Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
-
Dany007
veterán
Helyes, korrekt ez így.
Fogalmam sincs mit válassz. F Astra? Egy Galant után? : o Audi meg a 8 littyó városban?
Hát ez így nem egyszerű. Ha fogyasztásban megelégszel egy 10l-rel is akkor azért nagyobb lesz a választék.
Bár az Astrákat ebben a kategóriában eddig csak dicsérni hallottam. -
Dany007
veterán
Nem mondod!? Grat! Remélem abból az árból már nem nagyon engedtél.
Amúgy vegyél másik cápát csak most kétezres motorral manuális váltóval!Szerk.: Tessék itt egy racsing cápa! [link] Egyébként szép lenne, de nekem ez már kicsit túl "sportos". A belseje meg hányadék... De ha mondjuk 5-10 évvel fiatalabb lennék asszonytalan, gyerektelen, biztos megvenném! Behúzatnám a cégnél matt feketére az egész autót és vennék rá valami frankó fekete felnit.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Köszi! Néztem a hirdetésed, a tied is szép. Csak nálad sincs belső kép. No mindegy mert a 2,5-ös tényleg sok nekem. Viszont tényleg elég óccsón adod km-hez állapothoz, felszereltséghez képest.
Amúgy kényelmes? Kényelmes vezetni?
Korrekt darabnak tűnik egyre jobban tetszik a típus csak igen kevés van belőle fent a hirdetések között. Nem kombi meg még kevesebb. -
bitpork
nagyúr
Nem szeretném ha magadra vennéd de mégis. Nem láttam még a tiédet, de ha eladod akkor nem is vagy igazi autóbuzi.
Ezeket a Galantokat nem egyszerű hazavágni, alig van velük probléma. Nehogy már azért adj el egy jó dolgot csak mert sajnálod a nyálra a zsét.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
ez kezivaltos volt.
lehetett nagyon koran elvaltogatni, mert birta, de igy is rettenetes fogyasztast produkalt varosban (foleg eleinte, akkor 20l korul volt, de el volt repedve valami vakumcso, csere utan leesett talan 12l korulre, de nem emlexem mar). viszont az utazasi komfort es az a hang karpotolt mindenert. -
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
törölt tag
utanaolvastam a blueprint-nek.
nem tunik igazan sz@rnak. persze, mint minden gyarto, ok is csinalhatnak olcso beteteket, esetleg hibas darabot, de toyotak, lexusok, egyeb japan kocsik is lelkesen csalinkaznak blueprint fekbetetekkel a net szerint. szoval mittomen meg is uvegesedhetett a tied vagy nem szereti a tarcsadat, attol meg nem feltetlenul rossz.
mindezek ellenere persze nem zarhatjuk ki annak a lehetoseget, hogy konkretan a te kocsidba vasarolt par tenyleg a legalja volt
mod: ha szerelo, akkor foleg megdobbento h nem egyszerre egyformara cserelte elol a beteteket.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Több a leves mint a hús. Ahogy szokták mondani. Üzemanyag ami sok lesz.
Kivéve, ha győri vagy.Nagy veszteség nem ér, max leadod bontóba, ha nem bírja már.
Corsákat is nézhetsz, ilyen árban már van. ka-t nem javaslom, mert nagyon rohad már ebben a kategóriában.De találkoztam már behozott swifttel. Most komoly? Dunába vizet?
il sole non sorge più ad Est!
-
-
Laraxior
titán
Jézusom, az olaszoknál, meg a hollandoknál 531ft?
(#73246) kornelka: Persze, mert ott, ahogy kimondják, hogy áremelés, már félezer ember halott Holott ott nem olcsó az üzemanyag, csak a kormány állja a jó részét, pont ellenkezőleg mint nálunk
(#73238) AMD Power: Nálunk 395.9, akkor lehetne ebből tényleg 350... megjelennek a balfaszok az utakon.... jobb volt amikor 450, meg 430 volt, sokkal autózhatóbb volt a város
Reméljük nem az lesz, hogy leviszik 380-ra, a többit meg benyeli a Kormány[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
neduddki
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, 5W-s mehet bele annak olyan -30 celsius alatt van a dermedés pontja, a 10W-seknek olyan -25 környékén.
Castrol nem egy nagy szám olaj, nézd meg mit ír a verda manualja, az a tuti, ahogy javasolták előttem is.
Ha kint tettek bele olajt akkor nem kell annyira félned a hamis olajtól, ott nem nagyon "divat" ilyennel ügyeskedni.
#nincsbennetarcsi
-
bitpork
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
Van több is. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy:
1. a Castrol ajánlóját el kell felejteni (gyakran téves infót ad)
2. ha csipegeti az olajat, arra nem az előírtnál vastagabb olaj a megoldás
3. figyelj a minősítésekre, mert a VW csoportnál akad belőlükVillanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
footy
addikt
Tegnap delutan mosattam az asszony autojat. Mosas elott atkentem az osszes kedergumit glicerines gumiapoloval. A mosashoz tartozott szaritas is, a par vizcsepp ami maradt az pedig leszaradt hazafele. Ma a -5 fokben minden problema nelkul nyilt az ajto. (A zarat nem teszteltem, mert taviranyitoval nyilik)
-
sNORh
addikt
Jó hagyjuk.. kárvolt belinkelni, első pár sor még érdekes volt, a többi csupán reklám..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
szőröscica
addikt
-
-
zolikaDB
veterán
Elcserélted????
A Balmazújvárosi úton, a baumaxxtól visszább lévő kereskedésben láttam egyszer ilyet, fehérben, két literesben. Valami facebook-os (japánautós) csoportban lehet érdemes lenne még nézelődnöd, nemde?Én is mindig variálnék, de erre benedvesedett a bugyi: Passat 1.9 TDI
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest