Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #7417 üzenetére
klikkelj a lakatra, lehet korábban ilyen típusú csomagot lakatoltál
-
Kristof_94
Topikgazda
Én ezt a 1of10 picket próbálgatom, de eddig Buffon volt a csúcs. Mondjuk egy R9-el sem lennék előrébb, szóval nem tudom minek erőltetem.
-
Digestive
veterán
Gondoltam megcsinálom a maradék 1-2 DR wint, mert délután/este már nem érek rá. Hát ennyit a rewardról.
Miért mindig szerdán kell órákig baszakodni?
Idióták
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish #7417 üzenetére
Paletools?
-
Woodslave
félisten
alakul a gyűjtemény
másik acc. Lehet látni miből lehet nyitni
-
Sirandrish
legenda
Csináltam egy 83x20as csomagot, erre rarakott egy nagy piros lakatot, es nem engedi kinyitni...az miert van??
-
Digestive
veterán
Adja is szépen...
14. Kögel
-
Kristof_94
Topikgazda
Elég sok ehhez hasonlót lehet kombinálni, ha van az embernek türelme, meg zsetonja... -
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #7405 üzenetére
Na pont ilyen drop rate-re gondoltam, mivel tudják, h mindenki szarásig van fodderrel.
Ez volt az első 4x89-es próba.
-
Digestive
veterán
Végre megérkeztünk. Indulhat a meló srácok.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7401 üzenetére
Tizi parbajok kb 70 százalékát eddig nyertem.
Most a tökéletesen lőtt lasztit kiszedte a gép. Magyarul rasegitett. A másiknál meg átmenet vörösbe és kilotte a stadionbol. Na ilyet nem szoktam benazni. Tökéletes pillanatban lőttem megfelelő erővel és az utolsó pillanatban lövés előtt atrakta vörösbe.
Ja amúgy megint jött egy frissítés.
De most egyenlőre töröltem a játékot.
Remélem kibirom és nem rakom vissza.
Death strandingel játszott valaki? Milyen?
Vagy az új Assassin's? -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7398 üzenetére
6 meccset játszottam ,elég is volt.
Szinte elit ellenfelek.
2 meccsen tizikkel kaptam ki, úgy hogy rendes játékidőben tizenegyest hagytam ki.
Egy meccset nyertem. Ez rosszabb mint a wl. Csapatom tiszta kretén.
azt hiszem ideje törölnöm ezt a játékot. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Ez meg a jelenlegi keretem Tonali elèg jó a Dier is èrdekes oda a terv hogy begyűjtöm a coint ès megveszem cam oliset -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #7395 üzenetére
Hát neked kicsit más élmény ez a játék mint nekem
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Gyorsított meccsek vannak de nem golden goal így vègigmennek.
Annyira nem vèsz max 94rating team viszont 10evo kell bele mondjuk ez egyszerű mert skin módosításokat is evonak vesz
Nekem lement másfèl óra alatt a 16win 19 meccsből meglett a maradèkokat majd ma este leadogatom -
gjoe
addikt
Ez az SS kupa milyen? Meccsek vegigmennek?
Vagy golden gól? -
Nandinagy
addikt
Az a megjelenés akkor lépett volna életbe ha ténylegesen megjelenik a GTA 6 idén ősszel. A legtöbb játék "menekült" a GTA 6 elől, mert öngyilkosság kiadni játékot akkor. Úgyis mindenki azt venné. Így gondolom kiakarták kerülni azzal, hogy 1 hónappal hamarabb jön. Más kérdés, hogy így a TOTS közepén fog megjelenni szóval ígyis úgyis elesnek pár millától
-
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #7384 üzenetére
Ahhoz képest, hogy augusztus közepén jelenik meg. Ezt többször írták. Most megint szeptember vége lesz a megjelenés. Egy év alatt megint nem sikerült nekik osszekalapalni az újat. A grafikus még nem tudta atrajzolni a 25-öt huszonhatra.
Persze megint új játék jön, minden idők legjobbja. -
miro.
senior tag
Tavaly juli 17 lett megcsinalva ez.
En nem fix,hogy megveszem. Ha haverom nem akarja,akkor egyedul el sem kezdem. -
Digestive
veterán
WL 9w
Egy tots Kane ami említést érdemel. Mondjuk őt meg nem fogom használni, mert nem tudok az ilyen tankokkal játszani.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #7385 üzenetére
Bőven elég lenne. Amúgy is azt a szemetet ingyen kéne adni, mert annyit is ér.
-
miro.
senior tag
Eafc 26 topic? Nem lesz megnyitva? Van mar csomo leak.
Ennek meg mar ugyis vege. -
Woodslave
félisten
Tegnap lejátszottam az utolsó három meccset egyet nyertem 7 win lett egy Endricksert meg Nuskenert. Ezért kár volt trükközni az idővel
Aztán még vigasztaltam magam pár div 6 győzelemmel. Most tényleg vagy jobb a játékmenet este vagy csak hasonló kiégett vén faxok próbálják elkerülni a hatujjú tiktok generációt de tényleg jobban megy a játék.
De már világos lehetne nem szabad rewardért játszani mert nem semmi értelme
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Digestive #7379 üzenetére
Ez durva
Neked adja akkor a game azèrt.Nekem minden pack csak gold lapot tud adniezek a hulladèkok legalább foddernak jók.
Amúgy továbbra sem èrtem hogy mièrt jó az eanak ez hogy ennyire lehúzzák a dropot amikor kb vège a gamenek...
Ebből a promoból olise kane párost elfogadnám
Haverom mindig 7-9wint megy wlen átmentem ma hozzá lenyomtam neki rank 2re kopra ugyanaz volt a reward mint nálamminden packot mikor kinyitottam már tudtam kik lesznek benne mèg a pickek is kb ugyanazok voltak.
Nemtudom mi a terv de szerintem visszafelè sült el erősen,legalábbis ha ennyire nem adja nemhiszem hogy lenne kedve valakinek rámenni pontokra a packokèrt ha úgyis ugyanazokat adja csak.egyetlen ami újjítás ez a szezon pass amin keresnek ezek a rohadèkok!Azabaj hogy ufl is egy trágya de most nagyon gondolkozom rajta hogy jövőre nem veszem meg.Idei rèszben a rush nagy kedvenc nekem nagyon tetszik illetve hogy kevesebb a quali meccs meg rövidebb a wl viszont a rivals szerintem túl sok meccset kèr hetente. -
Digestive
veterán
Játszunk Kögel gyűjtő versenyt?
Most van 6 és 5öt már elégettem. Szóval én 11el nevezek.
Acerbi van 8 és Endrick is belehúzott, 6 darabnál jár. Fasza egy promo ez is.Ja és 2db Mbappet is nyitottam ma.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Megcsináltam ezt a pelè kupát az vicces hogy a vègèn a 87+os packokban is csak gold lapok vannak...mindegy majd ezt az abedi pelèt megnèzem de egyetlen színes lapot sem adott a 16pack...
-
TamásV98
újonc
Szép estét kívánok. Egy olyanban kérném a segítséget. Hogy hétvégén frissítem ezt a gyönyörű játékot, és azóta nem tudok meccset játszani. Én csak offline-ozok, érsd karrier mód. El indítom a meccset, a meccs előtt át vezető még betölt, de után amikor maga mérkőzés jönne akkor fogja magát és kidob. Sima kickoff-ban is ugyan ez. Más is jár így vagy csak én. A gépen minden friss, a Win 11 is és a videokártya drive-re is. Ha valakinek van valami ötlete akkor szívesen fogadnám, mert roppant idegesítő a szitu.
-
bodnar123
őstag
Ja és funny. 86x7 86x10 pack 0 színes. Igazából teljesen mindegy mekkora számot írnak rá. Ez csak szándékos frusztráció keltés.
-
bodnar123
őstag
Tegnap este Erdélyből letoltam a wl-t egy hotelből. A kapcsolat hát finoman szólva sem volt stabil. 8 win lett a vége. 5 hét utan végre befutott az első értékelhető (200k meghaladó) pick. TOTS Salah. Megéri 10 win körül menni. Se. Viszont a matchmake pc színvonalát mutatja. 6w 5l állásnál bedobott egy 0ra lassító csalót. Feltételezem neki nem volt veresége, míg nekem 5. Persze lehet (strucc politikát követőknek) csak ő is pont 5 vereségnél kezdett csalni.
-
Woodslave
félisten
Első wl egyelőre 12/6. Hihetetlen mennyivel jobb a játékmenet este 10utan napközben kínszenvedés este meg szinte élvezet volt játszani. Lehet be kellett volna fejezni de hátha ma könnyebb lesz legalább még egyet nyerni. Amúgy is 99% még erre az accra se jön olyan aki kezdő lenne
-
Woodslave
félisten
Mindkét accon jött egy Lukaku
-
neo81
senior tag
8 win lett a WL-em.
Innen kellett volna a Bastoni is, de csak egyet választhattam
:
Amúgy a játék hülyére szivatott, pár meccsen már el is átkoztam minden fejlesztőnek a családfáját is, de a packnyitásokkor a legnagyobb meglepődésemre meg nem gyengén kompenzált.
-
evibly
senior tag
válasz
Digestive #7354 üzenetére
Ha még egyszer meglátom a Kögelt, vagy a vörös ribi Holmgaardod (with all my respect), akkor tuti behányok(Ja, meg Schlotterbeck is feliratkozhat a "soha többet nem akarom látni a pakkjaimban" listára.)
SB rewardból azonban meglepetésre jött egy TOTS Barcola, a 175k-s store pickből meg egy Endrick. Hát, akkor ezeket tesztelem, mi mást csináljak?Mellesleg az EOA Müller papa parádés, ha bárki agyal rajta.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Èn most velük nyomom elègedett vagyok a kerettel jelenlegBeckham csak cdmben jó szerintem.Davies op frimpongra raktam egy block evot nemtaláltam nála jobb rbt.
Kanet vettem meg egyedül coinèrt de megèrte hihetetlen az ember -
Digestive
veterán
7!!! SS Acerbi van jelenleg a storage-ban és beadja a garantált SS packból is.
A f.sz üsse ki a fogát annak aki leprogramozta ezt az igazságos pack weightet.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek után tényleg nem éri meg a több winre hajtani...
-
Woodslave
félisten
Nagy acc 7 winre pick Raphina Odegaard. Elég jó kivételesen
-
toxicjew
addikt
3. Pick, Kewell. Én mindent megpróbáltam.
Guba te meg kezded kihúzni a gyufát
Gg.
-
Amiga
tag
Olyan lehet ellenem játszani a WL-t, mintha előre hozták volna a karácsonyt.
Mindenki ugyanazt a full press-t erőlteti, elől Henry, Vini jr., örülök, ha 1-t nyerek a 15-ből.
Ezért a matchmakingért legszívesebben beperelném az EA-t, mert oké, nem vagyok túl jó, de nem igaz, hogy én vagyok a világ egyik legrosszabb játékosa...
Elvileg az ember azért játszik, mert játszani öröm, de komolyan, ezuuán a WL után PTSD-m lesz. -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #7342 üzenetére
El is felejtettem. Most kinyitottam. Pickbol jött egy retegui. Na majd kiprobalom hamár 400k.
Trade pakkokat meg nem tudok nyitni. Tele van a transzfer 83-84 lapokkal de nem lehet eladni őket.
Vagy Quick sell lesz nekik vagy if upgrade. De már if upgrade van 40 készen amit még ki sem nyitottam.
Meg van 60db a klubban. -
Mrguba
őstag
Na 8 winre jott egy 97 Dembele
-
homerhamm
addikt
válasz
toxicjew #7345 üzenetére
Így fejből még azt se tudom ez melyik ország, csak a CB pozíció miatt szedtem ki őt, mert hogy ott lemaradásba voltam. Jó lesz a futties, nyitogatni a sok értéktelem 85-87 játékost, a legaljáról onnan is.
4 hét? Nem baj akkor addig nagyon színes lapot se nyitok. Király.
-
toxicjew
addikt
válasz
homerhamm #7343 üzenetére
Pontosan ő volt nekem is, aki jött a pickbol
A csomagból meg TAA. Mindjárt csinálok egy 3. encore picket.
Amúgy 4 hétig fog tartani a SS és utána egyből Futties. Ja és ugyanúgy szeptember végén jelenik meg az új rész, nem augusztusban, ahogy rebesgették. Szóval bullshit volt, hogy azért siettek így a power curvevel, mert korán jelenik meg. Szimplán balfaszok voltak megint
-
toxicjew
addikt
-
Woodslave
félisten
Szerintetek érdemes a wlt crossplay nyomni? Hátha nagyobb merítés több gyengébb ellenfél vagy közelebbi és jobb kapcsolat? Addig úgyse jutok el hogy a csalók miatt kelljen aggódnom de elvileg xbox pláne pc magasabb framerate jobb gameplay nekik ergo psen xarabb vagy ez nem igy van?
-
homerhamm
addikt
Ez még mindig nem Mbappé.
-
rtrace
junior tag
válasz
Kristof_94 #7338 üzenetére
Ha CM-ekkel játszol csak, akkor megértem. De CAM-nek ezerszer jobb Putellas.
-
rtrace
junior tag
válasz
Kristof_94 #7331 üzenetére
Putellas nem érte meg? TOTS Messi után a legjobb CAM az egész játékban.
A lehető legjobb 4 ps+, amiket el tudok képzelni arra a posztra, plusz nem is túl alacsony, csak pont annyira, hogy lehessen vele jól forgolódni. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #7330 üzenetére
Neked is megvan?
Es igy nyomatod vele? -
Woodslave
félisten
Na reggeli grind kis accon Vitinha. Nem rossz pull végre
-
Kristof_94
Topikgazda
11 win lett a vége.
Pick: Okocha és Putellas
Garantált ss csomag: Schlotterbeck, Mukiele meg valamelyik csaj
2 tots/ss csomag: a dán csaj, meg Nuno Mendes.
Nem mondanám, hogy megérte... -
xymano
csendes tag
9 Winre jött egy raphina ulti meg egy SS Lukaku aki nagyon bèna
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #7318 üzenetére
Csak es kizarolag 41212-t jatszok, ahol a szelso vedok iden csak ugy mukodnek, ha total vedekezore vannak rakva. Korabbi evekben tamado szelso vedokkel jatszottam ugyanezt a felallast, iden az eddig nem ment, de adnek neki egy eselyt szivesen, de hat ugy sem mukodik Becks
-
Mrguba
őstag
Na jott egy 97 VIEIRA
Nagy culáger -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #7313 üzenetére
1. ötlet: fizikális, fejelni képes csatár előre (Lukaku szerűség
) és beadások spamelése
2.: attacking wingback, 4 védős felállásban, ahol nincs winger
3.: 5 védős, ahol wingbackeket attackingra rakod, és támadásban 3-2-5
4.: wing back, és az ő oldalán lévő CDM-edet wide half defendre rakod -
Sirandrish
legenda
Konate, és Endrick...
Ugyen egyik se hudedrága, de nekik én örülök -
Kristof_94
Topikgazda
Én most 9-2-vel állok, szerintem az eddigi legjobb kezdésem. Innen már minden győzelem ajándék.
-
EA's hit
őstag
8 win lett a wl, de a 2 pick egesz jo volt, tots Kante es ss Rashford jott, megnezzuk oket.
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #7309 üzenetére
Milyen poszton es milyen role-al hasznalod Beckhamet? En is kiraktam, de az eddigi 13 wl meccs alapjan abszolut nem extra, sot inkabb csalodas. Nalam stay back RB, defending role.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7309 üzenetére
Beckham full Back rb vagy cdm? Melyik poszton van?
Kiraknam rb-be de pont defender play style nem túl sok van neki. Cdm poszt tele de lehet oda lenne érdemes rakni? -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89 #7304 üzenetére
Kipróbáltam annyira nem látom mitől jobb mint de gea vagy gulácsi de mondjuk mindegy is ki áll bent low driven ellen kb mindegy ki áll ott...
Most a wl könnyen lement nemvolt túl sok meccs ami vègigment volna.Nincs object így simán kilèpkednek.
Endrick nálam kuka.Beckham tényleg op de nálam lewa is extra.Azt az olise lapot megnèznèm -
Mrguba
őstag
Nekem jott
ENDRICK
RASHFORD
OLISEH
Meg apro fodderek -
Woodslave
félisten
Kvali könnyebb mint a div hét ott nem nyerek 5/4
. Mondjuk nem tudom mi a faxnak játszottam le mind az ötöt ki is egtem. Jobb lett volna ha inkább wlezek
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #7304 üzenetére
Grat!
Jelenleg a Konaté a legjobb kapus.
A Beckhamet én is kiraktam nemrég, jelenleg az is meta lap, több poszton bevethető (RB, LB, CDM) és szinte ugyanolyan szinten jó mindegyikben. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Ledaráltam a wlt 13winem lett ismèt(lassan ez a rendszeres)
Konatè jött kapuba 98as ratingel èrdekes lehet
Hulladèk női lapok mint mindig meg endrick.
Kiraltam beckhamet meg lewát mindkettő megèrős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest