Hirdetés
- AI-jal segíti ki a magányos PUBG játékosokat az NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Leégett egy leégés ellen tervezett ROG Equalizer
- 8 év után ismét említésre méltó "tojásegeret" villantott a Logitech
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
4650 - 4501
4650 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Az embereknek mi a f@sz bajuk van? Ebben a nyuves exhib szarban csak assziszt és gól kell. Nyerni nem.
Mégis mintha wlt játszanának. Látványosan hagyom gólt lőni. De szarnak visszadni.
Ez a közösség kb meg is érdemli ezt a fos játékot.
Inkább vegigjatszanak egy meccset amit max 1 perc alatt be lehetne fejezni. -
myckey
veterán
Ez az !
Raadasul En a Manager C. , Autentikus beallitasat, sokkal jobban kedvelem. Pes is ahhoz van kozelebb.
Itt meg rohangaszok akar egy mergezett eger, meg leshetem a higanymozgasu, fizika torvenyeit felborito gameplayt.
Ezekrol a farmolos, pvp dolgokrol nem is beszlve. Meg a kartyazas is. Elbtt masodallas kb.
Ejej
Azt egyebkent meg mi ertelme, par ho es jon a kovi rokabor
de addig meg tuti beporget parszor a game.zsenialis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
*
egyebkent ha most nem rakom le, tuti kiszenvedem a maradekot a rush 45 000 pontert. csak hogy kapjak nyomorult TK-t.
-
EA's hit
addikt
Kosz kosz !
Sokat nem , csak eg-yegy rush-rivals. Le is tesszuk utana. Egyelore. Par napra.
Objekt kesz, varjuk az Afrikait. 2000TK nem lesz, de elvileg 1800 igen, az kozel a max...
( remelem SB Elite akarmibol ,nem esek vissza. Utolso meccset elporgettem..my bad. )Tobbi meg annyira nem erdekelt, csak bele-bele neztem az eventekbe/szezonba, egyeb objektekbe .
Majd vasarnap/hetfon -folyt. kov.
Amugy te ahhoz kepest, hogy ugy kezdted hogy alig futozol, jobban rafuggtel es sokkal tobbet nyomod jelenleg, mint itt barmelyikunk
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
Kosz kosz !
Sokat nem , csak eg-yegy rush-rivals. Le is tesszuk utana. Egyelore. Par napra.
Objekt kesz, varjuk az Afrikait. 2000TK nem lesz, de elvileg 1800 igen, az kozel a max...
( remelem SB Elite akarmibol ,nem esek vissza. Utolso meccset elporgettem..my bad. )Tobbi meg annyira nem erdekelt, csak bele-bele neztem az eventekbe/szezonba, egyeb objektekbe .
Majd vasarnap/hetfon -folyt. kov.
-
raven84
senior tag
-
myckey
veterán
EA szerverek, DOWN !
Egy ideje nem tudok FUT szorakozni...vagy ez kotelezo, tervezett leallas ?
-
raven84
senior tag
Elraktam az összes upgrade pakkot az elmúlt 2 hétben, rámegyek holnap Puskásra.
-
myckey
veterán
milyen jo is, igy a hosegriado kozeledtevel...ebben a szep nyari rohadt melegben...megrohadni a jatek elott.
# tryhardGG

Skeleton01
Gauntlet sikerult gyoznom, de hagytam a pcsaba. Igy is sok meccset toltam. Beleptem Champs es a Path to G. is...meg persze Rivals es Rush , SB
Lehet kis is hagytam....Hugo S. mar reg megvan, es 1 db meccsre/ rivals event v. champs gyozelemre vagyok a Saudi legend tol ,is.

Rush nem lesz meg a TK. Kizart hogy meg 5-15 meccset toljak abban a retekben. Agyhalal emberekkel.
Tobbiben sem fogok agyverzest kapni, igy is lesz meg TK a SB,es masbol is sztm. OBjekt kesz !
Sok a szarsag.
Lagggzi, gep szarakodik( mi mar b+, beverem a golt FS Saudival, erre kekhalal, majd masik 3 meccs kell ujra...), kontroller v. jatek . Raadasul a gameplay sem sokat segit.
Volt sok meccsem, ami agyverzes kb. Tegnap is 4-1 re megyek, es harom lovesebol, mind a kbsztt harom, bemegye b+
csak a masodik jatekreszben ! Jatszhattam egy uj Rovalst.
Ezekrol az utolso utani golokrol, nem is beszelve. Ez rendszeres, mindig a vege elott, lefujas elott. Agybaj. Meg ez az 50. perces gol is agyfax volt ! Egy perc plusz raadas. DE 50. Percben kapok golt. Retek AI.SURU lett az altf4

-
Skeleton01
aktív tag
Grat, én már az első meccsen gyengének találtattam, komolyan kezdett az ellenfél, erre felhúztam magam, és Alt + F4, aztán jön az üzi, hogy Coin megvonás lesz, hiába az elsőbálozónak minden új... De nem gáz, legalább meglett ma Hugo Sánchez, és rivalsban már én sajnáltam meg az ellent, egy 7-2 után.
-
thebigK
addikt
megcsináltam ezt a háromszoros gauntlet perfectet, hát ez egy igazi boldog júniusi tryhard volt rendesen
-
myckey
veterán
most baxtam bele SBC be, 11 db 88-89 es fodder jatekost...
A sima Gold helyett, a 75 os retkek helyett...
buzi smart builder, azt egybol submit
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
Hát ea fc nem volt már egy hete az biztos a goalsban lenyomtam az ottani weekend bajnokságot. De azzal se sok kedvem van játszani. Megöregedtem
-
toxicjew
addikt
-
myckey
veterán
A T ADD....
a kibsztt 50. percben rug GOLT ez a rtk, azt 1 roadht poerc volt a raadas
1 kbsztt perc. szar moslek game
-
myckey
veterán
Az hagyjan, de legalabb maradna ott ,ahol kell...
De ez jon megy, ki latott mar ilyet ...es meg a jatekkal sem hajlando kommunikalni !
A fene a pofajat ! fakk ju ea meg kar meg akku
Woodslave,
Torolted mar a jatekot, vagy mi a szitu ? Vagy mar a masik porog ? Jo cucc ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
egyebkent
kvaelet.az elobb toltam 3 rush, 3 buko .
egyszer vezettunk faxan.-..-
a karombol kiesett az akkumulator, es mikor visszaraktam...hat baszott elfogadni v. felismerni a jatek, szoval kibaszott inaktivitassal ez a mocsok
De utana jo lett !
ha nem laggzi, ha nem kekhalal, ha nem akarmi, akkor a karomat sem ismeri/erzekeli...eloferdul.
mint a bucsuban, van itt minden...
Akkumulator van a karodban? Te vagy a Terminator?
-
myckey
veterán
egyebkent
kvaelet.az elobb toltam 3 rush, 3 buko .
egyszer vezettunk faxan.-..-
a karombol kiesett az akkumulator, es mikor visszaraktam...hat baszott elfogadni v. felismerni a jatek, szoval kibaszott inaktivitassal ez a mocsok
De utana jo lett !
ha nem laggzi, ha nem kekhalal, ha nem akarmi, akkor a karomat sem ismeri/erzekeli...eloferdul.
mint a bucsuban, van itt minden...
-
gjoe
addikt
Ea köszi. Nem is várható tőlük semmi jó.
-
myckey
veterán
Delete

Bissaka valaki tolja ? SBC player.
Unique body type
*
Kellesz egy rage topic. szaraz ea szar a game szar a pick szarazegesz szar a ...Segiccsetetek mar, mit hagytam ki ?

( jah, meg 1 ho, es 99 es lesz mindenki, akkor aztan tenyleg hullagyalazas lesz, nem kell ide object )
-
gjoe
addikt
Hétfőn 12 győzelemmel zártam, de úgy érzem, hogy akkor sem lettem volna előrébb, ha megvan a 15. A csomagok totál lutrik és amit én mondjuk 1 wl alatt elérek, azt a másik 2 alatt, szóval nem mintha számítana... Főleg úgy, hogy 93+ felett is a 90%-a fodder.
Legalább a garantált pickeket meg lehetett volna hagyni.Minden héten ez van. Még mindig mégis lejatszod.
Ha nyitsz egy 93x10et tuti mind fodder lesz.
EAJa coin megvan még?
-
Kristof_94
Topikgazda
Hétfőn 12 győzelemmel zártam, de úgy érzem, hogy akkor sem lettem volna előrébb, ha megvan a 15. A csomagok totál lutrik és amit én mondjuk 1 wl alatt elérek, azt a másik 2 alatt, szóval nem mintha számítana... Főleg úgy, hogy 93+ felett is a 90%-a fodder.
Legalább a garantált pickeket meg lehetett volna hagyni. -
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán

Ezt dobta a frissitett, UCL -TOTS 93+ SBCKiraktam, mert teli voltam SBC 87-89 lapokkal, es kaptam sok hulladek TOTW kartyat, is.
valaki ertelmes innen ? Melyiket ?
-
myckey
veterán
Egy honap mulva (kb) jon a vegtelen pack,itt lesz aki 5000x majd kirakja.
Minden kezdobe 99-es lapok lesznek. Azert irom,hogy folosleges mar grindolni most.toxicjew, azert ez mar evek ota ilyen,csak eljott az ido,hogy mar monoton es unalmas lett,mert minden evben ugyanazt a jatekot jatszod ki,ugyanazokkal a hibakkal,hianyossagokkal,bugokkal.
De! Legalabb csinaltak bele fizetos premium passt,tehat meg tobb love jon be nekik..
Ket eve letettem januarban,azt mondtam talan most az ideivel tobbet togok jatszani,de nem birta decemberig sem.
A 27-el akkor se jatszanek,ha ingyen adnak a GTA-hoz.
Ez az egesz koncepcio halott,azert sem ertem,hogy ezek az uj focis jatekok miert ugyanazzal a probalkoznak.Banom is a vegtelen csomagot

Amugy a farmolastol, minden pvp competitive jatekban, gorcsot kapok.
Nem csak eafc -fifa betegseg ez, sajnos.A rokabor az nagyobb baj, a jatek kapcsan. A gamepla !
Ez sokkal lenyegesebb rakfene, mint ez a lapos, gyujtos, objektes dolog.Majd az meg kiderul , mi ertelme volt ennek az egesz mostani eventnek, es elnyert dolgoknak.
Meglatjuk kesobb.Egyebkent szoktam volt mondani, hogy engem nem erdekel, milyen 99es lapok lesznek, meg ki melyikkel szaladozik.
Meta dolgoktol is ver a viz, ugy mint a kenyszeru jatektol.Itt sem a 97es lapokra megyek sztm, ami a TK Storet illeti.

-----
Kezdhetnenek az eves rokaborrel es jatekmenettel valamit, mert ez vicc. Lehuzas es banat kategoria.Ott a PES-efootball- . Az legalabb Frissiteseket kap. Igaz, ott is akad baj, irtam mar. DE, folyamat belepk, es akad par meccs meg behuzom a jutalmakat.
Tehat legalabb nem kell ismet 20-30 ezreket kolteni ra. Akarmilyen a jatek.
HA ebben nem latok majd elmenyt..Akkor marad a PES. Az free.
De egyelore, tetszik par dolog.bubuska10
Ahogy irtam is.
Azert ki lehet ezt a TK-t gazdalkodni.Bele kell rakni valami idot, de nem kell verpistike modon, magamalacarok mmo stilusban, eroltetni .
Csak hat az egesz felepitese, eleg felemas.
-
bubuska10
senior tag
Ezt akartam kérdezni, vak vagyok vagy nincsenek bent tokenek? Gauntletbe van kb 100 amire van 3 napod lol, hol a többi? Ezen a héten 500 db jött össze, sbcket még nem csináltam. Faszás ez a rendszer is kedves EA. Jött frissítés, csapat választónál látod a csapatot, cserébe laggil mint az állat, sikerült ezt is elbaszni.
Most tényleg nincs olyan sok, de előző hétről át lehetett vinni, Rivals 400 + annak az objektje 300, SB is adott 200-at (de 400 is lehetett volna), emellett ott vannak a swapek, az Ázsiai objektek vagy a Gauntlet.
-
miro.
senior tag
hellyel kozzel, kb.
Eleg jo csapatot lehet kirakni, csak ha kartyazik az ember.--------
Ami a ToKent illeti,Felemas a dolog.
Igazabol eddig nem szakadtam bele, bar volt par farmolos meccsem, idegelt is kicsit a game es a pc. ( lagggzi, meg akadas meg fagyas meg vezerlo lehalas...)Az elozo heti NA objectet, le sem cartam... de meg ugy is lett kesz belole.
/TK is keves lett, korrekcio dobta meg./ Valemlyik nap fekudtem ra a temara, turheto volt ( leszamitva par rivals buktat )Amugy meg a Korrekcio jo volt, ott behuztam a Rivals & SB meccseket, meg is dobta a TKt. Ezzel lett meg a java.
Ez az uj Asia-Pacific Object, 1-2 nap alatt sikerult.
Gauntlet is hoztam a meccset, kevert brigaddal. De itt is volt farmolas, SB leginkabb, egyszerubb fokozaton a sok szarsag meg varialas es kikotes miatt.Sot ! meg Champ is behuztam, par G es GR jatekossal, egyet.

( Idegeles is akadt,
Ma pl. elsore meglett az " out of the box " ( 18 yard ) Fin.Shot a Saudi jatekossal, aztan vertem meg sokat WC -sb...
DE, a vegen kekhalal lett
Ez volt a mereg, nem a cian. )Masodjara, csak a harmadik WC -SB meccsen adta be a lovesre a golt, a Saudival.
( Idegbaj kategoria...de jott par C. a felesleges WC gyozelmekre)
Az SB-t ismet elbactam.
Utolso meccset veletle atporgettem, igy lehet a vegere kiesek Elite 1 bol.
Bar nem gaz, mert osszes Elite azt a TK-t adja. Sok meccset csak WC es Pro fokozat toltam, a sok szarakodas miatt, sot sem pro is akadt.
Nincs hozza tobb energiam es egeszsegem, plane Ultimate, hulladekokkal erolkodni.
Ezt is elbactak, nincs kesztetes mert egyezik a jutalom az osszes Elite osztaly. Elite pedig megvan siman.Meg lesz par RUSH meccsem ,es sztm Gaunt is, illetve egy-egy rivals.
Ha megkapom a Rush, Event, riv, objekt , SB jutalom TK-t...jo is leszek a hetre, is.
Most van 1400 TK. Ehhez lesz meg .
Swap mar nem, csak a koviben.Ezt a heti 1000 korulit, ezt ossze lehet kaparni, de ra kell kicsit fekudni.
Vagy egy-egy nap megtolja az ember, vagy modszeresen, egy-egy orat naponta. De ezt akkor konzisztens .A feladatoktol szoktam gorcsolni, meg az agyalastol. FutGG figyelem ezeket az osszefoglalokat, segitseget es tampontot ad. Bar mire jott a kettes fazisra, addigra mar kb a javat letudtam.

Meg jo hogy webapp akad pale, legalabb kevesebbet idozom vele.
---
Egyebkent a jatekosok tetszenek, dobalja a lapokat es Evozom is oket. R. Marquez &Torres is evos most. D Beasly meg Joe Cole , Pulisic stb mellett.
Boseg zavara.
Probalok kevesbe meta es gyakori embereket tolni, ahogy felallasbol is kerulom.Egy honap mulva (kb) jon a vegtelen pack,itt lesz aki 5000x majd kirakja.
Minden kezdobe 99-es lapok lesznek. Azert irom,hogy folosleges mar grindolni most.toxicjew, azert ez mar evek ota ilyen,csak eljott az ido,hogy mar monoton es unalmas lett,mert minden evben ugyanazt a jatekot jatszod ki,ugyanazokkal a hibakkal,hianyossagokkal,bugokkal.
De! Legalabb csinaltak bele fizetos premium passt,tehat meg tobb love jon be nekik..
Ket eve letettem januarban,azt mondtam talan most az ideivel tobbet togok jatszani,de nem birta decemberig sem.
A 27-el akkor se jatszanek,ha ingyen adnak a GTA-hoz.
Ez az egesz koncepcio halott,azert sem ertem,hogy ezek az uj focis jatekok miert ugyanazzal a probalkoznak. -
toxicjew
addikt
Persze, hát annyi fodderem és csomagom van, hogy nem tudok velük mit kezdeni. Simán tudom majd menedzselni futties alatt is. Csak hát elég szomorú, hogy ennyire okádék a játék, hogy nem akarok vele játszani

-
myckey
veterán
hellyel kozzel, kb.
Eleg jo csapatot lehet kirakni, csak ha kartyazik az ember.--------
Ami a ToKent illeti,Felemas a dolog.
Igazabol eddig nem szakadtam bele, bar volt par farmolos meccsem, idegelt is kicsit a game es a pc. ( lagggzi, meg akadas meg fagyas meg vezerlo lehalas...)Az elozo heti NA objectet, le sem cartam... de meg ugy is lett kesz belole.
/TK is keves lett, korrekcio dobta meg./ Valemlyik nap fekudtem ra a temara, turheto volt ( leszamitva par rivals buktat )Amugy meg a Korrekcio jo volt, ott behuztam a Rivals & SB meccseket, meg is dobta a TKt. Ezzel lett meg a java.
Ez az uj Asia-Pacific Object, 1-2 nap alatt sikerult.
Gauntlet is hoztam a meccset, kevert brigaddal. De itt is volt farmolas, SB leginkabb, egyszerubb fokozaton a sok szarsag meg varialas es kikotes miatt.Sot ! meg Champ is behuztam, par G es GR jatekossal, egyet.

( Idegeles is akadt,
Ma pl. elsore meglett az " out of the box " ( 18 yard ) Fin.Shot a Saudi jatekossal, aztan vertem meg sokat WC -sb...
DE, a vegen kekhalal lett
Ez volt a mereg, nem a cian. )Masodjara, csak a harmadik WC -SB meccsen adta be a lovesre a golt, a Saudival.
( Idegbaj kategoria...de jott par C. a felesleges WC gyozelmekre)
Az SB-t ismet elbactam.
Utolso meccset veletle atporgettem, igy lehet a vegere kiesek Elite 1 bol.
Bar nem gaz, mert osszes Elite azt a TK-t adja. Sok meccset csak WC es Pro fokozat toltam, a sok szarakodas miatt, sot sem pro is akadt.
Nincs hozza tobb energiam es egeszsegem, plane Ultimate, hulladekokkal erolkodni.
Ezt is elbactak, nincs kesztetes mert egyezik a jutalom az osszes Elite osztaly. Elite pedig megvan siman.Meg lesz par RUSH meccsem ,es sztm Gaunt is, illetve egy-egy rivals.
Ha megkapom a Rush, Event, riv, objekt , SB jutalom TK-t...jo is leszek a hetre, is.
Most van 1400 TK. Ehhez lesz meg .
Swap mar nem, csak a koviben.Ezt a heti 1000 korulit, ezt ossze lehet kaparni, de ra kell kicsit fekudni.
Vagy egy-egy nap megtolja az ember, vagy modszeresen, egy-egy orat naponta. De ezt akkor konzisztens .A feladatoktol szoktam gorcsolni, meg az agyalastol. FutGG figyelem ezeket az osszefoglalokat, segitseget es tampontot ad. Bar mire jott a kettes fazisra, addigra mar kb a javat letudtam.

Meg jo hogy webapp akad pale, legalabb kevesebbet idozom vele.
---
Egyebkent a jatekosok tetszenek, dobalja a lapokat es Evozom is oket. R. Marquez &Torres is evos most. D Beasly meg Joe Cole , Pulisic stb mellett.
Boseg zavara.
Probalok kevesbe meta es gyakori embereket tolni, ahogy felallasbol is kerulom. -
raven84
senior tag
Kokemeny 560 tokenem gyult ossze a heten, gondolom ma mar nem is jon hozza semmi. Mult heten 1500 (de ugye a limit miatt csak 1000), most meg 500, hat ez a rendszer ez igy egy vicc. A tobbit mindet csak tryhard fosokkal lehetne kiszedni (gauntlet, 7 riv win, 45k rush pont), amihez a halalnak sincs kedve junius kozepen, vb-meccsek mellett. Lehuztak a jatekot a wc-n, hamarabb mint barmelyik evben eddig.
Ezt akartam kérdezni, vak vagyok vagy nincsenek bent tokenek? Gauntletbe van kb 100 amire van 3 napod lol, hol a többi? Ezen a héten 500 db jött össze, sbcket még nem csináltam. Faszás ez a rendszer is kedves EA. Jött frissítés, csapat választónál látod a csapatot, cserébe laggil mint az állat, sikerült ezt is elbaszni.
-
EA's hit
addikt
Ennek a heti 1000 token limitnek semmi értelme így, van 955, játék helyett kirakok akkor már inkább egy swapet azt kalap kabát. A Rush is bugos természetesen, kért 1 db North or Central America játékost, gyerek jött volna Mexikóival és nem zöldült be. A Gauntletnek meg semmi értelme, toltam 2 meccset, 2 win de láttam h resetelődik szóval egybe kellett volna letolni. Tim Cahillt, evokat továbbra se javították, hiába csináltad meg, nem adja ide.
Kokemeny 560 tokenem gyult ossze a heten, gondolom ma mar nem is jon hozza semmi. Mult heten 1500 (de ugye a limit miatt csak 1000), most meg 500, hat ez a rendszer ez igy egy vicc. A tobbit mindet csak tryhard fosokkal lehetne kiszedni (gauntlet, 7 riv win, 45k rush pont), amihez a halalnak sincs kedve junius kozepen, vb-meccsek mellett. Lehuztak a jatekot a wc-n, hamarabb mint barmelyik evben eddig.
-
miro.
senior tag
Oszinten,most ha az ember leteszi egy honapra,utana 99-es csapatot csinal csak webappbol.
Paletoolsal ez meg aztan most mar sokkal egyszerubb,mint anno.. Nulla ertelme grindolni mar. -
myckey
veterán
-
toxicjew
addikt
Én közben szépen lassan abbahagytam a játékot. A web app pörög, és tolni fogom tovább, de játszani... Hát arra nem fáj a fogam

-
myckey
veterán
Elozo hetre, meglett az 1000 ?
Itt sztm nem lesz meg a heti 1000 TK, elozo sem volt meg.
Objektekkel foglalkozok, de a raklap jatekmodra nincs kapacitasom, meg semmim se.
90 es 91 es Swap pedig nem is lesz sztm kirakva, be kellene daralni a foddereket....bar specialbol akad. Lehet a NA special lapokat bedobom fodderba. csak keveslem erte a TKt

-
EA's hit
addikt
Ennek a heti 1000 token limitnek semmi értelme így, van 955, játék helyett kirakok akkor már inkább egy swapet azt kalap kabát. A Rush is bugos természetesen, kért 1 db North or Central America játékost, gyerek jött volna Mexikóival és nem zöldült be. A Gauntletnek meg semmi értelme, toltam 2 meccset, 2 win de láttam h resetelődik szóval egybe kellett volna letolni. Tim Cahillt, evokat továbbra se javították, hiába csináltad meg, nem adja ide.
Nekem meg csak 600 valamennyi tokenem van, de sbc-bol mar csak a 90-es hianyzik, rivalst es gauntletet nem nyomok, rushban nem lesz kesz az obj, szoval hacsak be nem raknak ma valami jot meg a vegere, akkor nem is lesz meg az 1000. Tenyleg nevetsegesen elbasztak ezt a rendszert, pedig nagyon jo lenne az alap otlet.
-
bubuska10
senior tag
Ezt a token rendszert igy ugy elbasztak szokas szerint ahogy csak lehet. Tok jo volt az alap otlete, tok jol hangzott hogy tokeneket kapsz majd meccsekert, de persze el tudtak cseszni. Beraktak heti 1000-re limitalva, ami igazabol semmire nem eleg, grindolni rendesen nem lehet vele. De meg ezt a heti 1000-et is ugy csinaltak meg, hogy alig lehessen mindet kiszedni, mert a felet szinte teljesithetetlen objectekbe pakoltak (5 rush meccsen lett 13k pontom, pedig mindet megnyertuk, akkor mennyi kene a 100 tokent ado 45k-hoz? 18-20? Nincs az a penz... A masik resze az idetlen elbaszott gauntletbol szedheto ki, ami olyan undoritora sikerult, hogy a legtobben bele sem fogunk kezdeni, mert nincs ertelme). Elbasztak vele a rivals/sb rewardokat, mert konkretan nincs reward, csak token, amit gyujtogetsz, hogy majd 3 het mulva rarakj egy evot egyetlen lapodra. De addig nincs reward, nincsenek packok, nincs coin heti ~25-30 meccsedert. Ha meg packra koltod a tokent, hat azok egyike sem tul extra. Juniusra eljutottunk oda, hogy semmi ertelme rivalst es sb-t tolni, semmi ertelme gauntletezni es rushozni, wl-t meg egesz evben kb havi 1-et nyomtam le, mert annak is reg elvettek az ertelmet. Neha jon 1-2 egyszerubb friendly obj, meg penteken egy nagy adagnak tuno, de amugy egy este alatt teljesitheto nation obj, es ennyi volt, semmi mast nincs ertelme nyomni mar ebben a szar jatekban. Sikerult a vegere ezt tenniuk minden idok legrosszabb fifajava, legalabbis fut-ban biztosan.
-
myckey
veterán
-
gjoe
addikt
SBC player lesz ? vagy valami objekt v. masbol kirakhato / veheto ?
Gondolom kellesz majd 10-20 csomag hozza, 90es emberekkel.
Meg ha a special 90+ foddereket rakom, es kapom is...
akkor sem lesz ennyi csapatra jatekosom, sztm.
amugy meg ki kell szorjam sbc raktarat, teli a padlas 87-89 kozotti toltelekkel.

*
persze jo kartyak, sok sikert hozza
Ők elméletileg sbcbe jönnek.
Ezek meg amiket majd nyitni lehet
-
myckey
veterán
SBC player lesz ? vagy valami objekt v. masbol kirakhato / veheto ?
Gondolom kellesz majd 10-20 csomag hozza, 90es emberekkel.
Meg ha a special 90+ foddereket rakom, es kapom is...
akkor sem lesz ennyi csapatra jatekosom, sztm.
amugy meg ki kell szorjam sbc raktarat, teli a padlas 87-89 kozotti toltelekkel.

*
persze jo kartyak, sok sikert hozza
-
gjoe
addikt
Lehet elrakni a pakkokat. -
myckey
veterán
Neymar nem erdekel
majd ha esik, akkor lesz.Igazabol van boven szelsom, vedom mar. Evosok.
Most kezdtem bele D. Beasly Evoba, es masik Ami J. Dest is evos mar. Illetve a tobbiek, akik erosebbek.
Kapusom akad eleg, evozom is. KH lesz meg evora, illetve valami erosebb CM/CDM is.
Tamadok is evosok mar, csatar is lett.Minden szarsagot mar nem szedek ki, es nem objektezek vagy evozok, vasarolok . Nem nem.
EZ a Gauntl is...Fax se jatszik ezzel is tizenakar meccseket. Meg akkor ott a kb Rush es SB Riv, objekt , tok...
Vicc
Inkabb easy- re veszem a figurat, mert mar jo a csapatom, es lesz jobb. Nem feszulok ra, mert amugy sincs ertelme.
Igy is belefaradtam mar az elmult par napban, a kotelezo korokbe, meccsekbe.Cseszett objektekbe.
Ez egy Szaros jatek csak, raadasul lesz masik rokabor belole....
*
Egy fullos Noi csapatot is probalok epiteni es Evozni.
Talaltam jo kis Canada jatekosokat is
Juves Fut Birthday J David, es Buchanan a Villarealbol-Thunderstruck. Mindketto faxan Evozhato, raadasul alapbol is vannak erossegeik. Buchanan 85 ovr melle, 94es pace es fizikalisan is bitang. Rohadt jo volt vele jatszani, mig szarakodtam objekt.
Amcsibol is lett par jobb, szimpatikus player.Ugye D. Beasly Hero lapja es S. Dest Joga bonito is klassz.
Elvagyok most ezekkel, lehetoleg semmi idegeskedes. ALTF4 a haverom...
-
myckey
veterán
Statok alapján, nagyon hasonló, mint a TOTS Bouanga (120K körül mozog), én is azt gondolom, hogy ennyit megér, ha beválik, megy többi bal szélső közül több a piacra/SBC alanyok közé.
Megvettem Neymart, erre packból ő esik, köszi EA, el is kezdtem rátenni az EVO-kat, annak ellenére, hogy CAM posztra ott van Nico Paz, Asensio, és Pelé is...Neymar nem erdekel
majd ha esik, akkor lesz.Igazabol van boven szelsom, vedom mar. Evosok.
Most kezdtem bele D. Beasly Evoba, es masik Ami J. Dest is evos mar. Illetve a tobbiek, akik erosebbek.
Kapusom akad eleg, evozom is. KH lesz meg evora, illetve valami erosebb CM/CDM is.
Tamadok is evosok mar, csatar is lett.Minden szarsagot mar nem szedek ki, es nem objektezek vagy evozok, vasarolok . Nem nem.
EZ a Gauntl is...Fax se jatszik ezzel is tizenakar meccseket. Meg akkor ott a kb Rush es SB Riv, objekt , tok...
Vicc
Inkabb easy- re veszem a figurat, mert mar jo a csapatom, es lesz jobb. Nem feszulok ra, mert amugy sincs ertelme.
Igy is belefaradtam mar az elmult par napban, a kotelezo korokbe, meccsekbe.Cseszett objektekbe.
Ez egy Szaros jatek csak, raadasul lesz masik rokabor belole....
*
Egy fullos Noi csapatot is probalok epiteni es Evozni.
-
EA's hit
addikt
-
Mrguba
őstag
Ezt a token rendszert igy ugy elbasztak szokas szerint ahogy csak lehet. Tok jo volt az alap otlete, tok jol hangzott hogy tokeneket kapsz majd meccsekert, de persze el tudtak cseszni. Beraktak heti 1000-re limitalva, ami igazabol semmire nem eleg, grindolni rendesen nem lehet vele. De meg ezt a heti 1000-et is ugy csinaltak meg, hogy alig lehessen mindet kiszedni, mert a felet szinte teljesithetetlen objectekbe pakoltak (5 rush meccsen lett 13k pontom, pedig mindet megnyertuk, akkor mennyi kene a 100 tokent ado 45k-hoz? 18-20? Nincs az a penz... A masik resze az idetlen elbaszott gauntletbol szedheto ki, ami olyan undoritora sikerult, hogy a legtobben bele sem fogunk kezdeni, mert nincs ertelme). Elbasztak vele a rivals/sb rewardokat, mert konkretan nincs reward, csak token, amit gyujtogetsz, hogy majd 3 het mulva rarakj egy evot egyetlen lapodra. De addig nincs reward, nincsenek packok, nincs coin heti ~25-30 meccsedert. Ha meg packra koltod a tokent, hat azok egyike sem tul extra. Juniusra eljutottunk oda, hogy semmi ertelme rivalst es sb-t tolni, semmi ertelme gauntletezni es rushozni, wl-t meg egesz evben kb havi 1-et nyomtam le, mert annak is reg elvettek az ertelmet. Neha jon 1-2 egyszerubb friendly obj, meg penteken egy nagy adagnak tuno, de amugy egy este alatt teljesitheto nation obj, es ennyi volt, semmi mast nincs ertelme nyomni mar ebben a szar jatekban. Sikerult a vegere ezt tenniuk minden idok legrosszabb fifajava, legalabbis fut-ban biztosan.
A CHAMPS token atviheto kovetkezo hetre?
-
EA's hit
addikt
-
Skeleton01
aktív tag
Statok alapján, nagyon hasonló, mint a TOTS Bouanga (120K körül mozog), én is azt gondolom, hogy ennyit megér, ha beválik, megy többi bal szélső közül több a piacra/SBC alanyok közé.
Megvettem Neymart, erre packból ő esik, köszi EA, el is kezdtem rátenni az EVO-kat, annak ellenére, hogy CAM posztra ott van Nico Paz, Asensio, és Pelé is... -
myckey
veterán
Én sem állok neki, biztos, hogy bent marad Eto'o, ráadásul a player SBC-k is nevetségesek, ennyi lapot egyetlen egyért ledarálni nem fogok, az biztos...Előre félek, mik lesznek Ronaldinho Red Winter Wildcard lapjának feltételei...
myckey: Manét behúztam, csíptem a Liverpool-ban, + tele vagyok szaúdi ligás játékosokkal, a héten megnézem milyen lap lett.
A Gold Standard EVO csak nálam tűnt el Token Store-ból?
100 TK eleg jo Mane sztm. faxa kis jatekos...
Player SBCbol, figyeltem Livramentot a Newcastle bol.
Festival of Football Showdown 91 ovr.Ez HA jol alakul az angol horvat...vagy akarmi is...( ez a kikotes) Jo kis Shwd Upgrade lehet belole.

Tobb posztos, 4/5 jatekos. -
Skeleton01
aktív tag
Én sem állok neki, biztos, hogy bent marad Eto'o, ráadásul a player SBC-k is nevetségesek, ennyi lapot egyetlen egyért ledarálni nem fogok, az biztos...Előre félek, mik lesznek Ronaldinho Red Winter Wildcard lapjának feltételei...
myckey: Manét behúztam, csíptem a Liverpool-ban, + tele vagyok szaúdi ligás játékosokkal, a héten megnézem milyen lap lett.
A Gold Standard EVO csak nálam tűnt el Token Store-ból?
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Vettem egy 600k-s packot, elment ra majdnem minden coinom. Az eredmeny:
87x10 pack: 0 promo
2 of 10 89+ pick gold Haaland es egy 93-as dupla promo lap
1 of 5 ptg pick: Dzeko
1 of 3 94+ ptg pick: 94-es LaporteNem szeret mostanaban az EAds
-
myckey
veterán
" remek"...
Ma En is civtam Rivals ban. Valami szedett vedett bandaval toltam, Objekt miatt.
Negyedik vagy otodik alkalomra sikerult gyozelem...Volt hogy akadas miatt altf4, vezetesek utan forditottak ( kihagytam ziccereket, ok meg bevertek elbaszottul, tobbszor is...agyfax volt total ) , volt hogy a kontrollerem halt le...

Taktikat is valtottam 3xmajd aztan beadta...Gyoztem 7 vagy 8 gollal...volt orom !

gyemant alakzatban , csak cam helyett cm vel. -
EA's hit
addikt
jaj mar megint, hagyd mar az SB igyugyamugy balabla
De meglett legalabb, vagy akkor most mi a szitu mar?
En is agyfaxt kapok egyebkent, de sokszor md1 hogy ultimate vagy kisebb vagy rivals vagy rush...akarmi.
a gameplay meg az akadas meg az eroltettt objekt meg a buza kartyazas megazegesz megamega
Na !
Kiraktam Paquetinhot !
Be kellett aldozzak, komoly ketto db 92-es akarkit, de mar az egyik nevere sem emlekszem...
Borzaszto ! Rohadtul ertekes lapok voltak , ugy fest...
*
100 Tokomos Mane ? Valaki ? Mindenhol is bevetheto , FoF path to glory lap.
Sztm egesz olcso. Kedvelik is.Ezekre a 2500as emberkekre sztm nem koltok. Jo, faxak meg eyediek meg jo a stat etc...
De tobbet er, ha tobb ertelmes dologra rakjom szet a TK-tNem, nem lett meg, es nem is probalkozok tobbet vele, annal tobb eszem van.
-
myckey
veterán
Megprobaltam meg egyszer az sb objectivet, ez volt eletem legrosszabb fifas 45 perce. Az ultimate meglett elsore, igaz kikaptam 1-0-ra, de ugye ott max 3 kapott gol a lenyeg. Aztan 6x futottam neki a legendarynak, de hat bazdmeg fizikai keptelenseg lehozni kapott gol nelkul. Az sem segit, hogy ilyenkor a gep is latvanyosan csal, mert az egy dolog, hogy az ai jatekosai olyan mozdulatokat, cseleket, passzokat csinalnak es olyan sebesseggel, amirol te eleted vegeig csak almodhatsz, de volt egy meccsem, ahol vezettem, mar kezdtem elhinni, majd a 68. percben egy kidobasomat gusztustalan modon 45 fokkal mashova iranyitotta a gep, termeszetesen az ellenfelhez, amibol jott ia a gol. Remelem aki ezt a szart kitalalta, annak az osszes foga egyszerre fajdul meg
jaj mar megint, hagyd mar az SB igyugyamugy balabla
De meglett legalabb, vagy akkor most mi a szitu mar?
En is agyfaxt kapok egyebkent, de sokszor md1 hogy ultimate vagy kisebb vagy rivals vagy rush...akarmi.
a gameplay meg az akadas meg az eroltettt objekt meg a buza kartyazas megazegesz megamega
Na !
Kiraktam Paquetinhot !
Be kellett aldozzak, komoly ketto db 92-es akarkit, de mar az egyik nevere sem emlekszem...
Borzaszto ! Rohadtul ertekes lapok voltak , ugy fest...
*
100 Tokomos Mane ? Valaki ? Mindenhol is bevetheto , FoF path to glory lap.
Sztm egesz olcso. Kedvelik is.Ezekre a 2500as emberkekre sztm nem koltok. Jo, faxak meg eyediek meg jo a stat etc...
De tobbet er, ha tobb ertelmes dologra rakjom szet a TK-t -
raven84
senior tag
3 perfect round win kell Etoohoz? Hahaha, kösz de kösz nem.
-
EA's hit
addikt
Igy a jatek vegere a gauntletet is sikerult total elbaszniuk, nevetsegesek az uj objective-ek... pedig az idei jatek egyik legjobb ujitasa volt, de mar azota megy le a lejton, miota 3-rol 4 korosre emeltek. Ez a mostani meg...vicc.
-
EA's hit
addikt
Én is így indultam neki, hogy szopás lesz, de nem volt vészes egyáltalán. Azt hittem, hogy direkt le is van butítva a Selecao, annyira könnyű volt. Legendary 4:0-ra lett meg, az Ultimate meg 3-1-re, az az 1 kapott gól is a 90. perc környékén volt. Pedig rohadtul nem vagyok jó védekezésben, meg annyira kiugró játékos sem. Volt már pl WL-ben 10-13 winig minden, de leginkább 10-11 win.
A gep legendaryn boven rosszabb, mint barki, akivel eddig 7 ev alatt jatszottam wl-en
-
Sandros112
tag
Megprobaltam meg egyszer az sb objectivet, ez volt eletem legrosszabb fifas 45 perce. Az ultimate meglett elsore, igaz kikaptam 1-0-ra, de ugye ott max 3 kapott gol a lenyeg. Aztan 6x futottam neki a legendarynak, de hat bazdmeg fizikai keptelenseg lehozni kapott gol nelkul. Az sem segit, hogy ilyenkor a gep is latvanyosan csal, mert az egy dolog, hogy az ai jatekosai olyan mozdulatokat, cseleket, passzokat csinalnak es olyan sebesseggel, amirol te eleted vegeig csak almodhatsz, de volt egy meccsem, ahol vezettem, mar kezdtem elhinni, majd a 68. percben egy kidobasomat gusztustalan modon 45 fokkal mashova iranyitotta a gep, termeszetesen az ellenfelhez, amibol jott ia a gol. Remelem aki ezt a szart kitalalta, annak az osszes foga egyszerre fajdul meg
Én is így indultam neki, hogy szopás lesz, de nem volt vészes egyáltalán. Azt hittem, hogy direkt le is van butítva a Selecao, annyira könnyű volt. Legendary 4:0-ra lett meg, az Ultimate meg 3-1-re, az az 1 kapott gól is a 90. perc környékén volt. Pedig rohadtul nem vagyok jó védekezésben, meg annyira kiugró játékos sem. Volt már pl WL-ben 10-13 winig minden, de leginkább 10-11 win.
-
EA's hit
addikt
-
Stylerr
addikt
ja szerintem is kicsit át is kell állni az ea fc után itt nem lehet a dm-el (vagy csatárral) visszarohanni aztán majd az ai megoldja a 4 védővel. Korrekt ha vki kilép azonnal win, sőt még akkor is ha már a kezdőlövés előtt. Nincs olyan nagy nyomás hogy hátha a 85+ vagy mittomén milyen packból pickből jön akivel jobb lesz.Nyilván kérdéses ha nincs ez a packözön (illetve abból nyitható promo lapok) meg nem Ronaldo van hanem egy random karakterek, akkor mennyire lesz időtálló.
Mindenesetre amikor kikaptam akkor nem lettem annyira ideges mint a fifaban már ezért megéri
Meg valahogy sutább az egész mint az ea fc nyilván nem dollármilliókból csinálják de annyira nem látszik a különbség
Esport játéknak készítik, ez látszik is.
Folyamatosan fejlesztik, a fejlesztők kommunikálnak a játékosokkal.
A nagy streamerek is pozitívan nyilatkoznak róla.
Kicsit olyan early Fortnite vibeja van, ezalatt azt értem, hogy van benne potenciál, illetve különleges is.
Tetszik, hogy szépen lehet fejleszteni a játékosaid. Nyitsz pl egy 52-es játékost, aztán a potenciálja lehet pl 82-87 között is. -
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
ja szerintem is kicsit át is kell állni az ea fc után itt nem lehet a dm-el (vagy csatárral) visszarohanni aztán majd az ai megoldja a 4 védővel. Korrekt ha vki kilép azonnal win, sőt még akkor is ha már a kezdőlövés előtt. Nincs olyan nagy nyomás hogy hátha a 85+ vagy mittomén milyen packból pickből jön akivel jobb lesz.Nyilván kérdéses ha nincs ez a packözön (illetve abból nyitható promo lapok) meg nem Ronaldo van hanem egy random karakterek, akkor mennyire lesz időtálló.
Mindenesetre amikor kikaptam akkor nem lettem annyira ideges mint a fifaban már ezért megéri
Meg valahogy sutább az egész mint az ea fc nyilván nem dollármilliókból csinálják de annyira nem látszik a különbség
-
myckey
veterán
-
Woodslave
félisten
azert, mert beleolvastam parszor topicba, "ismerlek" regebbrol,elozoekbol...
Te nem igen "lepodsz" meg ezen az egesz felepitmenyen.Nekem ebbe az Evos, kartyas, gyujtos, melos objektes dologba, bele kellett szoknom, de nem kedvelem meg.
A gameplay so-so, mostansag az akadozo pvp jobban zavar. Rewardban talalok jo dolgokat, motivacio akad.
De HA sok meccset kell tolni, meg meg a tobbivel is szarakodni. Akkor kiegek

A Minoseget szeretem.Legyen egy komoly meccsem Champs,Rivals vagy Ultimate -SB ...sem mint 5-10 grindelos objektes, erolkodos izzadas, valami hajszolasa.
*
DE,
sztm az Objekt amugy birhato. En tennyleg nem torodtem vele ! De igy is kaptam belole a dolgokat, jutalmakat etc.
Tegnap es elotte, rafekudtem az NA feladatok maradekra, es igazabol ver es verejtek nelkul, meg is lett.
Tobbet jatszottam, mint akartam,de nem tul sokkal...**
Ami triggerel, az a full noname arcokkal a jatek, meg hulladek statokkal kartyakkal erolkodes. Ez demoralizalo.ja de én bírok squad battlessal játszani inkább eret vágok
-
myckey
veterán
-
Stylerr
addikt
Nincs topikja, de valóban nagyon jó game. Tegnap kezdtem el játszani vele, eléggé skill based, aminek nagyon örülök.
Ajánlom mindenkinek! -
myckey
veterán
azert, mert beleolvastam parszor topicba, "ismerlek" regebbrol,elozoekbol...
Te nem igen "lepodsz" meg ezen az egesz felepitmenyen.Nekem ebbe az Evos, kartyas, gyujtos, melos objektes dologba, bele kellett szoknom, de nem kedvelem meg.
A gameplay so-so, mostansag az akadozo pvp jobban zavar. Rewardban talalok jo dolgokat, motivacio akad.
De HA sok meccset kell tolni, meg meg a tobbivel is szarakodni. Akkor kiegek

A Minoseget szeretem.Legyen egy komoly meccsem Champs,Rivals vagy Ultimate -SB ...sem mint 5-10 grindelos objektes, erolkodos izzadas, valami hajszolasa.
*
DE,
sztm az Objekt amugy birhato. En tennyleg nem torodtem vele ! De igy is kaptam belole a dolgokat, jutalmakat etc.
Tegnap es elotte, rafekudtem az NA feladatok maradekra, es igazabol ver es verejtek nelkul, meg is lett.
Tobbet jatszottam, mint akartam,de nem tul sokkal...**
Ami triggerel, az a full noname arcokkal a jatek, meg hulladek statokkal kartyakkal erolkodes. Ez demoralizalo. -
Woodslave
félisten
Ez a CR game ? nem, azzal toltam...
meg tudom erteni.
En azert kezdtem, fekudtem ra...mert kellett kis valtozatossag. meg jok az evok, de itt sem sok a kedv hozza.
meg a daily SBC farmolastol is kiakadok sokszor, ezek jobban idegesitenek, mintha kikapok jatekban.
bar a gameplay/nemletezo vedekezes ,in-Fut..hat az is remegos, meg mostansag sokat akad, laggzi

mindig is vet a viz, a grindelos/kotelezo melos competitive, online gameektol...
A Skill based, az az igazi !Fura is ez a Fifa . DE, van par dolog, ami tetszik, szoval egyelore toljuk.
Viszont Te ezt ismered, nem ? Megszoktad sztm.
Nekem meg uj a rendszer.
Meg jo hogy egyebkent van xp/skill, es jatekelmeny, mert mar toroltem volna lehet.*
Mas oldalak? ott tuti akad ra jatekos, forum.ismerem, de tényleg most valahogy semmi késztetést nem érzek erre. A gameplay általában kutyaxar, rewardoknak semmi értelme, amikor meg látom mennyi mindent kellene csinálni inkább azt mondom hagyjuk hozzá se kezdek
-
myckey
veterán
Ez a CR game ? nem, azzal toltam...
meg tudom erteni.
En azert kezdtem, fekudtem ra...mert kellett kis valtozatossag. meg jok az evok, de itt sem sok a kedv hozza.
meg a daily SBC farmolastol is kiakadok sokszor, ezek jobban idegesitenek, mintha kikapok jatekban.
bar a gameplay/nemletezo vedekezes ,in-Fut..hat az is remegos, meg mostansag sokat akad, laggzi

mindig is vet a viz, a grindelos/kotelezo melos competitive, online gameektol...
A Skill based, az az igazi !Fura is ez a Fifa . DE, van par dolog, ami tetszik, szoval egyelore toljuk.
Viszont Te ezt ismered, nem ? Megszoktad sztm.
Nekem meg uj a rendszer.
Meg jo hogy egyebkent van xp/skill, es jatekelmeny, mert mar toroltem volna lehet.*
Mas oldalak? ott tuti akad ra jatekos, forum. -
Woodslave
félisten
van amúgy a goalsnak topicja? Tudom full off de komolyan mondom felüdülés az ea fac "munkahely" vagy inkább rabszolgamunka után, igaz kb nulla objektívet csináltam meg ebből az utóbbi évadból
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
3x futottam neki a legendary clean sheetnek, eloszor a 18., aztan a 25., aztan a 63. percig birtam kapott gol nelkul. Ott is hagytam a picsaba ezt az idetlen objectivet, jatsszon legendaryn meg ultimaten a halal, nem tudnanak annyit fizetni
Viszont sikerult snipeolnom egy Cahillt, meglottem a volleyt vele, legalabb az azsiai obj vegre kesz van.
Te sem kaptal Cahillt ?
Bugos volt vagy hogy ?
-
myckey
veterán
OOOOOOO
Ulti es Legend SB objektiva, meg 30 gol ...kutyafaxaHelyes

De ez a kolcson Ronaldo pont rohadtul nem erdekel, a tobbi szarsag mellett. Bar a masik az okes.
Most fejeztem be NA objekteket. Igaz, kozben mar az Asia&Pac regios dolgokat is kapom.
En Nehezen veszem ra magam ezekre a kotelezo feladatokra, plane az ismeretlen panama meg haiti meg akarkiktol ver a viz. A mostaniak mar egesz turheto ismertebb emberek, pedig nem sokat kovetek. Raadasul turheto lapok is jonnek, lehet oket Evozni, ha kell valami unikum.
Skeleton01
Vegyed az embereket ! Most mozog szepen a piac is....en is figyelek egyet vagy kettot.
EVO van szarasig, kovetni is nehez.Nem veszes faxa lapokat evozni.
Molinabol is amit mutattam, rohadt jo lett, bar ot mar regebben is tapoltam. Van egy raklap EVOm mar. Jobbnal jobbak...A Boseg zavara !
Kivancsi leszek a heti SB-re is. ELITE1 et tartom, top 200 korul ....
Az a baj, hogy mire megint lesz a valtas, nem fogok jatszani.
Nem tudom, hova fog esetleg visszagurulni a pont a vegere, hiaba lesz jo napokkal elotte. Bar az is igaz, hogy szedett vedett csapatokkal tolom, igy meg kevesebb az Ulti es Legend, WC tobb.Begorcsolok a folyamat meccsektol meg objektektol, mar semmi eletkedvem ezen feszulni, akarkikkel. ...
-
EA's hit
addikt
3x futottam neki a legendary clean sheetnek, eloszor a 18., aztan a 25., aztan a 63. percig birtam kapott gol nelkul. Ott is hagytam a picsaba ezt az idetlen objectivet, jatsszon legendaryn meg ultimaten a halal, nem tudnanak annyit fizetni
Viszont sikerult snipeolnom egy Cahillt, meglottem a volleyt vele, legalabb az azsiai obj vegre kesz van.
-
gjoe
addikt
Most megadta. Újra olvastam az objektet és pontosan 30 gól kell beginneren. Lehet ezért nem tetszett neki a 40.
Ultimate kihívást megnyertem 1-0 ra. Így megadta a legendet is. Ja és állítottam hozzá egy 5-3-2 mély defend taktikát. 10ember vedekezett. -
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
Skeleton01
aktív tag
Nyugodtan vegyed megfele!
Nem fog jutalomként jönni már ugyanaz a lap. Sok hónappal ezelőtti promo volt, azokat nem lehet már innentől nyitni. Annyi, ha konkrét evot néztél ki rá, akkor annyi coint azért hagyj az árán kívül mint amennyibe az evo kerül.Ja, és a lényeg. Fut.gg/Evo lab, Create, kikeresed a játékost, Generate, és úgy meg tudod nézni, mi a létező legfullosabb. Lehet állítgatni is utána manuálisan.
Én ezt használom.Köszi.
Behúztam, jelenleg így néz ki a csapat 4-4-2-ben, semmi extra, de jól használható.
-
bubuska10
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, Thomas Müller nagy kedvencem volt, de nem merem megvenni az Ultimate Scream lapját (~ 130K), mert ha jutalomként jönne majd, akkor ingyen lesz meg... Crouch Ultimate Scream Hero lapjával ugyanígy vagyok. Mindkettő kiváló EVO alap lenne amúgy...
Nyugodtan vegyed megfele!
Nem fog jutalomként jönni már ugyanaz a lap. Sok hónappal ezelőtti promo volt, azokat nem lehet már innentől nyitni. Annyi, ha konkrét evot néztél ki rá, akkor annyi coint azért hagyj az árán kívül mint amennyibe az evo kerül.Ja, és a lényeg. Fut.gg/Evo lab, Create, kikeresed a játékost, Generate, és úgy meg tudod nézni, mi a létező legfullosabb. Lehet állítgatni is utána manuálisan.
Én ezt használom. -
Mrguba
őstag
ULTIMATE sima volt...legendaryn 10 szer futottam neki...kuuka..
BEGINNEREN 30 golt rugtam es kibaszott tobbszor is a meccs vegen
-
EA's hit
addikt
Egye ki a rak a belet annak a fasznak, aki kitalalta az uj Selecao objectivet. Clean sheet legendaryn meg max 3 gol ultimaten, hat persze, verjetek ki egymasnak ti kanadai nyomorultak.
-
Skeleton01
aktív tag
Nagyon komoly lap, és támadóként eszméletlen a DEF értéke!
Nemrég olcsón sikerült vennem egy Kingsley Coman-t (egyik kedvencem volt a bajoroknál) Winter Wildcards-ot, milyen EVO-kat érdemes tenni rá?
EA's hit fórumtárs véleményére különösen kíváncsi lennék.
-
gjoe
addikt
Eszméletlen jó EVO-kat csinálsz, nekem talán ez az eddigi legjobb (bár ha lesz eltérő Cosmetics háttér, azt cserélem le elsőként):
Nálam így néz ki Messi
-
Skeleton01
aktív tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, Thomas Müller nagy kedvencem volt, de nem merem megvenni az Ultimate Scream lapját (~ 130K), mert ha jutalomként jönne majd, akkor ingyen lesz meg... Crouch Ultimate Scream Hero lapjával ugyanígy vagyok. Mindkettő kiváló EVO alap lenne amúgy...
-
Skeleton01
aktív tag
Eszméletlen jó EVO-kat csinálsz, nekem talán ez az eddigi legjobb (bár ha lesz eltérő Cosmetics háttér, azt cserélem le elsőként):
-
EA's hit
addikt
-
Mrguba
őstag
VAlaki nem olvasott rola mi van a meg nem kapott EVOKKAL PL?
-
myckey
veterán
Jah, igaz is. Realtol ment at...jaja !
Csak az olaszra, es a korosztalyra figyeltem.
mea culpa
( bar nem pont egyidosek, csak szepkoruak )Canada megoldva !
Adott mar SB gyozelmekbol, Objektekbol jatekost, jobbakat is, specialokat.

Mar csak ezekkel beadasokkal es golokkal varialok...de alakul.En meg elbasztam elegge elozo SB rewardot, mert szarakodtam sokat es keves pont lett.
De md1. max 5000 a TK, addig meg boven lesz mindenfele lehetoseg. -
bubuska10
senior tag
Ancelotti az a Capello.

Persze, a Kanadásat toljad silverrel ha nincs más, de egyik objekt tán 2-t is ad majd.
Basszus, nyamvadt 100 ponton múlott az SB reward, így 200-al kevesebb tokent adott. Tudtam volna nem lesz elég 1-et letoltam volna még, maradt bent 5 meccs.
-
myckey
veterán
behuztad Wirtz 600 ert ?
Ennyire birod a fiut ? vagy kell keretbe ?
En is megcsomorlottem evotol, meg ugy gametol is kisse...
Most azert szarakodok ezzel az objektivaval, kicsit mas fokuszt ad
-
gjoe
addikt
Ma jött egy wirtz camba. (na jó 600k volt)
Igy ezt kihagyom. Amúgy sincs kedvem már az evokhoz sem. -
myckey
veterán
Az 2/3 objekt ?
Akkor olyan mint a Rafa Marquez fejesgol, azt is kihuzta a listabol, szerencsere...
Akkor ok, le sem
xarom
Tobbit intezem mar.Canada playerek bol volt eleg ,v agy vegyek TM valami hulladekot, esetleg toljam le Brz & Silver canada lapokkal ?
Lattam erre is jo megoldast futgg, csak sztm turheto Canada jatekosom keves akadhat, nem is emlkeszem hogy dobalta volna Special lapot , tobbit dobja szepen.
*
Persze, javaban SB megy ezekre a fene objektekre. meg Rush es esetleg live Event, ha kell. -
EA's hit
addikt
Sb-ben van ra a legjobb eselyed, de az nem kotelezo obj, a 3-bol 2-t kell ott teljesiteni a groupbol.
-
myckey
veterán
Neymar mar megint Neymar...
Brazilok meg keptelenek voltak gyozni, Capello meg zsenialis munkat vegez, a valogatasi elve is faxa.Ja nem !
md1.Mehiko szabit, melyik game mode erdemes kiharcolni ? bar meg be is kell loni
-
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Azt hiszem megtalaltam vegre a legjobb opciot a Neymar evo path-ra a meg rendelkezesemre allo evokbol. Igy fog kinezni, es csak 15k coin megy ra, meg amit role-okra koltok:

-
EA's hit
addikt
Neymar megjott tradeben is, kar hogy mar csak 120k
-
myckey
veterán
Nekem is pont Mandash jött, csak mellé Ahmed Fathi (91 CDM) szintén Katarból...
Martínez megvan TOTS kiadásban is, de hogy is mondjam, kicsit "magának való", nem tudom jól körülírni, biztos a játékstílusom miatt van, viszont úgy érzem nem igazán csapatjátékos, ellenben ha hozzá kerül jó helyzetekben a labda, akkor tuti a gól...Te is parosban kaptal ilyen lapokat, negyes pickbol ? eladhatoban ?
A Gold Rare jatekosok nem erdekelnek, csak fodder termeszetesen.
Azert irtam, mert poenbol tularazva raktam fel piacra oket, kiszorom a tobbit, es johet vissza foddernek.Mostansag keves foddert adok el, aranybol...Igazabol csak a brz es silver ami auto q. sell.
Ha muszaj, akkor felrakom piacra, de tularazva, aztan ha mar nem dupl. johet vissza.
Neha azert megvesznek egy egy tularasat is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egesz sok C. lett. szoval nem adom el a G GR lapokat, csak alig. Inkabb megy akarmi SBC be.
Megvettem a seas p. is, igy meg jobb a helyzet...
Igazabol kezd a boseg zavara lennni, lassan nnem tudom, kit evozzak meg melyikkel csapassam , etc...
Egyedul a Fodder, ami fogy, az fix.

*
Elkezdtem baromkodni Objektekkel is, ez is fossa a lapokat meg evokat meg egyebet.
FUTGG meglestem a leggyorsabb teljesitesi utat, azt beallitottam azt farmoltam a meccseket.
Jo nagy okadek ez, meglatom mire haladok.**
Mehikoval valami szabi gol kellesz, de ez eleg meredek. Alapbol nem sok golt lovok szabadrugasbol, raadasul lutri is.
Canada player meg kb nincs is, vagy nem jut eszembe...vehetek valami hulladekot TM bol, vagy passz.
-
Skeleton01
aktív tag
Nekem is pont Mandash jött, csak mellé Ahmed Fathi (91 CDM) szintén Katarból...
Martínez megvan TOTS kiadásban is, de hogy is mondjam, kicsit "magának való", nem tudom jól körülírni, biztos a játékstílusom miatt van, viszont úgy érzem nem igazán csapatjátékos, ellenben ha hozzá kerül jó helyzetekben a labda, akkor tuti a gól... -
myckey
veterán
20-40 000 kozott megy kb. ez a FoF Special88as Lautarot felraktam 10 000 re, legalabb megmarad, remelm.
Ilyet sem dobott meg, ideje volt.
-
myckey
veterán
melyik az a 444 ( 2 ) ?
Flat, vagy mas ? csak a Flat lesz...
Objekt ( valtoztatas nelkul ) kell hasznalni.2x gyoztem SB WC-az kell- es lofaxt nem adott az Objetk a szamlaloba.
Brazil Objekt. 6 SB WC gyozelem, legalabb 1 Brazillal a keretben
*
Mast beszamol, barmelyik okes. Valamit elbaszok . De 442 flat es ahogy a gep beallitja.
CDM 442...bassa meg a jegesmaci
-
myckey
veterán
melyik az a 444 ( 2 ) ?
Flat, vagy mas ? csak a Flat lesz...
Objekt ( valtoztatas nelkul ) kell hasznalni.2x gyoztem SB WC-az kell- es lofaxt nem adott az Objetk a szamlaloba.
Brazil Objekt. 6 SB WC gyozelem, legalabb 1 Brazillal a keretben
*
Mast beszamol, barmelyik okes. Valamit elbaszok . De 442 flat es ahogy a gep beallitja.
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
Mrguba
őstag
TOK JO HOGY EGY RAKAT EVOT NEM KAPTAM MEG AZ OBJECTEKBOL.....
-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
-
homerhamm
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Beleveszek ebbe a sok EVO ba...

Futgg mutat mindent is, melyik evot hogy es mennyi alkalommal lehet ujrazni ? ha ledobom rola a mostanit, azt is irja ?
thebigK
fossa a jatek a cuccost . kiraly !
-
thebigK
addikt
-
myckey
veterán
megjott az ezuska...kivaltottam 9.99 eur az SPt...ha mar ezzel szarakodok, akkor egye fene, pedig nem ezt mondtam.
md1. most "okes" a ft eur arfolyam
-
bubuska10
senior tag
1 SBC-t nem raktam ki, szóval nyilván nem ment bele. Hol kell írni olyan supportnak, ahol lehet ezeket a képeket csatolni?
-
gjoe
addikt
-
myckey
veterán
-
bubuska10
senior tag
Én se kaptam meg Cahillt! Pedig amiatt toltam le a 4 meccset. Több helyen írják h ugyanígy jártak. Remek.
-
myckey
veterán
-
Mrguba
őstag
Paletools csak nekem bugos kicsit? Régebben engedte, hogy rákeressek a piacon pl. a 84-es lapokra, de most hiába adom meg a ratinget, nincs találat...
Bugos sok helyen....van amikor be se rakja a TOTW TOTS jatekost pedig van

-
myckey
veterán
Paletools csak nekem bugos kicsit? Régebben engedte, hogy rákeressek a piacon pl. a 84-es lapokra, de most hiába adom meg a ratinget, nincs találat...
velem is szarakodik Pale
folyamat, nem listazza az sbc playert, csak ha frissitek , de ez ido es korulmenyes...( a club ful alatt ertem, osszeset mutato )
Amit irsz, az is valid !
Itt is halott az ovr. kereses..TMDe, ha csapatot rakok ossze ...pl. sbc squad builder ...ott elfogadja az ovr. alapu szurest
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Mrguba
őstag
Baszki, este meglett Cahill, de a volley meg nem, erre most nincs a klubomban, gondolom veletlenul belevagtam valami sbc-be. Ami nem is lenne baj, de piacpn meg egyetlen Cahill lap sincs jelenleg
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el.En meg se kaptam na az meg mi?
-
EA's hit
addikt
Viszont most nezem, hogy Cahillel egyszerre jarna a Tiny Tim evo is, es az csincs ott a klubomban, pedig azt 1000% hogy nem hasznaltam meg fel. Akkor megiscsak bug lesz, es nem adta meg a Cahilles obj rewardjait.
-
EA's hit
addikt
Ja, akkor az is lehet hogy meg sem kaptam, kiraly
viszont a tobbi rewardot nekem asszem mindet megadta. -
evibly
senior tag
Baszki, este meglett Cahill, de a volley meg nem, erre most nincs a klubomban, gondolom veletlenul belevagtam valami sbc-be. Ami nem is lenne baj, de piacpn meg egyetlen Cahill lap sincs jelenleg
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el.Valami masszív bug lehet a rendszerben, tegnap, az esti meccs alatt megcsináltam egy menetben vagy 12 objektívet, és konkrétan semmit nem adott meg. Sem playereket, sem evokat, zéró. Most nézem, hogy továbbra sincsenek meg a játékosok, sem Cahill, sem senki más.
-
myckey
veterán
JO ez a Meep meep EVO is,vagy mi a csuda...
LB-re.
Kellene vasarolni TM ,valami jo LB emberket, akit fel lehet tapolni vele.
Lucas Digne akad itt, illik is Chem, de mar Evoztam es sajnalom ledaralni rola az evot. SHowdUP Morroni pedig mar nem fer bele ovr miatt.
Tudtok jobb LB embert ? Aki tud esetleg CB es RB LM vagy ilyesmi, univerzalisat.
Zanetti ugrott be, neki van tobb ICON lapja is, es illik is Chem ( bar ok amugy is 3 chemesek ha jol tudom )
Valaki mas ?
-
myckey
veterán
Nagyon hasonló szitu, itt a sok spec. lap, Ndiaye szintén megvan, tele vagyok ráadásul középpályásokkal, de nem nagyon akarom őket beáldozni, legutóbb nagy nehezen Šulc és Makhanya új lapjai, + Curda (TOTS HM) is nehezen ment a levesbe, vagy pl. Kayode Showdown, utóbbi kettő többé biztosan nem lesz meg újra...
Más: beszereztem egy PS5 DualSense padot, a régi X360 után, mintha teljesen más mozit néznék, nagyon bejövős.

Azert 90-91 es GR Fodderbol keves akad...
Raadasul ott a 90-91 es SBC SWAPS is, ami TKt ad ...
Be kell dobjam ezeket a Special 90+ ovr lapokat, ha jot akarok magamnak.
Hiaba tartom, ha csak van.DE akad par jatekos, akiket kedvelek, in-real
( pl a mutatott Valencia es NDiaye is ilyen...Valencia pedig mar veteran vezerbika )-
Itt is kellesz valami jobb kart keresni
Annyira jobb ez a PS5 DS ? -
EA's hit
addikt
mindegy, az obj korlatlan idore szol, par napon belul ugyis kerul majd fel piacra, ahogy az emberek vegeznek az objective-el. -
myckey
veterán
Lettek jo SBCk is, ami dobja foddert.
Visszadobtak az EVO 97 is-Main Event- ? Fasza !
Mire verted el az ezer evot ? En meg tartom magam, pedig csabulok am
Digestive
Remek cucc, jo a buli !
-
EA's hit
addikt
Ja, most nezem hogy visszakerult a 2000 tokenes evo, az meg korrektul felhuzza a fizikajat is. Akkor kar, hogy a mult heti 1000 tokent azt elvertem
-
myckey
veterán
a pocsen porgesse a labdat, vagy az orran mint akkoriban Kerlon vagy ki

Mit foglalkozol ilyen ero meg allokepessegi dolgokkat, a bogyo szaldjon ne az ember !
Legyen foca, legyen tanc !

GJOE
Kicsit belefaradtam az objektbe meg a kotelezo korokbe, el sem jutottam meg Cahillig...
Az sbc lefoglalt .Kellene valami menetrendet kesziteni a kotelezo SBC melle, hogy melyik nap, mennyi Rush-Rivals-SB- Objektiva- Event es esetleg Champs. Kell.
Elozo Path to glory 1 fazist, meg sem csinaltam.
Egyik nappal/este/ejszaka...kiegtem kisse
Letoltam 20-30 meccset, Rivals meg SB es Rush meg Champs meg eventek blabla...
Gyoztem, irkaltam is.De ettol Okadok, mikor igy be kell tablazni, mint valami masodallast
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
Digestive
veterán
Én Neymart kezdtem el. Piacon 15millás lap lenne.
-
Skeleton01
aktív tag
Siman !
fel perc, sem kell

Csak en sajnalom a special lapokat bedaralni...
( ha nem is mindet ) .
Most gyulik gyulik, de nem kezdek veluk semmit, es ragom a pittyem, hogy oldjam meg GRare lapokkal a 90-91 koruli sbct . sehogy...badum !87-89 gr az van...de 90-91 az lofax sem esik kb.
Oket kettejuket pont ismerem es kedvelem is, Valencia/Ndiaye.
Jo jatekosok.
Ezektol a lapoktol boven van fostosabb special fodder is, egyik vagy masik promobol
De, megertem amit irsz. Valoban kar gyujteni, ha csak all es jobbak is vannak. De azert akad meg rosszabb is, ha esetleg bedobalom fodderba, mert alig talalok 90gr szart.
Nagyon hasonló szitu, itt a sok spec. lap, Ndiaye szintén megvan, tele vagyok ráadásul középpályásokkal, de nem nagyon akarom őket beáldozni, legutóbb nagy nehezen Šulc és Makhanya új lapjai, + Curda (TOTS HM) is nehezen ment a levesbe, vagy pl. Kayode Showdown, utóbbi kettő többé biztosan nem lesz meg újra...
Más: beszereztem egy PS5 DualSense padot, a régi X360 után, mintha teljesen más mozit néznék, nagyon bejövős.

-
Mrguba
őstag
Na TIM CAHILL NELKUL nehez lesz megcsinalni az objectet
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Barmibe fogadok veled, hogy fel perc alatt kiraknam Paquetat a klubodban levo fodderekbol. Beleraksz 3-4 fos lapot a mostani promobol, es mar kesz is. Konkretan az a 2 hulladek fos amit most kuldtel, Valencia es Ndiaye belemegy, es mar kesz is. Az ilyen lapokat ne tartogasd es ne sajnald, mert 100x ujranyitod oket, meg amugy sem jok semmire.
Siman !
fel perc, sem kell

Csak en sajnalom a special lapokat bedaralni...
( ha nem is mindet ) .
Most gyulik gyulik, de nem kezdek veluk semmit, es ragom a pittyem, hogy oldjam meg GRare lapokkal a 90-91 koruli sbct . sehogy...badum !87-89 gr az van...de 90-91 az lofax sem esik kb.
Oket kettejuket pont ismerem es kedvelem is, Valencia/Ndiaye.
Jo jatekosok.
Ezektol a lapoktol boven van fostosabb special fodder is, egyik vagy masik promobol
De, megertem amit irsz. Valoban kar gyujteni, ha csak all es jobbak is vannak. De azert akad meg rosszabb is, ha esetleg bedobalom fodderba, mert alig talalok 90gr szart.
-
EA's hit
addikt
hat Lucas Paq nem tudom kirakni, alig dobal 90 ovr foddert
mar mindenfele akarmit is nyitottam sbc, de lofax habbal.
88-89 bol akad sok.kozben persze fogy a 84 koruli fodder lap is, ami kell hogy szerezzek TOTW lapot sbc bol, es kell mas sbc be, amibol johet esetleg a 90es fodder ( de nem jott...badum)
persze, van egy raklap Special lapom, ami 90+ es igazabol nem is hasznalom, de hat csak sajnalom bealdozni
venni meg csak nem fogok, elegge elrepultek a totw &tots dolgok arai, meg a fodder is, egyikmasik...
dobott ismet egy zooodet... 5 vagy 6 ezzel. Ecuador legend, Enner.
Barmibe fogadok veled, hogy fel perc alatt kiraknam Paquetat a klubodban levo fodderekbol. Beleraksz 3-4 fos lapot a mostani promobol, es mar kesz is. Konkretan az a 2 hulladek fos amit most kuldtel, Valencia es Ndiaye belemegy, es mar kesz is. Az ilyen lapokat ne tartogasd es ne sajnald, mert 100x ujranyitod oket, meg amugy sem jok semmire.
-
myckey
veterán
88-89 bol akad sok.kozben persze fogy a 84 koruli fodder lap is, ami kell hogy szerezzek TOTW lapot sbc bol, es kell mas sbc be, amibol johet esetleg a 90es fodder ( de nem jott...badum)
persze, van egy raklap Special lapom, ami 90+ es igazabol nem is hasznalom, de hat csak sajnalom bealdozni
venni meg csak nem fogok, elegge elrepultek a totw &tots dolgok arai, meg a fodder is, egyikmasik...
elotte meg Ot
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán

Deadeye. Sho / Pas ertekre ad legtobbet.( tobbire minek mar )
RB RM CB, Roles ++Ot amr egy ideje tapolom, nem is sok akad belole sztm.Prime H. Evo etc.
Most tobb emberket is Evozok vilagba
de O most Casparij val lerendezii a jobbost, faxan. Kapusokat figyeltem. Kellene oda is valami Evo
Tudtok akarkit ? Kobelt eladtam, 95 ovr volt.
Mignolet EOAE a kezdom... 91 ovr, de rohadt jo ! Maignan 93 TOTS is van meg, de kevesbe tetszik. Ederson WT Evom is van, csak nem az igazi-91 ovr.
Kiszedtem moments Neuert is, ot lehetne Evozni....esetleg.Van meg Campos is meg valami EoaE csaj...de ezek mar total fodderek kb, hiaba turheto az ovr es stat. Campos kar hogy torpe
-
myckey
veterán
Ez kiverte a szemem...uh.
Jah, rohadtul jo Evokat lehet alkotni, En is ezen vagyok.
-
EA's hit
addikt
Tenyleg nagyon elszalltak az elmult 1 het uj evoi. A multkor mutatott Vieira mellett csinaltam meg par eleg baszo lapot, peldaul oket. Kinek kellenek a top promo nyitasok? Teljesen feleslegesse es ertektelenne valtak, a jelenlegi promo teambol konkretan 0 ember ferne be a kezdombe.
-
myckey
veterán
Én is azonnal kiraktam, pedig tele vagyok középpályásokkal. Őket később nem lehet már megvenni. Bánom is, hogy Vidal Time Warp lapja idején nem voltam még itt, nagyon jó lenne a Juve csapatba most...
Azonnal nem raktam ki, kell par db 90es fodder, sbc bol...de van ra ido, meg sbc upgrade is akad hozza.
Amugy igaz, itt is sok a kozeppalyas, raadasul evos, md1.
akkor is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4650 - 4501
4650 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Pancolar Electric 50mm f1.8 M42 objektív blende macera :D
- Telepakolják az iPhone 18-at memóriával
- Kilőtt a SpaceX, billiomos lett Elon Musk
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Asus RTX 4060 8GB 1.5 év garanciával/teljesen új
- Apple Watch Series 10 45mm,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- 27% - Minisforum UM690L Slim Ryzen 9 6900HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 680M MiniPC
- 27% - Minisforum UM690L Slim Ryzen 9 6900HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 680M MiniPC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak a masodik jatekreszben ! Jatszhattam egy uj Rovalst.

20-40 000 kozott megy kb. ez a FoF Special

LendvaiFeri1