Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ez valami új taktika tőlük, hogy 3 casual meccs alatt végig lehet tolni a bonus path-t, majd az utolsó cuccot (ami általában a legjobb) csak a pro-val lehet behúzni hiába csinálja meg az ember?
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Pontosan, egy Enders aki bárhonnan bárhova csak fejest lő egyből, annak nerfelhetik akárhová a TTK-t, attól neki csak jobb lesz. Konkrétan 80 kill után 1 deathből komplett youtube videónyi hisztit bír rendezni, nem csoda ha ő tolja hogy változás kell

-
válasz
Locutus
üzenetére
jól látod de a csalók maradnak ők nekik mindenhogy jó ezzel csak azokat szívatják akik legit playerek és azt nem vették figyelembe hogy torzítja a statisztikát akik pl: TR7-el fél másodperc alatt 60méterről is bárkit kilőnek ezeknek mind1 lesz beármennyit nerfeljenek is idáig is simán elfutkostak előlem a távoli célpontok bár érezhető a folyamatos nerfelés
meddig fogják csinálni az orrod előtt se tudod lelőni majd az ellent
ha csak be nem kapcsolod te is a..... -
válasz
abridabri
üzenetére
Ebbe én is beletartozok, nekem is túl gyors
De...
Önmagában azt is elégnek tartanám, ha végre bevezetnék a limb multipliereket (erről is volt szó ugye). Kézlövés 0.75, láblövés 0.5 dmg szorzó. Az is már növeli a TTK-t mindenkinél, aki összevissza lő. Aztán még kombinálni is lehetne, pl sprint speedet levenni láblövéssel, vagy reload/ads/drawspeedet kézlövésnél stb. Már lassulna minden. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Amúgy én amondó vagyok, hogy nem kellene a TTK-ba ennyire beletenyerelniük. Megint az lesz a vége, hogy átesnek a ló túloldalára, és bizonyos fegyverekből egy tár se lesz elég a futkosó ellenségbe. Akkor meg majd ezért pártol el egy másik adag ember majd a játéktól. Szerintem aki most van playerbase, az már megbékélt a TTK jelenlegi működésével. Inkább jó mapokra, levolutionre, meg a vehicle gameplayre koncentráljanak, mint erre.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez csak teszt volt, tudtommal még nem végleges.
-
bager13
senior tag
Aki akar egy kis csapatmunkát látni, menjen pár kört closed weapon módban.
-
Lendova
őstag
Úgy tűnik lesz majd egy ROF nerf a fegyverek egy jelentős részének (mindegyiknek?).
Nekem ez a megközelítés tetszik. Egy picit nő a TTK, de legalább az miatt hogy lassabb a fegyver, nem pedig azért, mert több találat kell. -
prokxy
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha nem okoz gondot, akkor ne foglalkozz vele, mert ez ilyen bizonyos esetekben, ahogy a reddit-en is írják. reddit
szerk: de ha nagyon kutakodni szeretnél még, akkor a google alapján vannak javaslatok, vélemények erről: "battlefield 6 high vram usage"
-
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
És van is valami probléma egyáltalán, azon kívűl hogy milyen számot ír ki?
-
Enigma1945
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Off-on volt esdig is.
mas jatekokban anincs ilyen problema, a bf5 is megelegszik 4.5gb vram-mal, ultran, ez meg lowon megeszi az egeszet. Probaltuk regebbi driverrel is, de ugyanaz.
lehet ez a win 11 csinalja?
mert nekem win 10 rendszeren 3070-nel kb 5gb vramot eszik mediumon -
Sz. Géza
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Graphics - Advanced - Upscaling Technique, állítsd OFF-ra.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, testveremnek ossze dobtunk egy elegge fain gepet, de valami nem kerek.. A gep specifikacioi a kovetkezoek lennenek:
AMD Ryzen 9600x
Nvidia rtx 4060Ti
2x16gb ram
fhd felkbontasaz a meglepo, hogy a jatek low grafikan HD TEXTURAK NELKUL majdnem 8gb vramot eszik..
friss windows, semmi extra nem fut a hatterben, se bongeszo, semmi
mi lehet ez? -
stoon
addikt
válasz
ridiculous
üzenetére
köszi! itt kaptam legelőbb választ
itt nem csak bf pléjerek vannak.....és több szem többet lát
#12407FollowTheORI: +1 köszi
-
Az eneba egy piactér, szóval mindig lehet lyukra futni, de ha megnézed konkrétan akitől veszed és annak jó értékelése van, vagy méginkább sok éve a piacon van és sok terméket adott el, akkor nagyáltalában nem lesz vele gond... azok a kockázatosabbak csak esetleg, akik egy éve se árulnak és nem is adtak el sok dolgot...
-
stoon
addikt
Srácok ,segítsetek egy kicsit ! off a téma a a "saját topikjában nem nagyon kapok választ és sos lenne. a Fiam szeretne a kisbarátjának szülinapjára venni egy cd kulcsot: [link] , de én még nem találkoztam velük és elég "olcsónak számít ennyiért" van valakinek személyes tapasztalata velük? rediten nagyon vegyesek a hszek valaki elégedett valaki meg nem mert vagy nem megy a játék vagy eltűnt az ac-tjáról! előre is köszi a segitéget akár pm ben is
-
Dave567
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szóval a játékos vissza jelzések miatt lett egyre szánalmasabb a játék, a gl már alig sebez 30 cm-re az ellentől, rpg ugyan ez... A fegyverek sincsenek rendbe rakva..
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
szánalmas már rég neki se állok hogy ezek farmoljanak
a bann-t meg nem kockáztatom már mert az átlag embereket szeretik csak kibaxkodni akik nem számítanak a gazdagékat meg befolyásosokat hagyják csak nyugodtan csalni továbbra is
ja meg régen még oldalanként ki volt balanszozva addig még oké is elvannak egymással van aki vissza tartja de most már hogy nincs elég játékos egy oldalra rakja őket
a másikon meg nincs senki aki visszafogja de nem baj legtöbben kilépnek ezt csak a hülyék bírják elviselni
-
venom8888
őstag
Sziasztok.
Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed.
Mit kapsz nálunk?
– Nyugodt, mégis aktív közösség
– Nincs toxic, csak chill + skill
– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun
– Új és régi játékosok egy helyen
Ha:
meló után játszanál
nem akarsz egyedül grindolni
kell egy jó társaság
akkor csatlakozz hozzánk.
link -
-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Majd szerkesztek egy WD-42 emblémát.
-
beers
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Biztos a frissítés okozza!
Én kivételesen nem tapasztaltam, de nem túl megnyugtató, hogy ha felülírod a mentettel, akkor sem oldódik meg...... -
Enigma1945
őstag
Hali! Mitol van az, hogy a jatek magatol atallitja a billentyu beallitasaimat? WASD-al felnez le jobbra stb
a nyilakkal jobb oldalt meg megy a katonam. De en nem igy allitottam at. Hiaba masolom vissza a dokumentimokba azt a kis bf6 mappat, semmit se er. Amikor viszont ujra inditom a gepet magatol megjavul. Ilyet nem is lattam meg, a legutobbi frissites ota van ez. Van ugy hogy minden oke ket korig, a harmadik korben mar allitgatni kell mert nem a EASD gombokkal megy a jatek. Mi ez? Mas jatekban nincs ez a gond. -
-
Gomez1984
aktív tag
Sok mindenben igazad van, van hibája bőven a játéknak, de összességében szerintem egy jó játék. Én eléggé casual player vagyok, csak akkor jutok gép elé ha gyerekek már az ágyban vannak, ennek ellenére beletettem már egy 300 órát.
Szerintem teljesen élvezhető, ha egy jól balanszolt mecs jön össze, plusz vannak hardcore szerverek is. Én a legelső BF óta játszom és megveszem az összeset.
Voltak jobb részek ennél az tény, de én ezt a részt is szeretem. Szerintem még jön hozzhá egy valag tartalom, hibajavítás és a legjobbak között lesz. ( remélhetőleg ) -
Dave567
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, és változni fog gondolom valami..
OMG -
stoon
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
+1 sajnos hülye kérdésre sajnos még egy rendes választ sem lehet adni , ez ilyen narancsos felmérés hogy igazából nem akarják tudni a véleményed de elmondatják hogy ŐK megkérdezték.....
arrol a legfontosabb dologról például semmiemlítés hogy megpróbálkoznak e azonos pingű pléjereket összehozni , vagy szándékos hogy mindíg tele van magaspingesekkel , akarnak e pc-sek konzolosokkal játszani eggyütt? és még sorolhatnám de sajnos még arra sem képesek hogy megoldják ezt a sárga pötty anomáliát..... pedig gondolom nem egy atomfizika ..... hogy várható el hogy magában a játékban legyen pozitív elmozdulás , ha a menüt nem tudják megcsinálni
, szerintem a kövi résznél már több évet kell kihagynom hogy valamit olyat kapjak a pénzemért amit elvárható lenne...csak hogy pozitívumot is mondjak.......őőőőőő hát most semmi nem jut szembe..... 
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk szerintem is elég elnagyoltak a kérdések, amiből nem tudom hogyan tudják azonosítani a gyenge pontokat. Vicces, a legutolsó labs teszten még februárban írták, hogy figyeljük mikor volt packet loss és jegyezzük fel, aztán az utána lévő kérdőívben senki nem kérdezte meg.
-
-
astrojoe12
tag
Újabb gyöngyszem... 800/70-ről elvesztettük a meccset. Belépett két csaló buzeráns és P18 pisztollyal le aimbotoztak minket. 0/32-re vesztettünk 3 perc alatt. A Javelin semmit nem csinált, pedig totál egyértelmű volt minden, mentek a sorozatos jelentések, ennél világosabb nem is lehetett volna.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Továbbra is értelmetlen úgy, ahogy a kérdések fel vannak téve, szóval sokra nem mennek a válaszainkkal sem.
-
bul07
nagyúr
Hogyan csináljunk billentyűzetből joystick irányítást
videó [link]
Hát kíváncsi lennék hogy milyen így tolni
-
Ha még nem láttátok, van új közvélemény felmérés, lehet panaszkodni megint

-
bozont
veterán
Hogy azt a szaros chat ablakot sem bírják rendbe rakni, most már úgy be tud ragadni, hogy, nem reagál a játék semmi billentyűre. Csak az alt+f4 segít.
-
Dave567
veterán
Ez a kis VZ alias SCORPIO kis fegyver mi ez? 11-es tárral kellett ezt tényleg bele rakni??????
Ennyire fogyatékosnak kell lenni, komolyan? Mit ér ez ilyen kis sebzésnél? -
válasz
nincsnév007
üzenetére
"sokan kérték" (=senkise)
-
nincsnév007
addikt
ez a limites defibrilátor az úgy minek kellett?
-
ridiculous
aktív tag
válasz
abridabri
üzenetére
hagyd rájuk.. olyanok is hangzottak itt el hogy DLSS meg a freesync nagy input lagot okoz, de a framegen a legjobb megoldás az alacsony késlelteséhez, na meg a vsync..
felesleges itt ilyen vitákba belemenni amikor a secure boot bekapcsolása is ördögtől való dolog volt az ilyen embereknek
-
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az a baj ezzel hogy ezeknek már több 10e óra kontrolleres game van a kezükben és egy az egyben átvenni a settinget nem biztos hogy müködik is
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Oké
-
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem , ha nincs disabledre rakva biosban , akkor bizony aktív és zabál. Mindegy mindenki úgy szivatja magát ahogy akarja
-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
azt tudom még elképzelni hogy pc-n más az aim assist kontrollerel, mert ps5-n csak lejjebb lassitsja a kontrollert, próbáltam minden beállítást, videókat néztem de egyik se viselkedik így, még a crossplayt is bekapcsoltam.
-
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Be tud az húzni többet is, de nem tudom ez minek a függvénye.
De lényeg a lényeg, ahogy írod, ritka azaz eset, amikor a kikapcsolásnak észrevehető előnye van. -
9800X3D 70-100W körül max 3GHz-n unatkozik (nálam), 4090-et kihajtva. Szinte kizárt, h az iGPU gondot okozzon.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Lendova
üzenetére
Igen 2-300mb-ot lefoglal kb. Iszonyat sok a 16/32gb-ból.
De mégsem 2gb-ot amiről szó volt. Az meg hogy megeszik pár wattot csak azoknál számít akik a bench pontokra izgulnak meg nyernek a játékokban 1-2fps-t. Az emberek nagyon kis része hangolja a végletekig a prociját, szóval alap felhasználásra teljesen felesleges kikapcsolni. Szerintem.
De mindenki úgy használja ahogy akarja. 
-
Lendova
őstag
Mi lenne, ha megnéznétek?

