Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Spancer RE #84148 üzenetére
A PH!uvar topicban kérdezted már?
-
Z0C!
őstag
válasz
Spancer RE #84146 üzenetére
kocsi első - hátsó ülést ledöntve nem fér be?
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem.
Adott egy szemre ~2,5m hosszú kipufogó rendszer, helyileg Nagytarcsán.
Egyben van a cucc, nem is szeretném, ha vágva lenne.
Létezik valami futár/egyén, aki ilyesmiket szállít, lehetőleg ide Miskolcra is?Köszönöm!
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenki.
Tud esetleg valaki olyan céget, aki szombaton le tud borítani háznál kb 2m3 betont? -
PLaci58
addikt
Szerencsére elmaradt a "Háztűznéző".
Klíma kültéri kompresszor kondenzátora kicsit elfüstölt. -
Z0C!
őstag
válasz
LaciMc82 #84138 üzenetére
Tegnap voltam a Kaufland / Lidl boltokban...hááááááát már nem feltétlen éri meg mindenesetre a nagy bevásárlást kint csinálni.
A Coca eddig 500ft volt betétdíjjal...most már 750.
A Royal Coke is kb 500 volt, most már szintén majd 800...Voltak akciós termékek, de már van amihez hozzászoktunk és magasabb lett az ára....
Visszafele a határnál Szlovákiából Magyarba SEMMILYEN intézkedés nincs...
Ez érdekes... -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ment át mostanság valaki Szlovákiába?
Mennyire van sor Tornyosnémetinél és tényleg fertőtlenítik a kocsikat? -
Vangelis
félisten
Srácok.
A környéken nincs valaki aki autó átalalkítással foglalkozik mozgássérült részére?
ÚJ autót kellene átalakítani.. sajnos nem találtam.
-
detroitrw
addikt
-
Atesz08
tag
sziasztok. 12,5 -ös sima gipszkarton volna valakinek ? 2 tábla érdekelne.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lenne eladó cuccom:
i3-4170
Szünetmentes UPS - akár az akkut külön is oda tudom adni (új 12V/9Ah = 6k) -
nézzbe
aktív tag
-
bnorci71
addikt
Valaki foglalkozik innen 3D nyomtatással?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bozsozso #84122 üzenetére
Vagy a tavalyi árat nézted, mert tavaly volt ennyi. Ha 1 hónapon belül van a műszaki lejárta akkor útvonal engedély se kell. Bemész abba a műszakis helyre ahova vinni akarod és amíg nincs lejárva a műszaki (tehát ha még van rajta műszaki jelenleg) kérsz egy 1 hónapos hosszabbítást. Ez díjmentes és akkor javíttatás után egyből viheted, nem kell útvonal engedélyért fizetni.
-
bozsozso
őstag
válasz
Wiz Khalifa #84121 üzenetére
Köszi. Mondjuk én azt olvastam, hogy online 3500Ft, de ha személyesen gyorsabb akkor az lesz. Biztosítás aktív most is. Még pár napja járt le 04.07-én viszem javíttatni utána meg ha kész akkor vizsgára így kb. 1hónapos lejáratról lesz szó. Ja és tulajdonos vagyok.
cocka Neked is
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bozsozso #84119 üzenetére
Ügyfélkapu, azon belül gépjármű ügyek, vagy a keresőbe beírod. Az tudja elintézni aki a forgalmiban szerepel. Ha üzembentartó akkor az, ha tulaj akkor az. Akár 30 nap is lehet az elbírálási idő és bizonyítani kell hogy foglaltál időpontot műszakira vagy szervizbe.
Személyesen intézd, ugyan annyiba kerül, csak sokkal gördülékenyebb és akár másnapra is kérheted, nem kell igazolnod hogy hová viszed, csak egy címet kell beírni, hogy honnan, hová megy a kocsi. Biztosítás aktívnak kell lennie és a kötvényszámot is be kell írni az igénylőlapra, szóval kötvényszám, forgalmi, személyi és lakcímkártya kell személyes intézéshez, valamint 4.725ft.
-
cocka
veterán
válasz
bozsozso #84119 üzenetére
Csak a tatabányait meg a kecskemétit találtam.
Kérelem benyújtása postai úton, e-mailben, személyesen vagy e-papíron.
Az eljárás kérelemre indul, mely benyújtható személyesen, postai úton vagy elektronikusan az epapir.gov.hu szolgáltatáson keresztül.
Meg van valami exceles formanyomtatvány. Hogy aztán ez Miskolcra mennyire felel meg, az kérdéses.
Ennyit találtam:
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok hogyan lehet online igényelni kocsira útvonal engedélyt? Lejárt műszaki, javításra illetve vizsgára kellene.Több helyen csak azt találtam, hoyg jelentkezzen be az ügyfélkapu rendszerébe, de hová?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bnorci71
addikt
egy nyugatiba csak napnyugtakor süt be a nap, de egy déli fekvésű sokkal többet kap+mondjuk egy felső szint és meg is van a 36 szélsőséges esetben.
A fal ilyenkor olyan szinten átmelegszik, hogy éjszaka hiába megy 20fokra a hőmérséklet se kifelé se befelé nem tud lehűlni ha meg szigetelt is az ilyenkor nem segít hanem árt hisz kifelé nem hűl éjszaka csak befelé ontja a meleget.
Kollégámnál is nyáron simán 30 felett van a hőmérséklet a Derkovicson és az tégla ha jól tudom.
Nálam az utóbbi 2 nyáron 2hónapot ment szinte egybe a klíma családi ház szigetelve, redőnyök napközbe leengedve. -
cocka
veterán
Hogy a túróba van nálatok 33 meg 36 fok?
Mi nem panelprogramos panelben lakunk, ablak nyugatra néz, tehát adott, hogy rohadt meleg legyen, ennek ELLENÉRE 32 foknál melegebb sose volt, pedig voltak brutál nyarak ugye mostanában.
Eddig a legdurvábbat Pesten éreztem, asszem tán 2019. augusztusban volt egy nap, amikor árnyékban volt 37 fok és még a szél is fújt. Tiszta hajszárító feeling!
Na az még nekem is olyan volt, hogy kint 3 perc alatt csatakosra izzadtam. -
mezis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #84110 üzenetére
Klímát csak kültéri egységgel lehet kapni?
Láttam olyat, amikor egy nagy épület tetőterében voltak a légtechnikai eszközök, az alagsorban meg a hűtő/fűtő vizet keringető szivattyúk. (Radiátorokban is cirkulált a hűtő/fűtő víz.)
Nyáron egy déli fal, ahová reggeltől estig süt a nap, nem a legelőnyösebb hely egy kültéri egységnek...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
F.B.I. #84101 üzenetére
Igazából családi házban se sokkal jobb sokszor a helyzet. Nekünk pl azért nincs klíma mert 2 helyre mehetne a kültéri. Egyik a szomszéd udvara fele (házunk fala az udvarával határos) és nem engedélyezte, hogy arra fele lehessen kültéri, a másik az udvarunk fele lenne, de ott meg azért nem lehet mert akkor folyton útba lenne nekünk, stb...
A garázst is, hogy ne kelljen engedélyeztetni szigorúan 100 légköbmétereset (18nm) csináltam mert Miskolcon nagyon szigorúan veszik ezt legalábbis nálunk. Megcsináltam a garázst, erre módosítottak szabályt, 35nm-ig nem kell engedélyeztetés.
-
mezis
félisten
Használd a motorosok karjelzését.
(Az ablakot csak le tudod húzni!) -
Z0C!
őstag
válasz
F.B.I. #84101 üzenetére
Felújított parasztházat vettem Miskolc mellett....
A kánikula idején 2-3 napig jó volt...azt mondták a vályog tégla jó kombó.
Aztán amikor a nappaliban lehúzott redőnyökkel 36! fok van még este 10kor is, mondtam lesz ami lesz, kell klíma.
Ahogy olvastam, 2024 volt az eddigi legmelegebb és csak ez után jön a java...
persze akkor kell ezeket is adóztatni, jelentgetni amikor rákényszerül az ember... -
F.B.I.
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84099 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy megint az van vele megszivatva, aki csak egy kis panelben lakik….mint az idős szüleim. Kell nekik a klíma, mert. 30 C fokot már nem bírják. Bezzeg lett volna eszük vettek volna családi házat, akkor nem találják meg őket ilyennel.
-
Vangelis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #84099 üzenetére
Tünteni kell!!!
Ha hagyjuk csak rosszabb lesz!Ezeknek adót fizetni ... kutba dobás..
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
LaciMc82 #84095 üzenetére
Nem azért, hogy a módosítás pártját fogjam vagy valami, de ha egy egyszeri 60k-s szerelést sajnálsz egy 6 éves klímára akkor gondolom az évenkénti "kötelező" tisztítást/átnézést se preferálod mert az se annyira olcsó.
Én se örülök neki hogy a tavalyi súlyadóm 30k-ról, közel 45k lett, de hát ez van, sajnos ezzel együtt kell élnem.
-
Vangelis
félisten
Valakinek lom?
A teljesség igénye nélkül.
[link] -
detroitrw
addikt
-
nézzbe
aktív tag
Eladó
[i5 2500K félkonfig] -
bnorci71
addikt
válasz
F.B.I. #84089 üzenetére
sufni-kókány megoldásnak tudom azt elképzelni ha üvegszál akkor alulról egy nagy foltot rakni rá a repedés felül látszani fog ,de a műgyanta lezárja a vizet így nem fog ereszteni.
Lökhárítósok lehet foglalkoznak üvegszálas dolgokkal is kérdezz rá a Szilágyin.
Régen lehetett kapni üvegszál javítókészleteket sokan ezzel lakatolták a rozsdás lyukas autót. -
F.B.I.
veterán
Műanyag kád alján lett egy 5 cm repedés, normálisan alá van dolgozva, víz nem szivárog még a résen.
Miskolcon van valaki aki foglalkozik ilyennel? Mint a lökhárító hegesztésnél, megoldható ez is, jól gondolom? -
tux74
csendes tag
Eladó:
UBIQUITI UniFi nanoHD -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Most olvastam a lépcsőházunkban hogy milyen csoda rendelet jött ki a klímákhoz,hova rakd ,hova vezesd ki a kondenzvizet stb.
Van aki végigzongorázta már mit kell tenni egy már meglévő telepítésnél?
A kondenzvizem a fűre folyik a külső egység is a homlokzaton.... -
bnorci71
addikt
pontosabban
A Pilkingtont tudom, van még ott a Delta -Nes középen a sarokba a térképen Kasztni-Kovács Kft. látokZOC!
ők már ott tartanak, hogy bőrfestésre is a Leskoékhoz küldenek mindenkitkolléga vagy 10éve a Északterv alagsorába csináltatta a BMW-t de ugye az ma már luxi irodaház
-
jFox
addikt
válasz
Depression #84070 üzenetére
Deep scan-nel sem?
GetDataBack-et is lehet találni néha portable teljes verziót
-
Z0C!
őstag
-
Zola007
veterán
vonóhorog felszerelésre kit ajánlanátok Miskolc/közelében?
-
Atesz08
tag
sziasztok ! valaki foglalkozik autó behozatallal, vagy van megbízható ismerőse ?
-
-
bnorci71
addikt
Cserélnénk a hálóba a matracunkat. Egészségpénztárral hol lehet Miskolcon matracot vásárolni?
Matrackirály-t találtam a reptéren
Matrackuckó a Bajcsyn bár az ha tényleg 1hónap+ a szállítás kiesik -
sike!
tag
Sziasztok, a miskolci Borsod Autó Kft.-ről, -mint szerviz- tudnátok infókat mondani? Hamarosan vinnem kell a Hyundai I30-am az első éves revízióra és kíváncsi lennék, hogy milyen a szolgáltatás minősége.
-
detroitrw
addikt
válasz
Depression #84067 üzenetére
-
Depression
veterán
-
mzso
veterán
válasz
Depression #84067 üzenetére
Nem igazán ide, tartozik. Gondolom van adatmentés téma is.
De anno in a Recuva-t használtam. Működött. -
Depression
veterán
válasz
Depression #84066 üzenetére
Tud valaki SD kártyán lévő adat viasszaszerzést?
Vettem egy csoda olvasót az Auchanban, másolást közben eltüntette a képek nagy részét -
Depression
veterán
Sziasztok,
keresek SD kártyaolvasót.
Köszi előre is.
-
mzso
veterán
válasz
WildBoarTeam #84060 üzenetére
Kösz. Árat tudsz?
-
-
HookR
addikt
Szerintem jobb oldalt, közvetlenül a zöld MPL automata mellett. Ezen a képen már látszik is ott egy szürke szekrény.
Az OMW kútnál az automata meg ezen szürke konténer oldalában van a Packeta-s fényképek tanúsága szerint (látszik a kék GLS automata a háttérben). -
mzso
veterán
Helló!
Tudja valaki, hogy a stadion mellettin Penny-nél hol van a DPD csomagautomata?Vagy kicsit odébb a OMV kútnál (a Diósgyőri Gimnázium közelében) hol van a Packeta csomagautomata?
Egyiket sem látom a Street View-on. Úgy meg elég szopó, hogy ha bolyongnom kell amikor a buszhoz sietnék.
-
nézzbe
aktív tag
20colos Sony tablet eladó
[link]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
van valami (működő) kereső ahol meg lehet tudni, hogy akkut hozzám legközelebb hol lehet leadni?
Kilián~15kg lenne kb.
-
mzso
veterán
Helló!
Hol lehet peremes szódapatront olcsón cseréltetni? Ez az a fajta ganéj megoldás amit az újabb Soda Streamek használnak(rózsaszín színű), máshol még nem láttam.Van ahol cserélnek hagyományos csavaros patront peremesre és/vagy fordítva? (Úgy látom a hagyományost viszonylag olcsón be lehet szerezni)
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Valakinek egy szép állapotú Dell Optilex 3050, i3-8100, 8Gb DDR3, 255Gb M2 NVME SSD, rövidebb, VGA belefér (GTX1660, RX6600) átalakító is van hozzá?20K.
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok Fórumtársak!
Hűtőfolyadék színe és a kocsi mai produkciója alapján hengerfejtömítéses lett a Sanderom.
Nyékládházán vagy Mályiban ismertek olyan szerelőt, akit hívhatok ezzel a problémával?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Gabesz
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudnátok ajánlani karosszéria lakatost? Viszonylag gyorsan kellene, nem horror áron, de azért ne gány munkát végezzen.
Előre is köszönöm.
-
PLaci58
addikt
Keresek laptopba DDR2, 2x2 GB ramot.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ez meg az valakinek erre- arra?
[link] -
Wiz Khalifa
veterán
Én ezt a hozzáállást se értem, hogy elvárod, hogy ha már dögnehéz vigye is fel. Gondolj bele kicsit a futár életébe. Te neked van egy dögnehéz csomagod amit mondjuk fel kell vigyél magadnak. A futár meg lehet egy nap legalább 30 dögnehéz csomaggal küszködjön, heti 5 napon keresztül és akkor csodálkozunk, hogy kevés a futár mert bele rokkan?
Én pl nem azt várom el, hogy az ügyfél maga próbálja meg felcipelni, de segítsen, mert neki is érdeke.
bnorci71:
A súlyhatár dolgot engedjük el.Nálunk is elvileg max 40 kiló lehetne egy láda. Jah, elméletben igen. Aztán mikor van egy ládában 2db 30 kilós trágya vagy egyebek és majd le szakad a derekam ha megemelem, azért az is szar. Szóval a feladók is ott csalnak ahol lehet. Jah meg ügyfeleknél is rendszerint van az, hogy megadja a címet, de az emeletet meg ajtót nem írja bele direkt mert így olcsóbb a szállítás, aztán meg csodálkozik ha azt mondom, hogy akkor le kéne jönni mert emelet nem lett írva, direkt.
Na, de úgy látom ez mindig meg lesz, hogy van olyan futár aki leszarja az ügyfelet, van olyan ügyfél aki leszarja, hogy a futár mit leszop egy nap azért, hogy megkapja az összes ügyfél a csomagját, akkor is köcsög lesz a futár.
-
cocka
veterán
válasz
bnorci71 #84018 üzenetére
Mondjuk ha valami dögnehéz cucc lett volna, az a minimum, hogy ha már fizetek a szállításért, akkor fel is hozza.
Persze van pl. DHL aki fele ennyi címmel megy csak a csomagdíj 2-4x drágább.
Nem mintha választás kérdése lenne, hogy egy USA-ból rendelt csomag melyik európai futárcéghez kerül.
-
zetecR
addikt
válasz
Wiz Khalifa #84011 üzenetére
Csak meg lett a csomag, elküldtem őket a 3.14csába üzenetben...
Egyszerűen nem lehet velük értelmesen kommunikálni, gépi fordítós chat-jük van, ami pont annyit tud, mint amit a honlapról kibogarászol, a telefon menüpontjai mind a honlapra mutatnak vissza.
Végülis csak van egy depóféle Szirmabesenyő és Sjaópálfala (asszem) között, max 1 órát vannak ott - nagy nehezen sikerült megszerezni a csomagot.
Kanadából jött, kb 20dkg az egész - oké hogy vámkezeléssel együtt, de 400 USD volt a költsége. Nem gyenge... -
bnorci71
addikt
azért hív mert így már ott vagy mire odaér.
számolj 100címmel és 2 perc várakozással amíg leérsz a 10. emeletről. Neki tényleg minden perc számít.
Miért nincsenek többen és akkor kevesebb a cím? Mert több ember több költség drágább csomagdíj. Akkor az lenne a baj.
Persze van pl. DHL aki fele ennyi címmel megy csak a csomagdíj 2-4x drágább. Ezek a srácok nem 8órát dolgoznak naponta és nem csak itthon Ausztriába se, sógor és egyik fiam ott van. Belülről is tudom milyen.
Nyilván ha azt mondod neki gipszbe fekszel és nem tudsz lemenni fel fogja vinni. Ha nem akkor az egy gyökér de nem vagyunk ugye egyformák.
Ausztriába simán berakja a lépcsőházajtó mögé a futár a csomagot és csak nem is szól. -
válasz
Wiz Khalifa #84015 üzenetére
- Nálam a GLS játszotta ezt el , bolt előtt áll a kocsi , erre jön az email hogy nem tudja kézbesíteni , fotó és hívtam is őket , vágta a fejeket a skac mikor újra kihozta , természetesen bejelentettem , bolt vagyok 8-17-óráig nyitva hogy-hogy nem tudta kézbesíteni a csomagot , hümögött a diszpécser is !!!
Nálam Mpl a beszt már fél 10-kor hív van csomagom és 10-11-kor nálam -
Wiz Khalifa
veterán
A GLS miért képes felhozni?
Sofőr válogatja a dolgot ugye. Nekem pl a DPD azon sofőrje aki ezen a részen dolgozik ahol lakok sose hozza ki a csomagom. Vagy nem tetszek neki (sose találkoztam vele) vagy nem tudom, de mindig azt csinálja, hogy “nem voltak otthon”. Miközben vannak itthon mindig. Egyedül akkor kapok csomagot ha helyettesíti valaki.
Nyáron is 1.5 hét után kaptam meg a csomagom a DPD-től annak ellené, hogy automatába is módosítottam a kézbesítést. Végül nekem kellett a futár után menni úgy lett csomagom.
Úgyhogy ez is baj, hogy sok helyen a futárokkal is kezd gond lenni.
-
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84010 üzenetére
az első zárt ajtóig szól a szállítás, azaz bérháznál a bérház ajtaja.
Magyarul kiszállhatna az autóból és felcsengethetne. Ehelyett hátulról jön, hogy felcsengetni se tudjon, inkább hívogat, hogy gyere már le.
Kíváncsi lennék, hogy ha egy mozgássérülthöz mennek ki, azt is kimászatják vagy lelifteztetik? Ha szuterénben lakik, lépcsőlifteztetik?egyre növekszik minden cégnél a címek száma, ezért egyre kevesebb idő jut arra, hogy a futár felszaladgáljon.
A GLS miért képes felhozni? Nekik kevesebb címük van?
Amúgy igazából annyira nem érdekel a házhozszállíttatás, mert általában automatára kérem, de ez a módosítjuk belföldre vagy legalábbis Európába kerülés után a csomag végcélját, max. 1-2 éve lehet opció.
-
cocka
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84011 üzenetére
én is innen Miskolcról járok el Ózd, Eger, Heves, egészen Kisköréig bezárólag napi szinten.
Csomagot átvenni?
-
cocka
veterán
Hát azt én is néztem, hogy a DPD honlapján át lehetett volna kérni csomagpontra, de jobb lett volna automatára, ami meg nincs.
Vagyis hát elég érdekes listájuk van a honlapon. Pl.
DPD AlzaBox(COOP)Most akkor Alzabox vagy DPD? Azt még értem, hogy a Coop tövébe raknak ilyeneket, de most akkor melyiké?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
zetecR #84006 üzenetére
Nincs a FedEX-nek miskolci kirendeltsége. Régen volt egy alvállalkozó aki csinálta, annak a régi cégnek a bejegyzett helyét látod, amit a gmaps ír is, hogy végleg bezárt.
Mivel nincs sok FedEX a környékünkre ezért mind a Budapesti depóból jön. Nekem is mikor az Apple csomagom hozta a FedEX-es mondta, hogy BP-ről indul, Borsod és Heves megyét leteríti azt megy vissza BP-re.
Nem egyedi eset amúgy én is innen Miskolcról járok el Ózd, Eger, Heves, egészen Kisköréig bezárólag napi szinten.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem csak náluk van ez. Amúgy jogos a kérés, ugyanis a szerződési feltételekben benne van, hogy az első zárt ajtóig szól a szállítás, azaz bérháznál a bérház ajtaja.
Sokan nincsenek tisztában vele, de mindegyik futárszolgálat szerződési feltételeiben ez van benne és azért mert egyre növekszik minden cégnél a címek száma, ezért egyre kevesebb idő jut arra, hogy a futár felszaladgáljon.
Nem lennék meglepve akkor sem, ha mihamarabb bevezetnék, hogy csak előre fizetett csomagokat visznek majd a futárszolgálatok (valszeg ezért van az "utánvétkezelési" költség is direkt, hátha előre többen fizetnek) mert a pénzkezelés is eléggé lassítja a munkát, Angliában is ezerszer gyorsabb egy cím leadása mint itthon.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy hol van a Fedex miskolci raktára?
Lassan hetek óta nem képesek kihozni a csomagomat "A kézbesítésre vonatkozó helyi korlátozások miatt csomagja késhet" jelzéssel.
Írtam nekik, hogy elmegyek érte, de ez a cím van a honlapjukon... és nem képesek segíteni.
400 USD-ért... -
Wiz Khalifa
veterán
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Keresek eladósorra került ssd-t vagy m2 -es sata 120-512 -es cuccot.
Ajánlatok jöhetnek PH!rivátba -
Zola007
veterán
valakinek lenne kölcsönbe 2db állítható födémtámasz (doka)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest