Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)

Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A TV boxot vagy mit meg mindig kozvelenul a routerre kell kötni vagy switchen keresztül is jó neki a kábeles net?
-
MrCsiT
addikt
válasz
Acheron
üzenetére
A Magenta kedvezményhez (ahogy tudom) kell a min. 2 db otthoni szolgáltatás (ugye ez net+tévé tipikusan) és min. 1 db mobil előfizetés. Viszont, pl. egy készülék részletnél (ha anyunak/neked új tévé kellene 0% -os részletre) a vállalt hűség is az adott Magentához fog kapcsolódni szerintem, és ha vélem, hogy azért 1-1 mobil előfizetés a legtöbb családban csak van, akkor én külön Magentát készítenék a 2 címre, mert így több előny lehetne, mint összevonva.
Persze, ez egyéni döntés kérdése -
Acheron
őstag
Sziasztok,
A családi előfizetéseket rendezgetem, és próbálom optimalizálni, amit lehet.
Kérdés: egy előfizetés alá bevonható két külön ingatlan vezetékes szolgáltatása?
Az én előfizetésem alatt van jelenleg a saját lakhelyem TV és Interet szolgáltatása + egy másik ingatlanon Édesanyám nevén szintén TV, internet és vezetékes telefon.
Van arra hivatalos mód, hogy utóbbiak az én előfizetésemhez legyenek kapcsolhatók valamilyen kedvezményben összevonva, vagy a két cím (amiből az egyik nyilván nem a bejelentett lakcímem) miatt ez mindenképp két külön előfizetés? -
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Telekom honlapon a díjcsomagváltás másnál is szarakodik, vagy csak nálam? Az történik, hogy előfizetéseimnél ha díjcsomagváltásra megyek, elkezd karikázni, majd felugrik, hogy válasszam ki az előfizetéseimet, amivel módosítani akarok (vagy rendeljek új előfizetést). Kiválasztom az meglevő előfizetésemet, karikázik, majd újra feljön, hogy válasszak... és végtelenségig ezt ismételgeti.
-
zoltaneger
tag
Köszönöm
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
13-án szokott.
-
enginev3.0
félisten
válasz
zoltaneger
üzenetére
10.-e után szokott, talán ilyen 12-13.-án
-
zoltaneger
tag
Összevont előfizetői mobil és otthoni szolgáltatások havi számlái mikor jelennek meg az applikációban? Eddig sehol semmi.
-
Infomaker
tag
Újra bedobom a lassú Android box témát, mit csináljak? MÁr wifin tolom neki, gyorsabb, de a főmenü gomb után 2-3mp mire reagál. Főleg VLC-t használok filmezésre és tévé. Vegyek egy Apple tv-t? gondolom az gyors, de ugya örök gond, hogy azon nem tudok élő adást nézni. A telekom tv go app kirakható airplayyel de az meg macera, nem tudok közben telefont használni. Mi itt a jó megoldás?
-
Capella
senior tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Az jó, és szerencsés vagy ebből a szempontból. Te dolgod, mit csinálsz. Meg attól is függ, ki milyen és mennyi appot használ.
Azonban van olyan app, amiből nem létezik fizetős, reklám mentes változat. Ha akarnám se tudnám hivatalosan reklámmentesíteni, viszont baromi agresszív reklámot tol.
De minden appot nem fogok megvenni sem.
Bár vannak ilyenek is nálam. -
Capella
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Igen, és jobb, mint az Adguard, nem beszélve a Quad9-ről, ami tényleg alig szűr, bár említik. Az első képed volt megtévesztő, mert azt nem a Quad9 produkálta.
Még egy lényeg van, ha valaki a saját routerben akarja átírni a DNS szervert, mondjuk a Control D-re, de bármire, hogy ne csak az IPv4 DNS szervereket állítsa be, hanem az IPv6-ot is a LAN DHCP szervernél. Asus routernél tuti így van.
Itt írtam róla: [#166430]
A Control D Adblock szerver címei:
DNS1: 76.76.2.2
DNS2 76.76.10.2
IPv6: 2606:1a40::2
Hogy tényleg melyik DNS szervert használja a kliens, itt lekérdezhető. [DNS Leak Test]
Hmm, most esik le, hogy az FGA2235 menüben csak az IPv4 szerver címeket írtam be, és nem csekkoltam, hogy tényleg mit használ, vagy maradt IPv6 Telekom ISP. -
Capella
senior tag
válasz
tibbike01
üzenetére
A Telekom DNS szerver valóban elég gyors. Átírni a szintén gyors, de reklámszűrés nélküli Google 8.8.8.8/8.8.4.4-re vagy a Cloudflare 1.1.1.1-re nem feltétlenül érdemes. De lehet.
Egyébként a Telekom Cloudflare routing problémának és magának a 1.1.1.1 DNS szervernek nem biztos, hogy van bármilyen összefüggése, egymásra hatása.
A reklámszűrős DNS szerverek picit lassabbak, de ennyit bőven megér "beáldozni" az egyéb haszon érdekében. Gyakorlatban észre sem veszed. A Control D és a Quad9 is elég gyors.A gyorsítás miatt lehet mondani, hogy túl sok értelme nincs átírni a Telekom DNS-t, de a reklámszűrés miatt nagyon is.
Problémát pedig nem okoz a DNS átirás
, mert a másik iranyú felvetésed ez volt. (Kivéve, ha meg nem szűnik.) -
Capella
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Na jó, ezt még nem mondtad, hogy a 96 %-ot csak a Sophos tűzfallal együtt tudja.
Mert pont azt a következtetést vontam le eddig, hogy a Quad9 jobb mint az Adguard, és akkor használhatnád azt a telón privát DNS-nek.
Nekem se volt eddig 96 %, csak a két böngésző kiegészítővel együtt. Erre most teszek egy próbát, kikapcsoltam a két kiegeszítőt, és a 76.76.2.2 hozott magában 95 %-ot 127 blokkolt elemmel. Wow, nem is olyan rossz.
Akkor a kiegészítők ehhez most nem sokat tesznek hozzá.
Hacsak nem blokkol még valamit maga a WireGuard VPN is.
Viszont tényleg kipróbálhatnád a telón mind a Quad9, mind a 76.76.2.2 szervert privát DNS-ként az Adguard helyett. Valamelyik hátha jobb. -
djalmasi
tag
Kis funfact
-
Multibit
nagyúr
-
Capella
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Igen, így van.
Azonban az általad használt Quad9 is egy reklám és malware szűrős DNS szerver, és ez csak ebben az esetben van így. Az általában ajánlgatott Google 8.8.8.8 és Cloudflare 1.1.1.1 nem reklámszűrős, csak gyors. Persze a Telekom is elég gyors, és nem szűr az sem.
Speciel ezt a Quad9-et még nem próbáltam, de ha önmagában ennyit tud, az remek, és meg is lepett. Avagy az előbb még nem mondtad, hogy milyen DNS van beállítva a wifiden.
Egyébként a tesztoldal nem az összes lehetséges reklámot méri a szűréshez, így a gyakorlat mutatja meg, hogy mennyire jó. És nem is csak a weboldalak számítanak.
Nekem speciel eddig az appon belüli agresszív reklámra nem volt más megoldásom, mint a BlockThis!, majd a Control D Adblock DNS szerver. Érdemes lenne próbat tennem a Quad9 szerverrel is. Köszi.
Nemrég turbóztam még egy kicsit a dolgon a telón Tasker és AutoInput segítségével, de az egy másik történet és ultra offtopic.
-
Capella
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Ha reklámszűrést is akarsz, akkor a Control D Adblock 76.76.2.2, 76.76.10.2 DNS szervereket javaslom.
Német, és elég gyors, ha nem is annyira, mint általában egy Google vagy Cloudflare, de nem tűnik fel a különbség. Viszont remekül szűri a reklámokat.
Nemrég álltam át erre, miután a francia DNS szervert lelőtték. (Véletlen egybeeséssel nemsokkal azután, hogy beírtam a topicba [link]
)
Nálam teljesen bevált a Control D, jobban szűr, mint az Adblock, legalább is nekem ami fontos, mert egy agresszív reklámot ugyanúgy kiszűr a telón egy kamera appból, mint anno a BlockThis!. Az Adblock app meg korábban nem.
Most az FGA2235-ön is a 76.76.2.2, 76.76.10.2 van beállítva, az Asus routeren dettó, sőt a WireGuard VPN szervert is erre módosítottam. Így bárhol jelentkezek be a telóval, reklámszűrés működik és védett is vagyok a VPN-nel. -
djalmasi
tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem tudod technicolorban átírni sajnos a DNSt, az hogy engedi csak egy placebo, de ha átirás után resizel és ellenőrzöd dns leak testeren akkor látod, hogy ugyanúgy vissza iránytják a DNSt magukhoz. Gépen Windowson belul annak az adott gépnek tudod átirni.
Én mar erosen gondolkodom a saját routerben mert tele a ... om a Technicolorral. Packetlosst nem lehet merni rendesen mert valami hulyesege miatt az icmp pingeket eldobja (ghost packetloss), a nasomon levo adguard privát dnsét telefonon nem tudom használni mert a router megorul es 30 percen belul azt hiszi kinyírtam a dhcpt
es nem is beszeltem meg arrol hogy a samsung cuccainkon random azt írja random idokozonkent hogy nincs internet.Funfact 3 napja bekotott 2235, a 2233 ugyanezt csinálta
a Sagemcom tunt a legjobb megoldasnak amíg nem kezdett el 4 nap utan minden kondi izomból ciripelni (ordítottak) és meghalni a komplett dhcp resze, van ismerosom akinek 2 eve megy gond nelkul szoval valszeg ez is router lotto. -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Bocs a halmozásért:
Az ONT-ban az internet access-nél kell átírni a DNS-t és nem a local network-nél, ugye? -
tgeeb92
tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekem az ONT-ban nem engedi átállítani valamiért a DNS-t. Sajnos.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
8.8.8.8 és 8.8.4.4-el nincs gond, az 1.1.1.1 Cloudflare DNS, az problémás a Telekomnál.
-
Flowtation
őstag
válasz
Capella
üzenetére
Szia!
Még nem találtam megoldást, nem álltam át a dlink router funkcióra. Először szeretném kipróbálni a DNS átírást, hátha az elég. És ezt mindenkitől is kérdezném: Mire kell/érdemes átírni a DNS-t a telekom ONT-ban? 8.8.8.8 és 1.1.1.1? Vagy van más is?A hibaüzent most legtöbbször az, hogy az oldal túl hosszú ideje nem válalszol egyébként.
Köszi! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zoli62
üzenetére
Ez nem feltétlen mindig működik.
Apósoméknál még a régi cisco box van, és nem akarják kicserélni.. mindent mondanak, csak azt nem, hogy kicserélnék.. Rossz a hálózat, stb stb. Az fel sem merül, hogy esetleg az eszköz rossz.
Mondtam most nekik, hogy váltsanak TV csomagot, akkor hátha végre adnak újat, ha mésképp nem megy.
-
Essejó
veterán
válasz
Capella
üzenetére
Koax netem van IPTV-vel. A saját Router csak DMZ-ben működik.
Nem ONT/HGW-n van a cucc.Akartam saját Routert, mert akár net hiba akár tervezett karbantartás volt, még a belső hálózat sem ment, és hiába van-volt a NAS-on 8 Giga film etc, ha azt sem értem olyankor el.
A NAS-ra csináltam DDNS-t és arra kértem a Let's Encypt tanusítványt.
A tanúsított DDNS címen keresztül nyitom meg a NAS-t, https...
Néhány portot nyitni kellett a saját Router-ben.
Így a böngésző nem riogat, hogy a https címe nem biztonságos, és még a v boltban is aktív maradtam. -
tuto558
aktív tag
válasz
Capella
üzenetére
DDNS-t én nem állítottam be, de annyiban van tapasztalatom, hogy ha a public WAN IP-vel próbálom elérni az ONT-t, de LAN felől, akkor ugyanúgy a gui felületre dob, mintha 192.168.1.1-en próbálkoznék.
Kívülről, más hálóból próbálkozva viszont nincsen válasz, ahogyan az elvárt. -
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
Csak kiváncsiságból kérdezném,hogy ha szerződést hosszabítok, és vásárolok bármilyen készüléket, akkor a listában látok olyan termékeket,hogy 0 ft meg a kedvezmény mértéke, más terméknél meg 0ft kezdőrészlet 22x y havi törlesztő meg a kedvezmény mértéke.
Jól értelmezem,hogy ami 0ft és nincs havi törlesztő azt ingyen ideadja a szolgáltató ha 2 évet hosszabítok? -
Kekmen
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Amikor előjön a figyelmeztető oldal, gépeld be hogy "thisisunsafe". Ne a címsorba, csak úgy az "éterbe" de az oldal legyen a fókuszban és továbbmegy automatikusan, ha jól csináltad. Többet nem fogja kérni. Edge-nél működik, Chrome-nál is kell, hogy működjön.
-
Capella
senior tag
válasz
Essejó
üzenetére
Hmm. Ezt így működik? Van saját tapasztalat erről? Ha igen, pontosan hogyan csináltad?
Én úgy tudom, hogy a Telekom ONT firmware nem enged a WAN felől semmilyen admin portot, ezekre nem válaszol. (80, 443, 23, 22, stb.) És persze nincs remote GUI access opció sem.
A DDNS beállítható ugyan, és frissiti is, de nem nyit portot a WAN felől.
A tanúsítvány szintén problémás. Az ONT-on nincs publikus címen webszolgáltatás, shell hozzáférés, ACME kliens, így az ONT-ra közvetlenül Let's Encrypt tanúsítványt sem lehet kiállítani. -
Brave_86
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene segítenem, de nincs ilyenben tapasztalatom. Hátha itt tudna valaki tanácsot/megoldást a következőre.
Adott egy céges előfizetés és egy hozzá tartozó mail cím (valami@t-online.hu).
Ezt a céges előfizetést meg kell szüntetni és magánszemélyként lenne a továbbiakban.
Viszont az e-mail fiók is megszűnne ezzel. (úgy tudom)
A mail címet kellene tovább vinni. (sok helyen ez van használva/regisztrálva...)
Erre milyen megoldás lenne?
-
Essejó
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Telekomnak van, Okoswifi a neve, némi készpénz kérdése a dolog.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Telekom router-hez (Sagencom 5670) ilyen wifi jelerősítőt ajánlanátok?
-
Essejó
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha a belső hálózati IP (192.168.x.x)-re gondolsz azt sehogy. Olyan IP-re nincs tanúsítvány.
Csinálj egy DDNS regisztrációt rá, és arra kérj egy Let's Encypt tanusítványt. Ha aztal éred el, akkor nem reklamál a Google. -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
A Technicolor routeren hogy lehet bekapcsolni a https hitelesítést? Az agyamra megy, hogy a Chrome állandóan valami életveszélyes adathalász kalózoldalnak titulálja....

-
Nordik
őstag
Van rá mód, hogy az első generációs boxot valami újra cseréljék? Mindig is bizonytalan volt a működése, mostanra már elegem lett belőle.
-
Renwick
őstag
Sziasztok! Régebben úgy rémlik a telekom.hu -n bejelentkezve elérhetők voltak a vezetékes netkapcsolat PPPoE hitelesítési adatai, még jelszót is lehetett módosítani. Ez csak nálam tűnt el?
-
IntelKiller7
nagyúr
Sagemcom 5670V2-n kell valamit utólag állítgatni?
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Mitől lehet az, hogy egyes oldalak úgy töltenek be mintha egy 20 évvel ezelőtti laptop vinyoról próbálkoznék? A modem webes felületén is hosszú másodpercekbe telik mire egyik fülről a másikra vált...
Speedtest-n tökéletesen hozza amit kell, Sagemcom F@st 3896 a modem.
-
AnonymusX
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Szia!
A VLC tud hálózatról is lejátszani, így ha a hálózaton lévő egyik számítógépet médiaszerverként használod például a Serviio-val, akkor onnan le tud játszani tartalmakat. Emellett még vannak más lejátszók, kiszolgálók (Kodi, Plex, Jellyfin stb).
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Igen, nekem pont most kötötték így be a másik lakásban a netet. Hozzávették az eddigi magenta csoportomhoz, így még olcsóbb is lett az 1000/1000 net.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom volt e már kérdés, ha igen akkor elnézést. Másik Tv-hez rendeltem smartboxot ami wifivel rendesen működik is, úgy tudom, hiába vettem volna TV-okosítót a Telekom alkalmazást nem tudtam volna használni.
A kérdésem, hogy az USB bemenetnaz olvassa a filmeket? Azért kérdezem, mert alapból első imdításnál a VLC média playert telepíteni akarta. Mégkérdezem a Telekomtól azt a választ adta, hogy az USB-t csak a gyárban használják, de akkor mi értelme van a média playernek?
-
Túzok22
senior tag
-
AnonymusX
őstag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Szia!
Igen. Viszont, ha túl régiek a meglévő díjcsomagjaid, akkor azokat lehet módosítani kell. Az ÁSZF közös kedvezmények melléklete írja le, hogy éppen melyik díjcsomagok magentázhatók.
Mindenképpen jelezd a megrendeléskor, hogy a meglévő Magenta csoportba szeretnéd bevonni az új előfizetést, de utólag is meg lehet tenni az összevonást.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Magentás vagyok Tv, net illetve 3 mobil előfizetéssel.
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy másik címre is szeretnék csak vezetékes szolgaltatást beköttetni, akkor az új címnél is jár a Magenta kedvezmény? -
djalmasi
tag
-
-
válasz
Alvin76
üzenetére
Bárkinek kellhet aki pl otthonról nagy fájlokkal dolgozik és felhőbe vagy távoli szerverre kell feltölteni.
Én sem támadásból írom, de minden egyes alkalommal amikor jön új gyorsabb díjcsomag az addigi legnagyobb fölé akkor előjön ez.
Az emberek 80%-nak lehet hogy nem kell még 500-as csomag sem, de örvendetes, hogy legalább haladunk a korral, jönnek új csomagok és akinek kell az ki tudja használni. Rengeteg minden fos ebben az országban de legalább az internet terén az élvonalba tartozunk, és maradjon is ez csak így.
E mellett legalább talán így a konkurensek is lesznek szívesek fejleszteni ha versenyképesek akarnak maradni, ami megint csak végső soron az ügyfélnek jó. -
Alvin76
tag
Kiváncsiságból kérdezem, (és tényleg semmi támadás) hogy mire kell 4000Mbps -os internet?
Egy 4-5 tagu család ha mindenki 4K-ban nézi a Netflixet, az 100Mbps, ha mellette még pörgeti a telefonját, YT, vagy Tiktok, és mellette még megy egy két torrent is és mindenki játszik és streameli, 500Mbpsnál nem nagyon van szükség többre. -
-
tuto558
aktív tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Lehet, hogy egy firmware frissítést csináltak rajta ezért minden visszaállt rajta az eredeti állapotra. Bár akkor meg a PPPoE passthrough se működne.
Szerk.:
Vagy ideiglenesen a saját routeredet átrakhatod PPPoE-ről automatic IP-s kapcsolódásra és akkor eléred azon keresztül. -
Sziasztok!
Optikai net esetén, csak net, ha a saját routerem tárcsáz be pppoe-n, akkor belső hálóból hogyan érem el a T-s eszközt?Próbálkoztam már:
192.168.1.1
192.168.2.1
192.168.100.1
Belső hálóm: 192.168.0.Valahogy visszakapcsolták a T-s eszköz wifijét, amikor direkt kikapcsoltam. Szretném továbbra is kikapcsolni. Direkt nem triviális csatlakozni hozzá, mert gipszkarton falba van elrejtve magasan, és körülményes.
-
-
djalmasi
tag
Halihó. Valakinek van/volt esetleg hasonló problémája Sagemcom Fast 5670v2-vel?
Szóval kb 1 éve van/volt egy olyan problémám, hogy fake packetloss volt látható diagnosztika közben, sok panaszkodás után rájöttek, hogy Technicolor firmware hiba ezért kaptam cserét egy a korábban említett eszközre. Tisztára örültem mert az 1 éve fennálló hibám is eltűnt + a NAS-omon futtatott szerverek (pl AdGuard, torrent, stb) - is stabilabbak lettek.
Ez az öröm kb 4 napig tartott majd az eszköz elkezdte megúnni, hogy IP-ket rendeljen a DHCP-én keresztül a felcsatlakozott eszközöknek. Először csak a samsung cuccokat utálta meg (Tv, Telefon STB) majd később már Xiaomi telefon is elakadt ott a Wifin, hogy IP Cím lekérése, később már a gép bekapcsolásai is gondot okozott (nem kapott IP-ét) és most ott tartok hogy router resi kell a gép bekapcsolásánál
ilyenkor kb 20 percig jó.Próbáltam band steeringet kikapcsolni, ipv6 ot letiltani és az egyetlen ideiglenes megoldás az, hogy az adott eszközön beállítok kézzel statikus ip címet elkerülve a DHCPét.
Jelentettem a Telekomnak, de hiába próbálom nekik nyomatékosítani és prezentálni a problémámat kb csak annyi választ kapok, hogy ez lehetetlen, ilyen nincs, ez egy vadonatúj eszköz én voltam ott a múltkor is szóval tudom, hogy az az eszköz hibátlan.
Bármilyen javaslatot / tippet / ötletet szívesen meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár vannak ilyenek is nálam.

kabelmania27
l.skywalker