Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Urak. Milyen autó az: aminek a középkonzolán van egy négyszög alapú mechanikus óra, jobbra és balra pedig a szellőző rácsai, és ezek egy egységet képeznek?
-
zolikaDB
veterán
[link]
10m egy oldtamer? -
ABE
őstag
válasz
runner 125 #72094 üzenetére
Ááá, csak egy időben aktívan nézegettem a 850/S70 hirdetéseket, aztán ott láttam, hogy szinte mindegyiknek elvált már a bőrkárpit.
Meg mintha olvastam is volna valahol, hogy ez típushiba.
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
Manitou #72079 üzenetére
Az éppen legolcsóbb kapható akkut veszem.
Jellemzően mind kezelésmentessé felturbózott, jól ismert savas ólmos technológia.
4-5 évet eddig mindig kibírt, ennél többet meg a drágábbak sem.
Ha mindenképpen cserélni kell (mert kell), akkor nem fogok egy mainstream 30k HUF-os akkut cserélgetni 4-5 évenként. -
Cheesy
őstag
Ennek mi történhetett a belső ajtókárpit (műbőr?) felületeivel, mitől gyűröttek? Elengedte a ragasztás? Újrakárpitozták valamiért, de szarul?
-
Manitou
veterán
válasz
neduddki #72075 üzenetére
1x se , csak mikor lemerült
A lényeg hogy régi használt ezer éves bosch amivel a kocsit vettem is elment 2 évet megvétel után. Ezt meg újonnan vettem, és 2 évesen már kezdett kókadni, nem ennyit vártam egy ilyen drága aksitól. Kocsi napi használatban van, igaz nem túl hoisszú távokat megyek vele. De két ismerősömnek szintén pont a 2 éves gariidő után krepált be az exide aksija, szóval érdekes... még ha valami nevenincs tescos szar lenne, megérteném..
-
Kornel
veterán
-
-
MunezXBK
nagyúr
Ilyet kell venni.
-
Manitou
veterán
válasz
!Overdose! #72068 üzenetére
Nalátod
És még csúnya isMás:
Exide aksit ne vegyetek -
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
E con questa vi do la buonanotte.... Questa foto è data scattata al salone di Parigi.... Quella cinghia è stata messa dalla Volkswagen per far sembrare al pubblico ed hai fotografi il golf GTI più basso..... Che pagliacci."And with that I give you good night .... This photo is taken at the Paris show .... That belt was developed by Volkswagen to make it appear to the public and photographers have the lowest golf GTI ..... What clowns."
-
Bull Boss
őstag
A fiat 1,3cdti 75 lovas motorjairól mi a vélemény? konkrétan opelbe érdemes ilyet venni?
-
-
-
-
Pete55555
addikt
válasz
!Overdose! #72047 üzenetére
(hogy miért nem jutott eszembe belinkelni ?
)
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy CD-30-val ellátott ótó, és azt szeretném megtudakolni, hogy egy NOKIA CK-100-as bluetooth kihangosítóval tudnék-e rá telefonról zenét varázsolni?
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat,
zsambek` -
Pete55555
addikt
Na, végre úgy néz ki találtunk egy olyan autót, ami jó állapotban van, és apámnak is tetszik, eddig jókat olvastam róla a neten, (népítélet) de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Mitsubishi Colt, 2003-as1.3-as (16V) GLX, 620e Ft, 150e km-el, ha minden igaz már a névre írás is benne van az árban, de holnap ezt megbeszéljük az eladóval. Extra elég sok van benne, most fel sem sorolom
Vélemények ? -
-
AMD Power
titán
Nem hiszi el, mennyibe kerül egy új Peugeot
Aki használt autóban gondolkodik, és nem a nagyobb számban előforduló Ladák között akar válogatni, az egy 2009-es Peugeot 206-osért már 18 millió forintnak megfelelő összegért is hozzájuthat.
-
hdman
őstag
Ha meglesz a kontakt, akkor bedobhatod ide is.
Bár ezt a kocsit szeretném hosszabb ideig megtartani, ugyhogy szerintem belevágok egy komplett lendkerék+kuplung szettbe, (180k együtt+ szerelés), kevlároztatom a kuplungot (tényleg ennek van értelme ilyen 150-180 lovaknál? ), meg irattatok rá valami normális chipset, 180le körülire, aztán hadd menjen.
-
mycso
veterán
válasz
Mágus2 #71988 üzenetére
Én csak azért szeretném jobban körbejárni a témát, mert az enyémben sem egyértelmű ez a dolog, és a jövőhéten vagy utána lenne kuplungozva az autó, amivel nincs is baj, csak ha szétszedés után kiderül, hogy szét van peregvve a kéttömegű, nem fogok tudni hirtelen előhúzni a zsebemből 160K forintot.
Bár valami dunántúli emberkét mondtak, aki 50-60K körül újít fel kéttömegűt garanciával, ahová viszem az autóm ők dolgoztattak már velük és még nem volt baj, lehet ez lesz a megoldás. -
Mágus2
Közösségépítő
Hidegen rosszabb. Melegen nem vészes, de csere lesz a vége. Be is tud az szorulni, akkor nem zörög, csak ráz.
mycso a tiédet nem hallottam. Legjobb felvétel a váltó alól készül, ott meghallani a kezdődő bajokat is, ha már hangja van, akkor kuplungozásnál mindenképp érdemes kezdeni vele valamit, mert még 1 kuplung szettet nem fog kiszolgálni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco #72029 üzenetére
HI!
10+ eves mge /azota eaton/ ellipsben kiszolglat cbs volt, ami +2-3 evet csak allt, tehat abszolut esejjes a teljes doglesre /indulsnak tan 1V-ot emrtunk rajta..../
sajna most ido es hejj nem lesz jaccani:- (((udv
neduddki
mod: a 10+ eves yuasam az +5 fok flelet az abszolut csereakkujuk japokba ~300Akorukl tud /+10fokon/, nem a teszter hanem a lemezes mero szerint!!!:- )
-
DeFranco
nagyúr
válasz
neduddki #72026 üzenetére
Nagyon csöndben vagy az akkumérésedről, nem jön ki az eredmény, nem megy (már) a fizika (sem)?
Aggódik a franc, kérdeztem valamit. Látod milyen jó kis thread kerekedett belőle, úgy sem volt fél napig semmi. Majd mindjárt megérkezik pókmalac is, és megmondja, hogy mindenkinek úgy dől a futóműve ahogy akar, nem kell beleszólni...
-
hdman
őstag
Tényleg, Balu, nálad mi van a kis beteggel?
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #72019 üzenetére
Igen, kicsit hülyének nézlek ne haragudj, pusztán csak azért, mert nincs köztünk véleménykülönbség, csak szerintem nem olvastad el amit írtam. Arról volt szó, a focus futóműve hátul gyári értékekre állítva is befele dől egy picit, de ez normális, ezek a gyári értékek, viszont ez egyáltalán nem annyira jelentős, hogy aggódni kelljen emiatt a gumiért. Gyári értékekkel nem eszi. Én azt hittem erre válaszolsz, biztos én néztem félre (csak mert nekem volt címezve, és mert erről volt szó)
Nem is igazán értem akkor, mit akarsz akkor mondani, eddig azt hittem nekem válaszoltál, de most ezek szerint talán ezt mondod: egy nem helyesen beállított hátsó futómű, ami túlságosan befelé dől, enni fogja a gumit. Igen, egyetértek. Ill. a focus hátsó futóművéhez ha nyúlni kell sok év után, miután minden összerohadt mindennel, akkor minden cserés. Igen, egyetértek. -
TaaT
nagyúr
Milyen jó is ilyenkor a buta csatolt lengőkar.
-
hdman
őstag
Mágus2:
csináltam pár videót, sajna alámászni nem tudtam, igy a váltó felől nem tudtam kamerázni, de alátartottam a telefont, hátha a szakavatott füleknek ez is elég
Ezek üzemmeleg állapotban készültek. Én semmi kopácsolást, kotyogást nem hallok, alapjáraton sem darál, nem ugrál az alapjárat sem, erő is van, huz rendesen és akkor sem darál.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #72015 üzenetére
Attól függ, mikor kell a futóműhöz nyúlni. Ha sok év és km után, akkor ugyanúgy össze lesz az is gyógyulva, és kuka a lengőkar, mert flex meg lángvágó kell ...
Valahogy elvileg az alsóban is cserélhető egyébként, mert a powerflex árul ahhoz is szilentet, de mondjuk az jó kérdés, azt ki és hogy tudja megoldani, mert hivatalosan az tényleg nem cserélhető .. -
törölt tag
válasz
runner 125 #71978 üzenetére
Anno linkeltem be ilyen oldalt, majdnem kivégeztetett érte a sok kocka.
Vigyázz, sok az ilyen kis g€ci, hátulról orvul köpködnek a modkerbe. -
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #72011 üzenetére
Én úgy értettem az oldalanként 3 lengőkarból 2 kuka
Szóval összesen 4.. Ezt lehet megmenteni. (de mivel az meg olcsó, azt is érdemes újat venni, mert abban ott van a szilent is .. )
(#72009) !Overdose!: passz, nem hinném hogy más értékek lennének .. szerintem használatiban tuti nincs benne, de megnézem.
-
-v-
addikt
válasz
!Overdose! #72007 üzenetére
Megnéztem, focusnál -1.43 fok +/- 1.32
Erről ilyen adatbázist lehet amúgy valahol találni?
-
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #72005 üzenetére
-0 fok 50' +/- 45'
Focus-nál mennyi?
-
TaaT
nagyúr
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #72003 üzenetére
Igen, de ezt mondom, hogy a gyári értékek olyanok, hogy befele dől
A jól beállított is olyan.
Azt összerohadás meg senkit se érdekel, egyrészt ha mindig állítják hátul is, akkor nem rohad össze soha, másrészt úgyse kell soha állítani, tehát összerohadhat.
Az 1 lengőkar meg inkább 2, csak a felső kicsi menthető általában, nem véletlen cromaxban is egyedül abból van bontottEdit: elolvastad amiket írtam #71995? Nem kezdi el zabálni a gumit ..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Horgász topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honda topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval