-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Én úgy tudom hiába L1-es a készülék, CE alatt nem megy a Widevine L1 csak Android Kodi alatt. Nálam Androidos telefonon mennek ezek a csatornák is Kodival. Pin kódot Kodi alatt nem kér, engem is meglepett mert egyből indul is, bár be van állítva. Úgy tűnik csak böngészőben, meg a saját applikációjukon van ez a plusz.
-
Tibdoh
tag
MiTV Stick az alany, szeretnék szerkesztett vantv csatornalistát, (iptvplaylisteditor) hogyan lehet- ha lehet egyáltalán- feltölteni? A setup-wizardban nem tudok más helyet megadni az általa felajánlottnál.(/stroage/emulated/Android/data/org.xbmc.kodi)
A firesticben pik-pak sikerült.
-
Faby
senior tag
Most direkt kipróbáltam egy friss promó kóddal.
A webes felületen mennek a 18+ -os csatornák, szülői felügyelet kód beállítása után. A csatornára kapcsolva kéri a kódot, és megy a tartalom.
Androidos alkalmazásban szintúgy.CE alatt az addonban viszont nem indulnak el ezek a csatornák, és nem is kéri a kódot.
Beállításokban nem találtam, hol lehetne megadni, vagy egyáltalán, hol van ehhez bármi beállítás.Kérdés persze, hogy manapság ki akar felnőtt tartalmat nézni TV-n, de a lehetőség adott.
-
JohnnyX
őstag
Hali!
Castagnait netflix addon Coreelec 21.3 alatt pár napja nem működik, tud róla valaki valamit? MSLError újrahúzott rendszeren (widevine újratelepítve), vagy valakinél működik de fekete a kép, hang van.
-
Mr Dini
addikt
Haliho,
Raneztem a platformra. Sajnos az tortent, amire nagyjabol szamitottam. Nem az API valtozott, hanem szandekosan tiltva lett az Android Kodi TLS fingerprintje. Pl sajat Arch Linux gep alatt ugyanaz a kiegeszito szepen mukodik (mert friss OpenSSL-t hasznal a HTTPS kapcsolatok kiepitesere, amiben megbizik a Cloudflare). Megprobalok kitalalni erre egy megoldast, de van egy olyan erzesem, hogy egy macska-eger harcnak nezunk elebe.

Kis turelmet kerek a fixre.
-
icsok
csendes újonc
Win 10-es idős tabletemen újra kellett telepíteni a Kodit és ezután én is belefutottam, a korábbi hozzászólásokban már említett a VanTV log in hibába. Azt kérdezem Mr.Dini Mestertől, hogy van-e esély a probléma orvoslására vagy eljött az idő számomra egy izmosabb eszköz beszerzéséra, amely alkalmas a mostani tabletem számára „nagylábnyomú” szolgáltatói alkalmazás futtatására.
-
cof
veterán
Ugyanaz az id van nekem is mindenhol, de amúgy mindegyik csatorna fel van készítve a DRM-re, szerintem szigorúbban veszi a kupon kódos felhasználót, ezért a különbség. Bár akkor nem értem továbbra sem, hogy miért csak a kettő Natgeo kódolt hirtelen, mert a 18+ csatornákat még meg is érteném, hogy ne lehessen ellopni tovább streamelni.
-
cof
veterán
Nálam sose mentek azok se. Mondjuk én promó kódokat használok, mert ha havonta nézem 3-4 órát, sokat mondok. Lehet nálatok azért viselkedik másképp.
SweetTV új verzió ## v0.9.22
Változások:
- DRM lejátszás támogatása - a kód felkészítve a Widevine L1 szintű (hardveres) dekódolásra
- Szerkezeti optimalizáció és stabilitási javítások -
cof
veterán
SweetTV nemrég tett a Natgeo és Natgeo Wild csatornára is DRM-et, eddig csak a 18+ csatornákon volt. Bár lehet a Disney szólt nekik, mert úgy tudom oda tartoznak. Ami rossz hír, hogy Widevine L3 készüléken valószínűleg nem fog működni már a továbbiakban a kiegészítő egyelőre ha a többi csatornára is ráteszik, mert a Kodi ISA L3-on egy időben csak egy sávot tud decryptelni, és itt a videó+audió sáv is külön van encryptelve, tehát vagy kép van vagy hang, mikor hogy. Majd jön ki egy javítás nemsokára, hogy L1 készülékeken legalább működjön (ez a rész már kész), meg van pár javítani való is amiket észrevettem, hogy változtattak.
-
madi67
újonc
Sziasztok
Miért van az hogy sorozat ami videas egyszer el indítja aztán következő résznél már azt írja ki hogy törölték...
Várok vele másnap rá próbálok és le játsza 🙄
Jobbmintatv kiegészítő -
kismrina
csendes tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Például innen ki tudod másolni az ingyenes adások M3U adatait.
https://onlinestream.live/tv -
kis-attila
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy médiaklikk M3U vagy az ingyenesen nézhető magyar csatornákhoz van valakinek M3U listája? -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 topictársnak köszönhetően új kiegészítővel bővült a MovieShark repo kínálata: SELEKT kiegészítő 1.0.0
Visszajelzéseket a topciba várunk.
-
laracroft
senior tag
Sziasztok,
Március 8 óta nem "követ" a trakt-om.
PlexKodiConnect-et használom.
A trakt kiegészítőt futtattam, a listáim szinkronizálása működik, de filmnézés után nem ajánlja fel, hogy pontozzam.
Van ötletetek mit kéne tennem?
Előre is köszi a válaszokat. -
Sapphi
aktív tag
válasz
popoiu
üzenetére
Szia!
Kodi esetében, ha nem szeretnéd a https://192-168-0-170.local-ip.medicmobile.org:3443 címet használni (ha a felületen minden zöld, akkor amúgy működik), akkor add meg az addon beállításoknál a következőt.
http://192.168.0.170:3000/api/[API_KEY]Kodi-ban működnie kell, de majd kérlek azért jelezz vissza ezzel kapcsolatban én csak local-ip-vel próbáltam.

-
popoiu
csendes tag
válasz
Sapphi
üzenetére
Szia!
Egy 0/24-es gépen (Proxmox + Docker) futtatom a StremHU Source-ot. A felületen minden zöld (nCore tracker aktív, IP/Port rendben). A problémám az, hogy a Kodi (TMDb Helper-en keresztül) látja a StremHU-t mint lejátszót, de az indításkor nem tud csatlakozni a forráshoz.
A környezet és a hiba részletei:
Szerver: http://192.168.0.170:3000 (böngészőből elérhető, Admin fiók kész).Kodi hiba: "Failed to fetch" üzenet jelenik meg.Jelenség: A catalog.stremhu.app tokenjével a listákat látom a Kodiban, de a lejátszás nem indul el a helyi IP-n keresztül.Próbáltam: Beírni a teljes manifest URL-t (http://192.168.0.170:3000/API_KEY/stremio/manifest.json), illetve a 192-168-0-170.local-ip.medicmobile.org:3443 címet is, de utóbbi nálunk DNS rebind protection miatt nem oldódik fel.Kérdésem:Hogyan kellene pontosan beállítani a Kodi addonban az URL-t és a Tokent, hogy a helyi hálózaton (sima HTTP-n keresztül) lássa a konténert? A TMDb Helpernek a saját belső IP-mre generált tokent kell megadni, vagy a Catalog-osat?Köszi a segítséget!
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Csillagember
üzenetére
rajta vagyok :-)
- a kereső még nem akarja, de film már fut :-) - Kodi 21.3 
-
Akelaus
senior tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Én nem csodálkozom, ha a...lőtte volna le, mert az fbn egy csoportban ügyesen témáztak erről a kiegészítőről, megnevezve mihez lehet hozzáférni.
Ugyanott megy a SShark kiegészítő küldözgetése egymás között, aztán nézünk majd nagyokat, ha abban sem lehet majd elérni semmit, mert a kérés ellenére emberek megosztják. 😕 -
vzoli1987
aktív tag
kérésre csináltam egy hangoskönyv addont a hangoskonyv.net oldalból, nem hiszem hogy szeretnék ilyenekre is fókuszálni

repomba megtalálható más nyalánkság is, vagy pedig itt tölthető lentebb
-
paloczi
csendes tag
válasz
WindischJeno
üzenetére
Szia! Elindítottam, és pár perc után végzett. Többféleképpen is lehet futtatni?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Segitség kellene! Kodi médiatá export - egy fájl megvan!
Másik box kodi médiafájl - import és semmi!
Van ott kb 5 mappa és hogy tudok importálni?
A mentésben ott az xml file a windowsban látom. A kodi nem irja ki!
üdv -
zozojozsa
újonc
Hálás köszönet
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 topictárs tovább dolgozott: a MovieShark repoba felkerült a JobbMintATv kiegészítő 1.1.1-es verziója. A változások:
- Beállításokban megjelenés változtatása, ha nem az alap Estuary skint használod
- felirat(ok) hozzáadása videa linkeknél -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 jóvoltából felkerült a MovieShark repoba a Hír TV kiegészítő 1.0.2-es verziója. A változások:
- élő adás javítva, minden más kiszedve mert átkerült a youtube-ra -
zozojozsa
újonc
Köszi
-
silveradó
újonc
Köszönet!
-
lionshamlet
senior tag
válasz
djattila12
üzenetére
Netmozi hiba
Ugyanez van nálam is, sorozatoknal kifagy.
Ahogy a sorozat menupontra lépsz, egy ures oldal jon be, majd kilép a kodiból.
Filmeknél viszont minden rendben.Kodit ujratelepitettem, semmi változás.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
djattila12
üzenetére
Most vidéken vagyok, de jövő héten valamikor ránézek.
-
djattila12
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
sorozat mapaba nem lát semijen liket lefagy kodi 20.2 van rajta filmeken megy miden redesen
-
vargalex
Topikgazda
válasz
djattila12
üzenetére
Tudnál példát adni? Ha elindul a lejátszás, akkor a kiegészítő már nem játszik szerepet...
Milyen rendszer? -
paloczi
csendes tag
Sziasztok! Kb. egy hete a VanTv kiegészítő epg része semmit nem mutat. Most újra futtattam a " IPTV Simple Client Setup wizard"-ot, de semmi változás. Az alábbi szöveget adja be, és semmi nem történik. Android TV box Kodi 21.0. Valakinek van ötlete?
-
djattila12
csendes tag
helló nálam netmozi nem jó megy sorozatoknál lefagy filmeknél jó megy valaki masnak is van Probléma
-
Clyde2273
újonc
Érdeklődnék, mostanság nincs-e gond a Vantv kiegészítővel, mivel nekem állandóan 403-as hibaüzenetet dob a kodi. Töröltem a nyitott kapcsolatokat a One alkalmazásban. Win 7-en, 11-en, androidon tesztelve. Köszi
-
lutzrobert
csendes tag
Sziasztok a NetYet app kodiban mért van az hogy kb 5p után lefagy aztán kb 2p után hang nélkül begyorsúl addig amig az élő tévéhez nem ér. Aztán megint megy vagy kb 5p aztán megint megál kb 2p aztán megint begyorsul az élő tv-hez aztán megint megy 2p aztán lefagy végleg. Ha csatornát váltok akkor megy tovább és ugyan azt csinálja. Telekomon vagyok de a hugomtol kaptam a belépést hozzá mert neki van yettel tv. Miket nézek meg? Tvbox TLC tv Android telon is ugyan ezt csinálja. Mi lehet a baj? Régi tableten használnám amin megy még a kodi. Valaki tudna segiteni 21.1 kodi van fent nekem android 5.1.1 tableten.
-
Martin Eden
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönjük szépen, én rápróbáltam a jelenleg elérhető hat darab live stream-re (bár háromnál még csak az adásszignál megy, de az nem lényeges ebből a szempontból), mindegyiknél elérhető volt a legjobb minőségű stream a kiegészítőben és valamennyinél ott volt a többi választható bitráta/felbontás is!
Ezer köszönet! -
-
Stealth
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Mire tetted fel a 21.3-at? Itt van infó, legalul.
Szerk: jut eszembe nekem volt pont ilyen probléma a 20.x verziókkal TCLC735 tv-n. Az volt a megoldás, hogy simán home gombbal visszaléptem -tehát nem léptem ki a Kodiból. Ez működött.
-
SunMount3r
nagyúr
Heló!
Probléma: Eddig a 21.1 volt fent, azzal nem volt probléma, de telepítettem a 21.3-at és látszólag OK, de amikor ki akarok lépni az "Exit"-el, akkor lefagy a Kodi és csak a kényszerített leállítás segít. Jelentkezett másnáll is ez a probléma?
-
Martin Eden
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Ez nálam is így működik sajnos több CE eszközön, de windowsos kodiban is ugyanez van: én általában úgy állítom be az inputstreamet, hogy induláskor feldobja a felbontás/minőség választót. Nagyjából az volt a tendencia, amikor még több meccs is volt egyszerre: kb. az első két meccset inditva az addonból feldobott 6 opciót, két különböző bitrátájú full hd stream volt a két legjobb, meg alatta 4 egyéb kisebb felbontású. Kb. a harmadik-negyedik meccsnél már csak 3 opciót dobott fel, ahol a legjobb is már csak 1024*576 volt, a másik kettő alacsonyabb felbontás, aztán voltak olyan meccsek, ahol már fel sem jött a választó, csak egy stream volt ami azonnal indult, 1024*576 volt az egyedüli.
Ma 3 meccs megy már csak élőben egyszerre (jelenleg is), egyiknél sincs más opció, csak az egy darab 1024*576. Windows-os kodin is így működik sajnos, csak egy stream van, ugyanezen a gépen böngészőből van minden meccshez full hd stream, sőt asszem a kodi alá is a böngészőből lett behúzva a widevine fájl.
Sokszor volt az, hogy adott meccset néztem volna, ha szerencsém volt akkor tudtam nézni CE eszközzel full hd-ban, mert épp az a meccs volt az a szerencsés, amihez minden streamet feldobott az addon, de ha nem volt szerencsém, akkor maradt a laptop+böngésző tv-re/projektorra kötése, hogy legyen full hd stream a kijelzőn a meccshez. -
Hege1234
addikt
-
chemand
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy az RTL+ kiegészítőn az élő BL közvetítést csak 576p-ben tudom nézni? Ugyan ez böngészőből 1080p-ben megy. Korábban már néztem meccset a KODI kiegészítőben 1080p-ben. Most a kiegészítőt töröltem és újratelepítettem, de továbbra sem megy 576p-nél feljebb, sem PC-n, sem CE-s médialejátszón (DUNE).
-
vargalex
Topikgazda
válasz
NagyImiZsolt
üzenetére
Ott van most is...
-
cof
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Erre az időzóna problémára majd jön egy javítás a héten valamikor, mert a hiba eddig is megvolt csak nem jött elő.
Részletesebb EPG nekem is hiányzik, bár eléggé katyvasz a leírás amúgy az oldalon. A külső forrással meg az lenne a baj, hogy másra van hárítva az xml generálása, mert itt ha megy az oldal, mindig van. Na meg a sok specifikus csatorna ami csak itt van, is hülyén nézne ki, ha azokon még cím se lenne. Persze, biztos össze lehetne fésülni, de az megint egy plusz hibaforrás.
-
NagyImiZsolt
újonc
Sziasztok! tv2 / rtl lesz még repoba? Eltünt tegnap elött...
-
cof
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szia!
Eredetileg én is azért kezdtem neki mert jó lett volna leírás PVR IPTV-ben. Sajnos nem megoldható, mert minden műsorhoz külön ID azonosító tartozik, ami tartalmazza a leírást. Ez meg rengeteg kérést generálna a szerver felé, ezért neki se kezdtem.
Képek alatt azt érted mint a Replay menüben is? Az is ugyanolyan problémás mint a leírás.
A Replay menüben azért tudtam megvalósítani ezeket, mert nem kellett hozzá annyi kérés a szerver felé, már eleve csatornákra bontva lehet böngészni, és a keresőben sem lehet több száz találat egy oldalon.
EPG generálásra ránéztem, nálam jól működik, magyar idő szerint. Esetleg be van nálad állítva időeltolás PVR-ben.
-
God Vazzeg
veterán
Szia
Köszönjük a munkád, és lenne egy kérdésem
Az epg-hez nem lehetne valahogy képeket és leírást hozzá adni, mert sajnos így elég szegényes a műsorújság és hiányzik is nagyon. Ha a szolgáltató nem teszi lehetővé, esetleg máshonnan beszerezni? Mint laikus kérdezem.
Köszi a választ
-
cof
veterán
SweetTV új verzió ## v0.9.11
Változások:
- Kedvencek TV - külön M3U & XML generálás lehetőség a kedvenc csatornákhoz (opcionális)
- EPG Időablak - a múltbéli EPG adatok mennyisége választható (beállításból módosítható)
- Replay menüben elérhető az adott műsor leírása is
- Filmek (Ingyenes) - részletesebb adatok az információs menüben (stáb, műfaj, stb...)
- Szerkezeti optimalizáció és stabilitási javítások -
cof
veterán
válasz
HUNited
üzenetére
Nem tudom kit kell keresni ez ügyben. Bár tényleg nem nagyon lesz már frissítés, mert szinte mindent integráltam amit csak lehet (és ötletet sem kaptam az utolsó verzió óta, hogy még valami hiányzik). Aztán reméljük ők se mostanában akarnak változtatni valami komolyabbat. Ha minden jól megy, akkor majd este/holnap jön egy újabb verzió, ami eddig kész:
kedvencek iptv/epg is generálható
beállítások menüben a visszamenőleges epg generálás ideje módosítható
filmek ingyenes, részletesebb adatok az információ gombon, stáb (képpel), műfajamin ügyködöm:
replay menüben műsorokhoz leírás/tartalom
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam egyik eszköz elindítja, másik nem.
-
Hege1234
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
geo block nincsen rajta, ha emiatt kérdezed
japán ip címmel is teszteltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- a kereső még nem akarja, de film már fut :-) - Kodi 21.3 
Különben nem sok értelme van a kérelmezősdinek...