Impresszum

Alapító főszerkesztő: Szőts Dávid

Lapigazgató

Balog Márton

Kreatív igazgató

Szőts Dávid

Reklámfelületek értékesítése

Pályi Attila

Szerkesztőségvezető

Horváth Eszter (eszterencs)

Főszerkesztő

Rosta Gábor (Wombath)

Szerkesztők, munkatársak

Szalai Péter (elefant)

Papdi Attila (Abu85)

Synthwave (Synthwave)


  • Együttműködési és egyéb stratégiai kérdésekben Horváth Eszter az illetékes
  • Híreket, cikkeket és egyéb anyagokat a címre várunk. A konkrét hírekkel, cikkekkel kapcsolatos észrevételeiket kérjük a cikk szerzőjével megvitatni -- a fórumban!

  • Végleges adattörléssel vagy zárolással kapcsolatban a cím illetékes.
  • A fórumban használt azonosítókkal kapcsolatban nem áll módunkban segítséget nyújtani!

Kiadja a PROHARDVER Informatikai Kft.

H-1021, Budapest
Budakeszi út 37/B.
Fax: +36-1-700-1529

Tisztelt Hatóságok! Kérjük, hogy leveleiket lehetőség szerint elektronikusan küldjék, cégünk hivatalos elektronikus elérhetősége: 12919709#cegkapu. Köszönjük!


COPYRIGHT

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a PROHARDVER Informatikai Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalak tartalmának szerzői jogával a PROHARDVER Informatikai Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.
Minden jog fenntartva.