Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Kicsit féltem, hogy én vagyok elfogult
3 órát toltam bele, kézben is élvezhető szerintem -
tomee007007
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Két óra dokkolt játék után, ezt én is csak megerősíteni tudom
És harcaban is teljesen stabilan tartotta az fps-t is, le a kalappal
-
pzstm
titán
Rocket League got a free Switch 2 update that boosts the visuals in docked and handheld play.
- Docked 1080p/60fps
- Handheld dynamic 1080p/60fps
- Increased world detail
- high texture quality in handheld mode
- improved lighting
- high res shadows
- better texture detail -
peternac
tag
cult of the lamb woolhaven dlc-t próbálta már valaki?
neten jókat írnak róla, de ha valaki már próbálta, akkor ne tartsa magában
én titkon vártam egy shadow drop switch2 verziót a cult of the lamb-ből most a dlc-vel együtt, de állítólag most a dlc-re koncentráltak és utána állnak neki a switch2 verziónak (a switch1 verzió is teljesen játszható, de nem
baj ha szebb jobb gyorsabb lesz) -
pzstm
titán

-
válasz
markknight
üzenetére
-
markknight
nagyúr
Három órácska belement ma az FF7-be. Nagyon szürreális Nintendón ezzel a játékkal játszani, főleg ilyen minőségben. Alapból jobban néz ki mint annó PS4-en, a textúrák is sok helyen a PS5-ös verzióból vannak, szóval ilyen hibrid jószág.
-
markknight
nagyúr
Rémálom elso indítás után a Street Fighter 6.. vagy 10 perce popuppok jönnek bal oldalt, megőrülök kb, nem lehet a karakter készítésre semmit koncentrálni. Az meg, hogy ez is game key card, az no comment.
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Most miért vagy ilyen? 10 fpssel és 120p-s felbontáson simán jöhet

-
taki01
őstag
Egyre több forrásból hallani, hogy jön Switch2-re is a GTA6 megjelenés napján már. Kiváncsi vagyok, mert az 5-t kihagyták Switch1-ről, pedig simán elfutott volna a Xbox360/PS3 verziója.
-
Sanraith
aktív tag
Bejelentettek márciusra egy beszélő virágot:
Talking Flower – Coming March 12thÚgy látszik az Alarmo után próbálkoznak más különleges termékekkel is.
-
-
30z.Samu
titán
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kicsako
üzenetére
Nyilván a game mechanika lesz a kérdéses benne, hogyan lesz végső soron kivitelezve.
Nekem a ZA-val akkora bajom nem volt de jobban élveztem a Violet-et sokkal.
A ZA-ban teljesen 0-ra sikerült a felfedezés élményt redukálniuk, remélem most visszatérnek a jó útra.
Én is várom a bejelentőt.ps: nekem 70óra belecsusszant a ZA-ba is.
-
kicsako
őstag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
kicsako
üzenetére
Bő egy hónap múlva Pokémon nap, akkor biztos mutatnak majd belőle egy trailert. A 25 évesen mutatták be anno az első Legends játékot mint "one more thing", jó lenne ha idén is tudnának durrantani valami hasonlót a leakek ellenére. Ha tippelnem kéne, akkor
a Pokémon Presents után rögtön indul majd a Pokémon Champions hozzáférés is. -
Baltincs
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem nem is az a lényeg, hogy fotorealisztikus legyen, a Zelda BOTW-TOTK sem az, mégis jól néz ki. Egy olyanhoz hasonló art styleba pedig simán beleférne a pokémon franchise is. A leakekről lemaradtam eddig, de izgin hangzik/néz ki, jót tenne valami tényleges megújulás a szériának, megérdemelné így 30. szülinapra, ha már a világ egyik, ha nem a legnagyobb pénzmágnese.
Már pont a Zelda miatt is, konkrétan mindkét részre ráhúzható, hogy a konzolt adták el vele telibe. Ha nincs a BOTW, jóval kevesebb darab kelt volna szerintem el az elején az sw1-ből. Ha ott megérte az újítás (szerintem simán), akkor a pokénál is megérné szerintem.
-
markknight
nagyúr
válasz
kicsako
üzenetére
Hát amúgy új engine-nel óvatosan. Olyasmit nem igazán fognak tudni csinálni mint mondjuk a Horizon vagy az a játék amin most dolgoznak. A pokémonoknak olyan az art-style, hogy nem igazán lehet ilyen real-life formátumba beleönteni. Meglátjuk. Bár most láttam valami Pokémon copy játékot pár hete, jónak festett
-
kicsako
őstag
válasz
Baltincs
üzenetére
Gen 10 leakek, 1x már bedobtam de hátha valaki misselte:
- 26-os megjelenés, Pokemon Wind/Waves. DLC 2027ben.
- Új motorra épül, Pokemon Engine X, lehetővé teszi pokemonok lovaglását földön/vizen/levegőben a tervek szerint, bár azóta jött ki újabb pletyka hogy ezt elvetették és egy repülő hoverboardot kapunk végül
- 20millió $ budget, ami az egyik legdrágább játéka lesz a Gamefreaknek, (ZA 13m, SS 16M, SV 22M,
- Térkép:
- A megszokott GYM-ek helyett "kalandokat" azaz "Adventures"-t kapunk, ebben lesznek harcok, mentőakció stb.
- 2024-es beta build kép:
-
kicsako
őstag
Érdemes lehet követni ma este 7kor az xbox Developer Directet, GameFreak új játéka is jelen lesz a bemutatón. Még a végén kiderül hogy egyébként képesek normális játékot is gyártani, csak a Pokemon Company fogja vissza őket
-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Szintén zenész, én is mindig ezeket nézem.
Mi még mindig a MK8-cal játszunk. -
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Lesz majd, csak az nem ingyenes update lesz, hanem fizetős DLC az eShopban
-
pzstm
titán
Mario Kart World update erkezett

-
River
Arcképgyáros
koncsik!
Van valami infód róla, hogy miért nem lehet sehol kapni Switch 2-höz dokkolót külön? A Nintendo oldala Sold Out, Gameparkban sincs és más helyeken se...
Két szoba van két tévével és jó lenne ha nem kéne a dokkolóval rohangálni
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Már másodszor történt hogy játék közben LG c3-on elmegy a kép, total feketeseg, majd kb 3-5 mp és visszajön..
Gyári kábelt használok..4k hdr.mi lehet ez? Köszi. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem olyan vészes, inkább csak pár boss, pályaszakasz, ami szívatós tud lenni
Hardon nincs potion használat, a leülős padok meg csak a HP-t töltik vissza, a manát nem. Szóval a teljes manát be kell osztani az egész fejezetre, emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy mikor mit használ az ember. hogy milyen fegyvert viszel, milyen materiákat pakolsz, stb. Én nagyon élveztem, sokkal jobb a harcrendszer emiatt hard-on, mint simán, teljesen más lesz tőle a játék, taktikusabb.Platina nekem sincs meg, a ruhás dolog nekem is hiányzik, meg még valami gyűjtögetős. De a szuperbossok megvannak: saját videó, spoiler persze, de erre büszke vagyok, napokig próbáltam, mire meglett.
-
Bad Pritt
félisten
-
válasz
markknight
üzenetére
Végigjátszottam PS4-en, aztán hard-on PS5-ön. Nekem ennyi elég volt, csodálatos játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én meg végre így 5 év után befejezem PS5-ön.

-
Ramirex
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Switch 2 pro controllert, nem találok hozzá olyan töltőt amire csak felrakom, nem tetszik ez a vezetékes megoldás. Tudtok ajánlani valamit?
-
markknight
nagyúr
FF7 - Holnap végre megérkezik
-
Norb79
addikt
Donkey kong country returnal HD kapott ingyenes S2 patchet, ami emeli a felbontást S2n, meg S1en és S2n is van új kísérő, Dixie Kong. Tölthető is a javítás.
[link] YouTube trailere.
-
Úgy látszik meg is érkezett az egyik első idei indie gyöngyszem:

Tesztek alapján stabil 60 fps Switch2-ön (1440p dock, 1080p kézben).
-
Nekem eddig nem volt velük gondom, igaz nem tartós műszaki cikkeket vettem. Bennem inkább itthon merül fel a bizalmatlanság, ember legyen a talpán, aki előre tud tervezni, az Aqua után a Bestbyte-nál is érdekes dolgok vannak (ők viszik az office depot-t is), tavaly év végén még az otp kuponokat osztogatott BB vásárlásokra (meg ugye fizz partner is), azt gondolnám ebből kiindulva, hogy stabil cég, aztán tessék.
-
Scholes9
nagyúr
Grafika gyönyörű, lefolyik 120 fps-ben a TV-ről
-
pzstm
titán

-
jcrk
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Szokott 20 € is lenni a shopban
-
markknight
nagyúr
Switch 2-tes Street Fighter 12 ezer forint.. Na jó, erre rárepültem

-
markknight
nagyúr
Aztán kiderülne, hogy tavasszal jön az OLED
Mondjuk jól teszik, húzzák is le a konzol árát, mert elég csak betenni a lábukat a családokhoz és máris lehet költeni a 30-40 ezres játékokra. -
pzstm
titán

iszonyat durva akcio a gameparknal
-
Sanraith
aktív tag
-
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Régebben mikor, vettem egy játékot a shop-ban (UK) ha jól emlékszem egy bizonyos százalék vissza jött a wallet-ba. Ezt az összeget gyűjthettem is vagy a következő vásárláskor felhasználhattam. Ez most Switch 2 esetében nincs, vagy én nem látom, vagy máshova került.
Erről tud valaki valamit? Előre is köszönöm a válaszokat. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"DQVII diorámánál is, nem igazán tudom, kinek szólnak ennyiért"
Hát a japcsiknak, akik egy bögrét is megvennének ennyiért, ha DQ7 van rányomva

Meg szerintem azoknak, akiknek ez valamiért kimaradt eddig, de szeretik a régimódi JRPG-éket. Az biztos, hogy nosztalgiából tuti, hogy nem sokan ugranának neki megint csak azért, mert jól néz ki és valamennyivel könnyebb is lett. Ahhoz túlságosan méretes egy játék. De ez akkor is így lenne, ha egy 10 eurós/4000 hufos frissítésként megkapná mindneki, akinek megvan 3DS-re
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Magyar árazást néztem PS5 fizikai formában, Saros egyedül drágább és az is csak épphogy. A DQVII digitálisan 26K, fizikai formában 28K, ez azért rohadt messze van a jelenlegi ~23K-tól, ami kb. 60 euro.
Ha 40 eurót átfordítanának 15K-ra az korrekt lenne, annyiért szerintem rendelném én is.Mindegy igazából, nem akarok tovább kötözködni, nálam nagyon kilóg a lóláb ezeknél a pixel remastereknél, HD-2D remake-eknél, meg ennél a DQVII diorámánál is, nem igazán tudom, kinek szólnak ennyiért.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pár éve arrább mentek ugye az árazások sávjai, de szerintem is egy 40 euró lenne ezért korrekt annak ellenére, hogy azért láthatóan többet dolgoztak rajta, mint amikor a Nightdive meg az aspyr arrébb tesz két pixelt a System Shock 2-ben vagy a Soul Reaver 2-ben.
Az általad felsorolt játékok meg nem annyiba kerülnek mint ez. A DQ7-nak ugye 60 euróba, a Crimson Desertnek 70 euróba, a Sarosnak 80 euróba fáj standard kiadásban az áruk. A Pragmata az, ami tényleg ennyi, de az meg nagyon úgy néz ki, hogy erősen nerfelve lett minőségben ahhoz képest, amit a bejelentő trailerek ígértek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Tehát a játék jelentős része hozott anyag, nem kell újra feltalálni, cserébe olyan áron vagy drágábban megy, mint a vadiúj IP Pragmata, Saros és Crimson Desert (csak hogy kurrens példákat hozzak), amiket nulláról építettek fel. Továbbra sem azzal van a bajom, hogy mit tud a játék, korrekt remake-nek tűnik a demo alapján, hanem hogy mennyiért akarják rád sózni. Hozzáteszem, ez nem Square sajátosság, Nightdive munkáknál rendszeresen jojózik a szemem az árazáson.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A remake jó esetben megfelel a mai kor igényeinek. Aztán vagy megmarad megmarad a játék hangulata vagy nem.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jó, de egy hagyományos remake-nek pont ez a dolga: szép, modern grafikával megkapjuk az eredeti játékot, némi finomhangolással, hogy mai fejjel is élvezetes legyen. Amiket a Capcom csinál a Resikkel meg a Square az FF7-el, szerintem sokkal inkább mondható amolyan remixnek. Az eredeti játékok szemmelisége ott van valahol bennük, de valami teljesen más jön létre általuk.
-
woros
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Mario Kart World Tour-ban knockoutot
Ezt nem tudtam hirtelen értelmezni, de rájöttem, hogy Knockout Tour-ban nyertél egy versenyt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Külsőre igen, tök oké, jól is néz ki, de a demo alapján szemre az egyetlen érdemi változás az volt az eredetihez képest, hogy látszódnak a random encounter szörnyek. Meglátjuk a teljes játék milyen lesz, nekem a demo karcsú volt ehhez az árcédulához.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De ez most rendes remake. A nulláról újraépítve. Az FFT "remaster" meg tényleg a pofátlanság szintjét súrolta. Mármint sokkal többet érdemelt volna az a zseniális játék.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez a most érkező DQ7 azért van olyan szintű, mint a Resi 4 remake, a saját kategóriájában. Szerintem is drága, nem is tervezem day1 megvenni. Az FF Tactics látványban tényleg nem sokat kapott a PS1-es eredetihez képest, de ott nem éreztem drágának a játékot, lehet azért mert nagyon rég volt már, hogy játszottam a PSP-r részt.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az árazással van bajom ezeknél. A Doom, Quake felújítások mind filléres tételek és többnél van tartalmi változás is, ezek a Dragon Questek meg a FF Tactics az áruk alpaján olyanokkal versenyeznek, amik tartalmilag és játékmenetben is masszívabb felújítások (FFVII, Resident Evil). A DQI-II, DQIII, meg ez DQVII 26 ezresért nagyon furcsa szerintem.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
bananjoe
üzenetére
Végülis te már megkaptad a kontrollert és használod is vagy csak most rendelted meg?
Ha már használod egy ideje (pár napja esetleg), akkor írhatnál pár mondatot róla, érdekelne.Sőt, ha esetleg használtad PC-vel / Android-al (telefon vagy Google TV / Streamer), akkor az a tapasztalat is jöhet.
Ravaszoktól tartok egy kicsit, hogy nagy a kezdeti deadzone. 8bitDo Ultimate 2C Ultimate-et vettem Geforce Now használathoz, amit PC-n és Google TV Streamer-en használtam, de annál azt vettem észre, hogy a ravaszoknál a kezdeti deadzone nagyon nagy volt és pl fps-nél a lövésnél marhára be kellett nyomni, hogy be is vegye.
-
-
Fradizmus
csendes tag
Az összes felújított Dragon Quest-tel most én is szemezek.
Novemberben megvettem a Final fantasy tactics – the ivalice chroniclest, és az egyik legjobb játékélményem volt az elmúlt évekből. Az első jrpg amit végigjátszottam, munka és család mellett is beletettem azt a kb 50 órát mert a sztori és a harc is kiváló. Ma rendelem is a következő célpontot: Bravely Deafult Flying Fairy HD Remaster (Switch 2) - jó árban van most az egyik nagy konzolboltnál. -
-
markknight
nagyúr
Na, 20 óra után végre sikerült nyernem Mario Kart World Tour-ban knockoutot. További jó hétvégét!

-
RangerFox
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Csak nem jött át a demo alapján, hogy mitől olyan kihagyhatatlan, és csak szerettem volna valami beszámolót arról, hogy mit nem vettem észre, vagy aki már végigjátszotta az eredetit, hogy miért szereti annyira.
-
RangerFox
veterán
Végigjátszottam a Dragon Quest VII Reimagined demot. Tetszett, de annyira nem éreztem elragadónak a sztoriját, vagy a karaktereket. Kicsit lapos, vanília JRPG-nek tűnik. Valaki győzzön meg az ellenkezőjéről és mondja azt, hogy érdemes 90 órát belepakolni, mert jó a sztorija és érdekesebbek lesznek a karakterek.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
szkutyi
üzenetére
El tudom képzelni hogy a vezeték nélküli kapcsolatba bezavar valami, egyszer előfordult már velem utazáskor hogy hagyott ki inputot a Switch1-es joy-con, ami megjavult miután kiszedtem takarásból a dokkolt konzolt. De önmagában nem kellene gondot okozzon hogy 3m-re van.
-
Rittixz87
újonc
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani a Vampire Survivorhoz hasonló, értékelhető alkotásokat ? Ez a játék (és stílus) kegyetlenül jó, letehetetlen. -
playmore
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
4K lett a felbontás, de mivel alapból is magas volt ezért ez nem annyira látszik. Illetve a töltési idő a felére csökkent. Semmi mást nem változtattak, se 60 fps se semmi. Nem sok az összeg, de már megint ott tartunk, hogy teljesen véletlenszerű melyik játék mit kap és mennyiért. Van ahol ennél több ingyen van, van ahol még ennél kevesebb többért valami kamu tartalmi frissítéssel. Arról ugye nem is beszélve, hogy ezek kvázi pár ember minimális időt igénylő munkája.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
2500 forint igazából nem sok, ez kb tükrözi hogy nem sok változás van. Mármint látszik, hogy élesebb a kép, de kb ennyi. Meg van egér támogatás, meg Online játékban 8 helyett 12-en is lehet játszani, ha mindenkinek Switch 2-je van. Ill. kamera és mikrofon is játszik a kommunikációnál. Szóval apróságok vannak, de szerintem ehelyett reszelhették volna inkább az új játékot.
-
horkovy34
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
+1 👍! Minden szavaddal teljes mértékben egyetértek! Egyszerűen tűpontos minden aspektusa!

-
Scarletiel
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Én nem, mert azért rendelem boxba, mert nem tudom feltétlen azonnal átvenni. Sokszor van rá panasz, hogy beázik a box akár egy kicsit is és azt még a karton felfogná, de legalább jobban védené. A másik bajom, hogy nem bízom kb senki idegenben sokszor még ismerősben sem, így a futár jóindulatában sem, hogy fog-e kotorászni vagy nem. A boltban szintén nem bízok, hogy nem-e küld bontott terméket olyan cuccnál mint a Switch 2 ahol nincs matrica ami erre is szolgálna, hogy lássam beletúrtak e vagy nem. Kivette-e a futár az MK World kódot vagy sem, ugye ahogy itt is volt aki panaszolt ilyesmit. Illetve nem szeretem sem azt, ha a futár látja mit rendeltem, sem azt mikor bizonyos embertársaim előtt kell kivenni a csomagot és karton híjján látják milyen értékben rendeltem majd udvariasan megkérdeznek, meg tudom e mondani mennyi az idő, csak a Switch 2 kijelzőjén tegyem már mindezt. *Wink Wink*
Ezt így olvasva biztos túl van dramatizálva és együttesen soha nem jönne be mind. Továbbá hozzáteszem velem még soha nem fordult elő egyik sem, de ettől függetlenül még benne van a pakliban amit egy kartondoboz ha nem is megszüntetni de esélyt csökkenteni tudna.
A környezetszennyezés meg csúnya dolog, de majd ha nem megy mindenki kocsival akinek nem is lenne muszáj, nem közlekedne trillió gázolajzabáló kamion, tankerhajó és repülőgép a világon illetve ha majd nem a mindennapos életben maradásomért kell majd dolgoznom, akkor majd elgondolkodok, hogyan tudnék többet tenni az ügy érdekében mint jelenleg.
-
daniiel09
tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem azt az 5€-t simán megéri. Elég sokat játszottam már vele eddig is, ez az upgarde után viszont sokkal szebb lett a játék. Legalábbis handheld módban biztosan, tvn nem próbáltam még.
-
markknight
nagyúr
De jó, hogy nem vettem meg az Animal Crossing-ot. Még mindig 30 fps és nem is tudnak vele majd mit csinálni állítólag. Amit nem igazán értek, hogy pontosan mire fel kér a Nintendo ezért az updateért bármi pénzt..
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én szeretem, elég szennyezés van így is a bolygón. Vettem már ki iPhone-tól kezdve elég sok dolgot az automatából, soha nem volt problémám vele.
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor lehet inkább bemegyek az Alzába 800 m a melóhelyemtől
-
Scarletiel
őstag
Nekem oda jött. Nem kedvelem az Alza megoldását, hogy semmi kartonba nem teszik bele, csak maga a gép doboza van bebaszva a boxba, ami amúgy full kinyitható, mert nincs védő ragacs se tehát a futár kegyeire vagy bízva, hogy kivesz-e belőle valamit vagy nem. Sosem fordult ilyen elő de attól még nem kóser.
-
szkutyi
addikt
Azt vettem észre ha ketten játszunk, 4k hdr tv-n a Mario kart word-ben, nehezebben veszi az r-gombos skillt...közre játszhat esetleg az hogy tőlem 3m-re van a switch2 ?vagy az hogy 4k hdr-ben megy és már sok neki?ha 3an játszunk ott már le esik az FPS azt tudom....vagy kezdjek gyanakodni?:/
-
Legalább nem szegecselik a kijelzőnek a számlát, mint tették azt néhány amcsi boltban
-
tl-x
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Emagra semmiképp, Alzából szaktam rendelni szinte mindent, nekem se volt vele gondom. De Switchnél kicsit más a helyzet mivel ha jól tudom nincs lezárva a doboz. Lehet elmegyek érte inkább személyesen.
-
-
tl-x
addikt
Alzaboxba rendelt Switch 2-vel mi a tapasztalat? Minden rendben vele? Nem volt a doboz megnyomódva, kinyitva?
-
-
tl-x
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Vékony tokot néztem hozzá ezért is fontos volt a grip kérdés. -
-
Kis Samurai
tag
Én grip nélkül játszom, 99%-ban handheld. Nem azt mondom hogy a világ legkényelmesebb dolga, de a switch 1 esetén kb fél óra után már görcsölt a kezem (lapát kezem van), most nincs ilyen gondom, simán szívok 2 órát a silksong egy jumping puzzle részén anélkül hogy fizikai fájdalmaim lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sirandrish