Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nabazmeg. a gép szencsenbe 12:55-kor indul, becéloztam, hogy 11-re a röptérre érek. de persze én hülye rákerestem arra, hogy mikorra kellene odaérni.
persze belémbaszta az ideget a reddit meg az ezzel foglalkozó weblapok is, hogy kettő óra a minimum, de inkább 3, áh, legyen 4, órák kellenek az átjutáshoz.mindegy most már, valami lesz, sokkal gyorsabb taxival de lett volna, a maglev is várakozással meg plusz átszállással együtt jelentett volna 5 perc előnyt.
11:12-kor beálltam a becsekk sorba (a kiírás szerint 20 perccel az indulás előtt zárnak), 11:26-kor már a securityn is túl voltam...
-
Jahno
veterán
Túl sokat nem sikerült mozgolódnom, mert mindenhol ezer+1 fotómasina, akciókamera, telefon, izé, oszt nézelődnöm is kellett, nem csak tartalmat gyártani. Így nézett ki egy helikopteres városnézés: [link]
-
Jahno
veterán
Összességében időrendben így mozogtunk, hogy kicsit oszlassam a káoszt.
1. részlet: Orlando, Dizni parkok látogatása
2. részlet: Miami, kötetlen dolgok és lazítás, meg persze vihar és szakadó eső
3. részlet: Orlando, Universal parkok látogatása
4. részlet: Orlando másik szállás, kötetlenebb dolgokParkokról és kötetlenről beszámoló lesz. Miamiba autóval mentünk le, köztes áthidalások TAXI/Uber kombókkal és a 2. meg 4. szakasz alatt volt bérelt autónk.
Ez volt a 4.szállás, előzőről kintről és folyosókrül láttatok képet, a nem válaszolós lazaságuk ellenére egy korrekt apartman, kültéri medencével és jakuzzival, aminél a kilátást mutattam:
-
Jahno
veterán
Most tudom összekaparni a részleteket, meg amihez kép kell innen-onnan. Ikranon repülés. Szórakoztató központ, 3D vetítésnek volt hirdetve, hát mi baj lehet, láttunk már olyat.
Igen, láttunk. Csak közben eltelt 15 év, technológia is fejlődött, meg hát ez itt elvileg az univerzum pöcke.
Felültettek ilyen motor-szerű izére, akaszd be jól a lábad, kösd be magad, sötét lesz, oszt kezdődött a megborulás.
Összességében egy bazi nagy gömb felületre vetítettek és már a lassú álló képeknél is totál 3Dben térben láttál. Több ilyen is volt a héten, jók és kevésbé jók. Ami érdektelenebb n+1, azt azért kihagytuk.Itt 2:10hez raktam a videót, utána 10 másodperccel már látszik a platform, hogy nem egyedül vagyunk, csak ebből semmit nem látsz, még a melletted ülőt sem. Síneken mozog az egész, dől a fenébe, forgatják a képnek megfelelően és egyebek. Aztán zuhansz pofával lefelé, ahogy kell, mechanika megbírja. Mi meglepődtünk :-D [link]
James Cameronék eredeti Avataros csapata 2 év alatt rakta össze a vizuált, szóval nem kellett attól tartani, hogy valami nem túl színvonalas lesz a buli.
Átverik az agyad és minden érzékszerved, az biztos. Előtte űrhajós szimulátor volt, az is hasonló, szépen hanyatt döntöttek, a kép ennek megfelelően fordult, aztán centrifugával kicsit megforgattak, az húzta a hátad és kész. A pillanatnyi súlytalanságot meg mindenféle gravitáció elvesztését nem értettem, de nem kell nekem mindent érteni :-D
Hasonló volt még egy Harry Potteres téma, amire rengeteget kellett volna várni, így sajna kimaradt. Ott az ülés egy sok tengelyes Kuka kar tetején van, közben az egész kar egy köréd rakott díszlet/vetített környezeten sínen mozog, mint egy hullámvasút. Volt 3D-s pálya rajz, ahogy néztem a komplett kar liftbe is bemegy és leesik, meg felhúzzák, szóval elég törpösen ki lett találva az is.
Parkokról még írok egy átfogó videós/képes beszámoló, mert az, hogy egy tematikus épített szórakozónegyed, ami kb. vidámpark, de minden sarkon történik valami és kisebb-nagyobb élő kvázi színházi előadások, sóműsorok vannak, vagy éppen akad épített New Orleans negyed, komplett díszlettel, városra jellemző kajákkal, zenészekkel, és ugyanígy japán, vagy londoni/marokkói rész, vagy éppen amit már tán mondtam, hogy komplett Stwar Wars részleg, amit fél nap alatt lehetett lazán körbejárni. Főbb helyszínek, szimulátorok, vetítések, élő előadások, hologramok, ami csak kell, űrhajókkal és parancsnoki híddal. Innentől már rajongó vagyok, 2x4 napra el is vesztünk ilyen szinten Spielberg, Dizni, Lucas,Pixar, Dreamworks és egyéb alkotótáborok baromságaiban:
-
Jahno
veterán
És akkor kaja:
-
eattila
őstag
válasz
Sipi-
üzenetére
Mázlista nő
Én tuti felakadtam volna
Amilyen mázlista vagyok.Nem raktam még fel/össze ilyet. A corollán volt tetősín, és apu tetőcsomijára az akkori bringaszállító is másképp rögzült.
Legtöbbet a végek beütésével szívtam, akkor lett vérhólyagom is. Utána azzal, hogy hogy feküdjön fel a tetőcsomi talpa, meg igazítsam középre, stb.
A leírás az nem túl részletes.
De egyben vettem le, szóval legközelebb csak fel kell tenni, 4 csavart meghúzni, és kalap. -
válasz
eattila
üzenetére
olyan nagyon innen sincs messze a tenger, bár fogalmam nincs, merrefelé halásszák ezeket a lényeket.
van tengerpart is a város szélén homokkal meg minden, gondoltam elmegyek oda is, de helyi arc azt mondta, hogy nem érdemes, nem szép a tenger, a homokos partot meg csak úgy csinálták. aztán a redditről az is kiderült, hogy amúgy úszni se lehet benne, csak bokáig belemenni, utána kizavarnak
és hogy állítólag a helyiek is külföldre járnak a tengerhez, ha tehetik.ja meg beírtam a térképbe, ami azt mondta, hogy a hoteltől (ami nem a falu szélén van) laza két és fél óra alatt oda is lehet érni
mintha otthon a balcsi lenne a cél. -
eattila
őstag
Kb ket ora mokolas, meg anyazas es egy verholyag eredmenye . Alsocso kulacstartojat le kepl venni hogy jol tartson. Majd teszt is lesz. Velencen szerintem.
-
-
-igu-
veterán
válasz
eattila
üzenetére
en leginkabb a mogottes logisztikara tudok racsodalkozni, hogy hogyan tudjak optimalizalni az elkeszitett kaja mennyiseget - jusson is mindenkinek, aki beter, de ne legyen tul sok se, hogy ne menjen a kukaba jo resze
egy kis ketasztalos kifozdenel megertem, vagy akar egy etteremnel is, de itt pultrol/pultbol arusitanak elore elkeszitett kajat tonnaszamra -
az ember békésen sétál az európának álcázott (egészen meglepő módon a gyarmatosító britek műve) nanjing roadon, majd egyszercsak...
-
Jahno
veterán
Megtaláltam
-
Jahno
veterán
Egyik szállásunk a helyi yard mellett volt. Itt zárták le az utcát és nem tudom mennyire mutattam, végifotóztam szinte az összes rendőri erőforrást, amivel jöttek-mentek. Gyalog, bicajjal, 1-2-4-sok tengelyen. Egyszer mentem a parkolóba, mukik kint nézték a semmit és megkérdeztem az egyik autóról, hogy ez is rendőr-e. Dodge Challenger vagy mi, külön oda épített haladós gyorsreagálású erő. Jelöletlen, civilnek néz ki. Azt nem tudja/akarja megmondani, de bőven ezer lóerő feletti dög aztán heló. Civilnek néz ki, de a küszöböknél is villogó van a kocsi alatt, meg körben, hűtőrácsnál is, nem csak az ablakban. Tetején nincs.
Ez is rendőrautó, iszonyat mennyiségű cuccal vonultnak fel, minden sarkon le volt rakva mindenféle:
Autóból van külön a városnak, kerületnek, mittoménkinek, meg országút/autüópálya, mindegyiknek parancsnoki busza, meg FBIos busz ugyanígy. Utóbbi kettőt nem tudtam lefotózni, keresek képet, atom jól néznek ki. Gyalogos járőröknél is kellő mennyiségű gyorskötöző
Buli soron kb. 100 méterenként így párosával, meg minden kereszteződésben minden irtányba nézve legalább 1 páros, nagyobb kereszteződésekben n+1
Rendezvénybiztosítás na. Különben is megérkeztem
Helyi parkfenntartó, rendőr, közteres ilyennel és még 3 másik hasonlóval rohangált:
Bícsen ha nem viselkedsz, akkor utánad megy, nem menekülsz:
-
válasz
Jahno
üzenetére
minden is be van drótozva minden állami rendszerbe, az utcák tele vannak kamerákkal, mindenhez kell telefonszám, helyi telefonszámod meg nem lehet azonosítás nélkül.
a magyar hatóságok remélhetőleg nem olvasnak hwsw autós topikot a ph-n, de ha mégis, akkor én csak egy kitalált karakter vagyok, és amit írok ide, kizárólag a fantázia szüleménye
metróba lefelé menet minden megállóban van röntgen, mint a reptéren, úgyhogy a filmes gép zsebben utazik, az már nem zavar senkit. még gondolkozom, hogy akarok-e filmet hozni haza, állítólag itt kínában meg szokták engedni a kézi átvizsgálást, azt meg nem tudom, hogy ct van-e vagy rtg.
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam
üzenetére
Na majd ha a rendeléseid be vannak drótozva valami állami rendszerbe.... Bár kifelé a kínai hatóságot nem szokta érdekelni, itt befelé meg nem tudják, fotós túrán voltál.
Filmek kaptak nálam vagy 15 kör CTröntgent, mindent is. Utoljára a muki annyira nézegette, hogy azt hittem le fogja tekerni, de aztán visszarakta a dobozba.
Meg a rengeteg fénykép, ujjlenyomat, beléptetés.
-
válasz
-igu-
üzenetére
boldog ember!
azt mondják, hogy az emberek nagy része itt is rendel.mindeközben gondolkoztam, hogy ez miképpen éri meg egy tesla m3-mal:
de aztán egy piros lámpánál meghallottam a kerekek felől érkező hangot, pont olyat, mint amikor a fékbetét már elfogyott, és fém csúszik fémen... -
eattila
őstag
válasz
Sipi-
üzenetére
Én nyáron használtam a QR-os verziót utoljára Szentandrási Sörösöknél. Akkor ment mondjuk.
Meg nemrég főni felvetette, hogy jó lenne ha weben bevezetnénk. Csak amíg normál fizetésnél is csapnak egy x-et mielőtt visszaküldené őket a bank a mi oldalunkra (10-ből 8 alkalommal), nem érdemes vele foglalkozni. -
Sipi-
őstag
Olyan jó, hogy van a qvik fizetés. Csak tapasztalatom alapján eddig 50% alatti rendelkezésre állással.
1-2-szer működött, utána CIB szerint lejárt kódot generált heteken keresztül. Utána egyszer megint működött, most meg a CIB app meg sem szagolta a kódot, a Simple app is csak rezgett a kódot látva, de nem csinált semmit.
-
WiZARD
veterán
GLS vs Tesla
-1 tükör
lökhárító, sárvédő sérült.GLS tilosban állt út szélén, pakolt bele ember, szél kib*szta az ajtót pont amikor mellette ment el asszony...
-
-igu-
veterán
válasz
Sipi-
üzenetére
Amugy nyaron eleg jo hely ez - olyasmi az idojaras, mint otthon volt gyerekkorunkban. Tobb a to meg az erdo, de nem olyan valtozatos.
Telen tud nagyon kulonleges lenni, mert a hideg meg a ho kicsit jobban jelen van. Befagyott tavon biciklizni, jeges vizben furodni, -20 fokban sutogetni a kis kolbaszokat, az nem annyira megszokott dolog. A sarki fenyt nem mondom, az mar otthon se nagy szam
-
és akkor hamarosan újabb kör a közben beérkezett cuccok begyűjtésére
-
Jahno
veterán
No, utolsó pillanatban ittam egy igazi helyi sört, aztán lassan terelnek is fel a gépre. Big orange névre hallgat. Mellékesen már legalább két karon ülő visítós gyerök vár a sorban az kifejezetten jó lesz.
-
-
válasz
Jahno
üzenetére
kb annyi lett, mintha megvettem volna e-infinityn
viszont a 18-135-nek egész jó képe van, még a végén megtartom.voltam az egyik csillivillifancy sonyboltban, ott drága volt, másik csillivilliben nem kérdeztem, kevésbé csillivilliben már egész oké volt, taobaon meg még olcsóbb, de ahhoz nem voltam elég bátor. másnapra megérett az elhatározás, megkérdeztem egy nemcsaksonyboltban, de ott ez a típus nem volt. utána megkérdeztem az ötödik boltot, mondtak egy so-so jó árat, aztán a hatodikban volt a legolcsóbb, le is ültünk, hogy akkor kell. angoltudó ember volt, szóval csak a mondatok feléhez kellett a translate.
aztán mondtam, hogy amúgy kellene ám angol menü is a gépre (a kínai sonyk nem tudnak angolul se), azt persze hogy lehet, az 650 pénz. mondtam, hogy szerintem 400. neeem, az 650... jó, rendben.
de vegyek memóriakártyát hozzá. van kártyám. deee ehhez gyors kártya kell. nekem az van. milyen? mutatom. áá, ez csak egy transflash (kínaiul valamiért így hivják a microsd-t). igen, de egy nagyon gyors v90 transflash. ő azt nem hiszi, próbáljuk már bele egy ugyanilyen gépbe, nem lesz elég gyors.
elég gyors lett, láthatóan nem örült ennek
még próbálkozott, hogy töltő? mert ehhez azt nem adnak ám. mondtam neki, hogy már van két vázam, ami ilyen akksval megy, mutattam hogy van is nálam, ezt már el tudta fogadni 
hátramegy a raktárba, visszajön, háááátizé, csak 16-50-es kit van, az nem jó? nem, az nem jó. hát akkor külön dobozos vázat plusz külön obit tudna adni, de az drágább... mennyivel? ikszszázzal. hja, az úgy már drága, úgy nem kell. bíztam benne, hogy ezzel lealkudom a kit árára, de nem. egyetlen mentsége, hogy elfogadta a helyzetet.
átsétáltam a korábban látott kevésbécsillivillibe (már nem emlékszem biztosan, melyik volt), elmondtam, hogy ezt szeretném. az ennyi pénz. és kéne angol nyelv, az mennyi? az 300. jahogy most meg is venném, nem csak gondolkodnék rajta? foglaljak helyet, tessék itt egy víz.
amivel nem számoltam, hogy az alipay rátesz 3%-ot minden 200 jüan feletti vásárlásra, ha nem kínai kártyáról megy a pénz.
igazából mindegy, drágább nem lett az infinitynél, a magyar árnál viszont sokkal olcsóbb (a használtnál is), szóval elégedettség van. nem rossz váz, még szokni kell egy kicsit, hogy az emberek hátát is felismeri
viszonylag sok elfér, mert a doboz nem jön velem, de nem szeretnék ferihegyen magyarázkodni, hogy miért van nálam 4

viszont az egyik leghasznosabb dolog, a hozzá adott usb a - c kábel, amit nem hoztam magammal, pedig jó lett volna, mert egyrészt a hainan dreamlinerén nincs 230-as konnektor, csak usb a.
másrészt usb töltő kettő van nálam (egy ikeás meg a laptopé), kínai adapter viszont csak egy, ami nem lenne baj, mert az ágy melletti konnektornak van egy C meg egy A kijárata, csak ezek pár napja megdöglöttek...
de most a sonyhoz kapott kábellel a china telecom modemjéről töltöm a power bankot meg a kameraakksikat
mert power bank persze kell, ha az ember, folyamatosan kamerával fordít, keresgél, térképet használ, netezik, zenét hallgat... de megtudtam, hogy ez is túl van gondolva, nagyjából minden sarkon meg bolt mellett van automata, amiből power bankot lehet bérelni, szép sárgát, félóránként 50 jüanért.
mindehhez nem kell más, csak meituan (kb itteni foodora) miniappja a wechaten belül
-
válasz
Jahno
üzenetére
hát itt nem volt ilyen egyszerű a sztori

rendelés előtt megkérdeztem a recepción, hogy jó-e, ha a hotel címét adom meg. persze, az jó. a hotel címét adtam meg, és oda is írtam, hogy a hotel lesz az (nagy épület, van benne rengeteg iroda, sok bejárat stb).ma beesett 3 csomag, elmondtam (valójában az ilyesmi google translate segítéségével történik) a hölgynek, hogy jött 3 csomagom. hátrament a recepció mögé, majd visszajött, hogy nem leli, de mutassam már meg a rendelést az appban. megmutattam az egyiket, ó, akkor ez hátul lesz, kövessem.
elindultunk az épület mögé, a mélygarázs bejárata (melyet két kőoroszlán őriz) és a portásfülke (inkluzíve alvó portás, aki érkezésünkkor magához tért, és felnézett, nem tudom, hogy csinálta) után egy oldalt nyitott sufniszerűséghez érkeztünk, amiben volt egy kissé leharcolt csomagautomata (meg a sufni mellett is egy) és kb 4x 3 méternyi salgó polc, mindegyik telerámolva különböző kisebb-nagyobb csomagokkal.
elkezdte nézegetni a polcokat, hümmögött, majd a kezében lévő telefonommal felhívta a futárcéget(?) minden egyéb kérdés nélkül. szerencsére nem sikerült, mert nem nemzetközi formátumban volt az appban*, meg is kérdezte, hogy tudok-e kínai számot hívni, gyorsan mondtam, hogy nagyon nem szeretnék. oké, hívja a sajátjáról, éééés meglett a csomag!
az egyik.
újabb telefon, ja, az drága holmi, azt letették a recepción, csak az előbb nem találta. közben megvártam az épp bejelentkező családot, majd a reci mögül meglett a kettes számú csomag is. aztán újra hátramentünk (láttunk egy macskát, ennek nagyon örült), ez már meglett gyorsan.
visszafelé még közöltem, hogy holnap is érkezik csomag ám, azzal hova menjek? megkérdezte, hogy a hotelből kínába? aztán feloldottuk a fordítási hibát, és megnyugtattam, hogy kínából a hotelbe. ide. áh, akkor szóljak nyugodtan itt a recepción.
örülni fognak

*: gondolom azért, mert ez egy ekkorahatalmasnagy ország, de nem nagyon van külföldtudatuk. sokminden ki van írva angolul (a metróban pl teljesen jól el lehet tájékozódni), de a legtöbb helyen ha van is bármi, iszonyú inkonzisztens a dolog: múzeumban pl egy szöveg címe két nyelven, alatta a szöveg maga már csak kínai. ráadásul ami ki van írva, sokszor az is rosszul, nem egyszer fordítottam google translate-tel olyan szöveget, ami alatt ott volt angolul is, csak azt nem értettem

a hotelszobában van egy érintőkijelzős izé, amivel az összes lámpát, fűtést, tévét, függönyt, mindent lehet szabályozni, és ez az eszköz kizárólag ékes kínai nyelven tud (szerencsére van kapcsoló külön is mindenhez).meg a recepciós is. meg a bolti eladó is. esetleg ha valaki azt állítja hogy tud, az is leginkább a hello, thank you, bye-bye vonalon. egy szem eladócsaj volt a decathlonban, aki értelmes mondatokat tudott megfogalmazni, meg a filmboltban az egyik eladó.
mai példa: Jing'an templom, a város egyik fontos látványossága, kb mint nálunk a bazilika, csak kicsit aktívabb vallási élet folyik benne, a látogatók nagyobbik része nem csak bámészkodni jött.
nagy táblák hirdetik, hogy ezzel a qr-kóddal** lehet jegyet venni wechaten***. qr leolvas, wechat miniapp betölt, feltételek elfogad, adjam meg a számomat****. megadom, visszapattint, hogy érvénytelen formátum. jó, akkor + nélkül. úgyse jó, sehogy se jó. aztán valami információs ember elárulta a sehol le nem írt trükköt, hogy amúgy menjek be, ott lehet jegyet venni a pénztárnál*****de tavaly pl ningbo internesönel eeeerport wifijére is csak kínai nyelvű felületen lehetett bejelentkezni.
valahol azt olvastam, hogy akkora a belföldi turizmus, és annyira leköti a kapacitásokat, hogy sokszor nem is igazán céloznak a külföldiekre. ez mondjuk sokmindent megmagyaráz.
**: nem az a szokásos szögletes qr, hanem valami kerek. kétdimenziós. mindegy.
***: az egész ország két appal működik, a wechattel és az alipayjel. igazából nem is appok ezek egészen, mert miniappok vannak bennük, kb mindenre. ha bemész a kifőzdébe, ott van minden asztalon a qr, az behúzza alipay alá a megfelelő miniappot, ott lehet rendelni és fizetni is, vagy ott lehet belépőt venni. tömegközlekedni is azzal lehet, taxit hívni, szinte mindent.
fizetni is ezekkel lehet, minden boltban kint van a két qr a fizetéshez, vagy komolyabb helyeken én mutatom a fizetőkódomat a dolgozónak vagy a pulton a leolvasónak.
ja, a wechattel még csetelni is lehet
mindkettő tud angolul, a saját felületén, viszont a miniappok már jellemzően nem. ebben az alipay jobb, egy elegáns megoldással megkerülték az egész problémát: beleépítettek egy lebegő gombot, amit ha megnyomsz, lefordítja azt, ami a képernyőn van (szövegként, nem képként). ügyes.****: eleinte fel se tűnt, de errefelé úgy tűnik, hogy nem igazán használnak emailt, mindenféle cégeknél is telefonszám a kontakt, hogy ott lehet velük wechaten beszélni.
egyébként honlapcímeket se nagyon látok, csak nagyobb cégeknél, szerintem itt is a miniappok játszanak ezek helyett.*****: alipayjel és wechattel, mit gondoltál?
a templomban az adományokat is qr-rel lehet fizetni. ma zhujiajiaoban (ami nem tudom, hogy sanghajnak számít-e, mindenesetre metró vitt oda) az utcán vettem egy nénitől Óriásepreket (kurvafinom volt), és ott is kint voltak a kódok, akkor adta ide az epreimet, amikor szólt a telefonja (szavakkal), hogy megérkezett a pénz.a jing'anban van egy
khecinagyigen nagy bronzpagoda, amibe pénzeket szeretnek dobálni a helyiek. ez telefonnal problémás, de szerencsére megoldották: van a tér szélén négy automata, azokból lehet fémpénzt venni, gondolom nem is kell mondanom, hogy mivel.
elég régi gépeknek tűntek, szerintem eredetileg papírpénzt lehetett fémre váltani velük
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam
üzenetére
Előző helyen hírlevélben megírták, hogy Walmartos rendelést miképpen kell leadni, hogy a recepcióra érkezzen, valamennyi dollárért meg a szobáig felhozzák.
Így már kezdem érteni, hogy miért rendelik magukat hülyére és inkább ott hagynak a következő turnusnak ingyen pár dolgot. Sarki büfében 4-5 dollár az ásványvíz. Aldiban a kicsit is csak 24es kartonban lehet venni, a 3 decis és a fél literes is 4 dollár alatt van. Mármint a kartonnal összesen.
Van aki minimál babakocsit is vesz, meg egyéb tartós cuccot, szállítani drágább, közös helyre kirakja és ír egy körüzenetet, hogy szabad rablás és vigyék.
Szerintem reptéren vagy németeknél iszom majd egy viszkikólát a Mekis kajám mellé. Kb.itt tartok. Five Guysba végül nem sikerült beesni.
-
válasz
Sipi-
üzenetére
nem ezért mentem, de ha már itt vagyok...
de ezek között 2 objektív van, a többi meg csak kis bizbasz. azért ezeket a cuccokat valahogy be is kell hordani az országba
tavaly ilyentájt valamivel hosszabb ideig állt az autó, simán tudtam nyitni kulcs nélkül, bízom benne, hogy most is így lesz. mondjuk a zsebbikát berakhattam volna, az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amilyen mázlista vagyok.
Ne felejtsd el a kerekeket is rögzíteni

de aztán egy piros lámpánál meghallottam a kerekek felől érkező hangot, pont olyat, mint amikor a fékbetét már elfogyott, és fém csúszik fémen...