- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Valaki próbált már cserélni (sodastream) quick connectes patront szokványos csavarosra? Ha jól tudom pár helyen van mindkettő, Auchan, Media Markt, Penny, Euronics. Gondolom ezeknél a legesélyesebb. -
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Miskolcon keresek valami alkalmi jellegű melót, kb.1 hónap időtartamra,május közepétől június közepéig.
Érdekel nagyjából minden,ha tudtok valami ilyesmit,írjatok priviben! -
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki villanyszerelőt keresne tudom ajánlani magunkat
[https://m.facebook.com/almavillborsod] -
Atesz08
tag
sziasztok. van itt valaki, aki mobil telefonba profin cserélni tud akkumulátort ?
-
Zola007
veterán
válasz
Spancer RE #84155 üzenetére
egy hosszított kisbuszba befér hosszában (transporter, traffic, vivaro)
oszkárosmn olyanokat nézegess akik vállalnak kerékpár szállítást és kisbusszal mennek -
HookR
addikt
válasz
Spancer RE #84155 üzenetére
Tetőcsomagtartóra esetleg nem lehet feltenni?
-
Vangelis
félisten
válasz
Spancer RE #84146 üzenetére
packetta, ha be van csoamgolva elhoz mindent is....
átvevő ponton leadod és átvevő ponton átveszed....
Én vinteden venném meg magamtól
-
Spancer RE
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz
Spancer RE #84148 üzenetére
HDT futárszolgálat vagy valamelyik oszkáros fuvarozóval beszélsz és elhozza
-
benvolio
őstag
válasz
WildBoarTeam #84152 üzenetére
Hamarabb kellett volna lomolnunk.
Ha mást èrdekelne esetleg akkor legyen 10k.
-
benvolio
őstag
Az ősöknèl találtam egy règi de nem használt hevederzárat, most bontottam ki a csomagolásból. Èrdekel valakit? Ilyen: [kép] Nem tudom mennyit èr. 80cm-es.
Üdv! -
tux74
csendes tag
-
jFox
addikt
válasz
Spancer RE #84148 üzenetére
A PH!uvar topicban kérdezted már?
-
Z0C!
őstag
válasz
Spancer RE #84146 üzenetére
kocsi első - hátsó ülést ledöntve nem fér be?
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem.
Adott egy szemre ~2,5m hosszú kipufogó rendszer, helyileg Nagytarcsán.
Egyben van a cucc, nem is szeretném, ha vágva lenne.
Létezik valami futár/egyén, aki ilyesmiket szállít, lehetőleg ide Miskolcra is?Köszönöm!
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenki.
Tud esetleg valaki olyan céget, aki szombaton le tud borítani háznál kb 2m3 betont? -
PLaci58
addikt
Szerencsére elmaradt a "Háztűznéző".
Klíma kültéri kompresszor kondenzátora kicsit elfüstölt. -
Z0C!
őstag
válasz
LaciMc82 #84138 üzenetére
Tegnap voltam a Kaufland / Lidl boltokban...hááááááát már nem feltétlen éri meg mindenesetre a nagy bevásárlást kint csinálni.
A Coca eddig 500ft volt betétdíjjal...most már 750.
A Royal Coke is kb 500 volt, most már szintén majd 800...Voltak akciós termékek, de már van amihez hozzászoktunk és magasabb lett az ára....
Visszafele a határnál Szlovákiából Magyarba SEMMILYEN intézkedés nincs...
Ez érdekes... -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ment át mostanság valaki Szlovákiába?
Mennyire van sor Tornyosnémetinél és tényleg fertőtlenítik a kocsikat? -
Vangelis
félisten
Srácok.
A környéken nincs valaki aki autó átalalkítással foglalkozik mozgássérült részére?
ÚJ autót kellene átalakítani.. sajnos nem találtam.
-
detroitrw
addikt
-
Atesz08
tag
sziasztok. 12,5 -ös sima gipszkarton volna valakinek ? 2 tábla érdekelne.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lenne eladó cuccom:
i3-4170
Szünetmentes UPS - akár az akkut külön is oda tudom adni (új 12V/9Ah = 6k) -
nézzbe
aktív tag
-
bnorci71
addikt
Valaki foglalkozik innen 3D nyomtatással?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bozsozso #84122 üzenetére
Vagy a tavalyi árat nézted, mert tavaly volt ennyi. Ha 1 hónapon belül van a műszaki lejárta akkor útvonal engedély se kell. Bemész abba a műszakis helyre ahova vinni akarod és amíg nincs lejárva a műszaki (tehát ha még van rajta műszaki jelenleg) kérsz egy 1 hónapos hosszabbítást. Ez díjmentes és akkor javíttatás után egyből viheted, nem kell útvonal engedélyért fizetni.
-
bozsozso
őstag
válasz
Wiz Khalifa #84121 üzenetére
Köszi. Mondjuk én azt olvastam, hogy online 3500Ft, de ha személyesen gyorsabb akkor az lesz. Biztosítás aktív most is. Még pár napja járt le 04.07-én viszem javíttatni utána meg ha kész akkor vizsgára így kb. 1hónapos lejáratról lesz szó. Ja és tulajdonos vagyok.
cocka Neked is
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bozsozso #84119 üzenetére
Ügyfélkapu, azon belül gépjármű ügyek, vagy a keresőbe beírod. Az tudja elintézni aki a forgalmiban szerepel. Ha üzembentartó akkor az, ha tulaj akkor az. Akár 30 nap is lehet az elbírálási idő és bizonyítani kell hogy foglaltál időpontot műszakira vagy szervizbe.
Személyesen intézd, ugyan annyiba kerül, csak sokkal gördülékenyebb és akár másnapra is kérheted, nem kell igazolnod hogy hová viszed, csak egy címet kell beírni, hogy honnan, hová megy a kocsi. Biztosítás aktívnak kell lennie és a kötvényszámot is be kell írni az igénylőlapra, szóval kötvényszám, forgalmi, személyi és lakcímkártya kell személyes intézéshez, valamint 4.725ft.
-
cocka
veterán
válasz
bozsozso #84119 üzenetére
Csak a tatabányait meg a kecskemétit találtam.
Kérelem benyújtása postai úton, e-mailben, személyesen vagy e-papíron.
Az eljárás kérelemre indul, mely benyújtható személyesen, postai úton vagy elektronikusan az epapir.gov.hu szolgáltatáson keresztül.
Meg van valami exceles formanyomtatvány. Hogy aztán ez Miskolcra mennyire felel meg, az kérdéses.
Ennyit találtam:
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok hogyan lehet online igényelni kocsira útvonal engedélyt? Lejárt műszaki, javításra illetve vizsgára kellene.Több helyen csak azt találtam, hoyg jelentkezzen be az ügyfélkapu rendszerébe, de hová?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bnorci71
addikt
egy nyugatiba csak napnyugtakor süt be a nap, de egy déli fekvésű sokkal többet kap+mondjuk egy felső szint és meg is van a 36 szélsőséges esetben.
A fal ilyenkor olyan szinten átmelegszik, hogy éjszaka hiába megy 20fokra a hőmérséklet se kifelé se befelé nem tud lehűlni ha meg szigetelt is az ilyenkor nem segít hanem árt hisz kifelé nem hűl éjszaka csak befelé ontja a meleget.
Kollégámnál is nyáron simán 30 felett van a hőmérséklet a Derkovicson és az tégla ha jól tudom.
Nálam az utóbbi 2 nyáron 2hónapot ment szinte egybe a klíma családi ház szigetelve, redőnyök napközbe leengedve. -
cocka
veterán
Hogy a túróba van nálatok 33 meg 36 fok?
Mi nem panelprogramos panelben lakunk, ablak nyugatra néz, tehát adott, hogy rohadt meleg legyen, ennek ELLENÉRE 32 foknál melegebb sose volt, pedig voltak brutál nyarak ugye mostanában.
Eddig a legdurvábbat Pesten éreztem, asszem tán 2019. augusztusban volt egy nap, amikor árnyékban volt 37 fok és még a szél is fújt. Tiszta hajszárító feeling!
Na az még nekem is olyan volt, hogy kint 3 perc alatt csatakosra izzadtam. -
mezis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #84110 üzenetére
Klímát csak kültéri egységgel lehet kapni?
Láttam olyat, amikor egy nagy épület tetőterében voltak a légtechnikai eszközök, az alagsorban meg a hűtő/fűtő vizet keringető szivattyúk. (Radiátorokban is cirkulált a hűtő/fűtő víz.)
Nyáron egy déli fal, ahová reggeltől estig süt a nap, nem a legelőnyösebb hely egy kültéri egységnek...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
F.B.I. #84101 üzenetére
Igazából családi házban se sokkal jobb sokszor a helyzet. Nekünk pl azért nincs klíma mert 2 helyre mehetne a kültéri. Egyik a szomszéd udvara fele (házunk fala az udvarával határos) és nem engedélyezte, hogy arra fele lehessen kültéri, a másik az udvarunk fele lenne, de ott meg azért nem lehet mert akkor folyton útba lenne nekünk, stb...
A garázst is, hogy ne kelljen engedélyeztetni szigorúan 100 légköbmétereset (18nm) csináltam mert Miskolcon nagyon szigorúan veszik ezt legalábbis nálunk. Megcsináltam a garázst, erre módosítottak szabályt, 35nm-ig nem kell engedélyeztetés.
-
mezis
félisten
Használd a motorosok karjelzését.
(Az ablakot csak le tudod húzni!) -
Z0C!
őstag
válasz
F.B.I. #84101 üzenetére
Felújított parasztházat vettem Miskolc mellett....
A kánikula idején 2-3 napig jó volt...azt mondták a vályog tégla jó kombó.
Aztán amikor a nappaliban lehúzott redőnyökkel 36! fok van még este 10kor is, mondtam lesz ami lesz, kell klíma.
Ahogy olvastam, 2024 volt az eddigi legmelegebb és csak ez után jön a java...
persze akkor kell ezeket is adóztatni, jelentgetni amikor rákényszerül az ember... -
F.B.I.
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84099 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy megint az van vele megszivatva, aki csak egy kis panelben lakik….mint az idős szüleim. Kell nekik a klíma, mert. 30 C fokot már nem bírják. Bezzeg lett volna eszük vettek volna családi házat, akkor nem találják meg őket ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest