Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
syberia #2912 üzenetére
Szerinted bármilyen random rákot sikeresen lehet gyógyítani? Mindig? Bármikor?
Mire vagy ennyire nagy mellénnyel biztos abban, hogy itt az oltás a ludas? Te boncoltad/kezelted, láttál tőle orvosi papírokat?
De akkor megnyugodtam, te sem tudsz semmit, csak gyászhuszárkodsz.
-
syberia
veterán
válasz
NeoPampalini #2911 üzenetére
Bényi Ildikónál két és fél évvel ezelőtt először diagnosztizálták (a mellrákot, amiről nem írnak, szerencsére vannak OOI-s kapcsolataim) [link]
Teljes meggyőződéssel állítom, ő is a génterápia mellékhatása miatt hunyt el. Megkapta az elérhető legjobb kezelést, mégsem volt esélye a túlélésre.
OV szerint aki nincs beoltva az meghal, ami végső soron nem hamis állítás.
-
syberia
veterán
-
Cartevo
őstag
Trump rámozdult Grönlandra.
A jégtörő hajók segítik a jégtáblák olvadását. -
válasz
NeoPampalini #2904 üzenetére
Az államtagadás az UCC-s hülyeség lényegében. (Elolvastad a linkelt cikket? Ha érdekel a téma, el kellene, mert sok infó van benne. Például az, hogy miért kezd hinni ilyesmiben egy csomó ember, hogyan használják ki őket, miért károsak ("papírterrorizmus"), stb. Van benne több link egyéb konteókra is, és van link egy kimondottan az UCC-vel foglalkozó korábbi cikkre is: Miért üvölti valaki a rendőr arcába, hogy „nem vagyok személy, Ember vagyok”? )
-
NeoPampalini
senior tag
-
válasz
NeoPampalini #2901 üzenetére
Ez azért elég kevés támpont, de talán az államtagadásról lehet szó?
Az államtagadás addig tart, amíg nem lehet ingyen BKV-zni, olcsón tankolni, vagy meg nem jön a nyugdíj -
NeoPampalini
senior tag
Erről a "Magyarország egy cég", meg a [D&B] által használt DUNS számról ki mit tud, mi itt a konteó/rettenet/háttérhatalmi elgondolás?
Ma ezt próbáltam kiszedni egy fazonból, de inkább letiltott, minthogy kifejtse (mindezt amúgy egy, a rendőrség által kitett, közúti ellenőrzésről szóló poszt alá sikerült összelapátolnia). -
MageRG
addikt
válasz
[HUN]NIMROD #2896 üzenetére
A repik élnek-halnak a personal responsibilitiért.
Náluk így lehet eladni. Zárójelben: ha meghal a gyerek, az is a t. szülők lelkén szárad. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #2898 üzenetére
Annyira jó, hogy ti mindig tudjátok, a másik mit miért csinál...
De volt érdemi mondandóm is korábban, azon kívül mégis mit írjak?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
NeoPampalini #2897 üzenetére
No, ne kezdjük megint a szövegértést feszegetni..
Világos hogy az eredetiben is benne van, de amikor a magyar interpretációt olvassuk a 444-en, nekik nem lett volna kötelező ebben a mondatban idézőjelet használni CSAK erre a szókapcsolatra, ez stilisztikai elem volt, és a szándék a gúny belecsempészése volt.Azt viszont szögezzük le, hogy ez megint a FULL MELLÉKES része volt az írásomnak, zárójelbe is tettem. Ha a lényegre nincs mit írnod, akkor ezt a kört igazán megspórolhattuk volna...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #2896 üzenetére
A "személyes választás" Kennedy írásában van így, őt idézték. Szövegértés??
"The decision to vaccinate is a personal one. "
Innen: [link]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A lényeg itt van:
"Hozzátéve persze, hogy kötelezni senkit nem köteleznek, az oltásról szóló döntés „személyes választás”." (- azt persze nem értem, miért kell a személyes választást idézőjelbe tenni - ja de, ez ilyen kis sunyi 444-es fintorgás)
Amíg ezt a hozzáállást tartják, a KUTTTYÁT NEM ÉRDEKLI, hogy ki mit hadovált korábban és most.Találtam egy qva jó zenecsatornát, az idevágó szám:
https://www.youtube.com/watch?v=10vxU3OMJso
Érdemes a többit is meghallgatni, gyöngyszemek vannak köztük. A legeslegjobb pedig:
https://www.youtube.com/watch?v=JddEXEJ8_S0 -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #2894 üzenetére
[link] agyatlan szolgák, pénzért még a saját anyjukat is teherbe ejtenék...
-
AsakuraDave
őstag
[link] Még szerencsénk, hogy itthon a kúrmány betartatja a szabályokat ezekkel a retkes sweatshopként üzemelő, éhbéres méreggyárakkal....
-
AsakuraDave
őstag
Hmm hmm TSMC 100milliárdos befektetés delululandba, akkor tájván felkészülhet a megszállásra, kimenekítették a gyárat?
-
MageRG
addikt
válasz
syberia #2889 üzenetére
Nem látom mi benne a hazugság.
RFK meggyőződése volt, hogy a kötelező oltások autizmust okoznak, nem? Nem ő lobogtatta legújabb tanulmányt, ami ezt igazolta volna? Az a tanulmány nem az mrns vakcinákat vizsgálta, mert azt még nem használták a vizsgált időszakban.
Most az oltás mellett kampányol."A biztonsági garancia az lesz..."
Szerintem neked sokkal de sokkal fontosabb az igazság.
Szóval azt mondod, ha a Komédiás eltűnik, béke lesz. Mondd csak, amikor még Zelenszkij sehol se volt, háborúztak az oroszok Ukrajnában? -
syberia
veterán
A cikk címe szép nagy hazugság, tényleg nincs mit hozzáfűzni...ja mégis van, tudtad hogy a géntechnológiás kovid vakcináknak semmi közük a hagyományos védőoltásokhoz?
Most már tudod, nagyon szívesen!#2888: A biztonsági garancia az lesz, amikor zöld ruhás bolháról gondoskodnak az amerikaiak és az oroszok közösen, mert súlyos fenyegetést jelent a világbékére.
-
MageRG
addikt
-
Cartevo
őstag
válasz
AsakuraDave #2883 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
Egyszerűen nincs még egy ekkora félnótás dilettáns egyetlen egy másik ország élén se mint amekkora ez a narancsotány ennél még a mi kis orbáncunk is többet tud legalább a világról, jobban képben van vagy legyen akár egy diktátorról szó pl putyenszko vagy szicsipin. Tény, hogy amerika mindig is egy vicc volt amin csak nevetni tudtam, hogy mennyire egy szánalmas buta népség de legalább az elnökük seftes volt, de ez a majom, ez ilyet még nem látott a világ több száz éve... 2025 eddigi usa politikai jelenetek történelem könyvekbe lesznek mint elrettentő példa, ha túléli ezt az emberiség amit ez a 3(trumpli,muskli,vanceboiii) mikropötsű érzékeny baromállat leművel...
Mondjuk ennél a 3nál már csak azok a rosszabbak akik (az ilyenek miatt kerülhet hatalomra trumpli, putyin, orbánc és társai) azt hiszik, hogy ez valami master plan és ezek a történések csak valami 5D sakk
ember amerikáról beszélünk, a megtestesült GTA és South Park real life-ról... élén olyan emberekkel akiknek annyira sérülékeny az egójuk, hogy ha kritikát kapnak legszívesebben atomot dobnának a kritika írójára
-
válasz
NeoPampalini #2880 üzenetére
ki akarja irtani a windows felhasználókat,
Akkor az Linus Torvalds lesz mégiscsak, és mindenki Linux-ot fog használni. (Én már áttértem Linux-ra, szóval akkor hatott az oltás. A GP-100 multieffekt is működik, pedig eredetileg Windows-hoz tervezték.... gyanús...)
Szóval nem is kell védeni bilgécet. -
NeoPampalini
senior tag
A héten eddig megint az egyik antivaxi copy-paste robot alkotta a legjobbat facebook-on.
Hozott valami substack linket, ahol állítólag - lsd. "bizonyíték" - Gates azt találta mondani, hogy a kovid oltások a "valaha volt legnagyobb kísérlet", aztán persze kiderült, hogy nem úgy és nem azt mondták, ráadásul nem is Gates, hanem egy ausztrál volt eü. miniszter.
Mikor erre felhívtam a figyelmet, rögtön az következett, hogy én csak ne védjem Gatest.
-
NeoPampalini
senior tag
Hát de biligéci ki akarja irtani a windows felhasználókat, éprettyünk már fel!
Az is biztos a háttérhatalom műve, hogy a szűkebb és tágabb ismeretségi körömben semmi ilyen rettenet nem látszik, meg nem támasztják alá különböző adatforrások sem (pl. az oltásra rákent rákos eseteknek valahol meg kellene jelenniük, ne adj ég, egy halálozási statisztikában, aztán ott ilyen nem látszik).
-
válasz
[HUN]NIMROD #2876 üzenetére
Bevallom, ezzel most megfogtál.
Először is nem intézhetem el annyival, hogy a megérzéseid megcsalnak, mert gondolom (hozzám hasonlóan) te is évtizedek óta excel táblában vezeted a szélesebb ismeretségi köröd minden nyavalyáját. És hát a statisztika az statisztika.
Nyilván arról is meggyőződtél, hogy az ismeretségi köröd statisztikai jellemzői nem változtak: nem lettek öregebbek, nem lettek kövérebbek, nem sportolnak kevesebbet, nem táplálkoznak egészségtelenebbül, stb.
A környezetre is nehéz lenne ráfogni az általad tapasztaltakat, mert egyáltalán nem hallani olyasmikről, hogy nőtt volna az egészségre káros "örök vegyületek" mennyisége, nőtt volna a mikroműanyagok koncentrációja (kb. mindenben), nőtt volna a hőségriadók hossza, vagy a trópusi éjszakák száma, és senki nem aggódik amiatt, hogy egyre silányabb a mezőgazdasági produktumok tápértéke.
És még csak a "bacikat" sem lehet előcitálni: nagyon régóta nem volt több már több millió embert kinyíró pandémia, nem tértek vissza olyan legyőzöttnek hitt betegségek, mint a kanyaró, és nagyítóval sem lehet találni mindenre (is) rezisztens kórokozókról szóló híreket.
Azaz tényleg nem marad más, mint az, hogy "az oltástól van".
-
NeoPampalini
senior tag
"Sok ezer ember nem valószinű, hogy szórakozásból köti az ebet a karóhoz és szándékosan ferdít és konteózik"
Nyilván egy laikusok gyűjtőcsoportja bizonyíték bármire is. Nem tudom, én még nem láttam egyetlen ilyen csoporttag orvosi papírjait sem, de azért erős túlzás, hogy 154000 embernek van bizonyítottan valami baja az oltások miatt a fentebbi csoportban.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Húú milyen cizellált humort látunk itt. Most légyszi költsél ehhez is viccet amiket itt #2852 [HUN]NIMROD írtam: "soha korábban nem tapasztalt gyakorisággal, hosszasan betegeskednek" + "Ez meg lett mondva előre: tönk-re-b-szták az immunrendszerüket. Erre voltak még korábban büszkék is valamelyik méregkeverő cégnél amikor azzal hencegtek hogy "ez olyan mint lecserélni egy számítógépen az operációs rendszert"" + a rosszul öregedő mondatok.
-
GEIL
addikt
egyetértünk ebben a megközelitésben, de azért ne ismerjük már el hogy minden teljesen legális és korrekt volt ebben a világszintű mizériában. Vannak sötét foltok és érdekes módon utólag azért nyilvánosság elé állnak olyan személyek, akik benne voltak...
...vagy szerintetek ezek az orvosok/kutatók egytől egyig mind hazudnak ?
-
Szerintem a covid oltások hatalmas jótétemény az emberiségnek. 2020. előtt rengeteg ember rágódott azon (vagy zaklatta vele az orvosát), hogy "mostanában miért vagyok mindig fáradt", hogy "miért fáj a könyököm", hogy "miért fáj sokat a fejem", hogy "mitől lett magas a vérnyomásom", hogy "miért kaptam rákot", stb. (Rosszabb esetben a hozzátartozók rágódnak, hogy "de hát még olyan fiatal volt".) Manapság viszont nincs rágódás, nincsenek kételyek, mindenki pontosan tudja, hogy mindezek az oltástól vannak.
-
GEIL
addikt
válasz
NeoPampalini #2868 üzenetére
Sok ezer ember nem valószinű, hogy szórakozásból köti az ebet a karóhoz és szándékosan ferdít és konteózik......egy a biztos, nem volt minden teljesen kerek és legális az oltások körül....és a hatásaik is eltérőek lehetnek az emberek egészségi állapotától függően.......és nem teljesen hihetetlen, hogy egy rákra hajlamos vagy már kezdeti stádiumban lévő elváltozás egy legyengült szervezetnél még durvábban előjön vagy gyorsabban tud elterjedni mint pl oltás előtt (turbórák ?). Akkor kezdett körvonalazódni bennem, amikor két egymástól eltérő kórházi (Sote "Hasnyálmirigy" Budapest és Tatabánya Haematológia) osztály vezető főorvosaival tudtam váltani pár szót apum állapotáról és 2 héten belül hallottam a szájukból a hasonló véleményt és kijelentést, hogy "kár volt beadatni az oltást", bár akkor még nem tudhattuk hogy rákos, viszont az oltások bekerülése után fura módon tényleg rohamosan gyengült és rosszabbodott az állapota, pedig előtte 3 hónappal még cipeltem vele a bojlert fel az emeletre...stb stb......de a túl sok véletlen és egybeesés nem mindenkit hagy teljesen hidegen.
-
GEIL
addikt
válasz
cappa72 #2870 üzenetére
Nem azt mondom, hogy mindenáron ki kell állni az mellett hogy jól döntöttek akik nem adattak be maguknak oltást.
Sőt azt sem mondom, hogy ismerjék el páran az oltottak közül, hogy baxxus, talán mégsem döntöttem jól és nem kellett volna beadatnom magamnak....de az utóbbi időben pl kollegáim között és ismerősi körben a sok Astrazeneca, Moderna és Pfizer oltottól hallok visszajelzéseket hogy ilyen olyan gondok jelentkeztek náluk, amit ők szinte egyöntetűen az oltásaik mellékhatásaként és hozadékaként mesélnek már.
A hamarabbi kifáradást, légszomjat, szív és érrendszeri betegséget és nőgyógyászati problémákat (2 hetente menstruáció, mióma kialakulása covid óta....stb), valamint súlyosabb betegségek kialakulását is az oltásaik miatt tartják számon.
Astrazenecás kollegám már lassan 1 éve vérhigitózik, mert trombózisokat és vérrögösödést diagnosztiozáltak nála....hát várható volt....hiszen ezt írták is már akkor mint mellékhatást....stb. -
válasz
cappa72 #2870 üzenetére
A "szívizomgyengeség" gondolom szívizomgyulladás akart lenni. Ez egy ismert, de meglehetősen ritka mellékhatás, amit házilagos módszerekkel nehéz detektálni (klinikaiakkal sem könnyű). A menstruációs zavar egy gyakori mellékhatás, és jól detektálható.
(Az oltás egy (bármilyen) fertőzéshez hasonlóan aktivizálja az immunrendszert, ami temporálisan átírja a szervezet prioritásait. Covid topikban többször volt róla szó, pl. itt, vagy kereső.)
-
válasz
NeoPampalini #2868 üzenetére
Amúgy valóban vannak ténylegesen bizonyított mellékhatásai a Pfizer vakcinának. Ilyen a szívizomgyengeség, a menstruációs zavar. Ez biztos, közvetlen környezetemben több ilyen eset van.
Van továbbá, aki az oltás után az edzéseket már lihegve bírta csak végig, azóta is visszafogottabban kell mozognia. Ez viszont nem biztos, hogy közvetlen összefüggésben áll az oltással, lehet más megbetegedés maradéka is.
A mi családunkban az mRNS (Pfizer, Moderna) vakcinásoknál nem jelentkezett egyike sem a fentebbi (közvetlen ismerősöknél jelentkező kettő) mellékhatásoknak.
Ha idén mindmeghalunk' (oltottak), akkor tévedtünk az akkori döntésünkkel kapcsolatban. Oszakkó' mivan? Semmi.
-
syberia
veterán
Több mint 2 éve nincsenek hírek, talán nem telik sajtósra?
Karitatív gyűjtést lehetne szervezni szegényeknek.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
syberia #2866 üzenetére
Ezekben a csoportokban tényleg a hajhullástól a harántsüllyedésig mindent és bármit is rákennek az oltásokra.
Azt most hagyjuk, hogy ezekből amúgy mennyi a kamuprofil, vagy a nézelődő.
Meg hogy ezekben is tolják a mindenféle rettenetes konteót, amiknek semmi közük az oltásokhoz.
A legszebb az volt, amikor balesetet adtak elő "oltás okozta halálként". Amikor ezt felvetettem, nemes egyszerűséggel ki lettem baszarintva a csoportból, ez ilyen antivaxi logika?
-
syberia
veterán
El lehet veszni a részletekben, mérési hibát emlegetni, vagy a gyógyszergyártó érdekét a saját termékébe vetett bizalomról.
Utóbbit magas a gyógyszercég taposta sárba, amikor szándékosan meghamisították a III. klinikai fázis vizsgálati eredményeit , mert a legfőbb prioritás a profit maximalizálása volt. Számukra a "vakcina" hatásossága és biztonságossága huszadrangú kérdés, erről a kormányokkal kötött szerződések is árulkodnak.Nem zörög a haraszt, ismerős a közmondás?
-
válasz
syberia #2863 üzenetére
Igyekszik az ember.
Amúgy a képet ebbe a topikba is beküldted már egyszer: [link] Még reagáltunk is rá, de vagy nem olvastad, vagy nem találtál bennünket méltónak a válaszra.
Ez amúgy egy kanadai szerződés, ránk nem vonatkozik.
(Hacsak nincs köztünk kanadai. Akkor bocs.) Ezek a szerződések amúgy lejártak.
"A szerződés szerint nem lehet számon kérni az oltóanyag gyártóját"
Így van, az eredeti szerződés szerint az oltóanyaggyártók mentesültek mindenféle felelősség alól. (Azt a kormányok vállalták át.) Hogy most milyen szerződések alapján történik a beszerzés, azt nem tudjuk. (Ha van infód, érdekelne.) Viszont ez az egész tökéletesen irreleváns, mert eredetileg nem a felelősség kérdését vetetted fel. (Amúgy épeszű gyógyszergyár pusztán a saját jól felfogott üzleti érdeke miatt is igyekszik minél jobb szerrel előrukkolni. (BTW, a janssen, az astra, és a szputnyik azóta kiárazódott a piacról, a kínaiak pedig átálltak az mRNS vakcinák gyártására.))"Miért termelődik a szervezetben a génterápiás beavatkozás következtében 709 nap után is a vakcina-tüskefehérje?"
Az biztos, hogy általában nem termelődik (az általad linkelt tanulmányban a kontroll csoport tagjaiban pl. nem volt kimutatható, és a PVS-eseknek is csak a harmadában.) Eddig négy olyan személyt ismerünk (a sok milliárd oltottból), akiben találtak, és feltételezik, hogy az oltástól van. De ezt még meg kellene erősíteni, mert jelenleg akár mérési hiba is lehet.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
syberia #2863 üzenetére
"A szerződés szerint nem lehet számon kérni az oltóanyag gyártóját, ezen mi szorul magyarázatra? "
Az idézett bekezdésben nem ez áll, de ez nektek végül is mindegy, gondolom!?
Ami érdekes és releváns lenne ebből a szempontból, az a kitakart 5.2, esetleg 8.x és 9.x pontokban lenne feltehetően.
-
syberia
veterán
Milyen jó hogy ilyen gondos figyelemmel követed a ténykedésemet, tényleg meg vagyok hatva! Nagyon sajnálom de el kell keserítselek: a pandémia elején kellett volna ilyen kritikusan szemlélnetek az események folyását.
Akik a figyelmeztető jelekre mutogattak (köztük én is) azoknak cenzúra, elhallgattatás lett a jutalma.
A szerződés szerint nem lehet számon kérni az oltóanyag gyártóját, ezen mi szorul magyarázatra? Anno az volt a mantra felétek, hogy a kovid fertőzést követő betegség sok nagyságrenddel veszélyesebb az ellene beadott, embereken korábban sosem kipróbált, kísérleti jellegű vegyületnél.
Tehát a kérdésem továbbra is:Miért termelődik a szervezetben a génterápiás beavatkozás következtében 709 nap után is a vakcina-tüskefehérje?
#2856 Dzsano:
Elég szomorú hogy ez történt veletek -
-
válasz
syberia #2844 üzenetére
Őszintén szólva a Yale közleményére csak legyintettem volna, még szerencse, hogy az X-et linkelted, mert ha ott is megjelent, akkor komolyan kell venni a dolgot. Szóval, úgy nagyjából elolvastam a tanulmányt (Immunological and Antigenic Signatures Associated with Chronic Illnesses after COVID-19 Vaccination), aminél azért el lehet képzelni hasznosabb időtöltést is. (Nem is ajánlom senkinek: azért van a közösségi média, hogy készen kapjuk a véleményt.)
Naszóval, ez egy úgynevezett preprint, azaz egy olyan tudományos közlemény, amit még nem bírált el senki, nem jelent meg semmilyen szakfolyóiratban, és nincsenek további kutatások sem, amik a benne szereplő dolgokat megerősítenék, vagy cáfolnák. (Amúgy a megjelent kutatások felét nem sikerül reprodukálni, de ebbe most ne is menjünk bele.)
Koncentráljunk a tüskefehérjére. A tanulmányban 42 PVS-es alanyt vizsgáltak (azaz olyasvalakiket, akiknek közvetlenül a vakcina beadása után jelentkeztek különféle tüneteik - amik amúgy erősen emlékeztetnek a long covidos tünetekre), és volt még egy 22 fős kontroll csoport (akiknek semmi bajuk sem lett az oltástól). A 42 személyből 15 saját bevallása szerint volt covidos is (oltás(ok) előtt vagy után). Viszont a szerológiai vizsgálatok 26 PVS-es alanynál mutattak ki vírus magfehérje elleni antitesteket, azaz legalább ennyien voltak ténylegesen covidosok, csak 12-en nem tudták ezt magukról, 14-en meg igen. A 15. embernél, aki azt állította magáról, hogy volt covidos, nem találtak antitesteket, ami vagy azt jelenti, hogy valójában nem volt covid-os, vagy csak azt, hogy az antitestek már nem voltak kimutathatók a szervezetében. (Utóbbi egyáltalán nem különlegesség, ismert, hogy vannak ilyen esetek.)
Tehát fertőzöttség szempontjából a PVS-esek két részre oszthatók: 15-en voltak azok, akik nem voltak covidosak, és 27-en azok, akik voltak (tesztek vagy saját bevallás szerint). A covidosok között 11-nél találtak tüskefehérjét a vérben, a nem covidosok között 4-nél. Értelemszerűen utóbbiak azok, akik a "szenzációt" okozzák (a sajtóban), hiszen az ő szervezetükből már ki kellett volna ürülnie a tüskefehérjéknek.
Amit néhány kutató elsőzetesen megjegyzett a tanulmánnyal kapcsolatban, hogy nem kizárható, hogy ez a négy alany is volt covidos, csak nem tudták ezt magukról, és a vérteszt sem mutatta ki.
A másik, amit a tanulmány szerzői is megjegyeznek, hogy a 42 PVS-es páciens közül csak 15-nél volt kimutatható a tüskefehérje a vérben, azaz a maradék 27-nél a panaszokat valami más okozhatja.
A harmadik, amit én tennék hozzá, hogy jelenleg nincs megbízható adat arról, hogy hány PVS-es lehet az oltottak között, így arra sincs adatt, hogy a sok milliárd oltott között hányat érinthet a tüskefehérje termelődési probléma (már amennyiban a probléma egyáltalán létezik). Remélhetőleg tovább vizsgálják a kérdést, és ha a probléma valós, akkor a későbbi oltóanyagoknál megpróbálják kiküszöbölni.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
nagylaci6417 #2858 üzenetére
És mi az, ami nem igaz a koviddal és a "szurikkal" (melyikkel? csak a fujjfujj Pfizer, ugye?) kapcsolatban?
-
nagylaci6417
aktív tag
Helló, ritkán járok erre 2-3 havonta beleolvasok.Hol jártok most?Ki az "alusipkás,1 bites,kontes,laposföld hívő "?Aki mindent elhitt amit lenyomtak a torkán, vagy az aki egy kicsit megkérdöjelezte hogy talán nem biztos hogy igazat mondanak a koviddal,szurikkal kapcsolatba.
-
Dzsano
tag
válasz
[HUN]NIMROD #2852 üzenetére
3 covid oltást kaptam én is és bátyám is. Azután 2 éven belül 3x volt kétoldali tüdőgyulladásom, szegény bátyám tüdőrákot kapott, és egy év után meghalt. Biztosan összefügg a covid oltással. Azóta nincs jó közérzetem, nem vagyok olyan felszabadult, mint voltam, váltakozva különféle bajaim ízületi fájdalmak, stb. vannak.Egy a vicces: influenzás nem voltam már rég.
-
doc
nagyúr
válasz
Azt magyarazd mar el nekem plz hogy milyen modon csereli le a szervezet "operacios rendszeret" az oltas. Ezzel a teoriaval meg nem talalkoztam.
"agyon magas azoknak az aránya, akik soha korábban nem tapasztalt gyakorisággal, hosszasan betegeskedne" - Az ember oregszik, jellemzoen egyre gyakrabban, egyre hosszabban lesz beteg. Ez igy volt amiota az ember letezik, es gyanithatoan egy darabig meg igy is lesz.
Mondjuk ha korulnezek a kornyezetemben, azt latom hogy pl asszony tenyleg eleg gyakran agynak dol olyan betegsegektol, amiket en, aki egy agyban alszom vele, kb eszre sem veszek, max. van egy rossz kozerzetu delutanom.
Ja, asszony teljesen covid-oltas mentes, en harmat kaptam -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Az a baj a személyes tapasztalattal, hogy semmit sem ér egy ilyen eszmecserében. Lsd. az előző kommentemet, én nem ismerek senkit, nem tudok senkiről, akinek bármi baja lenne, pedig ezek között van bőséggel pfizer-rel oltott pedagógus és eü dolgozó is. Ilyenkor mi van?
Ha annyira borzasztó lenne az oltás, akkor mint írtam, BETEGEKKEL is tele lenne minden, érdekes, ilyenről sem tudok. Most mondjam azt, hogy eddig ilyen leírásokat csak és kizárólag "oltáskritikus" emberektől láttam leírva? A hivatkozási alap pedig kettő dolog, a személyes tapasztalat, meg random fb csoportok. Ja, meg a KSH, ha éppen sikerül úgy magyarázni, hogy beleillik a "rettenetes oltás" narratívába.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
NeoPampalini #2850 üzenetére
Nem kell ahhoz 100millió. Az tény, hogy voltak olyan jóslatok is, hogy az oltatlanok majd talicskázni fogják az utcán heverő hullahegyeket, ez nyilván a másik irreális szélsőség. Ami a tapasztalat, amire hozom a saját környezetemből a példákat, hogy a megszúrtak között azóta nagyon magas azoknak az aránya, akik soha korábban nem tapasztalt gyakorisággal, hosszasan betegeskednek. Nem kell hozzá meghalni, "csak" szarul lenni látszólag indokolatlanul. Ez meg lett mondva előre: tönk-re-b-szták az immunrendszerüket. Erre voltak még korábban büszkék is valamelyik méregkeverő cégnél amikor azzal hencegtek hogy "ez olyan mint lecserélni egy számítógépen az operációs rendszert" - na hát most látjuk a következményeit hogy milyen az amikor lecserélik a természetadta tökéletességet egy béna mesterséges fosra.
Ja és vegyük elő azoknak a kovidfasiszta "tudósoknak" a nagyon rosszul öregedő mondatait is hogy "mostantól félévente oltatni kell életfogytiglan", "nem az a kérdés hogy hányadik, hanem hogy hány havonta", "megváltoznak a társadalmi érintkezés szabályai" , "soha nem tér vissza a régi világ" és hasonló hagymázas baromságok.
-
válasz
[HUN]NIMROD #2847 üzenetére
"tényellenőrizni"
Mármint itt, a konteó topikban?
. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #2849 üzenetére
Azt senki sem tagadja, itt sem tette soha senki, hogy nem fordulhat elő olyan, hogy az oltástól valakinek baja lesz (most itt Vityát felejtsük el, politikusnak nem hiszünk el semmit). El nem tudom képzelni, ez milyen oltásellenes narratívát képes erősíteni.
Azzal jönni, hogy "többet ártott, mint használt", mindenféle alátámasztás nélkül, azért elég meredek. Ha ez így lenne, akkor több százmillió rokkantnak/halottnak kellene hirtelen előbukkannia a semmiből, aztán ez mégsincs így.
((Igaz, a facebook-on rendre hivatkozni szoktak a substack-huszár szmm-re - bocs, a nevét nem jegyzem meg, valami Marika -, aki az egyik szösszenetében le tudott írni egy olyat, hogy százmillióan haltak meg az oltás miatt, "véletlenül" azonban ehhez az állításhoz "elfelejtett" hivatkozást mellékelni, nem úgy, mint a többi sületlenséghez, amit összehordott ugyanabban az írásban.
Hasonló riogatás volt úgy két éve, hogy 2022-ben egymilliárd fővel csökkent a bolygó lakossága. Kézzelfogható infó ehhez se került elő soha. Erről kideríteni sem tudtam, hogy honnan ered, csak kommentben találkoztam ezzel a kijelentéssel.))
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
NeoPampalini #2848 üzenetére
"Nyilván lehet ilyen, de azért nem akkora halomban, mint ahogy elő van adva."
Köszönöm, ennyi nekem elég is. A konklúzió, ami korábban "konteó" volt: többet ártott mint használt, ha egyáltalán használt akármennyit is. Lehet előszedni azoknak a "konteóprofesszoroknak" a mondásait '19-től, akik higgadtan érveltek végig amellett hogy járványba nem oltunk bele, erre a típusra eleve bármilyen oltás felesleges, nincsenek meg a hosszútávú kísérletek stb-stb.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #2847 üzenetére
"uhh, jól értem, most itt arra akarsz utalni hogy ha közel lenne a beadás ideje akkor nem lennének extrém hosszan betegek??"
Nekem a leírtakból az jött le, hogy erre utalsz, hogy hiába oltottak, lám, íme, mégis betegek. Ha nem írja le a költő, hogy mire gondolt, akkor hogyan találja ki az egyszeri fórumozó?
"De hát a helyzet valójában az hogy sokaknak akkor tönkretették az immunrendszerét egyszer és mindenkorra, és ennek a következményeit látjuk azóta is."
Nyilván lehet ilyen, de azért nem akkora halomban, mint ahogy elő van adva.
"Tudom, vannak azok a szerencsések mint te, akik vagy hatástalan adagot kaptak, vagy nem tudta a szer lerombolni a szervezet természetes védekezőképességét."
Látóasszonykodás. De legalább nem placebóztál, mint ahogy a facebook-on meg szoktam kapni.
Mondjuk a helyi gimiben a tanári kart sem vitte temetőbe/kórházba a pfizer...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
"Időnként"?? Nem, folyamatosan kell megkérdőjelezni. Egy pillanatra sem szabad vele leállni.
Gyűlés/privát rendezvény: tökmindegy, mert létszámfüggő volt a szabályozás, és nem kategória szerinti. Azt a forrást mellesleg nem ártana "tényellenőrizni", ami azt állítja hogy akárki egy születésnapi partin PCR-tesztet kér.
"ősszel volt" - ez a mondásod akkor lenne releváns, ha akkor lettek volna "intézkedések" - akkor sem voltak, azóta sem, ezzel kicsit sem cáfoltad amit írtam. A többiről meg már tudjuk, hogy a félrekezelés okozta, és továbbra sem a lezárások meg a többi fasság múlaszott el bármit.
Lábtörés: ennyi, nekem itt többet nem is kell mondanom.
Nem kell ismételgetni hogy ki mit mond és mit tesz, mert a lényegen nem változtat: "mit képviselt akkor és most is: nem kényszerítünk senkit semmire tudományosnak hazudott humbugok alapján, meg a morállófszt lóbálva"
#2843 NeoPampalini : uhh, jól értem, most itt arra akarsz utalni hogy ha közel lenne a beadás ideje akkor nem lennének extrém hosszan betegek?? De hát a helyzet valójában az hogy sokaknak akkor tönkretették az immunrendszerét egyszer és mindenkorra, és ennek a következményeit látjuk azóta is. Tudom, vannak azok a szerencsések mint te, akik vagy hatástalan adagot kaptak, vagy nem tudta a szer lerombolni a szervezet természetes védekezőképességét.
-
syberia
veterán
válasz
NeoPampalini #2843 üzenetére
Áruld már el nekünk, miért termelődik a szervezetben a génterápiás beavatkozás következtében 709 nap után is a vakcina-tüskefehérje? Karikó is elárulhatná, de a sarlatánja nagyokat hallgat a társaival egyetemben. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #2839 üzenetére
Milyen gént módosít a "szuri"? Ezt is minden bokorban előszeditek, de valahogy soha nem sikerül kifejteni.
"Szokásos adalék: tegnap a keresztanyámról és családjáról tudtam meg, hogy 2 hónapja fetrengenek otthon betegen - mind büszke 3x-os Pfújzer-alanyok..."
Én is 3 oltást kaptam, de az utolsónak is már lassan három és fél éve. Mit lepődsz meg? Gondolom nem tegnap kapták a harmadikat?
-
syberia
veterán
Semmi köze a védőoltásokhoz a tüskefehérje antigén szabályozatlan mennyiségben történő legyártása a szervezettel. rövid távon sem volt kimutatható szignifikáns védettség, a hosszabb távú mellékhatások pedig egyre többeket érintenek. Van ismerősöm az OOI-ben, szerinte nem véletlen hogy a nőknél rendre a bal oldalon alakul ki rosszindulatú mellrák.
Erről jut eszembe, a mellkasunk melyik oldalán helyezkedik el az emberi test "motorja"? A döntő többség a bal vállába kapta a génterápiás anyagot. -
válasz
[HUN]NIMROD #2839 üzenetére
"És akkor melyik az a rész amiben itt most nem értesz egyet vele?"
Az pl. elég szánalmas volt tőle, hogy mivel időnként a tudósok is megkérdőjeleznek egyes tudományos állításokat, ezért mindenki, aki megkérdőjelezi a tudományt, az maga is "tudományos" hozzáállást tanúsít."gyűléseknél betartotta az aktuális szabályozást"
De nem gyűlésekről volt szó, hanem privát rendezvényekről (kerti parti, születésnapi buli, ilyesmik)."mennek fel a számok"
1. Jelenleg nincs covid járvány (ősszel volt). 2. A számok lényegesen alacsonyabbak, mint korábban. (Pl. az USÁ-ban 2024-ben "csak" ~70 ezren haltak bele a covid-ba, míg 2021-ben több mint 450 ezren.) 3. Jelenleg nincsenek tele a kórházak, nincs veszélyben a közellátás, stb., azaz nem igazán indokolja semmi a drasztikusabb intézkedéseket. 2020-21-ben meg nem ez volt a helyzet."2 hónapja fetrengenek otthon betegen"
Kolléga sem jár dolgozni, mert eltörte a lábát, hiába van három covid oltása.De a lényeg nem ezen van, hanem azon, hogy attól, hogy valaki mond valamit, még nem jelenti, hogy ő maga aszerint is él, vagy legalább hisz benne. (Lásd fitnesz influenszer, aki bevallotta, hogy valójában fogyasztószereket szed, vagy vegán életmód guru, akit steak zabálás közben fotóztak le, vagy a kétkezi melósok szószólójaként tetszelgő elnökjelölt, aki elnökként kizárólag milliomosokból alakít kabinetet, és első intézkedése, hogy ellehetetleníti a szakszervezeteket.
)
-
[HUN]NIMROD
senior tag
(Ó, "részben"? És akkor melyik az a rész amiben itt most nem értesz egyet vele?)
Teljesen mindegy hogy Kennedy mit csinált, oltatott vagy csak megszerezte a papírokat, és még jó hogy a gyűléseknél betartotta az aktuális szabályozást hiszen ha nem teszi akkor lerohanja őket az FBI kommandó, a lényeg hogy mit képviselt akkor és most is: nem kényszerítünk senkit semmire tudományosnak hazudott humbugok alapján, meg a morállófszt lóbálva. Aki olyan hülye hogy beleáll a kísérletbe egy náthaszezonban, tegye szabad akaratából, ne azért mert fenyegetik a munkája stb elvesztésével.
Most is "mekkora járvány van", "mennek fel a számok", aztán mégse csinálnak globális lezárásokat, génmódosító szuriplakátokat meg szabad levegőn pofapelenka-kötelezést. Csak néhány idiótát látni talpig maszkban közlekedni, oszt mégse jött el a zombiapokalipszis.Szokásos adalék: tegnap a keresztanyámról és családjáról tudtam meg, hogy 2 hónapja fetrengenek otthon betegen - mind büszke 3x-os Pfújzer-alanyok...
-
válasz
syberia #2837 üzenetére
Itt most részben egyet kell értenem Muskkal: Kennedy valóban a tudomány talaján áll, amennyiben gondosan beoltatta a gyermekeit, illetve soha nem állította, hogy ne kapott volna covid oltást (ugyan az ellenkezőjét sem, de annyi bizonyos, hogy a covid idején tartott rendezvényeire csak oltási igazolvánnyal vagy aznapi PCR-rel lehetett belépni).
Az már érdekesebb kérdés, hogy miért akar másokat lebeszélni az oltásokról. A legkézenfekvőbb értelmezés az, hogy a háttérhatalom great reset projektjét próbálja elősegíteni (azaz a népességcsökkentést), de bizonyára vannak itt nálam avatottabbak is a témában...
-
syberia
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #2457 üzenetére
https://x.com/VigilantFox/status/1892082312457670975
Mindeközben a zöld komédiás kiesett a pikszisből, az őt szopkodó csürhe pedig kétségbeesetten toporzékol, ami valahol érthető.
Évekig röfögve zabálták a kovid-propaganda bűzös kondérjából, majd a pszichózis háborús módba kapcsolta az agyukat.
Ha ez is kifullad, szegények árván maradnak -
válasz
Döglött Róka #2833 üzenetére
[link] A politika mindent is felkihasznál az érdekei mentén.
Tök mindegy orvos-beteg viszonylatban, hogy ki az egészségügyi miniszter.
Az orvos felesküdött, hogy legjobb tudása szerint segít a páciens munkaképességének megtartásában. Az általános orvoslás "statisztikából" gyógyít, de mindenki egyén, azaz nem vagyunk egyformák . Mivel az antropozófus orvos az egyetlen aki az egyén teljes felépítéséből (nem egyes szerveinek állapotából) hoz döntést, így az ő esküje számon kérhető akár lelkiismerete okán is. -
Ha már pl. covid (vagy más) és felelőségkör megosztás (vagy nincs is megosztás)
Részlet:
Ebből következik, az orvos nem lehet biztos abban, hogy a készítmények javallat szerinti felírása, nem vezet-e a páciens korai halálához. A gyógyszer túladagolás káros mellékhatásait, a legtöbb használati utasításban feltüntetik. Léteznek olyan gyógyszerek, melyek túladagolás nélkül is káros mellékhatásokat fejtenek ki az ember belső szerveire. Az orvos ennek ellenére felírja a páciensének.
Az orvost nem terheli felelősség, hiszen az (Egészségügyi) Minisztérium javaslata szerint járt el. Az (Egészségügyi) Minisztérium sem kockáztat, hiszen előírásokat az orvostudományi intézmények általános érvényű metódusai alapján, annak megfelelően állítják össze. Megismétlem, ezek a metódusok átlagoltak. Ennek alapján a felelősség a gyógyszerek fogyasztóira hárul, még abban az esetben is, ha orvosi javaslatra szedik azokat. Nagy a felelősség, hiszen az ember saját életminőségét és életidejét kockáztatja.Le akartam írni amit kiemeltem, annak a kapcsán, hogy cukorbetegségem okán dokinál (hölgy) voltam és beszélgettünk arról mi van akkor ha renitens beteg vagyok.
A részlet, azaz az idézet a teljességet leíró kontextusból, általam lett kiragadva.
A tágabb kontextus: Anasztázia, A család energiája A szűkebb kontextus a könyv 258-260. oldala.Szóval kiknek és milyen felelősség megosztás szerint van "vétke" és ki, hogyan bizonyít pro és kontra "bűnösséget"?
-
válasz
Döglött Róka #2828 üzenetére
Hát persze. Ahogy bárkinek a véleménye.
#2827 Nézzünk egy általános csapat viselkedést. Jön bármilyen tartalmú hír. Az első játékos lazán kapcsolódik hozzá. Majd a második, harmadik és a többi, és jön a kimondani akart slussz poén. Az első hírhez képest a slussz poén kiragadott a kontextusból.
Ismerős ugye a példázat, hiszen sűrűn alkalmazott.
Mivel nem csapatban játszom így azzal főzök ami adódik. A laza kapcsolatot csak rosszindulatúak nem fedezik fel (megítélésem szerint) -
5150head
senior tag
válasz
kolja58 #2823 üzenetére
És, hogy pl. is legyen, van a kormánynak egy hivatalos kül-bel általánosan vett politikája. Az a személy vagy laza kötődésű társaság aki szembe megy vele ... biztonsági kockázatot jelent.
Azt azért szerintem Te is érzed, ha egy kormány politikájával nem lehet kritikus lenni, akkor az diktatúra. Az hogy valaki Trumpot vagy Putyint vagy akár Orbánt kritizálja hogy lesz biztonsági kockázat?
Amúgy megint kontextustól függetlenül írtál be egy olyan témát ami szerintem jelenleg foglalkoztat téged, de a beszélgetéshez kb semmi köze.
-
válasz
Döglött Róka #2811 üzenetére
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
kolja58 #2823 üzenetére
Halvány lila fogalmam sincs, mi a fenéről beszélsz, de ezek szerint nem sikerült megértened a mondandómat.
A hozzászólásom lényege az volt, hogy: a sok mélysötét konteóhívő kommentelő azt sem tudja, miről beszél; vég nélkül írkálják a sok hülyeséget, mindemellett képtelenek elmondani, hogy miért gyűlölködnek. Gy.k. "azért utáljuk Gates-et, mert mindenki gyűlöli".
A nemzetbiztonsági kockázat emlegetését VÉGKÉPP nem értem, hogy jön ide.
-
válasz
NeoPampalini #2820 üzenetére
rögtön oda is sereglett a sok fotelhuszár hőbörögni,
Ez volt a sokat mondó főcím ami elindította a véleményem megírását.
Az lehet, hogy lazán kapcsolódik a témádhoz, de nem elégszer beszélünk arról, hogy a hétköznapi életben nem szabadan, hanem szabatosan viselkedünk aminek akár súlyos következményei is lehetnek. És, hogy pl. is legyen, van a kormánynak egy hivatalos kül-bel általánosan vett politikája. Az a személy vagy laza kötődésű társaság aki szembe megy vele (pl.Trump minősíthetetlen kritizálása, vagy Putyin megbízhatatlan szerződő félnek való beállítása) biztonsági kockázatot jelent.
Maradjunk annál a ténynél, hogy Mo inkább demokratikus (elnéző) mint Ukrajna. -
válasz
Döglött Róka #2821 üzenetére
Amit írok annak mindig van írott forrása (és nem egy nevenincs komment valahol az éterben). Az, hogy a téma elkerülte addig a figyelmedet amíg nem irányítottam rá, még nem hatalmaz fel arra a véleményre, hogy légbőlkapott baromság.
-
válasz
NeoPampalini #2817 üzenetére
Hála Istennek a vélemény szabadság bármilyen "módon" működhet.
Akkor nincs létjogosultsága ha nemzetbiztonságot érint. És, hogy mi érint nemzetbiztonságot azt nem a laikus fogja eldönteni. Ez néha ciki egyeseknek, de e van.#2818, Nézd vissza, hogy is viselkednek velem itt egyesek. (ne panaszkodj)
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
kolja58 #2816 üzenetére
Miért, minden felvetésre, ami egy végtelen mély rabbit hole-ba vezet, reagálni kell?
Amúgy pont mostanában volt egy poszt Gates-ről valamelyik oldalon, rögtön oda is sereglett a sok fotelhuszár hőbörögni, de egyik se volt képes elmagyarázni, hogy tulajdonképpen mi is a baja Gates-szel, dögöljön meg, mert csak.
-
válasz
Döglött Róka #2815 üzenetére
Ez szokatlan viselkedés tőled. Mi történt?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #2814 üzenetére
Ok
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Döglött Róka #2813 üzenetére
Függetlenül attól hogy a trágya x-dobozon melyik fajta szar oprendszer fut, a cég helyesen van M$ néven emlegetve. Mit várunk attól a cégtől, akinek az alapítója egy tolvaj, akiből ugyanolyan "filantróp" lett mint az apjából lásd génmódosítás, műhús, "oltás" stb, vagy akik behazudták hogy a Win10 lesz az utolsó számozott változat.
-
5150head
senior tag
válasz
Döglött Róka #2811 üzenetére
És persze ennek is kb 1 perc utánanézni. Még az origi xbox is win volt.
Persze keverhette a ps-el mert az unix alapú. -
Döglött Róka
veterán
válasz
cappa72 #2804 üzenetére
"Míly meglepő, hogy az M$ X-box-on épp nem Windows fut, mert ott kell a stabilitás. Így Solaris alapú cuccot kreáltak rá (eme infó egy informatikus Linux rendszergazda ismerősömtől van, nem én találtam ki), így nem kell kiadni a forráskódot." - ezert nem hiszunk el mindent egy linuxos rendszergazdanak. Az xbox alatt egy windows 11 kernel fut.
-
válasz
NeoPampalini #2809 üzenetére
Aztán ki tudja... lehet, hogy az egész mögött Linus Torvalds áll...
-
GEIL
addikt
válasz
NeoPampalini #2802 üzenetére
na lássuk csak akkor hogy mit vett el az "állam":
- magánnyugdíjpénztáram kb 2 millió Ft
- normális egészségügyi ellátás ami időben megtörténik
- demokrácia
- szólásszabadság
- szabad gyülekezéshez való jog
- szabad és független média és sajtó
- nemzeti értékeink, gazdaságunk stb már szinte már minden külföldi tulajdonban vanstb stb..... és a politikát nem lehet nélkülözni már sehonnan, hiszen mindenhová begyűrűzött az érdekeltségük...minden hivatalban és minden tisztséget betöltve a a "pártkatonák" vannak....kb hivatalosan átlagemberként semmit nem lehet elérni mert ígyis úgyis falaknak ütközünk. A fegyveres szervek (rendőrség, katonaság, TEK...stb) a rendszert és a kormányt védi és nem a "rendet"....stb.
-
válasz
Félti a Microsoft a poziját', mert kb. az összes okoseszköz Linux kernelt használ. Android telefonok; mint az közismert. (Persze nem neked meg doc-nak akarnám ezt megmagyarázni
)
Míly meglepő, hogy az M$ X-box-on épp nem Windows fut, mert ott kell a stabilitás. Így Solaris alapú cuccot kreáltak rá (eme infó egy informatikus Linux rendszergazda ismerősömtől van, nem én találtam ki), így nem kell kiadni a forráskódot.
-
doc
nagyúr
válasz
"amíg következmények nélkül bárkit lehet szidni a facebook" - ez most mar csak reszben van igy, lasd az aktualis jogszabalyt... BTW en kivancsi lennek, hogy erre a jogszabalyra mikor es ki "mondta hogy konteos, es tapsolt mint egy majom"?
-
NeoPampalini
senior tag
Aztán amikor ennek kapcsán megkérdezem, hogy konkrétan mit vett el az állam, néma csönd a válasz.
Mindaddig, amíg következmények nélkül bárkit lehet szidni a facebook-on, szerintem nincs probléma.
(Bezzeg a linuxos témakör az újabban "malware tartalom" miatt törlésre kerül, hm... Biztos emögé is lehetne valami konteót kanyarítani.
)
-
GEIL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest