- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
de oda vagytok...
en meg semmit nem rakok meg porgetek ki
max ha egyik vagy masik meccs utan, beadja, amit be kell.
-
EA's hit
addikt
A mai legelso 85+ pickbol jott egy Gravenberch. 3,8 milla a max ara, de annyiert sincs piacon, egesz jo kezdes
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Jezusom, hat ezt meg elolvasni is nehez volt
nem szamolgatok, egyszeruen porgetem az upokat, rakom a liga sbc-ket, belepakolom a sok szaz bronz es silver lapot upokba, es nem rakom ki pl a daily gold raret, mert az faszsag. Es igen, ebbol igy siman osszejon napi sok szaz gold lap. Nekem 2 ora alatt megvolt a crafting, pedig csak kb 45 jott ki klubbol, a tobbihez meg kellett porgetni a lapokat. De az alap mondandom all, tokmindegy hogy 1 vagy 2 nap alatt rakod ki, akkor is irrealisan gyorsan megvan, aztan meg nincs ra obj. -
Digestive
veterán
Az egyik legjobb opció az aktuális evokra.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Hát ne haragudj ennek most gyorsba utána számoltam, mert érdekelt.
A provision-t ha mind a 4x kirakod, ad 160 lapot. A daily gold-ot 5x, ami ad 55-öt (aztán a gold rare: 5x5 common 5x5 gold rare-ért cserébe). Ez 215. A craftingot 100x kell. Egybe megy 6 lap. Az 600.
215:6=35,83Ennyit tudsz kirakni. Mivel 3-at visszaad, és tételezzük fel 6 gold rare-el folytatod, ezt még elosztod 2-vel, vagyis 35,83 + (35,83 :2 = 17,915) = 53,745.
És ebbe belekalkuláltuk, h a 35x3 craftingból egyetlenegy se éri el a 83-84-85 vagy még afeletti foddert (mivel nyilván nem teszel bele egy 79x3-asba 85-ös lapot.
)Kihagytam valamit? Tényleg nem kötekedésképp, csak mondom utána járok, azt az állításodat furcsálltam, h ki lehet szedni 1 nap alatt.
Viszont 2 nap alatt meglehet simán (pláne, ha ezen felül is akad még nagyjából ugyanennyi gold lapod). De ja, amilyen ergya packeket ad, ez a 2 perc matek is hót kár volt érte. 
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Jogos, ha épp tele vagy kis gold lapokkal. A daily goldokat tegnap 82-esekig beletettem a pickbe, nem figyeltem h jött a crafting, úgyhogy most pl. 1x se tudnám kirakni.
Meg 6 lapért ad vissza 3-at... és az is benne van, h abból dob egy jobbat, akit nem teszel bele. Venni meg nyilván nem fogsz emiatt. -
EA's hit
addikt
Sosem fogom megerteni, mi ertelme berakni a 100 alkalmas crafting objective-eket. Egyetlen este alatt kiporgeti mindenki, aztan nincs mit csinalni. Siman lehetne 1000x kirakos, 1 honapos idovel, aztan azt mar tenyleg lehetne grindolni. Ja, es adhatna ertelmes rewardokat is, mert ezek a 84x3 es tarsai ezek nagyon gyengek marcius kozepen...
-
myckey
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
ezeket hol adok veszitek ? transfermarket ? vagy mas onluine piacter, ahol lehetkereskedni ?
Nalam meg mindig nem el a Transfer ablak, mert meg mindig kell hozza objektiva ( de ruhellem az ilyet, mikor kotelezobol kell szarakodni, ezert nem kedvelem a kartyak hajszolasat sem )
Illetve, En egyelore, csak Untradeable lapokat kaptam, sztm.
asszem....
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap sikerült kiszenvedni a back heel objectivet és a pick adott egy Llorente-t. Amikor megnéztem az árát extinct volt. Ennyire jó lenne a koma?
-
Digestive
veterán
-
-
EA's hit
addikt
Hat Kristof, nem rosszbol, de en borzasztoan rohogtem a nyaron a Newcastle-n, hogy kepesek voltak a Milannak leperkalni 40 milliot a Serie A legrosszabb vedojeert. Tenyleg nem rosszbol, de a mai meccs pontosan megmutatta, hogy az egy igazi, tipikus ostoba PL-igazolas volt.
-
A guru
addikt
A barca 4. gólja után senki ne mondja, hogy a first time through ball a szélre meta nem élethű.
-
Gaborz1
senior tag
Ez a sarkazós gólpasszos baromság levisz az életről.
[link]
Ez mi, ha nem sarkazás? LT+A-t nyomom egyfolytába. Vagy R9 nem brazil? Semi-pron nyomtam biztosan, mert más objectivet beszámolt. -
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Jah, ezeket mindig kerdezei a jatek, hogy kuldjem e SBC. Amibol ketto akad.
A Chem Style pakolas is varat, egyelore csak keveset torodtem vele. Persze, azt tudtam hogy ertelmes a chem rating, ossze is tudom dobni 33 ra, sima liba. Csak kiveszek par top overall lapot.
Persze ! A Role, szerepkorrel tisztaban vagyok. Sokat szoktam taktikazni, felallast modositani, jatekstilusokat kiosztani. Hogyne, ez alap ! Altalaban probalok a ++ ra gyurni, ha megy.
Ja ertem, akkor az overall rating, nem is egyenlo a stattal, plane nem er semmit ,ha se playstyle se egyeb.
A Praktikak meg az ugyeskedesek amik egyelore megszokos
meg az objektiva grindeles kiidegel ! Illetve par jatekmech ami kicsit idegen. menu eligazodas, kartya es egyebek megfelelo hasznalata. -
bubuska10
senior tag
Fodder = olyan lap, amelyiket nem használod, könnyen pótolható, jellemzően olcsó is a marketen vagy megvan már duplicate-be. Ezeket kell pakolni az SBC-be.
A chemistry azért fontos, mert több boost-ot kap egy lap, ha "max chemen" van (3 pötty jelzi). Pl. ha van egy csatárod, akire Hunter chemistry style-t teszel és megvan mind a 3 chemistry-je, akkor +6-al növeli a Pace-t, de ha mondjuk 1 chemen van, akkor csak +2-vel.
Meg még vannak a Role-ok (pl. Fullback, Wingback stb.). Mindegyik játékosnál mutatja, hogy melyikbe jó (pl. egy szélső hátvédnek nincs Wingback ++-a, de van mondjuk Fullback ++-a) - ilyenkor érdemes a taktikai képernyőn úgy beállítani hogy ++-os legyen, akkor jobban mozognak az adott szerepkörben.
Attól, mert egy lapnak 90-es az overallja, simán lehet, hogy lényegesen rosszabb, mint mondjuk egy 88-as. A számok szinte ilyen baráti ajánlások.
Főleg a Playstyle+ számít. Sajna hiába van egy szélsődnek 95-ös Pace-e, ha az ellenfél védőjének mondjuk Quick Step vagy bruiser+-os lapja van, beér és elnyom.Majd belejössz!
Idővel egyre jobban fogod átlátni. Elején még új minden. 
-
myckey
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Jo, mert egyiket sem ismwertem...

Illetve amit a kollega irt....
Tökmindegy az overall, a számok, bármi, a legjobban akkor lehet élvezni, ha a kedvencekkel tolod.
Őket tartsd meg, evózd, vagy ha lesz majd coin és fodder, őket vedd meg és rakd ki SBC-be. Hez sem volt vilagos, mert nem hasznalom SBC re a gold de haszontalan lapokat, nem tudtam mit jelent a fodderezes....
Coin vilagos, abbol mar van 50 000 korul.Most dolgozok, hogy a Transfer ablakot tudjam hasznalni, kell objektiva, utolso. De igy meg Ott sem vettem senkit soha.
CHEM feltolom 33 ra, latom az fontos itt.
-
myckey
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amire iranyul a kerdes, azzal nem igazan foglalkozom egyelore.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Time Warp
-
toxicjew
addikt
Hoztam akkor pár képet.

Nem mindegyik annyira op lap, de azért rating - stat - playstyleok tekintetében mind elég jó
Ha már irl egy rakás szar a csapat, legalább itt legyen némi sikerük
-
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Sok csapattal szimpatizalok am

Kedvelek tobb klub es valogatott csapatot, plusz azt is csipem, ha van egy fullos,
baszocsapatom is.
Adom, hogy az a legjobb, ha kedvencekkel vagy preferaltakkal megy az ember es engem nem szokott erdekelni a Stat sem. Csak ugye itt mindenki tolja a Meta csapatokat meg az bojektivakat es lapokat gyujti ezerrel.- Őket tartsd meg, evózd, vagy ha lesz majd coin és fodder, őket vedd meg és rakd ki SBC-be.
Evo megy, SBC okes ...coin & fodder nem tiszta, meg nem volt hozza szerencsem.A Chem sima liba, tobb modon is ossze tudom pakolni 33 ra, vagy 30 korulire...Most barmoltam szet, a matek miatt.
Az a gold fr noi kapus, amugy eleg jol ved.
chem is okes. ( mi a baj vele ? )
Az a jobbos vedo engem is irrital... -
bubuska10
senior tag
Szurkolsz valakinek IRL? Ha igen, akkor innentől azon csapat játékosai köré építsd a fő csapatodat. Tökmindegy az overall, a számok, bármi, a legjobban akkor lehet élvezni, ha a kedvencekkel tolod.
Őket tartsd meg, evózd, vagy ha lesz majd coin és fodder, őket vedd meg és rakd ki SBC-be. Ha nincs, akkor meg nézd meg, hogy melyik ligából vagy nemzetből vannak a legjobb lapjaid - és úgy összerakni a kezdőt. A chemistry-t próbáld meg 33-ra mindenképpen összemókolni. Az ilyen gold francia női ligás kapusokat, 0 PS-os, 0 chemis román jobb bekkeket, meg ilyesmiket mellőzd. -
myckey
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
JObb nincs
ha szigoruan a matekot veszem alapul.
Egyelore meg csak eleje az evo hasznalatnak, tahat meg lofax ahol tartok vele.*
Most kaptam egy 88as Giroud . De cask 10 meccs. Egyedi lap. -
myckey
veterán

Persze lett mar egy raklap 80-85 koruli jatekosom, meg Jo Sok duplikalt, egyforma xar.

*
Egyebkent a 85 os E Martinez kapusom, szimpatikusabb, mint a mostani kezdom. Csak meg nem jutottam ra, evozni. -
myckey
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Lett most evo, figyeltem a gyujtheto tartalmakra meg objektekre...alapbol kevesbe erdekel a jatek ezen resze UT. A jatekmodokkal elvagyok, de nem feszulok ra a gyujtogetesre

De igy is lett !Csak most Mac Allister van soron, 90 es lesz. Ez is sima Gold lap. De eleg jo.
Illetve Maza, o viszont egyedi kartyas.Chem bosszant meg, de beszeltuk azt is itt , hogy fel kell huzni evoval a megfelelo chem eseten, szarni bele hogy alapbol mifele.
gjoe
Bappe akad meg 91 es Gold, bar most megy vissza tolem,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
*
Igazabol engem a ranglista meg a Meta csapat kevesbe erdekel, tuti nem akarok gorcsolni a xarsagok beszerzesen az objektekkel. Inkabb FUN erdekel a jatek UT.
Manager pedig a maximalis szimulator elmeny, leheto leginkabb realis gameplay mozgat.Igy eppen elvagyok a jatekkal. plusz azeFootball26, cask itt keves a content.
Mondjuk UT, hozzatok kepest azert le vagyok maradva, rendesen. Plane, hogy nem is feszulok ra.
-
myckey
veterán
Nekem muszaj Gold CB t hasznalni, jobb nem akad
( 85 stat )
Minden mas posztra egesz turheto egyedi 90 koruli jatekosok vannak, 1-2 kiveteltol eltekintve amik Gold lapok, "sima" rare. De ezek is ilyen 85-88as statosak. Jo kepessegekkel.*

Hosszabbitas, utolso perce...121. Telibeverem a kapufat egy meterrol, majd a masik kapufara gurul
Dupla, akar a flipper.
Buntetovel meg persze hogy kicopok. Az elmeny, megfizethetetlen !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EA's hit
addikt
Gold lapokat a jatek ezen szakaszaban szerintem mar senki nem hasznal, maximum Mbappet vagy 1-2 hasonlot.
Fun csapatot viszont persze hogy epitek. Juve szurkolo vagyok, ugyhogy van full Juves csapatom, plusz keszul egy "2010-es evek Juventusa" csapat is, csak oda meg kellene 1-2 jatekos.
-
myckey
veterán
Szoktatok hasznalni "sima" Gold vagy "rare" kartyakat, esetleg egyszerubb verziokat ?
Vagy mindenki, csak es kizarolag, a legleg ritkasagokra hajt ? Maximalisan a matekot figyelve.Fun csapatokat epit valaki ? Ami kozel sem a Meta, vagy a legjobb/ ritkabb etc...
UT
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat de akkor valoszinuleg nem jol csinalsz valamit, ha masnal mukodik, tehat az obj amugy nem bugos
sima sarkazast nyomj, nem kellenek flikkflakkok, es ugye brazil jatekossal passzolj. -
gjoe
addikt
A triple threat liga bugos. Tökéletes evozni.
Két öngól és vége is a meccsnek. Mégis megadja mind az objektet, és evot is jovairja.
A 6 meccs pár perc volt. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem siman meglett 5 sb meccsen, mind az 5-ot elsore szamolta.
-
myckey
veterán
Ezekkel a gombkiosztasokkal tiosztaban vagyok, meg ugye sok, nagyon sok eve Fifazok es PES ... ( persze azert valtoznak a dolgok )

Egyszeruen, igy-is ugy-is, mergezetteger a competitive. Maga a jatekmenet , a competitive setting, a rohanas, ami zavaro. Teljesen mas az autentikus beallitas es a Sliderek, opciok lehetosege ! Szeretem is a Managert meg a Live opciot.
Azzal, hogy jon az akarki, es vegig sprintel az egesz palyan...nem mindig tudok mit kezdeni.
JO ! Nem is a "legbaszobb" lapok vannak nalam, egyelore.
5 star es 85-90 közotti ( a chem is ide oda ugral ) Illetve szeretek kicsit hatul vedekezni, es gyors egyerintessel, QucikCounter eljutni. De a szeljatekot is preferalom ( ez labdatartosabb, szeles terulet ).
Feltolt vedelmet kevesbe kedvelem, felek hogy egy szar labda, vagy inditas...aztan szalad ez a sok orult, en meg csak lesek
Igen, sokszor nem is tudom levedekezni. Becsuszas az tobbszor egy ongyilkossaggal er fel. A vedekezes erdekes, Competitive beallitasokkal es UT.
Szeretem az eltero csapatokat, jatekosokat es felallasokat is. Szeretek kiosztani egyenre szabott utasitasokat is, es beallitani a megfelelo szerepkoroket. Taktikazni.
Irtatok itt a META felallast meg jatekmenetet etc...
Ezeket soha nem kedveltem.Amit leirtal, az jo egyebkent. Persze.
En arra ertettem a hogy mashogy allok hozza...szoval szarok bele az objektivakba es a lapokba. Jon az szarasig, ahogy latom 
Az sem baj, ha kikapok. Kit erdekel, de azert sokszor vakarom a fejem az UT gameplayt figyelve. -
gjoe
addikt
Ha taktikusan , nyugodtan tudsz játszani akkor ezek kontrollálhatóak.
Nálam nincs póló meccs. Ha a gameplay enged védekezni akkor nincs ilyen.
Védekezni jól tudok (tudtam), de sajna most a 26-ban sokszor lehetetlen.
Becsúszás nálam szinte zéró, es csak olyannal akinek van rá playstyle.
Taktikában 60-70 max magasságot állíts.
Labdatartás fontos, ha jól járatod, azzal lassítod a játékot.
Ha nyomja a team presst az ellenfél akkor ez a legfontosabb , bírd ki hátul és középen azt a max 10 percet. Rb gombbal passz előtt hívd a saját játékost és akkor nem tud megelőzni passznál. Mielőtt passzolsz akkor az LB gombbal beindíthatod azt a játékost aki felé néz a labdás embered, vagy RB-vel magadhoz hívhatod.Ezeket tanuld be. Tanuld még be a labda fedezést ( Lt gomb).
Ha védekezel akkor mindig középpályásra válts és vele rohangálj. Rb-vel meg küldj embert a támadóra.CB-re csak 16 vonalon, vagy belül válts.
Azért mert az ellenfeled rohan , neked nem kell, mert csak gyors labdavesztés lesz belőle. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Egy hete nyitottam. Még egy meccset nem játszott.
Pár kupát, objektet játszottam csak így kimaradt.
Kellene felállást is váltanom az egy csatarosrol két csatárosra.
Ehhez sem volt még kedvem.
Tele vagyok Bd lapokkal de eddig egyre raktam playstyle-okat. Az is idegesítő konzolon.
Gyorsabb weben vagy appban?
Már az evokkal sem foglalkozom, csak most joelintonra ment a 125k evo.
Kezdem teljesen elengedni ezt a játékot. Túl sok lett. Sok az sbc, objektív. Evokat nézegetni, meccsenkent vissza, claim,.
Játékra megy el a legkevesebb idő, és ez így nem jó.
És nincs normális játékmenet sem wl, rivals.
Kupák meg vagy játszom valami nagyon gyengevel, vagy jön egy elite. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugye brazil playerrel kell passzolni. Esetleg ez lehet hiba. A másik, hogy hátrafelé sarokkal menjen. Ha oldal irányba passzol azt nem fogja számolni.
Lt+A -
myckey
veterán
*
Egyevbkent akadnak nagyon jo pillanatok UT is, ami emlekeztet a focira, meg a korites is elegge okes. SB pedig kicsit mersekeltebb az AI ellen a gameplay, ami emeszthetobb a rohanas meg a raklap gol utan.
Szimulatornak ott a Manager C. meg egyebek, ahol mindent is probalok realisra allitani, igaz, rohadt lassu a gameplay de ez meg igy szep.
Ketto Nalam jol kiegesziti egymast, es a tartalommal elegedett vagyok.
eFootball is megy, csak ott meg keves a content, inkabb cask par dolgot gyujtok be, hetente.
-
myckey
veterán
Letettem rola , akadnak jo pillanatok, de UT masban probalom megtalalni a jatekelmenyt
nem a realitasokban.Chemistryt most bombaztam szet, mert inkabb ramentem a matekra meg a hozzajuk illo szerepkorokre, taktik meg felallasra.
A meta/best formation az eddig nem erdekelt.
Jah,
szoktatok Transfer, jatekosokat gyujteni ? Most csinalom hozza az objektivat, hogy tudjak ott is adnivenni.
Vagy a kutyat sem erdekli, mert szarasig dobalja a jatek a lapokat.
-
Digestive
veterán
A WL-t tegnap már CR-el fejeztem be. Hú de beteg egy lap ez.
A leggyorsabb támadó aki az idén megfordult nálam. Pár meccs után rájöttem, hogy akkor is érdemes neki előre lőtt passzt adni ha méteres hátrányban van. Full bugos.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
T0rnad0
üzenetére
Nekem is Balde jött, a másik lehetőség Pacho volt. Nem vagyok vele előrébb.
Közben este elértem a 9 győzelmet és van még 4, de abszolút nem stresszeltem rajta. Amikor elment 3 góllal az ellenfél rögtön ki is léptem.
Ami viszont bosszant, az a back heel assist objective. Legalább egy fél tucatot csináltam és nem regisztrálja... -
A guru
addikt
Ameddig egy foci szimulátort keresel az UT-ben addig szerintem sok élvezetet nem fogsz benne találni. Formációt meg taktikát nagyon nem kell figyelni mert úgy szeptember vége óta a 4411 a meta. Itt a kód hozzá: %Jo4UESUYKDv
Chemistry legyen mindig maxos én annak a híve vagyok, mostmár rengeteg chemistry boostos cosmetic evo volt/van/lesz amivel elég egyszerű ezt elérni.
-
myckey
veterán
Masik kerdes !
Ti figyeltek egyaltalan az alap felallasra, instrukciokra, taktikazasra UT, vagy csak osszedobaljatok a legerosebb kartyakat ( szigoru matek ) es le se cartok semmi mast, mert csak rohanas az egesz jatek competitive.
En egesz sokat szoktam ezzel tokolni, hogy a leheto legjobban illeszkedo jatekost es szamara megfelelo poziciot szerepkort etc talaljam meg.
Chemistry lenyeges, vagy ezt is uti a matek.
?
* reszben kapcsolodik a ket poszt, ezert valasz.
-
myckey
veterán
Hogy a BANATOS ..... ba tudjatok kezelni ezt a mergezett eger, polo meccses, epilepszias rohamot okozo " Jatekmenetet" ... ?
Nem lennenek rosszak a jateklehetosegek, tartalmak ( bar ez a kartyazas itt is mokas ) ...De Competitive agyfax legtobbszor a gameplay. Akad elvetve jobb is.
Viszont Manager C. az tetszik. Igaz, mindent is atallitottam, hogy a leheto legtisztabb, leginkabb realis legyen amit latok, emlekeztessen a focira.
Ha mar PvP nem az. Mondjuk ami tetszik, hogy egesz jol reagal a csapat a taktikai okossagokra, beallitasokra, variaciokra. Competitive, de lehet csak placebo ?Gyujtitek itt ezerrel ezeket a paklikat, En meg kb le sem szarok semm,it, csak jatszok ha ugy talalom okesnak.
DE igy is dobalja szarasig ezeket a szarokat, En meg azt sem tudom, mi a faxert kapom oket. PERSZE ! Latom es csekkolom az objektivakat, de akkor sem lesem a celt elotte. -
toxicjew
addikt
A hetet azzal töltöttem, hogy kifarmoltam a finesse+ evot (a 100 meccseset), csak azért, hogy aztán rájöjjek, hogy mégsem azt akarom Palmerre tenni
Persze egyéb objectiveket is toltam, pl. ezt a 2 hetes baszadékot, amiben ez a backheel pass is volt (fú bazmeg...). Na az meglett ma, és a pickből jött egy Pedri
Örülök neki nagyon, csak a full Chelsea csapatba kicsit nehéz betenni. Bár mivel kapusom még mindig nincs, így azt találtam ki, hogy Joan Garciat felevozom. Habár csak Chelsea játékosokat akartam idén, azért nagyjából már elfogytak azok, akiket szerettem volna, szóval talán kivételt tehetek
Majd jövök képekkel, de állandó változásban van a csapat az evok miatt. -
Digestive
veterán
-
homerhamm
veterán
Végre megérkezett hozzám is!

-
EA's hit
addikt
Semmit nem érnek idén a toty lapok, max 1-2 nagyon extra, mint Mbappé vagy Pina, de hát nekik a gold lapjuk is op még most is. Én 3 toty-ot nyitottam, abból Yashin már rég sbc-ben végezte, Haaland és Rice meg kezdők még, de egyik sem emelkedik ki a csapatból, sőt. Márciusban egy toty lapnak brutál kiemelkedőnek kellene lennie, de hát szó sincs erről. Ha nyitok egy jó cdm-et, szívfájdalom nélkül fogom berakni Rice helyére, ahogy Haaland is repül a következő top csatár nyitásnál/sbc-nél. Igazából valószínűleg már most is jobban járnék, ha beraknám helyette Dinhot vagy Messit. A bd Mandzukic hiába csak 89-es, simán hozza Haaland szintjét, még talán többet is.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért elég vicces ez a szezon.
Toty szintű vagy jobb lapok csak a rating kisebb
El is adtam rice Toty lapját. Felesleges.
Tots lapok már 99es statokkal jönnek? Vagy az összes playstyle rajtuk lesz?
Közben meg 3 méterre nem lehet velük passzolni. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na, a scriptnek feladod a leckét, hogyan borítja majd meg egy 163 centis bruiseres lány?

Végre egy jó promo, eddig talán a legjobb, van vagy 7 lap, ami érdekel.
-
Kristof_94
Topikgazda
Asszem megéri. Brutál.
-
prannk
őstag
Vett már valaki coint valahonnan? Ha igen honnan?
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Melyikek a +1-es evok? [link]
-
Nandinagy
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Ezt minden szezon elején eljátszák. Első 2-3 hétben kapsz egy küldetésért 100 xp-t következő héttől meg ugyanazért 1000-t. Faszért nem lehet kicsit többet adni az elején és végig tartani. Szezonok utolsó 2 hetében jön heti 30k xp előtte meg heti 3-4k. Nonszensz
-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Iden ev kozben mar legalabb 2x csavartak feljebb a nehezseget sb-ben minden nehezsegen, es meg buszkek is ra. Pedig a halal sem vagyik ra, a tobbseg csak arra hasznalja az sb-t hogy semi pron objectiveket porgessen, senki nem arra vagyik, hogy neha meg semi pron is szenvedes legyen kihuzni ezeket.
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A múltkori silver-francia-női ligásokkal én is kikaptam egyszer (kb. 2 év után először SB-be).
Kicsit frusztrált, mondom ilyen béna nem lehetek, kikapok a rohadt gép ellen, pedig az 5 legjobb támadót becseréltem. Szerencsére a heti TOTW ellen volt, és meg lehetett ismételni. Idén mintha 2 fokkal nehezebb lenne az SB, a 88-89-es professional olyan mint tavaly a legendary, túlságosan felhúzták. -
D.Bergkamp
tag
Új szezonban játszol naponta egy clubs mérkőzést, kapsz 10 SP-t, ha rúgsz 3 gólt clubs rushban naponta, arra is kapsz 10 SP-t, és ha mindkettőt megcsinálod extra jutalmat kapsz +15 SP!
Zseniális jutalmazás! -
Kristof_94
Topikgazda
Gondoltam rá, de más objective miatt is kellett a meccs. Maradt még 3-3 sb, de azok már csak professional szinten, meg 7 online meccs az angolokkal. Necces lesz, de remélem kész leszek. Viszont ezek után tuti, hogy az evot veszem ki. Nincs kedvem egy Prinz pickhez miután ennyit végig nyomtam... Mondjuk egy Ronaldinhoval sem lennék előrébb, de ebbe inkább nem megyek bele, mert nyílnának a bicskák az itteni zsebekben.

-
myckey
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aztan ha kilepsz a picsba a meccs alatt?
Néha én is ki szoktam lépni, egyszerűen nem bírom idegekkel ami megy a játékban.
Főbb az egészség, és igazából rohadtul időigényes is, potyara! -
Kristof_94
Topikgazda
Remélem sokat csuklik az a nyomorult amelyik kitalálta, hogy world class sb meccsek kellenek a tokenhez. 2x kaptam már ki, fos scriptelt gólokkal. 20 perc a semmiért, hogy rohadna meg az egész...
-
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Igen, Latom, hogy az UT es a gameplay ami itt megy....valami borzaszto akarmi, csak a focihoz koze nincs.
Bar 5vs5 jo bohockodni, es neha competitive is egesz turheto jatekmenet kerekedik ki a dologbol, vagy mondjuk jatszok az AI ellen Squadbatztle, es ott tudom allitani a gameplayt.Viszont UT kivul, egeszen faxa meccseket lehet tolni, plane autentikus es egyedi beallitasokkal.-

De tegnap kiakasztott, hogy kaptam vagy 10+ golt es kb kozom nem volt a meccshez, mert a szeleken szaladt mint az okor. En meg vakartam a fejem, hogy ez mi is akar lenni.

Egyebkent tetszik a game, jok az animaciok meg a visszajatszas is faxa ! Csak nem ertem, hova lesz neha az xbox vezerlom a meccsek soran
-
bubuska10
senior tag
A Rivals - elvileg - skill based. Vannak a különböző Divíziók, és aszerint - kellene - hasonló nehézségű ellenfeleket kapnod. Ha felérsz egy Divbe (ez nekem a Div2), érezni fogod, h már nem nyered meg a meccseid nagyobb részét.
Engem is a vízilabda eredmények zavarnak legjobban, a játék kezdete óta. Tökmindegy, h a játék elején gold, vagy most 90PAC + 90DEF + 90PHY + Bruiser++ + Anticipate++ lapokkal tolod, vagy mennyire figyelsz a passzsávra stb. Ma éjjel 6 Rivals, egyik 5-4, utána 8-6, utána 7-10. Amíg egy Claudia Pina jobban használható mint az ingyenes, legjobb Ronaldo Nazário kártya (és a mai napig is többen használják), addig nincs értelme semmilyen reális, a labdarúgáshoz hasonlító összefüggéseket keresni az UT-en belül.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nalam minden evben extra volt Puskas, legalabbis a fullosabb lapjai. Iden a base nem jott be, de hat mar januar eleje korul jott, addigra keves volt mar. De mindegy is, juliusig ugysem nyitjuk ki a bd lapjat
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
EA's hit
üzenetére
Puskást próbáltam tavaly, akkor nem volt olyan jó ingame. Lehet a body type miatt.
Este vért izzadva, de meglett a második FB kupa is. Az egyik pickben volt egy Pfeiffer - Marseiller (vagy ki a tököm) duó. Végül a csajt vettem ki. Mivel Joelinton után egyelőre nincs más akit evoznék a birthday keretein belül, így lehet őt fogom.
Este meg jöhet a maradék angol meccses swap és utána a kínkeserves 12 sb meccs.
-
myckey
veterán
Rivals sem skill based vagy egyeb listas ?
Ugye en most "uj" vagyok...es az UT jatekmenetet sem igazan erzem meg... ( apilepszias rohamot kapok kb. hat ez rosszabb mint egy polo meccs. potyognak a golok es az emberek meg ugy rohannak... ) Egyaltalan hogy a faxba kell vedekezni ?!
A jatekosokkal, vegig rohannak a palyan, en meg csak lesek . Masik kedvencem, mikor a 160 cmes csajokrol, pattog a bika emberem.Jo par masik jatekmodhoz pedig nem okes a kriterium miatt a csapatom. Nem sok kartyam meg eloeletem akad meg.
Tegnap Remek meccset jatszottam UT Rivals asszem...Jo volt a gameplay is ! Gyoztem de ez mindegy is...Fasza passzos egyesz taktikus ertelmes jatekmenet.
Utana meg kaptam olyan legendas meg egyebbel telipakolt csapatot, aki csak ment mint a mergezett eger es egyszeruen le sem tudftam vedekezni. ROHANT .
Rendesenn hannyingherem lett a latvanytol is !Mit erdemes UT kezdonek tolni ?
Egyebkent turheto a csapatom ! Jatszok manager car es UT AI ellen is...5vs5. 86 os rating, akad par jo jatekos is. 5 csillagos team . Igaz, a Chem az egyelore nem 33/33, csak 25 asszem.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Mostanában nem értem az EA-t.
Megsem próbál azonos szintű playert adni.
Sokszor tényleg sajnálom az ellenfeleket és rossz érzésem van mert osszerakott valami div10 kezdovel.
Aztán eljutok a döntőbe ott meg vagy elit jön és én sz@pok,vagy egyszerűen elcsalja.
4x buktam a döntőt.
Ellenem minden kapus brillirozik. -
toxicjew
addikt
Hogy a rákos kurva annyába kéne megnyernem ezt a gecis live eventet, amikor eliteből dobálja be a kibaszott ellenfeleket? Arról nem beszélve, hogy érdekes módon az ellen minden passzt lefülel és úgy mennek a játékosai, mint a mérgezett egerek. Szopjál lovat ea.
-
myckey
veterán
Micsi ?!
Jah, hogy egessem fel a pecet ?
aaaaaaaaaakad az is amugy, Xbox...A legelso FIFA Xb360 ra hatalmas volt ! Lefostama bokamat, sok evvel ezelott. Akkora ugras volt akkor.
*
Amugy meg, epul ez az UT csapat is...
Alig kezdtem el, de mar 5 csillagos meg valami kozel 90 es ertekelesu a csapatom. Pedig most buktam raklap meccset, mert mindig AFK voltam, mivel a vezerlot nem tudtam hasznalni...eger es kalviatura pedig ...hat hagyjuk. szoval ki kellett lepni vagy ki is dobott .Tetszik ez az 5vs5 Rush is.
DE kurva sok a tartalom, meg a menu meg ezek az Objektivak meg egyeb kutyafaxa...
Teljesen beleveszek a sok opcioba es rendszerbe.Kick of es Live Manager C is megy am.
Utoljara jo par eve volt FIFA a kezem kozott.
-
EA's hit
addikt
Szobo és Puskás is team2 lesz, plusz többek között Pogba, Matthaus is. Elég erős lesz a mezőny
-
myckey
veterán
Nem ertem a jatekot...
Frissitettem AMD meghajtot, allitottam Software par teljesitmeny beallitast is ami AMD specifikus...jatekban belenyultam kepkockaba meg frissitesbe felbontasba, de meg ujra is huztam az egeszet.
Igy eppen okes.
Megy az Xbox vezerlo, minden jatekmod. Bar az elobb eldobta, mikor kileptem a meccs kozben az asztalra..
Be is gorcsoltem, mikor vezetes kozben oda lett az iranyitas
Aztan nagy nehezen beleptem, mert akadt mint a fene...es ismet tudtam controller iranyitani.Nem ertem, mi leli.
-
myckey
veterán
Egyszeruen nem lehet iranyitani Controllerrel a meccsekben. Minden be vann allitva...
Egyik naprol a masikra ez lett vele. Menu ben okes, de meccsek alatt eger es bill megy.
Kivetel az Offli PvAI meccsek.Valaki, ezmiez ?
-
Kristof_94
Topikgazda
Na jól van már, tudom milyen vagyok.

Majd egy kicsit bele húzok az evoba.Tegnap totál elbuktam az FB cup 2-ben. Este újra fog indulni a számláló, ugye?
A swapból már csak az angolok és a 12 sb van hátra. Előbbi remélem már ma meglesz, bár este meg meccs van...
Alapból az icon swap evo volt tervben, de még mindig nem 100%. -
myckey
veterán
Valaki tapasztalt mar olyat, hogy Competitive baszik mukodni a controller ?
Semmi. UT akarmelyik jatekmodot probalom, eljutok a meccsig, de ott semmi...aztan mikor probalok ki be lepkedni a jatekbol, meg a jatek is lefagy meg dx hibat dobal etc..
Persze, be lett allitva minden ! Tokeletesen uzemel menu vagy barmley mas jatekmod.
-
Nandinagy
addikt
Olyan szép, hogy ez az egész playstyle-os baromkodás arra lett felhúzva, hogy ezzel az egész játékot egy random generátorra építsék fel.
A meccsek nagy részében úgy működnek ezek ahogy kell, aztán van néha meccseknek egy periódusa vagy teljes meccs mikor az arany horoggal minden labda elmegy, a finesse szándékosan gyenge, a low driven mellé megy, az incisive lassú, ember mögé megy vagy nem is arra amerre kell. De még a kapus PS-ek is ilyenek.
FB Cech egy baromi jó kapus úgy a meccsek 80%-ban. Nem csinál nagy dolgokat de a kötelezőt védi. A maradék időben meg minden bemegy. 10 winem lett és legalább 2 ilyen meccset nyertem és hármon kikaptam ahol az ellenfél semmilyen ellenállást nem tanúsított a meccsen. Zsákszámra dolgozom ki a helyzeteket de mindent véd a kapus, mellé megy, kapufa neki meg még csak megerőltetnie se kell magát, mert egy blokk után odapattan, leszedik a védőm lábáról passz közben meg hasonlók. Ezeket még úgy ahogy el is tudom fogadni mert tudom nagyjából, hogy ez a 10-12 win az én szintem.
Viszont volt egy meccsem ahol úgy kaptam ki 3-2-re, hogy az ellenfelemnek összesen volt 3 lövése ziccer nélkül nekem meg csak a 75-90. perc között volt 4 olyan ziccerem ahol begurítottam a középen érkező játékosnak
1. Merino full üres kapu, nem nyomtam irányt mert a közép tökéletes volt erre fogta és kilőtte a hosszú felsőt ahova betévedt egy AI védő akit fejberúgott.
2. Jesus 5 méterről belerúgta az ellenkező irányba vetődő kapus otthagyott kezébe.
3. Érkezett Trossard és csak bekellett volna rúgnia üres kapura, erre a játék nem váltott rá hanem a mögötte álldogáló Felixre váltott de hát köztük állt egy védő
Az előtte lévő 75 percet már le sem írom, de kb. 6 db low drivenem ment mellé +-os játékossal ziccerből. 6.8 lett az xg-m. Az istennek se tudtam gólt lőni neki.Vicces, hogy az EA húzgálja a PS-ek erősségét de a Bruiserrel nem csinál semmit. Konkrétan szabályosan(a játék szerint) szabálytalankodik mindenki. Hátulról rángatják vissza a csatárt és veszik el a labdákat csak mert így lett megírva. Gondolom fogalmuk sincs, hogy lehetne ez jó így marad ez. Én már amúgy is elengedtem ezt az egész játékot pár hete, a WL-t is néha nyomom hiszen nyitás nem kell úgyis az Arsenal squaddal tolom de kikellett írnom magamból
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igazabol akkor boven eleg juliusban felrakni ezekre az evot es ennyi.
Akkor mar mindenki 99 lesz,es a feladat megoldva..
Kristof pont ugy maradsz le,hogy nem akarsz.
Az evok mindig a jatek pillanatnyi allapotara tudjak felhuzni a jatekosokat,1 honap mulva meg ujra tudod oket fejleszteni.. -
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Gustot meg Martinellit ha eladhatóak kapásból eladnám. Dignere pl. van most lb evo amivel extra lap lesz de lehet az az o'reilly mégjobb lesz benne.
Ha van Birthday lapod azokat kell felhúzni. 5/5 és te rakod rá a PS-t. Koke-ra pl. a tegnap jött rm/rw jött amivel nagyon jó kp lesz. A coin idén 1 dologra jó. Evora
Játékosokat senki nem vesz. Akinek van 7-10 milla azok se vesznek, mert az evok jobbak.
Fut.gg-n van evo lab rész oda berakod a lapod és mutatja mit tudsz rárakni. -
m4rk.89
aktív tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Tiszta szerelések, eskü labda volt.
Nem vagyok Portugál fan, kb így jöttek a lapok a csomagokból, illetve YT-n szoktam keresni cheap meta playersre és kb. pár játékos ez alapján lett megvéve.
EVO-kat azért nem szerettem, mert utána nyilván nem tudom eladni a játékost, ha esetleg jobbat szerzek, vagy váltanék.
ST RW LW van valamilyen meta ajánlás? Elérhető EVO-k alapján simán elvesznék, kezdő vagyok még ehhez.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Érdekes működsz hallod-e.
Ha nem raksz rá olyan evot ami feltolja 90-re szar ps-ekellel meg gyenge statokkal akkor nagyjából bármelyiket rárakhatod. Ha meg vársz vele hónapokat, hogy felevozd akkor minek kezded el?
Calafiorit én október óta evozom és most tart itt. Mert így van 740 meccse már. Ha nem akarsz vele egész évben játszani felesleges elkezdeni az evot mert akkor belerakod tots alatt egy szimpla evoba azt lesz belőle olyan lap mintha a mostani formájában rakod bele. -
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Hát... leginkább ne csúszkálj be annyit!
Vagy miért van 2 piros lapod, érthetetlen, sose volt annyim. Jó kérdés, szisztematikát nem látok benne... Portugál fan vagy?
Elsősorban előre (ST/RW/LW) érdemes venni valakit szvsz.
csak ne Pinat vedd meg, lécci! Ajánlás egyértelműen az, hogy evozz. De a futbinen tudod szűrni, h milyen posztra mennyi coin (ár minimum 400 + poszt). Olyan sok lehetőség van innen, fölösleges neveket ajánlani. Játssz azokkal, akiket szeretsz igaziba! Én pl. Figot birtam, őt bent hagynám..! 
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam a csapatom fejlesztésével. Tudnátok kérlek segíteni hogy miket lenne érdemes változtatnom és vásárolnom? PC-n játszom és 550k coinom van jelenleg.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De ha nagyobb a rating, tovabb tudod hasznalni ujabb evo nelkul
nalam peldaul Miretti 89-es, zsenialis lap, es hiaba nem megy majd ra ujabb evo meg egy jo ideig, legalabb addig is tudom hasznalni. -
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem tetszik (ha jelent valamit).
Így kell ezt élvezetesebbé tenni, kedvencekkel. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól megválogatod az evokat hallod. Nekem már a padom is full Arsenal evo te meg itt tartasz még csak?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem egyelőre ők vannak, de ezek még nincsenek készen, várok a jó evokra.
Illetve akiket nem linkeltem: Joelinton (cdm 93,6 gg rating), Miley fantasy lapját is evozom az új LB/RB evoval, ő valami 94+ lesz. Bár tőle ugye van már egy FS evom, amire az informot 2 hétig vadásztam, de sebaj...
Meg lesz még egy icon swap evo is, már ha azt választom végül.
-
prannk
őstag
Én már nem játszok vele. Megjött a tavasz
Számomra ez a játék nem a kikapcsolodásról,szórakozásról szólt. Pedig arról kéne szólnia egy játéknak. -
toxicjew
addikt
Végre megérte a végtelen hero meg campaign pick sbc rakosgatás, utóbbiból jött egy Joga Bonito Palmer
Pont beleillik az új evoba. Egyetértek Nándival, ennek a szarnak már csak ez ad értelmet. -
Nandinagy
addikt
Az idei de már a tavaly fifa is teljes mértékben az evokra volt kihegyezve. Nem értem miért panaszkodtok a nyitások miatt. Kit érdekel? Kell CR? 85-s a gold lapja, már 35 millió féle módon fellehetett volna húzni egy olyan CR-t aki hasonló szinten van mint ez.
Engem speciel teljesen hidegen hagynak a nyitások, építem a saját Arsenal csapatom és 90%-ban jobb lapok mint amiket piacról vehetnék. Egyikért se kellett volna fifa pontot vegyek, coinból bőven kijöttek.
Az idei részben maximum Haalandot nem tudod evozni mert magas rating meg Rodrit, de hát ők meg alapból nem drágák. Miért kell a pont az ea-nek? -
T0rnad0
addikt
Újra alkot az EA... 14x83 nulla promó lap két napja, a mai promó SBC-kből 4/3 duplika...Ikon pack 89-es Marcelo.
Úgy megkérdezném, hogy engem mégis mivel akarnak rávenni, hogy az új részt megvegyem? Majd az augusztusi 99-es lapokkal? -
Digestive
veterán
Egész jól lehet csipegetni.
-
bubuska10
senior tag
Sok értelme volt kiszedni az Attackerest swapsből, ha már a mostani evo többet dob rajta.

Tényleg nem tudom, hogy gondolták ezt amúgy. Egyik legjobb promo, azt 0 PS lapok. De legalább végre nem kell WL-ezni!

-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez nem igaz, most pl. megvettem Joelinton új lapját 90k-ért!

93,6-os futgg ratingje van, mint CDM. Régóta vártam már, hogy végre kapjon egy cdm pozíciót.
Közben erősen gondolkodom, hogy a rivals után a WL-t is passzolom. Annyi objective és kupa van most, hogy azokra sincs időm. Completionist cup, swap objective, birtday objective/cup... -
EA's hit
addikt
Egyaltalan nem biztos, hogy harmadaert tudod eladni. Unbreak Tevezt pl 220k-ert vettem meg a promoja vegen, 2 hettel kesobb meg 550-ert adtam el. Masreszt meg ha a harmadaert adod el, az is tobb mint a semmi. Yildizt pl. nagyon szeretnek a csapatba, de nem fogok a 450k- coinombol elkolteni ra 300-at csak azert, hogy aztan ps-ek nelkul fos legyen ingame, vagy hogy azt a 300k-t vegleg bebukjam. Az egesz trade-untrade rendszer ertelmet vesziti ezzel. Sajat magat is alulmulta az ea ezzel az agyatlan, ostoba otlettel.
-
EA's hit
addikt
Hat ezzel a ps-es baszakodassal total elbasztak a bd nagy reszet. Nem lehet venni jatekost, mert akit veszel, az 0 ps, aztan vagy hasznalod ugy, de akkor hasznalhatatlan lesz, vagy rarakod a ps-eket, de akkor nem tudod tobbet eladni. Ezt nem igazan gondoltak at azok a zsenik...
-
gjoe
addikt
-
xymano
csendes tag
Mitől lett qurva gyors a játék?
-
dvtkfan
senior tag
Amúgy mindenki az R9-et vette ki a swap-ból? Senki nem vállalta be a 93+-os icon pikket?...Még mindig nem tudok dönteni, hogy kell e az R9 vagy sem...vagy inkább a pikk legyen e...

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
De hát neked van több milliód a toty Pina nyitásból.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat bizok benne. De uj hero, 5-5, jo statok es ps-ek, ki tudja. De valahogy ugyis beszerzem, ha kell megveszem, de o es Chiellini lesz az endgame cb parosom, az tuti
-
toxicjew
addikt

Na az a Cech pont nagyon kéne. Jó lenne kinyitni

-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Megmondom őszintén nem sok értelmét látom ennek az egész dolognak. Alapjáraton egy jó elgondolás amit kitaláltak de mivel idén a playstyle a minden, ha te raksz rá minden PS-t egy akármelyik birthday lapra az konkrétan a lapok 90%-t offolja amik előtte jöttek.
Nagyon kevés lap van a játékban aminek minden ps és ps+ használható de így meg mindegyik az lesz amik ebben a 2 hétben jönnek és kinyitjuk őket. -
Kristof_94
Topikgazda
Wl garantált fantasy lap a csaj GK lett. És tegnap a garantált sbc is őt adta be. Nyilván...
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
12. Őszintén fogalmam sincs,hogy gondolják ezt. Ha lekerül annak semmi értelme ha meg rajta marad akkor konkrétan lesz millió féle lap mindenkiből változó árakon.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
gyerkőc játszik ezzel a gémmel és panaszkodik, h a kapus állandóan kijön a kapuból.
totál elment a kedve már az egésztől, mert nem tud neki mit csinálni (barcával játszik)megnéztem neki a taktikai részt, láttam h a kapust külön lehet konfigolni, beállítottam h ne fusson ki. a csapat taktikáját is visszább vettem
de még mindig kijön a kapus álandóan, ha támad az ellen, meg elkezd visszafele futni a kapujába.. tiszta gáz
van valami ötletetek, hol, mit kéne álítani, h ne legyen ez? gondolom, nem bug..
nagyon köszi! -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze, valószínűleg olyasmi lehetne, hogy ha eladod akkor a ps+ lekerül és aki megveszi, majd rárak amilyet akar. Kérdés, hogy ezek a ps+ evok meddig lesznek elérhetők.
Van itt még rajtam kívül, aki sehol sem tart a tokenekkel? A wl nyilván megvan, de a többi nem. Nagyon bele kellene húzni, mert szűkösnek érzem az időkeretet.
SB-ben mennyi a minimum meccs, ha kombinálom a csapatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztalos klub
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

max ha egyik vagy masik meccs utan, beadja, amit be kell.
asszem....

( 85 stat )
Dupla, akar a flipper.
sima sarkazast nyomj, nem kellenek flikkflakkok, es ugye brazil jatekossal passzolj.

ez inkább valami hányós smiley lenne ha lenne.

LendvaiFeri1