Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Play rendszerfrissites ujdonsagok.
[link] -
unravel
őstag
-
-
-
A54 beszámítás:
-
-
Samsung kuponkunyeráló - Mobilarena Hozzászólások
Van ilyen topic is. Most megyek én is kunyizni :XD -
-
De azon is filózom, hogy akksit cseréltetni benne, és akkor kibekkelni az A57-ig. Csak itt Szoboszlón nem tudom van e aki megcsinálja...
-
én megvárnám, de az A54 nem várta meg... pont mondtam is magamban, hogy na basszus, legalább vártál volna 2 hónapot még....
A baj az, hogy én télen - nyáron rengeteget rollerezem. Na most rollerre S osztályt nem pakolok ki érthető okokból. Felpuffadt telefont meg nem akarok használni, mert nem szeretném, hogy felrobbanjon ...
#13639Luck Dragon: Nem, ültem az MRI szakrendelőben. Egyszercsak oldalról meglátom, hogy mintha kitüremkedne felül a Nillkin tokból... egy fél pillanatra.... WTF? Köv pillanat: ó basszus, ez felpuffadt mint anno a Huawei MediaPad M3 8.4, csak az legalább garanciális volt még... IP védelemnek lőttek ...Meg nagyjából ennyit, hogy majd sok-sok évig használjuk gond nélkül. Igaz ez sokkal több töltési ciklust kapott mint bármelyik előtte, mert ez mindenhova jött velem.
Amúgy most az van, hogy a Telekom-nál a rendelés zsákutcába futott, mert anyum nevén van, és a rendszer szerint gond van az okmányával. Na most kiderült, hogy tavaly októberben lejárt neki... Most várok a Telekom visszahívására, de ez így 99%-ban nem lesz meg, pedig nekem az is jó lenne, ha átíratnám az egész Telekom előfizetést a nevemre. Az A54 is anyum nevén van. Az S osztály van az enyémen.
Per pill úgy áll a dolog, hogy amennyiben a Telekom kiesik, akkor megveszem egyösszegben közvetlenül a Samsungtól, készülékbeszámítással. 57K-t adnának az A54-ért négy kérdés volt. Bekapcsolható e, bekapcsolva marad e ha nincs töltőn, sérült e a kijelző. Felpuffadásról nem esett szó :XD
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Az de durva... töltés közben, vagy csak úgy csendes magányában? Pont tegnap győzködtem a gyereket, hogy ha nem muszáj ne éjjel töltse a telefont, hanem lefekvéskor húzza ki. Azt a választ kaptam, hogy úgyse lesz baja. lehet megmutatom neki este a képeidet
Hány évet húzott le nálad az A54? -
-
Úgy néz ki, hogy kiválasztásra került az új:
-
-
-
Na remek... az A54-ben felpuffadt az akksi, ha hazaerek, majd lefotozom.
-
válasz
macika69
üzenetére
Nekem, hogy lekopogjam, még mindegyik működik, van Toshiba, Sony, SanDisk, Samsung kártyám is, az A54-ben 512 GB-os Samsung Pro van.
A SanDisk 128 GB-os menetrögzítő kamerában.
A54-ben pont azért, hogy ne terheljem a belső tárhelyet felesleges írással, mert ugyan bírják ezek, de ha elromlik, és garanciális időn túl romlik el, akkor csere az egész készüléknek.Alapjában a belső tárhely az egyik legolcsóbb komponense a gyártó felől nézve a telefonnak. Ezért is van az, hogy pl POCO-nál a microSD támogatás elhagyását 512 GB-os vagy akár 1 TB-os belső tárhellyel kompenzálja. A Samsung és az Apple nem. A Samsung egyszerűen megszüntette ezt az opciót és továbbra is skótkodik a tárhellyel. Az Apple meg be sem vezette.
Jó magam is úgy vélem, hogy androidon 128 GB-os modellt nem éri meg választani, mert személy szerint nekem sokkal több androidos alkalmazásom van, mint iOS-es. Viszont iPad 2025-ből 128 GB-osom van, és szabadon van kb 77 GB.
-
-
macika69
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A memória kártya élettartama sajnos nem igazán hosszú mobiltelefonban. Ezzel számolj. Ezért érdemes minimum 256 GB - os telefont venni.
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amióta mondtad, kacsingatok a puffasztott rizses csokikra a boltban. De semmi reakció, csak az üzletből tiltottak ki. 🤣
-
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Feleségem telefonján viszonylag sok kép van, egy részük már SD kártyán. Előfordul, hogy a visszanézett videó megakad, szaggat. Ez az SD kártya hibája lehet, vagy a telefoné? Mi lehet erre a megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
-
válasz
Aweriot
üzenetére
Ott csak tetszik, nem tetszik van, itt meg: osztályozás: intelligencia (4 fokozat), meghízhatóság (4 fokozat), és vonzóság (4 fokozat)!
Csak sokszor elfogy a karmám
:XD#13617Lord Amper: Mert nem írtad bele neki, hogy:
1. EU állampolgárság
2. SZJA mentesség
3. NATO tagság
4. Magyar állampolgárság
5. Fedél a feje fölé...
Itt Hajdúszoboszlón rengeteg hohol van.

-
válasz
Lord Amper
üzenetére
Figyelj, legközelebb ne egy selfiet válassz avatarnak és több esélyed lesz.
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A hiúság kísértésébe akarsz ejteni? 🤣
-
-
-
-
Ti nem féltek, hogy megfigyelnek benneteket a kamerán keresztül?
Én nem félek:
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jaja, ez meg bent bírt ennyit 24°C fokban:
-
-
Rutinoknál. Időjárás: most, hogy beköszöntött a mínuszok kora, arra is fény derült, ha -6 C fok hőmérséklet van, akkor 6 cét mond. Vicc...
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bennem egészen régóta alakult ki ez a dolog. Ismertem olyan felnőtt!!! embert, aki arra verte magát, hogy ő a PCW-n moderátor. MSN-en is így volt bejelentkezve a neve mellett ott volt, hogy modi... és nem azért, hogy az idegen forumozó is tudja, az nyilván nem volt felvéve nála MSN-en. Itt meg ugye 20 éve is az volt, hogy az egyéni avatárokat kérni kell, ami mondjuk 20 éve még oké is volt, de már annyira kezd jelentéktelenedni a forumozás, pl átterelődik a forgalom Redditre, Facebookra, vagy újabban egyszerűbb feltenni a kérdéseket AI-nak, hogy már tényleg nincs jelentősége. Ez egyébként egy gyermeteg inbecil jelenség, amikor valakik hozzászólásokat gyüjtögetnek, hogy elérjenek valami rangot, vagy kiérdemeljenek egy egyéni arcképet. Abban igazad van, hogy könnyebb megkülönböztetni, de a legtöbbet nem ez motiválja. Egyszerűen nem teszik fel maguknak a kérdéseket, hogy:
1. Hol lesz ő attól a társadalomban elismertebb ember, hogy xy nicken van 25K hozzászólása, meg egyéni avatárja? A legtöbb húsvér ember akivel találkozik a nickjét sem tudja..
2. Csajozni sem jó, mert a csajok pont lexarják az ilyesmit.
Ellenben ilyen önfelszopás jellege van a dolognak, ha az életben nincsenek sikerei, ezzel némileg kompenzál magának. Inkább a valóvilágban halmozom az élvezeteket mint itt.
Volt itt olyan életszakaszom, hogy cseszlettek... Aztán egy szép napon megelégedtem, és a 2005- ös regisztrációmat, amivel volt majdnem 30K hsz-em, töröltem. Azóta ez már a harmadik nevem. Akkor sem érdekelt ez az egész. -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szerintem az egyéni avatar nem kivagyiság, hanem kreatív önkifejezés, olyan, mint egy digitális frizura, nem kötelező, de feldobja a hangulatot. Nem feltűnési viszketegség, inkább egy apró „helló, itt vagyok” a világnak. Ráadásul ha már itt lógunk online, jó ha nem keverjük össze egymást , főleg ha mindenki cica
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg is van a gyümölcse 
Hány évet húzott le nálad az A54?
Csak sokszor elfogy a karmám
:XD