Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz Pocak89 #4749 üzenetére
Ismerős a szitu és egyet is értek alapvetően. Özönvíz előtti időkben Siemens S35-M35 függetlenítésével egészítettem ki a zsebpénzemet. Sony Ericsson W950-nel kezdtem az érintőkijelzős vonalat, amikor még fasorban sem volt droid és ios és már ott is ment a hackelés. Valamint a ZTE Blade 256->512 ram bővítéses idők milyen szépek is voltak!
Nem látok bele, hogy pontosan milyen ellenőrzések is vannak, de ezek szerint vagy szarul van megírva az ellenőrzés vagy túl van biztosítva. Szerintem úgy lehetnek vele, hogy inkább ne sikerüljön senkinek, mint hogy többeknek könnyen legyen tégla.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Pocak89
senior tag
válasz ggeleven #4748 üzenetére
Akármit? Ez a hivatalos xiaomi által publikált ROM, nem vmi hegesztett verzió. Ha ezt nem engedi felrakni akkor minek van? Meg ott van ugyan úgy a leírás hozzá a hivatalos oldalon. Nincs ebben semmi extra dolog. Nem kell hogy mindenki a legújabbat használja, de aki szeretné az miért is ne tehetné meg? Én informatikusként szeretem próbálgatni az új dolgokat. Előző telómnál xiaomi.eu heti bétát használtam. De jó is volt az az időszak.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
ggeleven
őstag
válasz Pocak89 #4747 üzenetére
Szerintem meg pont jó, hogy van benne egy halom ellenörző funkció és nem enged feltenni akármit. Szerinted a kicsit is béna átlag user mennyire gyorsan téglázná a telefonját, ha ráengedne egy indiai YT videó alapján bármit a rendszer.
Közel sem vagyok benne biztos, hogy mindig mindenki a jelenlegi rendszerével kompatibilus új romot akarna rányomni.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
KLIOS
aktív tag
Nekem EEA romom van de arra sem megy fel.
-
Pocak89
senior tag
Na a hivatalos oldalon 13T EEA-nál már a HOS2 rom tölthető. Esetleg ha vki meg akarja próbálni a manuális frissítést: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Apósomnak van egy Xiaomi 13T Pro készüléket melyet újonnan vett.
Már 2X küldte vissza szervízbe, mert eltűnik a készülékről a piros szín.
Okozhatja ezt bármi alkalmazás?
Vagy a készülék gyárilag hibás lehet?20 éve a Prohardveren
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #4739 üzenetére
Nem tudom mi lehet akkor mert nem telepítettem fel semmilyen más alkalmazást.
Max a meglévőkhöz jöhetett valami update, ami hazavágta az üzemidőt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
FJC
aktív tag
Nekem 13T Pro van.
HyperOS 2 óta, legalább fél nappal javult az akku idő..."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #4735 üzenetére
Az jó lenne mert hyperos 2.0 után én is észrevettem,hogy sokkal jobban merül a telefon mint az 1.0.9.0 -el
-
HAGYMAFA
tag
válasz Viktor0610 #4735 üzenetére
Valószínű, hogy a HyperOS 2.0 okozza, több külföldi oldalon olvastam, hogy mások is panaszkodnak, hogy a semmiből hirtelen merül 30-40%-ot az aksi. Közben az én telóm gondolt egyet és 19 perc alatt 21-ról 100%-ra töltött.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
HAGYMAFA
tag
2025.01.07. - Xiaomi HyperOS battery drain problem is fixing soon
Aha, mindent értek , bár a hír az alábbi két telót írja csak:
POCO M6 with OS 2.0.2.0.
Redmi 13 with OS 2.0.2.0.[ Szerkesztve ]
-
HAGYMAFA
tag
Na tegnap ugye feltöltöttem a telóm 100%-ra, sokat nem használtam, így ma este 8 óra körül még 45-50% körül volt, majd hirtelen produkált a semmiből egy 30% esést, én már csak azt vettem észre, hogy 11%on van. Most rádugtam a töltőre, de megint ***va lassan tölt.... Lehet meglátogatok egy szervízt.
HyperOS 2.0 mióta feltettem, azóta szopat ezzel, de csak nem az okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #4731 üzenetére
Sajnos nekem sem jött össze még egyik xiaomi / poco telómon sem az a metódus.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
MODERÁTOR
-
Hawk02
aktív tag
válasz Viktor0610 #4729 üzenetére
Én csak segíteni akartam.Az utolsó kettő frissítést így tudtam megoldani.Elmúlt év októberben kaptam frissítést utoljára.Fel telepítettem a recovery romot és utána már jelzett és jött az OTA frissítés.Nekem ez volt a tapasztalatom.
-
MODERÁTOR
-
-
Hawk02
aktív tag
Bocsánat!
Elnézést kérek mindenkitől,mert én a 13T-hez adtam linket! -
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4714 üzenetére
Bocsánat! Utána olvasva egy kicsit,az OTA frissítést letöltöd a pc-re és onnan másold át a telefon Belső tárhely/Download/Downloaded mappába. OTA-t nem is kell átnevezni.Utána kell menni a beállítások/A telefonról/Xiaomi HyperOS/rákoppint/feljön a Xiaomi HyperOS/fent jobbra 3 pötty és azon belül/Frissítő csomag kiválasztása,utána le kellene neki frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Pocak89
senior tag
Nekem erre azt a hibaüzenetet írja, hogy flashing this stable rom is not allowed. Egyetlen egyszer működött nekem ez a fajta update az 1.0.10.0-nál de ott a romot a hivatalos xiaomi oldalról töltöttem le. Azt kérdés nélkül felengedte rakni. Valszeg meg kell várnom míg felrakják oda a hos2-t és talán úgy menni fog.
-
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4707 üzenetére
Nekem nem ez a típusú Xiaomi telefonom van,de mivel HyperOS van rajta minden ugyan úgy működik.
1,Simán letöltöttem a recovery romot, a telefonomra valót.(Nekem global rom van a telefonon,így a global recovery romot töltöttem le hozzá.)
2,Belső tárhely/Download/Downloaded mappa.
3,Ott átneveztem a letöltött zip fájlt, A.zip-re,innen kilépve.
4,Telefonon/ beállítások/A telefonról/ a Xiaomi HyperOS feliratot előjön,hozzáérni Xiaomi részhez és tovább ugrik, ott a XI.... részre rákoppintani 7x legalább és előjön a régi MIUI telepítő felület.
Lehetséges,hogy a telefonodon már meg van.
Ha esetleg nem ugrik fel ,akkor a 3 pöttyre-re rábökni és feljön.(Jobbra fent)
Nekem nem volt meg ez a menü és nem is tudtam felteni a recovery romot,azért csináltam meg ezt a folyamatot.
5,Frissítőcsomag kiválasztása, utána kiválasztottam az átnevezett A.zip-et és már telepítette is.
6,Újra indult.
Minden adat megmaradt.Szerintem ebben a sorrendben frissítsd: Így van időrendben!
Ezek a GLOBAL verzióval rendelkező telefonhoz valóak:
[link]
HyperOS 1.0.9.0.UMFMIXM OTA.
HyperOS 1.0.10.0.UMFMIXM recovery rom.
HyperOS 2.0.2.0.VMFMIXM recovery rom.Azért javaslom így,mert nem biztos,hogy engedné egyből a legújabb
HyperOS 2.0.2.0.VMFMIXM recovery rom-ot ráfrissíteni.
A jelenlegi romhoz képest kettőt ki kellene hagyni,ha egyből a HyperOs 2-t telepítenéd.[ Szerkesztve ]
-
HAGYMAFA
tag
Ugyanabban próbáltam másik töltővel, van másik ilyen telefon is a családban, de azzal is ugyanolyan lassú volt. A kitakarítás nem tudom, hogy mennyire sikerült, mint ahogy az előbb is írtam 63%-ról 10 perc alatt töltött 2%-ot, majd 15 perc alatt feltöltötte 100%-ra. A következő töltéskor majd kiderül, hogy mi a helyzet.
-
zsocy
őstag
válasz HAGYMAFA #4709 üzenetére
Ugyanabban a házban, ugyanabban a fali aljzatban (konnektorban) próbáltad a másik töltővel amivel szintén lassú volt? Nézted a gyári töltővel más helyszínen is? Rendesen kipucoltad az usb csatit? Ki is fújtad kompresszorral?
Elég sok oka lehet ennek a lassú töltésnek, és az aksi megdöglés még csak nem is a leggyakoribb. -
HAGYMAFA
tag
válasz Cyberboy42 #4706 üzenetére
Már próbáltam, de eredménytelen, ugyanolyan lassan tölt, végülis ha este rádugom, reggelre feltölti így is
-
HAGYMAFA
tag
Úgy néz ki 11 hónap után az én MI 13T-m aksija megadja magát, töltés 0,9 és 16W között mozog... Próbáltam másik töltő fejet és kábelt azzal is ugyanez. Azt írja, hogy a mostani 61%-ról 100%-ra 1 óra 40 perc a töltés
-
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4699 üzenetére
Nekem sem jött frissítés,én recovery rom telepítésével oldottam meg.Global recovery romot tettem fel,mert global verziós a telefonom.Miután telepítettem a telefonra a romot,frissítettem,ezután azonnal jelezte,hogy van OTA frissítés és elindítottam,le is frissítette a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
csendes tag
-
boneyard
tag
13T, magyar régió, nem vagyok bétás, most jött:
-
-
zsocy
őstag
válasz kovbal79 #4696 üzenetére
Egy napot simán kibír normál használat mellett. Fotózás videózás is belefér, egy városlátogatást végig lehet fotózni vele. Aztán ha mégis merülne nagyon gyorsan tudod tölteni a 67w-os töltőjével.
A kamera párásodás az elején volt akinél előjött, főleg youtubereknél, de nekem soha, és innen sem tudok senkit akinek ilyen gondja lenne. Ha volt ilyen baja, akkor szerintem javították. -
kovbal79
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok. Eddig Redmi note 13 pro 5g volt a jelentkező, de sokat olvastam a 13t-ről, és árban is elfogadható lenne nekem. Sok jót is olvastam, viszont lenne két sarkalatos pont amire rá szeretnénk kérdezni. Az egyik az üzemidő. Nem ragaszkodok 2-3 napos üzemidőhöz, de egy napot ki kellene birjon a telefon, nem játszok, facebook, gmail, fotózni sokat szoktam, esetenként videót készíteni. Pl egy utazásos nap alatt elég sokat kamerázok, videozózok. A lényeg hogy ne kelljen powerbankot hurcolnom egy kiránduláson. Tudom ez használat függő, de érdekelnek az általános tapasztalatok. A másik, aggaszt ez a bizonyos kamera párásodás, nem tudom ez ennyire jellemző, sokaknál jelentkezett-e, illetve hogyan orvosolható ( állítólag nem cserélik, javítják emiatt). Céges vásárlás lenne, emiatt nehézkes az elállás, hacsak nincs egyértelmű hiba. Köszönöm a segítséget!
-
Hawk02
aktív tag
válasz atoszmester #4616 üzenetére
Szia!
Sikerült végül lefrissíteni?
Nekem is ilyen gondom volt. -
castiels
addikt
Hogy tudom beállítani hogy a videókat egy a gyáritól eltérő lejátszó appal nyissa meg?
-
ToBeY
nagyúr
Ti újra szoktátok indítani a telefont bizonyos időközönként?
Én pár hetente igen,hogy ha beragadna valami process,ne műveljen fura dolgokat a teló.
Bár ez már lehet teljesen felesleges a mai modern telefonoknál -
Buster17
addikt
válasz Viktor0610 #4689 üzenetére
Köszi! 144Hz most kikapcsoltam. AOD sosem volt bekapcsolva. Kiváncsi vagyok így menyit bír
-
MODERÁTOR
-
Buster17
addikt
Hali! Lecseréltem a oneplus 8t telefonomat egy xiaomi 13t pro telefonra de nem nagyon érzem azt a hű ha tovább lépést...
Nem rossz ez sem, picivel jobb ebben abban de az üzemidővel egyáltalán nem vagyok kibékülve úgy hogy elvileg a 13t-ben nagyobb az akksi és ennek ellére nem bírja tovább mint a 8t pedig annak már az évek alatt romlott is a kapacitása.
Szinte az összes akkumulátor kímélő beallítást beállítottam. Háttérben futó alkalmazásokat tiltottam és így is alig bírja egy napig (kis játékkal). Éjszaka ha csak 10%-ot merül az már jónak számít de valamikor többet.Az én készülékemben van a hiba vagy ez tényleg ennyit bír?
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #4686 üzenetére
Csak az eladó tudná, ha befizetné a számlát, vagy ha lopott, akkor visszaadná az eredeti tulajnak.
Xiaomi 13T
-
7Heads Drago
veterán
válasz Viktor0610 #4685 üzenetére
És hogy lehet feloldani?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #4684 üzenetére
Valószínűleg nem azért nem fogadja el a másik szolgáltató kártyáját, mert függő, hanem azért, mert le van tiltva.
A szolgáltatók már egy pár éve függetlenül árulják a készülékeket. A droidosokat legalábbis, biztosan.Xiaomi 13T
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Vettem 2 hónapja egy 13T-t. Akkor nem volt hajlandó az eladó elárulni hogy hol vette. Eddig Yettel sim-el ment hiba nélkül. Sajnos most váltottunk szolgáltatót és kiderült hogy másik sim-et nem eszik. Meddig függők a készülékek? 1 vagy 2 év? Még szerencse hogy nem kötöttem szerződést. Gondolom vissza kell menni a Yettelhez.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
KLIOS
aktív tag
válasz Viktor0610 #4678 üzenetére
Én most kikapcsoltam amit bekarikáztam így nem rezeg 1 órával előtte.
-
sniper112
aktív tag
13t Telekom 1.0.17 most jött.
-
BenceShearer
aktív tag
Én se szoktam factory resetet, de mondom, most segített.
Nem olyan jók az iconok mint a HOS1-ben voltak, de az a béna méret és felirat megjavult.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
KLIOS
aktív tag
Találkozott más is azzal a hibával/jelenséggel hogy a telefon(13T) a beállított ébresztés előtt 1 órával rezeg egyszer?
-
dlaj
őstag
válasz BenceShearer #4672 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír. Akkor nekem is azt kellene csinálni, csak eddig nem sok kedvem volt hozzá.
-
George2077
csendes tag
Bocsánat, hogy bele kérdezek itt a HyperOs2 közben, de akinek van ALPINE kék telefonja, kérdés, hogy használta-e tok nélkül? Nagyon sérülékeny a vegán bőr hátlap?
Nagyon Köszönöm a válaszokat!
-
BenceShearer
aktív tag
Hyperos 2 telepítés után gyári visszaállítás után sokkal jobbak lettek az ikonok!!!!!
Icon méret állító is megjelent.
-
dlaj
őstag
válasz -Mosquito- #4666 üzenetére
Nálam csak ezek vannak. Csúszka a közelben sincs, bármelyike kattintok a kettő közül.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz -Mosquito- #4666 üzenetére
Az a maxon van.
Itt a dpi-vel lesz a gond.
Developer options -> Drawing - Smallest Width #.
Itt sajnos csak 320-ra engedi rakni a 406 helyett, de minimálisan jobb lett.
-
M0RGI
őstag
Nekem is most frissült.
A widgetekből konkrétan semmit nem látok olyan apró lett minden.
Nem látom a nagy változásokat sem. Új zárképernyőkről írt, de semmi extra.
Inkább az értesítési effekteket és a super wallpapereket bővítenék... 😟[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz BenceShearer #4663 üzenetére
Rakd fel a Nova launcher-t. Az egyébként is testreszabhatóbb mint a HyperOS.
-
BenceShearer
aktív tag
Nem bírom megszokni ezt az új icon méretezést (HOS 2). Egyiket sem.
Vissza lehet menni a régi rendszerre (HOS1) root nélkül? -
margithid
veterán
válasz Viktor0610 #4658 üzenetére
Egyébként még 2 android főverzió frissítés várható erre a készülékre?
Az volt igérve eredetileg.
Az szerintem korrekt lenne.
Mondjuk a Samsung meg még többet ad, de az más árkategória azért. -
Pocak89
senior tag
Device - Xiaomi 13T
HyperOS- OS2.0.2.0.VMFMIXM [Partial Release]
HyperOS- OS2.0.2.0.VMFEUXM [Mi Pilot Release]
Mai státusz szerint az EEA mi pilot státuszban van, érdekes, hogy sok embernek feldobálja már. Facebook csoportban is többeknél láttam.
Ami fura hogy global esetén akinek feldobta azoknak 1.0.9-es volt előtte, nekem 1.0.10 van és semmi. Szokásos xiaomi szarság.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
BenceShearer
aktív tag
Nekem ma feldobta magyar régión a frissítést.
Az icon méret borzalmas. Túl nagy vagy túl kicsi.
Nem tudom lesz-e erre frissítés, de vannak kétségeim. Szerintem ez innentől kezdve ilyen lesz a HyperOS 2 telefonokon. -
Mika1227
őstag
válasz Viktor0610 #4652 üzenetére
Nem.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
MODERÁTOR
-
margithid
veterán
Megkaptam a hyperos 2 frissítést.
A reklámokat hogy tudom kikapcsolni? -
Mika1227
őstag
Most dobta fel a HyperOS 2-t! 13t, magyar régió!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
jokerone
tag
válasz Viktor0610 #4634 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom. Ahogy olvastam a volte ki-bekapcshoz vodát (one-t) kell hívjam és trükköznek is. Azt veszem észre egyébként, hogy nagyon nyűgös a telóm arra, ha elhagyom a wifivel lefedett területet és mobilnetre kell átálljon. Ilyenkor más app (pl gmaps) is befagy és keresi a netet. De olyan is van, hogy házon belül leszakad wifiről és ilyenkor eldobja a mobilhálózatot is. Régi telómnál nem voltak ilyen gondok.
Amúgy azt is most nézem, hogy a hyperos 1.0.7.0on van még mindig. Megpróbálok régiót váltani, hátha úgy dob fel frissítést. Magyar régióra miért nem dobja őket? Ez azért elég őskori ami nekem van és nem ja ajánl fel semmit akkor sem, ha ellenőrzésre nyomok.Üdv:
Laci -
paolinho
őstag
válasz Viktor0610 #4644 üzenetére
2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
Mi Átköltözés appal a legegyszerűbb.
Hát ami a Mi Átköltöztetést illeti, sajna ez nem feltétlen igaz. Egy Note 9 Pro-ból szerettem volna ezzel a lehetőséggel átköltöztetni egy teló felületét a másikba, de nem volt együttműködő a rendszer. A Mi Cloud-nak hála legalább egy 40%-nyi adat legalább átkerült, de sajna sok mindent manuálisan kellett újra megoldani. -
MODERÁTOR
válasz sirály69 #4646 üzenetére
Az kell neked.
Lehet, nem jól fogalmaztam, bocs.Amúgy, mivel családon belül adod tovább, akkor sem lenne baj, ha nem lépnél ki a gyári visszaállítás előtt a fiókodból. Csak annyit tapasztalnál, hogy először a te adataiddal engedne tovább (FRP-védelem), majd utána tudna feleséged belépni a saját fiókjával. Ezért jó, ha a visszaállítás előtt törlöd a fiókod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sirály69
őstag
válasz Viktor0610 #4644 üzenetére
Nem találom, hogy hol tudok kijelentkezni google fiókból, csak a fiók törlése funkciót találom...
Hol kell kijelentkezni?Xiaomi fiók nincs beállítva....
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
-
MODERÁTOR
válasz sirály69 #4643 üzenetére
1 - Mit kell tennem az "új" telefonon? Elég teljes alaphelyzetbeállítást elindítani, vagy ki kell jelentkeztetni is...valahonnan?
Gyári visszaállítás előtt jelentkezz ki a Google és (ha beállítottál ilyet) Mi fiókból. Utána mehet a gyári visszaállítás.2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
Mi Átköltözés appal a legegyszerűbb.3 - "DÁP" alkalmazást használ a régi telefonon. Hogyan lehet majd azt használni az új telefonon?
Ha nincs megfelelő személyije, aminek tudja is a PIN-kódját, akkor csak személyesen intézhető, kormányablakban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sirály69
őstag
Hali!
Van egy 13T-m amit eddig céges tartalék telefonnak használtam, de most a feleségemnek adnám, hogy használja.
Ő jelenleg xiaomi 9T telefont használ.
Lenne pár kérdésem:
1 - Mit kell tennem az "új" telefonon? Elég teljes alaphelyzetbeállítást elindítani, vagy ki kell jelentkeztetni is...valahonnan?
2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
3 - "DÁP" alkalmazást használ a régi telefonon. Hogyan lehet majd azt használni az új telefonon?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Promi
aktív tag
Örömmel jelentem, aki ismeri, és szereti a régi The Settlers HD v1.0.3 játékot akkor a mostani 2.0.9.0VMLEUXM frissítése után, most már működik a játék. [link]
-
Joc24
tag
válasz Viktor0610 #4640 üzenetére
Ugyan kérlek 😊
-
MODERÁTOR
-
Joc24
tag
válasz Viktor0610 #4638 üzenetére
Szia szerintem az a sima T volt ez a Pro
-
Zedroxine
tag
Sziasztok.
13T pro-mhoz keresek fekete nem gagyi flip tokot. A mostanit asszony rendelte valahonnan de nem tudja honnan. És Temu/shien egyéb helyeken lehet szart kapnék.
Nem kell bele kártya tartó, olyasmit keresek mint a Huawei p20 prora volt quickview tok.És hogy csatlakozzak a HyperOS 2 vagonra. 1.0.17-ről ment régió valtassal 1.0.19 majd onnan németre dobva ki is adta a 2.0. nem vagyok betara regelve.
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Joc24
tag
Megérkezett Globál Pro-ra is
-
MODERÁTOR
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogy hanghívásnál vagy fél percet vár a telefon és csak utána kezd tárcsázni? Néha a hívás is megszakad. Wifi-hívást már kikapcsoltam, azóta újra is indítottam a telót. De azóta is olyan, hogy ha elmegyek itthonról, vagy ha házon belül leszakad wifiről akkor az a sima hanghívásra is hatással van és nem halljuk egymást a hívott féllel, megszakad a hívás, stb.
Üdv:
Laci -
AthlonXP
őstag
válasz Viktor0610 #4631 üzenetére
Na igen...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Pocak89
senior tag
Faterom redmi note 12-je megkapta a HOS2-t, miközben nálam a 13T beta tesztelőként semmi
-
ToBeY
nagyúr
válasz atoszmester #4625 üzenetére
Próbálkozhatsz a manuális feltétellel is.(nekem soha nem sikerült)
-
motocoder
aktív tag
Hyperos2 -től megtáltosodott a teló. Villám gyors lett. Nekem sokkal jobban tetszik.
-
Andreas2
tag
Itt egy sima 13T van. Régiót nem állítgattam, beta listára nem vagyok feliratkozva.
1.0.15 volt eddig, néhány napja magától jelezte, hogy 1.0.17-re frissíthetek. -
Robitrix
senior tag
válasz atoszmester #4613 üzenetére
Nekem egy 11T PRO van, ami azért 3 éves modell és már egy ideje 1.0.9.0.UKDEUXM
-
ToBeY
nagyúr
válasz sniper112 #4617 üzenetére
Hát ha végigpróbáltad a frekventáltabb régiókat(svájc,andorra,németország) és semmi,akkor nem nagyon ötletem sajna.
Nekem is volt egy hosszú időszak amikor nem jött semmi frissítés(február-augusztus között),de aztán beindult!
Én nem töltöttem le romot,vagy is igen,de valami error-al eldobta és nem tette fel.
De megpróbálhatod kézzel feltenni valami frissítést,hátha így működik nálad, -
sniper112
aktív tag
Hivatalos oldalról töltöttél le romot?
[link] -
atoszmester
tag
Elnézést rosszul írtam, 2024.06.01 az utolsó biztonsági frissítés. De akkor is régi...
Mindenki másnak újabb?
-
ToBeY
nagyúr
Ott valami gixer lehet!
Mivel nekem is 13t pro van és már hetekkel ezelőtt megérkezett a hyperos 2.0.
Azt megelőzően pedig 1.0.9.0 volt fent nekem.
Próbálj a régiók között ugrálni,hátha beadja valahol a frissítést -
atoszmester
tag
Sziasztok,
13T Pro tulaj vagyok és még mindig az 1.0.8.0 UMLEUXM rendszer van rajta. Értem én, hogy nem jön még a 2-es HyperOS, de hogy 2023.06.01-es az utolsó biztonsági frissítés, ez azért elég nonszensz. Másnak is van ilyen "régi" ROM a telóján?
A régió állítgatások már voltak, nem jön a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #4610 üzenetére
Rendszer nem lett gyorsabb?
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Viktor0610 #4610 üzenetére
Ez az újdonság tényleg nagyon gagyi lett.. Szúrta is rögtön a szemem
Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Igen, valószínűleg most a bétásoknak dobálja fel.
Aki nem regisztrált, annak jó eséllyel várnia kell még.Eddig semmi extra, nálam is a legnagyobb változás, hogy elbarmolta a kezdőképernyőt, de együtt lehet vele élni.
Az egyik túl sűrű, a másik meg nagyon "szellős".A hibákat, amik engem zavartak, persze, nem javították.
Xiaomi 13T
-
BenceShearer
aktív tag
Nekem se dobta fel (13T), én se vagyok béta tesztelő.
Andorrát és Romániát néztem.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Viktor0610 #4597 üzenetére
Hm, nem dobta fel. Majd nézegetem a régiókat.
-
ztoldy
senior tag
válasz oroszLajos #4593 üzenetére
1.0.17-re nekem is jött ma, Andorra régión, de kézzel kellett frissítést keresni hozzá.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
castiels
addikt
válasz oroszLajos #4593 üzenetére
Milyen régió?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drón topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Gitáros topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...