Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
Ez a Rush objektív most nagyon gáz. Máskor még aznap megvan a pont, most még vagy 10 ezer hiányzik.
Vagy 3 evo játékos jön, vagy random játékosok.
Sok patkány olyan játékost választ, ami pontot ad, de az idő lejárta előtt, mikor már mindenki "konfirmált", átváltanak egy másik játékosra. -
m4rk.89
aktív tag
Valaki privátban leírná a coin eladás folyamatát, illetve ajánlott oldalt esetleg kupon kóddal?
-
Digestive
veterán
Már el is kezdtem. CM poszton fog játszani. -
neo81
senior tag
Ezeket a privát üzeneteket hogyan lehet kitörölni?:
-
toxicjew
addikt
Hát másodjára sem váltotta meg a világot ez a 90+ pack, egy Buffon jött belőle. Persze kipróbálom, de Casillas is épp annyira fos, mint bármelyik másik kapus a játékban.
-
xymano
csendes tag
Na, sikerült bejutni div 2 be
Megéri majd pénteken packokat nyitogatni? -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5820 üzenetére
Ez hivatalos stat már? Ha igen, akkor az én evos Chiesam jobb.
Finesse+Rapid, 95 pac, 95 sho, 85 phy, viszont dribbling csak 90 annál.
Hála istennek meglett a Rivals reward és a Div 2 is. Vagy 3 hetet szoptam az utóbbival az utolsó checkpointtól, most meg csontsimán, érzésre olyan volt mintha óvodások ellen.
-
EA's hit
őstag
-
BenXL
tag
Ti jatszottatok mar olyan meccset rivalsban hogy az ellenfél olyan stilusban jatszik mintha nem is valos ember lenne hanem a gép legendas vagy ultimate negezsegen? Plusz már a csapata is erdekes volt, voltak friss jo lapjai is de pl gold Rodri meg ilyen értelmetlen lapok is
-
EA's hit
őstag
A fizetos storyline elvileg 500k coin vagy 1000 fifa pont lesz, pont ahogy josoltam. Es mivel lesz benne ilyen lap, engem sajnos maris megvettek:
Illetve jon egy dc Thuram sbc is, szoval a foddereimnek is megvan a helye
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #5818 üzenetére
Maradona azert kerult ki, mert a halala utan a licensz jogokrol nem tudott megegyezni az EA a hozzatartozokkal(?), nem botrany miatt. Voltak akik hasonlo okbol kerultek ki, asszem pl. Lehmann is anno, de pk. Platini vsgy Weah is szinte biztos hogy sosem lesznek ikonok a politikai szerepvallalasuk miatt. De Maradonanal szimpla licensz problemak alltak a hatterben.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5816 üzenetére
Neki volt egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügye, az olyat nem szereti az EA, mintha Maradona is ilyesmiért nem lett volna alapból. Stat alapján jó szezont futott, lehet majd kap vmi SBC-s lapot.
Akire kíváncsi vagyok, az Igor Paixao, h kap-e TOTS-ot. Elképesztő futballista, konkrétan bohócot csinált a Milanból egész meccsen, meg ő lőtte a szezon legszebb gólját is, és dupla-duplás Gól+Gólpassz mutatója van. Van is egy evós lapom, de tots tuti erősebb lesz.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #5816 üzenetére
Most néztem, web appban tudtam claimelni az objektívek résznél. Majd otthon kinyitom gépen.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1 #5814 üzenetére
Vicc kategória...
Nekrm amúgy nem jött kompenzációs csomag. Vagy csak ingame adja be?
-
gjoe
addikt
Na végre valami konpenzáció.
Akinek nem adta meg az első héten a seasonben a jutalmat az nézzen rá.
Most kaptam még egy 90*5 pakkot. Igaz csak fodder lett mind. Dimarco volt benne a top lap. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #5811 üzenetére
Nem lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5811 üzenetére
Ne tőlem kérdezd
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Sirandrish #5810 üzenetére
Greenwood?
-
Sirandrish
legenda
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #5808 üzenetére
Biztos minden Tots Evo 500 ezer cointól fog indulni. De akkora meta lesz az elején aztán pedig lebutítják őket ahogy szokták.
Elkezdtem kirakni Gullitot, mert úgy érzem jönnek majd sorban a használhatatlan Tots-ok, de mire kirakom addigra egy lengyel ligás kék lap is tudni fogja amit ő.
-
Kristof_94
Topikgazda
Elvileg komoly evo-k is lesznek. Jó lesz ez a tots, legalábbis reméljük...
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #5806 üzenetére
Ha kap cam pozit, akkor tuti kirakom.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #5804 üzenetére
Nyilván. De ha ilyen lesz az első tots sbc, akkor az bíztató.
A 100as sbc storage úgy van tele, hogy 88 az alja. Tehát az mind megvan klubban is. Van vagy 350 db 88 plusszos lapom.
Meg kb 30db ilyen 83+ x10 packom. Úgyh tots alatt bármilyen sbc-t ki tudok rakni már most.
-
Digestive
veterán
-
BenXL
tag
Én most 1 hetet kihagytam teljesen, csak a daily SBCket csinaltam meg az appban, konzol nálam se volt szerencsére. Annyira nem hiányzott a jatek 😁 pont a promo is nulla ezen a héten, meg se érte volna kb nyomni a WLt.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #5800 üzenetére
Igen így lesz. Csak a 8 winnél még benne van a töltelék tots csapat is a pickben/packban. 9 wintől már csak a fő liga totsok.
Innentől kezdődik az igazi gusztustalan WL. Mondjuk már a mostanin se lépett ki senki. Még az is végig kínlódta akinek az első félidőben vertem 4-5 gólt.
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
Meglett a 90*5 de minek
Volt benne 4 db 90-es(Cascarino,Guirassy,Matthaus meg még valaki) + egy 92 Hoarder, mind dupli
-
Kristof_94
Topikgazda
Azt hiszem eldőlt, hogy megveszem-e a season pass-t.
Hőn szeretett csapatom 3 lábú védőfala.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5794 üzenetére
Jo, de te vagy 2 hete kezdted a jatekot
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5792 üzenetére
Mar most sem kellene.
-
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Ez szép nyitás, grat, biztos jó lap!
Én mindent megcsináltam, még a craftingot is, és el is lőttem mindent, de lehet a PL TOTS-ig nincs értelme nyitogatni. Ugyanis egyetlenegy darab special lap nem jött belőlük!
Nyilván nem a 100db 77x5-től várod, de egy 83x10be lehetne legalább vmi színes néhanapján...
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #5787 üzenetére
A nagyobb csomagokat pörgetem én is, nem érdekel különösebben.
🚨4x PS+ TOTS Cards incoming ✅
Ahogy azt korábban megjósoltam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #5786 üzenetére
Pont ezért nem tartelékolok.
Tavaly TOTS-t több száz csomaggal vártam, de sose bírtam elnyitni őket.
Mondjuk az objectívből most itt van vagy 70 csomagom, de csak azért nem nyitom el őket, mert már állandüan duplák jönnek, és nem akarom eldobni őket, szimpi SBC meg nincs.
Mármint olyan amit ki is tudnék rakni -
Sirandrish
legenda
Ismét le a kalappal előttetek akik hétről hétre online toljátok ezt a játékot!!
Én csak a rusht nyomom, mert legtöbbször szórakoztat, de ezt is olyan szinten tudja szétk*rni 1-2 10éves cselmatyi, hogy az kegyetlen. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5783 üzenetére
Vicc lett ez a játék. Játékmenet trágya. Coin értéktelen mert semmi olyan értelmes lapot nem tudsz venni ami jobb lenne.
De minek is a nagy fodder? Kiraktam cr7-et 2 milla sbc.
Most elég 100k-ért megvenni az if lapját és egy evo és meg is van .
Gullit sbc 5 milla volt. most elég kirakni a base lapját, rárakod az evot és megvan. -
Digestive
veterán
Ez a tegnapi 100as pack.
Ha tots alatt is ilyen lesz a drop rate az vicces lesz.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #5778 üzenetére
Most ő van a promocioban.
igen. Tavaly volt egy időszak mikor hiány volt belőlük.
Tots alatt és után sok sbcbe tots lap kellett, aztán egyszercsak újra if lap ami nem sok volt.
Klubban és a raktárban közel 100 db if van még, az csak elég lesz egy darabig.Hát ez a wl egy mekkora mocsár.
Vagy én játszom bronz szintű csapattal, vagy az ellenfél. Ami ki-ki meccs ott meg mindketten, de minden passz szar, mindenki lassú, körülményes.
Ez az első és asszem utolsó. -
toxicjew
addikt
Milyen Kvara jött neked ami 5 milla?
Ifeknél szimplán várd meg, hogy mikor indul meg az áruk. Most pl. nyitható belőlük jópár. Majd jönnek ismetelhető baszó sbck, amikhez kelleni fognak. Mondjuk ha discard áron vetted őket, akkor már most is sokat kereshetsz rajta, de emlékszem tavalyról, hogy a 30at is súrolták egy időszakban...
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Nem tartalekolok én sem.
Az elmúlt napokban semmi. 100as pakk gold 86 volt a max. Szerda óta if sem jön. Elment vagy 20 darab a klubból.
Ma viszont valami upgradebol jött egy kvara.. 5millas lap de nem tudom kezdobe tenni. 4222 most amit játszom.
Nekialltam az első wlnek, úgy voltam vele lejátszom az 5 meccset a immortals evoert. Most 4w2l.
Lehet lejátszom a maradékot is.If lap van vagy 20db eladhato. Mikor érdemes eladni szerinted?
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a régi toty evo skinek objectiveben vannak?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5772 üzenetére
Nem mintha a TOTS-ok sokkal jobb lennének majd mint mondjuk a 94es Yamal vagy az FB Leao. 2-3 biztos jobb lesz csak azokat nem nyitod ki
-
toxicjew
addikt
Megérte várni plusz 1 hetet a kanadaiak szokásos balfaszsaga miatt (nem).
-
homerhamm
addikt
Egy átlagos focipálya az EAFC25-ben.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én még tartom magam. Ezekért a lapokert én biztos nem fogok nyitni.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Én is elnyitottam mindent az upgrade csomagoló kívül, de most egész jól sikerült. Dr rewardbol pickeltem egy If CRt ami biztos jó lesz majd vmi evoba, aztán az utolsó csomagból GG Dybalat. Még jött pár színes fodder. Btw annyi upgrade lesz Totsra, hogy én nem tudom, hogy lesz rá idő "átkonvertálni" őket... Brutál menü grind lesz
-
xymano
csendes tag
A 92 és zico T meg csinálta valaki?
Vagy tudnátok ajánlani valakit cm be? 300k körül -
xymano
csendes tag
Jól értem, hogy lesz külön fizetős szezon?
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #5762 üzenetére
Azt nem tudom milyen, de általában jelentős különbség van köztük, hogy csábítóak legyenek.
-
homerhamm
addikt
Gyűlölöm a dupla walkoutokat.
Gold Lewandowski és ez.
-
Digestive
veterán
-
Mrguba
őstag
Ma jon valami uj akkor?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #5756 üzenetére
Ha tényleg így lesz akkor szerintem idén több TOTS-t kapunk mint az elmúlt években. Mostanában 2*3-t kaptak asszem a rank1-ért is mert kevesebb TOTS volt. Utoljára még a 30 meccses WL dobott 11-t de ott volt vagy 20 TOTS
Emlékszem volt egy nagyon extra év a PL totsnál mikor volt vagy 6-7 db 1.5-2 milliós támadó(Richarlison,Son,Aguero,Mane,Salah,Aubameyang) és szinte mindenki megkapta az egyiket -
Digestive
veterán
Ez engem nem érint, de aki rank1-et tud menni az egész jól jár. -
Nandinagy
addikt
válasz
Sirandrish #5752 üzenetére
Minden küldi a become immortal object alatt van. Onnan tudod kiszedni az evot ami 88ra viszi fel aztán 90-re, 91-re,-92-re. Egyedül a maxos evo SBC/Coin.
-
Sirandrish
legenda
Ennél az Evonál mit kell csinálni?
Értem hogy mi van odaírva, de hogy lesz 90es a pali? -
homerhamm
addikt
Még meddig tart ez a hulladék promó?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #5747 üzenetére
MOndjuk vehetnel belole newcastle evokat
-
Digestive
veterán
válasz
bubuska10 #5745 üzenetére
Jaja és ez így elég szar szerintem. Már egy hete készen van minden. Rakhatnának be valami igazán nagy packokat, amit csak akkor tudsz megszerezni, ha kimaxolod a seasont. Értem én, h így nagyon kényelmesen meg lehet csinálni. De aki meg mindent megcsinál időben, az 2 hétig unatkozik.
-
bubuska10
senior tag
Vége a melónak hamarabb mint szokott, itthoni teendők után konstatálom h benéztem, mert azt hittem ma jött az új Season, de csak jövő héten fog.
Kellemes húsvéti ünnepeket, jó locsolkodást! Kívül is, belül is 🍻
-
homerhamm
addikt
Aztán a Szoboszlai hol van a szavazásról? Kamu ez az egész megint.
-
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5734 üzenetére
Na kösz, majd 100 Woodot fogok kapni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez lett az én szavazatom. Bár elég furcsa, hogy a 10 gólpasszt és 7 gólt jegyző Murphy be sem került a jelöltek közé, de a 14. helyen brillírozó Bruno Fernandes kevesebbel is ott van.
Isakot sok helyen láttam, szóval él a remény. Meg Kerkez is népszerűnek tűnik, hátha. Nagy lenne!
-
Digestive
veterán
Az Immortals upgrade sbc 3 szegmenséből kettőbe is Mostovoit raktam. Tippelhetek kit nyitottam belőle. Anyádat ea.
-
gjoe
addikt
Na végre nem egy max 100k nyitás. Az első ami majdnem 1milla.
És még örülök is neki, mert mindig szerettem a kis pittbullt.
-
Kristof_94
Topikgazda
Csodálom, hogy a pénteki promóról még semmi hír.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #5722 üzenetére
Havertz sbc, ez komoly? Tavaly ugyanígy tots sbc-je volt, idén meg nincs egy hónapja, hogy bd sbc-t kapott. Komolyan ennyi az össz kreativitásuk? És van, aki még várja is ezt a trágyahalom totsot, komolyan?Ja bocs, most látom hogy ez a tavalyi
Ettől még a tots persze egy unalmas hányadék sablon promó lesz, de legalább a Havertzes rész nem igaz
-
Digestive
veterán
EXCHANGEVégre
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #5716 üzenetére
Nekem volt már, hogy appon nem engedte, a játékban meg bele tudtam tenni.
Nézd meg a játékon belül is. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #5712 üzenetére
Gratulálok az szép. Engem szívat ez a szar. Tegnap 14 meccs 7 win.
MA reggel 10 vereség jött egymás után. Mintha valami bronz csapattal játszottam volna.
Még üres kapuba sem ment be .Persze az ellenfelek bárhonnan lőhettek az gól lett mert a kapus meg sem mozdult.
16win lett a vége.
Nyitások is szarok. pikkek max 82-83as lapok. 85x3 85-86 stb.
Team kettőből egy db baby smith jött. -
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit #5710 üzenetére
Nálam is nagy lepkekirály sajnos a Buffon. Toty Iker lapja visszakerült és érződik is, ma 5 rivalson egyszer sem kaptam ki. Pedig azt tűztem ki célul, hogy összegyüjtöm a régi Juve csapatot. Akiket meg akartam venni: Zambrotta, Nedved Thuram. Kár hogy Tacchinardi, Davids, Conte és még egy páran nincsenek benne a játékban abból a régi csapatból. Jó lenne egy szezont akár karrierben is végigtolni ilyen retro csapatokkal. Fun lenne az biztos.
-
Sirandrish
legenda
Futbinen kinéztem egy Evot..
Konkrétan az SBC-s Muniain, néztem a jack of all trades 2-be, de ingame nem engedi belerakni..
Miért?? -
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #5714 üzenetére
De én tényleg nem rendelem elő.
Nekem az FC24 kimaradt, addig nyomtam a mobilet.
-
homerhamm
addikt
Vannak új pletykák az FC26-ról... Mondjuk tö mindegy, mert én úgysem veszem meg ezt a s....t mégegyszer.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, végül meglett Maldini és még maradt bent 2 meccs, ami megy a vakok javára.
Bár kétlem, hogy kezdő lesz...
De legalább gyűlnek a csomagok a PL-re. -
bubuska10
senior tag
A kupát mennyi idő végig tolni kb.? Aranygólos? Nincs kedvem 36 friendlyhez. Maldini érdekelne nyilván, de ahogy ismerem magam, pont 1 meccsel nyernék kevesebbet. 🙃
Szegény Baresi. Neki meg odaadhatnák az összes playstylet, lehetne minden statja 99-es, akkor se lenne jó védő a játékban, mert 190cm alatti... Pont most néztem végig egy irl youtube videot róla, de nagy király volt. -
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #5709 üzenetére
Tenyleg erdekes mert egy haverom is most irt 10 perce hogy mennyire lepke nala az uj Buffon, pedig o is Juve szurkolo szoval elfogult vele ahogy en is. Nalam mondjuk akkor is o lenne a kapus innentol a jatek vegeig ha az osszes lovesbol golt kapna, de szerencsere elfogulatlanul mondom hogy tenyleg baromi jo egyelore. A low driveneknel kegyetlenul extra, de a far reach vagy mi a tokom is nagyon erzodik nala.
De nalam meg pl a Szczesny volt boven atlag alatti, pedig ot rengetegen dicserik. Meg o is Juves volt, szoval vele is elfogult vagyok, de o szimplan nagyon szar volt nalam
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #5707 üzenetére
Nem tudom lehet, hogy csak nálam balfaszok a kapusok de az első 8 wl meccsemen 4 védése volt összesen. Pedig aztán nem üres kapura rugdostak neki. Volt ott 0 szöges rövidre, kiszorított gyengébb lábbal középre meg hasonlók. Yashintól sem vagyok hasraesve de még ígyis jobb volt mint ő.
-
Kristof_94
Topikgazda
Szokott lenni olyan evo ami csak egy adott role++ -t ad? Bruno Guimaraes szezonos lapjára kellene valami cdm++, mert azt az EA ugye már képtelen volt rátenni.
-
-
Nandinagy
addikt
Rengeteg szabadidőm volt a hétvégén na mond toljuk le a wl-t. Úgy látszik nem tudok annyi időt kihagyni, hogy legalább a 10 win ne legyen meg. Értelme nem sok van, hisz úgy sem ad semmit, de legalább fel is basz
A player locknál ha elfutok a játékossal a védő külső vállához akkor a gép önmagától mégis mi a f*szért dönt úgy, hogy ő márpedig a belső vállhoz indítja a lasztit? Az lenne a lényege az egész lockolósdinak, hogy a gép ai-ban jobban csinálja nálam a passzt, a futást ugye nem és ezzel ezt kilehet küszöbölni. De hát már szándékosan elkúrja helyettem ezt is? Aranyos
Nyitottam egy új Buffont. Hát ennél rosszabb kapusom idén még nem volt. A sima Buffon mindig olyan extra volt ellenem, de ez egy vicc. Középre kapja a gólokat folyamat. Talán még az előző promos Alisson volt ilyen értékelhetetlen. -
BenXL
tag
Nektek mi a Maldinis kupa csapat? Nekem így elég magas ratingek is befértek:
-
kapeti07
senior tag
Rivals szenvedés folyamatosan folytatódik nálam is. Keservesen jön össze a 15 pont a 35 lehetetlen lett Div 4-be. 2x is majdnem feljutottam Div3-ba ott még rosszabb lehet a helyzet. Lassan már csak SB-t és Rush-t fogok játszani. Pedig hétvégén megjött Buffon és Del Piero is, mindketten 82+-ból. Reggel beraktam őket a kezdőbe, de nem volt élmény velük játszani.
-
BenXL
tag
válasz
D.Bergkamp #5702 üzenetére
A pinged pass+ lesz a 3. Eddigiek maradnak
-
D.Bergkamp
csendes tag
Segítsetek légy szíves! 2 playstyle+-ot már ráraktam a become immortal hero-ra, viszont ennél az 500ezres evonál ad 3 playstyle+-t, de 3 lehet a max az evo befejeztével. A gondom, hogy 2 olyat raktam már rá amit mindenképpen szeretnék megtartani. Ilyenkor mi történik, törli az előző kettőt, vagy az új 3-ból csak egy kerül rá?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5700 üzenetére
Rivals is. Sztem senki nem élvezi, 15 gólos meccsek, ki nem lépés 4 gólos hátránynál, tackle mánia, meg kurva gyors agresszív passzok. Este 11-től fél2-ig 1 db pontot sikerült felrakni Div3-ba!
Előző seasonbe nyeregettem div1be, itt meg totál el vagyok átkozva, de most nincs már kedvem/erőm hosszas litániákat írni, tudjátok milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest