Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
grabber #22078 üzenetére
Ehh.. én nem tudom, kell-e 182 lóerő és 6.9-es 0-100 egy fiestába..
Az előző focus st alig volt gyorsabb. Persze most már a fiesta lassan akkora lesz, mint egy focus volt régen, olyan nehéz, meg annyiba kerül.
Nem tetszik, hogy lassan minden autónak a nyakamig ér az övvonala, és undorító felpuffadt design-ű mindegyik. Akkora bálna az új 5-ös bmw is, a mostani (nem a linkelt, de az is) mondeo is, stb. Nyomasztóak, tank-/bunkerszerűek, kívülről belülről egyaránt.. Nekem a régi, bangle előtti 7-es, vagy egy xedos 9-es egy szép felnivel, az igen, azok adják.. ma meg.. G*ci nehézi is persze minden autó, egy szaros opel astra 1450 kiló, egy X5-ösről meg ne is beszéljünk, láttuk nemrég milyen az, ha egy ilyen súlyú autó egy kisebbel találkozik. Cserébe fölöslegesen sok lóerő is van mindegyikben, nyilván a súly miatt is több kell, de azért gyorsabb is legyen persze, mint az előző modell .. -
Bati0501
őstag
Köszi szépen.
Mielőtt kérdeztem volna rákerestem a topikon belül,h Bravoés láttam,h Neki van,de nem akarok ráírni,mert sajnos nem tartunk ott,h tudnánk is venni egyet,csak gondoltam gyűjtögetek róla infókat,és ha jókat hallani róla,akkor mehet tovább az álmodozás.
-
Qru
MODERÁTOR
-
8th
addikt
"Mások azt ajánlják, bár anyaggal, tömítéskészlettel, no meg a rengeteg munkaórával nagyjából 300 ezres költség a lánc és a lánckerék cseréje, érdemes meglépni 150 ezres futásnál, és ezzel megelőzni a bajt, mert ha beüt a krach, másfélmillió körül megy egy bontott motor."
Bontott motor 1,5milló? Ne már ...
(#22082) hobizoli: [link]
-
neduddki
nagyúr
-
hdman
őstag
Drága mulatság a béjemvé:[link]
-
grabber
addikt
Most már tudom milyen autót szeretnék:
aktiv.origo.hu/auto/20120910-megtapogattuk-a-jovo-fordjait.htmlBocs,telo alól vagyok
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Szivargyújtós inverterekről (12V->220V) vélemények?
Haverral keresünk valami normálisabb darabot, de elég húzós árak is vannak. Úgy 6-80 rugóig mennek.
Kisebb fogyasztók lennének csak, töltők (teló-noti), lámpa esetleg, ilyesmi. Mikró, hajszárító nem annyira. -
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22074 üzenetére
vagy nem willis vezetett? végeztek már a forgatással pesten?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22071 üzenetére
1. "A szenzorokat oly módon alakítják ki, hogy hirtelen lassulás hatására záródjon áramkörük, azután jelezzenek a központi modulnak: itt az ideje kinyílni. Ekkora ütést persze kézzel is mérhetünk a karosszériára, így a szenzorok funkció szerint két csoportra oszlanak, az elsőbe tartozók az ütközés tényét érzékelik, a többi ennek mértékét vizsgálja, és súlyossága alapján dönt a légzsák nyitásának szükségességéről."
2. a kocsi háttal ütközött a fának, a sofőr meg kapaszkodott a kormányba rendesen
-
hdman
őstag
válasz
Napfénysüti #22071 üzenetére
Feláras extra
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22067 üzenetére
A légzsákok működési mechanizmusa és az ütközés típusa magyarázza az esetet
-
Hybryd
tag
válasz
Alex123 #21996 üzenetére
Szia!
Nem annyira felejtősek, én is Punto I-et néznék magamnak ennyiből, vezettem párszor és tetszett - nyilván nem egy sportkocsi, de látszik hogy van lelke. Viszont az 55 lovas harmatgyenge, egy emberrel sem szélvész, hát még ha többen ültök bele.
Sokkal ritkább, de érdemesebb az 1.2-es 60 lovas (igazából 58) változatokat keresni, sokkal nyomatékosabb karakter.
Az 1000-es Ibiza még rosszabb, amúgy szűkebb kocsi mint a Punto és nehezebb, plusz alapból gyengébb a motor... 1.3-1.4 alatt nem néznék. -
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #22064 üzenetére
Ez már finoman szólva is érdekes.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22064 üzenetére
milyen?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez milyen már?
Audi A6 baleset -
freaghill
őstag
Épp felniket nézek.
Mit jelent ez a jelölés? 7J x 15 H2
A 15 gondolom az az, hogy mekkora, de a másik kettő mi? -
_NCT
addikt
Ez létezik, hogy az a tipikus nagypapa autó??? Kevés km, viszont patika állapot...Vagy csak egy nagyon jó autókozmetika??
-
Kornel
veterán
válasz
SyntaxeError #22046 üzenetére
ez a szöveg már volt egy másik hirdetésben is, vagy másolt, vagy ugyanaz a kereskedő hirdeti
-
SyntaxeError
tag
-
Typhoon47
senior tag
válasz
SyntaxeError #22038 üzenetére
ez komoly
az hogy ült benne hidegen hagy. viszont 40k km-el.. gyakorlatilag még bejáratós S600L az kéne nagyon is
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
SyntaxeError #22038 üzenetére
Szuper verda.
-
nesa
veterán
válasz
AtiGef #22039 üzenetére
Ezeket az altalad leirt tipusokat ennyi penzbol nembirod uzemben tartani, 150k er nezz kocsit a maradekon atiratod meg 1-2 dolgot az elso 3 honapba megcsinalsz rajta es maris 400k.
Pl ilyesmit kapsz 150korul.
-
AtiGef
senior tag
Sziasztok.
Segítséget, azaz tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy milyen autót vegyek 300-400e keretből. Első saját autóm lenne. Külsőre nagyon tetszenek a:
Fiat Bravo, Bravak
Peugeot 406, 306
Persze a fenntarthatóság már más kérdés, nem tudom mennyire megbízhatóak.
Tanácsokat előre is köszönöm -
SyntaxeError
tag
A poén hogy akkor ferraris korszaka volt...
-
Tanya-
tag
Hi,
Családi kombi vásárlás előtt állunk, 2 jelölt Octavia Combi vs Chevrolet Cruze sw. Az ár nagyjából 5 MFt, amibe mindkét típusból belefér egy pár kilométeres raktáron lévő példány.
Van valakinek tapasztalata ezekkel? Az Octavia 1,6 CR tdi a Cruze 2.0 tdi Állítólag a Cruze az lesz 1,7 diesel is, de az most nincs raktáron. A Cruze motorjáról semmit nem hallottam. -
freaghill
őstag
Azt hiszem egyszer itt esett szó egy égőről amivel jobban lehet látni a sötétben.
Nem emlékszem sajnos a nevére. Valaki még linkelt is. Tudnátok segíteni?neduddki: Azt az oldalt tudnád linkelni hol hirdették? Arra emlékszem, hogy volt egy kép ahol egy biciklis állt azt hiszem egy gyerekkel és mutatta, hogy mennyivel erősebb és jobb a fény.
-
törölt tag
Engem biztosan nem, mindenkinek megvan az érték rendje és a véleménye, az a legjobb, ha személyeskedés nélkül le írjuk mindannyian
Te is írtál egy véleményt (csirkeól
) én is írtam egyet (sör+ egy napos délután és szalon állapot).
S szerintem mindkettő elfogadható álláspont
Egyébként amiket Te linkelsz, pár évvel fiatalabbak, tehát jobb választás lehet, 7 éves kocsi mellett még lehet pár gondtalan éve a tulajnak. -
_NCT
addikt
válasz
#10726912 #22026 üzenetére
Sorry ha valakit megbántottam a csirkeól kifejezéssel, csak számomra a tisztaság kívül belül alap, ha el akarom adni az autómat, nem csak árulni. Ha valaki komolyan gondolja, veszi a fáradtságot, s legalább elviszi egy kozmetikára valahova, max ráteszi az árára, amit ráköltött, azt a + 15- 20 ezret. Bár nem vagyunk egyformák az is tény, de azért én is jobban ülök egy tiszta autóba, mint egy olyanba ami úgy néz ki mint az istálló.
Ez az autó megérné hogy megnézzék
-
Alex123
senior tag
Értem, amúgy az 1.4-es Polo és az Ibiza "testvérek" nem?
Tehát ha jól olvasgattam a tapasztalatokat az Ibiza minimálisan sportosabb, a Polo meg "városiasabb" de lényegében szinte ua. a kettő, fogyasztásban is...Jól látom, hogy akkor mind1 melyiket választanám azonos évjáratból?
(a Punto I-es és II-es ennyire sz*, hogy arra a kérdésemre nem is reagált senki???)
-
Szplöttyy
senior tag
Ez így tényleg gáznak hangzik, a 45lovas 1.2es B Corsa 2esben 80km/h-nál tilt, 3asban 120km/h-nál, a vége pedig nem tudja senki hol van, de 160km/h-val már ment. Ja 2 személy. És természetesen óra szerint. Mondjuk 4 személyel, lehet hogy ez sem tudott volna többet. Bár a suzukim is, hiába 92ló, aztán ha beül 4 ember, nyomni kell, múltkor(ne, ne kérdezzetek semmit) 7-en ültünk benne, azért ~6ezernél elraktam kettőbe, és jött egy pár másodperces fuldoklás és hullámzás(a motortartó bakok nagy örömére) majd megkezdődött az elég halovány gyorsulás.
-
8th
addikt
válasz
Szplöttyy #22021 üzenetére
Az átlag autók lehet, hogy nem de ez annyira rövidre van áttételezve, hogy 80nál már nagyon kívánná az ötödiket. Az magáért beszél, hogy ~40től már rángatás nélkül elvan ötödikben. Poénból sík úton megnéztük hol van vége. Négy személlyel 135nél óra szerint, az jó ha valós 120km/h megvan. Ha ott felraktad ötbe visszalassult 120-ra (óra szerint). Szánalomra méltó egy szar volt olyat senki ne vegyen.
-
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/new_yorker/chrysler_new_yorker_440-4130887
Erre kell izgulni és utána az asszony elégedett lesz
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Dare2Live #22019 üzenetére
Épp ezt akartam írni, hogy hegynek felfelé 80ról az átlag autók sem feltétlenül szeretnek gyorsulni. Viszont a többi részével egyetértek, amit 8th írt, bár az 1.2-es 45lovas B Corsa még úgy magához képest egész fürge volt.
#22020) Tiger.huhhhh:Nem teljesen értek veled egyet, mert ha elmegyek megnézni egy autót, és egy sáros udvaron áll, kívül belül tiszta mocsok, akkor jön az, hogy "el tudom képzelni, hogy vigyázott rá stb" Persze a kereskedős szétszilikonozott autóknál is meg kell nézni, a műszaki tartalmat, de mégis jobb érzéssel ül bele az ember, egy kultúrált belső terű autóba. Mert nyilván a szakadt kárpit sem befolyásol semmit(most tekintsünk el a futásteljesítménytől) deazért csak jobb érzés, ha nem szakadt. Meg amit te is írsz, kívül ha tiszta az autó, könyebb észrevenni a karcokat, meghúzásokat, stb. Meg a rozsdát is.
-
törölt tag
válasz
Balupapa #22016 üzenetére
Hm.
Akkor kipuccantom két kiló szilikonnal meg egy-két csoda spréllyel a a nyócvanasom és már mehet is fél milláért a huhahura(bocs a szélsőségért, csak poén
)
E kell menni meg nézni. Műszaki állapot a fontos, lehet, az csilli villi, attól még nyúzhatták akár a legalapvetőbb ráfordítások nélkül. Ha már ott vagy, akkor sem a csillogást, vagy a port nézed, hanem az általános dolgokat: működjön minden, +műszaki állapot.
Lehet látni a por alatt a belteret.
A külső már más kérdés, ott nem árt, ha látod a fényezést...de :
De pont a belső külleme az utolsó, amit nézned kell kocsi választásánál (de jó magamat idézni)
(#22018) 8th: Menj mindig lefelé. -
Szplöttyy
senior tag
-
törölt tag
válasz
Szplöttyy #22011 üzenetére
Persze, hogy aztán ne menjen, mert SZ*R az akksija meg tönkre ment a töltője, meg amúgy is: Rolleren NINCS LÉKSZÁK!
Igyá valamit, mert össze-szét beszész...
Esetleg az ezeröttös lada. Na az-az auttó ecsém, a többi csak futó homok...
Nah, erre iszok valamit (hol a vizes poharam...)
-
törölt tag
válasz
Szplöttyy #22009 üzenetére
Még egy lapáttal tegyünk rá, aztán mehet a konténerbe: A 0 kilómetrósnál még nincs tapasztalat, hogy mennyire bevált kontsrukció+ drága a kötelező szerviz és az alkatrész:
azaz SZ*R.
Át is nevezhetjük a topicot: Milyen kerékpárt vegyek?
Vagy: Milyen busz bérletet vegyek? -
Szplöttyy
senior tag
válasz
aphra2 #22007 üzenetére
Kérlek szépen van aftermarket, a világon a legnagyobb, csak mind tuningcucc
(#22008) Tiger.huhhhh:Tehát végeredményben, ami itthon van, és nem 0km-es új autó, az mind szar
És nem attól hogy olasz, vagy mert francia esetleg német or japán, hanem attól hogy azt már valaki használta, és kitudja hogy.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
hobizoli #22004 üzenetére
Mé a mazdáknak nem jó híre van, hogy soha el nem romló japán stb.??
A szarolasz meg szétesik, ugyebár. Én ezeket utoljára 14éves koromba nyeltem be, mikor mondták hogy az összes francia meg olasz szar. Azóta a saját tapasztalataimra alapozok, és rájöttem, hogy tökmindegy hol gyártották, ha itthon használták, akkor szar
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)