Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Mr.Grincs #82090 üzenetére
Sztem DPF nincs benne, de a régi 1.6hdi szerintem a végét járja, ennek még kicsi volt az olajteknője, folyamatos kenési problémák voltak, 80-100ekm-ként széthulló turbóval, stb. erről a CVT-ről az ótómataváltó szervizek amúgy sincsenek jó véleménnyel, szóval veszélyes.
-
Dany007
veterán
válasz
Kornel #82095 üzenetére
Hát számoljuk ki.
A regadó szvsz 100k fölött. Bár euro fokozattól függ. Plusz asszem kell ideiglenes rendszám, amit ott adnak(?), aztán itthon új műszaki + utazás oda-vissza, pályadíjak...#82097:
Hát passz. Volt már róla szó a fórumban. Nem tudom pontosan. Biztos van róla rakás cikk hogy pontosan mik kellenek. De szvsz ilyen kis összegnél nem érné meg. Sok elmegy benzinre meg regadóra.
-
Dany007
veterán
válasz
Kornel #82092 üzenetére
A dízel Mondeok mindenhol olcsón mennek...
Most nézem a hahu-t. 2001 utáni Mondeok. 1 milláig. Semmi más kikötés. Benzines: 64db Dízel: 254.
Azért ez durva különbség. Gondolom jóval többen próbálnak megszabadulni a dízeltől, jóval alacsonyabb ársávban mozognak, mint a benzinesek. Azért ennek csak van valami konkrét oka.@Mr.Grincs:
Tényleg nem rossz. Meg nem mondanám, hogy Focus! És 2006-os? : o Ennyi pénzért? 7-8 éves középkategóriás Ford ennyi pénzért? : o Hol a buktató?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Dany007 #82091 üzenetére
Hát lehet kapott a pofájára egy nagyot szerintem is.
Amúgy várok még ezzel az autóvásárlással, keresgélek folyamatosan, nem akarom elkapkodni. EZ tetszik nagyon. Tágas, Audi A4 méretű, olcsóbb fenntartása mint egy audinak...Azokat is megnéztem, mocskosul tetszenek...1.9 tdi multitronic. -
Kornel
veterán
ha már mondeot keres mindenki, csatlakozok én is.
dízelt legalább mindenhol lehet tankolni
regadón felül milyen egyéb költséget kell fizetni egy kintről behozott kocsira? műszaki vizsga nyilván, egyéb más? gondolom rendes átírás, mintha itthon vennék egyet?
elég olcsón mennek a tddi mondeok kint. -
Dany007
veterán
válasz
Mr.Grincs #82085 üzenetére
Hát ez szomorú. Azért ezek után már nem venném olyan komolyan a dolgot. Nem szeretem az ilyet. Komolytalanságra, nemtörődömségre utal. És ha a leendő vevővel ilyen, akkor vajon a kocsijával milyen lehetett...
Persze ettől még közbejöhetett valami... de nem sok olyan esetet tudnék felsorolni, amikor ne lenne időm egy 5 perces telefonra, legalább.szerk.:
(#82090) Mr.Grincs:Utsó képen az ajtócsere? Vagy csak a szemem káprázik?
Amúgy nekem van egy befutónak tűnő Mondeom, amit "kinéztem" magamnak. De még meg kell nézetnem személyesen is. Viszont már egy hete fent van és nem vitték el.... =/
-
Mr.Grincs
veterán
Focus 1.6 tdci CVT váltó mennyire hulladék ennyi kilóméterrel? DPF részecskeszűrő van ebben vajon?
-
Typhoon47
senior tag
Városi krúzolásra, meg ha kell valamit cuccolni amire sajnálom a Mondeot (vagy a Phaetont fogom), akkor ezzel hurcolászom, de leginkább azért mert vállalkozó vagyok és a cégembe veszem ; - ) Egy L200at váltok le vele, minden pickup ugyanolyan buta ahogy azt Te leírtad sajnos. Navarat csak azért választottam, mert jól néz ki, szépen húz és jó az automata váltója.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82080 üzenetére
Pfffff....Miért lenne suli?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82076 üzenetére
Azt tudom,egybe is írtam..Viszont akkor a program csinált biztos valamit.
-
emvy
félisten
válasz
#82471168 #82074 üzenetére
Wolksvagen <- Volkswagen
kép gyűjtemény <- egybeírandó
Ha tetszett a videó nyomj egy like-ot! <-- videó után vesszőEz nem grammarnaziskodas, hanem egy videoban meg zavarobb, ha altalanos iskolas szintet sem ut meg a helyesiras. Szoval javitsd ki, es tedd fel ujra, mert ez igy gaz.
-
törölt tag
Sziasztok.Csináltam egy kis videót,akit érdekel az kattintson a linkre.
[link]
-
-
Cece04
tag
válasz
!Overdose! #82058 üzenetére
Köszi
Bíztam benne, hogy hasonló választ kapok
neduddki: Hirtelen nem értettem, hogy mi a gond vele, aztán rákerestem és láttam, hogy neked is ilyen van
-
m3tr0
őstag
válasz
Typhoon47 #82062 üzenetére
Nem tudom mire lenne használva a Navara.
Vezettem párszor, sima használatkor borzasztó, könnyű hátsó 170 lóval, egy rugalmasabb kikanyarodáskor simán elkapar. Amúgy jó ha van 4x4 de ha nem jársz ki tanyára vagy vadászni stb. nem igazi választás.
Városban meg horror, fordulókör,parkolás,kanyarodás kilátás belőle...áhhh..
Elől még elférni..de hátul.. -
Typhoon47
senior tag
-
raczger
őstag
Köszi a véleményeket, végül úgy döntöttem, hogy nem veszem meg.
Elkezdek A4, E46-os 3-as bmw-ket is nézni, hátha horogra akad valami. Lehet végül még csak nem is kombi lesz, mert a végtelenségig nem akarom húzni az autóvételt. Most kérdezhetném, hogy milyen autót ajánlotok, de itt van előttem a találati lista és hát csak húzom a számít, nem igazán van az én szájízemnek megfelelő...
-
!Overdose!
őstag
válasz
Cece04 #82055 üzenetére
A Civic-et bátran veheted, ha ahhoz húz a szíved, de gyakorlatilag az egész listád megbízható, jó autókból áll. Ezek közül szerintem bármelyiket nyugodt szívvel választhatod, ha az állapota rendben van. Ha mégis Civic és azon belül is 3 vagy 5 ajtós, akkor inkább facelift után nézelődj!
-
Typhoon47
senior tag
Elkelt a mitsum. 4 nap alatt, 9-en hívtak fel, abból lejön a 4 román, mind a maradék 5 rendes pali volt. A legelső telefonáló vitte el, aki egyben az egyetlen megtekintője is volt az autónak. Nem csinált rossz üzletet az biztos.
-
Cece04
tag
Sziasztok!
A közeljövőben (ha minden jól alakul munkaügyben) szükségem lesz egy autóra.
Nem tudom, hogy a jövőhéten e vagy csak fél év múlva, de elkezdtem nézelődni, hogy
ha úgy alakul, akkor ne legyen az, hogy semmi tervem nincsen.Többnyire egyedül használnám és szinte csak városban, benzinesben gondolkodom.
A keret kb. 1,2M lenne +átírás, szükséges javítások.
Első saját autóm lenne.
Amiket nézegettem:Civic 7gen
Astra H
Almera
Corolla
Swift2A Swift nagyon logikus lenne szinte minden szempontból és egyébként nem is lenne vele bajom, de
nem szeretnék mást sem kizárni, már azért sem, mert a többi mind mind nagyon (jobban) tetszikés a Civic felé nagyon húz a szívem.
Amennyire tájékozódtam, mindegyik eléggé megbízható.
Ti melyiket zárnátok ki és melyiket ajánlanátok leginkább?Köszi
-
lsc
nagyúr
válasz
neduddki #82053 üzenetére
Igen, 4 efe. De érdekes asszonyéban nagyon ette, az enyémben meg csak csipegeti nagyon minimálisan, km meg nagyjából egyforma.
Végülis van 4 furat az olajnak a gyűrű alatt, azok eldugulnak, emiatt az olaj megül a horonyban és kokszosodik. Az itteni toyota szervizvezető szerint üzemanyag probléma lehet, osztrák kocsikon /elég sokat ide hordanak/ még nem találkoztak ilyen gonddal.
-
lsc
nagyúr
válasz
raczger #82048 üzenetére
Nemrég csináltattam egyik corollámon egy "motorfelújítást", ezenek az a nagyhibája hogy egy idő után /ez 250 felett volt/ leragadnak az olajlehúzók, emiatt eszik az olajat, de a kompresszió így is minden hengerben 14 volt. Ha abban a mazdában csak egy hengerrel van gond és az amit írsz ott lehet gyűrűtörés is, az meg akkor jobb esetben fúrás és túlméretes cuccok / ha van hozzá/, ha nincs akkor blokkcsere, egyik sem olcsó.
A corollához kellett egy vízszivattyú, csapágysor /nem volt fontos/, tömítések, munkadíj, így volt 100 körül haveri alapon.
Mindenképpen nézz utána hogy van-e és mennyiért alkatrész, majd duplázd meg az árat munkadíjnak.Esetleg egy endoszkóppal belenézni abba a hengerbe.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
Typhoon47
senior tag
válasz
raczger #82025 üzenetére
Vidd el másik szerelőhöz is, ez legyen az első, de lehetőleg olyanhoz, aki szerint nem normális az ilyen jellegű olajfogyás. Ha ő is megerősíti a max. 150k-s javítást, akkor már jó eséllyel nincs mitől félni. Egyébként ha minden másban tökéletes a kocsi és a piacon nincs más alternatíva, akkor én ennyitől nem félnék.
-
-
akos727
senior tag
Szerintetek körülbelül milyen áron lehetne kilakatolni egy hátsó kerékívet szerintetek?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #82034 üzenetére
én vagyok az eladó. jössz az előlegeddel. kiröhöglek és elfogadom, majd ha valaki rádigér eladom neki az autót, betömöm a szádat az előleggel, amit te adtál, aztán mehet Isten hírével.
én vagyok az eladó. jössz a foglalóval. elfogadom, és nem adom el senkinek, mert ha igen, akkor a foglaló kétszeresét kell visszaadnom.
ebben nincs semmi komformitás.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #82032 üzenetére
most nem azért, de objektíven nézve azért a foglaló korrektebb... meg tudtommal (javítsatok ki) az előleg nem is igazán kötelezi az eladót sem, max. eladja másnak, te meg visszakapod az előleget, míg a foglaló esetén dupla összeg jár vissza
szóval szerintem a kölcsönös biztosítás érdekében a foglaló korrektebb
-
-
DZs
senior tag
-
raczger
őstag
válasz
Stafni #82026 üzenetére
Igen, jól látod.
Próbáltam külső szemlélőként látni a helyzetet, de nem igazán megy. Igen, akarom az autót, mert olcsó és ennek okán lenne keret egy ilyen műveletre.
Egyedül attól félek, hogy ez magával hozna még több most még nem látható pénzszórást.Egyelőre még nem tudom mi lesz, megvárom az ajánlatot, mennyiből jöhetne ki ez a művelet (legrosszabb esetben), aztán döntök.
Sajnos nincs nagy kínálat, nem igazán lehet válogatni a jobbnál jobb állapotú autók között
-
Stafni
aktív tag
válasz
raczger #82023 üzenetére
Tényleg furcsa, hogy 260e-nél generálozni kell egy japán autó motorját, főleg úgy hogy nagyobb a hengerűrtartalom. Nem a Ladás korszakban vagyunk, hogy ennyi km után kellene egy generál. Szerintem te szeretnéd az autót nagyon és arra vársz, hogy valaki megerősítsen.
Próbáld átgondolni külső szemlélőként te mit tennél, ha egy barátod venné meg.
-
raczger
őstag
válasz
neduddki #82024 üzenetére
A motorolaj fogyasztás az normális ettől függetlenül, a szerelő szerint
Lennék én is "biztonsági játékos", csak hát nincs az a kínálat, hogy ezt megtegyem
Az előző autó amit néztem, az lehet, hogy hibátlan, viszont 1.5-be adná csak oda, a különbözetbe pedig motorgenerálon kívül jópár dolog beleférne
szerk: futómű az hibátlan, hátsók nemrég voltak cserélve (szintén a szerelő mondta), mostanában sok utat újítottak fel errefelé, szóval már nem amortizálódna annyira (talán)
-
neduddki
nagyúr
válasz
raczger #82021 üzenetére
HI!
akkormegse uzmeszeru az a keveske olaj?:- ) jobb hogy ez igy kiderult en hagynama franba de en az abszolut biztonsagi jatekos agyok
udv
neduddki
mod: "remélhetőleg nem egyből jönnének még mellé több százezer forintos javítások" nem tmmerre lakosz de a futomure j azert szamojj jentosebb osszeget
-
raczger
őstag
válasz
mokus1 #82022 üzenetére
Nem hiszem, ahogy kiismertem az eladót elég őszinte és annyira nem ért így az autókhoz, szóval nem hinném, hogy tudott róla.
Azért akarja nagyon eladni, mert most vett egy másik autót.
Teljes átvizsgálás volt, más nagyobb hibát nem találtak, szóval remélhetőleg nem egyből jönnének még mellé több százezer forintos javítások.
-
mokus1
addikt
-
raczger
őstag
[link]
Nemrég értem haza a szervizből. Majdnem mondhatom azt, hogy nagyon jó állapotban van az autó, de nem teljesen. Egy nagyobb gond azért akadt, a második hengerben kevés a nyomás és olajos a gyertya, azaz nagy valószínűséggel hamarosan szükség lenne egy motorgenerálra. Erre ott láthatatlanban maximum 150k-s összeget mondtak, de majd felhívnak délután, addig utánanéznek, hogy pontosan mennyi az annyi.
Most őrlődöm, hogy bevágjak-e ebbe, mert ha meglenne csinálva a motor is, akkor tényleg lenne egy nagyon jó állapotú autóm.Ha lenne zsé erre a javításra, szerintetek meg merjem tenni? 1.1-be lenne az autó, talán még kicsit engedne belőle és lenne akkor közel 300k csak a javításra (átírás, biztosítás stb után). Ezt leszámítva pár apró hiba van, a szerelő csak a motor miatt nem javasolta a megvételt.
-
Mr.Grincs
veterán
-
m3tr0
őstag
válasz
Cheesy #81961 üzenetére
Átolvastam a sztorit...kétszer,de egyszerűen nem értem miért fizettetek ki mindent előre?!
Max. foglalót adtam volna ha nagyonübermegabrutál az autó és azt akarom...de ezt így bonyolítani...
Ha én kifizetek valamit kp.ban akkor azt el is hozom.Sok sikert,hogy minden flottul menjen!
De ezt egyszerűen nem tudom így feldolgozni.mod: "innentől nem gondolom azt, hogy csak úgy leléphet, alapít egy másik céget és keresi a köv. áldozatot. Ennyi pénz nem ér manapság ennyit." Ezt ugye nem gondolod komolyan? Emberek pár ezer forintért vernek át másokat...nemhogy több százezerért.
-
neduddki
nagyúr
válasz
trassher #82017 üzenetére
H!
uye a 90es evek eleje-kozpe a dizelbalhe mo-ban, rengetegn hordtak isaszegre az otokat az orszagmasik felelbol de meg szlovakiabol is, mert akkorian sokan nem tudtak mit kezdeni a direkt befencskendezessel, allandona allt ott par foccvagen es audi. elosszor a vento td-rol hutak le a vizes lepedot, majd szegeny atyam lett elkedvelenitve a 80as futomuvevel
vo;lt ojjan, hogy savas olajat apo hiace adagolot megbeszelesre reggel 9re bevittem hozzajuk 16 orakor mentem erte mindez 80rugo volt, ugy, hogy a birinyi totoya szalon vmi 420rugot akrt erte, 95-96 lehetett, utanmar csak bellaitani kelelt vinni a gyariakhizudv
neduddki
-
trassher
addikt
Egy minta ami mérvadó talán mert 90%-ban azokon az utakon jár mint én. Környezetben rengeteg ember köztük szerelők állítják hogy jó autó, ha nem törték nem rozsdásodik. A szebbek kint biztos nem véletlenül kerülnek annyiba amennyiért hirdetik őket.
joamilestoné: Csak van oka hogy ennyi az áruk itthon és kint is nem?
-
neduddki
nagyúr
válasz
trassher #82013 üzenetére
HI!
vizsgaztam vmibol mar ne is emlexem tan vmi jarmugyartas, es az eloado melel tbentvolt Solyomvari tanot bacs is es szobakerultek az odi futomuvek, elmeseltem a storyt raharapott mint hal a csalira onntolkezdve az eloadom nem kapott zot szobakerult minden /csuszkas fekpad hejjet a gorgos, fejreallitoot futomu etc/ s nem egedett 3asnal rosszab jegyet adni nekem, pedig az eloadom visszakart tapsolni /igaza vot ojjan messze votam a gyartastol hogy az fajt:- )))/ sajnos tneyelg nem emlexem volt az eloadom:- (((
udv
neduddki
mod: hoppa megvan: Solyomvari volt az eloado, de akor nem tom ki volt a megmentom...
-
trassher
addikt
válasz
neduddki #82011 üzenetére
Nekem meg pont azt mondta aki már 10 éve ilyennel jár hogy évente cserél elől szilenteket és csókolom.
A km meg tuti nem igaz bár az osztrák szervízkönyv 2013-ig és 224500 km-ig van írva audi szervízben. Persze semmire sem garancia de akkor már inkább ez mint egy rácsos passat ami lépten-nyomon rozsdás. -
Dany007
veterán
válasz
Mr.Grincs #82008 üzenetére
Nos, szerintem rossz embert kérdezel, mert én személy szerint nem értek hozzá.
Szerintem - laikus magánvélemény - két lehetőség van.
Vagy túl olcsó... ismeretlen okból
Vagy azért olcsó, mert 2.5-ös és automata.Nem tudom. Most megnéztem 1db 2005-ös Mondeo-t láttam 850-ért. Utána az jön amit mutattál. Tényleg nem tudom. Valószínű a 2.5-ös motor miatt nagyobb lesz a fenntartási költség. Az automatától pedig sokan ódzkodnak. Lehet ezért alacsonyabb.
Elég durván felszerelt.Képek alapján nem mond semmit nekem. Annyi, hogy én azért jobban kitakarítottam volna az autómat eladás előtt. Legalább a szemetet kipakoltam volna. Meg kevés a kép, abból is az egyik a felniről készült. Kicsit olyan mintha a külcsín jobban érdekelné, mint a belbecs. Aztán passz. Meg kell nézetni egy tényleg hozzáértővel mindenképpen. De szvsz ha még egy 2-300k-t rá is kell költeni megérné.
Ugye nincs ott, hogy "frissen szervizelt", ami akkor se jelent sokat ha ott van, hát még ha nincs is ott.
Aszondja a tag: "fúll extrás"Nagy kezdőbetűt nem ismeri...
Én egy alapos átvizsgálást mindenképp megjátszanék... -
neduddki
nagyúr
válasz
trassher #82009 üzenetére
HI!
nem akrlak kecsegbeejteni de pomt 94 tavaszan beseltek le elosszorerrol a 80asrol mert mar akor sem birta a magyar utakot a futomuve raadsul akkor nem is igazan tudtak itthon normalisan rendberakni ill. biszto hogy beleefr minden amink kell irtozatosanszuk ez ajoszag, km-el is vna egy picike balhem ha +500Mm esetelg meg tobb lenne benne azt jobban elhinnem
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Cheesy #82007 üzenetére
de már megszokhattam volna, hogy ha valamit venni akar az ember, egy szakfórumon simán el tudják bizonytalanítani még abban is, hogy a nevét helyesen írta le az előbb
félreértés ne essék, nem bántani akartalak, vagy hogy rossz érzéssel vedd meg az autót, de tény, hogy pár kérdéssel jó pár kockázattól kímélted volna meg magad. ennyi az állítás, nem több.
legyen vele szerencséd, és rengeteg balesetmentes kilométered
-
Cheesy
őstag
No így fél üveg nyugtató bor után azért a magunk védelmében is mögszólalnék
Először is örülök, hogy ennyi tapasztalt autóvásárló (és talán eladó is) gyűlik itt össze, legalább van kitől tanulni. DeFranco kolléga rá is segített kicsit a vákuumra ami levitte ezt a finom merlotot, de már megszokhattam volna, hogy ha valamit venni akar az ember, egy szakfórumon simán el tudják bizonytalanítani még abban is, hogy a nevét helyesen írta le az előbb :ĐPár hsz-al fentebb írtam az első élményről, amikor tegnap találkoztunk az autóval. Az az autó ott és akkor és a próbakör alatt megvett minket. Átnéztük, aláfeküdtünk, körbetapogattuk. Ha kiderül, hogy mindene szar, akkor megemelem a kalapom az előtt éselmegyek hozzá tanulni, aki úgy össze tudta szigszalagozni azt a szart, hogy így viselkedjen. Megvett egy autót, felújította, használta kicsit, letámasztotta, talán kis haszonnal eladja. Nem volt a környéken se másik bontott autó, még különösebben felszerelt műhely se, hogy ebből éljen. Egy pösti mackónadrágos borostás izzadt trikós szandálos bayernmünchen frizurás napszemüveges aranyfogú bagózó nepper esetében azért nem így álltunk volna hozzá a dologhoz alapból.
Mi történik? Egy cég elad egy autót egy magánszemélynek. A volt tulaj kiemelte, hogy a cég tevékenységi körébe tartozik az autókereskedelem is. Meg bizonyára jó magyar módra kb. 300 másik tev.kör is, a kenyérsütéstől kezdve a kurvafuttatásig. Na jó, utóbbihoz kell azért egy BMW és a haja is túl sok volt hozzá. Ennek a jogi felállásnak bizonyára mérhetetlenül sok hátránya mellett szerintem van egy nagy előnye is, egy kereskedőt számon lehet ám kérni az eladott áru után, miben különbözik ez az eset egy telephellyel rendelkező kereskedéstől?
Kiállította a számlát is (bizonylat), innentől nem gondolom azt, hogy csak úgy leléphet, alapít egy másik céget és keresi a köv. áldozatot. Ennyi pénz nem ér manapság ennyit. Magánszemély esetében mehetne a mutogatás, hogy dehát itt se jártunk, sose látott minket.
Az adásvételin volt egy pont ahol nyilatkozik az eladó az autó tehermentességéről (elidegenedési tilalom kizárva így szerintem).
Én vállalom, hogy így csináltuk, direkt le is írom részletesen a folyamatot, lehet okulni!
Pont erre való a fórum, hogy talán tanulunk a másik hibájából. Ha nem, akkor a sajátunkból.
-
trassher
addikt
Ma próbáltam ki, tökéletes volt. Sajnos tuti elviszik mire a maradék pénz megjön
-
roberto211
őstag
válasz
neduddki #82002 üzenetére
Aha. Szerintem nem rossz a tesztje egyáltalán.
A méretére panaszkodtak ezért kérdeztem itt meg mi a helyzet h beferek e mert ha igen akkor első választás a corolla.
Hat a dizájn meg valakinek tetszik valakinek nem. Nekem a 3ajtos igen
Hátsó ülések meg csomagtartó mérete nem nagyon érdekel mert ritkán fogunk benne ketten utazni azaz 2ember. En meg a kiskutyam fog meg egy hátizsák
ez meg(hátizsák ) szerintem egy corolla csomagtartóban is elfér
-
Dany007
veterán
válasz
nyogo83 #81983 üzenetére
Eszembe nem jut dízelt venni. Egy pár napig halványan elgondolkoztam rajta, de aztán gyorsan lebeszéltek.
Mondeo Mk3 benzines. 1.8 vagy 2.0.@mokus1:
Ezért írtam "ha" ismernénk az autó előéletét. Ugye ezért jó ha van számla pl az alkatrészcserékről. Vagy épp annak tudatában lenni, hogy xy alkatrész még sose lett cserélve. Aztán onnan már lehet kb-ra tippelni.
"Egyébként szerintem ha teheted vegyél magadnak egy olyan autót ami nagyon tetszik minden megvan benne ami tetszik olyan amilyennek elképzeled és tartsd meg 10 évig."
Mocskosul ez a terv!
Ezért is váltottam az Mk2 Mondeoról Mk3-ra ha összejön... Sokat agyaltunk a dolgon és arra jutottunk, hogy hosszútávra tervezünk. Elég zűrzavaros és stresszes ez az egész még így is, hogy megbízható, hozzáértő ismerős keresi az autót... nem akarom mostanában újra eljátszani ezt...
10 év annyi biztos. Ezért is próbálom a lehető legkisebbre szorítani a bukta esélyét. Máramennyire az erőforrásainkból (anyagi + kapcsolati tőke) kitelik.@Stafni:
Hát ezt meg nem mondom neked, most nem ugrik be. De szvsz nem az amelyikre te gondolsz. Ez egy Vp-i kereskedés volt.
@tomi-ka:
Hogy a fenébe kaptad meg ilyen olcsón?
850k körül még csak minimál felszereltségű 1.8-as 2001-2002-eseket találtam.
Ja, mondjuk most látom te dízelben játszol. Hát igen, valamiért azok sokkal olcsóbbak. De benzinesben a 2001-2002-esek mennek olyan 800 és 1,2 között. Néha néha beesik 1-1 2003-2004-es is. Jó, mondjuk pont most láttam egy 2005-öst is 8-900 környékén (fejből nem emlékszem), de abban nincs bizodalmam.
Egyébként furcsa, de a dízelek jóval olcsóbbak. Gondolom talán a magasabb fenntartási költség miatt.Egyébként nekem is sokkal jobban tetszik a FL utáni Mondeo. Külsőleg és belsőleg is. Az az újfajta sonys rádió igen komoly. Sokkal jobb mint a korábbi 90-es évekből maradt gagyi... Nem is értem. Abszolút nem illik a középkoznolhoz, mégis benne hagyták... u.a.-t amit a 97-es Mondeoban is használtak....
Szal na, ahogy néztem benzinesbe 2004 utáni 1,5 milla fölött... legalábbis az olyan amit már érdemes megnézni.@Mr.Grincs:
Hát hajrá. Meg kell nézni, aztán megkérdezni mennyit enged a feléből.
A 2.5-ös komolynak tűnik. És igen olcsó az már a szép Sony-s lejátszóval van!Bejövős!
Van fent egy - asszem - halászteleki Mondeo 730-ért. Benzines 2.0-s. Na arról tudok infót ha esetleg érdekel, ismerős már megnézte nekem. Bár nem túl pozitív, de attól még valaki bepróbálkozhat hátha.
@(#81998) DeFranco:
Az igen!
-
neduddki
nagyúr
válasz
roberto211 #82001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron