Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy egy régebbi típusú bluetooth-kihangosító, a Nokia CK-1W működni fog egy Samsung Galaxy Note 2 bluetootjával, kompatibilisek ezek?
-
Cheesy
őstag
A kis ezres csettegőmbe most vettem akksit 2 hete, mert az azt megelőző este, mikor zártam a telepet, rajtahagytam a gyújtást, így a fényszórók ON, a rádió halkan ugyan, de ON. Beültem, "rezeg" a fejegység kijelzője. Indít(ané)k, de csak egy kb. harmad fordulatig jutok. Szerencsére kollégának nem sokat kellett értem visszajönni és bebikáztuk. Másnap vettem egy ABS (lengyel Varta) akksit, szerencsére pont olyat mint ami kellett, mert az enyémben a leszorító is úgy lett megcsinálva, hogy a vékonyabb fajtát fogadja.
Ebből kiindulva a videón látható autónak alig nevezhető valamiben tényleg egy egész Prius telep vanwww.vakbelmutet.hu
-
bitpork
nagyúr
Mivel holnap december első vasárnapja és advent is itt van a nyakunkon bő öt perc múva, tessék az én ajándékom nektek. Viduljatok kedvetekre.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Puma K
nagyúr
válasz atos19881101 #68790 üzenetére
Mi a gond a dízellel?
Mondjuk valóban sok múlik azon akié az autó és használja, hogy hogyan bánik vele.
Köszönöm.
(#68794) joamilestoné :
A váltással nincs gondom, hogy automata kelljen.
Külön gyakoroltam a lejtőn való elindulást, mind parkolásnál való kiállásnál, mind lámpánál. Vissza csúszni a kocsit nem szoktam hagyni, mert nem magamból kell kiindulni, hogy más is hagy annyi helyet maga előtt erre gondolva ne legyen belőle probléma.
Tehát a fentiek leírtak türkében az általad linkelt autók nem érdekelnek, de köszönöm az erőfeszítésed, hogy javasoltad ezeket.
Amúgy egy Jeep Cherokee XJ, régi nagy vágyam a megjelenése és a terepképességei miatt, de az 1.5-2 millió között van ár tekintetében.
(#68801) joamilestoné :
Nem siklottam át afelett amiket javasoltál, csak nem fűztem hozzá kommentárt, mert korábban már DeFranco hozzászólásával kapcsolatban megemlítettem azokat is.
Esetleg tudnál írni, hogy miért javasolod a Renault Megane I-et?
Meg esetleg kicsit pontosabban kifejthetnéd, hogy motor tekintetében melyik az általad javasolt.
Fentebb kifejtettem, hogy:
Külön gyakoroltam a lejtőn való elindulást, mind parkolásnál való kiállásnál, mind lámpánál. Vissza csúszni a kocsit nem szoktam hagyni, mert nem magamból kell kiindulni, hogy más is hagy annyi helyet maga előtt erre gondolva ne legyen belőle probléma.
Leírom megint. Engem a presztízs nem érdekel, csak az összeszerelési minőség aminél nálam a Német és Japán autók vannak legelöl, személyes és családon belüli tapasztalatok alapján.
Valamint arra is kitértem miért BMW és Mercedes az ami engem érdekel (családon belül és barátok révén pozitív tapasztalatok régebbi és újabb verziókkal egyaránt)+1!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
sNORh
addikt
Motormosórol mi a véleményetek? Hidrotőke csattogáson javíthat csere előtt?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Cheesy
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz neduddki #68873 üzenetére
nem azért vettem ezt, mert -43 és huhuhúúú csak épp ez volt a metroban amikor ott voltam, és akkor már inkább ezt vettem, mint a higított -20-ast...
annyiból jobb, hogy ha rá kell tölteni desztvizet mert meglepetésszerűen kifogy, az sem fagy bele, de ennyi, nem volt cél a szibériakompatibilitás, csak épp ez jött szembe
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #68871 üzenetére
HI!
vot ma -10fok amijota benne van es szaguldotta vle apusztaban?:- )
udv
neduddki
p.s. aze 0 fok kornyeken meg a parolgashot elvonva seillik megfagyni....
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Qru
MODERÁTOR
Téli szélvédő mosóból mit használtok? Melyik az amelyik jó? Most Mol EvoX-et tettem bele de ha van vmi olcsóbb ai jó akkor ne tartsátok magatokban.
#nincsbennetarcsi
-
blt.62
őstag
Erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_300/mercedes-benz_e_300_d_turbo_automata_ritkasag_-7436666Automata váltós kocsit kell vennem egészségi okok miatt. Van egy 2002-es 2,0 HDI picassom 167000km-rel, új korától a családban,végig vezetett szervízkönyv, bőrös, szép állapotban. Szerintetek megéri elcserélni erre a mercire? Mondjuk sokallom az árát, és még nem beszéltem a kereskedővel. DE ha egy az egyben cserélném úgy,hogy a mercit törzskönyvel és névre írva adná?
Ui: Apámnak volt ilyen mercije és meglepően keveset fogyasztott és amikor kereste a mercit még a vétel előtt, akkor a merci szervizes barátja mondta,hogy ezt a tipusú (E300 TD-t és kihangsúlyozta,hogy NE a kereklámpást)vegye meg mert ez a sorozat az egyik legjobb,legmegbízhatóbb az automata váltója és a motorja.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
giigz
veterán
Na csak írnom kell, megint hülyeséget beszélsz.
Nem a Hondát szaroztam le, itt mindenki mást mond, mint amit leírtam. Ha leírom, hogy SZERINTEM AZ 1998-AS CIVIC ROSSZABB, MINT A 98-as MEGANE ILYEN ÉS OLYAN OKOK MIATT, akkor miért kell abból leszűrni azt, hogy szerintem a Honda szar?
Nem, nem szar szerintem a Honda, viszont szerintem a 98-as Civic sokkal szarabb a 98-as Megane-nál, és a különbséget ég és földnek tartom.
Nem, nem a Megane a legjobb, tavaly volt 700k-1.000.000 Ft-om, és ebből akartam megvenni a legjobbat, hogy maradjon is szervizre, benzinre, de közben kényelmes legyen, biztonságos legyen, nekem tetsszen kívül belül, keveset fogyasszon, stb. Ezek alapján megvettem a Megane-t, és nem is bántam meg, mert azóta is tisztában vagyok vele, hogy ha vettem volna egy lelakott vagy szarrátört Focus-t, akkor rosszabbul jártam volna, mint így.
Ja a legfontosabb: Azért, mert nekem más a véleményem, nem biztos, hogy hülye vagyok (igaz meggyőződéseim is vannak, mint másnak, ami lehet hülyeség), és akik itt össze-vissza nyalják egymást, az lenne a követendő jó?
-
m3tr0
őstag
válasz runner 125 #68857 üzenetére
Van aki egy adag jó steak után is elhányja magát...
Az ízlés egy dolog,azon nem illik vitatkozni.
De szerinted az normális,hogy ő fikázza és leszarozza a Hondát egy Meganeból?! -
-
-v-
addikt
válasz Puma K #68781 üzenetére
Nagy elsőautó-tanácsadó III.: 600-am van, első autóhoz az már elég lesz
Nagy elsőautó-tanácsadó IV: Habzsi-dőzsi szint: egymillió forintért első autótSzerintem érdemes ezeket is végigolvasni
-
DeFranco
nagyúr
hagy a picsába, komolyan mondom... aki ennyire korlátolt, az úgy sem érti meg
én már csak arra várok, hogy jöjjön egy másik megane/renault-os és elmagyarázza neki, hogy az ilyenek miatt köpködik le az összes renault-ost és legyen szives visszavenni arcból mert az egész közösséget lejáratja
-
m3tr0
őstag
Én vagyok naiv? Szerintem nem vagy tisztában a jelentésével..
"úton sosem hagyott, és biztos vagyok benne, hogy nem is fog."
Aha és még én vagyok naiv?! Látod...mondom nem vagy tisztában a jelentésével.Nem én kezdtem fikázni,köpködni más autóját úgy,hogy a sajátomat meg az egekbe emelem ami alapból vicces.
Nekem semmi bajom veled, de az,hogy neked mindenre az a válasz,hogy Megane I. és bármiről is essék szó itt a topikban neked van egy indokod,hogy márpedig a Megane-od az aztán...az jobb, megbízhatóbb, kényelmesebb,olcsóbb...stb. mint bármi más ami még szóba jöhetne.
-
neduddki
nagyúr
válasz vendingo #68846 üzenetére
HI!
"ha hátul utazok, akkor hosszútávon szó szerint hányingerem van tőle." hat ez nem a sportsfutomutolszokott lenini:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
vendingo
veterán
Faternak 2006-os 1.8 sport civic van.
kb 10x-r volt vele szervizbe, hogy cuppog a kocsi hátulja, ha valami göröngy van az úton. Kicserélték gariba az összes hátsó futómű alkatrészt, de továbbra is adja a hangokat. Szervizes vélemény: ez ilyen, bele kell törődni.
Egy sokmillás autó, amit 2 évesen vettünk 30 ezer km-el ne cuppogjon már.
A futómű meg szerintem túl sportosra sikerült, ha hátul utazok, akkor hosszútávon szó szerint hányingerem van tőle.
A futóművet leszámítva viszont baromira elvan találva az egész kocsi, jó motor, igényes nagy beltér, pontos váltó....Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
giigz
veterán
Inkább nem is reagálok semmire, csak röhögök rajtad, hihetetlen mennyire naiv ember vagy (/lehetsz így a hozzászólásaidból ítélve), csak egyetlen egy dologra:
"A-ból B-be elvisz...hát igen, ezt is elmondhatom róla...Jah,hogy a Megane erre SE képes?!"
Nem képes erre? Hogyhogy? 1 éve minden nap ezzel járok, és ezalatt összesen 7.500 Ft-nyi hiba jött elő, úton sosem hagyott, és biztos vagyok benne, hogy nem is fog.
Légy szíves erre ne is válaszolj már, én sem fogok neked, bőven elég volt belőled ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz hobizoli #68843 üzenetére
Ja tudom, most kezd el te is.
Tulajdonképpen a Honda úgy ahogy van szar és drága és a qurva anyját a japánoknak és tényleg érdemes idejárni olvasni ezt a sok értelmes dolgot,mert rájön az ember,hogy olasz és francia autót érdemes csak venni.Ma ilyen vicc nap van vagy mi faszom?
-
hobizoli
nagyúr
hat pedig Megane-bol sokkal-sokkal tobbet adtak el itthon, mint Honda-bol osszesen
a nagy szamok torvenye alapjan meg nyilvan sokban tobb db lehet a hibas is esetleg
de hondabol sem kell messzire menni hogy talalj egy hibasat, eleg olvasni a crxforum-t is pl, ott is olyanokkal szopnak vkik honapok ota, amiket bezzeg digoknak meg bezzeg franciaknak ugatjak vissza veresszajjal, hogy azoknal milyen hibak vannak
vagy mondhatnam a havercshaje 8gen 1.8 Sport-jat, amit vatta ujan vett es 2 evig szetszoptak magukat vele a szervizesekkel, kinjaban adta mar el
de most a CRV-jeben is nem megy az egyik ajtozar, meg navi-n a kepernyon egy virualis gombbal odebb kell erintenia kijelzot pl 1-st akarsz beadni a hazszamnak, akkor a 2-sre kell erinteni, mert ennyivel odebb van a kepernyo kalibracio
a szerviz szerint meg erre nincs megoldas, ez ilyen
hat 10M-ért (fullextras 2.0i aut) a qrvaanyatoknak legyen ilyen kb
es van benne 10k(!) km se 4 evesenes erre meg azt sem lehet mondani, hogy biztos torok vagy angol es azert, mert ezek most is japanban keszulnek
több drón kell ;P
-
Kickass
őstag
-
m3tr0
őstag
Köszönöm szépen, de van egy jóval magasabb szintű autóm,igen a Civic.
Befejezheted a trollkodást, kurvára nem vicces.
A-ból B-be elvisz...hát igen, ezt is elmondhatom róla...Jah,hogy a Megane erre SE képes?!Továbbá kívánok neked mielőbbi gyógyulást és azt,hogy a szemellenző minél előbb hulljon le a fejedről.
u.i.: meggondolhatnád azért kinek az autójáról miket írsz azért mert te ültél egy Civicben...most én is írjam le,hogy mit gondolok a te autódról? Vagy rólad?
Megane bazdmeg...atyaúristen...az a jó autó...a Civic megy putri...hát sok mindent olvastam mostanában de ez tényleg üt.[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
5-6 evvel idosebb autokat adnak ugyanannyiert Civic-bol, mint a Megane-bol, ugyhogy ez nem csoda...szerintem
es az akkori mk2 Megane egy realtiv uj modell volt, a azonos aru 6gen Civic-meg mar egy facelift-zett modell, azaz valojaban a ketto kozt 8-10 ev diffi is vantöbb drón kell ;P
-
giigz
veterán
Kívánom neked, hogy legyen egy legalább Megane szintű autód, és utána ha már megtapasztaltad mi az a kényelem/komfort, te is nevetni fogsz az ilyen Civic szintű autókon.
Sosem vitattam, hogy műszakilag jó-e, mert tisztában vagyok vele, hogy A-ból B-be el tud vinni, viszont most ez a legutóbbi találkozás kiábrándító volt számomra, mindig is úgy voltam vele, hogy nem lehet túl kényelmes a Civic, meg fapad érzés lehet benne, de így a kipróbálás után tényleg nagyon durván meglepődtem, hogy hogy lehet ennyire sz@r! (Megane és Focus-hoz képest). Pedig egy folyamatosan karbantartott kocsiról volt szó, mindig garázsban tartották stb., de tényleg, ha azt mondanám, hogy jó érzés beleülni egy Megane után, hazudnék.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #68824 üzenetére
Nem tudok mit tenni, hazudni nem fogok, ez volt az érzésem.
Civic-be beülve olyan mintha egy 20+ éves autóban ülnék, a Megane-ba meg mintha egy 10 éves modern autóban.
Tehát ha valaki felajánlaná, hogy elcseréljem egy azonos kategóriában lévő Civic-re, és még fizetnének is nekem mondjuk 100-300.000 Ft-ot, tuti nem cserélném el, mert egyszerűen sz@r az az autó az én Megane-omhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
-
Sholom
tag
válasz Sholom #68699 üzenetére
Na sikerült kipróbálni ma egy 2008-as faceliftes Audi A3 1.9 TDI DPF-et S-Tronic váltóval. Leesett az állam. 95e kilométer van a gépben, makulátlan, iszonyat jól megy, csendes. Úgy tudnám hasonlítani az eddig autóimhoz mintha valaki átül a 25 éves fapados Swiftből egy 10 éves "modern" kocsiba. Nem egy új A8, de fényéveket ver a Puntómra és a Peugeotra is. Azt hiszem már nem keresek másik típust, ez az ami kell nekem.
Még nézelődni fogok, mert ugyanezért az árért találtam ugyanilyen "napfénytetős" fehéret is, megnézem majd azt is és utána fogok csak dönteni.
Kérdésem: Mit szóltok ehhez az 1.9-es TDi DPF motorhoz? Mennyire megbízható, mennyire könnyen/"olcsón" javítható? Nyavalyái? Nem akarok beleesni a Punto 1.9-es JTD dízeljéhez hasonló hibába.
Mágus2 említette hogy a 2.0 TDi PD egy betegágy Ennél is fennál ugyanez? Maradjak inkább a benzineseknél?[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Most tényleg minden viccet félretéve, és a legnagyobb komolysággal mondom, hogy szerintem, és még sok más ember szerint, a Civic egy putri a Megane-hoz képest, ugyanolyan évjáratban.
Haveroméknak pont 1998-as Civic van az 1.5-ös motorral, a múltkor azt vezettem pár km-en, az az autó egy komolytalan gyerekjáték a Megane-hoz képest, valamiért mindig a Swift jut róla eszembe, kb. az olyan szint. Nem egy kategóriával magasabban van a Megane.
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Nem tudod véletlenül,hogy mennyiért és hol javítanák? A cég neve is elég lenne mert akkor felhívnám őket. Innen Szegedről nem gond elugrani és olcsóbb lenne mint egy szélvédő csere,főleg ha olyan minőségben javítják,hogy átmegy a műszakin. Mondjuk az én repedésem most már vagy 40cm.
MegtorloXp
-
-
m3tr0
őstag
Mert más nincs is 500-700 ezer között.
Én nem akarok kötekedni, de te tényleg nagyon elfogult vagy a Megane-nal kapcsolatban.Azé vannak kemény emberek..kezdő autónak dízel,mert azon tanult(persze,nehogy megtanuljunk rendesen elindulni...) de lehetőleg nagy "presztízs" márkából legyen...Mercedes meg BMW...sok siker.
-
Kornel
veterán
egyébként valaki írta a 406-ot.
szerintem ennyiért teljesen vállalható egy 2.0 HDi, ennyiért már jót kapni, és minden kritériumnak megfelel. -
giigz
veterán
válasz !Overdose! #68805 üzenetére
Nekem 1 milliom volt, megis ezt vettem
-
TaaT
nagyúr
válasz szőröscica #68794 üzenetére
Nem okoztál csalódást ezzel az ajánlással sem.
"viszonylag takarékos"
Egy KRAZ-hoz képest tényleg takarékosak szó se róla.bitpork: "És mint a fórum hülyéje nekem a kötelességem trollkodni"
Úgy érzem konkurenciád akadt itt a fórumban
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
szőröscica
addikt
válasz !Overdose! #68795 üzenetére
Az én elvem, hogy kis pénz, kis foci. De egy megye 2-es mérkőzés is lehet izgalmas és szórakoztató!
Egyébként ajánlottam én neki mást is, csak afelett átfutott. Ezek felett nem lehet átfutni, akkora nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest