- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Egyetlen színes lap nem jött Vithina 13 sbcjéből
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Allianz arèna benne van ennyit vettem le belőle
Sok az igèret megint ... -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8105 üzenetére
En egyetlen kulonbseget latok: Yildiz vegre megkapja a real facet. Minden masban ugyanaz
-
miro.
senior tag
A legszebb,hogy lesz benne az elejetol premium pass,azaz mehet meg tobb love bele minden honapban.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #8105 üzenetére
Az a kedvencem, amikor az elejen mutatjak a tokeletes szerelest.
Mennyi mem lesz ebbol,amikor ket ora jatek utan mar mennek at a labdak a jatekosok labai alatt,mellett,konkretan a laban stb. -
Sirandrish
legenda
-
miro.
senior tag
Na, ki latta az uj Trailert?
Konkretan ugyanaz. Megint az ilyen nagyitoval megmutatott valtoztatasok,amit sose fogsz eszrevenni. -
Woodslave
félisten
Na végre
-
toxicjew
addikt
Kiraktam Sukert. Hogy miért? Pont azért. Mondjuk Van Persie helyett megnézem, igaz vele is elégedett vagyok.
-
bubuska10
senior tag
Ha vki coopba tolná a friendlyt ne tegye, wint számolja az objectnél, lőtt gólokat nem
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #8088 üzenetére
Ja, pedig kinéztem egy tök jó evot Maradonanak, de nem fogom tudni időben elérni az rm pozi módosítót
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8091 üzenetére
Komolyan mindent belerakok semmit nem kapok vissza. Tisztára mint a házasságom
-
Woodslave
félisten
Tettem ma még pár próbát jatszhatatlan
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #8088 üzenetére
Gondolom mert az előbbit pl én úgy fejeztem be 3 héttel a vége előtt, hogy online egyáltalán nem játszom..
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Szèpen lehúzták a megszerezhető xpket is erre a szezonra alig van miből gyűjtögetni
-
Sirandrish
legenda
Valaki meglepődött?
-
Woodslave
félisten
Xart nem nyitok szetszopatnak.div 4-ben semmi örömet nem okoz ez a xar. Komolyan csak a pickek
Tényleg nem lehet ezt a hanyadek xaet úgy megcsinálni hogy legalább nagyjából az ember szintjén kapjon ellenfelet. Komolyan agyvérzést kapok ezt igy nem lehet kibírni idegileg. 10 meccsbozegyet tudok nyerni a többinél kategóriákkal jobbak vernek el de momentumom nincs
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8082 üzenetére
De legalább olcsó
Ja nem
-
Woodslave
félisten
röhejes ez a Pick még mindig
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8078 üzenetére
Mondjuk sajnos nem csak emiatt mindegy
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8076 üzenetére
Jöhet
Ezért volt teljesen mindegy Bruno Maicom akárki.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8074 üzenetére
Tök mindegy Mbappet se láttam eddig. Pelet talán egyszer. Mármint nem a 83+ pickben természetesen
De hátha sbc lesz
-
Sirandrish
legenda
No comment
-
toxicjew
addikt
Na végre beesett egy James
Már kezdett elhagyni a remény, hogy legalább 1 értelmes lapot nyitok az eheti csapatból....
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #8067 üzenetére
Geci unalmas, de így jobban telik a munkaidő
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8068 üzenetére
Vmi mentális probléma az biztos
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #8062 üzenetére
Én maicont kezdtem. Még 5 csapat kell és kész.
De a store kiürült rendesen. Pontosabban mindig tele de már a fele 84es lap.
Mondjuk hozzád képest kevés upgradet csinálok.
De nem is adja. Ma kiraktam pár 86-89 upgradet és szinte 84es lapok. Ha színes akkor max 90.
10db pikkbol 5 83as.
Szánalmas.
Eddig a top futties aki jött az tevez. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8058 üzenetére
Ja vmi csurrant volna
-
Woodslave
félisten
Megcsináltam tegnap Brunot egyetlen színes lap nem volt a packokban.
-
bodnar123
őstag
És most megjött 93+bol a Yamal tots lap is. Oh yeah
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #8052 üzenetére
Mármint a játék attól még szar, és azon kívül, hogy lehet ad pár meccsre boostot a csúszkákra, attól még a gond ugyanaz. Teljesen lényegtelen, hogy hol állok a védővel. Amúgy vicces. Ezen az accon a francia tots óta nem léptem be. Egy 9 win wl és egy sb reward és kb 80 ezer coin volt rajta. Mostmár ha fejlődnek a csajok, akkor egyértelműen előbb van, mint a 98 cech , butra fő accountom, amit péntekig vittem október óta. Mindenki vonja le azt a következtetést, amit szeretne ebből.
-
bodnar123
őstag
-
Digestive
veterán
Na meg is van az új CAM a csapatba. Úgy fogok vele flik-flakkolni... ember legyen a talpán aki levédekezi.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8041 üzenetére
Pont hogy legyen minden resznek kulon topicja.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8038 üzenetére
Megeszi a sok duplit ennyi elég nekem
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #8037 üzenetére
EA Sports FC
-
Sirandrish
legenda
Jó ez a Bruno, de mivel tud többet a passból 15ön érkező Pinanál pl? Az 5 csillagos SM? Az komoly, mert én pl nem tudok cselezni
-
homerhamm
addikt
FC26 hivatalos Ultimate edition borító. Holnapután meg leleplezés.
Szerintem nem is kéne új topikot kezdeni, hanem összevonni a FC topikokat, oszt had menjen.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Sirandrish #8029 üzenetére
Most evoztam be a toty puskást ígyis kemèny annyi a baja hogy csak 4 csillag de ha sbc lesz kirakom az biztos
-
Sirandrish
legenda
Remélem ő jön este..
-
gjoe
addikt
válasz
Majd talán szeptember közepén megveheted.
Most lesz minimum 5milla. -
homerhamm
addikt
válasz
Szerintem már most felteszem a vesémet aukcióra Puskásért.
-
Sirandrish
legenda
Ha ez igaz, azt az öcsibácsit meg kell szerezni...
Bar SBC lenne
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8022 üzenetére
Még ha nagyot nem is nyittok azért nem rossz a fodder amit kaptok.
Nálam a Pikkek 80 százaléka 83as lap. Pedig beleteszek négy 83as lapot.
Csomagok is szarok, néha jön valami ww zöld max 89es lap.
Nagy foddert nem akar dobálni. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8024 üzenetére
ja megértem de én már azon agyalok kirakok mindenkit. Megvárom ma Vitinha vagy Bruno lesz. Teljesen mindegy tuti kirakom
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #8022 üzenetére
igen lehet vegyesen
jöhetne valami komolyabb sbc ez a Maicon jó volt bemelegítésnek
-
Woodslave
félisten
olyan nincs hogy 100 Kluivertet becserélek egy Pelere?
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #7973 üzenetére
Ezt kiprobaltam nem sikerült.
De már biztos hogy a microsoftnal van a hiba.
Ezt csinálja a 24 is. De ő legalább kiirta a hibát. Pontosabban vegyek gpu vagy core elofizetest.
Szerintem a rendszer valamiért nem köti össze a gpu ea play elofizetest.
Marad hogy írok a Microsoft suppurtnak nézzek meg. -
Woodslave
félisten
amúgy megint azt érzem hogy nem lehet egy normálisan játszani. Rivalsban vagy szétvernek vagy 2 gól után lépnek kis 15-ik percben. Reggel 4-5 ilyen volt, valszeg olyan kevesen játszanak hogy vmi délolaszt dob be betárcsázós nettel.
Amúgy ha vki tetszik most az Tevez. Nagyon jó a pali sokkal jobban adja mint Ferdinand.
amúgy nincsenek nagy igényeim egy Ze Roberto elég lenne még ebből a csapatból jól néz ki az a lap
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #8010 üzenetére
ott játszott most reggel raktam be cb-be nekem ott jobb kicsit, de cb meg annyi van hogy sok.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Woodslave #8007 üzenetére
Cb ben szerintem nem jó annyira.Nálam cdmben extra.Oda nembaj hogy darabos de Gullit Evo van mellette kèt falat felhúztam közèpre
igazad van viszont idèn èrzem a legkevésbé azt hogy ha van egy extra lapod akkor az annyival jobb mint a többi... Egyszerűen olyan szar a gameplay hogy mindegy kivel játszol meg játèkos kb ugyanazt tudja
-
Digestive
veterán
10w lett a WL, de rájöttem hogy semmi értelme. Pont ugyanazokat a lapokat nyitottam rewardból, amiket tegnap óta már 5x 10x a grindelés alatt. Ráadásul a grind az nem basz fel úgy, mint a moslék játék menet.
Ez a lap volt most a sztár a csapatban. Mindig jó helyen van, nagyon gyors és mindent be ver. 3-4-5 gólokat rúgtam vele szinte mindegyik meccsen és már megvan a +1 upgrade neki. -
Woodslave
félisten
amúgy qrva vicces tegnap este próbáltam pár wl-t 5 meccsből 3-ban xarrá szopattak momentumom nem volt egyik csávó - tudom nem feltétlenül jelenti hogy jó - minden passzot player lockkal csinált. Sztem nem volt egy olyan amikor nem használta szóval már az felbaxott.
Egy qrva ss pickért agyvérzést kapok amikor végtelen grind van
A kisebbik gyerek 14 éves most kezdett el két hete normálisabban játszani, 6 wint csinált a második wl-jén div 8-ban van amúgy. Én 2020 óta nyomom jó nem teljes éveket, taktika videót nézek stb. fejem rá ugyanúgy 6 wint fogok menni, legalábbis az 5/1 eléggé ezt vetíti előre...
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #8005 üzenetére
Én az első ingyenest raktam rá de nem nagyon látom mit nyernék a 75ks evoval.
Amúgy 2023-ban büntetett a pali most annyira őt se érzem kicsit esetlen de valszeg a hiba megint az én készülékemben van.
Tök mindegy milyen csapat ugyanaz a játékélmény
-
Woodslave
félisten
Mi értelme van Vanjara rarakni a mr clean sheet evot?
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89 #8002 üzenetére
Hát engem nem nyűgözött le eddig
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Sirandrish #7994 üzenetére
Tudom nekem is ezek jönnek.400k packból jött clauss meg pichon megint...amúgy csak Duplo meg egy birthday vagy misz haaland 5csillagos
Maicont kiraktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest