Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Tavaly vettem Yetteltől egy 13T Prot, az a gondom vele hogy az USB kábelek alja van felül ahol ugye összevan gyárilag nyomva a csatlakozó akkor tölt, ha alul akkor hol tölt hol nem tölt.. 1 éves készülékről beszélünk. Ilyenkor USB csatlakozó szét van kopva? A csatlakozó tiszta, kivan takarítva, szöszmentes.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
Pocak89 #5140 üzenetére
A manóba! Lehet, hogy nem is konkrétan a HyperOS2 óta nem működik a dolog, hanem már korábban. A EU-s 13T Pro júniusi szoftverénél bevált. A te telódon gondolom őszi szoftver van, lehet már akkor kiiktatták a lehetőséget...
Egyébként amit korábban írtál, hogy a Xiaomi Community oldaláról letöltve engedi a telepítést a telefon, nekem (anyum telefonja) az ugyanúgy nem működött, ezért nagy öröm volt, amikor sikerült végre megoldani.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pocak89 #5140 üzenetére
nekem úgy sikerült hogy kisablakba volt a letöltés rész
és a gyári xiaomi fájlkezelőnél meg előtte már áthelyezésre böktem hogy mikor 100% és eltünik a letöltésből egyből áthelyez ide és kész is.
nekem a repülőmód be kapcsolása segitett olyan 95% mert lelassult a letöltés és addig elő lehetett készülni az áthelyezéshez, útána repülő ki és akkor mikor eltünt azonnal áthelyez és kész is.
nekem se sikerült elsőre. -
Pocak89
senior tag
válasz
Tomasz0119 #5138 üzenetére
Megpróbáltam, másodjára sikerült 100-nál cserélnem, mert előtte 99-nél megakadt és ugrott, de így sem lett jó. A frissítőcsomag ellenőrzése sikertelen üzenetet dob.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Egyébként sokan szabadultak meg a leírt módszerrel az EU-s 13T Pro 1.0.8.0.UMLEUXM szoftverétől, elsőként én anyum telefonjáról. A repülőgép üzemmódos változattal mindig elkéstem, igazából semmi jelentősége nem volt, hogy kapcsolgattam ki s be, csak az idő ment vele. Akkor gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, hogy gyorsabb legyek, úgy csináltam, ahogy a leírásom van és egyből bejött. Egyszerűbb számomra. A saját telefonom hálisten folyamatosan frissít, csak a régiókat kell állítgatnom néha. 🙂
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy a Hyper 2-nél nem engedi, de az 1-nél még simán. 😉 Ezt mondjuk egy másik fájlkezelővel, vagy gépre dugva simán ki lehet küszöbölni, kipróbáltam. A nagyobb probléma, hogy Hyper 2 esetében a letöltés 100% és a kicsomagolás között valószínűleg beleprogramoztak egy ellenőrzést, mert hiába időzítesz jól, azt írja a teló, hogy a frissítés ellenőrzése sikertelen... Az 1-esnél ennél a résznél nincs ellenőrzés.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
Nyugodtan próbáld ki! Az a legjobb az egészben, hogy nem tud kárt tenni vele az ember, mert 3 opció van: Ha túl hamar cseréled a fájlokat, akkor kicsomagolás előtt hibát ír és kezdened kell előlről a procedúrát. Ha későn cseréled, akkor végig megy a teljes folyamat, de marad ugyanaz a szoftver és szintén kezdheted előlről. Ha pedig eltalálod, akkor meg királyság. 😀 Ahogy nekem is ajánlották, érdemes a letöltött és átnevezett fájlból több másolatot csinálni külön mappákba, hogyha nem sikerül egyből, ne kelljen újra meg újra letöltögetni, átnevezgetni! Fontos még, ha előlről kell kezdened, előtte minden esetben futtass egy memória törlést a gyári tisztító alkalmazással! Ez abban az esetben is hasznos, ha azt tapasztalod, hogy a letöltés 99-nél megáll és nem 100-ra ugrik utána, hanem a kicsomagolásra. Ami biztos, amikor 100-nál cseréled a fájlokat, ha gyorsan visszamész a frissítő oldalra és még mindig azt írja, hogy letöltés 100%, akkor tutira az új fájlt fogja kicsomagolni! Sok sikert! 😉
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5133 üzenetére
ezzel az a baj hogy a fájlkezelők amik gyárilag a telón vannak nem engednek olyan hosszú nevet bemásolni de ott van az én leírásom azzal a rename trick kel jó lesz én is úgy frissítettem a legújabbra.
-
babhun
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5133 üzenetére
Köszi, ezt már gondoltam kipróbálom, de lehet ma meg is teszem.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5130 üzenetére
Szerintem itt a videó renderelèssel van a gond , szerintem új fajta van amit nem kezel le sok teló de már én lassan féléve írtam itt jeleztem a xiaomi nak support részen , lehet meta nak kéne jelezni, de én nekem ki van kapcsolva az autó lejátszás, de ha érdekel rá lépek ott átvisz a videók részre és ott gond nélkül játsza le a videót.
-
sniper112
aktív tag
Van Google System update februári ha valakit érdekel de gondolom manuális kereséssel kell , nekem is így adta be
-
-
Andreas2
tag
A fb videó akadozásról jut eszembe. Xiaomi 13T gyári kamera alkalmazásánál nem találkoztatok lag-golással?
Egyszerű 1080p30 videó felvételnél, svenkelésnél tűnt fel, hogy néha durván megakadt a kép a kijelzőn, de ami még rosszabb a rögzített videóba is belekerül a megakadás."Xiaomi camera 13T lagging" keresőkifejezésre van jópár találat. A tippek közül próbáltam a kamera beállítások alaphelyzetbe állítását, visszaváltást H264 kódolásra, de hétvégén megint találkoztam a jelenséggel.
Most kikapcsoltam az automatikus éjszakai módot, az automatikus képkocka sebességet, hátha ezekhez a frame rate módosító beállításokhoz van köze a hibának és így fogom tesztelni. -
Pocak89
senior tag
válasz
Tomasz0119 #5120 üzenetére
Sok oldalon fent vannak a romok, itt csak annyi a probléma hogy azokat nem lehet feltelepíteni legalábbis a 13T-re tuti. Ami a hivatalos oldalon van rom azt tudtam manuálisan telepíteni a beépített updaterrel. És mi azóta be vagyunk ragadva a HOS2 előtti frissítésen, ezért várjuk, hogy a hivatalos oldalon fent legyen hogy hátha akkor azt is engedné telepíteni, ahogy a korábbinál is engedte.
-
Joc24
tag
válasz
Én is ott szoktam figyelni, de ami most jött OTA-n az még ott sincs fönt...
-
varmi2
nagyúr
válasz
Hogy kell ezeket felrakni? Ki kell csomagolni? hová kell másolni a telefonon belül?
-
sniper112
aktív tag
válasz
meg kell próbálni onnan letölteni, ha baja van úgyis kiírja.
-
-
Joc24
tag
13T Pro Global rom
-
babhun
aktív tag
Azért az még hihetetlen, hogy a global verzióra még nem jöt ki a HyperOs 2.
-
buek1967
tag
válasz
Genesistibi #5114 üzenetére
Szintén fennáll a hiba, hiába jöttek frissítések.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Genesistibi #5109 üzenetére
igen és én úgy oldottam meg hogy kikapcsoltam hogy auto elinduljon így ha érdekel a videó akkor belépek a videóba és ott már nem akadozik . ( tavaly oktoberi és novemberi frissítés még jó , ott nem akadoznak a videók.
-
babhun
aktív tag
válasz
Igen és rohadtul idegesítő.
-
szemy94
senior tag
válasz
Viktor0610 #5110 üzenetére
Honor 200-on párom telefonján is csinál ilyet, szóval szerintem alkalmazás hiba.
-
válasz
Igen.
De néha csinálja, néha nem.
Nem tudom, mennyire a telefonunk hibája. -
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Ez a facebook videó akadozás másnál is fennáll még?Köszi!
-
sniper112
aktív tag
a probléma ott van hogy nekünk én legalábbis nem találom ezt enhanched notifications
és ahogy olvasom a leírást amit küldtél ott írja ha nem látja az órát biztonságosnak akkor csak értesítést küld viszont tartalmat nem de állítolag ez egy bug ami android 15 jött hogy nem mindig érzékeli az okosórát annak, gondolom később ezt javítják kérdés hogy ezt mi mikor kapjuk meg. -
ottesz
aktív tag
Disable Enhanced Notifications:
1-Go to your phone’s Settings
2-Navigate to Notifications
3-Turn off the “Enhanced notifications” option
4-Now it works for me. - Vivo X100Pro Android 15 beta , Huawei watch GT Runner
https://techissuestoday.com/how-to-get-rid-of-sensitive-notifications-issue-android-15/
I can confirm that anyone who has tried this procedure has had the issue resolved. It's an Android 15 issue. It's not important to the phone or smartwatch manufacturer. this issue affects many users regardless of phone or smartwatch. I have verified 25 users who have tried it that the issue has been resolved. -
szab13
aktív tag
Sziasztok
Mióta megjött a Hyperos2 , Huawei GT3 pro órán, nem mutat minden üzenetet.
Csak ennyit ír: "bizalmas értesítéstartalom elrejtve"Sehol nem találom hol lehetne ezt kikapcsolni.
Ötlet valakinek?
Köszönöm -
caledonia
csendes tag
Megjött a Magyar régióra a Hyperos2 2.0.3.0. 13T!
-
Laky981
újonc
Neked is van AliExpress-ről vásárolt kütyü, ami állandóan be van dugva az autó USB portjába és a telefon ahhoz csatlakozik wifi-n. Korábban a kábeles verzióval és ezzel a wireless verzióval sem volt gondom, de a HyperOS2 óta mindkettővel ezt az újraindítást produkálja...
Hátha a mai frissítés megoldja a gondot. -
Laky981
újonc
válasz
AthlonXP #5086 üzenetére
Köszönöm! Meg is csináltam, valóban nem törölte le az app-ot, csak visszaállt a gyári állapotra, ahogy írtad is. Végül is logikus, csak volt egy kis félsz bennem.
Azonban sajnos a helyzet most sem rózsás. Mintha ritkábban indulna újra a telefon, de azért most is előfordul. Frissítettem a Waze-t is, hátha az okozza a galibát, de az sem segített.
Ma reggel viszont megérkezett a 2.0.3.0.VMFEUXM verzió, hátha ezzel helyrejön a dolog... reménykedek... -
-
deadbody
tag
Nekem 1.0.10.0.UMFMIXM rom van fent, hiába próbáltam ki egy csomó régiót, semmi frissítést nem dob be. Igazából azt sem tudom hogy ez eu vagy global-e.
-
ggeleven
őstag
Asszony telója olasz régión van és tegnap este feldobta külön rákeresés nélkül.
-
AtomCity
tag
Sziasztok,
2.0.3.0.VMFMIXM érkezett nekem Egyiptom régióváltással (reddit alapján). Csak gondoltam megosztom veletek.
Üdv
-
AthlonXP
őstag
Kábeles verzió használata esetén, nem mindegy a kábel típusa, elég érzékeny rá. Én vagy 5 félét próbáltam, mire megtaláltam a megfelelőt.
Mivel én út közben szeretem tölteni is a telefont, így én midig a kábeles opciót használom. Vezeték nélküli töltés nincs az autómban, bár ez a telefon sem támogatja azt, így mindegy is ( mondjuk ez elég szégyen, hogy egy ilyen filléres cuccot nem tudott beletenni a xiaomi ). -
AthlonXP
őstag
válasz
Laky981 #5085 üzenetére
Elvileg csak a frissítéseket törli és azzal vissza áll a gyári állapotra az alkalmazás. Utána tudod frissíteni a szokásos módon. Mondjuk azt nem tudom, hogy engedi-e a teljes törlését a programnak, de ha igen, akkor pl. az apk mirror oldaláról, le tudod tölteni az alkalmazást ( régebben nem lehetett idehaza letölteni a play áruházból az android autót, google nem engedte, nem tudom, azóta változott-e a helyzet ) és telepítheted újra, ha szeretnéd.
-
Laky981
újonc
válasz
Laky981 #5083 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
A feleségemnek Note 13 van, azon 2.0.3.0-ás szoftver fut és azzal a telefonnal megy is az AA, semmi baja. De korábban nekem sem volt vele probléma...
Nekem is a 13.7.650624-es android auto fut, február 13-án települt fel ez a frissítés.
Ha az Play Áruházban az "Appok és eszközök kezelése" menüpontban az Android Auto-ba belépve rákattintok az Eltávolítás-ra, akkor megkérdezi, hogy "Eltávolítod ennek az Android rendszeralkalmazásnak az összes frissítését?". Ez akkor magát az alkalmazást nem fogja törölni, csak a frissítéseket? Amennyiben letörli az appot is, akkor azt fel tudom majd újra telepíteni?
A rendszerfrissítésre naponta rá szoktam nézni (régiót még nem váltottam), mert nagyon bízok benne, hogy egy verzióváltás megoldja a problémát...
Nem napi használatban van az Android Auto, de amikor kellene, akkor elég zavaró, hogy használhatatlan -
AthlonXP
őstag
válasz
Laky981 #5083 üzenetére
Szia.
Nekem is 13T van, bár 2.0.3.0-ás szoftverrel, de ezzel nálam tökéletesen megy az android autó. Napi szinten használom egy i30-al, de ugyan olyan jól működik, mint a korábbi szoftverekkel.
Biztos valami szoftveres bug lesz ott, próbáld frissíteni esetleg az A.A.-t, ha máshogy nem, akkor esetleg töröld a korábbi frissítéseit és telepítsd vissza újra. Van amikor ennyi is elég neki. Vagy vadássz újabb H.OS. verzióra. Nálam azt hiszem az Olasz régión adta be ezt a 2.0.3.0.-át. Fentebb említette valaki pár napja, hogy jött ez a frissítés a telóra, akkor tettem fel én is és úgy frissítettem az 1.0.17-ről... Valami ilyesmi volt előtte. Bár az android autót én nem frisstettem utána, de jól működik azóta is.
Egyébként a 13.7.650624-es android auto fut a telefonon jelenleg nálam, pont most frissítettem, mert ránéztem már, hogy van-e új verzió, ha már itt tartunk. -
Laky981
újonc
Sziasztok!
13T telefonom van, 15-ös Androiddal és 2.0.2.0 verziószámű HyperOS-sel.
Mióta fent van az új HyperOS 2 egyszerűen használhatatlan a telefon az AndroidAuto-val. Rádugom a telót a kocsira, az AA elindul, még a navigációt is elindítja (Waze), majd kisvártatva a telefon újraindul... De nem az a teljes újraindítás van ilyenkor, amikor sokáig kell várni, míg betölt a rendszer, hanem elsötétül a képernyő, majd pár másodperc múlva kéri a PIN-t...
Ez a nagyobb probléma. A kisebb, amivel még úgy-ahogy ki is békültem, hogy amikor még csak a kisebb verziójú rendszer volt fent (talán 2.0.1.0), akkor elindult az AndroidAuto, de a főképernyőn lévő óra/dátum widget egyszerűen összement.. ugyanúgy ott volt a helyén, de ötöd akkora méretben, ergo olvashatatlanul..
Valaki másnál nincs ilyen hiba...? Mi erre a megoldás...?
Más autóval is kipróbáltam, ugyanazt produkálja a telefon... -
ottesz
aktív tag
válasz
misimagaki #5074 üzenetére
Igen. Újra le ill ki kellett kapcsolni... Keress rá hol kell kikapcsolni a reklámokat xiaomi telefonon...
-
ggeleven
őstag
válasz
misimagaki #5074 üzenetére
Én nem tapasztaltam, hogy küldene bármit. Ha nem használod egyáltalán, akkor tilthatod az egész appot avagy csak az értesítéseit. Ha használod, de nem kérsz személyre szabott ajánlatokat, akkor itt tudod kikapcsolni: GameCenter appot megnyitod/jobb lent profil/jobb fent fogaskerék/adatvédelem és biztonság/személyre szabott ajánlások.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
HOS2 települése után másnál is megjelentzek GameCenter forrású üzenetek - reklámok? -
AttilaMvh
tag
válasz
kovbal79 #5069 üzenetére
Több, mint 5 éve ilyent használok, mindenhova beszereztem , otthonra, munkahelyre, víkendházba, autóba. Nem egy vagyon, de nem is filléres cucc, talán 8 kábelből kettő gyengült ki az évek során, a szűkebb család minden mobilja fel van szerelve. Gyorstöltést viszi, max 2.4 amperrel tölt, a szupergyors 67/90 wattot nem tudja , ahhoz gyári kábel szükségeltetik. A mágneses kábelvégek állandóan a telefonban vannak, mikor tölteni kell, felcuppantod, nem kopik semmi.
-
kovbal79
tag
Használ valaki esetleg mágneses töltőkábelt? Valami tapasztalat? Régebben rendeltem temu-ról még a korábbi telefonhoz, de nemhogy gyorstöltést, de néha a töltést se tudta. Jó lenne ha tudná a gyorstöltést , a 67W-hoz nem ragaszkodok. A lényeg, idővel eddig az összes telefonon aljzata kikopott és/vagy elkoszolódott, jól lenne elkerülni. Tudtok ilyet, illetve látjátok értelmét?
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5065 üzenetére
Én 95% nál repülő mód be majd áthelyezés fájlkezelő beállít és után a repülő mód ki , de a letöltés kicsibe végig van és mihejt eléri a 100 és eltűnik a letöltés már cseréltem is ki a nagyobbra. Így azt kezdte kicsimagolni és telepíteni majd végén restart.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5064 üzenetére
De ha 95-nél repülőbe teszed, felülírod, és utána megy még 100-ig a letöltés, mikor már cserélted a fájlt, nem fogja összekutyulni a fájlokat? Úgy értelmeztem, hogy pont 100-nál kell azonnal repülőbe tenni, felülírni, repülő ki és akkor indul a kicsomagolás már az új fájlból. Vagy rosszul gondolom?
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5063 üzenetére
Repülő kb 95% kell hogy be lassuljon hogy 100% át tudd másolni a nagyobb fájlt. Nem mindig sikerül elsőre, de másodszorra össze szokott jönni és így frissül a teló utána meg majd jön a frissítés
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5061 üzenetére
A rename trick 5.0-ra gondolsz, amikor letölteted a telefonnal a rajta levő ROM-ot és átnevezed az újat ugyanarra, 100%-nál repülőmódba teszed, kicseréled az újra, repi vissza... Ezt egyszer próbáltam, csak hiába tettem repüzemmódba, elkezdte kicsomagolni és ha így ment volna végig, lehet kinyírtam volna a telefont?! Nagyon el kell találni az időzítést gondolom.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #4824 üzenetére
talán segit, de a rename trick amit leírtam azzal is lehet frissíteni.
-
cneref69
tag
válasz
Szia!
Kaptál segítséget? Tudott valaki segíteni?
Ugyan ezzel szívok -
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
Pocak89 #5013 üzenetére
Igen, pontosan ez volt az én tapasztalatom is a Xiaomi Support ügyfélszolgálatával. Hülyének nézik az embert. Belinkeltek egy hónapokkal azelőtti bejegyzést a frissítésekről, hogy az a legújabb szoftver, ami a telefonon van... A külföldi Support is mellébeszélt, leírták, hogy miket csináljak, amit amúgy már ezerszer próbáltam és mikor kérdeztem, hogy mire való az a funkció, hogy frissítőcsomag kiválasztása, amihez betallózom a hivatalos letöltött ROM-ot? Mert hogy semmit nem enged telepíteni a telefon. A válaszuk pedig az volt, hogy a telefon, csak OTA push értesítés által frissíthető... Ehhez képest egy Xiaomi 14-re a miuirom.org-ról töltöttem le OTA frissítést és simán felengedte. Akkor hogy is van ez? Meg, hogy a legújabb frissítés letöltése funkció, miért a telefononon lévő verziót tölti le és telepíti újra? Erre se kaptam értelmes választ...
-
válasz
Viktor0610 #5054 üzenetére
Köszi! Ezt néztem már de fix a 4 x 7, 4 x 6 ra nem tudok váltani.
-
-
válasz
Viktor0610 #5050 üzenetére
A 14-el az ikonrácsot még lehetett változtatni, 15-el nem. Mi lenne a két lehetőség? Poco X5 Prom volt, Xiaomi régebben. De most már úgy látom nem is lesz egy darabig.
-
válasz
vlesi69 #5049 üzenetére
Kérdésem, az oldalakon az ikonok elrendezését nem lehet változtati?
Sajnos, két lehetőség van, de jobban nem személyreszabható.a duplakoppos ébresztés csak lezárt kijelzőnél működik, ha feloldom nem tudom lezárni csak az ikonnal.
Ez régóta MIUI-sajátosság. A Poco telefonokon van "igazi" dupla kopp, ami nem csak a záróképernyőn működik. -
Sziasztok! Megjött a 15 HyperOS 2.0.11.0.
Kérdésem, az oldalakon az ikonok elrendezését nem lehet változtati? Most 4 x 7, én meg 4 x 6-ot szoktam beállítani, és az alap fix vagy lehetne változtatni csak nem találom, a Novát még most sem tudom használni gesztusvezérléssel, a duplakoppos ébresztés csak lezárt kijelzőnél működik, ha feloldom nem tudom lezárni csak az ikonnal. -
pingwin92
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5032 üzenetére
Nem kellett hogy találkozzon vele, mert Samsungon ez (amellett, hogy ahogy Pixeleken, valamelyest testreszabható,) kikapcsolható. Nekem S21-en legalábbis ilyen, és nem rémlik, hogy bekapcsoltam volna, úgyhogy szerintem alapértelmezetten ki van kapcsolva. Mondjuk érdekesség, hogy most próbából bekapcsoltam, és a Chrome-ot nem színezte át, de a többi Google appot igen, meg még gyári appokat is.
Másik érdekesség, hogy nekem is volt már olyan Xiaomim, – talán pont a 13T – amelyiken nem volt ilyen átszínezősdi. Xiaominál nem ritka, hogy valami nem működik valami bug miatt.
Úgyhogy akinek problémája van ezzel, az örüljön, hogy végre rendesen működik a telefonja.
-
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5036 üzenetére
Szia. Én nem szeretnék ebben vitát nyitni, de először váltig állítottad droid sajátosság, majd amikor ez cáfolva lett, most hirtelen a google alkalmazást okolod. Én csak segítséget kértem, hátha valaki... Mert abban biztos vagyok, a 13T-n hónapokig makulátlan fekete volt a google, akármilyen is volt a hátterem. Majd egyszer gondolt egyet (még csak frissítés sem volt) és előjött az említett probléma.
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #5037 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy lehet félreértek vmit..
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nálatok rendesen működik gesztus vezérlés él a billentyűzet? Nekem elkezdett szarakodni, hogy bal oldalt megjelenik egy nyíl a billentyűzet eltüntetéshez de nem akar reagálni.
-
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5032 üzenetére
Direkt elővettem a Samsung A52-est mely android 14-est futtat. Feltettem ugyan azt a háttérképet a Xiaomi 13T-re, és lám a különbség. Az első képen pirosas árnyalatok vannak, amíg a samsung ezt nem produkálja. [kép]
-
-
mCITY22
kezdő
válasz
Viktor0610 #5022 üzenetére
Bocsi, de azért a színeket még felismerem. És akármit is mondtok, bizony fehér, vagy éppen piros háttérnél is fekete, azaz, a google beállításban kért sötét maradt az appok háttere. Oly annyira, hogy amikor átpakoltam a háttérképeket, azt hittem a 13T-nek van valami baja, mert még nem találkoztam ilyennel.
-
baalco
tag
válasz
Viktor0610 #5028 üzenetére
Szia, ezen már sajnos túl vagyok, utána már nem találja meg a fülest.
-
-
baalco
tag
Sziasztok,
egy fura jelenséget észleltem (13T, HOS2).. Adott egy Technics EAH-AZ60-as bluetooth füles, amit egyik percről a másikra ledobott magáról a telefon. Újra párosítani nem tudom, nem látja az eszközt. Laptophoz gond nélkül csatlakozik, eddig is párhuzamosan mindkettőn lógott.
Találkozott vki ilyen jelenséggel? Jöhet minden ötletKöszönöm a segítséget!
-
Joc24
tag
válasz
Viktor0610 #5025 üzenetére
Amilyen színű a háttered olyan színekben pompázik. Ez google sajátosság, állítsd a hátteret feketére
-
-
g.peter23
tag
válasz
Viktor0610 #5023 üzenetére
mint írtam régóta full fekete háttérrel megy a telefon, konkrétan másfél éve. most jut eszébe szint változtatni?
-
-
-
mCITY22
kezdő
válasz
g.peter23 #5019 üzenetére
Erre én is vevő lennék, mert csak annyira tudtam rájönni, hogy sajnos (és nem értem miért) de beállított háttér függő. Ha sötét, fekete tónusú hátteret teszek be, akkor változik a google appok kinézete, ha kicsit frissebb élénket, akkor szokott ilyen "fos" szín lenni. Samsung A52-vel sose volt ilyen gyalázatos gondom. Amúgy engem nagyon zavar.
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Hogy tudom ezt a fos barna megjelenést visszaállítani feketére? Legjobban a Google appokban zavaró.
Köszi
-
sniper112
aktív tag
válasz
zsigaa94 #5016 üzenetére
Elméleti szinten minden töltés úgy van hogy maxon kezdi és majd 50% körül veszi a felére vagy ha túl melegszik akkor szintén vissza veszi és 80% tölt csak lassabban ha aktív az okos töltés ami időhöz kötött de nekem is van hogy maxon tölti végig és 80% körül tölt lassabban
-
Pocak89
senior tag
válasz
zsigaa94 #5016 üzenetére
Teljesen össze-vissza van ez a frissítés. Próbálj régiókat váltogatni az segíthet. Csak nálam az a fura, hogy ami most van fent rom azt kézzel raktam fel a beépített updaterrel, mert ezt a frissítést nem dobta fel OTA-n. Viszont akik meg az előző verzión voltak nekik meg megjött a hyperOS2.
A töltésről nem tudok nyilatkozni sima 13T-n 67W van. -
zsigaa94
csendes tag
-
sniper112
aktív tag
Másnál is beragadt a Google play rendszer frissítése 2024 októberben? Akár hogy rá megyek nem frissül.
-
Pocak89
senior tag
Gondoltam megkérdezem a supportot miért van az, hogy a hivatalos rom letöltő oldalon a 13T-nél minden letölthető rom már a HOS2, kivéve a global. Csatoltam képet is nekik az oldalról. Nyilván tudtam, hogy érdemi választ nem fogok kapni én is voltam supportos tudom, hogy sokszor bekamuznak vmit mert a felhasználó úgysem ért hozzá. De hát ez még elkeserítőbb volt mint amire számítottam
A válasz az volt, hogy "Telefonját a legújabb szintre frissítették. A Xiaomi 13T pro esetében ez a legújabb frissítési verzió. 1.0.8.0.UMLEUXM. ". Eleve sima 13T-ről volt szó, ráadásul global verzió. Erre ideböfögnek egy 13T pro EEA rom verziót ami ráadásul nem a legújabb mivel az oldalukon is a OS2.0.10.0.VMLEUXM tölthető
Parádés.
-
PGyuri1975
csendes tag
válasz
Szia! Tudtál valamit csinálni, hogy kapjál új frissítést? Nekem is ugyan ez a problémám.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
Pocak89
senior tag
Tök jó én még 13T globalon mindig HOS1-el vagyok. A hivatalos rom letöltő oldalon minden verziónál a HOS2 rom van feltöltve kivéve a global amire először jelent meg. Teljesen logikus végülis
-
anitanagy
újonc
Üdv. 13T EEA. Olaszország régió. frissítés 2.0.3.0-ra VMFEUXM (biztonsági javítás 2025. január) 699MB
-
sniper112
aktív tag
Akinek esetleg gyorsan merül a telefon lehet megoldás ha újra letölti a legújabb romot, nekem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest