- Valami baja van a tápomnak
- Analóg fényképezés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
12760 - 12701
12760 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abridabri
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
Azért, hogy nyerjek?
Akkor a CQ-ben nem is kell nyerni?!
Affene, én ezt eddig teljesen rosszul játszottam!
-
abridabri
veterán
Ja reggel vagy késő este nekem is van néha ,hogy nincs fent senki.
Ranked redsecben már kicsit jobb a helyzet mint a simában . Ott kb esélytelen normális csapattársba futni . Rankedben Gold ligától kezdve már komolyabban veszik a randomok is úgy vettem észre. -
Madn!ght
addikt
Az utóbbi időben már így teszek, de még mindig sokszor előfordul, hogy egy ismerős se online.
-
abridabri
veterán
Battle royale-ban (Duo 50 csapatos) 10/9 olyan csapattársam van, aki simán TDM-ben érzi magát és mindenfelé kolbászol, vagy az elején kiugrik mellőlem. Alkalmanként még a nyakát is kitöri az ugrásnál
.Ritkán, de ha jó csapattársat kapok, brutál izgalmas a végjáték. (Utálom, mikor a cipőm sarka már ég, de még 3-4 ellenfélre figyelni kell.
)Vegyél fel barátnak 1-2 normális külföldit akivel találkozol meccseken . Nekem van 10-15 normális "ismerős " szóval gyakorlatilag bármikor össze tudunk dobni egy 4es ranked lobbyt ,nem kell randomokkal szenvedni.
-
Madn!ght
addikt
Battle royale-ban (Duo 50 csapatos) 10/9 olyan csapattársam van, aki simán TDM-ben érzi magát és mindenfelé kolbászol, vagy az elején kiugrik mellőlem. Alkalmanként még a nyakát is kitöri az ugrásnál
.Ritkán, de ha jó csapattársat kapok, brutál izgalmas a végjáték. (Utálom, mikor a cipőm sarka már ég, de még 3-4 ellenfélre figyelni kell.
) -
@rglaaf
veterán
Csodálom hogy a modik meg nem b@sztak ki a topicbol olyan szinten tolod már a toxic létet itt
-
Dave567
veterán
-
stoon
addikt
-
Sz. Géza
senior tag
-
abridabri
veterán
-
BerserkGuts
addikt
-
vg
veterán
-
BerserkGuts
addikt

5 perce várok
lol ez az új bot mode mert azzal feltölti i like it minek a break through mode az úgyse jött be mostanság
-
Locutus
veterán
Kint van a [májusi Feedbank Surbey] lehet megint panaszkodni...

Rá se merek már kattintani

-
Dave567
veterán
Hogy javítsd vagy rontsd a statisztikát...
Én max a pokolra küldeném őket, van olyan opció is?
-
FollowTheORI
Topikgazda
-
stoon
addikt

én már bele sem megyek egy ilyen felesleges sz@rba! előre egondolt kérdések és ezekre előre megírt(nekik tetsző ami nem annyira rosz és vagy kritikus) válaszok , hol itt az igazság, ez már majdnem egy nemzeti inzultációval ér fel!

-
Dave567
veterán

Minek? Kb a 3/4 szaros eldönti milyen legyen, a többi csicska meg elfogadja...
-
FollowTheORI
Topikgazda

-
abridabri
veterán
-
vg
veterán
-
Franky74
aktív tag
Öröm, hogy a légvédelem semmire nem jó!
Vihetem a kézi légvédelmi eszközöket, becélzom a helit/repülőt lövök... és nem talál. Kb. a láncos légvédelemi eszközhöz hasonlóan...
A repülők ellen semmi esélye egy gyalogosnak. -
Dave567
veterán
Tegnap játék közben érdekes grafikai hibát produkált a játek. A képernyő közepén vízszintesen egy sávban teljesen kuszák voltak a textúrák. Alt+tab egy időre megoldotta, de aztán megint a semmiből bedobta. Minimál OC-val használom a VGA-t (RTX5070) már 4 hónapja, eddig nem produkált ilyen hibát. Előző nap telepítettem a legújabb nvidia drivert, arra gyanakszom.
Másnál hasonló esetleg előfordult? Gondolkodom, hogy visszarakom a decemberi drivert, azzal eddig tökéletesen ment.
Nálam is többször, idő közönként előfordult, driver telepítés után, nem foglalkoztam vele igazából...
-
oneal1
senior tag
-
prokxy
nagyúr
-
oneal1
senior tag
hali
ezek a twitch drop-os rewardok mennyi idő míg megjelennek a profilban?
-
Madn!ght
addikt
Tegnap játék közben érdekes grafikai hibát produkált a játek. A képernyő közepén vízszintesen egy sávban teljesen kuszák voltak a textúrák. Alt+tab egy időre megoldotta, de aztán megint a semmiből bedobta. Minimál OC-val használom a VGA-t (RTX5070) már 4 hónapja, eddig nem produkált ilyen hibát. Előző nap telepítettem a legújabb nvidia drivert, arra gyanakszom.
Másnál hasonló esetleg előfordult? Gondolkodom, hogy visszarakom a decemberi drivert, azzal eddig tökéletesen ment.
-
bager13
senior tag
Úgy szórja a BP pontokat, mint bolond pék a lisztet.
-
Dave567
veterán
Ha még csak ez lenne a legnagyobb gond a játékkal, akkor még el tudnám fogadni… De ugye a hitreg - desync - netcode hármas kombinációk keveréke vagy együttese is megdobogtatja a szívemet…Vagy csak simán megkopott a tudásom / célzásom / eszem ehhez a játékhoz is…
Mondjuk nálam a chat az szépen megy, öröm olvasni - írni bele
BC2/BF3/BF4 mind ilyen volt, vagy csak folyton butítottak rajta, ezért adtam el, mondjuk a 3-at be szereztem megint.
Ebben viszont reménykedtem 10 év ki hagyás után, azt hittem felnőttek a feladathoz, de itt megint csak a butítás megy, magákat a hibákat nem javítják...
Végre volt egy rendes casual az elején, de ezt is hazavágták, persze a sok csicska player miatt, akik nyavalyogtak... -
sZapu
csendes tag
Ha még csak ez lenne a legnagyobb gond a játékkal, akkor még el tudnám fogadni… De ugye a hitreg - desync - netcode hármas kombinációk keveréke vagy együttese is megdobogtatja a szívemet…Vagy csak simán megkopott a tudásom / célzásom / eszem ehhez a játékhoz is…
Mondjuk nálam a chat az szépen megy, öröm olvasni - írni bele
-
Dave567
veterán
Bele se kellett volna tenni, csak egy ilyen nyomorék cég tud ilyet ki találni...
Mondjuk egy egyszerű chat ablakot nem tudnak rendbe hozni..
-
Hedon
tag
Köszi, egyetértek. Legyen inkább nehéz.
-
sZapu
csendes tag
Sajnos igen. 100 pontod van és azt kell beosztanod a fegyver felszereléséhez és mivel adott cucchoz 5 - 10 - 15 -stb pontok kellenek, valamiről le kell hogy mondjál... Személyes véleményem, hogy ezt ki kéne belőle venni had lehessen szarrá tuningolni az adott fegyvert...
-
VágniValó
addikt
-
Hedon
tag
Uraim, a pirossal bekeretezett kellékek miért nem elérhetők? Ez összefüggésben van valahogy a sárgával bekeretezett nemtommivel?
Köszi! -
Locutus
veterán
A Golmud az egyik legjobb palya volt a 4-ben. Nagyon sokat fejlodott visszaa game... Az Ac130 es az M142 is tudott adni a jatekhoz. A killcam-mel mi lett? Regen tok jo buli volt az is, amikor megoltem valakit es meg bosszantas keppen jeleztem neki pl. guggolas nyomkodasaval, hogy megb@sztam.
Mert mi lett a killcammel? Nincs azzal semmi.
Hétvégén F-et védtem golmudon belülről, hol a lépcsőfordulókban, hol a tetőn várva őket, kb 17x lelőttem ugyanazt a srácot (is) M123K-val, mire 18-adszor le tudott szedni, jött is oda teabaggelni egyből
Írtam is neki, hogy azért köszi a 3-as KD-t. (Utána jól el is bsztam valami iglas challenge-el az egészet, állandóan lelőttek mert az eget lestem azzal a szarral.) -
Venyera7
senior tag
Csak akkor kempingelek ha unalmas a játék
És ez a játék unalmas
Nálam ez a helyzet
Talán majdúj pályátmegnézem. Vagyis, frászt új pálya, újrahasznosított pályát.Furcsa ez tőlem de azt kell mondanom hogy még a BF5 is jobb volt ettől, ott legalább volt még ötlet
Nagy bombázóval repkedni, vagy a másikkal(most nem keresem ki a nevét) vadászni a tankokat.
Gumikerekű harckocsival rohanni pontokat foglalni.
Tigrist csak azért nem szerettem mert pár gyalogos kivégezte ha közelébe értekDe ebben mi van, mit lehet kiemelni, mire fog az ember emlékezni 8-9év múlva mikkor remélhetőleg nem a következő BF résszel játszik hanem az azutánival
BF2042 esetén is már erősen gondolkodnom kel hogy bármit felidézzek azis olyan gyenge volt ötlet szempontjából.A Golmud az egyik legjobb palya volt a 4-ben. Nagyon sokat fejlodott visszaa game... Az Ac130 es az M142 is tudott adni a jatekhoz. A killcam-mel mi lett? Regen tok jo buli volt az is, amikor megoltem valakit es meg bosszantas keppen jeleztem neki pl. guggolas nyomkodasaval, hogy megb@sztam.
-
stoon
addikt
-
wolf13
őstag
-
Beaumont
aktív tag
EA fórumon/Redditen már sirdogált 1-2 ember, hogy így nincs esélyük! Mondjuk jelentéktelen embert érdekelt a posztjuk, szóval a kövi patch-ben valószínűleg újra visszacsinálják 25%-ra a "nagy" igény miatt.
Hát remélem nem.
-
CptAdamica
nagyúr
A konzolosok kaptak egy recoil nerfet. Patch elött 25%-os recoil reductiont élvezhettek, patch óta ez 10%.
Annyira nem meglepő módon megszüntek az olyan esetek, amikor az eső, kellő konzol játékos random lelézernyalábozza az embert.
Úgy tűnik most már nem elég 2 gomb lenyomása a QTE-nél, hanem szükség lenne valami egyébb inputra, kis korrekcióra.
Ez érződött már a 2042-nél is, hogy sok az a 25%.EA fórumon/Redditen már sirdogált 1-2 ember, hogy így nincs esélyük! Mondjuk jelentéktelen embert érdekelt a posztjuk, szóval a kövi patch-ben valószínűleg újra visszacsinálják 25%-ra a "nagy" igény miatt.
-
Lendova
őstag
A konzolosok kaptak egy recoil nerfet. Patch elött 25%-os recoil reductiont élvezhettek, patch óta ez 10%.
Annyira nem meglepő módon megszüntek az olyan esetek, amikor az eső, kellő konzol játékos random lelézernyalábozza az embert.
Úgy tűnik most már nem elég 2 gomb lenyomása a QTE-nél, hanem szükség lenne valami egyébb inputra, kis korrekcióra.
Ez érződött már a 2042-nél is, hogy sok az a 25%. -
Venyera7
senior tag
Mi a tökömért kell ennyit variálni mindennel? Mièrt nem lehet a BF4-hez visszatérni? Élettelen az egész, inkább csak felidegesìt, nem szórakoztat... Minden a gyalogosokra van szabva, Golmud tele lett b@szva fedezékékkel, persze hogy nagynak tűnik a pálya a gyalogosoknak. Bf4-ben itt olyan király csaták voltak járművekkel, hogy öröm volt játszani. AA szinte semmire nem jó, elvesztette a szerepét a játékban, Bf4-ben egy meccs kimenetelét is tudta befolyásolni. Season 3 előtt még valamennyire működött az IFV, most sikerült az is sikerült kiherélni.
-
Termin8
tag
Engem a DRS-IAR-nél elvesztett.
Pár hete pont amiatt h hypeolták a fegyót, mondom felhúzom, és hát amúgy igaz amit mondanak, hogy pontos meg ilyenek, de mondhatni feleslegesen túl pontos már, mert a golyók nem jönnek elég gyorsan kifele, futásból sok idő előkapni a fegyót, és talán a reload is tovább tart, mivel lmg.
A KORD is fixen jobb mint a B36A4.Úgy tűnik nem egy játékot játszunk
Van pár haverom, akik szintén jól fragelnek, ők is az én véleményemet osztják, és értetlenül nézzük az ilyesmit.
Másik topikba raktam be anno a score-omról képet (nem botok lenne játszva!), tehát nem fotelhuszárként okoskodok...
Ugyanazt a játékot nyomjátok Enders kollégával, csak teljesen más szinten. Én például egyet tudok érteni a videóban elhangzottakkal. Én sem fotelhuszárként írom ezt:
-
VágniValó
addikt
-
Dave567
veterán
Sajnos ez már ilyen lesz. Talán egy jó remaster régi részekből tehetne valamit, de a mostani gárdát elnézve hát hagyjuk....
El kell a céget ásni jó mélyre...
Bugokat kellett volna ki javítani, az elején,máshoz nem hozzányúlni, meg tartalmakat hozzáadni.... Túl nagy feladat volt... -
bager13
senior tag
Nem biztos, hogy te vagy a hiba. Nem mindegy milyen lobyba rak be. A héten nekem is volt több olyan, hogy csak pislogtam. Sok nolifer visszatért a season 3-ra.
Azis nyilvánvaló, hogy a B36A4 már nem olyan effektív, mint lánykorában.
Én sem örülök neki annyira, hogy csavartak egyet a fegyvereken, de könnyen ráálltam az új módszertanra. -
Peter1918HUN
tag
Csak akkor kempingelek ha unalmas a játék
És ez a játék unalmas
Nálam ez a helyzet
Talán majdúj pályátmegnézem. Vagyis, frászt új pálya, újrahasznosított pályát.Furcsa ez tőlem de azt kell mondanom hogy még a BF5 is jobb volt ettől, ott legalább volt még ötlet
Nagy bombázóval repkedni, vagy a másikkal(most nem keresem ki a nevét) vadászni a tankokat.
Gumikerekű harckocsival rohanni pontokat foglalni.
Tigrist csak azért nem szerettem mert pár gyalogos kivégezte ha közelébe értekDe ebben mi van, mit lehet kiemelni, mire fog az ember emlékezni 8-9év múlva mikkor remélhetőleg nem a következő BF résszel játszik hanem az azutánival
BF2042 esetén is már erősen gondolkodnom kel hogy bármit felidézzek azis olyan gyenge volt ötlet szempontjából.Sajnos ez már ilyen lesz. Talán egy jó remaster régi részekből tehetne valamit, de a mostani gárdát elnézve hát hagyjuk....
-
glspeter1
őstag
-
bager13
senior tag
-
xundyingx
tag
Nekem kifejezetten tetszik ez a sokkal nagyobb map de mégse firestrom (ellenben ami egyáltalán nem jön be számomra) és balanszoltabb a dolog. VÉGRE TUDSZ NORMÁLISAN PINGELNI (bocsi a kiabálásért!). Még a hitreg is talán valamivel jobb de néhol még a desync befigyel.
BP pontot is számol egy ilyen map után akár 7-8 (azaz majdnem 1 tier) pontnyit.
Egyszóval végre felébredtek a srácok és lesz belőle egy normális játék?! Reméljük... -
FollowTheORI
Topikgazda
A középső rész van túl nyitottra csinálva szerintem... bár az összes foglaló pont túl komplex lett ahhoz, hogy olyan legyen mint a metro meg a locker, szerintem azért érződik másnak... sokkal több irányból jöhetnek.

-
VágniValó
addikt
Csak videókból ismerem a Metro nevű pályát, de elfogadnám pláne hogy eredeti ötletek híján úgyis remastered pályák jöttek.
Liberation Peak Breakthrough módban sajna 24 vs 24 maradt, kár. Ide simán elfér az emelt létszám, a meccs így is OK volt.
-
glspeter1
őstag
-
prokxy
nagyúr
-
bager13
senior tag
-
@rglaaf
veterán
Chat probléma félig javítva
Az első és csakis az első meccsnél nekem ha aktiválom a csetet semmi nem reagál, gyorsan kihúzom vagy a billt vagy az egeret és vissza, megoldja. Utána későbbi meccsekben nincs ilyen gond.A becsúszás nem olyan hosszú, mint megjelenéskor viszont nem is kell, hosszabb mint amikor legutóbb nerfelték és cserébe az abból vagy a gugolásból való felállás sokkal rövidebb, dinamikusabb nem ólomkatona hatás, mint amiért töröltem a játékot.
Jobb nem lettem, de Breakthrough módban több, mint 10 meccs után az a tapasztalatom, hogy a Support-ok végre Support-ként viselkednek, amit a meccs végén meg is köszöntünk páran a cseten. Ja és ha már Breakthrough...végre visszajött a 32 VS 32, muhahah, csak ezek a pályák vannak a meccskeresőben beállítva + ugye a Hagental Base, mert ott brutál hentesüzem hangulat uralkodik, a jó öreg Zampella-féle káosz.
Nem tudom a DICE ezt a jelenlegi, számomra szimpatikus állapotot hogy fogja elkúrni, de tudom hogy elfogják. Remélem ez még messze van, addig is élvezem kicsit.
Perfectly balanced, as all things should be:

Hagental jo map de köze nincs metro,op lokerhez valamiert nem adja pedig van henteles, lehet azert mert nem alakul ki dugó sehol mapon vagy nem tudom
Még a 2042 redacted is jobb volt -
VágniValó
addikt
Sziasztok!
Chat problémát javították? Sokaknál előfordult hogy amiatt fagyott ki a játék.
Azért kérdezem, mert ma kora este újra felrakom a gémet^^ Láttam a panaszkodást amiért újra visszatették az eredeti becsúszás távot és tempót
+ az Engineer-ről olvastam hogy a lerakott aknák újra nem tűnnek el, sőt 6 helyett 9 a max. MuhahahahahahahahaChat probléma félig javítva
Az első és csakis az első meccsnél nekem ha aktiválom a csetet semmi nem reagál, gyorsan kihúzom vagy a billt vagy az egeret és vissza, megoldja. Utána későbbi meccsekben nincs ilyen gond.A becsúszás nem olyan hosszú, mint megjelenéskor viszont nem is kell, hosszabb mint amikor legutóbb nerfelték és cserébe az abból vagy a gugolásból való felállás sokkal rövidebb, dinamikusabb nem ólomkatona hatás, mint amiért töröltem a játékot.
Jobb nem lettem, de Breakthrough módban több, mint 10 meccs után az a tapasztalatom, hogy a Support-ok végre Support-ként viselkednek, amit a meccs végén meg is köszöntünk páran a cseten. Ja és ha már Breakthrough...végre visszajött a 32 VS 32, muhahah, csak ezek a pályák vannak a meccskeresőben beállítva + ugye a Hagental Base, mert ott brutál hentesüzem hangulat uralkodik, a jó öreg Zampella-féle káosz.
Nem tudom a DICE ezt a jelenlegi, számomra szimpatikus állapotot hogy fogja elkúrni, de tudom hogy elfogják. Remélem ez még messze van, addig is élvezem kicsit.
Perfectly balanced, as all things should be:

Új hozzászólás Aktív témák
-
12760 - 12701
12760 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Valami baja van a tápomnak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Analóg fényképezés
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 5th I i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5307
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HP EliteDesk 800 G3 Mini Tower/16Gb/256Gb+500 Gb/2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)

Köszi!
Persze nem távolra.

IntelKiller7