- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
jézusom #20748 üzenetére
Ezt értettem félre.
De ugye nekem a szürke videos mappában is borító nélkül vannak a filmek.
Nálam sincsenek a boritók a mappában.
Egy film mappába van a sample, mkv videó és egy nfo fájl.
A borító képeket máshol gyüjti, ezt a posternél a beállitásokban látni.
Plakát katalogusnál a Prioritás mentése a meghajtóra.
Egyszer plakátokat, egyszer boritókat írsz. -
jézusom
addikt
Mi az, hogy csupaszon? Ugyan úgy vannak, mint a sorozatok. Sőt a firetv is rendesen lehúzott mindent. Ez beolvassa a filmeket jó pár percig de nem tudom mit csinál, nem tölt le semilyen plakátot. Sorozatokhoz leszedi a borítót!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
jézusom #20746 üzenetére
Az már egy belső rendszer program ami a film adatokból kiszedni ami neki kell és osztályozza.
Vagyis nálad a Videos mappában csupaszon vannak a videó fájlok benne? Akkor ne csodálkozz, hogy ilyen lassan találta meg amit megtalált.
Még lehet, hogy bele is nézett a filmbe, hogy tudja miről van szó.Ha mozifilmek osztályozás oda rakta.
Nálam most a NAS videók alatt egy borító nélküli film van és felismerte. Ha jól van elnevezve mappának tekinti. -
jézusom
addikt
válasz
Beni2360 #20738 üzenetére
Arra jöttem rá, igazábol nem is értem csak beolvastam a filmjeimet amik egy mappában voltak, de hogyan kerül ez a mozi ikon alá? Jó van egy videos mappám kirakva, de érdekes a sorozatokat be tudta tenni a "TV-sorozat" alá... De ugye nekem a szürke videos mappában is borító nélkül vannak a filmek.
-
pontyos
senior tag
Z30Pro a Zidoo store-ban 160ezer Ft ra jön ki szállítással, budapesti címre.
Ennél van jobb ötlet? Amazon ill Ali n nincs, hazai kereskedőnél 189ezer -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Melyik a legutolsó, használható firmware Z10 Pro szériában?
-
jézusom
addikt
válasz
jézusom #20731 üzenetére
sorozatokat megtalálta. Érdekes módon a sorozatok mappában rendesen benne vannak a sorozatok, a filmek alatt meg semmi, csak az összes alatt vannak a filmjeim, ez lehet a gond, de nem tudom hogyan kellene berakni. Ez Így elég fos megoldás. Legfelül ott van az arcomba nyomja a megnézett filmeket
(nem tudom áthelyezni vagy kitörölni) kit érdekel mit néztem meg?
nem hogy mutatná mit nem láttam...
-
jézusom
addikt
válasz
Beni2360 #20725 üzenetére
Engedélyeztem is, de az nem a saját magát osztja meg?
Meg is adtam a jelszót, a szerver jelszóval van megosztva. Bár azt nem tudom milyen smb verzió kell, lehet ezen variálok valamit, minden esetre zidooban ezt nem találtam.
File kezelő részen is próbáltam, meg telo appban is. Amúgy meg más eszközzel tudok csatlakozni.A távirányÍtóra meg végülis van amit fel tudtam tanÍtani. Egy ezer éves yamaha erősÍtőt nem azt még megértem, de egy elég új LG tévét se...
-
jézusom
addikt
Hali!
Most jött meg a zx9pro lejátszóm. Nasra nem tudok csatlakozni."Unable to connect?"
Pedig megtalálja. Upnp is működik.
Valami 5let?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
escorial #20720 üzenetére
Nekem is tkomos cuccsim vannak de még a régi iptv.
A média 1 hdd- meg ha külön külön mappákban vannak és el vannak nevezve egyenként kell hozzá adni. De legyen eltérő megnevezések. Pl: Méd_1 1080p, stb.
Nálam is volt gond egy 8 pontos swich amiben csak egyszerre egy port tudott gigabittet.
