Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
viewdetails #765 üzenetére
Nekem egy hely van a munkahelyen a büfé ami vacakol általában de ezt be tudtam arra hogy az szar. Máshol jó nem tapasztalok problémát, GWallet OTP kártyával.
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #763 üzenetére
Én az S24-el kezdtem el ezzel küzdeni, konkrétan az OMV terminálok és a mosó ami többszöri próbálkozásra működött. Az S25 kicsit jobb, de itt is hosszú másodpercek telnek el mire csippan. Kártyával azonnal megy.
-
Thom!
veterán
Májusi Update 1.4GB körüli lesz több dolgot orvosoknak, lesz kamera frissítésés is meglátjuk.
-
Jadro
veterán
Nálam se acélos. S23-on ez sokkal könnyebben ment. Az eddigi 3 fizetésnél mind kicsit mocorogtatni kellett a készüléket a leolvasón. Az oké, hogy máshol van most kicsit az antenna, de tutira gyengébben is sugároz. Remélem csak szoftveres a dolog és változtatnak rajta.
Ahogy olvasom, ultrán is ez a helyzet. Szomorú...
-
Thom!
veterán
Nálam nfc fizetés kínkeserves.
Pixel 8 soha egy rossz szavam nem volt rá elsőre.
S24 oneui7 panaszkodnak az nfc fizetés miatt szégyen. -
Jadro
veterán
Új, OneUI8-as Samsung Internet browser már kipróbálható. Egész pofás. Részletek a videóban: [link]
-
PedroPascal
őstag
Mondjuk én nem játszok telón már régóta. Van egy új szerszeményem, Asus Zenbook S14 amiben Lunar Lake ketyeg. Ultrabook lévén a gaming sem kottyan meg neki, ki is próbáltam. Ez a proci igazi csoda az Intel ezzel szépen vissza tért. A nagy ROG laptopon amiben 4080 van nyílván több az fps... de ez a kis Lunar Lake simán viszi a tripla A játékokat is pedig nem erre lett kitalálva.
-
emiki6
veterán
Megnéztem mán milyen a géming ezen és
Zenless zone zero, lowest settings, 60 fps lock. Kb olyan gyorsan tölt be mint gépen (nem kevés egyáltalán az ufs 3.1). A teló nem melegszik, csak langyul. Fogyasztás meglepően pici, 20p-re ír, 3,3%-ot (amiben asszem az oprendszer és kijelző fogyasztása nincs benne).
Az s10e-ből indultam ki, én nem tudtam, hogy már ilyen szinten van a mobile gaming az alap S telókban (mondjuk most nézem, grafikus teljesítményben kb 6x-os az s25 az s10e-hez képest). Abszolút megértem, hogy van akinek nincs már PC-je, pláne, hogy létezik a DeX is.
-
Jadro
veterán
Én vagyok a béna, vagy One UI7-ben tényleg nincs lehetőség az AOD fényerejének módosítására? Ez is egy olyan funkció, ami az elődben volt és használtam.
-
emiki6
veterán
válasz
manokaki #753 üzenetére
Nekem is navy, nálam is van minden info. 👀
Magill: Jogos!
-
Más:
Én végül kikapcsoltam a kettéosztott rolót. Kényelmetlen, hogy egy kézzel használva pipiskedni kell, hogy elérjem az értesítési részt, nem elég a felső szegélyt bárhol lehúzni, pedig nekem nagy kezem van.Szerintem praktikusabb, hogy egyszer lehúzom és kibővítésre utánahúzok, ha kell, mint régen. Egy kézzel használva legalábbis.
-
Magill
csendes tag
nekem van egy xiaomi fülem, nem lenne bajom vele mert telefonalasra jo de olyan hamar lemerul h nem szeretem. Én az 512gb-ot inkabb a jovore valo tekintettel meg azért mert megszuktam az s10+-omon. Nem hasznalok semmilyen pc-t miota megvannak a gyerekek de mindent is telón intezek... Szóval nekem hasznos ennyi tárhely főleg a fotók miatt is. Meg jah megszokásból.
-
emiki6
veterán
válasz
ppancser #743 üzenetére
És a füled mögé?
(jobban szól amúgy, mint egy random dongle dac)
-
ppancser
csendes tag
válasz
PedroPascal #740 üzenetére
És tiszteletben is tartom a véleményed
Én nemszivesen dugdosnék aksikat a fülembe, hivjatok old school-nak de maradok a vezetékesnél
Nade mindekinek a maga véleménye -
manokaki
addikt
valaki megtudta nézni valamivel a töltés ciklus számát ?
Attila
-
emiki6
veterán
válasz
ppancser #739 üzenetére
Idéznék -NoVa- -tól, aki a vezetékes fülesemet csinálta, a phoenix-et, ami miatt ragaszkodtam a jack-hez:
Drótos USB dongle terén a Cayin RU7 is fantasztikus darab, de az iBasso DC Elite a kategória csúcsa. Úgy szól, mint egy csúcs DAP, elképesztő kis titán doboz.
(Majd "mosolyogtok" ezen ti is, mikor az árakat látjátok...)Szóval én inkább elengedtem a vezetékes mobil hifi vonalat.
Persze a BT dac+ampok se olcsóbbak... Arra a fiio btr17-et ajánlotta. Annyiért meg megint csak, inkább kényelem és anc formájában a technics tws, amit említettem. Hangra bőven jobb, mint a buds3 pro. -
ppancser
csendes tag
[USB C to Jack] ezzel lehet pótolni a Jacket
Én ezt hasznalom már 4éve, még az S20Fe-hez vettem.
Nemakartam feladni a [vezetékes fülest]
Az alin több100 ilyen átalakító van és már az olcsóbbak is kiválóak -
emiki6
veterán
Én fogok venni egy technics az100 fülest, az már valszeg lesz olyan jó, hogy a jack ne hiányozzon (sőt). Talán megérte eddig halogatnom a "platformváltást", mert a tws fülesek bár eleve nem voltak rosszak, de mostanra úgy tűnik elértek a kifejezetten jó szintre.
Nálam mindig jól felgyűlik a tech lemaradás. Az s10e-ig a micro usb erában éltem. Az s25-tel kaptam az első usb c-c kábelem és kénytelen voltam egy c-s töltőt is venni, mert azom sem volt még.
A tws vonalat is sikerült egész eddig megúsznom. Ez az év a gearing éve lesz.
Jómagam 128-ast vettem, mert nem 4k videózok, minden másra meg ott a külső ssd.
-
PedroPascal
őstag
Whitestone fóliát lehet az országban valahol kapni S25-re? Sehol nem találom.
-
bkri
tag
Sziasztok,
bejelentkeznék egy ezüst színűvel.
S23-mat váltott, eddig hozza a kötelezőt.
Sebesség kb. dupla, pedig az S23 sem volt lassú. -
emiki6
veterán
Na, megvan a kék. Van olyan szép, mint képeken, videókon.
Coolmobile-tól vettem, cégre. Hétfőn (ünnepnap) rendeltem meg, azt írták 3-5 nap a beszerzés, tegnap (szerda) este feladták (tehát 2 nap alatt beszerezték), ma már a csomagautomatában volt. 1 év bolti garit adnak rá (céges ugyebár).
Próbáltam szilikonlábat ragasztani rá, de erre a hátlapra egyszerűen nem tapad, siklik rajta a ragacs!
Még nemtom hogy lesz megoldva a tok nélküli használat.
Nem érzem amúgy különösen csúszósnak, rendben van, majd kiderül.
A jack hiányozni fog.
Elsőre nem kényelmetlen, sőt a kisujjas alátámasztásnak pont jó, hogy lapos az allja és nincs ott egy lyuk a jack-nek.
S10e-nél nem annyival nagyobb, hogy szokatlan legyen. -
Keil Walker
aktív tag
válasz
kaciokos #732 üzenetére
Örülök, hogy segítettem
Fura, hogy nem adtak kupont. Én kettőt vettem, mert a feleségemnek is érett egy új telefon. Neki online exkluzív rózsaarany lesz. Pont volt belőle kedd este, de gyorsan elkapkodták. Két telefonnál az az 5% is sokat számít.
Elvileg ma hozza a futár.. -
kaciokos
őstag
válasz
Keil Walker #709 üzenetére
Köszi a tippeket, így rendeltem meg én is, szóval nemsokára csatlakozom a közösséghez.
Egyedül az ügyfélszolgálat nem volt olyan jófej, tőlük nem kaptam kupont, meg én Erstés vagyok, de ott is játszik majd a 10% visszatérítés.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #728 üzenetére
Ezzel már áprilisire változott.
-
Jadro
veterán
válasz
csorbajeno #729 üzenetére
El is fogyott azonnal az első bekapcsolás után, de egy #upgradeto256GB adb paranccsal már minden ok.
-
Jadro
veterán
Ma hozzám is beköszönt egy Navy kék S25, 256MB-os kiszerelésben. (Két éves S23-at váltott.) Van azért érezhető különbség a kijelzőben és gyorsaságban, de az S23 még mindig remek kis készülék. Csere is csak azért volt, mert céges és két évenként van lehetőség cserére. Egyébként, még simán eldöcögtem volna a régivel is.
Temu-2 üvegfólia és Alzás 3k-s átlátszó tok felröppent rá, hogy meglegyen a védelem a 0. perctől, de már nézem is a Pitaka vagy Benks tokot, mert bár én nagyon szeretem az átlátszó tokokat, de ez elég ujjlenyomat mágnes és a fogása sem a legbiztonságosabb.
Az új OneUi eddig bejön, egyelőre nem ütköztem megoldhatatlan problémába, bár elsőre csak a programok felakása és belakása volt meg. (Nem szoktam költöztetni semmit.) Még a banki alkalmazás és a DÁP is simán felment.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #725 üzenetére
-
emiki6
veterán
Ha minden jól megy péntekig nálam lesz az s25. Csináltam egy okostelefontörténeti áttekintést:
2012.11. S2 (megjelenés: 2011)
2016.03. Sony Z3 compact (megjelenés: 2014)
2017.08. S7 (megjelenés: 2016)
2021.12. S10e (megjelenés: 2019)
2025.04. S25- Az S2 3,5 évet bírt, 5 évvel a megjelenés után avult el teljesen.
- A z3c ergya volt, 1,5 évet bírt. (Nem is tudom mire gondoltam: AMOLED-ről IPS-re váltani...)
- Az s7 majdnem 4,5 évet volt nálam. 5,5 évvel a megjelenés után avult el.
- Az s10e 3,5 évet volt nálam (noha van még benne). 6+ évvel a megjelenés után érett meg a váltásra.Folytatva a trendet, az S25 is legalább 6 évig jó kell legyen. Persze közben Moore törvénye megmurdált, ami ki tudja hány évet tesz rá a várt 6 évre. (Cserébe viszont ki tudja, hogy lesz e kedvem idő előtt váltani).
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #722 üzenetére
Majd jön a One UI 8, ki tudja ott mit szabnak át.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #720 üzenetére
Akkor jól láttam. Nem volt hülyeség meglépniük, elég kicsire sikeredett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #718 üzenetére
Ezt nem tudtam, nálam most dobta ki.
Most én látok homályosan, vagy tényleg nagyobb lett az aksi ikonja ? -
kengyel
nagyúr
Van egy G. Play rendszerfrissítés is, ami 12MB és maradt márciusi.
-
kengyel
nagyúr
válasz
viewdetails #715 üzenetére
Köszi, most keresek rá.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #699 üzenetére
EUX-ra is kint van mostmár.
-
PedroPascal
őstag
Áprilisi upgrade tölthető.
-
Magill
csendes tag
Sziasztok!
Felvetődött bennem, hogy mégis milyen fóliat tegyek az s25+-omra... ? Ügye van az UAG pylo pro tokom. Vegyek UAG-ot hozzá? En 5 év után most fogok az s10+-omra rakni a gyári fólia helyett egy üveg fóliát, mert apum megörökli és ő nem fogja használni az ujjlenyomat olvasót. Szóval hmmm.. nekem ez a fólia tök karcos lett, de a kijelző nem. Lehet amúgy a csomagolás része volt x) nem tudom. Zsebbe rakástól meg táskába rakástól védeném. Sajna ott van. Mindenféle xDkulcs ilyesmi.
-
emiki6
veterán
válasz
kisdobos0111 #708 üzenetére
Nem tudok sajnos, aldiban vettem lábkészletet (3 féle mérettel), mint időszakos mütyűr. Google-be beírva, hogy öntapadós szilikon (műszer)láb a termékeknél ad jó tippeket.
A kicsi, amit eddig használtam eddig nem tudom elég lesz e, itt már azért jobban kiáll a kamera. Kb egy hét és megmondom.
Meg kisakkozom hova érdemes rakni a 4 (v 5?) lábat, mert az egyik sarok foglalt.Opció lenne amúgy felemás lábakat használni, de az egyforma lábak előnye, hogy a telefon használható lesz zsebvízmértéknek is.
Keil Walker: grat, jól kimaxoltad! Hátha valakinek hasznos lesz a leírás!
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok! Hamarosan csatlakozom én is egy 128GB kék s25-tel a csapatba. A Samsung-tól rendeltem kuponokkal. Leírom mik kellettek hozzá, hátha valakinek kapóra jön:
1, Aktiváltam az Unicredit alkalmazásban az Ajánlatok/Kártya+ résznél a Samsung 10% visszatérítést. Ez az akció május 1-ig tart. Más bankoknál is van ilyen, ellenőrizd a tiednél.
2, A Samsung Shopapp alkalzását letöltöttem, kosárba raktam a telefont. Mivel a telefon ára 250ezer felett van, így automatikusan lejön az árából 10%. Ez az akció április 28-ig tart.
3, Beírtam a következő kuponkódot: SHOPAPP. Ez csak a Shopapp alkalmazásban működik az első vásárlásra. 5% kedvezményt ad. Szintén április 28-ig tart az akció.
4, Beírtam a következő kuponkódot: AYCM10. Ez további 10% kedvezmény. Elvileg ez egész évben használható.
5, Mivel összesen 3 kupon használható fel, ezért kutakodtam, hogy van-e még valami. Arra jutottam, hogy a Samsung ügyfélszolgálat szokott kupont adni, ha érdeklődsz náluk a termékekről. Több fajta kupont lehet kapni, de ami a fenti kuponokkal összevonható, az a CRP kezdetű kuponkód és 5% kedvezményt ad. Én úgy csináltam, hogy Whatsapp-on felvettem a +36307267864-as számot a kapcsolatok közé ( Samsung ügyfélszolgálat) és érdeklődtem, hogy mikor lesz elérhető az online exkluzív szín. Nem tudták pontosan megmondani, de felajánlották, hogy adnak egy kupont. Én pedig mondtam, hogy rendben de CRP kezdetűre van szükségem. Átirányítottak egy másik ügyintézőhöz és megkaptam a kupont.
6, A CRP-... kupont is beírva végül 277783 Ft-ra ment le az összeg. Kifizettem az unicredites bankkártyával, így fog életbe lépni az 1, pontban leírt visszatérítés.
Miután megkapom a bank visszatérítését 250ezer lesz a végső ár, ami bolti garis webshop-ok ára kb.
-
emiki6
veterán
válasz
PedroPascal #706 üzenetére
Hát ezaz. Mondjuk komplex kérdés, mert ahány ember annyiféle szempont, hogy miért ezt a telefont veszi és hogyan kezeli, mennyire ügyetlen, mekkora veszélynek van kitéve stb.
Én nem teszek rájuk tokot, mert ezek szép telefonok )ez a kék lesz eddig a legszebb telefonom valszeg) és én szeretek telefont fogni, nem tokot. Ezért kötöttem ki a gumilábaknál. A fogását nem befolyásolja, térfogatát nem növeli, zsebből kivéve könnyebb megfogni, és le lehet tenni aggodalom nélkül.
Persze mindig használtan vettem a telóim, noha gyakorlatilag újszerűen (mert mindenki tokban tartotta, lefóliázva) és egyikre sem költöttem 100k-nál többet. Gondolkozom, hogy emiatt egy új s25-tel tegyek e kivételt, de lehet csak annyit fogok csinálni, hogy jobban vigyázok rá, hogy ne ejthessem le, ne eshessen le, jobban meggondolom, hogy hova teszem le stb. Szerencsére ez nekem nem jelent problémát és megelőzésben jó vagyok.
De aki a hardver miatt veszi vagy nem tud rá vigyázni vagy ügyetlen vagy fontosak neki a tokok adta előnyök stb, az nyilván tegye tokba. Ki hol köt kompromisszumot. Szerintem az olcsó, gagyi tok is egy jogos kompromisszum, ha valakinek az felel meg.
-
PedroPascal
őstag
Én nem bohóckodnék ilyen vacak tokokkal egy prémium telefonnal. Használd tok nélkül ha ennyire zavar a minimalista tok is mint a Pitaka, sokan nem is vesznek ilyet mert drága. Karcoktól eleve védett a telefon gyári védelme, azok az 1000 Ft-os tokok meg csak arra jók hogy elcsúnyítsa a telefont.
-
emiki6
veterán
válasz
ppancser #702 üzenetére
"Frameless"-ben én ezeket néztem ki alin: [link] [link]
Ha valamit, én az utóbbit venném, hogy lássam a teló színét, fényét. Nekem igazából csak az számít, hogy a sarkok védve legyenek és ha leteszem a hátlapjára, akkor ne érjen hozzá a felülethez se a hátlap, se a kameralencse. Persze egy ilyen tok nem lesz időtálló, mert polikarbonát, tehát zúzódik, karcolódik, törikBerendeltem egy s25-öt coolmobile-ból végül, nettóban a szürkeimportot már megfizethetőnek találtam.
Első körben marad a klasszik megoldásom, hogy szilikonlábakat ragasztok a hátlapra. -
ppancser
csendes tag
válasz
manokaki #701 üzenetére
Akkor neked vmi [phone back] kellenne
Persze eztis csak az iphone-ra csinálják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A piac legkompaktabb csúcs-közeli mobilja a Galaxy S25, de kell áldozatot hozni a méretért.
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest