Hirdetés
- Autós kamerák
- Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatkoztak a v-color DDR5-ös O CUDIMM memóriái
- Asztrofotózás
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Ma délután végre bemutatkozik a PlayStation 5 Pro
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Ma megjott a v12 táv. Augusztus 15.-én rendeltem
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #18753 üzenetére
Az anyaghasználata sokkal jobb mint a gyári távnak amit a Z9X-hez adnak, keskenyebb és vékonyabb is, így sokkal jobban illik a kézbe.
A gombkiosztás egy kicsit más (illetve valamivel több gomb van rajta), de ez nem probléma.A bluetooth kommunikáció miatt vettem. Utálom az infrát.
Ami nagyon jó, hogy amint kézbe vesszük azonnal bekapcsolódik a háttérvilágítás rajta, ami egyébként sokkal jobban látható mint a gyári távon. A gombok textúrája is jobban tetszik.
Összességében a V12 mellett a gyári Z9X távnak erősen gagyi kínai szaga van.
Nekem megérte a kiadott összeget.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Vhiktor
veterán
válasz Beni2360 #18755 üzenetére
39 USD
-
Vhiktor
veterán
Lehet valamelyikhez ez jár alapból.
Ha netán ugoos mellett döntesz szerintem ahhoz is párosítható, de azt majd minjdárt kipróbálomISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
gulyasa
őstag
válasz Vhiktor #18754 üzenetére
"A bluetooth kommunikáció miatt vettem. Utálom az infrát."
A v12-ben is van infra - anélkül be sem tudnád kapcsolni a teljesen kikapcsolt Zidoo-t... De ez más gyártó hasonló lejátszóinál is így van, BT-s és/vagy WiFi távirányítókkal.
Szóval ne utáld annyira az infrát.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1, JLB REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Vhiktor
veterán
válasz gulyasa #18759 üzenetére
Azt is utalom. Simán meg lehetne oldani, hogy bekapcsolashoz ne kelljen infra párosítás után. Amatőrség.
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #18760 üzenetére
A legangyobb baja, hogy az infrának tökéletesen rá kell látnia a Z9X-re, kb csak szemből működik jól, kicsit nagyobb szögből már nem. Így telejsen szívás a használata. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg mozi szobában hátul van elhelyezve a lejátszó akkor teljes KO. Nekem elől van de nem középen, ha nem pontosan úgy tartom a távot ahogy kell akkor vége, ez masnapság már elfogadhatatlan.
Egyébként nem értem, hogy minimum miért nem ezt a távot adják az összes zidoo boxhoz, mert azért ez sem annyira prémium hogy ne férjen bele. Egy rendszert mindig a leggyengébb eleme határoz meg, így gáz gagyi távot adni gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Az új amlogic chippel ellátott Zidoo lejátszóknál van olyan egység, ami :
- belső, 2,5 vagy 3,5 HDD fiókos
- és van rajta USB-slave port a file-ok átviteléhez?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Skyhunter #18762 üzenetére
Mi volna ha körbe néznél a zidoo fő oldalán, ott van minden. Öszben link.
USB nem is kérdés.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
-
-
djnice
veterán
válasz Tibiajax #18751 üzenetére
Ha lesz időm csinálok. Alapjában véve (banding, clipping) az Amlogic képe jobb, mindig is jobb volt. Felskálázásban az új S928X már egész jó, de sajnos natív képmódban is túlélesít. A Dune egyelőre nem adta ki a 8K-s modellek device tree forrását, így a CoreELEC nem fut rajta, pedig azzal meg lehetne nézni hogy ezt a túlélesítést mi okozza. Ugoos S928X-hez már van CE, de olyan készülékem nincs jelenleg.
-
Vhiktor
veterán
válasz djnice #18770 üzenetére
Elég brutálisan túlélesít a Dune
-
blakey
titán
válasz djnice #18770 üzenetére
A311D2 (GT-KingII) esetében, ami nagyon hasonló az S928X-hez, a szokásos NR kikapcsolás némileg javít az élesítésen és valóban egész jó a felskálázás, viszont CE alatt még vannak javítanivaló dolgok. Egy ideje azt használom, mert sokkal gyorsabb, pörgösebb az NO és a CE22, szerencsére minden általam használt kiegészítő jól működik, úh. sok esetben már napi használatra is alkalmas.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz djnice #18773 üzenetére
AI nincs, simán lehet, hogy amiatt van. A gyorsaság meg csak erre az eszközre érvényes, minden gyors, S922X-en, S905X4-en lassabb, nem használhatatlanul lassú, de érezhető, hogy az A311D2-n gyors.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Skyhunter #18775 üzenetére
Mennyi volna az elfogadható mivel a belsö hdd SATA porton van? És a wifi mint a kutya vacsorákya. De mindjárt rá nézek.
Na meg az se mindegy, hogy milyen hdd van a boxban.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tibiajax
nagyúr
nálam a legfrisebb fw felrakása óta, lejátszás közben ha setup-ot nyomok, lejjebb vannak csúszva az almenük, ill. maga a kurzor is.. másnál is van ilyen gond?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18780 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy lejátszás közben az egyik színes gombra aplikált beállítások nyíljon meg nálam rendbe van. Most néztem meg.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Pierre75
senior tag
Akinek z9x pro-ja van és feltette, megírná, hogy működik-e neki, ha igen találkozott-e hibával? Hogyan lehet uninstallálni, ha vissza akarunk térni a gyári sw-hez?
https://www.mcbluna.net/wp/zidoo/zidoo-ziuicancer-v2-5-2-mcbluna-net/ -
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok,
Milyen HDMI kábelt használtok ezekhez a készülékekhez?
pc/N100DC-MZ/X-JCAT-MZ/X-Linux--RME ADI 2 DAC fs-MZ/X---Focal Alpha 50 Evo---IE 900 -- viablue
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18782 üzenetére
Meg van értem
Nézd meg az Aspect ratio-t> fit-re állítsd.
Az állitódhatott el.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz SZKEBE75 #18784 üzenetére
Az eredeti vagy 2,0 / a, ami jó a DV videókhoz.
Van kintről és az Alzázol is kábelem.
Az AVR-ből egy 2m-s kábel megy a TV-be lazán lóg a falikaron mert forgatható, 60 cm kihúzható.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Beni2360 #18788 üzenetére
ugyanaz. az aspect ratio állítgatása semmit nem változtatott, ezen a bug-on:
el van csúszva a kurzor. itt pl, ha enter-t nyomok, konkrétan, a Fit(DAR) -ra nyomok.. tehát az egyel lejjebb levőre nyomok akkor entert
tiszta gáz. és ez a legutolsó fw felrakása óta van nálama főmenü oké, almenübe ha belelépek, akkor van egy féllel elcsúszva az egész sor
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18789 üzenetére
Sima videó lejátszás közben is?
Hogy jön ide a TV M5 adása?
Egy képet a kijelző felbontása beállitásáról küldenék?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18791 üzenetére
Szerintem töltsd le az fw- t még1x és indítsd újra a telepítést. Hátha jó lesz.
-
Skynet258
veterán
válasz Tibiajax #18794 üzenetére
Ennél a frissítésnél sajnos túl kell esni rajta. Én szerencsére csak 3 mappabol adom be a dolgokat egy NAS-rol, utána elszorakozik magában amíg letolti a boritokat meg mindent. Lehet ha csinálsz backup-ot a HT-rol akkor azt vissza tudja tenni de nem próbáltam, frissítettem és ment vissza gyarira, majd újra "belaktam".
Eladó switch: HAIMU Heartbeat silent linear
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18796 üzenetére
Mint írtam frissid egy új letöltéssel.
Valami hiba lehetett S kinontásnál és ezért van.
Ez nem kerül sok időbe.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tibiajax
nagyúr
ha valakinek már van 3000es szériás zidooja- vagy az uj dune-je, megírhatja esetleg, milyennek látja a képét - az eddigi zidook-hoz (dune-khez) képest
jobb-e valóban az amlogic mint a realtek, érdemes-e váltanom az 1000pro-mról -
Tibiajax
nagyúr
válasz djnice #18801 üzenetére
értem.
én nagy sigma-s voltam, nagyon sokáig. sosem akartam realtek-et.. de alapvetően -mind az előző dune hd max 4k-m, mind ez a zidoo - a realtek procijukkal én kellemesen csalódtam. lehet, hogy azért, mert mindkettő mögött normálisabb táp volt, nem tudom.a CoreELEC-hez -ha jól gondolom- pc kell. vagy htpc.. azt meg nem akarok
egyszer volt, jó volt, akkor el is jutottam a mad vr-ig, de már nem akarom. meg kodi-t sem akarok
csak célhardvert -
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18802 üzenetére
Nekem a Z1000 pro mellett 3 db amlogic boxon van mindegyikben egy egy SD kártya és azon fut a CE Linux rendszer ami egy KODI. KB 20-25 e Ft beruházás. Most tesztelem az egyiken az újdonságot a DV videók lejátszását. Még FEL típusú anyagom csak tesz videóban van.
-
bonat
senior tag
Kezdem tesztelgetni az új z9x 8k-t.
A hangsávval kapcsolatban lenne kérdésem....
A "mozi" filmek esetén a hang erősség jó, de azoknál a videóknál, amiket én saját utazásokból vágtam meg, azoknál kb 40% a hangerő és a TV-t 3x olyan hangerőre kell feltolnom, mint a "mozis" filmek esetén.
Filmek esetén 10-20-ig mondjuk...
Családi utazós videók esetén 50-60-ra.......
PC-n és a TV saját lejátszójával ugyanaz a hangerősség, ott nem kell ekkorát felfele tolnom a hengerőt.
A Zidoo-ban van valahol valami hangerősség bepipálás erre?
Ezt abból gondolom, hogy pl. a NOVA player-ben van ilyen lehetőség, hogy alapból az egészet felhangosítja valamilyen szinttel.....
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Autós kamerák
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone-t használók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik