Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Be quier dark rock elite
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Itt a legújabb HDR beállítás Switch 2höz az újabb frissítések után: https://www.youtube.com/watch?v=FDEomvX0YjM
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megnéztem..látom vannak ilyen challengek. Egyet meg is csináltam, meg 2 mapon gyorsan végigkukkantottam, és kicsit túlzásba is estem...465-->515 banán..
Mostmár nem döglik éhen DK
-
Shamat
aktív tag
Kíváncsi leszek mennyire fog tetszeni, de már nagyon vártam...
-
xAttilax
őstag
Kíváncsi leszek milyen lett a port, sajnos tesztekre panaszkodtak az input lag miatt + picit félek a controllertől is. Lehet jobb lenne ezt joy connal mint a pro contival a D-pad miatt. Na mindjárt kiderül

-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Postgame legelejeig juss el legalabb, nem csak palyaujrafutasokrol van szo

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Jelenleg az Egyesült Államokban élek és dolgozom,. Így itt szeretném megvenni a Switch 2 gépemet. A mostani gépem egy Switch 1 első szériás európai gép UK fiókkal. Shop-ban vett és kártyás játékom is van. Lesz/lehet bármi hátránya az itt vett gépnek? Gondolok itt fiók transzferek, kártyás, letöltőtt játékok használatára.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Úgy terveztem hogy legalább mégegyszer végigfutok minden mapon, de egyelőre elengedtem.
Nem tartom elképzelhetetlennek hogy majd egyszer ténylegesen meg is csinálom, de nem most!
Ránézek inkább a Hyrule Warriorsra
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Post-game dolgokat el is engeded?
Én még szórakoztam vele egy kicsit, de az összes banán tuti nem lesz meg nekem sem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah a végtelenül elhúzott végjáték ellenére is a végére értem a DK-nak!
465 banánnal fejeztem be, és a vége (ahogy el volt nyújtva) annyira lehozott az életről hogy még a konyhában lévő banánokat is kidobtam a pics*ba
A lényeg hogy egyelőre tuti nem lesz meg az 500...elég volt ennyi majomkodás egy ideig
-
Scarletiel
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Megkövetem magam, én nem tudom mit kapcsoltam tegnap youtube-on, ott egy maca volt végig és full unalmas volt. Úgy néz ki megint előbb járt a szám mint az eszem. Most nézem vissza a rendeset teljesen más. Elnézést mindenkitől.
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én jelenleg elférek az alaptárhelyen is.

-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha megkened gombával, vajon nagyobb lesz a tárhely?
-
Scarletiel
őstag
Végül nem a Samsung lett mert az Ipon csak jövő héten szerdán tudná a futárnak odaadni. De reméljük ez is van olyan jó
-
abrtom87
tag
Szerintetek gyereknek (ketten jatszunk) mit erdemesebb megvenni 2-re? Switch Sports-ot (nem mukodik a lab pant 2-n, nincs update) vagy valami Mario Tennis, Mario Golfot (nem tudom melyik sport tetszene neki jobban, de teniszezni fog jarni tavasztol)? Esetleg lattam lesz most 2-re valami uj Mario-s tenisz is.
-
pzstm
titán

-
ldave
félisten
Orbitals – Announcement Trailer – Nintendo Switch 2
Hú, ez tök jól néz ki, úgy látszik végre valakik felveszik az It takes Two/Split Ficiton féle kétjátékos coop vonalat.Ugyanitt, looking for a friend
-
Scarletiel
őstag
Néztem egy darabig de a hideg kirázott annyira lélektelen volt. Felhagyhatnának végre azzal hogy betesznek egy plázacicát konferálni akiről sikít hogy semmi köze a gaminghez de tud nagyokat vigyorogni miközben olyan szavak hagyják el a száját amit értelmezni se tud.
-
ldave
félisten
Megjelent a Warhammer 40,000: Rogue Trader Switch 2-re.

Klasszikus körökre osztott RPG, kíváncsi vagyok a tesztekre tech oldalról, mert PC-n a játék remek.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat a vegso bossfight egeszen zsenialis, amolyan katarzis volt szinte nekem
-
taki01
őstag
1 nappal korábban, de megjött
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
érdekes a DK, valami hiányzott nekem belőle
szinte tökéletes game, lehet azért, mert iparos-munka hatása van
a gameplay is olyan, kicsit grindelős -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Majd még meglátom....lehet azért azt az 500at összekaparom már csak büszkeségből

-
Scarletiel
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szegény maki éhes marad
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah már lassan a DK végére érek, vagyis azthiszem, mert a vége úgy elvan nyújtva mint egy rossz rágó.
Összességében nem rossz cucc, de azért nem vágtam hanyatt magam tőle. Egyszer mindenképp megéri végigjátszani, főleg a rajongóknak, de így a vége felé is tartom hogy a kevesebb néha több....lett volna! Lehessen rombolni, de szerintem túlzásba vitték. A végén(?) meg hogy nem győzünk kergetőzni...nem értem. Miért nem lehet egy normális bossfightot berakni? Neeem...itt üsd le, de elmegy, ott üsd le, de elmegy...vonatozz 24szer egymás után...inkább raktak volna bele még egy mapot ha már plusz játékidőt akartak
Így a vége holnapra marad, mert nem vagyok gazdag, és éjszakára menni kell dolgozni
Az elején 500 banánt céloztam be, most olyan 440 körül járok, és egyelőre nem vagyok benne biztos hogy összeszedem azt a 60at még...majd kiderül

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Basztikuli, nem
-
penge111
addikt
Most egy picit lefigyedt a szám a Metroid Prime 4 kapcsán, Switch 2-n is ennyire kietlen, kihalt a
rész?sivatagos -
playmore
tag
Azért a 70-80 dolcsis játékárak mellett én nem félek, hogy nyomorba dőlnek.
Én saját magamat sajnálom, mert megint hivatkozási alapot teremtenek a gyártók valamiféle konstans prémium áremelésre ami természetesen fordítva nem lesz érvényesítve amikor majd normalizálódik a helyzet. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
& tl-x: F5 után sem?
-
FantomKatona
csendes tag
Sziasztok, keresem új nintendo családomat, a nagyobb előfizetésbe, ha volna valakinél hely.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
ribizly
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ez egy olyan dolog, amit széttárt kezekkel, csak simán át fogunk élni.
Bízzunk benne, hogy a lehető leggyorsabban lezajlik és nem lesz nagyon fájdalmas a következménye, amikor összecsuklik. -
ribizly
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
És akkor majd a részvényesek mennek át AI cégeket pumpálni.
-
Scarletiel
őstag
válasz
ribizly
üzenetére
Én maximálisan egyetértek veled. Ne tudd meg mennyire levert voltam/vagyok az egész AI boom meg tech krízis miatt. Kívántam én már sok rosszat minden cégnek aki erről tehet, de úgy sem válik be egyik sem, mert ahogy te mondtad mindig az end-user veszít, rá lesz minden terhelve.
Hosszútávon valamit kell majd kezdeniük a konzolgyártóknak (Nintendo, Sony), mert ha csak áremelés van, akkor egyre kevesebb ember veszi meg a terméket, ami meg vonja magával, hogy a negyedéves, éves mutatóknál a már amúgy is mocskos gazdag részvényesek, tulajdonosok nem fognak örülni. -
abrtom87
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Nagyon jo. Gyerekkent pc-n szetjatszottuk. A puzzle resz nem tetszett sose mondjuk. Azt nem ertem mi kerul 20 ezer forintba egy ilyenen? Egy Cyberpunk ugyanannyi. Nem hinnem, hogy ugyanannyiba fajt a fejlesztes. Ha 10 ezer lenne, mar megrendeltem volna, de igy inkabb nem, majd ha G2a-n lesz akciosan.
-
ribizly
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ez egy dolog. Természetesen ez fog törtenni.
Csak ez igazából "senkinek" sem jó.
A Nintendo nem nyer rajta, mi nem nyerünk rajta. Csak a memória gyártó nyer(ne) rajtunk, de valójában nekik aztán halál mindegy ki veszi meg, mert az AI csodagyárak felszívják akármennyiért is.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyébként miután elindítottam én is tapasztaltam azt a rettentő nagy input lag-ot amit a hírekben írnak, de azt hittem, hogy eddig is ilyen volt és nem foglalkoztam vele (kb. fél éve játszottam vele utoljára).
Jó tudni, hogy nem én vagyok a hülye. Remélem gyorsan lesz rá javítás és talán a 60 fps-t is hozzávágják, mert szerintem a gép bírná. -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem sincs, sehol se találom!
-
pzstm
titán

-
Crvsh3R
senior tag
-
tomee007007
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem felment tegnap. Digitális verzió van meg az NS1-es verzióból, így €0-ra hozta az NS2-es verziót az eShopban. Tárhelyben lehet készülni rá, 50+GB... (pontosan 53.1 GB, szemben az NS1-es 12.9 GB-al)
-
tomee007007
addikt
Skyrim Switch 2 upgrade sikerült valakinek?
-
playmore
tag
válasz
lazac_
üzenetére
A Monster Hunter Stories 2 óta szoktam néha ránézni, mert az nagyon megtetszett (60fps Switch 2 frissítés alkalmából volt trialban). Xboxon is volt ilyen korlátlan hétvégi trial régen és rövidebb játékokat simán végig lehetett vinni, de most már okosodtak és le vannak idő korlátozva... Itt azért az 1 hét nagyon nagyvonalú, de a Monster Huntert akkor sem vállaltam volna be úgy.
Az Illusion Islandról azt olvastam, hogy középszerű, de nekem tetszett a Battletoads amit a készítők előtte csináltak így ha csak nem borzalmas akkor szerintem elpötyögök vele. -
-
taki01
őstag
Holnap már jön is a Terminator 2D NO FATE Switchre. Ma jött a GLS értesítés
-
playmore
tag
Ma láttam az NSOban, hogy A Disney Illusion Island 11-17ig játszható az előfizetőknek. Jól tudom, hogy ezen az időn belül korlátlanul gyűrhetőek ezek a játékok? Legalább is múltkor azt olvastam a Monster Hunter Stories 2 kapcsán. Viszont ez a játék a Howlongtobeat szerint 7-8 óra végigvinni és "maxolni" is 11 óra körül van vagyis kényelmesen végigjátszható kvázi ingyen.
-
Elderath
addikt
Ez a kirby air riders érdekes egy játék. Elején úgy voltam vele hogy miért fizettem ezért ennyit, de minél többet toltam annál jobban tetszett. Most úgy vagyok vele, hogy minden nap tolom egy kicsit. Igazi dopamin bomba

-
Ja azt vágom, hogy mi a nevük és mire kellenek ( utána néztem 😁) csak azért írtam, hogy nem tudom mik, mert se nem szobrok, se nem bábuk így hirtelen nem tudtam megnvezni őket, de akkor amőbák😂 Leginkább az anyagukra voltam kíváncsi, köszi
De jól néznek ki minden esetre 👍 -
pzstm
titán
Kesei Mikulas magamnak
-
Scarletiel
őstag
Köszönöm meg is rendeltem!
-
Bilux
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ipon tökéletes

vagy nekem van egy mert 512-re váltok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Scarletiel
őstag
Ez esetleg?
[link]
Ennél sokkal olcsóbban nem találok. -
válasz
tomee007007
üzenetére
Most írta Bad Pritt, hogy ebbe express vagy mi kell, ezt nem tudtam, tehát ez sima micro SD kártya sajnos ennyiért, kis naiv azt hittem, hogy sima kell bele, elfelejtettem, hogy a Nintendo topikban vagyok...😂
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Itt hardveraprón is vannak bontatlan SanDisk microSD kártyák [link] , 256-os 13K, 512-es 17K, szóval érdemes körbe nézni, a felettem ajánlott oldalon 76€ a 256-os, hát annyit biztosan nem adnék érte, de az 512-esért sem 😂
-
tomee007007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szia!
Én anno KV-tól rendeltem a Nintendo licenszes Sandisk 256-ost, illetve sima Sandisk 512-est a hivatalos eu-shopból, ahol érdemes;
- szétnézni a kuponok között, mert mindig van egy csomó,
- regisztrálni, akkor is kapsz elvileg kedvezménykupont,
- 2 napig bent hagyni a kosárban a kiszemelt kártyát, folyamatosan, egyre kedvezményesebb kuponokat dob majd neked rá a rendszer, ahogy telik az idő
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom egy 256GB-os SD express card bővítésen a Switch 2-höz mielőtt ott is mégjobban kilőnek az árak. Van esetleg valakinek javasolt márkája, típusa ezzel kapcsolatban? Linket is elfogadok hozzá köszönöm.
-
ADAM1337
nagyúr
Volt egy update is 21.1.0-ra, sokat nem mond el de pár játék blackscreenjét javították elv.
Ver. 21.1.0 (Released 9 December, 2025)
General system stability improvements to enhance the user's experience. -
Áh ez a Hyrule Warriors eszméletlen, mi már az a sárkány harc, és a levél fejű kis valami, hogy keni már😂😂😂 Pedig nem rajongok a Dynasty Warriors szerű játékokért, de ez mindent visz 😳
-
taki01
őstag
Most sikerült befejezni a SW Outlaws-t. A story szerintem rendben volt. Egy pár kisebb hibától és néhány crash kivételével, teljesen rendben játszható. A legutolsó patch óta nem is tapasztaltam szinte semmi hibát.
Most majd következik az AC Shadows
-
Scholes9
nagyúr
Nézegetek gripeket, mert kedvet kaptam hozzá, hogy handheld is használjam a gépet. Elsősorban olyan kerestem, ami az országban elérhető és nem kell külföldről rendelni.
Elsőre ezt találtam: [link]Esetleg másik tipp?
-
tomee007007
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Ahogy nézem a fórumokat, nagyjából mindenki ezzel szenved: megvan kártyásan, anniversary dlc megvásárolva az eShopból, aztán sehogy sem frissül. Bár volt akinek sikerült virtual card eltávolítással, de ez nem sok mindenkinek jött be, nekem sem. Most próbálom másodjára is újra rakni az egészet, hátha....
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem kártyás, sima skyrim van, arra lehet venni, akció nélkül olyan 20 euró környéken anniversary dlc-t, ha az megvan, akkor patchel ingyen S2-re. Na azt nem vettem meg én sem.
Azt nem tudom kártyás anniversary jött e ki, vagy azt csak digitálisan árulták vagy csak így patchnek. Nincs előttem a gép, majd este megnézem alaposabban, engem a kártyás sima verzió érint, az tuti így van, ahogy írtam. -
Crvsh3R
senior tag
+ #10210 kicsako
Köszi az infó!
Egyelőre PC-n néztem rá az eShopra és nekem úgy tűnik, hogy ugyanaz van ennél, mint a Hogwart's Legacy-nél: nem upgrade, hanem teljesen különálló a Switch 2-es verzió. Legalábbis az eShopban nem upgrade-et hozott, hanem nullázta a Switch 2 Edition árát.
Kérdés, hogy az ügyeskedőeknek, akik szereznek egy kártyás verziót, azoknak is engedi-e ingyen beszerezni, úgyanúgy, ahogy a Hogwart's-nál a kedvezményt adta... -
bmakszim
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Egyelőre ennyit írnak a hivatalos oldalon:
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition takes advantage of the Nintendo Switch 2’s impressive hardware with:
- Enhanced resolution and DLSS anti-aliasing
- Improved load times
- Optimized performance
- Mouse control support
- Motion controls
- Amiibo supportThe Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Out Now on Nintendo Switch 2
-
meoindil
aktív tag
-
kicsako
őstag
-
Scarletiel
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
A pokemon esetében az a baj, hogy nyilván aki él hal a franchise-ért és ki van éhezve kb az egyetlen ilyen evolálós gyűjtögetős és harcoltatós játékra az nem fogja azt mondani, hogy a grafika egy kalap szamóca, szinkron továbbra sincs, a megák designja kb ai generált és gusztustalan ronda. A történetvezetés kb olyan mintha egy 2 évesnek készült volna. Ezért áll szarul az össznépi megítélése, de ha ismerettségben megkérdezed azokat akik ismerik és szeretik a Pokemon franchise-t azok valószínűleg nem fognak rosszat mondani rá főleg ha igazolni kell a 25 ezer forintos vásárlást is.
-
kicsako
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Mondjuk az hogy mi tetszik a népnek/kritikusoknak.. Legends Z-A is 4.0-n áll játékosoktól, közben meg mindenki akit ismerek és próbálta imádja. Pokemon Sword/shield ugyanez, egyik kedvenc pokemonom, mégis lepontozzák metacriticen
Fire Emblem Engage is 80/7.0 értékelésen áll mégis baromi jó és mindenképp érdemes esélyt adni neki ha valaki szereti a műfajt, a hardcore kedvelők szerint jobb is mint az FE3H aminek jobb értékelése van. -
-
válasz
meoindil
üzenetére
Igen, én is a pontszámot veszem általában figyelembe.

Egy 8 pont feletti játékba szerintem bele lehet vágni nyugodtan, ha a műfaja nem idegen tőlünk.
Például én nagyon akarom szeretni a soulslike játékokat, de annyira béna vagyok, hogy csak idagállapotba kerülök tőlük egy idő után sajnos. -
válasz
penge111
üzenetére
Igen én is arra gyanakszom, már mint a gyatra HDMI kábelre, mert amit a géphez adtak khm... enyhén szólva is gagyi, most átdugtam ami a Ps5Pro gépben van, az egy 18K-s kábel, most tesztelem aztán kiderül, eddig nem ment el a kép, kopp-kopp-kopp 👍 Mondjuk jött valami frissítés is a géphez pont az imént, lehet olvasták amit írtam 😂
Más: megérkezett ez a Hyrule Warriors játék, uh ez is mennyire szép és addiktív, úristen azok a harcok mennyire élvezetes 😳
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- bambano: Bambanő háza tája
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest