Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #142266 üzenetére
Én is gondoltam erre, de attól még a konzolra elmentené neki nem? Csak utána nem tudná felhőbe feltölteni.
-
.LnB
titán
Haver megvette tőlem a Series X-et. És most hív, hogy a következő problémája van.
Fifázna, új bajnokságot akar indítani, és az első mentésnél kiírja a játék, hogy szabadítson fel helyet, mert nincs elég a mentéshez. Pedig 50Gb szabad hely van a konzolon. És korábban már más játék is kiírta ezt. Ez mi lehet? Nekem ilyet sosem írt ki a konzol. -
GoTReX
őstag
válasz
Dinomano #142262 üzenetére
Igen tuti az, bár én nem tudom melyik abból a sokból.
A motion blur régi dolog, de az legalább legtöbb helyen offolható. Régen ha gyenge géped volt, azért pontosan meg tudtam határozni mi a gond. Pl.: köd volt és a látóhatárod 3 méter volt, vagy recés volt a karaktered, esetleg olyan low res volt a textura mindenhol hogy egy homályos téglafal várt mindenhol. Na de élesen láttad a problémát.
Itt pont ez a gond, hogy minden olyan blurry. Látod hogy nem rossz ez, de filterként rajta van valami, ami full szürreálissá teszi és nem tudom máshogy mondani b*ssza a szemem
-
Dinomano
őstag
válasz
GoTReX #142259 üzenetére
Képjavító eljárások lehetnek a ludasak. Nekem régebbi configom van (I7, 16 gm RAM, GT 1050Ti 4 GB); szóval minimumon játszom már újabban PC-n; de a képjavító eljárásokat ki kell kapcsolnom. Oké, régi kártya; de csomó újabb játéknál úgy járok, hogy alap járaton hányadék látvány fogad, köszönhetően annak, hogy default bekapcsol valami "okosságot".
Utána, ha meg testre szabtam a beállításokat, rá kell jönnöm, hogy szép a játék.
Gondolom, XSS-en nem kikapcsolhatóak a "képjavító" effektek...
Én, amit nem szeretek, illetve csak mértékkel viselek el, az a motion blur. -
frankdelgado
őstag
válasz
oriic #142237 üzenetére
Az biztos, h a zene nagyon fülbemászó, hangulata is van, meg jól is néz ki (nekem fel sem tűnt volna a HDR hiánya ha itt valaki nem említi). Minőségi módban sem röcög, de azért inkább a teljesítmény mód....A harc így elsőre nem jön be, de csak a gyakorlás volt meg eddig, messzemenő következtetéseket még feleselges levonni.....meg az asszony megjegyezte "ebben a Robert Pattinson játszik?:"
Mivel gémpassz töltelék, így kap esélyt.
-
GoTReX
őstag
válasz
consono #142258 üzenetére
Szerintem nem kimondottan csak a FOV az okozója. Nyilván a hardver már nem veszi a fel a versenyt a maiakkal, de amit én tapasztaltam mostanában: Maga a grafika nem rossz, kerek modellek, tehát van benne polygon arra nem lehet panasz. Viszont amit látsz az nem éles. Kásás a kép, számomra a modellek határvonalai nem élesen szűnnek meg hanem mintha fokozatosan egyre kevesebb szemcse alkotná amíg már nincs ott. Ugyanúgy a textúrák sem mondhatók csúnyának, mégis mint a főzelék... Olyas mintha egy párás üvegen keresztül néznéd a tájat. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor álmodik az ember és tudja mit lát, de mégsem határozottan felidézhető. Ezt tapasztaltam az Avowed-nál is.
Én sokáig PC-s voltam, viszont ma már nem vagyok képben a mai hardverekkel sem a legújabb technológiákkal, de a régi játékoknál ezt nem tapasztaltam és ha ott "csúnya"
is volt a grafika az pontosan meghatározható volt. Recés élek, kevés polygon, alacsony felbontású textúrák stb...
Itt majd megmondják azok akik jelenleg jobban otthon vannak ebben, hogy mi lehet ennek a magyarázata. Lehet ez a "felskálázás", valami képjavító vagy teljesítmény javító technológia a GPU-ban, esetleg Engine sajátja. Komolyan kíváncsi vagyok. Remélem át tudtam adni mire gondolok, de kb kellemetlen emiatt játszani pár mostani játékkal számomra. Ezt amúgy sokszor írják már a nagytesó Series X-re is, sőt PC-nél is vannak panaszok. -
consono
nagyúr
válasz
GoTReX #142256 üzenetére
Nekem is fájt tőle a fejem, de nekem mostanában több ilyen játék is volt. A FOV emelése mintha jót tenne neki, legalább is nálam. De engem 99%-ban csak 1st person nézetben szokott zavarni, az Indy-t is ezért dobtam. Az Oblivion 3rd personban sem volt igazán jó...Érdekes módon a Cyberpunkkal nem volt ilyen bajom, vagy az újak közül az Avowed-dal sem...
-
GoTReX
őstag
Aki próbálta Series S-en az Oblivion Remasteredet, annak mi a véleménye? Nekem konkrétan fáj tőle a fejem/szemem.
-
tutis
őstag
sziasztok! elite series 2es kontrollerben cseréltettem mindkét kart hall effectesre. nos szerintem kurva szar ha ez így működik. competitive játékra nem a legjobb. olyan mintha lassabban reagálna, és nem lehet olyan pontosan vele célozni, mozogni, mintha folyamatos késleltetés lenne benne. van egy régi 5 éves elite 2esem is, azzal sokkal pontosabb minden, holott szanaszét van már használva. Ez a hall effect tényleg ilyen?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Scrake^;DD #142248 üzenetére
Köszi megnézegetem majd de nagyban függ a játék lehetősége a tanulástól és a viselkedéstől
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #142238 üzenetére
Ha esetleg szeretitek a lego-t akkor ajánlom az összes Lego játékot. Harry Potter, Star Wars, csomó féle létezik. Overcooked 1-2.
-
persil
nagyúr
válasz
Mi, amig kisebb volt, nagyon szerettuk az overcooked/moving out jatekokat, illetve az izometrikus tomb raider nagyot ment nalunk(temple of osiris?), de sok ilyen van.
Azota bandazik es bunko lett, mar nem tudunk jatszani.
-
válasz
Kicsirics77 #142243 üzenetére
Ezért érdemes a CTR-t is letölteni. Azon nincs ilyen korlát. Egyből tudtok ketten játszani és benne van a game passban.....
-
castiels
addikt
válasz
Kicsirics77 #142243 üzenetére
Pár verseny kell utána feloldja ezt a funkciót.
-
castiels
addikt
válasz
Kicsirics77 #142241 üzenetére
El kell jutni a 7 szintig es utána feloldja a többjátékos módot.
-
válasz
Crash Team Racing Nitro Fueled. Legjobb kart játék a világon. Ketten egymás ellen tudtok játszani.
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, előre bocsájtom,hogy nem vagyok egy nagy gamer guru, xbox is csak a gyerek kedvéért van, milyen játék van ha létezik egyáltalán amit tudok vele játszani ha van 2 kontroller, 7 éves lányom van, valami egyszerű kis versenyzős vagy logikai esetleg stratégiai, game pass core előfizu van jelenleg is.
Válaszokat köszönöm előre is -
pzstm
titán
Expedition 33 9:00-tol indul akkor?
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #142227 üzenetére
Az LG szerintem WebOS-t használ, nem AndroidTV-t
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7 #142219 üzenetére
Brutál sokat foglal az a játék. Én ezért is töröltem le. Több mint 250GB foglalt el.
-
Wesder
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2 #142220 üzenetére
Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mi tesztünk -
negyven2
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
Black Ops 6-nal a mentett adatok nalatok is 47.4GB?
-
Zó
aktív tag
válasz
Döglött Róka #142215 üzenetére
Szerintem jelen esetben pont azért érdekesek a steames számok, mert nagyon erősek egy day1 Game Pass-játékhoz képest, pláne hogy egy teljes áras remasterről van szó. Nyilván ettől még a boxos, game passos eredmények nem derülnek ki belőle.
-
consono
nagyúr
-
SaGa59
őstag
válasz
consono #142212 üzenetére
Ha a „végigvinni” azt jelenti, hogy megcsináltad a fő küldetésszálat, akkor gyakorlatilag még szinte semmit sem láttál belőle. A Morrowind utáni bármelyik TES és a Beth féle FO-ok esetében a fő sztori vonal a leggyengébb mind közül, amit fel lehet venni bennük. Még ha nem is modolod, akkor is nagyjából négy-ötször annyi idő kell hozzájuk, mint a fő sztorihoz akkor is, ha nem állsz neki craftolni, építkezni, de azok is pont annyira részei a világnak… A Skyrim esetében ez még inkább fennáll, mint akár az Oblivionnál akár a FO-oknál.
-
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka #142213 üzenetére
nyilván nem referencia, csak érdekesség, hogy pár óra alatt (azóta már fél nap alatt) fizetősben is eladtak közel 200ezret minimum.....
-
consono
nagyúr
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #142208 üzenetére
Úgy látom, hogy egyeseknek még minődig ez a helyezt... amivel nincs gond, mert ez az ők véleménye... amúgy én is azok köze tartozok, akit nem fognak vele játszani, de attól még nincs szándékomba (még burkolt megfogalmazásban sem) lebeszélni senkit róla, csak azért mert engem nem érdekel!
btw, azért várjuk ki a végét, hogy pár hónap múlva, vajon hogy fog teljesíteni!
Amúgy meg a Skyblivion:
-
pzstm
titán
Steamen
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- Kirby Super Mario Land 1 2 3 tetris Turtles Zelda (Nintendo Game Boy) gameboy color advance ÚJ ÁRAK!
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Kiváló állapotban,Tökéletes működéssel eladó,VAGY CSERE,olvass kérlek.
- PS3 kontroller bontatlan
- Playstation 5 digital
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest