Hirdetés
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Megkezdte a Zen 7 tömeggyártására való felkészülést az AMD
- Indiában lazítana az AI infrastruktúra kötöttségein a techipar
-
12814 - 12701
12814 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Ú köszi, nincs belőle kettő?
Most adtam el a másikat.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
14 hónapos csomaghoz csatlakozási lehetőség van még 3 főnek! (5en vagyunk mar bent)
Ha valakit érdekel privátban jelezze! 3100 ft fejenként a 14 hónapos tagság!
Nintendo Switch Online + Expansion Pack Family Membership
Until 8/9/2027 5:01 p.m. -
Rigormortiis
veterán
-
30z.Samu
titán
Lehet most jó áron venni valahol S2-t?
Vagy tőlem átveheted 300k-ért. Hogy kinek jó ár, az részletkérdés.
-
pzstm
titán
Allegron Mario Kart World Bundle 190-ért
-
Rigormortiis
veterán
-
kicsako
őstag
Nem tudom hazai shopokban várható-e. Nem élek amerikában csak googleben már mindenhol próbálok collectors editont keresni és mindenhol out of stock
Én is elfogadok egy Fortunes wave gyűjtői kiadást
-
KaitouP
nagyúr
-
kicsako
őstag
Csak akkor fog vagyonokat érni, ha alig van belőle
US IGN oldalán is ez van
Hihetetlen hogy 1 napig sem volt elérhető.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
kicsako
őstag
Ez most komoly hogy elfogyott preorderben? Tegnap délután még nem volt elérhető..

-
markknight
nagyúr
Jött demó a Digimon Story Time Stranger-hez.
Vicces, hogy a demóban van performance mód, aztán tavaly megjelenéskor meg pléh pofára úgy dobták ki, hogy még PS5 Pro-n is csak 30 fpssel ment.
-
markknight
nagyúr
Jött demó a Digimon Story Time Stranger-hez.
-
z4zelda
tag
Csak megjöttek!😁
-
KaitouP
nagyúr
Mert az volt valószínűleg az elgondolás, hogy amúgyis dedikált eszközzel csomagolják egyben, de nyilván ezt meg lehet oldani másképp is.
Én egyébként ezt megoldottam úgy, hogy minden mást megveszek digitálisan, így a Ring Fit kártyája meg folyamatosan bent maradhat a gépben.
Ha meg valaki arra se veszi a fáradságot, hogy felkeljen a kanapéról, és kicserélje a kártyát, az lehet jobb, ha neki se áll edzeni.
-
playmore
tag
-
ldave
félisten
Ring Fit legnagyobb problémája, hogy csak kazettán létezik. Egy ilyen "játéknak" pont digitálisan lenne értelme, hogy ne kelljen már cserélgetni mindig, ha el akarom indítani.
-
TrishtanAG
senior tag
Nekem mai napig a top 1 Jrpg szegmensben a trilógia. (Xeno 1-2-3) Iszonyat jó történet van alá pakolva, a karakterek szerethetőek, még azok is akikre elsőnek azt mondod nem a te világod. A harcok is jól vannak megoldva, csak el kell olvasni a tutorialt amit a játék ad. Sokan ezt nem teszik meg, majd panaszkodnak, hogy szar az egész, mert nem magyarázza el nekik a játék. Holott pl a 2-ben konkrétan rengetegszer állít meg harc közben, mikor az elején jársz, vagy épp bejön egy új mechanika, hogy mit kell csinálni.
Illetve ami nekem nagyon nagyon tetszik, de másnál szintén kiveri a biztosítékot, hogy nagyjából olyan mintha egy animét néznél, annyi átvezető van benne. Én ezt imádom, azok akik meg skippelik a story-t meg csak hentelni akarnak nekik ez egy horror. Én bátran ajánlom, mindegyik részbe bele lehet ölni 100+ órát. De csak akkor javaslom ha nem zavar a sok átvezető, meg az hogy a story csak a részek végére áll össze, majd feltesz kérdéseket benned és azt csak a következő story végén kapod meg válasznak. Kell mind a 3 rész + dlc-k hogy egy teljes egészet kapj, de szerintem megérős.Sőt, a harmadik rész DLC-jének a vége zseniális visszutalás volt a Ps2-es Xenosagára.
-
playmore
tag
-
KaitouP
nagyúr
Még nem próbáltam, de videók alapján működik a ringfit a switch 2-n. A gond talán az és errr utaltál, hogy kell switch 1 joycon hozzá. Emiatt megtartok majd 2 S1 joycont és elméletben van olyan joycon töltő is, amelyik mindkét verziót kiszolgálja egyszerre, S1 és S2 joyconok is rátehetőek.
Mi nyomjuk a párommal otthon a Ring Fitet Switch 2-n, megy gond nélkül.
A célra vettem egy pár használt Joy-Cont, meg egy hozzá való töltőt. -
ldave
félisten
Pedig nem hiszem, hogy sokkal hosszabb lenne, ez a játék még a régi iskolára épül, többször végigjátszás, egyre magasabb pontszámot elérve.
-
Elderath
addikt
Letoltam star fox demot. Originalt nem játszottam, de azt kell mondjam egész fun, lehet vétel lesz ez, bár kicsit tartok tőle hogy 3 órás az egész mint az eredeti
-
ldave
félisten
Még nem próbáltam, de videók alapján működik a ringfit a switch 2-n. A gond talán az és errr utaltál, hogy kell switch 1 joycon hozzá. Emiatt megtartok majd 2 S1 joycont és elméletben van olyan joycon töltő is, amelyik mindkét verziót kiszolgálja egyszerre, S1 és S2 joyconok is rátehetőek.
Ha már joycon, nekem azért hiányzik a Switch 1-féle szép színes világ, amikor évente pár alkalommal adtak ki valami egyedi párost. Nem tudom miért ragaszkodik most ennyire a Nintendo a fekete alapszínhez, az analógok meg a csatlakozó alatti kis színezés semmi örömet nem okoz.
-
Baltazár123
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
A Direct megihletett, és kicsit uncsizok is. Talán kitaláljátok hogy miről szól

A lágyabb nótákat kedvelőknek!
A keményebb vonalat kedvelőknek! (pl én
)
Ugyanaz, csak más stilusban! -
foxymaci
senior tag
A sports az biztosan nagy buli lesz, az előző is bejött nekem egyébként, szóval kíváncsi vagyok mit tudnak ahhoz hozzátenni még a bemutatott jeleneteken kívül.
Én egy RingFit switch 2 várnék már nagyon.
-
Scarletiel
őstag
Xenoblade bármelyik részét próbálta már valaki?
Egy ideje szemezek vele, de még nem mertem megvenni. Olyan JRPG-sen katyvaszosnak tűnt, és ez is adja a félelmemet.Nekem mai napig a top 1 Jrpg szegmensben a trilógia. (Xeno 1-2-3) Iszonyat jó történet van alá pakolva, a karakterek szerethetőek, még azok is akikre elsőnek azt mondod nem a te világod. A harcok is jól vannak megoldva, csak el kell olvasni a tutorialt amit a játék ad. Sokan ezt nem teszik meg, majd panaszkodnak, hogy szar az egész, mert nem magyarázza el nekik a játék. Holott pl a 2-ben konkrétan rengetegszer állít meg harc közben, mikor az elején jársz, vagy épp bejön egy új mechanika, hogy mit kell csinálni.
Illetve ami nekem nagyon nagyon tetszik, de másnál szintén kiveri a biztosítékot, hogy nagyjából olyan mintha egy animét néznél, annyi átvezető van benne. Én ezt imádom, azok akik meg skippelik a story-t meg csak hentelni akarnak nekik ez egy horror. Én bátran ajánlom, mindegyik részbe bele lehet ölni 100+ órát. De csak akkor javaslom ha nem zavar a sok átvezető, meg az hogy a story csak a részek végére áll össze, majd feltesz kérdéseket benned és azt csak a következő story végén kapod meg válasznak. Kell mind a 3 rész + dlc-k hogy egy teljes egészet kapj, de szerintem megérős. -
ldave
félisten
80 óra azért nem rossz.
De alapvetően az alapján amit elmondasz, elég réteg játéknak tűnik.
Nézek róla pár tesztet meg videót. Teljes áron nem akarok "kísérletezni", inkább kivárok egy akciót.Mindegyik Xeno beszerezhető használtan, nem kell teljes árat kiadni egyikért sem
-
Jacob Gibbs
tag
80 óra azért nem rossz.
De alapvetően az alapján amit elmondasz, elég réteg játéknak tűnik.
Nézek róla pár tesztet meg videót. Teljes áron nem akarok "kísérletezni", inkább kivárok egy akciót. -
kicsako
őstag
Egy ideje szemezek vele, de még nem mertem megvenni. Olyan JRPG-sen katyvaszosnak tűnt, és ez is adja a félelmemet.Xeno 3at játszottam, belement 80 óra(nem fejeztem be, úgy 70%nál járhattam sztoriban), de mindig csak vártam mikor lesz végre érdekes a gameplay, hát nem lett. A sztori jó, a területek jók, de maga a játék az nagyon unalmas volt számomra.
-
ldave
félisten
Utolsó Orbitals csacsogás: szóval az US Nintendo Store szerint rendes kártyás változat is lesz belőle. Már csak az a kérdés hol kéne előrendelni mert az ír storeban nincs fent. A Konzolvilágnál látom meg az Alzánál (ahol jóval drágább), de a hivatalos oldalon egy Deluxe változatról is beszélnek mintha még dolgoznának rajta?...
PlayAsia oldalon milyen kiadások vannak?
-
playmore
tag
Utolsó Orbitals csacsogás: szóval az US Nintendo Store szerint rendes kártyás változat is lesz belőle. Már csak az a kérdés hol kéne előrendelni mert az ír storeban nincs fent. A Konzolvilágnál látom meg az Alzánál (ahol jóval drágább), de a hivatalos oldalon egy Deluxe változatról is beszélnek mintha még dolgoznának rajta?...
-
Jacob Gibbs
tag
Egy ideje szemezek vele, de még nem mertem megvenni. Olyan JRPG-sen katyvaszosnak tűnt, és ez is adja a félelmemet. -
cactuar
senior tag

Lesz mivel játszani a következő fél évben is
-
markknight
nagyúr
A sports az biztosan nagy buli lesz, az előző is bejött nekem egyébként, szóval kíváncsi vagyok mit tudnak ahhoz hozzátenni még a bemutatott jeleneteken kívül.
-
pzstm
titán
Solatoon raidert en nagyon varom peldaul. Multis splatoon nem nekem valo, de ez annal inkabb
Meg a Nintendo Sports uj verzioja is jo kis partygame lesz szerintem
-
30z.Samu
titán
Én nem néztem élőben, most néztem meg melóhelyen. De kb végiggörgettem az egészet. Biztos vannak sokan, akiknek érdekes volt a többi cím is, de nálam a Starfox-on meg a Zeldán kívül semmi nem volt, ami felkeltette volna az érdeklődésem.
-
ldave
félisten
-
Scholes9
nagyúr
Na ez egy nagy rakás ürülék volt

-
playmore
tag
-
playmore
tag
-
markknight
nagyúr
Nem tudom, ez a Star Fox demo nekem annyira nem adja.. Aztán lehet, hogy csak én gondolom így és nagyon elidegenedtem már ettől a zsánertől, de ezért a gameplayért én nem tudnék jó szívvel 19 ezer forintot lerakni az asztalra. Reálisan 10 ezer forint alatt gondolnám az árát.
-
Sirandrish
Topikgazda
Van kedved egy közös kis bankrabláshoz?
Lenne pénz a játékokra win winBenne lennék, de ha lesittelnének es amiatt nem tudnám azonnal tolni az Ocarinat, felkötném magam
-
Scarletiel
őstag
Egy széfet felnyitnék vele

Van kedved egy közös kis bankrabláshoz?
Lenne pénz a játékokra win win -
Felgolos
csendes tag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Norb79
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Megkeményedett a bimbóm
Karcol?
-
Bazsi1987
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
Megkeményedett a bimbóm
-
KaitouP
nagyúr
Igencsak összekapta magát a Nintendo is. Lesz itt olyan játék dömping az elkövetkező időszakban, hogy ihaj... Csak szabadidőm lenne rájuk.
Az exem volt igazán Fire Emblemes, én nem, de az Engage kifejezetten érdekelt, most meg már a Fortune's Weave is.Az új Ninti Sports is big like, meg az FF Resonance is, ami jobban izgat mint az utóbbi mainline játékok a szériában (tehát értelemszerűen a VII Remake az kivétel). A Pokopia pedig egyre jobban piszkál, hogy nekiveselkedjek végre.
Várható rá valamilyen akció szerintetek? -
Felgolos
csendes tag
-
Bazsi1987
őstag
-
markknight
nagyúr
-
Felgolos
csendes tag
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
Azok jövőre jönnek arra van még idő. Azt aláírom amikor bejött a Duskbloods rendes ideges lettem, hogy ez mégis mi volt, de ez van. Összegzésében vannak címek meg a Zelda Remake. Ajjajj.
-
RangerFox
veterán
És ahogy nézem, jobban néz ki, mint amilyen base Ps5-ön volt annó. Ott annyi volt a rece-rice, meg a kisfelbontású textúra. hogy néha asztittem egy sose létezett Ps3-as változatot látok.
Ja, itt meg rettentően droppolt a trailerben látott felvételen, 30fpssel. Ettől függetlenül majd ránézek, meg a Fire Emblemre is, habár nem hozott lázba egyik sem. Zeldából mutathattak volna gameplayt.
-
Rage47
nagyúr
-
Bazsi1987
őstag
Most láttom jön a space marine2 is hát kiváncsi vagyok alap ps5 is voltak gondok
de város nagyon
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem meg a leggyengébb amit valaha láttam.
Mario-ról semmi pokemonból is csak egy dlc, duskblood-ból semmi szintúgy, új persona-ról is 0 hangzott el. -
taki01
őstag
Megjelent a Snowrunner Switch2-es verziója. Ingyen upgrade-elhető. Year 5 pass is elérhető lett hozzá.
-
TrishtanAG
senior tag
És most látom, hogy jön a Metaphor is végre.
És ahogy nézem, jobban néz ki, mint amilyen base Ps5-ön volt annó. Ott annyi volt a rece-rice, meg a kisfelbontású textúra. hogy néha asztittem egy sose létezett Ps3-as változatot látok.
-
markknight
nagyúr
És most látom, hogy jön a Metaphor is végre.
-
hadam98
senior tag
Őszinte leszek. Ez egy nagyon, nagyon, nagyon erős Nintendo Direct volt. Így kell csinálni és így lehet konzolt eladni.
-
playmore
tag
-
Rage47
nagyúr
A Zelda trailert nem vitték túlzásba. Xenoblade kollekció menő lett volna egy csomagban vagy akár egy kártyán ha már spórolni kell a memórián, de látom részletekben akarják kiadni. Ez az online Gameshare mennyire vállalható? Az Orbitals miatt kérdezem mert több helyen is azt olvastam, hogy elég gány a stream.
split fiction jo volt oled switchre
-
playmore
tag
A Zelda trailert nem vitték túlzásba. Xenoblade kollekció menő lett volna egy csomagban vagy akár egy kártyán ha már spórolni kell a memórián, de látom részletekben akarják kiadni. Ez az online Gameshare mennyire vállalható? Az Orbitals miatt kérdezem mert több helyen is azt olvastam, hogy elég gány a stream.
-
Scarletiel
őstag
Hölgyeim és Uraim úgy érzem megérkeztünk. A következő 1 évben egy mukkot nem fogok hisztizni a címek miatt
-
Elderath
addikt
Jó kis power house ez a switch 2.. micsoda címek, wow
Ja több éves portokat lehet tolni, alig várom
Szánalmas hogy zelda is idén jön azt 0 gameplay. Duskblood "trailer"ről meg ne is beszéljünk -
ldave
félisten
Capcom <3 Switch 2
-
markknight
nagyúr
-
tomee007007
addikt
-
pzstm
titán
Teen Titans vagy Teknőcök Titans?
Super MArio Titans, 2027.
Új 3D Mario
-
TrishtanAG
senior tag
-
pzstm
titán
meglátjuk igaz-e a 2027-es Titans-os pletyka
-
ldave
félisten
Nem túl megfontoltan játszottam vele és hiányzik az a key item ami ahhoz kéne, hogy ne tudjon kb instant kinyírni. Visszamenni meg már szerintem nem tudok oda ahol begyűjthető. Biztos le lehet valahogy rakni úgy is, de nem volt már több türelmem hozzá. Majd júliusban

Emlékszem még a suli könyvtárban a netes gépen töltöttem le a gamefaqs-ről a celestial weapon megszerzési leírást és nyomtattam ki otthonra
-
Rony949
addikt
Switch 2 verziót kap a Final Fantasy X/X2 HD Remaster.
Ennek mondjuk tudok örülni, kíváncsi vagyok mennyit könnyítenek rajta, mert a második Seymour csata feladta nekem nagyon a leckét.. Kb egy hónapja tettem le miatta.Az arcokat meg átalakíthatnánk a PS2-tes változatra, mert csóró Tidus minden képen, teljesen máshogy néz ki.
Nem sok értelmét látom ennek a kiadásnak. Plusz nem lehet ingyenesen felupgrade-elni sem.
Switch 1 verzió bőven elég. Pénz lehúzás.
-
Linkh
tag
Ennek mondjuk tudok örülni, kíváncsi vagyok mennyit könnyítenek rajta, mert a második Seymour csata feladta nekem nagyon a leckét.. Kb egy hónapja tettem le miatta.Az arcokat meg átalakíthatnánk a PS2-tes változatra, mert csóró Tidus minden képen, teljesen máshogy néz ki.
Ez a verzió mivel fog többet tudni, mint a sima Switch verzió? Remaster remastere lesz?

-
markknight
nagyúr
Nem túl megfontoltan játszottam vele és hiányzik az a key item ami ahhoz kéne, hogy ne tudjon kb instant kinyírni. Visszamenni meg már szerintem nem tudok oda ahol begyűjthető. Biztos le lehet valahogy rakni úgy is, de nem volt már több türelmem hozzá. Majd júliusban

-
ldave
félisten
Te, ha én ezt 2002-ben végig tudtam játszani, akkor nem a mai infó végtelen világban mi lehet a gond egy körökre osztott játék bossjánál?
-
markknight
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR

Add member, e-mail cím megadása, meghívó elmegy, el kell fogadnia.
Remélem érthető
- ha rosszul írtam, javítsatok ki, régen csináltam
-
kicsako
őstag
-
Bazsi1987
őstag
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Szeretném a családi előfizetést beaktiválni.
Sosem csináltam de valaki erősítsen meg hogy a következő a folyamat. Elofizetek majd a konzolon valahol az online előfizetések között lehet e-mail cím alapján meghívni akit szeretnék? -
Norb79
addikt
-
markknight
nagyúr
Marhára nem lenne rossz egyébként. Már szinte az összes P betűs kihívást megcsináltam unalmamba, meg ezek a folyamatosan ismétlődő pályák is már kinyírnak. Karakterből van négy akivel szoktam menni, ilyen légy, tehénke meg ki tudja milyen low effort akármikkel meg elvből nem is játszom..
Más: Érdemes felmenni a store-ba, mert megint egy rakás játékot leáraztak: AC Shadows, Outlaws, Cuphead, FC 26 (igaz csak 30 fps), GTA-k, Red Dead..
-
hadam98
senior tag
-
peternac
tag
ez a Super Mario Odyssey még mindig az egyik legjobb 3D platformer, ami valaha készült
anno Switch-en végigtoltam megjelenéskor, de nem szedtem össze az összes holdat és érmét (a végső pályát unlock-oltam, de már azt sem toltam le
)
casual-ba nekiálltam most is pihenésképpen, mert ugrálni volt kedvem, aztán most ott vagyok hogy az első két világ kimaxolva
és így, hogy időben viszonylag közel játszottam ezt és a DK Bananzát, tényleg van sok hasonlóság...
de azt kell mondjam, hogy az Odyssey az etalon, tényleg nagyon jól sikerült
akinek netalán kimaradt volna, az pótolja sürgősen
egy új, Switch 2-es 3D Máriót a népnek! (legalább olyan élvezeteset, mint az Odyssey)
+ egy Ocarina of Time remake is jöhet
-
Elderath
addikt
Remélem mario karthoz lesz már végre valami...
-
kicsako
őstag
-
markknight
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
ldave
félisten
Abból a felhozatalból voltak olyan játékok amik Switch-re is jönnek, bár nyilván nem helyettesíti a first-party játékokat.
Ami nekem mondjuk fura volt, hogy se a Persona 4, se a Persona 6 nincs Switch-re bejelentve, aztán a Square Enix meg röhögve elhozza az FF7 Part 3-mat day one.
Mintha olvastam volna egy Metaphor pletykát is Switch 2-re, de lehet csak valami vágyálom volt.
-
kicsako
őstag
Abból a felhozatalból voltak olyan játékok amik Switch-re is jönnek, bár nyilván nem helyettesíti a first-party játékokat.
Ami nekem mondjuk fura volt, hogy se a Persona 4, se a Persona 6 nincs Switch-re bejelentve, aztán a Square Enix meg röhögve elhozza az FF7 Part 3-mat day one.
Elvileg volt pár olyan játék az egész hét alatt bemutatva aminél nem rakták ki a Switch logot, de már hivatalos hogy érkezik. Egyesek szerint azoknál a játékoknál nem volt kint amiket a Nintendo is bemutat majd és nem akartak spoilerezni.
-
markknight
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Remélem performancián fog javítani a gépen, mert kezd ez is belassulni...
-
pzstm
titán
-
kicsako
őstag
El is halasztották
Valószínűleg Nintendo Directel együtt lesz majd.
Nintendo has last-minute delayed Nintendo Store maintenance from June 9 to June 11; maintenance has historically often aligned with direct dates. -
pzstm
titán
-
ldave
félisten
Amikor irigykedve olvasod a többi konzol topikját, hogy nekik már volt most nyáron "direct"
-
Baltazár123
őstag
Berendeltem az 8bitdo ult 2 BT switch verziójú kontrollert, meglátom mennyire működik, lesz 14 napom kipróbálni. A party játékok sajnos valószínűleg nem mennek majd vele, pl lasszózás, de majd kiderül. Ez se egy teljesen egyszerű történet, van 2 fajta ult2 és még az ult 3 és még van az 8 bitdo adatper2, ezekből kell kiválasztani a legjobbat, mert én nem csak switchen akarom majd használni. A BT verzió sajnos kicsit drágább, de 20e alatt megúsztam, elfogadható ár + kamera is jön 16e-ért.
A rossz hír, hogy a motion típusú játékok, pl lasszózás a videók szerint egyetlen kontrollerrel se mennek. A jó hír viszont, hogy elméletben a régi joy conok is mennek a switch2-n és akkor majd használom azokat. Ezért a pár játékért nem akarok még 1-2 db S2 joycont is venni. Kipróbálni még nem tudtam a régi joyconokkal, mert dugdosom a gépet most még, biztos lebuknék vele azonnal, főleg mert gyanús lenne, hogy hova viszem az S1 joyconjait
Az utolsó év végi dolgozat után akarjuk odaadni, nehogy emiatt rontson. Meg a ring fit is csak régivel megy, annak örülnék azért, ha azzal is lehetne tolni és nem kéne emiatt magtartani az S1-t, azt szeretném elajándékozni rokonnak.
Illetve még egy dolog, ha valakit érdekel, a zeus -nak van olyan joy con töltője, amelyik tudja tölteni az S1 és S2 joyconokat is, akár egyszerre is, max 4-t.
-
Flashback
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy jó kis Star Trek psycho horror valakinek a Bloober Team-től?
(2027-ben jön) -
EmThor
addikt
-
pzstm
titán
Erre is azt mondjak…es tenyleg nem nehez de en nem banom…mindent felfedezbi meg minden mechanikara rajonni neha kis idobe telhet…999 csillagnal meg most megnyilt a konyv meselojenek specialis fejezete
-
Rony949
addikt
Akkor ez a Yoshi már felnőtteknek is ajánlott? Előzőeket nem toltam, mert veszett könnyűek voltak a kritikák alapján.
-
pzstm
titán
Most lett vege a Yoshinak. Kozel sem 100% meg egyszer ennyi lenne benne illetve most 10 chapter utan meg megnyilt valami challenge-feleseg fejezetnek.
szerintem nagyon jol sikerult. Vegig mosollyal szorakoztam.
-
Dinasti
senior tag
Szia!
Legutóbbi frissítéssel a vízeffekteket turbózták fel, az egész szép lett, de összességében eléggé visszafogott a grafika a nagygépes verziókhoz képest, persze, jó hogy megy Sw2-n, de grafikailag elég gyenge port. De legalább stabil.Köszi ! Kimarad szerintem. Így is el vagyok maradva rengeteg címmel . Csak a szemem kívánta …
Új hozzászólás Aktív témák
-
12814 - 12701
12814 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol játékkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13 2024 M3 16GB/256GB SSD Asztroszürke
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook 16 M1605YA Ryzen 5 / 16GB RAM / WUXGA kijelző Kiváló ár-érték arány!
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- iPhone 15 256GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Hihetetlen hogy 1 napig sem volt elérhető.