Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #140093 üzenetére
Maga az autó nagyon rendben van. A motor nem egy erőgép, de szabályos közlekedésre szerintem elegendő. Egyedül az ára, ami lehetne kevesebb, de ha figyelembe vesszük, hogy a benzines V50 kínálat szinte nulla, akkor érthető.
Nekem egy 2009-es - most már - 38.000-et futott, C30-asom van, ugyan ezzel a motorral, ilyen futásnál a folyadékokon és a szűrőkön kívül nem igen kell még költeni a kocsira. A vezérműszíj csereintervalluma ennél a motornál 10 év/160.000 km, esetleg ez az, amit jövőre én a helyedben már lecserélnék.
Én nyáron garantált 32.000 km-el lettem a harmadik tulajdonosa, szóval ez sem jelent semmi rosszat. Egyszerűen az első két tulaj nem használta, csak egy osztrák faluban jártak el vele orvoshoz meg a szomszéd városba az unokákhoz.Illetve még annyi, hogy nyári gumival hirdetik, szóval valószínűleg kénytelen leszel rá venni egy téli szettet.
-
kisza25
félisten
válasz
1,6 benzin 1500 kg, hát..., meg évi 5 ekm egy ekkora kombiban....
A második autónk 168e km-el van 2003-as, elmúlt évben 2000-et mentünk vele, előtte apósnál volt második autó, szóval második autó és ekkora ennyi idősen, ennyi km-el szerintem hihetetlen -
lenko
aktív tag
válasz
Hiába a patent állapot, ha beül egy család, még egy tehereutót nem bírsz majd kielőzni. Azért is futott csak ennyit, mert minden egyes alkalommal elsírták magukat mennyire nem megy.
(#140097) kisza25 Nem hihetetlen 2. autónak, ami nem megy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
birozoli7800 #140082 üzenetére
Octavia 1.9 tdi / Bora 1.9 tdi: jó választás, motorikusan elég jó (nyilván elhanyagoltat ki lehet fogni belőlük is)
Mondeo 2.0 tdci: nincs túl jó híre, a tddi sokkal megbízhatóbb
Alfa 159 1,9 jtd: jó motor bár ennyiért nem nagyon lesz épkézláb darab
Mazda 6: motorikusan jó de nagyon rohad a kasztnija
BMW: nehéz lesz belőle kifogni egy nem lefingott darabot...
-
Volvo V50 1.6 - 2008 - 47e km - 2.89m ft. Vélemény? Elvileg második autót volt, 2. tulajtól, patent állapotban.
-
g@bo
nagyúr
uraim
ez itt túlárazott [link] vagy reális ár egy swift-ért ebben a korban? /felszereltséggel.
nyepper az eladó mind, a fene enné meg őket. gondolom magánszemély és vidék -200k simán lenne.
a fenti árból mennyit lehetne alkudni, ami nem pofátlan?
nem találok elfogadható áron 1.3-as toyota yaris-t, pedig nagy vágy. női verda, tudom.
abból rengeteg 1.0 literes van, az tényleg annyira fosh?
-
SzlobiG
félisten
válasz
birozoli7800 #140089 üzenetére
Ha jól rémlik a korai dci-k a túl hosszú olajcsere intervallum miatt sok problémával küzdöttek és a céges autókat mindet aszerint szervizelték az injektorok is kényesek sokszor úgy berohadnak, hogy képtelenség egyben kiszedni, darabokban jönnek ki... Az 1.6 pug nem rossz, de ott meg már lesz szerintem dpf és kettős tömegű is ami drága mulatság tud lenni.
Én még mindég az 1.9 tdi-t mondom fillérekért van hozzá minden, igénytelen jó motor.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ha nem szempont, hogy mögötted elférjenek, akkor Octavia/Bora, ugyanaz a padlólemez.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Mondeot és a mazda 6-ot már most ki is húzhatod a listából. Mondeo esetén a fosch dízel motorok miatt a Mazdanal meg a rozsda végett. BMW-t se erőltetném ilyen áron jó abból se lesz. Octavia, bora viszont jó lehet az 1.9 dízel az egyik legjobb választás.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
159 szerintem ennyiert nem lesz, csak 156 FL
-
hobizoli
nagyúr
válasz
roberto211 #140051 üzenetére
lakott teruleten kivul 20+ eve kotelezo vilagitani ejjel-nappal telen-nyaron
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog #140081 üzenetére
Nem, ugyan ez volt, annyi hogy 78 volt benne (írtam is), ezt meg gondolom azért hirdeti 76 ezerrel hogy még kevesebb legyen benne kicsit hirdetés szerint, ha látják 78 van benne úgyse szólnak, vagy megmondja napi használatban volt...
Mondjuk ennyiért is elfog menni, kis alkuval keres rajta 250 ezret gyorsan, nem rossz.
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Ismét autót szeretnék vásárolni. A keret 800-1 000 000 Ft között. Nagyon fontos a mérete, mert én is 192 cm vagyok és nem férek el kis autóban. Napi 60-70 km-t megyek majd vele. Havi szinten lesz 2-3 alkalom amikor 500-600 km-t.
Amiket én néztem:
Skoda Octavia (1.9 tdi)
Ford Mondeo ( 2.0 tdci)
Alfa 159 (1.9 jtd)
Mazda 6
BMW E46 320D (Bár nem tudom ennyiért lehet -e értelmes állapotút találni)
VW Bora (1.9 tdi) -
B-L-A-C-K
titán
Tudjátok volt az 2012-es 8. havi H-s Astra amiről éppen hogy lemaradtam...Úgy látom egy nepper vette meg (rendszáma ez volt), már 300e-rel többért fent is van.
-
knoxhu
senior tag
-
knoxhu
senior tag
Kíváncsi lennék a véleményetekre a linken található autóval kapcsolatban.
Korábbi hozzászólásaim és ajánlásaitok alapján nézelődtem.Szerk:
Még egy. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Én ezzel úgy vagyok, hogy legalább a szabályokra fel lehet készülni, azok le vannak írva. Ha valami ilyenért vágnak meg engem, akkor ez van, tényleg vétettem. Inkább az idegesítene, ha ügyeskedéssel büntetnének akkor is, ha betartottam a szabályokat, aminek az ellenkezőjét utólag nem nagyon lehet bizonyítani, alátámasztani (ilyenről is azért lehet bőven történeteket olvasni sajnos, bár a teljes valóságtartalmukban nem lehet biztos az ember általában).
-
Milyen gyorsan küldik általában a csekkeket?
Pénteken szaladtam bele trafizó rendőrbe, elvileg 130-on belül voltam (GPS szerint) 110-es limitnél, de lehet, hogy pont előzés közben kapott le, és épp kicsit meglódult az autóMost meg várom, hogy esetleg fizetnem kell-e. Ez rosszabb, mint a a tény, hogy 30 ezret ki kell fizetnem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
B-L-A-C-K #140068 üzenetére
Igen, ha kiszedős a móka akkor elvileg a megengedett + hibahatár felett is megállíthatnak és büntetnek.
Nem szokták ilyennel fárasztani magukat szerencsére. De volt, hogy berosáltam mikor az M6-on feltünt az elfogó autó mögöttem... de szeencsére nem engem szedett ki.
-
w333
félisten
válasz
Luck Dragon #140066 üzenetére
Én is vezettem belőle elég sokat ... az S modell kimondottan jó fürge, nem rossz kis autó csak ugye nem olyan olcsó a fenntartása !
-
B-L-A-C-K
titán
Én is ugyan így megyek. 5 éve jöttünk fel BP-re, azóta járunk haza havi szinten (600km oda-vissza) és egy csekket sem kaptam soha, pedig 1 oda-vissza út során olyan 4 trafi mellett megyünk el átlagban + van vagy 6 fix.
Viszont arra érdemes figyelni ha egy mérő mellett ott egy pálya rendőrautó is (általában Octávia RS), akkor ha 150-nel mész (óra szerint), oké hogy nem mérnek be, de ha az utánad jön és megállít megbüntethet még ennyinél is...Láttam is ilyet múltkor.
-
-
rwin5
őstag
Orvos házaspár úgyhogy ők azt a részét ki tudják gazdálkodni, az alkatrész árról régebben már tájékozódtam tőletek mikor magamnak néztem
Valami kezdő autó kellene neki, amivel azért bátran nekivághat egy 30-40km-es útnak télen is. Elég volna egy kisebb méretű, mint pl ez a mini, plusz nem kéne zsírúj mert szerintem benne lesznek majd kisebb ilyen parkolási karcok, bár kívánom, hogy ne legyen semmi ilyen, de azért nem kell meglepődni azon.
-
w333
félisten
válasz
rwin5 #140060 üzenetére
Szép kis szilikoncsoda ... mondjuk ennyiből már autót is kapsz !
(#140061) BigBlackDog
Ez így van, szerintem nem egy olcsó fenntartású autó ez ... inkább amolyan milliomos otthonülő anyukáknak és nagyiknak, illetve fiatal lányoknak való akik nem tudnak parkolni és nem ők fizetik az autó fenntartását
-
rwin5
őstag
egy ilyen minivel mennyire lehet belenyúlni a trutyiba? a motortere túl tiszta már szinte nem? tesómnak néznék autót friss jogsis lesz [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SzlobiG #140048 üzenetére
150 tempomattal csapom én is pályán Kormival. Az valós 141 gps szerint. Még soha nem kaptam csekket. Még a 155 is beleférne óra szerint, az a valós 147 km/h.
mod:
rbalint88: Ezt sokszor látom/tapasztolom hogy akinek alapból világítós az jellemzően elfelejti felkapcsolni.
-
rbalint88
addikt
válasz
xEon1337 #140055 üzenetére
nálam is ugyanez van (mindig ég), csak parasztba' van megoldva, kivett kulcsnál nem kap áramot tompított állásban sem, hanem külön van parkolófény állása a gyújtáskapcsolónak. mondjuk a xenon nem tudom mennyire szereti ezt az indításnál kétszeri begyújtást, de ha két évet kibírnak, akkor már bőven árában van, ennyit megér nekem a kényelem.
azt figyeltem meg egyébként, hogy azokban az autókban felejtik el nagyon sokan felkapcsolni a fényszórót, amiben megvilágított a műszerfal minden esetben. -
válasz
mycso #140054 üzenetére
Engem mondjuk az zavar egy kicsit a DRL-ben, hogy hátul nincs világítás. Azért nem egyszer előfordult, hogy szerintem bőven indokolt lett volna már a tompított az időjárás vagy a fényviszonyok miatt, de mégsem kapcsolták fel (vagy kapcsolt fel automata állásban).
Nekem nincs nappali menetfényem, szerencsére olyan a Volvo rendszere, hogy a motor beindítása után csak egy kis késleltetéssel ad áramot a világításnak, így nem nyírja ki idő előtt az izzókat. Az meg, hogy verőfényes napsütésben is világítanak.. Hát istenem, akkor majd 10 havonta cserélem, nem 15 havonta (az emelt fényerejűt).
-
válasz
Én ezt úgy oldom meg, hogy soha nem kapcsolom le.
-
roberto211
őstag
válasz
BigBlackDog #140050 üzenetére
Érd és Batta között. Lakott területen kívül volt ja de kb 1km és szakasz ez. Oké oké tudom felkellett volna kapcsolni de fényes nappal nem nagyon szoktam.. Másik meg ezzel az erővel 10bol 9 autóst kivehetnek mert ők se kapcsolják fel.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
roberto211 #140049 üzenetére
Legalább lakott területen kívül volt ez az eset?
-
roberto211
őstag
válasz
deicide #140047 üzenetére
Engem ma megallitottak rend éber őrei. Először közúti ellenőrzésnek indult aztán addig nézegette autót amíg látta nem volt felkapcsolva a tompított fényes nappal. Kérdezi nem működik? Mondom de...
Felkapcsoltam, és azért adott 5ezres csekket mert nem volt felkapcsolva. .Persze aki vagy 130 al száguldott merci mellettem arra oda se figyeltek... sebaj. Így jártam. .
-
SzlobiG
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Declare
őstag
válasz
Szada85 #140042 üzenetére
Azt elarulod, mennyi a bünti? Erröl meg soha nem volt infom, csak mindig ezt mondtak, hogy erre figyelni kell, mert büntetik. (vagy ha belinkeled, hol lehet ezt az infot megtalalni az is jo, gondolom a levelben leirjak)
A masikra meg en azt gondolom, hogy nem fogod megszivni, mert ez nem egy fenykepezögep rendszer, hanem kamera rendszer....otthon is ugy van, hogy a büntiket, amiket kiszor a gep automatikusan a szürök alapjan, az valamilyen humanoid szeme ele kerül, ö megnezi es elbiralja, hogy jogos vagy sem es csak utanna megy a bünti. Ez esetben pedig egyertelmü lesz, hogy nem Te leszel a hunyo, hanem pont, hogy a masik.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Declare #140023 üzenetére
Tanusíthatom tapasztalati alapon, tényleg nem rossz a kamerarendszerük, és valóban figyelik is többek között a követési távolságot.
Én is most kaptam egy képeslapot tölük, pedig sosem voltam, és most Sem tartom magam agresszíven vezetönek, az írás egyébként részletes, leírják a rögzített idöpont, pályaszakasz, sebességed, illetve a távolságot, amennyi Volt az elözö autó mögött, illetve azt a távot is, amennyinek kellett volna lennie köztetek, és ez alapján megy a matek.
Én nekem 12m-rel Volt kevesebb a táv, mint amennyinek kellett volna lennie.Érdekesség, hogy a levélen van fénykép is, a rendszám csak írva van, viszont csak a vezetö arcát fotózzák ( vagy legalábbis azt a képet csatolják a levélhez ), és ez alapján kell nyilatkozni, hogy valóban Te követted-e el, vagy ha nem, akkor minden adatot meg kell adni az " elkövetöröl ".
Az egyetlen gyengeségét abban látom ennek, hogy ha Te pl haladsz a sávodban fix tempóval, és valaki a melletted haladó sávból ( a belsöböl menekül egyel odébb, vagy külsöböl kamiont, mást kezd elözni ) átsorol eléd ( aminél ugye nem nagyon szokta a másik figyelni, csak azt, hogy ne menjen neked, a távolságotokat nem ), és ekkor szaladsz át ezen a rendszeren, akkor azt Te fogod megszívni, holott semmi agresszivítási szándék nem Volt benned.
Nyilván elenyészö szám lehet ez ahhoz képest amikor a ténylegesen agresszíven tolókat kapják így le, de a lehetöség benne van. -
Something_
őstag
válasz
B-L-A-C-K #140017 üzenetére
Majd kiderul, ha megnezem a kinalatot. Azzal tisztaban kell lenni, hogy hasznalt autonal benne van, hogy kolteni kell ra. Altalaban mindig hagyni kell a vetelarra kb 20% tartalekot, mert a teljesen koltsegmentes autonal is bele lehet szaladni hibakba.
Amit most arulok BMW-t, azt 1.3ert vettem 3.5 eve. Kb semmi extra baja nem volt, szoval ki lehet fogni. Ja es kereskedotol vettem, ez volt az elso E46 amit szemelyesen elmentem megnezni. Alvazszam alapjan lekertem a felszereltseget, vittem magammal 2 BMW guru ismerost laptoppal es retegvastagsagmerovel. -
Declare
őstag
válasz
meroly #140037 üzenetére
en sem hallottam rosszakat az ujabb swiftröl. Egyik cimbimnek volt, szerette....nyilvan ebben a kategoriaban ez azt jelenti, hogy nem volt baja, relative jol fogyasztott, jol ment...ennyi. En azt nezegetnem. Többiekkel +1 a velemenyem. A polo 1,4 mocival jobb, de sokkal kenyelmesebb/extrabb nem lesz a swiftnel, viszont dragabb. A jazz jo ezert nehez talalni. Mazda meg asszem azt szoktak irni, hogy rozsdasodik mint a fene, azert nem ajanljak.
-
meroly
veterán
válasz
lenko #140036 üzenetére
Csak a megbízhatóságra értettem, de lássuk be 17-18 éves konstrukció és ugye mint tudjuk a biztonsága nulla.
Egyébként ha jól érzem az iróniát, akkor cáfolnék, mert tényleg jó, városban semmi bajom se volt vele eddig csak már apróbb motorikus hibák is jönnek elő és műszaki is lejár, már nem áldoznék rá sok pénzt.
Egyébként megfordult a fejemben, néztem is a sedanból van teljes felszereltség, lufi, klíma, stb, de attól még ugyanúgy papír. -
meroly
veterán
Hm.. különösebben nincs bajom a suzukival, mert pontleszarom a státuszt meg ilyeneket, nálam egy autó az használati tárgy. Ha az új swift is olyan jó lenne mint a régi megbízhatóság terén, nem járnék ide kérdezgetni
Csomagtartó lényegtelen, laptoptáska és egy edzős táska férjen bele.Ford Fiesta is hasonló árban van, de azt se ajánlotta még senki sem.
-
Primary92
senior tag
Veszek egy külföldről behozott autót. A forgalmi már az én nevemre szól. Minden papírt meghatalmazással intéztek. Viszont eredet vizsgálat a EU-ból behozott autóra nem kötelező. A vételárat nem fizettem ki, csak foglalót. Van értelme még az eredetiség vizsgálatnak?
-
meroly
veterán
válasz
Declare #140027 üzenetére
Hát nem tudom, az új Swiftről annyi jót nem hallottam és árban is elég magasra tartják őket.
Jazz oké, de azt lehetetlen beszerezni a környéken, mert amint felkerül egy hirdetés, már el is adták.
Yaris kicsi.
Amit most néztem és épp van a környéken az egy VW Polo, ez eddig nem volt a listán, de minden paraméternek megfelel. Vélemények?(#140028) lenko: te árulod?
(#140029) Qru: számomra autónál ez huszadrangú. Csak én használom. Sokkal fontosabb a megbízhatóság és az olcsó üzemeltetés, szerviz.
-
lenko
aktív tag
-
Declare
őstag
válasz
lenko #139962 üzenetére
Valtozhatna a dolog, ha a benzpehajto kapukat ertelmesen is hasznalnank....a nemet palyan pl allitolag brutal jo kamerarendszer van es ott figyelik a követesi tavolsagot es kiszedik az agressziv soföröket. Allitolag komoly büntiket osztogatnak.
Nem kellene ehhez sok otthon sem....elkezdenek kinyomni a bünteteses csekkeket fele olyan lendülettel, mint a gyorshajtosokat az olyanoknak, akik agressziven villognak, tolnak, szlalomoznak, belsö savban alszanak (jo ök kapjanak elsö körben figyelmesztetst)....asszem gyorsan valtozna a "moral"Amig ezzel a sebesseghatarral stresszelnek mindenkit halalba, annyit ernek el, hogy a sok idiota lelassit föuton 70 re, palyan meg 100 ra ezek elött a kapuk elött
guta tud neha megütni
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
két kérdés: szomszéd bácsika szeretne valami boltba menős autót, eladta a Vectráját, mert már nem kell akkora. Igazából olyan 3-4 kilót szánna rá, ha nagyobb bevásárlás van, azt kocsival oldaná meg és esetleg havonta-pár havonta járna vele nagyobb távokra (asszem Budapest-Debrecen táv a max). B Corsa, Citroen Saxo, Ford Fiesta/Mazda 121 mellett mit lenne érdemes nézegetni?
Másik, hogy a 2002-től gyártott Fiestáknál van egy 1,25-ös meg egy 1,3-as benzines motor. Melyik számít jobbnak? -
knoxhu
senior tag
Köszönöm a válaszokat, tippeket mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre! Persze ha van még tipp akkor jöhet.
Amit kihagytam az előző hozzászólásomból:
Érdemes évjáratot figyelembe venni?
Így 2016ban, van olyan korú autó aminél idősebbet már nem ajánlott venni? -
roberto211
őstag
válasz
knoxhu #140008 üzenetére
B és C corsa, F és g astra (600 ért már lehet kapni mivel rengeteget hoznak be s nem az arsav alja ez),suzuki swift ,ha magas építésű autóra vágysz suzuki wagonr, E11 corolla, esetleg Renault megane 1 fl.
Ha nekem kéne választani vagy egy ársáv tetején lévő b corsa vagy egy wagonr. .
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #140012 üzenetére
Vágom. Én az országot is elhagytam, muszájból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Something_ #140016 üzenetére
Nézek én minden fajtába... Párat megnéztem már, de 2 alatt ki kell fogni, jót meg 1.7-ért nem veszel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Something_ #140014 üzenetére
Aha, csak azért kérdeztem mert én is azt keresgélek már jó pár hete...
-
Something_
őstag
válasz
B-L-A-C-K #140013 üzenetére
Nincs bemaximalozalva a keret es az sem biztos, hogy az alfa lesz a vegso dontes. Jelenleg ha elmegy az autom, akkor ez all az elso helyen, habar az elmult honapokban tobb, mas auto is volt az elso helyen.
Eloszor elkezdem nezni az alsobb arkategoriat, 1.7-1.8 kozott van jopar sw. Aztan majd ha megneztem parat, akkor kiderul, hogy merre van az arra.1 es 3 milla kozott veszek autot, hitelt nem akarok es nem akarom a maximumot se rakolteni, ha van mas jobb ar/ertek/erzes aranyu.
Ha szivem szerint vennek es 5 evvel korabban lennenk, akkor E60 530D-t vennek -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Something_ #140012 üzenetére
Mennyit szánsz 159-esre?
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Sajnos elég amatőr vagyok az autóvásárlás témájában. Kis kezdő segítségért fordulnék a topik olvasóihoz.
Szeretnék tüzetesen utánajárni a nekem megfelelő autóknak, de sajnos annyi modell van, hogy igazán nem tudom hol kezdjem. Pár tippre lenne szüksége, nagy lefedésben az alábbi igen alap és kezdetleges paraméterek alapján:
- 5 ajtós
- benzin
- főként rövid távú, városi használat
- örülnék ha az ára 500 - 600 ezer körül mozognaElőre is köszönöm a segítséget!
-
gooool
őstag
válasz
Fernet #140006 üzenetére
Értem. Őket nem ismerem.
Ez nem lejáratás, egyik kereskedés sem tökéletes és nem is angyalok, elvégre profit és profit, ami a lényeg, csak nem mindegy hogy adják elő mindezt.
Mert hát az elégedett ügyfél visszajár időszakos szervizre is és akár a következőt is ott veszi meg és az az igazi elismerés és bevétel. De hát van amelyik b@szik rá. -
-
gooool
őstag
válasz
Fernet #140000 üzenetére
Látod, mondom én.
(Citroen, Ford és Nissan volt még az érdekeltség a kereskedésben, ahol melóztam, ismerős a sztori, napi szinten.
)
Ha nem titok, melyik kereskedés ez?Tsebacsi:
A szerelő megkapja a maga pénzét (normaidő alapján persze, amit a gyártó ad meg, sokszor irreális), viszont a kereskedés nem profitál belőle semmilyen téren. Ezért a nagy ellenállás sok esetben.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #140002 üzenetére
Azt elnézted tesa.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Nagyon erik az autocsere, megneztem az adott modelt mobile.de-n is, 2007 koruli 1.9 dizel regisztracios dija tenyleg majdnem 500.000 ft union belul vagy csak elutottem valamit?
Eleg durva szam egy 5000 euros autonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro