél, legyen az skin vagy weapon loadout, random visszaáll alapra. Az AA az 10-ből 8x, a többi 10-ből 1x kb.
bul: a custom server-nél, én ott keresek szervert általában és asszem ott lehet megadni a régiót is, nekem csak EU van bekapcsolva. De lehet keverem a custom server-es portalos cuccal.

-
Kbali
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van egy mondás a szoftverfejlesztésben: minden új verzió/szoftver megszeretteti a userrel a régit (aka régen minden jobb volt)

-
-
prokxy
veterán
Nálam csak akkor van ilyen, ha direkt a casual BT-re megyek, mert épp olyan cumis heti van, amit ott egyszerűbb nekem megoldani. Pedig mostanában elég sokat játszom.
Te eléggé éjjeli bagoly vagy, 3-kor lehet ilyen
Főleg, ha nem ad be más régióból játékost, mert az nincs bekapcsolva. Sztem játszanak még vele bőven, főleg a S2 indulása miatt. -
bul07
nagyúr
Nincs itt semmi látnivaló pár hónappal a megjelenés után. Tele van játékossokkal.
Kör vége:
De hogy a tankoknak ennyire nincs fizikájuk.
Egyszerűen nem hat rájuk, és így nem is tudok kiszabadulni.
Videó
Szánalom szerintem
-
Enigma1945
őstag
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Elég csak visszanézni a régi topikokat
Pont ugyanez ment. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Locutus
üzenetére
Hát én nem emlékszem hogy pl bf3/4-ben ilyen sűrűn és ennyire mélyen belenyúltak volna a játékmenetbe. Persze ott is voltak kisebb módosítások főleg a legelején de közel sem ilyen mértékben és nem fél évvel a megjelenés után már. Aztán lehet hogy csak az emlékeim halványultak már meg.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hit log azt hazudik neked amit szeretnének. Szerinted valaha be fogják vallani, hogy szerver oldalon már generációk óta van egy szerencsekerék, ami kétséges esetben eldönti ki haljon meg?

-
válasz
Dave567
üzenetére
Játszottál te egyáltalán a kettővel, lol?
Egy bughalmaz volt az egész... Telis tele hibával. Csak akkoriban még nem volt túl magasan a léc.#11718 pontosan ugyanez volt minden BF-ben eddig. Mindig azt hitték, hogy a sok finomítással majd bevonazanak még több fizető játékost menet közben. És valamilyen szinten talán így is van. Elvégre nekik pénzügyileg nem az a lényeg, hogy aki már megvette az elején, az elégedett legyen. Hanem hogy legyen valamiről szó a neten meg a youtubereknél, amitől még több új ember veszi meg.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Igen, néha azért figyelem. Nekem általában 20ms alatt van, de az ellenfélnek 60-70. De múltkor volt olyan, hogy egyáltalán nem éreztem fair-nek az egyik 1v1-et, érzésre nekem kellett volna nyerni, aztán ránéztem a pingjére és 140 volt, mondom most már értem. Plusz ezeket a 140+ pinges kínai játékosokat sem értem, hogy ezeket a szerver teszi össze szarul, vagy VPN-el tolják.
Néha amúgy a konzolos párharcok is érdekesek, amikor hamarabb kezdem el lőni kábé 5 méterről karabéllyal, aztán KTS-el hamarabb lenyom úgy, hogy minden golyó látszólag talált. Remélem azért a kövi patch-el lesz érdemi fejlődés ilyen téren, labs-ban sokkal jobbnak tűnt, legalább is mindig szinkronban volt a C/S hit log szerint, meglátjuk live-on is jó lesz e.
#11718 Veiled Bride
Ezt én is adom, hogy sokkal jobban ki kéne tartaniuk egy-egy döntésük mellett, mert a vége az a káosz lesz, ami a BFV TTK módosítása volt. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ja ezt az open weapons-os marhaságot meg meg sem említettem. Így sohasem lesznek egyensúlyban a különböző kasztok és maga az egész játékmenet ha csak a gyalogosokat nézzük.
-
Veiled Bride
senior tag
Én továbbra is állítom hogy a legnagyobb probléma az a túlzott megfelelni akarás a készítők felől a játékosok felé. Az helyett hogy az ő általuk a legelejétől fogva megálmodott játékmehanizmust vinnék tovább. Ezért van az hogy a béta sokkal kiegyensúlyozottabb volt mint a mostani állapot. A játékosok egy része elkezd sírni hogy túl erős a tank akkor a következő patch-ben belenyúlnak, elkezdenek sírni hogy túl nagy a recoil akkor megintcsak egyből belenyúlnak stb stb. És itt a legnagyobb gond hogy ilyenkor nem kicsit változtatnak. Vinni kellett volna tovább amit ők a legelején megálmodtak, pár finomhangolással, ahelyett hogy havonta ennyire belenyúlnak az egészbe és csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. Ez pont az az eset mikor az ovónéni minden gyereknek meg akar felelni és a vége az lesz hogy senkinek sem jó.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
ha jól hallottam nem lesz konzolos aim assist az jó volna mert most is lecsalóztam volna egyik ismerősömet
resident-ben is elég opé meg idegesítő én használom -
Dave567
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ugye milyen idegesítő!!!!??? legalább a nyilakkal lehetne váltani...
-
Enigma1945
őstag
looks like az egér kurzor hiba még mindig benne van a játékban
amikor élednél le, és ki akarod választani kire/hova
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
És még jön egy ilyen is: Wardogs
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Enders akkor is rína folyamatosan, ha minden fasza lenne. Egyetlen egy BF sem volt még tökéletes, mindegyikben pontosan ezt lovagolta meg. Erre épít kontentet, hogy bár ledarál mindenkit 103/0-val, de azért szar a játék mertcsak.
-
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
An enemy ping-jét szoktad figyelni?
Az esetek túlnyomó többségében azokat a gun fight-okat érzem unfair-nek, ahol már 50-60-70+ környéki az enemy ping-je vagy konzolos. Pont megjelenik a színen és gyakran a fegyvert se lehet elsütni, úgy lőnek le. -
CptAdamica
veterán
Nekem is van sok problémám vele, a legfőbb a hitreg miatti igazságtalanságok sokszor, talán ez frusztrál a legjobban. De amúgy nekem azóta is azt az élményt adja, mint amit a bétától kaptam, csak viccesnek tartom ezt a felduzzadó nosztalgia faktort ilyenkor, hogy még a 2042-ben is mekkora volt a skillgap, amikor mindenki porig fikázta akkor a játékot, amiért például a helik/repülőket is sokkal könnyebb volt irányítani a jelenlegi részhez képest.
Például ne felejtsük el, hogy a kezdetekben a repülők még a házakról is lepattantak, ekkora nagy skill kellett hozzájuk, vagy például egy tankot felrobbantani C4-el annyi volt, hogy sundance-el kiugrottál a szállító heliből, mögé csapódtál, aztán dobáltad rá a C4-et, mire kapcsolt volna a sofőr, már nyomtad is a detonátort.
Úgy láttam éledezik a Battlebit is több, mint 2 év csipkerózsika álomból, gondolom a készítők észlelték, hogy majd megint letudnak húzni némi pénzt a játékosokról a sok fikázás közepette. Majd figyeljétek meg, hogy a streamerek mennyire odáig lesznek érte, amikor újra elstartol.

-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sokakban azért most nagyobb a csalódottság és a negativitás (köztük bennem is), mert
a, egyrészt ez sokkal jobban indult mint az átlag BF
b, rengeteg hiba egyébként 2 perc alatt orvosolható lenneSok map és játékmód a retardált gunplay miatt élvezhetetlen.
Egyszerűen a játékosokat rossz irányba terelgeti a játék.Béta óta lejtmenet van.
Contaminated is top map lehetne, ha nem kúrná szét az ,hogy a DICE által hozott döntések miatt a rush és a teamplay ki van nyírva. -
CptAdamica
veterán
Eljutottunk ide is, még a 2042 is lyobb vót sok mindenben!!!!!

-
xundyingx
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
GG!!
-
Enigma1945
őstag
[imadom az ilyen pillanatokat]
( A lenyeg a vege fele van ) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a kemperek ezt érdemelték , és mindíg lehetett ilyen "határ"vadászokat találni
Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos.

kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak

A limit az persze jogos.

πcsába és teljesen feqr

FollowTheORI
IntelKiller7