Hirdetés
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Sziasztok, nem tudjátok a környéken van valaki/cég, aki adatmentéssel foglalkozik?
Nyilván, ha nincs a környéken, bárhol jó ha valaki tudna megbízható forrást.Van egy 2 terrás wd gren hdd-m, egyik napról a másikra azt mondta, hogy nem működik tovább. (kizárólag archiválásra használtam)
A rajta lévő adatok egy részéről van mentésem, de sokmindenről nincs és fontosak.
Jah, és ugyanitt érdeklődnék, hogy milyen megbízható hdd-t vegyek hasonló felhasználásra?
-
cocka
veterán
Igen, ez is gyengének tűnik, meg ha jól látom magasan is van. Ha lejjebb lenne vagy másfél méterrel, a fénye is érne valamit talán.
Ezt konkrétan a Szentpéteri kapui temetőben vettem észre, hogy nem mindegy, hogy 4 méterről vagy 2 méterről világít a lámpa, mert még a gyengébb is többet ér, ha lejjebb van.
De gondolom az a "koncepció", hogy mivel ritkábban vannak a lámpák, ha magasabbról világít, nagyobb területet világít be, de így nem ér egyik se semmit.
A megoldás nyilván az lenne, hogy sokkal nagyobb fényerejűt raknak a magasakba vagy maradhatna a régi, de akkor sokkal sűrűbben kéne lepakolgatni a lámpákat. Mert a jelenlegi állapotukban gyakorlatilag alig van értelmük.
-
mzso
veterán
Azt tudom, hogy ha bejelented megcsinálják
Hát erre azért nem veszek mérget...
Amúgy sok helyen olyan is, mint halottnak a csók, egy kb. 60 wattos régi izzónak megfelelő fényerejű lámpa világít 5-6 méterrel feljebbről, semmit nem ér. Egy feliratot nem tudsz ilyen gyér fény mellett rendesen elolvasni.
Nálunk, viszonylag erős fénycsövek vannak, vagy a főúton meg még erősebb nátrium lámpák. Amikor működnek.
-
mzso
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ezt a "tök jó" ürlapot amit behoz megtaláltam:

Kár hogy MVM Émász-os révén nem Békéscsabán vagyok...
(Egy kalap ganéj az egész...)
Akkor gyakorlatban csak telefonon, vagy e-mailben lehet jelezni? -
Wiz Khalifa
veterán
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Osztom én egy működő 1611-est lőttem nemrég , a második telóm volt !!!
-
Jarod1
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
azt hittem csak Iphonok vannak benne

-
Valakit érdekel irodabútor?
Költözés miatt eladó egy praktikus és megkímélt állapotú irodai bútor szett, amely tartalmaz:
1 db L alakú irodai szekrénysort (8 db. szekrény, 2 db. polcos elem, akasztós és zárható részekkel)
1 db L alakú, íves íróasztalt
1 db dohányzóasztalt
🧹 Állapot: megkímélt, azonnal használható.
📍 Átvehető: Miskolcon.
💰 Ár: megegyezés szerint. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Áh nincs annyi. Azért nem olyan drágák ezek a telók, stb... ez látható a hirdetett telefonok árán is.

A lent lévő régebbi androidos és nyomógombos telefonok se egy vagyonba kerülnek, jelenleg, persze idővel minden drágább lesz.
Van még a vitrin alján egy régi 30 év körüli Sony stereo erősítő, hozzá egy CD lejátszó meg a hozzá tartozó 2 kazettád deck, ennek mondjuk nem tudom az értékét, pedig gondolkoztam el kéne adni, nagyon rég nem használtam már és sajnálom.
-
Jarod1
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
hűha mennyi ez vitrinben lévő cucc 2-3 millcsi?
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére

kicsi lenne -
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
vitrin mekkora?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Csak voltam.
Most számolom fel az eddig gyűjtötteket.
-
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
viszont értelme nem sok van , mert a hirdetés nevét tudod módosítani a hardver fajtát már nem.
Na most ki keres VGA-k között notebookot..... -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Te aztán gyűjtő vagy.

-
Wiz Khalifa
veterán
Vegyetek régebbi iPhone-t amíg még megvannak.

-
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Na látod ez igaz ....
De ezt írták a linkelt fórumba, hogy ez ilyen.
Tanulság, le kel menteni a hirdetés képét amikor megegyeztek.
Nem tudom az oldal ment-e előző állapotokat amik visszanézhetők egy ilyen esetbe.Mondjuk ez nem fizetett hirdetésnél is megáll
Elutalod és én módosítom a hirdetést.
Itt az volt a furcsa értékeltem ő is és utána nem archiválódott a hirdetés hanem az értékelésemnél is az új átírt hirdetés jelent meg. -
HookR
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
A honnan is sokat segít a segítséghez
Miskolcon bármelyik felhajtón fel tudsz menni az M30-ra egyébként és mehetsz Pestig.
Tehát a Miskolc-Észak ha Sajószentpéter felől mennél
Miskolc-Centrum vagy hívhatjuk Zsolcai körforgónak is ha a belvárosból
MIskolc-Dél Görömböly-Csaba-Avas stb. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Miskolcon fel tudok menni az M30-as útra, majd úgy csatlakozni az M3-as autópályára? Ha jól láttam Miskolc és Tornyosnémeti közti szakasz van lezárva?
Köszi előre is a segítségeteket. -
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Ezt jól eldugták, miért nem a hibabejelentés fülön van
-
cocka
veterán
Miskolcon csak körbe kéne járni időnként sötétedés után vagy világosodás előtt az Émász vagy a jogutód embereinek és kiderülne, hogy elképesztően sok helyen nem világítanak a lámpák vagy ami még rosszabb egyáltalán nincs is közvilágítás.
Szal. egyértelmű, hogy leszarják a jelenlegi helyzetet, különben tennének róla, hogy ne így legyen.
Amúgy sok helyen olyan is, mint halottnak a csók, egy kb. 60 wattos régi izzónak megfelelő fényerejű lámpa világít 5-6 méterrel feljebbről, semmit nem ér. Egy feliratot nem tudsz ilyen gyér fény mellett rendesen elolvasni.
Érted nem hiszem el, hogy ilyen gyenge szarokat kell használni, mikor tuti hogy van melegfehérből is erősebb, esetleg led vagy mittomén. A Szentpéteri kapui temetőben is csak mutatóban van itt-ott világítás és ott is csak akkor ér valamit, ha max. 2.5-3 méter magasról világít.Azt tudom, hogy ha bejelented megcsinálják, de miért a lakosságnak a feladata ezt figyelni, ha félévente körbejárnának biztos akadna kiégett izzó és ha valami értelmes energiatakarékos megoldást használnának tuti nem lenne ennyi kiégett izzó.
Másik: épp most hallottam hírét, hogy Pesten kevésbé sűrűn látogatott környékeken e-ink kijelzőket kezdtek használni a ledes cuccok helyett és mini napelemmel biztosítják az áramellátását, ami csak akkor kell neki, ha változik a kép. A lámpáknál is lehetne valami napelemes megoldás itt-ott. -
mzso
veterán
Helló!
MVM Émásznak, hol az online (közvilágítás) hibabejelentője? -
bnorci71
addikt
ez a ház nagyon bejött, kicsi pofás elfér benne minden a plexisektől meg hidegrázásom van. Egy ház van ami tetszik a Sharkoon C50 Rebel Black majd egyszer, ha ebbe nem férek el.
Na meg ha házzal együtt megy akkor SSD is kel bele stb. azért költeni ,hogy el tudjam adni.....
Majd felrakom apróra így félkonfogba ,ha nagyon nem megy a VGA külön az szerintem gyorsan elmegy. -
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Ne kérdezd, de látod én is beleugrottam és más is valamiért nagy a Hype az X3D procikon
Talán a 8 mag miatt.
De ha váltasz AM5-ra akkor a Ram is cserés akkor már nem ennyi a matek
Egyébként én is platformot váltok végül hisz a 9070XT Pci-e 5.0 is így lesz kihasználható, igaz a 7800X3d egy árban van az 5800X3d-vel.
Nálam is a "cseréljünk VGA-t és procit" volt az első vonal a deszka maradjon így olcsóbb aztán csak rávettem magam a teljes cserére és ahogy _drk írja ilyenkor azért már lehet kel egy táp és ház csere is, bár ha okosan keres az ember VGA-t egy Asus AP201 33l-es házba is befér minden AIO vízhűtéssel.
Szóval jövő hét vége felé eladó lesz a félkonfig
ami az adatlapomon van lap+proci+ram+vga valószínű a táp is. A lap és a ram még garis. -
_drk
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Anno is voltak Intel esetében régi I7-ek horror áron úgy emlékszem. Valamiért egyszerűbbnek érzik a proci cserét az emberek mint a Lap+Rám+CPU. Mondjuk most a Ramok megszaladtak, de össz költségben egyébként az a +20K még mindig nem sok a VGA árához képest pl.
Annyi logika lehet benne, hogy ha már felkonfig csere akkor már az egészet kéne házzal táppal mindennel és az már nyűg is lehet a sok pénz mellett.
-
Vangelis
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Jogos kérdés... drága már az a cpu..

Jó és faxa .. csak tudja a fene.. én egy 5600x-el tolom,.. de nekem ez is elég...
3080 12GB oc hez kevés ... de a kártya ajándék volt.. azt meg nem illik nem elfogadni... -
benvolio
őstag
Platform váltás miatt eladó félkonfigom ha vaklakit érdekel. [kép] + Matterhorn Pure hűtő. (30e)
-
bnorci71
addikt
Na legyen biznisz is
Valakit érdekel egy Ryzen 7 5800X3d 139e
jegelve van ha innen érdeklődne valaki az első lehessen
-
bnorci71
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Mészáros Villamos Művek (MVM)
ez így konkrétan bulshit ennyi,
Igen van érdekeltsége hiszen a TITÁSZ az övé. Energiatermelésbe is van érdekeltsége vagy csak volt a Visontai erőmű.
Elosztói engedélyesen keresztül nehéz pénzt kipumpálni hiszen akkor az E.ON-nak is pumpálod a pénzt ami német tulajdon
Csak polkorrektség/edukáció miatt írtam nincs benne politikai hovatartozás
-
Depression
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Szintén AI:
"Igen — Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cégek konkrétan szerepet játszanak az elektromos hálózati infrastruktúrában Magyarországon.""Ez azt jelenti, hogy nem csak energiatermelés vagy kereskedelem terén van jelen, hanem az „hálózati oldalon” is: az energiát eljuttató infrastruktúrák fejlesztésében is.
Ha szeretnéd, tudok térképes ábrát keresni vagy készíteni, amely megmutatja a magyarországi hálózat-fejlesztési pontokat (alállomások, távvezetéki szakaszok) ahol Mészáros-érdekeltségű cégek érintettek"Szóval az MVM állami, csak pumpálják ki belőle a pénzt más nem állami cégeknek.
-
bnorci71
addikt
válasz
LaciMc82
üzenetére
Az MVM (Magyar Villamos Művek) Zrt. 100%-ban állami tulajdonban van. A cég egy elismert vállalatcsoportként működik, amelynek célja a hatékony működés és az üzleti érték növelése
AI válasz az "MVM tulajdonos" keresésre
De ,hogy segítsek is
Telefonos, írásos és személyesen ügyfélszolgálaton is lehet nyilatkozni a túlfizetés felhasználásáról. Választhat, hogy gyorsabb átfutással, az Ön által megadott bankszámlaszámra vagy postai úton kéri a visszautalást. Az összeg változhat az időközben készülő számla vagy számlák miatt.
Külföldi bankszámlaszámra csak írásban lehet visszafizetést igényelni az alábbi adatok megadásával:
SWIFT-kód IBAN-szám Bankszámla tulajdonosának neve
Fontos tudni, hogy az esetleges árfolyam-különbözet a számlatulajdonost terheli, ha a bankszámla nem fogad forintátutalást.
Az MVM Next jogosult a túlfizetést a lejárt tartozásba beszámítani, illetve – a felhasználó eltérő rendelkezése hiányában – a felhasználó következő számláiban elszámolni.
Néha a gugli a barátja az embernek néha a weboldal keresője
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja hogy ennek az új Mészáros Villamos Művek (MVM) weboldal melyik menüjében lehet megadni ha túlfizetésem van és szeretném bankszámlára visszakérni azt ? -
Atesz08
tag
sziasztok !
van valaki aki panellakásban lakik és hangszigetelést alkalmazott a szobában ?
érdekelne milyen módon, rendszerrel. nyilván a hatékony hangszigetelésre gondolok és nem a semmit nem érő tojástartó, meg szivacsos megoldásokra. -
scapegt
őstag
Sziasztok!
Másnak sem jó a MOL Move app kávé előfizetés vásárlás után? Nem látja, hogy kifizettem, folyton újra fizettetné, holott a bank apptól jött push értesítés a levonásról és zárolva is van az összeg. Már töröltem cache-t, újratelepítettem, nem használt. Korábban fizettem már elő és semmi gond nem volt. Gondolom, hogy ha újra kifizetem, 2x lesz levonva és lehet, hogy még akkor sem lesz előfizetésem
-
cocka
veterán
válasz
detroitrw
üzenetére
Ja, csak azt HDMI switch-nek hívják.
HDMI switch: több bemenet, 1 kimenet (több forráseszköz képe, egy monitorra vagy tévére)
HDMI splitter: 1 bemenet, több kimenet (egy forráseszköz képe több monitorra vagy tévére)HDMI mátrix switch: több bemenet, több kimenet.
Szóval akkor el kéne dönteni, hogy melyikre is van szüksége.

-
-
zetecR
addikt
Nem lapul valakinél feleslegben HDMI splitter?
-
bnorci71
addikt
AM4 5800x3d nincs valakinek tervben eladásra?
-
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Persze, mert a vegetáriánus kaja finom, főleg a tojás meg a tejtermék miatt, mert ezekkel lehet turbózni a dolgokat.
De a vegán vonalat nagyon nem bírom, mert ott már mindenféle indiai meg távol-keleti fűszer bejön meg a hogyan pótoljuk a tejfölt meg a majonézet meg a minden mást kb..
Ja igen, egyszer ettem humuszt valami csicseriborsókrém, hát az se volt éppen a kedvencem. Meg articsókát, annak elég fura íze volt, de a rukkolát sem csípem túlzottan. Meg van valami endívia.
De ezek semmik ahhoz képest, hogy az olívabogyót mennyire utálom, az íze is olyan, mint a rohadó szerves hulladék szaga.
Ennek van még egy agyhalottabb verziója, a nyers vegán koszt, hát az kész. Az tényleg hülyeség meg simán meg is betegedhetsz tőle.
Maradjunk annyiban, hogy az étrendem kb. muszlimokéval vetekszik.

A lényeg, hogy nem vagyok se vegán, se vegetáriánus, de szeretem a zöldséges ételeket húsokkal: marha, bárány, pulyka, csirke, hal és qrva ritkán sertés. Na hát a tipikus magyar kaják annyira nem könnyítik meg a helyzetem a sertést sertéssel baromság miatt.
Viszont szerencsére vannak török kajáldák székes fővárosunkban, ott szoktam néha enni, az ilyeneket imádom: töltött padlizsán, cukkinis cuccok, paradicsom, paprika, karfiol, zeller, spenót stb...De érted Miskolcon hova mész török vagy akárcsak közel-keleti élelmiszerboltba? Nincs egy se. De még ázsiai sincs. Dunapanda sincs, semmi sincs. Minden szarért rohangássz Pestre.

Az is vicc, hogy ma már annyiféle ételallergia van meg egyéb érzékenységek vagy csak ilyen kvázi különc étrendek és akkor a tipikus magyar menzák kínálatát néztem nemrég, három különböző cég, ugyanazt a sertésalapú kosztot nyomja, amit 30 éve ettünk a menzákon. Nevetséges.
Ennyit az étkezés megreformálásáról. 
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
caprine
üzenetére
Úgy látom itt kicsit képzavar van a vega és a vegán között. A túró rudi nem vega, hanem vegán.
A vega (vegetáriánus) emberek a húsféléket nem eszik. Semmilyen húst, halat stb... de az állati eredetű dolgokkal nincs baja, értsd, tojás, tej, sajtok, stb...
A vegánok az állati eredetű dolgokat nem eszik, ergó, se sajt, se semmi ami állati eredetű.
Szóval a 2 nem ugyan az. A vegák eredetileg azért nem ettek húst mert valami miatt a szervezetük nem fogadta el, stb... manapság lett "divat" ez. A vegánok meg eleinte azért nem ettek állati eredetű dolgot, mert, hogy jajj szegény állatot kínozzák azzal, ha pl a tehenet megfejik. Manapság viszont a vegánok között a legtöbb azért nem eszik állati eredetű dolgot mert valamire amit tartalmaznak ezek érzékenyek rájuk mint pl a glutén érzékeny emberek.
Na mind1, kicsit bonyolult ez a dolog.

#84570cocka:
Én vega vagyok, de semmi pénzért nem tudna senki rávenni, hogy zöldségből készült húskinézetű stb... vackot megegyek. Szerintem a legnagyobb hülyeség és a tudat átverése egyben. Sokkal jobb dolog ami itthon mostanság kezd néhol fellelhető lenni (Angliában mindenhol van ilyen hambi), hogy zöldségpogácsa van a húspogácsa helyett. Gyakorlatilag borsóból, répából, kukoricából és krumpliból készült zöldség fasírt. Sok húst-hússal evő barátom mondta mikor megkóstolta, hogy rohadt jó és azóta is esznek ilyet rendszeresen.
-
wwenigma
Jómunkásember
TP-Link Tapo C110 (v2.0) (Foxpost az árban)
Topikban nyilván olcsóbb
-
caprine
senior tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Nekem meg az olyanok értelmezhetetlenek mint a vega turórudi. De most tényleg:
1. azért vega mert nincs benne hús, de az eddig sem volt benne
2. vagy nem tejből van, de akkor meg turóból sem lehet, mert az meg tejből van
Szóval nem kerek. Egyébként meg olcsosítás szintjén már rég nincs a turórudiban még a pöttyösben sem turó, hanem valami tejsavos sürítmény. -
cocka
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
De annak miért ne lenne értelme?
Vagy nem teszel bele húst vagy a vega húspótló szart, ami gyakorlatilag zöldborsófehérje. (amúgy nem rossz, nekem nincs ezekkel bajom)
Finomakat lehet enni hús nélkül is, de ez a görcsös ragaszkodás a húspótláshoz elég erőltetett.Most nem azért mondom, de kb. heti egyszer eszek húst. Jéé, még élek.

-
cocka
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Lisztkeverék, de nem írja, hogy miből. Annyi biztos, hogy ha búzamentes, akkor búzasikért nem tartalmaz. De ettől még tartalmazhat rozssikért, ha esetleg hazugság a "gluténmentes".

Nekem inkább akkor értelmezhetetlen, amikor eleve olyan cuccokra teszik rá, amik sose voltak gabonafélék közelében. Húsipari termékeknek mi köze van a gabonákhoz?
Gluténmentes felvágott? LOL -
LaciMc82
aktív tag
Jobban szól rajta a Muzsika TV meg a Bunyós Pityu CD is , vigyétek hát 😃
[link] -
zetecR
addikt
Sziasztok,
leszerelésre került egy régi, de akkor felsőkategóriásnak számított inverteres, hűtő-fűtő Daikin klíma.
Rég volt használva, akkor működött, viszont a mostani állapotáról nincs információm.
A távirányítója egyelőre nincs meg, de nem kizárt, hogy előkerül.Miskolc belvárosában ingyen odaadom, leginkább a hétvégéig bezárólag.
-
Felteszem a kérdést, hátha.
Fiat Punto II 2004 1.2 benzines (188) modellhez keresek komplett kormányoszlopot. City szervós az autó. Ha valaki tud segíteni, írjon privátban. Köszönöm! -
Jarod1
veterán
-
Atesz08
tag
válasz
Jarod1
üzenetére
kb 2 éve biztos nem volt portalanítva. két napja szétszedtem - amennyire én laikus ezt megtettem (az alaplapját már nem szedtem fel) - jó poros volt. nyilván csak szájjal kifújkáltam, kis ecsettel porolgattam. amikor a ventillátort kézzel megforgattam, nekem nem tűnt hibásnak, bár jó poros volt, de csendes volt. lehet ez működés közben más.
összeraktam és az az erősebb hang ugyan megszűnt, de nyilván komolyabb takarítás, pasztázás ráférne. a gép acer aspire v3-471g -
-
Atesz08
tag
sziasztok. a győri kapuban keresek laptophoz értő fórumtársat.
a ventilátor picit már hangos, ráférne egy karbantartás. van aki foglalkozik ezzel ? -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Red_Bull
üzenetére
Gondolom vagy egy másik készülék használt akkuját rakták bele vagy egy évek óta fiókban pihentetett akkut.
Én anno az avasi tesco üzletsorán lévő telefonosnál akartam cseréltetni a gyerek telójában, de tök normális volt a srác, azonnal mondta hogy a kijelző üvege a saroknál repedt így nem vállalja, mert elpattanhat, úgy meg már nem fogja megérni a javíttatás. Szóval nem csináltattam meg, de mondjuk elég korrektnek tartom a hozzáállását, hogy nem akart lehúzni "lesz, ami lesz" alapon.
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Egy Galaxy S10-be szeretnék akksit cseréltetni, Miskolcon melyik a legnormálisabb hely ahol ezt megcsinálják?
Egyszer egy kicsit megjártam így az egyik helyen egy másik telefon akksicserékével,mert nem éppen olyan lett az üzemidő mint elvárható lett volna, azért kérdezem. -
mycso
veterán
Sziasztok, van egy amd 1800x procim, nem lenne valaki Barcikán, esetleg Miskolcon, aki megtudná nézni, hogy működik-e?
-
misu
senior tag
-
HookR
addikt
Témánál maradva: fiatal német párnak melyik termálfürdőt és várat ajánlanátok a Barlangfürdő és a Diósgyőri vár helyett?
- Egri váron kívül melyik lehet még érdekes (mondjuk ~100km-es körzetben)?
- Fürdőnek: Tiszaújváros / Egerszalók / Bogács / Demjén? Esetleg valami más tuti tipp? -
bigrock
addikt
Az Ellipsumban most építettek egy szaunát. Ott nem éghetett le, mert nem is volt eredetileg sem. Bár átadáskor úgy vizionálták, hogy Kelet-Európa legmodernebb vízi komplexuma.
Ami leégett, az a vele szemben lévő Tapolca Strandfürdő.
Aztán meg a Barlangfürdő, csak hogy tovább vigyék a hagyományt. -
Köszi az ötleteket.
A Kemény Dénesben állítólag nem működik a szauna.
Próbáltam utánajárni a kérdés előtt, de szintén csak hoteleket és finess termeket találtam.
A hotel necces, mert az Aurorába próbáltunk mindig vasárnap délután menni, oda is telefonáltam előtte, de még így sem sikerült mindig elkerülni a tömeget és a kisgyermekes családokat.
Az Ellipsumnak vagy 3 éve égett le a szaunája, és azóta is zárva van, tragikus ebből a szempontból is a város sajnos.
Lehetséges, hogy akkor marad az Aurora, mert szeretjük alapvetően.
Csak azért érdeklődtem, hátha van valakinek bevált hely. -
Miskolcon tudtok olyan helyet, ahol lehet külsősként szaunázni és nincsen tömegnyomor?
Finn és infra jó lenne, esetleg jakuzzi, minden más extra.
Eddig az Aurórába jártunk, de egyre több alkalommal lehetetlen a kikapcsolódás a hangzavar és a tömeg miatt. -
bnorci71
addikt
Aksis gép kérdés
Van aksis Yato gépem 2Ah aksival és ahoz való töltővel. Vennék más gépeket is ,de gondolkodok ,hogy 4Ah aksit vennék hozzá de csak aksit a 4Ah való töltő nélkül.
Gondolom a 2Ah-hoz való is feltölti csak dupla idő vagy rosszul gondolom? -
wwenigma
Jómunkásember
-
Zola007
veterán
Eladó dolgaim [link]
-
tux74
csendes tag
Eladó: I7-7700
27000Ft -
mzso
veterán
Gondolom most innen nem járt most senki a Pennyben. Nyűg potyára elmenni amikor nem Miskolcon lakom.
-
mzso
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lidl-nél, Aldi-nál országos akciók vannak, meg nyitási/újranyitási akciók.
-
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
És azt Miskolcon is terjesztik?

-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek porosodóban otthon 100W körüli hangfala vagy most nagyon divatos partyboxa?
Nem kell csúcsminőség csak egy kis kanbulit kellene meghajtani vele.Üdv:
Ronyman -
peter889
őstag
Sziasztok!
Miskolcon tudnátok ajánlani minél kedvezőbb árú panziót, ahol több hétig is lehet tartózkodni?
Köszönöm szépen előre is.
-
cocka
veterán
-
mzso
veterán
Helló!
Jár valaki Pennybe gluténmentes lisztkeverékért? A facebookon megosztottak akciót, de van egy gyanúm, hogy nincs mindenhol mert katalógusban nincs:

Mondjuk az is elég fura, hogy csak egyes üzletekben vannak akciók.
-
bnorci71
addikt
válasz
benvolio
üzenetére
de nagyon nem mindegy, hogy 30-35 fok van kint most kapcsoltad be vagy megy egész nap meg még millió tényező befolyásolja.
szóval ezt hasonlítgatni nettó hülyeség.
mennyi a pillanatnyi fogyasztása az autódnak?
kb ugyan ez a szituklíma hőszivattyú összehasonlítása a COP alapján lehetséges.
-
benvolio
őstag
válasz
bnorci71
üzenetére
Nem a hűtés a minimum, hanem a fogyasztás mikor megy. Nálam a Syen 200w körüli, a Midea-nál viszont 110w körüli volt, ez azért a fele, de nem emlékszem, hogy be lett volna kapcsolva az eco mód. A Syen-en viszont ilyen nincs, ez egyébként egy az egybe Gree. Szóval ha ezt nézem a Midea jobb, de úgy mindenben is, jobban tetszik, akár alkalmazásba és müködésre.
-
benvolio
őstag
Mérte már valaki mennyi a minimum fogyasztása a klímájának hűtèsnél?
-
Game78
tag
Nekem volt egy Polar...első éven szerelési hiba miatt eleresztette a gázt. Megcsinálták, 4 év múlva máshol volt gond egy évig bírta. Most ventillátorként megy. Szerintem a Polar nagyon gyenge. Két Gree Amber is fel lett rakva azokkal semmi baj nincs. Lehet a szerelő hibája...
-
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Köszi! Nézem, de árban is kb ott van ahol a Gree...

-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Miskolcon vasárnap vajon hol tudnék bicajos szemüveget venni átlátszó/fotokromatikus lencsével? A Decathlonban alig van készleten, néztem a Hervis és a Sportsdirect oldalát is, nem igazán találtam.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Az eMAG-on árult Star Light klímákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A szokásostól jóval olcsóbbak. De mi lehet az oka?
Na meg ki tudja ezeket felszerelni, ha még rendelek egy ilyet?Érdemes ilyenben bele vágni, vagy inkább a bejáratott márkák közül választani, mert nem lesz így sem olcsóbb?
-
-
LaciMc82
aktív tag
Jó munkás emberek figyelem
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest