Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Pl. ők voltak az egyetlenek, akik DV támogatást is megvették a QD-OLED panelekhez.
A mozgásinterpolációjuk is a legjobb a piacon. A panelek meg nagyon jók benne, csak a kalibrálás nagyon hiányzik.
Out of the box egy LG közel tökéletes.Viszont a garanciával, amit le tud művelni a Sony, legyen az tv vagy projektor. Arról még jót nem hallottam.
Főleg úgy, hogy 1.5x szorzó az árukon... -
Farkassacred
őstag
Most Wanted máig a legjobban összerakott autós játék, mindenféle skin meg egyéb marhaságok nélkül érdekes jól müködött még a dolog anno.

Ha autós vezetési élmény kell, akkor irány az aszfalt.
Árkád vonalon az Nfs Most Wanted és az Underground széria voltak a legjobbak. Ez a Forza nekem csilli-villi nagyon egy kevésbé árkád élménnyel mellette.. -
Mezcal
addikt
Megengedem, ha te is megengeded, hogy az NFS 2003-ban volt utoljára jó hisztin jót nevessek. Sosem voltam NFS fan, van több olyan része, amit utálok, de az előző két rész nagyon jó volt, az Unbounddal rendszeresen játszom, és az FH5-ös csalódás után még többet játszom vele, főleg online. Nem mondom, hogy ez a legjobb arcade verseny, de nekem sokkal jobb, mint az FH5, mégpedig azért, mert szórakoztató.
-
MunezXBK
nagyúr
Ha már nagy autókázásokban vagyunk, Rennsportot vette valaki?
-
lmno
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na nekem meg pont az volt olyan, hogy valami trial vagy demoból fél órát se bírtam, annyira gyenge volt számomra a Horizonhoz képest, már az irányítása is pocsék volt. De ettől még más játsszon vele felőlem.
-
Mezcal
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
NFS után az FH5 fapados optikai tuningja valóban zavaró, de nekem sokal nagyobb probléma, hogy a játék maga nem elég szórakoztató. Nagy térkép, tele mindennel, de már nincs kedvem az újabb, ismétlődő feladatokhoz. A fesztiválozás meg alapból sem tetszik, szal nekem ez volt az első és utolsó FH kalandom, pedig az új rész japán helyszíne még tetszene is, de ezek után már nem merek belevágni. Ja és én teljes áron vettem, mert hittam azoknak, aki szerint ez a legjobb árcade autóverseny. Hát nem az.

-
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ja értem, hát játszottam az előző demoval, ez is kijön csak minek, minden ugyan az, csak most átlehet váltani a szamurájt ninja módba, kb ennyi az újítás! Imádtam a NioH első részét, de már a második sem volt akkora durranás sajnos...gondolkoztam, hogy ez legyen vagy a Code Vein 2, inkább utóbbit választottam, mert több újítást láttam abban a videók alapján
-
axlfsi
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Kevésnek mondtam volna (de nyilván leginkább a Pro-hoz mérten, figyelembe véve, hogy az mennyivel ad többet (ami ugyebár nem túl sok...)).
OKé, igen, elfogadom, valóban 5 éves gépek ezek... van, amelyik ment is 5x365 napot, van amelyik meg összesen egy hónapot, mint az enyém (kár, hogy nincs benne km óra
)
... kicsit sajnálnám eladni. Lehet nem is fogom...#210854F-ECT$ aye, értem én, ... jogos végülis
(nincs is túl sok eladó, azt is meg kell hagyni, ... én legalábbis többre számítottam volna) -
-
Mezcal
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Na ennyit nem ér az FH, már az 5-öt is megbántam. Maradhatott volna Xboxon.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Igen: [link]
-
Szoke1982
senior tag
-
polonic
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Ilyen még nem volt.
-
GhostVector
junior tag
Valaki találkozott már ilyennel?
Bekapcsoltam a PS5-öt.
A főmenüben tudtam lépkedni. Viszont akármelyik játékot indítottam nem működött a Joy, csak a PS gomb. Semmi más nem. Vagy 6x újraindítottam és most úgy tűnik jó. -
itldj
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
A tegnapiak alapján a Fable még jobban várós lett. ( Bár az alapján amit mutattak, én kétlem az idei megjelenést.)
A k*cs*g*s játék is jónak tűnik, bár nem tudom család mellett hogy oldjuk meg, hogy négyen ráérjünk a haverokkal.
Nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy idén nem lesz GTA.
-
ribizly
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Semmiképpen.

De valamikor ki kell adniuk és mivel úgyis a Game Pass-ra alapozzák a dolgaikat, így nekik aztán mindegy, hogy meddig nem játszanak vele az emberek a platformon, csak a statisztika torzul.
Be fog az is pörögni akármikor adják ki, mert ha csak annyira lesz jó, mint amit eddig láttunk belőle és hozza az első rész hangulatát, akkor nagy bajok nem lesznek. -
morfondőr
addikt
Ez a Fable alég jónak tűnik, de biztos, hogy jó ötlet a GTA 6-al együtt megjelentetni?
-
-
axlfsi
veterán
Srácok! Azt jól látom, hogy egy lemezes, fat gép (már nem garis, habár alig használt, de ezt nyilván nehéz prezentálni), max olyan 130-150k (se) a használt piacon?

-
balintka
addikt
Az irányítása sokszor valóban katasztrófa volt, főleg a kövek húzkodása. Én videós segédlettel platináztam, az efféle logikai feladványok sok esetben nem mennek nekem, a rejtett kincseket sok esetben észre se vettem volna még a TV-n nézve sem. Azt hiszem, én is ennyiért vettem meg.
-
PTM
senior tag
Lara Croft GO
Ez egy kiváló, körökre osztott, ötletes és változatos logikai játék, ami a korai Tomb Raiderek hangulatát is teljesen visszahozza. Anno még telefonon játszottam végig, de megvettem 750 forintért PS-re is, és nem régen platináztam. Viszonylag lassan haladtam, mert a megoldások nagyját közben elfelejtettem, újra ki kellett találni őket. Nagyképernyőn a gyűjtenivalókat jobban kiszúrtam, cserébe most a kontrolleres irányítás volt az, ami többször megviccelt.
Én ezt akcióban nagyon ajánlom, egy pár órás kis gyöngyszem. A Hitman GO a "testvérjátéka", de az nekem nincs meg. Lehet, hogy akciósan megveszem majd és kipróbálom azt is.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Imre9211
üzenetére
én is csak egy dlc-nek érzem, legalább változtatnák egy kicsit a hudon, pl map. annyira japán kedvelő se vagyok de bízok benne hogy ebből azért ki hozzák azt a japán fillinget, neon csövek, drift. de hát forza horizon 1 óta imádom a sorozatot, és engem azzal vesznek meg legjobban hogy ebben a játékban a legjobb érzés csak autózni a semmiben. mondták még nem láttunk mindent hát kíváncsi leszek.
pénztárcát készíteni xbox áruházban ennyibe kerül
-
Imre9211
aktív tag
Hát én komolyan mondom jobban örültem volna egy izgis újragondolt NFS-nek(az unbound mondjuk egy katasztrófa volt de akkor is)
Ezzel a Forzával nem voltam kibékülve. Az 5ben is teleb@szva a map idétlenebbnél idétlenebb eventekkel, a fesztiválozós gagyi cirkusszal egyetemben ott is mindenféle bazári hülyeséggel stb. Kezdésnek 6millió kocsi de minek, bizonyos versenyeken v helyszíneken muszáj útvonal jelölőt használni mer kirepülsz az univerzumból is, és a többi, és a többi.
Ja, , meg szép külcsín, és hardcore dögunalom....Mind1 hát van akinek ez jön be. Ha csak egy másik lokációban játszodő 5 lesz én biztos kihagyom. Márpedig sanszos.
-
james001
veterán
Store-n is fenn van már amúgy.
Szerintem ősszel tuti kijön.
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mostani allas szerint igen.
-
Bad Pritt
félisten
Megjelent a minap a Last Faith-hez az Awakened Ancients-re keresztelt, meglepő módon ingyenes content pack irgalmatlan mennyiségű újdonsággal. Elég sok kritika érte a fejlesztőket, hogy elhagyták a játékot megjelenése óta, hát most alaposan rácáfoltak a kritikákra.

-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
elmondták hogy jön, later this year
-
-
Elderath
addikt
Hát ez a fable még mindig alphanak néz ki. Ez se fog idén kijönni. Nem tudom mit csináltak ezek is 7 évig. Vicc a AAA gaming
-
30z.Samu
titán
De legalább jön a Fable egyből PS-re is.
-
30z.Samu
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Őszintén szólva én nem voltam annyira elájulva a FH6 láttán. Mármint szép meg minden, de összességében kicsit Assassin’s Creed benyomásom volt. Ugyanaz mint az előző részek apróbb finomításokkal, meg más a helyszín. Kb ennyi, szerintem nem fog gondot okozni hogy megvárjam a PS megjelenést.
-
cyberkind
félisten
Elindult a Forza stream.
-
GhostVector
junior tag
válasz
itldj
üzenetére
Dede.
"A svéd Tarsier Studios-t minden bizonnyal nem kell senkinek bemutatni, hiszen nekik köszönhetjük a Little Nightmares franchise-t A csapat már korábban jelezte, hogy egy új programon dolgoznak, amelyről a tavalyi Gamescomon megtudtuk, hogy a REANIMAL címet kapta." Egy kis iromány: [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
Néztem ezt a Reanimal-t. Kicsit Inside dejavum lett coop verzióban.
-
válasz
bordi10
üzenetére
Sajnos igazad van.
Korábbi rendszerszoftver-frissítések a PS Portalhoz - Verzió: 6.0.0 A következő funkciókat adtuk hozzá a felhőalapú streamelési élmény fejlesztése érdekében. Mostantól a következőket is teheted: Játszhatsz felhőalapú streameléssel bizonyos PS5-játékokkal, amelyeket hozzáadtál a játéktáradhoz a PlayStation Store-ból.Nekem valahogy az maradt meg, hogy minden digitalis megy, de sajnos nem.

Köszönöm a kiigazítást, GhostVector eredeti válasza helyes (meg persze a tiéd), az enyémet kihúzom.

kresz2: a DS2-t pont nem látom, de már nem merek nyilatkozni, nehogy megint hülyeséget mondjak, jobban meg kell nézem (mobilon nehézkes...)
-
Szoke1982
senior tag
Március 12
-
bordi10
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ez nagyon nincs így!
Csak azok a game-k streamelhetőek, amik ezen a hivatalos listában megtalálhatóak! A játékok listája folyamatosan bővül, de NEM az összes cím, hiáb vennéd digitálisan.
[link]
Pár példa, amiket nem lehet jelenleg Portalon straemelni: FC26, Gran Turismo7, DiabloIV -
kresz2
aktív tag
Köszönöm a választ mindenkinek.
Akkor így már elvileg a death stranding 2 is megy ps5 nélkül. -
válasz
kresz2
üzenetére
Mostmár mindegyik, ami digitálisan lett megvásárolva
Premium Plus előfizetéssel (!)The latest major PlayStation Portal update (around late 2025) brought significant cloud streaming enhancements, allowing users to stream their owned digital PS5 games directly from the cloud with a PS Plus Premium subscription, reducing reliance on a physical PS5, alongside a revamped UI with a new top row for recent games and improved stability. To update, swipe left from the top-right screen for the Quick Menu, go to Settings > System > System Software, and select Update System Software. -
kresz2
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Főleg úgy, hogy 1.5x szorzó az árukon...

A PMR dettó.

)
(nincs is túl sok eladó, azt is meg kell hagyni, ... én legalábbis többre számítottam volna)

Premium Plus előfizetéssel (!)
Kendek
RangerFox