-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
félisten
válasz
Indiant #42200 üzenetére
A heti sorozatok egy részét és egyéb anyagokat visszanézhetsz, amolyan "közepes" megoldás, mert vannak sorozatok amiket TV-ben nem adnak le, azokat nem tudod ezzel az előfizetéssel megnézni. Egyébként le van írva az oldalon, hogy mi mire való.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
nfsu17
veterán
válasz
Indiant #42200 üzenetére
ezt még nem sikerült megtalálni? [link]
Mert semmit nem lehet vele lejátszani.
Szimplán nincs így, a mi kis falunk, cápák között, gólkirályság, ezeket néztem én vele pl anno.3 fajta csomag, 1 ár...??
Máshonnan közelíteném meg: a fullos csomag 1990-, a többi meg ennek a "lightos" verziója ingyen.
A legkisebb csomag ingyenes, de alig jó valamire.
A közepes csomag ingyenes, de kell hozzá szolgáltatói kód.
A teljes csomag meg fizetős.
De nem lennék meglepve, ha az első két csomag hamarosan menne a levesbe, és ezt a szolg-i kódot is beszüntetnék, mert ez már akkor is volt, mikor még fizetős csomag nem is volt, gondolom addig tartják, amíg a szolgáltatókkal vannak szerződések korábbról, aztán csak marad a fizetős, lásd netflix, stb.
Vagy csak szimplán alig marad nézhető a középső csomagban, és előfizetsz, ha kell a műsor...most is erre megy már ki természetesen -
Indiant
addikt
válasz
nfsu17 #42203 üzenetére
Temészetesen ez megvan. Azt nem olvastam sehol, hogy a két alsó ingyenes. De ahogy írtam pl. az említett sorozat összes évada és része lakatos 2026-ig érvényes RTL+ Active "előfizetés??"-sel. A hozzászólásod vége valószínű, csak akkor a létjogosultsága veszik el a csomagnak.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Indiant #42204 üzenetére
Itt olvashatod, hogy RTL+ Active esetén: "Az aktuális évad összes epizódja elérhető, műsortól függően". A mi kis falunk sorozatnak szerintem nincs éppen futó aktuális évada. Ezért nem éred el. De pl. a Drága örökösök aktuálisan futó évadát teljes egészében eléred, míg RTL+ Light-al csak az utolsó 5 részt (ahogy írja is a fent linkelt leírásban: "Az epizódok maximum 7 napig érhetők el, műsortól függően").
[ Szerkesztve ]
Alex
-
nfsu17
veterán
válasz
Indiant #42204 üzenetére
Azt nem olvastam sehol, hogy a két alsó ingyenes
RTL+ Light(korábbi RTL Most)
Hogyan érhető el?
RTL+ fiók regisztrációval (a korábban regisztrált RTL Most fiókkal nincs szükség új regisztrációra)RTL+ Active(korábbi RTL Most+)
Hogyan érhető el?
TV-szolgáltatótól igényelt aktiváló kóddal (a korábban aktivált RTL Most+ kódot nem szükséges újra aktiválni)RTL+
Az összes tartalom,exkluzív premierek,reklámmentesen!
Hogyan érhető el?
Előfizetéssel, az első hónap ingyen, majd 1990 Ft/hó -
blakey
félisten
válasz
Indiant #42202 üzenetére
Mert az nem ahhoz az előfizetéshez tartozik.Olvasd el figyelmesen, hogy milyen előfizetéshez mi tartozik. Nem lehet mindent lejátszani, ha nem fizeted a havi 2e Ft-ot. A "Mi kis falunk"szombati, azaz holnapi része, már megnézhető, de csak 1 hétig, utána jön a következő. A "Drága örökösök" is így van, 1 hétig nézheted meg az adott részt. Ha mindent látni szeretnél, akkor elő kell fizetni.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
Gaben92
őstag
Ránéztem végre a DRM Info-ra és minden rendben.
Goodle Widevine Modular DRM: Supported
Widevine CDM Version 14.0.0
Security Level L1.
Inputstream helper is azt írja, hogy fent a legfrissebb InputStream adaptive és a Widevine CDM beépített. Szóval ötletem nincs... Windows alatt megy, és még Kodi 19 alatt is jó volt valamikor tavaly év vége felé.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Krampi
csendes tag
Szép Estét!
onlinefilmek.me-n nem indul semmi, hibanaplót küldözget. PC-n brózerben remekül működnek a linkek.
Segítség!
Köszönet és Üdv! -
vargalex
Topikgazda
válasz
Krampi #42211 üzenetére
Szia!
Jobb későn, mint soha...
A Google recaptcha miatt nem is fog menni.
Alex
-
Krampi
csendes tag
válasz
vargalex #42212 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ritkán (soha) használom/tam az onlinefilmek.me-t. Csak most itt találtam meg amit kerestem. De nem ment.
Valahogy éreztem, hogy "lemaradtam" az infórólÚgy érzem szűkül a lehetőségek tárháza, ami találok a többi appal (megnézni valókat) ott is hibajelzések jönnek csak, eltávolított linkek, tartalmak, etc. Szomorú, nagyon szomorú!
Van még olyan applikáció(k) ami t kerüljek, mert nem működik?[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
Hi
CE-Kodi nexus esetén, hogy lehet már meglévő zenei m3u listát importálni?
üdv
-
asdasdasd
tag
Beelink Mini S (Intel N5095) box-ra tennék LibreELEC-et, és mozizás mellett ezen futna qBittorrent és docker.
Kérdés, hogyan érdemes installálni a qBittorrent-et? 4.5.2-es kellene webui-val.
1. Entware és ott opkg install
2. Docker alá, pl: linuxserver/qbittorrent
3. (Thoradia repó, azt hiszem ez elég régi verzió)
Kösz -
nizo
újonc
A sreamsb videókat a resolveURL már megint nem tudja feloldani. 2 hétig működött, most megint hibás. Úgy tűnik a sok sreamsb videónak is lőttek.
-
Olyan hiba állt elő a napokban, hogy a Kodi nem tudja olvasni az NVidia Shieldre kötött külső USB filejait. A könyvtárakat látja, listázza, almappákat is, ám mindegyiket üresnek mutatja. Hálózatról megnézve minden látszik és lejátszható rendben, illetve, ha megnézem a Shielden más file böngészővel, akkor is rendben látszanak a fileok, lejátszhatók gond nélkül. Mi okozhatja ezt a gondot a Kodiban? A verzió 20.1.0
Köszi, előre is, ha van ötlet.''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
vargalex
Topikgazda
A streamsb folyamatosan módosít az oldalán, de szerencsére a resolveURL készítője folyamatosan utána is igazítja. A mostani hibát 5 napja javította.
Megcsinálhatod kézzel a módosítást, vagy linux esetén:
sed -i 's/sources51/sources15/g' .kodi/addons/script.module.resolveurl/lib/resolveurl/plugins/streamsb.py
Alex
-
balukon
csendes tag
Sziasztok, akiknek lejátszási problémáik vannak, az ne frissítsen 18.9 Leila felé.
-
vargalex
Topikgazda
-
Spaceace
újonc
Sziasztok
Ez a problémám:
Nexus telepítése óta nem akar működni a transmission.
"kapcsolódás elutasítva".Transmission 9.2.50
Nexus 20.1
Amlogic S922X (Orbsmart S86)Ahogy lapozgattam a netet nem igazán találtam friss transmissiont.
Lehet, hogy ez a baj és más filemegosztó programot kellene preferálnom?Tudnátok segíteni, ajánlani valamit?
Köszönöm
-
Srácok, ha már úgysem arról szól a topik, amiről kéne
Tudja valaki, hogy lehet-e Xbox 360-ra Kodi-t telepíteni és hogyan?Egyszerűen sehol se találok egy használható leírást.
-
válasz
consono #42235 üzenetére
Bár nem hiszem, hogy a kiegészítőkkel kompatibilis lenne
Az a fura, hogy van a neten egy csomó leírás, hogy csak írjam be az áruház keresőjébe, hogy kodi és telepítsem, mindezt Xbox 360-on, és 2022-es leírás. Természetesen az áruházban nyoma sincs, a marketplace-en fent van, de csak Windows-ra telepíthető
-
consono
veterán
Hát, az újakra biztosan van, mert a Series S-en nekem is van fent (igaz nem használom sosem rajta). Gondolom ez is ilyen kamu, automatikusan megírt cikk, ami mindenre is van.
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."
-
Jakuu
őstag
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #42229 üzenetére
Ebben a ResolveURL-ben nem kell valamit beállítani? Már feltettem a TV-re egy programot is, amivel mélytisztitást tudok csinálni, letöröltem a KODIt, újrahuztam megint mindent és még mindig nem működik...
2023-03-22 18:21:32.330 T:32298 warning <general>: Setting most video properties through ListItem.setInfo() is deprecated and might be removed in future Kodi versions. Please use the respective setter in InfoTagVideo. 2023-03-22 18:21:51.376 T:32656 info <general>: Skipped 10 duplicate messages.. 2023-03-22 18:21:51.376 T:32656 info <general>: FilmPapa: resolving url: https://ok.ru/videoembed/5247412406805 2023-03-22 18:22:06.577 T:32656 error <general>: ResolveURL: TimeoutError Error - From: OKRu Link: https://ok.ru/videoembed/5247412406805: timed out 2023-03-22 18:22:06.813 T:31133 error <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.filmpapa/?action=playmovie&url=https%3A%2F%2Fplusz.club%2Fepisode%2Fapatigris-1x1%2F&subtitled=0]
Túrista vagyok
-
®abstract®
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T490 i5- 8265u /8Gb DDR4/ 256Gb Nvme SSD /IPS full HD / kamera
- Windows 10, RTX 3060 Ti, i5 10400F, 16 Gb ram, 512 Gb M.2 Sata SSD, 650 watt psu, bill + egér, WIFI
- MacBook Pro (13 hüvelykes, 2016) laptop
- Delock 64046 Külső Usb 3.0 Hub 4 Bemenettel Záró Csavarral Eladó!
- KOMPLET, VADONAT ÚJ GAMER PC, I5-10400, RTX 2060 SUPER, 16GB DDR4, SAMSUNG 4K MONITOR 28 INC
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs