- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
ADAM1337 #7853 üzenetére
Hát nem tudom, én most kipróbáltam és Seth Rogan hangja nélkül nem az igazi. Lehet visszaviszem a boltba, remélem visszaveszik.
Áh dehogy, eddig állat egy game. Még egy fárasztó munkanap után is kényelmesen lehet élvezni, annyira faék egyszerű a játékmenet. Csak menj előre és zúzz.
(A topikból még hiányzik a spoiler funkció, azt be lehetne állítani?)
-
Rony949
őstag
Első komolyabb exkluzív cím Switch 2-re. Kíváncsi vagyok!
-
Crvsh3R
senior tag
Untitled Goose Game megvan valakinek? Érdemes akciós áron megvásárolni? Én még így is kicsit sokallom az árát a 6 óra játékidőhöz képest.
-
Rage47
veterán
válasz
tomee007007 #7848 üzenetére
na szuper, köszi, még nem játszottam végig
-
tomee007007
addikt
A hivatalos tájékoztatás ellenére a Cyberpunk ma SW2-re is megkapta a nagy 2.3-as updatet
3,2 gb, este tesztelem, ha már nem jött meg ma a Bonanza -
Elderath
addikt
Játszottam egy órát meló előtt. Hát ez jó addiktív lesz
OCDmnek se tesz jót, mert mindent el akar pusztítani. Framedroppok azért idegesítőek, ez a double buffer vsync egy rémálom amikor droppol 30 fpsre egy másodpercre majd vissza 60. HDR nagyon gyenge, szerintem "fake" HDR. Nem olyan, mint Mario Kartba sajnos
Irányítás meg a rombolás viszont marha jó
-
Dinasti
senior tag
Ez a játék eszméletlen…
-
-
poszmetpeti8
csendes tag
válasz
tomee007007 #7835 üzenetére
Ezt meg elfelejtettem kérdezni, hogy van-e valakinek spigen grip. Akkor így lehet leszűkül erre. Köszi a tippet.
-
Norb79
őstag
válasz
tomee007007 #7821 üzenetére
Ez a switch1 verzió, kártyás. S2 upgrade vásárlás után azért 10 gigát letöltött.
Mondjuk adott 60 arany pontot, ami 0,6 EUR kedvezmény volt az upgrade árából. -
tl-x
addikt
válasz
poszmetpeti8 #7834 üzenetére
Nekem SteamDecken volt olyan "egybegrip" könnyű volt leszedni. De ha dokkkolni is akarod akkor érdemes olyat keresni akár az említett Spigen márkát.
-
tomee007007
addikt
válasz
poszmetpeti8 #7833 üzenetére
Nekem Spigen grip van, és tökéletes, itthon GSM boltokban 8-10 ezer körül van
-
tl-x
addikt
válasz
poszmetpeti8 #7830 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
poszmetpeti8 #7830 üzenetére
Ps kontrollert sem tudod a konzolra helyezni
viccet felreteve valami gripet neznek vagy hogy hivjak
-
poszmetpeti8
csendes tag
Sziasztok.
Ne haragudjatok, ha már volt ez a kérdés. A Switch 2-höz várható valami minőségi mágnes kontroller? Sok-sok évnyi PS után a switch joy con-ja, hát hagyj kivetni valót maga után. A kicsinyke analógot már kezdem megszokni, meg úgy ahogy a ravaszt is, de azért ha lehet, használnék egy kicsit ergonomikusabb kontrollert. A pro kontroller nem játszik, mivel azt nem tudom magára a switch-re helyezni. Előre is köszi a segítséget.
-
mahoni
tag
DK szenzációs! Nagyon jo lett a motor!
-
pzstm
titán
-
Norb79
őstag
-
-
Norb79
őstag
És elnézést a spam miatt, de az automatához útközben ezt láttam.
-
Norb79
őstag
Nekem a poszter mellett nem amiibot adtak mellé, hanem Civilization7 switch1 verziót!
Nyilván nem ingyen. Day1 rendeltem a kettőt együtt, hívtak, hogy hozzák a civ7et, mondtam, hogy ne, majd egyszerre, most nem érek rá civezni, mire mondta a platinumos arc, hogy hát azt nem lehet, nem tudják egy hónapot tartani nekem. Erre egy kérdésem volt, hogy ez a szabály mindenkire vonatkozik e, vagy amikor volt már vkinek 99 előrendelése és mindet átvette, akkor 100. alkalomra lehet már ilyet kérni.
Azt mondta utánakérdez. Egyben jöttek ki, ma.
Innen is köszi Platinum! -
Alzáról vettem tegnap ma reggel 7 -re már az automatába volt (vidéki) a Bananza.
Érdemes facebookról / bongészőből belépni Alza mobil oldalára úgy hogy nem vagy bejelentkezve fel szokott ajánlani 1500 Ft -os ajándék kupont így a legolcsóbb itthon + mindig adnak egy 1000+ Ft -os kompenzációs kupont ha csak 1 napot is késik a rendelés ahhoz képest amit írnak, én ezt a kettőt lőttem el rá.
-
pzstm
titán
Ez neg semmi ido tudom, de szerintem mindenkinek kotelezo ez a game akinek van Switch2-je vagy mar most emiatt is erdemes Switch2-t venni
-
tl-x
addikt
Aki egy kicsit komolyabb témára vágyik a banánok után
és mondjuk szereti a Diablo világát, azoknak itt a hamarosan megjelenő magyar felirattal rendelkező Mandragora [link]
PS-en és PC-n már egy ideje kijött. Én nagyon szeretem és szerintem kis képernyőre termett. -
pzstm
titán
Hat ez zseni. Legelso tutorial reszen is ezt erzed mindent is le akarsz bontani. Eloben sokkal szebb egy 55”os LG Oled-en mint videokbol lejott (cx masina)
nagyon fluid es folyik le a kepernyorol az egesz -
kzkz
őstag
Mario Kart Worldben ha már minden három csillagos mirroron is, akkor mit lehet csinálni?
Van még kihívás? Az online olyan agyament, mint a DK alapból
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #7801 üzenetére
Gameparkba ha szabin vagy besetalsz es adnak Neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest