- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
krisz12071
üzenetére
Nem. Viszont, ha a fólia kezd felválni, akkor szerintem érdemes cserélni. Azt akár otthon is megtudod csinálni.
Másik dolog, ami fontos lehet, hogy, ha ilyen telefont veszel és bejön, akkor utána nem fogsz tudni visszatérni "rendes" telefonhoz. Hidd el, próbáltam. 😁
-
icemad
nagyúr
válasz
krisz12071
üzenetére
De az a fólián van, nem a kijelzőn.
-
válasz
krisz12071
üzenetére
a nyitogatást szerintem jól bírja, így 2 - 2.5 év után a nyitási csulási érzés szerintem nem romlott, pedig én sokat nyitogatom. (Napi 50+). A 3-ba nekem érezhető volt a kopás, vagy valami. A kijelző viszont ugyan olyan rézékeny. A fóliák kb 1 évet bírnak, viszont nekem ugyan az a bajom vele, mint a 3-al, hogyha feljön a flóia, és nem cseréled ki egyből, akkor ilyen hajszál repedés lesz benne a hajtás vonalában függőleges irányba. De ezt leszámítava jó készülék, szeretem. Illetve nekem megjelent egy rejtéjes "gabonakör" a kijelző felső részén, mint egy kamera kivágás, szintén a hajlításnál. Pár hsz-el lejebb raktam be képet róla.
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Most gondolkodtam,hogy szolgáltatónál lecserélem az s22-t erre.
Milyen gondjai vannak a telónak?Ilyem sűrűn cserélni kell a belső fóliát?
Maga a belső kijelző mennyi ideig bírhatja a nyitogatást anélkül,hogy ott maradna a nyoma?
Nagyon tetszik,de tartok kicsit azért tőle.
Az S26 meg nem igazán akkora dobás nekem a 22 után.
Köszi a segítséget! -
Lajmund
őstag
Első évben cserélte csak ingyen a samsung. Hétnél már 3 évig évente 2 alkalom ingyenes. De be kell adni szintén és csak Pesten. Engem is bosszant de ez van. Cseréld ki magadnak minél hamarabb és ha gariztatni kell vedd le róla hogy ne kössenek bele. Ne nyitogasd a telefont cseréig! Rendelj amit tudsz és csere.
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. A helyzet a következő: a gyári, belső fólia a szanér hosszában elkezdett fellevegősödni. Cserélnem kell.
A kérdésem az lenne hogy ha csak az a különbség hogy ha a Samsung csinálja az első "ingyenes/garanciális", feltétlen velük csináltassam-e?
Pest nagyon kiesik a látogatott települések köréből, és nélkülözni sem tudnám a telefont.Köszi a válaszokat!
-
Az előző kérdésem a következő jelenség miatt érdekel. Látott már valaki ilyet?
-
Sziasztok,
Belső kijelzőre menny ideig van garancia? Valaki cseréltetett már? -
reischz
újonc
én hétfőn vittem be egy fold5-öt garanciális belső fóliacserére délután 17:45 körül az oktogon szervízbe és kedd reggel 09:30 kor kaptam az sms-t, hogy kész, szépen lecserélték, jó lett
-
-
L_ajos
őstag
Sikerült minden patikára. Csak 8.5 óra volt az egész
De legalább már friss. Remélem ezután már mindent érzékel ahogy kell

-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Beszereztem újjonan egy ilyen készüléket, viszont az android és UI-t nem tudom frissíteni.
Van rá valami más módszer?
-
Lajmund
őstag
Ha gondolod eladó a telefonom új belső foliával ami jobb mint a gyári.
Amúgy tényleg kaotikus sokszor az ügyfélszolgálata ami ilyen reakciókat vált ki. Én vettem emagrol is de alin is van fityingért hidrogél fólia ami nem tükröződik úgy mint a gyári. Nézz pár videót vegyél kettőt a biztonság kedvéért. Egyiket biztos te is fel tudod rakni pár videó megnézése után. Bonyolultabbnak tűnik mint ami. Én is egyből felraktam mm pontosan. -
jacis
nagyúr
Ez a belsőkijelző fólia most már kiakaszt. Nem találok olyan céget aki kicserélné a belső fóliám. Kínomban írtam a Samsung supportnak élő chat-ben hogy szeretnék háztól házig szervízzel élni és fizetek mindent. Már rendelte is volna a “Dávid” a futárt de kértem hogy a költségeket tisztázzuk már mert így elég bizonytalan, hogy mire számíthatok. Mondja hogy a futár 7000Ft a fólia cserét meg kérdezzem meg a telemax-tól. Már alapból kiráz a hideg ettől a telemax cégtől de amikor megkérdeztem hogy most akkor én nem a Samsung support-al chat-elek? Mondja az ember hogy de… de mondom akkor miért kérdezzek meg egy másik céget ha itt és most tudom az egész szolgáltatást megrendelni. Kérte az elnézést meg makogott de a futár költség volt csak publikus. Így megint kb azt kaptam ettől a moslék gyártótól ami miatt nem veszek 2 éve samsung telefont. Van egy rohadt drága eszközöm amit nem tudok megcsináltatni mert kb senki nem vállalja el illetve a gyártó meg egy nulla ha ilyen dolgokról van szó. Soha többet samsung sohhhhha!
-
Lajmund
őstag
Elkezdtem hirdetni a telót. Természetesen rendes megkeresést nem kaptam, igaz, csak 20 órája van fent, mindenki cserélni akar. 200-ért van fent az 512, szerintem ez reális ár.
-
válasz
Bogdán Máté
üzenetére
Csak ötlet, hátha segít, de én anno a Z Fold 3-hoz vettem olyan eredeti tokot, amihez adtak tollat, és azzal működik az 5 is.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok!
Z Fold 5-höz valóban eredeti (nem Aliexpress féle "original") zöld/sárga S Pen-t lehet vajon kapni valahol? (Mondjuk EU-ban, távolabbról a szállítási ktg gondolom már még1x annyi lenne, mint maga a toll)
Köszi előre is a segítséget/tippeket.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, most már tényleg el akarom vinni a Fold5 telómat egy belső fólia cserére. Hova menjek ahol azonnal megcsinálják és jó is amit csinálnak? Ki mit ajánl?
Köszi előre is az infókat. -
Bogdán Máté
csendes tag
Én most vettem egyet 1 hónapja, eddig nagyon élem! Sebessége nagyon rendben van, Xiaomi 13T-ről váltottam. Flottul megy rajta minden, belső kijelzőn élmény a tartalomfogyasztás és a multitasking, a rugalmassága zseniális (teló, tablet, DEX-el desktop eszköz méret). Nem sok tapasztalat, így készpénznek ne vedd, belső kijelző tartósságát majd meglátjuk (asszonynak 2 éve van Flip5-e, azzal ez idő alatt semmi gond nem volt, és ott sokkal gyakrabban nyitogatod). Az egyedi külső kijelző képarány nekem eddig inkább előny, mint hátrány, de ez szubjektív. És akárhol előveszem, megbámulják, ha ez számít

-
én ezért nem vittem szervízve. Régebben ott kellett ilyenért hagyni, most nem tudom hogy alakul, de vannak nagyon jó fólia csomagok. Itt ajánlotta egy fórumtárs még pár hónapja, és én, gyűlölök fóliát felrakni, mert sosem ment, ezzel hibátlanra sikerült.
Ja, és a link
-
boksz
senior tag
Sziasztok,
Van olyan hivatalos Samsung szervíz ami hétvégén is nyitva van Budapesten?
Kezd lejönni a belső fólia 2 év után, cseréltetném.
Illetve ha nincs, hol a "legkedvesebbek"?
Köszönöm -
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem nagyon használom így nem. De az zavarna ha rádobnék ennek az árára 400 ezer forintot hogy meglegyen a 7 és megjelenne a lyuk. 😂 Amúgy minden más paraméterébe tetszik. Amit hiányolok még és jó lenne ha fejlődne ha felmenne az ultra 500ppi felbontására a fold vonal is. Meg a pwm is a kinai telok szintjére. Nekem az lenne az érdemi változás.
-
Lajmund
őstag
Engem a belső kijelzőbe nagyon zavarna a kamera lyuk amúgy minden más tetszik. 5-be jobb a hang is habár azt nem nagyon használom ki. A kollégànak én is bátran ajánlom. Jó igas ló mindenre is. Bírja pedig már kapott. Én megvárom szerintem a 9 10es szériát hogy érdemben legyen elorelepes.
-
MrCsiT
addikt
Köszönöm szépen a véleményt.

Van rálátásom s23u és s24u telókra is, csak volt korábban Fold 3 -am, amit azért adtam el, mert akkoriban (is) tapló volt a Samu Oktogon/Tmx, és a belső fólia csere miattuk méltányossági kérelembe torkollott és az a gondolat nem tetszett, hogy a hülyeségük miatt esetleg TK-s lesz az akkoriban 300e-s teló.
Ám maga a Fold érzés már ismert számomra.
Most, hogy olcsóbb lett, töprengek a visszatérésen.
A Fold 7 kékben szerintem nagyon szép lett. Nekem a viszonylagos karcsúsága - a kamerákat ugye nem nézve, amik miatt asztalon billeg
- azért, tetszik. Azok amiket írtál ( -spen, -low akku) viszont tények és ha 170-250e körül van Fold 5, 290-350e körül meg Fold 6, akkor 490-800e közti áron már az a Fold 7, ami helyett álmodják a Fold 8-ra a nagyobb akku + spen támogatást, már nem annyira vonzó ajánlat ár/értékben szerintem.Mellé téve, hogy az AI funkciókat nem kizárt, hogy részben fizetőssé teszik és egyre több az újabb modellekben az ilyen, hát nem is tudom, mit célszerű venni?

-
icemad
nagyúr
Örülök neki.
Egyébként miért? Se s pen támogatás, se nagyobb aksi nincs benne. Cserébe lepkefing méretű az egész, túl vékony. Nem lehet rendesen megfogni, kényelmetlen. Kijelzőben meg kamerában se sokat fejlődött az 5-öshöz képest sem. Kb ugyanazt érzem, mint amikor s8 plusról váltottam s10 plusra. Elég nagy visszalépés volt, de legalább drágábban.
-
icemad
nagyúr
Azért van kevés hsz, mert aránylag rendben van a telefon. Ha a méreteivel megbarátkozol, akkor nem lesz vele gondod. Egyetlen komoly hibája van számomra... már annyira megszoktam, hogy nem mennék vissza hagyományos telefonra semmi pénzért. Kisebbik fiamnak s24 ultra van, az is egy bitang jó telefon, nézegetem az S szériát is. De nekem ez a típus a favorit. Általában 2-3 évente cserélek telefont, de ezt nem fogom cserélni, mert nincs mire. A 7-es kiadás katasztrófa, a 6-os meg már nem nagyon kapható újonnan mifelénk. Megvárom a 8-as szériát.
Hogy válaszoljak is... Sebessége rendben van, multitasking megy szépen, akár 3 alkalmazásnál is. (úgy értem, hogy 3 program fut egyszerre a belső kijelzőn) Fotó/videó készítés nem olyan jó, mint S szériánál. Wireless dex is nagyon jó, ha kitudod használni. Játékok többsége is támogatja a nagy belső kijelzőt. Megvételre akkor ajánlom, ha van hozzá garancia/biztosítás, és nem zavar a nagy mérete. Ha megírod, hogy pontosan mi érdekel, akkor megnézem neked.
-
MrCsiT
addikt
Ennyire semmi esemény nincs ennél a telónál?
Aki tulaj: jelenleg ajánlaná vételre, elégedett a sebességével, vagy mást javasolna?
(Elvileg, rendben is lehetne, ha egyszer azonos procival szerelt, mint egy S23 Ultra?)Apróban 165-240e között mozog egy 256GB-s vagy 512 GB-s példány. Már csak egy backup teló kell a szervizelések apró hónapjaira, és.. ennyi?

-
twinfather81
tag
Én valamiért bírom ha kiégeti a retinámat a túlszaturált kijelző
-
Lajmund
őstag
válasz
twinfather81
üzenetére
Normál mód. Adaptív nem nagyon megy fél erősség fölé.
-
icemad
nagyúr
válasz
Lajmund
üzenetére
Én azért sem értem, mert talán még android 14-15 körül ezt tudta. Volt beállítás ahhoz, hogy a teljes rendelkezésre álló területet használja, vagy ezt a mostani 3 "jelvényes" megoldást. Túrtam már a good lock appot is, abban sem találtam semmit. Hely meg tényleg lenne hozzá...
-
icemad
nagyúr
Arra rájött már valaki, hogy mi a megoldás arra, hogy, az állapotsávban ne csak 3 értesítés jelenjen meg? Rohadt idegesítő és már az előző verziónál sem találtam rá megoldást.
-
Lajmund
őstag
válasz
twinfather81
üzenetére
2 éves. Napi 4-5 óra belső képernyővel simán kihuzza. Ami nagy újítás hogy ringke hidrogél folia van belül rajta és nem tükröződik úgy mint a gyári és a karcokat is jobban viseli mivel másnapra eltünnek. Érzésre se takony mint a legtöbb hidrogel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- XPEnology
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- iPhone 12 PRO 128 GB Kártyafüggetlen
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig az S széria volt nálam ilyen.Párszor átváltottam iphone-ra,de azok se bírták egy hónapnál tovább.
Baromi jó.)