Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
A kis ezres csettegőmbe most vettem akksit 2 hete, mert az azt megelőző este, mikor zártam a telepet, rajtahagytam a gyújtást, így a fényszórók ON, a rádió halkan ugyan, de ON. Beültem, "rezeg" a fejegység kijelzője. Indít(ané)k, de csak egy kb. harmad fordulatig jutok. Szerencsére kollégának nem sokat kellett értem visszajönni és bebikáztuk. Másnap vettem egy ABS (lengyel Varta) akksit, szerencsére pont olyat mint ami kellett, mert az enyémben a leszorító is úgy lett megcsinálva, hogy a vékonyabb fajtát fogadja.
Ebből kiindulva a videón látható autónak alig nevezhető valamiben tényleg egy egész Prius telep van
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged