-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz
Farkassacred #200460 üzenetére
A Forbidden Westben is jól nézett ki azért az erdő.
-
pzstm
titán
According to The Verge:
Sony Group Corporation, in collaboration with The Walt Disney Company, has made the decision to rename the studio behind Spider-Man, Ratchet and Clank: Rift Apart, and Spider-Man Remastered as Marvel Insomniac. The official announcement is expected to be made sometime before the end of the year.
According to sources familiar with the situation, this is part of an ongoing strategy by Sony to focus its game output and deliver more games with wider appeal. Game developers currently working for the studio have not yet been informed about name name change, including those working on the unnanounced Ratchet & Clank game, which has since begun redevelopment as a game starring Lylla Otter. As of the release of Ratchet and Clank: Rift Apart, Sony has yet to confirm any non-Marvel project by the studio in question. -
_drk
addikt
válasz
markknight #200446 üzenetére
Mondjuk én ettől vártam legkevésbé, hogy ez jól fog kinézni.
Már a Csucsima is inkább trükkökkel nézett ki szépen, a fények és tukrozodessel leginkább.
De a sötét erdőben kb 10 évet vissza ment az időben hirtelen. -
plejik
addikt
válasz
Raysen623 #200452 üzenetére
Szép, művészi képalkotás mint a GOT -ban is, de nekem valahogy ez a karakater nem adja az érzést. És mielőtt bárki azzal jönne, hogy bajom lenne azzal, hogy női karakater nem azzal van a gondom, hanem hogy valahogy nekem nem passzol bele az elődjéhez képest. De kíváncsian várom, mert a mechanika és a játékmenet jónak ígérkezik.
-
-
Archttila
veterán
Elsősorban olyanoktól kérdezném, akik szemüveggel használják a PS VR2-t: időnként nálam is vannak szemüveges vendégek, akik ki szeretnék próbálni a headsetet. Mennyire van esély rá, hogy a szemüveg megkarcolja a VR lencséit?
-
markknight
veterán
válasz
Farkassacred #200444 üzenetére
Jó, de azért érted. Fények vagy valami.. vagy bármi ami mutatja, hogy nézzétek a Pro alatt már ilyet meg olyat tudunk (nem néztem végig csak beletekergettem, csak szemem alapján ítélem)
-
Ahoi!
újonc
A Ghost of tsushima filmmel mi a helyzet? Lesz belőle valami vagy elengedték?
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #200443 üzenetére
Az pedig epic hangulatú egy cucc, ámulatba nem sok játék ejtett eddig engem, de ez letaglóz basszus kulcs. Erre a játékra már azt mondom, hogy megnézném megfilmesítve.
Nem minden a szép és új grafika, az art is sokat számít.
Egyébként meg grafikában egyetlen játék tudott talán valami újat mutatni, az Ac Shadows, de majd a Gta 6-hoz képest az is lepkefing lesz már valszeg. -
Farkassacred
őstag
válasz
pzstm #200429 üzenetére
Nem tudom, de ha már lesz olyan jó mint a Got, akkor a first day játékok közül való nem vitás. Én pont attól félek, hogy kevesebb lesz, akár kisebb mint pl. az Ac Mirage a nagy sorozatban. A tesztekre mindenképp kíváncsi leszek, én is az alapján mérlegelek majd, hogy kell e ez az első nap nekem.
Open world játék igazán jó amúgy sem jött ki mostanában, hátha a Goy majd megtöri a csendet -
vg
addikt
válasz
Elderath #200434 üzenetére
tudod mikor szokott az lenni? amikor Bink Video formátumú átvezetők futnak, azok szoktak menni 30fps-el. azt hiszed hogy valós képkockák, de nem. gyk minden játékban van ilyen [link] még az új elden ring játékban is van ilyen cucc, akkor pl amikor elkezdődik és felpattannak a madárra
-
LÁZ
addikt
válasz
pzstm #200431 üzenetére
a kontrollert adom, és lehet, hogy egy lemezes limited edisön gépre is beneveznék, de attól tartok, hogy arra a preorder date is csak bele lesz hnyva a világba itthon, ergo még az sem lesz közölve, hogy mikor üljön a paraszt a gép elé, hanem random lesz aktiv.
abban azért reménykedek, hogy pl kv-nál lesz vmi info róla
-
Elderath
addikt
Én azt nem értem továbbra se hogy miért keverik 60 fps gameplayt 30al. Vagy legyen végig 60 vagy 30. Tök gáz amikor átvált 60 fpsről és szaggat mint a picsa, a következő felvétel meg megint 60...
Amúgy teljesen az amit vártam. Mindegyik sony folytatás ilyen ebben a genben. Valószínű day 1 lesz, de hype az nincs
-
sittes79
addikt
Akkor eddig volt egy Astro Botunk, az szep...?
Es 2025 is elment...
-
Mephike
őstag
-
30z.Samu
titán
Skacok! Most akkor lesz Black Flag Remake vagy nem? Gondolkodom a beszerzésén, most jó áron van. De ha készül a remake és meg is jelenik a közeljövőben, akkor lehet megvárom.
-
james001
veterán
Már egy ideje megvan a platina,csak jöttem dicsekedni,és most rendszereztem kicsit a képeket a gépen. PS4 és PS5 verzió is pipa,ez a screenshot a PS5 verzió.
Noob a kedvencem,úgyhogy eléggé badass lett a kép szerintem
MK11 egyébként,akinek esetleg nem esik le
-
Bad Pritt
félisten
Megint vastagon fogott a Nightdive cerkája, 11.290.- a System Shock 2 remaszter.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Szilágyi84 #200405 üzenetére
Nemrég ráakadtam a Wall World-re. Alig egy ezres volt store-ban.
Nagyon el voltam vele, kár hogy a DLC-t nem lehet PS-re megvenni.
Keress rá, hátha neked is bejön. -
S e t h
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Imre9211
aktív tag
Hát ezt komolyan mondom nem hittem el.... [link]
Vagy fél órát szenvedtem annál a k#rva kapunál, mert hát elvileg Atreus pecsétnyilai előtte mindenhol át kellett húzzanak hogy átvigyék a fagyást. Muszáj voltam megnézni a megoldást aztán persze még jobban kiégtem amikor meglàttam. Na mondom elmentek ti a bús p#csába...XD
Ez mi...XD Rohadékok
-
Petreszku
senior tag
válasz
The Mobius Machine, Lost Ruins, Salt and Sanctuary, 8 Doors, Blasphemous I-II, Ghost Song.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Moonscars, The Last faith, Grime, Hollow Knight.
-
itldj
aktív tag
válasz
nincsnév007 #200411 üzenetére
Nem, mert nem írja külön. Megveheted, de ha kikderül az alapjáték akkor buktad a dlc-t is.
-
Frod
addikt
válasz
Nincs, hiszen akkor írták volna + katalógusba általában csak az alap játék kerül.
-
raziel01
veterán
válasz
Cyberpunk? Nem. Sosem szokott benne lenni a DLC. De meg lehet venni hozzá.
Csak ha kikerül az alapjáték akkor a DLC sem fog menni később. -
Xaels
félisten
válasz
Nine Sols -ról is sok jót mondtak.
-
Beegabor81
tag
válasz
Ender Lilies, Ender Magnolia, AWAKEN-Astral Blade. Mindegyik remek metroidvania
-
vg
addikt
válasz
BBenceTM #200395 üzenetére
Banishers Ghosts of New Eden-t készer végigtoltam, szuper cucc. Másodikra keményebb volt érzemileg. Ha lenne értelme végigtoltam volna harmadjára is simán. Történetmesélős, látványos mint a fene, a karakterek és a színészek is szuperek. Nekem egyik kedvencem marad örökre.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Zau, benne van az extraba nekem jobba bejött mint a prince of persia.
talán a Tales of iron 1-2, marha jó játék -
Wesder
titán
válasz
F.I.S.T.
-
Szilágyi84
senior tag
Mandragora és Prince of Persia hasonló játékot tudtok ajánlani?
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok
Dying Light 2 kapott a megjelenés óta valamilyen új grafikai beállítást amit érdemesebb választanon PS5-ön 120 hz oled-en.Arra emlékszem mintha 3 beállítást mondtak volna anno. Most ugrom neki a játéknak.
köszi -
válasz
Fox Mulder #200399 üzenetére
Viszont a lemezmeghajtó halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest