Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ridiculous
üzenetére
Köszi, ezt jó
nem néztem megbenéztem -
bul07
nagyúr
A páncélosomba becsapódó lövedékek hangját hogy lehetne lejjebb venni
Több hanghoz képes olyan hangos hogy nem igazHa minden igaz csak olyat találtam hogy ki lehet kapcsolni
De én nem kikapcsolni akarom hanem halkabbra venni
Itt [kép] Hit Indicator -
SZKEBE75
senior tag
srácok,a HDR még játszik?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szigorúan bizalmas

Amúgy a season 2 pletykák elég jók. -
redingitell
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elindul, csatlakozik a szerverekhez, csak amikor a konkrét játékmódot indítanám, nincs bepipálva a kis négyzet a bf6 előtt sem és a redsec előtt sem. Ha rákattintok átdob a steam oldalára, hogy vegyem meg....
Mindegy is már lassan vége -
CptAdamica
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Nálam a kulcs beírás jött fel első indításnál, de azt nyomd ki, ha ez a baja, 2. indításra menni fog.
-
válasz
redingitell
üzenetére
Óra van már hátra belőle.
Újratelepítés nem oldja meg? -
Ha vki megy BF6 tesztre ma este, beállításait nézze át, ill nekem még a pályákat játékon belül plusszba le kellett töltenem...
-
Pro!Petya
addikt
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Biztos kamu. Elnézve az eddig ide meg redditre rakott email értesítőket, a T-Bagging szót soha nem használnák. Immoral conduct, not tolerated behavior valami ilyesmi lenne.
Pedig..mekkora lenne: "Please note your account has been suspended for 176 hours for continuously calling Recon and Support players the n-word"
-
Botokkal csináltad v playerekkel?
-
@rglaaf
veterán
Igen már ezért is..

-
Pont az ilyen játékosok rontják el mások játékélményét. Ha eléri az 5000-et, szerintem semmi nem fog történni, de hajrá.

Ráadásul semmi mást nem csinál, csak a játék hibáit a saját malmára hajtja, ebben semmi dicsőítő nincsen.
A redditet egyébként eddig nem olvastam, de a srác valószínűleg már bukta is ezt a "kihívást", mert egy kínai múlt héten már 5000 körül volt.ridiculous: 53 achiból csak 19 van meg, nem volt elég precíz 1300 óra alatt.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kitervelheti, hogy hogyan mentse meg Jesse életét.
-
CptAdamica
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Alaskában hideg van, mégis mi mást csinálhatott volna?
-
vg
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Semmi szégyenli való nincs egy játékban elért eredményre, akkor se ha valaki nem jó benne. Semmi, ugyanis ez egy játék. Az viszont kellemetlen, hogy el se olvasod, ugyanis ott van, hogy "Yes, this is BOT FARMED. It is not an indication of skill. NO this is NOT legitimately obtained." És csak azért csinálja mert ő akar lenni az első aki eléri a 5000 szintet.
-
ridiculous
aktív tag
Steam profil szerint 1 258 órat nyomta eddig.
Ha megjelenés napjától kezdve játszik az napi avg. 11,87 órát jelent.
..és mellette még mással is játszik
-
Én még az AI-tól se merem megkérdezni, hogy ezt hogy hozta össze.
Viszont ránéztem Trackerben, van itt valami nagyon nagy furcsaság:
GirlFart26's Battlefield 6 Overview Stats - Battlefield 6 Tracker
A meccseinek 5 százalékát nyerte meg. Valami itt nem kóser.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval hogy is volt az a napi 8-10ora gaming sok?
Reddit
-
Nálam kb. 90 óra alatt egy technikai hiba se volt (lekopogom), egyszer volt olyan, hogy töltőképernyő után kidobott, de gyanítom hogy az is szerverprobléma miatt lehetett.
-
bul07
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Nekem szokta tálcára tenni magát. Nem sűrűn de szokta. Tegnap is volt egy.
Viszont a fekete képernyő befagyás egy ideje nem jelenkezet, mikkor kilépek egy körből és akkor fekete képernyőn ragad.Hang hiba meg alap, azon lepődnék meg ha mindent hallanék, és ne lennének fantom hangok, meg eltűnő hangok, meg túl erős hangok.
De más hiba meg nincs nálam ami másnál van.
-
Pro!Petya
addikt
Nem új (régi) pálya kell ebbe hanem egy valag hibajavítás.
Update óta random de elég sűrűn , "unknown error" , játékbezárás, kidob a játékból a főmenübe, vagy csak lerakja magát asztalra.
Akikkel játszom mindnél valamelyik a felsoroltak közül.
Csak ma vagy 3 - 4 meccs ment a kukába mert vége előtt vagy a felénél kioffol..
Ilyen jelentéktelen frissítéssel is csak tovább növelték a hiba/bug listát és közben egyet sem javítottak. De persze színes célkeresztet a népnek , az a játék legnagyobb baja.
Tényleg ne nyúljanak inkább hozzá. Legyen egy rollback a winter update előtti állapotra aztán húzzanak a búsba..Tripla AAA játék ami minden frissítéssel rosszabb állapotba kerül!

-
Franky74
aktív tag
Az is jól meg lett csinálva, ha Cas. Breakth. módban játszom, a Botok beülnek a tankba/járműbe. Ha beülök én is, nem lehet átvenni a bottól a vezetést/géppuska állást. Így előfordult, hogy a tankot botok kezelték. A Bradley-be az összes szabad helyet feltöltik a botok. Ha kilövöm/ aknára fut jön az XP....
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
pedig a csapattársa volt és csak cigit kért, de így is lendült a kalapács -
Nálam most a meelee akadt be, konkrétan fegyverrel ugyan úgy hadonászott, mint meeleevel... Pisztollyal vicces volt így lőni

-
Hedon
tag
Tegnap a meccsekben (a menüben nem) az egér megkergült, illetve a játék kergült meg. csak egyenesen tudtam haladni, bármilyen egérmozgás meg ilyen villámgyors jobbra-balra mozgást eredményezett. Csak a game restartja segített. Egyedi eset?
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
én a bf3-as pályákat várnám vissza, jobban ismerem azokat a pályákat mint a saját városomat.
mondjuk a golmud az nem volt rossz pálya. -
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mert minden jármű elérhető volt rajta, és Conquest módban a flagek is jó helyen voltak elosztva. A vonat miatt volt mozgó pont is. Jó volt helizni, jetelni és tankozni is, aki pedig az infet (gyalogsági harcot) szerette, az elment az emeletes negyedbe. Az engi-k sem voltak kiszolgáltatva. Az A és B pont közötti épületeknél ment mindig a legnagyobb hentelés, utána pedig gyorsan át lehetett menni C-re.
#prokxy jah eléggé durva volt kb 1 óra volt egy kör
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem mert népszerű volt.
Én a legtöbbet ezen a három pályán toltam:
Golmud, Wake, Dragon Valley (utóbbiakat BF2-ben is). -
Mr.Csizmás
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
propin 2 csipa hely volt, a főút (ott meg lehetett sunyulni előre az árokban oldalt), meg a házak között a sportpálya mellett az emeletes épület, azt meg idővel le lehetett rombolni, de igazi haddelhad pálya volt
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kíváncsi leszek rá, nagy kedvencem nekem sem volt a pálya, de meglátjuk, azt írták, hogy nem sima remaster lesz és ugyan akkora, mint volt, hátha valami jól sül ki belőle.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pedig az jó pálya volt, jó csaták voltak majdnem mindig rajta, csak az nem lenne nagyon más, mint a mostani városi harcos pályák, jellegét tekintve.

Goldmud legalább nem az...
Most tényleg ilyen kevésbé "városi darálós" pályák kellenének, hogy változatosabb legyen a játék jellege. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Még több Recont akarnak a játékba látni. Más ötletem nincs.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
De miért pont a Golmud.
-
Gainka
őstag
[link] Lesz itt kis heli is meg gáz is, és sok minden más is.
-
Ahm, szóval a "new map" nem lesz nagy...

-
Neoteric
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hitreg mikor lesz olyan, mint betaban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

bár meg kell hagyni a régi mapok jobban mint amik az alapjátékkal kijöttek.