Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)

Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
válasz
RVR400
üzenetére
Az a helyzet, hogy nálam is drágulna a jelenlegi csomag, viszont hogyha még a Netflix-emet meg Disney+-omat is áthoznám a Telekomhoz, akkor összességében jobban jönnék ki.
Viszont a nagy kérdés itt a mobil lesz... Áprilisban jár le Yettelnél a hűségem, és tervben van már egy ideje, hogy áthozom a számom a Telekomhoz mert cégen keresztül igénybe lehet venni flottás csomagot. Eddig az lett volna, hogy ha behozok egy flottás mobilt, akkor kapok magenta1-et, és ugyan a flottás mobil díját nem csökkenti, de a vezetékes szolgáltatásaim megkapták volna a 30%-os magenta1 díjkedvezményt.Most viszont chat-es tájékoztatás alapján a flottás mobil csomagok kivételek a sávos kedvezményeknél mindkét irányban: egyrészt nem részesülnek a sávos kedvezményben, másrészt a költési szintbe se számítanak bele, ami alapján a vezetékes szolgáltatások kaphatnák legalább a nagyobb kedvezményt.
Azt kell kiderítenem majd, hogy be tudnám-e úgy hozni az új flottás mobilt a mostani vezetékes szolgáltatásim mellé, hogy nem újítom meg őket új portfólióra... -
RVR400
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Egyelőre még van fél év hűségidőm, remélhetőleg nem akarnak rákényszeríteni addig az új díjcsomagra váltani. Egy biztos, így egyelőre készülékrendelés nem lesz,
Mondjuk az kriminális, hogy vagy mindent megváltoztatok (a mobil és otthoni előfizetést is), vagy semmit. Ha mindent átváltanék, akkor cirka 4400 Ft-tal kerülne többe ugyanaz, ami most van.
Még szerencse, hogy nem tervezek mostanában készüléket sem venni, mert az élből átváltana mindent, így még van időm a váltással. -
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Yettel Otthonnet 5G (300/30) váltanám a nyáron 1000/1000 optikára (csak net, nat nélkül), a kerítésen kívüli cső már ott van. Kérdés kivel köttessem be, szerződjek? 1év hűséggel bekötési díj nélkül.
- Telekom: 8560Ft, jobb eszköz, saját hálózata, CF probléma nem tudom érintene e
- One: 8000 de 27ezer kedvezményt ad, bénább eszköz de PPPoE passthrough lenne
T felé húzok. -
RVR400
veterán
válasz
tuto558
üzenetére
Inkább ne néztem volna meg. Ha nem csinálok semmit, csak átváltom a régi meglévő csomagomat az újra, ami ugyanazt tudja, cirka 2800 Ft-tal kell többet fizetnem, ami 27%-os áremelést eredményez. Király.

Nah, megnézem, hogy a One mit tud nálunk.Szerk:
Megnéztem, már értem, hogy miért engedheti meg magának a Telekom a burkolt áremelést, bár a One-nál 60 Ft-tal többre jön ki a havidíj ,de 1Gb net van 500Mb helyett, és az első 6 hónapban van 2000 Ft díjkedvezmény, tehát az elején jobban is járok. -
-
trec12
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nálunk meg kb. egy ezressel több lett a területi áras net hiába adom hozzá az alap telefont. Eddig a 250/70-es volt ca. 5300 alap telóval jóárasítva most 6315 ugyan ez. Érdekes.
-
tuto558
aktív tag
Éjjel "portfólió-update" történt a Telekomnál, megérkeztek a 202603-as csomagok. Gyakorlatilag semmi nem változott a konkrét csomag lehetőségeket illetően, csak a kedvezmények. Magenta1 havidíj-kedvezmény már nincs egyáltalán sem pedig a 20%-os kedvezmény ha több otthoni csomagot választasz 1 helyett. Ezek helyett sávos kezvezményrendszert alkalmaznak, ami a költési szinttől függ. A sávos kedvezményekhez tartozó költési szintbe viszont beletartoznak az extrák is.
Így pl nálam megfontolandó, hogy a meglevő Netflix és Disney+ előfizetéseimet áthozzam a Telekomhoz, mert összességében olcsóbban jönne ki, mint most, hogy közvetlenül fizetek elő ezekre.
-
Makoj35
lelkes újonc
Ha felhívom a Telekomot hogy szeretném kicserélni az Routert mert a Wifi része állandóan problémás,van hogy 2 napig hibátlan,de olyan is van hogy 5-10x megszakad,akkor milyen Routert fog adni?
Próbáltam a Wifivel mindent: Band Sterring on és off,csatornákkal való "játék",WPA 2-re visszarakás 3-ról.
Annyit értem el ha a Band Sterring be van kapcsolva és elmegy a net a wifin akkor visszacsatlakozik,ha ki van kapcsolva a Band Sterring akkor nekem kell a telefonon vagy laptop,stb a Wifi hálozatot töröljem és újra csatlakozzak,akkor egy ideig megy.
A Pinges problémámra meg valószínűleg a Quake 1 és 2 illetve Half-Life a gond (Valószïnűleg mert kicsit felújitották a játékokat),mert más játéknál nem tapasztaltam magas Ping okozta hibákat. (Deep
Rock Galactic,stb)Illetve ajánljatok Wifi 6 vagy 7 Routert amivel megy az IPTV is,ha esetleg a csere darab is szarakodna.
A Router jelenleg a TV alatt van egy szekrényen mert a Koax kábel ott van amivel össze van kötve a Router.
Ezt a Kaon CG3006 Routert milyen gyakran szokta a Telekom frissiteni?
Az Androidos TV BOX bár tetszik,de az is be tud lassulni rendesen,pedig áramtalanitva van mert alig használom a TV-t. Milyen formázású pendrive-ot kezel le? A Retroarch programmal gondoltam csinálok egy Retro emulátoros konzolt
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Kezdenek simulni a hullámok.
Megjött a router átnyálazzuk amit át kell, indul a móka csak ép net nincs.
Végigzongorázok szinte mindent, a ONT-on PPPoE törlés, DHCP ki, ruter beállítások, de nem megyen.
1414 felhív robot lánnyal kicsit nehéz szót érteni, de eljutunk a 4.2 menüig a kezelő látja a problémát és kapcsol egy technikust aki, segít eligazodni és szépen elmondja mi a felállás.
Amit kaptam netes felh. és jelszót, ott a pdf-en nem szerepelt a "@t-online.hu" a számsor után, így helyesen már fellát a rendszer és öröm és bodottság.
Mondtam a régi rezes beidegződés volt, hogy a modemen szinte minden kikapcs és majd a router csinálja, azt mondta az már nem működik itt az ONT-on is van egy PPPoE felh.+jelszó a központi egység felé, (ha jól értettem)A csomag problémával kapcsolatba is hívtak, egyeztettünk és kiderült , hogy az ügyintéző jó csomagot aktivált egy korábbi emailban szerepelt is, de aztán a rendszer a szerződésben még is a Hoppát regisztrálta, elnézést kért és javította csomagot.
Már csak a bejövő hívás fogadás és a számhordozás a régi lemondása maradt elvileg.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok. Adott egy samsung scx3200 multifunkcionális lézernyomtató amin se ethernet se wifi nincs, valakint egy telekomos Kaon CG3002 modem, amin van USB port. Ha a nyomtatot usb-n összekötöm a modemmel akkor valahogy tudok nyomtatni wifin keresztül tehát tudja a nyomtató szerver funkciót?
-
enginev3.0
félisten
Ritkán futok bele, de most viszont jatszhatatlan a cs2
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Valahogy le lehet cseréltetni ezt az SDMC boxot az újabb fajta SEI típusúra? Én mindent a boxon használok (streaming appok, VLC, néha böngésző is) mivel a TV rendszerén már semmi nem működik (nagyon régi LG okostévé), és rendszeresen betelik a box tárhelye, aminek hatására brutálisan belassul. Ilyenkor vagy elkezdem törölgetni az alkalmazások adatait, vagy visszaállítom inkább gyáriba. Tudom, vegyek saját boxot, új TV-t vagy bármi, de láttam, hogy a SEI-ben dupla akkor tárhely van ( 8 vs 16 GB ). Lehet kérni a cserét? Vagy ne is próbálkozzak vele?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A szomszédomnak iptv előfizetése van, és az egyik távirányító alig működik. Az elem ki lett cserélve. Kehet cserét kérni a szolgáltatótól?
-
PitLee
őstag
válasz
Kekmen
üzenetére
Emberünk ahogy elnéztem amúgy is nyugodt típus volt, de így napvégére már mehetnéke volt
Lett volna pár dolog ami egyszerűbb lett volna akkor, mint utána pl a födémen átvezető csövet levágni méretre, vagy a tetőgerenda tartó oszlopon a védőcsőbe behúzni az optikát ..ect.
Net-et még nem próbáltam holnap érkezik a router,
a telefonnal csak hívni lehet, mert valamit nem aktiváltak, elvileg szerda estefelé már jó lesz.
Sagecom Fost 5670 V2-t hozott
Azt már csak zárójelbe,
hogy az ügyintéző rossz csomagot aktivált a telefonnál az Alap helyett a Hoppát, amire azt mondták sajna, majd 30 nap múlva lehet alap csomagra váltani.Ott van még a számhordozás amit így, hogy még nem működik a telefon csak szerda után tudok elkezdeni és majd lemondani a másik szolgáltatót
-
adika4444
veterán
Előfordul az ilyen. Ritka, de nem lehetetlen.
One-nal (ex DIGI, jelenleg D-Infrastruktúra) és Telekomon is tapasztalom néhány havonta. Mindkét végponton dual stack-et használok. Van, hogy vagy csak az IPv4 cím, csak az IPv6 subnet nem változik, vagy akár marad mindkettő. Nem tudom, mi okozza és eddig maximum két reconnect-et élt meg a megmaradó cím vagy subnet.

-
PitLee
őstag
válasz
Kekmen
üzenetére
Vicces a név választás magyarul simán olvasom a kukacot O-nak.
Speciel ez a lapos még tetszik is a hűtőszekrény tetején a routerrel elférnek majd.Viszont kábeleket kell rendelnem, mert idáig a szobában volt a régi modem (10/0,5 réz ADSL) az most kikerül a előszobába.
Az öregek a padlásról ripsz ropsz lehozták a telefon vezetéket, a mai szerelők nem tudom mennyire vannak felkészülve az ilyen 40-50cm födém átlyukasztására
Lehet előkel fúrnom a békém megőrzése érdekében. -
osonte
őstag
Köszi, akkor hagyom így.
Be van dobva az ONT-al a szekrény alá, ahol csak kis rés van. Mivel az ONT sípol mint állat, így legalább nem hallom. Amit lehet ki is kapcsoltam rajta, DHCP szerver sincs, így a zártabb helyen sem melegszik. Egyedül az STB megy rá statikus IP-vel. -
osonte
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Nekem ilyet hoztal alapból és már V3-at: [link] , [kép] .
Szeretnék én is kérdezni, az a sok optikai vezeték ami rajta maradt az ONT mellett a képen, az nem ront a kapcsolaton? Én voltam a hülye, mert kérdezte a szerelő, hogy levágja -e, de akkor még igazgattam a kábelcsatornába az optikát és mire kész lettem, addigra meg elment. Néztem ha magamnak vágnám le, akkor kell hozzá eszköz, azt lehet nem erőltetném, ha meg a Telekomot kérem meg rá, gondolom tizenezer Ft minimum.
Előre is köszönöm a választ.
-
sajby
senior tag
válasz
PitLee
üzenetére
Többszöri elhalálozás uán kisírtam otthonra egy Technicolor FGA2233-t
a gyárilag kapott Sagecom helyett. -
PitLee
őstag
Sziasztok.
Szerelnék az 250 optikai netet + telefont.
A kérdés ha lehet választani melyik ont az ajánlott ? -
-
Kekmen
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
0-24-ben ment a torrent, aminek a sebessége monitorozva volt, valamint a le -és feltöltés minimum-maximum érték is. Napi 1-nél nem volt több 0 érték, tehát nem szakadhatott meg ip váltás miatt a net, mert azt láttam volna. Volt Invitel koaxom is másfél évig ugyan azt a címet használtam...
-
boborján2
senior tag
válasz
Kekmen
üzenetére
Kétled vagy nem,ettől még így volt.
Nyilván nem ez volt a normális működés és mivel folyamatosan nem is hasznlátam és nem is monitoroztam 0-24 ,ezért ezek csak veletlenszerű észlelések voltak. Bár ez inkább talán kiugró eset ,mert túl sok ilyenre én sem emlékszem. Ezek mellett simán előfordult napi 2-3 csere is.
Egyébként ,ha csak egy mezei böngészést veszünk alapul , ott nem feltétlenül fog az ember apró kimaradásokat (ip csere) észrevenni.
Most pl. két címemen is one a szolgáltató telekom koaxon, az utca ugyanaz, csak van 800m távolság.
Az egyik címemen a modem nem tud átlag 7 napnál tovább egyhuzamban online maradni és ez is rendellenes működés. Persze a sok egymásra mutogatás után sem a one ,sem a telekom nem talál hibát. Valahogy nem is vagyok ezen meglepödve
A másik címen amikor utoljára néztem, akkor 30+ napnál járt , az is csak azért szakadt meg ,mert volt egy áramszünet. Azt hiszem utóbbi a normális működés. -
Kekmen
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Kétlem, hogy VDSL-nél naponta többször változott volna, mert abban az esetben mindig kimaradozott volna a net. Volt olyan szolgáltatásom régen, ilyet nem tapasztaltam. Emlékeim szerint éjjel 3 körül kapott mindig a modem új címet, vagy amikor utána bekapcsolták, ha nem ment non-stop. Most optika van, statisztikát nem csinálok, de volt rá példa, hogy a TV fagyás, szünetmentes beüzemelés, konfiguráció miatt újraindítottam és mindig az előző IP-t adta vissza. Időnként belenézek az ONT konfigjába, ott pedig még nem láttam 6 napnál régebbi online durationt, ebből következtettem.
-
atosan
veterán
Sziasztok!
Változott valami a Telekomnál? Tegnap beújítottam néhány készülékkel. Az új telóba a TV Go alkalmazásba beléptem, ahogy szokta, kérte, hogy az egyik ezközt távolítsam el, rákatt és működött. Ez tegnap volt. Ma beüzemeltem a tabletet, bejelentkezek a TV Go alkalmazásba, szintén eltávolítok egy régebbi eszközt és ez fogad:
Na innentől az én telómon és a feleségem telóján is ez van. Magenta csomag, M-es a tv előfizetés. Mobilszámra vásároltam, az otthoni szolgáltatások nem lettek piszkálva.
Mi lehet a gond? -
Nyíl
tag
válasz
Kekmen
üzenetére
Nem szoktam újra indítgatni, csak ha eddig újra indult pl. áramszünet (vagy valami levágta a biztosítékot) akkor láttam, hogy új IP-m van (de akkor ez valószínű az időközök nagysága miatt volt), most pedig feltűnt, hogy ugyan az maradt. Nem szeretnék fix IP-t mert például volt egy oldal, ami nem működött rendesen és ha elírtam a jelszavamat azt több próbálkozásnak vette és azonnal tiltotta az IP-m órákra, ilyen esetekben és hasonlókban hasznos a dinamikus IP, hogy ha újra indítod az ONT-ot akkor másikat kapsz, plusz szerintem biztonságosabb is, mint ha mindig ugyan az maradna...
-
Nyíl
tag
Sziasztok!
Pár napja kértem a Telekomot, hogy vegyen ki CGNAT-ból, ami meg is történt, dinamikus publikus IP-t kaptam, tehát ha újra indult az ONT, új IP-t kaptam publikusat. De mostanában a legutolsó IP-t kapom vissza, létezik, hogy fix IP-re állítottak? Én publikus dinamikus IP-t szeretnék, ezzel felhívhatom őket, vagy örüljek, hogy kivettek CGNAT-ból?
-
salieven
aktív tag
Leírom közben mi történt hogy megértsd akkor minden piszkálódás nélkül (lehet tényleg én fogalmaztam furán)
A telekom wifi extra app amiben a kaon egységeket látnám és hogy mennyi eszköz van rajtuk stb azért nem volt jó mert a kaon-ok még a régi szoftverrel futottak amit én itthon nem tudtam frissíteni csak központból a telekomosok (na most ez megtörtént és szépen működik is, ezért is nem tudtam belépni pedig nem változtattam jelszót sem).A másik hogy a slave egység az kb 8-10 méterre van a master egységtől és itt ilyen 300Mb/s-nél nagyobb sebesség nem jött sehogy sem wifin plusz dobálta el a kapcsolatot is Közben voltak kinn a telekomtól és ezt is orvosolták. Fura volt nekik is hogy ekkora távolsággal és 2 fallal odébb ennyi csak a jelerősség. 2 nap is kijöttek mert egyik nap már elfogyott a "tudás" ezért másnap hoztak magukkal egy technikust is aki összerakta a dolgokat és most már jó minden.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Sagemcom 5670 ont van.
Ma tűnt fel, hogy 2db Ethernet port nem működik....
A rá csatlakozott eszköz nem azonosított hálózat / korlátozott internet elérést ír.
Mi lehet ennek az oka?
Régebben tuti működött ez a 2 port is
-
boborján2
senior tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Meg azt aki telekom routingot használ! (a one mondjuk pont nem)
-
-
skroy
senior tag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Nálam 3 box megy wifivel, a szolgáltató eszközével. Nem volt vele eddig gond.
-
Ricsii2001
tag
válasz
lali303
üzenetére
Megnézem majd mindenképp. Nem gondolom, hogy a sebességgel baj lesz, mert mondom, k.rva gyors a szobában a wifi, teljes jelerősséggel megy az 5 GHZ-s sáv, azt már nincs hova okosítani az okoswifivel. A kérdés, hogy ezekben a boxokban vajon milyen a wifi adapter, illetve főleg az, hogy a Telekom nem-e korlátozza a wifin keresztüli tv-zést, de akkor ezek szerint nem.
-
lali303
tag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Próbáld ki, húzd ki a smartboxból az UPC kábelt, csatlakoz wifivel a modemhez,Ha nem fagy le az adás pár MP múlva akkor működik. Nálunk lefagyott, megoldás egy igmp képes ruter volt.Vagy ha sok pénzed van a Telekom okos wifi
-
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Nekünk jó volt a tapasztalat még közepes wifivel is. Egészen gyenge net kellett ahhoz, hogy akadjon a tv stream.
-
törölt tag
Telekom számlalevél - májusi ÁSZF
Megszűntetésre kerül a History 2 elnevezésű csatorna. Az 2021-ben megszűnt, mire gondolnak? -
Ricsii2001
tag
Sziasztok!
Sajnos amikor kötötték be a Telekom tv-t, elkövettünk egy számunkra viszonylag nagy hibát. Bekötéskor a kábelezést a vendégszobába kértük, mert úgy voltunk vele, hogy a nagyin kívül úgy sem kell az senkinek, aztán amíg ő itt van vendégségben, jó lesz neki, úgy is sokat tv-zik.
Azonban néhány hete ez a gondolatmenet megváltozott, mert felmerült az igény tv adásokra egy másik szobában is, azonban nem nagyon szeretnénk fúrni-faragni abban a szobában. Azonban ebben a szobában a Telekomos modem (homebox) által sugárzott wifijel nagyon erős, az összes itthoni eszközömmel speedtesten 700-800 mbitet mérek. Egyetlen egy belépős Samsung mobilon mérek "csak" 400 mbitet. Nos a kérdésem az lenne, hogy technikailag működne az a dolog, hogy a vendégszobából átviszem a smartboxot a hálószobába, és wifin keresztül táplálom meg internettel? Tehát így mennének rajta a tv adások, vagy muszáj kábelen adni neki a netet mindenképp?
Köszi a segítséget! -
salieven
aktív tag
A telekom wifi extra appba nem tudok belépni sehogy sem, ugye megtalálja az eszközöket és elvileg a Kaon-ok alján lévő admin/jelszó párossal kéne belépni de semmit sem akar elfogadni( pedig nem volt megváltoztatva emlékeim szerint ). Így csak a webes felületről tudom elérni a dolgokat.
De az alapvető problémám hogy 2 szobával odébb már olyan gyenge jelet/sebességet továbbit a wifi hogy hihetetlen. -
salieven
aktív tag
Sziasztok.
A következő a problémám és értetlenül állok a dolog előtt .....
Van egy Technicolor FGA2233- modemem és 2db KAON AR1840 egység bekövetve (2000-s optikai net) és a 2.kaon ami ugye távolabb van a modemtől és a fő egységtől borzasztóan gyenge jelet kap és dobálja el folyamat a jelet is (80nm a ház nincs benne semmi extra ami zavarhatná elvileg a jelet).
A telekom wifi extra appal viszont még csak belépni se tudok mert a jelszónak bármit is írok be nem fogadja el (esetleg ezt lehet resetelni vagy mi a gyári jelszó segítsen valaki).
Természetesen webes felületről elérem és ott látom hogy pár egységnél "signal warning" van de nem értem akkor se mi lehet a nyűge mikor idáig (pár héttel ezelőttig) minden működött rendesen. -
Klown
aktív tag
Sziasztok!
Látom, hogy Érden is megjelent az optika az T-s oszlopokon (pl. Vörösmarty Mihály u.) és a weboldal szerint is van 4 gigás csomag és nem csak a koaxos 1000/50. Rágugliztam, de nem találtam semmit a T érdi optikai fejlesztéseiről. Lehet tudni az ütemtervet és hogy mikorra kívánják kiváltani végre a koaxot vele?
Előre is köszönöm!
Üdv:
Klown -
Borisz76
nagyúr
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
T-től van 1 Gigás kábeles netünk. Néha a net furcsa, vagyis olyan mintha bizonyos weblapokat indokolatlanul lassan töltene be. És nem értem, mert van, hogy letöltök, és akkor pedig sokszor szaladnak lefele a dolgok 1 Gbit körül (kábelről), vagyis néha érthetetlen, hogy miért homokórázik egy-egy weblap másodpercekig. A probléma nálam van, vagy ez esetleg valami ismert hiba a T-nél?
Köszönöm szépen!
-
csabi0805
senior tag
Így van pontosan.Nascar alatt is jelentkezik a probléma,de a Bundesliga alatt is például.
Most is jelentkezett a MotoGp verseny alatt.
Na Marqueznek defektje van.
Ma jelzem nekik köszönöm a visszajelzéseket!
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
One-on most is volt két zöldképes kihagyás is 1 perce MotoGP félvezető alatt.
-
osonte
őstag
válasz
Zsolt!!
üzenetére
Nekem is ilyen, nemrég hozták, szerencsére nem használom routerként, mert baromi idegesítő frekvencia és akinek jó a füle, annak hangos is. Az íróasztalomnak van egy üreges része alul, én oda bedobtam és eldugtam, így nem hallom. Amúgy más is írta, így gondolom nem hiba. Lehetne úgy is gyártani, hogy semmi hangja ne legyen, de akkor 10 vagy 100 Ft-tal több lenne az előállítása...
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég telepítettek sagemcom router 5670v2-t Az eszköz kiválóan mukodik, de ilyen nagy frekvencias sipolast ad ki magából amit akar 1-2 méterről is hallok. Szerencsére nem alszunk ebben a helyiségben így nem zavar de mennyire normális ez a jelenség? -
válasz
csabi0805
üzenetére
Ha mindenhol jelentkezne a hiba, akkor is érdemes szerintem bejelenteni.
Korábban is volt ilyen, hogy bizonyos területeken gond volt, máshol meg nem.
Ha a felügyeleti rendszerükben nem látják valamiért a hibát, vagy valamilyen ok miatt nem tudnak, akarnak foglalkozni azzal azonnal, hátha felgyorsítja a dolgot a több bejelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van One optika is amire ugye megjön idén a

Megszűntetésre kerül a History 2 elnevezésű csatorna. Az 2021-ben megszűnt, mire gondolnak?

dptrsk
kabelmania27
l.skywalker