Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha jön egy messenger értesítés, amire az órán válaszolok, azt írja, hogy elküldve, akkor miért nem küldi el?

És azt hol kell beállítani, hogy az értesítés megjelenjen az órán, ne csak felvillanjon és balra menjen a sárga pötty?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na, talán most nekem is sikerült.
Messenger verzióból viszont nem találtam futó verziót, te találtál esetleg?
Ami még nem világos, hogy milyen alkalmazással lehet a telefonra fájlokat tenni(nem csak képet vagy zenét)? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Capella
üzenetére
Működött One UI 5.0-án...
Persze a Samsungnak ezt a frissítéssel ki kellett törölnie, el kellett lehetetlenítenie, nehogy az ember kihasználja az óra lehetőségeit azon kívül, hogy szép köntösben mutatja az időt.
Anno még Netflixtől elkezdve mindent lehetett felrakni, messenger, whatsapp...
-
-
Capella
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki tudja esetleg, hogy jelenleg hogyan lehet feltelepíteni olyan appot, amit eddig különböző sideload-okkal fel lehetett tenni?
(Mivel nincs maga az app a store-ban) -
ffrdgc
tag
Egy ideje szar a dupla csippentés. A kop-kop meg csak a legelejen mukodott. Másnak is?
-
Badboys
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Köszönöm. Ez sajnos rossz hír. Remélem hamarosan javításra kerül.
-
Badboys
őstag
Új bank kártyát kellett kérnem a régi helyett mert adódott egy kis probléma. A régi kártyával tudtam fizetni az órával. Az új kártyát meg fogadja el az óra. Folyamatosan azt írja probléma merült fel a telepítés közben. Meg próbáltam a párom régi kártyájával is sikertelen volt. Próbáltam egy Wise kártyát azt sem sikerült. Ma csináltam vagy 5 gyári vissza állítást eredmény 0. A telefonon is volt egy gyári vissza. Sajnos teljesen eredménytelenül. A telefonnal ma tudtam fizetni 2 szer sikeresen. a kártyával is fizettem mert aktiválnom kellett. Az az érzésem, hogy valami gond van az órával, hogy nem lehet regisztrálni semmilyen kártyát.Valakinek van valami tippje erre problémára?
-
Fall-N
veterán
válasz
trance89
üzenetére
Amúgy sem festett, hanem anódizált alumínium a keret. Sokkal ellenállóbb, mint egy festés, ez egy kémiai kötésű bevonat. Ezer éve az Apple is ezt a technológiát használja az iPhone alu kereteinek színezésére.
Jó későn válaszolok, nem sűrűn járok mostanában a PH! fórumra.
-
Üdv! Domumentumolvasót használ valaki? Mit ajánlanátok? Tudom kicsi a kijelző erre, de mégis. Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
Lenne egy kérdésem: sajnálattal azt tapasztalom - nem érzem, hanem tapasztalom - hogy az óra a korábbi 2 naphoz képest jóval gyorsabban merül és most már minden nap fel kell tegyem kicsit töltőre, mert a másnapot nem bírná ki, nem hogy a másnap végét, mint korábban!? Tapasztal ilyet esetleg más is rajtam kívül? Mi lehet az oka ennek szerintetek?
-
ClioRS
őstag
Azt kell mondjam nálam nagyot javul az akkuidő a legutolsó frissítéssel. Korábban is éreztem már, hogy jobb, de ezen a hosszú hétvégén kiválóan teljesített. Szerda este éjfél előtt vettem le a töltőről, másnap reggel indultunk, 3 felé érkeztünk meg, utána városnézés volt, összejött 8km séta, pénteken 10km, szombaton 11,5km, 15% körül raktam le éjjel az órát, most reggel 8%-on van. Régen ilyet fixen nem tudott nálam, a tegnapi nap előtt már töltenem kellett volna, hogy végig bírja a napot.
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok! Nem tudom már melyik frissítés óta, de nagyon zavaró, hogy az órán elindított alkalmazás a képernyő előhívásával eltűnik (pontosabban a háttérben fut) és az óraszámlap jön elő. Ha ismét látni akarom, akkor a futó alkalmazásokból kell előhívni. Outdooractive-nál pl. ha térképnézetre van állítva az óra, a képernyő kikapcsolását követően mikor azt újra előhívom, a számlap ugrik fel, nem a térkép. De ez szinte mindegyik alkalmazásásnál így van, amit eddig próbáltam. Ez másnál is hasonlóan működik? Van esetleg rá valami megoldás a beállításokban?
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindhármatoknak, hogy rá néztetek. Érdekes módon ma délelőtt kalibráltam az órát és utána láttam, hogy előkerült. Pedig szerintem semmi köze egymáshoz.
-
Badboys
őstag
A festés kérdése már a 4 titánium óta sajnos meglévő panasz. Azóta sem változtattak a technológián. Anyagában festés hozna el a változást.
Tegnap előtt kerékpározásnál nem indult el a kilóméter számlálás. Ez már nem az első eset. Emiatt kellett 3 szor gyári vissza állítást csinálnom. Tegnap vettem észre, hogy nincs a vércukor regisztrálás lehetősége. Mikor vették ki a healtból a vércukor regisztrálás lehetőségét? Nem vagyok cukros, de a mérések eredményét mindig oda jegyeztem fel. Vagy csak nálam hiányzik valami miatt?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
trance89
üzenetére
Pedig így van, de hasonló panaszok vannak az újabb modelleknél is. Nekem is sikerült karcolást ejteni rajta, pedig vigyáztam rá...de valószínű nem eléggé.
Az üveg oké, az jóval ellenállóbb, mint W4C -nél, ami Gorilla Glass. Meg szerintem egyszerűbb tisztán tartani is. Nem tudom az anyaga miatt, vagy van rajta valamilyen bevonat. Az ujjlenyomat persze mindegyiken látszik, de ez ilyen.
-
trance89
őstag
"Illetve W6C ellenállób, de csodát tőle sem érdemes várni. Főleg a festett, tehát fekete szintől."
Azért ez nem teljesen így van, 1 éve napi szinten hordom. Melóban gyakran fúrok, vések szóval kapja rendesen. Kizárólag a lünetta felső részén látszik egy kicsike kopás de csak egész közelről, az óratest makulátlan. A zafírüveg pedig eszméletlen mit bír, abszolút semmi mikrokarc, nyáron tengernél 1 héten keresztül kapta a homokot és semmi. Bármelyik eddigi telómat egyetlen homokszem elintézte eddig, szóval le a kalappal a samu előtt hogy egy ilyen strapabíró órát tett le asztalra
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Erősebb hardver, nagyobb kijelző, méret és akkumulátor. Plusz a panel is jobb benne. Maga a működés szerintem sokkal simább a W6C -nek, mint a W4C -nek.
Illetve W6C ellenállób, de csodát tőle sem érdemes várni. Főleg a festett, tehát fekete szintől.
Szerk.:
Ennek utána kellett néznem...nehezebb a W6C.Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy az új UI/OS -sel mennyire fog majd pörögni mindkét modell. Vagy mennyire nem...
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Beszereztem egy watch 6 classicot. Volt már előtte gear S3, watch4/classic, de azt tavaly eladtam (mondjuk tegnap vettem egy classicot megint de azt nem magamnak).
Van valami változás a négyeshez képest? Annyi feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne. Egyéb dolog van?
-
ffrdgc
tag
Hello
Nem tudom normálisan használni az órámona térképet úgy, hogy a telefon le van zárolva. Nem hajlandó frissíteni a lokációt.
Ha az órán indítom el a térképet, a telefonomon is elindul a térkép úgy, hogy bekapcsolja a kijelzőt... a zsebemben
Van megoldás? -
KekeDTM
csendes tag
Sziasztok!
Watch 6 classicom van és a töltője feladta a szolgálatot.
Esetleg van tapasztalata itt valakinek más töltővel vagy töltőpaddal amivel biztosan működik? Egyenlőre telefonnal töltöm és végső megoldás hogy veszek egy gyárit de nem szeretnék 8 havonta újat venni..
-
PeteePeti
őstag
Dél Koreában elindult az OneUI 8 a Watch 7 szériára! A Watch 6 Classic mikor kerülhet sorra? Erről van infó valami?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Rendeltem sajnos rossz méretű védőtokokat az órához, amiket így nem tudok használni.
Amennyiben vkinek 40mm-es változata van és érdekelné vmelyik, keressen meg.
Műanyag
Szilikon
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Watch6 ekg újrakalibrálásnál a Health Monitor app azt írja hogy nincs csatlakoztatott eszköz. Holott a bt nél irja, hogy az óra csatlakoztatva híváshoz. Meg a sima Health br meg a wearbe is mutstja a csatlakoztatott eszközbe. Akartam frissíteni de nem találom se a galaxy store nál se a play nél ezt a Health Monitor app ot, pedig a telefonon rajta van. Mi a gond? Hogy lehetne kalibrálni végre az eszközön a vérnyomásmérőt? Pedig néhány hónapja még sikerült.
Üdv: Fishor
-
Lajmund
őstag
Egy kis érdekesség. Mik vannak?
Lehet más màr làtta de én nem tudtam hogy így hamisitják ezeket.
-
qltsar
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Neked semmi, nekem kellet a screenshot hozzafereshez...erthetetlen.
A kapcsolo ott van, hozza tudod adni, ha alapbol nincs ott.
-
qltsar
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
-
válasz
cintula187
üzenetére
Igen.
-
qltsar
veterán
Probaltam volna feltolteni egy screenshotot is, de nem szinkronizal az ora a telefonnal kepeket OneUi 8 frissites ota, most vettem eszre, ha a Weareableben belemegyek a Manage Contentbe, azt irja, hogy nincs jogosultsag megadva, pedig engedelyezve van...
Mas esetleg tapasztal ilyen OneUI 8 ota? (S24U).

-
qltsar
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Kell lennie, nalam W6 44mm LTE van ra lehetoseg.
-
cintula187
addikt
A classic4 LTE verziómon volt lehetőség a gyorspanelre kirakni a bluetooth gombot de itt nincs ilyen. használjam erre a repülési módot ?
-
Lajmund
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Valami olyan rémlik hogy nem úgy ül bele de lehet másik töltőről volt szó. Hátha valakinek lesz konkrét tapasztalata.
-
cintula187
addikt
Mergvan az óra, nagyon szép frissülget. watch 4 classic töltőjével tölthető? Ha jól emlékszem korábban itt írva hogy hogy lehet gond. CSak azért fontos most mert a 6-os USB "C" je nem tölt a power bankomról.
-
cintula187
addikt
Health és wear appban csak simán lecsatolom és párosítom a hatost?beszerzett watch face-ek majd syncelnek?
-
Lajmund
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
-
-
cintula187
addikt
Köszi az infókat. Akár privátban is tudtok konkrét termék linket megadni Alishoz vagy egyéb 3rd partyhoz?
-
ClioRS
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Én már jópár szíjat rendeltem aliról, nem csak ehhez az órához hanem sok másikhoz is, nem a legolcsóbb értékelés nélkülieket, és elég jók.
-
válasz
cintula187
üzenetére
Minőségibbek sokkal a Samsung szíjak, de szerintem messze nem annyival, mint amennyivel drágábbak az alisnál.
Az utóbbiakból nagy a szórás a minőségben, de lehet nagyon jókat találni. -
Lajmund
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Igen átjàrható. Nekem a gyàri kamu bőr szíj és a sport szíj semmivel se minőségibb mint az alis szilikon vagy szövet. 3.-at rendeltem alirol. Van 2 szilikon meg egy szövet ami nemsoká megjön. Gyári csak akkor jó ha ajándékba kapod. Ugyanez tokok telora stb. Bénák drágán.
-
cintula187
addikt
Sziasztok. A 4-es LTE classicom helyére megrendeltem a 6 classic 47mm Bt-t. Jól látom hogy akkor a szíjak között "van átjárás"
Samsung hivatalos szíjak ocsortány drágák a párszáz forintos aliexpresseshez képest. Minőségileg amúgy ezek ennyivel tartósabbak igényesebbek is? -
ClioRS
őstag
Sokáig nem tartott nálam ez a nagy akkuidő javulás, ma 70%-ról sikerült 36-ra merülnie munkaidő alatt, majd utána volt a kezemen még egy kicsit és most 17%-on van
-
golyós
addikt
Biztos fogyaszt, de az AOD meg olyan halvány, hogy nem látom értelmét.
-
Capella
senior tag
A csuklóemelés nálam ki van kapcsolva a W6C BT-n. Valaki írta, tesztelte, hogy sokat fogyaszt. Szerinte többet, mint az AOD.
Nekem nincs AOD, és alvásfigyeléssel elketyegett akár 3 napig is, de 2,5 nap biztonsággal tuti. Ha volt némi gyaloglóedzés, akkor egy fél nappal is lehetett kevesebb.
Az igaz, hogy ha este hazaértem, az órát letettem, csak alváshoz vettem vissza.
Mostanában a W8-at használom, ott hagytam a csuklóemelést. Az kb. fél nappal kevesebbet bír így, mint a W6C.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet más màr làtta de én nem tudtam hogy így hamisitják ezeket.