Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én reggel kaptam vmi e-mailt a témában, de ott csak három bulletpoint volt, az egyik a 3 szint, és talán másikban, hogy szintenként eltér a napi gyűjthető maximum pont.
-
NoOne1976
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nálunk biztos nem. A felsorolt dolgok a mi régiónk rewards programjára nem is igazak.
-
szarnyasdino
tag
Remélem nem csak amcsiban...

-
homerhamm
veterán

A levegőben, (mondjuk egy léghajón vagy repülőn) nem segíthetek?

-
BOJLIS
friss újonc
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni Xbox s verziójú géphez.Megvettem az Fc26 online és elindul a letöltés de 0.0% ot mutat már két napja.A netkapcsolat rendben van.Előre is köszi a segítséget.
-
szarnyasdino
tag
válasz
hadam98
üzenetére
Annyi vonzó third parti nagy cím nincs a game passban hogy mindent is kivegyenek belőle ami saját. Szóval ezen kár gondolkoznod is
Szerintem minden kiadó fel tudja mérni mekkora siker lehet az adott játéka. Ha úgy érzik nagyot mehet a game pass nélkül, hát nem rakják bele. Ha úgy érzik a game pass mellett is nagyon mehet és az a pénz is jöl jön amit a ms ad érte beteszik.
Ők így látják... hidd el ha nem fog menni annyira a game beteszik vagy ide vagy a ps plusba elég hamar
-
hadam98
senior tag
Teljesen jogos amit írtok, de ha ki szedik a codot ki tudja milyen saját gyártás nem fog még bekerülni? A Fable, Forza, Halo, Gears of War és sorolhatnám mind nagy költségvetésű játék ennyi erővel azt is kivehetik ezért nem értem. Ez a Metro már most furcsa, hogy nem day1 gp aztán mekkora cím és kvázi ők mutatták be.
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát kb.

-
hadam98
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Amikor elkezdtem az előfizetésem nem volt cod, de nem is volt ilyen drága. Ennyi pénzért én elvárom, hogy legalább minden második hónapban meg kapjak AAA címeket. Tudtommal az árazást is az a játék indokolta leginkább. Persze Fortnite Crew az feltétlen szükséges (ja nem).
Értem itt sokan nem szeretik de valahogy minden évben az a sorozat az egyik legtöbbet eladott cím én nem hiszem egyedül lennék ezen a véleményen. -
szarnyasdino
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Idén télen jön:
-
szarnyasdino
tag
Komoly volt ez a Metro bemutató csak csacsogás azt kb 40 sec "gameplay" és ahhoz képest mennyit mojolt az engine-ről egy dekával nem szebb mint a sok éves Exodus
-
homerhamm
veterán
-
NJanika
aktív tag
Amatőr kérdés, de, ha ezt a verziót veszem meg, akkor PC és XSX is elérem a játékot ? Ezt a verziót is lehet magyarosítani?
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/crimson-desert/9P6HVHDP2PGK/0010/9MSTX9T7BT1V
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Norb79
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem gyártanak kétféle chipet/alaplapot/stb-t, amikor kijött a két terás meg a lemezmentes akkor a sima 1 terás is 6 nanora váltott. Egy ideig, a 2 terás megjelenése előtt több piacon hiánycikk volt a sima 1terás, akkor futtatták a 7 nanosokat.
-
balintka
addikt
Azt lehet tudni, hogy a most kapható lemezes, fekete Series X a régi modell-e? Nem a frissített fehér digital/limitalt pöttyös modellek hardvere-e? En ugy nézem, mintha az eredeti alapmodell lenne (ennek például a doboza is jóval nagyobb).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Replaced játszható.
-
hatesz
aktív tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Köszi az infókat a Samsonról. Néztem pár videót róla és pont azon gondolkodtam, hogy ha nemsokára kijön konzolokra is, akkor lehet megveszem. Pedig maga a megvalósítás, a grafika még el is menne, de így (meg ahogy hallom nem túl hosszú a játékmenet) akkor inkább hagyni fogom.
-
Tasunkó
őstag
Magam is a végső árszavazásba beszállnék 2 euróval, a multiért, amit el tudok képzelni hogy hébe hóba beadakoznám a részvényeseknek, önfeledtségből, de persze nem egész évben.
-
skroy
senior tag
Először is jóárasíthatnák az online hozzáférést. 3590Ft havonta azért, hogy a megvásárolt játékokkal lehessen online játszani, az bizony sok. Az is vitatható, hogy ez miért nem ingyenes, de ha már mindenáron fizetni kell...
-
Dinomano
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Sajnos nálam ez sem menti a programot (patch ide vagy oda). A verekedős rész (ami az egyetlen módja a világgal való interakciónak, kivéve az autós részeket) el van baxarintva...
Próbálok technikásan verekedni bent, kitérés-blokkolás, de elcsépelnek, van hogy kamerán kívül... Autót "lopni" nem lehet, nem rángathatsz ki senkit a kocsiból. Rendőrautók: Van, hogy belerohantam egy rendőrautóba, és ügyet sem vetett rám, hajtott tovább.
Ez az igazi visszafejlődés. Nézz meg egy régiséget, pl. a PS2-es True Crime-New york-ot, 2005-ből (21 éve!). A grafika olyan, amilyen; de több interakció van a környezettel, mint ebben. Nagyobb öröm is játszani, rendben van a kamera, a mozdulatok; követhető az, amit a képernyőn látsz. Szóval ez a "kopasz" Sámson (stílusosan szólva) nagyon gyenge.
-
negyven2
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
De az alapvető gond, hogy sokan GP eseténél csak azt látják, hogy GP Ultimate az ami számít, és a többi csomag az már-már nem létezik nekik... pontosabban de! De sok ilyen netes megmondóember (főleg külföldi), esetében az olcsóbb GP csomag az olyan, mintha iPhone helyet Android-ot használnál (vagyis ciki)!
Én sem értem igazán ezt, de nagyon sok helyen látom, hogy ha valamiből van több választási opció is, akkor a legmagasabb csomagot kell használni, függetlenül attól, hogy nem használja ki.
Illetve err jön még rá a másik nekem kicsit furcsa hozzáállás, hogy xyz dolog ha 20-30-40 éve ennyibe került, akkor most is ennyibe kell, hogy kerüljön!
Konkrétan itt pl. a PS6 leengedő árazása esetén láttam, hogy még a kelleténél több olyan hang van, ami szerint ha egy konzol 30 éve $300 volt, akkor most is max $300-ért kell adják! Oké... a picit reálisabbak azt mondják, hogy max... de nagyon max $5-600 legyen (a játékok meg ne legyenek $60-nál drágábbak)!
Persze azt elvárják, hogy a fizetésük minden évben növekedjen... illetve nagyon is tudnak tiltakozni, hogy a fejlesztőknek nem fizetik meg (vagy akár mást). De ez nekem úgy jön le, hogy: kapjak több pénzt, kapjon más is több pénzt, de semmi se dráguljon!De visszatérve... van alternatíva, csak sokan nem akarnak élni vele. És bár szerintem a GPU ára nem fog csökkeni, de a mostani 3+1 csomag mellé még jöhet pluszban több is... de ugye ezen gondolkodások alapján minek, ha neki csak GPU kell, meg így is zavaró, hogy 3+1 csomag van!
-
Tasunkó
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Aki racionálisan próbál mérlegelni arra nem érdemes lőni, mert egyrészt hajlamos elkerülni a csapdákat, másrészt minél racionálisabb döntést hoz, annál kevesebben van. Ha 100 kamikazerepülő tart az anyahajó felé, nem érdemes azokat célozgatni akik csavarokat dobnak be, sokkal egyszerűbb azokat akik nyílegyenesen csapódnak be, mert mind ugyanannyi robbanóanyagot szállít, de őket a legnagyobb esély eltalálni.
-
frankdelgado
őstag
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
"Ha előfizetésem lenne, csak idegeskednék, hogy nem használom ki." - pont erről beszéltem, 2-3 ezer ft-ig nem idegeskedem, hogy nem használom ki, a felett már igen és szerintem a szolgáltatók akkor boldogok ha sok ilyen van mint én, hogy nem használják, de fizetnek.
-
szarnyasdino
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
PC-n az első patch rengeteg javított a játékon mint bugok mind pedig futás tekintetében. Sajnos elkapkodták a kiadását ennek is. Így ez a game is kb mind a MindsEye lesz elnönyvelve hiába egy baromi jó game..de hát ezt ők generálják azzal hogy kiadják ilyen szar állapotban amiről mindenki tud..
-
Dinomano
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Én teljesen oldschool vagyok, nálam az is több éves késéssel jött el, hogy elfogadjam az online account-os, lemeznélküli játszást. Az előfizetéses móka nagyon nem érdekel. Keveset költök játékokra, pár éves akciós címekből válogatok. A backlog így is nagy, ráérek várni, a hype-vonatra nem ülök fel. Ha előfizetésem lenne, csak idegeskednék, hogy nem használom ki.
-
Dinomano
őstag
Sejthető volt, de ez a Samson című Driver(?), Mafia(?)szerű akármi, (sajnos) nem egy jó játék. Bíztam bent, hogy legalább egy temu-s Sleeping dogs lesz. Repetativ, elbaxott harcrendszer, eléggé vacakul is fut a koros gépemen (PC-n).
(Ez is Unreal 5 game. Koros hardverem van, de valami ótvarf0sul fut. Ha leveszem a grafikát, akkor nagyon vacakul néz ki. Sajnos, nem nagyon javít a teljesítményen a setup-ban túrkálás. Az eddigi Unreal-es játékoktól nagyon nem voltam elájulva. Kár, hogy az olyan grafikus motorok, mint Kojima FOX engine-je, mentek a kukába...) -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kérdés, mert nem tudom hova tenni.
Van egy xbox series s konzolom, és arra lettem figyelmes, hogy mikor áram alá helyezem,
akkor mintha a konzolnál a "tápegység környékén, kattana valami halkan"
ez normális? Vagy keressek egy szervízt táp cserére? Mindene jól megy, napi szinten használom, főleg mióta jött egy rendszer frissítés, jobb is.
Eladni nem akarom, van pár játék amit megvettem, és játszok velük.
A választ előre is köszönöm!
Nem fogok új konzolt venni még ezt a hélixet sem. Nem is tudnám.
pc mellett így teljes. -
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi szépen
Ja anno én is mondtam, hogy valszeg a CoD lesz a drágulás egyik fő oka, sőt talán pletykák is voltak erről. -
NyMRooD
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Az én olvasatomban ez pont azt jelenti, hogy túl drága. Pont úgy ahogy leírtad, az 5500 ft/hó-ig (okositva 2-3000 Ft/hó-ig) nem zavart hogy akkor is fizetem amikor nem játszok, a probléma akkor lesz amikor lejár a mostani előfizetésem, onnantól csak akkor fogok előfizetni amikor érdekel valami, sőt ott is váltok pc előfizetésre vagy kivárom amíg bekerül prémiumba. Gondolom erről beszél Asha Sharma is, mert ő látja a konkrét számokat is.
-
szarnyasdino
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Számomra érdekes,hogy egy ekkora cégnél évek óta nem esik le nekik hogy a büdös életbe nem lesz több előfizetőjük ha nem olyan játékokkal tömik meg ami vonzza is az embereket...Meg vannak rökönyödve hogy a day one codjuk nem duplázza sőt alig emeli az előfizetéses számaikat amikor ez egy kb only multis cím. Azt meg a legtöbb ember megveszi mert éveket játszik vele...De hogy ezt ők nem látják az valami parádés...Itt komoly top über single címeket kéne adni abból is havonta legalább 3-at és persze day one hogy lássa a nép ez igen ezért van értelme kifizetni a havi díjat.De ezek nem fogják ezt észrenni csak tolják pr hülyeséget és csodálkoznak tovább
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ha megszakítod a betöltést (Esc, vagy X) akkor nem viszi el a fizetésig. Egyébként arról van szó, hogy a The Verge által megszerzett belső feljegyzés szerint Sharma azt mondta, hogy a Game Pass jelenleg túl drága a játékosok számára, és a vállalatnak egy jobb „értékegyenletet” kell kidolgoznia. Elismeri, hogy a legutóbbi áremelések után a szolgáltatás ára sokak számára elérhetetlenné vált, ezért sürgősen javítani akarnak az ár-érték arányon.
Hosszú távon egy rugalmasabb rendszerré akarják alakítani a Game Pass-t. Ez jelentheti új, olcsóbb előfizetői szintek bevezetését vagy a meglévők átalakítását. A drágulás egyik fő lehetséges oka a Call of Duty bekerülése volt. Felmerült pletykaként, hogy a jövőben akár ki is vehetik a Game Pass-ból, hogy csökkenthessék az előfizetési díjakat.
Sharma szerint a jelenlegi modell nem a végleges változat, és a cél az, hogy a szolgáltatás szélesebb közönség számára is vonzó maradjon, ne csak a „hardcore” játékosoknak érje meg. -
hadam98
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Engem és sokakat érdekel hiszen a legtöbbet eladott játékok egyike. Nem értem ha nem jön akkor ilyen alapon semmi nem lesz Day1 ami nagy cím? Akkor minek fizessek elő? Mire fizetek ennyit? Számomra ilyen téren még az is jó lenne ha kevesebb lenne a külsős cím amit beraknak Game Pass-be minthogy ilyen módon jussanak több pénzhez.
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Voltak jó új részek, az Infinite Warfare szerintem egy frankó játék (nevezhetjük The Expanse játéknak?), Advanced Warfare is jó volt. A virtuális valóságossal sem volt bajom. (Talán Black ops 3?) Amit unok, az a modern hadszintér, mára túlhasználták, mint a WWII témát. Az alulreprezentált WWI téma irányába is elmozdulhatnának...
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nem igazán védeni szeretném ezt a megéri állítást, de én is azt mondom, hogy megéri, még úgy is, hogy ennyiért én nem fogok rá előfizetni! Az már más kérdés, hogy kiknek is éri meg igazából!
Mert a "probléma" kb. ugyan az mint sok más ilyen előfizetéses szolgáltatással... kihasználod-e amit az előfizetés biztosít! Valamint maga az előfizetés összege belefér-e neked abba az un. kidobott pénz kategóriába. Vagyis még nem zavar, ha csak úgy havi 5 000-6 000 Ft-ot kiadsz olyan szolgáltatásra amit csak ritkán használsz (pl. van Netflix Permium-od, de éves szinten max pár tíz órát használjátok ki összesen). Nekem van pl. HBO Max és SkyShowtime előfizetésem, amiket nagyon ritkán nézek, de mivel akciós (lifetime promo) áron mennek, ezért nem gond, hogy kiadok havi ~4 000 Ft-ot úgy, hogy nagyon ritkán nézem őket!
Már írtam (lehet nem ide), de nekem meglepően sokan írták Reddit/Twitter-re azt, hogy havi $20 még nekik belefért abba, hogy csak úgy legyen egy Ultimate előfizetésük, de mert néha jön jó játék, de alapvetően pl. csak Forza/"Fifa"/NFL-el (CoD-al) játszanak belőle. De havi $30 azért már sok arra az éves szinten max. 100-200 órára amit játékra tudnak fordítani!
Nekem is van olyan ismerősöm, aki esetében tudom, hogy a havi 5 500 Ft-ba kerülő Ultimate esetében konkrétan pár havonta pár órát játszott (főleg olyan játékkal ami megvan véve neki), és nem zavarta, mert ez igazból egy havi mozizás ára volt, ami neki ez volt az a kidobott pénz. És bár azt mondta, hogy a havi 11 000 Ft is beleférne, de azért az már sok neki annyi játékidőre, főleg úgy, hogy GPU-s játékkal nem játszik!
Vagyis én is azt mondom, hogy maga a GPU még mindig megéri, nem túl drága... csak kérdés, hogy ki is tudod-e, akarod-e használni a benne lévő dolgokat! -
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem így gondolná ha beszélne itt 1-2 csoporttaggal... Nekem paywall mögött a cikk, de jó irány.
-
l.skywalker
Topikgazda
New Xbox boss Asha Sharma says Game Pass has become ‘too expensive’
[link] -
negyven2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Amúgy ez tényleg spoiler lesz azoknak akik nincsenek még ott, de melyik boss a gond?
? Mert vannak a neten build-ek, amikkel alacsonyabb szinten is verhetőek, a JRPG-s combat miatt (milyen felszerelésed legyen, kiket vigyél magaddal, és melyik "Job" az ajánlott hozzájuk).Bryce vagy Eniba -
boxmaci
aktív tag
Nextgen Xbox promotálása beindult:
-
icemad
nagyúr
válasz
csikaszka35
üzenetére
Írd meg légyszíves, hogy mi lett a vége. Kíváncsi vagyok, hogy MS tényleg ilyen jó fej e.
(Egyébként szívesen, nekem nem került semmibe és lehet, hogy tényleg segít pár embernek. Valahogy az ilyen "akciókat" nem rakják ki az xbox főoldalon.
) -
Dinomano
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Yakuza sorozatot én az első 2 résszel elengedtem PS2-ön. Azokat szerettem, és kijátszottam. Az újak nem érdekelnek, egyszer, pár éve rápróbáltam valamelyikre, de olyan fapados élmény volt, megállapítottam, hogy már nem nekem való.
(Pedig van, hogy játszom régi játékokkal is. De valahogy már annyira fapadosnak tűnt a mechanika, hogy elment tőle a kedvem. Mondom ezt úgy, hogy anno JRPG-ket is nyüstöltem.) -
hatesz
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én már csak ilyen sarkosan fogalmazok. Ja nincs is fogalmam, köszi! Nekem kell a történet, nem csak egymás lövöldözése, bázis elfoglalása stb. És hidd el, a tapasztalatlanoknak az elején megy el rögtön a kedvük az egésztől, mert annyi a profi, gyors játékos (akár csalók is), hogy semmi élményt nem ad a multi. Hiába tudok a kampányban normálisan célozni és lőni, a multiban ez édeskevés. És nekem a kampány tempója felel meg. Az hogy percenként lelőnek és várjak az új deploy-ra, engem idegesít és nem élvezetes egyáltalán. És nem is akarok profi lövöldöző lenni, csak játszani akarok egy jót. Nekem ez a kampány. Lehet ezzel akkor egyedül vagyok.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
Ez nagyon sarkos vélemény és úgy tűnik, h fogalmad sincs..... Eleinte persze esel-kelsz, de azért nem kell perceket várni, pár sec azt folytatod. Egy meccs 10-15 perc, mondjuk én mindíg team deathmach-et tolok. Nem kell 3-4 órát játszani. Van hogy letolok 2-3 kört azt elég is. Amikor egyedül van az ember fiának lövöldözhetnéke, arra pont faxa egy COD meccs.
-
hatesz
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A szövegedben ott van elrejtve a válasz. Ha csak az egyiket szereted, akkor is meg kell venned a campaign+multi verziót, míg ha külön választanák, akkor csak az egyiket vennéd meg, tehát kevesebbet fizetnél nekik, ami bevételkiesést jelentene. Majd hülyék lesznek szétválasztani (sajnos)
-
hatesz
aktív tag
Zért ez a 10-9 nem biztos hogy valós arány. Te így érzed, de sokan nem élvezik újonc kezdőként a multit, hogy puff egyből lelövik aztán percekig kell várni, hogy újabb 10 mp-ig játszhasson az ember. Ehhez képest a kampány egy folyamatos játékélmény, megállatható aztán később újra folytatható stb. Nem ül mindenki 3-4 órákig alkalmanként le játszani.
-
Zó
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A Black Opsoknál egy ideje pont úgy megy, hogy a Treyarch viszi a multit, a Raven a single-t. Amúgy pedig dolgoznak be más stúdiók is. Kérdés, túl sok-e a bába, milyen kreatív és egy megkötések fogják vissza őket. Mivel nem vagyok fejlesztő, single, ben pedig sosem szerettem a CoD-okat, így nem sok rálátásom van, hogy mely iterációknál mennyire és miért csúszik félre.
Tőlem beszánthatnák a CoD-ot, és jöhetne inkább a Hexen 3, a Heretic 3 vagy akár egy Dark Forces 5: Jedi Knight 4: Jedi Outcast 3: Jedi Academy 2: Jedi of Duty is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Bár a mai világban már teljesen elfogadott nem csak a pár éves de sokszor a pár hónapos vagy hetes (már vannak napos is) aranyhal szindróma, de ez a pletyka, ugyan ettől a személytől minden évben előjött eddig (a CoD nem dog bekerülni a felvásárlás után, vagy az aktuális évi nem fog bekerülni)!
-
eL Geri
őstag
-
lmno
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azért, mert a multi miatt veszik a CoD-ot, amiatt sikeres. 10-ből 9 embert csak az érdekel.
-
szarnyasdino
tag
válasz
hatesz
üzenetére
Sosem értettem hogy adott külün külön két ekkora pénzes cég (jó most már csak egyben) mi a retekért nem választották szét régóta. Lenne egy studió ami only a single-t csinálja ami lenne mindig egy 8-10 órás régi codokat idéző atompörgős akciódús fps és lenne külön az only multis rész..azt úgy áraznák meg ugy game passoznák őket ahogy akarják....
Sokkal jobb megoldás lenne mint már "kényszerből" csak csinálni bele egy lassan már bazári szintet se megütö single-t.. -
hatesz
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az új COD-ok miatt nem kár. Én inkább szeretek egyedül játszani, többször előveszem a régebbieket, most éppen a Modern Warfare II-vel játszom, még mindig rohadt jó. A Ghost-ot is megvettem, rég játszottam vele, jó volt újra tolni. Az új (Black Ops 7) kampánya meg nevetséges, multiszerű sz@r, játszon vele akinek 2 anyja van az első naptól kezdve.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem úgy írták, hogy nem egyszerűen nem kerül bele az új, még a jelenlegit is kiveszik? Persze pletyka szinten kb bármi is lehet....
-
szarnyasdino
tag
Pár helyen már olvastam ,hogy pletykálják a MS a Codokat nem fogja Day one game passba tenni.... kiváncsi leszek meglépik-e
Részemről pont les**rom, de akkor tegyék bele az összes régit
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Sok... főleg mert a Like Dragon sorozat fő részei, a 7. rész óta már tekinthető akár JRPG-nek is! Illetve ugye itt sok az olyan rész, ami nincs szinkronizálva (semmilyen nyelven)!
Amúgy a HLtB alapján 57 óra alatt is végig lehet vinni ha csak a fő sztori érdekel! De mivel ez is tele van sok mellékküldetéssel ezért ez sokkal több idő is lehet... pluszban ott van a játékban lényegében egy kvázi opcionális Pokémon és egy Animal Crossing rész is, ami aztán szintén csak viszi a drága játékidőt! -
boxmaci
aktív tag
Április 16-án újabb Xbox show lesz állítólag és az új Metro játékot itt mutatják be!
-
Mr X
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Extraction shooter mód nincs az újabb részekben, bár a pletyka szerint jövőre visszatér a DMZ mód. Full pve open world módok vannak az MW III-ban és a Black Ops 7-ben.
-
AMD Power
titán
Like a Dragon infinite wealth fő Boss ki hányas szinttel tudta legyőzni?
-
Steve1207
veterán
válasz
jacksonfive
üzenetére
Több játék, mint "minden játék" vagy több játék, mint ugyanattól a kiadótól pl? SSD-nek nem hiszem amúgy, hogy baja van, hamarabb kibukna általános használatnál. Valami lépést nem csinálhat meg véglegesítéskor inkább.
Újratelepítéskor csak a rendszert vagy az adatokat is nulláztad, hogy újra lehúzza szinkronból? Esetleg egy próbát megérhet, de kb utolsó lépésként, ha javítható biztos megoldható anélkül is. Kis méretű játéknál gyorsabb lenne kivárni, de lehet nézted olyannal is.
Amúgy szokásos teendők, teljesen áramtalanítsd, húzd le a konnektorból, kicsit vársz, vissza. Ugyan más esetben, de már segített párszor. Vagy router restart.
Másik tipp, véglegesítéskor, mivel úgyis leszedte dugd rá a netre kábellel (vagy húzd le a netet, mobil hotspot is jó, mert kis adat van hátra, kb annyi a lényeg, hogy más csatlakozással kapja, mint általánosan pl wifin és úgy megjavul-e).Alkalmazásaid is frissítve vannak, pl a Store? Az is bekavarhat akár. Vagy a játék telepítéskor lépj be a store-ba a játékadatlapra, hátha csak onnan nem kap meg valami adatot és arra vár.
Nekem kb ezek az általános dolgok jutottak eszembe, gyorsban rákeresve a neten is van pár fórum, azokat is érdemes átfutni mit írnak, de nem álltam neki olvasgatni.
-
Marcsello31
őstag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Üdv! Egy tipp: külső tárolóra sem sikerül telepítened?
-
jacksonfive
tag
Sziasztok! Series X ssd-jét lehet valahogy tesztelni a gép szétszedése nélkül? Több játék telepítése megáll 100%-nál, nem fejezi be, így nem lehet játszani az adott játékkal. Már többször újra telepítettem a gépet, más profillal is próbáltam, de nincs változás. Mi okozhatja ezt a hibát?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Szia! Köszönöm az infót, reméltem, hogy ez áll a háttérben... Sajnálom, mert a DMZ-nekem teljesen bejött. Nem volt az a kapkodó-idegbeteg ugrabugra, mint a WarZone-ban. Gondolom a sok bot miatt, nem profi, de ha volt egy kis időm, egészen elvoltam vele. Néha ha levadásztam egy-egy operatort, az csak hab a tortán :-D Van valamelyik verzióban hasonló játékmód? (Ja, BT egér+bill. komnóval nyomom, a kontrollert nem bírom megszokni...)
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Ma futottam bele egy érdekes dologba. Ha mostanában vett valaki xbox kontrollert és nem volt a csomagban elem, akkor igényelheti a play and charge kitet, teljesen ingyen. Ez amolyan kárpótlás az MS részéről.
Hivatalos magyar nyelvű oldalon lehet jelentkezni, sorozatszám alapján ellenőrzik : [link]
(Ha valaki használ Facebookot vagy más fórumot ossza már meg, mert én csak itt vagyok aktív. Hátha segít ezzel pár embernek.) -
balintka
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én csak vásárolok játékokat mindkét gépre, nagyjából egálban használom mindkettőt, nagyon jól kiegészítik egymást.
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez is egy korrekt érv.
Decemberben át is éreztem mikor a 300 forintos hónapos gamepass-t próbáltam éppen kimaxolni.
Nem is gondoltam, hogy annyi minden belefér még.
De imádtam, mert tök jó címeket ismertem meg akkor. -
pzstm
titán

-
szarnyasdino
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A game passba az a jó hogy ami bekerül azt azonnal végig is a tolom. A fiokjaimon lévő 3000+ játék meg csak porosodik, mivel ott nincs nyomás hogy bármikor kikerülhet.
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az előfizu nálam nem pálya, sajna most is alig van időm játszani.. Jobb szeretem, ha ott csücsül egy játék a polcon vagy digitálisan a könyvtárban. Bármikor előveheti az ember.
Viszont évente egyszer én is áldom ezt a gamepasst.
-
szarnyasdino
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nekem az a lényeg valamivel tudjak játszani. Ezt az arányt a box (pc) a game pass miatt hozza olyan 98% vs 2% arányban a ps-el szemben. PS-en is vannak jó címek az előfizuba de sokszor olyanok amit pc-n már adtak bundleba illetve már volt game passozva.
Játszom ott is mert ott pl már van ps plusban Silent Hill 2 vagy egy Last os Us 2 stb. De jóval kevesbbszer megy mint a game pass. És tévedés azt hinni nekem day one kell a 70 euros game. Nekem elég ha régi indieket raknák bele ,de nem igen törik magukat. Pedig több 100 ha nem ezer cím van amit szívesen látni ps plusban. De ahogy látom a sony mintha ezzel a szolgáltatásával nem is akarnak megtartani illetve új embereket szerezni
-
NoOne1976
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Pont azt mondta, hogy az xboxot tudja használni. Számára annak van értelme

-
frankdelgado
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha te nem tudsz mire hasznàlni egy jàtèkkonzolt, akkor nemtom me of us-t keresel itt.....
-
-
persil
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Engem az aprosagok bosszantottak fel kegyetlenul, mintha a keszitok soha nem jatszottak volna thrid person jatekkal. Mondjuk a black desert is pont ilyen.
A tortenet gyengesege "annyira" nem is zavarna, sot neha meg szorakoztato is, hogy kb. egy oteves irhatta a parbeszedeket.

-
frankdelgado
őstag
-
Norb79
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Kész a gép, minek várnának?
Sony árat emel, és sorban hagyja el a piacokat, játékuk kb 0 jelent meg a genben, mindenki a ps3as, vagy nagyon max a ps4es játékaikat vagy azok remastereit élteti, most kell megragadni a lehetőséget az ms-nek és karácsonyra egy rdna5ös géppel gta6ot mellécsomagolva lezárni a konzolháborút, és kiélvezni, hogy ps5pro patchek a nullába tartanak, a ps5 már 2020ban is vicc erejű volt, és ps6 meg nem lesz 2030 előtt, ha lesz egyáltalán.
Mindenki annyira az xbox halálára koncentrált, hogy nem vették észre, hogy a playstation döglött meg. -
pzstm
titán
Preject Helix mercheket ma kapta meg jopar influenszer kulfoldon
ez a cucc legkesobb jovo karwcsonykornjon ha valami nagy gebasz nem torteni a vilaggal addig -
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Készlet kisöprési akció, mert június elején bejelentik a helix nevét, árat és megjelenési idejét.
Még a GTA6os helix bundle is olcsóbban fog a fa alá kerülni idén, mint a ps5pro! -
Dinomano
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az MS Store-os link már nem működik (PC-n, böngészőben). STEAM-re behúzom majd.
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Csak USA és csak akkor, ha van a fiókodon Xbox One. Gyakorlatilag bíztatnak az upgrade-re.
-
S e t h
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Nálam az egyik leggyengébb open world evör amihez közöm volt.
Hiába nem mmo, totál magán hordozza ennek a jegyeit, valami elképesztően képes unalomba fordulni egy idő után.
Történet gyenge, vagy szinte nincs is, a főhős jellegtelenebb, mint egy kavics, végtelen farm egy végtelen térképen, gyenge irányítás és harcrendszer, még mindig nem értem miért kapta el a hype train. -
Aryan
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi az infót
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Norb79
addikt
Na, csak igazuk lesz a károgóknak, hogy 1000 dollár lesz az Xbox. Íme
Ha vki vesz egyszerre egy 1 terás lemezes és egy 2 terás lemezes xsx-et, akkor a kettő együtt már majdnem 1000 dollár valóban. Jön a világvége! -
axlfsi
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az XBOX verzió linkje nem jó és habár gondolom mindenki megtalálja, mert a kereső hozza, de azért belinkelem, így egyszerűbb lesz
Graveyard Keeper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Decemberben át is éreztem mikor a 300 forintos hónapos gamepass-t próbáltam éppen kimaxolni.

Nincs itt már konzolhaboru, az MS elintézte magát sajnos.