- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
senior tag
Just in from NatetheHate Podcast. Splatoon Raiders, Fire Emblem Fortune's Weave, Rhythm Heaven Groove, and Switch Sports launching this summer. Switch 2 Editions for Xenoblade Chronicles 2 and Pikimin 4 coming this year. "Classic Style" StarFox game for this Summer! Heard whispers of no General Nintendo Direct Until June and 3D Mario is 2027. Zelda Ocarina of Time Remake is the Holiday Game.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
playmore
üzenetére
Szégyen ami folyik a világban. Nekem meg a legelső szériás ps5 van amit megjelenéskor vettem 180ert. 5-6 evvel később meg már 280 ezer lesz kb itthon.
Emiatt cseréltem le az S1 Oledet is 1 hónapja S2re meg ha nem is lett volna feltétlen muszáj… De nem bántam meg, klassz gép
-
playmore
tag
PSre ráhúztak 100 Eurót szívbaj nélkül áprilistől. Nagyon durva, max 50et tudtam volna elképzelni. Eddig meg voltam győződve, hogy a Nintendo nem engedhet meg magának áremelést, de most már nem. Szóval nem tudom kinek mondtam nemrégiben, hogy én várnék a vásárlással... már nem biztos.
-
Becksman
őstag
Tudtok megbízható oldalt ahol olcsóbban vehetoek nintendo switch játékok kulcs formájában? Outlast érdekelne, de a storeban az árát picit sokallom.
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
A dobozzal ki kell tömni a lukat a gyerekszoba falán.
-
tomee007007
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Csak majd a harangszó nehogy megzavarja

Most már tényleg rendben van így ez a port is...de biztos csiszolgatják még nyárig....
Mondjuk az furcsa, hogy a PC-s verzió nálam kb játszhatatlan, folyamatosan crash-el, arra meg sehol semmi frissítés hónapok óta
Egyébként miért vártok erre a dobozos CIB verzióra? Csak a doboz miatt? -
tomee007007
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Jajj, ezt elfelejtettem írni, nem zavaró, úgy sem hogy maxon van a blur, ha jól emlékszem 10 fokozatban állítható
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Élőben nem zavaró a blurozés?
-
kicsako
őstag
Tegnapi Xbox Partner Showcase játékai, néhány érkezik Switch 2re is:

Sz*r a kép minősége szóval inkább leírom:
Bluey's happy snaps - 2026 Fall - Switch1+2
Forever Ago - 2026 Fall - Switch 2
Grave Seasons - 2026 Aug 14 - Switch 1
Super Meat Boy 3D - 2026 March 31 - Switch 2
The Eternal life of goldman - 2026 TBA - switch 1 -
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Fallout4es infókat nagyon köszi, ahogy mondtam a gyerek kedvenc játéka, jóság lesz, hogy nyáron már ezt is fogja tudni nyomni a faluban a kerti hintaágyban.
Várom a dobozos verziót áprilisban, hiába csak aktiváló kód lesz benne. -
Scholes9
nagyúr
Megvettem a Pokopiát, elég jól behúzott. Van vége a játéknak egyáltalán?
-
tomee007007
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem bírtam ki, és csak bezsákoltam tegnap, handheld beleraktam egy óra körül a Kena - Bridge of Spirits-be: nem érződik darabosnak, még ha csak 30-35 fps körül is van, szerintem teljesen játszható még harcokban is, grafika parádés, és még kézi módban is magas a felbontás.
+1
Tegnap írtam, hogy Fallout 4-re jött nagyobb frissítés, pár óra múlva ki is jött a patch notes: sok javítás mellett megérkezett az ígért DLSS is a játékban, ami igencsak érezhető a grafikában mind dokkolva, mind handheld. Az érezhető minőségi ugrás mellett a képkockasebesség most már állítható játék közben is, nem kell visszalépni a főmenübe, handheld most már tényleg szép éles a kép, és pl. 40 és 60 fps módok között egy-két árnyék és megvilágítási effekttől eltekintve nincs nagy különbség, szóval jól sikerült.Resident Evil Requiem pedig ma kap egy frissítést.
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Redditen azt olvastam, hogy a kártyás verziót nem tudod upgradelni.
tomee007007 Neked digitálisan van meg? Ez igaz lehet? -
playmore
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez is megmarad mint a Hogwarts ha kölcsön kérsz egy kártyát?
-
tomee007007
addikt
Tomb Raider I-III S2 ingyenes update most már tölthető, akinek megvan az S1 verzió.
Sajnos viszont külön alkalmazás, így az eddig mentések elvesznek.+1 Fallout 4 most kapott egy sokgigás frissítést
-
tomee007007
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ahogy most nézema 4. gameplay videót, szerintem is 30 fölött van...blur lehet azért saját képernyőn más lesz, vagy kikapcsolható...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
25-nél többnek érződik, de aza blur kameraforgatásnál
-
tomee007007
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Igen, az engem is lelombozott kissé....pedig gondlkozom, hogy ma bezsákolom...még iszok rá egy kávét

-
Mi ez a Tomodachi Life?
Ez is Pokopia/ACNH koppintas? -
gainwardgs
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
25fps
-
tomee007007
addikt
Kena - Bridge of Spirits-ről már kint van egy gameplay video
-
Norb79
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ezt én értem, és azt is kiírhatják nyugodtan, hogy 2026 májusától kezdve a Switch2 egy hibrid konzol lesz és onnan kezdve dockolva és kézben is lehet használni, csak ugye az nem fog azon mit se változtatni, hogy amúgy első naptól kezdve hibrid konzol.
Már rögtön az első nintendo által kiadott switch2 játéknál is eltért a fizikai és a digitális kiadás ára. Akkor is ha 2026 májusától kezdődően van így.
Úgy látszik tavaly nyár az 2026 május után van akkor. Nem értek a maja naptárhoz, de lehet azt használják, és azért./szerk: és nyilván úgy értik, hogy eddig csak teszteltük mit szól a piac, és akkor májustól kezdve minden esetben így lesz, míg azt megelőzően csak szúrópróba szerűen pár címnél volt így. Elég szerencsétlen a szóhasználat, csak annyi volt a mondandóm lényege, de ettől még értem mit mondanak.
-
playmore
tag
válasz
Norb79
üzenetére
Ott van az idézetben ami azzal kezdődik, hogy májussal kezdődően a Switch 2 játékoknak más lesz a digitális ára. Ezt nem lehet kimagyarázni. Ez egy általános változtatás, egy áremelés a kártyásoknak és majd erre is fognak hivatkozni amikor eljön az idő, hogy nincs kereslet. A konzol árának bejelentése is amúgy pont ilyen volt mint ez. Bemutatták a gépet, az árat meg utólag suttyomba kitették a blogra. Yoshi kint van $60ért hetek óta és akkor most egy három soros blog poszt utólag mellékesen...
-
tomee007007
addikt
Akinek érdekes, Disney Dreamlight Valley kapott ingyenes S2 udpate-et, ami nagyon jól sikerült, jóval szebbek lettek a textúrák, nőtt a felbontás és kb. 20 helyett konstans 60 fps.
Bár a kislányomnak ezek a dolgok pont tök mindegy
, de tőlem kap egy nagy pacsit a Gameloft, profi munkát végeztek 
-
-
kicsako
őstag
About Nintendo Switch 2 Game Pricing
Beginning in May 2026, and starting with preorders for Yoshi™ and the Mysterious Book, new Nintendo published digital titles exclusive to Nintendo Switch™ 2 will have an MSRP that is different from physical versions.
Nintendo games offer the same experiences whether in packaged or digital format, and this change simply reflects the different costs associated with producing and distributing each format and offers players more choice in how they can buy and play Nintendo games.
As always, retail partners set their own prices for physical and digital games, and pricing for each title may vary.
-
válasz
playmore
üzenetére
Nem hallottam, érdekes, de úgy olvasom, hogy erős mágnes kell hozzá, na meg szerencsére eddig nincs is key-card-om.
Nem kapcsolódik, de S1-re újonnan vett Snipperclips kártyám nulla napos korától olyan, hogy 3-4-szer ki-be kell tennem, hogy felismerje a konzol, pedig semmilyen szennyeződés nem érte.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako
üzenetére
illetve switch online kellhet-e hozzá?
Trailer alapján többségében tetszik amit láttam. Az utóbbi időben beteg mód érdekel a kompetitív Pokémon.
Az hogy megváltoztatod az egyedek természetét az elég szokatlan. Talán az lehetett a cél, hogy olyan karaktert tudj építeni amit szeretnél (tank, heavy hitter, stb..), de valahogy monyákolós megoldásnak tűnik.
kíváncsian várom
-
playmore
tag
Erről hallott valaki? A Switch 2 kulcs kártyákat le lehet törölni akár egy HDD mágnessel is? [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Eldöntetett, a Pokopia lesz az egyik induló címem ha meglesz a Switch the Second.
-
tomee007007
addikt
-
válasz
tomee007007
üzenetére
köszi -
kicsako
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
Tippre igen kell az állandó kapcsolat, ugye ez konkrétan egy játék amiben csak harcolni tudsz más játékosokkal, nem lesz sztori. Valószínűleg itt fogják majd játszani a versenyeket, világbajnokságot stb, és így a main-line játékok szabadabbak lehetnek(pletykák szerint legalábbis)
-
-
kicsako
őstag
Get ready for #PokemonChampions, arriving April 8 on Nintendo Switch! Additionally, a free update for Nintendo Switch 2 owners will provide even clearer graphics. Add to your Wish List here: https://ninten.do/6017QtHpt
https://x.com/NintendoAmerica/status/2036446566882447378 -
meoindil
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen, az is nagyon jó áron van
-
tomee007007
addikt
válasz
meoindil
üzenetére
Ahogy nézem, a többi akció sem gyenge
-
meoindil
aktív tag
Euronicsnál most akciós a Zelda Echoes of Wisdom.
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem tudom... kevés infóból nehéz okosnak lenni, de ha azt nézem, hogy 10 év alatt vajon mennyi pénzt égethettek el rá összesen, Switch 1-2-re is megjelent, így toronymagasan ennek a résznek volt a legnagyobb felvevő bázisa és amúgy egy elég sokrétű marketingkampányt is kapott akkor az az 1 milliós példányszám egy karácsonyi szezonban tényleg karcsúnak tűnhet.
BTW már most kapott kártyán egy 40%-os leárazást a Switch 1 változat, annyiért megy, mint a Remastered... Switch 2-es is 18 alatt van, ennyiért elgondolkodtam most rajta.
-
Meg még sok mindent... (online multiplayer, cloud save backup, NES, SNES, and Game Boy játékok, exkluziv játék (Tetris 99), voice chat a mobil appon keresztül, speciális ajánlatok.
Van még egy opcionális Expansion Pack is (N64, Game Boy Advance, SEGA Genesis és GameCube címek és néhány DLC van benne).Családok állandóan szerveződnek az optimális kihasználás érdekében. -
válasz
Pöttön
üzenetére
Ez csak úgy lehetséges, hogy előfizetsz a Nintendo Online-ra és azon belül letöltöd a Super Nintendo app-ot. Ezzel nem csak az All-Starst, hanem sok más retró játékot is elérsz.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Anno volt nes-em meg Snes-em, és régesrég rongyosra játszottam a Super Mario Bros 3-at. (Super Mario All-Stars)
Van valami módja annak hogy a switch 2-n tudjak ezzel játszani egy kis nosztalgiából? -
-
Amúgy ez a 1080p handled boost remek dolog, tönkrement a tévém, szóval most 100% a kijelzőn játszom és így erősen értékelem
A Fantasian pörög most, ez nem kapott Switch 2 patchet és így nagyon jól áll neki a nagyobb felbontás így a kézben. -
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
Durva, hogy a Metroid Prime 4 bukás lett. Ninti az elmúlt évben gyakorlatilag lemásolta a PS5 nyitását, biztonsági játék remaszterekkel, néhány új címmel, ami tech demónak megfelelő. Amit szerintem nagyon elmértek az eladások alapján is, hogy hány játékos létezik más platformon is és így egy sok éves Cyberpunk vagy Street Fighter nem mozgatja meg őket 2025-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish