Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
PS3as verzióval is sokat játszottam anno,de azt a trófeát nekem se sikerült megszerezni. Lehet egyszer poénból megnézem hanyas zónáig tudok eljutni majd HD-ben
De amúgy vicces hogy 2048ban egyszer sikerült egy 91es zóna,de ott van a Sol2 pálya amin mondjuk baromi egyszerű elérni
Van róla screenshot-om is asszem,majd előkeresem 
-
PTM
senior tag
válasz
james001
üzenetére
Igen, a 2048-ban ez nem egyszerű, a Vita verzióhoz képest is jóval magasabb zónákba kell jutni. A HD és Fury zónái viszont könnyűek. A PS3-as HD-ban volt egy Zone Zeus nevű trófea (75-ig kellett elmenni), az megint durva lehetett.

Zicónál még a rajtvonalon a hajó orrát megemeleve látom kivitelezhetőnek a boost utáni rollt, a többi szerintem ufóknak van.

Délután feltettem a Grip: Combat Racinget, hogy legyen egy új is. Egyelőre a "mi a franc ez" fázisban járok, de a jó értelemben. Nagy extra kihívásokat nem látok eddig, az pedig kiderül, hogy a kampány és a többi versenymód milyen lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Daredevil confirmed.

-
fausto
addikt
Jön a Budapest Comic Con-rá Christopher Judge, Kratos hangja
-
Farkassacred
őstag
válasz
penge111
üzenetére
2-3 óra alapján egyértelműen Wuchang hangulata van. Kb olyan gyors is lett a tempó, de a grafika is arra hajaz totál. Mivel imádtam az elejét annak a játéknak, így tetszik amit látok. Bár a performance nincs olyan jó mint egy Dark Souls játéknál, vannak furi akadások itt is dettó mint a Wuchangban.
-
james001
veterán
Köszi!

Mindkét kampányban eddig csak a versenyek voltak nehezek igazán,legalábbis amikbe belekóstoltam elite nehézségen,zónás eventek nem voltak annyira nehezek. 2048-ban sokkal durvábbak a zónák,pl. Subway vagy Altima pályán elite pass azért megizzasztott párszor
Zico 4 barrel roll-al sikerült,a "könnyebbik taktikával"
És igen a rámpára ahogy felmész barrel roll volt a legkeményebb,de csak egyszer kellett hogy sikerüljön,és nyert ügy volt
Youtube-on láttam olyanokat,besírtam hogy azokat meg hogy,mikor ezzel az egy nehezebb barrel roll-al is szenvedtem,volt olyan ahol 3 barrel roll-t nyomott le egymás után a turbó felhasználása nélkül,mondom jó nyasgem 
-
Farkassacred
őstag
válasz
penge111
üzenetére
Sokat olvastam, hogy inkább azoknak való akik nézték a filmeket és/vagy szerette is. Harry Potteres utalással/tartalommal dugig van állítólag, tervben lenne valamikor nálam is.
Úgy egyébként a körítés nélkül csak egy generic open world.
Ezt a játékot se rögtön egy 10/10-es után kell elkezdeni az már biztos. -
penge111
addikt
Ha már szóbajött a Hogwart's Legacy, ha én nem vagyok Potter fan, attól még jó játék, vagy felejtős, csak fanoknak szól?
-
TCr
veterán
Sziasztok,
A Hogwart's Legacy-ban van magyar felirat? -
_drk
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Inkább az a baj ezekkel a játékokkal, hogy ekkorra büdzséből lehetett volna jót is csinálni...
És beszámolók alapján, a játék működik, nem bugos, de legalább jól is néz ki. Harc rendszer nyilván kinek-mi.
Erre olyanok adják a narratívát akinek fogalmuk nincs és így kell egy farnchise-t a milliókkal elhúzni a WC-n.
Csak reménykedni tudok hogy ez a játék is ékes példája, hogy a hülyéket elsőkorben ki kell tenni. -
-
penge111
addikt
40+ óra után végre értem a Dragon Age The Veilguardnak. Szerintem a grafika kiemelkedő, a hajak fizikája példaértékű, gyönyörűek a páncélok, fegyverek, varázslatok, karakterek, átvezetők. A helyszínek is nagyon szépen ki vannak dolgozva. Zene első rangú. Nekem a harc tetszett, itt már nincs nagyon taktikázas, inkább akció rpg. Sajnos csak 3 skillt lehet mindig használni, sokat kell mozogni, hogy ne találjanak el. A társaink igen változatosak, de vicces, hogy nem halhatnak meg a csatában. Sajnos a történet, a dialógusok a gyenge pontjai a játéknak. Szinte semmit nem befolyásol, milyen választ adunk, ezert picit súlytalannak érztem ezt. A fő sztori is hullámzó minőségű, vannak azért epic pillanati is. Melléküldiből irgalmatlan sok van, sajnos én untam őket, pedig néha voltak érdekesek, csak sajnos 10 uncsira jutott egy ilyen. 5k-értvettem újonnan lemezesen, ennyit megért, egész jól szórakoztam vele. A probléma ezzel a címmel, hogy megkapta a Dragon Age címet,nem sok köze van a korábban megszokott elődeihez. Ha ettől eltekintünk, akkor viszont kapunk egy közepes, jó akció rpg-t.

-
ribizly
veterán
válasz
markknight
üzenetére
-
PTM
senior tag
válasz
james001
üzenetére
De jó, hogy más is játszik ezzel!

Gratula, innentől elég sima ügy szerintem, a Fury kampánya nem annyira nehéz. Az egyik zone battle szívás benne, de teljesíthető. A Fury phantom tournamentje pedig a második ismerkedős menet során sikerült, amikor a pályákat visszafelé még alig ismertem. Bezzeg a HD kampány. De embere is válogatja, nekem a Fury egész laza volt.
A Zico HD 80%-ban szerintem a rámpás barrel roll miatt nehéz, vagy ha valaki anélkül csinálja, akkor meg azért.
Illetve user error miatt is lehet frusztráló. Sokan nem tudják, hogy lehet invalidálni egy kört akár többször, cserébe a játék visszaadja a turbót. Nekem az utolsó tizedeket szerintem a sideshiftelés hozta meg, az gyorsabb mint csak kanyarodni. Előtte 31:01 volt a lgjobbam, kísérleteztem a sideshifttel, és váratlanul összeállt egy ilyen kör. -
Scholes9
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Szívesen
Én is csodálkoztam, hogy működik, a neten találtam, gondoltam gyorsan megosztom, a többiek is szokták
-
james001
veterán
Pont múltkor zsebeltem be végre a Beat Zico trófeát,30.58 idővel,konkrétan ugráltam a szobában örömömben utána
Nagyon nehéz de megfelelő gyakorlással és türelemmel megvan az. Már csak a HD Fury elite nehézségen van hátra
De tényleg ilyen cheatelő AI-t már rég láttam,röhej azért néha 

Imdáom ezt a játékot,az összes részt igazából,Pulse-t is nem rég nyomtam ki 100%ra PSP-n,kár hogy a Liverpool Studios már nincs

-
Bad Pritt
félisten
Lords of the Fallen 2 marketingesek szabad kezet kaptak.

-
ribizly
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Elvileg nem válogat, hanem aki beállította, hogy mehetnek neki az egyéni promóciós ajánlatok, azok kapnak. Akik meg nem engedélyezték, azok csak a mindenkinek szóló ajánlatokat kapják meg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
De jó neked.
Nekem csak egy figyelmeztető üzenet jött, hogy 7 nap múlva lejár és vegyem meg ~60Kért. -
ProEvoFan
nagyúr
Azért az kemény, hogy a Nioh 3at már több tucatnyi ember platinázta. 2 napja jelent meg....alszanak is?
-
PTM
senior tag
Wipeout Omega Collection
Gyerekkoromból a 2097-es rész demója egy örök emlék. Nem voltam benne jó, de rettentően élveztem. Nem is kérdés, hogy végül beszereztem nosztalgiázni az Omegát. (Webről valamiért nem tudtam megvenni, de konzolról sikerült.) Leróttam az "adósságom", mert bő 160 órával és szűk 12000 körrel később elértem a transzcendenciát. Ennyi idő alatt fagyást nem tapasztaltam, de még egy reccenést se, ráadásul bitang jól néz ki az egész szerintem, főleg hogy ez még PS4-re jött ki. Technikailag az Omega Collection a PS Vitára megjelent Wipeout 2048, illetve a PS3-as Wipeout HD és Fury kiegészítő ráncfelvarrt portjait tartalmazza, valójában három játékot. Érdekes, hogy a HD is a még korábbi Wipeout Pure és Pulse egy amalgámjaként jött létre. Azért külön le a kalappal, hogy ennyire régre nyúló játékokat lehet ilyen minőségben nyomni.
Nekem egy komfortjátékommá vált. Belejön az ember és teljesen addiktív lesz a magasabb osztályokban száguldani, ahogy a pályákon átfolyik szinte a hajó. Erre még rátesznek a speed padek, powerupok, skillcutok, és az olyan kiegészítő mechanikák mint a sideshift és barrel roll. Meglepő, hogy milyen mélység van benne. Amikor hátradőlök hogy milyen jól mentem, valójában a közelében se járok a tényleg jó köridőknek.
Még kocaversenyzőként is csak sikerül YT alapján egy új trükk, rögzül a hatékonyabb ív, és gyorsulok amikor már tényleg nem számítottam rá. Erre a HD rész hírhedt (szerintem messze túlfújt) Beat Zico trófeája is kiváló példa. Először esélytelen, nem lehet másodpercekkel gyorsabban menni, főleg a legacy hajóval és analóg karral. Majd két órával később 30:55-tel megvan, és még lehetne gyorsulni. A fast lap mondjuk az egyik kedvenc játékmódom is.Nekem amúgy a kevésbé népszerű 2048-as rész tetszett jobban. Az A+ versenyek föladták a leckét (a platinához csak egyet kell nyerni), a legtöbb kihívás mégis az alap kampányokban volt nekem. Khhm Subway combat, Sol 2 time trial, phantom tournament... A gép egyébként kendőzetlenül csal a versenyeken, és a lehető legaljasabb, már komikus módon torolja meg a túl előnyös előzéseket. Mégis nehéz letenni, mert ügyességgel és az én szintemen valamennyi szerencsével lehet akár konzisztensen nyerni. Mármint offline. Az online más liga, ott tényleg tudnak menni. Sajnos már csak egy szűk mag játszik többnyire, de az EU szerveren azért lehet nyomulni esténként, és akad annyi verseny, hogy az online trófeákat is meg lehessen csinálni ügyeskedés nélkül.
Megyek is vissza versenyezni, most hogy kajálás közben áradoztam egyet.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
És vegyük hozzá azokat is, akiknek nincs PS előfizetésük.
(Nekem sincs - amíg olcsóbb volt, addig volt, de már nincs) -
Scholes9
nagyúr
10%-os Eneba kupon kód: LUCKY8
Most használtam pár perce, a 30 ezres feltöltő 23312 Ft volt Apple pay-jel fizetve
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi, köszi.

-
GhostVector
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Megvolt. Chromeban továbbra se jó Androidon. Brave böngészővel jó. iOS-en is jó.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
szerintem töröld a böngészöd weblap mentés tartalmát és akkor mindenhol jó lesz

-
GhostVector
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ez jó
-
Petreszku
senior tag
válasz
penge111
üzenetére
Én vagy 9× játszottam végig és mindig más-más karakterrel. Egyedül a puszta kezes (ököl) run nem sikerült. Ezt nem nekem találták ki, bár csak a vége felé adtam fel az egyik kedves boss-nál.
A vödrös run is nagyon jó volt rosszabbra számítottam sebzés terén, de jól ment.
-
sz_b
csendes tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azért azt nem.. az xbox úgy kivonult hogy kvázi már nem is kapni a gépeiket. Am véleményem szerint nem lesz változás pl a feliratoknál sem csak egy központosítás zajlik most ami bevett szokás a multiknál.
-
GhostVector
tag
válasz
3L1T3
üzenetére
Bevallom őszintén, hogy AI-t használtam, hogy kiderítsem mennyi lehet az annyi, mert honnan is tudnám.
Amikor a hozzászólást írtam:
"A gamstat.com adatai szerint Magyarország a PlayStation Network (PSN) felhasználók 0,2%-át adja, ami 590 ezer fiókot jelent összesen, ebből kb. 370 ezer PS4-hez köthető. Világszerte a PSN havi aktív felhasználói 132 millióan vannak 2025 végéig, így arányosítva ez 300-600 ezer közé teheti a magyar aktív játékosokat."
Most:
"A regisztrált magyar PS‑fiókok száma ma már valószínűleg valahol 150–300 ezer között lehet (PS4+PS5 együtt), ebből a havi szinten ténylegesen aktív játékosok nagyságrendileg inkább 80–150 ezer fő körül lehetnek."
Szóval ja, ennyit ér ez is. -
3L1T3
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Jó az inkább 150K-nak
-
penge111
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szia, én kb egy hete játszom a Lords of the Fallen-el, féltem tőle, mert rengeteg rosszat olvastam róla. De ezt a játékot úgy gatyába rázhaták, mert én már túl vagyok jó pár Souls játékon, de ez valami bitang jó játék szerintem. Sokmindent nem mond el a játék, pl a lámpással milyen trükköket lehet csinálni... A pályaépìtés, grafika, zene szerintem number one. Irgalmatlan sok titok van, már látom, hogy ezt többször újra fogom játszani, mert kiváncsi vagyok más buildekre is. Jelenleg Dark Cusader vagyok, nagyon baba
Persze hibák is vannak, volt kifagyásom, zuhanás a semmibe, de ilyennel más hasonló játékokban is volt. Nekem megért 6k-t -
Mike
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
ja lengyelül
-
NyMRooD
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Igen, szokták akciózni, a mikor az változó, de 2-3 havonta szokták. Utoljára blackfriday környékén volt azt hiszem (de lehet volt karácsonyra is), februárban elvileg megint várható (tavaly valamikor ilyenkor volt). Érdemes várni pár hetet. Ezen felül ha pl enebán veszel store feltöltőt még pár ezrest megtakaríthatsz.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Pc rol jövök át PS5 re első konzolom.
Kérdésem lenne hogy az éves essential előfizetest le szoktak akciózni? Ha igen mikor? -
TBT
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Az EA-nál is volt ilyen. Kivonultak, majd utána kikoptak a magyar feliratok a játékokból, egy ideig a PC-s kliens (Origin) még tudott magyarul, de aztán az is elfelejtette idővel ezt a szép nyelvet... Szerintem... mérlegeltek és rájöttek, hogy ez így, nem annyira megérős már nekik.
-
Bad Pritt
félisten
Hát én full elsiklottam e felett, de jön a Gallipoli a Blackmilltől idén. Bejelentő trailer, store page, már csak megjelenési dátum kéne és repülne is az előrendelés rá, Isonzo az egyik legjobb multis élményem talán pont a BF1 óta.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Petreszku
üzenetére
Két nehézségi fok közül tudtam választani, soulslike játékban most láttam ilyet először. Talán haladó volt a neve annak amire rámentem, egyenlőre a gyakorló pálya elég könnyű volt.
Más.
A garancia is változik így vajon, hogy megszűntek itthon? A felirat az annyira nem is lényeges, évente tényleg csak 1 játékuk kapja meg. Death Stranding második része pl. már nem kapot.. Meg aztán a Box sincs nálunk mégis jött tavaly egy feliratos játékuk, nyert is valami a goty átadón. South of the Midnight, idén jön ide is. -
GhostVector
tag
Szerintem még jól is kijöhetünk belőle.
Lett egy többször akkora gamer közösség, régió, akárminek is hívják.
Eddig volt Magyarországon mondjuk 5-600 ezer PS játékos.
Így a három ország együtt kitesz mondjuk 1.8-2 millió játékost. Hátha előbb hegesztenek egy feliratot plusz nyelveken, mert "nagyobb lett" a közösség.Majd a jövő eldönti.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lords of the Fallen szerintem az egyik legjobb souls like játék. Nagyon várom a következőt.

Az alap nehézségi fokkal sem volt baj. Nehezebb volt, de nem volt vészes. Igazából most te tudod magadnak belőni a szintet. -
-
Megszűnik a PlayStation magyarországi képviselete, a Sony máshogy kezeli hazánkat a továbbiakban
A lengyel Plaion vezetője, Craig McNicol bejelentette, hogy május 1-től kezdve terjeszkedni fognak, és átveszik három környező országban is a PlayStation forgalmazói teendőit, Csehország és Szlovákia mellett pedig Magyarország is érintett ebben, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy sok-sok év után már nem közvetlenül a Sony hozza el majd el a kalandjait a hazai játékosok számára.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezzel most megelőztél. Nekem még kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- Vallás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy vicces hogy 2048ban egyszer sikerült egy 91es zóna,de ott van a Sol2 pálya amin mondjuk baromi egyszerű elérni
Van róla screenshot-om is asszem,majd előkeresem 

Én is csodálkoztam, hogy működik, a neten találtam, gondoltam gyorsan megosztom, a többiek is szokták

Kendek
RangerFox