Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Napfénysüti #28096 üzenetére
HI!
kitanalom feher vot:- )
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz
Napfénysüti #28096 üzenetére
~2hónapig kerestem, megnéztem vagy 5-6 autót mielőtt megvettem a jelenlegit ... ma már lehet másképp keresnék autót mint anno tettem, ez nem azt jelenti hogy megbántam
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Szplöttyy #28089 üzenetére
HI!
bof, a kormany
sachzf szeriahibas, de ezt meg fital koraban nem tudtuk, a zsaneroknal a bovden vegen kelelt megforrasztani a bizbaszt a kuplung meg 210Mm-nel is agyanaz volt /160Mm-el adtuk el, en 20-25Mm-es kuplungot mondtam, de 50Mm-et meg birt:- )/
ellnebe /aszem/ 8 ev/130Mm uta eltort a Conti kat. es cserelni kellet /mar az uj tutajnal/ lengescsillapitok szinten 210Mm-el kedtek megani magukat
vizpumpa ~150Mm kornyeken csere
ajtonyito biszbasz is vilt forrasztva
egybekent csak a rendszres karbantartas altlaaba taasszal 15k /ha ezerels csere is olt 40k/udv
neduddki
p.s.eldogadadhato 11 evre???:- )
olaszok beszrelt gt riaszto csialt a fesztivalt mig ki nem vagtuk a francba
ja izzok: szilerlajt 6 szezon, ollsziszon 8 szezon
bitpork: bocsika, hat nem tudak, meg a odoval em:- )))
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
neduddki #28086 üzenetére
Mondtad hogy volt, de hogy 11évig, azt nem tudtam, azthiszem
Nem kevés idő, gondolom néha azért kiégett egy tompított
De most komolyan, úgy nagyvonalakban, 11év alatt mi baja volt? Nem a szilent/lengéscsillapító bla bla izgat, hanem a "baj". Tényleg érdekel, a szememben a CarinaE az az az autó, ami még a japánoknál is megbízhatóbb
(#28085) bitpork:Megértelek téged is, de én inkább az "ő utját" választanám, biztos hogy az agyam szétrobbanna, ha nem menne az autóm. Nem vagyok se fontos ember, semmi ilyesmi, de nálam ez nem megengedhető. Mármint a hiba. Bár addig a percig, amig "megy" az autó, nem izgatnak annyira a hibák. Én ezért nem utálom a franciákat, mert van 1-2 tipus amibe aztán minden szar, de menni 99%ban megy ,csak épp széthulli körülötted
-
-
-
-
-
m3tr0
őstag
Amit a biztosító küld emailt visszaigazolásként a biztosítás megrendeléséről, az még nem elég a rend őreinek ugye? Hiába szerepel rajta a szerződés kockázat viselésének dátuma.
-
-
-
-
m3tr0
őstag
válasz
Szplöttyy #28053 üzenetére
Aszongyahogy:
-bal első lámpa párásodik
-mocitetőn az a hiba
-két hátsó sárvédőíven minimális rozsa( ez Civic betegség)
-2 gumiharang a féltengelyeken(az egyik elrepedve a másik repedezett)
-2 hátsó nagy szilentÁr ment privben.
mod: féltengellyel nincsen semmi baj..csak rajtuk a gumiharanggal
-
mycso
veterán
Renault topikból: [link]
Ki milyen hibát vesz észre a hirdetésben??? (érdemes a HD nagyítást is használni)
-
Szplöttyy
senior tag
Igen Si néven fut, van az 1.6ból is se, az 101lovas azt hiszem.
Ha nem a lottó ötösrőlvan szó, nekem is elég lenne egy autó:Ő csak kombiban.Ha esetleg letudnám győzni a Mercedes mániámat, akkor Ez
(#28051) m3tr0:Grat hozzá!
Szép kis autó, mondjuk nekem az FL utáni tetszik nagyon. Írd le ide a hibalistát, szerintem többen kiváncsiak vagyunk
Mi pénz volt, ha meg lehet kérdezni?
-
m3tr0
őstag
Akkor megkössem így 92 kw-ra? Vagy mi a tosz van?
Nekem holnap mennem kell, biztosítás nélkül meg nem lehet...MunezXBK: így hirtelen nem.
Jah és akkor a képek( van rajta hiba és javítani való de tényleg olcsó volt):
-
hdman
őstag
ja, várjál, azt hittem lottóötös esetéről beszéltünk, vagy ha nagyon zsirgazdag lennél
Akkor visszavonom a listát, és megelégszem egy 2003+ FL E46 330xd-vel is, az elérhető, több autó nem kell
(#28049) Szplöttyy: haveromnak is ez a 82 lovas B corsája van, 1,4Si néven fut.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
MunezXBK #28048 üzenetére
Az meg a C16NZ
Viszont van egy két C14SE ami 82ló, viszont 60lóval papírozzák, mert így adta ki az ocsmányiroda. De ez is furcsa dolog, még az én suzukim is, ugye M13A, forgalmi szerint 68KW ami ugye 92ló, de a Suzuki szerint hol 93 ló hol 94 ló. Nem nagy különbség, de akkor is
De az angol oldalak szerint az M13A 95lovas. Bár ott PS-ben van megadva, ami ahogy néztem mindig több mint a "Bhp" amit a top gearben "féklóerő" ként fordítanak le
-
-
m3tr0
őstag
Halihó,
akkor mivan ha a forgalmiban a teljesítményhez 92kw van írva, de tudjuk,hogy valóban csak 82 kw azaz 114 lóerős a gép?
(Mint tudjuk ezzel a motorszámmal nincs is 92 kw-os motor...) -
Szplöttyy
senior tag
1.Mindennapi autó:Mercedes-Benz CXXXCDi, fehérbe, autómatával, öszkerékkel kombiba
2.Utazóautó: Mercedes-Benz S65 AMG(Azért nem S63 mert az csak v8, én viszont a V12őt szeretem)
3.Játszós autó: WRX STi, jólfelhúzva, állítható futóművel+gumi szettekkel, a totalcar trackdayre és a murvás csapatásra is.
4.A polgárpukkasztó autó: Ezt árában/nagyon pici ráfordítással cserélgetném, hogy egy korom okádó om606 superturbó merci lenne, hogy egy nagyon meghúzott vfts lada, ide befére a hirtelen felindulásból elkövetett autó vásárlás, pl egy mini clubman nagyon kéne, de nem sok időre, csak tetszik és szeretném ha lenne. De ez a kategória cserélődne, sokszor inkább filléres autók játszásra.
5.Asszonynak egy ML350Bluetec 4matic, barna metál, fehér bőrrel, meg néha elcsórnám offroadozni kicsitDe a 4es kategória, az ami tényleg mindig cserélődne, annyi de anyni autó van amit csak ki akarok próbálni/csak szétrallyezni. Pl télen tuti lenne egy 2107 100ezerért 2hónap műszakival difi lehegesztve, csapatás->aztán bontó. Kéne nyerni a lottón.
-
Zewa
senior tag
Miért nem 1M? Mert csak két ajtós és azzal macerás a gyerekért menni illetve maga a forma sem ragadt meg igazán.
M550xd alig 7millával drágább mint az 530xd. Hát lopom én a pénzt?! 313ló sem rossz már, de kell sis a nyomaték a majd' 2 Tonnához.
GT-R drágább és sz@rrá elektronikázott. Lehet hogy jó köridőket lehet menni de egy radical közvetlenségét meg sem közelíti.Az említett listát 40gurigából ki lehetne hozni, hülyének is megéri...
-
dJ Peer
aktív tag
Uuu...megvan a kipu, alig várom, hogy feltehessem
-
valaki meg tudná mondani, hogy milyen matrica van a kocsin?
-
hdman
őstag
Miért nem M550d és 1M? Ha már álmodsz, álmodj nagyot
Ja, és persze remélem a mini jcw
Nekem utazni M550, mindennapokra 330xd, játszósnak/asszonynak 1M, és pályanapokra egy R35 GTR kellene. Ennyi elég is, max motorból egy 600-as gixxer.
m3tr0: én is gratulálok, és beállok a képet akarók közé!
-
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Szplöttyy #28016 üzenetére
5 autót egy seggel megülni?! Nem vagy te egy kicsit mohó? Mik lennének azok?
Én beérném ezekkel:-BMW F10 535d
-BMW E9 3.0CSL/ E21 323i /más oldtimer
-Radical SR3 / valami épített pályaautó.
-Mini Cooper S / 130i (asszony is hadd járjon vmivel)
Illetve egy 125-ös Vespa és egy Ducati Monster.Hm... Milyen szerény "álmodozó" vagyok. Rajta vagyok de még pár évbe bele telik minden bizonnyal.
m3tr0: Grt! képek..?
-
m3tr0
őstag
Ha valakit érdekel, sikerült az autóvétel.
Hondás lettem baszkiiiiiiiiiiiiiiii!
(D15Z6 1.5 iLS VTEC, 3 ajtó,klíma 2 légzsák, el.ablak, ABS) -
Szplöttyy
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #28015 üzenetére
Én már át számoltam, nekem 5 autó kellene, hogy örökre tökéletes legyen az életem.
-
-
Bocsánat félre értettem a kérdést. Valóban a passat volt Lujzi, az allroad Gazsi. De ahogy most áll a helyzet Lujzi marad Gazsi meg nem több egy 2 tonnás levélnehezéknél.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #28010 üzenetére
A passat az Lujzi. A Gazsi egy Allroad Quottróó
-
válasz
FoBCRaistlin #28008 üzenetére
Az asszonkám nevezte el
-
válasz
Szplöttyy #28005 üzenetére
Kiderül nemsoká.
[rvilike]: igen ezt is láttam. Most baromi nagy gúglizásban vagyok, és gyűjtöm az infókat. Sajnos az audi évenként és felszereltségenként más váltót használt
Ezért javallott a H jelű. Csak még nem ért meg bennem hogy megér-e nekem 4-500€-t ez a doboz...Az lenne a legjobb ha a B jelű működne, mert akkor a 30k nem pénz érte. De az hogy majd a párom fizujával egyenlő költsége legyen, csípi a szemem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló