Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Találtam elvileg ház megoldást. A Realtek RTL8153B chip USB-vel van bekötve a dokkban. Ha handshake issue történik, akkor a dokk letiltja
. Ha rádugsz egy USB certificated eszközt (ipad, iphone, android-s mobil/tablet stb.), akkor ez reset-li a handshake logikát és újra megy a dokkolón a LAN port. Rendlek majd egy USB-C extension kábelt és kipróbálom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ha nem kell online service és switch2 game akkor hajrá persze, én is láttam most valami új gépet, de teljes élményt nem ad. Nem mellesleg a gba-romokat én is anbernic-en toltam végig ips 3,5colon sokkal jobb nem recsegős audioval, lipo aksissal.
-
taki01
őstag
Eddig működött a lan port a dokkolómon, még le nem frissítettem az új firmware gépet. Nyáron cserélték ki pedig gariba.
Most megint mehet vissza. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
kicsako
üzenetére
Ha valaki nagyon rá van csak ezekre cuppanva, akkor vesz egy értelmes controllert a mobiljához, vagy akár egy droidos kézikonzolt. Egy Nintendo konzolt amúgy ez utóbbiak robbanásszerű terjedése miatt szerintem sokkal inkább a belsős játékok fogják eladni a jövőben, mintsem a third party meg indie cuccok. Avagy hol van már egy új Xenoblade?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Mire gondolsz, hogy hasonló ? Nekem meg van küldhetek screenshotot ha kiváncsi vagy valamire.
-
markknight
nagyúr
Szemezek most a Pokémon Violettel, abban segítsen már valaki légyszi, hogy handheld módban az élsimítás az hasonló a Z-A-hez? Utóbbiban már mindent megszereztem, nagyon nincs semmi ami miatt tovább játszanám a DLC-ig.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Valószínű én is ráfogok menni.
Rune Factory: Guardians of Azuma, egyelőre nekem tetszik a játék, de hogy a textúrát ennyire nem merték felhúzni az érdekes.
Van egy Gacha feelingje nekem kicsit olyan low res genshin impact hatása van singlebe, a felfedezést nézve, harcok elég könnyűek. -
-
kicsako
őstag
Ez ennyiért halott játék lesz..
Egyébként csütörtökön kapunk róla újabb bemutatót
-
playmore
tag
Annyira nevettem mikor a hivatalos Nintendo oldalról le szerettem volna szedni egy Bananza háttérképet (50 platinum pontért...) és amikor bejelentkeztem kiderült, hogy az én régiómban ez nem elérhető.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nálam a rune factor csinálja azt, hogy el-el sötétedik dockolva, ha játék közbe rakom be a dokkolóba, de újra ki-be rakom a gépet és jó leszonnantól.
-
pzstm
titán
Ver. 21.0.0 (Released November 10, 2025)Added symbols above software icons displayed on the HOME Menu to indicate whether the software is a physical or a digital version.Added the ability to download data for a virtual game card even if the “Use Online License" setting is turned off. This option is available in the Options of a virtual game card when accessed via Virtual Game Cards from the HOME Menu.The information regarding Save Data Cloud Backup that appears when launching certain software has been updated. The option "Platinum Point Notification Settings” was renamed to "Nintendo Switch Online Notification Settings" in the Notifications menu in System Settings.Added the ability to disable the following options when performing a system transfer from a Nintendo Switch system to a Nintendo Switch 2 system using System Transfer to Nintendo Switch 2 in System Settings. Redownload Software on Nintendo Switch 2Transfer Album DataAdded the ability to adjust the volume from the Quick Settings menu while in VR mode.General system stability improvements to enhance the user's experience.
-
Scarletiel
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem még nem crashelt, bár csak pár órát raktam bele, most a rune factory azumát pergetem.
-
pzstm
titán

-
Scarletiel
őstag
Pörgetem itt az Age of Calamity-t, eléggé beszippantott, viszont néha azért felbasz, hogy random crashel a játék. Ez akkor igazán kellemetlen mikor story missionbe már a végén jársz, beletoltál fél órát, hogy mindent összeszedj erre kezdheted előről. Patch persze nem érkezik :/ Kár pedig amúgy fain game.
-
Jinx L. Joke
tag
Én játszottam vele egy fél órát, nekem jobban bejött mint a Mario Kart World. Nagyon jó feelingje volt. Kicsit őrült, meg kaotikus, de közben teljesen berántott és kizárta a külvilágot. Végig azt éreztem közben, hogy ebben tényleg sokat kell tanulni, hogy valaki igazán jó legyen benne, és nincs benne olyan Mario Kart random faktor.
Nagyon érződik rajta a Super Smash hatás. Valahol olvastam, és szerintem nagyon igaz, hogy "Mindenki azt hitte ez egy Mario Kart lesz Kirby köntösben, ehelyett igazából ez egy Super Smash játék Mario Kart köntösben." -
pzstm
titán

-
ldave
félisten
Kirby Air Raiders-t próbálta valaki a hétvégén? Csak videókat néztem, eléggé egy őrült játéknak tűnik
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hivatalosan nem, illetékes nyilatkozata szerint a kütyü képes futtatni…
-
Rigormortiis
veterán
A Diablo 4et nem jelentették még be a masinára?
-
Fradizmus
csendes tag
Na így 39 évesen megrendeltem az első Final Fantasy játékomat.
A Final fantasy tactics – the ivalice chronicles 17k alatt van most.
Remélem bejön majd, csak az Octopath Travelerekkel játszottam ami hasonló lehet. -
ADAM1337
nagyúr
Nah hozzám is megérkezett a hyrule.

-
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Kösziiii! Visszarepültem a gyerekkoromba
-
tl-x
addikt
összerakva:
-
Rigormortiis
veterán
Érdekes, hogy az omega force tök jó játékokat tud megrendelésre készíteni (p5 strikers, fire emblem, zelda), de a sajátjaiktól már a hideg kiráz, mondjuk a ps2 korszakban rengeteget dwztem, a könyökömön jön ki a sárga turbános felkelés
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nálam nem került le a korlátozás 1 év után sem csak úgy magától (a családi előfizumban hiába volt 2 szabad hely, senkit nem engedett be, a fenti szöveget írta mindenkinek, aki meg merte próbálni a csatlakozást
). Írtam a supportnak, minden adatot szépen megadtam, leírtam, hogy nincs ki-be lépkedés, csak 1 "családtag" gondolta meg magát 1 nap tagság után... Azt írták, hogy adjam meg a belépni kívánó tag email címét, és akkor továbbítják kivizsgálásra. Erre már nem írtam vissza, de közben - bár nem írták, de - levették a korlátozást, fel tudtam venni 2 embert utána minden probléma nélkül. Szóval a supportot javaslom.Amúgy meg hablaty, sehol sincs számszerűsítve, hogy hány ki-belépés a sűrű szerintük, mi az engedélyezett, ki- mikor- hogyan triggereli a korlátozást. Lehet ők maguk sem tudják...

We understand that you are not able to join a family group as you receive the error message: You cannot join due to limits on family group changes. Please be informed that if you repeatedly join and leave a family group, you may be restricted from joining family groups for some time. If you have not joined or left many family groups it is possible that someone in the family group that you are trying to join may be triggering the restriction.
-
Rigormortiis
veterán
Tradicionális musou játék, Zelda skinnel. Ha mond valamit a dynasty warriors és a samurai warriors cím, akkor ez pont olyan, kicsit jobb sztorival, prezentációval. A maga nemében nem rosszak, de ne botw, totk szintű játékot várj. És igen, harcolni kell. És futni. Sokat. Kurva sokat.
-
mahoni
tag
Valaki megvette a Hyrule Warriors AoI -t?
Milyen lett? Én szeretem nagyon a Zeldát , de most ebbe csak harcolni kell? Nincs is mászkálás semmi?
mert én pont h Zeldába is inkább sokszor csak elfutok az a része tetszik legkevésbbé a játékba
Angol meg full szar
állandóan fordítgatok
-
Elderath
addikt
Ezt a kirby air rider testet meglesem. Fura a játék videókon, de hátha nem rossz. A másik meg ez a hyrule warriors játék. Sokkal jobbnak néz ki mint az első sima switches rész. Az a baj most nyakig benne vagyok arc raidersbe, de később talán ránézek erre
-
kisspepe
tag
Sziasztok
A kérdésem a következő lenne. Barátom 2 éve létrehozott egy családi csoportot. 1 évre elő is volt fizetve a nintendo online. Utána kb már 1 éve nincs előfizetés.
Szerettünk volna becsatlakozni egy másik családba. Én kiléptem a csoportból, és minden gond nélkül tudtam csatlakozni.A barátom, mivel Ő volt a családfő nem tudott kilépni. Így kidobott mindenkit a családból 4-5 embert, majd Ő is kilépett. Azonban az új családba már nem tudott csatlakozni, mert bant kapott. Ez 4 napja történt.
Mit lehet tenni? Már jóformán a kezdetektől van switche, soha semmi rosszat nem csinált. Két év után át akart jönni másik családba, és nem engedi. Meddig tarthat ez?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
New Super Lucky's Tale: megvan egy ideje, most vettem elő egy kis könnyed játékra OLED-en, hát baromi hosszú töltőképernyők, meg érzésre 25fps környéke.
Na mondom akkor S2. Már emészthető töltési idő, de 30fps max, elég sűrűn érezhető droppal (handheld, dokkolva nem néztem).
Kár, mert amúgy egész üdítő, könnyed szórakozásnak tűnik 2 world maxolása után, és azért nem egy AAA grafika... -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Amúgy jött egy gift + egy új küldetés. Még szerencse, hogy teljesen végignéztem a videót most

-
markknight
nagyúr
Nekem bejön

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Interactive Brokers társalgó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha rádugsz egy USB certificated eszközt (ipad, iphone, android-s mobil/tablet stb.), akkor ez reset-li a handshake logikát és újra megy a dokkolón a LAN port. Rendlek majd egy USB-C extension kábelt és kipróbálom.
Egyébként csütörtökön kapunk róla újabb bemutatót

). Írtam a supportnak, minden adatot szépen megadtam, leírtam, hogy nincs ki-be lépkedés, csak 1 "családtag" gondolta meg magát 1 nap tagság után... Azt írták, hogy adjam meg a belépni kívánó tag email címét, és akkor továbbítják kivizsgálásra. Erre már nem írtam vissza, de közben - bár nem írták, de - levették a korlátozást, fel tudtam venni 2 embert utána minden probléma nélkül. Szóval a supportot javaslom.
Sirandrish