- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
válasz
Redneck #144608 üzenetére
Arra azonban fel kell készülni, hogy nagy valószínűséggel az új MS Xbox-on is a PC verzió fog futni a játékokból csak jobban optimalizálva. Namost az AMD legutóbbi nyilatkozata alapján szoftver szinten próbálják összehozni a különféle hardvereket. De ezt hogyan teszik ha van a PC verzió meg ahogy eddig egy külön Xbox verzió? Egy szoftver lesz, adott célhardverre jobban optimalizálva. Pl mint ahogy most a Steam Deck-nél. Viszont a letöltéseket és frissítéseket egyszerűsíteniük kell. A játékos felhasználói szinten ebből ha jól csinálják nem sokat érzékel. Ez volna az optimális.
-
Redneck
nagyúr
válasz
icemad #144604 üzenetére
Abszolút megértem az okfejtést, és ezzel kapcsolatban én sem vagyok bizakodó. Többet nem tehetünk, mint a kivárás.
Ha a mi félelmeink alapján készül el, akkor olyan lesz, mintha a régi mondás, meg lenne a fordítva: "Azt akarják, hogy a kecske is jóllakjon, de a káposzta is megmaradjon!"
Ha ez az irány, akkor inkább ne.
Ha egy közös játékos Xbox-PC ökoszisztéma/OS a cél, AMD APU alapú konzolokkal, ahol a konzolra célirányosan optimalizálnak, rendben van. A lényeg hogy legyen garantált konzol hardver, fix teljesítménnyel.boxmaci:
A lényeg hogy legyen fix hardveres Xbox konzol évekig, a többi engem nem izgat. -
boxmaci
tag
-
icemad
nagyúr
válasz
boxmaci #144600 üzenetére
De nem lesz ott minden új játék. Azt először le kell tölteni. Ahhoz meg bekapcsolva kell lennie a gépnek, nem lesz telefonról elindítom a letöltést meg ilyenek... Nekem van ROG ally, már annak örülök, ha nem merül le Windows frissítés alatt. És még nem játszottam semmivel... Az is gyönyörű lesz, hogy ehhez is kell majd valami ordenáré dokkoló, mert ugye wifin nem lehet normálisan online játszani, hdmi sincs a gépen... Soroljam még?
-
boxmaci
tag
válasz
consono #144599 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Az ok, hogy sima PC-n is ott vannak már az Xbox appban a külső store-ok, ez feltétezhető is volt. Az új Xbox hardverek viszont szintén az Xbox PC családba fognak tartozni és ezeken a hardvereken is rajta lesz minden. Korábban arról beszéltem, hogy összevonják a PC-t a konzollal, az Xbox PC hardverek igaznak tünnek, sokan kétkedtek, de így lett. Már idén elérhetőek lesznek az első ilyen hardverek.
-
boxmaci
tag
válasz
zsozsa74 #144598 üzenetére
Egyetértek a leírtakkal. Annyival egrszíteném ki, hogy a streaming alapú játék még mindig csak beta Xbox-on. Írták itt múltkor páron, hogy nemrég jobb lett a minősége, nos ebből max az input lagban vettem észre javaulást az már tűrhető, de a képminőség továbbra sem ok. Legalábbis TV-n. Szóval ettől a streaming gaming-től még messze vagyunk.
Ami az új Xbox-okat illeti, igen valószínűleg PC-k lesznek konzol ruhában, bekapcsolhatóak joypaddal és konzolos UI-val. Biztosra veszem, hogy az OEM handheld után jönnek a desktop változatok is. Tulajdonképp az MS saját nextgen konzolja is ilyen lesz már. Egy hónapja hangoztatták rajta lesz minden külső store is. Namost az, hogy egyesek szerint ezek inkább PC-k, teszek rá, ha konzolos egyszerűséggel tudok navigálni az Xbox storeban egy szem joypaddal bekapcsolhatom és ott lesz rajta monden új játék, akkor tök mindegy minek nevezzük, akkor is egy Xbox lesz. Az lehet, hogy eleinte döcögősebb lesz egy egy játék elindítása, frissítése a megszokott egy gombnyomásos konzol élményhez képest, de valószínűleg lesz egy jó adag plusz feature a PC mivolta miatt, amit adni fog a korábbi hiányos konzolos lehetőségekhez. Pl részletesebben beállítható grafikai paraméterek, modding, a külső store-ok játékai, stb.
-
zsozsa74
őstag
válasz
Phoen|x #144597 üzenetére
Én nagyon bírom a cikk íróját, de azért na! Az Everwild-ot 2014-ben kezdték fejleszteni. 11 év alatt már volt egy reboot is, nem csodálom, hogy valaki egyből rámutatott, amikor kiadták az ukázt, hogy meg kell szabadulni néhány dologtól. Kb. ugyanez a Perfect Dark is. Ezer éve pedzegették már, hogy lesz, nem lesz. Nem is tudom minek, az eredeti sem volt valami nagy szám. Azt írja, hogy egy éve nem kapni Xbox Series konzolokat itthon. Ez sem így van, S mindig volt, X meg talán fél éve nincs. Meg, hogy úgy járhatunk, mint a 80-as években, hogy majd külföldre kell menni, ha valaki még Xboxot akar. Csak jelzem, hogy 2013-ban is ki kellett menni a One-ért Bécsbe, mert itthon nem jelent meg rögtön. Na bumm! Meg, hogy a következő Xbox utolsó lesz-e vagy nem. Lehet, hogy fizikai konzolként utolsó, mert tényleg akkorra már a felhő alapú játék lesz az uralkodó. Azért érik ez is. Szerintem nem kell fosni. A géming akkor biznisz, hogy az MS nem fogja feladni a pozícióit, de ha meg igen, akkor majd játszunk mással. Pont lexarom...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Wesder #144588 üzenetére
Ezt te tudod, én tudom, a clickbait szarok meg ráülnek és terjesztik a fasságot, majd a végén random fórumokon már magabiztosan állítják random emberek.
@NoOne1976: Az a baj, hogy az emberek olyan szinten ostobák, hogy nem elmélkednek, késztényként kezelnek pletykákat. Példa:
De vegyük elő azokat a barmokat, akik gombokért vitték a gamestopba a komplett szettet a fizikai gyűjteményükkel tavaly, mert valaki a twitteren eltüsszentette magát, hogy nem lesz Xbox. Itt is szép lamentálás lett belőle. -
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #144589 üzenetére
Szótárban ő szerepel a Cringe mellett.
-
boxmaci
tag
válasz
NyMRooD #144567 üzenetére
Az xbox pc a következő genben amin van steam és epic az már nem pletyka hanem tény. Gyakorlatilag hivatalosan bejelentették a több store elérhetőségét. Szóval ez nem tetszik vagy nem tetszik kérdése.
Amúgy érdekes mikor erről az Xbox PC-ről beszéltem hónapokkal korábban valószínűsítve, akkor sokan csak értetlenkedtek, hogy az nem is hardver lesz, csak a windows storera utalnak így stb... Nos, hardver lett.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #144584 üzenetére
Nem az a lényeg hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Chris Dring mondhat bàrmit, nem érdemes foglalkozni vele.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Döglött Róka #144582 üzenetére
Akkor ezek alapján a series x kapható / nem kapható téma se jó, hiszen arról se tudunk semmi konkrétumot. Semmit nem mondott az MS, minden csak találgatás, hogy miért nincs vagy hogy mi lesz a jövőben.
Nyilván, ha most valaki feldobná például, hogy Fable cancelled, az azért nem ugyanaz a kategória, mint az alkalmazottak felét élvesztő stúdió esetén azt mondani, hogy jó eséllyel a motorsportnak egyelőre annyi. Simán lehet, hogy innentől kezdve a Turn10 bedolgozik a Playgroundnak és felváltva jönnek majd részek. De mivel semmit nem tudunk, így nyilván elmélkedni se szabad erről... -
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #144584 üzenetére
Azért azt, hogy a gamepass profitot termel tudjuk hivatalos forrásból is már pár éve.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Én nem érzem problémának a pletykák kitárgyalását, az emúlt egy év abszolút erről szól illetve ezek kibeszéléséről, információ morzsa alapján a továbbgondolásról: series x-ek eltűnése, ős xbox címek multiplatformá válása, xbox kézikonzol, xbox pc, újabb felvásárlások, de ilyen volt az újabb elbocsájtási hullám is. Szerintem (remélem) a többség képes eldönteni egy hozzászólásról, ami azt próbálja fejtegetni, hogy mi lesz, hogy az nincs kőbevésve (bár lehet csalódnék). Abban meg igazad van, hogy a pletykák alanya még úgy sem kommunikál ez van a másik két oldalon is (pl Nintendo esete különösen viccess / szomorú volt, hogy addig titkolózot amíg minden kiszivárgott), pont ezért beszéljük ki a pletykákat is.
Nyilván költői túlzás volt, mégha mind a 9 ezer ember a gamingtől is menne el, akkor is maradna bőven ott alkalmazott, ahogy 1-2 studió bezárása sem jelenti a véget ha a cégnek még van 20-30 másik.
-
Döglött Róka
veterán
"Trust me bro" :
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Bojkottra gondoltam, csak hirtelen nem jutott eszembe a szó, mivel ritkán élek vele.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
NyMRooD #144578 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy nem lehet kritizálni a céget, de random pletykák alapján eléggé kontraproduktív.
Újra és újra eljátszuk a "random fórumozó vagyok, hadd csámcsogjak már random pletykákon" köröket. Az a baj ezekkel a pletykákkal hogy mindenkinek ártanak, a fogyasztók spekulálnak és félrevezetik egymást nulla alapon szólítják fel egymást az igen hülyék bojkottra és egy öngerjesztő folyamat lesz az egész (mielőtt magadra vennéd, ne tedd, általánosítok). A pletyka alanya meg egyre kevésbé fog kommunikálni a fogyasztókkal, mert a "poweruser" úgyis jobban tudja és nekiáll spekulálni. Egyszerűen nincs értelme kommunikálni a vásárlóval, mert jobban hisz egy random véleményvezérnek akinek nulla rálátása van egy adott cég belső folyamataira és döntéseire.
"egyébként meg ha valaki rajong (vagy akár ujjong) egy készülő játékért akkor már nem szabad rosszat mondania annak a készítőjéről, nem élhet kritikával az óriási leépítések miatt, nem fejezheti ki csalódottságát 1-1 ip mellőzéséért/törléséért? "Nézd, ezt írtad: "Elköltötték a világ pénzét most meg szétvernek mindent."
Akkor ezt fogjam fel költői túlzásnak? Mert ez nem kritika.
Éljen a polarizált kommunikáció, ha nem fogalmazunk elég erősen akkor az már nem is valós vélemény.
#ripxbox, #p3shouldresign, #m$ -
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka #144571 üzenetére
És akkor a "mindenki mondja le az előfizetését" még szóba sem került.
Nekem pár nap múlva lejár, ha nem említettem volna korábban, hogy egyelőre nem tervezek hosszabbítani, akkor az Úristen sem mosná le rólam, hogy én is protestálok a bezárások, leépítések miatt.
-
Redneck
nagyúr
Nyomtattam pár óra open-class szériát FM-ben, amelyeknél az adott kategóriájú autóknak, kategórián belül kell maradni tuninggal. Sokkal jobb mint a vegyes futamok.
Amiben tényleg sokat fejlődött az előző részhez képest, az az irányítás és a fizika. Szerencsére dobták a bezsírozott tégla sodródást, és nagyon sokat finomítottak az egészen.
Lehet centizgetni, finoman rámenni a kerékvetőkre, sokkal könnyebb eltalálni a sebességeket, kanyarcsúcspontokat. Még kontrollerrel is lehet oválon egy íven menni, nincs már idióta kacsázás, és hirtelen tapadásvesztés, mint a 7-ben. A gumik jól érezhetők, és az AI is egész jó közepestől felfelé.
Lehet mégis megszerettem, a hibái ellenére?Mellette elkezdtem a sokat fikázott F1 2024-et. Egyelőre F2 bajnokságban megyek, az egész jó, úgy néz ki kikalapálták már. A tesztek negatív oldalát, eddig nem tapasztaltam. Egyszerűsítve játszom, automata boxutca és hasonlók be vannak kapcsolva, manuális váltó + TC. Egyedül az AI-t nem tudtam még tökéletesen belőni. Hardon nyomom, de nem túl tökösek a fiúk.
Bár élvezem, de ehhez az irányításhoz képest a Motorsport egy gépészkedős szimulátor. -
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #144571 üzenetére
Egy random magyar portál fórumának random topikjában vagyunk, ha megengeded, amíg a témába vág a hozzászólásom nem kérek tőled előzetes engedélyt (ha meg nem a témába. vág majd a moderátorok szólnak). Attól, hogy ez egy "trust me bro" pletyka még elfér itt, megosztottam a forrást is, az alapján beazonosítható. Hőzöngeni meg nem hőzöngtünk, sokkal inkább hőzöngő a te kommented.
FM folytatása szintén olyan pletyka volt, de tekintve, hogy csapat felét elküldték ami tény és ha jól tudom azt is biztosra lehet tudni, hogy a másik fele Playground projekten dolgozik, ami valszeg FH. Az, hogy örökre elengedték az FM-et szvsz baromság, de azt, hogy jelenleg nem terveznek új résszel simán benne van.
9000 főt bocsájtottak el, nem csak pénztemetőknél szívtak, CoD csapatokat is érintette, ráadásul ez már nem is az első nagy leépítés, a redundáns pozíciók megszüntetésére ott volt a tavaly előtti és a tavalyi leépítés is. Arról nem is beszélve, hogy más ágazatott is érintet. Ez csak egy "egyszerű" pénzügyi optimalizáció volt a fiskális év végén.
"Vicces latni, hogy ugyanazok az emberek keseregnek, hogy minden szar, akik 1 nemreg itt ujjongtak showcase utan." - Az, hogy megjegyzük, hogy valami tetszett a showcase-en vagy, hogy tetszett maga a showcase az még nem ujjongás, tőlem biztosan nem láttál ilyet de szerintem wesder-től sem. Egyébként meg ha valaki rajong (vagy akár ujjong) egy készülő játékért akkor már nem szabad rosszat mondania annak a készítőjéről, nem élhet kritikával az óriási leépítések miatt, nem fejezheti ki csalódottságát 1-1 ip mellőzéséért/törléséért? Aki nem fanboy annak szerintem teljesen elfér egy cég kritizálása és dicsérete akár egy kommenten belül is, nem, hogy 1 hónap különbséggel.
szerk.: A zsákutcába futott projektek kaszája meg senkit nem lepet meg szerintem, itt a Perfect Dark esetében annyi a meglepő, hogy nem rég még mutogatták. Egyébként meg attól, hogy logikus a döntés még sajnálhatom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elhagyó
-
consono
nagyúr
Akciós Prime Day-en a WD Series X/S SSD-je: [link]
-
Redneck
nagyúr
Anno lepörgettem a CoD WW2-t és tetszett, úgyhogy újra nyomom. Nem rossz kampány, egész jól néz ki még mindig, de ez a filmszerű squados mechanika a leggyengébb pontja. Állandóan útban vannak a srácok, vagy bejönnek a fedezékembe hogy tuti blokkoljanak.
NyMRooD:
Szóval itt van a kutya elásva! -
Döglött Róka
veterán
válasz
NyMRooD #144570 üzenetére
Egy random magyar portal cikket ir egy random blogger random tweetjebol amiben semmi forrasmegjeloles nincsen de lehet hozongeni rajta.
Ti meg felultok ra...
Bar arra is felult a nep hogy annyi a forza motorsportnak. Azt is egy random "trust me bro" tweetnek koszonhetjuk.
Nem vernek szet semmit, kaszaljak a penztemetoket. Csupa olyan projektet amikbol evek ota semmit nem latunk egyket announcement traileren kivul.
Vicces latni, hogy ugyanazok az emberek keseregnek, hogy minden szar, akik 1 nemreg itt ujjongtak showcase utan.
Szar hogy kirugnak ennyi embert, szar egy felvasarlas utan redundansa valni (jartam mar en is igy) , szar a ha projekt nem megy es felulrol azt mondjak, hogy eleg volt.
Az MS mindig kaszalta a szar projekteket, 50 eve ezt cainalja. Most meg hirtelen meglepodunk
-
NyMRooD
őstag
Úgy látszik mégsem az MS a gaming mikulás és nem is az AI van az elbocsájtások mögött, hanem az excel. Szóval ha jól értem ABK felvásárlás miatt nőttek az Xbox részleg bevételei felé az elvárások és ezt az egész részleg megszívja, gondolom itt főleg a már meglévő studiókon és a gamepass-on nőt a nyomás, tehát gp árbevételeknek nőnie kell, a CoD-on kívül meg mindennek jobban kell teljesítenie. Lehet igazad lesz wesder és kb addig lesz (ilyen a) GP amíg Phil ottvan.
-
-
Wesder
titán
Tony Hawk's Pro Skater 3+4 | Reviews
9 / 10 Shacknews
9 / 10 NintendoWorldReport
9 / 10 ComingSoonnet
9 / 10 Vandal
9 / 10 ScreenRant
9 / 10 But Why Tho?
8 / 10 GameInformer
8 / 10 IGN
8 / 10 GameSpot
8 / 10 GameblogOpencritic: 85
Szánalmas. Szétbaszták a THPS4-et, mégis kapja a 8-9 pontokat.
-
boxmaci
tag
válasz
icemad #144557 üzenetére
Szerintem marad az FM továbbra is, amik pletykák vannak jelenleg azokat fenntartással kezelném. Pl az állítólagos fejlesztő aki azt hírezte, hogy nem lesz több, az 2016 óta nincs is a Turn10-nél... Most viszont érdekes módon az Xbox dasboardon vagy piactéren ott van egy nagy FM reklám, pont most a napokban került oda, eddig nem is nagyon volt ilyen. Mennyi az esélye, hogy egy játékot amit nem folytatnak az hirtelen kap egy nagyobb reklámfelület a konzol piacterének főoldalán? Én azt mondom várjuk meg a rendes híreket a játékkal kapcsolatban.
-
icemad
nagyúr
Motorsport-ból lesz egyáltalán új rész? Nem most küldtek el onnan is egy csomó embert?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
boxmaci #144555 üzenetére
Ha tényleg ennyit fejlődött a szabályrendszer, az örvendetes. Mert a béka segge alatt volt. Mindig a GT-vel példálóztam, hogy mennyire jól van ott megoldva.
Megnézem majd ezt a Champions Cup-ot. Tegnap csak gyors beugrottam time trialba pár körre, meg mentem 1 online versenyt. Az mondjuk tény, hogy nem büntet rommá minden szarért mint régen. De maradtak benne idegesítő dolgok.Annyira azért nem akarok már belemerülni, mert ez a simcade vonal nem vonz. Főleg mióta megvan a CSL DD
-
boxmaci
tag
válasz
IntelKiller7 #144553 üzenetére
A karrier mód egyszerű felépítésével egyetértek, de az AI már sokkal jobb lett az új Champions Cup versenyeken. Viszont a többi módban, pl a régebbi kupákon vagy akár még az Anniversary Cup-ban is a régi buta AI van... Ezt javítani kéne... De, nézd meg a Champions Cup-ban! 7-8-as fokozaton játszom általában és itt az AI nagyon jó, még a tuningoláshoz mérten is javítja a teljesítményt! Itt igazán élvezetes versenyeket lehet nyomni. A multiplayer tényleg rendben van, napi szinten játszom. Most az, hogy van egy két lökdösődés az minden játékra igaz, ebből nem lehet kiindulni. Viszont a szabályrendszer sokat javult az utóbbi időben. Érdemes nem csak beugrani, hanem jobban belemerülni és akkor mindez jól látható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
boxmaci #144550 üzenetére
30 pálya egy ilyen játékban nem sok. F1 25-ben pl 24 versenyt rendeznek, ez 24 pályát jelent. Az ilyen alternatív vonalvezetéseket meg ne vegyük már teljesen új pályaként, szerintem.
A karrier része az FM-nek halál unalmas. FM6-al kezdtem anno az Xbox/Forza karrierem. Ott még az újdonság varázsa miatt szinte az összes bajnokságot végigvittem. Talán az utolsó hiányzik, mert a 3. után már rohadtul untam, hogy ugyan azokat a versenyeket futom, és nincs benne semmi kihívás. Letesz egy random pozícióba, nyerd meg a futamot. Ennyi.
Ha felfejleszted az autód, akkor meg olyan szinteken vagy, hogy utol sem ér az AI, vagy épp halál béna és rommá alázod őket.
Ahogy pl Redneck is írta, simán mehetnének bele ilyen változatosságok, nem mindig csak a versenyeket kellene halomra nyerni és kész.Persze time trialba azt csinálsz amit akarsz, de az meg akkor alig ad pénzt. A pénz meg elég fontos a játékban, hogy tudj egy normális autót venni. Még jó, hogy az elején mindig lehet valahogy bugoltatni az XP-t meg a CR-t.
Multi része meg egy gyötrelem. Múltkor írta valaki, hogy most már sokkal jobb mint volt. Normálisabbak a versenyzők is, meg van rendes büntetési rendszer.
Hát nem tudom, tegnap letöltöttem, hogy kipróbáljam. S tier-be vagyok, az első kanyarban már valaki kibombázta a fél mezőnyt...és 18 körös versenyről beszélünk.
Utána valaki épp, hogy meglök, és már írja, hogy ütközés, figyelmeztetés. Mi van? Ja és mindezt GT bajnokságban, nem Formula autó. Nem tudom láttak e már GT bajnokságot a kedves fejlesztők.Én nagyon szeretem a Forzat, de az FM7 még bejött, ez az új egyáltalán nem, a Horizon-ból a 2-3-4-et szerettem, de az 5-ben nem sok órám van a többihez képest. Hamar meguntam azt is.
Az érdeklődésem megvan rá, de valahogy nem tud lekötni. Még egy ACC meg simán beszippant órákra.
-
boxmaci
tag
válasz
Redneck #144551 üzenetére
A több látványos pálya mindig jobb, egyételmű. Tegnap este benéztem a Meetups-ban a Fujimi Kaidoba, este volt enyhe esővel, azok a fények, baromi látványos és hangulatos! Ilyenből jöhetne több is. Viszont tartom magam ahhoz, hogy hangulos játékmódok kellenének leginkább a singleplayer-hez.
-
Redneck
nagyúr
válasz
boxmaci #144550 üzenetére
Sajnos szürke lett kicsit. Most nyomtam le egy kupát egy Mercedes 190E Cosworth-szal. Nem volt rossz, csak azt nem értem miért kell bele tuningolás. A legtöbb kupa adott kategóriájú autókkal indul, aztán a következő szintre is lehet menni. Baromság.
Azért pár városi vonalvezetés, vagy kitalált szakasz elférne. Alpental, Prága, Dubai, stb.
-
boxmaci
tag
Szerintem elegendő pálya van az FM-ben már, 30 környezet, 73 útvonallal. Viszont kazuál megözelítésből tényleg lehet unalmas az egyszerű karrier mód, bár tartlom van már ott is, csak valahogy olyan unalmas a felépítése. Ha nem vagy a pro versenyzés megszállottja, akkor hiányznak olyan sokszínű feladatok amik motiválóbbá tennék. Sokkal változatosabbá lehetne tenni különböző ügyességi feladatokkal, pl előre beállított kocsikkal meghatározott köridők teljesítése, bolyák kerülgetése időre, köridő teljesítése miközben lassabb forgalom van a pályán (ez volt korábbi részben), stb. Aztán a menüket is lehetne jóval látványosabbra, vonzóbb jutalmazási felületek stb.
-
Redneck
nagyúr
Valóban nem. FM-nél ez gyorsabban megy, de azért ott is végig kell menni pár menün. Nem akarok én meggyőzni senkit, mert más stílus a két játék.
Csak arra reflektáltam, hogy az FH sem csak a zúzásról szól, és nem kell 10 perceket autózni egy versenyhez.
Akinek ki vannak törve a táblák (ami a játék első pár napjában megtörténik), annak a játék indításától számítva 1.5 perc versenyezni. -
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #144542 üzenetére
Sad fact... még mindig nem rendelkezem jelen generációs konzollal... és lehet, ha jövőre jön a NexGen Xbox, akkor már csak azt veszem...
-
negyven2
nagyúr
Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S) | Xbox
Azt írja, hogy ez a speciális akció 11 óra múlva lejár (elvileg akkor jár, ha megvan a One-os, digitális kiadása a játéknak... de még akkor sem biztos, hogy beadja):
-
Zó
aktív tag
válasz
Redneck #144533 üzenetére
Az FH4-ben (amennyit játszottam, az FH5 is hasonló) mire összetörtem a táblákat, az elég sok idő volt (hetek is tán, addig nem ingyen, hanem olcsón utaztam, vagy autóztam), és lehet guide-hoz nyúlkálni, ha csak egy kicsit is meggyorsítanád. És utána is megmarad, hogy teleportálni kell, azaz több kattintás bejutni egy versenybe. Ha valakit ez zavar, akkor zavar, félmegoldás, amit írsz az általa preferált klasszikus futamválasztáshoz képest.
-
GEIL
addikt
Utálod mikor autózni kell a versenyhez ?
De hát ez egy autós játék és a szabadság érzéséhez az is hozzátartozik, hogy odamész egy versenyhez, közben gyűjtögetsz, zúzol, elfogadsz vagy te indítasz rövid / privát versenyt......az hogy kattintasz és egyből a versenynél vagy az nem túl eredeti.....és inkább lenyomtam annak idején napi 5 versenyt, de közben felfedeztem, nézelődtem, zúztam, autót cseréltem, privát versenyt nyertem...stb.....persze "jobban haladtam volna", ha aznap inkább 15 versenyt letolok és kapom érte a "kupákat/mérföldköveket" stb és viszem a játékot, de nem mindenkinek erről szól ez, vagy hogy a Xbox ismerősöknél több legyen a pontom mert nagyon játszok......és talán ennek ez is a szépsége.
engedd el magad és játszd a játékot, ne csak az eredményt és látható haladást sürgesd.....senki nem kerget sehová......vagy lehet hogy én látom rosszul. -
NB2
aktív tag
FH is és az FM is jó és rossz is a maga nemében. Az FH-ban szeretnék elérni, hogy "szabad" vagy, azt csinálsz amit akarsz, bár kétségtelen én is utálom mikor autózni kell a versenyhez. És hiába le kell zúzni a gyorsutazás táblákat, a 100-ból 10 kb totál hülye helyen van!
FM meg unalmasabb, mert egyszerűen kevés pályával rendelkezik. Igen 50 pálya kéne, ne folyton ugyanazt a 10 pályát ismételje. -
Lies of P Overture közben lehet ide-oda ugrálni az alapjáték és a dlc között. Ez egy tök jó dolog, de most jöttem rá, ha az alapjátékot a dlc közben újra végigviszem és belekezdek az újabb ng+-ba, akkor teljesen elveszik a dlc-s előrehaladásom. Újra kell kezdeni az egészet. Ez azért elég frusztráló lehet ha a dlc-ben már sokáig jutottál. 3 fejeztem és vagy 14 pálya, amit megcsináltam veszett el a semmibe.......
-
balintka
addikt
válasz
Pöttön #144532 üzenetére
Nekem is ez a véleményem, mint neked. A Horizon-ok valahogy ugyanígy nem kötnek le. Tavaly játszottam végig a FM7-et, ezzel nagyon jól szórakoztam, élvezetes volt. A legújabb FM egyelőre nem nyűgözött le ennyire, de kb. 1 órát játszottam még csak vele, fogok neki esélyt adni.
A régebbi részek is kimaradtak (a legelsőt vittem 2x végig régen), de a 6 megvan digitálisban, a 2, 4, 5 pedig lemezen, ezeket is ki fogom próbálni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Pöttön #144532 üzenetére
Ha az első nap felfedezel, és összetöröd a táblákat, ingyenes a gyorsutazás, és egyből versenyezhetsz. Az autókat és a pénzt meg pillanatok alatt dobálja rád a játék, óriási a választék.
Nem sok esélyt adtál neki. Pedig utcai versenyeken is nagyon jó futamok vannak, és nem éri meg árkon-bokron menni, mert lelassulsz, elakadsz.
Persze vannak egyéb módok ahol érdemes zúzni.Nyomtam most megint egy kis FM-et, de 2 futam után megint kiléptem. Unalmas, pedig próbálom nyomni.
A karrier módot ötletesebbre csinálhatták volna, mert így csak kis kupák sorozata. -
Pöttön
őstag
válasz
negyven2 #144491 üzenetére
Anno Forza motorsoprt 4-el rengeteget játszottam, az mai napig tökéletes játék lenne, annyi hogy egy 4k 60fps patch kéne neki és tökéletes lenne (szerintem).
A horizon-ok nekem nem jönnek be.
Nekem nem zsánerem az árkon bokron (meg most már betonkerítésen át) való száguldozás.
Legalábbis én nem ezt várom el egy forzától.
És ami a legidegesítőbb a horizon-okban hogy nem lehet egyikben se elindítani pikk pakk 1 custom game-et, rendes körversenyben azzal az autóval, és azon a pályán amivel éppen szeretnék játszani, hanem menjél és kocsikázzál árkon bokron át 10 percet hogy elindíts egy körversenyt valamilyen autóval amit a játék kínál..A motorsport 7 szerintem mai napig egy teljesen jó game.
De azért már ez is messze van a 4-től, pont azért mert rengeteget átemeltek a horizonból. -
Dinomano
őstag
válasz
frankdelgado #144467 üzenetére
"Mivel a PC is egy box, így ez már megtörtént...
" Csak ismételni tudok!
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7 #144524 üzenetére
Én az első részt is nagyon éltem!
-
Alarikman
senior tag
Van itt valaki aki próbálta a "The Outer Worlds"-et? Vagy netán a Spacer's choice kiegészítővel? Vagy mindkettőt?
Nekem bejön a játék, de a sima verzió grafikája, főleg a "draw distance" szörnyű Series S-en. Ahogy látom a feljavított/XS optimalizált jobb(YouTube videók alapján). Tapasztalatok? Érdemes megvenni a "Spacer's"-t? -
-
IntelKiller7
Topikgazda
valaki help.
ez az 1 maradt. Csapatban kell 1 versenyt lenyomni.
-
modflow
veterán
Valaki tudna segíteni?
A GP-s Indi-ben pont most járok ott, hogymegöltem az óriáskígyót és elhagyom az elveszett piramist. Na ekkor mentett, ki szerettem volna lépni, de a hülye Nvidia driver miatt minden fekete volt, lépkedtem vakon, erre a régit felülírva új játék indult.
Elveszett minden! (PC verzió)Valaki tudna innen egy mentést adni?
-
vm93hun
aktív tag
Tone-deaf Xbox executive urges laid off employees to talk to Copilot for emotional support
Köszönöm, mára elég is volt a zinternetből...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Döglött Róka #144518 üzenetére
Én is nemrég kezdtem el, és sokkal jobb lett mint vártam. Sok dologban fejlődött az FM7-hez képest, javult az irányítás és az AI.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7 #144508 üzenetére
Nemtudom, en a napokban szedtem elo es a buntetes vegre rendben van. Vegre van rendes ghosting nem divebombolnak a trollok. Palyak jottek szep szammal, autok is.
A jatektermi hangulatot meg tegyuk be koltoi tulzasok koze.
Kikapcsolt assistokkal teljesen elvezheto a cucc. Ha ennek ellenere a GT-t preferalod, akkor jatsz azzal, nekem mindegy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #144515 üzenetére
Lesz béta konzolra még megjelenés előtt egy-két hét múlva. Közben kiderült hogy még nem elérhető senkinek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insider app-ban valakinek felbukkant már Delta Force?
-
hadam98
senior tag
Valakinek nincs kedve jönni Black Ops 6 Ranked? Zombi vagy sima Multi is mehet
-
fabokf
tag
válasz
Redneck #144507 üzenetére
Már vagy egy hónapja átvariálták...eddig a játékot az A gombbal egyből indította, most ha lenyomom, feldobja az oldalát. Viszont, ha X-et nyomsz, akkor megy az egyből indítás...mintha felcserélték volna egy frissítésben a két gomb funkcióját...nem bírom megszokni, mert reflexből nyomok A-t az indításhoz folyamatosan
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Döglött Róka #144506 üzenetére
Első sorban egy GT féle szabályrendszert kellene összekalapálni, mert így kb értelmetlen bármilyen online versenyen résztvenni. Néha azért is büntet, amiért körbe röhögnének.
De biztos beleférne még pár pálya, vagy épp autó, tuning stb. Fizikába is bele lehetne nyúlni bőven. Azért mert simcade, még nem kell a játéktermi játékok hangulatát hoznia.
De valaki biztos megtalálja benne a szépséget a medium AI-t kergetve. Mindenki másnak meg ott van az ACC, AC Evo, LMU etcetcetc...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Steve1207 #144501 üzenetére
Nyomtam én is mindkét részt, de valahogy olyan rideg volt az egész. Szimulátornak túl arcade, arcadenak meg túl szimulátor. Kontival (PC-n) nem volt valami élvezetes az irányítás, hiába állítottam be.
IntelKiller7:
Elmentek, de számomra üresek voltak. Olyan bétás, early-access feeling volt az egész. Ráadásul rendesen zabálták a vasat.Más:
Mióta kell 2x rányomni dashboardon a játékokra? Először azt hittem lejárt a GP, és azért dobja fel. -
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7 #144496 üzenetére
Mit kene meg csinalniuk?
-
30z.Samu
titán
válasz
IntelKiller7 #144504 üzenetére
A másodikra már én sem neveztem be.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
30z.Samu #144503 üzenetére
Nem volt rossz. De a korai hozzáférésű verziókban inkább állt közelebb egy HC simhez, mint a megjelenéskori simcade vonalhoz.
0.48-ig tartott ez az egész. Ott még elég "komoly" fizika volt alatta.
Utána jött a konzolos bejelentés, és utána meg ez lett ami megjelent.
Az első rész még játszható. A 2 vicc, utána meg már ki sem próbáltam, mert annyit sem ért. -
30z.Samu
titán
válasz
IntelKiller7 #144502 üzenetére
Én az első részt szerettem, szerintem nem volt rossz.
-
Steve1207
veterán
válasz
Redneck #144499 üzenetére
Kicserélték elméletileg az egész kart nála, legalábbis a múltkori alapján úgy emlékszem. Kötve hiszem, hogy nem a 2e ft-os 50db-os packokból dolgoznak, ami beszerezhető, mint nagyobb tétel, ott meg ennyi szórás néha előfordul méretben, ha azzal van gond.
PCars2: nekem az egyik kedvencem, azt tekintem egy jó simcade alapnak, pontosabb és kiegyensúlyozottabb a fizika, jó alap. 8 éves cím létére kenterbe veri AI-ban is, nagyon jókat lehet csatázni, csak kontrollerrel kell vagy 10-15 kör egy adott autóval, hogy hozzászokjon az ember (érzékenységet kell lentebb venni meg nem Horizon módján menni, hanem rendesen
) . Emellett még pl időjárásban havas aszfalt is van vagy normális jeges a különböző ívekkel (csak azért említem, mert máshol ez nem nagyon szokott lenni, meg csak odavágják eléd az esőt, aztán menj). Ki kell menned a felgumizott részről is esőben, ha nem akarsz kicsúszni, ha tócsa van ki kell kerülni, mert megforoghatsz, kigyorsításoknál is figyelni és nem tökig nyomni a gázt, hanem játszani vele stb.
Karrier: PCars1-ben is voltak tier-ek, de azzal nem igazán játszottam. PCars2-ben etalon a karrier, több vonalon lehet elindulni és mindig egy alap autótóval egy versenyszériában kezded. Van több útvonal, ahol a választás alapján egyikben LeMans-hoz tudsz eljutni, másikban Nascarhoz vagy Formula-hoz. Eközben meg vannak elágazások, hogy téged GT autózás érdekel vagy Formula autó épp: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest