Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #68598 üzenetére
Igen, látszik a formaterven hogy a Toyota bevásárolta magát a Subaruba. De ugye ez kellett a túléléshez...
-
Bdanyy
addikt
dizel a3 után ezeknél a tippeknel kicsit úgy érzem magam , mint mikor városi autónak ajánlottak nekem 528it, mert szívóbenyaval nem lesznek álmatlan ejszakaim hogy mikor megy tönkre a turbo
-
-v-
addikt
válasz
Sholom #68565 üzenetére
Na itt a legacy
Vedd ezt
-
TaaT
nagyúr
-
Sholom
tag
válasz
szőröscica #68580 üzenetére
Köszi
USA autók nagyon fapadosak. Ültem már ilyenben, európai szemmel szörnyű és kényelmetlen. 2003-as autó szóba sem jöhet. Minnél újabb, annél jobb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #68564 üzenetére
200-as volt. Biztos azért fogadta el végül mégis csak.
Revolit: Csak a hűtőt nézte. Rem jól volt kalibrálva... Kicsit drága mulatság lenne ha szétfagyna a blokk. Szervízben töltöttek rá -25-ösből (mint kiderült ezen nyitott a rendszer gyárilag, mondta a fószer, hogy ellenőrizzem havonta a szintet). Hondánál nem kellett, sz@r autót vettem (már megint).
-
szőröscica
addikt
Igazad van, lehet turbós is!
Keveset futott, fiatal. Mondjuk a másik kettőhöz képest lomha lehet, de azért tekintve, hogy általánosan jobb állapotban van és fontos kérdés a megbízhatóság, szerintem érdemes lehet megtekintésre.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #68580 üzenetére
Gondolom benzines nem játszik céges autónál...
Amúgy nálad mi ez a nagy szívó benzines fetisizmus?
-
-
-
-
Sholom
tag
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok. Hatchback és kombi jöhet szóba. Ki is néztem egy jónak tűnő gépet:
Audi A3 2008 (Facelift)
Eddig volt Fiat Punto-m (2003) és Peugeot 307 SW-m (2007) melóra, de annyi baj volt mindkettővel, hogy eladtam őket. Kb. évi 4x megálltak az út közepén, minden javítás minimum 40e volt. Most olyan autót keresnék 4 millió körül ami nem fog cserben hagyni és jó minőségű. 2009-es Toyota Avensis is van a családban, a régi Corolla szintjét meg sem közelíti. Ezt is évi 2x kell szervízbe vinni minden nyűggel.
Fontos még az autó megjelenése is, így a Ford és koreai autók pl. kizárva.
A kilométert nem nézem, szerintem az nem szempont, inkább az állapot ami számít. Ti mit tennétek a helyemben? Megvennétek a faceliftes 2008-as A3-at? Vagy nem éri meg 5 éves autóval szenvedni és keressek valami mást ami max 2-3 éves de pl. olasz-francia? Elmentem kipróbálni az Audit, engem elsőre meggyőzött. 5 évre tervezem az autót, 10 éves lesz addigra. A Punto 10 év után darabokra hullott, a Peugeot meg már 6 évesen a használhatatlan kategória lett. Bízok a német minőségben, ismerőseim VW, Audi gépei nagyon jók, semmi különösebb baj nincs velük (azt hozzá kell tenni, hogy mind 2010-es vagy utáni)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Revolit #68561 üzenetére
MOL kútra beálltam, nem is tankoltam, bementem a shop-ba hogy mérjék már be. Kijött a srác a pénztárgép mögül a kis kaleidoszkópjával megnézte. Mondta -30-ig oké, kérdezte a szélvődmosót is be akarta mérni de mondtam, hogy azt nem kell mert full nyári van benne.
Mondom köszi és nyújtom neki a lóvét, erre ő mondta, hogy ne hülyéskedjek, ingyen nézik. Aztán persze a kezébenyomtam a tallért.mod:
tomcsi23: Nem tudom, de annyi csak nincs...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tankblock #68557 üzenetére
nálunk az opelben így túrósodott be az ablakmosó folyadék, hogy nyárira télit öntöttünk...
az volt a marha nagy mák, hogy észrevettem, meg hogy belátható a tartály a corsában, és így egy dróttal ki tudtam szedni a szmötyit... olyan volt, mint a tej föle, amikor jó vastag, ha az belekerül a csövekbe azt élő ember onnan ki nem szedi
-
8th
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #68551 üzenetére
Fogadjunk Octaviás volt... az is szar.
Amúgy szerintem ez nem ennyire egyértelmű, van jó meg rossz autó, sőt, vannak márkajellegzetességek is (amiket azért időben és modellszinten is erősen feltételesen kell kezelni), de az ilyen 3F szabály meg társai így is úgy is blődségek.
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy 1,3-ért ha tényleg jó állapotban van, gondos gazdának ismered a tulajt, és az állapotfelmérés sem tár fel hibát, akkor szerintem ajándék. Fiatal, jól felszerelt, ismert előélettel. Ha műszakilag rendben van, akkor csapj le rá gyorsan.
(ja, és nem a ford szar, hanem a dízel szar, a turbó szar, a francia szar, a japán drága és szar, a dacia szar meg a koreai szar. a német nem szar, de csak azért mert letagadják, hogy szar, az opel persze amúgy is szar, a merci egyre szarabb, a seatosok meg mind köcsögök. a mazda nem szar, de az ismerősöm mazdája szar, úgy hogy a mazda is szar
)
-
Vladi
nagyúr
Az F szabály bullshit. Ez a fókusz generáció nagyon jó. Annyi, hogy rengeteg széttaposott céges van belőle, nameg rendőr autó.
Az az előnyöd, hogy a szomszédé! Biztos láttad, hogy használja, mennyit megy, milyen gyakran mossa, szerviz stb.
Meg ugye ismer, a szomszédját nem fogja (nagyon) átverni, mert bármikor rárugja az ajtót.Faterom szomszédja, öreg bácsi. Van egy 15 éves swiftje. Van benne 25K Km.
Pontosan tudom hogy bánt vele, ha eladná, azonnal megvenném, hiába utálom a swiftet. Mert ismerem. De nem adja el. Valószínűleg kihal majd belőle úgy 10 év múlva.
-
ABE
őstag
Akik nemes egyszerűséggel leszaroznak egy márkát, azoknak annyit is ér a véleménye.
Egyébként pedig a Focus ebben a konfigurációban igen jó vétel (feltételezem, hogy benzinesről van szó), megbízható, nincsenek kiugró hibái, fogyasztása vegyesben 7-8 között tartható. Az ismert előélet pedig nagy előny, a legnagyobb veszély egy lelakott/összetört cégautó vásárlása. Ha a full extrás a Ghia/Titanium verziót takarja, akkor pláne érdemes megfontolni. -
natë
nagyúr
1.6-os II-es Ford Focus milyen vétel? Megbízhatónak számít? Sokan azt mondják nemes egyszerűséggel, hogy a Ford sz@r, tilos venni. 1,3 m-ért lenne most a szomszédban egy 2007-es full extrás.
-
Melack
veterán
Láttam reggel a kutakon. Nem vagyok boldog, de mit csináljak? Tankolni lassan időszerű lesz, már alig van nafta a kocsiban.
(#68539) Mozzarella: DeFranco véleménye alapján Franco! Javasolt vétel. Várd meg őt, lehet többet tud a témáról (függetlenül attól, hogy a Fókája I-es - ha jól emlékszem)
(#68540) DeFranco: nekem most a fék elvitte a benzint, így várok vele szombatig. Nagyobb út előtt én is tele fogom tölteni, nem fogom a féltankos utakat megjátszani. Dec 23-án sem akarok elakadni sehol, sem 24-én.
-
blt.62
őstag
Megrepedt a szélvédőm bal oldalt alul és most tovább indult szintén alul közép tájig. Meddig fog repedni? Talán amíg átér teljesen a jobb oldalra? Alul megy a repedés,csak felfelé ne induljon el. Szerintetek van értelme javíttatni,mert a Tesco parkolóba van egy vállalkozó aki 8 ezer ft-ért javítaná. Vagy annyit érne,hogy ne repedjen tovább???
-
mycso
veterán
Múltkor volt itt kínlódás helyzetjelző izzóval kapcsolatban,
Bár nem 200ft-os kategória, de ajánlom ezt: [link] -
-
EQMontoya
veterán
Szeretném kívánni a közútkezelő összes munkatársának, hogy szabadfoglalkozású édesanyával létesített szexuális kapcsolat után lehetőleg még törölje bele a függönybe is, sikítson kicsit őszintén az a jóasszony!
Levettem ma a nyári gumit, akkor vettem észre, hogy van egy apró púp a bal elsőn. Remek, szálszakadt, egy szezon alatt a 2. gumit sikerült szétbasznia valami kátyúnak. Az elsőt még olcsón megúsztam, mert ott vettem egy darabot, mivel egy hetes volt a gumiszett, de most, hogy lefutottak egy szezont, ezt valószínűleg cserélhetem párban.
Hát tényleg nem tudok jobbat kívánni, mint egy orbitális anális majális utáni mély érzésű deep throatot a kedves munkatársaknak. Ez idénre úgy fest, 90k.
-
ezt nézzétek:
-
zolikaDB
veterán
Melyikről?
Hella D2S 4300K
Morimoto H1 4300K -
-
zolikaDB
veterán
-
!Overdose!
őstag
Igazából a legtöbb gyári xenon is vakít a halogénhez képest. Remélem a LED technikával előbb-utóbb ki fognak kopni a forgalomból, de ez még évtizedek kérdése sajnos. Arról nem is beszélve, hogy a magasan elhelyezett fényszórókat is tiltani kellene legyen az akár halogén, akár xenon. Egy SUV vagy kisteherautó szemmagasságban elhelyezett lámpáinál nincs rosszabb.
-
DeFranco
nagyúr
Na még egyszer: nem azt mondtam, hogy szabályozza le az úthibán, természetesen ez nem lehet reális igény (sajnos)...
...hanem arra hoztam egy könnyen megérthető példát, amikor látszik a helyesen beállított és egy kicsit megemelt pászma közötti különbség. Ha szarul van beállítva a fényszóró, akkor vakít(hat) (méghozzá folyamatosan) akkor is, ha csak kicsit is emelt az optimálishoz képest. Főleg ha nem traktoron ülsz, hanem normális személyautóban.
Vonatkoztass el a bukkanótól.
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeFranco #68499 üzenetére
El kell hogy keserítselek de a gyári xenon automata magasságállítója sem az úthibákat korrigálja, hanem a csomagok/személyek, fékezés/gyorsítás okozta tengelyterhelés változással foglalkozik csak.
Erre remek példa volt amikor ültem a kocsimban az úttest szélén (nem a padkán) egy utcában, és jött mögöttem egy Mk2-es X5-ös bömös, az út minőségét ehhez tudnám hasonlítani [link], úgy "villogott" a gyári xenon hogy rossz volt a tükörbe nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest