Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Copyka1
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy LG oled c5.
Pár hónapja megvan a legújabb szoftverfrissítés van rajta.Általatok és sokak által javasolt beállítással filmmaker mode-ban 4K Dolby Vision-ba egyszerűen túl sötét a kép.
Furcsaság, hogy az "Otthoni mozi" üzemmódba és a "Filmmaker"-be teljesen ugyanazok a beállításokkal az otthoni mozi sokkal fényesebb (nekem még amúgy az se elég világos).Nem tudom redditen is sokan panaszkodnak erre, de megoldást senki nem látott.
Bármiféle ötlet ? Javaslat ?
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Google OS tv-ken (pl. Sony) egy gombnyomásra előhozható a gyorsmenü, ahol +5/-5 ugrásokban állítható le-fel gombokkal a fényerő. Tehát az egész megvan pillanatok alatt....
LG és Samsung OLED TV-ken van hasonló megoldás? Vagy be kell menni a menübe és ott kiválasztgatni a dolgokat? Számomra ez egy nagyon jó funkció a Google OS-en, de az LG C8 pl. nem tudott ilyet, így a fényerő állítása sokkal macerásabb folyamat volt.
-
Szimat21
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek oled tv-t venni. Egy Samsung s90c-m volt. Amin gondolkodok az az S95F és az LG G5. Melyiket ajánlanátok? Pc gaming,Pc monitor, Ps5, Streaming 4 k tartalmak, 4 k Filmek. Ezekre használnám. Elsősorban a tapasztalatok érdekelnének és hogy mit javasolnátok.Nagyon köszi a segìtséget
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretném lecserélni az Lg G3-masomat és -most úgy tűnik- maradnék a márkánál. Érdemes várni a G6-ra, valóban olyan nagy ugrás várható, mint amire a CES-en utalt a cég? -
Pierre75
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Router beállításokat néztem meg újra cca 1 hónappal később és úgy emlékeztem, mintha korábban nem lett volna a csatlakoztatott eszközök között a c3 míg nem kapcsoltam be a tv-t...Junior19
Megnézem, lehet az firmware update után vmi beállítás elállítódott. Köszi! -
alaves
addikt
válasz
jantaz
üzenetére
[link]
- telekom android box: 2160p50Hz/10bit/4:2:0, Képfrekvencia illesztés: be, Adaptív HDR
Hangkimenet > 'Soha ne haszn. térhat. hangzást'
- ps5: TV-n játékmód: be, játék képmód filmmaker szerint beállítva
TV-n HDR játék kérése/manual-ja alapján:
Beáll. > Kapcsolat > Játék mód beáll. > Szakértői játékkép
- Játék HDR: ki > HDR-tónusleképezés: statikus
- Játék HDR: alap > HGIG (HDR-tónusleképezés: statikus)
- Játék HDR: haladó > HGIG (HDR-tónusleképezés: aktív)
- HDR10+ game: ki > HDR10+ kikapcsolása
- HDR10+ game: alap > HDR-tónusleképezés: statikus
- HDR10+ game: haladó > HDR-tónusleképezés: aktív -
esicyhun
tag
Nem biztos, hogy fog működni, nekem a C8-am volt igen válogatós, 2 db "kínai" TW headsetem is volt amivel problémás volt: az egyik egyáltalán nem csatlakozott, a másiknál pedig borzastó rossz volt a hangminőség. Vettem egy Sennheisert és azzal szépen működik. Saját tapasztalatom szerint az LG kényes BT headsetekre.
-
alaves
addikt
válasz
the.odzsy
üzenetére
chatgpt:
Ha az Haylou S40 és az LG OLED55C5 közötti Bluetooth-párosítás nem működik, akkor ez általában nem a fejhallgató hibája (mivel az más eszközökkel — okostelefonnal, laptopokkal — normálisan párosítható), hanem konfigurációs vagy kompatibilitási okokra vezethető vissza.
Mit kell ellenőrizni először
1. Fejhallgató párosítási módba helyezése
Kapcsold ki a S40-et, majd tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot 5 másodpercig, amíg a LED villogó kék/piros módba nem vált (párosítási mód).
2. LG TV Bluetooth menüje
A TV főmenüjében menj a: Beállítások → Hang → Hangkimenet → Vezeték nélküli hangszóró / Bluetooth-eszközök menüpontba.
Itt kapcsold be a Bluetooth-keresést, és várd meg, míg a “HAYLOU S40” megjelenik a listában, majd válaszd ki.
👉 Fontos: az LG TV Bluetooth audio funkcióját külön kell aktiválni a TV hangkimenetén belül, különben nem látja a headsetet.
További gyakori okok, ami miatt nem kapcsolódik
📌 1. Más eszköz már párosítva van
Ha a fejhallgató már automatikusan csatlakozik egy másik eszközhöz (pl. telefonhoz), akkor nem lesz látható a TV-n.
➡️ Kapcsold ki vagy felejtsd el a S40-et a másik eszköz Bluetooth-beállításaiban, majd próbáld újra.
📌 2. TV Bluetooth nem reagál
Néha a LG TV Bluetooth modulja belassul vagy nem reagál rendesen a párosítási kérésekre — ezhez sok felhasználó TV újraindítást vagy teljes áramtalanítást javasol (TV kihúzása 1–2 percre), majd újrakezdés a párosítással.
📌 3. Firmware frissítés szükséges
Bizonyos LG modelleken előfordulhat, hogy a vezetéknélküli audio támogatás (vagy Auracast Bluetooth LE Audio) csak frissített szoftverrel működik stabilan.
➡️ Frissítsd a TV webOS-ét, ha van elérhető frissítés.
Ha továbbra sem működik
🔹 Kompatibilitási korlátok
Néhány LG TV modell (különösen régiek vagy bizonyos régiókban) nem támogatnak minden Bluetooth headsetet, vagy csak Bluetooth 5.3 LE Audio / Auracast módon működnek — és ha a headset nem támogatja azt a profilt, nem fog párosodni.
(Ez nem gyakori a C5-nél, de technikailag előfordulhat, hogy a TV valamilyen Bluetooth profilt részesít előnyben.)
🔹 Bluetooth adaptor
Ha semmilyen módon nem megy a TV-vel, akkor külső Bluetooth audio adapter használata a TV optikai kimenetén vagy 3,5 mm-es kimenetén keresztül stabilabb megoldást ad, mivel ez a TV-hez külső „Bluetooth hangkimenetként” működik.
💡 Gyors tipp: Kapcsold ki minden más Bluetooth eszközt (telefon, laptop stb.) a környéken, és csak a Haylou S40-et próbáld párosítani a TV-vel — ez gyakran megszünteti az interferenciát vagy automatikus csatlakozási ütközéseket. -
Sasi001
őstag
Soha nem foglalkoztam vele, de ha jól emlékszem van talán valami gyors indítás ami kikapcsolható, de szerintem nincs értelme. Bekapcsolásakor lassabban épül fel minden.
-
Pierre75
senior tag
Ki van kapcsolva a tv, mégis a router beállításában csatlakoztatott eszközként szerepel. Ez a tv energiabeállításai között módosítható, hogy ne fogyasszon ha nem kell? Lg c3
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
jantaz
üzenetére
Üdv!
Van egy LG oled55c41la és egy oled48c51la készülékem. Vettem egy Haylou S40 fejhallgatót, amit nem tudok párosítani egyikkel sem. Nem látják a tv-k. Van egy Haylou S35-öm is azt annak idején nagy nehezen sikerült a nagyobb tv-vel összekapcsolni. Van ennek valami trükkje esetleg?
-
jantaz
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozok egy Samsung 55s95F típussal, szeretnék kérni egy jó kép, hang beállítást telekom android box, ps5 játék módhoz.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
Zoli -
KD6-3.7
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az esetleg nem bolondithatja meg a pixeleket hogy pl ps5 játék inditásnál mindig el megy a kép? Mert hdr, vrr, meg mindent bekapcsoltam rajta.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
A pixel.frissitea jo ötlet, hátha megoldja. Ha nem akkor gari
vagy ha benne vagy a 2 hetes elallasban akkor allj el a vásárlástól, az sokkal egyszerűbb. -
nincsnév007
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
Holnap megprobálom.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pixelfrissítést nem lehet ráküldeni?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha van meg gari akkor gari.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha mas filmnel es forrasna is lott van akkor hiba bizony.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok!
Nem találok megoldást, talán itt valaki tudja a megoldást.
Adott egy LG OLED65C9 TV. LAN kábelen csatlakoztatva, frissített szoftver 05.50.00 Működött eddig minden applikáció Netflix, Skyshowtime, RTL+, HBO, Disneys+. Nem akart frissülni az RTL+, HBO, skyshowtime ezért letöröltem az RTL+ applikációt. Ujraindítottam a Tv-t , áramtalanítottam, de nem tudom feltelepíteni újra. Ott van megtalálom az applikációk listájában, bemegyek rányomok telepítés eltelik 3-4 perc majd kiírja " az alkalmazás nem telepíthető, próbálja újra". LG content store-ból próbálom, más forrást nem is ismerek hozzá. Valaki tud ebben segíteni? -
nincsnév007
addikt
köszi sikerült
hát nagyon fura a menü csak samsung után
samsung soundbarom van azt be lehet állítani hogy a tévé távirányítója tudja kezelni a hangot? mert a samsung távírányító tudta. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
captainnemo
üzenetére
meleg40 hidegebb. 2024-hez meleg50 kell.
-
eL Geri
őstag
válasz
captainnemo
üzenetére
Szerintem a B4-nél még meleg 50 kell.
(Gondolom a legfrissebb WebOS frissítésnél is?!) -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha nem tapad vissza akkor a saroknál finoman megkezdett a fóliát aztán mar jonni fog.
-
eL Geri
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tapaszd vissza a szélére, és próbáld meg ismét. Pár ilyen próbálkozás kellett többünknek is, hogy elinduljon.
-
nincsnév007
addikt
csatlakozok egy lg c5-tel.
minden jó, egyedül a fóliát hogy lehet le szedni a képernyőről sérülés mentesen? mert az a kis piros kis cetli csak lejött de a fóliát nem szedte le. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
captainnemo
üzenetére
Amikor ez a video készült akkor sem hdr , sem pedig dolby vision esetében nem volt filmmaker kepmod.
Most mar érdemes azokat választani.
Illetve a 2025os modellektol kezdve szinhomerseklet meleg40 a helyes nem meleg50 -
captainnemo
senior tag
Én az alábbi videó alapján állítottam be a tv-t (LG OLED77B42LA). A beállítás során sok tapasztalatot levontam, de nyilván ez érdektelen, nem untatom a társaságot.
https://www.youtube.com/watch?v=mxN_lL3YrU8
A fenti javaslatokat magam is hasonlóan csináltam volna, eltekintve egy két dologtól.
Kíváncsi vagyok, ki mennyire tér el attól amit a videó javasol.
-én lehet magamtól nem vettem volna le az élességet 0-ra
-filmmaker/mozi mód elgondolkodtató, melyiket válassza az ember, érdekes a videót készítő hdr módban nem a filmmakert állítja be, de én azt tettem
-az oled-pixelek fényerejét én magasabbra állítottam SDR esetén, mint a videó, hagytam 80-on -
-
Partz
senior tag
Valaki meg tudja mondani Samsung S90F (qd-oled) SDR gyári Filmmaker mód / Peak brightness off, milyen értéken legyen a brightness a 100-120 nit körüli referenciához?
Találtam egy videót avforumon, nekem kicsit hihetetlen a 3 baromi sötét.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo
üzenetére
Mert a EDID által létesített kapcsolat ilyen, néha egy eszközcsere megbontja a megszokott kapcsolati rendet. Az AVR megszokta az előző TV-t és nehezen tudta elengedni, ez ilyen. Ha sokat tesztelsz, akkor ez nem merül fel, mint probléma. Én már túl vagyok elég sok gyári visszaállításon.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo
üzenetére
A dune media lejátszó bitstream hangja sajnos nem megy ki erarc-on, csak az apple tv multi pcm hangja.
- A TV hangbeállításait nézd át, a módok között váltogass, hogy melyiket tudja átvezetni. -
captainnemo
senior tag
Vásároltam egy LG OLED77B42LA tv-t. Ez az első oled tv-m, és tudom belépő kategória de elégedett vagyok a képminőségével.
Viszont sajnos az örömbe, ürüm vegyült, mert valahogy az erősítő videó jelt nem hajlandó "megenni". Nem egy ősrégi darabról van szó, onkyo tx-rz50. Az erősítővel tuti nincs baj, hiszen már több tv is volt mögötte, és közvetlen előtte is működött vele a hisense előd. Valami generális bajuk lehet egymással, mert a tv menüje sem működik, pedig annak kéne.
Egyelőre kínomban belevezettem minden forrást a tv-be és earc-on megy ki az adat az erősítő felé. Ha nincs erősítő a láncban szépen működik minden. A dune media lejátszó bitstream hangja sajnos nem megy ki erarc-on, csak az apple tv multi pcm hangja.
Tapasztalt valaki ilyesmit?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem is kell.
-
-
alaves
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Ha egyforma a tesztábra a két forrásról, akkor szerintem minden más anyagnak is egyformának kellene lennie szaturáció vonatkozásában, nem lehet fakóbb. Nézz meg pl. egy játékot 15-ön, amelyet játszol és hasonlítsd össze ugyanazt egy gamer youtuber videójából származó képpel (nyilván akkor mindkettő SDR vagy HDR legyen azonosan).
-
KD6-3.7
őstag
Olvastam, hogy a napfény kifakítja az OLED-et. Ez akkor is érvényes, ha ki van kapcsolva?
Eszembe jutott, hogy azért, ha dolgozunk akkor napközben a redőnyt nem mindig húzzuk le igy jó pár órán kaphatja a napfenyt. Ez tökre fogja tenni? -
KD6-3.7
őstag
Samsung ezen modelljeire nem vonatkozik az "out of box" jó képbeállítás?
LG-nel mindenhol olvasom (tesztek) hogy gyárilag közel tökéletes a képe. -
bmakszim
őstag
válasz
alaves
üzenetére
A PS5 youtube lejátszójában valóban az utolsó 3 piros és kék oszlopnál már nem vehető ki különbség, csak ha 15-re leveszem a színt. De összességében viszont így sokkal fakóbb a kép, mint a tv saját youtube appjában. Nem lehet, hogy csak a PS5 kimenete veszít el adatot?
-
alaves
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Kókler munka, de nagyjából ellenőrizni tudod, hogy játék módban a szaturációt mekkorára kell állítani, hogy filmmaker szerinti legyen (persze ha ez a cél), a játék képmód minden opcióját a gyári filmmaker szerint állítva. [link] 1 perctől megnézed a TV yt app-al (filmmaker-ben), átkapcsolsz konzolra (játék képmód) és ott is lejátszod, összhasonlítod, a jobb oldalon az utolsó két színoszlop között is kell lenni elkülönülésnek, addig állítod a játék módban a színt, amíg kb. egyforma lesz a filmmakerrel. Elvileg HDR-nél is ez lesz a helyes.
-
alaves
addikt
válasz
Sefi84
üzenetére
Szinte biztos, hogy helytelen eredményre vezet, mert a QD-OLED kijelzők sem egyformák. HDR-nél látszik, hogy color 25 --> 21, mert a custom BT.2020 miatt túlszaturált lenne. Gyárilag, egyedi kalibráció nélkül color: 25/ auto/DCI-P3 helyesebb kell hogy legyen, a fehéregyensúly értékek pedig egyedileg, kizárólag ahhoz az egy db TV-hez jók, amelyet kalibráltak.
SDR-ben kicsit 100 nit felett használom (brightness:30), kontrasztot ált. 38 alá nem kell vinni, de jó a 45 is ha nem színeződik el sehol a kép. A custom bt.709 itt is kicsit túlszaturált lesz, auto-n jobb. Fehéregyensúlyt itt sem piszkálnám.
A gamma/EOTF-et is 0-ról nem állítanám el. Jó az ST.2084, és BT.1886 is (nem kell belőle 2.4-et faragni).
De ha úgy látod, hogy nálad rendben van, akkor használd ahogy tetszik egészséggel. -
-
Sefi84
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Ezt próbáltad már?
Latest S90C/S89C FMM/MM HDR Settings Recommendations
Brightness: 50
Contrast: 50
Sharpness: 0
Color: 21
Tint: 0
Contrast Enhancer: OFF (Invalidates all CMS adjustments and wrecks color accuracy demonstrated in results)
HDR Tone Mapping: Static (or Active for bright viewing environments, though will adversely impact accuracy)
Color Tone: Warm 2
White Balance: It is advised to apply just +4 to red, blue, and green offset under White Balance>2 Point on all sets to adjust for -1 ST. Note: Other Gain WB settings not recommended to copy as they are panel specific adjustments. 2PT WB RG X GG X BG X RO 4 GO 4 BO 4
Gamma: ST.2084
ST: -1 (Grayscale adjustment used in conjunction with +4 RGB Offset sweep, mileage may vary per panel on this adjustment)
Shadow Detail: 0
Color Space Settings: *Custom (BT.2020)
Peak Brightness: High
*Custom BT.2020 CMS
Red 32/68/33
Green 87/50/34
Blue 61/61/86
Yellow 50/50/50
Cyan 100/50/50
Magenta 70/85/95
AP512 S90Cs (some 55 and 65" models) only require Contrast 49 with no offset adjustments. Link to instructions to check ANA_PEAK (AP) at bottom of post.Reference (100 nit 2.4 Gamma) FMM SDR settings recommendations for dim to dark room viewing.
Brightness: 27
Contrast: 36
Colour: 25
Tint: 0
Contrast Enhancer off
Colour Tone: Warm 2
Gamma: BT.1886
Bt.1886: -1
Colour: BT.709 l/Custom
Red R68 G62 B52
Green R53 G50 B55
Blue R54 G46 B59
Yellow R50 G50 B50
Cyan R50 G50 B50
Magenta R50 G50 B50
Peak Brightness: Off
Note: Brightness 47, Contrast 38 (160 nit 2.4 Gamma) for bright room viewing. -
alaves
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Egyébként tényleg alaptétel, hogy nézze úgy mindenki ahogy neki tetszik. Én már 1.meleg-nél is látom, hogy kékül a fehér. Lényeg az, hogy minden eszköz d65-re van kalibrálva, még a sportközvetítéskor használt kamera is, ezért is értelmetlen számomra pl. a sport képmód (LG) más színhőmérséklete gyárilag (+felhúzott élesség, stb.). Illetve még borzasztóbb a játék módok hideg színhőmérséklete (pl.RDR2 is elég furcsa hideggel).
Pl. QD-OLED kijelzőn (nem kalibrált) HDR10, white-c940.mp4 10% ablakban:
- 2.meleg: szép, majdnem d65 fehér
- 1. meleg: alig észrevehető rózsaszínes-kékes fehér
- normal: kékes fehér
- hideg: lilás-kékes fehérJa, és a Samsung játék mód majdnem duplázott (25 --> 15) színszaturációja a hab a tortán.
-
alaves
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Az általad készített képek a kijelzőn lehetnek teljesen azonosak a környezettel, de nem feltétlen, mert a d65 az átlagos, felhős égbolt melletti nappali fényt (eloszlást) reprezentálja Nyugat- és Észak-Európában. Egy vagy több időpillanatban lehet ilyen, de egészen más is, csak nincs jobb megoldás.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
gurus
üzenetére
Nekem nincs szükségem soundbarra, van egy rendes hifim. De azért köszi.
A G5 nekem is közelebb áll a szívemhez, mint a C5, de nagyon nagy az árkülönbség és viszonyla keveset TV-zek. Persze olyankor viszont szeretek minőségi képet látni, erre viszont lehet, hogy a C5 is elég lenne.
Nyilván mélyebb pénztárca esetén fel sem merülne ez a kérdés...de hát ez van, sajnos manapság minden nagyon drága... -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bmakszim
üzenetére
Nekem jobb muszeroemm vannak mint rtingsnek. Es nem szabad elfelejteni hogy másik régió, en altalaban mindig mast merek mint ok.
Van bőven tapasztalatom matekkal tudom miről beszélek, messze nem szinhelyesek.Hiába fotózol az teljesen fals, nem azt kell nezni. Vannak referencia videók azt kell megnezni. De ha meg nem láttál valoban kalobralt mijelzot akkor úgysem tudod hogy kell kineznie.
Gyarilag pedig a meleg2 van a legközelebb a termezswteshez, a többi nagyon messze van tole.
Egybekent meg amit mertek azon a macen, semmi extra, ma mar szinte bármelyik mibcsi hozza ezt.
Amúgy se a máshoz hasonlítsd mert azon telejsen mas a gamma, az meg nagy hatassal van a szinekre, macos szín menedzsmentet katasztrófa videós szempontból.
Macen soha nem fogod latni azokat a színeket mint egy szinhelyes grading monitoron, hacsak nincs külön monitorizlao kartya hozza vagy deidkalt lutbox ami teljesen megkeruli a macos hulyesegeit. -
bmakszim
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
"A maced sem kalibralt ám, hatalmas városi legenda, hogy az mennyire pontos."
Szerintem nekik megvan a megfelelő műszerük:
"The Apple MacBook Pro 14 has superb color accuracy out of the box. The color and white balance inaccuracies are extremely minor and aren't visible to the naked eye."
https://www.rtings.com/laptop/reviews/apple/macbook-pro-14-2021
"Ha kíváncsi vagy mi van közel a valósághoz akkor meleg2 szinhomersekletet választasz gyari beállítással."
Amúgy azt használom. Csak, hát a szemem mást mond.
Elég csak lefotózni a tv környezetét, majd megnézni a tv-n az eredményt. Hát, a gyári+meleg2 is elég távol áll a valóságtól. Annyit nem torzít ám a kamera, mert a Macen ugyanaz a kép viszont nagyon is valóság közeli.
De nincs kizárva, hogy csak én fogtam ki egy vacak példányt. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bmakszim
üzenetére
A maced sem kalibralt ám, hatalmas városi legenda, hogy az mennyire pontos. Erdemes ramerbi egy drahabbb uszerrle es lesz meglepi.
Samsunganl a normal szinhomerseklet nagyon hideg ahogy elottem is irtak. Ha kíváncsi vagy mi van közel a valósághoz akkor meleg2 szinhomersekletet választasz gyari beállítással.Annyira messze van ez az "igazságtol" mint mako jeuzsalemtol

Persze ha tetszik akkor használd igy, nincs ezzel semmi baj. De szakmai szemmel nézve no comment a dolog.
-
gurus
aktív tag
válasz
Gorgonka
üzenetére
Panasonic szervizzel ha még nem találkoztál ennek örül
LG szerviz rögtön jön és korrektek, előzőre ez nem mondható és akkor még nem írtam le milyen sze......
De ettől függetlenül ki gyártja a Panasonic prémium oled kijelzőt? ki ad 5 év garanciát?
Én messzire kerülném őket. Már régES-RÉG a múltjuk tartja őket piacon nem a szolgáltatásuk és a termékük -
bmakszim
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Hát azt én se gondolom, hogy tökéletes lenne, de nagyon nincs messze az igazságtól sem. Alapból elég szar, túl hideg, a normál módú fehéregyensúly. Így viszont nagyon közel van a híresen színhelyes, gyárilag kalibrált laptopom kijelzőjéhez.
Kíváncsi volnék, ha valakinek van gyárilag kalibrált TV-je, vagy ilyen műszere, nála azzal összehasonlítva mit eredményez. -
bmakszim
őstag
Mi a vélemény a Samsung TV-ken lévő Smart Calibration funkcióról? Ez elvileg a mobiltelefonod kameráját használva állítja be a fehéregyensúlyt.
WOLED S90F-en próbáltam. Műszerem nincs, de a mini LED kijelzős MacBook Promhoz nagyon hasonló képet eredményezett Normál színtónust használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megpróbálom az általad leírtakat.

hát nagyon fura a menü csak samsung után

LG szerviz rögtön jön és korrektek, előzőre ez nem mondható és akkor még nem írtam le milyen sze......