-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Courage_7
aktív tag
Sziasztok!
PS5 Slim digitalt használok egy AOC I2490PXQU/BT típusú monitorral, viszont a monitor beépített hangszórói elég rossz minőségűek, ezért szeretném a PS-t rákötni egy erősítőre, ami viszont régebbi darab, aux port van rajta. A monitoron pedig jack csatlakozó van, úgy tudom audio in és out is. Van erre bármi esély hogy működjön a dolog, akár valami konverterrel? A fej/fülhallgatós használatot mellőzném
-
30z.Samu
félisten
válasz
Alonso0180 #197317 üzenetére
Van, hogy később adja be.
-
Edge
veterán
én is megvettem a mostani akcióban
-
Alonso0180
tag
Hello!
A PS Stars másnak se adja meg az 50 pontot a "Discover | Indies and Hidden Gems" kampányra? Csak játszani kell valamelyik game-mel amit megjelöl de 2-vel se adta be nekem. :/ -
pzstm
titán
Red Dead Redemption 2 has sold over 74M copies to date, as announced by Take-Two's recent earnings call.
It sold over 4M copies since February 2025
minek csinalnanak 60fps patchet ha igy is ennyire fogy -
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #197296 üzenetére
Én is csak Gamepass-re fizettem elő, teljes árat nem adtam volna érte mert voltak fenntartásaim a trailer-ek alapján. Az Eternal annyira nekem sem jött be, ez sokkal jobb. De még mindig a 2016-os az etalon.
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #197305 üzenetére
Legalábis az IGN számításai alapján.. (amúgy nagyon jó, hogy még a megbízhatónak számító személyek is át-át vesznek külsős becsléseket, amik vagy igazak vagy nem).
GTA VI Development Began 'In Earnest' in 2020 Following the 'Massive Success' of Red Dead Redemption 2, Take-Two Says - IGN -
negyven2
veterán
Voltak pletykák arról, hogy a Grand Theft Auto VI több mint $2 milliárdba került... nos mint ma kiderült, ezt tényleg csak egy kamu szám volt, mert valójában csak több mint $1 milliárdba...
-
Szilágyi84
senior tag
Gyerek nyagadt a Sims 4 pénzkódot szeretné használni mint gyors segítség akkor nem kell tartani, hogy letiltják vagy kidobja a játék? A trófeák nem izgatja.
-
Xaels
félisten
válasz
Bencus88 #197292 üzenetére
Nekem radaron volt, nem olyan rég leplezték le. A Castlevania Lord Of Shadows fejlesztőinek játéka. A kovácsolás elég jópofa, elsőre nem sikerült túl jól, de utána amiket csináltam azok maxosak lettek. A harcrendszer is kicsit más mint a megszokott, de jól ki lett találva. Grafika is egész szép és szerintem a demo nem 30fps-sel fut. Sztoriból sokat nem árultak el. Van nehézségi szint állítás, nem olyan kegyetlen mint egy souls, de vettek onnan is mechanikákat. Nekem kifejezetten bejött a demo. Kicsit olyan ismerős de mégis friss érzés volt játszani vele.
-
markknight
veterán
válasz
beyruth82 #197295 üzenetére
Egynek jó, de nem 30 meg 40 ezrekért ahogy a változatokat árulták.
30z.Samu: Nekem a harcrendszer kimondottan tetszik, a zenék is. De azért vannak monoton sétálgatások, meg pusztítsd el a 126. valamit részek is benne. Teljes árat ez a játék sem ér és főleg így egy Expedition 33 mellett.. hát.. ha azt az árat veszem irányadónak, akkor ez még 8 ezret se nagyon, hiába jó a játék. Könnyed kikapcsolódás, a rajongók imádni fogják ez biztos. Sokkal jobb mint az Eternal.
-
Mezcal
addikt
Már tölthető! -
Bencus88
nagyúr
Kinek mi a véleménye erről a mostani demorol? Blades of fire, kicsit god of war gothic beütés volt olígy elsőre, nekem a látvány megfelelt, elején nagyon tetszett aztán elbizonytalanodtam
meg ezek a játékok a semmiből jönnek? Eddig semmi infot nem láttam róla aztán ma megjelenik a demo 1 hét és a full játék is
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #197279 üzenetére
Én olyan két órát játszottam vele most, elsőre furcsa volt,
De összességében eddig piszkosul élvezem.Doom-hoz képest meglehetősen lassan indul be. -
Payphone
tag
Sziasztok! 3 hónapja vettem egy Adata SSD-t a PS5-be. (GAMMIX S60). Egyelőre hibátlan. Szinte az összes játékom ezen van, csurdig tele 1 giga üres hely van rajta mindösszesen és eddig hibátlanul működik. Nem érzek különösebb melegedést. Nem lassul be, nem láttam semmi hibát. Mindezt csak azért osztom meg veletek mert bele mertem vásárolni egy bár ismert márka de olcsóbb PS5 kompatibilis SSD-be. Persze ez nem gari arra hogy 2-3 év múlva nem hal meg, de gondoltam leírom mizu
-
plejik
addikt
Valaki próbálta már a The Precinct játékot? Van benne magyar felirat esetleg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84 #197281 üzenetére
"The Blades of Fire demo will launch today at approx. 3PM UTC / 4pm BST / 5pm CEST / 8am PST / 11pm HKT / 00:01am JST."
Nálunk 17:00-tól.
-
Xaels
félisten
válasz
Szilágyi84 #197281 üzenetére
Szerintem délután 6 körül, az ottani időzóna szerint fog megjelenni.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #197279 üzenetére
4 vagy 5 palyan vagyok tul en is. Hihetetlenul elvezem
.
A hisztire meg csak mar legyuntek…amolyan szokasos
-
markknight
veterán
Belenéztem a Doomba és egészen pozitív amit láttam az első 5 pálya alapján. A parry/dodge tetszik benne, kicsit megbolondítja a stílust, meg a járművek is nyújtanak némi újdonságot. Rengeteg sírást olvastam a neten a játékról, de én azt érzem, hogy az id próbálkozott újítani amit lehet.
-
pr0bi
senior tag
válasz
markknight #197261 üzenetére
Teljesen elveszett a varázsa. Szerintem nem kéne más csak egy új generációs motorra felhúzott 2D/félig 3D MK2/MK3 Ultimate ami teljesen hű az eredetihez, hasonlóan ahogy a Tony hawk szériát felújították. Valami ilyesmire gondolok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ez csak a fullos csomag az osszes eddigi DLC-vel. Nem kell beleletani semmi extrat, siman csak befejeztek a jatek tamogatasat es mar a kovetkezo reszre osszpontositanak.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Én szívesebben játszom a kalsszik részekkel (Mk1 -> MK ultimate ) mint a mostaniakkal.
Még az MK IX jó volt , aztán ugyanaz a séma ismétlődik de úgy nagyon , az új karakterek teljesen jellegtelenek , nekem a kivégzések se jöttek be , sokszor túl hosszúak , vagy épp mást tudnék elképzelni az adott figurához.Nem tudom , valahogy kihűlt már az MK , ugyanazt értem mint a GTA sorozat kapcsán...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blades of Fire - Official World Trailer
- Demó jön, ami mától játszható -
Goldmen75
őstag
Sziasztok! Ssd bővítés lehet vagy a meglevőt lehet cserélni ergo van bennük plusz m.2 foglalat?
Köszönöm -
PTM
aktív tag
válasz
Farkassacred #197265 üzenetére
Remek játék szerintem, csak az Elden Ring után kb. minden más tekintetben egy éles váltás lesz.
Más:
Kijött a Mandragora 1.3.2 (patch notes), a linken írják, hogy trófeákat a jövő héten tervezik rendbehozni. Ha csúsznak is vele, nekem ez azt mondja, hogy pár héten belül lehet számítani a javításra. -
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #197265 üzenetére
Tegnapi befejezes utan ma a playroomot platinaztam
-
Farkassacred
őstag
válasz
pzstm #197264 üzenetére
Az nekem sem sok van, pedig még gyerek nincs is..
Tegnap vagy azelőtt volt itt szó ezekről, respect azoknak akik gyerkőc mellett tudnak időt szakítani ennek a hobbinak. Szerintem én már az első gyereknél kénytelen lennék szüneteltetni ezt a hobbit, aztán ha nagyobb lesz folytköv talán.
Más.
Elden Ring után tuti az Astrot lesem majd meg, annyiszor feljön itt a fórumban, rossz nem lehet. -
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #197262 üzenetére
Jah ertem.
nekem ketszeres arat (akar ugyanilyen Astro bundleben) sem ert volna (plane, hogy kb a PS a 3. Platform amennyi idot toltok vele jelenleg🙈) -
markknight
veterán
De, legalább jönnek filmes skinek: [link]
Mondjuk ez a kitana.png ami rá van dobva és szemmel láthatóan hosszában megnyújtva.. páros lábbal rúgnám ki a grafikusukat, mert ilyen okádék posztert is ritkán látni
-
-
markknight
veterán
Ez a Mortal Kombat 1 is már egy vicc kategória.
Engem mint a sorozat nagy rajongóját (kb legelső saját videojátékom a Mortal Kombat 4 volt és minden, még a PSP-s és Sub Zeros spinoff részekkel is játszottam) mélyen felháborít, hogy a borítón már konkrétan több egyéb karakter van mint rendes, univerzumon belüli.
Ennyire nem érdekli az embereket már Scorpion, Sub-Zero meg Liu Kang, hogy kevesek eladni a játékot? Ilyen bohóc Peacemakert meg Sikoly csávót kell a borítóra tenni? Remélem több részt már nem adnak ki a következő 10-15 évben és valami mást kitalálnak, mert önmaga paródiája lett a cucc. Arról nem is beszélve, hogy a live service náluk kifulladt az unalmas invasion módokban meg a szivárvány összes színében lehozott, nyilvánvalóan AI által generált skinekben. Shame.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #197258 üzenetére
Jo de nem a Pro-t vettem
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #197247 üzenetére
169-ert vettem Astro Bundle-t. Szerintem arra gondolsz.
-
TBT
addikt
válasz
Farkassacred #197252 üzenetére
Elvileg az Ubi szerint 2026 első hónapjaiban érkezik, szóval március végéig meg fog jelenni. Májustól úgyis vége lesz jövőre az iparnak úgy... szeptember/októberig.
Akkor meg majd jön a Marvel's Wolverine és vége is az évnek (ha a Nintendót nem nézzük).
-
Elims
veterán
Ha vki hezitálna vmikor a gamemarket.hu-ról rendelni,ne tegye.Megérkezett az assassins creed shadows collectors edition.Igaz,utánvétet vállaltam be csak az értékeléseik után,de minden O.K.
A packeta figyelhetett volna picit jobban,a doboz 2 sarkán van kis benyomódás,de nem vészes.
Szóval megbízható a gamemarket.hu. -
TBT
addikt
2026 (első felében jön) ez is:
-
válasz
negyven2 #197231 üzenetére
Olvastam anno olyan pletykákat/reményeket, amelyek szerint coop módban is végig lehetne játszani a játékot. A két szereplő és a GTA Online-os háttér miatt ez valahol még adná is magát. Ha így lesz, akkor simán lehet, hogy sokan beújítanának egy második gépet emiatt. Mi legalábbis biztosan.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #197245 üzenetére
PC-s megvárja Steamre, nem vesz konzolt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
1-2 hónapja volt valami ps5 bundle 180? alatt. Na az ütős egy ár volt. A pro-t meg tessék akciózni fekete pénteken és ütős lesz az is.
Series x-em van és elnézve a jelenlegi árát marad is, jól van ő. Ha annyira jó lesz a hat, majd akkor arra is megveszem. -
Bilux
veterán
válasz
Most volt cikk, hogy a sony újra emelni akarja a konzolok árát
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #197243 üzenetére
új belépőkről volt szó és jövőre már a pro lesz a jó vétel, ha nem dobnak rá
de azon jócskán van profit szóval békén hagyják.
egy seriesx $600, ps5 beáll 500-550 közé...és az a 699 máris csábítóbb lesz mondjuk egy pécésnek,aki konzolt akar venni gta miatt. -
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #197236 üzenetére
"és jó sokan fognak gta-zni, főleg pron"
Jó sokan, hm. Mennyien is vettek pro konzolt a 70 valahány milliós táborból?Nem a pro konzolt akarom fikázni, biztosan szebb is lesz rajta majd a hat, de jelenleg sima ps5-ből sokkal több van az otthonokban.
Tippre a megjelenésig sokan nem is fognak betárazni a pro-ból, megvárják a különbségeket a videókon aztán mérlegelnek. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #197238 üzenetére
Még a IV is jobb eladásokat produkált PS3-on, függetlenül attól, hogy a marketing deal*, a jobb a grafika és a magasabb felbontás, és a több eladott konzol is az Xbox360-nál volt...
*Illetve fejlesztést tekintve a Rockstar-nak kb. a Max Payne 3-ig elég kínszenvedés volt a RAGE motorból kihozni azt amit kiadtak vele PS3-on. Olyannyira, hogy anno a Red Dead Redemption fejlesztés elején, a fejlesztőket is "megelepte" az a felsős döntés, hogy ezt PS3-ra is ki kell hozni (át is kellett tervezni hozzá a játékot kicsit, hogy elbírja a PS3).
ps... és bár aztán a Sony-nak nem sikerült teljes exclusivitást venni hozzá, csak a marketing deal-t és pár timed exclusive in-game dolgot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #197236 üzenetére
Ezzel nem igazán sikerül bármi újat is mondani, mert talán a IV kivételével mindig is a Playstation-nel volt összeköthető a széria.
-
negyven2
veterán
Majd meglátjuk... meg fog látszani a gépeladásokon, de szerintem nem annyira mint sokan várják. Főleg, hogy ha (igazából az a kérdés már, hogy mikortól) a Sony is drágít majd megint a konzolokon (szintén mostani kijelentés, hogy a Sony-nak már nem legfontosabb "prioritás a gépeladás", hanem inkább az "Engagement" és a "MAU").
Amúgy tényleg az lesz a kérdés, hogy akik még nem birtokolnak jelen generációs konzolt, azoknak megéri majd a GTA VI miatt venni egyet úgy, hogy mindennek az ára is felment és felmegy. GTA V idején te igazából vehettél $199-ért egy 12GB-os PS3-at, meg $60-ért egy GTA V-öt ami így együtt még inflációval se kerül annyiba mint most egy Series S... vagy ha 250GB-os PS3-al számolunk ($250), akkor mint majd egy digitális PS5. -
BBenceTM
csendes tag
PlayStation Plus Game Catalog for May
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog
Sand Land | PS4, PS5
Soul Hackers 2 | PS5
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted – Full Time Edition | PS4, PS5
Battlefield V | PS4
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy | PS4, PS5
Granblue Fantasy Versus: Rising | PS4, PS5
Humankind | PS4, PS5
Story of Seasons: A Wonderful Life | PS5
Gloomhaven Mercenaries Edition | PS4, PS5PlayStation Plus Premium | Classics
Battle Engine Aquila | PS4, PS5 -
Frod
addikt
FBC: Firebreak – hands-on report – PlayStation.Blog
"FBC: Firebreak shoots onto PS5 on June 17, with day one availability for PlayStation Plus Extra and Premium members as part of PlayStation Plus Game Catalog"
-
pzstm
titán
Ha a PS Walletrr fel van toltve egy adott osszeg, akkor vasarlasnal kotelezoen arrol fogja levonni?
nekem most 30k van rajta, vennek egy 5000es akarmit akkor nem tudom kifizetni kartyaval?(Nert kotelezoen ehhez a feltoltoltott osszeghez nyul?)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #197218 üzenetére
Voltak átfedések, 1-2 alkalomra emlékszek, hogy kb 1 hónapon belül történtek, de biztos van olyan is amit te mondasz. Átfedés egészen biztosan van, pl MS játékok Doom, Dishonored egyszerre ott van mind a két katalógusban. Majd megpróbálok visszakeresni, hogy ne csak trust me bro legyen
-
PTM
aktív tag
válasz
raziel01 #197220 üzenetére
Podcast a készítőkkel:
Checkpoint 5x06: Zen Studios -
oriic
HÁZIGAZDA
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone — Enhanced Edition Trailer
Ha megvan alapjáték, ingyenes az update.
-
_drk
addikt
válasz
negyven2 #197199 üzenetére
Tolni fogja a GTA6!
A jelenlegi generációval pont az a baj, hogy újat nem mutat. Akinek eddig nem volt, nincs az a hűde érzés.
Emellett meg recesszió és infláció van mindenhol. A gyereknek jó még régi a konzol vagy választhat és inkább jobb teló kell neki nem konzol és ügye nem is a konzol árakkal van baj, hanem a játék árakkal. 7 db új játék egy konzol ára... -
polonic
félisten
Az indiana jonest próbálta valaki? Mi a vélemény róla?
-
raziel01
veterán
[link] Alien: Rogue Incursion VR 7.495 Ft
[link] The Outlast Trials 5.155 Ft
[link] Shadow Warrior 3: Definitive Edition | PS4 & PS5 3.747 Ft
[link] Flintlock: The Siege of Dawn 4.497 Ft
[link] Bright Memory: Infinite 4.494 Ft
[link] Midnight Fight Express 3.745 Ft
[link] Phantom Fury 2.817 Ft [link] videó, nem tűnik rossznak -
bmakszim
senior tag
válasz
S e t h #197198 üzenetére
Szerintem ez olyan, mint anno az alzás balhé, ahol azzal sürgettek a vásárlással, hogy "ujuj, mindjárt kifogy a készlet, gyorsan vedd meg"...
Ettől függetlenül jó deal, én is betáraztam, van még pár cím a wishlistemen és nagyon bízok a summer sale-ben, vagy mi szokott így nyár elején lenni.
-
negyven2
veterán
válasz
Villa7 #197200 üzenetére
Xbox-on már egy ideje elindult az a szolgáltatás, hogy a saját, megvásárolt játékaidat, tudod Cloud-ból is játszani, ha van Game Pass Ultimate előfizetésed! Pl. az új AC is játszható így. Vagyis itt nem GP-be kerülésről beszélek, hanem arról, hogy ha megvetted a GTA VI-ot Xbox-ra, és veszel hozzá GPU-t, akkor te, bármilyen Xbox Cloud Gaming kompatibilis felületen tudsz vele játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest