- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Plazma TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tálcára lerakás van néha. Menü hiba. Pályán belül nincs kurzor nem tudom kiválasztani kire éledjek.
Páncélos AA össze vissza hangok, vagy nincs hang, mondjuk kilövöm a rakétát és némán megy. A befogás hangja is össze vissza. -
omfgk
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
A Full Metal Jacket mindig az a töltény ami + penetration-t ad.
Közben megnéztem játékban, igazad van. FMJ-nek hívja a standard-et.
Pedig ez így hülyeség.
Kb az ősidők óta az FMJ, legyen az cod, vagy bf, mindig a + penetration töltény volt.Standard penetration ammunition. És felette FMJ. Nem is értem ezt honnan szedték.
De 180 óra alatt nem tűnt fel.
Ez ugye még a cod-os verzió.
-
CptAdamica
veterán
Nálatok nem szoktak ilyen anomáliák lenni néha, hogy bezárja magát a játék kör közben? Ma pálya betöltésnél újraindította a gép magát. Sikerült kibugázni a hibát, csöves eaanticheatre mutat. Volt régebben még néhány anomália, gondolom az is ehhez kapcsolódik.
-
Lendova
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Lightened Suppressor (recoil csökkentés miatt)
Heavy Extended (spread csökkentés +muzzle velocity)
Ribbed Stubby (recoil csökkentés, negatívum nélkül)
20RND Magazine (weapon draw time csökkentés, hogy a sprint to fire és fegyverre váltás gyorsabb legyen)
FMJ
Mini Flex 1.00
5MW Green (hip fire pew pew)Defib, 40mm smoke launcher, smoke grenade miatt sokszor van "elővéve" a fegyver. A sprint utáni hip fire is ehhez tartozik. Szóval főként supportként játszva nekem a weaon draw time fontosabb. Lehet a Slim Angeld grip jobb is lenne ez miatt, cserébe enyhén nagyobb recoil.

-
@rglaaf
veterán
Senkinek nem tünt fel hogy movement szerintem kicsit jobb let?
-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1
-
CptAdamica
veterán
Valaki magyarázza már el, mert nem vagyok matematikus, hogy a gránát vetővel hová kell célozni, hogy meghaljon a páciens? Mondok egy példát, bent van a sarokban, 10 centire lövöm a lábához és 90hp, mindenképp a szájába kell lőjem?
-
nincsnév007
addikt
vajon hány nap múlva jön a következő patch hogy gyengítsék a botokat?
-
Madn!ght
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Vén szarként mentem két kört. Egyiken akklimatizálódás, estem-keltem. Másodikon 27-9 úgy, hogy közben foglaltam a pontokat.
Adom, hogy ez már bőven a reflexeimen felül van, de quake3-on szocializálódottként meg valahol erre vágyom.
Am mostanában a battle royale duoval kapcsolódok ki, vagy 4-en megyünk vmi random multit a haverokkal. A BR nekem kimaradt eddig az életemből (Pubg és társai), de most nagyon szórakoztat. Ha van kommunikáció, akkor többnyire dobogós szintig jutunk, így extrán élvezhető, sőt a végén már sokszor rendesen izgulok, meg ne égjen a s”ggem és közben öljek is.A top “izgalom” legutóbb: végre a három apró gyerekemtől volt kis apaidő éjfél után lőni, egyszer csak, ilyen hajnali 3 (!) körül a feleségem megveregeti a vállam, egyik gyerek az ölében, másik mellette. Mondja, apa, dolog van
a kört úgy fejeztem be, hogy a másfél éves nagylány az ölemben volt.
(és random püfölte a billt)
-
válasz
prokxy
üzenetére
Fegyver függő a dolog.
M121A2-vel itt sem mentem szinte semmire, amit te is irsz talán 10 kill meg 5 halál.
KTS+thermal: itt már jött a szokásos 20/5 is.
Viszont talán még egy kicsivel jobb az KV9/SCW-10, ugyanis sokkal többször találkozol nagyon közelről másokkal. Ha eleget ugrabugrálsz vissza fedezékbe, akkor a halálok száma sem szalad meg. Vagy ha pl sikerül meglepetés flankelni, de ehhez még pályaismeret kéne, ami első nap nincs. Egyszerűnek tűnik a layout, de mégsem az, a sok útvonal, meg áttörhető fal miatt.
Mindenesetre nekem sem lesz a kedvenc mapom, pont emiatt az őrült darálás miatt. Viszont fegyvert húzni talán jobb. A CQ is olyan rajta sokszor mint a Breaktrough, hogy csak faék egyszerűséggel egy irányba kell figyelni az ellent, nem 100 felől lőnek le. -
prokxy
veterán
Tetszik ez az új map, de nem az én vén szar fejemnek/reflexemnek való már...a szuperhősök őlnek fél kör alatt 30+t én 11-et, halnak 3x én 5x.

Anno Lockeren, Metron nagyon éltem, imádtam, ez már nekem sztem túl gyors...vagy a KV hiánya okozza lehet.
Ilyenkor azért rádöbbenek, hogy lehet vmi single-t kéne játszani a multi helyett és ezt a játékot meghagyni az ifjúságnak mókázni
Nem mellesleg bazi sokan mennek már az új fegyverrel, azért az nem semmi.
-
Lendova
őstag
Bővült a kinyitható fegyverpanel.
-
Winne
nagyúr
Nem tudom mit utálok jobban, mint mikor a billentyűkiosztásomat elállítja egy frissítés..
-
-
Dave567
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Nálam ilyenek voltak, mint írtam, csak ezzel tolom, lekövetnek minden honnan, előbb vesznek észre, mint én őket, olyan rántásokat csinálnak, olyat még én sem tudok...
Stabilabb lett nálam a Hitreg úgy vettem észre, jobban halnak, meg alapból a játék is...
Viszont, hogy a Menüben összevissza rakosgatták a Statokat, k/d-kat, erre pazarolták az energiát, full retaldáltak.... -
vg
veterán
Csak szólok, hogy elvették a portál térképeken szerzett, farmolt xp pontokat. Remélhetőleg pár nap és elveszik a farmolásból eredő több százas rangokat is.
-
F_Zolee
nagyúr
Na mondom kipróbálom gyorsan a játékot hetek után. Erre nem kidobja, hogy frissebb driver kéne.
Akkor még rohad kicsit tovább aztán majd frissítek.
-
válasz
kill_switch
üzenetére
Igen, írták is a changelogban.
-
Dave567
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Pff már mikor írtam erről...
Csak Casualt megyek, legelejétől kezdve, nem voltak ilyenek.... Háttérben nyúlkálnak hozzá... -
bager13
senior tag
A új map az Mertro 2.0, aki szerette anno annak ez nagyon be fog jönni.
Az éjjelátós móka meg nagyon hangulatos. Mentem pár kört, nekem nagyon adja.
-
kill_switch
senior tag
Csak én érzem, hogy a botok igencsak fel lettek húzva? Casulat BT-be olyan szinten aláznak, hogy na.
-
blaca83
őstag
Van valaki akinek megvan már a CZ3A1 ???
Nagy kedvencem volt a 2042-ben, kíváncsi vagyok itt milyen lett ez a fegyó..! -
Eddig szimpik az attachmentek, ADS light jónak ígérkezik

Viszont nem értem, h az új thermal miért 35 pontos, pedig nem jobb, mint az eddigi. Az, h ki lehet kapcsolni, sztem nem ér +10 pontot.
UV lézer fura, recolit módosította a VCR2-nél, többit nem próbáltam. -
beers
addikt
Ezekre a motorokra nagy szükség volt.....
Valaki mondja már meg, hogy hova sikerült eldugniuk a chat gomb beállításait, mert ez újfent sikerült széb@szni!?
-
Franklin
addikt
Elindult az ingyenes hét, elvileg 6 játékmódot is lehet tolni, de csak 3-mat mutat a menüben, miért?
Minden nap más játékmód lesz ingyenes?
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Jó az új update, hozott új bugot is. SMG, shotinál kiírja a fegyver valós szintjét, de a többinél nem (assault, carbine-t néztem).
-
Lendova
őstag
A játékon belüli profilnál már van egy rakás opció, hogy miről mutasson statisztikát.
Ha valamit keveseltek, van olyan, amit csak az S2 óta követ nyomon.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én sem, azért ilyen fos a win ratem
-
huby80
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Aki szerte a metró es hasonló pályákat annak tetszeni fog. En annyira nem rajongtam értük de ez nem lett rossz...
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azért én se. Max a ping miatt.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem számolja valóban, viszont az xpt is bukod ha kilépsz meccs közben.
-
Enigma1945
őstag
jo lett az uj map sracok?
nekem sajna mar melo
az ea app alig tolti 2 megabajtal, nehogy gyorsan ra tudjak lesni
-
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha általánosságban nézzük, akkor így van. Nem elhanyagolható a hisztiből kilépők száma és ezt nem jelzi semmi, nem jelenik meg a játék mint bukott meccs.
De ha úgy nézzük, amire reagáltam, akkor jó visszajelzés magadnak.
Nagyon dinamikus egy 64 fős conquest. Szóval ha te vagy a Battlefield királya, akkor is fogsz sok rossz döntést hozni pillanatról pillanatra, mert túl sok az ismeretlen meg a változó. -
Madn!ght
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Én inkább kisebb, darálósabb pályákat, rövid meccseket szoktam nyomni, ott bántóan kevés xp-t tudok többnyire csak összekaparni, boosttal is van, hogy 2-3 esti jàtékkal lépek 1 szintet. A minap kipróbáltam a teszt solo battle royalet. 15-17 perces körökben 170k xp-ket kaptam.
Egy este alatt léptem vagy 10 szintet.
[kép]
Ha meg dominationban top 3-ban, csinálom a feladatokat 20k xp-vel kiszúrják a szemem.
Eskü nem értem, miért nem lehet ezt is következetesebbre csinálni… -
-
válasz
Lendova
üzenetére
Ugyanmár, totális szerencsekerék, hogy nyersz vagy vesztesz. Teljesen random emberekkel sorsol össze, még a squadod is csak az esetek nagyon kis százalékában marad együtt.
Én pl ha a top3-ban vagyok a scoreboardon, akkor tudom hogy vesztünk, mert nem én vagyok az aki berongyol a pontokra pattogni mint a nikkelbolha
A nyeréshez meg kell 3-4 ilyen idegbeteg játékos a csapatba. -
Lendova
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Ne nézd így.
Nem ugyan úgy pontozza a játék a különböző stílusokat és nem is feltétlen az a legaktívabb vagy legjobb, aki a listát vezeti.
A játékmódok között is van eltérés.
A win % talán a legjobb indikátora annak, hogy a csapat javára vagy-e? Már az 50%-ért is érdemben hozzá kell tenned. -
-
420 óra lv 355 jelen. PTFO stilus ,minden meccsen első vok
. Kb 35-55k xpt ad /mecs .
lvl 500 naggyon messze van még . -
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Megjelenéskor meg még többet is beletoltak az emberek mint napi 2-3 óra...
Ezért sem értettem miért írod hogy 276-órával miért nem vagy még 500-as
Nekem is kell még asszem 30 szint hozzá , de utóbbi 2 hét alatt beleraktam összesen 1 órát talán szóval már rég meg lehetett volna ha nagyon akarom mivel bent van még vagy ~20 óra career/weapon/pass boost-om is mivel szinte csak fegyverre használtam el egy kettőt.
-
prokxy
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
157 nap telt el a release óta, nálam még 2 óra sincs naponta. Aki azért napi 3-at tol bele, az máris 450+ és ha csak az óra/szintet nézem, 400+os lehet, persze, ha lineáris az xp, ezt nem tudom.
A S.Pass elkészülte után fókuszáltam a többi játékra, most az S2-vel megint több a napi órák száma, közte meg ahogy sikerült. Szóval az a napi 3 órákkal, fixen simán lehet 400+os vki.
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
276ó 25p, 202-es szint. Lehet én vagyok a béna, de javarészt a top5-ben vagyok, engi-support-recon trióval váltakozva, élesztek, spotolok, ölök, fap-fap 3-as kd és sehol még az 500-as szint. Redsex és bot kör is volt, utóbbi a fegyó skinek miatt, meg pár cuccot kioldani, ami nem passzol a játéksítlusomhoz.
Mondjuk az is igaz, hogy mióta a játék kijött összesen 2 boost-ot használtam el, egyre véletlenül kattintottam rá, egyet meg vmelyik dmr-re, mert már qrvára untam
Nekem most bejön a játék, persze vannak rossz napok, főleg mikor egy húzós nap után ki akarok kapcsolni és csak a szopórolleren vagyok, de amúgy nekem adja
-
beers
addikt
Valaki árulja már el, hogy a brébe kap szét egy fullos tankot 1db rpg, már nem az első eset.....
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vannak olyan portal szerverek, ahol 1:44 percenként kapsz 1000xp-t. Hagyd ott két három napig a géped.
Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Én kaptam a játékot, és igen a nagy csomagot. Viszont semmiféle extra előnyt nem kapsz az átlagos szintlépéshez, az csak extra skineket és 25 ugrást ad a battle passzban.
A játék jutalmazza az objective alapú hozzáállást, foglalj és szerezz vissza ellenséges pontokat.
Ilyen egyszerű,ha nem így játszol akkor belerakhatsz 1000 órát is egy valag killel de előrehaladás nem lesz jelentősen.
Szereztetek már 1db pontfoglalásnál 1500-2000xp körül? Vagy van meccsenként 20-30+ foglalás?
Ha nem akkor ezért nem megy a szintlépés.PTFO és ömlik az XP, főleg squadban.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom aki beletolta a plusz pénzt a battlepassba, az több xp-t is kap, vagy nemtom

Mindenesetre így 4-5 hónap után elég szarul öregedtek azok a hozzászólások, amik megjelenés előtt instant preorderre, meg egyből a delux változatra szavaztak, és még értetlenkedtek is itt, hogy miért ne

-
Pro!Petya
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Körönként ~40-50k XP plusz 30% bónusz Squad XP mellett nem kell olyan hű de sokat tolni..
Én is dolgozom 3ig utána vigyázok 6-7ig a gyerkőcökre míg anyjuk hazaér.
Megjelenéskor épp szabin voltam, ott akkor volt hogy befigyelt 5-6 óra per nap de amúgy meg napi 2-3 óra mellett simán hozható ez a szint növekedés.
Nem kiégtem csak soloban már unalmas mivel játszópajtik nagy része lerakta a játékot. -
LackoMester
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hát kb. ja.
-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Redsec 30Hz-en kezd, majd az utolsó pár kör szűkölésre vált fel 60Hz-re.
-
Pro!Petya
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már 2 hete alig, szinte egyáltalán nem játszok vele mert nem tud lekötni. ~20-25 haverból is maradt 2 nagyon max 3 akikkel lehetne tolni de ők se egy időben vannak fent mint az elején...
Pedig már csak nagyon kevés kellett volna az 500-as szinthez de már az se hoz lázba hogy meglegyen. Kedden is csak a BP miatt léptem be egy két körre hogy az is kész legyen. (vicc hogy ilyen hamar ki lehet ezt is tolni , 9 hét a következőig...)
Valahogy kevés a kontent, és erre a maréknyi pályára ennyi idővel simán rá lehet unni. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
hát érdekesen működik de ki lehet számítani főleg redsec vagy nagyobb térképen ha már több mint fél másodperc kell egy hitregért mire eldönti hogy találat volt-e az régen rossz mert amúgy is a távolabbi célpontoknál 30Hz volt igen ahogy írod még annyit se adnak a terheltség miatt sok lövés átmegy
-
válasz
LackoMester
üzenetére
azonnal lépj le nem éri meg bent maradni neki a végén lesz sok sok killje meghalni meg elfelejtett
-
LackoMester
addikt
Mi a f.. van itt, nem találkoztam annyi csalóval az elmúlt 5 hónap alatt, mint most a napokban, WH az alap, de van AIM is. Ez igy kezd egyre flusztrálóbb lenni.

-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
És ha nem igaz, ami ki van írva, akkor miért pont 30Hz, miért nem 20Hz?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak -
R3laX
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Most már nekem sem megy a chat, ennyi volt. Ajándék szintű. Én zárnám a f@szba a fórumot is, linkelve a support-nak. Fölös itt fröcsögnöm, azért is vagyok itt qssban
. -
válasz
Locutus
üzenetére
Nekem első dolgom volt azt húzni 50re S02 ben ( csak conquest -nem portal ) , 60% ban LMG vel tolom ,szóval nem is volt kérdés melyik fegyóval kezdem a battlepasst.
Elég jó lett a M121A2. Egálban /picit jobban adja mint a M240L.
Nagyobb mapokra továbbra is L110 a nyerő nálam.
Ez a buildem ,próbáld ki így :
-
M121A2-t felhúzta valaki?
Egyre inkább azt gondolom, hogy némely youtuber csak szivatja a népet, hogy ez jó
Felhúztam jó közepes szintre, már van rá majdnem mindenem, de kb annyit tudok biztosan kijelenteni róla, hogy eddig semmiben sem jobb más LMG-knél. Közelre az M123 darál, de megkockáztatom még középtávra is jobb. Messzebbre meg egyszerűen a cipőfűzőjét sem kötheti meg se a KTS-nek, se az M250-nek. De, legalább annyira szór meg rúg, hogy ugrál minden a képen mintha muszáj lenne. És az ADS time is akkora mint egy ház, szóval ha netán szembe futok valakivel, csak 5 méteren belül van esélyem hipfireből a 33dmg miatt, annál messzebb ADS-ezni kéne, ami viszont annyi idő, hogy kb bármivel lelőnek előbb.
Ha kempelek vele, akkor van egy 20-30 méteres távolság, amiben jó. De nem jobb a KTS-nél pl. A KTS-t egyedül (nagyon)közelharcban tudja megverni.
Ráadásul ott a sokat szidott M250 az 50 golyója meg az orbitális reload timeja miatt szidva. Na ez pont ugyanolyan. De akkor minek válassza bárki? -
R3laX
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Jajj, tényleg minden jó game megpusztul amit szeretek
. Quake (QC, Quake Champions) is már annyira sz@r kézbe került, hogy a fal mögül leshaftolt az angol szigetországból tengeri kábellel 70 pinggel, miközben te egy elvileg stockholmi szerverre csatlakoztál 16ms-sel... és az csak PC-s.Soha többé nem lesz egy a reflexeket/neuronokat/vérkeringést szintben tartó kompetitív FPS, ahol mindenki egyenlő? Játszik majd helyettünk az AI?
Arc R mellé kéne vmi nem túl Woke dark competitive FPS, ahol időnként megtornáztathatnád a tinédzser reflexeket
. -
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
60Hz-en mennek a szerverek.
-
aha mehetne 1000Hz-es monitoron 1000FPS-el is és
30Hz-es sincsen a fő szerver az számolja a hitregedet meg xp-t is az dönti el ki kit ölt meg mennyit sebez ez a bajhírekről meg ne maradjon le senki az EA-t eladták valami arab-usa cégnek akik nem a játékok miatt vették meg már megy a leépítés

játék chat: van akinek működik nekem nem
-
R3laX
addikt
Ne haragudjatok, de ez egy sz@r, most vagy a világuralomra törő, a margó mentére kisbetűvel is felkerülő!!! KERESZTÉNY TISZTELETES MAGYARORSZÁG lokáció miatt, de 17-es ping-gel olyanokat kapok, hogy csak pislogok. 3-5ms-es Frametime-mal 17-es ping-gel meglátom az enemyt és 0,05sec alatt ledarál. Ne máár, 1440P 144+FPS-sel megy a game. Frame Generation Off.
pozitív: 5 meccsből a 5-ikben ment a CHAT!

-
Veiled Bride
senior tag
Részemről a legnagyobb hiányosság a játékban a zárt kasztos conquest hiánya. Nem is értem hogy ezt hogy gondolták. Bétában kizárólag azt játszottam és sokkal kiegyensúlyozottabb volt az egész. Vagy a nyitott kasztos helyére vagy az mellé berakhatnák.
-
bozont
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Simán lehetne időkorlátos a védettség a bázison. Mondjuk spawtól számítva 30-60s és utána már kilehetne lőni a bázison campelőket.
A spawn után eltűnő akanák meg vicc.
A limit az persze jogos. -
-
vg
veterán
Hát vasárnap reggel 9kor nincs battle royal játékos elég.
Fél órája várok h meglegyen a 100. -
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én arra tippelek, hogy nem lesz elég, de ne legyen igazam.
Szerintem ki kellene venni a tankoktól. Folytatódni fog a giga camp gameplay, csak valamivel kevesebb kill mellett. -
CptAdamica
veterán
Patch note-ból még egy érdekesség:
"Decreased speed of the IFV, MBT & Attack Heli Aim Guided Missiles."Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásra, jelenleg az attack heli kábé egy repülő koporsó. Álmaimban még olyat is eltudnék képzelni, hogy működik az air radar és jelzi, ha repül feléd rakéta, esetleg csipog is...
-
bul07
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
Azóta áttértem

Csak Conquest, csak Eastwood, csak Pax oldal, és csak páncélos AA
(na jó az elején van hogy tankkal gyorsba foglalok pár pontott míg fel nem szabadul a AA).
Legyalulom a összes fát, és olyan kicsi a pálya hogy éphogy felszál az ellenséges heli már küldöm is rá a rakétátt.
Úgy szoktak szídni, de köszönjék a pálya készítőinek.Ha kedvem van pár naponta megyek pár kört és ennyi, nincs meg az érzés.
Előző részek olyanok voltak amilyenek de érzetem a késztetést játékra, ennél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bízok egy új Quake-ben, mert ahhoz a gyorsasághoz vagyok szokva gyerekkorom óta.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet előtte iszok pár KV-t

Akkor még rohad kicsit tovább aztán majd frissítek.

. Kb 35-55k xpt ad /mecs .
kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak
A limit az persze jogos.
FollowTheORI
IntelKiller7