Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Egy ideje már gyűjtögetik az adatokat minden platformról, az elején jó MS-re jellemzően ki se lehetett kapcsolni, csak vitte a Windows, de most már a PC-s Xbox app beállításai közt blokkolni lehet, hogy ne szipkázza az adatokat miközben más kliensekben játszol. A begyűjtött adatokat meg az account.microsoft.com/privacy oldalon lehet törölgetni.
-
AMD Power
titán
Hosszú volt, de nagyon jó!
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én reggel kaptam vmi e-mailt a témában, de ott csak három bulletpoint volt, az egyik a 3 szint, és talán másikban, hogy szintenként eltér a napi gyűjthető maximum pont.
-
NoOne1976
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nálunk biztos nem. A felsorolt dolgok a mi régiónk rewards programjára nem is igazak.
-
szarnyasdino
tag
Remélem nem csak amcsiban...

-
homerhamm
veterán

A levegőben, (mondjuk egy léghajón vagy repülőn) nem segíthetek?

-
BOJLIS
friss újonc
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni Xbox s verziójú géphez.Megvettem az Fc26 online és elindul a letöltés de 0.0% ot mutat már két napja.A netkapcsolat rendben van.Előre is köszi a segítséget.
-
szarnyasdino
tag
válasz
hadam98
üzenetére
Annyi vonzó third parti nagy cím nincs a game passban hogy mindent is kivegyenek belőle ami saját. Szóval ezen kár gondolkoznod is
Szerintem minden kiadó fel tudja mérni mekkora siker lehet az adott játéka. Ha úgy érzik nagyot mehet a game pass nélkül, hát nem rakják bele. Ha úgy érzik a game pass mellett is nagyon mehet és az a pénz is jöl jön amit a ms ad érte beteszik.
Ők így látják... hidd el ha nem fog menni annyira a game beteszik vagy ide vagy a ps plusba elég hamar
-
hadam98
senior tag
Teljesen jogos amit írtok, de ha ki szedik a codot ki tudja milyen saját gyártás nem fog még bekerülni? A Fable, Forza, Halo, Gears of War és sorolhatnám mind nagy költségvetésű játék ennyi erővel azt is kivehetik ezért nem értem. Ez a Metro már most furcsa, hogy nem day1 gp aztán mekkora cím és kvázi ők mutatták be.
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát kb.

-
hadam98
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Amikor elkezdtem az előfizetésem nem volt cod, de nem is volt ilyen drága. Ennyi pénzért én elvárom, hogy legalább minden második hónapban meg kapjak AAA címeket. Tudtommal az árazást is az a játék indokolta leginkább. Persze Fortnite Crew az feltétlen szükséges (ja nem).
Értem itt sokan nem szeretik de valahogy minden évben az a sorozat az egyik legtöbbet eladott cím én nem hiszem egyedül lennék ezen a véleményen. -
szarnyasdino
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Idén télen jön:
-
szarnyasdino
tag
Komoly volt ez a Metro bemutató csak csacsogás azt kb 40 sec "gameplay" és ahhoz képest mennyit mojolt az engine-ről egy dekával nem szebb mint a sok éves Exodus
-
homerhamm
veterán
-
NJanika
aktív tag
Amatőr kérdés, de, ha ezt a verziót veszem meg, akkor PC és XSX is elérem a játékot ? Ezt a verziót is lehet magyarosítani?
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/crimson-desert/9P6HVHDP2PGK/0010/9MSTX9T7BT1V
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Norb79
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem gyártanak kétféle chipet/alaplapot/stb-t, amikor kijött a két terás meg a lemezmentes akkor a sima 1 terás is 6 nanora váltott. Egy ideig, a 2 terás megjelenése előtt több piacon hiánycikk volt a sima 1terás, akkor futtatták a 7 nanosokat.
-
balintka
addikt
Azt lehet tudni, hogy a most kapható lemezes, fekete Series X a régi modell-e? Nem a frissített fehér digital/limitalt pöttyös modellek hardvere-e? En ugy nézem, mintha az eredeti alapmodell lenne (ennek például a doboza is jóval nagyobb).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Replaced játszható.
-
hatesz
aktív tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Köszi az infókat a Samsonról. Néztem pár videót róla és pont azon gondolkodtam, hogy ha nemsokára kijön konzolokra is, akkor lehet megveszem. Pedig maga a megvalósítás, a grafika még el is menne, de így (meg ahogy hallom nem túl hosszú a játékmenet) akkor inkább hagyni fogom.
-
Tasunkó
őstag
Magam is a végső árszavazásba beszállnék 2 euróval, a multiért, amit el tudok képzelni hogy hébe hóba beadakoznám a részvényeseknek, önfeledtségből, de persze nem egész évben.
-
skroy
senior tag
Először is jóárasíthatnák az online hozzáférést. 3590Ft havonta azért, hogy a megvásárolt játékokkal lehessen online játszani, az bizony sok. Az is vitatható, hogy ez miért nem ingyenes, de ha már mindenáron fizetni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7