Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért tűntek el a buta tévék?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó egészséget nektek!
-
GhostVector
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok.
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap este volt egy kis időm és eljutottam kemény 2 chip gólig a swapban. Az se normális aki ezt az objectivet kitalálta...
Egyelőre lehet pihentetem a dolgot és megpróbálom a gauntletet is, persze ott is 11 meccsen kell gól, ez a másik csodálatos ötlet. Legalább rakná akkor golden goal módba, hogy ne kelljen ennyit végig vinni.
Ez az első év amikor azt érzem, hogy ezt én lassan abba hagyom vagy jelentősen visszább veszek. Általában este 9-10 után jutok oda, hogy egy kicsit játsszak, nem túl egészséges. Illetve ha minden jól megy, akkor áprilisban bővülünk szóval még ennyi időm sem lesz a játékra.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn ezt raktam össze
Fabregas 83*10 ből èrkezett ma -
A guru
addikt
Elkészült a team, elköltöttem mind a 11,5 millió coinom amit a játék megjelenése óta gyűjtöttem. Szép kis grind volt, indulhat a TOTS-ra gyűjtés.
-
Digestive
veterán
TOTY óta megcsináltam vagy 5 icon picket. Mindegyik ilyen volt:
-
prannk
őstag
Olyan jó nézni ahogy másoknak pörög a játék meg mozognak a játékosok. Biztos az én 500k pc ém szar meg a gigabites netem a szar. Mert hát mindenki másnak akivel játszok teljesen jó minden.
Ekkora egy hányinger szarlavina játékot
-
EA's hit
addikt
Hat az teny, hogy sajnos nincs mar igazan elvezheto jatekmod. Nincs mar az, ami par eve meg volt, hogy csak ugy leulsz jatszogatni neha egy jot. Vagy mondjuk elvezni a csapatodat, 1-2 nagy nyitasodat, draga sbc lapodat. Nyitottam 3 toty lapot, sosem volt meg ilyen, ahogy sosem volt Dinhom sem februarban, de egyszeruen nincs mod, amiben elvezni lehetne veluk a jatekot. Sot a legtobb jatekmodban nem is tudom oket hasznalni mert csak a sok szar obj megkotes van.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Mind undorító online. Eddig Gauntlet perfect megvolt max 3 kör alatt.
Most minden meccsen kikapok. Ellenfelek mozognak a pályán, az én csapatom meg áll.
Div10 ellenfél gold csapattal megver mert 5 méterre nem tudok passzolni. Minden szerelesem most azonnal visszakerul az ellenfelhez.
Ja és nem tudom másnál nincs e ilyen, de nálam rendszeresen passz gombot nem veszi be. Látványosan kulcs pillanatokban.
Vagy később passzol 1 másodperccel. Dupla emelt passz meg néha sima passz lesz de amint atvenne a játékos akkor tovább is passzolja. Ilyenekkel szivat. -
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Én meg se veszem... Amúgy is idén GTA 6.
-
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Azt ezek akarnak openworld világot csinalni, mikor még ez se megy nekik.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Az új seasonnel új Rivals rewardok is jöttek, meg levitték 24 pontra. Pont ezt néztem pár napja, h egy Div 4 reward kb. ugyanott van, mint amit egy 8 wines Champs adna, de legalábbis elég hasonlónak tűnt.
Ha nyerő szériában vagy, akkor a win-ért 4 pontot ad. Én jobban élvezem a Rivalst így, meg aztán nekem mindig is a WL volt messze a legstresszesebb, delayes, mocsaras, legelcsaltabb játékmód. -
GhostVector
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Kapusoknál volt ilyen nálam is eddig. Most már mindenkinél. Egyesével ki kell választani a pozíciót.
Az is megöl, hogy Marketen hiába keresek LM, LW, RM, RW-t, ha nem az az elsődleges pozíciója ki se hozza. Szűrjek az összes támadóra, az összes középpályásra, azt nézzek át 5000 oldalt.
-
EA's hit
addikt
Nekem az sb biztos nem er ennyit. Gold2-nel jobb meg nem voltam iden, nem is tervezek az lenni. Semi-pronal nagyobb nehezsegen csak akkor nyomok, ha nagyon muszaj, mint most a tokenekhez. Eppen elegge szivat a jatek online, minek szivassam magam meg offline is. Foleg ezzel az irrealisan, nevetsegesen felcsavart ai nehezseggel, amivel az sb-t is csak meg jobban tonkretettek.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Amúgy most már szerintem az a 14 meccs sb megeri.
Elite 1 elég jó pakkokat ad.
Mindenre nincs idő, pedig most levittek a rivalst 24 pontra, de így sem éri meg. Pláne úgy hogy a pakkok 90 százalékban azt adják ami rá van írva.
Esti 86x2 az egyikben volt 1db 87, a többi mind 86.
83x10ek meg annyit sem adnak, hogy kirakd belőle a következőt. -
gjoe
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Hát például pár napja ha csapatot akartál osszeallitani akkor ha kivalsztod az st-t akkor is az összes playert mutatja a klubban. Külön rá kell keresni st re.
Remélem visszaallitjak a régit.
De sajnos ezek a balf@szok ha valamit modositanak akkor valami más mindig elromlik -
Gaborz1
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Hogy ilyen szar is maradjon.
-
A guru
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Karbantartás van, előre lett jelezve az EA által.
-
GhostVector
tag
Fo$hull@dék.
-
EA's hit
addikt
Jo tanacs: a rivalst engedd el legelsokent ezek kozul. Okadek jatekmod lett borzalmas rewardokkal, totalisan tonkretettek. En mar vagy 2 honapja csak annyit nyomok benne amennyi a wl kvalihoz kell (sokszor meg annyit sem mert ugye tobbszor meg lehetett szerezni par kupameccsel a pontokat), es sokkal nyugodtabb es boldogabb a fifas eletem. A klubomon meg egyalattalan nem erzodik az a par semmilyen pack amit is kihagyok.
Rusht szinten nincs sok ertelme nyomni, amig ilyen 82x2 packok a legjobbak belole. Sb-t csak annyit nyomok hogy a heti alap objectivek meg a swapok meglegyenek. Nyilvan a swap az sok melo most, de van ra 3 het, es hat azt nem is kell egesz evben minden heten nyomni. Befektetett ido/reward aranyosan a gauntlet eri meg a legjobban iden, kar hogy az csak 2 hetente van. A wl meg hat fos, de ott legalabb jatszhatsz a sajat alap csapatoddal a sok szar obj-ra osszetakolt team utan
-
BenXL
aktív tag
Tenyleg vicc hogy mennyi jatekmod van most bent. Az allando rivals, champs stb mellett: 2 fele gautlet, icon swap, future stars youth leauge, squad battlet is jatszani kell swapokhoz.
ilyenkor van az hogy annyi minden van hogy elkezdeni sincs kedvem egyiket se -
prannk
őstag
Miért van az hogy elkezdek egy licitháborút aztán egyszercsak nem enged tovább licitálni?
-
prannk
őstag
Ennél szánalmasabb nem is lehet már a jéték. Hogy div 6 ként div1 esekkel kell játszani,hogy még labdához se tudj érni.
Meg hogy vannak ekkora paraszt ge*ik aki nem hagy egy golt se rugni
-
gjoe
addikt
Megvan kit evozok fel.
Van valami oldal ami magától osszerakja mit kell egymás után rapakolni evot? -
Kristof_94
Topikgazda
Hány nap van még elkezdeni az evot? 9-10?
-
GhostVector
tag
6-6 SB meccsel megvan 5 token.
Többiek közül melyikek a legegyszerűbbek? -
A guru
addikt
Srácok a swapos icon evok (4 tokenes defender glow up és a 10 tokenes attacker glow up) icon chemistryt adnak vagy csak az adott játékosnak adnak max chemet? Aki megcsinálta már valamelyiket tudna ebben segíteni?
-
kapeti07
senior tag
Itt ta Toty alatt undorottam meg a játéktól. Tényleg már annyi időmet felemészti, hogy ebből tovább nem kérek. Meg aztán januárban vettem egy kis pontot is, amivel elszaladt nálam a ló. 2-3 ezeresével veszegettem, EVOk-ra megy pár pakkra. Összeadtam és annyit költöttem rá év elején mint az alapjátékra. Így persze már kapizsgálom miért is jött az eladható Toty. Megaztán műteni fogják a szemem és nem hiszem, hogy fogok tudni játszani 1-2 hónapig. Most ér valamit a klub. Most kiszállok.
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Nem csodálom.
Ez a swap nem kellett volna. Az amúgy még normális jatekosokbol is állatot csinál. Alig találkoztam normális segítő emberekkel.
De ilyen a Gauntlet is. Csak egy gólt lövök és kigumizom. Volt ma egy profi ellenfelem úgy tepert a győzelemért mintha azon múlt volna az élete.
Csak azért is kigumizva vegigment legalább elbasztam egy kis idejét. -
kapeti07
senior tag
Nem tud valaki egy oladalt ahol el tudom adni az Accomat?
Elegem lett ebből már. -
toxicjew
addikt
Megcsináltam a 3 icon picket. Prinz, Foudy és tw Lahm jött. Első 2 no comment, de Lahm nem rossz. Kár, hogy nem játszom szélső védőkkel, mert cdmbe meg nincs passing pse (igaz a long ball+ nagyon jó mélységből inditgatni). Mindenesetre kipróbálom.
-
Kristof_94
Topikgazda
Egyelőre várok vele, túl sok lap van ebben a csomagban és kicsi az esély, hogy pont őt kapjam. De én voltam a balek. Amúgy van már belőle egy evom, ami így néz ki. De ugye ezt jelenleg nehéz lenne tovább fejleszteni. Plusz nincs fullback role, 5/5 és képességek terén is elmarad.

Mondjuk van egy ilyenem is, ami elég komoly, de Mileyt a való életben is nagyon bírom, jó kis játékos. Plusz ugye a lean body type és a 189cm sem elhanyagolható.
-
prannk
őstag
300k ban kit ajánlanátok ST ben?
Illetve maatsen 89 es lapját használja/ta valaki? Megéri a 100-120k? LB ben -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én vettem egy ilyen pakkot
az a mayulu sem kapható. Kár hogy nem eladhato. De nem őt akarnám evozni. -
Kristof_94
Topikgazda
Azért reménykedem, hátha... Mást nem nagyon szeretnék evozni. Az ezüst lapja is jó, de az csak cm, és nekem középre vagy cdm vagy cam kellene. Tegnap kettőt láttam a piacon, de gyorsan el is vitték. Mobilon esélytelen, konzolon szintén. Gépközelben csak esténként vagyok, ott talán összejöhetne a paletoolsal.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert ami volt az belement mindenkinél sbcbe.
Toty alatt vagy kettőt is beletoltam.
De már nem nyitható.
Csak storebol a három if totw provision pakkban lehet.
De hogy pont benne legyen az kb 1 százalék esély.
Őt amúgy én is elkezdenem. Nekem kb rb, cdm poszt érdekel minden más poszt telitve van. -
Kristof_94
Topikgazda
Vajon növelik pár totw price range-jét?
Nagyon kellene egy totw Miley, de totál extinct. -
david368
aktív tag
Ma még kiraktam Beckenbauer sbct mert draftban probaltam es bitang jo volt. Ezzel a csapattal el leszek most egy ideig, de ha megjon R9 akkor Wilson CAM es Cruyff kiszorul amíg nem jon egy bitang evo vegre.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nálatok lesz valaki evozva ebben az FS evoban?
Illetve a chemistry az engem is érdekelne. Ikon chemet kapnak? -
bence188
tag
Az nem tudjátok ha végig viszem az fs evot, az utolsónál icon chemistryt kap vagy marad az alap?
-
Digestive
veterán
Kemények ezek a 83x10 sbck. Ma nem volt benne 84nél nagyobb lap.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Semmit nem találtam pedig kerestem(tavaly pl megvolt simán)
Várok holnap reggel 9ig de mai frissitès se oldotta meg.probáltam olyanokat berakni akiket nem használtam,kilèptem és simán kidobott mintha nemis játszottam volna...bármit csinálok error ès kilèp az ultimateből,visszalèpek ès mintha nemis játszottam volna meccset,megvannak az entryk de ott azt írja az első meccsét nyertem 6-1re....nemèrtem az egèszet 14meccset nyertem a 14ből azóta lefagyott az egész 2napja nemtudom folytatni -
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Német chip shotos se megy ...nem szamolja
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Chates support nem tudom elérhető-e nekünk. Game újratelepítést próbáltad esetleg?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Valaki tud esetleg segítséget hol lehet elèrni live support őt vagy valamit?
Reportolni akarom a bugot hogy 2 napja levan fagyva a season gauntlet object...napi frissitèsnèl is kiírja hogy 6-1 re nyertem az előző meccset bármit csinálok végigmegy a meccs ès utána összeomlik a game...
Lehet ezekkel a csövesekkel beszèlni valahogy? -
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Így van. Én nem is foglalkozok vele. Sőt a 10 tokenest se rakom rá Marseiler lapomra, mert 90est csinál belőle. 85ös a lap, de top szinten van már most is. 5/5 és minden fontos ps rajta van. Inkább fokozatosan csinálok majd belőle egy olyan lapot, h minden statja 99 lesz a játék végére.
-
Nandinagy
addikt
Ez az FS academy tipik az az evo ami tök jó is lehetne ha nem raknák tele csupa használhatatlan Playstyleal a lehetőségeket. Ráadásul ha már ilyen akkor miért nem mi válogathatjuk össze a posztokat mondjuk minimális megkötéssel(Ha st pozit kap akkor nem lehet cb vagy rb). Ebben a formában szerintem tavaly is szar volt már. Akkor Nwaneri benne volt a választhatóban de tavaly is jobb lapom volt belőle mint amit összerakhattam.
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive
üzenetére
Jól gondolom, hogy ez már fix lista? Mondjuk az EA-től nem lepne meg, ha jönne még hozzá pár 93+ töltelék...

Prinz/Yashin meg talán Puskás/Beckenbauer lesz a leggyakoribb.
Amúgy nem rossz, nekem innen a felső 2 sor Dinho és Zidane kivételével mindenki tetszene, de túl nagy lutri.
Szerintem marad az evo. -
Digestive
veterán
Amúgy a 93+ ikon pick sem tűnik rossz választásnak 17 tokenért.
-
david368
aktív tag
R9 loading …
-
gjoe
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Nem tudom működik e?
Ki kell próbálni valami olyan playerrel akit nem evoznal.
De szerintem nincs értelme mert a végére úgyis a max statokat kapja.
Amúgy én is elvesztem ebben az evo tengerben.
Nem tudom kit lenne érdemes evozni.Transzferen Pécsit akarok vadászni de lehetetlen.
Pedig volt a klubban de valószínű valami sbcben végezte valamikor -
Gabeszfoci89
senior tag
Valaki tudja esetleg mivan a season gauntletben?
5meccsem ment a levesbe úgy hogy mindet megnyertem...Befejeződik a meccs ès kidob a menübe visszalèpek utebe ès mintha lesem ment volna a meccs
A youth liga objectnèl nincs ilyen gond.Crossplayt is kinyomtam. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom.
Még nem kezdtem el. Csak Ezt találtam, de javítsátok ki ha hibás. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amire figyelni kell. A kiválasztott játékosra csak az evo lancolat mehet. Ha raraktok közben valami sima evot még akkor vége.
-
bubuska10
senior tag
A 6 tokenes 25x86 pack (ha jól számoltam össze):
1 db ! 89-es
(szarok a meta lapokra, a kulcs az lett volna h ebből adjon minél többet)
5 db 88-as (4 dupli, tele a store-om már Gabriellel)
3 db 87-es (ebből 2 db szar 87-es future stars)
1 db 86-os totw (Endrick)
15 db 86-os (egy kivételével mind duplicate)Sose lesz kész Totti.

-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
🚨How The Future Star EVO works 🚨
▪️Pick a Player born after 30th Jan 2004 (21 under) - You can use the Starter Players or ANYONE you want
▪️Play 5 games with them to unlock the Scouting Report
▪️You then pick 6 Play Styles from this list:
-Tiki Taka
-Trickster
-Gamechanger
-Bruiser
-Low Driven
-Aerial Fortress
-Whipped Pass
-Slide Tackle
-Dead Ball
-Relentless
-Precision Header
-Chip Shot
-Acrobatic
-Power Shot
-Inventive
-Long Throw
-Block
▪️You will also have a chance to upgrade WF/SM & Roles
▪️You put them in the First EVO
▪️Takes your card to 86 Rated
▪️Then the next EVO will take it to 88
▪️You will then be able to pick a PS+ from this list:
-Incisive Pass
-Rapid
-Quick Step
-Intercept
-Finesse Shot
-Anticipate
▪️You will then get one last EVO to take your player from 88 to 90
▪️You will be able to put one more PS+ on them from this list:
-Pinged Pass
-Technical
-First Touch
-Jockey
-Press Proven
-Long Ball PassÉs kettőt tudsz így végig vinni.
-
BenXL
aktív tag
2 dologban valaki tudna segíteni?
- Ha csak kedden leszek legközelebb ps közelben, akkor lemaradok valamilyen fontosabb dolgoról pl icon swap token, fs evo?
- Valahol meg lehet nézni hogy hogyan fog kinézni az fs academy evo végére a játékos? Csak hogy bele lehet-e tenni nagyon alap lapot is, vagy nem árt ha már vannak normális statjai az elején.. -
toxicjew
addikt
Engem ez a fs academy nem is érdekel. Hát eddig egész évben az u21es Chelsea játékosokat evoztam, kb mind jobb már, mint amiket ezzel lehet összerakni
Estevao fs lapja is vicces a 2.5m árával, ha kiveszem tokenbol az attacker evot, jobb lapom lesz, mint az
Lehet azt is fogom tenni. -
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én reggel gyorsan megcsinaltam az arkema tokent, majd ment piacra minden eladhato arkema player.
Volt vagy 20db silver eladhato, jött belőlük kb 60k coin. -
stilo18
addikt
Hát a Toty után elég erős keretet sikerült lehozni, biztos, hogy nem állok neki ennek a tokenes -számomra - hülyeségnek...
Nincs kedvem a SB-höz, a live eventekhez, miközben azért farmoltam egész előző héten, hogy sikerüljön egy jó teamet összerakni...Ügyesen és sok sikert annak, aki beleáll a héten ebbe
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti amúgy elkezditek ezt az FS evot vagy vártok még vele?
Tóth Alex nem lett volna rossz, de szerintem időbe telik, amíg megkapja a Bournemouth lapját... -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De nem korlátlan meccs szám van rá? Ha én kezdek közepet akkor öngól, ha ő, akkor kihívom a kapust amíg be nem talál úgy h neki jó legyen. Ha nem veszi a lapot, lövök még egy öngólt. Ha utána se hagy, akkor kell kilépni.
Abba mókás belegondolni, h aki ilyen pöcs, az hogy fog majd szopni ezzel az objecttel. 
-
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezzel a moslék community-vel ezek vért pisálósok lesznek.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a ligás tokenek elég rosszak. Chip shot, meg outside x meccsen. Ne már...
-
EA's hit
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Ha elnyomod 5-0-ig, vszeg nem. Nyilvan erdemes azert a kozelben maradni/fel szemmel ranezni, hogy bele tudj nyulni ha kell, de nem nagyon lesz vele gond. Persze kell hozza a megfelelo csapat, hogy 12 meccsbol kijojjon, de azert nem lehetetlen. Meg eprsze a padot tele kell rakni fullos lapokkal es behozni oket rogton meccs elejen a silver szarok helyett.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hat nem rosszbol, de 100 pack az semmi, annyit az elso hetvegen elnyitottam, pedig egyetlen felrerakott packom sem volt
meglepodnek ha 1000 alatt lenne a toty alatt elnyitott packjaim szama, es vannak itt nalam sokkal nagyobb grinderek is.Masreszt nem cafoltad meg amit irtam. Attol hogy neked tavaly szerencsed volt, iden meg nem, attol meg nem lett lejjebb csavarva a luck, csak nem te voltal a jobbik vegen. Neked tavaly jo volt, iden nem, masnak meg forditva. A toty az ilyen. Mint mondtam, nekem ezelott 5 toty alatt 1+1 kek lap jott osszesen, most meg egyszerre 3. Akkor vegulis fel lett csavarva iden a pack weight, csak mert nekem iden szerencsem volt? Nem, a nagy osszkep iden is kb ugyanaz volt, mint tavaly meg azelott
-
raven84
senior tag
Jah, hogy ez 12 meccs, azt hittem 30. Az mondjuk már jobb, de wc ellen is le lehet tenni a controllert? Nem szoktam sbzni, az nem fog szarrá verni afk alatt?
-
Digestive
veterán
Én a saját R9-em csinálom meg a 10 tokenes evoból az tuti. Meg még valami pack.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most léptem be, nekem 2 francia francia ligás silver csajom van.
Hát akkor gondolom venni kell, aztán ha végeztem gyorsba eladom őket.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Első packbol besült Woltemade már most jobb vagyok mint a totyn
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12: Brazil + First Owned --> 6w, Francia + Arkema + Silver --> 6w
-
GhostVector
tag
Most már megy az az icon swap ami múlt héten lett említve? Vagy ez más?
-
Kristof_94
Topikgazda
Kezdtem örülni, hogy jött ez az icon glow up evo, mondom milyen jó lesz a korábban evozott Woltemade, erre most látom, hogy ez 10 token...

Amúgy hány meccsbe telik kivenni az összeset? 18-20? -
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem huztak le semmit (max egy keveset), csak nem ugyanazoknak van szerencsejuk. En az eddigi 5 totyom alatt egyetlenegy Marquinhost nyitottam 4 eve, meg 3 eve egy toty Pirlot. Iden meg jott 3, Haaland, Rice, Yashin. Masnak tavaly jott 4, iden 0. Teljesen random, de nem kaphat minden evben mindenki 3-4-et nyilvan.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Durva milyen szinten lehúzták a drogot.
Èn tavaly fele ennyi packból kinyitottam puskás,r.carlos,cantona,carvajal stb embereket....idèn nettó felesleges tettem fèlre packokat ès csináltam meg mindent.
Tavaly kifizetődött a dolog mert a totsig játszottam egy durva kerettel idèn inkább hátrányban vagyok wlen(nemtudom mennyit locsoltak rá emberek akiknèl 3-4 van)
Egyre szánalmasabb ahogy terelik az embereket a storeos packok irányába -
T0rnad0
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Köszi, jött is. Ja nem
Ennyi volt a TOTY, egy HM lapra futotta a rengeteg grind után.
Kárpótlásul nyitottam két ikon picket.
Makélélé és Cantona jött, persze mindkettőben volt duplika.
Még mindig a két 400 ezres nyitásom (87-es Zico és RB Córdoba) a legnagyobb 4 hónap után...Vicc. -
kapeti07
senior tag
Most néztem egy Brandon Smith-es videót, amiben 530 USD (kb 170 ezer HUF ) Fifa pontos pakkokat nyitott mire jött belőle az első Toty egy Donnarumma (+ Yashin). Igazi kaszinó ez a játék.
-
Gaborz1
senior tag
Elengedtem már én is.
Mérleg: TOTY Haaland(aki az egyik store-os 2500 coinos 85+ pickben volt), TOTY HM Heaps és Marquinhos.Fogalmam sincs mennyi pakkot nyitottam el, de majdnem minden ismételhető SBC-t és Objectivet megcsináltam.
Haaland miatt részben elégedett vagyok, de nevetségesnek találom, hogy a rengeteg 86+-os csomagból 2db HM lapra futotta.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én már tegnap feladtam, így sem jártam olyan rosszul.
Mondjuk azt a k*rva lapot is rosszkor adtam el... -
prannk
őstag
Valaki lőtte már el az egyiket?
-
kapeti07
senior tag
Ma hajnalban jött még egy HM Dumfries. Jobban átgondolva eddig csak hajnalban voltak jó nyitásaim, lehet most már csak erre időzítek legközelebb.
-
toxicjew
addikt
Én már elengedtem minden idők legfosabb Totyjat. Van csomó csomagom még, de leszarom. Az az eladható Bacha mentette meg az egészet, rajta kívül szó szerint semmi nem jött. Nominee sem. Kezdek lejönni a szerről, már nem érzem magamban azt a vágyat, hogy játszani kell mindenáron.
Btw készüljetek, hogy lehet nerfelni fogják a pseket. Ami egy orbitális nagy faszság lesz megint.
-
Aguinaga
őstag
Gyerekek, én búcsúzom egy időre, besokalltam. Egy HM Heaps volt a csúcs, ma reggel megvettem az 550k-s pakkot, de csak 3 vagy 4 if volt benne (abból is a legalja), meg gold fodder.
A gameplay is csapnivaló, asszem jó lesz egy kis pihi. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi kiraktam ènis 5ször,abból vèletlen egyet kinyitottam telón abból jött egy vini JR
Kiváncsi leszek este jön-e esetleg a swaps is vègre -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na a ma reggel az borzalmas volt.
Pakkok lehuzva a béka segge alá
82x25 mind max 84-85 lapot adott. A 10 darabban összesen 2 if volt
85x3 pakkok mind 1db 86 és kettő 85.
87 vagy nagyobb lappal nem találkoztam.
A Toty krafting is lehuzva
Három napja nem tudok befejezni kettő 88as sbct.
88as gold lap csak gabriel van de ő egy tucattal.
Miért nem lehet ugyanabbol a playerbol többet is berakni egy sbcbe? -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Kristof_94
Topikgazda
Megcsináltam ma is minden sbc-t, plusz a kupát és a hozzá tartozó objectiveket. Nem adott semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az a mayulu sem kapható. Kár hogy nem eladhato. De nem őt akarnám evozni.
(szarok a meta lapokra, a kulcs az lett volna h ebből adjon minél többet)
LendvaiFeri1