Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #19657 üzenetére
Három éve karácsony előtt egy egész napig meghülyült a waze, az utak helyett a háztömbökön keresztül menve mutatta az autót. A telefon újra indítás se hozta helyre.
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19657 üzenetére
legkozelebb ranezek eloszot egy masik terkepes appban, aztan restart!
koszi -
válasz
Márton #19656 üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz, de előfordul, hogy olykor valamitől meghülyül, és mondjuk egy telefon újraindítás megoldja. Ez nálam is elő szokott fordulni néha, én is már egy régebbi, Redmi Note 8 telefonon használom a Waze-t, más lényegében nincs is rajta.
De ugyanígy megesik ez WinCE-s PNA-n is iGO-val, az is van, hogy csak pörög mint a ringlispíl és nem tudja merre van arccal, amíg nem indítod újra az egész kütyüt.
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19654 üzenetére
akkor rossz a gpsem? és tyulinak is?
az esetek 98 szazalekaban viszont jo. -
simico
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19638 üzenetére
Érdekes, én heti többször is megyek M0-ról M2-re Vác felé, még soha nem mondta nekem ott (vagy bárhol máshol) Csilla, hogy menjek X percet.
-
-
Márton
nagyúr
válasz
Donki Hóte #19647 üzenetére
én meg arra, hogy így kell visszarakni!
évekig kint volt, de pár hónapja eltűnt
pár napja találtam rá, hogy ha ezt benyomom, visszajön.jah, hát ez ilyen, kell menni pár métert. vagy sétálni
-
-
Márton
nagyúr
válasz
Donki Hóte #19645 üzenetére
beállítás, térkép, gyors elérés, mindig mutasd
-
válasz
Márton #19643 üzenetére
és a waze is mutatja az iránytűn az északi irányt.
Hmmm, ezt hol kell beállítani, hogy mutassa, mert az enyém nem mutatja
Amíg nem megyek az autóval kb. 15-20 métert, addig azt sem tudja, hogy az utcában merre áll az autó orra, véletlenszerűen rakja ki a nyilat az utca valamelyik irányába
-
Đusty
addikt
Dórinál még sosem hallottam percet csak métert vagy km-ert.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte #19641 üzenetére
Sok autóban van gyárilag iránytűkijelzés, főleg a tengerentúlon. Itthon ez valóban nem túl hasznos feature.
-
válasz
Márton #19636 üzenetére
Nekem Csilla van beállítva, Ő is szokta mondani, hogy menj tovább X percet.
Nekem a kedvencem az, amikor az uticél beállítása megvan, a waze kitalálta az útvonalat, elindulnék, de azt mondja, hogy induljak dél-délkelet felé
Azt sem tudom, hogy hol vagyok, fogalmam sincs, hogy melyik égtáj merre van, erre ilyen szöveggel stresszel
-
Márton
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19638 üzenetére
akkor ilyenek ezek a nők..
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #19631 üzenetére
Túl gyors vagy az a baj. Megelőzöd a GPS jelet.
Azon röhögök, mikor bemondja, hogy menjek 10 percet egyenesen. Oké de honnan tudod, hogy milyen tempót megyek? Mert van amikor sietek...
A táv megjelölése objektívebb.
-
ArthurShelby
addikt
Az mennyire placebo, hogy ha száguldozol, akkor utána néha későn szól a traffinál?
Nem vagyok bejelentkezve, de ha friss telepítéssel mintha jobb lett volna még. -
whbear
senior tag
válasz
Donki Hóte #19624 üzenetére
Akkor ott valami be volt ragadva mert már jó régen nem lehet két telefonon. Egyébként is érdemes alkalmanként rendesen leszedni és újra rakni, mint minden appot főverzió váltásnál.
-
whbear
senior tag
válasz
WhiteWalker #19623 üzenetére
Szerintem nem, de nem is ajánlott. Ki kell próbálni, ha tetszik akkor maradjon ez, ha nem akkor vissza az official és az frissül.
-
válasz
Oldman2 #19616 üzenetére
Mit csinálok rosszul, hogy több éve nem veszem észre az official waze-ben ezt a korlátozást
Egy felhasználói fiókom van, ugyanazokat a beállításokat, ugyanazokat a Kedvenceket, ugyanazt az Otthon és Munkahely pontokat használom, ugyanazokkal a matrica beállításokkal, két különböző telefonon
Lehet, hogy most lőttem tökön magamat, hogy a Chupitó miatt töröltem a korábbi waze programomat mindkét telefonomról
-
Egy OFF kérdéssel is jöttem: hátha használja valaki innen a ViaMichelin appot.
Anno a webes (desktop) felületen lehetett választani "scenic route" opciót, az vezetett a szép/ festői útvonalon, nem találok erre hajazót a appban. Keressem jobban, vagy hiányzik az opció?
Kirándulásokhoz keresem, nem napi navigáció céljából.
-
Találkozik egyáltalán valaki hirdetéssel a Waze-ben? (A Chuppitot nem ismerem.)
Kábé a hazai kezdetektől használom és napi szinten , sok évvel ezelőtt, egyszer láttam egy figyelemfelhívást, egy eltűnt személyt kerestek a Waze-en keresztül. Már ha ezt reklámnak nevezhetjük. -
whbear
senior tag
válasz
Donki Hóte #19615 üzenetére
1, Láttál benne hirdetést? (Nem)
2, A hivatalos Waze is pont így működik, ahogy előttem is írták. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #19615 üzenetére
A Waze is így működik.
-
válasz
whbear #19589 üzenetére
Köszi, telepítettem, ki fogom próbálni.
Két kérdés a használat megkezdése előtt már adódott.
Egyrészt azt írod, hogy nincsenek benne hirdetések. Ehhez képest, már az első használatbavételkor megkérdezte, hogy általános, vagy személyre szabott hirdetéseket szeretnék-e kapni. Akkor lesz benne hirdetés, vagy nem?
A másik, hogy két készüléken használom a waze-t, amikor ezt a verziót a második telcsire telepítettem, akkor a felhasználói fiókomba történő bejelentkezéskor feldobott egy olyan kérdést, hogy ezen a telefonon akarom-e használni, mert akkor a másikat inaktiválja
Ez mit jelent? Ezt a verziót csak egy telefonon lehet használni (ugyanazzal a profillal)? Mi értelme ennek a korlátozásnak?
Ha ez a korlátozás marad, akkor gyártsak egy másik felhasználói azonosítót
-
Essejó
veterán
Most jöttem a Szentmihályin, szépen kiírt a waze a Régi Fóti út előtt egy új nagydobozos trafit.
-
zsola400
aktív tag
válasz
WhiteWalker #19607 üzenetére
Brave böngészőt használok, beépített reklámblokkolóval, teljesen jól működik.
-
whbear
senior tag
válasz
zsola400 #19605 üzenetére
Ebből nincs cloned verzió. Az a filozófia, hogy a lehető legközelebb az eredetihez, csak jobb. Én is most próbálgatom. A hivatalos 5.8.2.0 és az előző beta hibás, középre tesz a navigáció során. Itt ki lett javítva. Chuppito csak egy tagja a fejlesztő csapatnak, többen vannak. Ha valakit érdekel és lesz új kiadás majd felteszem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #19600 üzenetére
Nálam is simán lejött, telefonnal.
Cserélj böngészőt esetleg.
(Nem blokkolja valami? Engedélyek?) -
zsola400
aktív tag
válasz
WhiteWalker #19600 üzenetére
Reklámblokkolót, vírusírtót ha van kapcsold ki.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
whbear #19589 üzenetére
Ennyi jön le, apk kiterjesztéssel:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Request has expired</Message><Key>684c6ff393ed30.95423173</Key><BucketName>ysndit</BucketName><Resource>/684c6ff393ed30.95423173</Resource><RequestId>1848D69407E8ECA9</RequestId><HostId>27ad71f6-a631-4cca-ad08-fe10e450988c</HostId></Error>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Dune: Awakening
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged