Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm a tippet, több videót megnéztem és az alapján javult a helyzet, jól leszünk. (Bár, valóban, az F1 élmény erősebb.)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Agent_007
üzenetére
Az más kenyér. Forza mindig is kontrollerre volt írva. Hiába autós játék.

Motorsport egy fokkal jobb. Ha szereted a pálya versenyzést, akkor inkább azt ajánlanám hozzá.
Vagy, ha a szimulátor felé néznél, akkor pedig Assetto Corsa Competizione. De oda már kell a gyakorlás. Nem elég beugrani a semmiből. Főleg, az online részbe nem. -
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mielőtt beleverem magam a videóba: az F1 tökéletes vele... nem értem.

-
Agent_007
tag
Sziasztok.
Logitech G923 kormányt hozott a Jézuska, de a Forza 5 nem szereti - beállítások miatt szeretnék privatban kérdezni olyantól aki szintén Series X + G923 kombóval játszik.
Köszi előre is minden segítségét
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem tudom, most megint itt vagyok egy ilyen ritmus feladat előtt és eléggé azon vagyok épp, hogy törlöm.
A sztorira lennék egyedül kíváncsi, de így nem sok értelmét látom.
Bad Pritt, az majd tavasszal derül csak ki.
Ez taszít jelenleg sajnos ezzel a ritmikus marhaságaival, meglátjuk meddig tartok ki mellette. -
szarnyasdino
junior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én rühellem ami nehéz de a Hifi Rush minden volt csak nem nehéz
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Akkor viszont így eldőlt, hogy a Sekirót is hanyagold.

-
Farkassacred
őstag
HI-FI Rush
Hát szerintem ezt is törlöm lassan a francba. Easy fokozaton is számon kér, hülyék ezek.
Ezek a ritmus feladatok borzalmasak zanzonál.. nem is értem mit képzeltek ott. -
st6969
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen, tűpontosan értelmezted
A Wildland-et meg is vettem, annyira tetszett. GTA5-öt ismerem, számomra minden idők egyik legjobb játéka
Még Xbox 360-on volt meg. Megnézem a többit is
MÁS téma:
Ismertek esetleg olyan repülős játékot, amit flight stick-kel lehet játszani? Flight Simulator és Ace Combat megvan
Ha GP tartalmazná, az lenne a legjobb.. -
oio1i10o
kezdő
UK Xbox jatekokat lehet trukkozes nelkul aktivalni magyar regios accounton?
-
homerhamm
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Watch Dogs 2 és Legion, bár az inkább lopakodós.
GTA 5 bár nem Gamepasses, de kötelező darab!!!!!
Just Cause 4
Tom Clancy Ghost Recon Wildland vagy Breakpoints
Saint Row (nem tudom hogy melyik rész a Gamepasses)
Sniper Elite bármelyik Gamepasses részeRemélem jól értelmeztem, akkor ezeket tudom ajánlani.
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni 3rd person shooter (remélem, jól írom...
szóval, ahol látszik a karakter is) játékokat, ami a GamePass-ban benne van? Szeretem, ami a jelenkorban játszódik, de mástól sem zárkózok el (talán a fantasy, ami nem az én világom).Illetve, érdekelne még coop játék (It takes two-t, Unravelt játszottuk, imádtuk
), itt jöhet bármilyen téma, csak GP-ban legyen
Köszönöm
-
axlfsi
veterán
válasz
Gergosz2
üzenetére
Jól tudod. Egyébként 5Ghz-cen kommunikál. Egy teljesen saját (zárt) kommunikációs csatorna, amit erre talált ki anno a MS.
"Xbox Wireless is a wireless protocol similar to Wi-Fi Direct that allows supported Xbox controllers and accessories to connect to devices seamlessly. The protocol creates a direct 5GHz Wi-Fi connection between your controller and console without needing adapters or cables."
What is Xbox Wireless? Everything you need to know | KnowTechie
Szerencsére egyes gyártóknak kiadták a kódot, akik ügyesen tudták is használni... Pl. a Steelseries Arctic 9X fejese natívan, azaz a MS wireless protokollt használja a csatlakozáshoz (... És gondolom van még más gyártó is így ezzel, ezt nem tudom).
Ui.: mellesleg vegyesek ezzel kapcsolatban a tapasztalataim, mindenesetre közel sem hibátlan egyáltalán; nálam alkalmanként elég instabil volt a kapcsolat, sajnos elég érzékeny a környezetében lévő egyéb hálózatok "zajára".
-
Gergosz2
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én úgy tudom a konzolban nincs BT, csak valami saját 2.4GHzen kommunikáló protokoll.
De a kontrollerben meg van, mert PCre lehet csatlakoztatni azzal is.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Karatézok!
-
boxmaci
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi ez a Btw? Régebben használták a neten. Bluetooth windows rövidítése? Vagy bayertrabantwarthburg az 1984-es Ndk-ból?
-
banderasz77
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is leálltam a GP-ról. Egyelőre még net sem kell, megveszem ami érdekel akcióban és kész. Az év végi és a mostani akcióban kb. 30-35 játékot húztam be és még az éves díjat sem lőttem el…
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
LOL
-
Grave_444
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kilép a dashboardra. Több játék is, dirt rally például.
-
EmThor
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen lehet. Ilyenkor a géphez 2.4ghz módban csatlalozik, a telefonhoz pedig bluetooth-szal.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A wireless tuti tudja, mert már próbáltam. A vezetékesről nem tudok nyilatkozni.
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Xbox Series S konzol és egy Trustmaster TX racing wheel kormány.
Lett hozzá vásárolva egy rendes verseny kormány, amit rá kell csavarozni, így a gyári kormány a gombokkal lejön róla. Ha így belépünk játékba bizonyos idő után folyton kidob a menübe.Van valaki ötletetek? Nem enyém a szett, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam, kérdezzetek nyugodtan.
Előre is köszönöm.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. ha jól emlékszem a gyári xbox fejhallgató tud olyat hogy egyszerre tudod hallgatni a játékot, és telefonról is pl zenét hallgatni ? egyszerre.
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Xbox storeban lehet levásárolni. (de Hollandiában élek, itt más a helyzet.)
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egyébként is elég "érdekesen" lehet váltani. Pl 5 euró xbox kártya 5145 pont. A 10 eurós meg 10295.
-
SPF
senior tag
Sziasztok, Xbox rewards pontokat hogy lehet gyűjteni? Nálam nem jelenik meg ez a lehetőség.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
SeriesX BF6 nektek nem szokott fagyni? Csomószor beülök jetbe és ott talán amikor gyorsan nyomogatom a gombokat de parszor befagy a kép 😏 csak restart segit
A másik meg hogy a repülőből lehet hatra nézni, mint a BF5ben? Rohadtul nem tudok itt

-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mokánszki úr?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Alarikman
üzenetére
Nekem is elég lesz a kis csomag. Igazából csak a net miatt veszem. GPU címekkel kevéssel játszom. Day1 exclusive címek sem érdekelnek már annyira. Eddig azért volt ultimate, mert szarérhugyér adták.
Ha nem szálltak volna el ennyire durván a DDR5 árak, PC-t vennék jövőre.. így még marad a Series X.
-
Alarikman
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, nagyon "rossz" már az át váltás. Egy év core/essential 3+ hó ultimate. Nemrég néztem. Inkább vettem fel év core-t 9k-ert(eneba). Maradunk majd azon ha lejár.
-
zsoe85
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi akkor azt mondjátok hagyjam az egész számolgatást a fenébe, aktiváljam a GPU-t 300Ft-ért aztán mielőtt letelne a 30 nap szerezzek be évest kb 5e/hó-ért?
Amúgy mit rontottam el a számolásnál lent?
-
zsoe85
csendes tag
válasz
EmThor
üzenetére
Köszönöm, innen lenne a GPU egy évre ami havi 4750 Ft.
Amit nem értek ha veszek Essentialt (gondolom olyat nem lehet hogy 2 x 12 hónapot egyszerre?)
Ha lehet:
2 x 12 hó essential 34000 Ft / 24 x 2 = 2833 Ft / hó egy éves GPU?
Ha nem akkor
1x 12 hónapra essential 17000 Ft / 12 x 2 = 2833 / hó fél éves GPU?
Lehet buta a kérdés -
zsoe85
csendes tag
Sziasztok
Végre megjött a gép. Most 300 Ft a GPU 30 napig.
Mielőtt aktiválnám láttam hogy érdemes core-t venni mondjuk 12 hónapra és utána aktiválni a GPU-t, mert akkor olcsóbban jön ki?
Vagy nem éri most már ez az egész és 1 éves GPU-t keressek olcsóbban?
Aki ebben profi lszi segítsen köszi.Boldog Karácsonyt.
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
A Deku Deals oldala sem rossz és ha csak a kedvezmény mértéke a fontos, akkor használható, de csak úgy, ha átrakod az országot valami másra, mint HU, ugyanis a HU boltot nem támogatja (és ha HU-n hagyod, csak a Nintendo árakat hozza, de pl AR-re rakva már látod - igaz, az adott országnak megfelelő pénznemben).
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Persze! Igazából van több is, de talán a legjobb (és amelyik ismeri a HU boltot is), az az xbdeals.net
-
axlfsi
veterán
Ismertek esetleg olyan oldalt, ahol ezt a listát a kedvezmény mértéke alapján is sorrendbe lehet tenni? ... brutál nagy, egyelőr még be se töltötte az egészet, pedig már negyed órája kattintgatom az alján a "továbbiak betöltése" gombot
OK, találtam!
-
szarnyasdino
junior tag
A Stalker 2-ben ha már végig van játszva , akkor az ingyenes küldetést tudom játszani vagy új játékot kell kezdeni?
-
boxmaci
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szeretem az Motorsportot, szerintem elég jól rendbehozták tartalom és játékélmény is van benne bőven. Érdekes, hogy újra akarod kezdeni.
Szeretnék megosztani egy tippet, ami sok-sok játékóra alatt tapasztaltam ki és ami az autók jobb realisztikusabb kinézetéhez vezet játék közben. Ne használd az alap egyszerű színeket a kocsikhoz! Az FM-ben a normál színpaletta egytónusú műanyag hatású. Vannak olyan manufacturers színek amik sokkal realisztikusabbak, pl a kezdő kocsik között a Hyundai metálos kék színe. Azonban nem minden manufacturers szín ilyen kidolgozott!
A megoldás: Paint menü, two-tone polished szín opció, majd azon helül a csúszkákat közel azonos színre húzni, majd a másik két csúszkával játszani a realisztikusabb árnyaltság, fényezés eredmény érdekében. Lehet más speciális szín opciókkal is próbálkozni, de a two-tone polished az egyik legjobb ehhez. Az eredmény sokkal jobb és vizuálisan nagyban befolyásolja a játék látványát külső kamerákból játszva! Ha érdekel valakit itt később leírom, akár képekkel is illusztrálom hogyan lehet még realisztikusabb eredményt elérni, ami Gran Turismo-szerűen realisztikus kocsi felületeket erdeményez a Forza Motorsport-ban.
-
homerhamm
veterán
Boldog karacsonyt minden topiklakónak!
-
icemad
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Céges AI ezt dobta ki... (nem próbáltam ki!)
A Forza Motorsport (vagy más Forza játékok) esetében az Xbox konzolon a félkész kampány törlése és nulláról való újrakezdése kissé trükkös lehet, mivel a játék a felhőalapú mentéseket használja az Xbox Live fiókodhoz kötve. Ha már törölted a mentést, de a játék újra letölti a felhőből, az alábbi lépések segíthetnek a probléma megoldásában. Az új fiók létrehozása nélkül is van megoldás, de a folyamat pontos végrehajtása fontos.
Lépések a kampány teljes törléséhez és újrakezdéséhez Xbox konzolon
Helyi mentés törlése a konzolról
Először is meg kell bizonyosodnod arról, hogy a konzol helyi mentéseit teljesen törölted. Ezt már valószínűleg megtetted, de a biztonság kedvéért itt vannak a lépések:
Menj a Beállítások > Rendszer > Tárolás menüpontba az Xboxon.
Válaszd a Játékok és alkalmazások mentési adatainak kezelése lehetőséget.
Keresd meg a Forza Motorsport játékot, és válaszd ki a hozzá tartozó mentési adatokat.
Töröld a helyi mentést (ez csak a konzolról törli, a felhőmentés még megmaradhat).
Felhőmentés törlése
Az Xbox automatikusan szinkronizálja a mentéseket a felhővel, ezért a helyi mentés törlése után a játék újraindításakor a felhőből visszahúzhatja a korábbi mentést. A felhőmentés törléséhez:
Menj a Játékaim és alkalmazásaim menübe az Xbox kezdőképernyőjén.
Keresd meg a Forza Motorsport játékot, és jelöld ki.
Nyomd meg a kontroller Menü gombját (három vonalas gomb), majd válaszd a Játék és kiegészítők kezelése lehetőséget.
Keresd meg a Mentett adatok szekciót, és válaszd ki a saját profilodhoz tartozó mentést.
Válaszd a Törlés mindenhonnan opciót. Ez törli a mentést a konzolról ÉS a felhőből is.
Fontos: Ez a lépés véglegesen törli az adott játék összes mentési adatát az Xbox Live fiókodhoz kötve, így a kampány előrehaladása, autók, kreditek stb. elvesznek.
Szinkronizáció megakadályozása (opcionális offline mód)
Ha a játék továbbra is megpróbálja visszahúzni a mentést (például valamilyen szinkronizációs hiba miatt), megpróbálhatod offline módban elindítani a játékot:
Menj a Beállítások > Hálózat > Hálózati beállítások menübe, és válaszd az Offline mód lehetőséget.
Indítsd el a Forza Motorsportot offline módban. Mivel a játék nem tud csatlakozni a felhőhöz, új mentést fog létrehozni helyben.
Miután létrejött az új kampány, visszakapcsolhatod az internetet, de ügyelj arra, hogy a játék ne szinkronizálja a régi mentést. Ha a rendszer megkérdezi, hogy melyik mentést használja (helyi vagy felhő), válaszd a helyi mentést.
Játék újraindítása és új kampány kezdése
Miután törölted a mentéseket, indítsd el a játékot:
A játék észleli, hogy nincs mentés, és új kampányt fog kezdeni nulláról.
Ha a játék mégis megpróbálja visszaállítani a régi mentést, ellenőrizd, hogy valóban a "Törlés mindenhonnan" opciót használtad-e, mert a sima "Törlés" csak a helyi adatokat távolítja el.
Microsoft Store vagy játék gyorsítótár problémák elhárítása
Ha a játék továbbra is problémázik, lehetséges, hogy a Microsoft Store vagy a játék gyorsítótára okozza a gondot. Próbáld meg a következőket:
Játék újratelepítése: Töröld a Forza Motorsportot a konzolról (Játékaim és alkalmazásaim > jobb klikk a játékon > Eltávolítás), majd töltsd le újra a Microsoft Store-ból vagy a Game Pass-ból.
Microsoft Store gyorsítótár törlése: Bár ez inkább PC-s probléma, az Xboxon is érdemes lehet a konzolt újraindítani, hogy a Store frissüljön. Ehhez tartsd lenyomva a konzol bekapcsológombját 10 másodpercig, majd indítsd újra.
Kapcsolatfelvétel az Xbox vagy Forza támogatással
Ha a fenti lépések nem működnek, és a játék továbbra is visszaállítja a régi mentést, lehetséges, hogy a felhőszinkronizációval van probléma. Ebben az esetben:
Látogasd meg a Forza Motorsport hivatalos támogatási oldalát (support.forzamotorsport.net), és nyiss egy támogatási jegyet.
Alternatívaként lépj kapcsolatba az Xbox támogatással az Xbox Support oldalon (support.xbox.com), és magyarázd el, hogy a felhőmentést szeretnéd teljesen törölni.
Tippek a jövőre nézve
Mentések kezelése: A Forza játékokban a mentések automatikusan a felhőbe kerülnek, így mindig ellenőrizd a "Mentett adatok" szekciót, ha változtatni akarsz rajtuk.
Offline mód használata: Ha új kampányt akarsz kezdeni, az offline mód segíthet elkerülni a felhőszinkronizációt.
Rendszeres biztonsági mentés: Ha később szeretnéd megőrizni a mentéseidet, az Xbox lehetővé teszi a helyi mentések kezelését, de a felhőmentések alapértelmezett használata miatt erre ritkán van szükség.
Miért tölti vissza a mentést?
Az Xbox Live fiókodhoz kötött felhőmentések automatikusan szinkronizálódnak, amikor elindítod a játékot. Ha csak a helyi mentést törölted, a játék a felhőből újra letölti a mentést, ezért fontos a "Törlés mindenhonnan" opció használata. Ez a viselkedés az Xbox ökoszisztéma része, hogy az előrehaladásod ne vesszen el, de néha megnehezíti az újrakezdést.
Ha nem akarsz új fiókot
Szerencsére nem kell új fiókot létrehoznod, mert a fenti lépésekkel a meglévő fiókoddal is teljesen új kampányt kezdhetsz. Az új fiók csak akkor lenne opció, ha például külön profilt akarnál egy másik játékosnak vagy teljesen különálló előrehaladást. -
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Series X lesz. Bizonytalan a jövő, az biztos jó lesz még pár évig.
Abban segítenétek, hogy a Forza játékoknál (Motorsport pl.) hogy lehet a félkész kampányt törölni és nulláról újrakezdeni? A mentést töröltem, de újra letölti. Új accountot meg ezért annyira nem csinálnék.
-
Dawide@axele
aktív tag
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A sztorira lennék egyedül kíváncsi, de így nem sok értelmét látom.
szóval, ahol látszik a karakter is) játékokat, ami a GamePass-ban benne van? Szeretem, ami a jelenkorban játszódik, de mástól sem zárkózok el (talán a fantasy, ami nem az én világom).