- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
Hiába nem rossz, ha a tükör eltakarja a belső kamera lencséjét, akkor max a tükör hátulját látja.
Szóval egyik esetben sem a kamerával van baj, hanem azzal ahol én használnám, mert biztos nem raknám olyan helyre ahol belóg a látómezőmbe, pedig csak ebben az esetben látna ki. -
bul07
nagyúr
-
sambenez
Topikgazda
Úgy látom újabb 70mai kamera érkezik.
4K T800De ahogy nézem nem lesz olcsó.
Viszont végre azoknak sem lehet kifogása akik nem szeretik az akkus kamerákat.
Itt egy videó róla ha valakit érdekel. -
BlacKSouL
addikt
válasz
grafnet #31985 üzenetére
Szépen elfér
Köszi a tippet -
paolinho
őstag
válasz
lala666 #32006 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor EZ a kártya jó lehet? -
paolinho
őstag
A 64 Gb-os egyébként kifogástalanul üzemelő Sandisk Ultra kártyámat szeretném egy kicsit nagyobbra cserélni. Ár-érték alternatívában itt visszaolvasgatva két kártyát találtam ajánlottként. Az egyik egy Samsung Evo Plus-t (7.4k szállítással), a másik egy Kingston High Endurance-t (10k szállítással).
Ti melyiket ajánlanátok, vagy van ennél jobb is? Akár árban, akár produktumban kérdezném.
Előre is köszi a válaszokat! -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Jelenleg egy Xiaomi 70mai Dash Cam A800S 4K-m van. S az a problémám vele hogy néha bekapcsol s csak a 70mai logóig jut el,de van hogy üzemel s villódzik a kép(a felvétel is).
Már 4 éves a kamera. Meg lehetne valahol javíttatni,vagy ne foglalkozzak vele s cseréljem le?
Ha igen,akkor milyet érdemes venni?
Nekem csak annyi a lényeg hogy bemondásra(Take to the picture) tudjon képet készíteni(bár a jelenlegi nemtudja),meg szép éles képe legyen s nagy látószögű.
Max 30-40k-ig tudok gondolkozni most mert bővíteném az SD kártya méretét is(64-ről 128-ra).
Köszönöm a segítségeteket s a kedvességeteket előre is. -
HunChaos
aktív tag
Sziasztok, tudnátok nekem kamerát ajánlani?
Előre + hátra
G-szenzor :fontos lenne,hogy a ráparkolásokat, meghúzásokat lássam utólag ki csinálta.
legutóbb tükrömet törte le valaki poénból
kondenzátoros
ha van ilyen akkor oldalra is lássonOmni-t nézegettem,de sok a negatív vélemény,hogy pont akkor nem rögzít amikor kellene,pl parkoláskor koccanást
Köszönöm -
at11
aktív tag
válasz
futo001 #31991 üzenetére
Csak érdekességként, mert drágább, mint két olcsó kamera, a Viofo új flagshipje, az A329S 3CH belső kamerája 210 fokos látószögű, azaz nincs holttér és már tudja az energiatakarékos parkoló módot is, több napig tud figyelni ebben a módban. Nem ébred olyan gyorsan, mint a Thinkwar kamerák, amik egy másodpercen belül vesznek, alvásból felkelve, a Viofo kb. 1,5 - 2 másodperc alatt ébred, de ez már a felső kategória ebben.
-
Caliph3
csendes tag
Köszönöm a válaszokat és a tippeket!
-
bul07
nagyúr
-
Midway
senior tag
Rendeltem egyet . Kíváncsi vagyok , de nem hiszem hogy menne sima kábellel mert az 5 voltot ad a töltővel.
Ez meg biztosíték táblára van kötve ami 12 volt .
Ideiglenesen kell az autó csere miatt , hogy legyen valami kamera az új kocsiba amíg atszerelem az 500s -t.
Na majd meglátom ha megjön . -
dethroner
veterán
válasz
futo001 #31994 üzenetére
Melyik a legjobb a 3 közül? A800-at már nem forgalmazzák, azt nem is részletezem, mert olyat már nem fogsz venni. De én a 4K-t nem érzem sem indokoltnak, meg amúgy se jön ki a 2K felvétellel szembeni előny, az A510 és az 500 pro+ is "csak" 2K felvételt csinál, szerintem teljesen megfelel a célra. 510 előnye a A500S-hez képest (pro+), hogy előbbi magyar nyelvű menüs és a hang is magyar, már ha nem kapcsolod ki
És lehet hozzá 4G sticket venni, így elvileg azonnal szól a kamera a telefonra amikor esemény történik, ez lehet hasznos. Képminőség mindkettőnél rendben van, ha az A510 a befutó, akkor hátsó kamerának az RC12-t válaszd, mert youtube tesztek során sokkal szebb a képe, mint az RC11-nek. Utóbbi van nekem, és megerősítem hogy nagyon könnyen kiég a képe, viszonylag közeli tárgyak sem adnak részletet, rendszám csak 3-4 méterről olvasható vele de az is csak akkor, ha az autó mögött van, a szembe forgalomban elhaladó autók rendszáma olvashatatlan, és nem tudom hogy ez a FHD felbontás miatt van-e. Mindenesetre ma már én is inkább az RC12-t venném.
Épp tegnap volt "szerencsém" tesztelni az A510 parkoló érzékenységét. A szemem láttára tolattak neki a parkoló autómnak. Nem volt nagy kocc, de nyomott hagyott az egyik ajtón. Persze a másik kocsit vezető nő ment is volna tovább, ha nem futok utána, azt mondta nem érzékelte az ütközést és a tükröt se használtaElismerte a hibáját, papírt elintéztük. Kiváncsiságból belenéztem a felvételekbe, és bekapcsolt a kamera és a hátsó kamerából beazonosítható lett volna a vétkes fél, szóval ilyen tényleg pici érintésre is indít felvételt.
-
bul07
nagyúr
Ajándékba olyannak aki nem is gondol kamerára, annak jó lehet ez, meg valami 32-64GB-os memóriakártya bele
iMars X5 [link]
7000FtPár dolog
Nem szivargyújtóval érkezik hanem biztosíték táblába kell bekötni, kép [link] , értékelésbe írják hogy más kábellel is működik
Felvétel minősége nem a világ legjobbja, de csak 7e Ft-ba kerül, itt van jó pár videó megnézni és eldönteni9 hogy ennyiért elég jó e, videók [link] , [link] , [link]
Ebben a videóban baleset is rögzítve vele(és magyar) [link] ,
Fény nélküli sötétséggel vannak gondjai a kameránakVéleményem az hogy a semminél ez is több, és memóriakártyával együtt bőven 10e Ft alatt van. Sokszor jó lehet olyan szituációba ahol csak az kell hogy melyik autónak milyen irányból volt a mozgása, ki mit csinált. Persze rendszám felismerés meg magas sebességnél felvétel élessége nem olyan mint egy drágább kamerának.
Kb úgy lehetne belőni hogy 70Mai 1S-től olyan 20%-al rosszabb a felvétel minősége
Aki nem akar Kínából memóriakártyát rendelni hozzá, annak ez a 64GB-os 2700Ft-os [link] kártya jó lehet, persze nem ilyenre van tervezve de enne ka kamerának elég lehet
(ha még működik ingyenes első szállításhoz [link] ) -
futo001
senior tag
válasz
dethroner #31992 üzenetére
Sejtettem, hogy csalóka a kép, és kisebb, mint amilyennek látszik.
A 3 közül melyik volt a legjobb?dethroner
Köszi, pont agyaltam miért nincs gyártó, akinél moduláris a rendszer. Elég drága a külső akku, valószínűleg nem venném meg és megoldanám másképp, de ez egy jó irány. -
futo001
senior tag
válasz
BlacKSouL #31990 üzenetére
Sziasztok,
Ma a parkolóban végigkarcolták a 6 hetes autó egyik oldalát, persze elérhetőség nem lett hagyva.
Most először érzem azt, hogy Tesla kellett volna, a sentry mode sokat segítene.Van olyan dashcam, ami 2 csatornás tehát előre és hátra is van kamera, kijelző nélkül, esetleg jó nagy akkuval? A 70mai A510 szimpi lenne, de nem annyira kicsi a képek szerint. Esetleg vegyek 2db kijelző nélkülit?
Köszi
-
Safranek
aktív tag
válasz
Caliph3 #31986 üzenetére
egy lehetőség
BlackVue DR750 -
Caliph3
csendes tag
Üdv! Olyan kamera létezik,amire távolról rá lehet nézni? Berakni pl sim kártyát és mobilnetes vagy akárhogy távolról csekkolható legyen pl telóról? első -hátsó esetleg opcióként utastér kamera is kellene,parkoló mód mozgásérzékelővel,koccanásjelzővel(ha lekoccol valaki parkoláskor akár jelez is h gond van)jó minőségű felvétel. Ár annyira nem fontos tényező,lényeg h jó legyen. Mik a lehetőségek? köszönöm a tippeket!
-
BlacKSouL
addikt
Nincs véletlenül valakinek elfekvő garantáltan 2,4A-es micro usb kábele 90 fokos csatlakozóval A500 +Plus-hoz? Vagy 1-2 méter körüli olyan akár nem gyári, ami szintén 90 fokos csatlakozós?
Amit egyszer berendeltem az hiába 2,4-esnek lett rendelve, nyilván csak 1,5-ös, mert folyton leáll vele a kamera. A forgalmazótól azt írták hogy jó az 1,5 is, rendeljem azt, de közöltem hogy pont ezt magyarázom hogy nem jó. Aztán azt írták utánanéznek, szólnak. Ennek 4 hónapja. Nem szóltak.Muszáj a 90 fokos, mert különben a hátsó kameráét ami szintén az, nem lehet rádugni.
-
Qtya123
őstag
A felvételek rendben voltak, már amikor épp elérhető volt a kamera és nem fagyasztotta meg a kártya...
Közben betettem a kártyát egy telefonba is. Ahogy a laptopot, úgy a telefont is megfektette. Rögtön írta, hogy baj van a kártyával, javasolja, hogy formázzam. Na a formázásnál 20%-ig jutott, majd annyira megakasztotta a telefont, hogy újraindult.
Nem tudom mi lehet vele, mindegy is megy vissza gariba. Mondjuk múlt nyáron megjárt a kártya igencsak forró, közel-keleti területet is, ott is napon volt az autó, szóval kapta a kiképzést, de azért na... Az év nagy részében emberibb hőmérsékleten volt.
Remélem ez a Sandisk Max Endurance beválik, ha már így megkérik az árát.
Eddig amúgy a kamera wifi mindig be volt kapcsolva, nem tudom az mekkora plusz hőterhelés. Ezentúl szerintem kikapcsolom, csak akkor kell úgyis, ha videót akarok letölteni a kameráról. -
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
A DDPAI Z40 front+rear kamerámhoz egy Samsung Pro Endurance 128 GB-os kártyát használok. Vagyis csak használtam, mert úgy néz ki szűk 1.5 év alatt megadta magát....
Azt vettem észre, hogy induláskor egyre többször van az, hogy nem kezdi a felvételt a kamera. Aztán mint kiderült, teljesen belassította a kamerát. A menüjében alig lehetett lépkedni, úgy belassult. Az appon keresztül is hol tudott csatlakozni a telefon a kamerához, hol nem.
Már a kamera meghibásodására kezdtem gyanakodni, de ahogy kivettem a kártyát, azonnal tökéletes lett a kamera.Laptopba berakva a microSD kártyát egyből írja a Windows, hogy probléma van vele és leformázni, megnyitni sem lehet, mert annyira megakasztja a Windowst.... Szóval nem tudom mi lett vele. (alza beszerzés, tehát nem hinném, hogy valami hamisított gagyi volt)
Jelenleg milyen kártya ajánlott ezen a Samsungon kívül? Az autó tűző napon áll, de úgy tudom ezek a kártyák pont hogy ilyen felhasználásra készültek.
-
krypton
senior tag
válasz
sambenez #31970 üzenetére
Biztos hogy nem érzékelte a hard wire kitet, mert a parking surveillance beállításokat nem engedte, nem érzékelte jónak a vezetékelést. Rámentem telóval, most jónak tűnik, az említett menü paraméterei szerkeszthetőek. Van esetleg vmi (általános) beállítás amit érdemes figyelni, hol milyen paramétert javasolt megadni?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Help! Ma be akartam kötni egy 70mai A810 + RC12 kamerát UP03 hardwire kittel, amihez biztosítéklopót (fuse tap) használtam. Ahogy kell ACC a kapcsolt, VCC+ a fix áram GND pedig egy testpont. Figyeltem rá hogy a biztosítéklopó + oldalhoz megfelelően kapcsolódjon, viszont emiatt a szivargyújtó biztosítékját most nem tudtam használni kapcsoltnak, mert nem fért oda a lopó kialakítása miatt. A kamerát 5-5A biztosítékkal láttam el.
A problémám az lenne, hogy a motor leállítása után a kamera is kikapcsol, viszont kézzel visszakapcsolás után minden rendben megy, nem kapcsol ki. Mi lehet a gond, mit rontottam el? -
feka007
veterán
Sziasztok. Milyen fedélzeti kamerát ajánlanátok az alábbi paraméterekkel?
-az első kamera vegye az utasteret is párhuzamosan
-legyen hátsó kamera is, amit NEM a rendszámtáblához kell beépíteni, hanem a hátsó szélvédőre lehet ragasztani egyszerűen
-parkoláskor is vegyen, ha mozgást érzékel
-árat 60 ezerben maximálnám
-legyen normális app hozzá
-jöhet Aliexpress-es is, de akkor max 25 ezerért, mert többet nem szeretnék bukni gari nélkül -
BBéci
legenda
Apósom nem hallgatott rám, nem endurance kártyát tett a kamerájába, most csodálkozik, mert hiányoznak felvételek a sorból.
Rákerestem és ezt találtam.
Gyanúsan olcsó, máshol közel duplájába kerül. Mi a véleményetek?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
dethroner #31952 üzenetére
Na most az. hogy a suzikinál ilyen extrém helyzet van, az nem azt jelenti hogy kell.
Nekem pl. nem kell, mert azt hogy a kép alján van egy sáv ahol tükröződik a szellőzőrács pont nem érdekes.
Fogalmazzunk úgy egyéni preferencia, hogy kell vagy nem. Mindenki eldöntheti magának.
Mellesleg még ilyen extrém esetekben is látszik mind az amit felsoroltál. Legfeljebb a rendszám nem olyan élesen, vagy nem minden képkockán. -
dethroner
veterán
válasz
sambenez #31949 üzenetére
Hát ha a topikgazda kérdezi a kép láttán, akkor felmerül bennem pár kérdés
Pl. mert a kamera nem dísznek van, hanem egy esetleges "konfliktus" esetén megállapítani hogy működött-e az előttem haladó irányjelzője, féklámpája, mi volt az elhaladó autó rendszáma, csak hogy párat említsek. És ennél az autónál CPL filter nélkül szinte lehetetlen megállapítani ezeket, ha olyan szögben süt a nap.
Van amúgy rajta szűrő, csak meg akartam mutatni hogy milyen az, amikor nincs. Nagyon kell rá. -
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ide irányítottak a kérdésemmel: 2004-es Fiestában alkalmaznék menetrögzítőt, amit a szivargyújtóra kötnék, ami ugye áram alatt van folyamatosan. Hogyan kössem be, hogy leállításkor ne kapjon áramot? Azt is megkaptam, hogy ne szivarra kössem...
-
sambenez
Topikgazda
Annyival nem tudod lejjebb tenni, hogy érdemben javítson a tükröződésen.
Ezzel vagy együtt élsz, vagy veszel rá egy CPL filter-t.
Többször volt már róla szó ebben a topikban is. -
vzozo
senior tag
Végül is 70mai A510 lett, és próbálgatjuk. Ami egyelőre nem világos, hogy pontosan hova is kéne felhelyezni. Direkt a visszapillantó mögé tettem, hogy így számomra ne takarjon ki semmit a kilátásból, viszont ez lehet túl magasan van, mivel nagyon tükröződik az autó (belső) szellőzőrácsa... Lásd:
Magát a kamerát úgy állítottam be, hogy a motorháztető pont látszódjon (az a fehér a kép legalján.)
Tegyem az egészet lejjebb, vagy mi itt a best practice? -
Pixelek
újonc
válasz
sambenez #31930 üzenetére
Kösz a választ, reméltem én, hogy bírja. Igen, ránézek, szól is, és megy a törlés. Ennél finomabbnál nem tudom az ajtót állíttatni, csak nyolc milliós autó
. Meg van valami, wifi állandóan be van kapcsolva? Ugyanis az androidos usb hub nem szereti a 70- és adását a telefonra. Néha kihúzom, majd vissza.
-
Pixelek
újonc
Üdv. most tettek a Vitarámba 79mai szettet, hátra is. Az ötödik ajtót csukását ütközésnek érzékeli. Sajnos a szerelő nem a felső ablak részhez rakta, hanem takarásba, közepe felé. Itt az lendülési ív miatt nagyobb ütést kap az ajtó csukásakor. Nem árt neki? Azon kívül, hogy videóval lereagálja.
Kösz! -
Honda567
tag
M200 dátumot ki írja amugy a felvételen?
-
bul07
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #31922 üzenetére
- Folyamatosan rögzít felvételt, és gombnyomásra az elmúlt kb 1 percet eltárolja.
Folyamatosan megy a felvétel és a régebbi felvételeket írja felül, memóriakártya mérete szabja meg hogy mennyi idejű felvétel után kezdi felülírni. Be lehet állítani hogy milyen erőhatásra tegye védetté, és van amelyik hang utasításra is védet mappába teszi a felvételt, és persze gombra is.- Képet és hangot is rögzít.
Képet gondolom itt rendes kép készítésre gondolsz, van amelyik tud képet is készíteni, bár én nem tudom mi értelme a videó felvételből bármikkor lehet képet kimenteni. Hangot mind rögzít(kameránként is), amit sokan kikapcsolnak. Én bekapcsolva tartom és utólag szoktam a hangsávot kiszerkeszteni mert kb senkire nem tartozik hogy ép miről beszélgettünk.- Asztali PC-hez csatlakoztatható, és rögtön az asztali PC-re menti a videókat.
Egyszerűbb a memóriakártyát kivenni és azt vinni a PC-hez, egy sima readerbe rakva bedugni a PC-be. De ha arra gondoltál hogy úti felvétel készítés és minden út mentése ezek a kamrák nem erre valók.
Ha félted a kamerát hogy baja lesz a memória kártya foglalatnak a sok ki be rakástól nemrég volt linkelve kivezető adapter. Ez akkor is jó többször van kivéve a memóriakártya mert ebből könnyebb kivenni.És sok autós nem keveredik napi sok szituációba amit menteni kellene így hébe hóba a telefonos lementésre 5perce mindenkinek van.
- A fenti paraméterek mellett lehetőleg a legolcsóbb, nincs semmi extra igényem.
Belépő tűrhető jó minőség két kamerásba 70Mai A510 (két kamerából ne engedj)Amúgy a memória kártya nagyobb érvágás, mert egy normális autós kamerába ajánlott memóriakártya 128GB-tól felfelé már 10e Ft felett van.
Na meg a rögzítés mert nagyon sok kamera ragasztós megoldással van, tehát ha te kocsiból kocsiba akarod vinni az is korlátozó tényező.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Szükségem lenne egy olyan kamerára, ami :
- Folyamatosan rögzít felvételt, és gombnyomásra az elmúlt kb 1 percet eltárolja.
- Képet és hangot is rögzít.
- Asztali PC-hez csatlakoztatható, és rögtön az asztali PC-re menti a videókat.
- A fenti paraméterek mellett lehetőleg a legolcsóbb, nincs semmi extra igényem.Tudnátok nekem egy ilyen kamerát ajánlani ?
Előre is köszönöm !
-
rustysaw
csendes tag
válasz
Diamond500 #31918 üzenetére
Igen, nekem is tettek a kamerák már jó szolgálatot, ezért gondoltam, hogy egy jól működő első mellé, amin van normális dátum, másodlagosnak azért jó lehetne hátra. Másik autón van elöl-hátul is, ami jól működik. De nem vacakolok vele, bár rám írt a support, hogy megpróbálnak segíteni, viszont ha nálad nem sikerült megoldást találni, akkor nem sok esélye van, hogy ezúttal sikerül.
-
Honda567
tag
Wifi-vel próbáltam most csatlakozni telefonnal a kamerára de tiltottnak jelzi továbbra is.
Meg hiába nyomom meg a gombot a kamerán pirosan világít kékre nem vált át, ha lenne rá garancia vissza vinném de nincs. -
Diamond500
senior tag
válasz
rustysaw #31917 üzenetére
Fontosnak tartottam a dátum/óra kijelzés pontosságát.. volt már balesetem, ahol jól jött a felvétel arra, hogy a vétkes fél, befogja a csipogóját. Amúgy a mai napig . megvan az 1s is, a fiók mélyén. Enlékeim szerint kb 2 év után jelentkezett a probléma. Talán még itt is érdeklődtem, biztos megvan a hsz-em
-
rustysaw
csendes tag
válasz
Diamond500 #31899 üzenetére
Ezek szerint nem egyedi eset. Nekem sem vezetett eredményre semmilyen módszer, próbálkozás. Még elgondolkodtam egy akkucserén, de nagy eséllyel az sem oldja meg. Ha a dátumot le lehetne venni a felvételről, akkor talán még jó lenne másodlagosnak pl. a hátsó szélvédőre, de így kuka.
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok
Két napja vettem egy A 510-t, vegyesek a tapasztalatok, érdeklődnék kinek milyen beállítások váltak be.Tömörítés alacsony vagy magas? Felbontásból melyik aminél legjobban látszanak a rendszámok.
A kamerakép egyébként sima nem akadozik csak a rendszámok elmosódnak, bár nem mindig.Bármilyen jó tanácsot elfogadok köszönöm szépen -
Diamond500
senior tag
válasz
Honda567 #31914 üzenetére
De, hogyan akarsz csatlakozni? A programon belül kell, és persze elötte be kell nyomni a kamerán a világító gombot egy pillanatra, amikor elpofázza, hogy blabla turning ON, na akkor lehet a programban a csatlakozásra nyomni. Bluetooth nem kell, Wifi legyen aktív telefonon
-
Honda567
tag
válasz
Diamond500 #31913 üzenetére
Bluetooth, wifi kapcsoltam egyszerre ezekkel de semmi, ki irja
a wifi csatlakozáskor a kamerát de tiltottnak jelzi. -
Honda567
tag
válasz
Diamond500 #31911 üzenetére
Nem sikerült telefonnal még mindig.
-
Honda567
tag
válasz
Diamond500 #31909 üzenetére
Samsung evo 128gb a kártya amivel nem müködik lehet ezt nem kedveli ezt a tipust már arra gondoltam.
-
bul07
nagyúr
válasz
Honda567 #31906 üzenetére
Class10
Memória kártya sebességre utal, Class10 az ami a legalább 10 MB/s írási sebességnek felel meg
Kártyákon rajta szokott lenni a jelölés, nézd meg a képemet és láthatod rajta Eaget esetén C10, mixza esetén meg V10, Samsung meg U1Egy kép hogy mi milyen sebességet jelent
-
Honda567
tag
válasz
Diamond500 #31904 üzenetére
Exfat, ntfs csak ezt a kettőt ajánlja fel formázáskor a pc.
Mi az a class 10? -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #31904 üzenetére
ChatGPT szerint max 64-est kezel, min class 10 kell.. és fat32
-
Honda567
tag
válasz
Diamond500 #31901 üzenetére
Nekem azzal van gond hogy nem tudtam párosítani a telóval, a másik meg hogy szivargyujtóba mikor be dugom mindig a memória kártya formázást mondja.
Samsung evo 128gb az sd lehet ezt nem kedveli nem tudok másra gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest