Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Segítsetek! Jack&Jones-en kívül melyik márkánál találok még ilyen bakancsot? Red Wing nem játszik 150K-ért.
-
BagyiAti
tag
AlzaPlus+ akció - Túracipők és túrabakancsok jóárasitva, 20-30% akciók de nem néztem utána mennyire BB, 4camping áraival vetettem össze párat, ahhoz képest olcsóbbnak tünik, lessetek rá [link]
Aki venne alza+ annak kedvezménykódot is tudok adni:
YtrGMpK6ZEKd[ Szerkesztve ]
-
hcol7
senior tag
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2025/02/14/283479952733_116393955573.jpg
-
hcol7
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz
WayneGace #31528 üzenetére
Folyamatosan vonulnak ki , neked nem az számít hányat sorolnék fel . . folyamatos a gazdasági struktúra leépülés, rekord mélyponton a vásárlóerő aminek ez a következménye . . Gondolom olvastál az IBM-ről is . . .Sztem is hagyjuk
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
-
Szabi®
addikt
válasz
WayneGace #31524 üzenetére
Én úgy látom, neked teljesen mindegy, mit írok. Tökéletesen prezentálod azt, hogy miért csúszik folyamatosan bele az az ország a sz@rtengerbe.
Maradjunk annyiban, hogy teljesen másképp látjuk a dolgokat . . .
Tudom hogy nem fog érdekelni az ilyesmi, de hátha nem lesz annyira disszonáns részedről.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Iksz
tag
válasz
Mr.Csizmás #31514 üzenetére
BB topicbol, igaz csak komod
[link] -
Szabi®
addikt
itthoni piacon semmit nem lehet már eladni, nem csak ruhát. Mindenre érvényes. A 10 éves vatera profilom most került törlése, galériasavaria szintén, boltok/multik zárnak be zsinórba/vonulnak ki . . . itt a Hardverapró, piaca pörgött 4-5 éve, most pang.
[ Szerkesztve ]
-
Ka999
tag
válasz
margithid #31508 üzenetére
Szerintem sem lehet "jó áron" ruhát eladni, kivéve ha nagyon hype-olt darabról vagy márkáról van szó.
Többször előfordult, hogy új címkés ruhát/cipőt próbáltam eladni, de az új ár 50 %-ért sem kelt el, legalább 60-70%-kal alacsonyabban mentek csak el. És még abból is alkudni akarnak.
(Nem, nem kereskedek leárazott ruhákkal. De néha előkerül egy-egy darab, amit impulzív vásárlással szereztem be, de idővel már nem is tetszik annyira)
-
Szabi®
addikt
válasz
j.bravo #31513 üzenetére
Erről az jut eszembe, amikor a lányomnak egy lego készletet akartunk venni, mert abba volt "belezúgva", nem kaptunk. Hát a lego csoportban egy kedves hölgynél mindig volt egy ilyen készlet, mindegy mennyit adott el, ami állítólag kisfiának "nem tetszik" természetesen 3x-os áron, sejtheted hová küldtem a készletével együtt . . .
Ez már nem arról szól, hogy valaki élelmes . . . -
-
Szabi®
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31510 üzenetére
Oké, de gondolom te amit megveszel, használod is, nem azért veszed hogy 4x áron továbbad, vagy eredeti nem akciós árán.
Zalando más üzleti politikát képvisel mint az Ay. Azok a nagy volumenű kis pénzből kihozható akciók náluk nincsen. Ott a magasabb kategóriás brandek vannak megfélárazva, amiknek az áruk még úgy is 100 ezer forint. Dsquared, Philipp Plein, Burberry és társaik . . Akciók vannak ott is, csak nagyobb árszegmensből szintén nagy árszegmensre. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31510 üzenetére
Hírlevél kuponnal elég jókat lehet kifogni, amikor nem kuponos akció van, hanem anélkül nyomják le az árakat.
-
Szabi®
addikt
válasz
margithid #31508 üzenetére
A vinted nemzetközi, nem magyaroknak adja el. A magyaroknak nincs pénzük már lassan az olcsó ruhára sem. Felraksz egy ruhát vintedre, és megveszi egy osztrák, a pénzt utalja, a futár pedig jön a termékért. A jófogás/vatera földbe van állva, elképesztően vissza esett ezeknek a forgalmuk. Egy új Ferrarit 100 ezer forintért sem tudsz eladni.
Viccen kívül kereskedtem régiségekkel, olyan tárgyakkal amikre mindig volt kapás magas áron is, most a legalacsonyabb árakon is áll a piac.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Szabi®
addikt
Ha anyukájának akarta akkor ott az örömszerzés a kár, hogy nem valósult meg a projekt.
Az Aboutyou-s pár ezer forintos ruhák 90%-a sajnos Vinteden köt ki, és nem akciós áron .
Az összes Aerospostale póló/farmer amit most lekopasztottak a hiénák, már fent virít Vinteden, darabja 9 ezer , egy-egy eladónál van 15-20 termék . . . -
Ringman
nagyúr
about you-nál most nézem, hogy amikor (eddig 2x) volt olyan, hogy egyszerre 2-2 csomagot küldtem vissza és mintha csak az egyiknek utalták volna vissza az árát (az egyik decemberben volt), valaki járt már így?
(majd írok nekik ma mailt, hogy ez hogy is van?)
-
Sungoo
addikt
Az About you-hoz visszaküldött terméknél van valami nyoma, hogy merre jár? Az appban még kézbesítés alatt, holott mérethiba miatt már vissza is indítottam.
-
Peterhappy
őstag
Kétszer vagy háromszor jártam már hasonlóképpen így is. Dühített, de lenyeltem.
De tavaly volt egy spécibb esetem is. Futócipőt rendeltem, remek áron volt, épp a méretemben, örültem.
Aztán jött e-mail, hogy nem tudták postázni, a méretemben időközben elfogyott. Dühített, mert remek fogás lett volna azon az áron, de mindegy.
Viszont amikor megnyitottam a futócipő linkjét, láttam, hogy van a méret készleten, na azon annyira felhúztam az agyam, hogy nagyon kulturáltan, de jeleztem feléjük, hogy ez nem volt valami tisztességes.
Nem szoktam kupont kérni, akkor sem tettem, de végül felajánlottak egyet (kb 30%-osat), olyan mértékben, amit arra a cipőre ellőve épp annyiért rendelhettem meg, amennyi az akciós ár lett volna. A kupon árlimites volt (30k alatt), szóval más terméket vásárolhattam volna éppenséggel, de csak addig az összeghatárig (és talán több termékre sem engedte volna, 30k összértékig, csak egyre -de erre nem esküdnék meg). -
rwin5
őstag
Sziasztok,
Járt már valaki hasonlóan, hogy az AY nem kézbesítette a csomagot, ezen címzéssel:
"Egyes termékek sajnos nem állnak rendelkezésre"Rendeltem 7 db kabátot anyukámnak, nyilván az volt a cél, hogy hátha 1 vagy 2 db jó lesz belőle, 7-et nem tartottunk volna meg. Ki is fizettem előre, mert a múltkor voltak nagy akciók, egész korrekt áron voltak.
A termékeket összekészítették, jött volna a GLS átadás. - majd
7 nap után jött ez az automata e-mail, hogy 1 db kabát sincs készleten ezért majd visszautalják a pénzt.Na, most mind a 7 db kabát van készletesen, csak 1-2 kivételével egyik sem akciós áron már.
Írtam neki egy kulturált levelet, túlzás volna panaszlevének hívni, de azért nyomatékosan kértem a helyzet orvoslását / esetleges kártérítést - gondolok itt valami kuponra.
Anyukám nagyon várta volna a csomagot, ezért nem akarom abbahagyni, ha saját cuccokról lenne szó elengedném, mert én amúgy is rengeteg fölös dolgot szoktam rendelni.Várható bármi pozitív erre vagy inkább rendeljem újra a kabátokat, amíg legalább készleten vannak?
-
oszy
veterán
válasz
bbsofficial #31494 üzenetére
Igen
-
bbsofficial
aktív tag
Gls csomagautomatával nem lehet AY-t visszaküldeni, ugye? Vagy házhoz jönnek érte vagy posta/postaautomata.
-
Szabi®
addikt
válasz
Cathy07 #31492 üzenetére
Nekem sem, én is appba írtam bele. Amúgy mindig azt írta ki hogy hibás.
#31491 SOAD19 Megkérdezhetem milyen magas vagy ? Mert van egy rokonom aki alacsony, és lehet nem hiszed de a gyermek részlegről aboutyou-n rohadt jó cuccokat szokott kifogni, és sokkal olcsóbban, mintha az felnőtt részlegben lenne. Ráadásul csomó cucc nincs is, és baromi jól néznek ki.
-
SOAD19
addikt
válasz
enginev3.0 #31490 üzenetére
Én most egy ilyet rendeltem XS-ben AY outletből. Hátha valakinek jó méretében. A modell 183 cm és M-est visel állítólag: [kép] [kép]
Sima AY-ról O'neill S, XL, XXL méretben 10k-ért. A kép alatti szövegre linkelve feldob egy 30%-os kedvezményt. Múltkor rendeltem egy XS-es pulóvert, de még az is lógott rajtam, úgyhogy az az S inkább M-es, de lehet még L-nek is megfelelhet. Aztán lehet, hogy csak rossz cimke került a felsőbe, mert durván nagy volt.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Pulcsik nincsenek most jó áron valahol?
-
Soulfly842
addikt
Ha valaki vásárolna a Gymbeam-ről 24 ezer felett, akkor dobjon egy privátot. (-4000Ft kuponkedvezményt tudok adni).
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
válasz
SaMURaIDrAkE #31482 üzenetére
Megy, csak az extra 30%-ot leveszi 25-re
-
Janaboy
veterán
Ecipo 25%os egyedi kódja nincs véletlenül vkinek?
-
rellif
senior tag
A kuponosból átemelve,ha valaki nem járna arra.
AboutYou 25%:
TICIA25 -
SOAD19
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE #31471 üzenetére
Írjatok egy mailt a fogyasztóvédőknek, hátha megb@sszák őket.
-
Ideg
aktív tag
Hétvégén rendeltem AY-ról két farmert, viszonylag jó áron. Egy Pepe Jeans-t 15k -ért és egy olcsóbb AÉROPOSTALE -t 7k-ért. Meglepődve konstatáltam hétfő délután, hogy az olcsóbb gatyát törölték a rendelésből. Ránéztem a termékre, természetesen elérhető volt a méret, csak dupla áron... Nem is tudtam, hogy mostmár az AY is g*ciskedik és törölgeti a rendeléseket, csak mert szerintük túl olcsó volt....
-
Szabi®
addikt
válasz
krizmo_ #31467 üzenetére
Én volt hogy semmit nem nyomtattam, olyan helyen voltam, ahol nyomtató sem volt, fogtam ráírtam az ügyfélszolgálatra hogy nem küldtek papírt, nem tudok nyomtatni sem, és közölte a hölgy, hogy töltsek ki egy sima lapot azzal hogy elállás, rendelési szám, méret, név legyen rajta. Ennyi volt.
-
-
krizmo_
addikt
A Zalandonak küldenék vissza csomagot, de nem kaptam visszaküldési címkét, eddig mindig jött, de a futár, aki jött érte így is mindig leragasztotta a sajátjával, változott ezzel kapcsolatban valami? Nem kell már nekem felragasztani? Az oldalukat láttam, de nem úgy tűnik, hogy frissítve lett...
-
oszy
veterán
Történt egy kis gikszer. :/
Feleségemnek visszaküldtem egy ay csomagot, de véletlenül a jó méretű ruhát tettem a zacskóba. Ilyenkor ha visszaérkezik és észreveszik, akkor jeleznek vagy ezt megelőzve inkább én jelezzek nekik előbb? -
tomszli11
tag
Playersroomba van esetleg valakinek kuponkódja?
-
knoxhu
senior tag
Nike.com-ra létezik bármilyen kupon? Ha most érvényes még jobb, de általánosságban is érdekel a kérdés.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
realmadrid92 #31456 üzenetére
jogos, tegyük hozzá ilyenkor csomó termékre ráraknak "extra" akcióban pár %-ot vszeg direkt a kuponok miatt.
-
realmadrid92
tag
válasz
Mr.Csizmás #31455 üzenetére
Elég sok termékre nincs extra kedvezmény, azokra megy a 15% simán. (Telekom appból)
-
rwin5
őstag
AY kupon gondolom nincs most?
-
oszy
veterán
válasz
hyperspace #31451 üzenetére
Köszi a tippet! Mindenki kapott valamit.
-
hyperspace
őstag
[link] Tezenisen 70%-os akció van, azért akadnak még méretek.
-
Brave_86
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #31449 üzenetére
ChatGPT válasza:
A single jersey és a slub jersey két különböző típusú kötött anyag, amelyeket leggyakrabban ruházati cikkek, például pólók és felsők gyártására használnak.
Single Jersey
Egyrétegű kötött anyag, amely sima felületű és egyenletes textúrájú.Puha, rugalmas és könnyű.Az egyik oldala simább (jobb oldal), a másik kissé texturáltabb (hátoldal).Gyakran használják alap pólókhoz és sportos ruházathoz.
Slub Jersey
Egyenetlen szálvastagságú fonalból készül, ami texturált, kissé érdesebb felületet ad.Nem teljesen sima, hanem apró vastagodások és vékonyabb részek váltakoznak rajta.Könnyű és légáteresztő, de kissé rusztikusabb megjelenésű.Gyakran használják vintage vagy laza stílusú pólókhoz, mert természetesebb, „nyers” hatást kelt.
Fő különbség:
A single jersey sima és egyenletes, míg a slub jersey texturált és változó vastagságú fonalból készül. -
Viiktor1989
aktív tag
Tudtok segíteni mi a különbség a single jersey és a slub jersey pamut pólók között? Köszönöm
-
AIex
tag
Esetleg valaki tudja, hogy lettek-e új AY kuponok, a tegnap lejártak helyett ?
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz
mert_csokis #31440 üzenetére
Én még tavaly jártam így, de azóta tanultam belőle, és ha jó az ár, azonnal rendelem. Melóban csak ránéztem az akciókra, volt pár jóáras cucc, gondoltam visszanézek nemsokára, mert épp dolgom volt. Max. félóra telhetett el, és már vissza voltak árazva az általam nézett termékek, holott az akció csak pár órája kezdődött.
-
zaskar
senior tag
válasz
weberbarna #31441 üzenetére
Lehet, hogy akkor írok nekik. Tudomásul vettem, hogy nem jött meg a cipő, van ilyen. De elvártam volna, hogy maguktól ajánlják fel a kupont, és bármilyen termékre, nem csak az ominózus cipőre, ami ráadásul elérhetetlen. Egyébként a levélváltás után kapott kérdőívben megjegyeztem ezt, de természetesen nem reagáltak rá.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #31432 üzenetére
Nálam ott ment el a dolog, hogy későn néztem rá a topikra. Láttam, hogy van két új hozzászólás, de nem léptem be. Mondom, majd megnézem később. Az egyik volt a kuponos bejegyzés.
Erre mekkora esély van? Mikor délután megnéztem, már késő volt. A cipőt visszaárazták 24e-ről 49e-re. Azóta is annyi.
18e-ért lehetett volna behúzni abban a néhány órás időablakban. Nagyon mérges voltam magamra. -
AIex
tag
válasz
zaskar #31437 üzenetére
Szia !
Nekem 2-3x volt már ilyen, megrendeled, jön a vissza igazolás, és amikor 2 hét alatt nem kapod meg a csomagot, akkor tudod, hogy most besz*ptad, jellemzően 3-4 hét alatt küldenek egy emailt, hogy sajnos elfogyott a termék, nem tudják kiküldeni, ha kifizetted, vissza utalják az árát,
Viszont, ha adnak kupont, lehet megéri irni nekik, egyetlen egy termék volt, amit megrendeltem, 4 hét alatt nem kaptam meg, és törölték a szállitást, viszont a termék, teljes áron, végig elérhető volt.
-
zaskar
senior tag
Akik régebben rendelnek már AY-tól, biztosan emlékeznek rá, hogy ha pár napot, esetleg egy hetet késett a szállítás, már automatikusan jött a "kiengesztelő" kupon, hogy elnézést a késésért. Pedig sokszor fel se tűnt az a pár nap "késés". Hogy mennyit valtoztak az idők, arra jó példa a legutóbbi esetem.
December közepén rendeltem tőlük egy Timberland cipőt (55 helyett 24-ért). Mivel 2 hétig nem történt semmi, írtam nekik. Várjak türelmesen, kicsit késik, jött a válasz. Oké, van ilyen. Újabb 2 hét elteltével megint írtam. Na akkor kinyögték, hogy ezt én már nem fogom megkapni. Hogy ők kavarták-e el, vagy a GLS, arra nem derült fény. Nagy kegyesen felajánlották, hogy adnak egy kupont, de kifejezetten arra a cipőre, hogy megvehessem ugyanazon az áron. A dolog egyetlen szépséghibája az volt, hogy a cipő már természetesen korábban elfogyott, hisz jó áron volt...
A pénzemet 5 hét hiábavaló várakozás után persze visszakaptam. Nem tudom, ha nem írok rájuk, akkor még most is várnám a cuccot? -
pingu22
tag
válasz
Most ment az akciósra is a kupon?
Tudtam, hogy lesz influenzás kupon, de nem foglalkoztam vele, mondván úgyis üti az akciót. Pedig jópárc ilyen cucc el volt mentve.
-
Fernet
senior tag
válasz
Találtam mást hasonló árban, nincs gond. A tökölés azért volt, mert itthon még körbe akartam kérdezni kell-e valakinek valami. Vicces amúgy az AY, kiírja, hogy már csak 1db van, vedd meg minél előbb, megveszem és még mindig 1db van.
-
Fernet
senior tag
válasz
mert_csokis #31430 üzenetére
Hasonlóan jártam, már kosárban volt, mondom ha hazaérek megrendelem, de már eredeti áron volt fent (egy cipő meg egy felső)
-
bertokl
tag
Abouyou 25% 01.29-ig:
KINGAK25
BELLAS25 -
rwin5
őstag
sziasztok, nem tudom volt-e, de most nincs időm visszagörgetni
korrekt áron (szerintem) Nike surranó, még van pár méretben
[Fehér Nike Sportswear Rövid szárú sportcipők 'Grandstand II Pinnacle'] AY -
betyarr
veterán
van aki használd paracordot cipőfűző gyanánt? hány mm-es átmérőjűt érdemes venni? én 3mm-esre gondoltam, de nem igazán van olyan színben, amilyenben szeretnék. 4 mm-ben van, de azt már túl vastagnak találom. tud valaki tanácsot adni, hogy milyet érdemes egyáltalán megvenni, ami valóban tartós?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
margithid #31423 üzenetére
Általában viszonylag komoly, vagy minimum középkategóriás cuccok: Cheji, Darevie, Santic, LAMEDA, Rion, Spexcel, ZRSE, Ykywbike, Boodun
Nagyon olcsó kategória, kevésbé tartós, de a Decathlonnál még mindíg jobb: Kemaloce, Racmmer (mostanában megdrágultak és alig kapható, inkább a Kemalocsit ajánlom helyette)
Fapad alsó kategóriától race fit ruhákig mindent gyárt: Donen
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Soulfly842 #31420 üzenetére
Igen, egy rakás rossz ruhás tapasztalat után sajnos előítéletes vagyok a cipőikkel szemben, pedig gondolom a cipők beszállítója, gyártója teljesen más. Még az a másik problémám, hogy amennyiért ők már látszólag jobbféle cipőt adnak, annyiért lehet kapni leárazott bakancsot nagy nevektől, vagy más low budget márkától teljes áron is, pl. a Grisport, Alpina viszonylag bevált, megbízható cipőket gyárt. Ár érték arányban azért okésak a ruhák is, de nálam szinte mindegyik kínosan büdös, ha beleizzadok és bolyhosodnak, szakadnak, vagy a varrás adja meg magát. Bringás ruhákból rájöttem, hog az alis kínai komolyabb márkák köröket vernek a decathlonra és olcsóbbak is, sőt, néhány már simán egy szinten van egy felsőbb kategóriás AGU vagy Castellivel is. Megfizethető túraruházatból meg mostanában a Mountain Warehouse vált be. Mondjuk sok ruhám nincs tőlük, de ami van az egyszerűbb, nehezebb, vaskosabb, de sokkal tartósabb a Decathlonos cuccoknál.
-
mazsi
senior tag
válasz
Soulfly842 #31420 üzenetére
Szerintem a minőség|tartósság rendben van náluk - főleg francia boltokban lehet kifogni brutálisan jó árakat. Csak ne lennének olyan rohadt rondák átlagban a termékeik! (Tudom, sokszor a pofont kell kérni ízlés helyett...)
-
Soulfly842
addikt
válasz
jjeahh #31418 üzenetére
Ez erős prekoncepciók sora
-de ezt te is belátod. Nem a legolcsóbbat kell nézni, hanem pár ezerrel felé menni és kategóriában is kicsit előrébb lépni a decathlonosok között is
Túra cipőben pl pont az egyik a leglátványosabb az ár/érték minőség.Na én meg ebben vagyok érzékenyebb (Nem futó, hanem edző póló, ill rövidnadrág).
Pólóban pl. Adidasban is vettem már sajnos elég rosszat, de Pumából pl. van ami bevált. Ezt pl. pont nem éri meg Outlet árakkal összevetve 'lekacsázni '(lequechuazni)
De túra cipő az más téma. -
margithid
veterán
Nekem se jott be annyira a decás cucc. Futopolot vettem, de kb kétszer annyiért mint lidl-ben és nem talalok nagy különbséget köztük.
Egyszerűen drága deca, bs-en ollcsobert ki lehet fogni márkás cuccot. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31417 üzenetére
Cipő témában kényes vagyok
. Nem bánom, ha valamelyik ruhadarabom low-budget, de a cipőm mindíg legyen nagyon jó. Mivel a decathlonos ruháimmal, soha, egyikkel sem voltam teljesen elégedett, cipőt tényleg nem mernék onnan venni. De tényleg nem próbáltam egyet sem, a húgomnak volt egy olcsó Quechua bakancsa, az borzalmas volt. Szal tapasztalatom nincs velük, előítéletem van egy pici
. A decás túra és bringás ruhákkal szinte mindíg ugyanaz volt a bajom: ha beleizzadok rohadtul bűzlenek és viszonylag gyorsan tönkremennek. Sajnos azt sem lehet mondani, hogy az árukért ennyit kapsz, mert nem így van, már többször tapasztaltam, hogy más márkák bizony tudnak jót csinálni alacsony áron is. Decathlon mintha minőség helyett inkább a ficsőrökre szokott rágyúrni, pl. kapsz egy rakás zsebet, cipzárt, a zsebekben gumis kulcstartót stb. Tavaly le is cseréltem az összes decás cuccomat más, bevált márkákra.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #31416 üzenetére
az instagramja alapján decathlont reggelizik előételnek
-
jjeahh
nagyúr
válasz
4264adam #31414 üzenetére
Ami olcsóbb, mint egy belépő Merrell, az mind nagyon gagyinak tűnik. Persze viszonyítás kérdése, én eddig javarészt Lowa bakancsokat használtam, most Mammut Ducan Mid GTX van, mellé szeretnék még egy bakancsot, ami minőségben nem marad el túlságosan tőle.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Valami gyilkos túrabakancs akciót láttatok mostanság? Bestsecreten Hi-Tec és hasonló low budget van olcsón, de annyira nem akarok lesüllyedni
. Sportshoes.com-om a Vasque Breeze eddig a legesélyesebb.
margithid: köszi!
-
jjeahh
nagyúr
Sportshoes.com-ról rendelt valaki mostanában? Vam vámolás, extra költség? Gondolom ha Magyarországra nincs, Romániába sem lenne. Még mindíg túl jó áron vannak a Vasque cipők... ha nincs extra költség, lehet elcsábulok.
-
Dronte
aktív tag
BestSecreten +30% akció van jó néhany cuccra, szokásos méret és egyéb hiányok, de vannak jó dealek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Onlány #31406 üzenetére
Időnként befújom impregnálóval, főleg havas, esős időben. Sosem várom meg, hogy nagyon koszos legyen, amint egy folt vagy valami van rajta, megvárom, hogy megszáradjon, lekefélem puha kefével, majd velúr radírral kiradírozom a koszt. Pro tipp: velúr radír mellett hasznos tud lenni egy átlagos normál fehér radír is. Velúr radírt kb bármelyik cipő vagy túra/sportboltban találsz. Ha már nagyon koszos, akkor, de csakis végső esetben kikefélheted vízzel és valami mosószerrel, ecettel. Ha makacs folt van rajta, marhaepe szappan DM-ből. Fűtőtesten, napon ne szárítsd, inkább tömd ki újsággal, reklámújsággal vagy bármilyen papírral és 3-4 óránként cseréld, amíg kiszárad a cipő.
ui: léteznek velúr/nubuk tisztítószerek is, én egyet próbáltam, nekem annyira nem vált be.[ Szerkesztve ]
-
Onlány
tag
Sziasztok! Téli, vízálló nubuk bőr bakancsot mivel ápoljátok? Főleg bevált termékek érdekelnek. Előre is köszönet a válaszért.
-
alite
senior tag
válasz
Soulfly842 #31404 üzenetére
Óóó, amikor regisztráltam még igaz volt Budapest, de már Balaton.
Nem túl bíztató, de nagyon szépen köszönöm az infókat!
Sajnos meg kell küzdenem velük, a futárt már elintéztem.
-
Soulfly842
addikt
Én mindig Shopba viszem, három megyében mozgok munka miatt így sose okozott gondot.
Bp-i vagy ha jól látom. Csak megoldható ott is
(Én egyébként azért beszélnélek le a visszaküldésről, mert ha bármi baj van, akkor nem lesz egyszerű. Az ügyfélszolgálatukon elég furcsa a magyar ügyfélszolgálat
Vagy kétszer beszéltem velük (sztornó miatt nem visszakapott egyedi kupon és hasonló miatt), hááát... valaki nagyon törve a magyart vette fel mindkétszer, az egyik valami natasha, vagy valami hasonló volt... művészet volt elmagyarázni neki, hogy mit is akarok
)
-
alite
senior tag
General Terms and Conditions alatt találtam infót végül, szerintem a Springfield-et most el is engedem.
Eljárás: A nem kívánt vagy hibás termékeket az alábbi címre küldje vissza:
Száva utca 9., Budapest 1107
A szállítás módját Ön választja ki (a szállítási költségek a Springfieldet terhelik). -
alite
senior tag
Springfield visszaküldés kapcsán keresgéltem itt a fórumon és többször téma volt, de ahogy nézem fix válasz nem volt az ügyben. A Springfield FAQ kriminális, nem írják, hogy küldik-e a futárt vagy nekem kell intéznem, ha nekem kell akkor mi a cím. A visszaküldési nyugta generálásakor sincs infó, de legalább 8 helyen feltüntették, hogy érdemes boltba vinni, vicc..
Tapasztalt kollégák, akiknek sikerült a visszaküldés az hogy oldotta meg?