Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányos topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Strapabírónak tűnik a 12V-2x6-os tápkonnektor
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jézusom
addikt
válasz
Viktor0610 #22051 üzenetére
Jó látom már nincs ott
Azért qrtam fel magam, mert ha valami mellett nincs ár, akkor azt nem szeretném kifizetni, ez nem a tecso hogy természetesen minden pénzbe kerül. Jóhiszeműen kattintottam, gondoltam simán lehet előre sorolni.
Mindegy most már nincs ott az összeg.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Belépve a hirdetések mellett bal oldalt miért nem látszódnak nálam a képek?
Kilépve látszódnak csak belépve nem. Több böngészőben is ugyan ez a helyzet.
Köszi a választ.[ Szerkesztve ]
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
kazsmerlaca #22055 üzenetére
Szia!
Mert a hirdetések fölött a sárga fejlécben átállítottad kompakt nézetre.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22056 üzenetére
Tényleg
Nagyon szépen köszönöm!
(nem tudom mikor nyomhattam el)Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
efi99
senior tag
Mi a franc lehet, hogy kb 3-ból 1x 1 percen belül lefagyasztja a telefont a prohardveres oldal (most már pár hete, előtte nem volt gond)?
Van úgy, hogy csak beakad fél percre, de többnyire csak a Vol+Pwr segít. Semelyik másik oldallal nincs. Komolyan, most már nem merem megnyitni mobilon.
Samsung, Android13, Chrome.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
500 Internal server errorokat kapok:
+ debug kód: iiWr3QrgR1_sYMzl5wkemT9
-
MaxxDamage
félisten
500 Internal Server ErrorA manóba! Hiba történt.ITT jelentheted a hibát, mellékelve az alábbi hibakódot, hogy mihamarabb javíthassuk:
debug kód: g-gMxITbGCi2E-MqxnP6KjW
RIOS◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
A cicus nálam is szenved a kaktuszon.debug kód: vv9o9GLhuc7kOhs7YbWhEyN
Nincs kerítés.
-
dethroner
veterán
Hiba van
rr49DWFQc3aUqp_ILBGUiTyA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Sugar Snekov
csendes tag
cVc-xPyFW6aWZdx48mutPjr
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Szintén macskás hiba:
debug kód: s1HsXklV2F32huKc6VJPilm"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Plata
félisten
500 Internal Server ErrorA manóba! Hiba történt.ITT jelentheted a hibát, mellékelve az alábbi hibakódot, hogy mihamarabb javíthassuk:
debug kód: pEC2KLZAEWMEpecxGoAWr0E
-
csicsakcs
újonc
debug kód: ggSalgeEuiWo_hAr68oGjGZ
-
Aucor
senior tag
500 Internal Server Error A manóba! Hiba történt.ITT jelentheted a hibát, mellékelve az alábbi hibakódot, hogy mihamarabb javíthassuk:
debug kód: nKQn4OhfIGN3hCljJ7bW-AS
-
bence5511
csendes tag
Ahogy frissítem az oldalt folyamatosan változik a debug kód, de beírok egy párat ide amikkel találkoztam:
debug kód: qOq144fG6MwbXOyX6aTmXJm
debug kód: wJZ4w7bQ6dR3CIkYGxfKLIx
debug kód: u_ucL9QMXJF91wTsiqivLMr
debug kód: jjZP6LqCXz_5VJkIIC1V3RZ
-
Songoman
tag
debug kód: bC246bITZqVRwd4JkR8G4Ep
-
madgie
titán
debug kód: oohTtf40yNzCL8mYJNhFaLj
-
Gellért1234
újonc
ttF_sytnTB7u0DT12br6B0k
ez nem tudom, hogy mi -
dellfanboy
senior tag
j1BjaqsFNvlmgPyFAa0KUf9
ezt a kodot kaptam mikor frissitettem a site-ot
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
zsolt501
nagyúr
Ezt kaptam az előbb.
debug kód: kkwfh4jyEkv_9p0N2BZcEZO''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Már jó, ideiglenes fennakadás volt.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
lamaskitfi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22048 üzenetére
Igen, de a hírdetéseket nem tudok csinálni, amíg az e-mail címem nem változik, mert egy már nem létező E-mail címre küldi ki a rendszer a megerősítő E-mail-eket. ha meg megváltoztatom, illetve változtatnám, akkor is a nem létező e-mailre küldi ki, nem az újra amire megváltoztattam.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
lamaskitfi #22078 üzenetére
Te tényleg nem érted amit a másik fél ír?
Mivel be tudsz lépni, ezért tudsz hozzászólni, ahogy példa is mutatja, tudsz privátot is írni. A webmesteres opció azoknak van akik NEM tudnak belépni, ergo nem tudnak máshogy kapcsolatot felvenni az oldal üzemeltetőivel.
3-4x lett leírva neked a megoldás, ha nem vagy rá hajlandó, akkor várd meg, amíg valaki elolvassa az e-mailed.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
koby11h
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó-e ha ide írom. Sötét módban Hardverapro felületén az értékelésnél nálam világos sárga alapon fehér betűk vannak. Csak úgy lehet elolvasni, ha kijelölöm.
Lényegében csak szépséghibaDesktop, Firefox, 118.0, nincs reklám blokkoló
Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
koby11h #22080 üzenetére
Én is jeleztem korábban, gondolom nem prioritás pont azért, mert csak szépséghiba.
-
lugosi
félisten
Sziasztok!
Mai nappal jelentkezett egy olyan hiba, hogy az oldalak betöltése megakad a PH-n, a tartalom egy része megjelenik, de megáll a betöltés, görgetni csak üres képernyőt lehet, majd egy kb 10-15 másodperc múlva betölt az oldal. Ugyanezzel párhuzamosan azt vettem észre, hogy másképp jelenik meg a reklám az oldalon, eddig bannerszerűen volt fent, most egy nem teljes oldalszélességű, középen látható boxban van a reklám.
Mac OS 14 Sonoma, Safari a böngésző, semmilyen böngészőbővítmény nincs telepítve.
A hiba nem állandóan jelentkezik, hanem csak alkalomszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egyik pillanatban még sötét témát használtam, következő oldalbetöltésnél viszont átváltott a világosra, de vissza tudtam utána kapcsolni sötétre. Normális, hogy magától kapcsolgatja az oldal?
-
Sziasztok olyan problémám van hogy a feltöltött képek elfordulnak. Ez miért van?
-
válasz
lezso6 #22085 üzenetére
Bocsi a kérdésért, de még meddig kell néznem ezt a fostalicska üres, hírdetésnek szánt bináris hulladékot...(Androidon már jön minden, Árukereső, Erste, meg a többi xar, de asztalin egy kibaszott üres fót' van)
UI: Nem használok (a PH!-n) semmilyen reklámszűrőt, bejelentkezve (premium tag-ként) is engedélyezve van a reklám.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #22088 üzenetére
Nem nálunk van a hiba, olvass vissza.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
válasz
lezso6 #22089 üzenetére
Én nem olvasok vissza, hétfőn megyek Hollandba, 35 éve vagyok a szakmába, az IP Packetben (ezt nem tudja rejteni a PH, mer' akko' semmi sem jönne), de hogy átmegyek a "szomszédba" az hot ziher, de egy 140 kilós búzás zsákkal megyek...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
gyulaszu
senior tag
Android 13, Firefox 118
A hardverapro oldalon az avatar alatt lévő menüben az első 3 menüpontba belépve nem mutatja a szivecske és a buborékok az új üzeneteket:
gyulaszu
-
asdf_
veterán
válasz
david1208 #22087 üzenetére
A böngésző a kép megjelenítésekor használja az orientation flaget, amivel te nézegeted/szerkeszted a képet, az meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
Compaku
tag
Sziasztok!
Eredetileg Regisztrált email fiókomba már nem tudok belépni, mert törölték, hogyan tudnám a jelenleg használatos mailcímemre ráregisztrálni a felhasználóm?
köszönömPÜ-re illik válaszolni!
-
-Skylake-
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #22090 üzenetére
az igen, remelem legalabb angolul/hollandul tudsz beszelni, ha mar magyarul ugye nem.
"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably
-
weiss
addikt
válasz
Intruder2k5 #22097 üzenetére
Tegyetek oda még kettőt, hátha akkor jobban látható lesz
I did nothing, the pavement was his enemy!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Mivel látom, sokszor előkerül a téma, és az egy kiemelt hozzászólás nem eléggé látszik (
), belinkelek egy másik megoldási módot, amennyiben nem férsz hozzá a korábbi belépési emailcímedhez:
írj ide: Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)Eladó Amazfit GTR 2 okosóra - https://hardverapro.hu/apro/elado_amazfit_gtr_2/friss.html
-
(rögzített hozzászólás)
akinek már nem érhető el az emailfiók, amivel belépne, írjon nekem egy privátot, hogy mire szeretné átírni a régi emailjét és megnézem, mit tehetek...
DE:
- egy logint egy ember használhat és egy embernek egy loginje lehet!
- csak olyan új emailt kérj, AMI NEM FOGLALT MÁR!44!!!4!!!
- ne kérj freemail, citromail és egyéb, nulla biztonsággal rendelkező mailt.FONTOS: próbálj emailt váltani minden eszközödről, ahonnan korábban beléptél (teló, tablet, pc, melóhely stb.), mert a legrégebbi belépéseddel lehet, hogy menni fog!!
nem vagyunk support desk, igazából nem dolgunk a userek nem működő emailjeit rendberakni! kérlek, hogy csak akkor írj nekem, ha a fentieket hiánytalanul ellenőrizted, megértetted és a privát, amit küldesz, tartalmaz minden infót. ne feledd, hogy én egy darab ember vagyok, akinek ráadásul nem ez a munkája...
[ Szerkesztve ]
"Az egyszeri plébános is azt mondta: a nagymisét elb@tam, de csinálunk egy f@sza litániát!"
A Yettel hálózatáról a Logout.hu nem elérhető, a hiba nem nálunk van. Egyedi DNS beállításával (pl. 1.1.1.1 vagy 8.8.8.8) a hiba elhárítható.
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányos topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Yoga 9 2-in-1/14" 4K OLED touch/i7-1260p/16GB DDR5/1TB
- ASUS RX 6700 XT OC 12GB - garanciával - eladó!
- Playstation 5 disc edition játékkonzol +modern warfare 2
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest