- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Ezt a szar supermoto-ot is megérte lefejleszteni, amikor kijött mentem 2 kört, de az elmúlt pár napban tudtam elindítani egy kört, hogy meglegyen a challenge, most meg játék közben nekem is fogta és bezárta magát.
-
vg
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem is volt szuper jó köröm, bot-os casual breakthrough lav-ban végig, de az is régebben mielőtt feljebb nem tolták a bot-ok intelligenciáját. Ma már úgy leszednek azok is mint a huzat. Conquest-ben kizárt, hogy ilyen eredményt lehessen elérni. Kizárt. A bal oldali csapat aránya a jó.
-
beers
addikt
Ezzel a jármű célkereszttel kezdhetnének már valamit......
-
Dave567
veterán
Van aki még remél ettől a játéktól valamit, hogy jobb lesz?
-
prokxy
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nekem is volt ilyen meccsem nem is egy 80+/0. Pedig nem csalok, csak jó volt a csapat + a squad segített sokat. Persze simán csalhat, de ez még nem biztos.
De ezek a nevek, hogy TISZA X, jajhe
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok
elovettem ujra ezt a csodat de a jatek toltesenel kidob az asztalra. Nincs semmi tuningolva a gepben. Masnak is csinal ilyet? -
-
Lendova
őstag
-
88 as K/D és nem reportolta senki rajtam kívül.... Ezért tart itt a BF ahol, lusták az emberek egyet kattintani , ezért van ennyi csaló. -
-
Lendova
őstag
[BF6 ADS Spread Simulator]
Ha valaki nagyon számolgatna és régen is volt már: [Szögfüggvények]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ezt nem értem

-
Lendova
őstag
-
Lendova
őstag
Valaki segít ezt lefordítani?
-
-
prokxy
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Az fix
Ez amúgy burst-ös lesz, vagy ez automata is?
Szerk: jah burst:
The M16A4 is a modernized, modular version of the original M16, featuring a flat-top upper receiver with a Picatinny rail for optics, a removable carry handle, and a 3-round burst mode. While original M16s (A1) used full auto and triangular handguards, the A4 features a RIS (Rail Interface System) for accessories.Lehet előszedni a makrót!

-
prokxy
veterán
M16
30-as táras tudomásom szerint.
Ahogy nézem a loadout-okat csak berakta a 20-ast. -
Madn!ght
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Egyetértek!
Az őszi megjelenés utàn az akkor aktuális konfigommal (i7 11700k, RTX3080) nagyon sokat droppolt az fps, gyakran 70-80-ra beesett. Nem éreztem darabosnak, mégis szinte minden meccs egy küszködés volt, az 1v1 helyzetekben többnyire én szívtam. Konfigcsere után 144Hz-re lockolt fps mellett mintha másik játékkal játszanék! Megjegyezném sokkal eredményesebb is lettem és a fórumtárs által tapasztalt anomáliák is megszűntek.

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az biztos, hogy tudnak ha akarnak és van rá idejük. A Hagental map sztem bazi jó lett, tényleg visszaadja a metro/locker feelinget ami hiányzott a BF6-ból.
-
válasz
prokxy
üzenetére
Azért elég nagy munka attól még, ha nem is nulláról kell kezdeni, de elég sokmindent meg kell változtatni vagy teljesen újra kell csinálni.

Persze nagy kérdés, hogy a mostani elég jó AI tool-okkal, ezt mennyire lehetne meggyorsítani esetleg.
De azért a remake-elés annyira nem egyszerű.
Ettől független, ha nagyon akanák negyedévente tudnának csinálni 1-2 darabot az biztos.De inkább csináljanak új pályákat, ne legyen sok dejavu.

-
prokxy
veterán
BF6 community csoportból kép:
A pontok még itt a lényegesek és majd megy a vonat középen? Lesznek vajon a felrobbantható bombák több helyen is?
Pár régi mapot behozhatnának, mint remake, akár lehetne egy "free DLC" is. Jót tenne a játéknak. Nem gondolom, de cáfoljatok meg, hogy akkora nagy munka lenne akár méretre legyártani azokat. Vannak az előző BF-ekben azért epic pályák, van miből válogatni, de akár lehet szavaztatni is. Túl sokat gondolok, tudom...

-
astrojoe12
tag
válasz
bager13
üzenetére
Bakker talán megtaláltam.. hogy nem vettem észre!
remélem ez szívat hetek-hónapok óta. A felbontás skálázás 150-re van állítva, 100 az alap. Vissza vettem, hát a grafika is vissza vett magából... próba körök jönnek. 1080p, low grafika, resolution scale 100, fps 120.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
bager13
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Na akkor meg is van, hogy mi okozza nálad a problémát nagy százalékban.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
80 ról 100 nál nem fogsz látni nagy előrelépést. 120fps alatt nincs értelme competitive lövöldével tolni.
-
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nagy a különbség az között, hogy tudsz valami kódot írni és mi a lehetséges a játékban.
Igazából nem sikerült semmit mondanod.
Láttunk már tőled kamu állítást. Nem is egyet. -
válasz
astrojoe12
üzenetére
Rossz döntés olyan alacsonyra korlátozni.
-
astrojoe12
tag
válasz
bager13
üzenetére
Nálam az fps le van korlátozva 80-ra, hogy ne süvítsen a videókártya ventije és a sima frametime simább játékot eredményez. Egyébként 100-120 között lenne az fps low-med beállításokkal 1080p-ben.
Csaber - nem érzem a proci limitet egyáltalán. Előtte Ryzen 5 2600X procim volt, na ott volt proci limit, de a 3600-al nem érzem. Na most kíváncsi lettem , megnézem konkrétan mennyit vár a videókártya a procira, ha egyáltalán...
Lendova - ha Te nem szoktál durva csalásokkal találkozni, akkor örülj neki és kész. Lehet csak az a baj, hogy nem veszed észre. Nyilván nem vagy programozó mint én 30 éve és sose fejlesztettél játékot vagy játékhoz külső alkalmazást.
-
bager13
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Fél éve erről beszélek. Nagyon nem mindegy mennyi fps-ed van és mekkora az inputlag, meg persze az adott szerver sem.
10-ből 9-szer emiatt vannak hitreg problémák.
És ezért jön pl. nálam elő ritkán, nem azért, mert elvakult fan vagyok... -
CJ4567
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Nekem hozzá kellett adni a BF6-ot, és az anti-cheat-et a Windows Security-ben, az app & browser control, majd exploit protection rész alatt (bocsi, magyarul nem tudom, hogy hol van, angolul használom a Windows-t), és mindkettő exe-nél mindent kikapcsoltam. Itt találkoztam ezzel a megoldással.
Azóta nem omlik össze a játék, pedig gyakran volt (már a bétában is, pedig akkor még 3080-al játszottam, nem a 9070XT-vel) olyan összeomlásom, hogy vagy a játék eltűnt üzenet nélkül, és az eseménynapló szerint sem omlott össze a játék, vagy befagyott minden, körbe tudtam nézelődni egy pár mp-ig, majd összeomlott a játék, rosszabb esetben vitte magával a Windows-t is.
Akkor lett gyanús, hogy nem a gépem instabil, amikor semmi más alkalmazás vagy játék nem dobott ki, stressz teszteken átment minden komponens (TM5 1usmus, Ramtest Pro, corecycler, y-cruncher, 3DMark), de a BF6 néha akár 5 perc alatt megadta magát. -
Csaber
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ott azért elég komoly proci limit van még a BF1-is megtáltosodott mikor a ryzen 3600-at lecseréltem egy olcsó ryzen 5700X-re...
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én kb két hét uttán elindítottam, egy kör lement, második pályabetöltésnél szépen bezárta magát a játék semmi hibaüzenettel.
Nem is indítottam ell újra, majd lehet megint két hét múlva

-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Most azon kívül, hogy gyenge a géped hozzá, mi is a kérdés, amire nekünk kellene válaszolni?
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Úgy is teli a játék a házak felett repülő, kispisztollyal head shotokat osztó cheaterekkel.
Biztos hogy kell keresni a hibát?
-
astrojoe12
tag
Tegnap töröltem a játékot egy időre, mert játszhatatlan már hetek óta. A találatok 50-80%-at nem regisztrálja még most sem.
Ma feldobott egy gameplay videót a yt, és mintha teljesen más jatekkal játszana a youtube-er csávó.
Lehet hogy nálam van a hiba?
1000/500-as optikai netem van, a pc kábellal van bekötve a routerhez. A ping 20-30 között, elveszett csomag nem szokott lenni.
Az fps korlátozva 80-ra rivatunerrel.Ryzen 5 3600, 16gb ram, rx 5700 xt 8gb.
-
M123K. Nem az M121A2, az más.
Amúgy na és, ha lassan táraz. Van 100 golyód. Abból akár 10-nél is több embert le lehet lőni. Szinte sosem azért szednek le vele mert tárazok, ellentétben az SMG-kkel, ahol minden kill után tárazni kell. M123K-val szépen el lehet vonulni fedezékbe tárazni néha. Ahol igazán nagy gond a tárazás, az pl az M250. Na ott csak 50 golyó van, recoil is nagyobb, gyakran kell tárazni, és baromi lassú. Nagyon tönkretették azt a fegyvert a patchekkel. Pedig az elején az volt az OP LMG, mivel nincs dmg dropoffja. -
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah vágom, de amennyit játszom csak felmegyek egy BT-ra és ki se lépek a szerverről amíg meg nem unom.

Kipróbáltam én is ezt az M121-et vagy mit amit írtatok itt lejjebb, hát ha azzal együtt tudtok élni, hogy nagyon lassan táraz és az ADS ideje magas, akkor KTS fanként is azt mondom, hogy ettől jobban hullanak az emberek, pedig az értékei alapján ez nem lenne indokolt.

-
Winne
nagyúr
1 hónap után végre Cairo, erre kifagy ez a f0s
-
Lendova
őstag
válasz
Locutus
üzenetére
Nem így működik a spread, de úgy is fogalmazhatok, hogy ez nem recoil.
A recoilhoz tudsz egy mértékben alkalmazkodni, nem annyira véletlenszerű, pld. balra-lefele hűzod az egeret.
A spread ezzel ellentétben bármilyen irányba, ugyan akkora valószínüséggel téríti el a lövedéket. Nincs mód semmiféle kompenzációra. Folyamatos sorozat mellett töltényenként nő a meghatározott értéken belül, hogy mekkora sugarú körbe találhatsz bele tökéletes recoil control mellett. A random faktort az is növeli, hogy terület menti eloszlás van, sugár menti helyett, értsd, sugár menti eloszlás esetén jobban favorizálná a kör közepét, mint a szélét.
Azokat az értékeket átszámolhatnád. -
xundyingx
tag
Mostanában nem "feszülök" rá annyira a játékra és rendesen élvezem a Redsec duókat. Egész jók a helyezések is de az optimalizálás mégpocsékabb lett... leugrik akár 40-50 fps-re is a 200+ról.
Valakinek van egy jól bevált grafikai beállításai? -
válasz
Lendova
üzenetére
Ezért nem feltétlenül ott találod meg a legjobb fegyvert, ahol a stat mutatja.
Az M123K-nak pl stat szerint jóval nagyobb szórása van mint a KTS100-nak. Mégis, KTS-sel 19% körül van a HS arányom, M123K-val pedig majdnem 30. Szerintem pont úgy, és annyit szór felfele, hogy önkéntelenül is headshotok lesznek belőle. (a játék legpontosabb fegyvereivel, mint AK205, KTS100, UMG40, mind csak 19-21% max a HS arányom) -
válasz
Locutus
üzenetére
nem tudom fejből melyeknél működik valószínű hogy megtaláltad te is
én az 1-4x-et szoktam használnide egyszerű mindenkinek tesztelni mert legtávolabbi célon biztosan látszik nem bírod lefogni és kitárazni
persze ezt írhatjuk azoknak a kedves játékosoknak akik makroznak vagy csalással játszanak
Ott az alap a norecoil
én is betudom kapcsolni csak ez nem a normális játék ezt sokan elfelejtik hogy nem lézerfegyverek -
Lendova
őstag
válasz
Locutus
üzenetére
Az 1.5x lőszerrel egy 25dmg-es fegyvernél kell 2 headshot és egy body shot a kill-hez, vagy 3 headshot zsinorban ahhoz képest, hogy csak eltalálod 4x valahol.
A teljes test 1/10-ét se teszi ki a fej.
Meg lehet nézni több példát is, hogy milyen esetekben és milyen fegyverrel spórolsz 1 találatot, ahhoz képest hogy csak random eltalálod. De nem jó az arány.
Néhány fegyvernál, ahol nem tudod hasznosan elkölteni a pontokat és fegyver karakterisztikája is megengedi, ott elgondolkodtató. -
válasz
abridabri
üzenetére
Nem is irtam olyat, hogy 4hs-t lőnék zsinórban. De ha van köztük HS, annak magasabb a damage, tehát kevesebb golyó kellhet. Most hogy ez statisztikailag mennyire gyakran fordul elő azt nem tudom, de minél magasabb a ROF, annál több esélyem van adott idő alatt egy vagy több HS-ot is ejteni. Tehát segít.
Amúgy a matekod nem jön ki, ha a HS szorózja a hollownak mondjuk 1.5 akkor 25-ből is 37,5-et csinál, ha 33-ból 49,5-et.
-
válasz
abridabri
üzenetére
De ettől még miért tilos? Én nem Enders vagyok, hogy csak headshotot lövök bármerre bármikor. Neki elhiszem, hogy 33dmg-nél számít, mert egy golyóval kevesebb kell úgy. Nekem számít 25-re is, mert a HS többet sebez, kevesebb golyó kell. Lehet nem 5, csak 4. A matek attól még kijön.
-
Játékban a lövedék sebessége tapasztalatom szerint agyon sokat számít. Sok SMG emiatt tud elvérezni 1v1ben.
-
válasz
Madn!ght
üzenetére
Este megnézem neked, de ezek olyan sokat nem számítanak, ha egy fegyver jó. Alap tompító, meg valami foregrip ami belefér. Hollow point is van rajta, mert ennek elég jó a ROF ahhoz, hogy egy fejes is legyen közte, még ha direkt nem is. Sightból az OSA-7 1x, BF-2M 2.5x meg a Thermal 1.5x szokott lenni.
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ha ez így van akkor üzennék nekik valamit...
Nálam mindig van fent 1.5-2.5x legalább.
De ugye ha ez lenne a gond, akkor M123K meg miért jó... -
válasz
Locutus
üzenetére
van egy trükkje a játéknak ha 1x-ben nézed pár scope-nál (meg a szokásos beállításokat elvégezted fov stb...) akkor norecoil majdnem
ha meg zoom-ban hagyod nem lehet visszafogni a fegyvert csak közelre jó az első célpont a tréning teremben kb 10méter viszont ezzel a kiskapuval legtávolabbi 60méterre lévőt kitárazom akár M250-el is
-
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem egyszerűen nem működik a CZ. Pedig már van rá tompító, meg extended barrel is. A gond az, hogy ha szemtől szembe kerülök ellenféllel, 99%-ban ő lő le előbb. Elfut 1-50 hp-val. Vagy a TTK-ja, vagy az ADS timeja mintha el lenne baszódva. Pedig stat alapján az egyik legjobb fegyvernek kéne lennie ilyen szempontból. Alig 0.5-1kd-t tudok hozni vele. Aztán előrántom az M123K-t, és bedarálok vele mindenkit. Egy kínszenvedés volt az elmúlt egy hét a CZ-vel.
Amúgy azt néztem, hogy van olyan bug is, hogy a thermal hybrid 1x csökkenti a recoilt... Én nem használom, szerintem béna a nézet vele, de ennyi erővel mást is elbszhattak. -
Dave567
veterán
Casualba, beszólás, miután meg említettem, hogy takarodjanak a pontra, minek menjenek, úgy se számít bele ha nyerünk ha nem....
irtani a mocskokat azt kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudja elosztani őket
88 as K/D és nem reportolta senki rajtam kívül.... Ezért tart itt a BF ahol, lusták az emberek egyet kattintani , ezért van ennyi csaló.