Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
TrishtanAG #195809 üzenetére
Szerintem is, teljesen ugyanaz az a két arc. Hasonló mint a Guardians of The Galaxy játék, ahol meg Henry Cavill arcát tették Adam Warlockra, bár igazából senkit nem érdekelt ez akkor sem.
-
válasz
nincsnév007 #195807 üzenetére
En is hasonloan jartam, igaz PC-n. Elkezdtem, aztan az elso vagy masodik boss-nal jott is egy f@sza game breaking bug, igy ment is a levesbe. (pedig en tenyleg szeretni akartam)
-
Wesder
titán
Ami igazán meglepő az Exp. 33-mal kapcsolatban hogy a Soulslike elemek ide is beették magukat. Nem feltétlen baj, csak egy "JRPG"-től nem feltétlen vàrnà az ember.
-
Elderath
addikt
3 óra expedition után azt kell mondjam ez lehet űberelni fogja nálam KCD2őt is, de addig hosszú még az út. Már trailerek is nagyon tetszettek, reviewk után meg aztán főleg nagy volt az elvárásom, de felülmúlta még azt is
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #195772 üzenetére
Én csak Pattinson és a Daredevil szerelemgyerekének hívom. Lesz még ebből szerintem per, mert a mimikáival együtt néha durván Pattinson-klón a feje
-
nincsnév007
addikt
én ezt a vampyr játéknál szívtam meg. normálon kezdtem de olyan volt mint ha soulslike játékkal játszanák, a boss harcokat egyszerűen képtelen voltam megcsinálni. nem tudom mit rontottam el, de újra kezdtem könnyű fokozaton ott szerencsére tényleg könnyű volt.
mondjuk monstanság már azt veszem észre magamon hogy legtöbb játékot könnyű fokozaton játszom mert egyszerűen már a játék storyn kívül már nem érdekelnek más felfedezni valók.
-
Frod
addikt
Már kezdtem volna beletörődni abba, hogy le kell tegyem a Prince-t mert képtelen vagyok egy bosson továbbmenni, amikor kiderült, hogy normál fokozaton voltam a legkisebb helyett
Nagy kő esett le...
-
Elderath
addikt
Most toltam le expedition prológot...wow. Ez az OST fenomenális.
-
denko
senior tag
Srácok, a plusz játékok meddig jatszatoak ha letöltöttem őket?
Illetve a havi játékok között van eltérés ebben? -
_drk
addikt
Minél tovább jutok a Mandragorában egyre jobban felidegesít.
Már most zavar, hogy játék eleji fegyverrel megyek. Crafting rendszer mint olyan elégtelen. De legalább felvettem egy csomó olyat ami nem is jó nekem.
Bossok idegesítőek. Irányítás érdekes, mintha delay is lenne és nincs megszakítás.
Szenvedek még vele egy kicsit, de ha ez fokozódik biztos abba hagyom. -
Roland861010
veterán
válasz
markknight #195784 üzenetére
Úgy más.
-
nincsnév007
addikt
pendriveról hallgatót zenébe miért nem lehet beletekerni? ps4en lehetett.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
republic666 #195787 üzenetére
Tuti nem az Extra-val keverted össze?
Premium-ra ~47K-t találtam legkedvezőbb ajánlatot azon a kódszolgáltatón, ahonnan szoktam feltöltőkódokat venni. -
morfondőr
addikt
válasz
Na ilyen listákat én is találtam, de ez nem olyan, hogy amik ezek közül megvannak, azokat lehet streamelni a felhőből is? Nekem olyan kellene amiket akkor is tudok játszani, ha nincs meg semmilyen formában (mint ahogy a game pass-en). Ha ez a lista olyan, akkor örülök, mert elég sok cím van rajta!
-
F-ECT$
titán
válasz
Prémium 27e? Hogy jött ki ilyen olcsón?
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Nincs PS5 konzolom, viszont terveznék venni egy Portalt, mivel látom hogy felhő alapú streamelés most került bele. Gyerekek miatt a nagyképernyőn nem szívesen játszok, mert persze minden érdekli őket és hát azok a játékok amik engem érdekelnek nem biztos, hogy az ő szemüknek valók. Ez miatt pár éve Nintendo Switch-ezek, de szívesen bepótolnám az elmaradt játékokat más platformon is. Ezzel kapcsolatban szeretnék két kérdést feltenni:
1: Mennyire működik jól itthon ez a szolgáltatás, mennyire játszhatóak cloud streaming-el a játékok (lag, képminőség, stabilitás, várakozási idő stb.) Itthon 1000-es Telekom optika van.
2: Jól értem, hogy ha van premium plus előfizetésem, akkor jópár játékkal játszhatok ezen keresztül anélkül, hogy azok meglennének a fiókomon? Van erről egy pontos lista hogy mik érhetők így el itthonról?
Persze bármi tapasztalatot szívesen veszek ezzel kapcsolatban és előre is köszönöm a válaszokat! -
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #195780 üzenetére
Nem csavarom ki az összeset, valahol pont elég nekem a main story.
-
Bad Pritt
félisten
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Roland861010 #195780 üzenetére
Szerintem ha nem élvezné akkor nem vinné végig, legalábbis én így vagyok egy játékkal. Ha nem élvezem, nem köt le akkor mi értelme?
-
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #195776 üzenetére
Csak azokat amiket megveszek
De idén talán az Shadows volt az első új megjelenés amiért fizettem és végigjátszottam.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
ldave #195767 üzenetére
Ezek közül ami számomra érthetetlen, az a két Resistance, hiszen még fél éve sincsenek a kínálatban, máris dobják őket. Engem annyira nem zavar, mert amúgy megvan lemezen az összes és már végigment mindegyik.
Az Infamous, meg aki elég gyors volt, az be tudta húzni állandóra, amíg volt PS Plus Collection PS5-ön (az a 20 játékos különszekció).@negyven2 #195770:
Aham, persze. Attól félek én is...
Mióta várok/várunk már egy új Resistance részt, vagy legalább az eredeti trilógia felújítását, Sony kb. le se szarja ezt a szériát (mint ahogy a Killzone-t sem), mintha már nem létezne a portfóliójukban. Pedig van nekik házon belül egy csapatuk, akik kiváló felújításokat tudtak összerakni. Igazán adhatnak nekik egy kis munkát.(amit úgy hívnak, hogy BluePoint Games) -
Zsolty20
senior tag
válasz
Roland861010 #195776 üzenetére
Nem az a lényeg egy játéknak ha megjelenik, hogy végig játszd?
-
Roland861010
veterán
válasz
Minden játékot végigjátszol ami megjelenik?
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Valaki kipróbálta esetleg az új Indiana Jonest, vagy a Forza-t PS5 pro-n?
Ha igen, hogy futnak?
Ezért a két játékért, már lehet, hogy elgondolkoznék a váltáson... -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Maxence Cazorla szolgáltatta a mocapet Gustave karakteréhez, Charlie Cox pedig a hangját.
-
markknight
veterán
Jól látom, hogy az Expedition 33-ból a férfi főszereplő úgy néz ki mint Robert Pattinson? Most kezdtem a játékot, feltüntetve nem láttam sehol a nevét.
-
_drk
addikt
Ebből legalább nem fog hiányozni semmi. Előző hónapokban több cím is kikerült amire még lehet ránéztem volna.
-
vm93hun
aktív tag
Last Chance to Play (május 20.):
Grand Theft Auto V (PS5, PS4)
MotoGP 24 (PS5, PS4)
The Sims 4: Island Living (PS4)
Resistance: Fall of Man (PSNow)
Resistance 2 (PSNow)
Walkabout Mini Golf (PS5)
Synth Riders (PSVR2)
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord (PSVR2)
Before Your Eyes (PSVR2)
The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR2)
The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution (PSVR2)
LEGO Marvel Super Heroes 2 (PS4)
Stranded: Alien Dawn (PS5, PS4)
The LEGO Movie 2 Videogame (PS5)
Ghostrunner (PS5, PS4)
Payday 2: Crimewave Edition (PS4)
Bloodstained: Ritual of the Night (PS4)
Journey to the Savage Planet (PS5, PS4)
Portal Knights (PS4)
Enter the Gungeon (PS4)
Batman: Arkham Knight (PS4)
inFAMOUS: Second Son (PS4) -
Roland861010
veterán
Na 41 óra alatt végig vittem a Ghost of Tshusimat hát na.
A vége mindent vitt.Nem rossz játék de az a sok félperces vagy perces átvezető minden felszabadult falú után elég unalmas.
A kiszabadított földművesek is csak 3 mondatot ismételtek.Aki szereti ezt a korszakot és a szamuráj vonalat annak kötelező.
-
PTM
aktív tag
válasz
nincsnév007 #195762 üzenetére
Nekem abban a témázhatóság tetszett. Nem vagyok különösebb Horizon fan, de a Zero Dawn témát beállítottam, annyira hangulatos volt.
-
krx21
nagyúr
válasz
nincsnév007 #195760 üzenetére
Az tény, hogy testre szabhatóság nem túl sok van...
-
nincsnév007
addikt
én annak is örülnék ha minden hol látni lehetne az üdvözlő képernyős élő háttérképet, mert a játék hátterek már kicsit unalmasak
-
zojjektum
senior tag
válasz
markknight #195754 üzenetére
A következő emelésnél megérkezik a boot animáció is. Mindent nem lőhetnek el egyszerre.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ingyenes, de legalább szar. Tipik Sony sajnos.
-
Norbii87
csendes tag
válasz
Pedig pont az animáció volt itt a lényeg.
Az 1-2 esetében, de főleg az PS1-nek ha meghallom eskü libabőrös leszek a mai napig. Egyből a hosszú éjszakák jutnak eszembe mikor kikölcsönöztem a gépet és nyomtam ájulásig.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Szerintem is csúnya így, ki is kapcsoltam. Nosztalgia miatt a régebbi boot animációkat meghallgattam, jó volt, de gyorsan vissza is állítottam, azóta sem hiányoznak ezek.
-
markknight
veterán
Megjött a frissítés. Ahogy gondolni lehetett startup animáció nincs csak ezek a béna hátterek. Most komolyan, mi az istent idéz meg egy ps1.png a képernyő tetejére befosva?
Hát konkrétan még a játék hátterét is kitakarja.. https://ibb.co/RGp7HbLR -
Wesder
titán
válasz
Roland861010 #195752 üzenetére
Nem volt vele munka, hisz màr 4 éve elkészült.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #195750 üzenetére
An uncompressed 1024x1024 RGBA texture would be around 4 MB
An uncompressed 4096x4096 RGBA texture would be approximately 64 MB
Talán ez segít.
-
Wesder
titán
válasz
Roland861010 #195745 üzenetére
Az, de minek?
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195742 üzenetére
Ott van még a Mojang, akik birtokában van ez a tudás. De pl. a Grounded esetében sincs közvetlen Cross-Progression, csak Cross Play. A Playground Games annyit írt erről (Steam esetében), hogy túl sok munkával járna nekik ezt megoldani, ami főleg verzió különbségek miatt van.
A SoT esetében bár teljesnek tűnik a Cross-Progression, de ott is vannak apró különbségek (pl. az Xbox-n elért Achi-kat nem mindegyikét kapod meg PS5-ön Trophy-ként, és emiatt azoknak a követelményeit újra kell csinálni, hogy megkapd). Illetve vannak olyan kozmetikai dolgok amik nem ennek át. Ezek esetében a Rare azt mondja, hogy azért mert ezek platformspecifikus dolgok, de valójában ezek inkább azok amik "kvázi DLC-ként" működnek.
Vagyis ahogy elnézem, tényleg az van, hogy nem minden esetben egységes az MS cross-platform politikája, mert e az adott stúdiónak is támogatni kell.
SoT esetében pl. szinte minden elért progress-ed megnézhető a weboldalukon is... Forza Horizon esetében maximum a feltöltött fényképek és az Achi progress ami megnézhető, semmi más (vagyis nincs rendszerük rá, nem csináltak ilyet egyik részhez se).
TL;DR: vagyis valószínűleg azért nincs mert a Playground nem csinálta, csinálja meg normálisan ezt. -
pzstm
titán
válasz
markknight #195725 üzenetére
Mar megkaptad a frissitest? Nalam meg nem ert ide
-
PTM
aktív tag
Chicken Police - Paint it RED!
Magyar fejlesztésű point and click csirkenoir, zseniálisan, rettentő stílusosan kivitelezve. Az egész dizájn, ahogy megírták, a karakterek, a szinkron, a humora a mindenféle kikacsintásokkal is mind nagyon teszett, csak úgy áradt belőle a hangulat! Ajánlom mindenkinek, aki a hasonló, kisebb játékokra is nyitott.
Én 14 óra alatt játszottam végig, de kimerítettem és meghallgattam a párbeszédeket, némelyiket többször. Még 4 óra volt guide-dal begyűjteni a hiányzó dolgokat a platinához. (Itt elbénáztam, ehhez 2 óra is elég lett volna.)
Kapcsolódó podcast, illetve interjú a készítőkkel, kifejezetten érdekes és jó hallgatni:
Checkpoint 6x20: Chicken Police -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #195738 üzenetére
Nem is keresem őket, mert nem érdekel.
Ellenben a FH5 kapcsán nem ez az első alkalom, ahol felmerül a cross save hiánya, szóval szép terelés volt ez az új játékosokat céloznak bullshit, amit ráadásul pont a MS cáfol meg neked, hisz a Sea of Thieves pl. teljes cross save támogatással rendelkezik.
-
negyven2
veterán
válasz
markknight #195732 üzenetére
Amúgy nem mentegetésként írom ezt, de pl. a Steam-es kiadás esetében sincs valamiért cross progress (FH4-ben sem volt).
-
plejik
addikt
válasz
Az jó . Amúgy boxon toltam csak eladtam már vagy háromnegyed éve . Csak a Forza miatt tartottam. Sebaj jó lesz az elejétől is. Ez legyen a legkevesebb.
-
Wesder
titán
válasz
Új jàtékosokat céloz ez a port, őket ez a "probléma" nem érinti.
-
ldave
félisten
Megjelenése óta először akciós a FF XVI szezon pass:
-
Elderath
addikt
Csodálatosak az expedition reviewk és nagyon örülök hogy a story is olyan jó lett, mint amire számítottam. Holnap belekezdünk
-
Végére értem az Atomfall-nak,
is.kétféle befejezéssel
Max közepes játéknak mondanám. Eleinte azt sem tudtam, hogy mi van, a javasolt beállításokkal még iránytű sem volt. Azt bekapcsolva már könnyebb volt elnavigálni ahová kell.Mindenki azt
, szóval elég hosszasan is el lehet vele játszani, de nekem elég volt belőle ez aígérte, hogy kijuttat, ha őt követjük is.tíz óra -
krx21
nagyúr
FORZA Horizon tölthető…
-
pzstm
titán
válasz
markknight #195718 üzenetére
Mar mindennek IS lehet orulni aremelesek utan. Csak mukodik igy is ez a dolog
-
Wesder
titán
New PS5 system software update sees the return of nostalgic UI options, plus the new Audio Focus feature. Learn more:
-
markknight
veterán
Kis info a Jojo fanoknak: Fairouz Ai lesz a főszereplő japán hangja a Yoteiben: https://x.com/PlayStation_jp/status/1915021587461574940
Jolyne a Stone Oceanból.
-
Bazsi1987
őstag
Got-ba lesz magyar felirat lehet tudni már valamit?
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #195667 üzenetére
Pont emiatt vettem meg lemezen.
Bár ez maradni fog nálam az hótziher már most.
Witcher 3 sikerült a legnehezebb fokozaton (nem első végigjátszásra), a Got-ot is a negyedétől a legnehezebben játszottam már, a Tlou is sikerült a legnehezebben (ez sem első végigjátszásra, és mindkét rész viszont) és megvolt a Crash trilogy első része ami a legfontosabb szerintem.
De nem úgy tűnik, hogy bármit is számítanának, max esetleg a kitartást. Az elején kb minden játékban tök analfabéta vagyok, ez meglátszik itt is. -
pzstm
titán
Forza Horizon 5 on PlayStation consoles is superb - the standard PS5 is a mirror image of Series X, while Pro pushes further with an enhanced 60fps performance mode:
youtu.be/82ceExNpBQA -
-
pzstm
titán
80 EUR lesz ez is alaparon ha jol latom…
The standard edition of Ghost of Yōtei will be $69.99 USD / £69.99 / €79.99 / ¥8,980 MSRP and will be available at retail or at PlayStation Store.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest