- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
A510-ben mit jelent a parkolóőr időtartam, 24 óra, korlátlan, stb? -
Endless
aktív tag
Viofo kamerát valaki rendelt már Aliexpressen? 191dollár a 229 plus hardwire kittel és CPL200-as szűrővel. Vám és áfaköltséggel gondolom kell számolni vagy van rá esély, hogy átcsúszik? Vagy menjek biztosra Viofo Beneluxnál kicsivel több mint 100k
-
BBéci
legenda
válasz
MrSealRD #31789 üzenetére
Szerintem a parkoló mód csak akkor ér valamit, ha az ütés/lökés azonnal indítja a felvételt. Az A500-nak bő 10 mp kell a felébredéshez, addigra az okozó messze jár, ezért két és fél év után letiltottam. Minden nap egy halom felesleges felvételt mentett (indulás, ki-beszálláskori ajtó csukás stb) amiket nem győztem törölni.
-
at11
aktív tag
válasz
MrSealRD #31782 üzenetére
A paramétereket, amiket felsoroltál, a valóságban a legkomolyabb kamerák sem tudják, mármint ha valódi felbontásokat nézünk, nem interpolált kamu adatokat. Ha három kamera kell, akkor ez áll hozzá a legközelebb, ha push notificationt is szeretnél három kamerával, akkor ez, LTE modullal.
-
MrSealRD
veterán
válasz
MrSealRD #31753 üzenetére
Kicsit elmélkedek... Nem akarok kísérletezni, de elég sok setup van. A Redtiger a dual 4K miatt tetszik... De jó lenne ha hatékony lenne a parkolási mód, ahhoz meg szerintem kell a 3. kamera... Mit gondoltok? Ha lenne 3xFHD+ HDR front kamerára és mindezt 60fps-el az már megint jól hangzik és nem kéne a 4K. De nem is találok ilyen megoldásokat...
-
Honda567
tag
Sziasztok!
Xiaomi 70mai M200 kamerát hogy lehet telefonnal párositani?
A 70mai App-ot le töltöttem a telefonra, mobilnetet be kapcsoltam a kamera Wifi jelszavát kérte itt el akadtam, a Bluetooth irta kapcsoljam be a telón az is meg volt. Oda mit kell be irni? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
70mai A810 egyik napról a másikra nem üzemel. Hardwire kitétel folyamatosan üzemelt és vett. Ma arra lettem figyelmes, hogy nem üzemel. Akár 15, akár 30 np-ig tartom nyomva a bekapcs gombot, akár MicroSD-vel, akár anélkül, akár akksiról akár töltőről akár másik töltőről, nem kapcsol be.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Nyilván gariztatni, de ha tehetem, az idő miatt is inkább orosolnám magam... -
sambenez
Topikgazda
válasz
nagyfejü #31770 üzenetére
Ha ügyesen leveszed ugyanazzal a fóliával vissza is tudod rakni.
De gugli első találat. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Szélvédőcserés lessz az autóm!
70MAI A800S 4K Dash Cam hoz honnan lehet venni fóliát az üveg és a kamera közé?
üdv -
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok,
Viofo A129 duo kamerához keresek első gps talpat, amivel a szélvédőn rögzül. Neten a plus-pro talpat találtam hozzá már csak. Azok is jók lennének hozzá?
-
MrSealRD
veterán
Redtiger F77 dual 4K rendszer most 242EUR áron free shippingel húzható EU store-ból.
Olvasott hallott valaki esetleg erről? -
CP111
aktív tag
válasz
sambenez #31758 üzenetére
Beszéltem a szervizzel és elmondtam hogy mit csinál vagy sem a kamera. A szervizes mondta hogy hát az elmondottak alapján kuka a kamera. De pénteken adom le és 5 ezerért bevizsgálják.
Csak nézegettem hogy a mostani helyett néztem egy új 70mai-t és akkor olvastam csupa negatív véleményt. Pl. Alza
Én egyből 4K-sat vettem hogy évente ne kelljen cserélgetnem. Logikus hogy a legjobb képűt veszem. -
dokee78
félisten
Segítségre lenne szükségem,ezek közül kellene választanom!
70mai Dash Cam M200
70mai Dash Cam M310
MIO MiVue C312
MIO DIGIWALKER MiVue J30
NEXT BASE NBDVR300W
NAVITEL R250 Dual menetrögzítő kamera
NAVITEL MSR550NV -
bul07
nagyúr
válasz
sambenez #31758 üzenetére
Nálam is megy még egy 2018-ban kocsiba szerelt 1S elődje.
És majd két éve ridegtartásba van, hideg meleg ezerrel. Garázs nélküli céges kocsiba került, egy csipeszes telefontartó tartja, és néha remeg is így néha szól még a memóriakártyára is e miatt(egy megmozgatás és megy tovább) -
sambenez
Topikgazda
Látom nagyon örülsz a kérdésednek ezért elmondom még mielőtt majd valakinek leírod annyira szar a 70mai, hogy olvastad volt aki 3-at is cserélt.
Először vettem egy kínai belpiacos S1-et, utána vettem egy első szériás A800-at ami sokkal jobb minőségű videót készít. Ezt használtam több évig de aztán amikor megjelent az A810 nem tudtam ellenállni az akciós árnak és a Starvis2-nek ezért lecseréltem.
Tehát egyiket sem azért cseréltem mert elromlott.
Ja, és hazudtam mert négyet vettem, vettem egy A500-at is, de azt végül nem használtam - most is itt van a fiókban - mert nem sokkal utána jelent meg az A800.De van itt más is aki nem azért cserél mert elromlott a kamera, Kolondrum az Omnit cserélte le amikor kijött az újabb.
De azt javaslom más márkára ne keress mert a végén nem marad amiben megbíznál ha 10 rossz esetből vonsz le tanulságot.
-
CP111
aktív tag
válasz
sambenez #31750 üzenetére
User errort nem olvastam, mivel egyik napról a másikra döglött meg sok embernél.
Na, jövünk itt a statisztikákkal!
A lényeg hogy hirtelen mindenféle keresés nélkül vagy 10 embernél olvastam hogy meghalt vagy meghülyült a kamera. Nem is foglalkoztak a szervizzel, mivel érdekes mód gari után haltak meg. Vettek más márkát.
Így én semmi Xiaomi terméket nem ajánlok!
Ha jók voltak a 70-ek akkor miért váltottál méghozzá hármat is??? Ha valami jó, akkor nem cserélem le.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
Ezt a kártyát kell formázni, vagy azonnal lehet bele tenni a menetrögzitö kamerába?
[link] -
MrSealRD
veterán
Menetrögzítő kamerát keresek az alábbi paraméterekkel.:
- 3 kamerás setup. ( előre, hátra, utastérre - utóbbi az előre néző kamera hátoldalában van)
- FHD felbontás vagy nagyobb
- szemmel is jól értékelhető nappali és éjszakai képminőség
- parkoló funkció - kvázi éjjel nappal rögzít, csak takarékos üzemben, illetve push notification-t küld bizonyos eseményekre...
- 60FPS előny de nem követelmény1-2 darabot láttam, de hátha van tapasztalata valakinek első kézből.
-
bul07
nagyúr
válasz
sambenez #31750 üzenetére
Hát igen
Mint amikkor egy cikk címe hogy 50-70 vagy akár 100%-al is több elektromos autót adtak el
Aztán a cikkbe le van írva hogy tavaly előtt eladtak 21db-ot belőle tavaly meg 40db-otItt is ugye ha 1% hibásodott meg, vagy csak van gondja a vásárlónak, sokkal több embert jelent mint egy nem ismertebb, vagy jóval drágább kamera esetén, amiből sokkal kevesebbet adnak el
Néha olvasni olyan negatív értékeléseket hogy jaj. -
sambenez
Topikgazda
Mennyi az az annyi?
Mármint az eladott darabszámhoz képest? És mennyi lehet a user error?
Nekem eddig volt egy xiaomi dashcam, aztán nevet váltottak és még volt 70mai három, egyikkel sem volt semmi bajom, mármint olyan ami a kamera baja volt. Olyan gondom volt, hogy ami sd kártya az egyikben gond nélkül ment a másikban nem bírta a meleget. -
CP111
aktív tag
Amennyire itt ajánlják a 70mai típust.....annyi negatív felhasználói véleményt olvasok róla a neten.
Nextbase túlárazott! Annyit nem ér nekem! -
sambenez
Topikgazda
válasz
Leslie1966 #31745 üzenetére
A legtöbb dashcamnek van kijelzője. Nem értem miről beszélsz?
Én biztos nem cserélném le a visszapillantó tükrömet egy kamera kijelzőjére, de kinek a pap.
-
Leslie1966
senior tag
Visszapillantó tükör kamerát használ valaki ? Csak ezeket a kijelző nélkülieket isteníti mindenki, Nekem van Lamax S9 Dual, Navitel MR750 Smart és Mio MiVue R850T is. Nagyon jól működik mindegyik, igaz kicsit más-más tudással.
-
grafnet
veterán
válasz
yodamester10 #31743 üzenetére
Nálam már tárgytalan, hiszen a helyén van.
-
grafnet
veterán
Az elsőt nem nehéz eldugdosni! Hiszen csak egy kábel van, alig 1.5 hosszú.
A hátsó kamera, a maga 3.5 m-es kábelével csak pont egy "kicsit" több.
Nálam van 5. ajtó, ott le kellett venni a burkolatot, befűzni a kábelt a meglévő korbács mellé, stb-stb-stb...Igen, a kis spatula pont jó a kárpit mögé benyomkodni.
-
CP111
aktív tag
Viszont van egy olyan gondom a 70mai Dash CamA800S-el hogy elkezdett pár hónapja szarakodni hogy hol működk, hol nem.
2023.11. havi vásárlás. Sajnos valahol a papírokat elszórtam valahol a lakásban vagy véletlen kidobásra kerültek.
Ha a Wayteqhez beadom bevizsgálásra, akkor mennyibe fájna és foglalkozzak-e vele vagy hagyjam? Mivel több tulajnál olvastam hogy egyik napról a másikra nem akart működni a kamera.
A szivargyújtó rendben van, mert telefont tölti onnan. Kábel nincs megtörve. Mivel utcán áll az év minden napján, így arra gondoltam télen hogy a hideget nem szereti, mert akkor pl. csíkos volt a kép....ha bekapcsolt. -
Blackmate
őstag
70mai A800S/A810 kaliberű kamerát keresek kijelző nélkül. Tudtok ajánlani más gyártótól ilyet?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem.
A nyáron érkezik hozzánk egy új Hyundai Ioniq 5. Mivel ez az első új autó, így mindenképpen szeretnék fedélzeti kamerát (első és hátsó).
A mostani autóban egy DDPAI Z40 van. Én meg vagyok vele elégedve. Szerencsére, eddig még nem volt szükség a felvételre.
Az új autóba a következő kamerákat néztem ki. A DDPAI Z50 - ez egy újabb verziója a Z40-nek. Tudom, hogy vagy Z60 meg Z60 Pro is már, de nem hiszem, hogy nekem arra szükségem lenne.
A második választás valamilyen Viofo kamera. Ezeket nem ismerem (maximum, amit itt olvasok róla), nem tudom, hogy milyenek. A DDPAI mellett szól, hogy van beépített "vésztárolója", hogyha a memkártya megsérülne. Az azért hasznos tud lenni.
Végezetül kapható ehhez az autótípushoz illeszkedő FitCamX. Ezt abszolút nem ismerem. Előnye, hogy a visszapillantó tükör mögé beépíthető. Kívülről észre sem lehet venni, hogy van benne dashcam. -
-
at11
aktív tag
válasz
Bigemperor #31726 üzenetére
Ha nem akarod terhelni a kocsi akksiját, autós kamera akksi is van, persze nem olcsó, de akár szivargyújtóba is tud csatlakozni, azaz nem kell a biztosítéktáblára kötni. A parkoló funkciókhoz direkt bekötés kell mindenképp, vagy egy ilyen akksi. BMW-k esetében kötelező, mert panaszkodik a kocsi.
-
grafnet
veterán
válasz
Bigemperor #31726 üzenetére
A hátsó kamera kábelét mindenképp előre kell hoznod.
Ha nem kell a parkolás funkció, akkor valóban nem kell a hardwire kitt.
Ha a kocsi akkura gondolsz, akkor arra negatívan hat, az tuti. De, hogy mennyire azt majd más megmondja. -
Hauptmann
veterán
Nem ide. 😁 Törölhető.
-
grafnet
veterán
válasz
Bigemperor #31721 üzenetére
A bekötés elég macera, nekem szakik csinálták, 2-en 4 órát "küzdöttek". Ellenben semmi sem látszik a 2 kamera kábelezéséből.
A csomagban adnak kis "pálcikát", amivel a kábeleket el tudod "rejteni" a kárpit alá. -
grafnet
veterán
válasz
fckdup01 #31720 üzenetére
A fele kérdésedre válaszoltak...
A hátsót az elsőbe dugod, onnan kapja majd a tápot. Jó sok kábelt kell majd elrejtened a kárpitban.
Az elsőt a csomagban mellékelt szivartöltős csatival ellátott kábellel tudod árammal ellátni.
C-C kábellel nem próbáltam, de nagy magabiztossággal rámondom, hogy azzal is kéne működnie.Fixen nem tudom bekötni: hát pedig a hátsó kamera kábelezése sokkal több idő, mint a Hardwire kit bekötése és tűzfalon való átvezetése.
-
fckdup01
tag
Sziasztok!
Nézegettem a Xiaomi 70mai dash cam pro plus+ a500s hátsó kamera készletet és nem egyértelmű sajnos, hogyan is működik a tápellátása.
Fixen nem tudom bekötni, mert céges autóba kerülne.
A két kamerát egy kábellel lehet tápra dugni? USB-C-re vagy szivargyújtóba kell dugni?
Köszi előre is! -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi 70mai hardwire kitet kétféle fejjel gyártják már.
UP02-micro usb csatlakozó fejjel
UP03-usb-C fejjel
Namost, nekem van régebbről a micro usb fejes..
A mostani A500 kamera már usbC aljzatú.
Van olyan átalakító,amivel tutira működne a park mód?
Ami lett véve,azzal folyamatosan kapja a tápot,nem megy park módba,azt írja nincs a rákötve a kit.
Gondolom nem megfelelő a "láb" kiosztás.... -
Hauptmann
veterán
Mostanában honnan érdemes memóriakártyát rendelni külföldről? Illetve az Omni 4K-be mekkora mehet maximálisan?
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, rendelnék Ali-ról mást, de eszembe jutott egy jó dashcam nem volna elvetendő ötlet. A számomra máe bőven tűréshatár feletti árban lévő Omni x800-on kívül volna még ott valami ajánlott olcsóbban? Előre is hálás köszönet.
-
Qtya123
őstag
válasz
Qtya123 #31709 üzenetére
Egyébként nem egy nagy eresztés ez a Mio MiVue J30, nyilván nem is vártam tőle tűéles képet, pont volt egy akció, 21e Ft-ért, annyit megért ritkábban használt második autóba, de amúgy a 28-29e Ft-os árát szerintem egyáltalán nem éri meg.
Viszonylag közelre érve kezd el értékelhető szintű lenni az olvashatóság: [kép]
Sötétben még nem próbáltam, ott gondolom jóval rosszabb.A teli árat nem adtam volna érte, nem érzem semmi létjogosultságát ennek a kamerának 30ezerért, mikor akörül van az A500s is és annak jobb a képe sokkal.
-
dokee78
félisten
Ezek közül melyik a legjobb választás és melyik bővíthető később hátsó kamerával is?
Xiaomi 70mai Dash Cam 3
NEXT BASE NBDVR300W
Nextbase 122 HD -
Qtya123
őstag
Nincs, szóval nem értem miért ugrik vissza a wifi beállításokra.
Már azon gondolkodtam, lehet, hogy valami jogosultság problémája van, de nem látok semmit.Mindegy, cégessel megy, de nem értem, hogy a másik kettővel (Redmi Note 12 és Motorola G32) mi a nyűg.
-
Qtya123
őstag
válasz
sambenez #31708 üzenetére
A J30-ra, de közben megpróbáltam másik telefonnal is és azzal simán ment. Pedig ugyanazok a beállítások vannak a telefonon az app vonatkozásában és a wifi tekintetében is. Utána megpróbáltam egy 3. telefonnal is kíváncsiságból, azzal ugyanúgy nem működött, mint az elsővel.
Mindhárom android rendszer. -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Mio J30 kamerát. Közel sem olyan zökkenőmentesen a beüzemelni mint a másik DDPAI és A800 kameráinak....
Feltelepítésétem ezt a nyomorultak Mio appot, párosításban akarom az appal a kamerát, elvileg nem nagy dolog, pontosan így csinálom ahogy ebben a videóban: [link]
Miután a kamera wifijével a kapcsolat megtörténik, a videóban az ember visszalép a wifi listából és az app már felismeri a kamerát. Ha én visszalépek onnan, akkor nem azt mutatja hogy felismerte, hanem az a képernyő fogad, ami előtte volt, hogy állítsam be a wifit...
Mi lehet a gond? -
Honda567
tag
Sziasztok!
Xiaomi 70mai m200 kamerához micro sd kártyát kell vennem.
128gb-ból melyik márka a jó minöségü?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest