- Analóg fényképezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Delta dps -460-db-2 a hp466610-01 vagy ahhoz hasonló táp?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
MrZenan
üzenetére
Milyen játékokkal játszol?
Inkább a dinamikusabb V-karaktert (dübörgő basszus, élesebb magas hangok, erős dinamika), vagy a lágyabb, természetesebb hangzást kedveled?
Mikrofon minősége mennyire szempont?
Ezeket csak azért kérdezem, hogy a számodra leginkább megfelelő fejest tudjam ajánlani
-
MrZenan
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm, ahogy néztem 50 körül mozog most az Elite, kb annyit szánnék rá!
-
MrZenan
tag
Sziasztok
Abban kérném a segítségeteket, hogy a Pulse 3D fülest, érdemes -e Elite-re cserélni? Kizárólag a hangzást vizsgálva, mekkora előrelépésre lehet számítani?
Köszönöm előre is! -
-
-
EmThor
addikt
Pulse 3d fejhallgát nem forgalmazzák, nem is tudtam hogy abbahagyták
-
_drk
addikt
Egyben nem fog elmenni. Túl sok lesz az ára, valakinek ez, valakinek esetleg az a játék kell.
Külön a gépet meghirdetni és külön-kulon a lemezeket.
Hardverapro és marketplace. De ez sok munka lesz.
Max szépen lassan megoldod neki de ez egyébként nem fogja megérni egyesével szaladgálni szerintem...Én elvinném egy ilyen dolgokkal foglalkozó boltba. Jó nagy buko lesz, de zéró munka.
Be van mindenhol egyébként ez árazva, mit mennyiért vesznek vagy nem vesznek be. Pl Fallen order valószínűleg már senkinek nem kell. -
-
ribarszki
őstag
Szaisztok! Ps5-höz milyen fejhallgatót ajánlotok? Ne kelljen vezetékkel bajlódni, legyen rajta mikrofon és ár értékben állja meg a helyét. köszönöm!
-
TBT
addikt
Sziasztok!
Egy munkatársam májusban külföldre költözik és szeretné eladni a PS5 alap gépét (minél kevesebb cuccot kelljen magával vinnie). A gép nincs feltörve, tökéletesen működik és a legutóbbi rendszerszoftver frissítés is telepítésre került.
Egy 2021-es alap PS5 gépet mennyiért lehet manapság eladni néhány lemezes (eredeti) játékkal (Ghost of Yotei, AC Shadows, Rise of the Ronin, FF7 Remake + Rebirth, Dragon Age: The Veilguard, Spider Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, God of War Ragnarök, Star Wars Jedi: Fallen Order)?Előre is köszönöm a segítségeket, javaslatokat és válaszokat!

-
-
Szoke1982
senior tag
-
Alarikman
senior tag
Ugyancsak lement mind a kettő. Valahogy mégis az Avowed volt a maradandóbb. Olyan 7-8/10.
-
Bencus88
nagyúr
Csak csodalkoztam, én is jó játéknak tartom legalábbis amiket eddig olvastam, láttam, de túl korainak érzem ezt az akciót, egy picit el is csábultam
-
Moby
veterán
Akkor beköszönnék egy harmadik véleménnyel: nekem az OW2 és az Awowed is nagyon bejött

-
Bencus88
nagyúr
Avowed máris kapott egy 25%ot. Valaki játsza itt?
-
Elderath
addikt
Sajnálom hogy ez már nem jön PCre, de legalább épp időben jött a pisser 2.0. Ehhez az effektorgiához kifejezetten jó lesz
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk arról a játékról egyáltalán milyen infó kell?
Ott a Returnal. -
LÁZ
addikt
válasz
semetka
üzenetére
én használom töltésre, viszont a töltési időt nem nézem, mert egy végtelen hosszú kábellel használom, igy töltés közben is tudok kattintani, viszont kb minden esetben feltölti használat közben a kontrollert.
kód ügyben meg hivjad őket, de ha esetleg vhol be vagy jelentkezve, akkor jobban jársz, ha beállitod a 2 lépcsőst pl a google autentikátorra, és akkor mindig megkapod a kódot
-
semetka
őstag
Használja valaki az elöl lévő usb-c portot töltésre? Ugyanannyi a töltési idő?
Illetve ha nem jön sms kód accountba belépésnél akkor hívhatom az ügyfélszolgálatot? (sajna nincs meg a 10 biztonsági kód) -
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ja, de akcióban szinte olcsóbb szokott lenni a játék, mint egy havi PS+
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Yep.
-
RolEnD_
tag
Elvileg kiszivárgott az egyik áprilisi PS Plus cím. billbil-kun szerint a Lords of the Fallen lesz az.
-
l.skywalker
titán
Lassan jönnek az első morzsák a Saros-ról? link
-
cyberkind
félisten
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ha az extrém problémás eseteknél se érezte a jogalkotás magáénak a lépést, akkor ez ellen, ami egy kis semmiség a múltbéli ügyekhez képest, miért is változna majd pont most? Réges-rég börivel és ugyanolyan szankciókkal kéne ezt is kezelni, mint minden más életbéli szitut, ettől nagyon messze vagyunk.
-
válasz
pzstm
üzenetére
Amúgy EU-ben lehet egyáltalán ilyet? Nem tiltja ezt valami jogszabály?
Közben ezt találtam:
Directive (EU) 2019/2161 on the better enforcement and modernisation of Union consumer protection rules put forward the first initiative towards specific EU regulation of personalised pricing. Companies that engage in such a practice are required to disclose to consumers that the price is personalised on the basis of automated decision-making.
Ez alapján lehet ilyet, de erről tájékoztatni kell a felhasználót, hogy amit ő lát ár, az személyes ajánlat. -
Farkassacred
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Abból úgy már nem biztos, hogy kérnék.
Csípem ezt a mostani Sony tévémet is, kíváncsi leszek ő vagy az lg bírja majd tovább.
Amúgy volt már technikailag bőven probléma a Sony tévékkel idehaza is, úgy hogy pedig csak töredékét adták el az Lg-nél.
Valszeg már akkor sem érdekelte különösebben őket ez a gyártás. Úgy hogy összeségében semmiképp nem érte meg a felárat az a80k (500k), attól még hogy szép nagy név olyan trehányak ezek is mint a rosseb, sőt.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lesz Sony tévé, csak Sony Bravia ft. TCL lesz.
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Jó hát csak így hogy kapásból a lehető legdrágábbra kérdezel rá, ez olyan, mintha azt mondanám, hogy vettem egy Audit, err azt kérdeznéd hogy RS Q8-at?
65Z90B lett a választott tévé, most épp akciós és volt rá 0% THM, így már remélem teljes a kép
Ami pedig tönkrement az egy 2013-as Pana 50GT60 plazma tévé volt, nagy szerelmem
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Egy Sony a80-as tévénél xbox/ps-re jobb nem is kell szerintem, sőt még ez is drága egy Lg c szériához képest. Telken Lg tévé van, oledben mást nem vennék már.
Az otthoni a80k is max méretben (55col vs 48) és hangban jobb, mást nem vettem észre..
Ha jól hallottam se Sony, se Pana tévé nem lesz többé.
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Vágom, de ettől függetlenül elég jó tesztjeik szoktak lenni, én pont a RTINGS-t annyira nem kedvelem, hallottam ezt azt róluk is, de hát az internet már csak ilyen😂 De eleve nem szabad ezeknek bedőlni, mindenki azt vegyen ami neki megfelelő, és a pénztárcája megenged 👍
-
l.skywalker
titán
Pár dolog megmarad, de igen, szezon végén wipe van.
"Each new season will reset players' progress, meaning you'll lose your inventory, player level, and all contract and faction progression.You'll keep all cosmetics, achievements, and codex progression"
Marathon seasons, explained -
válasz
ldave
üzenetére
Nem ezért kérdeztem, de oké, nekem sincs másfél misim tévére, de ha lenne sem vennék
Akkor amit vettél tök mindegy mi az, használd egészséggel...Amúgy amit beraktál listát, hát valóban meglepő, mert az összes A80-as Sony legfeljebb egy jó alsó közép kategória, az A95 volt a felső liga, az új Braviák meg enyhén fogalmazva is sz*rok, egy LG G szériához viszonyítva...nem lehet, hogy a lista a közép kategóriás tévéket célozta meg, mert a What Hi-Fi különböző kategóriákban szokott tesztelni!
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem tudok erre neked válasz adni, de ha megnézed az 1970-es évek óta létező What Hi-Fi magazin utóbbi években kinek adta a legjobb tv díjat, akkor lehet meglepődsz:

Szóval a durva felárért kap is extra minsőget az ember. Persze, ezek olyanok, amik műsszerrel mérve, zsűri előtt jönnek ki, de hát van akinek ez is számít.
Részemről több offot nem szeretnék már erre, biztos lehet találni valahol komolyabb okfejtést, hogy miért drágább egy Sony vagy Pana tévé az aktuális LG-nél.
-
-
pzstm
titán

szóval így....
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Sony és Panasonic (és a többiek) az LG-től és a Samsung-tól veszi az OLED paneleket, szóval már csak emiatt is van egy felár, hisz így már egyszer legalább gazdát cserélt ez a része a tévének. És akkor erre jön még rá a csomó saját fejlesztés, ami aztán meghajtja a panelt.
-
-
BBenceTM
tag
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt kötelező a wipe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Analóg fényképezés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor amit vettél tök mindegy mi az, használd egészséggel...

Kendek
RangerFox