Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
runner 125 #85496 üzenetére
Nem vagyok merci fan de ezek a bálnák ma is beindítják a nyálelválasztásom a w124 e500-al együtt.
Rég nem Magyarországon riogatja a forgalom résztvevőit, hiszen egy kelet-európai megrendelőnek készült, s a fotózás utáni héten már el is repült hozzá egy repülő gyomrában.
Ennyire tabu lenne mostanában kiírni hogy Ukrajna? -
Melack
veterán
válasz
B+
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
'kürtölni a kürtgombbal, kipufogni kipufogógombbal, meghalni a halálfejes gombbal lehet'
-
AMD Power
titán
válasz
Egyik nagy kedvencem a bálna Merci.
-
runner 125
nagyúr
-
zedok
őstag
válasz
szőröscica #85488 üzenetére
Köszi holnap megkérdezem őket
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy hol tudnék letölteni egy Renault Megane karbantartási útmutatót? Gázolajos típusú. Igazából az a gondom, hogy a szervizkönyve elkeveredett valahol otthon és most 95.000 km van benne és nem tudom, hogy miket kéne "ellenőrizni" benne. Esetleg tudtok ajánlani Pesten jó szerelőt/szervizest hozzá?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #85482 üzenetére
A felnire értettem, szerintem alpári ez a belit-kifordítom-ekhós-szekér-kerék.
A BMW-khez nem (sem) értek. Nem is szoktam rájuk izgulni, nekem a '64-70-es Mustang meg a Dodge Viper a vizuális begyere, meg volt valami porsche nem rég az is.
Meg persze a multipla
-
tomiii.
aktív tag
válasz
Ace owner #85478 üzenetére
az igazi VIP-hoz azert eleg pici a kocsi
ez már inkább hajaz az eredeti stílusra bár rámodndják mar ugy is minden kis bevasarlo kocsira is
-
Ace owner
addikt
Húú de elfogadnék egy ilyet
-
Qru
MODERÁTOR
Facelift-es Pug 508. Egész pofás....
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #85468 üzenetére
Igaz, reggel néztem a cikket.
Az automata váltó ilyen, köztudottan problémás az első generáció. -
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #85467 üzenetére
Váltót cserélt az ürge, 800 fontért vette használtan azt is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
trassher #85432 üzenetére
460k nem nagy szó egy korai dieseltol , a jobb konstrukciók ( nem downsizing ) ma is lazán megfutják az 1 milliót blokk bontás nélkül.
921k km-nel tart egy tizenéves V70 2.4 D5, bontatlan motorral, gyári turbóval és váltóval. Ő biztos nem akar fanszia autót helyette.
Ettől persze tisztában vagyok vele h a W124-és az egyik legjobb Mercedes, de mint fentebb is írtam, én a hazai kínálatrol beszélek, itthonit én biztosan nem vállalnak be, mert ezek mar valóban csak némi emléket idéznek, de a valóság siralmasabb.
8th, fentebbi neked is.
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85464 üzenetére
S60:
Már csak meg kell nézni, sose ültem vagy vezettem még ilyet.
E46: Majd szervizbe megmondják, hogy volt-e törve, a km órát meg nem hiszem, hogy 20-30k-val visszatekerték volna, mert max annyit kellett volna, 2 év alatt ment bele még 25k km, ami egyébként teljesen reális.
-
szőröscica
addikt
Én nem kockáztatnék motoröblítővel, és az a 20 ezer km sem olyan sok, amiért le kell harapni a fejét. Ha rendes olajat kapott, és nem csak hidegen járkált vele városban, akkor 20 ezer még belefér.
blt.62: értem. A baj az, hogy ezek a 20-25 éves autók igényelnek már törődést rendesen. A gumi és műanyag alkatrészek egyszerűen elöregednek, tönkremennek a hőterheléstől. És ezek cseréje nem két filléres móka. Én lehet inkább egy fiatalabb benzinest néznék, az talán nem kerülte meg a Földet tizenötször.
-
Dany007
veterán
válasz
blt.62 #85450 üzenetére
Szép szép! A belsőről nincs kép? Mikor még én is Picassot néztem egy darab bőröset nem találtam...
Csak nem Te vagy az aki itt az oldalon leírtak szerint már hónapok óta árulod / cserélnéd az autót?
Egyszer visszaolvastam Picasso témában és láttam egy ilyen tagod aki a bőr üléses Picassot akarta asszem 1 milla körül eladni. -
raczger
őstag
válasz
raczger #85335 üzenetére
Na a Volvo nem volt törve elvileg, annak utánanéztem
Illetve a BMW-nek is kicsit utánajártam, 2012-ig ugyanabba a márkaszervizbe hordták kint rendszerességgel, a km is valós, mert utoljára, 2012-ben 170k körül volt (már elfelejtettem pontosan mennyit mondtak).
Ígéretes mindkettő, hétvégén elmegyek, megnézem milyenek
-
blt.62
őstag
válasz
Laraxior #85452 üzenetére
Full szintetikus Totál olajat használok hozzá,a 20 ezer km alatt egy deka olajat nem eszik. Turbó diesel, nagyszervíz megcsinálva (170ezer ft volt). Vezetett szervízkönyve van, Szegeden a "Dél Autó Kft-nél" leinformálható. Van hozzá még 4 lemezfelni téli gumival. Manuál váltó 5 sebességes. 4 elektromos ablak, bőr ülés,bőr kárpi és kormány. Komoly digitális kijelzőjű riasztó van benne. A fogyasztása nálam városban 7L, városon kívül 5-6L között kajál.ABS, kanyar stabilizátor,stb van benne.
-
blt.62
őstag
válasz
szőröscica #85454 üzenetére
A bal térdem kivan és nehezen tudom benyomni a kuplungot. Ráadásul túlsúlyos vagyok és a hasamtól nehezen tudom a kormányt mozgatni,mert ha közel állítom az ülést akkor betudom nyomni a kuplungot,de a kormány akad a hasamtól. ha messzebbre állítom az ülést akkor nem tudom rendesen benyomni a kuplungot. Az automatánál messzebbre állíthatom az ülést mert csak a jobb lábam kell használnom. Igaz,hogy alacsonyabb de talán a kiszállással nem lenne bajom. Mielőtt kapnék a fejemre a kövérség miatt,sajnos a pajzsmirigy betegségem miatt híztam meg. A picassom olyan 8-900 ezret érhet és nincs most toldani való pénzem, ezért nézek régebbi kocsikat ami talán megbízható. A W124-es E300TD merciket örök életűnek tartják és azt mondják,hogy a diesel motorja és az automata váltója is szinte elnyűhetetlen.
-
+1 a Toyotára nekem is csapot végű benzines van már tíz éve ,de hárman elmegyünk vele bárhová klímával . Jó ha a nagyszülők bepréselődnek a gyerek mellé hátra akkor már meggondolom az előzéseket ,de ez ritka alkalom .A héten láttam egyet kereskedésben 700K -ért ami 10 évesen 518K Km-es volt és ahhoz képest egyben volt .
-
Qru
MODERÁTOR
Honda CRX: a koporsód.
-
Laraxior
titán
válasz
szőröscica #85454 üzenetére
Nagyköbcentis automatát szeretne már regota. Vagy legalabbis automatat.
-
Laraxior
titán
-
neduddki
nagyúr
HI!
zz-s motorknal hengerfejet 350Mmkorul ujitani, ha meg nem kapt ameg a neki vlao olajat ill.nem csereltek idiben akkor koraban is gyun akrak ezt tudd, a CoV feltunoen olcso, nagyon korbe kelnezni ugye nekem nagy kedvenc ezel a motorrla:- )
a colooa itt vna tolem nem messze ha tudunk idoponoit egyezxtetni megnezhetemudv
neduddki
-
Laraxior
titán
Itt amit a srac el akar cserelni Citroen 2.0 hdi motoros picassorol mit lehet tudni? 2002-es ha jol remlik, 175k km-el.
-
Pitu
aktív tag
válasz
neduddki #85443 üzenetére
Igen.
Lehet én keresek rosszul, de alig találtam 1.6-1.8m-ig 1.6-os motorral szerelteket.
hahu-s autóvadászos mail-ből ezek jöhetnek még szóba:
ez miskolci
verso, nincs km írva, gondolom van benne bőven.
corolla wagon -
Dany007
veterán
Lehet, hogy értéke van, de azokkal a fekete betétekkel mocskosul nem illik hozzá. Szép aluszín, nagyküllős stb... Ráadásul ívelt küllős kéne, nem pedig ilyen szögletes, ami kb sehol nem jelenik meg máshol az autón...
De tényleg, senki nem tudja mi az a piros izé ami kilóg az elején? :S
-
zolikaDB
veterán
Nyilvan egy W124, Audi 100/A6 C4-re konnyen kialakulhat magomles, messze van ezektol azert sok mai auto.
Ment elottem ma egy papaszemes dejzel, ahogy tertek le elole, ugye fekezett/visszavaltott (automata?), majd gaz es kis szurke korompamacsok jottek belole. Nem az 1.9TDI-s koromokadas egy krezi-kura utan, csak diszkreten, de ez mitol van? -
8th
addikt
válasz
runner 125 #85431 üzenetére
Nem az adott példányról beszéltem. Egy tisztességesen karbantartott 600k-t futott negyed évszázados W124-et bármikor odatolnék egy 200k-t futott 6éves dízel Passat vagy Mondeo mellé. Simán megütné azt a szintet mint amit a fiatalok tudnak. A sor6 dízel 2000rpm felett úgy kisimul mintha egy benzinmotor lenne a géptető alatt és a rezonancia is ismeretlen fogalom. Helykínálat elöl hátul mai szemmel is rendben van az ülései pedig talán a legkényelmesebb szériaülések amiben valaha ültem. Olyan futómű van alattuk, hogy a legvacakabb feltöredezett vidéki alsóbbrendű utakat is tükörsimává vasalja. Nem vagyok merci fan sőt az ilyen tatter autóktól semmi sem áll távolabb tőlem, de ami jó az jó. És a W124 ha nincs elhanyagolva az jó. Nagyon. Ez még AUTÓ, szigorúan nagybetűvel.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #85431 üzenetére
Ez tetszett
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power #85429 üzenetére
Akkor vennék egy ilyet. A maradékból megcsináltatnám amit kell és röhögnék a sok metroszexuális új autón.
runner 125: Azt azért tegyük hozzá hogy a 250td például megölhetetlen. Egyik lakótársam nagyapjának van egy, újonnan lett véve. 4 éve 460 ezer km-nél megállt benne az óra és még mindig csak megy és megy. Pedig azzal az autóval többek között kilincsig érő orosz patakokon ment át öreg ha az kellett, olajat akkor cserélt benne amikor kedve volt.
-
zolikaDB
veterán
-
trassher
addikt
válasz
neduddki #85413 üzenetére
Kössél bele, akkor 128.
Amelyik autó órája ennél többet csal arra mehet egy kanna benzin és egy parázsló csikk.
AMD Power: Nincs másfél millióm. Ha lenne nem opelt vennék.
kornelka: Akkor én nyertem neked pedig küldöm a kannát.
A 0 piaci értékű swiftem órája 1 km/h-t csal felfelé.
Typhoon47: Az az utolsó lefingott merci többet ér mint a mostani új autók elég nagy százaléka.
zolikaDB: Legyek túl a mechanika vizsgán előbb. Utána már ráérek autó nézegetni élőben is nem csak a hahun.
-
mokus1
addikt
válasz
Kickass #85411 üzenetére
Köszönöm! Mindenkinek nagyon bejön a színe, aki látja
Igen, állt zuglóban egy 159-es TI. Gyönyörű volt de hát az egy másik árkategória.Dany: Igen, ez 2 generációval későbbi orr. Egyébként kivitelezés szempontjából szépen rárakta igen más ,kérdés hogy nem illik oda illetve tele gányolta.
-
Dany007
veterán
válasz
mokus1 #85402 üzenetére
Ritka rondák ezek a felnik... Amúgy elsőre nem lenne csúnya. De az elrontja az egészet. No meg ahogy látom elég rendesen átépített.. 97'-ben szvsz még nem volt ilyen eleje ezeknek... Így viszont nem illik a hátuljához...
Meg nem tudom mi az a piros kinövés a lökös jobb (szemből nézve bal) oldalán? Műtétileg eltávolítható?Meg az eladó se lehet valami nagy nemtom ki.. 6 ingyenes kép van, ő 5-öt tett fel, köztük egy éjszakait / estit, de a belsőről egy darab sincsen. Persze azért megkímélt állapotú, de a km-t nem merte kiírni. Ráadásul dögnagy 2.8-as motor.. zabálhat rendesen. Mindezért 1,4M kicsit sok. Jó, biztos a sok "plusz" kerül ennyibe, de összességében inkább mínusz.
Szerk.: Amúgy a képekre én is kíváncsi vagyok. Nekem is nagyon tetszett az a típusú Alfa.
-
blt.62
őstag
Ezt megnézem a hétvégén.
-
-
Melack
veterán
Ha a kocsi forgalmijaban 07.21 van irva, de a hivatal által küldött mailben 07.03 szerepel, akkor mikor vigyem műszakiztatni?
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB #85404 üzenetére
Sedant nem nézek, a ferdehátúak jobban tetszenek. A Fórum parkolóba felfelé menet láttam már pár lefulladó kocsit, nem lehet kellemes. Vegyesben ha kijövök 8-ból nekem az teljesen megfelel. A mostani 1.3-as swiftem eszik vegyesben 6-ot de volt az már 9 is ha olyan volt a kedvem.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #85403 üzenetére
Nagyon tetszik. Sajnos még nem volt időm vele foglalkozni, egyszer lemosattam nagy nyomásúval, de sok volt a meló és egyéb is közbe jött sajnos amit intézni kellett.
Ma sikerült elvinni szervizbe, a héten meglesz. Aztán belülről elkezdem kicicomázni, autókozmetika, meg apró dolgokat pl az anyó ülés állítógombja beesik.
Egyébként nagyon kényelmes, nagy hajó érzése van az embernek. Az is nagyon bejön hogy a műszerfal ilyen körülölelő érzést nyújt.
Motorja az bivaly, gyönyörű hangja van ha megnyomod neki és akkor nyom is az ülésbe. Fogyasztása kb 7-8 liter körül alakul városban ami egészen baráti egy ekkora motortól.
A színe egyébként Nero Volcano, ez egy fekete szín ami napfényben barnásan csillog, nekem nagyon bejön. Még mindig nincsenek képeim de ha kész a szerviz és a kozmetika akkor most már ígérem meglesz
Sikerült egy jó autót vennem úgy érzem. -
zolikaDB
veterán
válasz
trassher #85401 üzenetére
120-al 5-ben meg sem érzed, városban ha pörgeted az autót, akkor OK, tehát ahol 3, ott 2, ahol 4, ott 3.
Emelkedőn, pl Árkád, Fórum parkoló stb, több személlyel nekem 3-ban nem ment fel, lefulladt.
Továbbra is tartom, hogy városban k.va sokat eszik az 1.4 (sedan).
Anno tetszett, h nyersebb volt maga az autó, mint pl egy hasonló erejű SX4.
De ha 30km-ről járnék be dolgozni, jól enne. -
mokus1
addikt
-
trassher
addikt
válasz
focvis #85400 üzenetére
Köszi! Nekem is 3-4 tetszett eddig a legjobban. Még van egy vizsgám hátra így nagyon nem tudok pattogni, a legközelebbi is 240 km-re van tőlem. Itt a környéken jellemzően 2004 utániakat találtam.
Amúgy az 1.4-es motort nagyon megfogja a klíma vagy még a vállalható kategória?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest