Új hozzászólás Aktív témák
-
Majdnem 3 órás Waze-használat után picivel több mint 12%-ot merült csak a telefon. Még mindig bírja
-
Rossz.Ogre
csendes tag
válasz
GoodSpeed #11582 üzenetére
Ezek után, mindenki nyomozza ki magának, hogy manuálisan miként törli a vágólapot. De én elakadtam. Nem véletlenül...
Nálam a Gemini válasza:
"Sajnálatos módon az AnySoftKeyboard nem rendelkezik egy dedikált, könnyen elérhető vágólap előzmény funkcióval, mint néhány más billentyűzet (pl. Gboard vagy Samsung billentyűzet). A hangsúly a minimalizmuson és az adatvédelmen van."
Szerintem ez akkor nem sajnálatos, hanem szerencsés. (Kicsit hallucinál a Gemini arról, nekem mi a jó.)Geminitől - "Fontos megjegyzések:
- Az AnySoftKeyboard alapértelmezés szerint nem tárolja a vágólap előzményeit a magánélet védelme érdekében. Tehát csak a legutóbb másolt elem érhető el.
- Nincs dedikált gomb vagy felület a korábbi vágólapra másolt elemek megtekintésére az AnySoftKeyboardban.
- Ha szükséged van egy olyan billentyűzetre, amely részletes vágólap előzményeket tárol, akkor érdemes lehet más billentyűzet alkalmazásokat megfontolnod."
Ilyen válasz után nincsen szükségem másik billentyűzetre... -
válasz
Jack Oneill #11584 üzenetére
Akkor nálad az oldalsó gombra van rátéve?
Amúgy így lenne némi értelme, csak kicsit fura az, ha mész az utcán és adod a hangutasításokat. Kocsiban másként esik. 🤣 -
-
válasz
Jack Oneill #11580 üzenetére
Melyiket használod elsődlegesen arra, hogy naptár bejegyzést hozzon létre vagy ébresztést? A Geminit?
Más , ezt most dobta fel a Facebook:
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #11575 üzenetére
En most legtobbszor pl megkerem, hogy hozzon letre ébresztést, naptar bejegyzést, irjon levelet, sokszor kenyelmesebb.
-
Nekem is összejött, dokumentálva, itt: Arccsere kalappal és szemüveg nélkül
A kép, az ember a fellegvárbanból származott, és Kido főfelügyelő (kalap + szemüveg) lett volna az egyik alanyAmúgy végül, másnap megcsinálta
-
válasz
Luck Dragon #11575 üzenetére
Azt szoktam csinálni, hogy leírom a komplex kérdést 1x, aztán bemásolom a másik háromnál is, hogy biztosabb eredményt kapjak. Amúgy elég régóta járok el így, tapasztalataim szerint a chatGPT és a Perplexity Pro a legprecízebb.
Az új színvilág nekem bejön a hívások oldalán. Kicsit Mangentás. 🤣 -
-
-
-
Skod
aktív tag
-
Ezt One UI 7.0 alatt sem javították:
-
-
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon #11561 üzenetére
Negyedikként ajánlanám a BLITZWOLF 868H-t.
Mérete:126 x 116 x 50 mm
Én 11.500-ért rendeltem egyet. -
válasz
Luck Dragon #11565 üzenetére
Na igen a méretek:
LDNIO A6140C: 112 x 90 x 34
ANKER: 2.72 × 2.72 × 1.42 in / 69 × 69 × 36 mm -
-
válasz
Harmadiknak: Ldnio A6140C?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
"A legfontosabb az lenne, hogy a két A54-est – ha kell – egyszerre tudjam tölteni."
Ezt végülis szintem mindegyik dupla töltő tudja.
A gyári 25W olyan alacsony érték, hogy annál nem sokkal kevesebb a normál töltés sem.
Én is használok olyan töltőt, ami 2 esztköznél kiírja a gyorstöltést, nagyon hasonló ehhez. [link]
Ezen nincs USB-C PD töltés, csak a Quickcharge de természetesen az USB-A kábel másik vége, amit a telóban dux bele, az lehet C végű. A samu telefon, és a tablet felismeri, hogy gyorstöltőn van.
A másik 4 portja csak sima töltést tud.
Viszont nekem meg azért kell ez a fajta, mert sok eszközöm van, amihez nincs Type-C csatlkozó. pl. kerékpár komuper, bicajlámpa, BT füles, ésatöbbi, néha előfordul, hogy ez a 6 csatlakozó is kevés -
Félig off-téma következik, mivel erre szakosodott topikot nem találtam.
Két darab A54-emhez van egy gyári 25 wattos töltő, amivel semmi bajom nincs, de! Emellett van egy Galaxy Buds 2 Pro, egy HP EliteBook. Néha napján társul mellé egy iPad Pro és kettő powerbank.
A bajom az, hogy minimum 2–3 db töltővel kell utaznom, és ezt szeretném nagyon gyorsan megoldani.A legfontosabb az lenne, hogy a két A54-est – ha kell – egyszerre tudjam tölteni.
Emellett fontosnak tartom, hogy hosszú távon minél több gyorstöltési szabvány támogatott legyen, hogy a jövőben is kompatibilis maradjon a különféle eszközökkel.Az alábbi két töltő közül ti melyiket választanátok? Jól látom , hogy az egyes jelölt az csak PD kompatibilis
Első & második . -
-
-
S24 FE-re megérkezett az Android 15, One UI 7.0, aminél az A54-re is vonatkozó egyik közös panel, az akkumulátor töltési számának megjelenítése:
Jól látszik, hogy eddig a Samsung rejtette el ezt az adatot, és nem a Google, ugyanis OS szintén van nyomon követve.
Kíváncsi leszek A54-nél mennyin áll fog állni amikor sor kerül a One UI 7.0 kiadására. -
Meglivorn
aktív tag
nem, mult héten is volt de akkor még maradt a márcusi dátum. Ma jött egy áprilisi.
-
válasz
Luck Dragon #11549 üzenetére
Csak egy mellékvonal. 😆
-
-
-
dzf007
aktív tag
Megérkezett az április 1. frissítés!
-
vlevi
nagyúr
válasz
GoodSpeed #11544 üzenetére
Mynnire fel is idegesített, hogy b****@ meg, nem tudok letölteni egy PDF-t, mert a Chrome inkább megnyitja új lapon!
Mivel nem találtam rá beállítást, kénytelen voltam másik böngészőt telepíteni.
Aztán azóta meglett, beállítás nincs rá, csak a Chrome:flags részben lehet kikapcsolni. -
-
Nagyon jó hírek érkeztek az Android mobilt használók számára.
Erre csak olyan 15 évet kellett várni.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11541 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy kijátszák e az appok ezt a három órás intervallumot.
-
-
Skod
aktív tag
-
-
dzf007
aktív tag
Újabb google play rendszerfrissítés van, de szoftverfrissítés még sehol, pedig az A55 már megkapta az április 1. szoftverfrissítését a hónap elején..
-
válasz
Luck Dragon #11534 üzenetére
Elsőnek reptében elévetődött
Utána a kedvenc ügynököm még kétszer hívott. Elsőnek átengedte, kinyomtam manuálisan, majd másodiknak is átengedte, és megint kinyomtam, plusz kapott egy manuális blokkolást!
Na most ugye az a fura, hogy legelső alkalommal ma blokkolta, és utána meg nem, pedig a szám egyezett
-
-
-
Új Google Play rendszerfrissítés érhető el!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Az eredeti samsung 25wos töltő kompatibilis az iphoneal? És ha igen, akkor gondolom pl az i13at tölti 20wal.
-
Az Európai Unió arra késztette a technológiai vállalatokat, hogy átláthatóbbak legyenek a fogyasztókkal szemben .
2025. június 20-tól kezdve az EU-ban értékesített összes okostelefon és táblagép új címkével rendelkezik a dobozban, amely jelzi az akkumulátor élettartamát és hatékonyságát. Ez egy olyan energiamatrica frissítése, amelyet az európaiak már ismernek a háztartási készülékekkel kapcsolatban, és amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen annak az információnak a típusához, amelyet a fogyasztók most elvárnak az elektronikus készülékektől. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #11526 üzenetére
Mindannyian mások vagyunk, én speciel azt hiszem mindig az voltam. A 2000-és években nálam a Samsung tiltólistás volt, mert a porszívóval, a TV-vel és 2006-ban a 200 GB-os HDD-vel is megszívtam.
Kerültem 2019-ig, ameddig rollerbalesetben le nem sérült a Xiaomi Mi A2 Lite-om. Beszaladtam a Yettelhez, és két opciót ajánlottak előfizetéses konstrukcióban 90 E -ért: Huawei P30 (azt hiszem vagy P20), és Samsung Galaxy A50.
A Huwaei-t megutáltam, mert a Premium táblagépet kiadott egy android főverziót (Android 6.0-ról 7.0-ra), aztán viszlát. Akkor megfogadtam, hogy többet Huawei-t nem! 2019-Ben pont akkor térdepeltetni be Trump a Huawei-t tehát megint nem!
Szóval a másik opció volt a Samsung … hát mondom, legyen ez
. Az A50-et nagyon megkedveltem. Annyira, hogy 4 év múlva már két Xiaomit követően az A54 jött. Az A54-nél a teljesítménytől nem voltam elájulva, de a szoftveres támogatás hossza, és gyakorisága valamint a Knox is egyértelművé tette számomra, hogy okostelefon téren a Samsung nálam erős versenyző.
Az árukapcsolás pedig azoknak van kitalálva, akik kifelé és kacsintgatnak. Speciel én akkor is Samsung cuccokat vásárolnék (meg Apple), ha nem lenne 7 darab Smarttag2-esem, vagy azoknál a Samsung nem követelné meg a Galaxyt. Ugyanez igaz az Watch6-omra is.Vagy a Buds FE-re. De az ingadozókat is magukhoz tudják így láncolni, mert kicsit költséges lenne, órát és Smarttag2-ezeket cserélni, csak azért, mert valaki kap egy jó ajánlatot, egy Xiaomi-rá vagy egy másik kínai gyártó telefonjára.
-
válasz
GoodSpeed #11525 üzenetére
Nem vagyok márkahű, mindig azt választom, ami épp megtetszik. Persze van néhány márka, amelynek bizonyos termékvonalaihoz már nem térnék vissza – de ez nem kizáró ok, ha akad köztük olyan, ami újra bizonyítani tud. A Samsung is ilyen volt számomra, de az A54-es éppen hogy visszahozta a bizalmamat.
-
válasz
Luck Dragon #11523 üzenetére
Igen, lehet kontraproduktív következménye, de ők ezzel nyilván számoltak, és úgy találták, hogy sokkal kisebb a márkát emiatt elhagyók aránya, mint a maradóké.
Példa a Smarttag 2-esek esete, ahol teljesen világos, hogy milyen döntés miatt HIVATALOSAN, csak Samsung Galaxykal kompatibilis. De itt meg biztonsági szempontból jön be az, hogy kontraproduktív a gyakorlat, mert az egy dolog, hogy valaki tesz rá, és nem hivatalosan megoldja, hogy a saját NEM Samsung készülékén is nyomon tudja követni az eszközét, de ettől még ha elvész az általa védett eszköz, hiába van a gazdája által főzött cuccal használva, ha nincs Galaxy készülék ott ahol a Smarttag2-és van, nem tudja követni, mert nem tudja leadni a jelet a Smarrtag2-es.
A másik meg az, hogy ez egy erőszakos márkahűségre kényszerítés, ami nemcsak felesleges, de a fenti példán ábrázolva, még veszélyes is lehet.
Arról nem beszélve, hogy vagyunk sokan, akik anélkül is márkahűek vagyunk. Amikor elkezdtem gyűjteni a Smarttag2-esetimet teljesen tisztában voltam a Samsung gyakorlatával. Ahogyan az Apple-ével is, mégis úgy döntöttem, hogy a kettő közül a Samsungét vásárolom meg, mert sokkal több Galaxy van az országban mint Apple, köszönhetően annak, hogy a legolcsóbb A osztályos Samsung mobillal is kommunikál, és annak ára fele vagy harmada a legolcsóbb Apple terméknek.
Amerikában valószínűleg másként döntöttem volna. Viszont már itthon is - pont ezen sorok írásakor jutott eszemben - azon töprengtem, hogy mivel van Apple termékem is szerencsére, ezért már AirTag-eket is érdemes lehet beszereznem, hogy a fontos cuccokat védő Smartteg2-esek mellé kerüljön ilyen is
-
-
-
válasz
Luck Dragon #11521 üzenetére
Kis ösztönzés, hogy cseréld Samsungra. 😆
-
-
válasz
Luck Dragon #11518 üzenetére
Köszi szépen a visszajelzést.
Kicsit meglepett, hogy a Xiaomi gyári app widgetje sem mutatja. -
kugli
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11502 üzenetére
Nálam valami nem kerek a készülékben,nem találok csak "Galéria" lehetőséget.
Megpróbáltam Jack Oneill javaslatát,testreszabási szolgáltatásnak az engedélyeit kurtítottam.Skod be volt kapcsolva,de én ezt úgy értelmezem hogy csak értesít ha létrehozza a történetet,kikapcsoltam azért ezt is.
Köszönöm a segítséget srácok!Hát nehezen akarom elfogadni,hogy erre nincs egy egyszerű akarom nem akarom kapcsoló...
-
-
-
válasz
Luck Dragon #11515 üzenetére
Így:
sem? -
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Nálam az egyik példa a Xiaomi outdoor ,nem is hajlandó kihelyezni, megjeleníteni. Csak a Bluetooth menüben található és ennyi. Működtetését nem befolyásolja , csak nem látok róla semmi adatott .
-
-
Jabby
őstag
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Melyik widget?
-
válasz
Luck Dragon #11507 üzenetére
Nekem pl mutatja végig a widget az OnePlus Buds akkuszintjét.
-
válasz
Luck Dragon #11510 üzenetére
Ebből a szempontból az iOS jobbnak tűnik, nálam a Keychron billentyűzetnek és egérnek is mutatja a töltöttségi szintjét.
Az A54 is fent van a One UI 8 kompatibilitási listáján. -
-
válasz
Luck Dragon #11507 üzenetére
Akkor ha a gyártónak van hozzá appja, pl Logitech cuccok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11495 üzenetére
Az érzés olyan. Mintha taknyot taperolnék.
kugli: remélem, addig azért nem melexik fel a hátlap -
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a Bluetooth-on csatlakoztatott, nem Samsung típusú eszközök akkumulátor-töltöttségi szintjét is meg tudjam jeleníteni?
A Bluetooth menüben a csatlakoztatás után eleinte még látható az adott eszköz akkuszintje, de egy idő után ez a jelzés eltűnik – ami elég zavaró tud lenni.
A widget menüpontban bekapcsoltam az “Egyéb eszközök láthatósága” lehetőséget is, abban a reményben, hogy ez segít, de sajnos ez sem hozott eredményt.
Van esetleg valamilyen megoldás erre a problémára?
-
-
válasz
GoodSpeed #11499 üzenetére
Ez nagyon fura, az Exynos 1580 simán pariban van a SD 7 gen3-mal. Nehogy már gyenge legyen bármiben is.
Luck Dragon: arra is értettem, hogy az index valami alsópolcos szutyoknak állítja be az 1580-at, ami csak épphogy vitte az A56-ot. Viccnek is erős, nemhogy a valóságnak.
-
Esetleg ez ?
1. Lépj be a „Beállítások” > „Alkalmazások” menüpontba.
2. Érintsd meg a három pontot a jobb felső sarokban, majd válaszd a „Rendszeralkalmazások megjelenítése” lehetőséget.
3. Keresd meg a „Gallery Stories” alkalmazást a listában.
4. Érintsd meg, majd válaszd a „Letiltás” opciót. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Star Trek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest