Hirdetés
-
85177 - 85101
85177 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Az lenne a lényeg. Azért nem írtam típust/márkát mert mindegy, ha tudja az ONVIF-et, engem csak a relé kimenet érdekelne.
Ki akarom próbálni, hogy csak az én kamerámat nem kezeli, vagy általános hiba a szoftverben. -
fila
senior tag
3 Besder Onvif képes kamerám van elfekvőbe, LAN+táp kimenettel.
Jó kis kínai NVR is van hozzá
Relé kimenet az nincs rajta.... -
jFox
addikt
Lehet közben megodódott. Ha kell kereslek.

Más:
Nincs valakinek lefekvőbe ONVIF képes kamerája, amiben van relé kimenet? (Ha van hang kimenet is, az csúcs lenne.)
És kölcsön is tudná adni pár napra?
-
Vangelis
félisten
-
jFox
addikt
Sziasztok!
500-as NVME SSD nincs valakinek eladó sorban, emberi áron?

-
jFox
addikt
Sziasztok!
Kerékpárszállító vásárlásán gondolkodom, viszont a keresgélés közben kicsit elbizonytalanodtam, így gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek tapasztalata vagy használható ötlete.
Ami adott:
- max 3db bringa szállítása
- nincs vonóhorog
- egyik bringa fully (össztelós)Csomagtér ajtóra való rögzítésben gondolkodom, de ott ugye fontos, hogy ne takarjam ki a lámpát és a rendszámot. A tetőre elég macerás szerintem pakolni, így ezt lehetőleg hanyagolnám, de ha erről tudsz nyilatkozni ne tartsd magadban.
Köszi!
Nekem volt csomagtér ajtóra szerelhető.
De az csak csapott hátú autóra jó. A Toyota Starlet-emen volt, két bringát simán elbírt. Ha jól emlékszem a Praktikerben vettem 2008 körül 11eFt volt. Az ablak tetején és a lökhárítón támaszkodott, de fel lehetett nyitni a csomagtartót is. Mondjuk bringástól nehéz volt... 
Valami hasonló volt: [link] -
WildBoarTeam
senior tag
[link]
3 bicikli szállítására tökéletes és lesz vonóhorgod is.
Ha telne ilyenre, akkor sehova nem mennék biciklivel

-
Depression
veterán
Sziasztok!
Kerékpárszállító vásárlásán gondolkodom, viszont a keresgélés közben kicsit elbizonytalanodtam, így gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek tapasztalata vagy használható ötlete.
Ami adott:
- nincs vonóhorog
- egyik bringa fully (össztelós)Csomagtér ajtóra való rögzítésben gondolkodom, de ott ugye fontos, hogy ne takarjam ki a lámpát és a rendszámot. A tetőre elég macerás szerintem pakolni, így ezt lehetőleg hanyagolnám, de ha erről tudsz nyilatkozni ne tartsd magadban.
Köszi!
[link]
3 bicikli szállítására tökéletes és lesz vonóhorgod is.
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Ami adott:
- nincs vonóhorog
Köszi!
-
bnorci71
addikt
-
szmolcsi
aktív tag
-
bnorci71
addikt
Valaki nem akar 2 monitort?
Csak foglalja a helyet az asztalon.
Ennyire nem kell már senkinek ilyen monitor vagy az ára rossz? -
vlevi
nagyúr
[link]
pl, ami folyamatos rózsaszín vonal, az külön kerékpárút. pl. Mezőkövesd és Bogács között.
Ami pedig szaggatott vonal, az kijelölt kerékpáros útvonal. Ezekre áltlában a neve is fel van írva.
De érdemes nézni hozzá az útminőséget is, mert már a vékony 1pixel széles folyamatos vonal sem normális aszfaltoztt út, hanem inkább csak gravel.
A szaggatott pedig földút, túrista út.
Az apróbb szagatott pedig zergeba***ta ösvény, ahol általában a mókusok közlekednek
Ha megvan az útvonal, érdemes ugyanazt a részt a komoot-al is megnézni, mert a komoot egész jó összefoglalót ad az útviszonyokról, várható emelkedőkről, stb. Mert aszfalton egy 10% az még oké, de ha az előbb említett ösvényen kell sárban fellfelé menni 10km-t, 10+% emelkedőn, arra rámegy az egész nap...
pl, Cserépfalutól az Ódor várig.
[link]
Wiszont a komoot térképen valahogy egybefolyik minden, nem látom úgy az utakat. -
jFox
addikt
-
Caldera
senior tag
Javaslatot kérnék korrekt autóklímásra Miskolcon és vonzáskörzetében, aki tud R1234yf gázzal tölteni, nem arany áron.
-
vlevi
nagyúr
mapy
Van fizetős része, de az ingyenes is teljesen használható, egy ország offline letölthető vele.
Angol hang navigáció is van benne, amúgy a program magyar nyelvű. -
Soulfly842
addikt
Az Osmand-ot nyugodt szívvel ajánlom, hatalmas mögötte a közösség és hibátlan (szerintem túrázásban is verhetetlen. Nálam No.1. bár prémium fut, de alapfunkcióiban is nagyon jó).
A maps.me-t is megpróbálhatod még, azon is nagyon jól mennek a biciklis térképek.
-
jFox
addikt
-
Jarod1
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
Én meg azt hittem, útban van, azt majd télen vissza veszed.

Mondjuk az útban van ez igaz😀
-
Wiz Khalifa
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
Szia, hamar meguntad, szia.

Nyárra minek?😀Lesz klíma jófajta ami kiváltja ezt csak tavaly már nem volt rá keret a konvektor meg gatya lett így kellett valami a kisebbik szobába és ez jót ki a legolcsóbbra
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan bicklis navigáció app--ot Androidra, ami ismeri a Miskolci és kornyékbeki bicikli utakat, és nem havi/éves előfizetéses.

-
Wiz Khalifa
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
-
WildBoarTeam
senior tag
Mi kollégámmal épp tegnap vettük észre, hogy a google térkép a chromeban "butább", mint a firefoxban. Chromeban csak felülnézet van (vagy utcakép), a firefoxban van "döntött" (3D) nézet is.
-
bozsozso
őstag
Ezzel egyetértek, de nem próbáltam azóta chrome-ban, lehet már ott is működik.
De lagalább nem kell bemennem. Most kipróbáltam megy chrome-ban is. Tehát csak valami időszakos hiba volt. -
bnorci71
addikt
-
bozsozso
őstag
Most megpróbáltam edge-ben és ott már be tudtam adni. Előtte chrome-ban próbáltam.
Lehet azótam már chrome-ban is működik. -
bozsozso
őstag
-
bnorci71
addikt
Nekem se megy magyarorszag.hu ról indulva
ami érdekes ,hogy a tanusítvány decemberig jó mégse tetszik a safarinak IOS-en3 napod van digitalisan 8 személyesen szóval marad az ocsmányiroda
-
bozsozso
őstag
-
Caldera
senior tag
Én két hónapja az ügyfélkapun intéztem, emlékem szerint nem irányított sehova.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok hogyan lehet online bejelenteni a kocsi eladást? Megtaláltam a jaármű eladás bejelentést, csak az ügyintézés online-r kattintva a nyilvantarto.hu-ra irányít ott pedig 404-es hibát dob. A nyilvantarto.hu-t megnézve megszünt az oldal.

-
icemad
nagyúr
-
szmolcsi
aktív tag
Quick format volt? Akkor valószínűleg menthető.
Céges AI ezt dobta ki:
1. Opció: A teljesen ingyenes és nyílt forráskódú bajnok (TestDisk)
Ha a formázás óta nem nyúltál a meghajtóhoz, ez a program képes lehet másodpercek alatt helyreállítani a teljes partíciót, mintha mi sem történt volna. Nem másolgatja ki az adatokat egyenként, hanem visszaírja az eredeti fájlrendszert.
Miért ezt? Mert ingyenes, nincs korlátozás, nem akar rád sózni semmit, és ha működik, azonnal kész vagy.
A bökkenő: Nincs szép grafikus felülete, egy parancssoros (DOS-szerű) ablakban kell navigálni a nyilakkal.
Így használd:
Töltsd le a TestDisk-et (hivatalos forrásból, ingyenes).
Indítsd el rendszergazdaként (testdisk_win.exe).
Válaszd a No Log opciót.
Válaszd ki a merevlemezedet, amin a D partíció volt.
Válaszd ki a partíció típusát (Windowsnál ez általában Intel vagy EFI GPT – a program tippként meg is jelöli, melyiket ajánlja).
Menj az Analyse, majd a Quick Search opcióra.
Ha megtalálja a régi, formázás előtti partíciót (zölden fog világítani), nyomj egy P betűt, hogy belenézz a fájlokba. Ha látod a régi adataidat, nyomj Q-t a visszalépéshez, majd válaszd a Write opciót. Újraindítás után a D meghajtód a régi pompájában fog tündökölni.
2. Opció: A professzionális, grafikus mentőöv (EaseUS Data Recovery Wizard)
Ha a TestDisk túl bonyolultnak tűnik, vagy nem talált semmit, akkor egy mélyreható adat-visszaállító szoftver kell. Ezen a téren az EaseUS az egyik legstabilabb és leggyorsabb algoritmus a piacon.
Miért ezt? Gyönyörű, tiszta, grafikus felülete van, pont úgy böngészhetsz a törölt mappáid között, mint a Windows Intézőben. Nagyon hatékonyan szedi össze a formázott szektorokból az adatokat.
A bökkenő: A fizetős verzió hozza az igazi eredményt. Az ingyenes verzióval asszem 2 GB-ig enged menteni, de arra tökéletes, hogy ingyen le tudd futtatni a szkennelést, és lásd, hogy mit képes megmenteni, mielőtt bármit fizetnél.
Így használd:
Telepítsd a programot (Szigorúan a C meghajtóra!).
Indítsd el, válaszd ki a D meghajtót (vagy az elveszett partíciót), és kattints a Scan gombra.
Várd meg, amíg a Deep Scan (Mély vizsgálat) lefut. Ez eltarthat egy darabig a meghajtó méretétől függően.
A bal oldali fastruktúrában keresd meg az "Elveszett partíció" vagy "Lost Partition" mappát.
Jelöld ki a menteni kívánt fájlokat, és nyomj a Recover gombra. (Fontos: a kimentett adatokat egy külső adathordozóra vagy a C meghajtóra mentsd, semmiképp sem vissza a D-re!).
Összegzés: Mit tégy most?
Töltsd le a TestDisk-et, tegyél vele egy próbát. Ha a parancssoros felület ijesztő, vagy nem jársz sikerrel, tedd fel az EaseUS-t, nézd meg, mit lát a mélyvizsgálat során, és az alapján el tudod dönteni, megéri-e neked a licencet, vagy elegendő az ingyenes keret a legfontosabb dokumentumokhoz/képekhez.- Tökéletesen működött ahogy leírtad , újgyőrin jársz kelsz sör csoki kávé amit parancsolsz , és köszi a help-et !!
-
cocka
veterán
-
bnorci71
addikt
Szerintem nem de vagy 10 éve használtam utoljára
-
cocka
veterán
Emlékeim szerint csak annyi volt írva h felülírás nullákkal, és kész, talán vmi acronis 8 livecd volt, v hirens 10, fene se emlékszik melyik akadt a kezembe, törléskor nem szoktam sokat vacilálni. Csak egyszerre volt a gépben 2 ugyanolyan hdd, közben laptopot telepítettem + telefonos távgyógyítás és elnéztem a meghajtót.
Annyira nem életveszélyes a dolog h adatmentő céghez küldjem, csak pár napot megspórolt volna mire összeszedem a többi backup hddről lényeget (egy részük közel 30 éves hdd).egy részük közel 30 éves hdd
Ha még működik, akkor simán jó lehet. Nekem az egyik vinyóm most lett 9 éves. Úgy értem 9 évet futott már.
-
F1r3b1rd
tag
Emlékeim szerint csak annyi volt írva h felülírás nullákkal, és kész, talán vmi acronis 8 livecd volt, v hirens 10, fene se emlékszik melyik akadt a kezembe, törléskor nem szoktam sokat vacilálni. Csak egyszerre volt a gépben 2 ugyanolyan hdd, közben laptopot telepítettem + telefonos távgyógyítás és elnéztem a meghajtót.
Annyira nem életveszélyes a dolog h adatmentő céghez küldjem, csak pár napot megspórolt volna mire összeszedem a többi backup hddről lényeget (egy részük közel 30 éves hdd). -
cocka
veterán
Van olyan, ami megpróbálja rekonstruálni csak az MFT-t. Mert ha a fájlok ott vannak, csak a régi MFT-t gyalulta le, akkor vannak programok, amik újra tudják építeni. A Partition Disc Doctor elvileg tudta ezt, pont a EaseUS Data Recovery Wizardnak az elődje.
-
cocka
veterán
Ez szerintem a Kürt Kft. kategória.
Hányszor lett 00-ákkal feltöltve? Mert ha többször is, akkor szerintem 3 után garantált bukó.
-
F1r3b1rd
tag
Akkor én is kérdeznék, nekem ezt a hétvégén sikerült kivitelezni, mert nem figyeltem. Komplett hdd 3 partícióval, ráadásul livecd alól nullákkal való feltöltéssel töröltem az egészet
Van bármi esély a visszaállításra, vagy ihatok rá vizet ? -
bnorci71
addikt
-
szmolcsi
aktív tag
Céges AI ezt dobta ki:
Ha a formázás óta nem nyúltál a meghajtóhoz, ez a program képes lehet másodpercek alatt helyreállítani a teljes partíciót, mintha mi sem történt volna. Nem másolgatja ki az adatokat egyenként, hanem visszaírja az eredeti fájlrendszert.
Miért ezt? Mert ingyenes, nincs korlátozás, nem akar rád sózni semmit, és ha működik, azonnal kész vagy.
A bökkenő: Nincs szép grafikus felülete, egy parancssoros (DOS-szerű) ablakban kell navigálni a nyilakkal.
Így használd:
Válaszd a No Log opciót.
Válaszd ki a partíció típusát (Windowsnál ez általában Intel vagy EFI GPT – a program tippként meg is jelöli, melyiket ajánlja).
Ha megtalálja a régi, formázás előtti partíciót (zölden fog világítani), nyomj egy P betűt, hogy belenézz a fájlokba. Ha látod a régi adataidat, nyomj Q-t a visszalépéshez, majd válaszd a Write opciót. Újraindítás után a D meghajtód a régi pompájában fog tündökölni.
Ha a TestDisk túl bonyolultnak tűnik, vagy nem talált semmit, akkor egy mélyreható adat-visszaállító szoftver kell. Ezen a téren az EaseUS az egyik legstabilabb és leggyorsabb algoritmus a piacon.
Miért ezt? Gyönyörű, tiszta, grafikus felülete van, pont úgy böngészhetsz a törölt mappáid között, mint a Windows Intézőben. Nagyon hatékonyan szedi össze a formázott szektorokból az adatokat.
A bökkenő: A fizetős verzió hozza az igazi eredményt. Az ingyenes verzióval asszem 2 GB-ig enged menteni, de arra tökéletes, hogy ingyen le tudd futtatni a szkennelést, és lásd, hogy mit képes megmenteni, mielőtt bármit fizetnél.
Így használd:
Indítsd el, válaszd ki a D meghajtót (vagy az elveszett partíciót), és kattints a Scan gombra.
Várd meg, amíg a Deep Scan (Mély vizsgálat) lefut. Ez eltarthat egy darabig a meghajtó méretétől függően.
A bal oldali fastruktúrában keresd meg az "Elveszett partíció" vagy "Lost Partition" mappát.
Jelöld ki a menteni kívánt fájlokat, és nyomj a Recover gombra. (Fontos: a kimentett adatokat egy külső adathordozóra vagy a C meghajtóra mentsd, semmiképp sem vissza a D-re!).
Töltsd le a TestDisk-et, tegyél vele egy próbát. Ha a parancssoros felület ijesztő, vagy nem jársz sikerrel, tedd fel az EaseUS-t, nézd meg, mit lát a mélyvizsgálat során, és az alapján el tudod dönteni, megéri-e neked a licencet, vagy elegendő az ingyenes keret a legfontosabb dokumentumokhoz/képekhez.Igen csak a particiót csaptam le , nem formáztam / akkor vettem észre / EaseUS Data Recovery Wizard ez tökéletesen látja 384GB csak 70-dodó , holnap kipróbálom amit írtál köszönöm.
coca amit küldtél az nekem kezelhetetlen " nem látom át " ... boomer vagyok
-
icemad
nagyúr
Céges AI ezt dobta ki:
Így használd:
Válaszd a No Log opciót.
Így használd:
Töltsd le a TestDisk-et, tegyél vele egy próbát. Ha a parancssoros felület ijesztő, vagy nem jársz sikerrel, tedd fel az EaseUS-t, nézd meg, mit lát a mélyvizsgálat során, és az alapján el tudod dönteni, megéri-e neked a licencet, vagy elegendő az ingyenes keret a legfontosabb dokumentumokhoz/képekhez. -
cocka
veterán
-
szmolcsi
aktív tag
Ez nem látja csak az aktív particiómat ... sajnos ... vagy láma vagyok hozzá.
-
szmolcsi
aktív tag
Csá skanok vétlenül leformáztam a D meghajtómat eszközkezelőben tud rá valaki valami megoldást hogy ne legyen adatvesztésem , thx. Ami tesztelt és működik nincs kedvem 15 progit leszedni ...
-
Vangelis
félisten
-
mzso
veterán
Helló!
Tud valaki tuti beszerzési forrást szénre tüzelési célból? Gondolom nem mindenki fűt még gázzal meg klímával/hőszivattyúval a régióban.
Valami olyasmi kéne ami nem csupa salak meg árban sincs elszállva, meg lehetőleg zsákolva van. -
Jarod1
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
-
caprine
senior tag
Az sülyesztési méretnek néz utána, fontos (ET).
marketen helyi eladás, méretben ha za ET is jó, akkor jó, meg az ára is:
https://www.facebook.com/marketplace/item/1337523818223691/ -
caprine
senior tag
Tintasugaras=kuka.
Itt van nálam egy multifunkcionálsis (HP) nyomtató (t-com aukcióban 4-5k volt), végtelen pénzt költöttem rá, majd hagytam a p.csába, vettem egy brother lézer nyomtatót (42k-ért), és a HP-t megtartottam scannernek.
Nagyon ritkán használom a nyomtatót, és évek óta csinálja, amire kell. Eredeti patronnal a brotherrel már kb. ezer oldalt nyomtattam (szomszéd ügyvédi jegyzőkönyvei 2-3 havonta nagyon sok)
A tintasugaras beszáradt, volt, hogy a frisssen vásárolt patron (6k) is be volt már száradva, és színes nyomtatónál ebből kellet 2.
Ne költs rá!Egy a véleményünk, köszönöm.
-
Vangelis
félisten
Nincs itt klímás fórumtársunk?
-
veebrave
junior tag
Sziasztok, valakinek lenne 5x114.3 osztókörös félnije eladó 16"-os vagy 17"-os méretben?
Mk3-as Renault Mégane-ra kellene. -
Depression
veterán
Tintasugaras=kuka.
Itt van nálam egy multifunkcionálsis (HP) nyomtató (t-com aukcióban 4-5k volt), végtelen pénzt költöttem rá, majd hagytam a p.csába, vettem egy brother lézer nyomtatót (42k-ért), és a HP-t megtartottam scannernek.
Nagyon ritkán használom a nyomtatót, és évek óta csinálja, amire kell. Eredeti patronnal a brotherrel már kb. ezer oldalt nyomtattam (szomszéd ügyvédi jegyzőkönyvei 2-3 havonta nagyon sok)
A tintasugaras beszáradt, volt, hogy a frisssen vásárolt patron (6k) is be volt már száradva, és színes nyomtatónál ebből kellet 2.
Ne költs rá! -
caprine
senior tag
-
cocka
veterán
Nálam lézernyomtató kezdett el, nem csíkozni, hanem "sávozni".
Alapvetően úgy láttam, hogy még lett volna elég festék a tonerben, de azt már csak így sávozva tudta kinyomni magából... hát az annyira nem buli, hogy minden oldal bal oldali negyede csíkos.Kicseréltem a tonert, hirtelen eltűnt a probléma.

-
Jarod1
veterán
-
zetecR
addikt
Mi vele a probléma?
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Epson tintasugaras nyomtatot kellene takaritani. Foglalkozik ilyennel valaki vagy kuka?
-
LaciMc82
aktív tag
Halllihó.
1151-es alaplapot keresek ami B360-as chipsettel egy Pentium G 5400 procihoz kell a cucc.
Fapados is elég csak legyen rajta d-sub kimenet.
-
Soulfly842
addikt
Sziasztok,
Procit keresek, ha valakinek van egy a 'fiókban' vagy most kívánná eladni, akkor írjon bátran.

Ebben a sorrendben (a prioritásom, ami érdekel):
Xeon E3-1270 v2
i7-3770
Xeon E3-1245 v2
Xeon E3-1240 v2
Előre is köszi! -
jFox
addikt
Nekem az a fő bajom a marketplészszel, hogy nem lehet normálisan kategóriát megadni. Van mikor felajánl valami értelmeset, de legközelebb meg nem találod...
-
bnorci71
addikt
Ha szereted az izgalmakat , Lakatos Xbox-tól vásárolni , még ki se fordultál az utcából már le vagy tiltva mindenhol , mert ő garanciát vállal csak többet nem éred el , több embert el lehet érni hónapok óta nem adtam el semmit a piactéren , emberek belefáradtak abba hogy nem kapnak választ semmilyen kérdésre , a sokk csereberélő mókus meg tönkre tesz idegileg , ezek mind átszöktek ide meg a lófogásra csak ez megy "ez meg van még" és ennyi .

Nekem azért ennyire rossz tapasztalatok nincs itt szerencsére. Igaz nem is üzletszerűen használom a HA-t ha valamit cserélek újabbra azt meghirdetem és ennyi. Ettől függetlenül én is jártam már úgy este levelezés becsomagolom magammal viszem, hogy fel tudjam adni erre eltűnik a vevő
Marketplacen meg nem is árulok. Anyukám mondja ,hogy ott megy ez írogat mindenki, de venni senki nem vesz. -
szmolcsi
aktív tag
A "meg van még" az egy automatikusan felajánlott kérdés.
De ott sokkal több embert el lehet érni, mint itt, és sokszor az árak is jobbak.Ha szereted az izgalmakat , Lakatos Xbox-tól vásárolni , még ki se fordultál az utcából már le vagy tiltva mindenhol , mert ő garanciát vállal csak többet nem éred el , több embert el lehet érni hónapok óta nem adtam el semmit a piactéren , emberek belefáradtak abba hogy nem kapnak választ semmilyen kérdésre , a sokk csereberélő mókus meg tönkre tesz idegileg , ezek mind átszöktek ide meg a lófogásra csak ez megy "ez meg van még" és ennyi .

-
Wiz Khalifa
veterán
De ott sokkal több embert el lehet érni, mint itt, és sokszor az árak is jobbak.De nem itt PH-n. Itt nincs ilyen automatikus kérdés. És szmolcsi azt írta, hogy már itt is ez megy.
-
Depression
veterán
De ott sokkal több embert el lehet érni, mint itt, és sokszor az árak is jobbak. -
Vangelis
félisten
Valahogy teljesen megértem , adott egy juhfej aki egy hete masszíroz egy gép miatt , már mindenemet tudja még a gatya méretemet is , március 1 hív 9,30-kor eljönne a gépért 10-re mondom ok , lemegyek , erre fél 11-kor se ér ide hívom felveszi egy vénasszony ő nem tud semmit semmiről , ez a becsület mostanság !!
csak azt nem értem ennek mi értelme van ???Nagyon durva a piac sajnos...
-
WildBoarTeam
senior tag
Hát én nem sok jót hallok róluk sajna, a telókban az akku, stb... elég kókány.
Amikor még kb senki se ismerte a Rejoy-t akkor eladtam nekik az iPhone 13 telóm, akkor Ők többet adtak érte picivel mint ha én marketplace-en próbálkoztam volna a sok 2 bitessel. Akkor megérte. Azóta viszont keveset is ajánlanak a telefonért meg nem jókat lehet hallani azokról a telókról amiket ott lehet venni.
Amúgy érdekesség, hogy a Rejoy 1:1-ben a musicMagpie koppintása ami viszont 2007 óta létezik, szóval elég sokat kellett arra várni, hogy legyen nálunk is egy olyan mint az.

Én ott vettem a telómat, amit írtak róla annak megfelelt és nincs vele bajom (kop-kop). Amikor keresgéltem, olvastam direkt az értékeléseket, a legtöbb panasz az almás telókra volt, olyat ugye meg nem vennék...
-
szmolcsi
aktív tag
Valahogy teljesen megértem , adott egy juhfej aki egy hete masszíroz egy gép miatt , már mindenemet tudja még a gatya méretemet is , március 1 hív 9,30-kor eljönne a gépért 10-re mondom ok , lemegyek , erre fél 11-kor se ér ide hívom felveszi egy vénasszony ő nem tud semmit semmiről , ez a becsület mostanság !!
csak azt nem értem ennek mi értelme van ??? -
Vangelis
félisten
Nekem , már hírdetni sincs energiám a sok lökötthöz

Új hozzászólás Aktív témák
-
85177 - 85101
85177 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Starlight Karcmentes állapotban 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

De az csak csapott hátú autóra jó. A Toyota Starlet-emen volt, két bringát simán elbírt. Ha jól emlékszem a Praktikerben vettem 2008 körül 11eFt volt. Az ablak tetején és a lökhárítón támaszkodott, de fel lehetett nyitni a csomagtartót is. Mondjuk bringástól nehéz volt...

az meg érthetetlen ,hogy IOS en se megy mi van akinek nincs Pc-je
De lagalább nem kell bemennem. Most kipróbáltam megy chrome-ban is. Tehát csak valami időszakos hiba volt.