- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Rengeteg ilyen van. Allkeyshop tele van olyan accountokkal amin csak 1-1 játék van. Jól meg kell nézni hogy kulcsot vesz-e az ember.
Bár ha valami túl jó áron van, az 99%ban account...azért annyi
-
Lazán kapcsolódik csak ,de anno az Oledet innen apróról accounttal vettem, MK8 Deluxe meg valami Worms W.M.D. volt talán rajta, fene sem gondolta, hogy ez full illegál. Az eladó segítségével 2FA azonosítás mellett átírtuk az email címet, utána lett csak gyanús, hogy születési dátumot pl. nem lehet módosítani, aztán olvasgattam csak az account szabályokat... Egy első bekapcsolós gépnél telibe kapod az arcodba az EULA-t, használt gépnél ha nem szól az eladó, akkor simán benézheted, el tudom hinni a jóhiszeműségét az ürgének.
-
playmore
tag
válasz
Narxis
üzenetére
Mondjuk az account vásárlás nem ugyanaz a kategória mint amikor kulcsokat vesz az ember. Bár olyanról sem hallottam, hogy hardvert bannolnának ilyenekért. Talán ha nagyon sokszor történt ugyanazon a gépen. A hardveres módosítás esetén érthető, de egyébként teljesen logikátlan gépet bannolni mert elveszed annak a lehetőségét, hogy az user jó útra térjen. Ha lelövöd a vásárolt profilját akkor ugyanúgy ott a tanulópénz, de nem ugyanaz mint téglázni a kétszázezer forintos gépet. Azzal csak azt tanítod meg neki, hogy Nintendotól többet soha semmit.
A MIGet is azért bannolják mert lényegében másolt játékokat tudsz futtatni. Mondjuk kapóra is jött szerintem a Nintendonak a balhé az elején. Vegye meg csak mindenki a brand new játékot teljes áron nehogy csúnyaság legyen
-
peternac
tag
az egyik fb-os nintendo csoportba tavaly beirt a srac
hacsak ki nem talalta, akkor igaz a sztori a bannolasrol -
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Az is benne van.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Igen, csak megvan annak a rizikója hogy utána meg jelentik hogy hoppá, ellopták az account-om. Az eladó visszakapja, a pénzt buktad. Ha szerencsés vagy ennyivel megúszod. Károly nem volt ilyen szerencsés.
-
markknight
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ezek a fiókok általában azért készülnek, hogy más régióból trükközve vagy valami megoldással egy-egy darab címet megvegyenek és feldobják az egészet ezekre a store-okra. Viszont a G2A szépen fel tudja tenni majd a kezét, mert ez egy marketplace, nem az általuk forgalmazott cucc. Én sem vettem még, meg nem is akarok 5-10 ezer forintokon nyerészkedni..
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ott nincs gáz, a játék azonosítójával tudod igazolni, hogy a játék eredeti verziója van nálad.
Nem tudom hány játék van egy ilyen accon, sose vettem account-ot.

Jó hát figyelj, megeshet hogy Károlyunk nem tudta hogy ez nem éppen legális lépés, de a tudatlanság ugye nem mentesít fel. Azért írtam hogy tanulópénz. -
markknight
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Amióta van MIG én azóta még a használt játékok vásárlásától is nagyon tartok, bár ott a support segítőkészebb ahogy hallottam..
A hirdetések ezt nem jelezték egyértelműen, ő pedig jóhiszeműen járt el, nem sejtve, hogy ezzel komoly szabálysértést követ el a Nintendo szemében.
Ezen mondjuk felröhögtem, érdekes ez a GS-es megfogalmazás

-
playmore
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Én régi motoros vagyok a "szakmában" és nekem még azt tanították a játékok, hogy spórolni kell ha lehet mert később baj lehet belőle. Szóval gondolhatod, hogy úgy fejeztem be a játékot, hogy alig használtam a nyilakat
Meg úgy általában mindent ami értékesnek tűnt. Mindig a legrosszabb fegyver előre kivéve ha nem sebez. Megújuló képességeket orrba szájba akkor is ha örökké tart.
Ezért van ötszáz Stimpackem most is a Fallout 4ben. A szörny hús ingyen van.
-
Rony949
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Az íj alapvetően nem az elsődleges fegyvered, hanem inkább mondanám másodlagos/támogatói eszköznek, ugyanúgy mint Sheikah képességek. Szerintem ezért ennyire ritka alapvetően a nyíl, meg ennyire drága a boltokban.
Harcolj többet a közelharci fegyverekkel és akkor marad elég nyilad.
-
szkutyi
addikt
Sziasztokassan 45óra benne van a zelda botw-ban.stat: [kép]
Komoly nagyon, elég nagy része fel van már fedezve, de stat szerint még csak 8% a meglátogatott helyek.xd
A kérdésem a következő lenne...
Ti is szenvedtetek sokat a nyilakkal?úgy értve van, van, de hamar elfogy,gyorsabban fogy, minthogy jönne
Tudom lehet venni, de nem sokat egyszerre...az erőpróbán robot ellen most pl elment pár robbanó nyíl és fagyasztó nyil is. :/
Köszi. -
gainwardgs
veterán
Végre normálisan néz ki a Dk country returns hd handheld-be
jó lett ez az update
-
tl-x
addikt
Tudtok ajánlani olyan gripet ami csak a joyconokra megy rá, a hátlapra nem és könnyen levehető?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ááá annyira nem vagyok elvetemült….
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még csak nyomkodom össze vissza. Jó sok lehetőség van benne. Egyelőre a story módot követem, de gondolom van rengeteg mellékküldetés.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most tettem le, ilyen jót már rég játszottam
holnap folytatom 
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi. A beltartalom már okés
-
tl-x
addikt
Megérkezett a Hyrule. Hát azért kinyitva a dobozt kicsit több contentre számítottam
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Pro nincs itthon, csak sima PS5 digital. Handheldben meg nem neztem ralesek arra is bar beszamolok alapjan kozel sem botranyos

viszont maga ajatekmenet es a harc is nagyon bejott, szoval a game teljesen pozitiv. Meglatjuk meg, hogy hova vesszuk. (Utananezek hogy play anywhere cim esetleg bar ketlem)
-
pzstm
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Pont irni akartam. Es megneztem series X-en is performance modban es hat 55”os tv-n is nwgyon figyelnem kellett kulonbsegekert….es 60fps-nek ereztem switchen is. Otletes harcrendszer, fejlesztesek. Meg az is lehet switchre veszem nem nagykonzolra (van series X meg ps5 is)
-
Ez a Pragmata meglepett, igenjó lesz.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most toltam 35 órát a Star Wars: Outlaws-ba és maximálisan egyetértek. Nekem is van itthon komolyabb PC és PS5 is, így a 30fps+medium grafika kompromisszuma megvan, cserében a Switch 2-n tudtam vonatozás közben is játszani. Az előző Switch generációra eszembe se jutott volna komolyabb külsős portokat venni, de az eddig látottak alapján a Switch 2-vel sokkal bátrabb vagyok, már be is van készítve a FFVII remake is következőnek.
-
Bad Pritt
félisten
-
Delirious
tag
Egy kis Switch 2 összefoglaló az én szemszögemből.
Az a korosztály vagyok akinek megjelenéskor az első Super Mario és Donkey Kong részek hatalmas szenzációnak számítottak, valószínű innen ered ezen játékok szeretete. Switch konzolom soha nem volt, mégis számos játékot volt lehetőségem kipróbálni. Amikor meghallottam, hogy jön a Switch 2, akkor eldöntöttem, hogy amint tudok veszek egyet. A cél Super Mario és Donkey Kong játékok, valamint BOTW és TOTK. Valahogy arra számítottam, hogy megjelenést követően rövid időn belül jön új Mario/DK és Zelda is. Megjelenés óta sikerült megvennem Mario/DK játékot (szinte mindet, csak digitálisan és csak a Nintendo sajátjait (Ubisokat nem). Nyolc hónap alatt sikerült kiadniuk egy 3D-s DK játékot, de új Mario vagy Zelda még sehol. Szép dolog, hogy a régiekből kiadnak feljavított és bővített változatokat, de igazán jöhetne valami új is. Nálam amúgy ezen játékok 4k-ban, nagy tévén történő játszásának lehetősége volt az ami, döntött a Switch 2 mellett. First party címek nem érdekelnek azokat PS5 vagy PC platformokon játszom. Szóval továbbra is várom új Mario és Zelda címek bejelentését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Makett, makettezés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs