-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen sok olyan cucc van aminél csak a leírás ad megfogható dolgot. Jellemzően az adott típusú implantok amik ugyanolyan ikonúak, de csak a nevéből meg a leírásból tudod mit is csinál és akkor még a sok-sok egyéb bizbaszról nem is beszélve... vagy a fegyver kiegészítők is. Ehhez társul, hogy rohadt picik az ikonok, amik sarkában még kisebb ikon jelzi mi az a cucc, az 55"-os tévén is kiesik a szemem. A lootoláson van még mit csiszolni meg az inventory kezelésen. A TTK meg nagyon kicsi, gyakorlatilag kék pajzzsal is voltam ma 1hites.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy azért az érdekes, hogy nála bőven voltak tapasztalatlanabb főhősei a szériának, Claire, Leon, Rebecca, Ethan mind elég rookie karakterek voltak a kezdetekben, aztán mégis aprítottak rendesen.
Szóval ez most ilyen viccesen földhözragadt megoldás egy olyan franchise-ban, ami nagyon nem erről híres. -
TBT
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
FBI ügynök, igazából csak nyomozó/elemző, illetve aktakukac/munkamániás. Nincs igazán harci képzése. És alapból félős a kiscsaj, illetve esetlen is szegény, illetve történtek vele nem annyira jó dolgok a múltjában, de az majd játék közben kiderül úgyis, szóval lakat a számon. Nagy élesváltás az eddigi Resi női karakterekhez képest, viszont nagyon életszerű is.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Az volt a kiindulási pont, hogy egy ügynöktől kissé szokatlan, hogy minden apró neszre infarktust akar kapni.
Átlag polgár esetében oké, sőt, traumatizált ügynöknél is so-so, de nekem kicsit túlzónak, már-már parodisztikusnak tűnt a konstans breakdown.Ha én játszanék vele akkor nem futnék ilyennek alá, de csak fél szemmel pislogva nézem szundi közben, így nem volt meg az infó ki a csaj, kérdésre kaptam azt, hogy ügynök.
Na mondom annak akkor elég xar.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Kapásból a Dexter jutott eszembe, ő is az igazságszolgáltatásnál kötött ki miután feltrancsírozták az anyját.
-
-
S e t h
nagyúr
Én nem nagyon vágom a resi széria történetét, azt sem tudom mivel foglalkozik ez a szőke hölgy( párom szerint ügynök), de egy ügynök tényleg így remeg és zihál a legkisebb zajtól is? Mert ez nem feszültséget teremt, hanem szimplán vicces.
-
F-ECT$
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nézz meg pár videót, és akkor tudni fogod. Bár az ilyen glitch-es végigjátszások esetén nem biztos, hogy utánozni fogod tudni.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez igaz, de itt sajnos nincs meg annyira az újra játszási faktor mint a régebbi részeknél, nekem legalábbis, pedig azokat platináztam, de itt valahogy nem érzem a késztetést sajnos
Aztán lehet ha semmi sem lesz akkor nekiugrok, mert amúgy szerintem a legkönnyebb és leggyorsabb resident evil platina lenne... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egy végigjátszás nem végigjátszás. Resi 2 is 5 órás, de van benne összesen vagy 30-40 órányi tartalom.
-
Végeztem is a Resi9 -el, 10 óra volt pedig eléggé össze szedtem amit tudtam, és minden sarokba benéztem, ha ezeket kihagyom kb 6-7 óra lett volna maximum, tesztekbe a Resi4 és Village közé lőtték be a hosszúságát, hát a közelében sincs azoknak, Resi 4 kb 3x ilyen hosszú és tartalmas, Village is minimum 2x ilyen hosszú...kicsit csalódott vagyok ebből a szempontból és
, de a nosztalgia faktor nagyon jó volt és tetszett a megvalósítás, így nálam 8/10 a játék...hát a vége sem lett az a megszokott resident eviles -
Scholes9
nagyúr
Most jól értem, hogy az új Resi már használja a PSSR 2-t jelenleg is, a többi játékhoz meg kell rendszerfrissítés?
-
Mr.Iksz
tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azt en is utaltam. Pedig az alap Resi 2-3-at vegigtoltam, de a remakeket nem volt idegem vegigvinni
-
-
30z.Samu
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Tán fosni tetszik?
-
válasz
markknight
üzenetére
Hát ja, amúgy a GOW is simán megéri azt a 10K-t, kuponozva meg 7-8-ból megáll az is, mert egy nagyon jó kis játék...
-
Pontosan, elsőre casualon kell mindig ezeket végig vinni, utána pedig feloldódik elég sok opció, onnantól lehet igazán élvezni a játékot, már aki ki akarja maxolni minden tekintetben! A Resik mindig is erről szóltak, és így azért 30-40 órát simán bele lehet pakolni, vagy még többet is...ez meg, hogy 30K, jó nagy hülyeség, van már mindenféle kupon kód meg okosság amivel 20K környékén megúszható a dolog( most a digitális változatról beszélek) nekem a deluxe így lett 23K...lemezest pedig el lehet adni pár 1000ft bukóval, ennyi a történet 👍
-
Frod
addikt
válasz
polonic
üzenetére
A Resik mindig is arra mentek, hogy vidd végig többször, S rank, Hardcore, stb mód, továbbá nem venném készpénznek a PS rendszer visszajelzését sem a százalékról.
(az meg véleményes, hogy mi ér 30at, mert szerintem nem sok játék, de pl a Resi - amit az utóbbi 8(?) évben csinál a franchisezal a Capcom - na az pont ilyen) -
_Balee_
aktív tag
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless-ről vélemény?
-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Stílusa van az tény, de a menü az valami rettenetes. Mármint használati szempontból rengeteg bajom van vele... Túl sok a menün belüli menü, rohadt labirintus az egész. A frakciók fejlesztései is mind más formájú, nehezen átlátható. Az ikonok annyira nem jelentenek semmit, muszáj elolvasni mindent, hogy megértsd mi micsoda és még akkor sem biztos, hogy a következőre emlékezni fogsz rá. Az inventory/vault oldalán nem értem dupla klikkel miért nem lehet oda-vissza pakolgatni a cuccokat, nincs csoportos kijelölés, a különféle kiegészítőknek is tök jó, hogy ugyanaz a minimál ikonja van, de közben ugye más-más bónuszt adnak amiről olvasás nélkül semmi visszajelzés, ráadásul egy rohadt "compare" nincs, hogy lásd mi az ami rajtad van és mire akarod cserélni. Szerintem a HUD is kicsit nehezen olvasható... Meg vannak még QOL dolgok amik nekem hiányoznak.
-
raziel01
veterán
[link] Legacy of Kain: Defiance Remastered - Official Launch Trailer.
-
markknight
nagyúr
Ez a Marathon nekem nagyon bejövős. Az artstyle, a UI.. fú, nagyon szépen össze van rakva. Végre egy játék aminek van stílusa! Ilyen masszív Love Death and Robots feelingem van miközben játszom vele. Arc Raiders-szel nem toltam, utolsó hasonló játék talán a Helldivers volt még tavaly.
-
dunc
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ez ajándék alapáron. Engem hidegen hagy ki van rajt, kb 2 nap kijátszom, és megy a levesbe. (ezért veszek lemezet)
-
dunc
nagyúr
-
szarnyasdino
tag
válasz
markknight
üzenetére
Ezeket elképzelni se tudom hogy vannak.PC-n most játszom a Captain Bloodot van benne olyan acsi, hogy vidd végig 2.5 óra alatt. Nos a game harmadánál lehetek vagy ott se és 3 óránál vagyok amikor is bossfight ilyen 20 perces elképzelni se tudom hogy tudják lerövidíteni ennyire..
-
30z.Samu
titán
Hát tegnap végül nem tudtam sokat játszani az új Resident Evil-el, talán fél órát. Sima PS-en szerintem jól néz ki a game és hát igen...szerintem itt párszor a kaki vigyázzba fog állni.

-
axlfsi
veterán
... nem néztem végig a csávót, nem volt időm, de valós az a 2 óra, ott a linken az egész játék. Viszont néztem mást (magyar) youtubert, aki 4 óra után is csak a fele környékén jár és ugyan lootolt, stb ... de anélkül (lőszerek, heal, stb) nem is értem, hogy tudják megcsinálni 2 óra alatt (egyszer lesz időm, kedvem már csak azért is végignézem azt a 2 órát...).
-
_drk
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Az a % a trophy lista szokott lenni, ami Resident evileknél elég hardcore szint szokott lenni. Egy mentés, nem használod a ládát és egyéb nyalánkságok, legtöbbhöz külön végigjátszás kell.
Egyébként Resik egyetlen gyenge pontjuk, hogy tényleg rövidek. Ha szaladsz és nem nézelődől, lootolsz akkor meg pláne.
-
axlfsi
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
... pedig akár reális lehet (nem tudjuk, hogy polonic kolléga mennyire "ügyesen" játszott).
Már jönnek a hírek, hogy valaki csinált egy 2.5 órás speedrunt, illetve a streamerek YT-on is rendre 4-5 óra alatt játszották ki (mondjuk nem néztem őket végig, tény, de a "hivatalos" completion time szerint is "csak" 11 óra).
Neked, hogy sikerült 33%-on maradni 10 óra után?

szerk.: bocs, 2:07 a record
-
Scholes9
nagyúr
10 óra bele is szaladt a Resibe, ilyen is régen volt már
Iszonyú jól néz ki Pro-n
polonic: az biztos nem reális, nekem 10 óra után 33%-ot ír
Délelőtt nálam is hasonlóan furán mutatta, előszőr én is "megijedtem", hogy ilyen rövid, de szerencsére nem. -
polonic
félisten
Másfél- két órát játszottam a re 9-cel és 21 % haladást mutat. Ez alapján jó rövid lesz ez is. Így 30 ezret nem ér ez a játék.
-
negyven2
nagyúr
Last year, Bluepoint Games pitched a Bloodborne remake. Sony didn't turn it down... but FromSoftware did.
The inside story of why PlayStation closed its beloved subsidiary -
proly01
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem az is nagyon bejön hogy úgy tölti a fegyvert hogy az elemlámpáját a nyakához szorítja és azzal világít.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
igen de nézd hajat mennyivel élesebb új pssr-rel
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az is nagyon tetszik, hogy aim közben remeg a keze. Lehet volt már ilyen játékban, én most látom először, menő ez is.
-
TBT
addikt
válasz
markknight
üzenetére
PC-n nagyon szép és hangulatos. Nem hittem, hogy ilyen jól fog kinézni és futni, de örülök. Végre egy játék 2026-ban, ami nem sz@r.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Hát mert elég hülyén nézne ki, h állandóan a parkettát nézed.

-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Na meg hogy állandóan fázik 🙃
-
markknight
nagyúr
Az új resibe nagyon jópofa, hogy azzal növelik a feszültseget, hogy TPS nézetben folyton elesik Grace
FPS-ben nincs ilyen. -
kresz2
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Most sikerült nagy nehezen.
A juggernaut boss volt. -
kresz2
aktív tag
Most majdnem földhöz verem a kontrollert dühömben.
Az egyik stellar blade boss olyan mocskos nehéz,hogy story módban sem tudom leverni.
A story nehézség mi a büdös francért nem lehet könnyebb? -
markknight
nagyúr
Jó nagy kamu ez az első a kép amúgy, hiába a PS rakta ki. Lassú jelenetben, ahol így egyenesen lóg a haja, nincs az a játék ahol olyan életlen lenne mint az első képen, még unreal játékban sem. Még a Wukongba se ilyen, pedig ott aztán recseg ropog az egész.. Ezek hülyére veszik a népet, lol

-
TBT
addikt
Hivatalos fotó a Boyról:
-
TBT
addikt
Régi PSSR:
Új PSSR:
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Eleinte nekem se jött be, de aztán 10 óra után berántott és már 100+ óra beleszaladt. A gunplay pl kifejezetten tetszik,.a mozgás mondjuk nekem is kevésbé.
-
polonic
félisten
Milyen az új resi? Én ma esek neki. Gyemrek aludni fog, füles fel. Aztán hajrá.
Asszony meg most csinál, amit akar. Csak ne a tévén akarja.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lies of P
Meglett a második végigjátszás is, de egy trófe nem lett meg....mondtam hogy bonyolult, túl sok a kihagyható trófea, amiket csak a kövi new game+ban lehet újra megszerezni. Hiányzik egy hanglemez, amit a Belle's side quest ad meg.
Sebaj, majd 1x nekiállok a harmadik körnek.
-
Peat76
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Hát, ha javul a k képminőség annak csak örülünk
De az Nvidia-t nem érik utol
.! -
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Upgraded PSSR upscaling is coming to PS5 Pro, beginning today with the launch of Resident Evil Requiem.
pont most lattam. Kivancsi vagyok mik kapjak meg meg

jovo honapban tobb jatek es ujabb gamek. Crimson Desert remelem koztuk van
-
3L1T3
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Már most is támogatja, ez a lényeg.
-
válasz
markknight
üzenetére
Na erre kíváncsi leszek 😁
-
markknight
nagyúr
Érkezik a frissített PSSR a Resi 9 alkalmából. Vagy hát nem annak alkalmából, de támogatni fogja

[link] -
Gyakorlatilag évek óta minden játékukban igen...csak az a baj, hogy van amelyik játéknak "jól áll" ez az engine, és van amelyiknél kevésbé, lásd Monster Hunter, az új MH Stories 3 is ami jövő hónapban jelenik meg, van demoja, nem csúnya ugyan, de közel sem olyan szép mint a RE9, lehet a stílus miatt is vagy nem tudom, de teljesen más és nem csak grafikában!
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
én meg a nagy hype miatt megvettem az Arc-ot és nem sokat pörgött. a mozgás és gunplay inkább early access b-kategória.
ez meg nagyon ott van, ttk és aim assist is olyan,amikyennek lennie kell
csak a kontroller alap beállítása inkább sétaszimulátorozáshoz van belőve
sebességet,deadzone-ot személyre kell szabni -
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Levi örült volna ha valaha ilyen sármos lett volna mint Leon 😂
-
Szilágyi84
senior tag
Srácok ez a Resident 9 alap gépgen is iszonyat látványos, fejhallgatótval meg pláne megérte várni, igaz tipikus Resident Evil, de ezt a sorozatot nem is kéne másképp megvalósítani. Ha ilyen grafikás játékok jönnek akkor én még 3 évig nem leszek kíváncsi a Ps6-ra. Leon xsak nekem tűnik az ifjú Harsányi Leventének kicsit?
-
toxicjew
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tegnap néztem pár streamet, hát majdnem sikerült elaludnom. Nem tudom miért játszana bárki ezzel az Arc Raiders helyett. Sztem hót fölösleges volt erre pénzt áldozni

-
raziel01
veterán
[link] The Sinking City: Necronomicon Edition 1.124 Ft
Ehhez van még mindig PS5 remastered upgrade ingyen? -
polonic
félisten
SACKBOY
9 % minusz az enebán psn kártyákra. -
TBT
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Pragmata is hasonló lesz. Ezt a kettőt legalább nem rontotta el a Capcom.
-
stilo18
addikt
Pörög a Resi... még csak fél órája..
De a látvány valami kegyetlen...és ami leginkább tetszik, hogy nem zajos a kép, tükör tiszta minden...le a kalappal...
-
TBT
addikt
A halál megérkezett, RIP mindenki:
-
hombre[EU]
nagyúr
ez a Marathon...elég fasza lett
-
Scholes9
nagyúr
Na csak nem bírtam ki, fél 3-ig játszottam a Resit. Állat, fejhallgatóban azért lehet parázni
Ordít egy VR módért, remélem jön hozzá majd frissítés formájában
Folytatom is tovább pár óra alvás után 
-
cyberkind
félisten
Következő megálló a Sony expresszen a Nixxes és a PC portok?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem egyedülálló dolog, több "single-player" játékban is van 120Hz opció, például Gran Turismo 7.
-
xymano
csendes tag
Hello
A watch dogs első részében valaki nem tudja, hogy a Store ban veszem meg akkor abban van magyar felirat? -
ribizly
veterán
válasz
Hachiko95
üzenetére
Ez azért van, mert megszoktuk azt a "közelítő" megoldást, amit eddigi sugárkövetés nélkül tudtak prezentálni. Ami ráadásul utólagosan általában úgy lett megoldva, hogy volt egy sugárkövetéses alap, majd kézzel utánahúzták a fényeket, hogy jól lehessen látni, ahol szükséges. Sok esetben nem azt mondom, hogy preferálom, de egységesebb képet kapunk RT/PT nélkül több játék is, miközben jobban is fut. Szóval teljesen érthető, hogy bizonyos jelenetekben jobban bejön.

-
Hachiko95
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, egy quality vagy legalább ugyanúgy egy unlocked mód elfért volna mint a Pro-nak.
A stabilabb, élesebb képet a jobb felskálázás miatt viszont a Pro-nak adom RT módban, az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez most ilyen viccesen földhözragadt megoldás egy olyan franchise-ban, ami nagyon nem erről híres.
Aztán lehet ha semmi sem lesz akkor nekiugrok, mert amúgy szerintem a legkönnyebb és leggyorsabb resident evil platina lenne...
Amúgy eddig hű de fasza!

)
.!
RangerFox