Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Bling95 #86898 üzenetére
Mondeo? S-Max? Talán C-Max? Vagy az új Mazda 5? Esetleg 5008, vagy Picasso, ha nem zavar, hogy francia.
Az új autók sajnos mind jelentősen beszűkültek hátul, nekünk is ezért esett ki a kombi (meg a jelentősen emelkedő övvonal miatt, amitől olyan, mintha egy gödörbe raknád be a gyerekeket a hátsó ülésen.
p
-
DroneZ^
őstag
Nissan 350Z turbós?
-
Bling95
őstag
Tudtok mondani olyan autokat amibe 5 ember kenyelmesen elferr? Most nezegettuk a hyundai i40, mazda 6, opel insignia es hasonlokat. Ezekben vajon el lehet ferni ? Valakinek van ilyen jellegu tapasztalata?
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #86891 üzenetére
Ergonómiailag kényelmesnek látszik, iroda szerű hatása van. Mint egy kis privát szoba.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Typhoon47 #86888 üzenetére
Alapvetően én is szeretem a konzervatív autókat, és elismerem h némely külső eleme (első lámpa, stb) túl van rajzolva, már már csicsás, de a mögöttes tartalma és az összbenyomása miatt számomra abszolút az álomszedánok közé esik.
Az a belső tér is elképesztően pazar. -
Dany007
veterán
válasz
MunezXBK #86882 üzenetére
Jajaja igazad van na.
@AMD Power:
Végül Shell lett belőle... Beálltam az OMV-hez és nem találtam 98-ast, csak max motion 100 volt..
Úgyhogy gondoltam elmegyek a Shell-hez. Na ott meg csak még cifrább nevű benzinek voltak.(látszik, hogy az elmúlt 10 évben csak 95-öst tankoltam...)
Na, mondom akkor már mindegy, nyomtam bele 42,5 liter Shell V-Power Nitro + 100-ast.
Ha már lúd legyen dagadt... Hát kíváncsi leszek észreveszek-e bármit is...
Az első "kevés üzemanyagkijelzés" + 10km-nél tankoltam. Tehát ha marad a 8literes fogyasztás akkor 542km múlva kell kijeleznie. Ráadásul ennek a fele v.színűleg város lesz. Bár kitudja még mit találunk ki...
@tomcsi23:
Oh, ha ezt még elolvasom indulás előtt, akkor nem csodálkoztam volna azon, hogy nincs 98-as az OMV-nél.
-
footy
addikt
válasz
runner 125 #86886 üzenetére
Az bizony, foleg hogyha az ember a fogyasztast is megnezi. Nincs ertelme dieselben gondolkozni.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #86886 üzenetére
...de nagyon nem kéne
Tipikus ázsiai technokrata ízlésvilág.. Lehet, hogy öregszem, de én egyszerűen a német konzervatizmuson nem tudok túllépni.
-
akphsaiid
csendes tag
válasz
VegyesTamás #86875 üzenetére
Nincsen semmi különösebb bajom a diesel autókkal. Csak jobban szeretem a benzineseket, pörgősebbek, nagyobb fordulat, szebb hang, benzin szag
stb.. maga a feeling miatt..
Illetve használtan ennyi keretböl nem hiszem, hogy kapok egy olyan diesel autót, ami nem futott még legalább 500e Km-t. Valahogy félek tőlük.. De ha tudsz jót, jó áron, szólj!Hát igen BMW, ezért is marad csak egy kósza álom.
majd az 5-ös után esetleg.
Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
IS300. Ez de nagyon nagyon...
-
zsolt19900
őstag
válasz
MunezXBK #86878 üzenetére
MunezXBK: óóóóóóó hogyaza....
pedig direkt figyeltem így tinzennégyóra munka után
hogy ne csússzék, de hát a profik és tévednek
TomCat333: nem is az ültetés stb. re gondolok az az amit nem igen eszközölnék mivel legjobb barátom hondája is úgy le van ültetve, hogy elég sok helyen gyök kettővel kell közlekednünk és ez néha elég fura érzés
-
Dany007
veterán
válasz
MunezXBK #86880 üzenetére
Az oké, de mit ajánlotok? Volt szó régebben shell mittoménmilyen spécibb üzemanyagról is... Vagy az csak dízel?
Nincs sok lövésem a dologhoz.... ott tartok, hogy van 95-ös meg 98-as.. aztán kész. Nem gond, hogy 95-ösre tankolnék 98-ast? mondjuk másképp nem igazán lehet -
Dany007
veterán
válasz
VegyesTamás #86875 üzenetére
Heh, 60l. A 18 még kevés.
Bár még csak most jelzett ki. Tehát még lehet benne olyan 7-8l biztosan. Tehát olyan 50-52 kell a fullhoz. Az meg 404-gyel számolva olyan 21k. Tehát már majdnem tele lesz.
De ha 98-ast tankolok vagy valami extrább akármit, akkor még bőven férni fog bele... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolt19900 #86876 üzenetére
Létezik kabriótető ápoló, védő cucc.
Megint megszaladt a t betű.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
zsolt19900 #86876 üzenetére
Mo-ra ültetett kocsi?
max kiállításra, de nem napi használatra
Elvileg nincs rajta, hogy nyári autó, télen teddelszerintem tető alatt (hiába fűtetlen) nem lesz baja. Ott még víz sem éri, hogy beszivárogjon esetleg a repedésekbe..
-
zsolt19900
őstag
hmm hát köszi
nem vettem bántásnak, az "amorfságosságot" a cabrio négyes golfon, nekem is picit fura
és azt az tapasztalatot is köszi, hogy élvezetes volt lehajtott tetővel
igazából nekem ez a nem kemény tető is tetsződne, csak tényleg a kérdésem, ha kint állna az udvaron télen is hóban is fagyban is, mennyire tesz kárt abban a bőrvászonmittudoménmilyen tetőben ez az időjárás? vagy max ha azt mondom, hogy egy könnyűszerkezetes de fűtetlen garázsban fog állni? mert ez az ami egyedül aggaszt ezektől, hogy vászon a teteje más nem. (mármint pl. egy 206cc vel ellentétben, amin tettszik, hogy kemény a teteje)
szerk.: hú és ez a szép fehér is milyen szépen mutat
szerk2.: ennek a pug 206ccnek ha elhozom kereskedésből 550ért akkor mennyire jönne ki nekem cakk pakk a nevemen hungárise rendszámmal a lelkem? számolgattam ilyesmit, hogy regadó, vagyonszerz illeték, első műszaki és forgalmi engedély és rendszám tábla ár, ennyi? eredetvizsga nincs ilyenkor, jól tudom? ilyenkor lehet útvonalengedélyt kérni a kereskedéstől hazáig a közlekedés felügyelettől vagy valakitől, vagy only tréler?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Dany007 #86873 üzenetére
én a waze-t használom, és ahol a legolcsóbb és közel is van, oda megyek
hány literes a tankod?
én 18ból csurig tankolom a kocsit
akphsaiid: olcsó fenntarthatóság...BMW felejtős. Csak egy üzemanyagszűrő ~5000Ft...mindenki döntse el maga, hogy drága vagy sem
Dízelt miért nem szeretnéd?
-
Dany007
veterán
Hol tankoljak?
Mivel délután jelzett a szegénységmérő... arra gondoltam, hogy holnap kivételesen nem tízért hanem egy húszasért tankolok majd.
Eddig mindig a Lukoilnál tankoltam 95-öst. Mert az közel van.Ami van a városban: Lukoil, Shell, OMV, MOL, AGIP. És van jelentősége hogy 95-öst vagy 98-ast tankolok?
Csak kíváncsiságból, gondoltam most kipróbálok valami "újat".@molnarpeter:
Igen valami ilyesmire. A Mondi könyvében olvastam, hogy hogy s miként lehet újraprogramozni egy kulcsot... de már nem nagyon emlékszem rá...
-
nesa
veterán
válasz
ReSeTer #86868 üzenetére
A kepen egy 50m szakaszt latsz ennyibol kar lenne itelkezni vannak ott is szar utak,meg szar autopalya is ami raz, de azt is latod hogy milyen keskeny, es ez fo ut volt sajnos mind ilyen keskeny.
az osztrakoknal autokaztunk mult heten ott jobb utak vannak, bar azert ott is mentem magyarossan szar uton a nyaralas alatt. -
Dany007
veterán
válasz
ReSeTer #86868 üzenetére
" Dunántúlon esetleg."
Nehogyazt hidd!
@(#86776) fokukac:
Sorry a késésére. Akkor szerintem nem gáz. Ha nem kekeckedik a leendő vevő... Én 19 évesen adtam el az autót 1db kulccsal, már se pótkulcs, se távcsipogó nem volt meg hozzá... A legvégén mikor átadtam a kulcsot az új tulaj csak megkérdezte hogy ez az egy kulcs van? Én meg mondtam ja. Ő meg hogy ok. Azt ennyi.
Valami kulcsmásolásnál van jelentősége asszem. Hogy ha mittomén milyen kódos a kulcs akkor csak két kulcsal egyszerre? A fene tudja.
Szerintem nem tragédia.
-
ReSeTer
senior tag
Azt mondja "burkolat minősége átlagos"
Bazz, a fényképből kiindulva olyan sima utat meg olyan szépen felfestettet még nem láttam erre Csongrád megyében.
Átlagos....
Dunántúlon esetleg.
-
nesa
veterán
válasz
MunezXBK #86866 üzenetére
nemtudom ervenyben van-e meg de regen a rendor kerte,azert a ha megpusztul a paraszt legyen mibe hazakuldeni, lehet hogy unioba leptek ezmar nem kell, de deszkadarabot azert keri a rendor ha megemeled a kocsit nehogy az emelo megnyomja az aszfaltot, mondjuk foldes reszen jol johet a deszka.
Altalaban nincs veluk baj, csak van keves igazi balkan paraszt azok szeretnek visszaelni... amugy nemertem miert nem szereted oket,artottak neked,en sokat ismerek de nemigazan problemassak, inkabb 1000 horvat mint 1 indiai halgato. -
nesa
veterán
válasz
Bull Boss #86849 üzenetére
Ami kell horvatokhoz Hullazsak ahanyan vagytok, 1 deszkadarab ,1db faek(ez nemtuti) autopaja szerintem a foldkereksegen a legdragabb fizetokapus mi H1 el mentunk 2 katba soroltak mondvan tul hosszu meg 190 nel magasabb, egyik se volt igaz mert nincs 190 magas tobb mint 10k volt 1 ut a palyan + ugyanennyi vissza, a sebesseget nemerdemes tullepni mert ugy megbasznak hogy evek mulva is azt meseled a kocsmaba, ha nemfogadod el van rogton itelo birosag, reggel gyorsitasz delutan kapod az iteletet.
Ja a fizetokapunal jo ha van pontos osszeged mert mergessek ha kell visszaadni ordibal mint egy balkani...
Az utak keskeny szarok, a burkolat atlagos minosegu, en kicsit felek az ilyen utakon.
Ezt most lotem 2 hete. -
akphsaiid
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapon belül szeretnék autót vásárolni, csak nem tudom, hogy milyet.
Egyik nap még BMW-re vágyom, másik nap VW-re.. Döntés képtelen vagyok. Olvasgattam sok tesztet, mindenféle autóról..
Keret összeg (átírással együtt, ámbár ez még változhat): 700eHUF
Elképzelés: Mindenféleképpen sedan kell, kombi és a többi nem. Legalább 100paci, de 2000ccm3-nél ne legyen nagyobb. Amire gondoltam az egy B5 Passat 1.8T 5V, BMW 320i e36, Seat Toledo 1.8T meg még nem tom.
Vagy, ha nagyobb is 2000ccm3-nél, akkor a fogyasztása türhető legyen, vegyesen olyan 10 körül, de jobb, ha nem nagyobb 2knél. Benzines! Fenntarthatósága se legyen valami túl drága (emiatt is kezdek lemondani a BMW-röl)Előre is köszönöm a segítséget!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #86862 üzenetére
Az egyik autómat 30 perc alatt adtam el.
-
válasz
jozefgucci1 #86857 üzenetére
Na végül elkelt még az este
Azért nem gondoltam volna hogy ez ennyire gyors lesz .
Munez ..: Az asszony úgy ment el céges vacsorár hogy még írtam a hírdetést , mikor jött haza akkor vettem átt a foglalót a ház előtt
Pedig a figura pestről jött.
-
ReSeTer
senior tag
Tuti, hogy a km állás miatt cuppantak rá, meg az 1.4 miatt.. 1.6-nál már nem lenne ilyen népszerű.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy szutyok autó, nehogy félreérts
Csak a magyar autóvásárlási szokást figurázom ki megint...
-
válasz
runner 125 #86853 üzenetére
Ő lenne az Alkudni nem lehet mondtam a vevőnek .Azt is hogy pont szervíz előtt van a gép . Most kellene olajat+szűrőket cserélni és első betéteket . Jah és gumit is kell rá venni mert gatyán van szó szerint szóval szerintem reális .
Reseter .: Hát köszi
Azért annyira jól nem fogyaqszt nem termeli a benzint ez sem .
-
TaaT
nagyúr
válasz
trassher #86852 üzenetére
A hátulja sem eggyezik a hármassal.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #86853 üzenetére
Vagy kivételesen működik az extra funkció hahu-n.
-
runner 125
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #86851 üzenetére
Túl olcsón hirdeted, nem lehet?
-
Na Urak úgy 20 perce raktam Fel a Toyotámat a netre és azóta négyen hívtak hihetetlen . Egy figura eljön Pestről még az este , mert megvenné a feleségének .
-
hdman
őstag
válasz
zsolt19900 #86842 üzenetére
Nem beszólásból, de ezeket a G4 kabriókat olyan szedett-vedettnek érzem...
Az eleje G4, a hátulja G3. Totális katyvasz...
SZERK: na most látom, közben valaki már beirta ezt. Más sem tud megbékélni vele
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Bocsi, hogy itt kérdezek, de szerintem itt kapok választ. Horvátországba készülünk menni és két kérdésem lenne. 1 parkolásnál az itthoni rokkant kártyát elfogadják? Illetve a sebességtúllépés mértéke megegyezik a hazaival?
-
nesa
veterán
válasz
zsolt19900 #86842 üzenetére
Ez igazabol nekem 3 as golfnak tunik, csak 4 es face...
-
Laraxior
titán
go trabi go....
nem nagyon férnek benne 4en....
és nem 601es a trabi
-
Ace owner
addikt
Ismerős szemezik egy Eclipse-szel, pontosabban ezzel. Mire érdemes odafigyelni? Állítólag hátsó kerékjáratok rozsdálhatnak, meg ne legyen törve.. Más egyéb?
-
zsolt19900
őstag
a téli üzem mennyire viseli meg ezeknek az autóknak a tetőberendezését? értem én ez alatt, ha kint áll télen egy fűtettlen helyen stb.
-
hobizoli
nagyúr
-
Dany007
veterán
válasz
parandroid #86821 üzenetére
Valóban nem olvastam végig.
És szomorú... mármint az az 1$-on spórolás...Még kérdés, hogy érdemes-e ezért egy egész gyáróriást hibáztatni? Elő kell venni a felelősöket, a vezetőket, aztán börtönbe csukni. Elvégre emberek haltak meg miattuk.
Biztos rájöttek ők is, hogy kb 1$-os mutatványról van szó... de biztos volt valaki aki azt mondta, hogy nem, mert túl költséges... -
neduddki
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #86836 üzenetére
HI!
en kizart de vna neper esmeros hat ma nem emlxel???;- )))
udv
neduddki
mod: Zolika: m kibaszott jlo oto, de alkaesz max donorotobol hacsak nincs annyi pized mint amennyit szeretnel,de akkor meg nem x9-et vnnel:- )))
-
Ace owner
addikt
[link]
(Y) -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #86765 üzenetére
(#79010) neduddki: (#86765) zolikaDB ?
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #86804 üzenetére
HI!
na kellet Neked azt art megcenni....
udv
neduddki
p.s. ;- )))
-
zsolt19900
őstag
népek
eme 206 cc honosítása valóban 880k-ra jönne ki a kiinduló 550es árból, vagy a szép kis hasznát le akarná húzni a vevőről a kereskedés?
pöttyintettem nekik egy emailt, kíváncsi vagyok mit írnak. Rákérdeztem, hogy ugye elhozható 550 ért, ha én vállalom a honosítást -csak kíváncsiságból.
Van most valami naprakész kalkulátor, amivel pontosan ki lehet számolni? Ugye ettől az évtől jött be valami új illetéktípus amit már meg kell fizetni? de van olyan alkalom amikor nem kell kicsengetni igaz? az melyik is?
-
gaborbol
őstag
Durva altalanositas
En lassan 5 eve itt elek, azert nem egy vilagceg(silicon valley) meg vilaghiru egyetem-foiskola van itt. Es mi Magyarok szoljuk le oket, hogy milyen sotetek bezzeg a Magyar okatatas...hat az igen...
En a KKMF-en voltam muszaki infos amikor nekunk a turing gepek mukodeset oktattak elso evben ok meg a Windows szerver 2000-2003 oprendszerrel nyitottak, pici kulonbseg.
runner 125 Anno 9 evesen vettem az S80-at $2200 dodert ugy,hogy a $2400 dollaros automata valto javitasrol a szamlat meg a garpapirt adta a kezembe.
Elvitte markaszalonba ott mondtak neki $2400-at a kormany szervo rack-re meg $600-at a kozponti zar egysegre, aztan eladta ennyiert alkatresz arba.
En meg megvettem a kormanyszervo rack-et $395-ert es kicsereltem magam az ajtozarat meg 40 dollar volt a bontoba, aztan beleraktam a kocsiba azota 75.000 Km-est es a mai napig szepen megy.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86825 üzenetére
Biztos tud valamit a srác
-
-
Anulu79
addikt
Fiat Ulysse 2.0 JTD 2003-as évjárat. Valaki használt már?
-
runner 125
nagyúr
Tényleg nem értem h lehet 3k ajróért venni, még ha költeni kell rá, akkor is.
A leglefingottabb benzinesek is 7000-től indulnak + forg. helyezés, reg.adó.Csak nehogy hamar szopóág legyen a vége és hamar szabadulni akarjon tőle. Korábban írtam már, h egyik haver srácnak volt ilyen, pont a 4.0 diesel (ami forumtopik szerint szar konstrukció, gyorsan le is váltotta a 4.2), ő jól fizető osztrák fizetésből nem tudta fenntartani.
-
AMD Power
titán
-
parandroid
félisten
válasz
Dany007 #86819 üzenetére
Valahol szerepelt a cikkben, hogy a vizsgált esetek jó része nem szilárd burkolatú úton történt, és később írták is, hogy a rázkódástól is elfordulhatott a kulcs.
"Hamar kiderült, hogy nemcsak akkor fordul OFF állásba a gyújtáskapcsoló, ha valami egyéb is lóg az indítókulcs mellett a kulcskarikán. Elég rázósabb földút vagy egyéb hirtelen erőhatás (például térddel meglökni) ahhoz, hogy elfordulva azonnal kikapcsolja az autó biztonsági rendszereit, leállítsa a motort, a fék- és kormányrásegítést, és ezzel balesetveszélyes helyzetet idézzen elő.
A hat halálos baleset – melyek miatt a GM 2005-ben kiadta körlevelét – csak a kezdet volt. Mindegyik nem szilárd burkolatú úton történt."
Ne csak olvasgasd, olvasd, a kérdéseidre ott a válasz. Egyébként bármit aggatsz a kulcsra, annak a súlya nem forgathatja el, és kész. Az utolsó kérdésedre pl az a válasz, hogy darabonként 1 USD lett volna a rendszer átalakítása, de még ezt is sokallták.
p
-
Dany007
veterán
Olvasgatva a cikket én is ezen gondolkodtam.
Hogy képes valaki annyi szart aggatni a slusszkulcsra, hogy az lehúzza az elfordított állásból? :S Röhej...
Nekem semmi nincs rajta, mert idegesít. Zavar és a térdem elérné...
Pedig én is láttam már olyan embert, akinek akkora kulcscsomón lógott a slusszkulcsa is, hogy azzal embert lehetne ölni.A másik meg, hogy nem lehet a gyújtás mechanizmust megfordítani? Hogy ne fölfelé kelljen indítani, hanem mondjuk lefelé? És akkor már nincs hova húzza a kulcscsomó...
Vagy mondok jobbat... ha már látták, hogy gond van vele, mért nem építettek bele start/stop gombos rendszert? -
-
-
8th
addikt
válasz
Ace owner #86793 üzenetére
Valami ostoba öregasszony az elázott macskáját rakta be a mikrosütőbe, hogy hamar megszáradjon. Aztán szépen beperelte a gyártót mert nem szerepelt a leírásban, hogy ez tilos. Bolondok földje. Cleveland-i ismerős szerint a nagy többség olyan mint egy marslakó mint ha nem is e világi lények lennének. Borzalmasan tájékozatlanok a világ dolgaiban és beszűkülten gondolkodnak. Mondhatni ostobák.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gumi nem lesz rá occsó, de ezt írtam fentebb is.
Ha, megkapja a folyamatos törődést, biztosan hálás lesz, használjátok egészséggel! -
válasz
Dluinet #86805 üzenetére
Azért írtam mert közben teszteltem , hogy nem a kuplungos és hogy húz a motor .
Dany007 .: Sajnos már csak a porvédők árát engedték el .Így hoztam el 3.65 millióért .Szóval átírással +olajcsere és új gumi majd 4 millió lesz a vége de remélem jó darabig kiszolgál majd .
-
hdman
őstag
válasz
Gratula, várjuk a tapasztalatokat!
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #86799 üzenetére
huhh
-
Dany007
veterán
válasz
Hehe, grat hozzá!
Remélem azért még sikerült alkudni belőle. Legalább a 4 nyárigumi árát...Amúgy persze, hogy maradsz.
A 40 fotó, a hitelesített 0-100, valamint 80-120 mérése kötelező
-
válasz
Pécsen nem volt nehéz dombnak fel és le menni
Sík terepet találni viszont igazi kihívás. -
Na Urak végre ma pontot tudtam tenni a több hónapos autókeresésemre. Végül megvettem a Honda CR-v-t. A Pécsit amit tegnap linkeltem . Elvittük bevizsgálásra a márkaképviselethez.Törve nem volt csak a hátsó rész lett ködölve .Egyetlen hibának a szétszakadt elsőteleszkóp gumiborítást írták fel.Azt cseréltetnem kell. Valamint egy garnitúra nyári abroncs és a szokásos olaj stb cserék .Mentünk vele dombnak fel és le egyben van a gép tényleg .Csak hajszálkarcok vannak semmi több.Köszönöm mindenkinek a türelmet Runner-Neddudki és segítséget .
Azért még maradok a topikban
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest