- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Videokártya hőmérséklet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, és már nincs play, pause gomb, a legújabbról lemaradt a forrás gomb is, és a számgombok is.
-
hunspikey
őstag
válasz
eL Geri #113015 üzenetére
Én ezt amit írsz sosem tapasztaltam, pedig amúgy én is így gondolnám jónak. Illetve tulajdonképpen mi a bréért nem lehet ezt konfigolni a menüben? Van már az összes tetves streaming szolgáltatónak dedikált gombja, de persze erre az alap funkcióra nincs gomb a TV távirányítón - pedig mekkora lenne?
-
eL Geri
őstag
válasz
hunspikey #113014 üzenetére
A CEC miatt legtöbb helyen így szokott lenni… de utálom. Nem mindig akarok erősítőt használni.
És a régit TV-mnél és eddig a G4-nél is, ha lekapcsolásnál előbb az erősítőt nyomtam ki, majd a TV-t, akkor nem kapcsolt be az erősítő a TV bekapcsolásánál.
Na ez lett most más -
eL Geri
őstag
Megjött nekem is egy TV frissítés.
Az alanyok: LG G4 + Denon 1800Eddig nem kapcsolt be az erősítő, csak amikor én akartam, akkor kapcsoltam be az erősítő előlapi gombjával.
De most már mindig bekapcsol, amikor bekapcsolom a TV-t.Jól sejtem, hogy jelenleg ezt nem lehet megszüntetni?
-
salapp
addikt
Tud valaki segíteni, elérhetőséggel Mr. Gritto Sony promoterhez?
-
KTTech
veterán
válasz
munky #113003 üzenetére
Nem ilyenem van, de kisebb, hasonló IKEA-s TV állvány. Nem bírta a 65-ös plazmámat, recsegett alatta, rögtön le is vettem és ment fel a falra, a TV állvány meg maradt a center alatt a bejátszókkal és az erősítővel... az asszony meg örült az extra helynek a tetején a különböző díszítő kacatoknak. Ha nem akarod falra tenni, vannak polcos konzolok amik a falat "helyettesítik", akár 75-100kg teherbírással. Ilyesmik. A TV méretet nem kell figyelni ezeknél, csak a teherbírást.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
munky #113005 üzenetére
Nem tudom a függőleges lapok mennyit bírnak, illetve mennyire tud oldalra "kicsavarodni" a bútor. Az a baj, hogy a faroslemez is két részből áll, aminek amúgy sincs sok tartása, mert egy résben fut, úgy rögzül.
Meg például a műanyag talpakat nem csavarnám be, hanem felragasztható filcet tennék sűrűbben. Feltéve, ha nem szőnyegre megy.
Rövidtávon valószínű bírni fogja, de hogy meddig, arról foglalmam sincs. Én annyira nem bízom ezekben hosszútávon. Legalábbis így túlterhelve, és gondolom az alsó részébe is pakolnátok, mert elég hülyén nézne ki ennyire üresen.
-
munky
őstag
válasz
ρσгτσ #113004 üzenetére
Igen, maga a bútor 180 cm széles, a TV talpa pedig 120 cm. Csak emiatt merült fel bennem egyáltalán a dolog, mert így azért alá lenne támasztva. Egyébként szétnézve a közismert - szériában gyártott - bútorokat áruló cégeknél, szinte minden hasonló állvány 20-30 kg maximális teherbírással van hirdetve.
-
-
munky
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki IKEA BESTA TV állványon használja TV-t?
Leírás alapján max 25 kg a terhelhetősége. A TV-m súlya meg 43 kg lenne, de nem szívesen tenném falra.
Gondolom ezeket az értékeket inkább lefele lövik, hogy kevésbé legyenek számonkérhetőek, de azét erős fenntartásaim vannak. Jól jönne, ha valakinek lenne személyes tapasztalata.
-
-
Mankó
veterán
válasz
huberpe #112973 üzenetére
Az Xbox Cloud teljesen felejthető élmény. LG G3-on próbáltam wifi 6-on, kábelen, 1080p 30 fps. Csúnya grafika, minimális késleltetés, játszható, de inkább csalódás. Nagyon nincs még kiforrva.
Viszont az LG streaming week-ben található Blacknut kellemes csalódás. Appként fel kell telepíteni és regisztrálás nélkül is pörgetheted a kínálatot. Metro 2033 Exodust próbáltam, full hd 60 fps, tükör tiszta graf, akadás mentes. Játékon belül van settings lehetőség, 4k-ban azért már be bereceg. Sokkal jobban, szebben, élvezetesebben futott a Metro, mint az XCloud alatt a Wrc.
Plusz 1 előny, hogy ingyen tehetsz vele egy próbát, bármelyik játékkal enged 30 percet játszani. 400+ játék, az XC-ben kevés a játék is. Előfizuban is csak a fele az XC-nek. -
hunspikey
őstag
válasz
MaxxDamage #112997 üzenetére
Az egy stand by tartalom detektáló algoritmus, ami leveszi a fényerőt - pont azért mert tudja hogy úgy hagytad. Semmi köze a melegedéshez inkább az inaktivitáshoz. Sajnos volt olyan FW bug a régi c9-cx szériáknál, hogy túl agresszív volt ez az algoritmus és pl hosszabb sötét jeleneteket nem detektált elég stimulusként és még lejjebb vette a fényerőt - na így lett az 1 nites trónok harca éjszakából 1 perc után 0,2 nites trónok harca pitch black hibrid
-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Amennyiben a maximum méret, amit tudok venni, az 55", akkor az LG C4, vagy a Samu S90D lehet jobb választás?
Közepesen sötét szoba, csak én nézem, és szemből, PS-hez is használom (de nem e-sport tételekre), kábeltv szinte sosem, csak az összes elérhető streaming platform.
Köszi!
-
válasz
Krisztián42 #112981 üzenetére
Szia,
Én hasonlót akkor vettem észre, mikor laptopot használva nem vagyok a TV előtt (nincs kikapcsolva) és mikor jövök vissza, akkor a fényerő kb. a fele (se) de az egeret mozgatom és már 100%-os a fényerő (amire van állítva) de ez lehet más mint amit te tapasztalsz és teljesen jó is így...
-
hunspikey
őstag
válasz
Tizedespont #112991 üzenetére
A teljes G széria hűtött mint a Sony-k. Szóval nem találkozni ilyesfajta fényerő csökkenéssel normál használat közben. Asszem Vincent tesztelte, ha jól emlékszem max SDR fényerőn végül is 15 perc után el kezd csökkenni, de felejtős, mert ilyen tartalom nincs.
-
válasz
Krisztián42 #112993 üzenetére
Illetve valószínűleg az MLA technológia is lehetővé teszi, hogy különösebb melegedés nélkül hozza a nagyobb fènyerőt.
-
Krisztián42
lelkes újonc
válasz
Tizedespont #112991 üzenetére
Nekem c4esem van, én sem veszem észre a fényerő csökkenését. Egyébként érdekes, és egyben logikus is, hogyha hűti a hátát a tv-nek akkor kissebb mértékű a fényerő csökkenése. Lehet ezt mi szabad szemmel nem is vesszük észre. Mindenesetre érdekes, hogy g sorozat fényereje is azért nagyobb mert hűtőbordával hűtik az oledeket így nem melegednek fel annyira, hogy a fényerőt a tv lejebb vegye. Ez által tartom logikusnak.
-
SafE84
tag
válasz
Fox Mulder #112987 üzenetére
A gyerek "lenyúlta" a konzolt, emiatt vagyok kénytelen TV-n játszani néha
-
Tizedespont
újonc
válasz
Krisztián42 #112981 üzenetére
Én a G2-esen hasonló fényerőcsökkenést nem tapasztalok.A készülék hátoldalán hűtőbordák vannak,talán emiatt
Nemtudom. -
Rewmac
aktív tag
válasz
Roland861010 #112988 üzenetére
A box a háttérben is lefrissíthetett ahogyan a TV is.
Nekem is volt ilyen egy régebbi C1-et teszteltem a napokban. 2 napig nem ment a SimpleLink és a CEC. A pixelfrissítés után meg magától helyrejött.
-
huberpe
aktív tag
köszi mindenkinek az xbox véleményeket! az lesz tényleg a legjobb, ha kipróbálom.
-
válasz
SafE84 #112982 üzenetére
Attól függ honnan nézed, hogy negatív vagy rosszabb.
Ha egymás mellé rakod a konzolt az alkalmazással akkor lénységes a különbség ez szemmel látható.
De felesleges összehasonlítani mert a konzol kb. 500Eur az alkalmazás meg ingyenes csak egy kontroller kell.
Az meg, hogy ki mit mond rá, hogy ez teljesen jó vagy teljesen sz.r az full relatív én pld konzol mellett eszembe sem jutna használni, főleg egy oled tv-n, de kisebb kijelzőkön simán élném. -
Rewmac
aktív tag
válasz
Roland861010 #112984 üzenetére
Nekem is csinálta már az s90c, de még a G2 és a 908+ is. Ha rendszeres akkor lehet a box teljes kikapcsolása bezavar a rendszernek vagy volt T-Home box frissítés.
Szoftverfrissítés automatikusra be van kapcsolva a TV-n? Az még okozhat ilyet.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #112984 üzenetére
A Telekom androidTV box-ot soha ne kapcsold ki (ha néha lefagy, akkor áramtalanítás).
Telekom androidTV box beáll.: HDMI-CEC:ki; képernyőkímélő: backdrop/2 óra.
S90D: HDMI kiterj.bem.jel:be; HDMI-Anynet+:be. Ha észreveszed, hogy a táv. a TV menü vezérlésnél már néha nem működik, akkor tedd töltőre (min. félévente). -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Adott egy S90D egyik napról a másikra elfelejtette a távirányítója a Thome beltér egységét vezérelni.
Plusz a beltéri nem küldte át a hangot ( bekapcsoláskor egy pillanatra volt hang).
Azóta a beltéri újra lett indítva a Thome appok újra telepítve az eszközön és újra is parositottam.Valakinek ötlete?
A TV-t nem piszkálnám. -
SafE84
tag
válasz
Fox Mulder #112980 üzenetére
Tiszta volt amit írtál, csak nagyon negatív. Ezért írtam, hogy annyira azért nem rossz, simán játszható. A többit meg azért, mert ha neki számít az FPS vagy a felbontás, akkor ez nem neki való.
-
Krisztián42
lelkes újonc
Sziasztok!
Pontosan nem tudom megmondani melyik angol oldalon láttam, de elgondolkodtatott a dolog. Persze csak elméleti síkon.
Azt tudjuk, hogy az oled tv fényerő esik kb 5perc után pl 1000nitről lemegy szép lassan 700nitre pl.
A srác 4db usb ventilátort(pc) rakott a tv hátúljára, és elmondása szerint mérései alapján 1000nitről tartotta a tv a 850-900nitet. Vajon ez a megoldás tényleg működhet?
Azt hiszem egy c3 lg tv-vel csinálta, és 30perc után is tartotta a tv a 850-900nit közötti fényerőt. Én kételkedek benne, bár logikusnak logikus lehet a dolog. A kételkedésem azért van mert a tv hátúlja teljesen zárt, így max pár fokot lehet, hogy tényleg hoz, de ahoz nyitott vagy lyukas hátlap kellene. Véleményeket szivesen veszem. -
válasz
SafE84 #112978 üzenetére
1gb net vagyis ez nem nem probléma, a válaszom pedig arra irányult ha visszaolvasol, hogy a kolléga említette, hogy nem tudja konzolhoz képest milyen a minőség mert nincs neki ezért írtam, hogy ahhoz képest rosszabb a kép és az irányítás, ehhez nem kell az általad említett “fps huszárkodás vagy pixelszámlálás” mert nyilvánvaló a különbség.
Nem mondom, hogy rossz mert applikációhoz és cloud-hoz képest teljesen jól megy és akinek ez elég az jól el lesz vele. -
SafE84
tag
válasz
Fox Mulder #112976 üzenetére
Hát nem tudom... tegnap egy nagyon jót Doom-oztam, nem vettem észre semmi extra problémát. A kép kásásodása és a lag is szerintem net függő, nekem nem volt problémám vele (persze nem volt 4K ez tény).
Nyilván FPS huszároknak, meg pixelszám fuggőknek sosem lesz jó, ez is érthető. -
ρσгτσ
addikt
válasz
huberpe #112973 üzenetére
Jól használható, de a net és a kiépítés minősége kritikus tényező. Én pár száz órát nyomtam már úgy is, jellemzően autós játékokat. Van némi késés, de nem vészes. Viszont emiatt multira nem ajánlott, pl. CoD és hasonlókra.
Egy próbát megér, hogy nálad mennyire jó, de alapvetően nem vált ki egy konzolt.
Szerk.:
LG -n csak röviden kipróbáltam, jellemzően telefonon vagy Samsung TV -n toltam. -
-
Linkh
tag
válasz
Nasuto #112972 üzenetére
Nekem c4 van. Gondolom annyira nem általános probléma,mert a neten is csak egy reddit posztot találtam róla, ott a srácnak Samsung tv-je van és ott se tudták, hogy mi lehet a megoldás. Próbálkoztam itt mindennel, reseteltem a tvt, csináltam másik LG felhasználót,de semmivel se működött. Mindegy akkor marad a tv böngészőn keresztüli játék.
huberpe: akiknek van Xbox azok annyira nincsenek elájulva tőle,nekem nincs és nem is volt Xbox, igy nem tudom összehasonlítani,hogy mennyivel csúnyább ,így a játék. Nekem egyébként nincs gond a grafikával, viszont én ethernet kábellel játszok,mert wifin keresztül nagyon szaggatott. Ilyen 1-2hónapos próbára szerintem simán elmegy...végignyomhatod a Doomot. -
-
Linkh
tag
Üdv! Lehet egy kicsit off: van, aki használja az Xbox CloudGaming-et? Nekem rájött egy frissítés és azóta nem tudom használni, nem enged belépni. Nekem LG van,de olvastam,hogy valakinek Samsung tvn is hasonló gondja van. Laptopon, telefonon simán be tudok lépni,de tv appon nem. Próbálkoztam, hogy reseteltem a tvt,de ezután se működik. Gondolom annyira nem általános probléma,mert neten nem találtam semmit erről.
-
szkutyi
addikt
milyen sokan vannak itt állandóan szerviz élménnyel az emberek, azt érdekes még mindig üres az osszefoglalóban lévő táblazat...(Csak 1 van.)
Pedig aztán jól jönne sokaknak..ki lehetne szűrni a problémásabb szervizeket.. -
torma1981
veterán
válasz
anderledani #112959 üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz
anderledani #112959 üzenetére
Smart Features - TV Controls
-
Rossi
addikt
Új G4-nél majdnem be….tam, amikor megláttam, hogy függőleges csíkok vannak a képernyőn.
De utánaolvastam, oled sajátosság, pixeltiszítás kell, azóta jó is.
Ezt menni időnként kell megcsinálni?
-
torma1981
veterán
válasz
anderledani #112955 üzenetére
-
Sasi001
senior tag
válasz
És kapcsol valamit?
-
alaves
addikt
válasz
Akkor mikrofon kapcsoló on/off.
-
alaves
addikt
válasz
anderledani #112953 üzenetére
Az nem kapcsoló, hanem patent.
-
alaves
addikt
válasz
anderledani #112951 üzenetére
Ha nem működne a táv.: 3 mp-ig nyomni > on/off, csat fel/le, hang fel/le, forrásváltás
-
anderledani
őstag
S95D-n mire való a kis kapcsoló a piros led mellett alul?
-
Geo
csendes tag
Tegnap megjött az LG55G4
Van valami oldal, ahol le van írva, hogy milyen beállításokat eszközöljek rajta az optimális működéshez?
-
Roland861010
veterán
Látom még mindig a téma a fólia a Samsung TV-nél.
Nekem 65S90D van és ezerszer jobb nappal és este is filmet nézni rajta mint a régi 65QN90B-n.Főleg hogy este az álló lámpa a nappaliba a Qn-nel húzott egy szivárvány csíkot ami itt nincs meg .
Bőségesen elegendő a fényerő amit tud és én a színeket is jónak (saját ízlés) látom. -
John D'oh
aktív tag
válasz
Sasi001 #112944 üzenetére
Valószínűleg az zavart a leginkább benne hogy PINK!!! volt. Egyszerűen nem bírtam tolerálni a legkisebb mértékben sem, hogy rózsaszín paca van a képen a fehér helyett. Ha mondjuk valami természetesebb szín lett volna mint pl. zöld akkor talán, de a pinkből nem kérek köszönöm.
Szerk. nagyon bíztam benne hogy a G5-nel ez javítva lesz, de külföldi fórumon már sajnos megcáfolták.
Továbbra is marad a panel lottó wolednél ebből a szempontból. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001 #112936 üzenetére
Korábban már beszéltünk itt erről, akkor készült ez a két kép is. Erre gondoltam Samsung és LG összehasonlításában.
Itt elég erős fényt toltam rá, tehát normál használat mellett ennyire nem jelenik meg a probléma. Meg típusonként, generációnként némileg eltérő a tükröződés mértéke. De jól szemlélteti, hogy mire gondoltam.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
ρσгτσ #112931 üzenetére
Az S95D előtt az utolsó Samsung TV-m egy LE40B650 volt amit még az a bizonyos Vincent ajánlott 2008-2009 körül a hdtvtest oldalán, (a mai napig tökéletes műküdik apáméknál!) így a pirosas védőrétegű elődről szerintem lemaradam, de ez a mostani matt tényleg nagyon jó, és a poén az, hogy én csak a tinting és banding dráma miatt mentem át a másik oldalra, és nagyon kellemes meglepetés volt megtapasztalni többek közt a tükröződés hiányát is
-
warren29
aktív tag
-
John D'oh
aktív tag
Melóban vagyok, csak ez a gagyi képem van kikapcsolt állapotban a TV-ről szóval a fekete romlását nem szemlélteti, de azt szerintem nagyon jól hogy mennyire elnyeli a rávetődött fényt.
Konkrétan ott állok a TV előtt és nem látszik ebből semmi! -
Sasi001
senior tag
válasz
John D'oh #112922 üzenetére
+1
Az egyik dolog a matt panel amit a legjobban szeretek benne. Sokkal jobb mint a fényes, semmi baj nincs a feketével. Ha nagyon világos van nem vitatom, hogy megemeli a feketét de abszolút nem zavaró. Semmivel sem jobb mint amikor a fényes kijelzőnél a tükröződést látom ami még zavaróbb mint az esetlegesen emelkedett fekete. Elég komoly fénynek kel lennie ahhoz, hogy észrevehető legyen a fekete szint emelkedése.
-
John D'oh
aktív tag
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell minden S95D vagy F tesztet (lásd friss rtings videó) arra kihegyezni, hogy a matt panel mennyire hazavágja a feketét.
Amúgy biztosan szürkül valamennyit a fény hatására, de 1 év használat után se találkoztam olyan helyzettel, hogy ez szemmel látható lett volna pedig a szoba egyik fele konkrétan egy nagy ablak.Ezzel szemben brutális hogy mennyire elnyel minden tükröződést. Utoljára a C7 volt nálam fényes és ki nem állhattam, hogy sötét jeleneteknél magamat láttam a TV-ben.
Egyértelműen lenne/van igény erre a matt verzióra IS de valahogy mégis mindenhol lehúzzák pedig szerintem sokan kellemesen csalódnának.
-
eL Geri
őstag
válasz
torma1981 #112918 üzenetére
Szintén passz. Viszonyítási alap nélkül nekem semmi extra érzésem nincs ezzel kapcsolatban.
Előtte egy Panasonic GT50-es plazmám volt, annál nem tükröződik jobbanHazudok, mert most ebbe a TV-be már "belelóg" a mennyezeti függő lámba tükörképe, ami az előzőben nem volt benne, de ez a méretnövekedés miatt van (42 >> 77). De legalább még egy ok, amivel rávehetem az asszonyt, hogy nézzük sötét szobában este
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Csak nekem tűnt fel, hogy a G4-nek nagyon tükröződik a panel? Előtte G3 volt és ott nem tűnt fel ennyire nekem.
Nektek is ilyen?
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001 #112913 üzenetére
Mondjuk pont a gyártó tud gyári csomagolásra, és teljesen gyári állapotra visszaállított TV -t küldeni. De senkinek nem akarok bogarat ültetni a fülébe, nem valószínű, hogy az LG ilyennel szórakozik.
Főleg, hogy a kereskedők simán árulnak kiállított, illetve bontott darabokat amit a legtöbb ember észre sem vesz. Inkább náluk lehet ettől tartani.
-
warren29
aktív tag
Hétfőn hozzák az LG-től a tv-met.
Még sosem vettem hivatalosan forgalmazótól új tv-t de gondolom jogos elvárás, hogy bontatlan legyen?
Ha nem az akkor meg lelet tagadni az átvételt és kérhető másik? -
gurus
aktív tag
válasz
Vhiktor #112885 üzenetére
Kínai csodák is vannak
aminek jó a képe. XGIMI H2 Projektorom van kb 6 éve. Előnye az óriási képátló kép mérete 30-300″ col. Valós Fényerő 1350 ANSI Lume ami nappal is tűrhető [link] . Tudom vannak márkák amik 3000-5000 lument írnak csak az sokszor nem a valós érték van feltüntetve
Hátránya nincs szoftver támogatás 2 év után . megoldható aki ért hozzá. programok futtatása mai napig tökéletes kis hackeléssel, mivel smart projektor
Amit tesztelteltél annak egy hátránya a kis képátló .Nem mozi élményt kapsz.Kínai csodánál, 300 col. igaz kicsit rosszabb kép minőséget de mozi érzetet add vissza. Itt sokat dob a vetítés mérete. Ezért szerintem 2millió sok érte .Ennél jobb Oled tévék vannak amivel vetítési mérete miatt partiba lehet -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Akkor jönnék még egy csokor Xbox beállítás kérdéssel, remélem már az utolsó.
Felállás: Xbox Series X > Denon 1800 > LG G4
(A 4K + 120Hz megoldódott az erősítő konfigurálásával.)
Az Xbox beállításaiból lesznek a kérdéseim:
- Allow YCC 4:2:2: kell ez nekem, bepipáljam? Most nincs.
- Dolby Vision for Gaming: kell ez nekem, bepipáljam? Most be van. Ha ebben megy, akkor nincs a TV-nek olyan menüje, ahol be tudnám állítani a HGIG-et.
- Colour depth: 8, 10 vagy 12 bites legyen? Én most feltettem maxra, 12, de nem tudom mi a jó.
TV beállítások:
- Ha be van kapcsolva a Gameoptimizer, vagy mi, akkor csomó dolgot nem tudok állítani, és az élességet is 10-en hagyja, amit alapból mindig le szoktunk venni 0-ra. Meg a szint is 50 helyett 55-re tolja... de ezt írtátok, hogy akár még maradhat is. -
alaves
addikt
válasz
adise #112901 üzenetére
Ha tényleg kevesled a fényerőt és nem számít annyira a garancia, akkor lehet használni gond nélkül, senki nem számolt be problémáról az avs forum-on. Mod esetén az instrukciók ellenére nem lesz olyan pontos a kép, csak kalibrálás után. Másik lehetőség ha váltasz 65S90F-re, amely fényereje pontosan megegyezik az S90C alap 1500 nites modéval (2000 nit-es mod az más kérdés).
-
-
adise
őstag
s90c -> s95c modot használ valaki minden gond nelkul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged