Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lutzrobert
csendes tag
Sziasztok a NetYet app kodiban mért van az hogy kb 5p után lefagy aztán kb 2p után hang nélkül begyorsúl addig amig az élő tévéhez nem ér. Aztán megint megy vagy kb 5p aztán megint megál kb 2p aztán megint begyorsul az élő tv-hez aztán megint megy 2p aztán lefagy végleg. Ha csatornát váltok akkor megy tovább és ugyan azt csinálja. Telekomon vagyok de a hugomtol kaptam a belépést hozzá mert neki van yettel tv. Miket nézek meg? Tvbox TLC tv Android telon is ugyan ezt csinálja. Mi lehet a baj? Régi tableten használnám amin megy még a kodi. Valaki tudna segiteni 21.1 kodi van fent nekem android 5.1.1 tableten.
-
Martin Eden
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönjük szépen, én rápróbáltam a jelenleg elérhető hat darab live stream-re (bár háromnál még csak az adásszignál megy, de az nem lényeges ebből a szempontból), mindegyiknél elérhető volt a legjobb minőségű stream a kiegészítőben és valamennyinél ott volt a többi választható bitráta/felbontás is!
Ezer köszönet! -
-
Stealth
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Mire tetted fel a 21.3-at? Itt van infó, legalul.
Szerk: jut eszembe nekem volt pont ilyen probléma a 20.x verziókkal TCLC735 tv-n. Az volt a megoldás, hogy simán home gombbal visszaléptem -tehát nem léptem ki a Kodiból. Ez működött.
-
SunMount3r
nagyúr
Heló!
Probléma: Eddig a 21.1 volt fent, azzal nem volt probléma, de telepítettem a 21.3-at és látszólag OK, de amikor ki akarok lépni az "Exit"-el, akkor lefagy a Kodi és csak a kényszerített leállítás segít. Jelentkezett másnáll is ez a probléma?
-
Martin Eden
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Ez nálam is így működik sajnos több CE eszközön, de windowsos kodiban is ugyanez van: én általában úgy állítom be az inputstreamet, hogy induláskor feldobja a felbontás/minőség választót. Nagyjából az volt a tendencia, amikor még több meccs is volt egyszerre: kb. az első két meccset inditva az addonból feldobott 6 opciót, két különböző bitrátájú full hd stream volt a két legjobb, meg alatta 4 egyéb kisebb felbontású. Kb. a harmadik-negyedik meccsnél már csak 3 opciót dobott fel, ahol a legjobb is már csak 1024*576 volt, a másik kettő alacsonyabb felbontás, aztán voltak olyan meccsek, ahol már fel sem jött a választó, csak egy stream volt ami azonnal indult, 1024*576 volt az egyedüli.
Ma 3 meccs megy már csak élőben egyszerre (jelenleg is), egyiknél sincs más opció, csak az egy darab 1024*576. Windows-os kodin is így működik sajnos, csak egy stream van, ugyanezen a gépen böngészőből van minden meccshez full hd stream, sőt asszem a kodi alá is a böngészőből lett behúzva a widevine fájl.
Sokszor volt az, hogy adott meccset néztem volna, ha szerencsém volt akkor tudtam nézni CE eszközzel full hd-ban, mert épp az a meccs volt az a szerencsés, amihez minden streamet feldobott az addon, de ha nem volt szerencsém, akkor maradt a laptop+böngésző tv-re/projektorra kötése, hogy legyen full hd stream a kijelzőn a meccshez. -
Hege1234
addikt
-
chemand
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy az RTL+ kiegészítőn az élő BL közvetítést csak 576p-ben tudom nézni? Ugyan ez böngészőből 1080p-ben megy. Korábban már néztem meccset a KODI kiegészítőben 1080p-ben. Most a kiegészítőt töröltem és újratelepítettem, de továbbra sem megy 576p-nél feljebb, sem PC-n, sem CE-s médialejátszón (DUNE).
-
vargalex
Topikgazda
válasz
NagyImiZsolt
üzenetére
Ott van most is...
-
cof
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Erre az időzóna problémára majd jön egy javítás a héten valamikor, mert a hiba eddig is megvolt csak nem jött elő.
Részletesebb EPG nekem is hiányzik, bár eléggé katyvasz a leírás amúgy az oldalon. A külső forrással meg az lenne a baj, hogy másra van hárítva az xml generálása, mert itt ha megy az oldal, mindig van. Na meg a sok specifikus csatorna ami csak itt van, is hülyén nézne ki, ha azokon még cím se lenne. Persze, biztos össze lehetne fésülni, de az megint egy plusz hibaforrás.
-
NagyImiZsolt
újonc
Sziasztok! tv2 / rtl lesz még repoba? Eltünt tegnap elött...
-
cof
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szia!
Eredetileg én is azért kezdtem neki mert jó lett volna leírás PVR IPTV-ben. Sajnos nem megoldható, mert minden műsorhoz külön ID azonosító tartozik, ami tartalmazza a leírást. Ez meg rengeteg kérést generálna a szerver felé, ezért neki se kezdtem.
Képek alatt azt érted mint a Replay menüben is? Az is ugyanolyan problémás mint a leírás.
A Replay menüben azért tudtam megvalósítani ezeket, mert nem kellett hozzá annyi kérés a szerver felé, már eleve csatornákra bontva lehet böngészni, és a keresőben sem lehet több száz találat egy oldalon.
EPG generálásra ránéztem, nálam jól működik, magyar idő szerint. Esetleg be van nálad állítva időeltolás PVR-ben.
-
God Vazzeg
veterán
Szia
Köszönjük a munkád, és lenne egy kérdésem
Az epg-hez nem lehetne valahogy képeket és leírást hozzá adni, mert sajnos így elég szegényes a műsorújság és hiányzik is nagyon. Ha a szolgáltató nem teszi lehetővé, esetleg máshonnan beszerezni? Mint laikus kérdezem.
Köszi a választ
-
cof
veterán
SweetTV új verzió ## v0.9.11
Változások:
- Kedvencek TV - külön M3U & XML generálás lehetőség a kedvenc csatornákhoz (opcionális)
- EPG Időablak - a múltbéli EPG adatok mennyisége választható (beállításból módosítható)
- Replay menüben elérhető az adott műsor leírása is
- Filmek (Ingyenes) - részletesebb adatok az információs menüben (stáb, műfaj, stb...)
- Szerkezeti optimalizáció és stabilitási javítások -
cof
veterán
válasz
HUNited
üzenetére
Nem tudom kit kell keresni ez ügyben. Bár tényleg nem nagyon lesz már frissítés, mert szinte mindent integráltam amit csak lehet (és ötletet sem kaptam az utolsó verzió óta, hogy még valami hiányzik). Aztán reméljük ők se mostanában akarnak változtatni valami komolyabbat. Ha minden jól megy, akkor majd este/holnap jön egy újabb verzió, ami eddig kész:
kedvencek iptv/epg is generálható
beállítások menüben a visszamenőleges epg generálás ideje módosítható
filmek ingyenes, részletesebb adatok az információ gombon, stáb (képpel), műfajamin ügyködöm:
replay menüben műsorokhoz leírás/tartalom
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam egyik eszköz elindítja, másik nem.
-
Hege1234
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
geo block nincsen rajta, ha emiatt kérdezed
japán ip címmel is teszteltem -
Hello.
Az F1futamok.eu addon nem tudja elindítani a friss Melbourne-i versenyt, mert ha jól látom, akkor nem videa-ra van feltöltve. -
csibe1
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Csak realista.

-
-
vargalex
Topikgazda
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Filmre, sorira melyik most a legmegbízhatóbb add-on? CE-t használok Amlogic boxon. -
tihi_
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Köszönöm, igen működik az M3Online.
A script.windows.playback-1.0.2.zip hiányzott.
A windows szó megtévesztett.
-
zsiga68
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Talán azért mert nem működik az oldal. Legalábbis nálam böngészővel se érhetö el..
-
aprokaroka87
nagyúr
Az tudja valaki hogy vkideo.ru tartalmak miért nem érhetőek el kodiban?
-
balazsbence
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Youtube lite-tal nem kell apizni, ugyan be se tudsz lépni de kedvenceket hozzá tudsz adni
-
kismrina
csendes tag
Üdv Addon alkotók.
Figyelmetekbe ajánlhatok egy érdekességet? Az RTL weboldalán van sok érdekes kis videók, beszélgetések színészekkel. Ezek ingyenesen hozzáférhető. Láttok benne esetleg fantáziát? Jó lenne erre egy addon, nézhető lehetne tévén.
https://rtl.hu/pokolirokonok/2026/01/28/molnar-gusztav-pokoli-rokonok-szereplo-forgatas

-
Hege1234
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
a késleltetett élő adáson kívül minden más átkerült a youtube-ra
ezért nem szórakoztam már vele mert a youtube addonból talán átláthatóbb isaz "élőt" most vagy pár hónapja átrakhatták a videa-ra, ha az érdekes akkor azt javíthatom hozzá
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
szerk:
Bocsánat, nem pi4, hanem beelink mxIII II a lejátszó! -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A hírtv kiegészítővel lenne problémám, maga a kiegészítő elindul, de azon belül semmi, se az élő, se a videók, műsorok. Log viewerrel megnéztem, python hiba van benne jó sok, pl:
[link]
Remélem olvasható a link.
ha nem:
A rendszer egy Pi4, Corelec 19.5 matrix
Köszönöm a segítséget! -
vzoli1987
aktív tag
frissítettem kérésre a musor.tv addont

a changelogból kimaradt
🚀 ÚJ: Részletes Műsorinformáció (Deep Desc) – Mostantól nem csak a rövid összefoglalót látod, hanem a kiegészítő automatikusan betölti a műsorok teljes, részletes leírását is a belső oldalakról.1.0.3ÚJ: Keresési előzmények – Mostantól elmenti az utolsó 15 keresést, így egy kattintással újraindíthatod őket.ÚJ: Keresési előzmények törlése – Lehetőség az előzmények listájának ürítésére. -
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Megjelent a StremHU Kodi addon. A StremHU egy self-hosted torrent streaming megoldás: nálad fut a “Source” szerver, a Kodi addon pedig erre csatlakozva tud lejátszást indítani.
Jelenleg támogatott trackerek: nCore / BitHUmen / iNSANE / Majomparádé.
Infó / telepítés / beállítások: https://stremhu.app
StremHU Source: https://github.com/s4pp1/stremhu-source
Kodi repo: https://s4pp1.github.io/repository.stremhu
-
ludla
őstag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, a kodi tud műsort rögzíteni, felvenni?
-
cof
veterán
SweetTV új verzió ## v0.8.79
Változások:
- Keresési előzmények - A kiegészítő megjegyzi a korábbi kereséseket, így nem kell újra beírni ugyanazt
- Előzmények törlése egyesével, vagy egyszerre a teljes lista
- Beállítások menüben módosítható a megjelenített keresési előzmények száma
- Stabilitási javítások -
Tibdoh
tag
Közben rájöttem, ha hosszan nyomok egy adott videóra a felugró menüben lesz olyan opció, hogy "lejátszás innen", ebben már lehet ugrani a videók között.
-
Tibdoh
tag
válasz
vzoli1987
üzenetére
Szuper! Köszi!!
Megoldható lenne az, hogy a keresőben lenne évszámra és hónapra keresés, úgy mint a honlapon van? Pl. 1980/ január, a videókat folyamatosan lejátszaná az adott kupacból, vagy/és következőre ugrás gomb lenne. Most csak gyors előre/hátra van.
Telhetetlen vagyok...
-
vzoli1987
aktív tag
megjöttem egy kis tuninggal a filmhíradók onlinehoz :-), már elérhető a repomban vagy itt.:
plugin.video.filmhiradok-1.0.2.zip
[Új] Intelligens lejátszás: Beépített riport-időzítés (JS Offset szimuláció). Mostantól csak a kiválasztott riportot játssza le a teljes híradóból.[Új] HD Bélyegképek: Alacsony felbontású mozaikképek helyett nagy felbontású (keyframe) borítóképek megjelenítése.[Új] Keresési előzmények: A korábbi keresések mentése és gyors elérése a menüből.[Javítás] Kodi 21 Omega kompatibilitás: Teljes körű támogatás az új VideoInfoTag API-hoz és a Python 3 alapú környezethez.[Javítás] Hálózati stabilitás: Fix 0.5 másodperces várakozás a kérések között (Anti-bot védelem) és 403-as hiba elkerülése a sütik (Cookie) kezelésével.[Gyorsítás] Optimalizált listázás: A tartalomjegyzékek és extra adatok aszinkron betöltése, ami jelentősen gyorsabb navigációt tesz lehetővé az Archívumban.[Dizájn] Új, sötét tónusú ikon és fanart támogatás. -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 topictársnak köszönhetően felkerült a MovieShark repoba a NAVA kiegészítő 1.0.5, az M3 Online kiegészítő 1.1.5 és a Médiaklikk kiegészítő 1.2.4-es verziója. A változások:
- lejátszás előkészítése (v21 Omega, v22 Piers): Windows, CoreELEC, LibreELEC -
xtend
senior tag
Sejtettem hogy régió gond lesz, köszi

-
Hege1234
addikt
fontos a régió, mert az alapján dönti el, hogy milyen csatornák lesznek majd elérhetőek nálad
sweetnél az ingyenes tv az nem olyan mint, ha Eurosport csatorna lenne, hanem a sweet tesz össze a tartalmakból egy csatornát és elnevezi
itt egy kép, ha nem látsz rá a te régiódból:
[kép] -
vzoli1987
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
csináltam egy addont a filmhiradokonline.hu oldalhoz, jó szórakozást :-), a repoban én még nem látom, de próbáljátok innen

-
xcsabo
őstag
válasz
balazsbence
üzenetére
Azt próbáltam pont ki tegnap. Köszi.
-
xcsabo
őstag
Hali. Van most működő kiegészítő ami működik is sportra? Daddy live (1,2), sportHD, the loop, the crew, stb. Köszi.
-
nfsu17
veterán
válasz
Hege1234
üzenetére
Én nem win-re értettem.
https://prohardver.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/hsz_48367-48367.html
Úgy volt, hogy DRM miatt CE alatt nem megy, android alatt megy, mert az "hivatalos", win alatt meg sosem próbáltam.
Korábban ment CE alatt is, aztán pár éve "eltört". -
Hege1234
addikt
teszteltem és nálam simán működik minden továbbra is
tihi_, nfsu17 ezt úgyis telepítettétek hozzá?
script.windows.playback-1.0.2.zip -
-
zoltyka33
friss újonc
Sziasztok. Kodi alatt feltettem az ncore tv-t, mellette meg az elementum-ot, de ott bármire kattintok, ha megnézem, ha nem, azok mind megjelennek az ncore oldalamon a seed kötelezett torrentek-nél.
Valaki eltudja magyarázni, hogy miként tudok tartalmakat nézni az ncoretv-n? Köszi. -
tihi_
tag
Tudnátok segíteni? M3online addon nem egészen működik. Nem játsza le a videókat.
CE 21.3 a rendszer egy s905X3 box-on. Netflix, MAX, MindigoTV , RTL+ lejátszással nincs gond.
Mennie kellene? Ha igen, logot beszúrnám a hibaüzenetekről.Van egy Firestick is itthon, azon Android alatt megy a Kodi 21.2. Az InputStream Adaptive, InputStream Helper verziók ugyan azok. Ott megy az M3online-on is a lejátszás.
-
spider23
senior tag
Nekem is volt már ilyen amikor nem rendszeresen használom akkor nem frissült az epg. Ilyenkor azt csináltam hogy a vantv kiegészítővel kényszerítettem az epg letöltését, aztán teljesen bezártam a kodit és utána megnyitottam. Volt hogy többször be kellett zárnom és nyitnom mire frissült az epg és utána jó volt megint. Lehet csak valami beállítás az epg kezeléssel de még nem jöttem rá miért csinálja.
-
vargalex
Topikgazda
A jelen topic címe: "Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)"
Nyilván a kiegészítőkkel kapcsolatos téma az egyértelműen ide tartozik, de van külön KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok topic.
-
fPApi
őstag
Android TV boxnál (Dune HD Pro 8K Plus) ha a kodit használom, majd kilépek az android felületre, akkor sokszor nincs hang az androidos appokban, pl. a youtube-ban, sweet tv-ben. Mi okozhatja ezt?
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A MovieShark repoba felkerült a dmdamedia kiegészítő 1.0.38-as verziója. A változások:
- Forrás változás követése -
cof
veterán
SweetTV új verzió ## v0.8.69
Változások:
- Bejelentkezési ablak átláthatóbbá téve
- Replay menü bővítve - keresés a visszanézhető műsorok között (helyi EPG adatok alapján)
- Lapozható találati lista – több oldalra bontva jelennek meg az eredmények (beállításból módosítható)
- Biztonságos kijelentkezés – értesítés, ha nincs aktív munkamenet a kijelentkezéskor
- Optimalizált adattárolás – minden fájl és beállítás az addon saját mappájába generálódik
- Stabilitási javítások – megbízhatóbb működés alvó módból történő visszatérés után -
ricse74
csendes tag
Sziasztok! A dmda se fog müködni? Köszi a vàlaszod,legyen szép napotok!
-
Hege1234
addikt
válasz
batabe
üzenetére
a simkl viszont csak 7 napig őrzi meg a %-os folyamat jelzőt [kép1]
egy trakt account-al kiegészítve viszont ez se probléma mert az majd "tárolja"
(a simkl menüben ugyan úgy elérhető marad minden mert ez csak a continue watching-ra vonatkozik...)
[kép2]
aki meg csak egy eszközön használja annak mindegy mert ott az utoljára nézettek menü tárol úgyis mindent..pár + dolog azóta:
a torrenteket böngészve a indikátorok jelezni fogják, ha láttál egy filmet vagy, hogy hol tartasz egy sorozatban:
T = Trakt
S = Simkl
P = Plex
["*"] = ezt már elindítottad ezen az eszközön és ez is kerül az elejére
[kép3]
[kép4]évadpakk kezelő: [kép5]
lejátszás közbe szüneteléskor
3x Ok vagy Enter gombbal jön elő az extra menü
jelenleg ezekkel a funkciókkal:
[kép6]nálatok jelenleg még minden jsonban van tárolva
ezek mentve lesznek és átkerül minden az adatbázisbatúl sok új dolgot pakoltam bele ebbe a verióba azóta
és azt eddig nem vettem figyelembe, hogy valakinél lassú lesz a net...
ahogy időm engedi elkezdem tesztelni a repóban lévő verzióhoz, hogy mindenkinél zökkenőmentes legyen az átállás az új verzióra -
Faby
senior tag
VanTV kiegészítővel van gondom.
Működik, de a műsorújsággal nincs minden rendben.
Néha nem frissít, elfogynak az infók, ezt általában egy újraindítás megoldja.
Korábban ott volt a zöld pötty, ami a visszanézhetőséget jelentette, és működött is a visszanézés.
Mostanában viszont nincs ott, és nem is tudom visszanézni a tartalmakat.
NAgyon ritkán még visszajön, de nem tudom, mitől, újraindítás, ki-bekapcs, nem tudom mihez kötni, de leginkább nem működik a visszanézés.
Találkozott már valaki ilyesmivel, van rá megoldás?Nokia 8010 a box, a CE 21.2-Omega _devel 20250302082815, CPM verzió
VanTV kiegészítő 0.7.7
IPTV Manager 0.2.5+matrix.1
IPTV Simple Client 21.11.0.1 verzió -
nylon111
csendes tag
Köszi a tippeket, sikerült..
-
nylon111
csendes tag
Ok , köszi, rajta vagyok..
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok! Srácok, miért van az hogy nem tudok a kodiban zip fájlból telepíteni, stream shark-ot és igazából semmit.. Tud valaki valami megoldást erre? A tv boxon csont nélkül megy minden, most win11-en próbálom és semmi nem müxik....Azt írja ki hogy a függőség nem elégíthető ki...bla bla bla..
Köszönöm ha valakinek lenne ötlete.. -
Csillagember
csendes tag
válasz
Csillagember
üzenetére
Kiegészítve korábbi hibajelentéseimet a Mozigo addonnal kapcsolatban most viszont már nem játszik le semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Többnyire keddenként, szerdánként, csütörtökönként. Most pl. van élő közvetítés.

doku, ilyesmik