Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz m3tr0 #68858 üzenetére

    Na csak írnom kell, megint hülyeséget beszélsz.

    Nem a Hondát szaroztam le, itt mindenki mást mond, mint amit leírtam. Ha leírom, hogy SZERINTEM AZ 1998-AS CIVIC ROSSZABB, MINT A 98-as MEGANE ILYEN ÉS OLYAN OKOK MIATT, akkor miért kell abból leszűrni azt, hogy szerintem a Honda szar?

    Nem, nem szar szerintem a Honda, viszont szerintem a 98-as Civic sokkal szarabb a 98-as Megane-nál, és a különbséget ég és földnek tartom.

    Nem, nem a Megane a legjobb, tavaly volt 700k-1.000.000 Ft-om, és ebből akartam megvenni a legjobbat, hogy maradjon is szervizre, benzinre, de közben kényelmes legyen, biztonságos legyen, nekem tetsszen kívül belül, keveset fogyasszon, stb. Ezek alapján megvettem a Megane-t, és nem is bántam meg, mert azóta is tisztában vagyok vele, hogy ha vettem volna egy lelakott vagy szarrátört Focus-t, akkor rosszabbul jártam volna, mint így.

    Ja a legfontosabb: Azért, mert nekem más a véleményem, nem biztos, hogy hülye vagyok (igaz meggyőződéseim is vannak, mint másnak, ami lehet hülyeség), és akik itt össze-vissza nyalják egymást, az lenne a követendő jó?

Új hozzászólás Aktív témák