Hirdetés
- Júliusi hardverzarándoklat
- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Igazából arra gondol, (szerintem) hogy amióta idejöttél mást se látunk, csak.
-"Ez nem jó"
-"Az nem jó"
-"Csalódtam"
-"Nem tetszik"
-"Miért nem így meg úgy van?"
-"Bezzeg régen"
-"Nincs játék"
-"Nem jó a fogás kényelmetlen"És még sok más hasonló. Ilyenkor jogosan felmerül a kérdés, hogy ha ennyire csak a kínod van vele miért erőlteted. Nem baj ha leírod, meghallgatunk, van amiben biztos még egyezni is fog a véleményünk, de összességében neked kell eldöntened, hogy tetszik-e a konzol vagy inkább eladod. Kicsit olyan mintha a fórumot akarnád "használni", hogy egyikről vagy másikról igazoljon téged.
Bár egy kicsit eltúloztad, de értem.
A joycon-al van gondom, és szépen kifejtettem, hogy miért, nem csak ide löktem, hogy nem jó.
És azzal volt bajom, hogy semmi sincs kifejtve, hanem gyere rá magad, ami egyáltalán nem volt jellemző a Nintendora.
Majd találtam egy szoftver hibát, amire sehol sincs megoldás.Ezek azért lettek hosszan tárgyalva, mert segítettetek, és kérdeztetek, amire válaszoltam.
Ha ez szenvedés, akkor elnézést kérek.
Itt a teljes Nintendo S2 exclusive játék lista: [link]
Ebből melyik a kiemelkedő?
A 3 amit felsoroltam. Ha meg nézzük mikor jött ki és hol tart, szerintem lehet mondani, hogy kevés játék jött ki rá. -
markknight
nagyúr
A VII meg a remake után elkezdtem a VIII-at, a X-et, még korábban a XIII-at PC-n, de egyik sem tudott behúzni. A XV-öt végigvittem viszont. Nem tudom én sem hogy ez mitől függ, a VII-nek vitt a sztorija, érdekelt hogyan folytatódik. Az lement.
A VII-ből a 2013-as Steam verziót ajánlom, sajnálom hogy azt már nem lehet megvenni. A modern verziók közül az az egyetlen, amiben rendesen megcsinálták a 16:9-es képarányt. A 4:3 két oldalt fekete csíkkal borzalmas, azt nem tudom hogy meddig bírtam volna.A random encounterek kifejezetten rosszul öregedtek, konkrétan gyűlölöm az egész koncepciót, úgy ahogy van.
-
TrishtanAG
senior tag
A VII meg a remake után elkezdtem a VIII-at, a X-et, még korábban a XIII-at PC-n, de egyik sem tudott behúzni. A XV-öt végigvittem viszont. Nem tudom én sem hogy ez mitől függ, a VII-nek vitt a sztorija, érdekelt hogyan folytatódik. Az lement.
A VII-ből a 2013-as Steam verziót ajánlom, sajnálom hogy azt már nem lehet megvenni. A modern verziók közül az az egyetlen, amiben rendesen megcsinálták a 16:9-es képarányt. A 4:3 két oldalt fekete csíkkal borzalmas, azt nem tudom hogy meddig bírtam volna.Itt a Switch topikban nem annyira érdekes, de a VII-VIII-IX hármashoz PC-n kiváló HD modok készültek, amik szinte remasterelik őket. Sőt, rajongói angol szinkron is létezik, ami első hallásra fura, de egészen sajátos élménnyé teszi őket.
-
KKaresz45
senior tag
Én nem merem elkezdeni, nálam az X is már határeset. Ráadásul ezek a verziók amiket mostanában árulnak.. nagyon gané ahogy kinéznek. Az eredetinek pont az volt a lényege, hogy pixeles és homályos volt a háttér és a teljes játéktér egybeolvadt a karakterekkel, most meg tisztán megmondod, hogy be van rakva a reactor.jpg a háttérbe.
A VII-ből a 2013-as Steam verziót ajánlom, sajnálom hogy azt már nem lehet megvenni. A modern verziók közül az az egyetlen, amiben rendesen megcsinálták a 16:9-es képarányt. A 4:3 két oldalt fekete csíkkal borzalmas, azt nem tudom hogy meddig bírtam volna. -
koncsik
MODERÁTOR
Arra gondoltam, amit Scarletiel írt
De ha ez nem gond, örülök, a véleményed elfogadom, de én másképp gondolom - nem kell egyetérteni mindenben
Ha valaki meg a topikban olvasottak alapján akar dönteni, az a jó, ha többféle véleményt lát. -
Scarletiel
őstag
Igazából arra gondol, (szerintem) hogy amióta idejöttél mást se látunk, csak.
-"Ez nem jó"
-"Az nem jó"
-"Csalódtam"
-"Nem tetszik"
-"Miért nem így meg úgy van?"
-"Bezzeg régen"
-"Nincs játék"
-"Nem jó a fogás kényelmetlen"És még sok más hasonló. Ilyenkor jogosan felmerül a kérdés, hogy ha ennyire csak a kínod van vele miért erőlteted. Nem baj ha leírod, meghallgatunk, van amiben biztos még egyezni is fog a véleményünk, de összességében neked kell eldöntened, hogy tetszik-e a konzol vagy inkább eladod. Kicsit olyan mintha a fórumot akarnád "használni", hogy egyikről vagy másikról igazoljon téged.
-
lanszelot
addikt
Nem teljesen értem miért szenvedsz ezzel a konzollal
- amiért értem, az a Nintendo-s múlt(ad) és az, hogy emlékszem milyen nagyon akartam szeretni a Steam Deck-et, de rájöttem, hogy nem illünk össze és közös megegyezéssel elváltunk (pontosabban a vevővel közös megegyezéssel hozzá került).
Te dolgod, csak rossz olvasni a szenvedésed. Itt nyugodtan kibeszélheted, én nem tudlak vigasztalni, de hátha a többiek tudnak reményt adni.
Hello,
Ezt nem értem.
Milyen szenvedés?
Hogy várom a játékomat?
Vagy hogy nekem nem tetszett a Bananza?
A páromnak se jött be.
Van ilyen.
Nem értem mire írtad.
-
markknight
nagyúr
1997ben még nagyon absztrakt volt minden játék. Hiába volt az FF7 az egyik első rpg amiben 3d modellek és CG átvezetők voltak, nyilván nagyon kezdetleges volt még a prezentáció. Ezért ahogy játszottunk, az agyunknak kellett sok mindent "kiszínezni". Ahogy a kis chibi modellek mozogtak a világtérképen, azt nekünk úgy kellett felfogni, hogy barangolunk az ismeretlenben órákon át. Amikor elértünk egy kis városba, akkor el kellett hinnünk, hogy itt tényleg laknak emberek, és ez egy kis közösség a saját kultúrájával.
Ezt anno nagyon kihasználták a jrpg fejlesztők főleg - telepakolták a játékokat mindenféle különböző esztétikával (egyik város mint a vadnyugat, másik full steampunk... miért is ne) és rengeteg különleges helyszínnel.
Mert miért is ne? A Midgaron kívűli részek megalkotása csak hetekbe, max hónapokba tellett.
A modern játékok másak. Nyilván a képzelőerő valamennyire még mindig fontos, de már közel sem annyira. Mai játékok sokkal immerzívebbek, a világok mérete, a nézőpont, a kidolgozottság 1000x pontosabb, nagyobb, részletesebb, mivel most már tényleg úgy érzed hogy egy valós világban barangolsz. Ez nyilván azt is jelenti hogy ha fejelesztők 1 évig fejlesztenek egy kis hubot, akkor muszáj lesz valahogy ezt a hubot fontossá tenni, mert mi a francért dolgoztak rajta különben.
Az FF7 remake projekt egy maximalista projekt - úgy döntöttek a tervezők hogy ahelyett hogy leegyszerűsítenék a dolgokat, esetleg kivágni pár helyszínt, lineárissá tenni az egészet, inkább beleraknak MINDENT ami benne volt az eredetiben.
Vegyük Kalmot. Az első kis város Rebirth-ben az intro után. Az eredetiben kb egy képernyő volt az egész, pár épület, és max percekben mérhettük a sztori relevanciát.
Elképesztő gyönyörűen kidolgozták a Rebirth-ben, teljesen hihető kisváros, baromi jól néz ki. Ha követné viszont az eredeti történetvezetést, akkor kb 2 percet töltöttünk volna ott az átvezetők után.Ehelyett van több queen's blood játékos, van pár mellékküldi, és a főszál is ki van egészítve.
A végeredemény az, hogy igen, a fősztori lassabban megy, és igen, ha valaki maximalista akkor bizony kurva sok időt fog a játékkal tölteni, de szerintem ez volt a helyes döntés. Az eredeti játék mindig ott lesz - teljesen timeless masterpiece, és örülük hogy a Remake projekt ennyire extravagáns és maximalista. Gyakorlatilag egy újraértelmezése az FF7-nek, és imádom. Nem fogja soha leváltani az eredetit, és szerintem ez így is van jól.
Teszem hozzá, hogy akik nem játszottak az első résszel, azoknak nincs baja azzal, hogy a játékot három részre vágták. Mindegyik résznek van íve, történnek a dolgok rendesen és kiadós boss fightokkal zárul. Sőt, ennek a Rebirthnek szerintem olyan grandiózus volt az utolsó másfél órája, hogy hihetetlen. Na most ezt, összecsapni 10 percbe.. Hát nem tudom, szerintem nem lett volna érdemes. Nyilván, marhára elfogult ezzel a két játékkal

-
mlinus
őstag
Nekem egy bajom volt/van vele: az eredetileg 40 óra körüli sztorit a sokszororása húzták, húzzák.
1997ben még nagyon absztrakt volt minden játék. Hiába volt az FF7 az egyik első rpg amiben 3d modellek és CG átvezetők voltak, nyilván nagyon kezdetleges volt még a prezentáció. Ezért ahogy játszottunk, az agyunknak kellett sok mindent "kiszínezni". Ahogy a kis chibi modellek mozogtak a világtérképen, azt nekünk úgy kellett felfogni, hogy barangolunk az ismeretlenben órákon át. Amikor elértünk egy kis városba, akkor el kellett hinnünk, hogy itt tényleg laknak emberek, és ez egy kis közösség a saját kultúrájával.
Ezt anno nagyon kihasználták a jrpg fejlesztők főleg - telepakolták a játékokat mindenféle különböző esztétikával (egyik város mint a vadnyugat, másik full steampunk... miért is ne) és rengeteg különleges helyszínnel.
Mert miért is ne? A Midgaron kívűli részek megalkotása csak hetekbe, max hónapokba tellett.
A modern játékok másak. Nyilván a képzelőerő valamennyire még mindig fontos, de már közel sem annyira. Mai játékok sokkal immerzívebbek, a világok mérete, a nézőpont, a kidolgozottság 1000x pontosabb, nagyobb, részletesebb, mivel most már tényleg úgy érzed hogy egy valós világban barangolsz. Ez nyilván azt is jelenti hogy ha fejelesztők 1 évig fejlesztenek egy kis hubot, akkor muszáj lesz valahogy ezt a hubot fontossá tenni, mert mi a francért dolgoztak rajta különben.
Az FF7 remake projekt egy maximalista projekt - úgy döntöttek a tervezők hogy ahelyett hogy leegyszerűsítenék a dolgokat, esetleg kivágni pár helyszínt, lineárissá tenni az egészet, inkább beleraknak MINDENT ami benne volt az eredetiben.
Vegyük Kalmot. Az első kis város Rebirth-ben az intro után. Az eredetiben kb egy képernyő volt az egész, pár épület, és max percekben mérhettük a sztori relevanciát.
Elképesztő gyönyörűen kidolgozták a Rebirth-ben, teljesen hihető kisváros, baromi jól néz ki. Ha követné viszont az eredeti történetvezetést, akkor kb 2 percet töltöttünk volna ott az átvezetők után.Ehelyett van több queen's blood játékos, van pár mellékküldi, és a főszál is ki van egészítve.
A végeredemény az, hogy igen, a fősztori lassabban megy, és igen, ha valaki maximalista akkor bizony kurva sok időt fog a játékkal tölteni, de szerintem ez volt a helyes döntés. Az eredeti játék mindig ott lesz - teljesen timeless masterpiece, és örülük hogy a Remake projekt ennyire extravagáns és maximalista. Gyakorlatilag egy újraértelmezése az FF7-nek, és imádom. Nem fogja soha leváltani az eredetit, és szerintem ez így is van jól.
-
koncsik
MODERÁTOR
Majd ahogy jönnek a játékok és aktívan használja a hardvert, úgy megjön a feeling. Van ilyen.
remélem én is -
markknight
nagyúr
Én nem merem elkezdeni, nálam az X is már határeset. Ráadásul ezek a verziók amiket mostanában árulnak.. nagyon gané ahogy kinéznek. Az eredetinek pont az volt a lényege, hogy pixeles és homályos volt a háttér és a teljes játéktér egybeolvadt a karakterekkel, most meg tisztán megmondod, hogy be van rakva a reactor.jpg a háttérbe.
-
markknight
nagyúr
Nem teljesen értem miért szenvedsz ezzel a konzollal
- amiért értem, az a Nintendo-s múlt(ad) és az, hogy emlékszem milyen nagyon akartam szeretni a Steam Deck-et, de rájöttem, hogy nem illünk össze és közös megegyezéssel elváltunk (pontosabban a vevővel közös megegyezéssel hozzá került).
Te dolgod, csak rossz olvasni a szenvedésed. Itt nyugodtan kibeszélheted, én nem tudlak vigasztalni, de hátha a többiek tudnak reményt adni.
Majd ahogy jönnek a játékok és aktívan használja a hardvert, úgy megjön a feeling. Van ilyen.
-
Rage47
nagyúr
Nekem egy bajom volt/van vele: az eredetileg 40 óra körüli sztorit a sokszororása húzták, húzzák.
Hát az biztos

-
Rigormortiis
veterán
FFVII Rebirth. Mesterien megcsinálták ezt a gamet erre a konzolra. És még csak az elején vagyunk a generációnak.
A játék maga az már más kérdés. Nekem kimaradt az original. Valahogy úgy látom a fórumok alapján, hogy aki az OG-t ismerte, az utálja a mostani változtatásokat. Ránéztem az OG játékmenetre stb. és sztem játszhatatlan. Emberek váltig állítják, hogy az a tuti és mindenképp meg kell tapasztalni. Hát nem tudom, esetleg ha nem létezne más game, megvenném. Egyébként a Remake-Rebirth eddig elég vegyes nekem, még mindig nem értem, mi történik, komolyan, a Xenoblade trilógia világosabb volt és mindegyik rész sokkal jobb sztoriban és hangulatban, pedig ez nagy szó, mert ott aztán rendesen kavartak.
Én azt hittem, hogy a FFVII kicsit nyugatiasabb, könnyen emészthetőbb, de lehet, hogy csak a trilógia 3. részével lesz minden érthető, ami kicsit gáz, mert ennyi évet kellett várni ezek szerint, hogy kitisztuljon. A játék olykor iszonyatosan vontatott, végére már easy-re tettem, csak a sztori érdekelt, kár volt elidőznöm a hülye melléküldetésekkel, mert semmit nem értek, a végére normalon így is-úgy is szart sem értem a rosszul balanszolt bossok miatt. 
Egyébként hangulatos, zene, hangok, harcok, vannak nagyon jó történések, csak egyszer fenn, aztán mélyzuhanás, majd megint fenn.Nekem egy bajom volt/van vele: az eredetileg 40 óra körüli sztorit a sokszororása húzták, húzzák.
-
KKaresz45
senior tag
FFVII Rebirth. Mesterien megcsinálták ezt a gamet erre a konzolra. És még csak az elején vagyunk a generációnak.
A játék maga az már más kérdés. Nekem kimaradt az original. Valahogy úgy látom a fórumok alapján, hogy aki az OG-t ismerte, az utálja a mostani változtatásokat. Ránéztem az OG játékmenetre stb. és sztem játszhatatlan. Emberek váltig állítják, hogy az a tuti és mindenképp meg kell tapasztalni. Hát nem tudom, esetleg ha nem létezne más game, megvenném. Egyébként a Remake-Rebirth eddig elég vegyes nekem, még mindig nem értem, mi történik, komolyan, a Xenoblade trilógia világosabb volt és mindegyik rész sokkal jobb sztoriban és hangulatban, pedig ez nagy szó, mert ott aztán rendesen kavartak.
Én azt hittem, hogy a FFVII kicsit nyugatiasabb, könnyen emészthetőbb, de lehet, hogy csak a trilógia 3. részével lesz minden érthető, ami kicsit gáz, mert ennyi évet kellett várni ezek szerint, hogy kitisztuljon. A játék olykor iszonyatosan vontatott, végére már easy-re tettem, csak a sztori érdekelt, kár volt elidőznöm a hülye melléküldetésekkel, mert semmit nem értek, a végére normalon így is-úgy is szart sem értem a rosszul balanszolt bossok miatt. 
Egyébként hangulatos, zene, hangok, harcok, vannak nagyon jó történések, csak egyszer fenn, aztán mélyzuhanás, majd megint fenn.Én közvetlenül a Remake PS4-es megjelenése előtt játszottam az OG-t, és meglepett hogy mennyire jó vele játszani a kora ellenére, élmény volt. Persze a végigjátszáshoz azért kellett segítség, az nem jött magától hogy mikor hova kell menni a világtérképen.
-
Rage47
nagyúr
Egyébként hangulatos, zene, hangok, harcok, vannak nagyon jó történések, csak egyszer fenn, aztán mélyzuhanás, majd megint fenn. -
koncsik
MODERÁTOR
Hello,
Nekem vaci új a konzolom, és nézegettem a játékokat, de semmi nincs rá.
Pokémon -nál én már nem néztem tv-t. Azt se tudom mi az. Bananza föld csalódás nekem nem jött be
A kerekesszékes demo-jat nem tudtam megnézni
Mást nem találtam.
Csak NS2 exclusive érdekel.
£40 -ért vettem meg a Yoshi-t dobozosan, de még nem jött meg. Így porosodik a szekrényben.Nem teljesen értem miért szenvedsz ezzel a konzollal
-
lanszelot
addikt
Hát én még mindig várom a Summer Sale-t, de még mindig nincs - viszont vannak jó leárazások. Úgyis vannak most új tagok új konzollal, hátha valaki vesz is valamit:
GTA Trilogy - 19.79€ - olcsóbb mint dobozosan és sajna a dobozos is kód, 30FPS,
Red Dead Redemption - 24.99€ - szintén kódos a dobozos, 60FPS.Hello,
Nekem vaci új a konzolom, és nézegettem a játékokat, de semmi nincs rá.
Pokémon -nál én már nem néztem tv-t. Azt se tudom mi az. Bananza föld csalódás nekem nem jött be
A kerekesszékes demo-jat nem tudtam megnézni
Mást nem találtam.
Csak NS2 exclusive érdekel.
£40 -ért vettem meg a Yoshi-t dobozosan, de még nem jött meg. Így porosodik a szekrényben. -
pzstm
titán
-
Bazsi1987
őstag
Volt már, hogy július végén volt a summer sale, de jellemzően augusztus..... türelem
Valaki előrendelte az új splatoont? Ha igen valahol van ajandék matrica poszter vagy valami?
-
tomee007007
addikt
Hát én még mindig várom a Summer Sale-t, de még mindig nincs - viszont vannak jó leárazások. Úgyis vannak most új tagok új konzollal, hátha valaki vesz is valamit:
Red Dead Redemption - 24.99€ - szintén kódos a dobozos, 60FPS.Volt már, hogy július végén volt a summer sale, de jellemzően augusztus..... türelem
-
Balazs_
senior tag
Red Dead Redemption - 24.99€ - szintén kódos a dobozos, 60FPS. -
Rigormortiis
veterán
Ps5ön megjelenéskor végigtoltam. Jó volt, de mostanra már leginkább csak a zenéje maradt meg.
-
cactuar
senior tag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
NIceh
tag
Van aki megtartotta a switch1 oledjèt ( ha egyàltalàn volt neki)?
Èn handheldbe nyomom vele a LM 3-at, ès nagyon jò az összhatàs. Kèp ès a konzol mèret is szerintem tökèletes ehhez a game-hez. Sőt mèg kènyelmesebbnek is mondanàm mint a sw2-t handheldbe.
-
markknight
nagyúr
Köszi
(most jutott eszembe, hogy a PS+P-ban is bent van és már le is szedtem, de elkezdtem a CoD MWIII-at, majd utána (a Vanguard jobban megfogott).Legalábbis kicsit on a szokásos problémámra:An official YouTube app is not yet available for the Nintendo Switch 2. However, you can access YouTube by launching the free game Super Animal Royale from the Nintendo eShop. In the game's news feed, click a video thumbnail and select "watch on YouTube" to open the web browser. For a step-by-step visual demonstration of this clever workaround and how to navigate it:
Please note that as this is an unofficial workaround using the console's web browser, video playback is typically capped at 360p resolution. - úgyhogy nem az igazi, de ez a web browser és lehet böngészni vele? Nem, gondolom...
Tárgytalan, már blokkolták.Ez még májusi sztori, azóta kiszedték.
-
koncsik
MODERÁTOR
Ez a “majd bekerül” ez jó 6-9 hónapja volt.
De a lényeget kihagytam. Szóval nálam is a fő motiváció a switchre vásárlásnál, hogy a gyereket a nyári szünetben száműzni tudjam a szobából a kerti hintaágyba a kockulással, és mivel belátható időn belül lemerül a Switch, így aztán ha már kint van akkor talál más elfoglaltságot, azaz nincsenek fél vagy egész napos kockulások.
Mondhatni a Switch(2) nálam valójában feszkómentes nevelési eszköz.
Köszi
(most jutott eszembe, hogy a PS+P-ban is bent van és már le is szedtem, de elkezdtem a CoD MWIII-at, majd utána (a Vanguard jobban megfogott).Legalábbis kicsit on a szokásos problémámra:An official YouTube app is not yet available for the Nintendo Switch 2. However, you can access YouTube by launching the free game Super Animal Royale from the Nintendo eShop. In the game's news feed, click a video thumbnail and select "watch on YouTube" to open the web browser. For a step-by-step visual demonstration of this clever workaround and how to navigate it:
Please note that as this is an unofficial workaround using the console's web browser, video playback is typically capped at 360p resolution. - úgyhogy nem az igazi, de ez a web browser és lehet böngészni vele? Nem, gondolom...
Tárgytalan, már blokkolták. -
Norb79
addikt
Nintendo az alap nálam, XSX/PS5-re fizikálisan igyekszem semmit sem venni (már). Ez a mostani felállás... de pl SW Outlaws megvan PS5-re és Switch-re is, amikor vettem "nagyon" akciós volt (jelenleg ennek nyilván a töredéke az ára...), gondolom mire játszom is vele majd, benne lesz GPU-ban... Nintendo játékokból is igyekszem csak Nintendo exclusive-okre fókuszálni.
Achievementek nem érdekelnek, ha elkezdődik a stáblista a legeslegkönnyebb fokozat végén, tökéletes. Ha bosszant a "végső nagy" feladat/harc, megnézem a YT-on és elégedett vagyok. Ha fizikai példány, mehet az apróra.
Túl sok játék, film, könyv, zene. Nem panaszkodom, dicsekszem, a család management sok időt elvesz, de nem bánnám, ha még többet venne el... "Sajnos" megnőttek a gyerekek, de ha már tényleg felnőttek lesznek (ami még sok idő) és olyan állapotban leszek, inkább egy elméleti kabrióban utazgatunk a feleségemmel (Switch X nálam lesz persze
). Persze amilyen hálátlanok az örökösök, biztos bedobnak valami unokás feladatokat majd, de már előre készítem őket arra, hogy mi a világban utazgatunk (az elméleti kabrióban, muhahaha)Ez a “majd bekerül” ez jó 6-9 hónapja volt.
De a lényeget kihagytam. Szóval nálam is a fő motiváció a switchre vásárlásnál, hogy a gyereket a nyári szünetben száműzni tudjam a szobából a kerti hintaágyba a kockulással, és mivel belátható időn belül lemerül a Switch, így aztán ha már kint van akkor talál más elfoglaltságot, azaz nincsenek fél vagy egész napos kockulások.
Mondhatni a Switch(2) nálam valójában feszkómentes nevelési eszköz.
-
ldave
félisten
Legyen kis ontopic is: ma jelenik meg a Culdcept Begins Switch-re (Switch2-re majd csak két hét múlva érdekes módon). 3DS-en játszottam ezzel a sorozattal, nekem ott tetszett, ez az új rész is érdekesnek tűnik. De valahogy nagyon csendben kezeli a Nintendo, semmi launch trailer, semmi twitter bejegyzés
-
ldave
félisten
Vicces, de én is zongorát vagy valamilyen ambientet tolok be a háttérbe, úgy tűnik ez most a trendi vagy nem tudom

Egyik kedvencem: Liszt: Années de Pèlerinage by Lazar Berman.
Ezt amúgy pont az egyik regény inspirálta, ahol a főszereplő gyakran hallgatta ezt a lemezt és hát kíváncsiságból én is meghallgattam és megszerettem. -
koncsik
MODERÁTOR
Szerintem többet (szabadidős) olvasok már, mint játszom (legalábbis remélem).
-
markknight
nagyúr
Vicces, de én is zongorát vagy valamilyen ambientet tolok be a háttérbe, úgy tűnik ez most a trendi vagy nem tudom

-
ldave
félisten
Köszönöm a válaszokat.

Magam részéről ps5 a fő, de hullámokban rámjön és szinte csak a Switch 2 pörög. Mivel van mindkettő konzol és jó lenne ha mindkettő használva is lenne, így hoztam egy döntést. Metroidvania játékokat Switch-en fogom játszani a másik kedvenc műfajt a soul játékokat ps5-ön fogom. Persze ez nincs kőbe vésve.
Plusz mostanában visszatértem az olvasáshoz és nagyon jól esik.
Sokkal jobban kikapcsol mint a játék. Így sokkal kevesebbet játszok szinte csak hétvégén ha nincs családi program.
Plusz hatalmas nagy szerencsém is van a kedvesem támogatja a játék hobbimat.
Az olvasás sajna nálam szinte csak a munkába járás idejére szűkült (ami napi 30-50 percet jelent), hétköznap otthon nem igazán kerül elő könyv. Hétvégén azért szoktam, kanapé, valami halk zongora zene a háttérbe és alá lehet merülni egy jó történetbe.
-
Petreszku
senior tag
Köszönöm a válaszokat.

Magam részéről ps5 a fő, de hullámokban rámjön és szinte csak a Switch 2 pörög. Mivel van mindkettő konzol és jó lenne ha mindkettő használva is lenne, így hoztam egy döntést. Metroidvania játékokat Switch-en fogom játszani a másik kedvenc műfajt a soul játékokat ps5-ön fogom. Persze ez nincs kőbe vésve.
Plusz mostanában visszatértem az olvasáshoz és nagyon jól esik.
Sokkal jobban kikapcsol mint a játék. Így sokkal kevesebbet játszok szinte csak hétvégén ha nincs családi program.
Plusz hatalmas nagy szerencsém is van a kedvesem támogatja a játék hobbimat.
-
koncsik
MODERÁTOR
Nintendo az alap nálam, XSX/PS5-re fizikálisan igyekszem semmit sem venni (már). Ez a mostani felállás... de pl SW Outlaws megvan PS5-re és Switch-re is, amikor vettem "nagyon" akciós volt (jelenleg ennek nyilván a töredéke az ára...), gondolom mire játszom is vele majd, benne lesz GPU-ban... Nintendo játékokból is igyekszem csak Nintendo exclusive-okre fókuszálni.
Achievementek nem érdekelnek, ha elkezdődik a stáblista a legeslegkönnyebb fokozat végén, tökéletes. Ha bosszant a "végső nagy" feladat/harc, megnézem a YT-on és elégedett vagyok. Ha fizikai példány, mehet az apróra.
Túl sok játék, film, könyv, zene. Nem panaszkodom, dicsekszem, a család management sok időt elvesz, de nem bánnám, ha még többet venne el... "Sajnos" megnőttek a gyerekek, de ha már tényleg felnőttek lesznek (ami még sok idő) és olyan állapotban leszek, inkább egy elméleti kabrióban utazgatunk a feleségemmel (Switch X nálam lesz persze
). Persze amilyen hálátlanok az örökösök, biztos bedobnak valami unokás feladatokat majd, de már előre készítem őket arra, hogy mi a világban utazgatunk (az elméleti kabrióban, muhahaha) -
-)Verso(-
támogató
Azért olyan messzire nem merészkednék, hogy az egész hobbit el kell engedni miatta, mert ha megnézed, akkor a platinum trófeások mindig kevesebben vannak mint a teljes player base, plusz teher lenne lenyomni nekik azt is. Egyébként meg olyan full idióta dolgokat tudnak kitalálni, hogy fogja a fejét az ember.
Ja, hogy most kizárólag a trófeákra értetted, oké félre értettem 👍
-
markknight
nagyúr
Amúgy pedig egyáltalán nem teher, nézőpont kérdése, én sem lesem állandóan, hogy jaj még ezt vagy azt meg kell csinálni,vagy hány %-on állnak a dolgok! Elsődlegesen játszom az adott játékkal és élvezem, utána ha nagyon elkapott, és van rá ingerenciám és nem kell vért izzadni, nos akkor maxolom, ennyi...viszont ha már valamit tehernek érzel az régen rossz, és el kell engedni, és nem csak a játékot, hanem az egész hobbit 😳
Azért olyan messzire nem merészkednék, hogy az egész hobbit el kell engedni miatta, mert ha megnézed, akkor a platinum trófeások mindig kevesebben vannak mint a teljes player base, plusz teher lenne lenyomni nekik azt is. Egyébként meg olyan full idióta dolgokat tudnak kitalálni, hogy fogja a fejét az ember.
-
-)Verso(-
támogató
Jó, hát mondjuk ráérsz
Nekem már teher, és olyan félkésznek érzem a dolgokat ha nincs maxolva. Mint amikor az utolsó 3 falatot otthagyod a tányéron, aztán amúgy azért is fizettél. Amúgy pedig egyáltalán nem teher, nézőpont kérdése, én sem lesem állandóan, hogy jaj még ezt vagy azt meg kell csinálni,vagy hány %-on állnak a dolgok! Elsődlegesen játszom az adott játékkal és élvezem, utána ha nagyon elkapott, és van rá ingerenciám és nem kell vért izzadni, nos akkor maxolom, ennyi...viszont ha már valamit tehernek érzel az régen rossz, és el kell engedni, és nem csak a játékot, hanem az egész hobbit 😳
-
Norb79
addikt
Nekem csak XBOX, pc és Switch2 van a háznál. Ami jön gamepassba azt pc/xsx-en játszom, ami nem azt megveszem Switchre, főleg square enix cuccok ezek és az S2 exclu játékok.
Régebben horror pénzeket szórtam el évente játékokra, a fenti módszerrel azért sikerül ezt már jó tíz éve kordában tartani, és annyit venni, amennyit játszok is, nem a 2500as évekre építeni a backlogot, hogynamajdakkor… Bár így meg amikor betöltöm az 500. évemet, akkor ott leszek játék nélkül meglőve, de majd megoldom vhogy.
-
ldave
félisten
Engem is csak azoknál amiket igazán kedvelek (E33, FF, Persona stb). Hiába hozták be a Breath of the Wild-ba az acsikat mobilon keresztül, szerintem a playerek 1%-ka foglalkozik vele. Meg azért valljuk be.. körülményes.
Na, az E33 jó példa, mert ha jól rémlik van acsi, hogy csináld meg a hülye ugrálós beach pályákat. Egy olyan játékban, ahol az irányítás rohadtul nem erre lett kitalálva.
-
markknight
nagyúr
Engem is csak azoknál amiket igazán kedvelek (E33, FF, Persona stb). Hiába hozták be a Breath of the Wild-ba az acsikat mobilon keresztül, szerintem a playerek 1%-ka foglalkozik vele. Meg azért valljuk be.. körülményes.
-
ldave
félisten
Jó, hát mondjuk ráérsz
Nekem már teher, és olyan félkésznek érzem a dolgokat ha nincs maxolva. Mint amikor az utolsó 3 falatot otthagyod a tányéron, aztán amúgy azért is fizettél. Annyira örülök, hogy lesz*rom az acsikat és nem érdekel, hogy 2%, 21%, 62% vagy 100% a vége, amikor utoljára lépek ki egy játékból
-
-)Verso(-
támogató
Jó, hát mondjuk ráérsz
Nekem már teher, és olyan félkésznek érzem a dolgokat ha nincs maxolva. Mint amikor az utolsó 3 falatot otthagyod a tányéron, aztán amúgy azért is fizettél. Amikor aktív voltam, tehát még dolgoztam, akkor is ennyit, de lehet még többet is játszottam 😂
-
TrishtanAG
senior tag
Én elég könnyen, mindent Switch-re veszek ami megjelenik rá, mert nincs kedvem folyamat a monitor előtt görnyedni.. Öregszem
Nekem ez a kanapéban, ágyban fekszem és játszom életérzés telitalálat, a technikai limitációk meg itt nem igazán zavarnak, hiszen ahhoz képest, hogy milyen okádék Switch 1 portok voltak annó, elég korrekt minden új cím. Ha meg ilyen kisebb indie címről van szó, akkor pedig nincs is semmi ilyesmi. Egyedül ami zavar, hogy nincsenek trófeák, meg elveszik az a "nagy karrier" amit PS-en elértem, de hát ez van. Mondjuk trófea nélküli életnek is van ám pozitív oldala, nincs rajtad nyomás, se kényszer. Szóval ja, nálam ez ennyi. -
markknight
nagyúr
Nekem van mindhárom konzol, tehát Ps5Pro/ Switch 2/ XboxSeriesX, a fő platform nálam a Sony masinája, és a legtöbb játékom ( kb 2000db) azon van, és azon gyűjtöm a trófeákat is ( 20000 felett járok és ebből több 100 platina), plusz azért egy jó megjelenítővel, igen csak azon a legszebb és legjobb minden játék! Van olyan, hogy kíváncsiságból megveszem adott játékot, ha jó nagy akció van rá, mindegyik gépre, tudom ez már már beteges, de hát ez a hobbim 30+ éve, és gyakorlatilag erre költök csak🤷 Nekem a Switch kizárólag azért van, mert így nyáron végig lent vagyok a Balatonnál, és a mobilitása jól jön, de kb ez miatt, mert itt például nincsenek trófeák és acsik, amit nem is értek a mai napig miért nem lépte meg a Nintendo, nálam csak így nyáron bohóckodni jó, de, hogy ez legyen a fő platform kizártnak tartom! Szerintem azért sokat hozzá tesz az "élményhez" a trófeák megléte, én legalábbis már nem tudnék ez nélkül játszani, mert így végül is van "értelme" hogy adott játékot maxoljam, és látom az eredményét ennek! Sőt tovább megyek, több profilom is van Ps-en, és a kedvenc játékaimat még azokon a profilokon is platinázom😂 Tudom ritka egy "madár" vagyok, de hát ez van...
Jó, hát mondjuk ráérsz
Nekem már teher, és olyan félkésznek érzem a dolgokat ha nincs maxolva. Mint amikor az utolsó 3 falatot otthagyod a tányéron, aztán amúgy azért is fizettél. -
-)Verso(-
támogató
Nekem van mindhárom konzol, tehát Ps5Pro/ Switch 2/ XboxSeriesX, a fő platform nálam a Sony masinája, és a legtöbb játékom ( kb 2000db) azon van, és azon gyűjtöm a trófeákat is ( 20000 felett járok és ebből több 100 platina), plusz azért egy jó megjelenítővel, igen csak azon a legszebb és legjobb minden játék! Van olyan, hogy kíváncsiságból megveszem adott játékot, ha jó nagy akció van rá, mindegyik gépre, tudom ez már már beteges, de hát ez a hobbim 30+ éve, és gyakorlatilag erre költök csak🤷 Nekem a Switch kizárólag azért van, mert így nyáron végig lent vagyok a Balatonnál, és a mobilitása jól jön, de kb ez miatt, mert itt például nincsenek trófeák és acsik, amit nem is értek a mai napig miért nem lépte meg a Nintendo, nálam csak így nyáron bohóckodni jó, de, hogy ez legyen a fő platform kizártnak tartom! Szerintem azért sokat hozzá tesz az "élményhez" a trófeák megléte, én legalábbis már nem tudnék ez nélkül játszani, mert így végül is van "értelme" hogy adott játékot maxoljam, és látom az eredményét ennek! Sőt tovább megyek, több profilom is van Ps-en, és a kedvenc játékaimat még azokon a profilokon is platinázom😂 Tudom ritka egy "madár" vagyok, de hát ez van...
-
markknight
nagyúr
Én elég könnyen, mindent Switch-re veszek ami megjelenik rá, mert nincs kedvem folyamat a monitor előtt görnyedni.. Öregszem
Nekem ez a kanapéban, ágyban fekszem és játszom életérzés telitalálat, a technikai limitációk meg itt nem igazán zavarnak, hiszen ahhoz képest, hogy milyen okádék Switch 1 portok voltak annó, elég korrekt minden új cím. Ha meg ilyen kisebb indie címről van szó, akkor pedig nincs is semmi ilyesmi. Egyedül ami zavar, hogy nincsenek trófeák, meg elveszik az a "nagy karrier" amit PS-en elértem, de hát ez van. Mondjuk trófea nélküli életnek is van ám pozitív oldala, nincs rajtad nyomás, se kényszer. Szóval ja, nálam ez ennyi. -
Big_Boss
senior tag
Üdv.
Switchre az exeken kívül kb. csak azokat veszem meg, amikel szerintem jobb handheld játszani. pl. Vampire survivors, BallXPit.
Multiplatform játékok esetén PS sokszor olcsóbb és jobban/szebben fut. -
ldave
félisten
Nálam főleg az dönt ilyen esetben (ha tech oldalról nincs gond a Switch-es változattal), hogy milyen stílusú a játék, alkalmas-e rövidebb (20-30 perc) játékalkalmakra, nem vesz-e el az élményből, ha nem a nagytévén játszom.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Egy igazán hülye kérdésem van. Akinek van mondjuk ps5 és switch is otthon, mi alapján dönti el, hogy melyik gépre veszi meg az adott játékot? Az exkluzív címek rendben ez okés.
Pusztán a kíváncsi vagyok.
-
pzstm
titán
Nintendo announced a free update for Mario Tennis Fever that is available now!
- New Mario Galaxy court
- New Black Hole Racket
- New color options for Luma
- New Prankster comet match mode
- Gameshare support -
Bazsi1987
őstag
Egy ingyenes 4K60fps frissítést kapott és számos kisebb balansz és tartalmi újjítást. Nagyon szép, ékes bizonyítéka, hogy a dizájn mekkora szakadékot képes átugrani ha elég nagy a felbontás és élesek a textúrák. Szinte biztos, hogy azért lett feltupírozva amiért a legtöbb ingyenes frissítés jött bizonyos Nintendo játékokhoz. Évekig nem lesz új rész és tiszta égés lenne ha az aktuális gányul nézne ki (Switch 2 Editiont meg nem látták úgy, hogy megérné).
A háromban mindig van meccs és a matchmaking ég és föld a 2höz képest.Köszi rá megyek vagy várjam meg a raiders nem tom melyik legyen
tudom más a kettő de mindkettő piszkál
-
playmore
tag
Egy ingyenes 4K60fps frissítést kapott és számos kisebb balansz és tartalmi újjítást. Nagyon szép, ékes bizonyítéka, hogy a dizájn mekkora szakadékot képes átugrani ha elég nagy a felbontás és élesek a textúrák. Szinte biztos, hogy azért lett feltupírozva amiért a legtöbb ingyenes frissítés jött bizonyos Nintendo játékokhoz. Évekig nem lesz új rész és tiszta égés lenne ha az aktuális gányul nézne ki (Switch 2 Editiont meg nem látták úgy, hogy megérné).
A háromban mindig van meccs és a matchmaking ég és föld a 2höz képest. -
Bazsi1987
őstag
Splatoon3 switch2 milyen álapotba van? Kapott javitást sokan tolják még?
-
-)Verso(-
támogató
Igen sajnos én is ezekkel szembesülök, hogy oké 30 fps, meg blurös a kép, de amúgy olyan durva difi nincs ám a PS5 Pro között.. Mikor néztem a Resis teszteket meg gameplayeket, akkor csodálkoztam, hogy -ja, ez csak ennyi?!

Nem 30fps, 60fps és maximum 50-re esik vissza néhány helyen, és Oled tévén meglepően gyönyörű a játék😳 Van PC-vel [link] is összehasonlítás, rendesen van ahol jobban néz ki a Switch 2 változat, na ez a durva😂
Tegnap a Pragmata demót is leszedtem kíváncsiságból, azon is pislogtam, azt is Ps5Pron játszottam, oké ott azért PSSR2 hozzá rak elég sokat, de semmi szégyenkezni valója nincs a Switch 2 változatnak sem...
-
markknight
nagyúr
Igen sajnos én is ezekkel szembesülök, hogy oké 30 fps, meg blurös a kép, de amúgy olyan durva difi nincs ám a PS5 Pro között.. Mikor néztem a Resis teszteket meg gameplayeket, akkor csodálkoztam, hogy -ja, ez csak ennyi?!

-
-)Verso(-
támogató
Igen láttam, hogy dokkolva be be esik az fps, de ahhoz képest nagyon jó, én Ps5Pron toltam végig, hát ott sem volt sokkal jobb a helyzet, pedig az kb 5x komolyabb vas 🤷
-
tl-x
addikt
Nekem is megvan és tényleg megéri ennyiért. De a 4K60FPS azért dokkolva sincs meg teljesen, meg ugye ez felskálázott. Egész szépen fut egyébként mindkét módban.
-
-)Verso(-
támogató
Megint egy kis játék ajánló, szerintem ennyiért ez nagyon jó ajánlat...

Néztem összehasonlító videókat, hát elég brutális, hogy ezen a kis vason 4K60fps megvan, és nagyon jól nézett ki amit ebből kihoztak!
-
ldave
félisten
Arról csak rosszat hallottam. Alapból egy free to play mobilos gém volt, amiből kiszedték a gacha cuccokat aztán eladták.. Ettől még persze lehet nagyon jó, csak az alap koncepció, hogy lehúzó játéknak tervezték, az elég rossz ómen nekem. Nagyon nem sietek, megvárom a Switch 2 kiadásokat, aztán akcióba rámegyek. Az FFX-et kb 3 hónapja vettem meg a gépre, aztán bamm, itt van abból is egy másik verzió.. Nem nagyon fogok alap Switch 1-es játékokat venni a Squaretől, pedig egy raklapnyi érdekel tőlük.
Ahogy mások is írták, az Octopath 0 nem egyenlő a gacsa alapjaival, tényleg egy teljes, korrekt játék lett, emiatt is vagyok kíváncsi, hogy másodszorra is sikerül-e ez nekik a Final Fantasy játékkal.
Amúgy meg rohadjon rájuk teljesen áron az Octopath 1-2 S2 változat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Powerworks PD24AG 24V akkus sarokcsiszoló 125mm (Akku és töltő nélkül)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Oddyssey G4 FHD IPS 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

(most jutott eszembe, hogy a PS+P-ban is bent van és már le is szedtem, de elkezdtem a CoD MWIII-at, majd utána (a Vanguard jobban megfogott).
). Persze amilyen hálátlanok az örökösök, biztos bedobnak valami unokás feladatokat majd, de már előre készítem őket arra, hogy mi a világban utazgatunk (az elméleti kabrióban, muhahaha)

tudom más a kettő de mindkettő piszkál

Sirandrish