Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
FoBCRaistlin #30086 üzenetére
Google azt mondta, hogy
Saját tömeg: altea XL 1444 (sima altea 1.350)
Ibiza: 1142
Azért 300kg az nem mindegy.(#30101) FoBCRaistlin :
Saját tömeget, lehet, hogy folyadékok nélkül adják meg a gyárak.Amúgy volt ahol 1160an vmennyi volt megadva az 1.9 ibizához, de 1142-re dobott többet.
Nézd meg forgalmiban. -
giigz
veterán
Ha már szóba került: Ez a táblázat aktuális most? [link]
Azért furcsa nekem a dolog, mert ezek szerint városban óra szerint ~70-nél még nincs semmi...
-
latyak17
tag
Erről a tipusról, motorról van valakinek infója, mennyire lehet vele menni mennyire elég a kocsihoz illetve megbízható-e. Aki nem akar linkre kattintani annak mondom : 1.8 TDCi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #30082 üzenetére
Nincs 300.000-m a rendőrök részére, teccikérteni?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bigmasterg #30080 üzenetére
Mert ez egy ibizában szedi a lábát. Az altea meg fogyjon le!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
bigmasterg #30080 üzenetére
De ez nem is 105 Ló
MunezXBK: "nincs kidobandó 3 kilóm" He?
Szerk: jaa, már értem.
Természetesen ez olyan helyen készült, ahol nem szabálytalan. -
giigz
veterán
válasz
FoBCRaistlin #30072 üzenetére
Milyen motor ez egyébként?
-
hdman
őstag
válasz
FoBCRaistlin #30066 üzenetére
Jó hosszú a 6.
Az a check engine jel mit keres ott?
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #30067 üzenetére
-
Zewa
senior tag
válasz
lorcsi #30062 üzenetére
Való igaz, sőt a B Corsának még egy picit nagyobb is mint a Stiftnek de a 260l-es méretével az sem számottevő.
Hiába a szög egyszerű konstrukció ezekben a kis, gazdaságos dízelekben 20éves korukra már nem nagyon vannak 300e km alatti példányok. Veszel egy jó kis szívódízelt ami nincs lerúgva spórolsz vele 1-2litert/100km-en.(5l vs 6,5) 1.5liter*10000/100*400= 60 000KJMF/év a megtakarításod. Mennyivel is volt drágább egy azonos állapotú, évjáratú, felszereltségű vas? 200k? több? Érdemes átgondolni.
Csorikáimnak nem volt pénzük rendes gumira.
Ronda de finom..
-
hdman
őstag
Azért ez nem gyenge:
[link](türelmetleneknek: 1:38tól )
-
lorcsi
veterán
akkor már inkább egy iylen:
szuzukit nagyon nem szeretnékszegedi tank az megoldható lenne könnyen (mázli), de a lelakottságtól jobban tartok
megnéztem 2 multiplát pár hete..és nem voltam elragadtatva tőlük
bár jül tudom, hogy absz minden feltételemnek megfelel -
Zewa
senior tag
válasz
lorcsi #30058 üzenetére
Vegyél egy ilyet és nem lesz gondod a fenntartási költségen amit megspórolsz abból meg elhiszed az asszonyt valahova.
Évi 10ezer km-re ideális.
lorcsi: A felsoroltak közül az egyetlen komoly érv ellene a 3 tankolási lehetőség Magyarországon. Viszont mivel szegedi kút közel van hozzád így gondolom tudnád látogatni azt és ha nincs CNG akkor tankolsz benzint oszt' csókolom. Teljesen biztonságos a gáz, ettől nem kell félned és csak a mélygarázsok egy részéből vagy kitiltva.Ez közel nem 600k keretről szól..
-
lorcsi
veterán
válasz
Manitou #30053 üzenetére
az még hagyján hogy az adó és az állam...de mivel nem ismerem a gázt eléggé fosok is tőle..
a multiplák alatt véig a palack..és ha leér a földre ?nem valami kellemesen bíztató dolog..
aztán a parkolás..és a tankolási helyek is elég korlátozottakplusz nagyon fura, hogy az minden amit ráírtad a bitpork által mutatottban is frankón és jó minőségben benne is van..túl szép hogy igaz legyen
-
-
lorcsi
veterán
válasz
bitpork #30048 üzenetére
ezt néztem én is és kérdeztem is rick-től..de ahogy rákerestem normálisabbak csak 800-tól kezdődtek..azt meg kissé sokallom (átíratás és a kötelező dolgok cseréje még elég zsebbenyúlós lehet
)
nem is tudom hogy találtad meg iylen gyorsan ezt a képeken egész vállalható állapotút
Tx!Zewa:
igaz a corsának nincs oylan nagy csomagtere..de az újabb változata a 2001 talán (?) már egész elfogadható
a 323F-nek meg a képeken felnyitott állapotban elég korrekt(nekem ez tetszik a legjobban)
fordhoz valahogy nekem sem húz a szívem
pontodan ettől fosok én is, hogy a széthajtott vacak állapotú multipla kerülne csak hozzám..bőven megvan ennek az esélye , a hazai neppereket elnézveneduddki: heti 800km átlagosan..vagy ettől több
-
Zewa
senior tag
válasz
bitpork #30048 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Árszintben hasonló mint az óddi vagy a Merci. M-es alkatrészek értelemszerűen még sokkal drágábbak. Viszont egy régebbi 3-as sorozathoz van alkatrész, választék megfizethető áron illetve bontott cuccok is dögivel. Egy E39 már költségesebb móka, hát még egy 7er.
lorcsi: Évi 10e km nem olyan sok ám. Stift? 600k-ba mindennel együtt bele kéne férfi? Átírás, kötelező cserés dolgot, átnézés stb..? vagy az +? Astra Isuzu, Golf 3 TD, Ibiza SDI..?
Multipla CNG nem lesz egy egyszerű szülés Rick emlegette amikor vette a sajátját hogy csak lerúgott, hányattatott sorsú behozott vasakkal találkozott.. -
-
Zewa
senior tag
válasz
bigmasterg #30046 üzenetére
Akkor ne gondolkozz! Menj próbálj ki párat, keress egy megfelelő példányt, vizsgáld be, ha ok, vedd meg!
Nem fogod megbánni.Aztán ne fukarkodj majd azokkal az ajándék karikákkal...
(#30047) lorcsi: "normális csomagtér" vs Corsa?! 4 ajtó vs Corsa, 323, Fiesta?
Fiesta 1.8D 60ps-t hanyagolnám, nem az igazi az a motor. -
lorcsi
veterán
valószínüleg megint autót kell vásárolnom
elég sok km-t kell megtennem havonta..oylan 6-800km minimum
dízelesre gondoltam..árban oylan 4-600 körül , 98-2002 évjárat körüliek
nem ártana normális csomagtér..és 4 ajtó
amik eddig szóba jöttek:
-opel corsa isuzu motor
- mazda 323F (a 2.0 DiTD motorosakból van is választék)
- ford fiestaszerintetek?
úgy olvastam, hogy ezek 5-6 liter körül esznek..ami még elfogadható lenne
meggyőzhető vagyok a benzinesekről agy a gázosakról is..valamint más márkákról is
jó lenne olcsó fenntartás és ritka szervizelés..gázosakban nem nagyon bízom iylen árban, mert azokkal direkt rengeteget mentek és ki tudja menynire tartották karban közben..nekem sokkal macerásabbnak tűnnek
-
bigmasterg
addikt
2 millio körül van a teteje.(Szerk.: Persze ha valami kevesebből kijön, az sosem baj.) Ennyiért már elég szép mx5ök vannak. De ahogy nézegettem, kis szerencsével olcsóbban is ki lehet fogni egész jó miatákat.
Na meg ezeknél meg van az esély, hogy tényleg második autóként használták.A linkel bmw sem csúnya. A keresgélésnél mindig az erősebbeket néztem belőle, de egy ilyesmi lehet ésszerűbb.
Hunyadit és tigrát inkább ne. Minden, csak nem sportosak.
1.6os Cooper helyett meg inkább Swift Sport-ot választanám. OK presztízse nincs olyan, de jobban megy, sportosabb és olcsóbb fenntartani. Cooperből az S érdekesebb.
De a szívem csak az mx5 felé húz. -
Zewa
senior tag
válasz
Balupapa #30043 üzenetére
Kata kint melózik de a gyökerei, szülei mind itthon. Be lett hozva mert az alacsony regadót hamar visszahozza a biztosítás illetve ha cserélni akar akkor itt jobb áron el tudja adni. Fejemet nem raknám rá a 160e km-re, de sokkal nagyobb eséllyel találsz benne annyit mint a hirdetett autókban.
bitpork: Típusfüggő. E46-ra gondolsz? Természetesen nem egy Stift árszint de még megfizethető. Az első futómű felújítás itthon el szokott kélni ami nagyobb kiadás ha az előző gazdája nem tette meg vagy nem kímélte a sz@r, fos utaktól.
-
-
Zewa
senior tag
válasz
bigmasterg #30041 üzenetére
Ha nem gond a 2 ülés akkor az Mx-5 nagyon jó választás. Egy tisztességben felnevelt példánnyal sok gondod nem lesz és imádni fogod, ezt garantálom!
Nem horror egy E46 fenntartása sem de jót kifogni jó áron nem könnyű. Erről tudom hogy nagyon rendben van, meg is kérik az árát. Árban mire gondoltál?
-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
2-3 napja nézegetem a topicot, most jutottam odáig, hogy kérdezzek is. .)
Egy ideje gondolkoztam rajta, hogy milyen autót kellene venni, de valahogy mindig az mx5-höz érek. (nb)
Sportos, hátsó kerék hajtás, roadster, és azt mondják, hogy nem is vészes a fenntartása.Van innen valakinek tapasztalata vele ?
Igazából rosszat még nem hallottam róla.Korábban gondolkoztam még Swift Sporton (volt korábban a családban, szerettem, olcsón fenntartható, de ennyiért lehet jobbat is venni), Civic Type-R-en (itt attól tart az ember, hogy ki van már taposva a bele), netán Corlla TS-en.
Csak ez mind FWD...
Bmw-kenk tartok a fenntartásától (bár valszeg' typeR-nek sem lenne kevesebb), plusz viszonylag régebbi modell jönne ki.
Más roadsterekkel (MG TF, MR2, Z3) megint több baj van, mint egy miata-val. Drágább hozzájuk az alkatrész, ritkábbak stb.. -
-
Manitou
veterán
-
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Szplöttyy #30029 üzenetére
Vótmán de mindig van akinek új.
Egy ilyen elegáns autóba ilyen okádék zenét hallgatni.. Meg hiszem, én is szívesen vezetném.Csak óvatosan azzal a 2kilóval E36-al, ha egyszer szétszalad a ménes lesz nagy sírás, rívás. Vagy már az sem..
Hivatalosan 13,1 alatt van 100on. -
Szplöttyy
senior tag
válasz
bitpork #30030 üzenetére
13.3 Volt a rekord fogyasztás vele, városban. A nagy átlag, amibe sok 250ezés meg gyorsulgatás, meg burnout, drift volt, az 18.6 volt. Viszont tény, a gázpedál legkissebb érintésére és kiakadt a mutató. digitális módban 50 és 90liter között ingadozott.
Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem az enyém volt, ha az enyém lett volna még mindig meglenne. És nem izgatna, hogyha havonta csak 200km-t tudok menni vele, megérné
Ez az egyetlen Bmw ami kéne annyira mint egy MB.
-
-
Szplöttyy
senior tag
Ez volt már? Lada 1300GTX turbo
De szivesen vezetném újra
Így videókon nézve nem is olyan durva a gyorsulás, inkább az, hogy 240nél még tol.
-
Szplöttyy
senior tag
Most menő vagy a 60"os LCD TV-vel amit oda raktál hogy elsuhanó fákat vetíts oda?
Az a pillanatnyi fogyasztásmérő szerintem szorul, amúgy. Eméleszem, az E38-ban sosem láttam, mert mindig kifeküdt jobbra, negyedgáznál is
Ez a jó a lapos autókba hogy erős kell és mennek gyorsan. Nekem meg 160tól meglomhul. Bezzeg valami lapos budiba menne nekem is ennyit
(#30020) FoBCRaistlin:Képet! Csak azért is, mert nagyon tetszenek a Cordobák. Tudom, neked Ibizád van, de nem baj, tudom hogy nincs sok Cordoba eladó, meg megnyugtat, hogy olyat szerettél volna! Semmi baj! Na képet!
-
Balupapa
senior tag
kenyeret cirkuszt
várjuk -
hdman
őstag
válasz
FoBCRaistlin #30020 üzenetére
Jöhet
-
-
hdman
őstag
Elképzeltem, ahogy ezt a csávó élőben előadja egy szuszra
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max