Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #90233 üzenetére
Ne foglalkozz semmivel, a lehető legjobban kezelted a helyzetet, család legrövidebb úton haza, kocsi legkisebb kárral elszállít. Ezt úgy kellett megoldani ahogy tetted. Tiszta sor, én is így csináltam volna.
De adódhat úgy, hogy erre így nincs lehetőség akármi miatt is, jó ha van az embernél néhány alapvető cucc összefércelni a technikát legalább 20-30 kilométerre menetképesre. Esélyt ad.
(#90234) kalmanchris: van elég sok minden, de kb. semmi nem felesleges, igyekszem minimalizálni a szettet
(#90240) Typhoon47: pótkeréküregben simán elfér egy tekercs duct tape meg pár szál gyorskötöző, három alap szerszám meg egy zseblámpa. ha valakinek ez ciki, engem nem érdekel, jól jön, ha ezen múlik, hogy beérek-e a következő faluba vagy sem.
-
-
giigz
veterán
válasz Melack #90208 üzenetére
Én csak arra akartam ezzel célozni, hogy minden autó ottmaradhat az úton, újtól kezdve a 20 évesig, franciától japánig... Vannak ezek a távolkeleti mániások, mint pl. neduddki, aki mindenkinek elvakultan koreai vagy japán autót ajánl, és sokan el is hiszik neki, hogy majd arra semmit nem kell költeni, a távolkeleti autó soha nem romlik el, stb. stb. Aztán a valóság az, hogy pont ugyanolyan eséllyel hagyhat ott az úton egy koreai is, mint egy japán vagy francia... Én az elmúlt 2 évben mióta saját autóm van és többet autózok, vagy csak jobban figyelek, mert régen buszból/vonatból nem annyira vettem észre, szóval idáig az út szélén 2 autót láttam, mind a kétszer Toyota Yaris volt. Az egyiket akkor rakták a trélerre, pár hónappal később egy másik Yaris motorterében meg matattak nagy értetlenséggel, na meg keresték a vonóhorgot, de nem találták...
-
mokus1
addikt
válasz Melack #86206 üzenetére
Kiiktatni szokták
a hiteles témához: azt mondod van 500 ezred felveszem 1,8--2 milliót es 2,5m korul van a Passat. Honnan lesz pénz az atiras(100k) es első szervizee ami szintén legalabb szaz de inkabb tobb? Én most amit vettem kocsit mar 300kt ra locsoltam persze igy is számoltam. De az autó viszi a penzt.
osszekevertelek[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Melack #85414 üzenetére
HI!
a vizsga ervenyessege az lejarati honap utlso napjaig tart ez nem utlemi ido hanem epeszu szabajj, csak nem publikaltka hangosan
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Speeedfire
félisten
válasz Melack #83199 üzenetére
Casco-t mindenképp szeretnék kötni, a kocsi itt lenne a belvárosban, aztán kitudja mikor akarja egy enyveskezű lenyúlni.
Hát ha egy jobbat szeretnék kifogni, akkor csak személyi kölcsön. 95-99 gyártás.
Ha meg más hitel, akkor csak kereskedés, azt meg szeretném elkerülni.
bandus: Honda Civic-eket nézegetek.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
zolikaDB
veterán
válasz Melack #82547 üzenetére
Nagyon begyere a Fluence. Osszeallitottam egy 6 sebesseges DCI-t, minden foldi joval, 5m korul volt. Corolla, Jetta ennyit nem ad ezert a penzert, de par ev mulva talan jo vetel lesz ez a Rönó.
Ismeros fuvarozasi cegenel eddig VW-k voltak, 200e-nel doglott meg mind. A DCI-k meg 500e-nel is bontas es hiba nelkul uzemeltek. Uh egy ideje mar nincsenek Caddyk es Transporterek.
Van nekik egy A6 is, 2.5 V6 TDI, ujonnan vettek anno. Mai napig megvan. Teny, h a szerviz nem egyszeru (vezerles), de a tulaj azt mondja, h a V6 az V6, ilyen szep hangja es jarasa mas motornak nincs... -
bitpork
nagyúr
válasz Melack #79346 üzenetére
Sehol nincs le-rva az enni inni cigizni. Az van leírva hogy bármi ami elvonja a vezetésről figyelmet tilos. Ez szvsz nettó hülyeség, mert ha pl viszket a herém az is elvonja a figyelmemet, akkor nem is vakarózhatok? Vagy eszembe jut egy vicc v hogy mit műveltünk az asszonnyal akkor már ott tartunk h gondolkodni is tilos
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
-
Zewa
senior tag
válasz Melack #76225 üzenetére
Nem megy az csak úgy piff-puff tönkre. Először csak alkalom adtál letilt a szervó, amit egy újraindítással lehet kiküszöbölni, aztán egyre gyakrabban.. Típushiba de nem nagy kaland a javíttatása. nem olcsó (~50e ft) de sok-sok évig nem lesz rá gond.
Én őt ajánlom neked, keresd bizalommal, tudják a dolgukat, korrektek."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
törölt tag
-
neduddki
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
Lenry
félisten
válasz Melack #73801 üzenetére
50km rövid?
(#73802) Zewa najólvan, sikerült megingatnod a szilárdnak gondolt elképzeléseimet.
a típusnál maradok, de körbeszaglászom a benzineseket is meg számolgatok egy hangyányit, aztán meglátom.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hobizoli
nagyúr
válasz Melack #73330 üzenetére
a tgk tolatott egy telephelyre, a villamos meg telibe verte
a szgk az csak pont ott parkoltamugy a villamosvezetokre raferne egy fejmosas, nemelyik ugy megy, mintha neki nem szamitana semmi, pedig utkozesi zonaja kb nulla a vezetofulkenek
tizenpareve nalunk is volt itt az Ulloi-n egy kamion vs villamos buli, ott a regi "UV" 50-s villamos safjort mentovel vittek el
csakhogy en azt a safjort mar ismertem hogy vezet, ugy tolta a vilinek allandoan, mintha vmi recing lenne, vagy rekordido kiserlet egy Határ út-Béke tér-Határ út útvonalontudta mikor vált a lámpa, és simán teligázzal belerongyolt a pirosba még úgy, hogy 2m-l a lámpa elött még piros volt, vagy az első kocsi első fele még a piroson ment át, utána lett csak zőőőődddje.
a kamion is igy verte oldalba az tuti, mert a kamion kanyarodo savja utan lesz itt neki zold kesleltetes nelkul
gondolom a kamion elkezdett befordulni a sargan, ez meg tolta neki ezerrel a megallobol aztan az 50tonnat meg hiaba fekezi, az nem all megtöbb drón kell ;P
-
jozefgucci1
addikt
válasz Melack #73224 üzenetére
Gyorsak vagytok ! Ismerős nincs ahol lenne lehetőség ledőlni és eger-ből hajnalban ott vagyok 1,5 óra alatt . Ha van egy jó hely onann taxival már elmegyünk az nem gond . Ezt a városligeti dolgot megnézem köszi Urak !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Lenry
félisten
válasz Melack #73061 üzenetére
Én tudom, hogy jó, nem véletlen választottam, csak eddig bárkinek mondtam, mindig az volt a reakció, hogy "prémiumautó, gatyád rámegy, első autónak sok lesz, vegyél Swiftet", stb, pedig ez gyakorlatilag egy Golf III, csak szebb dobozban
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
neduddki
nagyúr
válasz Melack #72963 üzenetére
HI!
Az hoigy tibi hujje es E60as dizlet szedant akr hejjete kezivaltoval, legalabb ma ranyit elertem, hogy inkabb e90fele terltem, de ugy tunik en men vagyok az elso
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #72395 üzenetére
Én pont most vettem észre a lökösön egy borsószemnyi hiányosságot az élénél, mintha kivágtak volna belőle, nem tudom, hogy ott hogy verhette le a kő, de már csak legyintek. Úgy nem tudok beállni egy hipermarket elé, hogy ne hajtsák ki előrefelé a tükrömet, és kb. 3-4 rányitásos sérülést már szereztem. Megvonom a vállam, nem tudok mit csinálni, benne van, megadom neki amit lehet, de ez már efelett van.
@[rvilike]: szilent: ősszel nyikorgott rossz úton a hátsó traktus. Aztán abbahagyta. Egyszer-egyszer előjön, de kb. az esetek 10%-ában. Na erre milyen gombot varrsz?
A váltó nagyon jó, a kuplung magasan fog, de még elfogadható, csak 20%-os tartományban fog kb. a lenyomási út 20%-ától 40%-áig. Ellenben nem kemény, csak szokni kell.
Van bemelegedés után egy alap cicegés, amit nem csak én hallottam már (ABE gyeridebemeggyereerrehee). Hidegen semmi, aztán egy ideig bizonyos nem zavaró de hallható hangerőn ciceg-zakatol, majd elhalkul. Most télen a középső rész kimarad. Guglizás alapján nyelestengely. Ha hangosodik fogok vele foglalkozni, egyelőre nem tudom nagyon még megmutatni sem.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #72392 üzenetére
Szerintem priorizálj. Ablakpolír? Nem is hallottam még róla? Miért? Vakablak?
Ami műszakilag szükséges azt csináld meg, ami nem az le van szarva. Karc le van szarva, műanyag le van szarva, futómű, lámpa, fém elemeket meg megcsináltatod, utóbbit azért, mert ha tovább rohad, sírni fogsz mennyibe kerül.
Nem azért mondom, hogy igénytelennek kell lenni, legyél igényes, de ide pöstre nem lehet szépségdíjasra tartani egy autót, nálatok meg jön a trónörökös, kelleni fog a pénz a különórára meg az egyetemi tandíjra.
Persze ha van keret csináltasd meg a bindzsiket is, de a te szituációdban ezt most nem tartanám időszerűnek. Én sem véletlenül szívom a fogam egy opcionális 60-70k-s kiadási tételre.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #71961 üzenetére
Vegyél Valeo-t, én azt vettem, hagyományosat, 2k/db áron, és bár szívtam a fogam, azt mondom, hogy nagyon megérte. A gyári méreteknek azért járj utána, nekem kiderült utólag, hogy nem az volt rajta, hanem valami egyforma köztes méret (kb. 50-50 a 55-45 helyett) és így (a gyári méretekkel) már abszolút folyásmentesen és teljes felületen töröl. Maga a lapát meg piszkosul precíz, teljesen halk, és első törlésre is tiszta eredményt ad.
Nyilván nem ez a teteje, de ennél én lentebb nem adnám.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Melack #71672 üzenetére
48k szerintem nem rossz, ha teljes körű.
gondold el, ne adj isten megfújják (ez bp-en bármikor bárhol előfordulhat), akkor azért jól jön egybe a pénz.
nem beszélve arról, ha törik...én amúgy 55k körül fizetek az 5 éves suzukira, mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyi most az euro tax ára a kocsimnak
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Melack #71337 üzenetére
Az mondjuk érdekes kérdés, hogy mit keres hátul a 4x4 felirat, meg a gyári rs kipu vég is "hiányzik".
Pakolni elég jól lehet bele, az igaz. Amúgy meg szinte ugyanazt tudja élményre a toledo is, csak 6-os váltóval, igaz diszkrétebben mutatja kifelé....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest