- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Hol tudok rákeresni arra, hogy játékok milyen áron voltak akcióban? PC (Steam, Epic) és Xbox Live érdekelne...
-
homerhamm
addikt
-
válasz
Bad Pritt #144008 üzenetére
Igen, főleg ha NP után rányomtál az NG+-ra és 9 fejezetet újra vihettél végig, ahogy én tettem.
#144009 Wesder:
Igen, én is NG+3-ból mentem neki. Érezhetően jobb a balance minden fokozaton. Persze én a legkönnyebben kezdtem, de mind a hármon végigviszem a dlc-t, mert mégis csak úgy az igazi ha legendary stalkeren is megcsinálom, ahogy legelsőnek az alapjátékot anno. -
Megérkezett a Lies of P 1.9.0.0-ás frissítése amiben az Overture dlc-nél az ng+-ból játszók nehézségét balanszolták újra mert ng+-on jóval nehezebb volt a dlc mint első végigjátszásból. Az is újdonság, hogy eddig a 9.fejezetig kellett eljutni a játékban, hogy megnyíljon a dlc ezt most már az 5.fejezettől meg lehet tenni. Néhány bugot is javítottak még. Nálam most frissített.
[link] -
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #143996 üzenetére
egyik legjobb survival, nekem is bejön...talán jobban,mint a nomanssky
-
30z.Samu
félisten
Időközben én is a végére értemaz új Doom-nak, nagyon élveztem és sajnáltam is hogy vége. Amennyire féltem az új elemektől, végül annyira tetszettek, szépen lettek beiktatva a játékba. 30k-t ennek ellenére szerintem nem ér meg, de egy jókora leárazásnál valószínűleg behúzom.
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado #143996 üzenetére
DLC nem szokott GP-ben lenni, csak azért kérdezem.
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #143994 üzenetére
El lehet abba a játekba mélyülni.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #143994 üzenetére
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado #143993 üzenetére
Az alapjátékot kijátszottam a megjelenésénél.
A DLC is elérhető Game Pass-ban? (Most nincs GP-m, azért kérdezem.) -
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #143993 üzenetére
szereted a mélyvizet?
subnauticat is sokat promozod
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #143991 üzenetére
Én akkor ezt már készpénznek veszem.
Közben míg itt elkábulgatunk a nagy tízelésektől szépen sumákban megjelent a Sill Wakes the Deep dlc-je, ami az olajfúrótoronysétaszimulátor után egy víz alatti úszkaszimulátor lett és azért a 250 méteres mélységben már dolgozik a nitrogén rendesen. A hangulat odabac rendesen, de nagy kihívás nincs benne egyenlőre. És gamepassz töltelék.
-
vg
addikt
válasz
hombre[EU] #143991 üzenetére
Azért az nem lenne semmi, ha lehetne használni epic, steam meg gog áruházat is, mert szó szerint az volt abban a videóban amiben a másik nő beszélt, hogy nem lesz 1 áruházhoz kötve. Mondjuk az új kézi konzolon is lehet már használni ezeket az áruházakat.
-
rocco021
tag
Sziasztok valaki járt e már így mint én? Vagy tud e nekem valaki segíteni
A sztori a következő május 6-án kértem jótállásos javítást a xbox.com oldalon a eszközök javítás menüben! Jött is az email május 7-én egy címke jött hogy ragaszam rá a csomagra. Meg rendeltem a futárt május 12-én jött érte május 15-én Németország Nürnberg gyárba érkezett azóta semmi hír róla! Kaptam egy ilyen vásárlás előzményt ms oldalon néztem In Warranty - Same Unit Repair0,00 HUF Sikeres terhelésel is tűnt a regisztrált eszközök közül a controller Május 17-én . Többször beszéltem már a híres angol ügyfélszolgálattal utána nézek értesítjük majd emailbe sehol semmi! Aztán a mai napon megint beszéltem a ügyfélszolgálattal ma azt mondta már a controller ott van a boltba! Kérdeztem milyen boltba küldött egy linket xbox store hívtam a magyar számot persze hogy nem él! Na szerintetek hogyan kapom vissza a controllert vagy mi tegyek ilyenkor? Köszönöm előre is a segítséget
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
Alarikman #143983 üzenetére
Köszönöm! high/ultra speed kábelek nézek majd, végülis, ha az elhelyezésen gondolkodom, ~2 méternél nem kell hosszabb, még lehet 1m is elég lenne.
Hogyha esetleg 27" 2k legalább 120hz-es monitor lenne, akkor leskálázná vagy azzal egyszerűen nem menne a 120hz, csak a fullhd?
Este volt már, pardon, utána belegondolva érézkeltem én is, hogy a-c kábel lesz az. -
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143967 üzenetére
Jaja, de oda is tettem a legtöbb megjegyzéshez, hogy szerintem. Ami viszont valószínű, hogy a Sony még vár a kövi gennel, náluk leghamarabb 28 körül jöhet (vagy még pofátlanabbak lettek mint eddig és 1-2 évvel előtte tolták ki a pro-t), MS tegnapelőtti videója meg nagyon csak alátámasztja, hogy 1-2 éven belül jön az új xbox. Persze ezek nem konkrétumok, de a hírek / pletykák erre utalnak, majd kiderül, addig meg spekuláció, most éppen van annyi szünet két játék között, hogy erről menjen a téma 😂
-
icemad
nagyúr
-
Dinomano
őstag
Pici off.
Újrázom a Mass Effectet PC-n (Legendary). Megvan dobozosban is az original. Ezen kívül is tervezek majd egy végigjátszást. PC-n vagy PS-en majd. A kérdésem:
Valaki játszotta PC-n MOD-okkal? Mennyire egyszerű mod-olni a szériát? Szét lehet csűrni vele a játékot, mentéseket mint pl. Elders Scroll játékoknál? Mik a legjobb modok rá? (Hirtelen ennyi...) -
Alarikman
senior tag
válasz
rolkaDb #143977 üzenetére
Semmi extra kábel nem kell. A sima HDMI 2.0 high speed tudja ezt, mellékelik is a monitorhoz általában. A 4k 120hz-hez kellene HDMI 2.1 ultra speed. Fortnite szerintem jobb monitoron. Közel vagy, egér/billentyűvel még jobb. Ha kábelt akarsz akkor a sima type A-C kábel kell(sima nagy USB). De ez csak akkor kell, ha valamiért nem jön létre a kapcsolat a kontroller és a box között.
Split screen-ben amit tudok az a Borderlands 3, Gears of war pl. De nézz utánna a neten. -
Mr X
veterán
válasz
IntelKiller7 #143975 üzenetére
Nem kell semmi trükközés. Annyi a lényeg, hogy kontroller kikapcsol, elem vagy akku kiszed, adatkábellel rá kell dugni a konzolra és NEM BEKAPCSOLNI A KONTROLLERT!. Ezután már nem fog 15 perc után kikapcsolni és nyafogni.
-
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #143979 üzenetére
Nalam megy, épp a Dead Island Definitive Edition megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Köhög a Live. A Status oldal még nem jelzi, de a Downdetectoron volt pár report, de elülni látszik:
Nem működik a Xbox Live? Jelenlegi problémák és leállások | Downdetector -
rolkaDb
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #143975 üzenetére
és Alarikman!
Először is köszönöm válaszaitokat.
Kezdeném a sort azzal, hogy 2 vezeték nélküli kontroller van mellé, amikhez nincs kábelem, bár ha jól sejtem egy c to c kábellel ez orvosolható, kipróbálom majd.Továbbmenve mindkettőtökhöz szólva, akkor a 2k (legalább) 120Hz-es monitort el is engedjük ebben a kontextusban. AOC szériát nézegettük, ha jól értem azzal nem is nagyon lehet mellélőni. Annyira nagyon nincs használva, a hálóban van, egy héten egyszer 1-2 óra fortnite, illetve heti 1 óra it takes two, sokkal bővülni sem fog a jövőben. Lehet ebben az esetben marad is a hálóban, nem tudom, hogy 24" 120hz-en mennyit tenne hozzá, hogy ne a tv-n játszak pár kört.
Monitor esetében kell olyan HDMI kábel, ami fixen tudja a 120hz-et, ha jól értem. Erre tudnátok valami ajánlást adni? - Csak, hogy gondolkodóba essek.
Itt zárójelben jegyezném meg, hogyha tudtok ilyen kétjátékos és egyben hasonló játékokat mint az it takes two, akkor lehet nem ennyi lesz a játszandók listája. A Split fictiont láttam, az lesz a következő, ha az előbbit végigjátszottuk. -
Alarikman
senior tag
válasz
rolkaDb #143946 üzenetére
Series S-hez szerintem simán elég az 1080p. Nem igazán tud többet manapság erőből. A lényeg, hogy 120hz VRR-t(Freesync) tudjon a monitor. Mert néhány cím tud 40 fps-t, és ahhoz kelleni fog. AOC monitorok elég jó árban vannak amikben van hangszóró/Jack és elég színhelyes. Lásd 24G4X(E) széria. Mi ilyenekkel toljuk itthon a két Series S-el.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
rolkaDb #143974 üzenetére
USB kábellel kösd rá a gépre a kontrollert. Akár elem nélkül is. De nem biztos, hogy elsőre működni fog. Addig próbálgasd a kábeleket még az egyik nem elsz jó. Nekem pl a Venom töltőkábelével kikapcsol a kontroller 15 perc után, de a JBL töltőjével nem.
A Fortnite 1080p fut 120FPS-el Series S-en.
-
zsozsa74
őstag
válasz
Norb79 #143972 üzenetére
Az nagy! De jobban örülnék egy bacó konzolnak 2026-ra.
Amúgy meg ha nem jön még, sincs nagy gond. Olvasom itt, hogy már mindenki inkább pc-n nyomja, meg haldolkik az xbox, meg hasonlók. Aztán pont minap dobtam egy hátast, hogy egy multiplatform cím, konkrétan az AC Shadows, micsoda brutális grafikát virít XSX-en. Persze sok nagyon szép játékot láttam az utóbbi időben, de ez rendesen odavert. Azért, ha rendesen meg van írva egy játék, van még kraft ezekben a konzolokban. Gyanítom a Black Myth Wukong is atom lesz!
-
zsozsa74
őstag
válasz
l.skywalker #143968 üzenetére
Tekintve, hogy a gaming iparban mekkora lóvé van, csodálkoznék, hogyha hirtelen kiszállnának. A tonnányi befektetett lóvéról nem is beszélve, lásd Activision felvásárlás, stb.
Plusz, most jelentették be, hogy hamarosan nagy bejelentések lesznek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #143968 üzenetére
"Kedvencek" temetője?
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #143954 üzenetére
Nekem is a PC pörög a legtöbbet. Ráadásul úgy, hogy elég régi már a gépem. Kompromisszumokkal tudok játszani még mindig. Epic rendszeresen ad free game-ket, néha nagy címeket is. Ezzel nem tud versenyezni a konzol. (Mostanában kezdek minimum config környékén lenni a laptopommal, de még működik, és 4 éven belül nem tervezem leváltani.)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143953 üzenetére
Ember (vagy Róka
) még csak nem is én kezdtem el az előzős témát hanem a többiek, amire rácsatlakoztam. Egyébként már egy jó ideje téma ez, hogy hamarabb jön az új xbox konzol mint a ps6.
-
i@lex
őstag
Imádom, ahogy mindig elemezgettek az xbox halálát/jövőjét illetően évek óta, és soha semmit nem találtok el, de még megközelítőleg sem. Nagyon cuki.
Telnek az évek, mi meg csak játszunk, játszunk és játszunk. Vicces.
Feldobjátok mindig a napom, soha ne hagyjátok abba.
-
sz_b
csendes tag
válasz
Döglött Róka #143953 üzenetére
A konzolpiac az észak amerikai illetve európai piacokon telítődött igazán az ázsiai és dél amerikai piacokon még bőven van potenciál a növekedésre. Ezt a helyzetet próbálja a Sony kihasználni a China / India hero project-el. Azt hogy szarban van erős túlzás mivel a jelenlegi a generációban keletkezett profit nagyobb mint az összes többi genenerációnál együttvéve. Az hogy most billent át az arány a ps5 játékosok javára még nem jelent semmit, ebből sok mindent nem lehet levonni mivel ez egy természetes folyamat része.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
icemad #143954 üzenetére
Szerintem ebben semmi sajnos nincs, multiplatform játékok vannak, pc-box crossplay tök jól működik manapság. Nekem van haverom aki elvből nem vesz konzolt de tudok vele sea of thieves-ezni probléma nélkül. A lobbyk tele vannak egyre kevesebb a platformexkluzív és olyan szinten sok jó játék jelenik meg hogy sajnálom hogy nem vagyok 15 éves megint.
PS.: Nézzétek meg az Alters-t, félelmetesen jó -
icemad
nagyúr
válasz
Wesder #143948 üzenetére
Ezt sajnos én is tapasztaltam, hogy inkább PC-re mennek az emberek. Bár nagyon kevés játékos haverom van, szóval az én statisztikám abszolút nem mérvadó. Nálam pl mindkét fiamnak már a PC a fő játékos platform. Havonta talán egy-két órát megy az xbox, a ps5 annyit sem. A nagyobbik fiam még mobilon játszik komolyabban.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
NyMRooD #143943 üzenetére
Próbálnak előzni? Ez is valami feltételezés vagy az Xbox állította?
A konzolpiac telitődött, több mint egy évtizede nem érnek el több usert hiába növekedett a népesség. A sony is szarban van mivel csak most fordított az aktív PS5 a PS4-el szemben. 5 éve van kinn a konzol, és csak most sikerült.
Nézd meg a state of playe-en hány PS5 only címet mutattak be. -
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #143951 üzenetére
Most nagyon törekezdnek arra hogy egyesítsék a PC-t meg az Xboxot, és ez minél hamarabb összehozzák annál jobb lesz nekik. A következő géppel már tényleg csak egy GP entry point lesz az Xbox. Úgy néz ki van még ott egy akkora Core, akiknek megéri legyártani a következőt. Abban is biztos vagyok hogy kurvadrága lesz.
Tegnapi egy perces videóban is már a Windows volt kiemelve mint gaming platform, és az Xbox csak egy eszköz lesz az eléréséhez.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #143948 üzenetére
De akkor mi értelme van 2 évvel hamarabb kijönni? Vagy mi értelme van több konzollal készülni? Akkor ez abszolút csak pénz égetés a részükről. Na mind1 én remélem nem vonulnak ki, vagy legalább is marad egy gp cél eszköz, ami nem 300k.
szerk.: nyilván nem itt fogjuk megfejteni meg kitalálni a tökéletes stratégiát, csak érdekesnek találom, hogy melyik gyártó mit csinál.
szerk.2: itt nem jött fel témának, de a showcase előtt felmerült egy olyan pletyka, hogy az újabb Ubi címek is jönnek gp-be, mert, hogy az MS-el is kötöttek valami megállapodást az útkeresésük alatt, erról volt valami fejlemény azóta (akár cáfolat)?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143947 üzenetére
Előbb a Sony emelt, igaz utána az MS feléjük ment, de ebben a vámokkal kapcsolatos kavarás is benne lehetett. A marketingre meg azt mondom, hogy passz, itthon nem is kapni series x-et, arról fogalmam nincs, hogy mit nyomnak külföldön, wesder ha jól emlékszem németországban él, ő lehet tapasztalta, hogy változott-e a marketing, vagy, hogy egyáltalán van-e.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #143943 üzenetére
"Én azt mondom, hogy ezért próbálnak előzni az új gen kiadásával, lesz kb 2 évük amikor a konkurencia le van maradva, az meg, hogy ez mire elég majd kiderül."
Nagyon nem kell rá várni hogy kiderüljön. Semmilyen előnyt nem fog jelenteni az hogy 2 évig nekik lesz a legerősebb konzoljuk a piacon. Nintendo/Sony/PC táborból eddig sem tudtak elszívni embereket, ezek után meg már hogy minden is megy mindenhova, nincs az az épeszű ember aki platformot váltana. A meglévőket fogják tudni megtartani, de azoknak a száma is inkább csak csökken. Többnyire a PC javára.
Ezt az MS is felismerte, és ezért ment a multiplat kiadó irányba nagyon helyesen.
Szerk.
Ha megtartotta volna a saját + Zenimax + ABK játékokat magának, akkor azt mondom hogy az 1-2 év előny még ért volna is valamit, de így? -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, rogvest 2 kerdesem is van.
Kizarolag fortnitera lett veve egy series s.
1) bill+ eger komboval jatszva a kontroller idokozonkent kikapcsol es keri h nyomj "a" gombot, addig pedig all a jatek. Ezz hogyan lehetne deaktivalni?
2) monitorral kepes a 1440p 120hzre az S? Kell valami specifikus dolgora figyelni?
1080p 120hz vagy inkabb 1440p 120hz ajanlott? -
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143941 üzenetére
Ismételten csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza. Egyébként én is ezt mondtam, hogy nem az a fókusz csak kiegészíttem azzal, hogy attól még a konzol gyártás fontos része az MS gaming részlegének és próbálkoznak az eladásokat fentebb tornázni. Én azt mondom, hogy ezért próbálnak előzni az új gen kiadásával, lesz kb 2 évük amikor a konkurencia le van maradva, az meg, hogy ez mire elég majd kiderül.
wesder: nálam nem azt jelenti a kettő.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #143941 üzenetére
Nem az a fókusz = elengedte. Mit nem érc?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143937 üzenetére
Nyílván túloztam, de nem hiszem, hogy a gp csak pc és xcloud userekkel fenntartható lenne (jelenleg). Vagy szerinted igen? Mert amit jelenleg tudunk / sejteni lehet az az, hogy az aktuális 30+ millió gp előfizetőnek többsége a konzol gaming miatt fizet elő valamelyik gp csomagra, na már most ha ez kiesne elég szépen megfektetné a gp-t mint szolgáltatás. Szóval lehet mantrázni, hogy az MS-nek mind1 a hardver, meg elengedte de ez nagyon nem így van, csak nem az a fő fókusz, de továbbra is egy fontos szelete az xbox részlegnek.
-
GEIL
addikt
Olvasgattam visszafelé a hozzászólásokat....és úgy gondolom, hogy eladásoktól függetlenül jól sikerült konzol lett a Series S/X és az egyik legjobb és számomra fontos, hogy megoldották a visszafelé kompatibilitást is.
Ami pedig bíztató, hogy a következő Xbox-nál is megmarad még a visszafelé kompatibilitás.(egyformán csípem a PS5-öt is és napi használatban van mindkét konzol és a jövőben is így lesz majd az új (2026?) Xbox és PS6 (2027?) esetén is, hogy tuti beszerzem azokat is mindentől függetlenül.)
-
frankdelgado
őstag
-
eL Geri
őstag
Én azt sajnálom, hogy a sormintát követve a következő konzol erősebbik darabja, ha lesz ilyen, az fehér lesz.
Én feketét akarok(Persze ezt most csak félig viccből mondom, de tényleg feketét szeretnék.)
-
NyMRooD
őstag
válasz
frankdelgado #143930 üzenetére
Nem elsődleges az MS-nek, de nagyon is érdekli, ha holnap le nullázódna az xbox tulajok száma az a gp-t is kicsinálná.
Utóbbival meg egyetértek.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #143929 üzenetére
Nézd vissza, hogy mire válaszoltam, meg megnézheted az egyel azelőtti hozzászólásom is.
Egyébként teljesen mind1 milyen stratégián van az MS, a GP előfizetők nagyrésze xbox-al is rendelkezik, ha nullázódnak az eladások az kinyírhatja a GP-t is. PC nem tartaná el, a Sony meg a Nintendo pedig nem engedi be (legalább is jelenleg), szóval nem, nem a hardver eladás a lényeg, de attól még fontos.
-
frankdelgado
őstag
válasz
NyMRooD #143927 üzenetére
Persze, ne vedd magadra, de már unalmas ezen rugózni. Az Ms-t már láthatóan nem érdekli, nyitott egy másik frontot és ott úgy néz ki ott tarol, mert pörögnek a játékai a ps-en. Csinál új gépet, azt meg veszi aki veszi.
Én meg személy szerint nem oda járok ebédelmi, ahová a legtöbben járnak, hanem oda, ahol ízlik a szakács főztje.....
-
NyMRooD
őstag
válasz
frankdelgado #143921 üzenetére
Bár nem nekem címezted, de velem beszélgetett róla, nem azon ment a téma, hogy mennyit ad le az MS hanem azon, hogy tudja növelni az eladásokat azzal, hogy 2 évvel előre hozza a genváltást, mert valszeg oka van annak, hogy előrehozza. Illetve amíg én félre értettem addig is csak arról dumáltam, hogy fontos-e az MS-nek a hardver eladás.
Egyébként szvsz ha eljön az a nap, hogy az ökoszisztémán kívüli vásárlók fogják eltartani az xbox részleget, akkor valszeg az lesz a gp utolsó napja. Már elmondták, nyereséges a gp.
-
i@lex
őstag
Brutál amit mutat az MS, a PS konkrétan alátétnek sem lesz jó.
-
NoOne1976
őstag
válasz
frankdelgado #143922 üzenetére
Én csatlakozom harmadiknak, így máris 150% szerepelhet az Excelben
-
frankdelgado
őstag
válasz
Wesder #143914 üzenetére
Ha annyi 100-asom lenne, ahányszor elsírtátok már ezt a mennyit ad el xboxból az ms mantrát...
. És él, virul és új gépet is ad ki ezek szerint. Amit a gp-n bukik, azt meg behajtja a ps tulajokon, meg remélhetőleg a nintendósokon is, akik széles mosollyal pengetik ki a teljes árat a játékokért. Ezúton is köszönöm nekik.
-
Wesder
titán
Minecraft is now optimized for Xbox Series XIS, alongside the graphics enhancement update Vibrant Visuals.
-
NyMRooD
őstag
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #143913 üzenetére
Ezek szerint én vagyok a balfasz és szarul magyaràzok, és ezért nem megy àt az üzenet. Nem az MS-nek a tökmindegy hogy mennyi gépet adnak el, hanem a beelőzés az eladott gépmennyiségen nem vàltoztat.
Nyílvàn ha nem érné meg, nem csinàlnàk a következő konzolt. Ez az MS-nél hatvànyozottan igaz.
A leszarjàk meg arra lett értve hogy úgy néz ki ez a katasztrófàlis 30mill is elég volt egy új konzolhoz. Gondolom mert a kiesést beszedik a többiektől.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #143912 üzenetére
Az lehet, de ők egy tőzsdei cég, hatalmas bevételekkel, "apró pénzért" nem hajolnak le és magasról tesznek rá, hogy a userek meddig szeretnének konzolt, amíg megéri nekik pont addig lesz, hogy mi a lélektani határ ahol azt mondják, hogy ennyi volt azt nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy sokat segít, hogy a fő priorítás gp elsődleges piaca.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #143906 üzenetére
Tovàbbra is tartom hogy teljesen mindegy màr mikor, hogy, meg merre jönnek, 50mill gépnél több màr sosem fog fogyni, főleg a multiplat stratégiàval. Innentől csak annak tudjàk eladni, aki nem akar platformot vàltani.
Emiatt meg mint mondtam tökmindegy hogy előzik-e a Sony-t, igazàból nem szàmít. -
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #143905 üzenetére
Látszólag, anélkül a 30 millió eladott gép nélkül hány gp user lenne? Szvsz elég kevés (arányaiban). Ráadásul a 30 millió már valszeg olyan szám ami szép haszonnal jár. Addig lesz hardver amig a gp legfőbb platformja marad, ha ez esetleg majd változik akkor kiderül, hogy ez a haszon magában elég-e a hardver gyártás megtartásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- PS5 digital edition dobozában, 1 év garanciával AkciÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest