Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
-
tl-x
addikt
Aqua-ban 180e a gép cetelem kártyával.
-
meoindil
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nincs upgrade opció hozzá, kettő különálló game a switch2-es hogwarts meg a sima.
-
markknight
nagyúr
15 euró most a Hogwarts + Quidditch HP játékok. A Hogwarthoz meg lehet venni külön a Switch 2 upgradet?
-
Bad Pritt
félisten
Forog a Zelda film. Ha más pozitívuma nem is, a környezet tuti szép benne.

-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki játszott velük. Melyiket érdemesebb megvenni? Melyik jobb Switch2-n, a Mortal Kombat 11 Ultimate vagy a Mortal Kombat 1? Vagy esetleg nem jól sikerült portok?
Most mindkettő akciós. -
ADAM1337
nagyúr
Torchlight 2 most 4euro a shopba, ennyit bőven megér.
-
sziasztok!
ti vennétek aliexpressről switch2-t? kb 100 euróval olcsóbb lekuponozva. francia és spanyolt raktárból láttam hirdetve. ma még nem néztem.
a doboza elég hasonló, de lent ahol a bunde leírása van ott van egy kína sor.
elsősorban azért kérdezem, hogy vajon lenne-e rá gari így, illetve van-e valami softveres korlátozás
-
kurion
senior tag
válasz
atty_hor
üzenetére
Hali,
Aliexpress-ről vettem. PC-n nem használtam így arról nem tudok nyilatkozni. Mac-en frissítettem az SW-t meg mindent.
NIncs nagyon viszonyítási alapom, nem használtam még Pro controllert se.
Viszont ezek ellenére, nagyon elégedett vagyok vele, már több játékkal is kipróbáltam, az hogy a ravaszok lenyomása állítható, kb minden játékra tökéletes volt. -
bmakszim
őstag
Ingyenes Red Dead Redemption Switch 2 upgrade december 2-án.
On Nintendo Switch 2, we’ve taken full advantage of this new hardware with support for DLSS, HDR, mouse controls, and the same fluid 60 frames per second gameplay at high resolution.
(...)Switch 2 players can continue with their previous save data from the previous Nintendo Switch console.
-
taki01
őstag
Az amikor lekommunikáljàk egymással, hogy pl hány volttal töltsön, milyen felbontással menjen a hdmi stb. Linus Tech Tips csatornán csináltak egy tök jó videót, hogyan is néz ki ez és miért nem mennek a 3rd paty dokkolók a Switch2-vel.
-
kicsako
őstag
Pokopia bemutató pörög épp:
https://www.youtube.com/watch?v=SDh6COB0Nqk -
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
"a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon"
Azért, mert az NS2 verzió egy külön játék, nem szimpla upgrade. Mint egy remake kvázi. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
A poén, hogy itt az "upgrade" azt jelentette, hogy akciós áron megkaptad az NS2-es verziót külön és így a virtual gamecard-ok között megjelenik mindkettő, mint teljesen különálló verzió.
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Na arra már nem is emlékszem pontosan...nekem úgy rémlik, mintha ott az S1-es játékra települt volna az S2 update, de hiszek Neked, néha azon is el kell gondolkozni, hogy a lurkókat kiraktam-e reggel az ovinál, sulinál

Azért nálam a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon kb, akkora grafikai fejlesztést nem nagyon láttam azóta sem S2-n.
A legnagyobb csalódás nekem a High on Life (ingyenes) upgrade-je volt, kb csúnyább lett, mint volt, de a legalább 8 giga helyett lett 28 Gb
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ugyanilyen módon lehetett áthozni a Hogwart's Legacy NS2 Editionben a NS1-es verzióból a mentéseket. Érdekes megoldás.
-
tomee007007
addikt
Aktiválódott is reggel a Yakuza Kiwami NS2 Edition, nem láttam még ilyet Switch-en, hogy a játék menüjében lehet az előző generációs mentést áthozni, de tökéletesen működött
Nem nyomkodtam sokat, de handheld módban is látható volt, hogy sokat javultak a textúrák, illetve a framerate is jó +50%-ot növekedett így első blikkre, fluidabb az egész.
Nekem megérte azt a 10€-t az upgrade
Ami plusz, hogy az S1 verzió 22,9 Gb volt, az S2 már csak 20,4, szóval még a tárhelyen is spóroltam
-
KKaresz45
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Dokkolt módban ugye nagyobb teljesítménnyel futnak a játékok amitől jobban is melegszik a gép. Feltehetően emiatt van az extra venti a dokkban.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gariztatni a gameparkba kell vinni úgyis.

Sirandrish