Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wlac
Ármester
Köszi! Valamiért a breaking körül akart az agyam egy megoldást. Mondjuk van még hova fejlődnie ennek az AI fordításnak….
-
ldave
félisten
Pragmata preload 34GB-ot mutat nekem. Gondolom jön majd rá day1 patch is.
-
sirarcheer
senior tag
-
Szoke1982
senior tag

-
3L1T3
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Tévedsz, volt olyan játék aminél Sándor Csaba közbenjárása kellett.
-
3L1T3
addikt
FANTASZTIKUS HÍREM VAN! PlayStation jelezte, hogy a feliratot nem befolyásolja az, hogy nincs itthoni iroda. Ezt eddig is a csehek végezték! Wolverine felirattal? Simán lehet! :)
-
Beretvás
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Bocsi rosszul fogalmaztam meg. Természetesen nem rád értettem
-
undercover
őstag
Van most eneba-ra valamilyen kedvezmény kód?
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Te minek örülnél? Tudnál pár példát mondani?
-
james001
veterán
válasz
BBenceTM
üzenetére
Motorfest tök jó,úgyis régóta gondolkozom már rajta,de Ubi játékért úgyse akarok kiadni pénzt,jó lesz rápróbálni ingyé
(igen tudom a plus sincs ingyé,de így jobb érzés kipróbálni mintha Ubi-nak adnám a zsebébe a pénzt közvetlenül
)
Squirrel with a Gun meg nagy hülyeség,kb mint a Goat Simulator
-
BBenceTM
tag
PlayStation Plus Game Catalog for April
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog
The Crew Motorfest | PS5, PS4
Horizon Zero Dawn Remastered | PS5, PS4
Football Manager 26 Console | PS5
Warriors: Abyss | PS5, PS4
Squirrel with a Gun | PS5
The Casting of Frank Stone | PS5
Monster Train | PS5PlayStation Plus Premium | Classic Games
Wild Arms 4 | PS5, PS4
-
PROHARDVER!
Elég a totál off-ból, privátból stb.- intézzétek az off topikban vagy privátban. Köszönjük.
-
markknight
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
Én személy szerint örülök, hogy vannak ilyen statisztikák, mert nagy általánosságban mindig csak azt olvasom, hogy miként lehetne nyerészkedni meg fillérekkből vásárolni AAA címet, esetleg előfizetéssel. Itt az ellenpólus, olyan személytől aki falja őket. Egyébként nem gondolom, hogy erre recskázna, a gaming egy elég olcsó hobbi egyébként. Ha visszanéznénk, hogy mi mennyi címet vettünk, játszottunk, lehet nem lenne sokkal kevesebb 10-15 évre visszamenőleg.
-
lmno
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
De ez csak annak új, aki most olvas bele ebbe a fórumba. Ő hamarabb platinázta a Requiemet, minthogy én végigvittem volna egyszer, pedig ahhoz kell olyan 3-4 végigjátszás.

-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Érdekes, mert amiket itt írtál úgy, hogy nem is ismersz és felállítottál rólam egy gyakorlatilag degradáló téves képet (mondjuk mindenki magából indul ki ugye) nos abból semmi sem igaz, családom van 35 éve vagyok házas ember, felneveltem egy gyereket van egy gyönyörű 32 éves lányom, nem kevés barátom van ennek a hobbinak is köszönhetően, sportolok ezen kívül és járjuk a természetet a feleségemmel heti rendszerességgel, szóval lehet ezt így is csinálni 🤷
Azért, mert ennyi játékot vásároltam, nem jelenti azt, hogy minden nap kizárólag ezzel foglalkozom, és napi 10 órát csak a tévé előtt ülök, amúgy pedig már ezt is leírtam 8 éve nyugdíjas vagyok, tehát időm lenne rá, és van amikor ezt ki is használom , de nem ez a fő elfoglaltságom, de áldozok azért erre is időt 😂 -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mondjuk imho, ez tényleg már függőség a te esetedben, no offense. Ez túlmutat a van hobbim, szeretek játszani dolgon azért. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az életed egy virtuális világban éled, szinte kizárólag, és jelentősen korlátozza a valós kapcsolódásaidat az életben - család, barátok, egyéb szabadidő tevékenységek. Szerintem erre 10-ből 10 pszichológus azt mondaná, hogy nem oké. Abuse.
De ne aggódj, shit happens.
-
-
válasz
Beretvás
üzenetére
Miért is? 15 év alatt ennyit vettem és játszottam velük, van aki cigire többet költ vagy piára a drogokról és egyéb káros dolgokról már ne is beszéljünk, akkor azokra mit mondanál? De ezzel az erővel, akkor minden embernek orvos javallott, mert mindenkinek van valami hobbija agymenése, amire nem kevés pénzeket költenek, tudnék mesélni, de ez a topik nem az!
Ja és nem 1200, mert ebben a magyar accountomon lévő játékok még nincsenek benne, ami további 500+
-
AxBattler
félisten
Nem értem, miért kell a másik vásárlási szokásain ennyit pörögni.
Biztos vagyok benne, hogy meg lehet spórolni pár ezrest, de mikor accot nyitottam, ott már volt lehetőség magyar nyelve, persze hogy azt választottam: apróról -15%-os wallet feltöltőkártya vásárolható, ezt a szezonális akciókkal kombinálva szvsz teljesen jól ki lehet jönni. Annyira nem vagyok nagy vásárló, hogy megérje a US store-os különbség.
-
Beretvás
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
1200 játéknál már orvos kellene lásson..
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Bocsánat, de amúgy én kezdtem el az egészet egy ember értetlenkedésére reagálva, nem akartam ebből ekkora vihart kavarni, elnézést

És,hogy nagyjából képben legyél, ha esetleg nem olvastál vissza, itt arról volt szó, hogy az USA-n főleg régebben, amikor még híre hamva sem volt az enebanak, sem pedig más ilyen kódokkal foglalkozó oldalaknak, nos sokkal jobban megérte játékot vásárolni az USA storen az Amazonon vásárolt kóddal, tehát ez is egy jó alternatíva volt akkoriban, és én például éltem is ezzel, és ezáltal igen sokat spóroltam! Az, hogy most mi van, persze érdekel, mert most is vásárolok nem kevés játékot, de számomra még mindig olcsóbb és jobb megoldás ez ( Amazonon Prémium tagságom van további kedvezmények miatt) de természetesen az Eneban is vannak jó lehetőségek most már, amivel én is szoktam élni...tehát szerintem nem kell ebből akkora dolgot kerekiteni, de főleg nem egymás torkának ugrani
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Köszi szépen jó jegyeim voltak matekból, az a baj, hogy te viszont nem tudsz szöveget értelmezni. USD feltöltőt névértéken tudsz venni amazonon, ellenben magyar feltöltőt bőven ára alatt enebáról (ugye én erről az esetről írtam), így összeségében nagyjából ugyanott vagy, és nem kell másik accountot csinálnod...stb. A szenvedés szón meg nem kell ennyit rugózni, amúgy el sem tudod képzelni mennyi embernek problémát okoz alapvető informatikai művelet, attól függetlenül, hogy naponta ebben él, mert vagy a munkájához vagy a hobbijához szükséges.
-
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ez az egyik a másik, hogy a legtöbb esetben 5-6K-t spóroltam 1db játékon vagy még többet, és valóban fillér baszó vagyok ja, mivel az elmúlt 15 évben elköltöttem erre a hobbira egy kisebb lakás árát...viszont egy jó autó árát megspóroltam a "fillér baszásommal"🤔 Persze most bele lehet menni, ha egyáltalán nem vettem volna az elmúlt években játékokat, akkor most mennyi pénzem lenne ugye, nos kb keresztbe sz*rom ezt a részét, mert ez a hobbim és imádom, és nem érdekel egyáltalán+hála istennek megengedhetem magamnak ezt a "luxust"...és igen ha már annyira spórolni akartam volna, nos akkor lemezes játékokat vettem volna, én sem vagyok hülye gyerek, hogy ezt ne tudjam😳
Beretvás-Amazonon az elmúlt 25 évben, mert kb azóta használom SOHA, nem volt hibás vagy bármiféle egyéb gondom a feltöltő kártyával, és de tudsz fizetni már magyar kártyával is, nem mindennel, de nekem például az Amex kártyát simán elfogadja, ja és a magyar nyelv is a legtöbb USA storen vásárolt játéknál benne van🤷
Aztán tényleg befejeztem, mindenki úgy és ott vásárol ahol neki a kegjobb
-
TCr
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ezt el is felejtettem leírni, hogy UK store-on olcsóbban vásárolok bankkártyával, mintha HU store-on tenném.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem tudom milyen jegyeid voltak matekból, de megéri. Jelenleg 50+ forint különbség van az EUR és USD között, az 70 dolláros játéknál 3500 forint. Ráadásul a tróger magyar store még az EUR árnál is magasabban árulja a játékot, theát még több a különbözet.
Aki azon virnyákol, hogy macerás a két account, az biztos nem használ mobiltelefont sem, mert ott meg 20 applikáció van, 16 jelszóval, meg konzolon sem játszik, mert meghaladja a digitális képességeit az, hogy három gombot megnyomjon a kontrolleren, ami a belépésig tart.
-
ldave
félisten
Szintén, egyszer volt hogy valami régi, talán akkori Meastro kártyám nem műkdött egy idő után, akkor cseréltem Visa-ra és azzal megint ment.
Mindenesetre a fő probléma, hogy nem lehet mozgatni fiókot régiók között. Elhiszem, hogy valamikor régen ez tech vagy jogi oldalról probléma volt, amivel nem érte meg nekik foglalkozni, de manapság ez már egy nevetséges limitáció, ami megnehezíti ezt a részét a digitális PS létnek.
-
BBenceTM
tag
PS Plus Extra: we reveal the flagship titles of the April 2026 selection [Dealabs / billbil-kun]
Horizon Zero Dawn Remastered
The Crew Motorfest
Football Manager 26 Console -
Beretvás
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Mert ugye amazonon vásárolt psn feltöltő még az életben nem volt halis,hibás,lejárt,nemműködő.
pontosan akkora szopás az is mint eneba, ha már mindenáron spórolni akar az ember. Cserélbe azon a fiokon nem is tudsz magyar kártyával fizetni csak feltöltőzni.. tuti deal tényleg.
Aki igazán spórolni akar az lemezesen veszi az AAA címeket és továbbadja. Az a 2-3000 forint a fillérb@szás kategória.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
fausto
üzenetére
De értsd már meg, hogy itt az emberek nagyon nagy részének magyar accountja van, sokan eleve megosztással használják, azoknak nem jó, ha több accountot használnak. És mint a fentebbi példám mutatja nem is éri meg jobban jelenleg, az meg hogy 10 éve megérte az irreleváns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Battlefield 6
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Gurulunk, WAZE?!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

)
nem unod még? Gondolom senkit nem érdekel a dolog rajtad kívül
Kendek
RangerFox