- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Megkérdeztem Alphacool-t, mikorra várható a Taichi blokk.
Konkrét időpontot nem mondtak, csak hogy "remélik Q3-ra lesz belőle..." -
negro
őstag
válasz
BoneDragon #1986 üzenetére
Melyik parhuzamos univerzumban?
1x volt driver problemam amit egy win frissites okozott valojaban es jott a kekhalal anno ha az adott win update-et es az akkor friss amd drivert egy cikulsban rakta fel az ember. (RX580-nal volt ez konkretan amit mar lassan 7 eve hasznalok... ergo itt is hosszutavo a tapasztalat) Amugy meg utolso nv kartyam egy 6600GT volt meg 2005-bol. 20 ev! Persze teny en nem evente cserelek vga-t igy ki maradnak generarciok de nem emlekszem rendszeresen buggos driverekre, olyanra plane amiert azt lehetett volna mondani en soha tobbet nem veszek az adott markatol.
-
SirRasor
addikt
válasz
BoneDragon #1983 üzenetére
Nem baj, a 2 lényeg benne van:
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Remastered
Kingdom Come Deliverance 2norti Te a DC++ -os norti vagy régről?
-
válasz
Az nvidia meg 2 hónap alatt egyetlen normális drivert sem tudott kiadni, szóval...
-
Zilko87
tag
válasz
Nem ennyihez jött azóta, ezek most lettek elérhetőek ebben a verzióban. Van pár játék ami megjelenés napján már támogatta..Last of Us 2, Lord of the Fallen 2.0..
Akkor most ennek sem szabad örülni? -
Zilko87
tag
Új Driver: [link]
Expanded game support for AMD FidelityFX™ Super Resolution 4 (FSR 4)
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Remastered
Assassin's Creed Shadows
Kingdom Come Deliverance 2
Dynasty Warriors Origin
Civilization 7
Naraka Bladepoint -
Pug
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1979 üzenetére
Es ezek bugok mind jelentkeztek egy szuz win install utan is?
-
RobbyJr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1979 üzenetére
Nem kapcsoltad be véletlen a Noise Suppression-t? Az csinál ilyen hang problémát.
Én életemben nem találkoztam még ilyen hibával amiket felsoroltál, pedig jópár AMD-s kártya megfordult nálam. Windows mikor volt telepítve nálad? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
RobbyJr #1976 üzenetére
Akkor példák:
-DX12 alatt driver időtúllépés miatt leáll. Ha engedélyezve van valami más alkalmazásban a HW-es gyorsítás, akkor még gyakrabban
-Fejhallgatóval a hang random olyan lesz, mintha dinamikus erősítés lenne rajta. Csendesebb jelenet után az első hangfoszlány leüvölti a hajad, aztán hirtelen túl halk lesz.
-Véletlenszerűen elköszön a driver, a képernyő olyan alacsony felbontást vesz fel, hogy a TV nem tudja megjeleníteni, remote desktopon keresztül lehet szabályosan újraindítani. Újraindítás után el kell távolítani majd újra kell telepíteni a driver-t, hogy rendbe jöjjön.És ezek mindegyike csak akkor jelentkezik, ha fent van az Adrenalin. Driver Only nincsenek ilyen gondok...
-
Pug
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1972 üzenetére
Pedig adrenalin-nal jarsz a legjobban...
-
Lessmessino
tag
válasz
GPU tweak-et is kipróbálhatod, de tapasztalatom nincs vele, mert én adrenalint használom.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1971 üzenetére
Ja oké. Hát akkor semmi megoldás nincs.
-
RobbyJr
addikt
válasz
Ha nincs semmi egyéb program a gépen az alap szoftvereken kívül, akkor az Adrenalinnak nem kellene összeakadni semmivel, még vírusirtóval sem. Azt lehet egy win újratelepítés oldana meg.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1968 üzenetére
Kicsit azért leírhatnád részletesebben a problémát mert így maximum kitalálósat játszhatunk.
-
RobbyJr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1968 üzenetére
DDU megvolt sikeresen?
Nekem MSI AB-vel megy a tuning, Adrenalinban nem szoktam állítani semmit. -
TESCO-Zsömle
titán
Hola.
Adrenalinon kívül van más módja a tuningnak? Sajnos azt bem tudom telepíteni, mert teljesen megkergül minden...
-
shad83
csendes tag
válasz
Lessmessino #1965 üzenetére
csak azért mondom, mert nekem a hellhound teljesen gyárila is 7200 körül hoz egy 11600k procin. kis állítgatásokkal 7506 pontom volt a max.
-
shad83
csendes tag
válasz
Lessmessino #1963 üzenetére
nekem a stock steel nomad pontszám nagyon kevésnek tűnik. 7000 felett kellene lennie. 3dmark oldalán meg tudod nézni hogy az átlaghoz képest ez hol van
-
Lessmessino
tag
Egy kis tesztelgetés után a sweet spot nálam a -80mv és -15power lesz, így a fogyasztás sokkal jobb és a teljesítmény is jobb az alap beállításoktól.
1440p-ben néztem meg 3 játékban, de a gta 5 elég hektikus eredményeket hozott, úgyhogy ezt végül dobtam, de rávilágított arra, hogy a kártya nem bírja a -100mv-t csak a -80-at, ezt a steel nomad teszt is megerősítette.A quicksilver hűtése szerintem nagyon jó, max terhelésen 1600-on pörgeti, szerintem az se vészes zajban, de finomhangolva a ventiket már a többségnek megfelelő lehet.
Coil whine is csak nagyon magas fps szám mellett hallatszódik. (6700xt képes volt böngészés közben is ciceregni, sőt még a windows asztalon is)Steel nomad stock 6895
-80 mv 7176Superpos 4k stock 19350
-80mv 20011A játékoknál minden beállítást kétszer vagy akár háromszor is lefuttattam.
-
MZsoltee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1953 üzenetére
Alternate vagy mindfactory? Újra szállítanak Magyarországra?
-
MZsoltee
veterán
válasz
Lessmessino #1955 üzenetére
És majdnem a fogyasztás is.
-
Remélem nem túl off-topic, de van egy Nitro+ 9070XT kártyám amin az utolsó venti full RPM-en megy éjjel-nappal. Hiába próbálom manuálisan driverből leállítani. Már biosban is ezt csinálja... Olyan már volt hogy egy venti elromlik és nem megy, na de hogy full 100%-on pörög? Ez szoftveres probléma vagy vihetem vissza?
-
Lessmessino
tag
válasz
zsirfecske #1956 üzenetére
Fordulatot nem néztem, de hangja nem igazán volt, cw sincs vagy csak nagyon nagyon minimális.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lessmessino #1955 üzenetére
szép nagy darab, és jó hőfokokkal. mennyire teker a venti rajta? ja és a deepcool ak620 zero dark hűtőért külön pluszpont
-
Lessmessino
tag
Megjött a nagytesó.
Egy kis tesztre volt idő stock beállításokkal, tarkovban a 9070xt-vel 6700xt-hez képest 1440p-ben megduplázódott az fps, gpu 55 fok, hotspot 71, mem 80 fok volt maximum.
Majd 3 játék benchmarkjával tesztelgetni fogom még a vga beállításait. -
zsirfecske
addikt
alzán 385k, 5+ db még raktáron:
GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G -
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1945 üzenetére
Először azt gondoltam a woff woff a hellhoundhoz illene, de végül is illik a tacsihoz is.
Grat amúgy!
-
Chaser
legenda
válasz
AlmafaBp #1946 üzenetére
Ha szamlat ad van ceg mogotte, es minden kotelezettseg ervenyes ra.
Ha webshop nincs is - nem is kell -, forumon keresztul torteno vasarlas is annak minosul.
Senkit nem biztatok arra vegye meg, ne vegye meg, nalam szemely szerint reg offos a tag.
Ha valaki vasarolni akar tole nyilvan kerdezze meg szamlas-e a tortnet, vagy vmilyen nagyker mutyi szamla nelkul. Utobbi esetben igen rosszak az arak...
Ilyen ertekben en csak ostermelotol vasarolok itthon, azokbol sem mindben. -
AlmafaBp
csendes újonc
Lent írta a kolléga, hogy minden ami törvényileg biztosítva van egy kiskereskedelmi bolttal szemben, az Redgoat kolléga esetében gyakorlatban nem lesz érvényes, függetlenül hogy számlát ad neked vagy sem.
Ilyen például egy esetleges fogyasztóvédelmi eljárás, 14 napon belüli vásárlástól történő elállás, stb.Ennek figyelembevételével érdemes vásárolni, tőle vagy bármely boltból.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
emiki6
veterán
válasz
zsirfecske #1942 üzenetére
Azt nem értem akkor, hogy a többi após eladó miért olyan drága. Évek óta bármire ránézek minden olcsóbb valamelyik megbízható kiskernél, néztem is nagyot, hogy linkeltétek, hogy Redgoat ennyire meg tudta most verni a kazy-t pl, ami eleve egy fapados -> olcsó bolt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BlueSteel #1939 üzenetére
akkor mondjuk úgy, hogy aprón beszerezhető bontatlan, 3 év garis új hardverek. akinek nem fontos a bolti vásárlás, de szeretne kedvező áron hozzájutni cuccokhoz, azoknak ezek a lehetőségek a legjobbak. mint ahogy egy webshopos (de akár gyártói garis) teló mennyivel olcsóbb tud lenni mint egy hivatalos viszonteladó/szolgáltató terméke.
részemről mindegy, hogy külföldi/amazonos/magyar boltos/aprós/használt/felbontott a cucc, ha megbízható és olcsó
ha gari sincs, még az is beleférhet, ha sokkal olcsóbb. a használt cucc is lutri, szerencsejáték, de néha megéri a kockázatot.
-
BlueSteel
tag
Ez a sokat reklámozott Redgoat vállalkozóként értékesít, ad róla számlát, a jogszabályoknak megfelelő jótállási jegyet a vevő nevére szólóan, szabályszerűen kiállítva? Mert ha nem, nem kellene erőltetni a reklámozását. Ha probléma lesz a termékkel, vagy az eladóval, se a fogyasztóvédelem, se a békéltető nem fog tudni segíteni.
-
RobbyJr
addikt
válasz
BoneDragon #1934 üzenetére
Rendeld meg míg ennyi az ára.
Várni kell rá 5-10 napot, de ennyit szerintem is megér.
-
Årpi
őstag
válasz
Predator9231 #1931 üzenetére
Most, hogy RTX 5070 Ti van 370-ért, annyit biztos nem adnék egy RX 9070 XT-ért, hiába magasabb tieres modell. Remélhetőleg az AMD is leköveti ezeket az árakat, jó lenne elcsípni 300-310k környékén pár XT-t. Allegrón érdemes nagyon lecsekkolni az eladókat, de többeknek is van onnan kártyája.
-
Predator9231
újonc
Allegro.hu-n van aorus 9070xt 372 zerért, érdemes onnan rendelni?Normális oldal? Elég jó ár érte.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Predator9231 #1929 üzenetére
Nem valószínű, a Taichi úgy általában véve nem fehér és ha lesz is, ki tudja mikor... ASRock nem priority partner AMD-nél, így alig kapnak chip-et...
-
Predator9231
újonc
9070 xt Taichiből várható szerintetek white verzió?
-
mumin007
tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint egy RX 6800XT-ről megfelelő előrelépés lenne RX 9070XT-re váltani? -
mumin007
tag
.
-
mumin007
tag
Sziasztok!
Itt mindenki megvan elégedve 9070XT VGA-jával?
Egy RX 6800XT-ről megfelelő szintlépés lenne? -
slayer006
addikt
Erre van bármi értelmes magyarázat?
Az XT 15k -val olcsóbb? -
RobbyJr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1919 üzenetére
Nekem meg az Alzától
-
RobbyJr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1917 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Powercolor Spectral White kártyák iPonon!!!
-
TESCO-Zsömle
titán
Ihre Bestellung hat unser Lager verlassen!
-
hajbel
addikt
válasz
bacononbush #1910 üzenetére
Másnaposan majdnem megrendeltem a 9700 XT-t 320-ért. Elég félrevezető ez a számozás...
-
bacononbush
csendes tag
first sapphire kártyák "egész" jó áron
[link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1904 üzenetére
Le is mondtam, nem tudják utánvéttel küldeni.
A garanciára az volt a magyarázat, hogy a külföldi nagykerrel van valami akció, ami miatt az vállal +1 évet. -
Pug
veterán
válasz
BoneDragon #1903 üzenetére
Forgalmazza Italy Drogeria...
Ilyen tragyakat minek egyaltalan belinkelni a topicba?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BoneDragon #1903 üzenetére
Utánvétes rendelés.
-
BoneDragon
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1899 üzenetére
Simán elirás. Vicces lesz mikor közel 4 év leteltével beviszi valaki gariztatni. Majd vakarják a fejüket.
Hozzáteszem nem emag a forgalmazó és a cég alapitási éve 2025...goodluck. -
DudeHUN
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1901 üzenetére
Olvasás nehéz vagy mi a tök? Ha ez után sem megy majd valaki lerajzolja, mert részemről off.
Idézek:
"Lefele nem térhet el. Persze lehetnek elírások is. Ilyenkor érdemes jelezni a kereskedő felé ezt. Hacsak nem bontott/használt termék (ezt jelezni szokták) biztosan legalább a kötelező jótállási idővel fogják átadni."
A 4 évre meg ez a magyarázat leírom utoljára: Felfelel eltérhet a kereskedő! Amit írnak az hozzájuk szóló jótállás. A kereskedő felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! - 24hó gari! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest