Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relo
tag
Nincs valakinek eladó am4 a320 vagy b350 lapja?
-
Z0C!
őstag
2024.januárjában vettem gépet...
2x16Gb Kingston Fury Beast 5600Mhz memóriát 50.800ft-ért.
Most így olvasva a kommenteket, ránéztem.
HA most venném, 238.000 lenne.
Hát pont időben vettem... -
bnorci71
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
mielőtt elszabadult a pokol Alzáról 2x24Gb bontott 85e ,de mire megjött rábeszéltek nem kel az nekem elég a 32Gb ki se vettem a boxból visszamondtam, pedig megfordult a fejembe ,hogy feldobom HA-ra 100e az eredeti ár akkor 120ekörül volt na mindegy a Ha val kezdődő mondatoknak nincs értelme.
Annak örülök, hogy még pont a boom előtt összevásároltam a konfigot
-
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Hát most ebbe ne menjünk bele , szerintem , de gondom vágod hogy van 27-es áfa meg valamicske haszon is és 5-10-ezerért 100-ezreket senki nem fog bele tenni , tudod ez olyan mint a zálogház csak végszükség esetén , én is azt mondom mindenkinek hirdesse meg ha nem kapnak rá jöjjön vissza + ha sos az eladás.
-
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Semmi esetre sem postáznám , max törékenyként és értékbiztosítva , de az egy 200k-s gépnél kb 15-20-ezer , amitől a vevők rögtön megugranak , én nem is tudom mikor postáztam gépet utoljára ... ez éven tuti nem + ugye ilyen díjak mellet még egy Pest @ Miskolc is belefér.
-
Vangelis
félisten
válasz
detroitrw
üzenetére
Én pufi zacsival kitömtem.. de szerintem engem átvertek... soha nem jártam még így.,
Mert addig nem jött infó, hogy gond van ameddig meg nem kérteztem.. stb.
Hosszu.. itt a vga tény, hogy csíkzott mire vissza jött.. stb. De évekig használtam... előtte vettem abba a gépbe ssd-t .. stb
Szerencsére ssd-t betáraztam.. so so ... ddr5 nem jött össze későn kapcsoltam. -
Wiz Khalifa
veterán
-
bnorci71
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
na akkor én vagyok a hülye aki a full mesh házat díjazom, nem is volt egyszerű megtalálni.
Akkor nézek egy ilyen akváriumot, aztán belepakolom.Erről jut eszembe.
Postázást a VGA és a proci, hűtő hogyan viseli?
Azért ezek ma nem könnyű dolgok.Wiz Khalifa+szmolcsi
köszi nektek is
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha már gépházak, érdekelne valakit egy fekete masszív, full alu, teljes ATX Lian Li V1000 Plus gépház?
Kerekes, jó hűtés megoldású ház, fejjel lefele fordított alaplapi tálcával van ellátva, sok HDD hellyel. A mai modern igényeknek megfelelően kapott USB 3.1-et és Type-C csatlakozós blokkot a floppy helyére.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Mindig is volt egy réteg aki szerette az ilyet. Én már 10 éve is ilyen házat kerestem, bár akkortájt csak plexis volt inkább. Az épített vizes rendszerekkel robbant be az ablakos ház igazán.
Mostanra meg azért lett népszerű mert azért van sok olyan PC alkatrész ami mutatós, tetszetős lett és jó ránézni (szerintem).

-
Z0C!
őstag
"...Az már csak ilyen hab a tortán, hogy a telkekről időnként lopnak ezt-azt..."
Beköltöztünk "álmaink" otthonába...a hátsó kertben (nincs elkerítve) nekikezdtünk a paradicsom, paprika, répa, uborka termesztésnek.
De minden nap locsolni, minden nap gyomlálni...aztán láttuk, hogy kutya lábnyomok voltak, később láttuk, hogy a termések le vannak lopva...
A település végéről a hátsó kis úton a Ctype besétált és lelopta őket. Ezért egy bazi nagy telek ott áll kihasználatlanul...
Azóta a belső udvarban volt magas ágyás...kevesebb, de a lecsóhoz, szalcsi pörgetéshez épp elég mennyiség lett...jobb íze is volt mint a boltinak. Vegyszer nélküli termesztés volt.
De ősz és tavasz között simán megvesszük a multinál vagy a piacon.
Van őstermelői vásár (Miskolc-Onga), ott kolbász / szalonna amit veszünk, esetleg chilis cuccot vagy mézet. -
cocka
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
megvizsgálták a bionak árul termékeket és ugyan annyi vegyszert tartalmaztak
Én úgy hallottam, hogy kevesebb vegyszert tartalmaz.
Ja kvázi munkakert nekünk is volt, eladtuk, mert nem volt rá kapacitásunk.
A családunkon kívül még két másikat ismerek, ahol ez a kert téma gyakorlatilag púp mindenki hátára, mert az az alapvető probléma, hogy ahhoz túl sok a termés és túl munkás, hogy egy négytagú családnak megérje vele foglalkozni. Millió befőtt, millió lekvár vagy csak simán lefagyasztva süteménybe, végül pedig a kutya nem eszik meg belőle annyit, hogy ne rohadjon meg, aztán azt egész kuka.
Ahhoz meg túl kevés, hogy nagyobb tételben kistermelői piacon el lehessen adni.
Igen, az meg a másik fele, amit írsz, hogy most már az időjárás szeszélyessége miatt esély sincs bő termésre, tehát...
Ha pedig fogyatkoznak a családtagok, pláne nincs szükség annyi gyümölcsre vagy zöldségre.Arról nem beszélve, hogy a gyümölcsök többsége fosat, tehát nem is lehet kb. almán kívül egyiket se nyakló nélkül zabálni.
Az már csak ilyen hab a tortán, hogy a telkekről időnként lopnak ezt-azt. -
bnorci71
addikt
bio termékkel ne áltasd magad
gyakorlatilag amit kapsz hiper/piac mind nagytermelőtől van ami vegyszer nélkül életképtelen
van hátul a kertben alma szilva körte megy
vegyszert 18-tól nem látott a kert mondjuk még pálinkának sincs rajta beérett gyümölcs, mire beérne lepereg és kukacos minden
cseresznye az egyetlen ami értelmes nagyon korai május közepén leérik talán lehet ezért ússza meg
volt szőlő 1éven volt olyan szerencse, hogy volt rajta értelmezhető termésnem vagyok kertész sőt nem is szeretek kertészkedni
ja még egy gondolat évekkel ezelőtt olvastam hallottam hogy megvizsgálták a bionak árul termékeket és ugyan annyi vegyszert tartalmaztak
-
pupehap
tag
A vasgyári piac gyakorlatiag halálközeli állapotban van, csak arról hallani suttogásokat hogy bezárják. De egyébként ne legyenek illúzióid, a hiperekben is, és a piacokon is a lengyelből hozott zöldség-gyümölcsöt kapod, már ha általános cuccokról beszélünk. Az, hogy mondjuk a datolyaszilvát honnan hozzák nem tudom, de alma, körte, barack, nektarin stb. az mind polák.
-
HookR
addikt
"...nem mindenkinek van közel a Búza téri piac. Kb. érdemi piac csak az van Miskolcon, ami elérhető."
Elvileg ott van még a Vasgyári piac is az Újgyőri főtér mellett. De mivel nem járok oda, így nem tudom mi a helyzet a gyakorlatban.
#84691 yuing: "Ti hol vesztek zöldséget, gyümölcsöt Miskolcon?"
Időről időre elhatározom, hogy többet járok majd a Búza térre zöldség-gyümölcsért, de 80-90%-ban multikból és 5-15%-ban kis ABC-ből (mert magyar termékek a nagybaniról), amik útba esnek a szokásos útvonalakon. A maradék 5% a Búza térről (amikor épp szerencsés a csillagok állása).
-
cocka
veterán
Ennek szerintem borzasztó egyszerű a magyarázata, hogy miért a hiperben veszik. Mert ott van kínálat és nem mindenkinek van közel a Búza téri piac. Kb. érdemi piac csak az van Miskolcon, ami elérhető.
Ezzel szemben pl. Bp.-en annyi van, mint a nyű. Most csak ami így hirtelen eszembe jut:
Fehérvári úti vásárcsarnok
Fővám téri vásárcsarnok
Lehel piac
Cédrus piac
Fény utcai piac
Rákóczi téri vásárcsarnokNa, de nem is ez a lényeg, (biztos van még egy csomó, amikről nem tudok), hanem az, hogy egy Miskolc méretű város megérdemelne vagy ötöt, amiből legalább háromnak illene nagynak lennie.
És akkor a fenti piacos felsorolásból még ki is hagytam a random zöldségeseket.
-
Lehetséges, hogy fura kérdés lesz. De Ti hol vesztek zöldséget, gyümölcsöt Miskolcon?
Ismerősi körben is érdeklődtem, akinek van ideje kimegy a piacra a Búza téren, de a többségük hipermarketekben szerzi be mindezeket.
Alapvetően próbálnék olyan forrást találni, ami minél inkább bio. A lehető legkisebb mértékben tartalmaz vegyszereket.Sajnos egyelőre nem opció, hogy saját magunknak termeljünk.
-
cocka
veterán
Sőt ha jól látom, most bizonyos esetekben, ha 100 alatt van a 1-től sorszámozott blokk hozzászólásszáma, akkor frissnél van, amikor egyszerűen hozzáad 100-at.
Vagyis ha mondjuk látszana 36 az ő logikájuk szerint, akkor 136-ot jelenít meg.Szal. baromi furcsa az egész. Azóta ilyen szar, amióta a régit lecserélték.
-
Atesz08
tag
Sziasztok ! Nem maradt esetleg 4 liter diszperziós falfesték valakinek ? Nem baj ha több kicsivel. Héra, Dulux stb.
-
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vettem észre. Ha pl. 100-asával jeleníteNÉd meg egy adott topic friss hozzászólásait, akkor lecsapja a mennyiséget a százas határokon. Annyira unom már ezt!
Így ha pont mittomén 398 és 402 körül vannak a számok, akkor egyrészt vissza kell lapozni a 398-hoz, másrészt ha válaszolsz rá, akkor is átdob a 401-től kezdődőekre és nem látod, hogy mire válaszoltál, csak ha megint visszalapozol.
Korábban a frisseknél még mutatott egyszerre 100-at, most már ez sincs.

Jelentettem is ezt a megfelelő topic-ban, tudják, értik, de az volt a válasz, hogy bonyolult lenne leprogramozni. (ezt is kb. harmadjára kellett kiszedni belőlük, hogy végre legyen már valami válasz)
Tehát a régi sokkal jobb volt, mert amire válaszolni akartam, azt megnyitottam új lapon azt kész, odaírtam a választ és csak az eredeti oldalt kellett végül frissíteni. Most meg csak ugyanazon a lapon válaszolhatsz, ami feszt nem odavisz, ahol tartottál.És hogy miért probléma ez? Pl. nézzük ezt a topic-ot, mikor ezt a hsz.-t írom, tartunk ebben a tartományban: 84601-től 84686-ig. (most hagyjuk figyelmen kívül a 84 ezret az egyszerűség kedvéért)
587-től kéne mutatnia, ha valóban 100-at jelenítene meg. Ehelyett látunk 86 darabot. Értelemszerűen a fenti probléma akkor jön elő, ha sokkal pörgősebb egy topic és mondjuk az 587 és 600 közti (beleértve a kezdő- és végpontokat is) hsz.-ek egyikére akarnék válaszolni.

-
jFox
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Van egy Xiaomi BE3600-am, kínai verzió. Chrome fordítóval, vagy MiHome alapból simán kezelhető.
Ha megjön az új TP-Link, lehet eladó lesz. -
Wiz Khalifa
veterán
Eladóak iPhone telefon dobozok, ha valaki gyűjti az ilyesmit.

-
bigrock
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Van egy MikroTik hAP ax2-m, ha érdekel.
-
bnorci71
addikt
hogy varázsolhatom vissza a "menüt"
-oldal teljes újratöltése nem segít
-betöltéskor egy pillanatra megjelenik de el is tűnik
-ha elmentett hirdetésre lépek ott a menü
-csak a fent a hardverapró linken keresztül akkor ilyen
-chrome-al jó -
Depression
veterán
Keresek családi ház és apró udvarhoz megfelelő wi-fi 6 vagy 7 routert.
Ár: Boltban én is tudok venni újat garival, de most a minél jobb minél olcsóbban a lényeg (max. 30k)
-
jFox
addikt
Takarítottam ma, és találtam pár dolgot, amit sajnálnék kidobni mert működnek.
Hátha valaki még hasznát veszi:
MiBand 2 és 3 töltő adapter. [kép]
Multi kártyaolvasó USB 2.0 [kép] [kép]
Xiaomi Mi4a router [kép] [kép] [kép]
Nem tudom hany GB Ballistix DDR3 RAM [kép] (talán 4gb)Sör, csoki, csere játszik.
-
mzso
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Mekkora egy lusta, mihaszna, ganéj, semmirekellő bagázs...
Úgy kell felkutatnia hibabejelentő e-mail címét, És akkor csesznek foglalkozni vele, küldjek másikat egy másik e-mail címre...Tisztelt Bejelentő!
Köszönjük a megkeresését.
Kérjük, a bejelentését az illetékes elosztó, az MVM Émász Áramhálózati Kft. felé jelezze.
Telefon: +3680424344, email:
eloszto@mvmemaszhalozat.hu
-
mzso
veterán
Helló!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen cserepes/földgolyós karácsonyfát amire van esély, hogy több évet is kibír?
Nem olyat mint amit az obiban van, aminek elcsapják a gyökerét és úgy szedik ki a földből. -
tux74
csendes tag
Eladó:
2x8Gb Kingston FURY Beast 8GB DDR4 3200MHz KF432C16BB/8
Mindkettő új, bontatlan. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Néhány eladó holmi: [link]
-
mzso
veterán
Máshol is vannak ilyen csuda megoldások?
Biztos jó védelem lesz a hó és jég ellen.

-
wwenigma
Jómunkásember
TP-Link Tapo C110 (v2.0) kis kamera 5e
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy töltője távirányítós autóhoz? Egyiv vége USB a masik egy sima 2 pines anya csatlakozó. Aki ismeri az rögtön tudni fogja. Köszönöm előre is!
-
Atesz08
tag
sziasztok ! esetleg maradt valakinek kb 3 liter héra fehér falfesték, ami megmaradt és már nem használná fel ?
-
bnorci71
addikt
válasz
atyuska
üzenetére
Alaplap: Asus Tuf Gaming B450M Pro-S, Gari 2026.02.20
Proci: Ryzen5 3500x
Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black Gari 2034.02.09
SSD: WD Blue SN570 1Tb
VGA: Asus Tuf Gaming 6700XT OC 12Gb,
PSU: Seasonic FOCUS GX-650W 80+ Gold FULL Moduláris gari 2031.09.07Ha lenne időm összerakni a szekrénybe lévő konfigot ez a konfig így eladó lesz, kel egy hűtő+ház pluszba.
Mit adnál érte? -
atyuska
tag
Gyereknek akarnék új gépet venni, mondom szétnézek itt a hírdetések közt, de atyaég miket látok, mindenféle Jóska Pista összerak használt és új alkatrészekből vegyesen, teljesen elszállt brutális árakon. Gyakorlatilag új alkatrész árakkal számolva.
Mi történt a piacon hogy ilyen árak indokoltak? Nem éri meg használt dolgokat venni, besétálok és újat is vehetek bármiből. -
cocka
veterán
válasz
Gabe123
üzenetére
OK bocsánat, nem fogalmaztam talán elég pontosan.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy mi a különbség ugyanazon VHS kazetta lejátszásában, ha S-videot is támogat a lejátszó. De állítólag akkora különbség nem érzékelhető.
Azt elfelejtettem írni, hogy nem regisztráltam a ChatGPTre, csak az alap, bejelentkezés nélküli modellt használom. És volt már olyan, hogy képeket jelenített meg nekem, de feltehetően azokat a netről lopta.
De se rajzolni, se netről keresni nem volt hajlandó. Mondom jó, hogy ott nem tartunk már, hogy generál nekem egy SVG fájlt és azt dekódoljam egy programmal.Vannak olyan témák, amiknél egész jó segítséget ad, de sok esetben az ismételgetésével meg az "értetlenségével" képes felidegesíteni.

Legutóbb olyan volt, hogy ment egy beszélgetésfolyam és azt is meg kellett neki mondani, hogy a következő kicsit más témájú kérdés az előzőekhez kapcsolódik-e.
-
cocka
veterán
válasz
zzolika
üzenetére
Jogos kérdés, egyébként roppant idegesítő, amikor más kérdéseknél is elkezd "makacskodni", meg leírod neki, hogy nem így van és ugyanazt a szart ismételgeti tovább. Na ilyenkor szoktam feladni.
Ha több szóval kérdezel, lesz mit ismételgetnie.

Sokszor azt is megírom neki, hogy ne ismételgesse, amit írok, mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy hogy tudja érthetőbbé tenni a kérdésem.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
zzolika
üzenetére
"Nekem egyszerűbb kérésem volt, mutasson két videoképet egymás mellett, az egyik legyen composite jelű, a másik meg S-video, hogy vajon látszik-e a különbség."
Ez volt a kérés . A kolléga pedig pontosan tudja, mik ezek — ha rosszul csinálta volna, azt mondja , hogy “ez így nem jó, próbáld újra”.
A gond az, hogy a mai modellek nem tudják eldönteni, hogy amit kérsz, az helyes-e vagy teljes hülyeség.
Egyszerűen csak követik a szöveget. (én haszánlom több mindenre és pl kriptóban rá tudom venni hogy,kb bármit megmagyarázzon és annak az ellekezőjét is)Ha hibás irányt adsz meg, azt is becsülettel lerajzolják.
Ez nem valódi “tudás”, hanem mintakövetés.
Tehát a válaszom az ,hogy volt értelme mert a kolléga megkapta amit akart az , az más kérdés ,hogy ez tudta volna es Photoshop vagy Canva is de ez csak addig igaz amíg a kérdező tudja miről van szó. -
zzolika
aktív tag
válasz
Gabe123
üzenetére
Ezzel csak egy apró gond van...
Beadtam én is a ChatGPT-nek a te szöveged, megcserélve a COMPOSITE és S-VIDEO szavakat. Ezt hozta ki. [kép]
Igen, amit kérsz tőle azt kapod, belerakja a hibákat abba amibe kéred.
Csak hát ennek így semmi köze a kérdéshez, a jó válaszhoz, vagy bármihez egyáltalán. Akkor ennek így mi értelme is van??? Ha jó szavakkal kérdezek, bebizonyítja hogy a föld lapos, még térképet, műholdképeket is rajzol hozzá? -
Gabe123
aktív tag
Igen, fura érzés, hogy neked kell “megmondani”, milyen hibákat tegyen rá — de ez a rendszer így működik. A modell nem tudja magától, hogy a composite mitől composite, amíg te nem írod le neki konkrét hibákkal együtt.
Ő csak azt tudja pontosan lerakni, amit szavakkal beprogramozol neki.
És a “honnan kéne tudnod, mit nem tud?” kérdés teljesen jogos. Erre nincs varázslista — egyszerűen úgy derül ki, hogy ha a prompt túl homályos, elkezd visszakérdezgetni vagy teljesen mást csinál. Amint kristálytisztán megmondod, mit akarsz, akkor hirtelen minden működik.
Minél konkrétabb vagy, annál kevesebbet kell vele szórakozni.
-
cocka
veterán
válasz
Gabe123
üzenetére
Köszönöm a fáradságot, igen valami ilyesmi, csak én konkrét VHS felvételből kilopott képkockára gondoltam, de így is jó.
Mondjuk az úgy érdekes, hogy még azt is nekem kell megmondani, hogy milyen hibákat generáljon a képre.

De akkor felteszek egy költői kérdést: Nekem honnan kéne tudnom, hogy a ChatGPT mit nem tud?

-
Gabe123
aktív tag
Hello. Nemtudom ez kellene e de ha igen :
A trükk az, hogy NEM azt kell mondani:
„mutass két videoképet egymás mellett”
Hanem:
Nagyon konkrét prompt kell (mit ábrázoljon a jelenet)
Meg kell mondani a stílust (videokép, jelzaj, kompozit hibák, stb.)
Meg kell mondani, hogy side-by-side legyen
Meg kell mondani, melyik oldal melyik jel
Íme az ideális kérés, amit a ChatGPT-nek adnál:“Generate one image that shows a split-screen comparison:
– Left side: a COMPOSITE video signal frame with dot-crawl, color bleeding and soft edges.
– Right side: an S-VIDEO signal frame with cleaner edges, separated luma/chroma and less noise.
Make both sides show the same scene (e.g., a retro game or color bars), clearly divided in the middle.”Miért működik ez?
Mert a modellek:csak egy képet generálnak egyszerrede a képen belül tudnak “left/right”, “split”, “comparison” jellegű layoutotha pontos hibákat nevezel meg (dot crawl, color bleed → composite), akkor felismerhető lesz a különbségígy nem fog tovább kérdezősködni, mert minden specifikálva van. -
cocka
veterán
Nekem egyszerűbb kérésem volt, mutasson két videoképet egymás mellett, az egyik legyen composite jelű, a másik meg S-video, hogy vajon látszik-e a különbség.
Elkezdett kérdezgetni, hogy mekkora legyen meg mi legyen a képen stb.. és amikor eljutottunk oda, hogy GENERÁLJAD MÁR VÉGRE BASZD MEG!, akkor sem volt hajlandó képeket mutatni. Aztán X, hát mennyi időt basszak el erre, hogy hatvanmilliószor leírja, hogy nem tud generálni, de megpróbálhatja még egyszer?

-
mzso
veterán
Engem ez a ganéjkupac ChatGPT ilyesmi hibákkal szivat:
I hear you — and I’m not going to ask you to upload anything again.
The Python environment is still disabled, so any attempt to extract, open, or parse the
.json.gzfiles will fail. That’s why every attempt results in:“The Python code did not successfully execute.”
This is a backend issue — not your fault, not your files, not the format.
Vajon van alapja, vagy csak kamuzik és szopat? Másnak kibontokat zip fájlokat, meg egyebek?
Először, vagy három napja simán lenyelt három json.gz fájlt. Azóta cseszik bármit is csinálni, csak felzabálja a feltöltési meg analízis kreditjeimet.
Másnak is hablatyol a python toolról? Hogy lehet rávenni, hogy csináljon is valamit? -
mycso
veterán
Sziasztok, nem tudjátok a környéken van valaki/cég, aki adatmentéssel foglalkozik?
Nyilván, ha nincs a környéken, bárhol jó ha valaki tudna megbízható forrást.Van egy 2 terrás wd gren hdd-m, egyik napról a másikra azt mondta, hogy nem működik tovább. (kizárólag archiválásra használtam)
A rajta lévő adatok egy részéről van mentésem, de sokmindenről nincs és fontosak.
Jah, és ugyanitt érdeklődnék, hogy milyen megbízható hdd-t vegyek hasonló felhasználásra?
-
cocka
veterán
Igen, ez is gyengének tűnik, meg ha jól látom magasan is van. Ha lejjebb lenne vagy másfél méterrel, a fénye is érne valamit talán.
Ezt konkrétan a Szentpéteri kapui temetőben vettem észre, hogy nem mindegy, hogy 4 méterről vagy 2 méterről világít a lámpa, mert még a gyengébb is többet ér, ha lejjebb van.
De gondolom az a "koncepció", hogy mivel ritkábban vannak a lámpák, ha magasabbról világít, nagyobb területet világít be, de így nem ér egyik se semmit.
A megoldás nyilván az lenne, hogy sokkal nagyobb fényerejűt raknak a magasakba vagy maradhatna a régi, de akkor sokkal sűrűbben kéne lepakolgatni a lámpákat. Mert a jelenlegi állapotukban gyakorlatilag alig van értelmük.
-
mzso
veterán
Azt tudom, hogy ha bejelented megcsinálják
Hát erre azért nem veszek mérget...
Amúgy sok helyen olyan is, mint halottnak a csók, egy kb. 60 wattos régi izzónak megfelelő fényerejű lámpa világít 5-6 méterrel feljebbről, semmit nem ér. Egy feliratot nem tudsz ilyen gyér fény mellett rendesen elolvasni.
Nálunk, viszonylag erős fénycsövek vannak, vagy a főúton meg még erősebb nátrium lámpák. Amikor működnek.
-
mzso
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ezt a "tök jó" ürlapot amit behoz megtaláltam:

Kár hogy MVM Émász-os révén nem Békéscsabán vagyok...
(Egy kalap ganéj az egész...)
Akkor gyakorlatban csak telefonon, vagy e-mailben lehet jelezni? -
Wiz Khalifa
veterán
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Osztom én egy működő 1611-est lőttem nemrég , a második telóm volt !!!
-
Jarod1
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
azt hittem csak Iphonok vannak benne

-
Valakit érdekel irodabútor?
Költözés miatt eladó egy praktikus és megkímélt állapotú irodai bútor szett, amely tartalmaz:
1 db L alakú irodai szekrénysort (8 db. szekrény, 2 db. polcos elem, akasztós és zárható részekkel)
1 db L alakú, íves íróasztalt
1 db dohányzóasztalt
🧹 Állapot: megkímélt, azonnal használható.
📍 Átvehető: Miskolcon.
💰 Ár: megegyezés szerint. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Áh nincs annyi. Azért nem olyan drágák ezek a telók, stb... ez látható a hirdetett telefonok árán is.

A lent lévő régebbi androidos és nyomógombos telefonok se egy vagyonba kerülnek, jelenleg, persze idővel minden drágább lesz.
Van még a vitrin alján egy régi 30 év körüli Sony stereo erősítő, hozzá egy CD lejátszó meg a hozzá tartozó 2 kazettád deck, ennek mondjuk nem tudom az értékét, pedig gondolkoztam el kéne adni, nagyon rég nem használtam már és sajnálom.
-
Jarod1
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
hűha mennyi ez vitrinben lévő cucc 2-3 millcsi?
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére

kicsi lenne -
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
vitrin mekkora?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Csak voltam.
Most számolom fel az eddig gyűjtötteket.
-
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
viszont értelme nem sok van , mert a hirdetés nevét tudod módosítani a hardver fajtát már nem.
Na most ki keres VGA-k között notebookot..... -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Te aztán gyűjtő vagy.

-
Wiz Khalifa
veterán
Vegyetek régebbi iPhone-t amíg még megvannak.

-
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Na látod ez igaz ....
De ezt írták a linkelt fórumba, hogy ez ilyen.
Tanulság, le kel menteni a hirdetés képét amikor megegyeztek.
Nem tudom az oldal ment-e előző állapotokat amik visszanézhetők egy ilyen esetbe.Mondjuk ez nem fizetett hirdetésnél is megáll
Elutalod és én módosítom a hirdetést.
Itt az volt a furcsa értékeltem ő is és utána nem archiválódott a hirdetés hanem az értékelésemnél is az új átírt hirdetés jelent meg. -
HookR
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
A honnan is sokat segít a segítséghez
Miskolcon bármelyik felhajtón fel tudsz menni az M30-ra egyébként és mehetsz Pestig.
Tehát a Miskolc-Észak ha Sajószentpéter felől mennél
Miskolc-Centrum vagy hívhatjuk Zsolcai körforgónak is ha a belvárosból
MIskolc-Dél Görömböly-Csaba-Avas stb. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Miskolcon fel tudok menni az M30-as útra, majd úgy csatlakozni az M3-as autópályára? Ha jól láttam Miskolc és Tornyosnémeti közti szakasz van lezárva?
Köszi előre is a segítségeteket. -
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Ezt jól eldugták, miért nem a hibabejelentés fülön van
-
cocka
veterán
Miskolcon csak körbe kéne járni időnként sötétedés után vagy világosodás előtt az Émász vagy a jogutód embereinek és kiderülne, hogy elképesztően sok helyen nem világítanak a lámpák vagy ami még rosszabb egyáltalán nincs is közvilágítás.
Szal. egyértelmű, hogy leszarják a jelenlegi helyzetet, különben tennének róla, hogy ne így legyen.
Amúgy sok helyen olyan is, mint halottnak a csók, egy kb. 60 wattos régi izzónak megfelelő fényerejű lámpa világít 5-6 méterrel feljebbről, semmit nem ér. Egy feliratot nem tudsz ilyen gyér fény mellett rendesen elolvasni.
Érted nem hiszem el, hogy ilyen gyenge szarokat kell használni, mikor tuti hogy van melegfehérből is erősebb, esetleg led vagy mittomén. A Szentpéteri kapui temetőben is csak mutatóban van itt-ott világítás és ott is csak akkor ér valamit, ha max. 2.5-3 méter magasról világít.Azt tudom, hogy ha bejelented megcsinálják, de miért a lakosságnak a feladata ezt figyelni, ha félévente körbejárnának biztos akadna kiégett izzó és ha valami értelmes energiatakarékos megoldást használnának tuti nem lenne ennyi kiégett izzó.
Másik: épp most hallottam hírét, hogy Pesten kevésbé sűrűn látogatott környékeken e-ink kijelzőket kezdtek használni a ledes cuccok helyett és mini napelemmel biztosítják az áramellátását, ami csak akkor kell neki, ha változik a kép. A lámpáknál is lehetne valami napelemes megoldás itt-ott. -
mzso
veterán
Helló!
MVM Émásznak, hol az online (közvilágítás) hibabejelentője?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Anycubic Live View Kamera, Kobra 3/Kobra 3 V2/Kobra 3 Max
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
... de én krisztálycukornak néztem

és még 2 érdeklődő volt 1óra alatt.
szívesen

-oldal teljes újratöltése nem segít