Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
Kis Tigris #7305 üzenetére
Én a Insta360 Ace Pro 2 Creator Bundle-t nézem 3 akksi illetve töltősziget meg egy tripod. Igazából a töltősziget érdekel és akárhogy számolom így jön ki legjobbra.
Magyarországon 250K, 530 Euro áfával ami kb 220K de vámolási mizéria van, de még várom a csodát DJI-nál az OA5-el kapcsolatban. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7303 üzenetére
Nekem Honkong-ból jött első alakalommal az acepro 1. Nem volt holdraszállás a vámolás, viszont foglalkozni kell vele és kell vámtarifaszám is. Minden esetre annyira nem akarom...
-
Kis Tigris
tag
válasz
bandigyerek #7299 üzenetére
Nem nagyon van mivel, szóval majd ti eldöntitek, hol áll a másik 2 nagy riválishoz
Amúgy engem szinte a kihajthato kijelző vett meg kilóra, mivel én nem sporteszközökre vettem, csak szimplán videózni, meg FOTÓZNI!!! Látok benne nem kis fantáziát, főleg Urbex meg Streetfotó/Urban stílusbanvvideózni meg kirándulgatásaink során szeretnék vele
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7301 üzenetére
Az rendben, de hokongból jön akkor lesz vámkezelés hiába fizetted meg az áfát már vételkor. Így olt az acepro 1-el is. Azért kérdem Kis Tigrist, hogy nekei volt-e külön vámkezelés vagy hozta a futár egyből ?
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
Kis Tigris #7298 üzenetére
Az insta360 oldaláról vetted? Ha igen volt vámolási mizéria?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Kis Tigris #7298 üzenetére
Grat!
Várjuk a véleményt, meg az összehasonlítást, ha van mivel.
-
Kis Tigris
tag
Most gyütt meg, 10 perce, még fóliás
Nagyon kivi vagyok már rá
Habár az igazi belakás még várat magára, mert még az új fényképezőt kell belaknom előbb
Aki ismeri, ahhoz biztos lesz majd nem egy kérdésem
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az OA4 márciusban volt akciós a holland store-ban (239 Euro), sajnos már nem az - én is márciusban vettem, itt kaptam a tippet a srácoktól. Köszi érte!
Mindössze pár használat után úgy tűnik (szintén motorozás) hogy az általa készített videók nagyon jók, az állóképei viszont sokkal gyatrábbak, mint akár egy mai közepes telefoné (Xiaomi 13T). Fotóra nem használnám, én is inkább cipelek mellé egy rendes Sony MILC fényképezőgépet, utazó (18-105 mm) zoomobjektívvel.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Egyszer már kifaggatalak benneteket akciókamera ügyben motorozáshoz.
Nem szeretném előről kezdeni a dolgot, mert már sok hasznos hozzászólást kaptam.
Akkor kb egyértelműen ki jött, hogy nekem a DJI Action 5 pro lenne jó.
Viszont azóta is küzdök egy kis költségvetési hiánnyal, így nem vettem még
Nézegettem használtan ezt is, meg 4-et is. Kérdés: Ha van jó áron Action4, akkor érdemes megvennem, vagy mindenféleképpen megéri a jeletős felárat az 5-ös?
Motorozáshoz szeretném fényképezésre és pár memoárrögzítésére. Semmi extra felhasználás, de a felvételek minősége nagyon fontos.
-
Ha már timelpase. Az Air 3s ezt tudja. Semmi extra, ahogy a gépből kijött, plusz egy pici fényelés. A drón által összerakott 25fps-es videó.
ITT a letölthető videó.
Nagyot fejlődött a stabilizálás a Mavic 3 pro és Air 3-hoz képest. A kamerát kétszer elvitte a felhők balra mozgása, de ezen ügyes témaválasztással lehet segíteni. A gép tolatott kb. 0,7-1,4km/h sebességgel és süllyedt is 0-0,4-el. A szél jelentős volt, a füstcsíkokon látni. Nincs még hozzá semmilyen szűrőm, úgyhogy anélkül készült. Egyébként mindig használok CPL-t vagy NDPL-t, esetleg GND-t.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Megjött a 256GB-os Samsung kártya, ez hibátlan (meg 5 év papíros garancia is van rá):
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez a kérdés engem is érdekelne, bár én találtam egy költséghatékony és kényelmes megoldást: a már nem használt, tartalékként őrzött 8 éves Xiaomi MI9SE telómra telepítettem fel a DJI programját, és azzal élőképpel tudom vezérelni a sisak tetejére ragasztott kamerát. A telefon a kormányon egy tartóban. Eddig bevált.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Egy kedves fórum társat keresek, aki rendelt kínából alternatív távirányítót. Azt hiszem DJI-hoz választotta.
Szeretném kikérni a véleményét, tapasztalatait az eszközzel kapcsolatban.(használtam a keresőt, de sehogy nem találtam meg a hozzászólásait)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7288 üzenetére
Az eladó az EMAG valamelyik külső partnere volt (valami GLD Group) - nem saját árukészletükről jött. Azt nem értem viszont, hogy a cég miért járatja le magát ilyen partnerekkel...
Viszont az EMAG küldte vissza a pénzemet - kb. azonnal. Sok mindent vettem már tőlük, és eddig soha nem volt gondom velük.
-
válasz
Bogyó bá' #7285 üzenetére
Az emag abszolút nem volt korrekt, mert hamis terméket adott el neked. Ne azt nézd, hogy teljesítették a kötelességüket, amit törvény ír elő. Én is vettem már hamis kártyát aliról, ők is visszaküldték a pénzt és ingyen elszállították tőlem, de ettől még ezt lehúzásnak és átverésnek tartom. Meg is írtam a véleményemet az értékelésben, tedd meg te is az árukeresőn vagy ahol vetted. Legalább mások ne járjanak így.
Az emagot egyébként inkább nem minősítem; akinek van egy kis rálátása tudja, miről van szó.
-
-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla #7279 üzenetére
Lehet nem a mennyiségre kéne menni, auto módban soha nem lesznek jók ezek a videók. Próbáld meg kitapasztalni a beállítási lehetőségeket, hogyan reagál a különböző fényekre és sokkal szebb videókat fogsz készíteni meglátod. Soha nem késő visszaülni, ha már így fogalmaztál. Már az amatőr fotósok se használják az auto módot, ugyanis a fényképező nem tudja mit szeretnél, jobb ennek a témának egy kicsit utánajárni. Szép fényeket.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7280 üzenetére
Elvileg az én pontosan ugyanilyen fajta, de 256MB-os Samsung kártyám is megérkezik holnap délután. Nagyon bízom benne, hogy ez jól fog működni.
-
-
-
Márton
nagyúr
válasz
Kis Tigris #7277 üzenetére
A kamerád megeszi nem kell félned jó lesz ha mindenki egyetért velem.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok.
Érdemes várni akciókamerák terén valami akciókra várni mostanában a boltokban? Vagy így tavasszal inkább felfelé mennek az árak, jobb minél gyorsabban megvenni a kiszemeltet?
Más: szerintetek ez a kari jó lesz 4k/60-120fps felvételéhez?Drónomban volt idáig, ott 4k/30-2k/60-on hibátlanul dolgozott.
-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla #7275 üzenetére
Mielőtt valaki elkezd vele foglalkozni érdemes végig nézni ezt a videót hogy tisztába tegyük mi mire jó, és akkor kiváló rövid videókat lehet vele készíteni. Röviden összefoglalja mi is az a Time Lapse, a Timewarp és a Night Lapse. Minden helyzethez más beállítás (interval) kell, de van ami maradhat, ilyen például a WB, vagy a Sharpness.
Aztán hogy fotót vagy videót készítesz az a te dolgod. A képekből, főleg ha RAW, többet lehet kihozni és minőségben is szebb lesz a végeredmény, a videó meg olyan amilyen. -
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7272 üzenetére
lock-olva volt az iso 100-ra?
bár ilyen világosban alapból illene az automatának is azt használnia -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7272 üzenetére
Szerintem ennyi képpont mozgás esetén nem számít a bitrate, a képzajon meg nem javít.
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7265 üzenetére
Érdekes, hogy a hero13 még napfényben is képzajosabb mint a másik kettő. Persze ki lehet takarítani davici-vel, viszont ahogy kevesebb a fény egyre nagyobb bajba van a gopro.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7263 üzenetére
Van még jó 1-1.5 hónapom ez első motoros túra előtt. Ha addig nem rakják rendbe az OA5 alap színprofilt, a HDR kikapcsolást és az hullámzó expoziciót akkor veszek egy acepro2-t. A trombitával amúgy sem tudnak mit kezdeni, de van olyan érzésem, hogy elengedték majd az OA6-nál figyelnek erre remélhetőleg.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az EMAG-os, hamis 128 GB-os Sandisk kártyát visszaküldtem, remélem visszatérítik az árát. Rendeltem viszont az AQUA-tól egy 256 GB-os U3-as Samsungot. [link]
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla #7266 üzenetére
Jók mind. Bírom a timelapse videókat. (Az antennásakat főleg!
)
-
válasz
SeniorTilla #7265 üzenetére
Csókoltatom goproékat ismételten
A timlapse bitsebességet külön be kell állítani. Hiába állítottam be videónál high-ra, low-on volt timelapse-nál
-
válasz
bandigyerek #7264 üzenetére
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla #7263 üzenetére
Rossz helyen volt az antenna!
-
válasz
bandigyerek #7262 üzenetére
Tegnap csináltam a timelapse-ket ugye 3 kamerával. Hát a hócipőm tele van a gopro szoftverével. Hiába állítottam be, hogy a quickrecord az utolsónak használt felvételi módot indítsa el, a kamera simán videót indított. Úgyhogy a második körben csináltam egy fél órás videót a felhőkről. Az insta ugyanezt csinálja, de ott még beállítani sem lehet, hogy ne videó módban induljon el, hanem timelapse-ben. Vagy nem tudom hol kell beállítani. 2x lapoztam át a menüt...
A jó kis DJI rögzítette egyedül azt, amit a felhasználó akart, és amire beállította.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
kircsi28 #7254 üzenetére
A baj inkább az, hogy kiadnak egy "új" terméket, és piti hibákkal szúrják ki a szemed, ami az előzőnél nem is volt. Pl.: trombita lensflair. A hármason is volt, de ilyen durván nem. Egyébként én is bringán használom, és nincs vele bajom, azért írtam piti bosszantó hibáknak.
-
válasz
Bogyó bá' #7259 üzenetére
Én balf@sz voltam, még amit rendeltem nem jött meg, de otthon találtam egy nd16 cpl-est, az is ilyen rárakható, nem csavaros. Motorozáskor, amikor nem bizgerálod a kamerát, és szemből jön a szél nem esik le, soha nem sikerült elhagynom se erről se a gopro-ról, pedig sosem volt csavarosom. Viszont, ennek örömére hétvégén fel is raktam már rá az nd-t
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7258 üzenetére
Napellenzőnek nevezi a gyártó - és felhívja a figyelmet, hogy vele a kamera nem vízálló (mondjuk az érthető). Én cuppanós szűrőkészletet rendeltem (elvileg meg is jön a héten) - a vevők dícsérték.
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
kircsi28 #7254 üzenetére
Engem csak az bosszant, hogy a "parasztvakítás" 4k / 5k / 8k felbontás szinte már a legolcsóbb típusoknak is sajátja, de mégsem tudnak egy sima 1080p-t "mozifilm" minőségben produkálni. Végig teljesen nyitott blende (kicsi mélységélesség), túl közelre beállított fix fókusz, ilyesmire gondolok. Persze, ezeknek a kameráknak tényleg nem ez a rendeltetésük....
Más: a DJI OA4-nél meg egyenesen röhögök azon a "napellenzőnek" csúfolt üres karikán, ami semmiféle becsillanás ellen nem véd (pedig becsillan rendesen a szembe fény), viszont legalább sérülékennyé teszi a frontlencsét. Ez miért kell?!
-
Tuninger
addikt
válasz
kircsi28 #7254 üzenetére
Inkább azon megy a hőbörgés, hogy olyan hibákat követnek el folyamatosan a gyártók amik a nem megfelelő tesztelés / budget cutra vezethető vissza.
Az OA5 vignettálási hibája nem volt jelen az OA4-nél és nem képesek javítani. Az OA4 normál profiljának színeivel mindenki elégedett volt, miért kellett az OA5nél elrontani?
A GoPronál a Hero 10-11-12-13 belseje közel ugyanaz, a szenzor minimálisan változott, a processzor maradt, ráadásul 13nm-es gyártási technológián amikor a konkurencia 4nm-en gyártat. Ez egyértelmű fejlesztésre szánt pénz hiánya.
Szóval inkább a tisztelt user hülyének nézése a fájó a hibák és a kommunikáció terén.
Egyébként elképesztő, hogy mire képesek ezek a cuccok. Láttam már FPV videót BMPCC-vel és GoProval is értő kezekben, nem biztos hogy a blackmagic ad annyi pluszt amennyivel nagyobb szopás használni drónon. Kivéve persze kevés fénynél.
Persze én is látom hogy van azért feljebb amit nem lehet megcsinálni GoProval
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Lehet most én leszek a ....., de ne felejtsétek el, nem stúdió kamerát vásároltatok hanem akciókamerát, és sajnos ezt sok tesztben is elfelejtik, mert olyan elvárásokat támasztanak ezekkel az eszközökkel szemben, amit több millió forintos kamerák tudnak, nem pedig 100-200e Ft-os kis "szarok" ( mármint a nagy kamerákhoz képest).
Én meg voltam elégedve a Gopro 10 képével is és most a DJI OA5 is tökéletesen megfelel a bicajos videóimhoz, ha valakinek ez nem jó, akkor lehet gyűjtögetni és megvenni 4-5x vagy akár 10x drágábbat aminek a képe kifogástalan.
Ja, hogy az nem akciókamera, hát szerintem a gyártók is így vannak vele mert ha megnézed ebben a szenzor méretét, akkorát ebbe beletenni nem igazán lehet és még sérülékeny is lenne, plusz a készülék mérete sem ekkora lenne hanem egy DSLR fényképező méretei lennének a mai technikai tudás mellett is.
Ez csak az én véleményem -
-
-
Tuninger
addikt
Nem, ez csak az 5ös hibája, és főleg Dlog/HLG-ben, horizon steadyvel látványos. Normálban horizon steadyvel olyan mint SeniorTilla videójában de az extrém példa, normális esetben ritkán szúrható ki.
én Dlogban használom a kamerát 4:3 4K 60fps Ultrawideban, itt bár jelen van, nem annyira zavaró.
ha meg fontos hogy ne látszódjon, megyek rocksteady nélkül, utólag stabilizálok, és ki tudom szedni, pontosabban kompenzálni tudom a vignettálást, a linkelt video inverzét rakom az eredeti videó filera.
-
Vyndree
őstag
válasz
Bogyó bá' #7241 üzenetére
Érdemes azt is nézni hogy kitől veszed. Az emagon rendelted, de az eladó a "Gld Group", kb 10-15 terméket forgalmaz. Kínából berendel párat és azt sózza el. Az emag majd mentegetőzni fog hogy nem tőle vetted és vedd fel a kapcsolatot Luxemburggal, akiket persze nem fogsz tudni elérni.
Ha ennyire az ár számít mint a minőség, akkor inkább a Temu-n rendelj. Ott visszaadják az árát ha gond van vele úgy, hogy a terméket (kártyát) is megtarthatod. Ráadásul amit fele ennyiért vettem ott, az tudja a 90-et mind a két irányba. -
Tuninger
addikt
Itt más a probléma, vignettál az Action 5 optikája keményen és nincs rendesen kompenzálva szoftveresen a stabilizálás előtt.
Rengeteget sírtunk már emiatt a fórumon, nekem van is rá egy körülményesebb megoldásom, de sok post processinggel jár.
Ez a fenti egyébként egy valós file gyro kompenzációja.
És igen, ez a jelenség jelen van WB és Expo lock esetén is.
Khaosz55: ha feltöltöd 8K60ban, megvan a bitrate és ott már a youtube is AV1 tömörítést használ. Itt most az a szerencsétlen eset áll fenn, hogy minden éles, sok a mozgás, nincs motion blur, élesített és zajos. Ez kb minden téren a codec killer.
Egy talkshow beszélgetés amit rendes kamerával vesznek fel, teljesen patika lesz a youtube beállításaival is. -
Khaosz55
addikt
Igen YT összeszedhetné magát, kicsivel kéne több bitrate. Persze vannak jobb minőségű videók is, viszont oda valami csókos licence kell szerintem.
Viszont nálam nem blokkosodik ennyire a YT-ra feltöltött videó, ront a minőségen láthatóan, de nem blokkosodik ennyire.Javítom, ahol gyors és sok mozgás van sok képpont változással nekem is blokkosodik. YT....
-
Khaosz55
addikt
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla #7239 üzenetére
Konkrétan vibrál az ég ami azért durva mert ez a probléma HLG/DLog esetén sokkal durvább. Ha normálnál látszik, egy dlog használhatatlan lett volna.
-
Khaosz55
addikt
Volt szó, hogy milyen zenéket lehet használni freen, videókhoz.
Én a következőket használom, persze nem garantált, hogy ez a stílus bejön másnak. Persze nem mindegy hogy nyaralás, snorkelezés, síelés vagy motorozáshoz készítek videót. Fe lehet ingyenesen használni ha nem a pénzkeresés a cél.
[JORDANBEATS]
[Veysigz]
[Yeyzo]
Persze ezen kívül van még tonna számra... Az utolsó két előadót magában simán is sokat hallgatom nekem bejön, persze azért bele kell hallgatni és válogatni a számok közül. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #7237 üzenetére
Persze: [link]
Más: U3-as Samsung kártyát meg lehet venni, vagy azt is hamisítják mint a Sandisket?
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7228 üzenetére
hátrafelé veszel? előrenézős is van? lehet érdekelne
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7228 üzenetére
Ez a OA5 ? Most a YT felvétel a rossz vagy tényleg ennyire ugrál az expozició? Kivilágosodik elsötétül az ég.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla #7231 üzenetére
Világvevő. F@sza.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Megjött a csodás 128GB / U3-os Sandisk Extreme microSD kártyám az EMAG-tól - megy is vissza a feladónak!
Kamera nem is hajlandó vele foglalkozni, mert olyan lassú.... -
válasz
bandigyerek #7230 üzenetére
Azazantenna
(kitámasztja a két kamerát mert befelé dőlnek, ilyen a tartó)
Hero 13, Action 5 pro és egy Insta360 Acepro
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla #7229 üzenetére
A villámhárító mire?
-
Mennek a felhők ma is szépen.
Ez az installációm:
-
Jaja, sokat levesz a mozgás dinamikájából és a látószögből. Nagy dilemma nekem is pl. síeléskor
: be vagy ki
-
Sleek
senior tag
válasz
SeniorTilla #7226 üzenetére
Igen az nem volt bekapcsolva. Ha valamiért bekapcsolom tök megváltozik a felvétel nem adja vissza pl ahogy megyek az erdőben stb. Viszont tény nem ferde a kép.
-
-
Sleek
senior tag
válasz
Bogyó bá' #7221 üzenetére
Gopro 11 . A második felvétel is azzal készült ugyanolyan beállításokkal . Semmi szerkesztés nincs benne így rontja le a youtube.
Szgépen teljesen más a kinézete. Valami 300ft volt a codek hozzá és lejátssza a winfos.
[link]
A link szerinti beállítások. Annyi ,hogy nem 24 meg 30 fps hanem magasabb .
Valamint az EV valamikor 0 nem -0,5 -
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #7223 üzenetére
Ez így van, több fokozatú a retorzió. Ha ragaszkodsz egy zenéhez akkor tedd alá azt, de nekem van olyan videóm amit csak évekkel később tiltott le a YT. Szóval ha csak magadnak készíted akkor nem gond, de számolni kell azzal hogy másoknak néma lesz. Amennyiben az a cél hogy ne némafilm legyen és megmaradjon a zene akkor a NoCopyright vagy az AI a jó választás és később pénzt is kereshetsz vele, vagy csak párszáz dollár is havonta.
Persze ha rám hallgat úgy csinálja ahogy akarja, ez csak egy tipp volt. -
Tuninger
addikt
válasz
Vyndree #7222 üzenetére
Ha viszont copyrightos zenét használsz akkor a készítő hozzájárulásától függ a retorzió. A legtöbb esetben csak annyi történik hogy nem kaphatsz pénzt a videó után ha esetleg sok nézője lenne. Ez mondjuk a nagy youtubereknél probléma.
A második szint amikor bizonyos országokban megtekinthetetlen lesz a videód.
A harmadik szint amikor azonnal tiltja a youtube és sehol sem lehet megnézni. AC/DC / etallica, GunsAndRoses, Bon Jovi mind ilyen.
-
Vyndree
őstag
válasz
Bogyó bá' #7211 üzenetére
Aláfelső zene.
Vannak olyan csatornák ahol ingyenes zenéket találsz, ezeket bátran használhatod a videód alá.
https://www.youtube.com/@BreakingCopyright
https://www.youtube.com/@NoCopyrightMusicStudioCentralA másik megoldás, hogy készítesz magadnak saját zenét AI-val:
https://suno.com/
Te választod ki a stílust, a zene hosszát, még dalszöveget is adhatsz amit alá fog énekelni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tuninger #7218 üzenetére
A 10 bit H265 az stimmel mindkét videónál - ennyire állítottam a DaVinci Resolv kimenetét. A felvétel a kamerán 4k/60-ban készült, szóval tudok ilyen felbontást is kimenetként csinálni, de az nálam a saját pc-men akadozik, meg-megszalad, stb. A monitorom is csak 1440p-s, tehát "perpixel" nem is tudnám megnézni a végeredményt.
De ha lesz türelmem, akkor sokat fogok még kísérletezni a dologgal.Köszi mindenkinek a tippeket, segítséget, véleményeket.
-
Tuninger
addikt
Ez teljesen jó youtubeos 1440p-nek. Hozzáteszem a 60fps is ront az eredményen, borzasztó alacsony bitratet használ a youtube.
A DJI felvesz kb 60Mbps-ben, a youtube újrakódolja 2.7K-hoz kb 20Mbps-ben, ami akkor is vékony ha nagyon okosan paraméterezett x265-be kódoljuk. És ez nem annyira okos VBR VP9.Felteszed 8K-ban, tuti jó lesz
Egyébként a legjobb beállítás Bogyóbá, ha 10 bit h265-ben kódolod a videót és kb az eredetivel megegyező sávszélességen, 60Mbps körül. És legyen 4K. Ha azt töltöd fel youtubera, határozottan jó minőség lesz, de az sem lesz olyan mint az eredeti.
-
Márton
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #7216 üzenetére
Tehát 1440p verziót nézel youtube-on is. Ok, ennyivel előrébb vagyunk
Azt, hogy más videója miért jobb a youtube-on, ha a forrás nálad is oké, pontosan nem tudom. Talán, mivel friss vagy ott, kis nézőszámmal, nem kódolja olyan minőségben, akkor a bitrate-tel mint az egy millió követős feltöltőét.
Tuninger? -
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom a választ, hogy pl. nálam is Firefox alatt miért 480p-ben indul el, mit kellene "állítgatni". Legelső feltöltéseim, nem tudom hogy mit és hol kellene állítanom rajta - hülye vagyok még hozzá, na....
(De Microsoft Edge alatt 1440p-ben indul mindig.)
A végeredmény 1440p-ben is messze alulmúlja a gépemen lévő szerkesztett "eredetit", ugyanekkora felbontásban persze. Sokkal jobbakat látok másoktól, ugyanekkora felbontásban - ez a bajom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A legelső videócskámat elkövettem, feltöltöttem YouTube-ra (életemben először, új felhasználóként), majd elszörnyedtem hogy milyen vacak lett.
Itthon, a monitoron teljesen jó már: nem akad, kellően részletes és éles is. Ez meg egy fosch: [link]
Mivel a szerzői jogi dolgokkal nem vagyok tisztában, így nem tettem alá zenét, nem szeretném ha perelnének.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ott már nem tudom megnézni, mert a lementés után rögtön formáztam a kártyát...
De emlékeim szerint nemigen tűnt fel a kamera kijelzőjén, hogy akadna. De olyan nagyon nem is nézegettem a kamerán, talán a legelsőbe néztem bele, abba is csak azért, hogy jól áll-e a sisakon.
Más: rá kellett jöjjek, hogy nem elég a felvételt megállítani, hanem ki is kell kapcsolni a kamerát - 1,5 óra alatt lemerült az akksija, pedig 40 percnél nem volt több felvétel.
-
Tuninger
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Sony A7R IV 61MP fullframe Alpha A 7 A7 7R A7RIV A7R4 ILCE-7RM4
- Sony A7R III 1.993 expo! 42MP fullframe Alpha A 7 A7 7R A7RIII A7R3 ILCE-7RM3
- Sony FE 24-105 F4 G OSS stabilizátoros objektív 24-105mm f/4 SEL24105G
- Sigma FE 85mm F1.4 Art DG HSM Sony E objektív 85 1.4 f/1.4
- Sigma 35mm f1.4 DG DN (Sony E)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest