- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Lost in Random: The Eternal Die is coming June 17, 2025.
Day One with Xbox Game Pass Ultimate.
Lost in Random: The Eternal Die | Official Release Date Trailer
-
Steve1207
veterán
válasz
kenny123 #142881 üzenetére
Elküldöd, visszaküldik, esélyesen egy másikat. Ha nem jó küldöd megint, küldenek megint egy másikat. Nekem volt, hogy az első csere rendben volt, de volt, amikor 3x küldtem vissza. Nem egy nagy dolog meg ingyen van, plusz elég gyorsan lezajlik egy kör. Általában 1,5 hét alatt lezajlik egyébként a kör. Nekem a leggyorsabb 4 munkanap volt, de az tényleg gyors volt, hétfőn vitték, csütörtökön délután meg már jöttek a cseredarabbal.
-
válasz
sirarcheer #142846 üzenetére
hozok én is egyet.
Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (PC)
M2YXY-XK7VJ-F3YC2-JGQGT-C9RFZ
+
Minecraft Legends (PC)
D3GRP-2J3KJ-PC2DD-JRXYD-Q267Z -
Peat76
őstag
Blades of Fire Demo elérhető
-
kenny123
addikt
válasz
Fox Mulder #142872 üzenetére
És hogyha azzal megvagyok, hogy működik, kb mennyi idő? Szórakoznak ők is hogy "hát, 2-6% drift az semmi, nem cseréljük"? Vagy kb egy rundownt tudsz írni, hogy megy?
Köszi -
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #142878 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #142876 üzenetére
Los és están.
Befejeztem! 🫡
-
persil
nagyúr
válasz
oriic #142866 üzenetére
Ez a pillanatnyi megallas, amikor megutsz valakit, annyira rettenetes bena volt mar a force unleshed-ben, meg a kingdoms of amalur-ban is, fogalmam sincs miert eroltetik.
Egyebkent ne legyen igazam, de nekem olyan "regi" erzesem van az egesztol, legalabbis a videot nezve. Konkretan a severance jutott eszembe(ami amugy nagyon jo volt, csak na).
-
homerhamm
addikt
Como estas Free Play Days juego gratis!¿
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van egy Elite 2 core kontrollerem, augusztusi MM vásárlás. Stick drift elég gyorsan jelentkezett, de még élhető volt, viszont a bumperek is elkezdtek elég inkonzisztensen reagálni.
Vissza vittem médiába, ránéztek teszterrel, azt mondták hogy a 2-6% drift még nem cserealap, az inkonzisztens bumper meg természetesen nem jelentkezett az 5-6 perces teszt alatt. Az évek alatt cseréltettem már médiában hasonló problémákkal Elite / core kontrollereket, többnyire aznapi ügyintézéssel, probléma nélkül.
Viszont most azt mondta a srác, hogy elvileg már azonnal nem cserélhetnek ilyen problémákra, minden esetben el kell küldeniük microsofthoz bevizsgálásra, ami akár 1-2 hónap is lehet.
Akinek van tapasztalata, valóban így lehet, vagy csak le lettem pattintva?
Illetve, Microsofton keresztül hogy működik egy ilyen garanciáztatás, hogyha direktben velük intézem? Sajnos velük még nincs direkt tapasztalatom, nem tudom mire számítsak.Köszönöm szépen, ha valaki hozzá tud szólni érdemben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blades of Fire - Official World Trailer
- Demó jön, ami mától játszható -
válasz
csuvicsuva #142864 üzenetére
és
#142862 consonoKöszi szépen!
Ez szuper! -
oriic
HÁZIGAZDA
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone — Enhanced Edition Trailer
Ha megvan alapjáték, ingyenes az update.
-
válasz
csuvicsuva #142845 üzenetére
Akinek megvan az original az tud frissíteni a remasteredre?
-
Peat76
őstag
Valaki már tolja X-en a Doom-ot
?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
l.skywalker #142847 üzenetére
-
válasz
sirarcheer #142846 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, nagy kedvencem,
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #142847 üzenetére
Már van összehasonlító videó is.
[link] -
-
negyven2
veterán
btw. bár itt nem volt róla szó, illetve még messze van a megjelenés, de a Grand Theft Auto VI, az a korábbi Rockstar játékokhoz hasonlóan, nem Global launch-ot fog kapni, hanem akkor indul, amikor az adott országban 2026. május 26-a lesz! Vagyis itt Xbox-on már 25-én, délután egykor lehet vele játszani, ha Új-Zélandra állítjuk a konzol régióját!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #142845 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
Megjelent a The Sinking City Remastered
-
negyven2
veterán
Ismerős jóvoltából itt van még egy pár Amazon-os kód:
Itt lehet beváltani a kodókat
Ha lehet akkor jelezettek vissza, ha már nem él valamelyik kód (beváltottátok, vagy valaki/valami benijázta volna), és akkor kiveszem innen... -
balintka
addikt
Call of Duty Black Ops 3 esetében a Digital Deluxe Edition úgy írja, hogy 4 vagy mennyi DLC van benne. Ezek most single vagy multi DLC-k? Köszi a segítséget.
Ha csak multi tartalommal több a sima kiadáshoz képest, akkor maradok a simanal.
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #142481 üzenetére
Prime Gaming-en egészen június 12-ig lesz elérhető ez, meg a PC-s változata is. Ha van Prime Video/Amazon Prime előfizetésed, akkor a Prime Gaming az automatikusan jár hozzá. Ha nincs akkor pedig lakóhelytől függően elérhető 7 vagy 30-os nap free trial ("ingyenes időszak") érhető el. Kártya adatokat azért meg kell adni, de regisztráció után egyből le lehet mondani az automatikus megújítást.
Illetve június 4-ig még a Minecraft Legends Xbox és PC-s kiadása is elérhető marad (sok más Epic-es/GoG-os játék mellett). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lpfan2
újonc
Bocsi az offtopicért de szerintetek fog majd jönni GTA VI bundle xbox x gép? Vagy az inkább PS-en? Ezen tanakodtam.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Fox Mulder #142824 üzenetére
Majd ránézek, mert az első nagyon tetszett, de ez már TPS lett ahogy látom. 30 fps egy ilyen elnagyolt grafikájú játékban? Hm...
-
-
pzstm
titán
válasz
Fox Mulder #142824 üzenetére
30 mindegyik konzolon sajnos. Itt alitolag igy lett kialakitva, kicsit lassabbnak erzed de azt mondjak 30 megvan….elkezdtem es egeszen terszene de vagy a frame pace vagy valami zavar engem is sajnos ennel
es nem ertem hogy nem tudtak 60 fps modot belerakni ebbe
-
Próbálta valaki valaki a Revenge of the Savage Planet-et?
Hány fps-el megy? Nekem úgy tűnik, hogy 30 sincs meg olyan darabosAz "első" részével játszottam és az 60-at tartotta, de ez....
-
ThorsHUN
őstag
Az úgy működik, hogy van egy 6 havi GP Core kódom, azt beaktiválom, akkor kapok 6 hónapra GPC-t.
Erre ráaktiválok egy GPU kódot, akkor lesz 4 hónapnyi GPU-m, igaz? -
oriic
HÁZIGAZDA
Ori studio in crisis: No Rest For The Wicked could be their final game
Breach update balhé után ilyet írni...
-
Steve1207
veterán
válasz
Marcsello31 #142809 üzenetére
Nincs köze a mail fiókodnak ahhoz, hogy hova regisztrálsz vele, nem férnek hozzá, hogyan is férhetnének hozzá elvégre. Az csak egy kapcsolattartás a battlenethez (vagy máshol ilyenkor bármilyen más szolgáltatásba, pl online boltok stb) regisztrált accountodhoz, hogy elérd a majdani battlenet profilodat.
-
Marcsello31
őstag
A jelenleg is használt email címemet hozzáadhatom a battlenet regisztrációhoz a starcraft játék miatt?
Vagy csináljak egy másikat ahol nincs semmi fontos. Mármint a fiókon.
A pcm pont elbírná a játékot. Elnézést ha nem egészen ide tartozik. -
Marcsello31
őstag
válasz
Peat76 #142806 üzenetére
Hát erre a kábelbarát sem jár, így marad a mobilnet.
Vannak időszakok mikor tudja azt amit ígérnek a 4g+ról,
de van amikor bezuhan, ezért is oldom meg a letöltéseket úgy, hogy
két napra osztom esténként, így talán nem kapok "qost"
átlagban olyan 50/60mega körül van a sebesség napközben, de még így is egy kincsnek
tekinthető. De még így is jól használható játékokra.
-
frankdelgado
őstag
válasz
tkohun2107 #142796 üzenetére
Nord VPN-t javasolom
-
Peat76
őstag
válasz
Marcsello31 #142804 üzenetére
Mobilnettel
,?az durva...
Akkor nem túl acélos a letöltési sebesség? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A battle.nethez szeretnék fiókot készíteni, kellene az email címem,
használhatom az eredeti email címet, vagy ha nem bízok benne egy másikat állítsak be?
Annak érdekében hogy esetlegesen más ne férjen a levelimhez, ilyet még nem csináltam ezért kérdezem, a választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest