Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Jó ideje be sem kapcsoltam a Z9X-et, de most arra gondoltam jobb lehet mint a Win11 - ami HDR filmekhez sem az igaz, 4K Stream nézéshez pedig kimondottan sz@r.Meg tudja valaki mondani, hogy Z9X-en 4K steram (esetleg HDR-rel) van-e? Disney, PrimeVideo és SkyShowtime érdekelne elsősorban.
-
-
blakey
titán
válasz
arcitec
üzenetére
Apropó a Dune-hez még ez a távirányító pár ezer forint és sokkal jobb :
[Dune HD Premium R4 Remote Control]
- ezt a részt nem értem, miért vegyen még egy távirányítót, amikor ezt kapja a készülékhez?Általános kérdést nem feltétlenül egészséges egy márkaspecifikus topikban kérdezni, túl sok az elfogult felhasználó, kevés, aki mindegyiket próbálta. Két különböző márka, különböző szempontok szerint vezérelt és nem feltétlenül egyformák, még, akkor sem, ha a SoC ugyanaz.
-
arcitec
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Miért vennéd itthon, amikor itt több az áfa és kint is mindent megkap amit itthon.
Jómagam Dune párti vagyok, kérdés a felbontás. Az újak Dune HD Pro 8K Plus nekem ez van, a legújabb típus, gyors, megbízható, mindent is tud. Olcsóbb de csak 4K Dune HD Pro Vision 4K elvileg ez is jó. Magyarul a forgalmazó itthon: Dune Hd
Apropó a Dune-hez még ez a távirányító pár ezer forint és sokkal jobb :
[Dune HD Premium R4 Remote Control]
Ha német interneten lép be az ismerős neki lehet olcsóbb árat mutat, mert elképzelhetően már a magyar áfa itt bele van számolva.
Van még a Zidoo ami hasonló másabb a kezelői felület, de állítólag a Dune jobb.
Opp most látom ez Zidoo oldal, akkor bocsi...
Beni2360 majd ő mondja ... -
Don Vittorio
őstag
Sziasztok!
Egy németországi magyar barátom - nem műszaki ember - szeretne venni egy minél felhasználóbarátabb médialejátszót. Alapvetően USB HDD-ről játszik le, tehát a feladat az, hogy egy minél több container-formátumot és codecet ismerő, frissíthető szoftverű valamit tudjon venni. Feliratot és hangot szívesen kapcsol nézés közben.
Semmi egyéb kötöttség nincs.
Tudnátok nekem javasolni valamit?
A német Amazonon akarja megvenni, vagy megveszem neki itthon, és akkor kiviszi egy ismerős. -
Sasi001
őstag
Sziasztok! Zidoo z9x8k esetén a v1.2.40 és a v1.2.42 között mi a különbség? Simán rákeresve nem ajánlja fel a frissítést.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Kiss67
üzenetére
Szia.
Hát pedig a bekapcsoló gombbal kell próbálkozni. Ez a hosszú nyomást be kell állítani a beállításoknál.Egyéb beállitások-Hosszú gombnyomás, (9.sor) nálam 800 MS.
És most a hosszú gombnyomásra a Standby választottam, vissza gombbal kiléptem és egy gombnyomásra kikapcsol alvó állapotba, és 5mp a vissza .
Ennek mennie kell.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szia.
Sajnos nem tudok oda eljutni, mert amikor hosszan nyomom a kikapcsoló gombot, akkor ugyan feljön az amit mondasz, de ahogy elengedem, és mennék a másik jelölőnégyzethez, azonnal kikapcsol a gép. Tehát nem tudom beállítani a dolgot.
De ha betudnám is , miért kellene mindig 2 szer nyomni?
A beállításokban ami van boot állítás egyszerűen nem működik.
Mit kellene tennem még? Ez bug benne, vagy mi a bánat.
Nem értem , hogy egy nem olcsó lejátszó miért nem jó??
Ez még senkit nem érdekelt, hogy miért 30 sec egy bekapcsolás mindig, vagy csak nálam rossz?
??? -
olah.ati
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni.
Zidoo UHD 8000-em van.
Nem olvassa be a filmeket, nem rakja ki a plakátokat.
Különböző beállításokkal, resettel próbálkoztam de semmi.
Üdv! -
makoss
veterán
Sziasztok!
Nem tudom ez mire jó a Z9X 8K -nál, de nem lehetne valahogy megszüntetni?
Rövid ideig voltam a mosdóban és ez az üzenet fogadott, de már többször előfordult.
Újra kellett indítanom a lejátszóm
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Kiss67
üzenetére
Töröltem az előbbit.
Ki kutattam miként működik az alvó mód ahonnan 5 mp betölt.
1: Bekapcs gomb hosszú nyomására felugrik a választható ablak.
2: Ott kiválasztani az Aks me és vissza gombbal kilépni.
Evvel amikor kikapcsolod feljön az appnál levő ablak ahol az alvási opciót kell kiválasztani, minden kilépésnél ezt kell csinálni.
Vagyis kikapcsolásnál két gombnyomás kell. -
Kiss67
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szia Beni !.
A mai telefonbeszélgetésünkre hivatkozva , arról beszéltünk, hogy nem lehet vissza tenni a korábbi firmware-t a Z2000 pro-ra. Pedig én most vissza tettem az eredeti elsőt, amivel kijött, a 1.052-est.
De semmi változás, utána ,mondta hogy van egy újabb, és fel is tettem az 1.095.
Sehol sem lehet beállítani, hogy ne boot-oljon mindig, hanem készenlétbe menjen, amikor kikapcsolom. Nincs ilyen opció sehol. Valami más ötlet, hogy ne fél percig tartson mire feláll a rendszer?
Ha esetleg másnak is van ötlete, szívesen veszem ha megosztja velem.
Köszönöm.
István -
kokokka
addikt
Anomáliák mindig vannak, nem csak ebben a témakörben, hanem az élet minden területén. Egy év alatt egyszer, ennyi volt nálam, mint írtam is korábban. Ha bármi mással az életben csak ennyi probléma lenne, szerintem össze tennénk a két kezünket. Egyébként Z9X-em van. De a Dune-el is volt néha furcsaság, meg a Samsung-gal is, pedig mindent használtam mindennel a mostani felállás előtt is. Ahogy írod is, ezekkel együtt lehet élni.
-
embe
nagyúr
válasz
lajosx
üzenetére
A nálam leírt anomália is egyik napról a másikra jött. Előtte rendben működött.
arcitec: Nem mondtam hogy ezzel vagy azzal van a bibi. Azt viszont mondom, hogy a marha nagy szabványosítás ellenére nem működik rendesen. Volt akinek ugyanolyan erősítője volt mint nekem, ugyanaz a Zidoo, csak éppen LG tévé. És neki működött rendben minden. Nézz szét a házimozis topicban! Rendszeres a CEC miatti problémázás. Hiába szabvány - mégsem. Erősítőből sokkal próbáltam, több márka, több árkategóriás modelljével.
Illetve ahogy írtam volt amikor rendben működött, majd jött egy fw frissítés és onnan hülye lett. Sok éve használok Zidoot, a mostani szerintem 5-6-7. (??) modell, nekem ez a tapasztalatom.kokokka: Igen, de visszahozni nem tudod akármit állítasz be. Hidd el voltak fél napos áramtalanítások is. Nem oldotta meg. Reset a tévén, és volt hang utána, működött az ARC.
Tapasztalatom: kínai tévé + kínai box = anomáliák. Tök mindegy milyen erősítő van köztük. De én ezekkel együtt tudok élni.
-
arcitec
addikt
Mi köze lehet a médialejátszóhoz, a tv képmegjelenítési típusnak?

Ha valami nem klappol akkor inkább az erősítő és a tv, de az is inkább az arc okán.
Mint nálam a GT60-at arc-al csatlakoztattam az erősítőhöz, az nem jött össze, azóta a tv
hangja nem jön át az erősítőre és nem tudok mit kezdeni vele. Nyilván nem a médialejátszó(k)-al van a bibi. -
Nekem semmi gond nem volt eddig, kb egy hete csinálja ezt. Fogalmam sincs mi történt ami miatt ez történik.
Beni2360Elvileg kivan kapcsolva mind a kettőn, de ellenőrzöm hátha valahogy bekapcsolódott valamelyik eszközönön. Viszont akkor is fura lenne a tv kikapcsolásakor indul el a zidoo🤷♂️
Köszönöm a válaszaitokat
-
embe
nagyúr
válasz
lajosx
üzenetére
Szia!
5 éve TCL tévét használok, Zidoo-t meg még régebben. Nagyon ritka volt az a Zidoo amelyik jól működött a TCL-lel. Volt amikor egy fw frissítés után lett hülye.
Igazán soha nem működött normálisan. Nálam az a setup, hogy erősítőbe be a Zidoo, onnan tovább a tévéhez. De most kétszer volt olyan hogy minden hangot (streaming, YT...stb.. ) átvett az erősítő, kivéve a tévé hangját. Most 2x volt amikor meguntam, és a TCL-t reseteltem, így utána a hang rendben működött. Sok erősítő megfordult nálam, nem erősítő probléma. Valahogy a Zidoo és a TCL összeakad nálam. -
Sziasztok
Van nekem egy zidoo 1000pro, továbbá egy tcl tv. Kb meg vannak vagy 1-2 éve sose volt baj vele. Viszont most olyat csinál a zidoo ha a tv kikapcsolom akkor a zidoo be kapcsol🤷♂️mi a franc lehet ez? Olyan van az tudom hogy hdmi-cec hogy ha be kapcsolom pl a tv indul minden. De itt a zidoo csak akkor kapcsol be ha a tv kikapcsolom. És kb 1-2 évig nem csinálta. Most miért? Ha a táv vinné , eddig miért nem kapcsolta be? Nem értem miért csinálja. De nagyon idegesítő nézem este a tv lekapcsolom mert már alszunk erre a zidoo meg elindul, aztán újara be a tv zidoo ki. Tv kikapcs zidoo elindul megint😏🤷♂️mar inkább kihuztam az áramból a zidoot de gondoltam megkérdezem hátha ti tudjátok. Köszönöm szépen
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
wajois
üzenetére
Annyit tud.
Keress vissza ram6volt egy két próbálkozásom ott írtam az adatokat. De nem találtam igazán hozzá való appot. Többen próbalkoztak de végül elhagyták. Sokkal egyszerűbb egy amlogic boxon futtatni egy szervert, és nem kell hdd-s Zidoo. De az már egy másik topik. -
wajois
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszönöm!
A nagyon lassú mit jelent? Nekem most max 10-12M a letöltés, ha a laptop vezetéken csatlakozik a hálózatra. Az ezer éves Thecus nasom gigabites lan-nal rendelkezik, de a kliens nem azon fut, hanem egy tizenéves laptopon. Egyébként fogalmam sincs, hogy ebben a láncban mi befolyásolja a sebességet, a laptop amin a kliens fut, vagy a nas, vagy bármi más…mindig gatya volt. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
wajois
üzenetére
Mindenhonnan elérhető a zidoora kapcsolt hdd. Az az Windows, Android.
De letöltésre ne nagyon számits, nagyon lassan jön a letöltés. NAS-t nem váltja ki letöltési oldalról.
Nekem a Z1000 pro-n van bent egy 2TB, usb meg egy 2 és 6 TB HDD, mindet elérem és letudok játszani. -
wajois
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök zidoo-t venni. Ellentmondásos infókat találok arról, hogy használható-e hálózati szerverként, vagyis, hogy a saját hdd-jén lévő tartalmakat streamelhetem-e mondjuk a tabletemen. Mint a jelenlegi nasomról, amit az eszközök redukálása miatt tervezek lecserélni a jelenlegi lejátszómmal együtt egy hdd-s zidoora. Tévút? -
válasz
Beni2360
üzenetére
Bocsánat hogy csak most válaszolok. Igen elcsesztem nem vártam és egyből töröltem. A szünet mentes jó opció beszerzek én is a pc nél van is. De a router messzebb van a kábele miatt. Próbáltam egyből a zidoora tölteni. Nagyon lassú. Írtam is ez miatt korábban. Így maradt ez a verzió ,pc re töltők majd átmásolom a zidoora sokkal gyorsabb így.
-
Kiss67
senior tag
-
válasz
Kiss67
üzenetére
Nekem pont ez az igényem és aszerint használom, ezért vettem ezt. Ami cucc kell, PC-re letöltöm, ott tudom szerkeszteni is ha szükséges (pl. mkvtoolnix-szal), aztán mehet a Zidoo-ra. Feldobtam kb. egy perces videot a másolás sebességéről (1 hétig elérhető), ez a sebesség szerintem elfogadható: 30GB cca 5 perc alatt menne át. Ha nem lenne a 16TB-os hdd tartalma tötredezett, akkor menne hamarabb is. Másolás PC-ről Zidoo-ra gigabit-es lan-on
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Kiss67
üzenetére
Hát igen nem erre tervezték a 2000-s években. A szamitógepes letöltés is ideje múlt szvsz. Ott a NAS és azt már hálózaton elérhető.
Vettem kb 3 hónapja egy szünetmentes tápot amire radugtam; modem, router, switc, NAS 4 TB lemezzel, IPTV, soundbar, amlogic box. Ez megy éjjel nappal és napi 1,42 kW fogyasztása van. Olyan 64W a fogyasztása. Nyáron sok áramkimaradás volt és ujból indult minden, idegesítő volt. A megoldás egy NAS-ban rejlik. Nekem van kb 15TB hdd kedvencek vannak elmentve. NAS-n meg az éppen aktuális dolgok. Onnan lehet átmenteni, én éjjel szoktam és kész amikor kész. -
Kiss67
senior tag
válasz
maximuss
üzenetére
Igen, a LAN az Gbit, de azt elkaszáljuk egy USB csatolófelülettel. Szép.
Egy szót sem szólnék, ha kb 100-110 lenne. Sosem lesz 125, mert hát az az elméleti sebesség, de az nagyon sok mindentől függ.
És ezek a kábelezések nem teszik ezt lehetővé. Ez nem egy optimális helyzet ehhez.
De kár hogy elrontották. Gondolom az volt a cél, hogy a felhasználó majd mindig kiveszi és kábelen tölt rá filmet a PC-ről, egy belső sata kábellel.
Micsoda marhaság ez.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Üdv.
Igen, ugyan azon a kábelen és ugyan ott.
Közben én megnéztem specifikációkat, és az van, hogy a Zidoo, USB lemezként kezeli belül. Még a honlapjukon is ez van leírva. Sőt még a régebbi UHD típusok is.
Lehet hogy a mostani Amlogic típusok már nem, arra nem találtam információt.Ez azért szégyen, hogy nem tudtak beletenni egy normális sata csatolófelületet.
Egy Sata HDD, sata 3 porton kb 120-160 Mb/sec -et tud. Az SSD meg max 600 Mb/sec.
Nyilván ebbe nem tesznek NVME portot, mert minek a 3000 Mb/sec ide.
De SSD-t tenni ilyen helyre luxus lenne, mennyi is egy 4Tb ssd? Butaság lenne részemről.
Mert hát 16TB kezel ha jól tudom a Zidoo.Megnéztem , egy 8Tb ssd ami 2,5 -es, 180000.- itt a Hardveraprón. Ugye senki nem gondolja komolyan , hogy ez AV lejátszóba ez ésszerű?! Itt nem szükséges a gyors olvasás meg az írás, csak amit tudna egy Gbit hálózat, jó lenne ha a sávszélesség közelében azért tudna másolni.
Csak ennyi az észrevételem.Ez kb olyan butaság, mint amikor egy Blu ray lejátszóba van egy média center, és az UTP portja 100Mbit-es.
Egy mostani okostévé, akármilyen , még ha 800000.- is , akkor is "CSAK" 100Mbit az ethernet portja.
Ez egy vicc!!
Mindenki azt favorizálja hogy Wifi 6 , meg 7, meg "mittudomén" mennyi, de lassan világít a kezemben egy neoncső, mert akkor az elektroszmog a lakásban!
És ez perssze az élő szervezetre "semmilyen" hatással nincs, hát persze!!
Szóval , amíg lehet és észszerű, addig kábelezzünk! Ez nem az én ötletem , hanem szakembereké. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Kiss67
üzenetére
Ha vissza keresel írtam a masolasról és képeket is raktam fel ami már szvsz nem elerhetőekk.
A belső hdd sata 3.0 kábellel csatlakozik és a hdd írási sebessége a végső. Vagyis hiába 1 Gbit a hálózat ha a hdd lassabban ír. Ugyan oda betettem egy sata ssd-t és máris gyorsabb volt a másolás. Usb porton ugyan ez a szitu.
Ha jól emlékszem 60-80 közt ment nálam. De ez csak próba volt olyan 8-13 GB iso fajokkal.
Régen volt arról szó, hogy a Zappati bele nyúlt a képbe. Most nem tudom mi a helyzet.
Ugyan arra a hdd-re másol ugyan azon a kábelen gyorsabban? -
válasz
Kiss67
üzenetére
A gigabit elméleti maximuma 125MB/sec. Zidoo lan-ja gigabites, általában az átlag routerek portjai is és ha a géped is, akkor megfelelő kábellel jó eséllyel 90-110 MB/s valós sebesség érhető el másolás közben. Nekem az asztali géptől a routerig 10m-es cat8-as fut, onnan 1m a Zidoo-ig. Így tud maximum 110-120 MB/s-et, de inkább 80-110 között ingadozik. A kábel "zajos" környezetben fut a routerig, ezért vettem erősen árnyékolt cat8-ast, egyébként elég cat5e/cat6 is.
-
arcitec
addikt
válasz
Kiss67
üzenetére
Apropó, ja hogy utp kábelen másolod, mert akkor pasz. Amúgy meg ha megtartod a file-t
1-1 másolás elmegy, meg előbb utóbb megtelik az a hdd. Jómagam mindig usb kábelt használok, ja és nincs is hdd fiók a Dune-ben. Külső eszközöket kell használni, és amúgy meg pc-t használni közbülső eszközként sem szerencsés, nálam már talán nem is egyszer
átalakul raw-ra(remélem nem írtam hülyeséget már rég volt) nagy nehezen sikerült visszaállítani. Hiába mondják az okosok, hogy tudnia kellene, de nem még is meghal bele.
Pc- másolás 1 közvetlen csatlakoztatott külső eszközre mindig az a tuti.
Amúgy nekem van vagy 25 éves ssd-m és még mindig tökéletes....
Ja és a mai filmeket meg nem is biztos, hogy érdemes tartogatni, megnéz/töröl.
Nincs már olyan minőség, hogy 1 évben többször megnézd. Részemről a film nem olyan mint a zene, hogy akárhányszor lehet meghallgatni...
U.I: Persze a saját készített filmek az is más .... -
Kiss67
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
Értem, hogy az ssd jobb, azóta van ssd-m amikor kijött az Intel 20 meg 40 Gb os SLC meghajtója.
De SSD filmtárolásra nem való, szerintem.
Nem elsődleges a másolási sebesség, csak nem gondoltam volna hogy egy ilyen kvalitású eszközben ilyen lenne, ami elég méltatlan az árához képest.
A Gbit hálózaton hogyan tud lenni 150 Mb/sec?
Az 1200 Mbit sebesség. De hálózaton 2 méter? A NAS-tól az eszköz kb 15 méter kábelen megy el.
Hol van egy otthoni hálózatnál 2 méter kábel ? Amikor a szerver szekrényből ki sem jön ilyen rövid , mint 2 méter!
Na mindegy , ez nem fontos , de azért kellene tudnia , a 100-110 Mb/sec-et. AMit a Zappiti tud is. Csak azért lett volna fontos, mert mindig át kell másolni a filmeket, mert nem szeretném torrentre használni , mert belehal. Viszont ott van a Syno, ami letölt, csak másolni kell a média lejátszóra , ha ki szeretné használni a benne levő potenciált, ha más van benne rekesz. A zappiti-ben akkor is megy a HDD , ha az eszköz ki van kapcsolva standby-ba. Simán látja a PC, és lehet rá másolni, nem kell kapcsolgatni ki-be a média játszót. Ez is egy apróság ami ötletes, és jó.
Csak az a visszázs a dologban, hogy sokan szapulják a Zapit, mert a fejlesztő csapat hazavágta a céget, de az eszközük az nem rossz.
Köszi az észrevételt. De akkor úgy tudod hogy nem tud SATA meghajtóként menni benne csak USB-sként? -
arcitec
addikt
válasz
Kiss67
üzenetére
Kábel minősége és vagy kábel hossz. 2 m-nél nem nagyon használnék többet, de már ahhoz is a "legdrágább" kábel kell és 150 Mb/s - nél ha hdd-re másolod akkor sem lesz több. Zárójelbe jegyzem meg, hogy mára már belső hdd elavultnak számít, pláne ha állandóan másolgatva van rá, jobban járnál példul külső ssd-vel.

-
Kiss67
senior tag
Üdv mindenkinek.
Beni, beszéltünk délután telefonon arról hogy , milyen a Zidoo HDD kezelése.
Most elvileg megcsináltam és látja is a laptop a hálózaton, de a másolás sebessége csak USB szintű. Ez így jó? Csak 30-50MB/sec?
Vagy valamit elrontottam?
Most nálam van egy Zappiti Neo 4K és ez a Zidoo Z2000 pro.
Még nem tudom melyik marad és melyik megy, de ha ez a file másolás ilyen gatya, akkor lehet hogy a Zapi marad.
Amúgy van ami a Zidoo felé billenti a dolgot , és van ami a Zapi felé.
Még nem tudom, de a képe a Zappitinek jobb. -
pontyos
senior tag
Helló!
Tudom, hogy van beárazós topic, de hátha látott már valaki, Z10 Pro-t eladásra kínálva. Mennyiért mennek most fóliás, dobozos állapotban?
Köszi, remélem maradhat. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
lajosx
üzenetére
Mint írtam a hálózati anomalia lehetett.
Ilyenkor ujból indítani kell a modemet és ha fel állt, sorba egymás után az eszközöket.
Nálam is hasonló eset volt nyáron amikor nagytakarítasnál mindent kihuzgáltam.
Te meg még ratettél egy lapáttal, hogy törölted a megosztást. Volt olyan esetem amikor nem indult a film a kis amlogic boxom csak ha bekapcsoltam a zidoot is. Senki nem tudta mitöl lehet. Ugye van egy modem, egy 8-s swietch egy router. Mindent kihúztam és ujból építettem a halózatot. Vettem kb 4 hónapja egy kis szünetmentes tápot mer sokszor volt pillanatnyi áramszünet és ilyenkor minden elszállt. Modem, router, swietch, iptv, NAS internet. Ezek rá vannak dugva és azóta csak a tv kapcsol ki ilyenkor.
UI: nem lehet a letöltést közvetlenül a zidoora kötött hdd-re iranyítani? -
válasz
lajosx
üzenetére
Annyi sikerült hogy a pc-én megosztottam egy mappát azt látja is a Zidoo de fordítva semmi. Pc nem lát semmit. Ha beírom az ip cimet a hálózati meghajtó létrehozásakor , és rámegyek a tallozásra semmi se jelenik meg itt üres. Ha utána írom\Share akkor bejön egy ablak ahol névnél kodi van és jelszót kér de nem
fogad el semmit sem. -
válasz
Beni2360
üzenetére
A pcre töltök le filmet mert a zidoo nagyon lassú töltés terén. Utána kiválasztom a pc-én a ziddo hhd ját és átmásolom rá a letöltött filmet. Ezt szeretném csak. De a pc rákattintottam a meghajtóra és hiába bevolt kapcsolva a zidoo azt írta nem elérhető. Ez után töröltem a meghajtót a pc-én. Azóta viszont nem tudom újra megcsinálni mert nem látja a pc a zidoot. Pakolás miatt kivolt kötve minden ,most vissza és már nem jó. Elvan mentve az One modemben a zidoo ip címe ami nem is változott semmit. Ha beirom a hálozati hely létrehozásánál az ip címet \share jelszót kér ami nincs ,vagy megadom a kodit de nem fogadja el. Igen a pc-én meg van a kodi vendég fiók. Azon semmi se változott.

-
Beni2360
Topikgazda
válasz
lajosx
üzenetére
Zavart érzek az éterben.
Most a zidoo-ról nem éred el a szamitógepedet? Mert azt írtad, hogy a gép nem látja a Zidoo hdd-jet. "Valamiért nem làtja a gépem a Zidoo hdd-ét"
Ahhoz, hogy tudjál filmet nézni nem kell a számítógép.
Milyen boxod van?
Rendezd a kérdést. Már gondolom mi a gondod, de írd le.
Törölted a megosztást a pc-n?
Ujból létre kell hozni.
Vendég fiok megvan? Az lesz a jelszó páros. -
válasz
Beni2360
üzenetére
Maradt az ip cím jelszót kér de a ziddoban hol adhatok meg? A beállítások samba lehetőségnél a jelszó kivan kapcsolva még is kéri. Irtam be oda egy jelszót de azt sem fogadja el. Az a baj a pc töröltem a meghajtot közben lehet csak újrakellet volna indítani
a gépet. Most egy órája szenvedek nem tudok nézni egy franc filmet ez miatt. -
Sziasztok. Valamiért nem làtja a gépem a Zidoo hdd-ét mi lehet a gond?. Eddig jó volt pakolás miatt kikötöttem mindent. Most vissza, és nem megy. Beni videója alapján próbáltam de nem látja. Vagy hibát ír ,vagy jelszót kér, de nem fogad el semmit se pedig tudom a jelszót. Samba be van kapcsolva. A zidoon van net, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez év elején még az R3-at kaptam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Beni2360 majd ő mondja ...