- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hogy lesz belőle 14?
-
g_g_g
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem konkrétan ilyen típus volt nekem, de hasonló.
Én nagyon szerettem, kényelmes volt és nagyon strapabíró, ugyan egyedül nem vagyok reprezentatív minta, de részemről kifejezetten ajánlott a márka. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] ezt a camel cipőt ismeri vki?
-
Soulfly842
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az edzőtermi/fitness vonaluk nagyon erős, de az árát is elég rendesen megkérik.
-
KisApám
addikt
Férfi futócipő akciósan merre lelhető fel?
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Best secret visszaküldés még mindig ingyenes? Csomagautomatából megoldható, vagy mindenképpen postára kell menni?
Köszi
-
mert_csokis
senior tag
válasz
rellif
üzenetére
Hétvégén a black & white Jordan 1 Low 85 volt 24.595 pénz AY-n.
-
rellif
senior tag
About You NIKE AIR FORCE 1 Low Panda teljes méretsor 32.240ft kuponnal. Zalando-n szintén akciósak az Air Force-k
ott talán 36 körül vannak kuponnal. -
Szabi®
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
És pontosan te írtad le a lényeget "utcai" . . . . Sokan nem foglalkoznak vele, de a futócipő és az utcai cipő nem ugyanaz. Ami kimondottan utca viseletre készült, annak a talpa keményebb, nem süpped, nem rugózik 3 centit. Sajnos az utóbbi években összemosódtak a típusok, ma már utcainak árulnak egy Nike Shox-ot is, 22 éve meg ezeket a cipőket pályán láttad csak kb.
-
A legnagyobb joszandekkal (es sajat tapasztalattal)
Ha olyan szintu ludtalp/bokasullyedes van, hogy stabil futocipoben akartok setalni, inkabb vegyetek egy olcsobb neutralist, es csinaltassatok bele egyedi talpbetetet.
Akar utcaiba, akar futocipobe.Ha talaltok egy BB (futo)cipot, abbol ketfele szin - hozza egy keszittetett talpbetet, amit lehet ide-oda pakolgatni, nem lesz dragabb, mint ket stabil futocipo.
Macerasabb, utanajarosabb, de abszolut egyenre szabott lesz. Megeri a plusz idot.
-
margithid
veterán
Nejem egy puma velocity nitro van most sétára, de már kezd szakadni a sarka, pedig napi szinten pár hónapja használom.
Ha szetmegy, akkor az asics gt 2000 lesz befogva, gt 1000 pedig marad futásra. -
Lavar
aktív tag
válasz
mate317
üzenetére
Nálam az alap Vomero 18 bevált sétára, nekem kényelmesebb és stabilabb, mint a Vomero Plus.
Abban imbolyogtam/kilengtem jobbra-balra, ahogy írtad, túl puha volt normál sétára, állásra meg végképp. Még akcióban pedig olcsóbb is volt a Plus modell egy kicsivel, de inkább azt küldtem vissza.
Viszont tartósabb álldogálásra (ha ilyen a munkád és több órát kell állni) nem biztos, hogy ilyen talpú cipőket vennék, én ülőmunkát végzek, de ha ebben kéne állnom egész nap lehet már zavarna, hogy nem sík a talp. -
rbalint88
veterán
válasz
mate317
üzenetére
uj futocipot ne vegyel setara, tul sokat csillapitanak. Air Max nem rossz, de nekem a terepfutocipok/turacipok es a Nike flex es free modelljei valtak be. Rovid tavon kenyelmesebb egy jobban csillapito, de azt tapasztaltam, hogy azokban hirtelen nagyon elfaradok, mig egy keveset csillapitoban jobban erzem az elejen a megterhelest, de kevesbe faraszt el 10+km.

Cheesy, Timeola: volt par NB cipom (574, 990-ek), atlag fel evet birtak es nem voltak extran kenyelmesek sem, igy en nem
tudom oket ajanlani egyaltalan. -
Hzsolt11
tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni About You 25%os kupont ?
-
mate317
tag
hali,
ezek közül egész napos sétára, álldogálásra melyik ajánlott?
- air max 1,
- air max 90,
- pegasus 41
- asics gel kayano (ez stabil, ami laikusként jól hangzik)
- nike vomero (mindenhol azt olvasom, hogy ez a best, de nem vágom melyikre gondolnak, pl az új 18, vagy valamelyik retro. Mert például 18 plus-om van, és az laza futásra űber jó, de sétára túl puha és instabil)
- bármi más -
Cheesy
őstag
New Balance utcai cipők esetében van valami ajánlott webshop, vagy bárhol előfordulhat random akció és akkor abban a pillanatban épp ott a legolcsóbb?
-
margithid
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
A tavaszi kabatjaimat már régen vettem, de azokkal az a baj hogy reggel még vekonyak.
Nehéz ilyen időben jól feloltozni, reggel hűvös van, délután meg már pólóban lehet lenni.
Én mondjuk most a s.oliver steppelt kabátom preferalom, ezt még 7k körül fogtam BS-en, 3-4 éve. -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Női futócipőhoz van valami ötlet hol érdemes vásárolni most nagy kedvezménnyel (és ingyenes visszaküldéssel)?

-
margithid
veterán
Aha.
Sportsdirecten online vannak jó kis fogások, camel-t nem ismerem.
Azért 20k körül ki lehet fogni már márkás kabátokat, zalando outleten 20-30k körül mentek a columbia kabátok.
Én tavaly HM-ről rendeltem egy steppelt mellényt, 4k felett volt kicsivel csomagautomatába szállítással.
Nagyon elégedett vagyok vele. -
Zeki
nagyúr
Itt döglök az Aréna mallban, mert hogy a család gyerek része mozizik.
Körbenéztem dzsekis mellény ügyben. Nem érzem azt a drasztikus különbséget a primarkos 3000-es, a croppos 8 ezres és a máshol 39-46 ezer Ft-okért találhatóak között.
:( -
Szabi®
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Esetleg a saját honlapjukon ?
-
Hol lehet jó áron J.press boxert venni?
-
fekomat
tag
-
perempe
veterán
24-én rendeltem Sportsdirect.hu-ról, még nem jött meg. mit jelent, ha rendelés állapota kurzussal?
-
j.bravo
addikt
válasz
LazyLarry
üzenetére
+1
megspórolnak 10 Ft értékű cérnát (vagy inkább kevesebbet) és egy perc munkaidőt (vagy kevesebbet) ahhoz képest mintha egy külön menetben varrnák be a címkét. Ja, meg hasonló nagyságrendet azon hogy a címke anyaga a sprőd, bökős. Minimálisan drágább a hajlékony, nem bökős. Eskü nem bánnám ha ennyivel drágább lenne a ruhadarab, cserébe viszont a zavaró diszkomfort nem vágná agyon az amúgy jó user experience-t. -
blicc93
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic, remélem belefér: Budapesten belül (Árpád híd és környéke főleg, de metró mentén kb bárhol) ajánlanátok öltöny és szövetkabát tisztítót? Próbáltam neten tájékozódni, de a legtöbb helyen vegyesek a vélemények, vagy az egekben vannak az árak.
Köszi!
-
w.miki
veterán
Címkét hogyan lehet kiszedni nyomtalanul a ruhából?
Vásároltam ezt a pólót, olcsó, és jó az anyaga.
De az oldalába varrva van egy kemény címke, ami nyomja a derekam.
Levágtam a nagy részét, de mindig marad egy kis rész, ami bök.
Van arra valami módszer, hogy a ruha varrásának megsértése nélkül ki tudjam szedni belőle a címkét? -
rellif
senior tag
El nem tudtam képzelni miért jött 1750ft az AY-tól.
De ez a GVH-s kompenzáció. -
knoxhu
senior tag
van most esetleg működő AY kupon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi

, legkényelmesebb cipőm az volt, még a régi 396 verzióval kezdtem anno. Nyilván abból is van egy vagon típus, nekem a laposabb jött be mindig is, most úgy látom azok jönnek vissza egyébként más márkáknál is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)