- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.Van köztetek olyan akinek van ilyen MLSZ szurkolói klub arany szintű tagsága és esetleg venne ma jegyet a magyar-törökre és meg gondolná is rám?
-
Biqci
aktív tag
Miskolcra vonattal megyek, mert a busz reggel 8 körül ér be Pestre, olyankor pedig már nem nagyon van fuvar tovább Miskolcra. De vissza Oszkár és inkább személykocsi, az jobb mint a kisbusz
bnorci71
Próbáld ki egy személykocsival, az kényelmesebb és szerintem jobb is.
Anno mi is stoppoltunk hazafelé az eltávon, de azért a kiskatonákat inkább felvették, mint egy mezei stoppost -
cocka
veterán
De az még nekem se teljesen világos, hogy mi alapján döntik el, hogy mire érvényes az okosjegy.
Ok megfejtettem.. fordítva van, én nem szoktam okosjegyezni más kedvezmény okán, de a lényeg:
7:35-ös a 181-es, arra nem érvényes
8:35-ös a 682-es (máshol volt felsorolva azért nem láttam) arra érvényes. -
válasz
Wiz Khalifa #83929 üzenetére
Köszi az infót!
-
üszök
őstag
válasz
Wiz Khalifa #83927 üzenetére
Ez egy jó hír ha lehet enni, cigi már nem érint.
-
Miskolcon van valahol hivatalos Apple szerviz, ahol a garanciális javítást elvégzik?
Én nem találtam, de hátha tudtok valamit. -
Wiz Khalifa
veterán
Ha nem privát Oszkárt foglalsz (személyautó) nem gond a kajálás. Én mikor személykocsimmal mentem fel pestre és hirdettem utat írtam, hogy enni, cigizni nem lehet a kocsiban, ha ez ok, akkor foglaljanak.
Jah cigizni nem lehet a kisbuszokban sem gondolva a nem cigiző utasokra is.
-
üszök
őstag
Kösz mindenkinek, megrágom ezt a tervet mi legyen. Szerdán reggel mennék amúgy, 7-9 közötti indulás lenne optimális.
Az Oszkarral lehet gondom, mert reggel 2-3 alkalommal ki kell mennem pisálni reggeli után, és gondolom a kocsiban enni sem lehet, a vonaton meg kényelmesen meg reggelizhetek jó magyar módjára rántotthúsos zsemlét.
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Az jó régen volt tán 2002-2004 között: IC Rapid és nem is volt olcsó.
Az adott ülésre szól, de a kallerek nem szoktak vele foglalkozni, ha nem oda ülsz, ahova a jegyed szól: mert mondjuk nem tetszik a háttámla vagy könnyen belerúgsz egy asztallábba vagy egy falra szerelt random szemetesbe, mert nem 190-es emberekre tervezték az ülőhelyeket stb.. én próbálok olyan helyre ülni, ahol lehetőleg minél kevesebb ember van... de csomó embernek meg az a fétise, hogy direkt melléd ül, akkor is ha mellettetek 6 millió üres hely van, mondván, az az ő helye.
Fekák, suttyók, ratyik, gondolom nem IC-znek.
Úristen milyen prekoncepcióid vannak. Fekákkal mi a probléma, ez nem USA! Főleg Debrecen környékén lehet velük összefutni. Engem egy magyarul se tudó csajt kért meg, hogy pakoljam már le a darabonként 20 kg-os bőröndjeit.. Mondjuk annyira nem voltam elragadtatva a kérésétől, mert arra ébredtem, hogy kopogtatja a vállamat, effektíve hullafáradt voltam.
Suttyó meg ratyi mindenhol lehet, egyik "tulajdonságot/állapotot" sem feltétlenül jelzi a külső!
-
cocka
veterán
válasz
bnorci71 #83905 üzenetére
Mostanában a legdurvább tönyörészés Rákos és a Keleti között van, 40-nel meg 20-szal cammognak és ezt a 10 perces távot 20 perc alatt teszi meg.
Nem tudom akkor pár hónapja az MTK stadion környékén mi a franckarikát gyártottak meg egyvágányoztak vagy 2 hónapig.
Ja és megáll Hatvanban is az összes plusz az Újhely-Hidas kombó elvileg még Mezőkövesden, a körök meg nyíregyiek meg Füzesabonyban, de van ami mindkét helyen is megáll.
-
cocka
veterán
Szoktam. Tudtommal a teljes árú egy útra továbbra is 3410 Ft a helyjegy pedig 650 Ft vagy 990 Ft.
Ha aznap veszed vagy "csúcsidőben" (vagy elővételben csúcsidőre), ami kb. péntek déltől tán vasárnap éjfélig van, akkor 990, ellenkező esetben 650.
IC: Vegyes. Mire vagy kíváncsi? Vannak a körIC-k vagy a Nyíregyháza felől jövők, ha körIC, általában nincs takarítva se, mert idő sincs rá, egy összeállítás lenyom 2 kört és vége a napnak. (az 1080 km)
Az Újhely-Hidasnémeti kombó vegyes összeállítású, szlovák kocsik elfogadhatóbbak azért. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bnorci71 #83915 üzenetére
Miskolcon a búzatéri templom parkolóból indulnak és BP-n a keleti parkolójában (Thököly úti) érnek be, illetve fordítva. Kitérők szoktak lenni. Mi pl rendszerint vettünk fel utasokat a "Muhi" körforgónál, Mezőkövesd elején a régi Luk Oil (most Orlen) kúton, BP-n a M3 bevezetőn a benzinkúton. Kb ezek voltak a rendszeresek, de minimális változtatás volt.
Nekem rendszeresen volt egy utasom aki zenész volt az egyik sétahajón és nem ért volna a Keletibe indulásra így elmentem érte a Corvinus Egyetem mellé a rakpartra. Szóval minimális rugalmasság azért van, de persze ügyelni kell a többi utas igényeire is.
-
HookR
addikt
válasz
bnorci71 #83915 üzenetére
"ilyennkor ezek Pesten hol raknak ki/vesznek fel és Miskolcon?"
Döntően Miskolc Búza tér - Bp. Keleti pu. között ingáznak a kisbuszok és az útvonal mentén, előre egyeztetve kis mértékű kitérőket is meg lehet beszélni ki/beszállásra.
A vonat mellett szóló érv, hogy azon van WC. A kisbuszoknál előfordul, hogy fontosabb a menetrendhez igazodnia, mintsem megálljon miattad egy pihenőnél. -
Z0C!
őstag
válasz
Wiz Khalifa #83913 üzenetére
csak nem a Tovis Trans?
-
bnorci71
addikt
igen régen nem állt meg most 2 helyen talán
na meg nem volt felújított pálya ahol 40-el megy mert ledőlne a sínről
volt mindenféle ,de nem volt gond az értelmesebből voltak.
A Tiszai mellett ott az új parkoló az Y-híd lábánálBiqci
sose Oszkároztam az elmúlt 30évben 5x ültem vonaton autó a fő csapás.
Anno kamaszként rengeteget stoppoltunk, meg katonaságnál is volt hogy azzal jöttem haza de ez a Oszkár vonal nekem ma már nem szimpiZOC!
honnan tudod ,hogy nem Lakatos/Kanalas lesz a 2 útitársad[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
-
tux74
csendes tag
Eladó:
Sapphire PULSE RX 550 4 GB 15000 Ft -
üszök
őstag
válasz
bnorci71 #83905 üzenetére
Pont ezt mondtam tegnap sógoromnak aki mozdonyvezető, hogy régen 1:47 volt az IC nem?
Nem tudja nem jár azon. Mondjuk régen menetrend szerint nem állt meg sehol. Arra sem emlékszek a hely jegy az adott székre szól? Azt is kell kérnem menetirányba legyen? Fekák, suttyók, ratyik, gondolom nem IC-znek. Ja, és a tiszai környékén lehet ingyen parkolni?
Mondjuk első osztály is egy ezressel drágább.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
én se vagyok nagy vonatos az utóbbi 3 éveben viszont ültem IC-n 3-4x nem volt vele gondom. Mondjuk ami 30éve 1:45ó volt most 2,5 biztos arrébb tolták Miskolcot
Ha antiszoci vagy tudsz venni kiválasztott helyjegyet és az ajtó mellett van olyan ülés ami 1-es nem ül melletted senki cserébe ott járkálnak WC-re.
Railjeten viszont megfogadtam csak "csendes zóna" kocsiba veszek legközelebb jegyet, de lehet IC-n is inkább az I.osztályra -
üszök
őstag
Sziasztok, van aki szokott Miskolc-BP vonalon vonatozni? Valós az, hogy IC hely jeggyel 2690 egy menet? Vagy én nézek valamit rosszul? Elég hihetetlen, mondjuk vagy 20 éve nem ültem vonaton. IC-k milyenek mostanság? Egy motort mennék negnézni, de ha ez valós akkor töredéke az út mint kocsival.
-
Zola007
veterán
Hello
kéregmentes A1 fenyő pelletet (kapszula méretű darabos) hol kapok 15-20 kilós kiszerelésben Diósgyőr körül? -
Zola007
veterán
felesleges/ kölcsönbe szállításhoz egy 55-58 colos TV doboza lenne esetleg valakinek?
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Eladó ez a gép, táp nélkül:
Asus B85M-E
Intel® Core™ i3-4130
4GB DDR3
LG DVD író
Integrált videokártya HDMI,VGA,DisplayPort, kimenettel
stb..7000FT
Személyes átvétel Miskolcon! -
LaciMc82
aktív tag
Kisebb szobába ,műhelybe fázósoknak ideális szerkezet 🥶
[link] -
Vangelis
félisten
Szia
PC DOKI kazincbarcelóna.
-
-
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Mai átvétellel keresnék TV okosítót és Dvb-t antennát. Akinek lenne, az írjon privátban.
Köszi
-
nézzbe
aktív tag
Hali, akad itt valaki miskolcon vagy környékén aki segiteni tudna?
"Benzétem a rajzot" újra kéne írni egy bios-t.
sst25vf032b spi flash . az IC-t már levettem az alplapról . -
Ereshkigal
őstag
Vennék pár sportzakót. Merre érdemes? Nem a legdrágább helyet keresem.
-
tux74
csendes tag
Eladó 2db ASUS GT1030 [link]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
valakinek nincs elfekvőben egy HP 8300 SFF ház?
Elég lenne csak a kasztni, semmi nem kell, hogy legyen benne, max a táp. -
icemad
nagyúr
válasz
bnorci71 #83868 üzenetére
Hasonló szettet vettem kisállat kereskedésben, akvárium+kerti tó csövek+szűrők+stb tisztításra. (igaz, Hollandiában, de talán érdemes ilyen boltok honlapját is megnézni. Hátha.)
(Vagy, ha androidos telefonod van, akkor ezen az oldalon tartsd nyomva a home gombot, jelöld körbe a képet, és a gugli kidobja, hogy hol tudod megvenni. Pl emagon van hasonló [link] kétszer annyi, de az csak nevesebb cég. De van csomó másik is. Egyébként ez a home gombos megoldás kb mindenhol működik, akár szöveg, akár kép.)[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #83871 üzenetére
köszi
Kaufferből rendeltem végül mert kellett más is és ott volt jó áron -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bnorci71 #83868 üzenetére
Erről az oldalról viszont ne rendelj semmit, ha jót akarsz magadnak.
Én nyár végén rendeltem innen, persze előre ki kellett fizetni és természetesen átbasztak mert meg se jött, email-re nem válaszolnak, stb...
Plusz poén hogy 1 éve rendeltem egy hasonló oldalról csak az angliai volt. Ugyan ez a cég volt mint ami ennek a cégadatai, persze az se jött meg sose, de ott szerencsém volt mert egyszer használatos Revolut kártyát használtam és így vissza tudtam a pénzt a Revolut által igényelni.
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #83867 üzenetére
igen ők is voltak eszembe
más ilyet szerintetek melyik kínaiba keressek
https://azsiacenter.com/haztartasi-kellekek-es-tisztitas/2x-csokefe-tisztito-keszlet-csotisztito-kefek-csokefek-csopalack-s-o5a1-495121.htmlA volt Bricostorba, vagy még a kertész áruház jutott eszembe ahol hasonló lehet
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #83865 üzenetére
Unix/Bárdi/Láng már túl vagyok
Unix
- Ezt a terméket nem tartjuk készleten, egyedi megrendelés esetén szerezzük be, a várható szállítási idő: 8 - 11 munkanapBárdi
14e anyukátoknak....Láng
ott értelmes áron is van külső raktárba 1-4munkanap.Holnap úgy is mennem kel a Black Bontóba ha lesz érzékelőjük amihez kel akkor a csatit megpróbálom levágatni velük, ha nem, marad a Láng
-
bnorci71
addikt
válasz
scapegt #83863 üzenetére
Szájsebész is nekem ő csinálta az implantot, teljesen megvoltam vele elégedve.
Nejem is hozzá járt, a nagyobb dolgokat csinálta Laci a kisebb dolgokat sima tömés pedig Balázs.
Nejem járt Pestre az ország talán legjobb dokijának a rendelőjébe amit ott kaptunk kezelési tervet 1,5M volt húzással, implanttal azt Laci megmentette és nagyságrendekkel kevesebbet hagytunk nála. -
bnorci71
addikt
Miskolcon autóba való csatlakozót hol érdemes keresni?
gyári cikkszámom is van 8k0973703scapegt
az a Dr. Wopera Laci rendelője szerintem ő ott csak bérelt széket vagy alkalmazott volt.
Mehetsz Whoperához is nyugodtan -
scapegt
őstag
Sziasztok,
A Szemere utca 1. sz. alatt rendelt egy Dr. Kiss Balázs nevű mikroszkópos fogorvos. Tudja valaki, hogy mi lett vele? Már nem praktizál?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek m.2 SSD-t, ami SATA protokollt használ. (NGFF)
2242-es méretben, 256Gb-tól felfelé.
Tudok adni cserébe 256Gb NVME SSD-t, meg némi kp-t, ha nagyobb kapacitású a csere darab.Találtam itthon 2db i3-3220 procit, meg 2db Pentium G3260 is van. Ha valaki tudja ezeket hasznosítani, jelezze!
Vannak DDR3 memóriák is asztali gépbe való. -
bukottangyal
tag
válasz
LaciMc82 #83855 üzenetére
Ugyanígy jártam, minden visszajött!(ez nem jelenti azt, hogy neked is vissza fog
)
Hirens boot cd-s win PE alatt használtam(ami nem kötelező) egy easeus data recovery portable-t.
Chkdsk-et szerintem ne használj előtte, (megcsinálja, de a mappa-struktúrának akkor annyi. -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,hogy tudom életre kelteni ezt? Merevlemez házba raktam egy vinyót amin van egy Win 10 és adat is amit szeretnék leszedni róla ,de ha rákattintok a D meghajtóra formázni akarja azt mert anélkül nem működne.
-
válasz
Wiz Khalifa #83851 üzenetére
De ütni kell a gépbe is csak egyéb tranzakció címen és ott a blokk /nyugta/ , akkor pénztárgépetek sincs ?
Első verzió lesz csak járjon le az 5-éves hűség , taxis haveroknak is az van . -
Zola007
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83849 üzenetére
Jó ajánlás
Annyit hozzátennek, hogy ha van rá lehetőség vagy nem 1 fős cég, akkor érdemes erre egy külön telefont tartani, ne a céges számmal mert kellemetlen ha közben hívnak, lemerül, vagy elvitte a tulaj/kolléga a kezed alól a telefont. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Vangelis #83850 üzenetére
Igen tudom hogy sajnos csak 2024 közepétől van nálunk arra lehetőség, hogy digitálisan is adhatod a nyugtát. Viszont azelőtt is volt rá megoldás, van az a pici zseb nyomtató amit szintén tudtál a telefonnal össze kapcsolni és akkor a papír alapú nyugta is meg van oldva és szintén a pénzlehúzós banktól el tudsz szakadni (terminál ügyben, stb...)
-
Vangelis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #83849 üzenetére
régen kötelező volt papír alapon nyugtázni a tranzakciót.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
szmolcsi #83846 üzenetére
Nem is értem miért szenvednek a kisebb cégek a bankok termináljaival meg szarságaival. Igényelj Te is SumUp-ot azt keresztbe lecumizhat minden bank.
Nincs papírformájú nyugtája, stb... így ezen a költségen is tudsz spórolni.
Sokkal jobb, olcsóbb konstrukció mint bármelyik bank.
B opció, hogy biztos van NFC chip képes telefonod. Ráraksz egy olyan appot a telefonodra amire a céges bankszámlád hozzá rendeled és a telefonoddal kifizetteted a vételárat az ügyféllel. Mi is ezt használjuk, ha kéri a nyugtát a bankkártyás fizetésről akkor emailben elküldöm neki, amúgy meg kell semmivel se szarakodni. És ennek még külön tranzakciós díja sincs.
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó cuccok:
TP-Link Tapo C100 (v2.0)
Intel AX200 Wi-Fi6 (Gig+) Belső WLAN 2400Mbit/s
Személyes átvétellel nyilván tudok engedni belőle. -
válasz
Zola007 #83845 üzenetére
Az igen , bár ha alkalmazott vagy nem tudom hogy látsz bele a könyvelésbe ha meg tulajdonos akkor meg nem értem miért rázod a lábad , mert ezt most nem tudtad leírni ??? meg 1k volt a készpénzlevétel ??? olyan tényleg van hogy karbantartás már nincs meg az email de decemberben is volt egy üres hét , bár ez függ banktól szolgáltatótól is , én kibaszok egy cetlit a pulthoz szem magasságban de azért ellövik hogy kártya én meg
" olvasás megyen , nem ? " -
Zola007
veterán
válasz
szmolcsi #83832 üzenetére
Képzeld el van fogalmam róla
2 - 200 ezer közötti összegeket fizetnek nálunk a cégnél az emberek, többnyire kártyával, évi 400 millió értékben.Ettől függetlenül nem érdekel mennyit feketézik valaki, de mikor egy munkára megkérdezem hogy akkor ez hivatalos, számlás bruttó áron ennyi és igen választ kapok, akkor utána ne variáljon, mert az gyökérség.
[ Szerkesztve ]
-
Atesz08
tag
sziasztok ! egy kis segítségre lenne szükségem. miskolc-mezőkövesd között szokott valaki járni ? egy 15L -es falfestéket kellene elhozni.
-
nézzbe
aktív tag
Hali, nem fetreng valakinél egy ilyen xbox 360 hűtés? DIY projekthez kellene
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Ha valaki akarja a műhelyét fejleszteni van nálam pár új motyó:
- Güde 412/8/100 kompresszor
- Geko Hidraulikus műhelyprés állvánnyal 20 tonna G02090
- Geko Motorkiemelő Zsiráf 2T Összecsukható G02080 + Verke motorkiemelő adapter 900kg V80134Mind új, sajnos máshogy alakultak a dolgok így feleslegessé váltak. Természetesen olcsóbban mint a boltban.
-
mycso
veterán
Sziasztok, technikai segítségkérés.
Hátha valaki már látott ilyet, vagy volt ilyenhez köze...
Kerítés ügyben kérdeznék: amit általánosan találtam, hogy utcafront felől nézve a jobbkézre eső és a hátsó 50%-a, meg nyilván az utcafronti 100%-a a tulajdonosé.
Viszont ez elvileg *önkormányzatonként eltérhet.Ha nálam ez az általános szabály él, akkor is picit nehézkes a helyzet, utcafrontok jelölve, enyém a zöld sraffozott terület.
Hátul 2 szomszéd, balnoldalt MERŐLEGESEN 4 szomszéd. Na ilyenkor mi a helyzet?
*: és mégegy kérdés.... Semmi infót nem találok erre vonatkozólag a neten és a város honlapján sem. Utalások vannak, hogy a jegyzőt/önkormányzatot kell keresni. OK. De élőben ez hogyan működik?
Bemegyek a polgárjenő hivatalba, hogy csókolom mi újság a kerítésemmel? Erről semmi infó nincs, hogy mi a menete... -
válasz
Depression #83836 üzenetére
Nincs terminál az éves 6800.- a havi díj meg 2800.- , pénztárgépnél 2000.- a havi és 35k-az éves kiolvasás és 2 évente kötelező akku csere ami + 20k .... szép az élet
-
-
válasz
detroitrw #83833 üzenetére
Mikor kitalálták és köteleztek rá ment a kapkodás , minden bank irreális összegeket és forgalmakat állapított meg , és Rájfis vagyok , úgy voltam vele hű leszek a bankomhoz mikor meg akartam kötni jött a fekete leves 150-beugró és minimum 10-millás éves forgalom , mondom jóember ez egy 18-négyzetméteres kis számtek kuckó az éves forgalmam is alig van x-milla , így mentem máshoz ott az első 2 év jó vót , most hogy az ucsót taposom nagyon rossz , 5-éves szerződés van az éven jár le , már alig várom.
-
válasz
Zola007 #83830 üzenetére
Azt azért hozzátenném hogy halvány fingotok nincs menyibe kerül egy vállalkozónak a kártya használat csak egy példa decemberi gép vásárlás 165.000.- ebből 12.000.- ezret nyelt el a terminál + 2000.- volt az utalás a saját számlámra , és ez egy kisvállalkozásnak kurva sok , míg te elballagsz a vasemberhez és a pénz kivételért fizetsz max egy ezrest !!!
A héten 2 droid is előtte hogy kártya és számla egyik egy üres dvd-t akart a másik 5m Lan kábelt , nálam se működött a terminál rögtön. -
mycso
veterán
Akkor tőlem egy ellenvélemény.
Szerintem bátran keresd őket. Csináltattam már velük utólagos ülésfűtést, meg hifit is szereltettem be.
Mindkét esetben profin dolgoztak, minőségi munkát csináltak. Sőt az utóbbinál beszereztek külön olyat is, amit nem árusítanak, de én azt szerettem volna (a netes áraktól olcsóbban). -
Zola007
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83829 üzenetére
tekintve hogy direkt rákérdeztem előtte és azt mondták hogy bruttó (garancia miatt pont kellett volna számla) eléggé meglepett, hogy "épp nem működött a terminál"
Főleg hogy feketén vastagabban fogott a ceruza mint máshol fehéren.
Ha már "black edition" akkor érje már meg mindkettőnek, ne csak az egyiknek.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz
elistvan #83820 üzenetére
nekem a Porhoppal van tapasztalatom
Alapvetően megcsinálták (klíma javítás), de elég drágán és kissé flegmán.
Fizetni csak KP-ban lehetett és számlát sem akartak adni a munkáról csak nagy duzzogva, ami 100e feletti összegnél azért elgondolkodtató.
Én nem fogok oda menni másodszor.[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #83826 üzenetére
oké, küldöm
-
benvolio
őstag
válasz
Wiz Khalifa #83821 üzenetére
+1 Nekem is rossz a tapasztalatom.
-
elistvan
őstag
válasz
Wiz Khalifa #83821 üzenetére
Csak a google véleményekre támaszkodom illetve segíteni próbáltam, személyes tapasztalatom nincs egyik céggel sem.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
elistvan #83820 üzenetére
Az autohifi stúdió nem a legjobb hely. Ahol "tuningbox"-ot árulnak méghozzá drágán és egy nagy átbaszás az egész, az olyan cégeket lehetőleg kerülni kell.
Nem mellesleg drágák viszonylag és elég lenézőek. Nekem ez a tapasztalatom. Én miattuk kezdtem el magamnak az autóhifi építést.
-
elistvan
őstag
-
fila
senior tag
Navigációt szeretnék beépíttetni a kocsiba. Vágni kell a műszerfalon a műanyagot kis részen, hogy beférjen. Van Miskolcon olyan műhely ahol ezt meg tudják csinálni?
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #83817 üzenetére
Ok .
Más: nem tudjátok a Google miért teszi a PH-s PÜ értesítőket a promócióba?
-
Cikó
tag
válasz
Wiz Khalifa #83814 üzenetére
Igen az volt, ott volt az Intercars.
-
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa #83812 üzenetére
A NAV (Apeh) mellé költöztek. Ott van egy nagy boltjuk, ami a KisErnőn van az szerintem csak raktár.
-
Wiz Khalifa
veterán
Jó tudni.
Azt láttam hogy elköltöztek mert egy köpésre van tőlem a régi helyük, de annyira ritkán jártam oda hogy azt se néztem meg hova költöztek. -
Zola007
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83808 üzenetére
július óta már Daniella
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #83808 üzenetére
Az már Daniella, régen volt DL1... bár aki sokat járt oda, annak DL1
-
SOS-ben egy megbízható autószerelőt tudtok ajánlani?
Opel az alany, szervó, motorerő elszáll időnként. -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Yettel tv-m van és ahhoz jár a kis mediabox.
Ha rákötném monitorra amin van HDMI akkor működnie kell neki ? -
Zola007
veterán
Budapesten jár valaki autóval jövő héten?
1 doboz csempét szeretnék épségben Miskolcra lejuttatni, mert itt már nincs belőle -
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 4
- Windows 11
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile 2
- Jogász topic
- További aktív témák...