Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
Nem hivatalos statok, de elvileg jön egy Kerkez is.
-
stilo18
addikt
Amúgy.... egyszerűen már rá áll a szemem... szerintem nagyon sokszor játszok gép ellen....
Ugyanaz történik, ugyanaz a labda járás... ismétlődő passz vonalak... Ha gólt lövök pár másodperc mire a középkezdést elkezdi...és lehetne sorolni....
Amikor fixen ember, akkor azért van némi patkánykodás, meglehet nézni a gólörömöt...vannak butaságok és hibák...Nem tudom Ti, hogy vagytok vele....de én nagyon nagy összegben mernék fogadni, hogy ez így megy...
Lehet a matcmaking miatt... közel keressen játékost, és nincs cross play... és ezért alkalmazza többször...
-
myckey
veterán
Jatszik itt valaki Offline, vagy mindenki Online kompetitive Fut Ut meg egyebek ?
Hasznalja barki is a Single, karrier reszet a jateknak, es vele a "hitelesebb" iranyitast, beallitasokat & gameplayt ?

vagy inkabb menjek vissza PESeFootball26, ha az erdekel jobban...
Probalgattam ezt a -showcase- Demot, igazabol elegge hangulatos a game, par eve nem volt itt Fifa, tetszik a jatekmenet meg par animacio is, de az online "mergezetteger" rohanas, es a versenges kevesbe mozgat.
eFootball26 is csak par meccset jatszok PvP, a gyujtheto jutalmakert...eleg problemas a szerverpark ott, meg a script es gepi rasegites is rontja a jatekmenetet, bugok si vannak.
Itt hogy all a jatek ? Amiket irtam, osszessegeben.
-
EA's hit
addikt
Mondjuk remelem nem pont shootingra kap 99-es statot, de igen, baromi jo lap lesz, mint a tavalyi Fermin. Aztan a jatek utolso 3-4 honapjaban mar evozni is lehet majd. Felig raktam meg csak ki, mert olyan ures a klub, mint a jatek elso napjan volt, de 1-2 napon belul befejezem, ugyis nagyon kellett egy szelsovedo a csapatba. O lesz az RB, Cambiaso meg atmegy LB-be (az sbc lapja, de mar 89-re evozva, o kirobbanthatatlan, nagyon stabil).
-
myckey
veterán
Letoltottem Steam a Showcase Demot...
De valami AntiCheat akarmi miatt, nem indul.
This is for players who are blocked by EA Anti-Cheat with the message “This software cannot be used at the same time as the game…Valaki talakozott mar ezzel ?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igaz, bár én főleg a ki nem lépést nem értem. Mert pár éve amikor az volt a feladat swapsbe h lőj gólt 10 meccsen + nyerj 6-ot, akkor kb. minden 2. ellenfél kilépett 0-1-nél. Itt van ez a cup ami egy japánt ad, ehhez nem 10, hanem 20 meccs kell, de szinte senki nem játssza aranygólra, és 3-4-5 gólos hátránynál se lépnek ki, rugdosódik, gólörömöt néz. Mennyivel gyorsabb lehetne pedig. Elhiszem h imádnak játszani ezzel (
), de olyan sok másik játékmód van, ezt meg 2 max 3 óra alatt le lehetne zavarni, ehelyett napokig szopni kell vele, mialatt ott van a többi objekt vagy Rivals rewards, amit szintén tolni kellene. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sot, meg a swapok es hasonlok jo resze is rivalsben ment regen. A fifa20 volt az elso fut-om, emlekszem a summer heat Mendy objevtivere, ahol konkretan Mendyvel kellett rivalsben egy rakas meccsen golt loni, cross assistot adni, nyerni, meg hasonlok. Boritekolhato volt, hogy ha kaptal egy tizit, jott az alt f4, nehogy veletlenul golt lohessel Mendyvel
szoval ja, akkor is agyhalott/gonosz geci volt mar a legtobb fifas (tisztelet a kivetelnek), csak kevesebb volt a talalkozasi pont veluk. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Szerintem maximum az idő szépíti meg ezt. Borzalmasan sok agyhalott volt régen is annyi volt a különbség, hogy mivel volt havi 1 friendly cup így nem tűnt fel. Abban az időben volt a rivals meg a wl azt így kb. ennyit találkoztál más játékosokkal. 2-3 havonta jött egy swap ahol volt még friendly de most meg több meccset tolunk friendlyben mint máshol.
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap 8 meccs alatt meglett a 4 vereség, így ezt a kupát sem kell már túlizgulni.
-
Digestive
veterán
Hát így sok év fifázás után azt lehet érezni, hogy valaki lazán játszik, vagy be van feszülve. De főleg a korai idő húzáson, meg azon hogy ennél a kupa sorozatnál csak a win számít és mégse lép ki 3 gólos hátránynál sem, hanem még 80+ percben is becsúszkál meg próbál kapkodva gólt szerezni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Csak ahogy írtad nemrég, a játékos bázis 95%-a agyhalott. Pár évvel ezelőtt ez az arány valahol 55% körül volt, minden 2. meccsen kiléptek 0-1-nél. Az lenne a jó, ha az ea magától állítaná be ilyen hetedrangú játékmódokhoz a golden goal mode-ot. Ennyi ideje mindenre szerintem még az iskolásoknak sincs.

-
-
Kristof_94
Topikgazda
Na majd neki állok, de lehet hamar bele fogok unni. Pedig nem lenne rossz ez az Ibarbo...
De ez a 20 győzelem nagyjából olyan, mintha a wlben 13-t kellene menned.
Ennyit a trióról. -
-
EA's hit
addikt
Meg csak meg sem eri az az Ibarbo, teljesen atlagos lap. Ha nem hatalmas Roma/Cagliari/Kolumbia szurkolo valaki, felesleges vele kuzdeni. En el sem fogom kezdeni azt a kupat, pontosan az ilyeneket kell elkerulni ahhoz hogy normalis szinten tudja az ember tartani a jatekot.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
5 meccset toltam le. 3w eddig. Mindenki úgy kűzd, mintha az élete múlna rajta. Ha így folytatom, akkor a nagy packokig se jutok el, nemhogy Ibarbo.
-
Kristof_94
Topikgazda
10 win lett a wl, semmi érdemleges nem érkezett, csak a szokásos.
Még nem kezdtem el, de ez a fantasy kupa nagyon komoly. 24 meccsből 20 győzelem kell Ibarbohoz...
Vajon növelik majd a maximális meccsek számát? Anno volt olyan kupa, ahol megcsinálták. -
prannk
őstag
Délután még 2 db 88 as csapat kell az icon pickhez most meg már 89 est kér az egyik 88 as helyett.
Mi változott a picken? Ugyanúgy 88+ encore
-
david368
aktív tag
Nekem egy eladható Lewa jött a season passból tegnap. 800kért el is adtam. R9 mellett nincs helye
Most jutottam oda hogy mindent megcsináltam gameben hetvegen, osszes tokent kiszedtem, rivalst lenyomtam, fantasy kupat lenyomtam, champs 10 win lett. Ideje pihenni
Aki nem szedi ki ezt az R9-t az magára vessen, egy vadállat lap! Ezek a statok, rengeteg rage quittel. Csakis kupa/rivals (div2), és champs:
-
A guru
addikt
WL rewardból (13 win) eladható fantasy Bruno
Életem legdrágább nyitása, jelenleg 1,9m körül megy. Most egymás utáni WL rewardból szépen beadott több mint 2,5 misi értékben nyitásokat.
-
david368
aktív tag
Now my watch is over.
Welcome R9!
-
prannk
őstag
Valami bug van most mert 4x jött egymás után promo 14x83 ból meg 1 84x3 ból
-
T0rnad0
addikt
Brolin és Diaby jött a promóból, ami említésre méltó. Múlt héten is az első 20 percben jöttek az új lapok, utána már alig adott valamit. Persze a drágábbak elkerülnek még mindig.
-
bubuska10
senior tag
Mi alapján adja az ellenfeleket Gauntletben? Totál random? Eddigi tapasztalat az volt, ha bukom az elsőt, a másodikat de főleg a harmadikat könnyűszerrel megnyerem. 3 különböző idejű nekiülés, eddig 15meccs, 2 győzelem. De közöm nincs hozzá, én egy darab labdát nem tudok átvenni se, ellenben az ÖSSZES FASSZOPÓ ÖSSZE-VISSZA PÖRÖG-FOROG, 2-0 3-0-oknál kilépek. Az is lehet türelmetlenül játszok, mert már utolsó 3 meccsen csak a háromszöget nyomkodtam, de hát mindhiába, az incisive PS+-os is 9-ből 7x eladja. Ha ez az oka, lehet h kurva nagy hiba volt 1 hónap alatt Div 8-ból felmenni Div2-be... már nincs olyan játékmód, ami ne lenne vérpisálós. "Okádék!"

-
EA's hit
addikt
Officially: the quit glitch has been removed
Remelem kovetkezo lepeskent elkezdik kiosztani a jol megszolgalt bannokat is
-
Kristof_94
Topikgazda
Ibarbo fantasy cup reward lesz. Izgalmasan hangzik...
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A legidegesítőbb, hogy ahhoz, hogy tudjak wl-zni rivalsoznom kell
Mondjuk elég 2 win div2-ben de akkor is. Ez a 3 részes kupa nekem viszonylag egyszerűen ment. A legkisebbet másodjára nyertem meg a közepeset is a legnehezebbnél meg az első win 2.-ra lett meg a 2. meg ma, de igazából napi 1 try volt és 2 kivétellel mindig a döntőig mentem ott is
Swap-ban a bundest le sem toltam. Az utóbbi időben próbálom a játékot úgy játszani ahogy "kellene". Ha valami nem lesz meg szarom le, a csapat full Arsenal már, a padon is mindenki ott van, Henry-ra kell az icon evo aztán ő is megvan, szóval nincs rajtam a kényszer, hogy kellenek a packok. Így azért élvezetesebb a játék minden szarsága ellenére. A WL is már csak olyan félkomolyan megy ha megunom leadom a meccseket 7-8 winnél ha meg végigjátszom olyan 10-12 win között megyek attól függ mennyire teszem oda magam. -
Digestive
veterán
Én se szoktam ezeket használni, de pont a motiváció, meg az érdeklődés elvesztése miatt kipróbáltam én is. 15 perc alatt lepörgettem a gauntlet objektíveket így. Le van tudva. Kb ennyi volt benne a motiváció. Legalább 3 hónapja nem játszok DR-t. Most hagytam a francba ezt a kupa sorozatot és megcsináltam inkább a DR-t hogy végre tudjak a fő csapatommal is játszani, ne csak havi 1x vagy 2x a WL-ben.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ènis így vagyok vele nemfogok csalni,de amúgyis már a toty grindos szenvedès is lehozott,azóta csak napról napra megy el a kedvem az egèsztől!Unalmas ès csak glitch meg bugolás megy komolyabb meccseken a többi meg èrtelmetlen.Eddig nem baszott fel az egèsz úgy ahogy mostanában meg már motiváció is egyre kevesebb van.Egy darabig offolom úgyis felálltam sèrülèsből is már majdnem.Kövi rèszt amúgysem akartam már megvenni.Ha nagyon rámjön a virtuális foci max nyomok pár ufl meccset.
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Xboxon sztem nem működik, de engem nem is izgat semmilyen cheat vagy ilyesfajta glitch. Én pont azért tolom le, mert nekem az ad élményt ha önerőből megcsinálok valamit. Előbb teszem le én is az egészet, minthogy ilyeneket csináljak, de ez csak az én véleményem. Ha valaki tolja ellenem engem abszolút nem zavar és nem is érdekel. Röviden meg, hogy a klasszikust idézzem “Nem vagyok b*zi”
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ezért kérdeztem, h miért szenvedtek? Miért nem toljátok az utolsó meccset a no loss glitchel?
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt nem tudom.
-
Digestive
veterán
Ebben a kupában nem működik a felhasználó váltós no loss glitch?
A gauntletbe már minden ellenfelem ezt csinálta, úgyhogy én is beálltam a sorba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is 13 entry kellett a 2 winhez. Nálam az segített, hogy játszottam pár rivals meccset, ahol sokkal lassabb a gameplay és normális támadásokat lehet felépíteni, nem úgy mint ezekben a rövidített meccses kupákban. Szándékosan lassítottam a játékomat, mert minden ellenfél mint a veszett mókus úgy rohant és vágta előre a labdákat folyamatosan, ami rám is rám ragadt emiatt. Short passingot is tudom ajánlani a taktikában, mióta átálltam balanced-ről sokkal hatékonyabb tudok lenni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem szerintem ő lesz az icon swap evoból. A sima lapjára ment rá a prince of arenys vagy mi.
Lean tall, 5/5. Annyi, hogy a passz lehetne jobb, de jelenleg nincs olyan evo, ami feljebb vinné.
Lassan, de készül a csapat. LB, RB egy időre tuti megvan, kapus is. Egy jó cdm kellene még Bruno mellé. RW-be van egy brutál jó 85-ös Elanga, 90+-os fut gg ratinggel. Nála várok valami olyan evora, ami nem ad ratinget. ST és LW is van, de ott még nem annyira fix.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem ez a heavyweight torna lesz ami rávesz arra hogy abbahagyjam az egész szart!7entry 6szor döntőig megyek ott mindig megvernek ebből 4szer hosszabitás meg tizik...hétvégén 14winem volt wlen ezt a kurva kuoát nemtudom megcsinálni.1 tornagyőzelem megvolt már múlthèt vègèn azóta se tudom a másikat hozzárakni...már tartok ott idegileg hogy Quick sellezem a brigádot ès törlöm a rákba az egészet nincs ehez már türelmem
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem csak Gervinho érdekes a body type miatt. Belőle amúgy most lehet egy egész jó evot is csinálni.
-
T0rnad0
addikt
-
Woodslave
félisten
Ez ki?
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Abszolut egyetertek. Engem mondjuk ami mindennel jobban zavar, az a brutalis tultolasa a jatekmodoknak. Heti 15 wl, 24 riv pont, 18 sb, egy rakas rush, season-long kupak, heti kupak (van hogy egy het alatt 3, mint most), gauntlet (most epp ketfele), swapok, brutal sok evo (mondjuk azok mostanaban szarok), meg meg a tokom tudja. Es emiatt az van, amit mar sokszor beszeltunk: a legjobb csapatoddal jatszol a legkevesebbet. Mult heten nyitottam fs Abilyt es kr Grizit, meg kiraktam Chiellinit, de szerintem egyikuknek sincs meg meg a 10 meccse, pedig a tegnap kivetelevel minden nap beleptem es jatszottam este. Csak hat egyik este bundeses gold lapokkal probaltam chip shotot loni, masik este gauntleteztem, harmadik este meg sb-ben probaltam egyszerre vagy 10 fele objectivet huzni
total atment kenyszerbe az egesz, told le ezt meg ezt meg ezt a modot is, kulonben lemaradsz 3 jo packrol, kulonben nem lesz meg minden swapos tokened, kulonben nem tudsz megcsinalni egy 27 lepesbol allo evo chaint egy olyan lapert, akit utana osszesen nem fogsz 50 meccsen hasznalni.Regen volt mondjuk 4 fele mod, de boven eleg volt. Neha bejott egy grindolosabb idoszak (pl egy icon swap), de nem minden heten. Es az ido nagy reszeben csak eljatszogattal a sajat legjobb csapatoddal, beleptel mondjuk jatszani, rivals-oztel 2 orat, elvoltal, aztan csokolom. Hasznaltad a draga lapjaidat/nagy nyitasaidat/kedvenc jatekosaidat, es meg ha maga a jatek persze akkor is csalo szar volt, alapvetoen a fun miatt jatszottal, nem azert, mert "muszaj" volt. Most meg... tragedia az egesz.
-
toxicjew
addikt
Hát srácok, én nem tudom mennyi maradt még bennem. És nem csak ebben a részben, hanem úgy általában. Esszét tudnék írni arról, hogy mi mindennel van baj a játékban, de nem untatlak titeket. De mégis néhány dolog, ami egészen vérlázító.
- szerverek: most komolyan, hogy várja el tőlünk bárki, hogy konzisztensen teljesítsünk? Letoltam most a maradék dr meccseket. Konkrétan 0.75x sebességgel ment az egész. Direkt nem 0.5öt írok, hogy ne legyen akkora túlzás, de bassza meg, tapintani lehetett, hogy minden iszonyú lassan történik.
- passzok: kell erről sokat írni? A középpályán és felfelé minden játékosomnak ott a tiki taka (egyiküknek + is). Ezen felül jellemzően pinged és incisive is van szinte mindnek. Azt gondolná az ember, hogy legalább az egyszerű passzok mennek. Aha, a nagy lófaszt. Totális Benny Hill show, amit történik, full rng az egész.
- input delay: nem vagyok cselgép, de azért szoktam cselezgetni. Illetve szoknék, ha ez a húgyfos játék bevenné a gombnyomásokat. Ellenfelem úgy rángatózik a pályán, mintha epilepsziás rohama lenne, közben nálam szimplán be sem veszi sokszor amit nyomok. Még jó, hogy minden támadóm 5/5, legalább lehet mutogatni őket.
Ez egy tragédia. A játék, a meta, a community és persze legfőképp az ea. Még kitartok, de már alig alig tudom rávenni magam, hogy toljam ezt a szart.
-
Digestive
veterán
-
T0rnad0
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ha meglesz a kellő számú token, akkor meggondolandó, hogy inkább a biztos R9-et érdemes választani, mint a garantált 999k> lapot
(figyelembe véve az eddigi szerencsém)
Bár én még várom a "15 win in wl" nehézségű tokeneket, mert nehogy már mindenki ingyé kapja meg a brazil legendát. -
-
T0rnad0
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem már csak a brazil sb kellene, ma le is tudom, ha minden a tervek szerint alakul.
Közben a döntőben buktam el ezt a heavy kupát. Egy újabb Wilson-os rágcsáló ellen, hogy máshogy. Hányinger.
Lehet hagyom is a fenébe, amúgy is túl hosszú az a 4 meccs, ha bukja az ember és újra kell kezdeni. Ja meg nyerd meg 2x, hogyne. -
BenXL
aktív tag
A chip shotos token megszerezni, nem tett jót az egészségemnek…
de meglett végre mind a 10 -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még kellett egy win a tokenhez ezért Nekialltam a wlnek. Ez sétagalopp a kupahoz képest.
Eddig 7win 3l.
Amugy itt is vannak erdekessegek. Eddig kb 5x volt hogy gól helyzetben felugrik a kapcsolat 400 pingre, és akadozik. De ez mindig csak gólhelyzetben. Micsoda véletlen. -
Kristof_94
Topikgazda
Én próbálom elkerülni ezeket az ikon sbc-ket. Egyszerűen alig van bennük értelmes lap. Vagy ha van is, akkor tuti valami rossz PS+-al.
Közben este eljutottam 9 győzelemig, de van még 4 meccs. Utána jöhet a middle és a heavy kupák, közben meg az utolsó token a brazilokkal. Nem unatkozom... -
T0rnad0
addikt
válasz
david368
üzenetére
Jaja, nagyon adja:
Második 80k pack, előzőből is ugyanúgy Solskjær jött...
Ikon pickben mindig benne van Kroos. Más 90-es vagy feletti lapot, illetve nem Base Ikont még nem is láttam ebben a pickben:
Az új promóból eddig egy Mendy volt csak értékelhető. Azt is az első 5 percben nyitottam.
Nagyon kezd felhígulni a 17 tokenes 93+ Ikon pick, szerintem nem azt kellene majd választanom
-
EA's hit
addikt
Mostanaban en sem panaszkodok a luckomra, toty elejen valami atkattant az accomon. Ugye jott 3 toty (Haaland, Rice, Yashin), aztan most a heten ket millios nyitasom is volt: het kozben jott egy fs Abily, ma este meg egy KR Grizi az egyik 83x14-bol
-
david368
aktív tag
Mostanaban nem ad rosszakat a game. 83x14bol Hagi es Havertz
-
prannk
őstag
Csávókámat jó áron betudtam szerezni
Egész délután licitálgattam rá mindegyik 320 ért ment el
-
bubuska10
senior tag
Hány győzelmed volt? Idén ez volt 4. WL-em és az eddigi legjobb mérleggel zártam (9Win).
Szaros gold Katoto volt a top, meg egy 11k-s csaj kapus az új promobol, meg még valaki akit nem ismerek. Lehet jobban megéri 6 wint menni, akkor megszán.
Inkább engem tolt most a gép. Megcsinálták a finesset, elvoltam vele, Tottival csavargattam szép gólokat.
Kettőt buktam hosszabbításban, ezen felül volt egy meccs, 28 helyzetre és 7.8 xG-re rúgtam 3-at, ellenfél 8-ból 4-et. Nyilván Doumbia 99 finishingje kevés.
Maignanja volt, szemem is kivédte. Nálam TOTY Donnarumma.Chiellini bitang jól szerel és extra hátul, de amitől tartottam pont meg is történt: a TOTY Dembelés simán megfutotta.
Ezt a boxos nevű tournament sorozatot meg sztem én is kihagyom, 3 döntőm volt, de az ellen is kikaptam, aki 2-nél többet képtelen volt passzolni ellenem.
-
A guru
addikt
WL rewardból jött egy eladható Enzo meg rengeteg magas ratingű fodder, sok IF és alsó polcos promo lap. Szumma 700k+ bejött belőle, ezt várnám el hetente.
-
T0rnad0
addikt
Akit érdekel, Store-ban van 100k-ért újra Inside Edge Evo:
-
A guru
addikt
13 try és 5 döntő kellett hogy 2x megnyerjem a heavy-t. Garantált pakkból Ona Battle.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt a kupát is túlzásba vitték, mint általában mindent. Brutál sok meccs, brutál sok szívás, anyázás és agyvérzés, összességében teljesen mid rewardokért. Ennél bármelyik gauntletből jobb rewardokat lehet kiszedni sokkal kevesebb meccsel, az meg minden 2. héten van. Én végül 4x nekiugrottam az első kupának, kétszer a 3., kétszer a 4. meccset buktam el, el is ment tőle a motivációm hogy este megnyissam a játékot.
-
Digestive
veterán
Én ezt a kupa sorozatot el sem kezdem. Már ránézésre is agyvérzésnek tűnt.
Pötyögöm a WL-t, meg befejeztem egy evo sort. Brutális lett ingame is ez a lap.
-
david368
aktív tag
Nekem már csak 1x kell megnyerni a heavyweight kupat es megvagyok az osszessel, de nem kicsit izzados a dolog. Foleg rengeteg kreten nyomja a no loss glitchet, hogy szaradna le a kezuk…
-
prannk
őstag
Valaki magyarázza már meg nekem azt hogy a legolcsóbb játékosom is 350k és bazdmeg olyan lajhár tetű lassan mozognak hogy ez vicc kategória. 3 másodperc mire átveszi a labdát meg továbbadja. Passzokról meg ne is beszéljünk hogy azt milyen kategóriába sorolnám.
De persze az ellenfélnek a sima gold rare lap teljesen jól szerepel.
-
EA's hit
addikt
Épp jöttem panaszkodni ezekre a fos kupákra, de látom már többen megelőztelek
Utálom az ilyen win tournament rendszerű szarokat, teljesen lutri az egész. Én is 3x mentem eddig ma neki, kétszer a 4., egyszer a 3. meccsen fogtam ki olyat, aki ellen esélyem sem volt. Így meg az első 3 kivételével (amiken ugye meglett a win 1-2-3 obj) minden meccsem teljesen felesleges időpazarlás volt. És ez még csak a legelső kupa a háromból... -
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Heavyben a tegnapi 10 próbálkozásból 3 döntőt buktam el és 1x tudtam megnyerni. Óriási izzadás megy…
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább ST, de leginkább fodder vagy ilyen objectives teambe való.
Én ezt a Gilberto Silva SBC-t raktam ki, mert már valahova rakni kellett a foddert, ő is ilyen B-C-D csapatos játékos. A body typeja jó egyébként meg a PS-ek, de a statok miatt gyenge kezdőbe.
-
-
david368
aktív tag
10 win lett a champs , teljesen megérte ,500-ért vitték is

-
Mrguba
őstag
Ez napi 5 probalkozas vagy osszesen 5 az uj kupaban?
-
raven84
senior tag
Nah én kiszedem a fodderpakkokat amiket csak tudok tokenekből és lerakom a gémet TOTS-ig. Elképesztő unalmas lett, mindenki ugyan úgy játszik div2ben/wlen/gauntleten. Az első 3 hét ebben a játékban kurva jó volt, ez volt az első év, hogy nem adtam el a coint amit összetrédeltem az elején, aztán jöttek a peccsek és ment ez a gém is a levesbe. TOTS-nál felrakom újra, hátha. Viszont ha jövőre maradnak a PS+-ok akkor sztem én offolom majd a gémet. Kinyitsz egy Maradonat és nem találja el a kaput mert nem kapott shooting pst, világ vicce ez az egész.
-
prannk
őstag
Szépen lebutitották a toty lapokat... toty dembélémet bármilyen szutyok cb befutja. Még úgy is hogy előnyben van.
-
BenXL
aktív tag
Nem egyszerű haladni ezekkel a live eventekkel, mikor az összes ellenfelem megszakitja a jatekot azzal a nyomorult glitchel ha ő szerez vezetést
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálad mondjuk hetente.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na, dupla promo? Grat! Én el se tudom kezdeni a Middleweight Tournamentet mert még nincs ilyen új promós játékosom
ezt is faszául kitalálták, véletlenül se lehessen gyorsan lezongorázni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ilyen is előfordul.
-
bubuska10
senior tag
Az új tournamentet lehet coopban játszani? A képernyő nem írta h Solo, mint a többinél.
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Gabeszfoci89
senior tag
Működik 😉
Most letoltam a manager karriert este ha meglesz a kötelező kör már elèrhetem a Simakan szintet ami ad mèg 3000 pontot így tudok farmolni majd jó sok packot
De elis táraztam 3 napi adagot+rivals rewardokat meg season packokat úgyhogy szèpen feltunningoltam magamat
Ma esti promó lapok jól nèznek ki innen tudok szemezgetni.Tegnapi paz nyitással meglett a maradèk coin tudtam venni egy toty Rice-ot,így megvan közepén is a kellő stabilitás mostmár
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Twitteren is írták, hogy elvileg már jó. Csak engem szivattak meg vele…
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Aha, nagy ritkán bele lehet futni egy combosabb értékű eladhatóba.
Nekem eddig TOTW Ekitike volt a legértékesebb vmi 116-ért ment el.Az átigazolásokat sikerült félig megcsinálniuk.
Tóth Alex vagy Malen pl. már új csapatnál, de Holm vagy Boga még nem Juvés. Majd Bryan Zaragozat tervezem evózni, ha úgy lesz. Viszont jön Chiello SBC, reméljük nem másfél millás lesz.
Pacet leszámítva elég jó. -
denesjones
újonc
Sziasztok ujra raktam a gépem fc 26 al vannak a gondok . Az lenne a probléma hogy nem tudom a játékot insitani mert az acbe sem tudok be lépni, és nem adja ki az accpuntm
-
A guru
addikt
A manager career XP objective másnak se számolja a meccseket?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mint tegnap mondtam, amugy is megkapja az evoval az ikon chemet, szoval teljesen mindegy.
-
Kristof_94
Topikgazda
Közben Tóth Alex is megkapta az új lapját. Lehet evozni!
-
A guru
addikt
EA posztolta, hogy “hamarosan” érkezik a finesse bug javító patch.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Gabeszfoci89
senior tag
Holnapi várható promoról valami infó van esetleg?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Néha megeshet. Én még nem vettem meg, mondjuk egyelőre kb. a 6-os szinten lehetek.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyik szezon packbol eladható Nico pazt nyitottam ma nekem pont megèrte a prèmium
-
bubuska10
senior tag
A pénz pénzt fial, de megéri megvenni coinból a Premium Passt? Így hogy ilyen olcsók a fodderek, vajon visszajönne az 500k az eladható packekből?
-
gjoe
addikt
Akinek van rivals reward ne nyissa ki. Várjon vele szerintem péntek estig.
Ennyire szar még nem jött.
Div3
85x4 pikk mind 85.
83x20 1db85if,2 84, és 17db 83as.
84x7.1db 85 többi 84.
Na menjenek a picsába. -
Kristof_94
Topikgazda
Most néztem, hogy ez a captains Szoboszlai lapom felment 200k-ra. Van rá valami jó evo?
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, végre sikerült snipeolni egy Lewis Miley informot.

Viszont van belőle egy régebbi evo-m. Olyankor a régit sbc-be kell tenni vagy elég egy quick sell?
-
gjoe
addikt
Na találtam egy ilyet. A tamaszkodo láb állása elméletileg mutatja melyik irányba megy a lövés.
Lehet tesztelni. Tizenegyeseknel..
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miert nem evozod fel a fradis lapjat? Ugyis ikon chemet kap. En is a fradisat evoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
faxa

LendvaiFeri1