Valamennyi RAM-ot lefoglal, ha van ráduga kijelző, ha nincs.
De ez csak akkor lehet kellemetlenség, ha ki van centizve a felhasználáshoz a RAM mennyisége.
A pici plussz CPU fogyasztás benchmarkoknál fog különbséget csinálni, ha kiakarja valaki maxolni, de akár gaming akár más workload mellett lehet kimérni se lehet.
Az SoC feszültség ott fog játszani, ahol a végletekig finomhangolják a rendszert.
Nem beidegződés, de a felhasználók 99%-nak jó az úgy, ahogy van.
SzErInTeM.
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem is valami régi beidegződés lehet a 2000 es évek elejéről.

-
válasz
Locutus
üzenetére
Sajnos nem így működik a dolog.
Egy SOC / tdp keretből gazdálkodik. Ha megy az igpu elvesz 5-10Wattot a cpu keretéből, és lefoglal [2gb] ramot is magának is tök feleslegesen .
("iGPU Specifics: Active use of the iGPU for display output may require slightly higher VSoc
than a system using a dedicated GPU" -
Gomez1984
aktív tag
Na este én is kipróbálom. Már hiányzik a kill csilingelő hangja.

-
-
beers
addikt
Állítólag az enabled igpu a bios-ba lehet a megoldás a fagyásokra....
-
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hm... Akkor tényleg rosszul tudom. Vagyis tudtam
És tényleg ezért láthatom jobbnak. -
Gabor777
aktív tag
Találkozott valaki már hasonló hibával? Nincs text a menüben.

Néha többszöri újraindításra se javul meg, aztán egyszer csak elkezd működni...nem nagyon találtam rá megoldást. Update, reinstall megvolt már. -
bager13
senior tag
A DLSS elég nagy inputlagot okoz. A Framegen vele ellentétben minimálisat, viszont cserébe fluid lesz a játék.
Framegen nélkül visszadurrog a rendszer, számomra úgy élvezhetetlen.CptAdamica: Ez mindig egy örök vitatéma, hogy hogyan kéne összeengedni konzolosokat a PC-sekkel. Szerintem tökéletes megoldás nincs, mindig hátrányban lesz az egyik oldal.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Be lehet állítani ,hogy csak PCsekkel dobjon össze. YT on van tutorial.
-
Kloss
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez mindenkinél így van. Aki viszont abban a hitben él, hogy a framegen multiplayerben jelent előnyt, az téved. A játék vizuális simaságát valóban növeli, de annak az árán, hogy több mesterségesen generált képkockát beszámol a valós képkockák közé. A tick rate nem lesz ezáltal több de "szerencsére" az input lag több lesz

Szóval ez nem kompromisszum, hátrány.
Plusz a fix fps esetén a vga sem megy 100%-on, ami megint előny. -
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én nem vonom kétségbe, kinek mi...
Más játékban meg pont fordítva érzem jónak. -
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A konzolosok aim assist nélkül nagyon nagy hátrányban lennének. Viszont így meg a kevés fps-el rendelkező pc-sek vannak hátrányban velük szemben.
Én így játszom az elejétől fogva. Nálam emiatt kevésbé is jön ki a hitegreg probléma. Végigpróbáltam több verziót, ez adja nekem az legfluidabb érzetet.
Ha lefixálom a fps-t, akkor nálam "akadós" lesz. -
Veiled Bride
őstag
válasz
bager13
üzenetére
Én azt vettem észre hogy akkor a legjobb és legfluidabb ha egy fix fps-re van állítva a képfrissítés amit minden körülmények között tart a vga. Nálam így vaj simán fut. Ha nem korlátozom az fps-t akkor viszont jön az hogy az egérmozgás nem direkt hanem olyan "nyúlós". Akit lövök az hal ahogy kell. Ha visszakeresel erről már írtam itt. Ha úgy lenne ahogy mondod akkor a sokkal kevesebb fps-el játszó konzolosoknak semmi de semmi esélye nem lenne a pc-sekkel szemben. Aim assist ide vagy oda.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
És nyilván, ahogy a fentebb a kolléga is írta, hogyha erőből éred el ezt az fps számot az lenne az igaz.
De persze kinek van olyan gépe...
Framegen a legjobb megoldás/kompromisszum.Aki nem hiszi, hogy így előnyben van a kisebb fps számmal rendelkezőkkel szemben, az játszon 120 fps-el.
Ha kéretem csak olyan legyen ellenem.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Dehogy elég a 100-120 fps. 180-as monitorom van, ha stabilan 200 felett van az fps, akkor lesz fluid a kép. De még akkor is van apró stutter.
Nálam, akkor teljesen folyamatos és minden apró akadás mentes, ha 300 felett van az fps szám.
Mindez alacsony késleltetéssel. -
BeZol
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én is így éreztem mindig az összes BF-motornál.
Aztán járt nálam 5070-es és 5090-es, utóbbi 2x annyi natív fps-t tud.
És hát azt kell h mondjam, sokkal fluidabb vhogy az egész játékérzet azokban az esetekben, amikor jönnek rád akár több irányból is és egyik irányból darálsz át a másik irányba, majd megint, majd megint, mindezt 1-2 tárból. Totál cs-feelingem volt az egésztől, DE ez csak az 5090-esnél jött így elő többször is azonnal az 5070-ről átváltva.
Aztán hozzászoksz
Aztán 5070-est visszarakva azonnal érzed megint, hogy jó-jó, de vmi fura.
DLSS és framegen már hozza az 5090 szintet, de DLSS elrontja a fényeket, a sötét sötétebb (konkrétan korom sötét kvázi: pl. Cairo pályán utcáról ha benézel néha épületeken belülre akkor nem látsz semmit, az enemy meg ledarál), a világos rész világosabb (konkrétan vakít: pl. a havas pályán amikor a hegyoldal tövéből néznél felfele a piros konténernél, a nap elvakít az enemy meg leszed. DLSS nélkül nem vakít a nap...). Persze nem mindenhol, de kritikus helyzetekben emiatt lőnek le.
A framegen pedig fixen elrontja a minimum fps-eket, érzed mintha vmilyen szinten mikrolaggjaid lennének. Nem durva, de kimutatható méréssel, és aki "érzi" ezeket, annak kevésbé kellemes.
-
BeZol
őstag
6000MHz CL30-36-36-76 1.44V most stabil volt, cserébe a subtiming-ok semennyire sem voltak beállítva.
Új felfedezés viszont, hogy amint 1xer elindítom a BF6-ot, és gondolom az anticheat csinál vmit a rendszerrel, akkor utána már nem tudom elindítani a chrome-t és a discordot sem.
A chrome-nál csak megnyílik egy full üres ablak úgy, hogy még a fejléc sem látszódik és köröz az egér h töltés van.
A discord pedig checking for update szöveggel nem jut semerre.Ha BF6 előtt elindítom ezeket, akkor jó vagyok, a játék sem fagy ki.
Feladatkezelőben bezárva sem lehet életet lehelni beléjük.Veiled Bride:
Igen, de online játszva inkább csillió fps legyen mint szép grafika, mert csak bekavar, hogy könyebben észrevedd a másikat. -
válasz
Szinyák
üzenetére
Még csak az x3d procikhoz sincs köze, mert a reportok között vannak intelesek, meg sima X-es AMD-k is. Simán elbasztak valamit az anticheatben, mert BF 1 és 5-ből is vannak ugyanilyen reportok. Gondolom jövő héten suttyomban jön valami frissítés majd hozzá, mert ezt a részét ugye nagyon bejelentgetni sem szokták.
-
ridiculous
aktív tag
Régebben olvastam itt hogy vannak többen akik mikrofon nélkül játszanak.
Összedobhatnánk egy squadot akik néha tudnak egymáshoz csatlakozni.Aki gondolja jelöljön be. STEAM EA: 1MR3Z0L_XI -
BeZol
őstag
Hogy ha már egy RTX 5090 van a gépben, 100% legyen a gpu usage 1440p low beállításokkal, és ne csak 80-90%.
A kijelző pedig 480Hz, szóval gyenge láncszem a proci és a gpu is, mert csak 300fps környéke van.Atomstabil rendszer a lényeg nekem is. Egyszer rászán az ember max egy hétvégét, és utána mindig stabil. Legalábbis ez a teória.
Tavaly januárban kiteszteltem egy setupot, jó volt xy játékig. Akkor fogtam magam, és minden egyes oc-beállításon lazítottam egyet (proci, fclk, memória, minden, és még extra feszt is adtam a dolgoknak).
Kiderült, hogy az már teljesen jó volt mindenhova egészen a héten érkezett patch-ig.Most a 6000MHz CL50 teszt következik, mert ha az emelt memóriaórajel is rendben lesz neki, akkor csak az időzítésekkel és a feszültségekkel kell játszani.
Egy biztos viszont: 6000MHz CL30-36-36-76 1.44V (gyárilag 1.35V kellene legyen) kifagyasztotta a gépet, ami szintén abnormális, főleg h ez egy jóval komolyabb memória, amit eddig 6200MHz CL28-on használtam "stabilan".A végén kiderül, hogy az új patch-el a BF6 egy brutális memória-stabilitás-bench lett, és lehet van vmi rejtett hibája a memóriámnak, amit még a memória-tesztek sem dobtak eddig ki
(legalábbis 1 éve nem volt még hibája)Anno counter-strike fps benchmark-ban méricskéltem mennyi az annyi, és a legjobban a cpu órajel számított, utána az fclk órajel, utána a memória órajel, és utána a memória időzítése.
Azonos órajelű memória, de feszesebb időzítéssel 3-5% extra fps lehet, és stabilabb 0.1% low fps-eket is kapsz tőle.A lényeg, hogy egy sima 9800X3D rendszerhez képest bizonyos esetekben 10-20%-al is gyorsabb így a rendszerem ott, ahol épp cpu-limit van és emiatt nem tud 100%-on futni a gpu.
-
vg
veterán
Meg tudod mondani, hogy minek? Őszintén. Tudod mennyi teljesítményt kapsz 1800 vs 2100? 0 százalék. Kapsz viszont bőven hőt és áramfogyasztást. Nem éri meg. Én megértem, hogy te is öreg harcos vagy már, de mint írtam nem 90-es évek vannak. Mellesleg egy atomstabil rendszer sokkal jobb mint egy tuningolt ingatag rendszer.
-
.
-
-
Winne
nagyúr
Ma is megnéztem, új szintre lépett. Már a menüben is megfagyasztotta a gépet miközben néztem a challenge-eket. Ez a legújabb közülük. Csinálj meg bármit, miközben minden meccsen kifagy ettől a f0stól a géped. 7 BP points
-
bul07
nagyúr
Hogy felélinkült a fórum

Én kb egy hete mentem utoljára kb egy kört. És nincs is meg kéztetés.
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vannak igen jó beállítási javaslatok a YT-on, azzal még jobban lehet kezelni az egészet. ÉN a BF V-t toltam sokat kontrollerrel, egy idő után meg lehet szokni, de nekem egyértelműen a bill-egér kombó jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha csak be nem kapcsolod te is a.....
De...

itt nem csak bf pléjerek vannak.....és több szem többet lát

than a system using a dedicated GPU"
Magyarul akad, mint a szar. A Monitor frissítési frekvenciája alatt marad az fps és dadog a kép. Ha rákapcsolom a freesync-et, az sem javít sokat, cserében van plusz késleltetés.

IntelKiller7