Hirdetés
-
4548 - 4401
4548 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Nekem is pont Mandash jött, csak mellé Ahmed Fathi (91 CDM) szintén Katarból...
Martínez megvan TOTS kiadásban is, de hogy is mondjam, kicsit "magának való", nem tudom jól körülírni, biztos a játékstílusom miatt van, viszont úgy érzem nem igazán csapatjátékos, ellenben ha hozzá kerül jó helyzetekben a labda, akkor tuti a gól...Te is parosban kaptal ilyen lapokat, negyes pickbol ? eladhatoban ?
A Gold Rare jatekosok nem erdekelnek, csak fodder termeszetesen.
Azert irtam, mert poenbol tularazva raktam fel piacra oket, kiszorom a tobbit, es johet vissza foddernek.Mostansag keves foddert adok el, aranybol...Igazabol csak a brz es silver ami auto q. sell.
Ha muszaj, akkor felrakom piacra, de tularazva, aztan ha mar nem dupl. johet vissza.
Neha azert megvesznek egy egy tularasat is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egesz sok C. lett. szoval nem adom el a G GR lapokat, csak alig. Inkabb megy akarmi SBC be.
Megvettem a seas p. is, igy meg jobb a helyzet...
Igazabol kezd a boseg zavara lennni, lassan nnem tudom, kit evozzak meg melyikkel csapassam , etc...
Egyedul a Fodder, ami fogy, az fix.

*
Elkezdtem baromkodni Objektekkel is, ez is fossa a lapokat meg evokat meg egyebet.
FUTGG meglestem a leggyorsabb teljesitesi utat, azt beallitottam azt farmoltam a meccseket.
Jo nagy okadek ez, meglatom mire haladok.**
Mehikoval valami szabi gol kellesz, de ez eleg meredek. Alapbol nem sok golt lovok szabadrugasbol, raadasul lutri is.
Canada player meg kb nincs is, vagy nem jut eszembe...vehetek valami hulladekot TM bol, vagy passz.
-
Skeleton01
aktív tag
Nekem is pont Mandash jött, csak mellé Ahmed Fathi (91 CDM) szintén Katarból...
Martínez megvan TOTS kiadásban is, de hogy is mondjam, kicsit "magának való", nem tudom jól körülírni, biztos a játékstílusom miatt van, viszont úgy érzem nem igazán csapatjátékos, ellenben ha hozzá kerül jó helyzetekben a labda, akkor tuti a gól... -
myckey
veterán
20-40 000 kozott megy kb. ez a FoF Special88as Lautarot felraktam 10 000 re, legalabb megmarad, remelm.
Ilyet sem dobott meg, ideje volt.
-
myckey
veterán
melyik az a 444 ( 2 ) ?
Flat, vagy mas ? csak a Flat lesz...
Objekt ( valtoztatas nelkul ) kell hasznalni.2x gyoztem SB WC-az kell- es lofaxt nem adott az Objetk a szamlaloba.
Brazil Objekt. 6 SB WC gyozelem, legalabb 1 Brazillal a keretben
*
Mast beszamol, barmelyik okes. Valamit elbaszok . De 442 flat es ahogy a gep beallitja.
CDM 442...bassa meg a jegesmaci
-
myckey
veterán
melyik az a 444 ( 2 ) ?
Flat, vagy mas ? csak a Flat lesz...
Objekt ( valtoztatas nelkul ) kell hasznalni.2x gyoztem SB WC-az kell- es lofaxt nem adott az Objetk a szamlaloba.
Brazil Objekt. 6 SB WC gyozelem, legalabb 1 Brazillal a keretben
*
Mast beszamol, barmelyik okes. Valamit elbaszok . De 442 flat es ahogy a gep beallitja.
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
Mrguba
őstag
TOK JO HOGY EGY RAKAT EVOT NEM KAPTAM MEG AZ OBJECTEKBOL.....
-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Beleveszek ebbe a sok EVO ba...

Futgg mutat mindent is, melyik evot hogy es mennyi alkalommal lehet ujrazni ? ha ledobom rola a mostanit, azt is irja ?
thebigK
fossa a jatek a cuccost . kiraly !
-
thebigK
addikt
-
myckey
veterán
megjott az ezuska...kivaltottam 9.99 eur az SPt...ha mar ezzel szarakodok, akkor egye fene, pedig nem ezt mondtam.
md1. most "okes" a ft eur arfolyam
-
bubuska10
senior tag
1 SBC-t nem raktam ki, szóval nyilván nem ment bele. Hol kell írni olyan supportnak, ahol lehet ezeket a képeket csatolni?
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
Én se kaptam meg Cahillt! Pedig amiatt toltam le a 4 meccset. Több helyen írják h ugyanígy jártak. Remek.
-
myckey
veterán
-
Mrguba
őstag
Paletools csak nekem bugos kicsit? Régebben engedte, hogy rákeressek a piacon pl. a 84-es lapokra, de most hiába adom meg a ratinget, nincs találat...
Bugos sok helyen....van amikor be se rakja a TOTW TOTS jatekost pedig van

-
myckey
veterán
Paletools csak nekem bugos kicsit? Régebben engedte, hogy rákeressek a piacon pl. a 84-es lapokra, de most hiába adom meg a ratinget, nincs találat...
velem is szarakodik Pale
folyamat, nem listazza az sbc playert, csak ha frissitek , de ez ido es korulmenyes...( a club ful alatt ertem, osszeset mutato )
Amit irsz, az is valid !
Itt is halott az ovr. kereses..TMDe, ha csapatot rakok ossze ...pl. sbc squad builder ...ott elfogadja az ovr. alapu szurest
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Mrguba
őstag
Baszki, este meglett Cahill, de a volley meg nem, erre most nincs a klubomban, gondolom veletlenul belevagtam valami sbc-be. Ami nem is lenne baj, de piacpn meg egyetlen Cahill lap sincs jelenleg
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el.En meg se kaptam na az meg mi?
-
EA's hit
addikt
Viszont most nezem, hogy Cahillel egyszerre jarna a Tiny Tim evo is, es az csincs ott a klubomban, pedig azt 1000% hogy nem hasznaltam meg fel. Akkor megiscsak bug lesz, es nem adta meg a Cahilles obj rewardjait.
-
EA's hit
addikt
Ja, akkor az is lehet hogy meg sem kaptam, kiraly
viszont a tobbi rewardot nekem asszem mindet megadta. -
evibly
senior tag
Baszki, este meglett Cahill, de a volley meg nem, erre most nincs a klubomban, gondolom veletlenul belevagtam valami sbc-be. Ami nem is lenne baj, de piacpn meg egyetlen Cahill lap sincs jelenleg
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el.Valami masszív bug lehet a rendszerben, tegnap, az esti meccs alatt megcsináltam egy menetben vagy 12 objektívet, és konkrétan semmit nem adott meg. Sem playereket, sem evokat, zéró. Most nézem, hogy továbbra sincsenek meg a játékosok, sem Cahill, sem senki más.
-
myckey
veterán
JO ez a Meep meep EVO is,vagy mi a csuda...
LB-re.
Kellene vasarolni TM ,valami jo LB emberket, akit fel lehet tapolni vele.
Lucas Digne akad itt, illik is Chem, de mar Evoztam es sajnalom ledaralni rola az evot. SHowdUP Morroni pedig mar nem fer bele ovr miatt.
Tudtok jobb LB embert ? Aki tud esetleg CB es RB LM vagy ilyesmi, univerzalisat.
Zanetti ugrott be, neki van tobb ICON lapja is, es illik is Chem ( bar ok amugy is 3 chemesek ha jol tudom )
Valaki mas ?
-
myckey
veterán
Nagyon hasonló szitu, itt a sok spec. lap, Ndiaye szintén megvan, tele vagyok ráadásul középpályásokkal, de nem nagyon akarom őket beáldozni, legutóbb nagy nehezen Šulc és Makhanya új lapjai, + Curda (TOTS HM) is nehezen ment a levesbe, vagy pl. Kayode Showdown, utóbbi kettő többé biztosan nem lesz meg újra...
Más: beszereztem egy PS5 DualSense padot, a régi X360 után, mintha teljesen más mozit néznék, nagyon bejövős.

Azert 90-91 es GR Fodderbol keves akad...
Raadasul ott a 90-91 es SBC SWAPS is, ami TKt ad ...
Be kell dobjam ezeket a Special 90+ ovr lapokat, ha jot akarok magamnak.
Hiaba tartom, ha csak van.DE akad par jatekos, akiket kedvelek, in-real
( pl a mutatott Valencia es NDiaye is ilyen...Valencia pedig mar veteran vezerbika )-
Itt is kellesz valami jobb kart keresni
Annyira jobb ez a PS5 DS ? -
EA's hit
addikt
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el. -
myckey
veterán
Lettek jo SBCk is, ami dobja foddert.
Visszadobtak az EVO 97 is-Main Event- ? Fasza !
Mire verted el az ezer evot ? En meg tartom magam, pedig csabulok am
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Digestive
Remek cucc, jo a buli !
-
EA's hit
addikt
Ja, most nezem hogy visszakerult a 2000 tokenes evo, az meg korrektul felhuzza a fizikajat is. Akkor kar, hogy a mult heti 1000 tokent azt elvertem
-
myckey
veterán
a pocsen porgesse a labdat, vagy az orran mint akkoriban Kerlon vagy ki

Mit foglalkozol ilyen ero meg allokepessegi dolgokkat, a bogyo szaldjon ne az ember !
Legyen foca, legyen tanc !

GJOE
Kicsit belefaradtam az objektbe meg a kotelezo korokbe, el sem jutottam meg Cahillig...
Az sbc lefoglalt .Kellene valami menetrendet kesziteni a kotelezo SBC melle, hogy melyik nap, mennyi Rush-Rivals-SB- Objektiva- Event es esetleg Champs. Kell.
Elozo Path to glory 1 fazist, meg sem csinaltam.
Egyik nappal/este/ejszaka...kiegtem kisse
Letoltam 20-30 meccset, Rivals meg SB es Rush meg Champs meg eventek blabla...
Gyoztem, irkaltam is.De ettol Okadok, mikor igy be kell tablazni, mint valami masodallast
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
Digestive
veterán
Én Neymart kezdtem el. Piacon 15millás lap lenne.
-
Skeleton01
aktív tag
Siman !
fel perc, sem kell

Csak en sajnalom a special lapokat bedaralni...
( ha nem is mindet ) .
Most gyulik gyulik, de nem kezdek veluk semmit, es ragom a pittyem, hogy oldjam meg GRare lapokkal a 90-91 koruli sbct . sehogy...badum !87-89 gr az van...de 90-91 az lofax sem esik kb.
Oket kettejuket pont ismerem es kedvelem is, Valencia/Ndiaye.
Jo jatekosok.
Ezektol a lapoktol boven van fostosabb special fodder is, egyik vagy masik promobol
De, megertem amit irsz. Valoban kar gyujteni, ha csak all es jobbak is vannak. De azert akad meg rosszabb is, ha esetleg bedobalom fodderba, mert alig talalok 90gr szart.
Nagyon hasonló szitu, itt a sok spec. lap, Ndiaye szintén megvan, tele vagyok ráadásul középpályásokkal, de nem nagyon akarom őket beáldozni, legutóbb nagy nehezen Šulc és Makhanya új lapjai, + Curda (TOTS HM) is nehezen ment a levesbe, vagy pl. Kayode Showdown, utóbbi kettő többé biztosan nem lesz meg újra...
Más: beszereztem egy PS5 DualSense padot, a régi X360 után, mintha teljesen más mozit néznék, nagyon bejövős.

-
Mrguba
őstag
Na TIM CAHILL NELKUL nehez lesz megcsinalni az objectet
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Barmibe fogadok veled, hogy fel perc alatt kiraknam Paquetat a klubodban levo fodderekbol. Beleraksz 3-4 fos lapot a mostani promobol, es mar kesz is. Konkretan az a 2 hulladek fos amit most kuldtel, Valencia es Ndiaye belemegy, es mar kesz is. Az ilyen lapokat ne tartogasd es ne sajnald, mert 100x ujranyitod oket, meg amugy sem jok semmire.
Siman !
fel perc, sem kell

Csak en sajnalom a special lapokat bedaralni...
( ha nem is mindet ) .
Most gyulik gyulik, de nem kezdek veluk semmit, es ragom a pittyem, hogy oldjam meg GRare lapokkal a 90-91 koruli sbct . sehogy...badum !87-89 gr az van...de 90-91 az lofax sem esik kb.
Oket kettejuket pont ismerem es kedvelem is, Valencia/Ndiaye.
Jo jatekosok.
Ezektol a lapoktol boven van fostosabb special fodder is, egyik vagy masik promobol
De, megertem amit irsz. Valoban kar gyujteni, ha csak all es jobbak is vannak. De azert akad meg rosszabb is, ha esetleg bedobalom fodderba, mert alig talalok 90gr szart.
-
EA's hit
addikt
hat Lucas Paq nem tudom kirakni, alig dobal 90 ovr foddert
mar mindenfele akarmit is nyitottam sbc, de lofax habbal.
88-89 bol akad sok.kozben persze fogy a 84 koruli fodder lap is, ami kell hogy szerezzek TOTW lapot sbc bol, es kell mas sbc be, amibol johet esetleg a 90es fodder ( de nem jott...badum)
persze, van egy raklap Special lapom, ami 90+ es igazabol nem is hasznalom, de hat csak sajnalom bealdozni
venni meg csak nem fogok, elegge elrepultek a totw &tots dolgok arai, meg a fodder is, egyikmasik...
dobott ismet egy zooodet... 5 vagy 6 ezzel. Ecuador legend, Enner.
Barmibe fogadok veled, hogy fel perc alatt kiraknam Paquetat a klubodban levo fodderekbol. Beleraksz 3-4 fos lapot a mostani promobol, es mar kesz is. Konkretan az a 2 hulladek fos amit most kuldtel, Valencia es Ndiaye belemegy, es mar kesz is. Az ilyen lapokat ne tartogasd es ne sajnald, mert 100x ujranyitod oket, meg amugy sem jok semmire.
-
myckey
veterán
88-89 bol akad sok.kozben persze fogy a 84 koruli fodder lap is, ami kell hogy szerezzek TOTW lapot sbc bol, es kell mas sbc be, amibol johet esetleg a 90es fodder ( de nem jott...badum)
persze, van egy raklap Special lapom, ami 90+ es igazabol nem is hasznalom, de hat csak sajnalom bealdozni
venni meg csak nem fogok, elegge elrepultek a totw &tots dolgok arai, meg a fodder is, egyikmasik...
elotte meg Ot
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán

Deadeye. Sho / Pas ertekre ad legtobbet.( tobbire minek mar )
RB RM CB, Roles ++Ot amr egy ideje tapolom, nem is sok akad belole sztm.Prime H. Evo etc.
Most tobb emberket is Evozok vilagba
de O most Casparij val lerendezii a jobbost, faxan. Kapusokat figyeltem. Kellene oda is valami Evo
Tudtok akarkit ? Kobelt eladtam, 95 ovr volt.
Mignolet EOAE a kezdom... 91 ovr, de rohadt jo ! Maignan 93 TOTS is van meg, de kevesbe tetszik. Ederson WT Evom is van, csak nem az igazi-91 ovr.
Kiszedtem moments Neuert is, ot lehetne Evozni....esetleg.Van meg Campos is meg valami EoaE csaj...de ezek mar total fodderek kb, hiaba turheto az ovr es stat. Campos kar hogy torpe
-
myckey
veterán
Ez kiverte a szemem...uh.
Jah, rohadtul jo Evokat lehet alkotni, En is ezen vagyok.
-
EA's hit
addikt
Tenyleg nagyon elszalltak az elmult 1 het uj evoi. A multkor mutatott Vieira mellett csinaltam meg par eleg baszo lapot, peldaul oket. Kinek kellenek a top promo nyitasok? Teljesen feleslegesse es ertektelenne valtak, a jelenlegi promo teambol konkretan 0 ember ferne be a kezdombe.
-
myckey
veterán
Én is azonnal kiraktam, pedig tele vagyok középpályásokkal. Őket később nem lehet már megvenni. Bánom is, hogy Vidal Time Warp lapja idején nem voltam még itt, nagyon jó lenne a Juve csapatba most...
Azonnal nem raktam ki, kell par db 90es fodder, sbc bol...de van ra ido, meg sbc upgrade is akad hozza.
Amugy igaz, itt is sok a kozeppalyas, raadasul evos, md1.
akkor is kell. -
Skeleton01
aktív tag
Én is azonnal kiraktam, pedig tele vagyok középpályásokkal. Őket később nem lehet már megvenni. Bánom is, hogy Vidal Time Warp lapja idején nem voltam még itt, nagyon jó lenne a Juve csapatba most...
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Nem foglalkoztam eddig vele, hogy lehet e sbc t venni, vagy sem.
md1, kirakjuk mert faxa
-
ptg Sithole ? Reg bedaraltam valami SBC Upgrade
ha jol remlik -
EA's hit
addikt
A mai meccs utan ptg Sithole visszafele fog fejlodni, igazan ugyes fiu, melto a nevehez
-
EA's hit
addikt
Tudom hogy SBC, azert mutattam az egesz hobelebancot, tokkal vonoval
De,
ezek egyike sem kerul fel a TM be ?
Egy sbc sem megvasarolhato, soha ?
Mas helyeket olvasgattam, ott beszeltek az ararol, azert irtam...Mondom annyira tetszik ez a kartya, szep a Design es jo a jatekos is, raadasul Brazil !
( meg ugye jo is lehet a vegere ez a special card . WC vegere. )Nem, sosem lesz megvasarolhato, mert o csak sbc lap, nem nyithato. Mire ezt a hsz-t leirtam, azalatt 2x kirakhattad volna
-
myckey
veterán
Remek stadion, hatalmas tortenelme van !
De ezt most meglesem, az egeszet....Utana viszont hanyagolom. Hig ez a vb...a vegere majd jovok sztm ujra.
-
bubuska10
senior tag
Most latom ( kiraktam ), 1x lehet a 93 + UCL W. Tots SBC Upgradet.
Volt boven ra 87-91 kozotti sbc fodder. Kellett TOTW is, azt is kiraktam 2x...El sem fertem mar SBC ben...WB, nezitek a nyitot ? Kedvelem ezt a stadiont...De kesobb nem nezem, sok ez a csapat.
Majd lehet a vegere benezek megint. Ez a megnyito jol jott ki, de ennyi.Néztem, de csak Shakirát ismertem.
A foci VB-k legemblematikusabb stadionja, itt lett VB győztes Pelé és Maradona. Ez egy ünnep a foci kedvelőinek, én pl. néhány meccsre állítok ébresztőt is majd.
Bár ezek a csoportmeccsek elég komolytalanok lesznek. -
myckey
veterán
Tudom hogy SBC, azert mutattam az egesz hobelebancot, tokkal vonoval
De,
ezek egyike sem kerul fel a TM be ?
Egy sbc sem megvasarolhato, soha ?
Mas helyeket olvasgattam, ott beszeltek az ararol, azert irtam...Mondom annyira tetszik ez a kartya, szep a Design es jo a jatekos is, raadasul Brazil !
( meg ugye jo is lehet a vegere ez a special card . WC vegere. ) -
EA's hit
addikt
Ez egy sbc, nem tudod megvenni, csak kirakni. De kirakni kotelezo, nekem is reg kesz van.
thebigK: nyugi, nekem is 200+ kellett hozza hogy jojjon egy
-
myckey
veterán
-
thebigK
addikt
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán

Arch ChemSty - Lengthy lesz+ 94 Phy & 93 Pas. Jo lesz
Megerte kirani a 3 High fodder csapatot, es a totw. Raadasul jott meg egyeb C is -
myckey
veterán
TOTS - 96 Suarez ( Sportg ) 96 Casparij ( City W. ) 93 Cubarsi
Ezek jottek a 93 + paklibol
Sztm Casparij valasztom. Suarez is ok, de ST akad, es kevesbe sokoldalu Suarez -
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Volt boven ra 87-91 kozotti sbc fodder. Kellett TOTW is, azt is kiraktam 2x...El sem fertem mar SBC ben...WB, nezitek a nyitot ? Kedvelem ezt a stadiont...De kesobb nem nezem, sok ez a csapat.
Majd lehet a vegere benezek megint. Ez a megnyito jol jott ki, de ennyi.A Vb-t nezem, a megnyitot nem. Engem a foci erdekel, a show meg a tobbi hulyeseg nem
-
myckey
veterán
Majd lehet a vegere benezek megint. Ez a megnyito jol jott ki, de ennyi. -
myckey
veterán
biztosan vannak paran, kik nem rakosgatjak ki ezeket a 93 + sbc upgradeket
ilyen 87-88-89 meg totw ts , fullos csapatokkal.daily gold meg gr meg brz silv okes. ez a total alap.
nem is mindenkinek van mindig elfekvo 30 db 88-90 koruli fodderja, meg special lapja.
( nekem mar pont van, az mas, meg amugy is telitve vagyok, szoval kell kidobalni a fergesit

- Visszaterve,
dobott mar valami ertelmeset, ez amit irtam ? vagy cask fodder 93 aljatvagy Valaki kapott mar UCL gyoztes jatekost, plafonos EOAE & Path to glory lapot ?
Nem lattam az elmult idoszakban, fullos kartyaknak orvendest

* vagy mindenki gyujti a Tokomot, hogy fullos Evo legyen, abbol meg fullos 97 es akarki
-
EA's hit
addikt
akkor en agyalom tul...
Ki kellene mar dobnom egy raklap kartyat, aztan nem maradna mit Evozni.
problem solved.
Amit irtam, raktal mar ?
Azt a 93 + ,UCL meg TOTS upgrade . Te eleg surun pakolsz sbc-tMozgatja a fantaziamat, hatha...meg egy 93+ Ovr Special, mar ergesz turheto is.
SBC fodder van ra, de totw nyitni kell 84 bol.[1 of 3 93+ UEFA Winners & TOTS Player Pick - EA SPORTS FC 26 SBC
87-88-89 es ketto totw/tots kell meg melle.Vallalhato sztm. Amugy is, cask a TK ra kell most 85-90 fodder, Swapra.
*
84 fodderem itt is fogy , bar most pont kaptam parat.
DE amugy gold es GR az jon, allando. Provision is adja, tobbek kozott.Persze, minden ilyen sbc-t ki kell rakni, ugymond kotelezoen
altalaban persze szart adnak, de hat masnapra visszajon a fodder amit beleraktal, szoval miert ne? Aztan neha meg meg ad jot is
-
myckey
veterán
Nem gondom tul az evokat. Foleg jelenlegi es ex Juve jatekosokat evozok, vagy magyarokat neha, vagy ha random van egy jonak tuno lapom egy evoba aki szimpatikus, akkor belerakom. Futbint max csak azert hasznalok hozza hogy megnezzem hogy a jatekosra akit fel akarok evozni, van-e valami meg jobb chain.
akkor en agyalom tul...
Ki kellene mar dobnom egy raklap kartyat, aztan nem maradna mit Evozni.
problem solved.
Amit irtam, raktal mar ?
Azt a 93 + ,UCL meg TOTS upgrade . Te eleg surun pakolsz sbc-tMozgatja a fantaziamat, hatha...meg egy 93+ Ovr Special, mar ergesz turheto is.
SBC fodder van ra, de totw nyitni kell 84 bol.[1 of 3 93+ UEFA Winners & TOTS Player Pick - EA SPORTS FC 26 SBC
87-88-89 es ketto totw/tots kell meg melle.Vallalhato sztm. Amugy is, cask a TK ra kell most 85-90 fodder, Swapra.
*
84 fodderem itt is fogy , bar most pont kaptam parat.
DE amugy gold es GR az jon, allando. Provision is adja, tobbek kozott. -
EA's hit
addikt
83-84-es emberem napok ota 0 es 10 kozott mozog folyamatosan, gold rare szinten nincs. Szoval nem csoda hogy dragulnak
-
EA's hit
addikt
Igaz is !
EAs hit & masok is...
Ti hogy dontitek el, miket es hogy Evozzatok ?
FutGG meg a tobbi oldal, utanajaras ?En redditet is sokat vizslatom. egyeb.
Eleg sok az EVO, ami jo es hasznalhato. De sok a jatekosom is, akiket tudnek es akarok is hasznalni.
Rendesen bajban vagyok, mert az Evo az nem hasznalhato ujra, egyik v masik.
Mostansag a C. az jon szepen, mar stabilan tobb 100 ezrem akad, ez mar nem gond, vegre ! El is adogatom kobb aron, akiket vettem anno. Alig maradt egy-egy.
Iknkabb Evozok.Vagy mar szarasig vagytok a playerrel, es le sem szarjatok Evot meg a meta
fassagokat, kartyakat, jatekot
Nem gondom tul az evokat. Foleg jelenlegi es ex Juve jatekosokat evozok, vagy magyarokat neha, vagy ha random van egy jonak tuno lapom egy evoba aki szimpatikus, akkor belerakom. Futbint max csak azert hasznalok hozza hogy megnezzem hogy a jatekosra akit fel akarok evozni, van-e valami meg jobb chain.
-
myckey
veterán
Adja a daily sbc upgrade, En mostansag ezeket farmolom...90+ korlui csapatokat ki sem raktam. Meg mindig faj a 90+ Iconert bealdozott cuccos
De mar irtam is, lassan kell vele valamit alakitani, tele az sbc.
Ezt a BL + TOTS 93 + SBC UPGRADE probaltatok mar ?
Hatha adna bl gyoztes embert...
Valaki kirakta ? Erre boven akad sbc fodderem, 88-90 korul,ugye...legalabb fogyna. -
bubuska10
senior tag
Igen, most pl. Acerbit néztem pár napja 750 volt most 1600-ba megy. Bár ezt nem értem. Csak a napi rareből és proviből 70 db 83+picket is ki lehetne rakni, a 84 upgradekbe meg lehet pakolni, több opció is van rá. Rodri viszont 13000.

-
myckey
veterán
Baromkodasbol levettem, kiprobaltam a Prof ot. Sztm meg nem jatszottam ott. de nem tudom mar.
Masik dolog, mar nem szamolja az SB meccseket, csak a C-t adja.
Igy volt valami objektiva, ezert szarakodtam vele ketto meccset, Prof es WC. Easy.Este, ejszaka...mentem TK ra, irtam is a meccseket. Ezert most poenbol levettem. Meglestem.
-
Siman nem alazom Ulti a gepet, SB. Olyat hogy tukorsiman verem Ulti, olyat nem irok sztm. Az melos. Ezt is irtam.Illetve azert szoktam allitani WC- LEG &Ultimate kozott. Csapattol fugg.
Ultimate, nem egyszeru behuzni mindig.
Bukni is szoktam, ezt is irtam mar.Sokat mentem 90 es 90+ köruli ellenfelekkel, Ultimate.
Azt hittem, ez is szamit, kozben csak Netto onxopatas es sanyargatas.70-80 korul konnyebb Ultimate is, emeszthetobb. Egeszsegesebb.
De legalabb megedzottem.

**
Rakarestem...
Jol irtam. Nem irtam olyat, hogy mindig siman alazom a gepet, Ultimate-SB. Ez nagyon nem easy...
Illetve, Nem is csak kizarolag Ultimate. WC-Leg is van. ( miutan mar tudom, hogy felesleges 90+ csapat ellen is Ulti, es porgetni is erdemes. lehet )
-
Woodslave
félisten
Szolj ha kijott a matek

Toxicjew
Itt a mobil a problemas, valamiert...*
Belottem mar Profess -ra SB-t...kiprobalom...Ez vicc kategoria. UT Leg utan. WC sem nagy szam, mar...
8 golt lottem ugy, hogy a meccs elejet, le sem szartam.
Egyet sem kaptam, de meg sztm kapuralovesuk sem surun volt. Egy -egy Mignolet vedesre emlekszem. max.De legalabb adott 800 C.

bocs nem értem eddig az jött le hogy ultimaten vered el simán a gépet squad battlesben akkor most miért raktak professionalra?
-
myckey
veterán
Szolj ha kijott a matek

Toxicjew
Belottem mar Profess -ra SB-t...kiprobalom...Ez vicc kategoria. UT Leg utan. WC sem nagy szam, mar...
Egyet sem kaptam, de meg sztm kapuralovesuk sem surun volt. Egy -egy Mignolet vedesre emlekszem. max.De legalabb adott 800 C.

Mondom atrakom WC re, mer a Prof, az naggyon easy volt.

6-0 ide.
2 kapura lovesuk volt, az sem talalt. 60 % itt volt a bogyo. lazan.Raadasul, meg mindig nem, metagigaepic kutyafaxa emberek vannak minden poszton, nem is lesz olyan sztm .
( de ez szubjektiv )Az elobb a 74 -es Torrest raktam be. Special lapos, akar Puyol, meg a tobbi akik jottek abbol az afrikai akarmibol.
Evozom oket is, nem tudom mit kezdjek igazabol .De legalabb ez is dobott 800 C. korul.
Legtutibb, ha berakom Semi Pro ra...lovok vagy 30 golt, azt kapok raklap C-t
*
Pele jopofa jatekos, meg EVO zom Junior Messias , Pulisic, Romero, Digne, Joe Cole. Special lapok.-
Ismet teli az SBC is, a heten mar ...tobbszor.
Kellene valamit kezdeni a sok 86-90 koruli lapokkal
meg akad egy csomo, 90 koruli Special lap is.
Ez a TK Objektiva dolog, hat ez mondjuk annyira nem mozgat, ezt a kenyszergamet sose csiptem.
Igy lehet nem lesz 5000 TK. Bar mar lett 1000. Tobb het lesz meg. -
myckey
veterán
Szolj ha kijott a matek

Toxicjew

-
toxicjew
addikt
-
gjoe
addikt
Így, hogy nincs pakk rivals. Nem lesz pakk sb sem.
Tokeneket a nagy része az embereknek evora és fix playerre költi majd, piacról elfognak fogyni a fodder lapok. Jól gondolom? Jön a fodder áremelkedés? -
myckey
veterán
-
toxicjew
addikt
Mukodj az EA Web app, Droid & PC is OK. Elobb lottem le oket...
Atvitte itt is az elozo herti, FoF ToK pontokat.
Rivals rewardot is adta.
( bar itt elozo heten nem sokat kapartam ossze, 700 jott a 400+300 bol, amit kaptunk vigasztalasbol SB-Rivls -ra )2000 MAIn Event Evo, az meg nincs a jatek store.

D.Bergkamp
Elozo heten, osszehoztad az 1000 pont TK -t ? es melle kaptal 400 at is abbol a vigaszosbol ? szep...
Egyebkennt itt sem vilagos...de sztm Evok lesznek, hagyom majd a playereket.
5000 TK probalom osszekaparni.
Vmiért a munkahelyi wifin nem jön be most. Mobilneten már jó.
-
myckey
veterán
Mukodj az EA Web app, Droid & PC is OK. Elobb lottem le oket...
Atvitte itt is az elozo herti, FoF ToK pontokat.
Rivals rewardot is adta.
( bar itt elozo heten nem sokat kapartam ossze, 700 jott a 400+300 bol, amit kaptunk vigasztalasbol SB-Rivls -ra )2000 MAIn Event Evo, az meg nincs a jatek store.

D.Bergkamp
Elozo heten, osszehoztad az 1000 pont TK -t ? es melle kaptal 400 at is abbol a vigaszosbol ? szep...
Egyebkennt itt sem vilagos...de sztm Evok lesznek, hagyom majd a playereket.
5000 TK probalom osszekaparni.
-
D.Bergkamp
tag
Átvettem a rivals rewardot és szépen hozzáírta az 1000 ponthoz a 400at. Úgyhogy nálam rendben ment a dolog.
-
toxicjew
addikt
Másnál is halott a web app meg a companion?
-
bubuska10
senior tag
Aki esetleg ráér, gép vagy appközelben van meg tudja nézni h akkor szépen átvitte-e a tokenpontokat a kövi hétre, bent van-e már a 2000-res Evo és hogy kinyitható-e már így a Rivals reward?

-
myckey
veterán
Egyebkent igan, akad sok player meg sok sok Evo...
Enn most "erzesbol" jatszok vele, jolesik.
Bar az annyira nem jo, hogy free verzio, es boldog boldogtalan szaladgal -hat- vele.A masik oldalrol meg...ezek a meta es "mialegleg" dolgok nem izgatnak, igy a statok sem annyira.
Persze, vallalhato legyen az egesz, realisan hasznalhato !
Sot !
Elobb leszek gyengebb jatekossal, vagy kevesbe elfogadott es kommersz beallitasokkal, ha az nagyobb elmeny a szamomra.
Igazabol meg kerulom is a tulsagosan egysiku semakat, a sablonos es kozhelyes, altalanosra vett elkepzeleseket.
Tegnap pl. remek volt keso este a game ! Napkozben is toltam parat, TK miatt...azt is nyertem, azokat is. asszem.
De feltem hogy mar be leszek komalva...viszont irtam is ejszaka, hogy sokat behuztam
Pelevel lottem egy raklap golt. Jo volt a jatek. SB & Rivals. Igaz is !
EAs hit & masok is...
Ti hogy dontitek el, miket es hogy Evozzatok ?
FutGG meg a tobbi oldal, utanajaras ?En redditet is sokat vizslatom. egyeb.
Eleg sok az EVO, ami jo es hasznalhato. De sok a jatekosom is, akiket tudnek es akarok is hasznalni.
Rendesen bajban vagyok, mert az Evo az nem hasznalhato ujra, egyik v masik.
Mostansag a C. az jon szepen, mar stabilan tobb 100 ezrem akad, ez mar nem gond, vegre ! El is adogatom kobb aron, akiket vettem anno. Alig maradt egy-egy.
Iknkabb Evozok.Vagy mar szarasig vagytok a playerrel, es le sem szarjatok Evot meg a meta
fassagokat, kartyakat, jatekot
-
myckey
veterán
Egyebkent igan, akad sok player meg sok sok Evo...
Enn most "erzesbol" jatszok vele, jolesik.
Bar az annyira nem jo, hogy free verzio, es boldog boldogtalan szaladgal -hat- vele.A masik oldalrol meg...ezek a meta es "mialegleg" dolgok nem izgatnak, igy a statok sem annyira.
Persze, vallalhato legyen az egesz, realisan hasznalhato !
Sot !
Elobb leszek gyengebb jatekossal, vagy kevesbe elfogadott es kommersz beallitasokkal, ha az nagyobb elmeny a szamomra.
Igazabol meg kerulom is a tulsagosan egysiku semakat, a sablonos es kozhelyes, altalanosra vett elkepzeleseket.
Tegnap pl. remek volt keso este a game ! Napkozben is toltam parat, TK miatt...azt is nyertem, azokat is. asszem.
De feltem hogy mar be leszek komalva...viszont irtam is ejszaka, hogy sokat behuztam
Pelevel lottem egy raklap golt. Jo volt a jatek. SB & Rivals. -
EA's hit
addikt
Ti melyik irányban indultok el a Pelé evoval? Szélső vagy csatár?
ST, de amilyen a jelenlego felhozatal, szinte kizart hogy beferjen majd, meg maxra evozva is.
-
myckey
veterán
ez sztm emberfuggo...
Felraktam ST re, CAM melle. Hasit is elegge, dribli meg testcselek...eros is, es veri a golokat. akar egy agyugolyo
*
A mai napra...Letudtam a Rivals SB, 700 Tk-t... Nyertem sztm 6-8 Rivals meccset, volt egy X is.
SB az osszeset behuztam. akadt par Rush is. -
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Ja 16. Régen még több volt Amúgy.
90+ csapatok ellen is lejátszom de csak wc fokozaton.
Az is 2000 pont. Legendnel erősebben egyet sem mert nem célom a mazohizmus. Nem porgetek át mert kell a pont. Régen mikor még nem volt cross play és külön számolta a pontokat akkor xboxon néha megvolt a top 200 is. De az lehetetlen már. Nincs is értelme.
Jutalomra arra gondoltam hogy más legyen mint amit most ír. Mert ha megnezed most mindegy hogy elite3 vagy elite 1. Egységesen 400fof pont jár.A Regit nem ismerem, nekem ez a 16 is eleg , sot !
De nem is kell ennyi, ahogy mondtam. WC-Leg-Ulti gyozelmekkel...jon a pont. 10-20 000 mar eleg az Elite "ligahoz". kb. so-so...Sokszor irtam, En sem mindig Ulti meg Legend tolom. WC is akad, talan jatszottam mar alatta is, de az kevesbe remlik.

Jol kitomi oket az ember, szepen hozza a sok 100 Coint , es pontot.

En elvagyok Ultimate, a 70-80 koruli ellenfelekkel. Igazabol nekem ez meg tetszik is, jo gyakorlas is.Gyozok is tobb gollal, eloferdul. Kielezett meccsek is. stb.
85-90 korul is megy Ulti, de ott azert szivom am a fogamat, es izzad a tenyerem.
Az megterhelo, es faraszto
Hat a mazo...Nekem sokkal inkabb mazo, egyik es masik competitive pvp meccs. Masabb szamomra. Pedig jatszom mindenfelet. Exhibit, Champ, Chall, ezek az eventek meg a tokom tudja mi...
A Rivals az emeszthetobb.
Azt nem tudom, milyen volt regebben. En regebben FIFAztam, meg Pes. volt a PvP azt orult a zember, hogy mas mint a pve.
------------------
Ez a jutalom ?
[lWeek 1 Token Bonus - EA SPORTS FC 26 Objectives
Play 8 matches in Squad Battles on min. Professional difficulty. 300 fof T.Azt gondoltam, hogy a szokasos rewards ra erted, mert ugy irtad. Mert az valtozo, vegso besorolastol fugg, ahogy mutattam is a tablazatot, hivatalos.
De ez a mostani TOk. gyujto, ez egyseges. Jaja ! 400 a Rivals es 300 a SB. Ha egyrol beszelunk.
Megyek is, kell par meccs, de ruhellem az ilyen munkas jatekot, de mar nem akarom bennehagyni a tokomot, mert amugy is jatszok vele...
-
gjoe
addikt
Ja 16. Régen még több volt Amúgy.
90+ csapatok ellen is lejátszom de csak wc fokozaton.
Az is 2000 pont. Legendnel erősebben egyet sem mert nem célom a mazohizmus. Nem porgetek át mert kell a pont. Régen mikor még nem volt cross play és külön számolta a pontokat akkor xboxon néha megvolt a top 200 is. De az lehetetlen már. Nincs is értelme.
Jutalomra arra gondoltam hogy más legyen mint amit most ír. Mert ha megnezed most mindegy hogy elite3 vagy elite 1. Egységesen 400fof pont jár. -
myckey
veterán
Ha neha muszaj semi pronal nagyobb nehezsegen nyomni valami obj miatt, eret vagok magamon
egyedul azert jatszok fut-ot, hogy ne gep ellen kelljen jatszani hanem valos ellenfelek ellen, nem tudom felfogni a fut-on beluli offline modok letjogosultsagat. Mondom, ha a geppel akarnek jatszani, karrier modoznek, azt meg elvezni is lehet.erosen agyalok, hogy mikor jatszottam utoljara semi-pro fokozaton SB !

( nem is tudom, irtam e ide...passz )En elvagyok a SB, nyugisabb sokkal, mint pvp. meg kiszedem a garantalt juttatasokat is. csapatokat is probalgatom. raadasul azert mas kerettel lehet itt tolni, mint manager car.
-
EA's hit
addikt
Ha neha muszaj semi pronal nagyobb nehezsegen nyomni valami obj miatt, eret vagok magamon
egyedul azert jatszok fut-ot, hogy ne gep ellen kelljen jatszani hanem valos ellenfelek ellen, nem tudom felfogni a fut-on beluli offline modok letjogosultsagat. Mondom, ha a geppel akarnek jatszani, karrier modoznek, azt meg elvezni is lehet. -
myckey
veterán
Egyebkent ,Skeleton & Bubuska is tolja SB, bar nem tudom, mennyire mazo alkatok. Lehet kevesbe vannak rafeszulve a Legend es Ulti szintre. vagy legalabb elporgetik a 90es csapatokat
-
myckey
veterán
Nem 16 megy le ?
( nem kotelezo, persze. 12 is eleg)Elite amugy nem veszes. Nem kell Legend meg Ulti. World Class eleg...Plane ha az ember at is porgeti a 90 koruli ellenfeleket, kisebbre.
De ott van, bemasoltam a jutalmat. Link
Igazabol nem tudom milyen jutalomra gondolsz meg.
-
gjoe
addikt
Elite1 minden héten megvolt. Jobban szeretem mint a wlt. 12 meccs nem vészes egy hétre, plusz az Objekteket is megcsinalom közben.
Bár igazi jutalmat egyszer sem adott. Másnak meg gold szintre is jobbat ad. -
myckey
veterán
asszem leirtam , sztm eleg lesz
DE, Managert adom !
SB silanyabb a gameplay, mint Man Car. Kar, hogy nem lehet, egy az egyben azt beallitani, mint az Autentikus. set.azert sztm vallalhato, plane, hogy Ulti utan, romma alazhato a gep, easy meccseken.
raadasul mar kevesbe gyilkolom magam, a 90+ csapatokkal...bar neha jo gyakorlasnak, ez ellen, Ulti menni.-Champs is megy, ahogy kollega javasolta...Csak ez nekem hosszu
Mar maskor is irtam , jo lenne allitani neha, a meccsek hosszat, felidot. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Nem. Elvileg valtozik Squad B. a rewards . Elrtero a dijazas...
Nem mentem el a helyezeseimet, de En alt. ELITE vegzek, a legtobb pontos besorolasok korul.( meg ugye top 200 a plafon )
( most mondjuk pont csak Elite alatt, GOLD vegeztem, mert nem erdekelt es tobb buko is akadt ULTI, 90 koruli csapatok ellen, meg irtam hogy a gep es game isxopovolt )[Squad Battles in FC 26: Everything You Need to Know about the Rewards
Elozo heti, Rewards. Ez frissul.Tegnap, Legend SB, vertem 6 vagy 7 golt az ellennek, kaptam semmit.
Erdekes azert, mert latszik, ha mondjuk 70-80 koruli csapatok ellen megyek, vagy 90+ es koruli a masik csapat. Azert 90 korul Ulti es Legend...meredek valoban.En pedig szeretem ha faj, mert eddig a porgetest sem hasznaltam. Azt hittem, ha kisebb Ovr csapat ellen megyek, gyengebb keret a masik etc...akkor kisebb lesz a pont meg a dijazas meg egyebek.
Nem ! Egyszerubb Ulti & Legend 80 korulieket verni ,mint a 90+ . Meglepo !

*
Amugy, egesz jol ad C. Legend vagy WC is valami 800 C kaptam. Nincs SEson Passom. ( ha szamit ) Ultimate neha kevesebb a C. mert nem tudom annyira lealazni a gepet, mint WC v. Leg. -
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Akkor vszeg a felallas lehet bugos. Nekem 41212-ben ugyanazzal a Vitinhaval kivetel nelkul mindig megadta, meg talan 2x Fabregassal is.
-
Skeleton01
aktív tag
Én is ilyen 4-0, 6-0, 5-1-re kalapáltam el ma az ellent azon a nehézségen SB-n, 4-4-2-es felállásban, Lewa + Lautaro a két center, + Bouanga és Raphinha pedig a két szélen, ez nagyon adja számomra. Ashley Young-ból pedig lett egy 95-ös EVO, ahogy a Rare Gold Alejandro Balde-ból szintén. Igazából azt sajnálom csak, hogy nincs több ingyen Draft, illetve lehetne még a drága lapokból több limitált idejű, mint nemrég Vidic, vagy Henry, megvenni már úgysem lesz időm őket, de legalább lehetne a csapatokat próbálgatni. Akik pedig az elejétől tolják, valószínűleg már nem kevés Meta/szanaszét EVO-zott lapjuk van...
-
thebigK
addikt
áh sorry, pár hsz-t kihagytam. Akkor csak szimplán szokás szerint valami szar bugos
-
bubuska10
senior tag
Köszke, de Vitinha, Éderson is alapjáraton CM (utóbbi csak CM), szóval passzolom miért nem jó nálam.
myckey, neked mi szokott SB-be lenni a Ranked? Ilyen Ulti verésekkel simán menj Champsbe. Jobb rewardok, meg minden. Csak ne csúszkálj be olyan gyakran.

-
thebigK
addikt
szerintem olyan játékos kell CM-nek, akinél a preferred position is CM, tehát az alap pozija, nem másodlagos pozíció (ha alapjáraton pl rm/lb/akármi, akkor nem lesz jó)
-
bubuska10
senior tag
Na, hát a lentebb említett Exhibitiont áttettem vmi 3 belsővédős 2 csatárosra, így számolta. Uccsó meccsen visszaraktam 2 CM-es 442-re, úgy nem. Szóval ha vki pont azzal tolná, vegye figyelembe (bár lehet csak nálam bugos).
-
myckey
veterán
atraktam egyik SB meccset WC re...Kitomet oket, mint a libat. Furcsa volt Ultimate ,de meg Legend utan is...
-
myckey
veterán
tegnap irtam epp...

kaptam egy raklappal, vedekezni nem lehetett...de erdekes mod, nem leptem ki, sot fel is hoztam ( lottem egyet, sokszoros kiallitas mellett, marmint tolem )
Vicces competitive / fut ez az egesz, ugy fel van tolva a jatek sebessege.
Manager sokkal realisabb az autentikus mode, gameplay...egy-egy golert, kapuig vitt tamadasert is meg kell szenvedni.De ez md1, ez a szokasos. Ezer eve ilyen a fifa competitive gameplay resze.

A Kapusok ? pfff. hat az valami csudavarazslat, amit muvel a jatek.
-
gjoe
addikt
Mi ez a játék? Pár napja nem játszottam. Most mintha valami új játék lenne. Kapusok nullak. Vízilabda meccsek kb. Totál élvezhetetlen.
-
bubuska10
senior tag
-
raven84
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
Nem csinálták vissza, csak ugye csütörtök reggeltől csütörtök reggelig gyűjthetsz heti 1000 dbt. És a múlt héten még nem kaptál token a dr rewardsból.
-
bubuska10
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
-
bubuska10
senior tag
Két meccsen kb. Éderson volt a párja, aki csak CM-et tud és nem volt felette felkiáltójel h rossz poszton van...
Nem is baj, legalább innentől nem fogok azzal az objekttel szenvedni (bár majd este teszek még egy próbát, full új felállással). -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
Ez a heti 700+ nem lesz csak most, mivel a rivals-t elfelejtették a héten tokenesre változtatni így kénytelenek voltak berakni.
-
myckey
veterán
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
-
myckey
veterán
Tegnap a gyozelmek mellett...olyat
xoptam
kaptam vagy hatot rivals. szetcsuszott a vedelmem, meg valami osszetakolt csapatom volt, varj lehet nem is rivals, mert path to glory meg NA eventes meccsekre kell a takolt szar keret.Jah
A vedelmemet ugy forgatta, hogy lestem. Nem volt semmi extra, ez a szokasos fostos gameplay. Vedekezni sokszor alig lehet. Fizika meg valami realis motion, az minekis.
Tobbszor bennyaltam, jott lenduletbol sprint mitnt a mergezetteger...en meg akarhogy probaltam, elszalltam akar a gyozelmi zaszlo, bezzeg o siman tekerget.
Most jon a plane !
tobb emberemet is kiallitottak, ennek ellenere, meg golt is lottem a masodikban, miutan alig maradtunk.
-
Woodslave
félisten
tegnap gondoltam játszok végre párat. Láttam ezt a küldetéses kupát, két meccs két győzelem aztán megnéztem az objektívsben miről is szól mondom anyátok ki is léptem. Nem gondoltam hogy ennyire nem lesz kedvem ehhez az egészhez pedig régen nyomtam minden ikon swapot és feladatot.
-
myckey
veterán
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Nem, En is szarul festek Tokom ugyileg

De majd most, ez a SB es Rivals..Rush alig toltam, SBC bol egyet se mvettemki, csak Upgrade meg player volt es daily kotelezo, Path to glory meg a masik event porgott ,de kevessel.
ZOLD lapok ?
Igazabol ezeket a NA playereket kaptam Specialban, ebbol a Path to...zold vagy mibol, sztm csak egyet vagy kettot...hat nem is remlik, annyira jelentektelent.
Multkor a P HEROES & EOAE cards, azok jottek !
*
Most gyulik a C. szepen, es eladtam par olcson vett TOTS lapot, tobbert.Leeht rafekszek ezekre a xarokra, meglesem SBCt es hatha a Rivals SB vel...meg lehet kellesz Rush is jatsszak.
-
D.Bergkamp
tag
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Este jött egy adomány object, mert gondolom mindenki szarul állt. 7 rivals meccs, meg 8 SB meccs, összesen 700 tokent ad!
-
EA's hit
addikt
Van hogy csak 2-3 jon egy nap, de maskor igen, akar 8-10 is siman. Ez az atlagos, nem nekem dobalja jol, masoknal sokkal komolyabb felhozatalt es nyitasokat latok, mint magamnal. Raadasul mar a pickeket es 84x2-ket is alig tudom rakni 2 napja, mert kifogytak a gold rare lapok. Na azota kevesebbet is nyitok, de azert a napi 20-30 pickbol/upbol 2-3 zold lap biztosan jon.
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Lehet nyitni napi 10et?
Akkor neked jól dobja.
Péntek este óta az összes upot kiraktam.
84x10,85x10 vagy 200 pikk és nulla zöld lap. Nulla!
Csak a 600k pakk adott de az is értéktelen szart. -
EA's hit
addikt
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
Rakosgattam mar ra par kisebb evot korabban is, de amivel az igazan nagy upgradet kapta, az valamelyik uj, csutortok ota bekerult evo volt, az biztos hogy elerheto meg.
-
toxicjew
addikt
Nem tudom hány pick meg csomag után megszánt a játék

-
Kristof_94
Topikgazda
-
Skeleton01
aktív tag
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
-
myckey
veterán
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

agyfax ez a kuldetes dolog
-
EA's hit
addikt
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

Biztos nem a cdm-es 442-t hasznaltad? Nem tudok mast elkepzelni...
-
bubuska10
senior tag

-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
A live Eventes Exhibition nálatok is bugos? Azt írja, 20 meccsen gólpassz CM-el. TOTS Vitinhaval adtam 9 meccsen gólpasszt, formáció 2 CM-es 442 ahol Vitinha az egyik CM, de 0-t mutat.
-
myckey
veterán
De ruhellem ezt...
Mikor ilyen full sablonszar dolgok mennek a jatekban. Kaptafa. Amit szoktam irni, ezekre a meta taktikakra, mutatokra, egyebekre.
Inkabb kapjak ki, mintsem ugyanazt a szart nyomassam
Free Pele is ezert triggerel, pedig lehet hasznalhato lenne.
-
EA's hit
addikt
De ha mar tulertekelt brazilok: visszakerult a jatekba, ugyhogy par napon belul minden bolond szarra evozott Neymarral fog majd rohangalni
-
myckey
veterán
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Ronaldo es Dinho, mint tulertekelt jatekosok ? De marmint jatekban ?
Mert amugy korszakos, zsenialis labdarugok voltak, abbol az idobol, mikor meg volt foca

Lehet a jatekban tulertekelt, nem jatszom veluk.
*
Viszonnt semmi koze Patrick V. posztjahoz, Bro

EAs
Ideje hogy kivegyem, fodderba
-
Amugy meg, eladtam Kobelt is. Valami dupla C jott. Illetve Moultrie is joval tobbert lett eladva. HA mar megkaptam ujra tots SBC bol. Legalabb C lett belole !Savicot is felraktam atadora, Totw. De durva ara volt ...epp pislakoltam.
-
EA's hit
addikt
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Hat de ok se nem cdm-ek, se nem tulertekeltek
-
EA's hit
addikt
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
Persze. Meg aznap sbc-ben vegezte
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
-
EA's hit
addikt
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
Fejlodos lapok, a vb alapjan fejlodhetnek. A nagy resze nyilvan fodder, de legalabb 91+ fodderek amikbol lehet nyitni napi 5-10-et. Par felso polcos lap van, meg hat nyilvan aki megnyeri majd a vb-t, annak a lapjai 99-esek lesznek a vegere.
-
myckey
veterán
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
-
myckey
veterán
Jash, reflexbol jott . Igaz

Gilberto Silvat hagytam meg ki, aki posztra megfelelo...
Regebbi, es divatos emberek nem ugranak be...A Maiakat meg plane nem is ismerem ugy
Igazabol, nem is suru a Brazil CM/CDM poszt, hogy kapasbol ketto is legyen, raadasul meg tulertekeltek is. Nincs is akkora sztar manapsag, erre a posztra...de amugy sem.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Joelinton & Bruno Guimarses ?
Brazilok, meg kozeppalyasok is...
A statok, meg a tulertekeltseg, az mondjuk mar erosen szubjektiv meg valtozo.
Esetleg Casemiro, Ze Roberto, Edmilson..
-
EA's hit
addikt
Ritkán látom az öreget.
Gyakorlatilag 10/9 alkalommal a 2 túlértékelt brazillal találkozom...Tippem sincs hogy ki a 2 brazil akire gondolsz
Nekem evo Locatelli a cdm-em mar honapok ota, de most lehet hogy lecserelem erre a Vieirara, statokra brutal. -
Kristof_94
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
4548 - 4401
4548 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 15 Pro 1 év garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 (FX506HEB) i7-11800H / RTX 3050 Ti / 32GB
- Komplett Gamer gép akár monitorral is! Ryzen 5 3600/AIO/16GB Ram/TUF 3080 10GB/500GB M.2 PCIe
- HP 650 G2 laptop (15,6FHD/I5-6200U/8GB/128SSD/Magyar/Win11) - Áfás számlával
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R5 7500X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100 750W
- Motorola G60 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

20-40 000 kozott megy kb. ez a FoF Special
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el.

A foci VB-k legemblematikusabb stadionja, itt lett VB győztes Pelé és Maradona. Ez egy ünnep a foci kedvelőinek, én pl. néhány meccsre állítok ébresztőt is majd.
Bukni is szoktam, ezt is irtam mar.

LendvaiFeri1