Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sok hibával számol le a GeForce driver gyorsjavítása
- Különleges konzollal köszönti a 25 éves Xboxot a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
4455 - 4401
4455 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Ha neha muszaj semi pronal nagyobb nehezsegen nyomni valami obj miatt, eret vagok magamon
egyedul azert jatszok fut-ot, hogy ne gep ellen kelljen jatszani hanem valos ellenfelek ellen, nem tudom felfogni a fut-on beluli offline modok letjogosultsagat. Mondom, ha a geppel akarnek jatszani, karrier modoznek, azt meg elvezni is lehet. -
myckey
veterán
Egyebkent ,Skeleton & Bubuska is tolja SB, bar nem tudom, mennyire mazo alkatok. Lehet kevesbe vannak rafeszulve a Legend es Ulti szintre. vagy legalabb elporgetik a 90es csapatokat
-
myckey
veterán
Nem 16 megy le ?
( nem kotelezo, persze. 12 is eleg)Elite amugy nem veszes. Nem kell Legend meg Ulti. World Class eleg...Plane ha az ember at is porgeti a 90 koruli ellenfeleket, kisebbre.
De ott van, bemasoltam a jutalmat. Link
Igazabol nem tudom milyen jutalomra gondolsz meg.
-
gjoe
addikt
Elite1 minden héten megvolt. Jobban szeretem mint a wlt. 12 meccs nem vészes egy hétre, plusz az Objekteket is megcsinalom közben.
Bár igazi jutalmat egyszer sem adott. Másnak meg gold szintre is jobbat ad. -
myckey
veterán
asszem leirtam , sztm eleg lesz
DE, Managert adom !
SB silanyabb a gameplay, mint Man Car. Kar, hogy nem lehet, egy az egyben azt beallitani, mint az Autentikus. set.azert sztm vallalhato, plane, hogy Ulti utan, romma alazhato a gep, easy meccseken.
raadasul mar kevesbe gyilkolom magam, a 90+ csapatokkal...bar neha jo gyakorlasnak, ez ellen, Ulti menni.-Champs is megy, ahogy kollega javasolta...Csak ez nekem hosszu
Mar maskor is irtam , jo lenne allitani neha, a meccsek hosszat, felidot. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Nem. Elvileg valtozik Squad B. a rewards . Elrtero a dijazas...
Nem mentem el a helyezeseimet, de En alt. ELITE vegzek, a legtobb pontos besorolasok korul.( meg ugye top 200 a plafon )
( most mondjuk pont csak Elite alatt, GOLD vegeztem, mert nem erdekelt es tobb buko is akadt ULTI, 90 koruli csapatok ellen, meg irtam hogy a gep es game isxopovolt )[Squad Battles in FC 26: Everything You Need to Know about the Rewards
Elozo heti, Rewards. Ez frissul.Tegnap, Legend SB, vertem 6 vagy 7 golt az ellennek, kaptam semmit.
Erdekes azert, mert latszik, ha mondjuk 70-80 koruli csapatok ellen megyek, vagy 90+ es koruli a masik csapat. Azert 90 korul Ulti es Legend...meredek valoban.En pedig szeretem ha faj, mert eddig a porgetest sem hasznaltam. Azt hittem, ha kisebb Ovr csapat ellen megyek, gyengebb keret a masik etc...akkor kisebb lesz a pont meg a dijazas meg egyebek.
Nem ! Egyszerubb Ulti & Legend 80 korulieket verni ,mint a 90+ . Meglepo !

*
Amugy, egesz jol ad C. Legend vagy WC is valami 800 C kaptam. Nincs SEson Passom. ( ha szamit ) Ultimate neha kevesebb a C. mert nem tudom annyira lealazni a gepet, mint WC v. Leg. -
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Akkor vszeg a felallas lehet bugos. Nekem 41212-ben ugyanazzal a Vitinhaval kivetel nelkul mindig megadta, meg talan 2x Fabregassal is.
-
Skeleton01
aktív tag
Én is ilyen 4-0, 6-0, 5-1-re kalapáltam el ma az ellent azon a nehézségen SB-n, 4-4-2-es felállásban, Lewa + Lautaro a két center, + Bouanga és Raphinha pedig a két szélen, ez nagyon adja számomra. Ashley Young-ból pedig lett egy 95-ös EVO, ahogy a Rare Gold Alejandro Balde-ból szintén. Igazából azt sajnálom csak, hogy nincs több ingyen Draft, illetve lehetne még a drága lapokból több limitált idejű, mint nemrég Vidic, vagy Henry, megvenni már úgysem lesz időm őket, de legalább lehetne a csapatokat próbálgatni. Akik pedig az elejétől tolják, valószínűleg már nem kevés Meta/szanaszét EVO-zott lapjuk van...
-
thebigK
addikt
áh sorry, pár hsz-t kihagytam. Akkor csak szimplán szokás szerint valami szar bugos
-
bubuska10
senior tag
Köszke, de Vitinha, Éderson is alapjáraton CM (utóbbi csak CM), szóval passzolom miért nem jó nálam.
myckey, neked mi szokott SB-be lenni a Ranked? Ilyen Ulti verésekkel simán menj Champsbe. Jobb rewardok, meg minden. Csak ne csúszkálj be olyan gyakran.

-
thebigK
addikt
szerintem olyan játékos kell CM-nek, akinél a preferred position is CM, tehát az alap pozija, nem másodlagos pozíció (ha alapjáraton pl rm/lb/akármi, akkor nem lesz jó)
-
bubuska10
senior tag
Na, hát a lentebb említett Exhibitiont áttettem vmi 3 belsővédős 2 csatárosra, így számolta. Uccsó meccsen visszaraktam 2 CM-es 442-re, úgy nem. Szóval ha vki pont azzal tolná, vegye figyelembe (bár lehet csak nálam bugos).
-
myckey
veterán
atraktam egyik SB meccset WC re...Kitomet oket, mint a libat. Furcsa volt Ultimate ,de meg Legend utan is...
-
myckey
veterán
tegnap irtam epp...

kaptam egy raklappal, vedekezni nem lehetett...de erdekes mod, nem leptem ki, sot fel is hoztam ( lottem egyet, sokszoros kiallitas mellett, marmint tolem )
Vicces competitive / fut ez az egesz, ugy fel van tolva a jatek sebessege.
Manager sokkal realisabb az autentikus mode, gameplay...egy-egy golert, kapuig vitt tamadasert is meg kell szenvedni.De ez md1, ez a szokasos. Ezer eve ilyen a fifa competitive gameplay resze.

A Kapusok ? pfff. hat az valami csudavarazslat, amit muvel a jatek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gjoe
addikt
Mi ez a játék? Pár napja nem játszottam. Most mintha valami új játék lenne. Kapusok nullak. Vízilabda meccsek kb. Totál élvezhetetlen.
-
bubuska10
senior tag
-
raven84
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
Nem csinálták vissza, csak ugye csütörtök reggeltől csütörtök reggelig gyűjthetsz heti 1000 dbt. És a múlt héten még nem kaptál token a dr rewardsból.
-
bubuska10
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
-
bubuska10
senior tag
Két meccsen kb. Éderson volt a párja, aki csak CM-et tud és nem volt felette felkiáltójel h rossz poszton van...
Nem is baj, legalább innentől nem fogok azzal az objekttel szenvedni (bár majd este teszek még egy próbát, full új felállással). -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
Ez a heti 700+ nem lesz csak most, mivel a rivals-t elfelejtették a héten tokenesre változtatni így kénytelenek voltak berakni.
-
myckey
veterán
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
-
myckey
veterán
Tegnap a gyozelmek mellett...olyat
xoptam
kaptam vagy hatot rivals. szetcsuszott a vedelmem, meg valami osszetakolt csapatom volt, varj lehet nem is rivals, mert path to glory meg NA eventes meccsekre kell a takolt szar keret.Jah
A vedelmemet ugy forgatta, hogy lestem. Nem volt semmi extra, ez a szokasos fostos gameplay. Vedekezni sokszor alig lehet. Fizika meg valami realis motion, az minekis.
Tobbszor bennyaltam, jott lenduletbol sprint mitnt a mergezetteger...en meg akarhogy probaltam, elszalltam akar a gyozelmi zaszlo, bezzeg o siman tekerget.
Most jon a plane !
tobb emberemet is kiallitottak, ennek ellenere, meg golt is lottem a masodikban, miutan alig maradtunk.
-
Woodslave
félisten
tegnap gondoltam játszok végre párat. Láttam ezt a küldetéses kupát, két meccs két győzelem aztán megnéztem az objektívsben miről is szól mondom anyátok ki is léptem. Nem gondoltam hogy ennyire nem lesz kedvem ehhez az egészhez pedig régen nyomtam minden ikon swapot és feladatot.
-
myckey
veterán
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Nem, En is szarul festek Tokom ugyileg

De majd most, ez a SB es Rivals..Rush alig toltam, SBC bol egyet se mvettemki, csak Upgrade meg player volt es daily kotelezo, Path to glory meg a masik event porgott ,de kevessel.
ZOLD lapok ?
Igazabol ezeket a NA playereket kaptam Specialban, ebbol a Path to...zold vagy mibol, sztm csak egyet vagy kettot...hat nem is remlik, annyira jelentektelent.
Multkor a P HEROES & EOAE cards, azok jottek !
*
Most gyulik a C. szepen, es eladtam par olcson vett TOTS lapot, tobbert.Leeht rafekszek ezekre a xarokra, meglesem SBCt es hatha a Rivals SB vel...meg lehet kellesz Rush is jatsszak.
-
D.Bergkamp
tag
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Este jött egy adomány object, mert gondolom mindenki szarul állt. 7 rivals meccs, meg 8 SB meccs, összesen 700 tokent ad!
-
EA's hit
addikt
Van hogy csak 2-3 jon egy nap, de maskor igen, akar 8-10 is siman. Ez az atlagos, nem nekem dobalja jol, masoknal sokkal komolyabb felhozatalt es nyitasokat latok, mint magamnal. Raadasul mar a pickeket es 84x2-ket is alig tudom rakni 2 napja, mert kifogytak a gold rare lapok. Na azota kevesebbet is nyitok, de azert a napi 20-30 pickbol/upbol 2-3 zold lap biztosan jon.
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Lehet nyitni napi 10et?
Akkor neked jól dobja.
Péntek este óta az összes upot kiraktam.
84x10,85x10 vagy 200 pikk és nulla zöld lap. Nulla!
Csak a 600k pakk adott de az is értéktelen szart. -
EA's hit
addikt
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
Rakosgattam mar ra par kisebb evot korabban is, de amivel az igazan nagy upgradet kapta, az valamelyik uj, csutortok ota bekerult evo volt, az biztos hogy elerheto meg.
-
toxicjew
addikt
Nem tudom hány pick meg csomag után megszánt a játék

-
Kristof_94
Topikgazda
-
Skeleton01
aktív tag
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
-
myckey
veterán
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

agyfax ez a kuldetes dolog
-
EA's hit
addikt
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

Biztos nem a cdm-es 442-t hasznaltad? Nem tudok mast elkepzelni...
-
bubuska10
senior tag

-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
A live Eventes Exhibition nálatok is bugos? Azt írja, 20 meccsen gólpassz CM-el. TOTS Vitinhaval adtam 9 meccsen gólpasszt, formáció 2 CM-es 442 ahol Vitinha az egyik CM, de 0-t mutat.
-
myckey
veterán
De ruhellem ezt...
Mikor ilyen full sablonszar dolgok mennek a jatekban. Kaptafa. Amit szoktam irni, ezekre a meta taktikakra, mutatokra, egyebekre.
Inkabb kapjak ki, mintsem ugyanazt a szart nyomassam
Free Pele is ezert triggerel, pedig lehet hasznalhato lenne.
-
EA's hit
addikt
De ha mar tulertekelt brazilok: visszakerult a jatekba, ugyhogy par napon belul minden bolond szarra evozott Neymarral fog majd rohangalni
-
myckey
veterán
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Ronaldo es Dinho, mint tulertekelt jatekosok ? De marmint jatekban ?
Mert amugy korszakos, zsenialis labdarugok voltak, abbol az idobol, mikor meg volt foca

Lehet a jatekban tulertekelt, nem jatszom veluk.
*
Viszonnt semmi koze Patrick V. posztjahoz, Bro

EAs
Ideje hogy kivegyem, fodderba
-
Amugy meg, eladtam Kobelt is. Valami dupla C jott. Illetve Moultrie is joval tobbert lett eladva. HA mar megkaptam ujra tots SBC bol. Legalabb C lett belole !Savicot is felraktam atadora, Totw. De durva ara volt ...epp pislakoltam.
-
EA's hit
addikt
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Hat de ok se nem cdm-ek, se nem tulertekeltek
-
EA's hit
addikt
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
Persze. Meg aznap sbc-ben vegezte
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
-
EA's hit
addikt
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
Fejlodos lapok, a vb alapjan fejlodhetnek. A nagy resze nyilvan fodder, de legalabb 91+ fodderek amikbol lehet nyitni napi 5-10-et. Par felso polcos lap van, meg hat nyilvan aki megnyeri majd a vb-t, annak a lapjai 99-esek lesznek a vegere.
-
myckey
veterán
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
-
myckey
veterán
Jash, reflexbol jott . Igaz

Gilberto Silvat hagytam meg ki, aki posztra megfelelo...
Regebbi, es divatos emberek nem ugranak be...A Maiakat meg plane nem is ismerem ugy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazabol, nem is suru a Brazil CM/CDM poszt, hogy kapasbol ketto is legyen, raadasul meg tulertekeltek is. Nincs is akkora sztar manapsag, erre a posztra...de amugy sem.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Joelinton & Bruno Guimarses ?
Brazilok, meg kozeppalyasok is...
A statok, meg a tulertekeltseg, az mondjuk mar erosen szubjektiv meg valtozo.
Esetleg Casemiro, Ze Roberto, Edmilson..
-
EA's hit
addikt
Ritkán látom az öreget.
Gyakorlatilag 10/9 alkalommal a 2 túlértékelt brazillal találkozom...Tippem sincs hogy ki a 2 brazil akire gondolsz
Nekem evo Locatelli a cdm-em mar honapok ota, de most lehet hogy lecserelem erre a Vieirara, statokra brutal. -
Kristof_94
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
4455 - 4401
4455 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Gigabyte A16 3TH 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5050 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dobozos EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra 10GB LHR Dual BIOS
- Lenovo Legion Go S (Z1 Extreme) SteamOS - Garancia
- Dell Latitude E5570 Félkonfig, 15,6" FHD IPS, I7-6820HQ, AMD R7 M370 2GB VGA,( olvasd végig )
- LG UltraGear 38GN950-B 38 3840x1600 IPS 160Hz 24:10 Ultrawide
- Akyga Mid PC /i3-10100/8GB/GT710/240GB SSD/WIN11 Pro/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple Watch series 10 46mm / Bluetooth / 64GB / Akku: 92 %
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Karcmentes 100% akku
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
egyedul azert jatszok fut-ot, hogy ne gep ellen kelljen jatszani hanem valos ellenfelek ellen, nem tudom felfogni a fut-on beluli offline modok letjogosultsagat. Mondom, ha a geppel akarnek jatszani, karrier modoznek, azt meg elvezni is lehet.
Mar maskor is irtam , jo lenne allitani neha, a meccsek hosszat, felidot.

Zsír.

LendvaiFeri1