- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Akinek frissült HyperOs 3-ra megnézné nekem, hogy elérhető az AI funkciókhoz a magyar nyelv? -
csaba17
senior tag
sziasztok!
csak most vettem észre tok cserénél, hogy ha megrázom a mobilt akkor a kameránál valami ~lötyög, ha elindítom a kamera alkalmazást akkor már nem.
ez az optikai képstabilizátor miatt van?
másnál is hallatszódik? -
n0is3es
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi assistant teszt megvolt, megtalálta a HyperOs 3-t de couldn't open blabla... Van hova fejlődnie e téren a Sajominak

-
ToBeY
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor valószínűleg kivették a manuális frissítés lehetőségét és csak az OTA vagy PC való frissítés maradt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Lehetséges,de eddig még nem csináltam úgy frissítést,szóval nem most akarom elkezdeni.
-
ToBeY
nagyúr
Vajon miért tűnhetett el az az opció,hogy manuálisan én betallózom a letöltött rom-ot a telefonba?
-
schottgun
tag
Sziasztok,
Híváskapcsoláskor másodpercekig nem működik a mikrofon, majd utána nagyon rossz minőségben veszi fel a hangot. Kontaktspray nem segített. Ki akartam szerelni, hogy veszek hozzá új mikrofont, de szétszedés közben megsértettem az LCD szalagkábelt.
Kérdésem, hogy van valaki a blogon, tudtok valakiről, aki javít ilyesmit?
25 ezer + posta lenne egy új kijelző. Ez alatt javítható, van egyáltalán valaki, aki képes javítani egy ilyen kábelt? Köszi a választ. -
Hansz792
csendes tag
Nekem ma frissült a 13T Pro 3.0.3-ra, EU rom független a telefon.. Viszont a circle to search még mindig nem elérhető.
-
-
margithid
veterán
Érdekes, tegnap meg nem esett le az aksi töltöttsége 20% alatt.
-
margithid
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaja, szerintem is.
Mi várható ilyenkor? További romlás?
Nem akartam cserélni telefont, de igy azért kénytelen leszek. -
-
margithid
veterán
Jött frissítés, de ugyanúgy 20% alatt pillanatok alatt lemerül a 13T.
-
Pocak89
senior tag
13T Global beta. Valszeg az utolsó HOS2-es security update jött meg, gondolom a következő már HOS3 lesz. 2.0.213.0.VMFMIXM
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Tegnap egy elég kellemetlen hibába "futottam" bele.
Tegnap délután csináltam egy fotót és letettem magam mellé a telót. Egyszercsak látom, hogy újraindulgat és ezt csinálta 30-40 percen keresztül, mire hozzá tudtam nyúlni. Ekkor hosszan nyomtam asszem a kikapcsoló gombot és bejött egy narancssárga fastboot felirat. Na ezzel meg semmit nem tudtam csinálni. Hiába nyomtam 10 mp-ig a kikapcsoló gombot vagy a kikapcs+hangerő le-t, egyszerűen nem reagált semmire. Kb 10 perc után megint elkezdett újraindulgatni. Ez már csak pár alkalom volt. Aztán elindult és azóta is működik.
Az utóbbi kb fél évben azt vettem észre, hogy totál random újraindulgat, de eddig ez minden esetben egyszeri restart volt és elég ritkán csinálta.
Van erre megoldás vagy kezdjek el új teló után nézni?
Egyáltalán ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet? -
margithid
veterán
Szerintem a hirtelen nagy hőmérséklet változás tett be a 13T aksijának.
Bejöttem a minusz 7-ről a 18-20 fokos szobába, 20% felettről percek alatt 2%-ra esett. -
margithid
veterán
Én szerintem Samsung felé veszem majd az irányt, de még egy android frissítés be van igérve, úgyhogy még 1 évig biztos nem váltok, hacsak nem fog lecsökkeni az üzemidő használhatatlan szintre.
-
Értem, de ha a 15T pro is laggos, mint a 13t pro, akkor meg a mindennapi használat lesz kicsit szájhúzós. A kamerák közt szerintem akkora különbség nincs, hogy észrevehető legyen, de persze ezt nem is akarom megítélni, illetve nyilván meggyőzni se akarok én senkit, csak én is ebben a cipőben vagyok, hogy nincs értelmes teló a piacon.
-
ToBeY
nagyúr
Számomra a kamera legfontosabb és abban jobb a 15tpro mint 15R.
Akksiban jobb a 15R,de az nekem nem fontos mert még ebben 13tpro-ban is benne van az egy napos haszhálat,soc-ban is erősebb a 15r talán,de ha nem futtat az ember "bika" gameket a mindennapi használatnál nem jön ki különbség.
Szóval én elhiszem,hogy a 15R vonzóbb bizonyos paraméterek miatt mint a 15T pro,de nálam nem lényeges dolgokban jobb talán,ami még nekem fontos(kamera)abban nem jobb. -
Mivel a xiaomi csalódás, ezért más vizekre kell evezni. Oneplus-om már volt, semmi bajom nem volt vele, a családban meg van két 15R, szóval van tapasztalat. illetve "15R veri a 15T Pro-t" kérdés eléggé szubjektív. Mi az, hogy veri? Jó kijelző, jó kamera, brutál akksi, egyik legjobb SoC, jól is szól. Az, hogy az antutu mit mutat, engem totálisan hidegen hagy. Szóval nehéz ezt így megmondani, hogy "veri"-e.
-
válasz
AthlonXP
üzenetére
Sajnos én is leszállok a xiaomi vonatról hamarosan. Elég sokszor laggos, az anyagminőség is hagy kivetnivalót maga után. Ajánlom figyelmedbe a Oneplus-t. Brutál hardver, 300k körüli ár, tesómnak van, meg a feleségének is. Nagyon minőségi cucc.
Amúgy nálam sajnos a huawei után minden csak ócccsó utánzat. Semmi nem tudja azt a minőséget és érzést adni. Kár a GMS-ért. Biztos, hogy azonnal vennék, ha visszaállna a régi kerékvágásba a dolog. Samsungot akartam venni mielőtt megvettem ezt a 13T Pro-t, de a 45W töltés nevetséges. 80 alatt egyszerűen nem vagyok hajlandó telót venni, vagyis de, de akkor az látszódjon az árcédulán...
-
AthlonXP
őstag
Nem tudom. Én összeségében elégedett vagyok a telefonnal, bőven elmúlt már 2 éves, a részlet is rég lejárt róla nálam. Nekem a kamera teljesen megfelel, este is jó képeket tudok csinálni vele. Az akku az nálam is, mintha gyorsabban merülne már egy ideje, de ez nem zavar, bőven kitart a nap végéig nekem, este meg fekvés előtt, mindig feltöltöm, így teli akksival indítom a napokat.
Most karácsonykor vettem apunak egy samsung A56-ot. Bekapcsolás után, szinte egyből jöttek a frissítések, az új android 16, a decemberi biztonsági update, stb ( a 13T még beragadt a novemberi frissítésnél és hiába keresek vele, bármilyen régión, nincs frissítés, pedig már bőven jött újabb, ahogy olvasom a fórumot ).
Nagyon jó telefon, a rendszer is szépen, simán megy, mindegy mennyi ablak van nyitva egyszerre, semmi röccenés benne, gyönyörű képe van, stb, nagyon megtetszett, alig akartam odaadni neki!
Az az igazság, hogy ég és föld a két telefon közt a különbség, és bőven az A56 javára! Korábban is Samsungom volt (A70, a mai napig tökéletesen működik) és hiányzik valahogy.
Az biztos, hogy a következő telefonom nem Xiaomi lesz, akármilyen jó is! -
HB1977
csendes tag
Én az MI Note 10-el sokkal jobban meg voltam elégedve amíg nem lassult be szinte használhatatlanra 3 év után... Ha ez nincs nem is cserélem le...
-
HB1977
csendes tag
Amúgy nekem ez az első Xiaomi telefon ami csalódás.(13T) A gyakori és hosszútávú frissítések miatt választottam de nagyon akadozva nyögve nyelve jönnek rá. A kamera közel sem olyan jó mint ahogy bepromózták többek között itt is. lassan lejár a részlet és ez az első teló aminél gondolkozom a váltáson egyből. Pedig ez nem szokásom.Rád kacsintok Motorola. Bár róluk meg a mobil szolgáltatónál soppos haverom azt állítja hogy nagyon sok megy szervízbe folyamatban... Ja igen és nagy Xiaomi fan voltam vagyok több jó cuccom van tőlük.De ez a teló kicsit csalódás. A gyors merülés nálam is jelentkezik pedig nem nyomkodom sokat, telefonálok valamennyit zenét hallgatok de estére mehet a töltőre főleg az utolsó frissítés után... Köszönöm hogy elmondhattam szép napot mindenkinek! :-)
-
zsolt501
nagyúr
-15-röl hirtelen bemenni egy meleg lakásba nem éppen a legjobbat teszi az elektronikával, a korrózió szépen meg tud jelenni a készüléken belül, mondjuk ezt elég sok minden elő tudja idézni pl fürdőszobába se érdemes bevinni a telefont fürdéskor, egy telefonomat már kinyírt a párás levegő, azóta telefont nem viszek fürdőszobába bármennyire is IP 65-ös védett
-
zsolt501
nagyúr
A testmeleg az már jó ezeknél, lényeg mínuszba ne menjen, illetve kicsapódó pára és a magas páratartalom nem a kedvencük, de az tény a felforrósodó készülék (akku) iszonyatosan csökkenti az élettartamát.
Sokszor látom, hogy nyáron a szélvédőre van rakva a telefon rekkenő hőségben tűző nappal, a lehető legrosszabb döntés, és a legjobb ha az a cél hogy rövidítsd az élettartamát, és csodálkozik, mikor kiírja navigálás közben, hogy a telefon túlmelegedett és lekapcsol. -
zsolt501
nagyúr
válasz
margithid
üzenetére
Esélyes hogy valami baja van az akkunak, volt már nekem is akku problémás készülékem nem egy, hogy a 2. évben cserélni kellett az akkut.
Ami nagyon tudja csökkenteni az akku élettartamát az a hő pláne töltés közben, de jártam már úgy is telefonnal, hogy valamitől zenehallgatás közben megfutott a telefon és olyan forró lett hogy azonnal kikapcsoltam, no onnantól érezhetően csökkent az akku kapacitás jelentősen. -
margithid
veterán
Van egy lassan 2 éves 13T telefonom és 20% alatti töltöttségnél nagyon gyorsan lemerül.
Ez mitől lehet? Haldoklik az aksi? -
jolti
senior tag
Ok!
Köszönöm a válaszokat!
Azt nem értem, hogy azokat az idiótákat a google-nél nem zavarja ez, mikor telefonálnak.... -
ottesz
aktív tag
Megoldás: Telepíted a Screen Orientation Control appot és ott egyénileg lehet beálítani melyik alkalmazás hogyan jelenjen meg( álló,fekvő..)Most telepítettem eddig nekem jóó

-
ottesz
aktív tag
Volt 1 tárcsázó verzió ahol ezt kijavították de azóta vissza állították...
És utánna hiába teszed vissza azt a verziót nem mutatja azt a beállítást benne.
[link] itt a videó -
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehete-e valamit csinálni annak, ne forogjon el a kijelző hívás közben?
Annyira utálom!
Egy ideje jött, nem emlékszem, hogy mikor, de azóta megkeseríti az életem!
Beszélek, leraknám, leveszem a fülemről, nyomnám a piros gombot el van fordulva és oldalt van a piros. Odanyúlok, hogy kinyomjam, de közben ( gondolom a mozgás hatására ) vissza fordul...
Megőrülök tőle...
Nem tudjátok, hogy lehet valahogy fixálni ezt az appot? Sima gyári hívás app.
Az egész kijelzőt nem akarom, mert mindne másnál meg jó, ha forog.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni! -
aszti75
senior tag
Nekem a 13T mellett van egy 14T is.A kettő között persze van 4Gb+Ram meg hát a Soc sem az, meg ugye a 14T már HyperOs3-at futtat.Sok újdonságot hozott a HyperOs3,de nem tudom,hogy a 13T-n hogy fog viselkedni,mert bizony a 13T nekem is többször meg-meg röccent pl a chrome alatt.Viszont nekem a 14T ellen szól,hogy vékonyabb és furcsább is fogni ezáltal.
Természetesen haladni kell a korral,de én sem vagyok hajlandó több 100 ezret kiadni egy telefonra. -
ToBeY
nagyúr
válasz
ONEFREE
üzenetére
Ezt nevezzük folyamatos fejlődésnek,én ebben rosszat nem látok.
Ez fogod érzeni ha most veszel egy új telefont, és ha mondjuk veszel egyet három év múlva is.Mert mindig lesz szebb,jobb,gyorsabb,szebb fotót készítő telefon!
Szerintem szép képeket csinál.Persze,nincs mellette egy iphone 17pro max vagy S25 Ultrám, így nincs összehasonlítási alapom másik telefonnal...
De készítettem karácsonykor képet a karácsonyfáról a sötét szobában és szerintem tök jó lett
Biztos egy Xiaomi 17 Pro Max-el jobb fotót készítenék,csak nem mindegy mennyi lovetta ráfordításával ugye?! -
ONEFREE
aktív tag
Amikor megvettem ezt a 13T úgy éreztem használat közben "ez igen!" mindent bele raktak amire szükségem volt. Hibátlan darab volt! Nem röccent lehett váltani a kijelző felbontását és frissítési frequenciáját 60 FPS 1080 p szép videó reklámok nélkül újlenyomat olvasó ami még most is hibátlan és a gyorstöltés valami álom . 1 év után minden változott. Cserélték a camera appot és butították. Jött ki a 14, 15, 17 és egy pillanat alatt elévültnek éreztem az addigi Hyper telefonom amivel annyira boldog voltam. Most, hogy mókoltam a camera appot így nem rossz, de érzem rajta a kényszerítést, hogy vegyek újjat mert ez csak egy 13 T "és már csináltunk jobbat". Van aki tud azonosulni ezzel? Az igazság az, hogy a Samsung tényleg jó, de hányingerem van a gyári ikonkészlettől. Ios szoba sem jöhet nálam. Mindig azt hallottam a kollégáktól ha lenne megszeretném. Hát nem. Úgy éreztem mint lónak a szemellenzőt az alma rendszerét. Így marad a xiaomi.
-
ONEFREE
aktív tag
-
ONEFREE
aktív tag
13 T tud valaki valami biztos dátumot a Hyper OS 3?
-
ToBeY
nagyúr
Megjött a Decemberi security patch Tpro-ra. Pedig azt hittem,már hyperos 3 fog jönni...
-
-
ONEFREE
aktív tag
Igaz lehet a 2.4Ghz probléma. Ha olyan router ami fölé tud menni ott nincs gond.
-
ztoldy
senior tag
válasz
ONEFREE
üzenetére
Ha wifi-vel is a 2,4Ghz-es sávot használod, akkor összeakad a bt-szal, ha közben bt eszközt is használsz, mert ugyanazt a sávszélességet használják. Bt eszköz használata (pl. füles) esetén a wifi-t 5Ghz-en érdemes használni, így nincs interferencia.
Ez minden más esetben is igaz, nem csak a 13T-nél.
-
ONEFREE
aktív tag
Sziasztok! Xiaomi 13 T és Bluetooth WiFi egyszerre bekapcsolva a WiFi akadozik. Van valakinél még ilyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Autós topik
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak láttam hozzá youtube-on tutorialt.

És utánna hiába teszed vissza azt a verziót nem mutatja azt a beállítást benne.
Sagemcom f@st 3666 v2