Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
Tomasz0119 #5381 üzenetére
Nekem már kb most van a 3. hogy ilyet csinál.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5384 üzenetére
FYI:
-
Speeedfire
félisten
Aki videózott már log-ban, esetleg tudja hogy milyen color space-t és gammát használ a xiaomi? Nem találok róla infót, és jó lenne davinci alá.
Egyelőre így nem sok értelmét látom, mert csak telefonon tudok rá rec709-et tenni. Viszont így az a sok infó meg elveszett. -
-
ztoldy
senior tag
válasz
Tomasz0119 #5381 üzenetére
Napfényben vagy sötétben? Mert tűző napon az adaptív beállítással csinálhat ilyet, hogy jobban látható legyen a kijelző.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
Nektek csinált már olyat a teló, hogy a megjelenített színek egyszercsak úgymond kifakultak? Többször előfordult már (szerencsére nem gyakran), hogy a telefont feloldva fakó színek fogadtak, például a feketéből szürke lett. Újraindítás meg szokta oldani, de nem tudom mi okozhatja...
-
sniper112
aktív tag
igen aktív vizuális észlelés néven fut, lehet ki be kell kapcsolni hogy aktív legyen.
én nem használom igy nem tudom hogy rendesen működik-e. -
ToBeY
nagyúr
A telefonban ugye van olyan funkció,hogy ha nézem a kijelölt nem halványodik el az?
Mert valahogy nálam nem nagyon akar működni -
AthlonXP
őstag
Megjelent a 2.0.104-es frissítés 13T-re, 645Mb. WMFEUXM, T-com
-
sniper112
aktív tag
-
sakkik
csendes újonc
Sziasztok!
A kamerával kapcsolatban érdeklődnék, nem találtam rá választ.
Kamera beállítása közt találtam az "intelligens kamera (AI) " funkciót, ki- be- lehet kapcsolni, de ez végül mit csinál.
Illetve plussz egy kérdést, a portré funkciót ti mire szoktátok használni? Értem a szó jelentését, de pl nekem sima kamerával oldom meg, de én nagyon mezei vagyok, érdemes használni, hogyan?Köszi a válaszokat előre is
-
-
-
ToBeY
nagyúr
Tudom valahogy lassabban tölteni a telefont mint a gyári 120W?(nincs más töltőfejem itthon)
-
sniper112
aktív tag
ezzel a frissítéssel mintha nem merülne úgy a telefon. de még tesztelem.
-
sniper112
aktív tag
Bétaba kijött 13t eea ra 2.0.104
Május security patch frissítés, kb 530 MB volt szóval volt más is frissítve. -
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #5338 üzenetére
Újra raktam a rendszert, remélem jó lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Akinek a legutóbbi frissítés van a telefonján nem tapasztalta,hogy jobban merül a telefon?
2.0.102.0.VMLEUXM nekem ez van fent. -
sniper112
aktív tag
válasz
AthlonXP #5358 üzenetére
Ez azoknak lehet gond aki frissíti az oldalon keresztül hiába globál attól más telefonokra jött a frissítés és azt teszik fel és lehet letölteni de nem feltétlenül jobb az újabb mert lehet nem is ad semmit. Akkor lehet ennek az oldalnak értelme ha esetleg az az app okozza a gondot és tudod esetleg frissíteni.
-
AthlonXP
őstag
válasz
mCITY22 #5356 üzenetére
Igen, az 5.3-as szoftverrel. De az ujabb 6.x-el már nem megy. De ahogy fentebb írták, az valszeg, nem is ehhez a telefonhoz van, mert a legfrisebb verzióját, már nem is engedi telepíteni, állítólag. Egyébként az 5.3-assal jobb képet is csinál a telefon, illetve több féle beállítási lehetőség is van a programban a képekhez, videókhoz, mint a 6.x-ben. Legalábbis a 13T telefon esetében.
-
Joc24
tag
13T pro Global
-
anitanagy
újonc
Üdv. 13T EEA v2.0.104.0.VMFEUXM
Régió: Magyarország
Mi Pilot -
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Itt szerintem lesz crok mesternek infója erről. -
Pocak89
senior tag
13T Global rom beta. Most dobta fel magától, ezt a 104-est még a hivatalos trackerben sem látni.
-
ToBeY
nagyúr
Most meg a security alapból eltűnt a "boost speed" opció
[kép]
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként mit kell látnom az accubattery-n mert nekem nem nagyon mond semmit sajna
-
sniper112
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5344 üzenetére
Az mennyire normális,hogy az akkumulátor lemerítő appoknál nekem mindig tele van a lista bármennyiszer is törlöm ki a nap folyamán? [kép]
sniper112 hát ez nem valami jó hír.Mivel gondolom nem nagyon van vele mit csinálni így user szinten sajnos.
-
sniper112
aktív tag
külföldi fórumba volt egy említés ezzel kapcsolatban hogy van valami az android 15 ami bugos és ettől merül jobban de hogy mi azt nem írták , gondolom samsungék is nemhiába vártak az A15 el , a gond itt az hogy hiába van béta program ha nincs rá szoftver amit lehessen tesztelni próbálgatni hogy sikerül javítani megoldani ezt a problémát(hiába van report visszajelzés, én küldöm be őket de eddig nem tudom érte e valamit), ha nem fog javulni ,gondolkodni fogok itt a hyperos 1 re való visszatérésre ha engedi az anti rollback, csak az ugye macera mert boootloader nyitás úgy szoftver rá és úgy zárni vissza.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5344 üzenetére
Értem,pedig most volt security patch,de nem lett jobb...
Azért feltettem az AccuBattery-t hátha kiderül valami. -
-
-
sniper112
aktív tag
nekem se túl acélos az akksi idő 13t 2.0.103 eea romon , várnám a bétát de hát az sincs
lehet megnézem meddig lehet vissza rakni rá a romot és azt rakom fel.
-
válasz
Speeedfire #5335 üzenetére
A kamera app fagyására a kamera app adatainak törlését javasolnám.
A bootloopra, fagyásra, lagra gyári visszaállítást írnám.
Esetleg előtte kicseréltetheted a SIM-kártyád, bár az nem feltétlenül okozna ilyet. De zárjuk ki. -
Speeedfire
félisten
Újabban ha a kamera appban szelfi videón vagyok, és be van kapcsolva a hdr funkció lefagy az app 1-2 percre.
Ilyet tapasztalt valaki? Az elmúlt pár hétben drasztikusan rosszabb lesz a rendszer. Bootloop, fagyás, lagg. -
ToBeY
nagyúr
Végre megjött 20.0.102 frissítés 13tpro is! Remélem javulni fog valamit az akku időm mert most botrány...
-
sniper112
aktív tag
Na örülök hogy megoldódott
, ha jól rémlik a pixel nél van ilyen téma ami követi a háttér színét és az alapján lesz barna mert a gyári téma az ugye barnás de igen ez bug szerintem is.
Nekem pl most a kezdő beállítások fogyaszt sokat, de hogy mitől miért?!, pedig volt már cache törlés a xiaomi launcher nak , gyári beállítások is. Szóval kezd motos lenni ez a szoftver rész -
ToBeY
nagyúr
Valaki találkozott már olyannal,hogy egyszer csak barna lett a Chrome böngésző és a billentyűzet is a telefonon?
Ennek mi az oka?
-
AthlonXP
őstag
Én szerintem, ha csak egy kicsit is, de az 5.3 jobb képet csinál. Pl. a padló mintázatában is több részlet látható rajta. Vannak olyan kis "foltok", amik az újabb verzióban, alig láthatóak, míg a régin, jól kivehetőek. Bár ebben lehet szerepet játszik az eltérő fehéregyensúly is a képek közt, ami miatt a színek is mások, de én maradnék az 5.3-as verziónál.
Persze, ez csak az én véleményem, lehet valakinek a másik jobban bejön. Na meg nem ismerem a helyszínt ahol készült, így nem tudhatom, melyik kép adja jobban vissza a téma eredeti színeit... -
Joc24
tag
válasz
Speeedfire #5318 üzenetére
Bogarássz egy kicsit a kukában 😊
Elég gyenge fényviszonyok voltak.
Alap beállítások mindkettőnél.
Bocsi ToBeynek ment a válasz
5.36.1
-
Speeedfire
félisten
Aki próbálta már a blackmagic camera appot, sikerült neki 30 fps fölé állítani? Sehogy sem engedi, pedig baromi jó app lenne.
-
AthlonXP
őstag
Igen, így már valóban működik, köszönöm!
Nekem valahogy ez az 5.3-as verzió, jobban testreszabhatóbbnak is tűnik, mint az újabb verzió most, hogy nézegetem. -
ToBeY
nagyúr
válasz
oroszLajos #5314 üzenetére
Igen, visszatértem a gyári 5.3-hoz mivel a 4k valamiért nem elérhető 6.1-nél
-
AthlonXP
őstag
válasz
Speeedfire #5306 üzenetére
Hát, ez nem tudom, mennyire lehet garanciális hiba. Ráadásul, teljesen random, csak úgy nem is lehet előidézni és előjele sincs...
-
AthlonXP
őstag
Adattörlés megvolt. A verzió elvileg naprakész, azt írja: 6.1.000103
De nem engedi a 4k-t...
Igazából nem tudom, mióta lehet ez így, mert főként fotózni szoktam, azzal meg nincs gond, 4k-s videót, sosem csináltam még, csak most szerettem volna kipróbálni és így vettem észre, hogy ez jelenleg felejtős.
A legidegesítőbb a dologban az, hogy nem tudom miért, mert semmi hibaüzenet nincs, csak simán szürke a "4K" gomb...
A kamera alkalmazás gyári beállításokon van, nem szoktam nagyon állítgatni semmit, max. a zár hangot kapcsolom ki, meg a felbontás/vaku amit még szoktam állítgatni, kb. ennyi. Nagy ritkán, ha kell, akkor a fehéregyensúly, vagy éjszakai mód még...
Más féle kamera appot nem próbáltam, de egyelőre nem is akarok, mert szerintem egy sima 4K-s videó opciót, ennek is tudnia kell, semmi extra effektet vagy bármi módosítást nem akarok a videóval csinálni.
Egyébként a telefon egy 13T és a 2.0.103-as rendszerrel. -
AthlonXP
őstag
Nálam most valamiért nem enged 4k-ban videót rögzíteni. Szürke az ikon, amivel kiválasztható lenne ez az opció. 720p, 1080p 30/60 FPS van csak, mást nem enged. Mit kellene állítani, hogy működjön? Saját, gyári kamera app.. Tárhely van bőven, alig 60Gb van lefoglalva...
-
-
ToBeY
nagyúr
Az akkumulátorhoz miért ragad be folyamatosan 1-3-5 app amik állandóan szívják az akksit lefelé?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Speeedfire #5297 üzenetére
Igen, nálam az utóbbi pár héten jelentkezett a dolog. Volt amikor épp fényképeztem volna vele, a második kép után, csak simán újraindult, természetesen, mind a két kép kuka lett, mert csak. Aztán volt olyan is, amikor az Android Autót akartam használni, ahogy csatlakozott a telefon az autóhoz, egyből újraindúlt. Vagy mikor online rádiót akartam hallgatni rajta, lejátszás közben indult újra. A háttérben, sosem futott semmiféle frissítés, vagy bármi, ami indokolhatta volna az újraindítást. Idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest