Hirdetés
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jordygw
csendes tag
-
Peppo
őstag
Új CG, megint Maverick suit a jutalom. Ez most így miért?
-
Leslie33
tag
Sziasztok!
A Steam-en április 16-ig akciós az Elit. A Odyssey pl 8,24 €.
[link]
Ha valaki esetleg még nem vette volna meg. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Az hogy "elvették", csak a technikai megoldás amiatt hogy egy darabig mindkettő megvolt, úgy kell tekinteni hogy a meglévő hibásat javították át, csak két lépésben.
Jobban járunk majd egy okosabban felszerelt Dominatorral, kinek kell a hátizsák növelés? Egyébként tényleg lehet jönni fog egy ilyen CG mert Artemis jutalom is volt már.
-
Peppo
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem már csak Maverick van. Ezt mondjuk nem tartom túl elegáns megoldásnak. Elvenni valamit, amit egyszer már odaadtak, még ha elcseszték is, nem éppen olyasmi, amit a játékosok szeretnek.
Na mindegy. Gondolom, a következő CG úgyis ez lesz.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
...éééés most megjött a helyes Maverick ruha IS, a Dom megmaradt. Lehet fél óra múlva meg az fog eltűnni...
-
Peppo
őstag
Csinálta valaki múlt héten a CG-t? Nagy nehezen (kb. 5 nap után) megérkezett a jutalom, de nem a leírásban szereplő 5-ös Maverick suit, hanem egy Dominator. Persze ez is jó, ilyenem sem volt még, de azért kíváncsi lennék, más is így járt-e.
-
Deaxus
tag
A boltban piszok sok minden le van most akciózva 40-60%-al.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Leslie33
üzenetére
Vettem egyet régen és kipróbáltam, de aztán nem használtam, és apránként ki is vettem belőle a modulokat. A lényeg viszont: ha ötletek kellenek bármilyen hajóépítésre, az inara kifogyhatatlan tárháza ezeknek. Odamész az Overall rankings listára, és elkezded nézegetni a CMDR-ek Assets menüjében a Fleet- vagy a Ship list-nél a hajókat. Vannak akik letiltják, de rengeteg nyilvános.
Egy konkrét javaslat: a huge pontra fix beam, de kinek mi jön be a stílusához. -
Leslie33
tag
Sziasztok! Van valakinek kalózírtásra épített Fer De Lance build-je? Tetszik ez a hajó és már meg is vettem, de szeretném a lehető leghatékonyabbra építeni, mérnököléssel együtt.
Előre is köszi, ha valaki megosztja velem!
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Köszi
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ezzel jártam meg a CG-t, oldal alján exportálható. Cargo csak dísznek van, az erőmű még régebbről volt, de nagyon passzolt bele, 14%-on fut alapból. Nem nevezném különösebben profinak, de ez kb eléri a lehetséges maximális ugrótávot. (Rainbow's End-en még tettem bele ideiglenesen finomítót és bányászlézert hogy szerezzek 1 tonna bauxitot, így ott is kipipáltam a market network adatot
) -
buke
tag
Sziasztok, milyen profi, mérnökölt buildet használtok Caspian építésre, ami inkább standard nagy ugrásokra használható és nem rekord növelésekre, tehát nem speciális fejlesztésre gondolok itt. Lassan megcsinálnék egyet. Köszi előre is az infókat. Coriolist használok egyébként.
-
Deaxus
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Még nem,de köszi a leírást. Neked is Head!
Az az igazság,hogy annyira nem köt le a felfedezősdi.Még régebben csináltam egy nagyobb(legalábbis akkor még nagynak számított párezer fényév) távolságba egy utat,hogy bekerüljek a felfedezők közé,de nem az én világom. Azért a hajó megvan,fel van szerelve.Egyszer lehet előveszem. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem "overcharged" hanem "supercharged".
-
5150head
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Akkor a space shuttle szerű kerámia csempés burkolat csak találgatás volt a melegedéssel kapcsoaltban?
Bevallom őszintén annyira nem követem az új hajókat.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Deaxus
üzenetére
Igen, csak erre, és szerintem ezek az új hajókhoz köthető egyedi cuccok soha nem is lesznek máshoz jók.
Kipróbáltad azóta? Ha nem, akkor egy kis összefoglaló: a lényeg hogy ez nem olyan mint egy normál tankolás! NAGYON máshogy kell csinálni! Ahogy megérkezünk a neutron mellé (fehér törpét NEM javaslok, csak nagy tapasztalattal!), azonnal fékezni kell (esetleg akár már a hipertérben) és elfordulni a középponttól az egyik csóva felé. Tisztes távolságból párhuzamosan haladunk a vége felé, és amikor már elhagytuk a kétharmadát, óvatosan és lassan "rásimulunk". Amikor először megérintjük, jön egy üzenet hogy "FSD operating beyond safety limits" és elkezd rángatni. Ekkor a cél hogy folyamatosan kifelé a csóva vége felé haladjunk lassan, de féligmeddig belemerülve. Tehát ha befelé rántana, akkor kifelé kell kormányozni, ha kifelé akar tolni, akkor meg vissza. Ha jön a kék üzenet hogy "overcharged" akkor lehet elhagyni. SOHA nem szabad visszafordulni a mag felé, mert ha beránt az örvény közepébe, akkor nagy kockázata van hogy nem tudjuk elhagyni, és végül kiesünk a csillag mellé normál térbe ami kb a halállal egyenlő.
#49729 5150head : apróság, de ha arra gondoltál hogy a túltöltés a "hagyományos" melegedéssel sérti a hajtóművet, az nem így van. A régiek sem mentek ilyenkor 100% hő fölé amikor is sérülhetnének ettől, hanem maga a túltöltés okozott belső károkat az FSD-knek. Ez a károsodás sokkal kisebb mértékű a Caspian spéci MKII-es moduljánál függetlenül a melegedéstől.
-
5150head
őstag
válasz
Deaxus
üzenetére
Van külön neutron route tervező amivel kb csillagtól csillagig lehet tervezni. Hosszú távra szerintem nem is érdemes már máshogy ugrálni, hacsak nem a felfedezés a cél. (Ingame is legyen rendesen beállítva a map, mert az be fog kavarni az üzemanyagszükséglettel)
A Caspiant konkrétan azzal promozták, hogy kevésbé melegszik a neutron ugráskor mint más hajó. (Mondjuk a manidra is felfér minden ami kell szval...
)#49727Leslie33
Tudtommal ugyan olyan speckó cucc mint a Panther bővített raktere. -
Deaxus
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ennek nem néztem utána.Mondjuk még soha nem ugrottam neutron ugrást,lehet ezzel kipróbálom. Kösz.
Leslie:
Úgy mondta az egyik videós,hogy egyenlőre csak erre a hajóra van ez a spec FSD. -
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Csak Caspian kompatibilis ez az FSD, vagy más hajókra is szerelhető és ugyanígy működik?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Deaxus
üzenetére
Attól durva hogy ide a CG helyszínére 48k-ra tegnap nettó két óra alatt kijutottam vele... Percenként ugrik akkorákat mint egy hordozó. A Colonia egy óra lenne (a bubiból). Az is hatalmas előnye az új FSD-nek amiről eddig nem hallottam, hogy alig amortizálódik a túltöltés közben. A galaxist a másik végéig oda-vissza meg lehet csinálni úgy hogy 80% körül marad.
-
Deaxus
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Megvettem ezt a Caspiant,de nem tudom mennyivel is lenne jobb,mint a Mandalay. Okés,hogy nagyobb,több hellyel,de felderítő hajónak a Mandi is jó. Persze lehet én nem látom csak az előnyét.
Vettem egy FC-t is. Eddig nem láttam értelmét,és kimondottan bosszantott a heti költség rá,de egyszerűen nincs hova elverni a kreditet. Persze az állomásokon odaadhatom az árváknak,és ezért mindenki szeretne,de ott még nem tartunk..

Ami viszont idegesít,hogy a type 11-ek a gépágyúja szétlövi a fragmenteket is. Tök jó lenne ez a hajó,és tényleg pofás vele a bányászat,de ha nem pásztázva lövöm a sziklát,akkor nagyon nagy pazarlást csinál.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
"Caspian Explorer Enters Full Production" vagyis már nem csak ARX-ért hanem kreditért is megvehető. A Dodec állomás vajh mikor?
-
buke
tag
Köszönöm a véleményeiteket !
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Csatlakozva csigihez: mivel azt feltételezzük hogy maga a puska úgyis G5, az mindenkit egy lövéssel leszed (úgy értem hogy ha a pajzs már leesett, ha nem akkor két lövés) módosítók nélkül is. Bár fel van sorolva ennél a headshot lehetőség, én sem látom semmi értelmét, ilyen távolságból a lassú plazmalövedékkel felesleges fejre célozni. Az a pisztolyhoz való, abból lehet ninja-settenkedő tarkónlövő fegyvert készíteni. A hangtompítás is ott van, de ennek is a nullához közelít a jelentősége. Ezt abból is lehet tudni hogy a beltéri változat is rátehető, ami végképp egy vicc, épületen belül ki fog orvlövészt játszani a max 10 méteres folyosókon..
A greater range nem hülyeség.
Elgondolkodnék a faster handlingon, magazine size-on, reload speeden is.Az enyém ilyen:
Faster Handling
Magazine Size
Reload Speed
Greater Range#49718 5150head : Köszi, én abban a téves feltételezésben ragadtam még a legeleje óta hogy a piacon kapjuk.
-
buke
tag
Sziasztok, szeretnék egy kifejezetten mesterlövész plazma puskát mérnökölni.
A modulok a következők lennének: 1. audio masking, 2. headshot damage, (plazma)
3. scope, 4. greater range (plazma). Vagy a greater range helyett legyen a Stability ?
A Stability a sorozat lövőkre jó vagy az egyenként lövőkre is ?
-
Deaxus
tag
Mindenkinek,köszi az infókat. Nézelődök,számolok,aztán majd meglátjuk mi lesz.
-
5150head
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Kis javítás:
Hajókra és az outfittekre van némi kedvezmény, commodityre nincs. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Deaxus
üzenetére
Az amit mi építünk, minden szempontból ugyanolyan lesz mint amit mások, vagy amiket alapból tartalmazott a bubi. Nincs olyan hogy a te saját bányád vagy finomítód stb neked kvázi ingyen termel, amit aztán máshol teljes áron eladhatsz. Arra rá lehet menni hogy bizonyos termékek nagyon olcsók legyenek, de azt bárki megveheti.
Egyetlen kis különbség mégis létezik: ha egy rendszeredben felhúzol 10 létesítményt, akkor ott van valami plusz kedvezményed minden termékre. -
buke
tag
válasz
Deaxus
üzenetére
Deaxus: fiatal vagy még az 50 éveddel
rég vót mikor 50 voltam
Magyarul tudok. 
A lényeg, amit a ravencolonial.com programból és itteni segítséggel kihoztam, hogy rendszeren belül 90%-ban minden építőanyag termelődik. Persze ezeket is grindeléssel lehet elérni. Az adottságok szerint építkezz, de mindig lesz amit csak plussz grindeléssel tudsz odatelepíteni, hogy kerek legyen minden, a linkeléseket alkalmazni kell. Ebben vannak itt szakértők.
Azért mindig maradt egy két anyag típus, ami csak más rendszerben volt. Szóval bele lehet fáradni 2-3 hónap alatt. Most az egyik rendszeremnél juthatnék el így majdnem kész állapodba, de nem lesz kedvem, pedig minden ott termelődik már. -
Deaxus
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem konkrétan a tiszta kredit bevételre gondoltam,mikor a profitot hoztam fel(sok bázis=sok pénz,kevés bázis=kevés pénz),hanem bármi olyasmire,aminek van értelme. Mondjuk leteszek egy kitermelő bázist,és tisztán termel nekem acélt és azt eladom. Vagy kapok extra részesedést a településen eladott cuccok után. Ilyenekre.
-
5150head
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ha nyomja a BGS-t úgy van értelme, de egyébként valóban nincs.
Annyi, hogy most pletykálják h a BGS-t is át szeretnék variálni, kérdés, hogy fog-e ebből profitálni a kolonizálás vagy sem. -
-
Deaxus
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Értelek,köszi.
Akkor hagyom is a fenébe,amíg nem lesz komolyabb hozadéka a dolognak. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Deaxus
üzenetére
Jelentős bevételre ne számíts, ha csak ez lenne a cél, akkor nincs miért csinálni. Nekem heti 5.2 millió jön, de irgalmatlan sok építményem van, hónapokon át dolgoztam ezen (és nem a pénzért).
Az egyetlen cél az lehet, hogy legyen egy kis takaros rendszered, amiről elmondhatod hogy a saját kezeddel építetted fel. -
Deaxus
tag
Sziasztok.
Valaki írna nekem pár sort arról,hogy mostanában mennyire érdemes településeket építeni a játékban? Nincs FC-m,nem is akarok,épp ezért nem is vágok bele nagy bázisok építésébe.A kisebbek még érdekesek lehetnek játékélmény szempontjából,de ha csak annyi lesz a szerepük,hogy párezer kredittel többet adnak hetente,akkor inkább nem hordom oda a cuccost.
Tudom vannak erről videók,meg összefoglaló táblázatok,de amiket találtam,mind nagyban gondolkodik. Én meg nem vagyok az a farmolós típus. -
5150head
őstag
válasz
Leslie33
üzenetére
Szerinted?
Elvileg admin jogot adott magának a srác ha hinni lehet neki, meg a híreknek, pl Hydra formájában repkedett.
Szerinted adminként, egyrészt mihez nem fért hozzá, másrészt, akár még malwaret is rakhatott volna egy update formájában mindenki gépére...
Száradjon le a t@ke az ilyennek...
-
Leslie33
tag
Vasárnap már tudtam rendesen játszani. Viszont elég szűkszavú tájékoztatást kaptunk. Remélem a jövőben azért biztonságban vannak az adataink, accountjaink!
-
42861
senior tag
Van baj gazdagon. Még most sem tudok belépni.
-
Zsoxx
őstag
Vajon miért nincs sehol sem hivatalos tájékoztatás a leállásról? Sem FB-n, dem a weboldalakon nem látok ilyet.
-
5150head
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- LG LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy odaugrok vele, aztán gyűjtögetek egy kicsit. Úgyis rég jártam guardianfalván.
)