Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pontosan, csak jeep-et vezettem tegnap de valami qrvára nem volt oké, olyan lomha fos volt az irányítás h nem igaz. Ilyenkor tényleg nem tudom mi a jó ég jár a fejükben..
We miss you fps daddy!
-
Winne
nagyúr
Egyet játszottam, tényleg jobban regisztrálja a hiteket.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
Imi Csabi
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ezt próbáld:
Mouse & Keyboard > Control Settings > Vehicle Mouse Aim Sensitivity -
Továbbra is azt mondom, hogy a hitreg nagyon rendben van, nekem ez volt a legfontosabb kívánságom Season 2-re, újra élvezem a játékot.
-
hadam98
senior tag
Fyi. Ez az Scw fegyver semmi nerfet nem kapott. Brutál OP.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nekem is feltűnt, már buzeráltam a beállításokban, de hiába húzom mondjuk maxra a tank senset akkor is bezoomolva lassú a löveg.

Ezen az új mapon azért kevesebb az fps főleg ahol a gázmaszk kell azokon a részeken.
Szokni kell itt most megint sok mindent.
-
prokxy
veterán
Megnéztem az új mapot, meg úgy 1 hónap után az egészet, röviden: jó-jó, de kevés.
Szerintem 1 map ennyi idő után az az év vicce, alsó hangon minimum 2, de inkább 4 jöhetett volna. Akár reboot...olyan bonyolult lenne egy Zavod-ot, Golmud-ot vagy hasonlót betenni? Pár ember megcsinálta a Portal-on a Metro-t könyörgöm...Egyébként a hitreg igen jó volt, a map tetszik, földi járművezni kicsit macera a sok gyalogos fedezék miatt, de el lehet lenni, helizni neccesebb, de nem volt azzal sem gond. Viszont nekem ez a content kevés sajnos. A skin-ek nem tetszenek, a ló évét hagyjuk is inkább. Szóval jah...nekem játék/film/sorozat fronton erősnek néz ki az év első fele és most java része megelőzi a BF6 S2-t, pedig nagyon vártam...nem teszem le, csak biztosan kevesebb idő megy bele, mint amit terveztem. :/
-
CptAdamica
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azt hiszem buzeráltak valami a szenzitivel, hogy egységes legyen talán akkor, ha külső nézetből zoomolsz be és akkor, amikor belső nézetben vagy. Beállításokban finomítani kell.
Elvileg csak a Phantom edition tulajok fognak kapni kárpótlás BP-t, de idő lehet, meg hát megint bénáznak, szóval aki ilyet vár, az szerintem várjon kicsit, mielőtt megveszi.

És van Twitch drop is:

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
A lassulás nem tetszik, a becsúszás tempója és távja majdnem a fele lett, és lassabb belőle felállni, valamint az animáció hogy hasra vágd magad majd onnan fel.
Mindig csak menekülésre használtam a becsúszást szinte. Nekem fáj, mert egy meccs alapján totál megváltozott a játék dinamikája. Amikor először játszottam a BF6-al valahogy egyből "otthon" éreztem magam, mostmeg fura szokatlan és ólomkatona érzésem van.
-
stoon
addikt
gyerekek mondom megnézem ezt az új pályát, 2 halál után alt+f4-eztem
!erre a pályára vártunk ennyit pff
, szerintem eljutok oda ,hogy már nem csak nem rendelem elő , nem veszem meg prémiumosan, nem veszem meg elsőnap , hanem talán többet soha nem veszek bf-et. kár érte....... -
Veiled Bride
senior tag
Csak nekem tűnik úgy mintha sokkal lassabban lehetne a tank tornyát forgatni belső nézetben?

-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
R3laX
addikt
Tömeg gyorsulás hova a qrva πcsába tűnt, miért kell az egésznek egy szkriptelt műanyag sz@rnak lenni? Botkormánnyal nehéz megfordulni?
Na mind1, HF.... CccIrány az Arc Riders, ott még létezik a fizika, a földön érzed magad.
Akkor talán nem döglessz meg egy Aston Martinban sem. -
R3laX
addikt
Season 2 első tapasztalat:
-Chat nem megy
-Grafi ocsmány
-Fizika egyre konzolosabb korlátolt F0S, mint a COD-ban. -
Winne
nagyúr
A Tickrate nőtt, vagy ezt csak álmodtam, hogy láttam valahol?

-
hadam98
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A nyíltabb területén szinte semmi fedezék nincs.
Bár igaz, ha fél órát kell futni akkor ilyen értelemben tényleg mindenhol van. -
hadam98
senior tag
válasz
Locutus
üzenetére
Konkrétan a pálya fele úgy van megtervezve, hogy totál át látod és kilométerekről lőnek szét mert nincs fedezék. Értem. Új pálya, most másnak tetszik, de előre látom mi lesz ebből mert a problémákat van aki egy idő múlva veszi észre.
De, hogy jót is írjak. Az egész RedSec ki lett javítva, már a pár kör alapján. Második helyezett első meccsen. Ötletesek az új részek is illetve a Gauntlet is sokkal stabilabban áll.
-
hadam98
senior tag
Egy játékkal játszunk? Ez az új pálya egy hulladék.
-
omfgk
veterán
Nem rossz ez a budget Monte Grappa, de egyedül nem elég ahhoz ,hogy most nagyon megjöjjön a játékhoz a kedvem.
Kb ez kéne ,hogy legyen az átlagos pálya.
-
pandras83
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
"Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék."
Jézus Atya Úr Isten mi van az emberekkel??? Elvesztette a taknyoncsúszkálós tinilövölde jellegét??(Spoiler: nem vesztette el, ugyanaz a fos csak jött hozzá egy darab jóindulattal is közepes méretű map, ami a minőséget tekintve is maximum közepes.)
-
Kipróbáltam itthon dolgozva sunyiban a játékot.
Az új pálya gyönyörű, de nekem túl nagy akárcsak a Firestorm. Szóval BF veteránok örülhetnek, a TTK ideje nőtt...futsz-futsz hogy leszedjen egy sniper.
Sajnos a bunny hopp-nak is annyi, a térden becsúszás végén ugyanis pici animáció van ahogy feláll a karaktered és magát a becsúszást is lelassították. Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék.
Szerencsére a movement speed az sztem valamennyire maradt, de amikor hasra vágom magam mintha az is lassabb lenne, majd valamelyik nap játszok újra hogy megtudjam ítélni. Nekem egyelőre az jött le, hogy kicsit ólmosabb lett a karakterem nem tükörsima mozgás, mint eddig. Persze tudom, ez egy felépített franchise ahol a népek megszoktak egy stílust mozgásban és én vagyok a potyautas. Nekem kell a gyors gunplay és a flow-state érzés, kis TTK-val.Mindegy elvileg a köv pálya meg ilyen Metro 2.0 lesz, ami híresen húsdaráló arra majd benézek. Végülis van benne 198 órám, egy szavam nem lehet, kijátszottam a pénzem. Csak eltűnt a Zampella varázs és ez volt az utolsó játéka. De ha ebbe az irányba megy a dolog, akkor majd visszamegyek Titánbrézni :')
-
CptAdamica
veterán
Jó ez a kis heli, már a fáj a lelkem, hogy mennyire rommá fogják nerfelni.
-
Mentem egy casual breathrough-t. Hitreg eddig tetszik M277 tényleg 4 lövéses, ahogy illik. SCW-vel párat lőttem, közép távra nem tűnik vészesnek.
Slide, slide-jump érződik, h ,módosult, jobban lassulsz és ha nem elsőre ugrasz ki a slide-ból, akkor nem enged később. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez nem nyert...egyelőre meg kellene venni mind a BP-t, mint a Pro-t, nem kaptam free access-t.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi Ori, pont ezt kerestem én is. 13h után meglátjuk mit kaptunk.

btw nem mintha mostanában lekötne bármi lövölde, de ha a SP2-t megkapom, akkor esélyes, hogy leszek többet. Mióta kész a S1, csak elvétve játszottam. Talán DC is lesz vmikor
-
oneal1
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
köszi az infót!
ne kövezzetek meg a kérdésért de a BF pro tartalmazza a battle passt a season 2-re ugye?
-
ThodEE
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meg is érkezett a patch, 14.6Gb

-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ennyi bugfix után alig várom az új bugokat!

Amúgy 13:00-kor indul, 10-kor meg patch, nem tudom hová számol vissza az a weblap.
-
Mondjuk már azis csoda lesz/lenne, ha problémamentesen elindul a a Season 2...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehet én is hisztizek majd egyet a supportnak.
-
Áh, közben megnéztem a Pro token meg a Battlepass nem volt ugyanaz a Season 1 alatt se... szóval akkor Pro tokent biztos nem adnak... azt meg kell újra venni, már aki akarja.

Egyelőre számomra nem bizonyították, hogy bármi plusz pénzt megérdemelnek...
Szóval csak a Season 2 BP-ért lehet majd vitatkozni velük.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Ha nem kapom meg a beígért Pro tokent kompenzációnak, ahogy ígérték, tuti írok a supportnak majd... hogy kapják be.

Mondjuk elő kéne túrnom, mi volt a tényleges "hivatalos" szöveg... de lehet azóta eltüntették.

Ez volt... megvan... mondjuk azt nem tudom, hogy a full pass = pro token igaz e... vagy mit jelent, ha van különbség...

https://x.com/Battlefield/status/1976804746674815031?s=20
-
Lendova
őstag
Ma el lehet verni megint egy kis pénzt a battlepass-re, meg esetleg egy skin pack-re.

-
vg
veterán
Jójó, biztos a crossplay miatt. Én pc-n tolom már, minden körben van max 4 konzolos. Mondjuk, az sem biztos, hogy konzolos, mert csak egy kontrollert mutat az eredménytáblán. Felesleges időpocsékolás ilyen "pro" infuenszereket nézni. Sok sok éve volt egy finn youtuber, annak a bf3-4 videóin szakadni lehetett a nevetéstől. Ma már csak ilyen pojácák vannak.
-
Winne
nagyúr
-
válasz
Locutus
üzenetére
wh sok ilyen streamer van belefutok youtube short-ban is persze ki van takarva a radar mert megmagyarázta hogy ő hallja és látja is a 2d mapon csakhogy instant arra fordul falon keresztül mese habbal ezeket szemmel látja mikor kell balról jobbra fordulni és már előre célozni ilyen bullshit gameplayt én is tudnák feltölteni de ugye ez csalással megy wh most erre verni a melled vicces aki meg benyeli ezeknek még fizet is érte hogy hülyére vegyék szánalom
-
@rglaaf
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nemrég rakott fel egy videót ahol pont ezekről a dolgokról beszél
How to get the EASIEST Lobbies in Battlefield 6... -
hadam98
senior tag
Hány órakor élesedik az új szezon?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Motoros topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyet lépünk előre, kettőt hátra.
Külön lehet ezen menün belül konfigolni, de egyenlőre nekem így sem jó.
Olyan lassú lett hogy jóformán le sem lehet követni vele a gyalogosokat.

Akkor talán nem döglessz meg egy Aston Martinban sem.

IntelKiller7