Nálam a modembe megy szigorúan az iptv. Van egy Asus router és egy 8 pontos switchem. Na ezen varriáltam úgy, hogy egy hurok képződött.
S plakát N elolvasásához nincs sok köze a netnek, hanem a HDD elérése számít. Onnan olvassa ki az NFO-t. Ne az inteligensre állítsd hanem a szolgáltatót válaszd ki. Nem állították el valamit a plakát beállítások van? -
escorial
csendes tag
válasz
Beni2360 #20719 üzenetére
Szia!
Az alkalmazáskezelőben a telepített .apk neve= Plakátok 5.0
Igen, jót raktam fel (Zidoo Home Theater v4.3.52 (RTD1619BPD).Értem, hogy nem meghajtót kell hozzáadni, de:
1. A nas-ban két darab hdd található. Az első hdd-nek legyen a neve média 1, a másodiknak média 2. Mind a két háttértáron külön kategóriákba vannak rendezve a filmek. (Pl.: 1080p, 2160p, BD25, stb.). A média 1 nevű hdd-t meghajtóként adtam hozzá és 143-ból 131 filmet és a hozzátartozó plakátot felismerte egy éjszaka leforgása alatt. Tehát úgyis működött a szkennelés, hogy meghajtóként adtam hozzá a hdd 1-et. (Média1).
2. A második számú hdd (Média 2) hozzáadása meghajtóként már valóban nem szkennelhető. Tehát úgy van ahogy te mondtad. (jelenleg így csinálom és működik, bár nem értem, az 1. Hdd-nél miért lehetett meghajtóként)A hálózatban nincs ütközés. Mostanában annyi változás történt, hogy mivel a szolgáltatótól kapott routerben (modemrouter - telekom -) elfogytak a portok (ethernet) így bekerült a rendszerbe egy 8 portos menedzselhető switch.
Olyan hálózati hibát tapasztaltam ezzel a switch-el (TP-link) kapcsolatban, hogy a rákötött telekomos android tv is sokkal később bootol be róla, mintha a szolgáltatótól kapott saját routerbe lenne bedugva. Nem feltétlenül ide tartozik (sőt, totál nem ide tartozik), de tudni kell ezekről az új telekomos android tv-kről, hogy csak a saját telekomos hálózati eszközökről (modemrouter)tud üzemelni ( wifin, vezeték nélkül; szaggatás, akadozás nélkül) normálisan, mert az összes többi gyár terméke nem viszi át (hibátlanul) a multicast-ot.
De a plakátoknál nem gondolnám, hogy a switch a hibás, mert ha visszadugom az utp-t a telekomos modemrouterbe, akkor sem lesz gyorsabb a scan.
Most itt ülök és nézem a folyamatot, 10 film fél óra. De eddig mindet megtalálta legalább.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
escorial #20714 üzenetére
Szia!
Kérdésem, hogy a mozi filmek és a sorozatok külön vannak a hdd-n és egyenként hozzá adva?
Nem a meghajtót kell hozzá adni hanem a csoport mappát.
Pl: NAS-Videók, NAS-Sorozatok.
Magát a meghajtót a Média centerben kell szkeneltetni a NAS Ip cíüe alatt.
Amit nem talál meg érdemes ezen a WEB oldalon megkeresni és a szerint elnevezni a mappát.
Itt egy videóm a nem talált vidrókra.
A lassú keresés hálózati hibára hajadzik. Hiába az iper. Át kell nézni nincs e hurokban valami.
Jó appot tettél fel nincs 5-sel kezdődö
Zidoo Home Theater v4.3.52 (RTD1619BPD) -
escorial
csendes tag
Elvileg nincs fennálló hálózati hiba; működik rendesen, van internet. iPerf teszt is bőven megfelelő eredménnyel zár. Próbáltam direkt TMDB-re állítani, de úgy sem jobb a helyzet. Ha újra ellenőriztetem a meghajtót, akkor a mappákat egyből beolvassa (0/177), majd egyesével elkezdni azonosítani a fájlokat (filmeket). Ezt követően kilép a posterwall alkalmazásból főmenübe. Ha visszalépek a meghajtóhoz, ott azt írja ki a meghajtóra, hogy "Beolvasás", de a felirat (mármint a beolvasás felirat ) alatti állapotsorban már csak az smb-szerver (NAS) címet írja folyamatosan, nem pedig a beolvasott fájl azonosítását (xyzfájl.mkv azonosítása). Most dolgozok, otthon hagytam működés közben, ha hazaérek, megnézem, mit művelt. Elvileg 270 filmet kellene azonosítania a 2. meghajtón.
Láttam azt az opciót, hogy meghajtó-tisztítás, de nem próbáltam ki. Mit csinál? Cache-t takarít?
-
Tuto
tag
válasz
escorial #20714 üzenetére
Szia!
Sajnos nálam is lassan tölti be a , nézi végig a HDD, USB-ről 4TB kb 1,5h.
Ez után kb 2/3 anyagra talál rá (és itt is van jócskán hiba), de ez már nálam jónak számít, mert frissítettem a PW-t , és a lejátszó Appot is. Régebben kb a felét találta meg. Azt hogy milyen IMBd vagy alternatív adatbázisban kotorászik lehet állítani, ahogy te is írtad, talán azt próbáld meg váltan, le és felcsatolni (plusz előtte pucolni a meghajtót), és úgy gyorsulnia kell , kivéve ha valami hálózati probléma (net vagy a NAS elérés) nem áll e mögötte.
A leírásod alapján ez extrém lassú, így valami hibás működés lehet mögötte.
Én ezekkel próbálkoznék, de várom a szakértők javaslatait én is. -
escorial
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Z2000 PRO esetében fordul elő a hiba:Telepítettem a PW (5.0) apk-t, ami z2000pro-hoz való. Ez részben megoldotta a poszterbetöltési hibát (már megtalál valamit), de nagyon lassan azonosítja a filmeket. 2 hálózati meghajtót használok synology NAS-ról. Azt is próbáltam, hogy törlöm a meghajtókat és újra hozzáadom, de nem oldódott meg a probléma és még így is van azonosítatlan film. Ráadásul egy egész éjszaka kellett 1 meghajtó beolvasására (kb 150 film, amiből 7-8 db-ot nem tudott azonosítani). Kézi frissítésnél is 8-10 perc, mire hajlandó csinálni valamit. Legtöbbször nem talál a filmhez semmit. Mappaszerkezettel elvileg nincs gond (változatlan), korábban rendesen működött (pikk-pakk azonosított mindent). A filmek, sorozatok azonosításánál intelligens forrás van kiválasztva.
Hol lehet a gond?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
pontyos #20709 üzenetére
Telepítsd ezt a PW appot?
Zidoo Home Theater v4.3.52 (RTD1619DR)
Utána kikapcs és áramtalanítani a boxot 3 percre.
Ha kézzel megy akkor van net elérés.
Rossz mappa strukturánál jön a hiba elő amikor kézzel kell megkeresni. Leírás azösz
-ben.
A PW beállítása a szkenelésre nincs elállitva?
A videóknál frissítés elött nálam is volt, hogy csak sokkal később mutatta az információt. -
pontyos
senior tag
Na, kíváncsiságból mégegyszer megpróbáltam, plakátok, Movies meghajtó, frissítés, kész, és most az egész működik, oldalsáv is
UI. Most van időjárás is, ami nem érdekel, de ezidáig az sem jött be, sőt megy a trailer is jobb menü, középső gomb 😏
De ez a 4.3.40 es verzió, fentebbről letöltve -
pontyos
senior tag
válasz
Beni2360 #20708 üzenetére
Nem ez a gond, ez mind megvan, rajta vannak a filmek a vinyón! Berakom a Z10 be, és amig a pw rendesen működött, a pw jobb felső menüben meghajtó scan-nelés után szépen megtalálja a 250 filmet. Kész, működik, ok.
Jelen ugyanez a helyzet, de semmi nincs full scan, "kézzel" egyesével szépen megtalálja, de olyan mintha nem csatlakozna a netre, mert ahogy írtam, a jobb oldali menüben az infó részen sem jön be semmi. Pl fotók a szereplőkről, csak a film cím és a szürke képernyő alul a média adatok. Azért kérdeztem, hogy találtam egy újabb verziótÉs itt a hiba a fórumon is, nálam ugyanez , didas nevű felhasználó írja
[link]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
pontyos #20707 üzenetére
Azért nem hagynak nyugodni.
Mi van ezzel? Lehet, hogy itt a gond.A Lemez inicializálása párbeszédpanelen győződjön meg arról, hogy a megfelelő lemez van kiválasztva, majd az OK gombra kattintva fogadja el az alapértelmezett partícióstílust, vagy szükség szerint módosítsa azt.
Használja a GPT-t , ha UEFI belső vezérlőprogrammal rendelkező modern rendszert használ, és nagy meghajtók és négynél több partíció támogatását igényli.
Az MBR-t akkor használja, ha olyan régebbi hardverekkel vagy operációs rendszerekkel dolgozik, amelyek nem támogatják az UEFI-t.
-
pontyos
senior tag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
pontyos #20705 üzenetére
Mennél az eszközkezelőben és ott nézzél körül. Ha HDD cserélték annak új adatai vannak és nem fogja beolvasni. Amit látsz az a régi hdd adatok. Üresen hdd nélkül megy bele és törőld a mappákat ami a régi hdd-hez tartozott. Aztán vissza a hdd és meghajtó hozzá adása és ott az új hdd-n kiválasztod a mappát.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
pontyos #20703 üzenetére
Vagyis ha egy új usb HDD rádugsz amin külön külön vannak a mozi és sorozatok akkor azt azonnal scenelte. Erre van beállítás a PosterWall-ban. Nincs véletlenül kikapcsolva? Én ezt az opciót az elmúlt 8 év alatt sosem használtam. Hanem a scanelni akart mappát hozzá adtam az eszköz kezelőben és ott scaneltettem.
-
pontyos
senior tag
válasz
Beni2360 #20702 üzenetére
Persze, normálisan van! Előtte is rajta volt a közel 250 film, csak vinyót cseréltem. Régebben ha bármi újat ráraktam, magától is scan-nelt, és írta is, hogy frissen hozzáadott. Ezzel a verzióval sem teszi meg. Láttam mintha lenne újabb verzió, azt próbálta már valaki?
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Van újabb, plakátokat is kezelő, 4,68 nál újabb firmware Z10Pro ra?
Nekem amióta az fent van, az új filmeket amiket a belső vinyóra másolok, azok plakátjait egyáltalán nem kezeli.
Köszönöm -
fPApi
őstag
A Plakátok-ban a sorozatoknál nálam a főoldalon a "megnézett" részen a következő epizódból mutat egy képkockát és címként alul az évad-ot (így). Lehet ezen módosítani (pl. alap poszter kép, és a sorozat címe)?
-
FBlazee
tag
Sziasztok, hosszú évek óta használok nagy megelégedéssel egy Zidoo Z9S-t. Egy ideje azt tapasztalom, hogy nem tudja letölteni a filmek borítóját automatikusan. Ha az újra azonosítást próbálom akkor a TMDB forrás esetén azt írja "nem találhatók kapcsolódó filmek vagy tévéműsorok, kérjük keressen más kulcsszavakat". A gépen a legutolsó hivatalos 2.3.88-as firmware fut. Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Köszönöm,
B. -
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
geno2018 #20674 üzenetére
Nincs mit.
Olvass vissza tegnap írtam miképpen lehet a PW appot és mindenfélét felrakni.
Kövesd a topicot, hogy ne kelljen mindent többször leírni.
Ez a fekete kép már kezdetekor 8 éve is jelen volt. Építettek be erre kapcsolót, lehet rövíditeni de nálam nem nagyon működik.
Más a win10 és a win11 biztonsági fokozata. Van már olyan, hogy Nick és jelszó párossal lehet elérni. Van videóm a hálózati elérésre.
Az elérésről is van több diskurzus, keress rá. -
geno2018
csendes tag
válasz
Beni2360 #20673 üzenetére
Köszönöm!
A plakát frissítés megcsinálom, bár még nem raktam fel Apk fájlt.
You tube on gondolom fenn van.
Az fps, és a felbonás váltás az előző verziónál egy, másfél másodperc alatt megvolt.
Azért tudom mert Hdmi kábelt cseréltem kettesről, kettő pont egyre. És szinte azonnal bejött a kép. Frissített a Zido és rosszabb lett. Remélem a következő frissítéssel megoldódik.
Illetve nem látja a számítógép a Zido- ban a vinyot (hálozati megosztásnál)
Majd valamelyik nap jön egy barátom aztán ránéz, lehet a számitógép frissűlt és az nem jó, és nem a frissítés miatt van. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
geno2018 #20671 üzenetére
A plakát beállítások van kell kutakodnod.
A plakát mentési helye: beáll-plakát katalógus-Pioritás-.... mentése.
A P.W. javításra pedig kiadtak frissítést, a Z30 proRendszer törlés nem kell hanam frissítés után kikapcs és 2 perc áramtalanítás a boxnak.
Ha jól van beállítva igen van pár mp sötétség míg a kijelző felbontásához áll át a videó lejátszásánál.
Van úgye, fps és felbontás váltás.
Tidalra nem tudok válaszolni nem használom.
A folytatást hibára nem találtam megoldást, de talán a plakát frissitésnél megoldódik. -
geno2018
csendes tag
válasz
Beni2360 #20667 üzenetére
Szia!
Megnőtt a HDMI- kézfogás ideje. Eddig szinte azonnal bejött, most 6mp kb ( Sony proji)
Ha megáltam egy filmnél, menet közben és két nap mulva folytatnám, akkor előlről kezdi. Ha beletekerek akkor müködik.
A Tidal alkalmazás elindul, de random számokat nem játszik le, ki is kapcsol és ujraindul.
A plakátokat nem tölti be, minden az egyéb mappába köt ki.
Egy sorozatnál tőbb résznél elsötétült a kép egy pillanatra.
A plakátoknál, valami dereng, hogy le kéne tölteni valami fájlt? Ebbe is tudnál segíteni, hogy kell?
És megnéztem tényleg van rendszeradat törlés. Frissítés után mindig csináljam meg?
Köszönöm. -
blakey
titán
remélem nem untatunk mást az eszmecserével, de szerintem nem mond ellent amit én írtam és amit te
- úgy reagálsz az írásaimra, mint aki nem érti a leírtakat és ellent akar mondani, azzal, amit írtam.….ki írta , hogy ez összefügg? Attól még egyidőben tudja?!
- azt írtad, hogya Zidoo saját lejátszó sw-evel csinál fps váltást a felkonvertálással egyetemben.
(a "felskálázást" amúgy jobb lenne a TV-re bízni), erre írtam, hogy ez két különböző dolog, ami nem azt jelenti, hogy te azt írtad volna, hogy összefüggenek, hanem azt, hogy a kettőnek nincs közük egymáshoz, tehát az egyiket a másik nélkül is tudja. -
blakey
titán
azt írtam a saját lejátszójával tud fpst válltani.
-…többnyire a saját lejátszójára összpontosít, azt fejleszti, azon kívül szinte semminek nincs támogatása
- ebben nem az szerepel, hogy nem tudná, a többi, telepített alkalmazás nem tudja, de azt le is írtam.A felkonvertálással egyidőben csinálja a freki váltást is.
- ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz. A Zidoo csakis saját lejátszójával jó, ezt úgy értsd, hogy ott minden támogatott, amit egy lejétszótól elvárunk. -
blakey
titán
Mindenre tökéletes volt,
- Streamingre alkalmatlan, már ha fontos a 720p/sztereónál magasabb.a Zidoo saját lejátszó sw-evel csinál fps váltást a felkonvertálással egyetemben
. - igen, és elolvastad, amit írtam? Más, telepített alkalmazás esetében nem fog fps-t váltani. A felkonvertálás egy másik dolog, sok köze nincs az fps-váltáshoz. -
geno2018
csendes tag
Hello!
Z30 Pro-nál ha gyári visszaállítást csinálok akkor a benne lévő vinyót is érinti?
Törölhet adatot? Frissített v1.2.05-re, és vannak kisebb hibák. Ha megcsinálom a gyári resetet, gondoltam hátha megoldja.
Köszi a válaszokat. -
blakey
titán
A Dunénél lehet rátenni AppleTV, Netflix, és egyéb szolgáltatói alkalmazást.
- Sokra nem ész vele, hacsak nem Homatics/Premier 4K Pro, mert azok hivatalos, támogatott, licensszel rendelkező lejátszók. A Zidoo kevésbé támogatja az egyéb alkalmazásokat a Dune-hez képest, értsd, többnyire a saját lejátszójára összpontosít, azt fejleszti, azon kívül szinte semminek nincs támogatása és ezáltal pl. fps-váltás sincs, ha telepítenél egy Kodit, Plexet, SmartTube-ot, míg Dune-n van fps-váltás. -
-
Beni2360
Topikgazda
-
Tuto
tag
itt rámegyek a letöltésre , de nem történik semmi (nincs a letöltés mappába)
[link]
mi lehet a baj?
Z20 pro hoz melyik FW-t érdemes feltenni ami stabil és jó, a jelenleg v1.0.58 firmware helyett? -
Sasi001
senior tag
Azért elég sok javítást adtak ki a következőkben.
-
blakey
titán
Egyre alapozol, én már 100+-ra, Realtek, Amlogic, Sigma lejátszókból. Ha egy jó Amlogic lejátszót + CoreELEC-et használnál, ami mellesleg az összes Dolby Vision formátumot hibátlanul tudja, akkor nem lenne ilyen véleményed. Mindenből a megfelelő kell használni.
A Zidoo nem úgy frissíti a lejátszóit, ahogy a Dune, úh. neked kell levadászni, a többieket megkérdezni, hogy megéri-e , stb. Ha van frissítés és a többiek szerint megéri, akkor frissítsd, vélhetően javítottak 1-2 dolgot. -
Beni2360
Topikgazda
-
Tuto
tag
válasz
blakey #20629 üzenetére
volt Amlogic még Dune Smart lejátszós (talán s905x procis) , hát akkor még elég gyenge volt, ugrott tekerésnél, kifagyott, stb.
Senki nem mondta, hogy nincsen erősebb proci mint a Realtek, de akkor is tény, hogy NAS-okban is használják előszeretettel, tehát nem olyan rossz.
Természetesen egy régebbi proci ami Realtek , kevesebbet tud mint egy Amlogic, de általánosságban akkor is kellene ezekhez a lejátszókhoz is hosszabb ideig támogatást biztosítani.
Egyébként nem frissítettem még, mert stabil a v1.0.58 firmware is, csak érdekelt volna, hogy jobbak e az újabbak, és melyiket lenne érdemes feltenni ami atomstabil (mert hát itt borító és egyéb hibákról is olvasni) -
blakey
titán
7-8 éve vannak Amlogic lejátszóim (már több mint 100), nincs hype, egyszerűen jobb képet és több kodeket ismer. Nagyjából 8 éve van Amlogic topik is, és azóta van szó a Realtek vs. Amlogic SoC-okról. Kereső segítségével sok írást találhatsz, akár itt is. A Realtek a gyengébb, rosszul gondolod, hogy az ilyen NAS-ok a jobbak. A Zidoo támogatása gyengébb, mint a Dune-jé.Most legalább kipróbálod, hogy milyen.
-
Tuto
tag
válasz
gulyasa #20626 üzenetére
Akkor valjon mi okozza ezt a nagy Amlogic hipot, és a Realtek fw frissítésének a háttérbeszorulását? A régebbi Sigma chiphez majd 10 évre is jött frissítés, plusz Realtek is nagyon komoly gyártó, ugyanezen chipek vannak pld Synology NAS-okba, és ahhoz is kb 10 év a támogatás, ha jól rémlik.
-
-
Tuto
tag
válasz
Beni2360 #20624 üzenetére
Köszönöm, azt hittem a Zidoo jobban támogatott mint a Dune, de ezekből nem úgy látom.
Mondjuk a Realtek-re ott is minth a 2024.06 havi körül volt az utolsó fw.
Nem értem miért nem jönn rá újabb fw, amikor csúcsmodellekben (és még forgalmazott eszkben) is van ilyen processzor.
Amlogic miveé jobb? -
Tuto
tag
Sziasztok!
Vettem egy Z20 Pro-t, amelyen v1.0.58 firmware van.
Érdemes frissíteni, vagy ne bántsam, működik normálisan, bár szoknom kell (Dune után :-) ).
Köszönöm az infot -
embe
nagyúr
válasz
kosinalajos #20611 üzenetére
Van olyan androidos médiaplayer ami tudja kezelni? Esetleg ha particionálva lenne...talán.
-
gulyasa
őstag
válasz
kosinalajos #20611 üzenetére
Megnézed az összeset a Zidoo oldalán, a legújabbaknál is a felső határ: 16TB.
Tehát a 28TB-ot nem valószínű, hogy ki fogod tudni használni számítógépen kívül más eszközzel. -
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van-e a ZIDOO-nak olyan lejátszója, ami kezelné-e ezt a külső HDD-t 4K (UHD,DoVi, HDR...stb) felbontású filmekkel?
https://www.alza.hu/seagate-expansion-desktop-28tb-d12890055.htm#reviews -
Mankó
veterán
Mostanában azt vettem észre, hogy nem tölti be a filmek borítóját a Z9x pro-m. Eddig nem volt ilyen problémája, de mostanában 10 filmből csak 1-et ismer fel. Van sok ami fulcrum-os, de más régebbi letöltésekkel, normál nevű filmekkel is ez a helyzet.
Mi a megoldás szerintetek? Csináljak egy gyári vissza állítást? Minden más rendben működik. -
Kacatka4
újonc
Sziasztok volna 1 olyan problémám van 1 zidoo 1000 PRo media lejátszóm és próbáltam a felbontáson állítani. Sajnos addig sikerült , hogy elment a kép. Van valami gomb kombináció amivel vissza lehet állítani a felbontást . Köszönöm előre is a gyors segítséget.
-
geno2018
csendes tag
válasz
geno2018 #20602 üzenetére
Illetve még egy észrevétel. A Hdmi kapcsolási idő is megnőtt. Multkor már megoldottam, 2.1-es Hdmi kábelre cseréltem a kábelt, és 5 másodpercről szinte azonnalra bejöttt a kép.
Most megint 5-6 másodperc, mire kép lessz.
Ha gyári visszaálitást csinálnék, megoldodna?
És a vinyot ki kell vennem, nehogy töröljön onnan valamit? -
Kowa
tag
Sose lesz új frissités a Z10 Pro ra ?
ez kb. olyan mint a régebbi mobilok ha akartál terméktámogatást cseréld le a telefonod egy újabbra -
geno2018
csendes tag
Sziasztok!
Z 30 Pro v1.2.05
Most vettem észre, hogy nem tudja, hol tart a film. Előlről kezdi mindig. Eddig jó volt. Másnál is van?
Illetve, ha beletekerek a filmbe, mindegy hol, akkor az a film már jó, onnan indul legközelebb ahol abbahagytam. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest