Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem még nem crashelt, bár csak pár órát raktam bele, most a rune factory azumát pergetem.
-
pzstm
titán

-
Scarletiel
őstag
Pörgetem itt az Age of Calamity-t, eléggé beszippantott, viszont néha azért felbasz, hogy random crashel a játék. Ez akkor igazán kellemetlen mikor story missionbe már a végén jársz, beletoltál fél órát, hogy mindent összeszedj erre kezdheted előről. Patch persze nem érkezik :/ Kár pedig amúgy fain game.
-
Jinx L. Joke
tag
Én játszottam vele egy fél órát, nekem jobban bejött mint a Mario Kart World. Nagyon jó feelingje volt. Kicsit őrült, meg kaotikus, de közben teljesen berántott és kizárta a külvilágot. Végig azt éreztem közben, hogy ebben tényleg sokat kell tanulni, hogy valaki igazán jó legyen benne, és nincs benne olyan Mario Kart random faktor.
Nagyon érződik rajta a Super Smash hatás. Valahol olvastam, és szerintem nagyon igaz, hogy "Mindenki azt hitte ez egy Mario Kart lesz Kirby köntösben, ehelyett igazából ez egy Super Smash játék Mario Kart köntösben." -
pzstm
titán

-
ldave
félisten
Kirby Air Raiders-t próbálta valaki a hétvégén? Csak videókat néztem, eléggé egy őrült játéknak tűnik
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hivatalosan nem, illetékes nyilatkozata szerint a kütyü képes futtatni…
-
Rigormortiis
veterán
A Diablo 4et nem jelentették még be a masinára?
-
Fradizmus
csendes tag
Na így 39 évesen megrendeltem az első Final Fantasy játékomat.
A Final fantasy tactics – the ivalice chronicles 17k alatt van most.
Remélem bejön majd, csak az Octopath Travelerekkel játszottam ami hasonló lehet. -
ADAM1337
nagyúr
Nah hozzám is megérkezett a hyrule.

-
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Kösziiii! Visszarepültem a gyerekkoromba
-
tl-x
addikt
összerakva:
-
Rigormortiis
veterán
Érdekes, hogy az omega force tök jó játékokat tud megrendelésre készíteni (p5 strikers, fire emblem, zelda), de a sajátjaiktól már a hideg kiráz, mondjuk a ps2 korszakban rengeteget dwztem, a könyökömön jön ki a sárga turbános felkelés
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nálam nem került le a korlátozás 1 év után sem csak úgy magától (a családi előfizumban hiába volt 2 szabad hely, senkit nem engedett be, a fenti szöveget írta mindenkinek, aki meg merte próbálni a csatlakozást
). Írtam a supportnak, minden adatot szépen megadtam, leírtam, hogy nincs ki-be lépkedés, csak 1 "családtag" gondolta meg magát 1 nap tagság után... Azt írták, hogy adjam meg a belépni kívánó tag email címét, és akkor továbbítják kivizsgálásra. Erre már nem írtam vissza, de közben - bár nem írták, de - levették a korlátozást, fel tudtam venni 2 embert utána minden probléma nélkül. Szóval a supportot javaslom.Amúgy meg hablaty, sehol sincs számszerűsítve, hogy hány ki-belépés a sűrű szerintük, mi az engedélyezett, ki- mikor- hogyan triggereli a korlátozást. Lehet ők maguk sem tudják...

We understand that you are not able to join a family group as you receive the error message: You cannot join due to limits on family group changes. Please be informed that if you repeatedly join and leave a family group, you may be restricted from joining family groups for some time. If you have not joined or left many family groups it is possible that someone in the family group that you are trying to join may be triggering the restriction.
-
Rigormortiis
veterán
Tradicionális musou játék, Zelda skinnel. Ha mond valamit a dynasty warriors és a samurai warriors cím, akkor ez pont olyan, kicsit jobb sztorival, prezentációval. A maga nemében nem rosszak, de ne botw, totk szintű játékot várj. És igen, harcolni kell. És futni. Sokat. Kurva sokat.
-
mahoni
tag
Valaki megvette a Hyrule Warriors AoI -t?
Milyen lett? Én szeretem nagyon a Zeldát , de most ebbe csak harcolni kell? Nincs is mászkálás semmi?
mert én pont h Zeldába is inkább sokszor csak elfutok az a része tetszik legkevésbbé a játékba
Angol meg full szar
állandóan fordítgatok
-
Elderath
addikt
Ezt a kirby air rider testet meglesem. Fura a játék videókon, de hátha nem rossz. A másik meg ez a hyrule warriors játék. Sokkal jobbnak néz ki mint az első sima switches rész. Az a baj most nyakig benne vagyok arc raidersbe, de később talán ránézek erre
-
kisspepe
tag
Sziasztok
A kérdésem a következő lenne. Barátom 2 éve létrehozott egy családi csoportot. 1 évre elő is volt fizetve a nintendo online. Utána kb már 1 éve nincs előfizetés.
Szerettünk volna becsatlakozni egy másik családba. Én kiléptem a csoportból, és minden gond nélkül tudtam csatlakozni.A barátom, mivel Ő volt a családfő nem tudott kilépni. Így kidobott mindenkit a családból 4-5 embert, majd Ő is kilépett. Azonban az új családba már nem tudott csatlakozni, mert bant kapott. Ez 4 napja történt.
Mit lehet tenni? Már jóformán a kezdetektől van switche, soha semmi rosszat nem csinált. Két év után át akart jönni másik családba, és nem engedi. Meddig tarthat ez?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
New Super Lucky's Tale: megvan egy ideje, most vettem elő egy kis könnyed játékra OLED-en, hát baromi hosszú töltőképernyők, meg érzésre 25fps környéke.
Na mondom akkor S2. Már emészthető töltési idő, de 30fps max, elég sűrűn érezhető droppal (handheld, dokkolva nem néztem).
Kár, mert amúgy egész üdítő, könnyed szórakozásnak tűnik 2 world maxolása után, és azért nem egy AAA grafika... -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Amúgy jött egy gift + egy új küldetés. Még szerencse, hogy teljesen végignéztem a videót most

-
markknight
nagyúr
Nekem bejön

-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
nah majd várom az élményeket
-
markknight
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
nemár.....mikor lesz időm erre is ha megveszem

-
penge111
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia, sajnos a switch 1-es topikból a tesztem eltűnt az sg szerverelszállással. Switch 1-en nagyon szarul futott, sok helyen 20 fps se volt meg, de szemet tudtam, húnyni felette, mert egy zseniális játék, tele egyedi, kreatív ötletekkel, szinte Nintendo ex szint!
-
penge111
addikt
Két rövid játékkal végeztem az utóbbi egy hétben. Az egyik a Nocturnal, ez egy 3-4 órás akció, platformer. Zene, grafika átlagos. Maga a játékmenet, ami egyedi bár már találkoztam hasonlóval. A lényeg egy sötét köd lepi el a vidéket, megjelennek az árnylények, a hősünk feladata megoldani a helyzetet. Egy szál kardunk van, amit ha tűzbe mártunk fáklyaként funkcionál. Ezzel tudjuk hatékonyan gyilkolni az ellenfeleket, illetve a logikai részeket megoldani. Van benne egy kis minimális fejlesztési lehetőség, pl. hosszabb ideig ég a kardunk, gyorsabban mozgunk stb. Nem egy kiemelkedő cím, de el lehet vele lenni.
A másik játék a Greak: Memories of Azur volt. Ez egy kb. 10 órás, akció- , kaland játék. A grafika kézzel rajzolt, gyönyörű. A karakterek imadnivalóak. Maga a játék hasonlít egy ősi játékra a Last Vikingsre. Itt három testvért kell irányítanunk. Mindegyiknek meg van a maga egyedi képessége, erőssége és gyengesége. A játék története szerint Azur világát egy urlag nevű erőszakos törzs fenygeti, akik tevékenysége során egy fertőzés üti fel a fejét, mindenféle torz lények jelennek meg. Így a cél a menekülés lesz erről a helyről. A játék elején a három testvér elszakad egymástól. Greaket, azaz a tesók egyikét fogjuk elsőként irányítani. A cél a maradék két testvér megtalálása, és egy táborban segédkezni, hogy az ottani léghajó megjavításával elhagyjuk a területet. A játék onnan válik izgalmassá, amikor megtaláljuk a testvéreinket. Mint írtam más más képességeik vannak: úszás, lebegés, pajzshasználat stb. Ezeket kombinálva kell megoldani az egyes logikai feladatokat, vagy csak magát a továbbjutást. Harcolnunk is kell, illetve lesznek bossok is. A probléma ott kezdődik, amikor pl főellenségeknél minhárom karaktert kell irányítanunk. Ezt valahogy nem sikerült jól megoldani, mert a magára hagyott két karakter kb zeró dolgot csinál. De lehetőségünk van egybe fogni mindhárom karaktert, akkor ugyan csak egy harcol, a többi csak követ minket, de legalább nem pusztulnak meg. Lehetőség van növényeket gyűjteni, abból tudunk gyógyító dolgokat készíteni. A harcok, bossharcok nem jelentenek a fenti módszerrel túl nagy kihívást. Zene kellemes, de semmi emlékezetes. Kisebb fogyatékosságai mellett, nagyon szerettem ezt a játékot. -
tomee007007
addikt
The Plucky Squire-rel tettmár valaki próbát Switch 2-n?
Elég jónak tűnik, és most lowest price ever. -
kicsako
őstag
Nem tudom volt-e már, de több infó a dlcről ma délután

-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Nah ne tessek ilyeneket irogatni, mert egy gyenge pillanatokban meg megveszem
-
markknight
nagyúr
Ez a Welcome Tour egészen pofás kis élmény. Azért a "gumilabdás" joycon rezgésen az első techdemóban meghültem, nagyon kemény

-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Csak beraktam kartyat, lefrissitettem jatekot es majd este csak de koszi
-
pzstm
titán
Szokasos Gamepark pontossag, minosegi csomagolas es az elorendeloi ajandekok

-
ldave
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Switch 1-en próbáltam a demót, végtelen sokat töltött, talán így már élhetőbb lesz.
-
markknight
nagyúr
Novemberben jön a Switch 2 update a Dave The Diverhez, aki még nem próbálta, annak itt az alkalom, csodás kis játék.
-
kurion
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi a megerősítést akkor lehet kezdésnek ránézek arra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egye fene berendeltem, meggyőztetek.

-
kurion
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ma majdnem előrendeltem, mert van 10k kuponom az egyik céghez amit fel kéne használnom. De az előzőről nem hallottam jókat, így kicsit még várok vele.
-
Gépi fordítás:
A 2026-os pénzügyi év első felében (április–szeptember) a nettó árbevétel 110,1%-kal nőtt az előző évhez képest, és elérte az 1 099,5 milliárd jent, elsősorban a Nintendo Switch 2 hardver és szoftver sikeres bevezetésének köszönhetően.
Az üzemi eredmény 19,5%-kal 145,1 milliárd jenre, a rendes eredmény 60,5%-kal 236,0 milliárd jenre, a tulajdonosokra jutó nyereség pedig 83,1%-kal 198,9 milliárd jenre nőtt.
A teljes éves előrejelzést megemelték: nettó árbevétel 2 250,0 milliárd jen, üzemi eredmény 370,0 milliárd jen, rendes eredmény 460,0 milliárd jen, tulajdonosokra jutó nyereség 350,0 milliárd jen.
Az éves osztalék-előrejelzés 52 jennel nő, így 181 jen lesz részvényenként, a kifizetési arányokat szintén emelték.
Nintendo Switch 2: az első félévben 10,36 millió hardver és 20,62 millió szoftver egység kelt el; éves előrejelzés: 19 millió hardver és 48 millió szoftver.
Az eredeti Switch továbbra is keresett: 1,89 millió hardver és 61,56 millió szoftver eladva az év első felében; éves előrejelzés: 4 millió hardver és 125 millió szoftver.
A Switch 2 új GameChat funkcióval (hang- és videókommunikáció), teljesen újratervezett rendszerrel és kiegészítőkkel jelent meg.
A Mario Kart World a hardverrel egy időben jelent meg; a vásárlók több mint 90%-a játszott vele.
Donkey Kong Bananza 12 hét alatt 2,6 millió egységet értékesített.
A Switch 2 tulajdonosok 84%-a az előző Switch rendszerről váltott.
Közelgő saját fejlesztésű játékok: Hyrule Warriors: Age of Imprisonment, Kirby Air Riders, Metroid Prime 4, Animal Crossing: New Horizons NS2 Edition, Mario Tennis Fever, Pokémon Pokopia, és továbbiak.
A Switch 2 történetének legnagyobb külső fejlesztői kínálata.
Nintendo filmek: The Super Mario Bros. Movie (2023), Super Mario Galaxy Movie (2026), élőszereplős Zelda (2027).
Saját videótartalom cégek: Nintendo Pictures és Nintendo Stars.
Mobilalkalmazások: 950 millió letöltés világszerte; legújabb példák: Fire Emblem Shadows, Nintendo Today!.
Karakteres kereskedelmi termékek, új üzletek San Franciscóban és Fukuokában, pop-up események Ázsiában és Európában.
Tematikus parkok (Super Nintendo World Oszakában, Hollywoodban, Orlandóban és Szingapúrban), Nintendo Live rendezvények, Nintendo Múzeum Kiotóban.
Egyedi szórakoztatásra, generációkon átívelő kapcsolatokra építenek, a Nintendo Account rendszer világszerte már 400 millió fő felett.
Befektetések játékfejlesztésbe, nem-játéktartalmakba, globális terjeszkedés (új leányvállalatok Szingapúrban, Thaiföldön; eShop és Switch Online terjeszkedés Délkelet-Ázsiában).
Megerősített ESG törekvések: környezetvédelem, tartós terméktervezés, szülői felügyeleti rendszer, fenntartható ellátási lánc, inkluzív vállalatirányítás, transzparens kommunikáció.
A Nintendo történelmi növekedésről számolt be a Switch 2 révén, gyorsan bővül a játékokon túl más szórakoztatóipari területeken is, továbbra is elkötelezett a családbarát tartalmak, generációkon átívelő rajongói kapcsolatok, valamint a fenntartható üzleti gyakorlatok mellett.Szerk.: fuh ezt jó sz.rul másolta be.
-
pzstm
titán
-
gainwardgs
veterán
Ma kicsit több időm volt jobban tesztelni a dokkolót

Pozitívumok
Dizájnban nekem abszolút bejön, szerintem marha jól mutat benne a készülék

Minden kimenet egyelőre jól működik, van rajta hdmi elvileg 4k 120hz támogatás, töltő port, usb 3.0, és usb 2.0.
Külön jópofa a kis gomb amivel lehet váltani dokkolt/tabletop mód között
Elején kék led jelzi a töltést/aktivitást
Könnyű, kompakt, jól hordozhatóNegatívumok
A már előző posztban tárgyalt nehézkes dokkolás illetve készülék kivétele
Usb-c aljzat elég magas, vigyázni kell vele
Hűtés szempontjából hosszú távon nem tudom mennyire jó megoldás, főleg nyári melegben, mivel hiába van ezen már kivágás a dokkoló alján ez nem terjed ki az alsó részre is, kb a dokkoló belső elektronikája látszik 3.kép
Így az innen szívott levegő szerintem nem elégséges az optimális hűtésre véleményem szerint
Dokkolóban tartva a switch 2-t eléggé lassan pörög a hűtőventilátor, viszont kivéve egyből magasabb fordulatra kapcsol mintha fel akarna szállni
gondolom az említett szűkös szellőzés miatt, kivéve egyből több friss levegőhöz jut (feltételezés
)
Ez nem tudom hosszú távon mennyire befolyásolja a készülék élettartamát, de ezek után én személy szerint a sima verziót amin kivágás sincs nem ajánlanám senkinek
Végezetül jöjjön pár kép

-
pzstm
titán
-400 million Nintendo Accounts have been created. 128 million annual playing users
-84% of Switch 2 players transitioned from Switch
-Preparing more movies in future
-950 million downloads on mobile apps -
ldave
félisten
Érdekes infó a Nintendo jelentésből:
- 84% of Switch 2 players transitioned from Switch

Azért látszik, hogy az OG Switch tulajok aránya a legnagyobb a Switch 2-t vásárlók között
-
alexy92
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez annyival tud többet, hogy részletesen leirja mikor, mennyit játszottál.
-
ldave
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Hol mutatja a sima app?
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
És milyen sokat tölt egyes menüpontok közt.. usability az kb közelít a nullához.
-
markknight
nagyúr
válasz
alexy92
üzenetére
Eddig is lehetett ha UK oldalról töltötted be a store-t nem? Múltkor én találtam valamit és még demót is tudtam webről letölteni egyenesen a gépre.
ldave: Azt a sima app is mutatja. Csak ennek rosszabb a UI-a is, pont most nézem. Én mondjuk nem örülök, hogy ennyi féle-fajta app van. A parentalt még értem, a musicot meg a today!-t simán berakhatnák a Switch appba, ezzel együtt.
Ja és product page az inline böngészőt nyit.. szóval nem túl értelmes app sajnos valóban.
-
-
pzstm
titán

-
ADAM1337
nagyúr
A vicc én indie gamekkel jobban elvoltam mint új címekkel.
Bananza-t nem toltam végig 10óra után noway hogy folytassam, pokemon za-ba raktam 60+ órát kb kimaxoltam, hát csak a vibe vett rá meg hogy betegen elvoltam vele.
A hyrule-t én is várom, Metroid remélem jó lesz azt nem merem előrendelni. -
pzstm
titán
Jol remlik hogy az eves terv volt a 10 milla gep? Vagy jogo marciusig 10 milla?
mert szeptember vegevel mar tulszarnyaltak

9,57 milla Mario Kart World es 3,5 milla Donkey Kong Bananza szeptember vegeig🤗🙈 -
River
Arcképgyáros
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem csak azon spórolnak
-
ldave
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Okés, csak a fotón, amit mutattál, azon nem említik a Switch 2-t, vagy legalábbis a képeken nem látszik.
-
ldave
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez most Switch 1 vagy 2 dokk?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Meg kell faragni kicsit.

-
Norb79
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Szerintem direkt szorul, ha mondjuk kutya vagy gyerek szalad el mellette, akkor a levegőmozgástól ne dőljön ki belőle.
-
gainwardgs
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Gratulálok
-
markknight
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
PS topicban volt aki WD-40-et fújt a controllerbe és azóta nem drifttel neki, szóval
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ahogy látom igazam volt ez is csak egy re-brandelt cucc, márka jelzés nélkül.
Hűtés kialakítás akkor ezen van ? -
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Használj sikosítót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gainwardgs
veterán
Első nagy negatívum, valósággal úgy kell kirántani belőle a switch-et, dokkolasnal is eléggé meg kell nyomni hogy helyére illeszkedjen, meg figyelni kell azért a pozícióra.
Minden más frankón működik egyelőre
-
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Kíváncsi leszek, hivatalos dokkolót azóta sem kapni külön.

-
gainwardgs
veterán
Megjött, beszámoló hamarosan
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én az ipega üvegfóliát raktam fel, egész jól illeszkedik azt is ajánlom. (plusz olcóbb)
Nekem a tokhoz is adtak plusz egyet. -
peternac
tag
válasz
markknight
üzenetére
nekem ilyen van
szerintem a hivatalos case-hez adott fólia nem a legjobb minőségű
ahogy írták: nehéz jól felrakni (nekem az egyik saroknál le sem tapadt, akármit csináltam vele, de az már a fekete kereten van, szóval nem vészes), de a legnagyobb baj vele, hogy puha és durván karcolódik
én kb. napi egyszer kiveszem a dokkolóból a gépet, és vissza, figyelve, hogy nehogy hozzáérjen egyik a másikhoz
ennyi elég volt hozzá, hogy a dokkoló keretnél mostanra megkarcolódjon (igaz, hogy bekapcsolva nem látszik+inkább a fólia karcolódjon, mit a kijelző, de na)
a képen/színeken/tapintáson szerintem nem ront
szóval karcolódik, szar felrakni, elmegy kategóriaa switch1-re annó valami drágább (de nem a legdrágább) üvegfóliát raktam fel, az mind a mai napig perfekt
szóval ha tartósan jót akarsz az elejétől fogva, akkor valami jobb üvegfólia
-
gainwardgs
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én saját alzás fóliát rakattam fel, nem rossz
de persze megy majd az üveg
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én ilyet vettem, nincs vele gond, csak egyet adnak és nehéz felhelyezni.
-
markknight
nagyúr
Amit adnak ehhez az mennyire jó fólia? [link]
Eddig csak olyanokkal találkoztam amik eléggé rontják a kijelzőt. Elég jó árban van ez a táska, csodálkoztam is, hogy miért lehet vajon ilyen olcsó (ismervén a Nintendót) -
Scarletiel
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Kiváncsi leszek a Violet után mi lesz a sorrend, Violet-et valszeg én is újra játszom majd, még sima 1-es gépen toltam ki.
-
30z.Samu
titán
Amíg Ti toljátok az új játékokat, addig én retro-zok. GameCube könyvtárban elérhető a Luigi’s Mansion. Eddig ez kimaradt, tudom pótolni. Eddig nagyon élvezem, egyébkent milyen jól nézhetett ki a maga idejében.
-
markknight
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Abszolút élveztem, nem zavart a betondzsungel. Ha pontozni kéne akkor egy 10/7-et adnék rá, hozták a kötelezőt. A végére már picit idegesített, hogy a 100-as Lucariom kb mindenkit rommá ver. A kedvencem pedig az Arceus, azzal tavaly játszottam sokat. A Violetet meg félbehagytam (kb 4 óra után), de majd ha itt mindent teljesítek akkor lehet visszanézek rá, amúgy is kapott Switch 2 patch-t.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én a wildzone-okkal szorakoztam meg a sidequest-ekkel sokat.
Összességében neked milyen élmény melyik a legjobb pokemon eddig nálad ? -
markknight
nagyúr
37 óra lett a Z-A mindhàrom legendary megvan, már csak szintezés meg a mellékek vannak hátra, utóbbik tök egyediek és jó sok is van belőle. A fő sztori sokszor már idegesítően önismétlő volt, de ezen kívül pénzemnél vagyok, nem sok rossz szavam van rá.
-
Okologicky
kezdő
válasz
ADAM1337
üzenetére
Deeee hogyne lenne érdemes. Csak valahogy sok az üresjárat csak mész és mész, ahol menekülni kell viszonylag egyszerű, azért van több újítás az egyik pazar a másikkal szívtam. Na meg pár bug a legidegesítőbb ami miatt újra kellett kezdeni egy fejezetet. Alone elakadt egy csapóajtónál amit Lowal meg lehetett csinálni. De igen érdemes mindkét szereplővel megcsinálni. Lehet csak annyi volt, hogy pár héttel a második rész után játszottam és nem láttam nagy váltást. De ez CSAK egy vélemény!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Okologicky
üzenetére
Mondjuk ingyen volt, akkor nem érdemes neki kezdeni ?

-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem még elvileg jön a Zelda a központi raktárból. Érdekes, hogy nem egyszerre jött a Pikachu-val, de igazából nem sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Ps portal + sony töltő
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Írtam a supportnak, minden adatot szépen megadtam, leírtam, hogy nincs ki-be lépkedés, csak 1 "családtag" gondolta meg magát 1 nap tagság után... Azt írták, hogy adjam meg a belépni kívánó tag email címét, és akkor továbbítják kivizsgálásra. Erre már nem írtam vissza, de közben - bár nem írták, de - levették a korlátozást, fel tudtam venni 2 embert utána minden probléma nélkül. Szóval a supportot javaslom.
Kár, mert amúgy egész üdítő, könnyed szórakozásnak tűnik 2 world maxolása után, és azért nem egy AAA grafika...

Ennyi pénzért simán adhattak volna egy jobb dokkolót/kijelző