Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SSlyTR
senior tag
-
carl18
addikt
Lesz egy másik Bluetooth hangszóróm kicsit le harcolt.
Dockin D Fine 201710e volt Foxpostal korrekt ár. Csak elmetileg egyik Woofer néha picit recseg. De már donornak is jó lehet akár ha a D fine plus meg adja magát.
Azt néztem egy ilyen Bluetooth hangszóró ha tönkre megy gyakorlatilag javíthatatlan. Nincs pót alkatrész nincs mire cserélni.
Néztem Aliexpressen 65mm Woofert 97hz nyit.
Hát ez nem hangzik jól. -
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18989 üzenetére
Sajnos a belépő szinten vagy ahol a gyártó nem drágán gyárt ott nem igazán van bass Heavy Hangzás.
Uboom X esetén van Boom XXX ami elég komoly basszust add. Nem rég jelent meg a hangszóró 5 hónapja de most talán ez egyik legjobb vétel most a piacon. Főleg elérhető áron néha 50e magyarba akciósan. Gyártó oldalán 120 dollár és csak erős és mély basszust tud ha az szereted.
38hz ahova le képes menni, nekem is ilyen van December óta.Én is láttam a Bang baja egy Xtreme széria több basszust add az ellen mérték és az Xtreme felül múlta.
-
Viktor8.
tag
válasz
carl18 #18988 üzenetére
Igazából az áráért nem volt rossz opció anno mikor az elsőt vettem, akkor volt 25e. Így most a kettő sztereóban viszonylag jól szól. De elgondolkodtam,hogy frissítenék más márkára. Amúgy a régebbi az már kapott egy borulást kocsitetőről is egy 2 méteres betonárokba esett bele, de igazából a passzív membránoknál az egyik műanyag gyűrű letört. De kibírta az esést. Azóta is teljesen jól működik
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.
De az ajánlott uboom x tetszik.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18982 üzenetére
Ha a gyártó nem add opciót nem igazán tudsz frissíteni.
így kell vele együtt élni.
Ha 3 évet ki szolgált akkor nem jártál rosszul.
A kérdés a hang neked tetszik e, de ha annyira ebből akarsz kettőt add el a régit és vegyél még egyet az új akciósbol ha még van.Néztem hangszóró 36cm hosszú és 3kg fölött van.
Szerintem jobb egy Uboom X basszust tekintve is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Viktor8. #18984 üzenetére
"Mindkettő típusszáma az (...) Ugyan az a doboz is, csak az újnak már a gombjai fehérrel ki vannak festve ... "
Látod, ezért kell nagy ívben kerülni a márkát. Értem én, hogy valamelyiket gombokért meg lehet venni, meg ha "szét EQ-zod" akkor még talán zenét is lehet rajta hallgatni, de na ...
Szerintem add el a francba mindkettőt, amíg még kapsz érte pénzt. -
Viktor8.
tag
válasz
Jarod1 #18983 üzenetére
Így van, csak az egyiket 3 évvel ezelőtt vettem.
Mindkettő típusszáma az,hogy 2AV3Z-BANG.[Ugyan az a doboz is, csak az újnak már a gombjai fehérrel ki vannak festve]
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. Van kettő db tronsmart bang hangszóróm. Egy régebbi gyártású kb 3 éves illetve egy újabb gyártású kb 2 hónapja vettem mikor nagyon akciós volt (19k). Viszont az tűnt fel,hogy a régebbinek a firmwareje teljesen más. Az újban lehet az appon belül eq-zni, igaz nagyon bután de lehet a hang tartományokat testre szabni. Viszont ha a régire csatlakozok ott nincs ilyen opció. És firmware update sincs hozzá. Esetleg az újnak a firmwarejét rá lehet valahogy telepíteni a régire?
(44k-ba volt nekem a kettő, de így stereoban azért elég "jól" szól, 50e ft-ig bezárólag mi az ami ajánlott és legalább ilyet szól?)
Köszi!
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18976 üzenetére
BT hangszóró? Hordozható? ..persze, hogy volt, van is
..Flip 5 és egy raklap tronsmart (2db groove, 2db t6 plus upgraded, 2db t6 max ...mind kíváncsiságból de azóta is megvannak), és egy két noname a múltból
..nem hordozható, de tologatható BT party hangfalam is van, amirő írtam NGS Wild Punk 3...papíron 1000 watt
beszéltünk még vitáztunk is ezekről anno
amúgy szerencsés helyzetben vagyok mivel az elmult években az ismerőseim között beindult egy bt hangszóró őrület/rivalizálás adják veszik csere bere, így elég sok hangszórót sikerült hallanom, egyet kettőt tesztelni is, zömében hát persze, hogy jbl...
..de van egy nagy Tronsmart-os isMennyi egy T6 Max akcióba?
Fogalmam sincs, nem figyelem, ha véletlenül szembe jön mint pl. januárban az emagon 15 000 ért azt nem tudtam otthagyni abból csináltam a tesómnak egyet. Én előtte decemberben azt is az emagon 19 000.- ért, azelőtt majdnem két éve szintén 19 000 ért vettem és mindegyiket átalakitás céljából. A két hangváltós magas kb. 3-4 ezer forint, ha az ár/értékét nézem is ennyit nekem röhögve megért, pláne, hogy az ár nem érdekelt, kíváncsiság hajtott és a dizájn, mindenféleképpen akartam egy ilyen t6 maxot a lakásba, de a gyári hangzással szóba sem jöhetett -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Még van amatőr tesztem ami jól mutatja (Only 60HZ BASS) Hogy a Dockin mennyivel veri rommá a T6 Maxot.
Dockin D Fine Plus VS Tronsmart T6 Max (Deep Bass) Only 60 hz
Edifier hangszórón hallgatom vissza és ég és föld a különbség. Látszik a D Fine sokkal erősebb, és ez csak mély basszus. Flat EQ esetén sokkal tisztább és hangosabb is.
1:40 a T6 Max látszik valami korlátba ütközött. 1:45 a D fine mennyivel erősebb és hangosabb és ez szimplán basszus.
Ha azt írtad a ismerősőd azt mondta a T6 max rezegteti a ablakot akkor a Dockin mit csinál kitöri?
Milyen ablak volt?
Ezt lehet remegteti....
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Ha ez ki vágja ablakot a Uboom X mit csinál XXX módba ?
Dockin Sarokba rakom az is szól úgy mint egy ágyú.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!"Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik"
A kérdés pontosan kik veszik meg őket? Aki hallott normális Bluetooth hangszórót nem ezt fogja venni, még Budget áron is mást akar.
Van Tribit Láva, SoundCore Boom2 és társai amiket vakon jobban megéri venni.
Még ha van is egy kis felár a T6 Max után sokkal jobb minőséget kap a ember. -
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
-
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
Tudom nem magába a Woofer méret számít.
De a hangnyomást amit le add a méretből simán ki lehet következtetni. Azt tudom a Uboom X Woofere egy Boombox 2 szintet tud. Annak lehet a másolata, írtam volt nekem T6 Max mértem Dockin d fine ellen.
Tudom mire képes és láttam gyakorlatba mit tud.Biztos a módosítás után sokkal jobb, de egy akku időt meg néznék. Persze az a lényeg te neked tetszik és boldog vagy.
De írtam a D Fine a T6 Max ellen szó szerint más dimenzió volt.
Bár számít ki mit mikor mennyiért vesz.
Ha a módosított t6 Max neked bele fér és téged ki szolgál akkor nem jártál rosszul.Csak ha oda rakjuk a Konkurencia mellé. Már más volna a eredmény.
Egy Tribit Láva 35e forint és modding nélkül alapból is jól szól. Boom 2 40e akcióba és szintén gyárilag jól szól. Xtreme 4 killer ez jó deal.A T6 Max sok sebből hibás nem is nagyon tesztelte egyik Bluetooth hangszórós se. Aki dicsérte is csak mert le volt fizetve.
-
hcol7
senior tag
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
bocs, de szerintem az "xtreme-t siman hozza" kijelentes erosen tulzas. hanyast? 2,3, vagy 4?
no offense , peace : )szerk.: a masodik bekezdeseddel egyetertek, azalapjan mondva, hogy volt anno pb310 esem, es tenyleg felulmulta a woofer atmerobol kepzelt teljesitmenyt, nem gyengen.
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18968 üzenetére
Persze, hogy nem boombox szint, nem is azt írtam, szerintem ezt kiveséztük már. Az xtremet viszont simán hozza, de nem is ez lényeg, nagyon jól szól és végre ez a dizájn egy méltó hangzást is kapott, ordító a különbség a gyári és a tuningolt között, mindig elszörnyedek mikor tesztelgetem őket egymás mellett.
Ezekről a woofer méretekről meg csak szösszenet,
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18970 üzenetére
Dolgok nagy része kínai. Majd meg látjuk vagy pont akció lesz. 😅 A USA vám Kína ellen szól de mi EU vagyunk.
Mivel a usába csökken a kereslet így több készlet lesz amit el kell adni akár akciósan is.Bár már láttam kínai vállalkozókat akik csődről beszéltek. Nyilván egy átlag amerikai sokkal nagyobb vásárló erő mint mi kis magyarok.
A youtube is az alapján fizet milyen népnek hirdet.
Elég meg nézni a Amerikai Youtuberek mit engedhetnek meg maguknak. Lamborghini Revuelto matt feketébe házhoz és saját udvarba.Magyarba a legnagyobb videós se igazán van ezen a szinten.
Persze akinek Usába van pénz annak nem számít akció meg veszi a legjobbat amit kapni lehet.Kíváncsi vagyok ez Earfun és Anker márkák alatt hogy vágja a fát. Anker és összes más márka kínai mint a Tronsmart. W-King is le húzza a rolót usába.
Ha 100 százalék vám Lesz dupla áron nem fognak ezek menni. Más erős piac nincs USA hatalmas ki esés nekik is.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18966 üzenetére
T6 Max Woofer 1X70mm kétlem Boombox szint.
Mikor volt T6 Max a Dockinnal se tudott lépést tartani.2x65mm D fine. Xtreme 2 2X70mm.
Boombox Woofere 2X100mm mint a Uboom X esetén.
Woofer alapján is lehet gondolni mire képes 1X70mm.
Persze új Tweeter miatt lehet hangos de azért nem hiszem Boombox szinten a basszus.Nekem volt T6 Max és a Dockin elég jelentősen oda veri. Aztán a Uboom X és a D fine között is van hatalmas hangerő és bass powa szakadék.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18965 üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul. -
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #18961 üzenetére
"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
Az baj, hogy van viszonyítási alapod...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság
Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.
Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek
Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett
-
carl18
addikt
-
tlala
addikt
Mától 04.13-ig 15% kedvezmény az earfun.hu honlapról rendelve a GLAM25EF kóddal.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18959 üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolemPedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokatLesz itt meg rubel forint helyett
-
carl18
addikt
Múltkor kis Uboom X hallgatás ment. És többször észre veszem Indoor+ módba is 40 százalék akku töltés után csökken a hangerő.
A másik érdekesség outdoor módba hallgattam fél hangerőn volt benne 15-20 százalék között és a volt még akkuba bőven még is szimplán kikapcsolt.
Alkalmazásba tudtam követni, néha elég gyorsan és hamar falja a akkut.
Minden esetre ezt le számítva más baj nincs vele.
Saját tapasztalat és részletes mérés.Sok esetbe láttom hogy sokszor sok videós vagy termék tulaj a rejtett hibáról nem számolnak be.
Mint a W King x10 estébe a 3 wattos töltés
Jó hangszóró amúgy csak legyek 15 órád feltölteni. -
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Attól függ mennyibe van a Tronsmart. Ha a Mirtune S100 30E forint. Érdekes csata lenne 2x Xiaomi ellen aminek 15e darabja.
Xiaomi sztereó rendszerbe akár oda is veri.Látni kéne egy Alan vagy Oluv független tesztet mit tud a Konkurencia ellen.
Vagy 2X Mirtune S100 Vs 1 Dockin D fine. Árba már hasonló a kettő súlyra több 0.6 kg a 2 Tronsmart.De van 100 Usd Tribit Láva vagy 100euro akció Soundcore Boom 2. Ami nyilván jobb választás.
Kíváncsi vagyok egy D Fine evo mit zenél egy Tribit Láva ellen. 😅
Ha most kéne 2kg hangszóró kategóriába valami a Tribit lenne a befuto. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Ahol egy kicsit normálisabb felvételt készítenek a Tronsmartról vagy összevetik olyannal, amit hallottam is már élőben, (így tudok viszonyítani) azok alapján azt mondanám, hogy nem érdemes vele szemezni.
Sajna az egy dolog, hogy a beillesztett kép alapján ígéretes, de sajna ettől még a valóság lehet nagyon más. A tipikus influenszer teszteket meg hanyagolni kell, ahol a közepes ajánlatot is egy fantasztikus DEAL-ként adják elő. (Azokból is hallottam már jó párat, mert én is szemeztem vele korábban.)
Sajna, ha a DSP-t nem programozzák fel jól, akkor hiába néz ki szépen a képen a 2 utas rendszer, nem fog szépen szólni.
Persze ettől még lehet valaki élvezi a hangját, mert az ugye szubjektív és nyilván jobban szól, mint 20 évvel ezelőtt egy tipikus boombox. De ettől szerintem még senki sem fogja ajánlani itt.Ui.: Ennyi pénzért most lehet venni Earfün Uboom L-t akciósan most. Vagy mikor akciós, picivel többért Soundcore Motion Boom-t, csak hogy két példát mondjak, de vannak még alternatívák.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Luck Dragon #18954 üzenetére
én szemezgettem mirtune s100 al charge5 helyett elég jó felépítésűnek tűnik
-
-
francz'70
senior tag
válasz
Luck Dragon #18952 üzenetére
Az biztos, hogy a hangzásjavítók sokszor csodákra képesek
...még egy Tronsmartnál is -
-
francz'70
senior tag
válasz
Luck Dragon #18947 üzenetére
Hát igen, ezek közül az Earfun viszi a prímet, de pl.nálam a Tribit beelőzi a Xiaomit, a Tribit-nek sokkal tisztább hangzása van (nyilván a kevesebb mély kicsit segít is ebben
) Xiaomi küzd a magas/középmagas hangokkal hiába erősebb basszusban, kicsit tompa az összkép. Nyilván ha az ár/értéket is nézzük akkor egész jó a csájomi, a Mi Portable- hez képest fényévekkel
Ez a Soundcore Boost meg így a videó alapján nekem nagy csalódás, megkockáztatom, hogy bár mélyben a Boost erősebb, de ettől még egy Upgraded is tisztábban szól az tuti (persze hangzásjavítókkal
)
...mondjuk úgy lehet a Boost is jobban szólna
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok! Bluetooth hangszórót keresek vegyes használatra. Kültéri használat során filagóriában, medence mellett használnám. Nem bulizáshoz kell így első körben a topikot olvasgatva az Earfun Uboom L-t néztem ki, ennek jelenleg elég vonzó az ára is. Ha jól látom a hivatalos oldalról rendelve 30 napos pénz visszafizetést és 18 hónapos garanciát is adnak a termékhez. Ezzel kapcsolatban van tapasztalatotok? Előre is köszi a választ!
-
tlala
addikt
Melyiket javasoljátok inkább: Earfun Uboom X, vagy Soundcore Motion Boom Plus?
ÁFA-s számlára kell vennünk. -
válasz
Aprósólyom #18944 üzenetére
Az EarFun nálam egyértelműen az első helyet szerezte meg.
A Xiaomi pedig meglepően jól teljesített – sőt, tőlem megkapja a megérdemelt ezüstérmet. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #18944 üzenetére
Ez alapján a 30 wattos Xiaomi igazán jól szól.
Nincs miért szégyenkeznie.
Meg nézném a Tozo Pa1 ellen hogy teljesít. -
TaylorPro
addikt
Akkor újra becsatlakozok. A Soundcore Boom 2 Plus ment, a kis Tribit jött.
Használtan ami nem volt használva, full érintetlen makulátlan, garis, ajándék promo szatyorral, személyes átvéttel 15 ezer Ft-tért. Egy korrekt jó ajánlat. Hangzásban hozza a szintet, jó az aplikáció, egyből frissült a firmware. Abszolút jó és jól hordozható. A Boom túl nagy volt, bár annak a hangja hiányzik. Az pusztítóan jó. De vannak nagy falaim subbal támogatva szóval túlélem.
-
Aprósólyom
addikt
Oluv's mamma új videójával egyetemben akciós az earfün Uboom L, ingyenes kiszállítással: ~19kiloHUF
A teszt összeveti más olcsó hangfalakkal beltéren-kültéren és ott a Xiaomi Outdoor is. Végre készült egy minőségi felvétel róla.
https://www.youtube.com/watch?v=PKwZvpxs_m0
-
carl18
addikt
Üdv most néztem Oluv Joy videót a youtubon és egyre jobban tetszik a Tribit Láva. Egyéni EQ nagy akku 6X18650 cellával.
erős és jól szól a méretéhez képest.
Persze nekem már van Uboom X így egyenlőre egy időre le tudtam.
Mit gondoltok a Vámháboru ami a világba van Bluetooth hangszóróra is ki terjed majd idővel?
Láttom össze vissza jön a új bejelentés még erre és arra is extra vám.Eu egyenlőre nem vámolja kinát és a Bluetooth hangszóró onnan jön.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TaylorPro #18940 üzenetére
"Mindenhol a basszusra panaszkodnak."
Ezek szerint már elolvastál pár véleményt. Ezután érdemes pár YT-s tesztet is meghallgatni.
Szubj. vélemény (mivel élőben nem hallottam): inkább vennék egy Tribit XSound Plus 2 (vagy MaxSound Plus-t) vagy Uboom L-et. Ha pedig mindenáron Soundcore, akkor a "jó öreg" Soundcore Boost-ot. -
TaylorPro
addikt
Sziasztok!
Akinek van vagy volt Soundcore motion 100, írna pár sort róla? Mindenhol a basszusra panaszkodnak. Max félhangerőn lesz hallgatva, konyhába. Igazából a hangminőség a lényeg. Köszi a válaszokat!
-
Jarod1
veterán
Vett már Valaki JBL flip7 et?
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18936 üzenetére
Ne a eleganciát és a kompakt méretet be tudod áldozni. Akkor a Uboom X outdoor módba egész szórakoztató tud lenni.
Most úgy hallgatom fél hangerőn igen erőteljes.Igaz a Dockin is remek, akku cserével szerintem még neked is ki bír jó pár évet.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #18935 üzenetére
Èn mèg 140 euróèrt vettem az enyémet.
Szóval ¯\_(ツ)_/¯Persze, miután megvettem, valahol mindig 100 euró volt az ára.
Van mèg egy kis Tribit hangszóróm is egyèbkènt.
Ha a Dockin megkotlik, azèrt nèzek majd helyette másik normális hangszórót, de az - remélem - nem holnap lesz.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18931 üzenetére
Nekem is meg van a D Fine plus. És nagyon jó, de úgy látszik a D Fine Evo már 150 Euró most.
A Konkurencia ez alá megy a Stormbox láva is olcsóbb.
Anker Tribit és Earfun ez alatt van árba.Én is azt mondom hangzás fontos de másrészt akku idő is sokat számít. Vagy a hangszóró élet tartalma és hosszú távon hogy bírja.
Esetleg a javíthatóság.
De egyikhez se kapni pót alkatrészt -
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Legeslegelső egy Creative D100 ( [link] ), majd egy TDK Trek Max A34 ( [link] ). Azután egy Sandstrom Hercules ( [link] ) és ez még mindig megvan a nagyobbak mellett is.
Szerl.: Gondoltam megosztom, mert sosem voltak mainsteam dobozok. Igaz, ma már sokkal jobb hang/ár arányú BT hangfalakat lehet kapni. Még annak ellenére is, hogy azóta inflálódott minden valuta is.
-
hcol7
senior tag
1. hang/meret-hordozhatosag aranya
2. akku ido
3. felepites (birja-e a vizet/rosszhelyre lerakast/stb)
4. tamogatott bt kodekek -
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Ha sorrendet kellene felállítani öt szempont szerint, akkor nálam így nézne ki:
1. Hangzás
2. Ár-érték arány
3. Garancia és szervizháttér
4. Termék specifikációi
5. Felhasználói véleményekElsőre sajnos nem emlékszem pontosan, de talán valamilyen LG modell volt.
A kedvencem egyértelműen a JBL Charge 3 volt – gyönyörűen szólt –, viszont állandóan szervizben volt. A garanciaidő alatt háromszor is javítani kellett, majd egyszer azon túl is. Végül, amikor utoljára visszakaptam, úgy döntöttem, inkább megválok tőle. Ettől függetlenül hangzását nagyon szerettem . -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Az, hogy normálisan szóljon.
Kinèzet, üzemidő ezután jönnek.
Utolsó szempont a szín.Számomra a Dockin D fine a topp. A második Bluetooth hangfalam.
Jól szól, jól is nèz ki, ès - bár lassan 7 èves, de mèg bírja az akkumulátor.Az első márkájára nem emlékszem. Valami kisebb márka volt, de full igènyes, tiszta alumínium.
Ès bele lehetett állítani tabletet vagy telefont. -
carl18
addikt
Kinek mi a leg fontosabb egy Bluetooth hangszóróba?
Kinek milyen volt az első Bluetooth hangszórója?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hengelhof #18926 üzenetére
" ... nem akarok fejhallgatót." – pedig az, vagy egy fülhallgató lenne a tuti. Ilyen kis méretben egyik se fog úgy szólni, mint egy kb. ugyanannyiba kerülő füles. És akkor a hordozhatóságról nem is beszéltünk.
De, igen, van, sok. Több között az is sztereó, amit pècsimunkás ajánlott, de van laposabb, szélesebb, kompaktabb ...
Ami benne még ilyenkor felmerül, hogy hová fogod tenni? Ugye szemben van a kijelző. Ha, nem a fölé teszed, akkor az elvileg sztereó hangzásnak rögtön annyi. Vagy a laptop alá? Viszel magaddal egy polcot mindenhová, vagy hogy? -
Sziasztok!
Létezik olyan hangszóró amelyik sztereó? Sokat utazok, és esténként laptopon szoktam filmet nézni. A laptop hangját szeretném felturbózni kicsit. Elég halk bizonyos környezetben, és nem akarok fejhallgatót. Szóval legyen sztereó, hordozható, és egy darab. Köszönöm a segítséget. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18922 üzenetére
Nem került csak úgy elő, és ha ki is jött serült dobozza.
8x hívtuk a upst aztán ment levél több az Earfunnak is.
Earfun írta nekem az amazon tesz fel jelentést ha a csomag el veszik.Itt a magyar posta sokkal pontosabb mint a Ups.
Nem csak én talán az Earfun is nyomást adott rájuk.
Mikor a második hangszórót segítettem vissza fordítani nagyon hálásak voltak.
10/9 ember meg tartotta volna. Mindenki azt mondta veszem át és agyam el jó pénzért.Igen még mindig Balkán vagyunk hiába vagyunk papíron EU tag.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18914 üzenetére
Es az ups meg mindig jobb, mint a magyar posta.
En nem csodalkozom, hogy vagy dragan vagy nem vallaljak magyarba szallitast.
Azon viszont csodalkozom, hogy valahonnan megis elokerult a te csomagod. Anno a magyar posta csak annyit mondott nekem, hogy hat ez eltunt es a NEMET kereskedo fel ora mulva kuldott egy masik bukosisakot.Lehet akarhogy szepiteni, mi meg mindig balkan vagyunk. Ezt tudjuk mi is es latjak a kulfoldiek is. Nem tekintenek rank elsodleges piackent. Tudjak hogy itt eltunnek a csomagok (nekem egy honapon belul 2 ertekes csomagom tunt el miutan atlepte a magyar hatart), nagy a lopas, a korrupcio es csak buknak rajta.
Ki lehet menni kulfoldre de ott is le fognak nezni az ottaniak. Eleg rossz hirunk van a vilagban.
Egyik nemetben elo rokonom tapasztalata, hogy miutan elvalt es visszavette a nemet hangzasu leanykori vezeteknevet 5szor kedvesebben bantak vele mindenhol , egeszsegugy, onkormanyzat, hivatalokban stb. Pedig elotte is perfekt nemet volt, csak a magyaros hangzasu neve nemtesre valtozott.#18920Bullitz: Szerintem pont a Lava kell neked a tribit-tol
Az 104 dollar, ami 38ezer. Vegyel belole 2-t, ami annyi mint a hasznalt xtrm4. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18916 üzenetére
Nekem spec. 41e (mínusz a Soundcore Boom-ért kapott 20e) Ft volt októberben.
Most néztem, és 112$ most is kb. ennyi. Szóval a 38e Ft nem tudom, hogy honnan jött.
Ja, látom. Csakhogy ennyiért osztrák – de talán német – címre sem "megy ki", mert még rájön a szállítási költség.Egyébként is, miről beszélünk? A "konkurencia" épp most (tudom, szokott lenni akció, de most nincs) 200 Eur + szállítás.
#18917 Bullitz
használt Xtreme 3
... 60-70e Ft-ért? Ahogy gondolod -
Bullitz
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18913 üzenetére
Hát valami PartyBoxra használtan.
Bár most épp találtam több Xtreme 3-at 60-70e körül, lehet már az is megérné.Illetve most valamilyen mismásolással amúgy amazon.de-n sikerült összehoznom a uBoom X-et 133,67€-ra, ami ~ 48 ezer. Így 12e-rel lenne olcsóbb mint itthon.
Mit javasoltok? Használtan 60-65ért egy Xtreme 3 vagy 48-ért a uBoom X? -
carl18
addikt
Még jó hogy minden Bluetooth hangszóró Kínába készül. Egyenlőre nem érvényes rá a vámháboru, Samsung tulajdonában a Jbl így az se lesz extra vámos.
Earfun és sok más cég is kínai Anker.Amerikába gyártott Intel processzor lehet probléma.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Igen jó ár volt a 112 Usd. Én is úgy gondolom lehet részben az én őszinteségem és segítségem járult ehhez hozzá. Ha nem csak az én termékem tűnt el vagy sok ilyen volt akkor az csak hab a tortán.
De ne gondoljuk túl, persze az Earfun írta a amazon tesz panaszt a ups ellen. A kérdés ha a ups valóban sok amazon csomagot nem szállít ki és társai talán ez a oka bizonyos cégek nem küldik ki velük egy adott kontinensen.
Gondolom az Earfun is gyűjti az adatokat melyik cég rontja nekik a ültetüket.Csak az érdekes Ausztriába még eljut a hangszóró magyarba már nem.
nyilván nálunk itthon lehet valami baj hogy másodlagos vevő körbe vagyunk.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18905 üzenetére
"Annyiért még lehet én is behúztam volna ... "
Ööö... most én emlékszem rosszul, hogy a szállítási anomáliák miatt anno pont ilyen áron mondtad vissza a rendelést?#18906 Márton
Erre – pláne olcsó – vezetékmentes megoldás nincs. Ha ilyen DYI csávó vagy, akkor elindulhatsz egy ilyen úton#18909 Bullitz
"Annyit nem ér ... " – egy e-mail-t vagy keríteni olyan embert, aki jár ki az osztrákokhoz?
" ... 100 körül egy rendes ládát ... " – egy virágládáért kicsit sok.
Komolyra fordítva: mire is gondoltál? Csak mert éppen akadnak 2-3× nagyobb boombox-ok, de azokhoz "kanóc" kell, vagy nem lesz ilyen az üzemidő. A hangzásról nem is beszélve. Az a kertet / házat sem fogja elhagyni. Teljesen más liga ez a "kis cucc". -
válasz
Márton #18911 üzenetére
Közben rájöttem mit is szeretnél, így az én elképzelésem nem helyén való.
De amúgy igen .Olyan megoldásra gondoltam, mint az általam említett példában: két Xiaomi hangszórót Bluetooth-on keresztül össze lehet kapcsolni, hogy szinkronban, együtt szólaljanak meg.
Csak ugye ezeket meg kellene venni. De neked más megoldás kell.
-
Márton
nagyúr
válasz
Luck Dragon #18908 üzenetére
nem tudom. az hány csatis nem csak azt jelenti true wireless stereo?
-
Márton
nagyúr
válasz
Peaceliker #18907 üzenetére
térhangzásra kéne..
madárcsicsergés vagy pl. egy repulo ahogy feletted elszall.. itt fontos a szinkron.
ha nem kéne, simán megoldanám egy akkus, kártyás hátsó hangszóróval, amit elindítok kb-re. -
-
Peaceliker
addikt
válasz
Márton #18906 üzenetére
Első gondolatom hogy a késleltetés ha nem azonos lesz, akkor szörnyű élmény lesz az egész
Ha nem térhangzás kell akkor vannak olyan bt adapterek amire több vevő tud csatlakozunk. Akkor fixen ugyan azt a jelet kapják, viszont késleltetés lehet ekkor is más ha hangfalak más fajták. -
Márton
nagyúr
üdv,
Vetítés során egy Dell laptopról használok sima sztereó bluetooth hangfalat.
Felmerült az igény, hogy a teremben jó volna hátsó hang is.
Hogy lehetne ezt a legjobban, legolcsóbbankábel nélkül megoldani?
Pl. bedugok az usb-be egy BT adót, akkor a win10 lekezeli a 2 BT eszközt (beépített+usb) és már csak olyan lejátszóprogram kell, ami a front hangfalat az egyik bt eszközre küldi, a hátsókat pedig a másikra? Létezik ilyen?
Ha nem, egyéb ötlet? Sok ember van a teremben, a kábelt mindenképp mellőzném.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18897 üzenetére
Oluv csak megkapta valahonnan az ukázt, hogy tegye ki az amazon-os link-eket ...
Viszont aki vásárolt már amazon-ról tudja, hogy a végső ár – pláne magyar címre – nagyon nem az lesz, mint amit a termék oldalán lát ...
Szóval még mindig a gyártó oldala a legolcsóbb. A 112$ pedig azért "nem rossz", mert – ha emlékszel rá – mi is annyiért vettük.#18899 Bullitz
Tényleg nem játszik a magyar cím. Egy pillanatig azt hittem, hogy rájöttek 1 Eur ≠ 1 USD, de nem. Az EU-s shop esetén is ugyanez a helyzet. A desztinációval lehet gond ...
Lehet carl18 rendelését követően még mindig keresik a megfelelő szállítócéget.
FYI: osztrák címre viszont lehet. Ha van kinn ismerős, akkor érdemes lehet "futni egy kört".Jelentem én Magyarországon élek, és semmi pénzért nem mennék el innen sehová. Vannak itt is jó akciók, és ha az ember figyel, és/vagy élelmes, akkor itt is (innen is) minden megoldható. Speciel az Uboom X-et anno itthonról többen 112$-ért szereztük be.
Ha már élelmesség: én írnék nekik a helyedben ... -
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18902 üzenetére
Elképesztő mennyien vagytok külföldön.
Mi csak évek óta tervezzük a feleségemmel, főleg most, hogy 2,5 éves a kisfiúnk.Nehéz itt hagyni mindent.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18900 üzenetére
Hát ez az, nekem is ez a bajom.
Az urak itt 38 ezerről társalognak kérem szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asustor NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest