Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
tylerddd #135363 üzenetére
Működhet, viszont hangorkánt nem érdemes várni 1db 8" subtól, bár valószínűleg nem ez a célod. Alap beállításokat lehet a subbal csinálni (fázis, váltási freki, relatív hangerő), de felüláteresztő szűrőd (ami leveszi a mélyeket) nem lesz a fő hangsugárzókhoz (bár ez nem a sub hiányossága), illetve EQ-d a rendszerhez. Egyébként érdekes, mert a gyártó DSP használatot említ, de az állítási lehetőségek analóg potméter formájában vannak jelen a kis dobozon.
-
t.imi
addikt
válasz
VoidXs #135374 üzenetére
Foobar 510ms [kép] Topping driver újra rakva, egyelőre nincs eszköz [kép] , hiába választottam le telepítés után.
USB-vel 512- 1024 volt a buffer safe mód pipálva, mikor mennyi. Restart és meglátjuk.OBS-t töltöttem, AMD Adrenalin is megfelelő a célra? Ezt már csak holnap este, szerencsére málenkij robot egész nap.
-
t.imi
addikt
válasz
VoidXs #135371 üzenetére
Ez már az alaplapi 2.0 port. Rendeltem hamar zöld ufotól 2e ft-os optikai kábelt, azzal perhas 99%-al csökkent a jelenség.
Jura Norstone USB kábel, nyáron rádugtam, azóta nem volt hozzányúlva.
Foobar2000-el PCI kártyával minden tökéletes, semmi sercegés előtte se, alaplapi USB-n sem.
Cikket olvasom
A legfontosabb, köszönöm a segítséget mindenkinek!!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
t.imi #135370 üzenetére
Ez egyértelműen data transport hiba, ugyanaz, amiről itt írok, hogy bithibánál tényleg ilyen mértékű baj van. Persze nem feltétlenül a kábeleddel van a gond (bár a shield szakadása okozhat ilyet), hanem valahol eszméletlen zajt szed össze az USB, aminek oka lehet az a PCI kártya. Próbáltad az alaplapit?
-
tranceplanet
addikt
Egy kis újdonság: SMSL PA-X Infineon GaN 2x250W 4 Ohm [link]
ASR fórumról:
LumiAudioNut:
" A legutóbbi SMSL PA200 GAN erősítőim mellett vettem egy pár PA-X GAN erősítőt is, és kipróbáltam őket monoblokk módban. Spoiler alert, biztos vagyok benne, hogy vakteszttel nem tudnám megkülönböztetni őket.
Két rossz döntés részemről:
1). Habár a PA-X-ek monoblokk módban csak 8 ohmosak, már körülbelül egy hete gond nélkül használom őket a 4 ohmos névleges Magnepan 2.7i hangszóróimban (azok a nevetségesen gyenge WAF faktorú fekete ajtószerű dolgok az oldalakon). Mivel társasházban lakom, nem hallgattam őket túl nagy terhelésen, így valószínűleg soha nem léptem túl a néhány 10 wattot.
Azt is vedd figyelembe, hogy a Magnepanok többnyire ohmos terhelést jelentenek az erősítő számára (ami azt jelenti, hogy az impedanciájuk alig változik a frekvenciával). Érdekes módon a PA-X menüiben ki tudtam választani egy 4 ohmos terhelést, de az előlapon továbbra is 8 ohm látható. Fogalmam sincs, hogy az erősítő valójában 4 vagy 8 ohmra van-e állítva.2). Egy PASS LABs HPA-1 egyvégű előerősítő/fejhallgató erősítő XLR és RCA audiokábelek segítségével táplálja a PA-X-eket. Egyébként ezt az előerősítőt Amir mérte meg, és elég rosszul teljesített, de én jobban szeretem a színtelítettséget, amit nyújt, mint a Schiit Kara előerősítőm (kiválóan mér, legalábbis passzív módban. Szintén Amir mérte).
Mindenesetre, a fent említett tények ellenére, szerintem istenien hangzik, sőt, jobban szeretem ezt a szettet, mint bármi mást, amit az évek során kipróbáltam. Ide tartozik a March Audio Purifi erősítő is (Amir korábbi tesztje szerint kiválóan mér), amit az első kép jobb alsó sarkában láthattok. "
A cicák a káros rezgéseket hivatottak csökkenteni? -
tylerddd
veterán
Üdv! Subot szeretnék majd egyszer a sztereó rendszeremhez, de jól meg szoktam gondolni a dolgokat. Eddig egy Kef Kube 8 MIE volt kinézve, de a napokban szembe jött velem ez a Cambridge Audio [link]. Egy szintén CA CXA80 és egy Elac Uni-Fi Reference UBR62 mellé kerülne majd [link]. Mennyire lenne ez a CA használható megoldás? Köszönöm!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
liszi70 #135359 üzenetére
Nekem 10+ evig volt (fizetos) Spotifyom. Valamikor ott mondtam le, hogy mar nincs Algoriddim integraciojuk. Viszont ebresztooranak sajnos meg mindig csak Spotify integracio mukodik, Tidal nem.
Plusz Tidal enkodolasra katasztrofa. Nem tudom mit csinalnak, de horror meretuen zabaljak az albumok a telefonon a helyet, az meg nonszensz, hogy mondjuk 2000 szam megeszik 50 Gigat ~VBR250 ekvivalens (ertsd, papiron gyengebb, edzos fuleshez whatever) minosegben. Ami meretre kozelebb van egy flachoz.
-
válasz
Dißnäëß #135358 üzenetére
Köszi, ezt már akartam is kérdezni régebben, hogy ezt a fajta linkelést hogy kell kivitelezni. Sajnos a spotiban nem tudok erre lehetőséget. Értem, szóval be kell lépni hozzá a tidal-ra, és ott kikeresni az albumot. (Ha megvan.) És akkor linkelem is az előző tangoharmonika-nagybőgő duót: [link]
"Nálam pl. Spoti nincs."
Nálam meg Tidal nincs, én spotira vagyok előfizetve. De azért van tidal regisztrációm is, pedig előfizu nélkül csak fél percet enged hallgatni a számokból. A spoti ebből a szempontból jobb, az prémium nélkül is engedi a zenéket végig, csak néha reklámot kell hallgatni. Szerintem érdemes regelni spotira, nem kerül semmibe. -
Dißnäëß
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
VoidXs #135352 üzenetére
Ja értem. Én linkre gondoltam. A hsz már megvan, erre hivatkozni.
Pl. hasznos irományok:
- dB vs. dBA
- luxusmárkák árazása és a valóság
.... a többiekkel együtt lehetne még pár nagyobb terjedelmű hsz-t keresni innen PCM-DSD, DAC (R2R vs deltaszigma), analóg vs digitál, USB átvitel, NAS, szobaakusztika, LP/vinyl vs. Hi-Res, fülünk és pszichénk, kábelek, tápok.. sokminden témában.
Megfigyeltem, hogy néha csak vagyunk itt és megy a koktélparti light-osan. Ami jó
Aztán pár hetente/párhavonta jön egy-egy olyan beszélgetés vagy kis esszé
egy témában, hogy úúúdejó. Ezekre lehetne linket tenni. Az az összefoglalóba is belefér könnyedén.
De csak egy ötlet.
A többiekkel együtt természetesen...
-
Dißnäëß
nagyúr
Be lehetne ilyesmiket tenni összefoglalóba, vagy overkill ?
Ma írtam be máshova, egyéb zaj kapcsán, de ha már vágólapon van, hozom. (Nyilván többőtöknek nem lesz újdonság, másnak igen). Gugli translate, lustaság ON.
A dBA egy súlyozott skála a hangerő megítélésére, amely megfelel az emberi fül hallásküszöbének. Bár a dB-t általában a hang mérésére használják, az emberek nem hallanak minden frekvenciát egyformán. Emiatt a spektrum alacsony frekvenciájú végén a hangszintek csökkennek, mivel az emberi fül kevésbé érzékeny alacsony hangfrekvenciákon, mint magas hangfrekvenciákon.
A zajszinteket gyakran dBA-ban (A-súlyozott hangszint) adják meg dB helyett. A dBA-ban vagy dB(A)-ban mért mérések decibelskála-értékek, amelyeket úgy módosítottak, hogy figyelembe vegyék az emberi fül eltérő érzékenységét a hangok különböző frekvenciáira. Ennek a beállításnak az a fő hatása, hogy az alacsony és nagyon magas frekvenciák kisebb súlyt kapnak, mint a szabványos decibel skálán.
A dB-hez képest az A-súlyozású mérések alábecsülik az alacsony frekvenciájú komponensekkel járó zajok észlelt hangosságát, bosszantó tényezőjét és stressz fokozó képességét, különösen közepes és nagy zaj esetén.
-
Dißnäëß
nagyúr
Apropó van egy második tápja is megdöglött típusú Genius 2.1-em vagy 15 évről korábbról.
Nyilván nem értelmes hifi szint, de nincs szívem kidobni, mert jobban szól így is, mint egy mobiltelefon. Bnőm masszőr, lehet neki odaadom egy jack-es adapterrel, vendégeknek chill-elni jobb, mint a teló vagy laptop, így is.
(Pláne ha kap egy EQ Apo-t a laptopra és beállítom neki és letöröm a kis sub szarvacskáit)
Na de ami a poén: megmurdált az első tápja. Fater cserélte. Az bírta vagy 4-5 évig és most az is megmurdált. Óóó de jó, mit lehet tenni, lőttem egyet Hestore-ban, icipicit gyári speckó fölé is, 12V stimm, de 8A-t bírjon, ne legyen baj. (Gyári 6A-es emlékeim szerint).
Ez meg zajos. Olyan "prrrrrr" zajom van mint az állat. Gondolom a minőségi ultra cheapo dolgok a doboz belsejében, nem merem kinyitni...
Van egy Meanwell RSP-200-7.5 -em. Hát mondom nem 12V de azért 8.5-9 körülre fel tudom csavarni, nézzük.
Temetői csend és vidáman dolgozik a kis 2.1 szett, 0.0 búgás, 0.0 zaj, semmi.
Szóval azért na, ezek a Meanwell-ek más kategóriák nagyon, rohadt jók.
(És nézek be a rácson, mit látok ? 1-2 Rubycon, meg a legnagyobb elkó, Nichicon 105˚C).Ha most lőnék valami 3255-ös kis végfokot, a létező legnagyobb - még passzív - Meanwell-el etetném simán. Csak annyi lenne az ára, ha nem több, mint az erősítő modulé
Viszont van duál ill. tripla kimenetes verzió is ezekből, pl. 5-12-24V de fentebb is lehet menni.. kiváló labortáp kis projektekhez, ESP (3.3V ellenállással), Arduino.. az 5V mindig állítható elég nagy tartományban, a többi fix, de legalább csendes.. elég sokmindent össze lehet DIY-kodni egyetlen ilyennel, DAC-ostul mindenestül, és betonstabilan tartja a feszt üresen ill. max terhelésre is (ami nem nagy dolog, kb. kötelező, csak gyakran még ez sem sikerül a mai spórolós világban).
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
turho #135345 üzenetére
Lehet fél milka is de akkor 105˚C -os Nichicon kondizott Hypex NC500-asokkal tömjék ki a végfok oldalt, csak a kraft miatt, ha már csillagrombolót építünk. Vagy BTL-es 3255-ösök, lásd [link] [link].
Amúgy egy Mini 2 is elég lenne:
- az eredeti "csoffadt" TI DAC kiváló egy sub out-ra
- a belsejét pimpeljék fel a többi modell 512MB-os verziójára és procijaira
- kapjon 1-1 TRS kimenetet 2db "sztereó"-mini-jack aljzattal (mini-jack -> TRS vagy mini-jack -> XLR kábellel)
- kapjon +1 mini-jack kimenetet 2db sub-nak (mini-jack -> 2db mono-RCA kábel)
- kapjon 2db USB-C kimenetet (ez kicsi is és bármit ráaggathat az ember egy megfelelő adapter kábellel)Szóval van egy rahedli, széles spektrumot lefedő kütyüjük most (ami egyik sem tud XLR bemenetű motyót etetni).
Hiányzik a "kicsi a bors, de erős" és a "megb*uk a világot" opció.
-
turho
addikt
válasz
Dißnäëß #135339 üzenetére
Jöhetne egy mindentudó Wiim AMP Center - mindenféle digi és analóg input, dupla coax, toslink, dupla USB3, sub out (stereo/mono), DSP, dedikált saját mikrofon, jó kijelző ami kikapcsolható, beépített 400 W GAN táp, Bt Aptx Hd/egyéb Hd szabványok in-out, Pffb, hatékony hűtés, Fejhallgató-kimenet SIM/assim, Bt távirányító, és mindez 200k körül.
-
denesdr
addikt
válasz
Dißnäëß #135340 üzenetére
Azért ha belegondolunk hasznos lehet ez az új amp, pl azoknak, akiknek korábbról van már valamelyik Wiim (vagy egyéb) streamerük és így külsőre is egységes rendszerük lesz, vagy akik csak egy normál erősítőt keresnek egy akármilyen rendszerhez.
Távirányító viszont nincs hozzá. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
denesdr #135337 üzenetére
Én ismerve az APx555-öt, amit ő használ, nem fognám. Volt, hogy egy tesztgépnek nem volt elég jó a zajszintje, és a földön lehetett ezt mérni, szóval leföldeltem az AP-ra, és akkora varázslat az a cucc, hogy azonnal mikrovoltra esett a zaj. Ha az AP rosszat mér, én elhiszem neki, de egyszerű a megoldás, ne RCA-n használd. Jó előre tudni az ilyet, mert erre vannak jobb WiiM modellek.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
turho #135338 üzenetére
Szerintem ez inkább egy niché réteget fed le (az "öregeket"), mintsem bármi tech bravúrt vagy ötletességet tartalmazna. Egy herélt Amp Pro, combosabb analóg kimenettel, meg kicsit csicsára vett marketing szöveggel, mert ez a réteg erre fogékony, lényegében erről szól.
Jobban örültem volna valami értelmesebbnek (ld. előző hsz-em), de talán majd azok is jönnek.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
turho #135336 üzenetére
Biztos jó lesz, ugyanaz a TPA 3255 PFFB áramkör, csak BTL-ben (gondolom), vagy izmosabban tápolva.
Szerk.: kolléga megelőzött, mire posztoltam.
Viszont hasznos lenne egy Wiim Ultra XLR verzió is, XLR kimenet sehol nincs aktív hangfalakhoz (beugrott a VoidXs által előbb említett JBL LSR305P-ről), nyilván ezt megfelelő kábellel lehet orvosolni, de a jelszint nem lesz akkora - vagy aktív eszközt iktatunk közbe, de nyilván a natív megoldás mindig az igazi.
Adja magát innen akkor az, hogy streamer-only, egy egyszerű DAC-al a TI szériából sub-nak, sub analóg out, normál analóg out nem is kell, Line-In legyen a 192/24-es ADC-vel, USB portból kettő (1 stick-nek, 1 külső XLR DAC-nak) és persze DSP, EQ, minden. Ilyenjük sincs, hogy mondjuk külső DAC-al és vagy erősítővel, vagy anélkül mókoljunk XLR-re, miközben a sub out is megmarad.
Lesz itt még kütyü.
-
Dißnäëß
nagyúr
Nnnna, Wiim is elindult a mesék világába... [link]
Ez egy combos amp, DSP nélkül, ahogy látom.
Akinek kellene a powa.
Eddig jó.De ez a mondat, hogy az analóg bemenetekre "no ADC input, no compromise", ez hmm.
(192/24 az ADC a Pro-kban).Pure Analog Input – No ADC Conversion, No Compromise
Unlike many amplifiers that digitize analog signals, introducing unwanted processing and degradation, the WiiM Vibelink Amp offers a pure analog input that bypasses any Analog-to-Digital Conversion (ADC). This results in:
A direct, unaltered audio signal path for the purest analog experience
Authentic, warm sound reproduction without artificial enhancements
A true audiophile listening experience, preserving the integrity of vinyl, CD, and high-end analog sources.
Szóval a lényeg, hogy a CEO az asztalnál ülve elgondolkodott, van-e még lefedetlen réteg a piacon és igeeeeeen ! Csináltak hát nekik is egy terméket.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
fererencz89 #135332 üzenetére
Azért lehet bőven nagyon nagyon jót venni még 100-ért is, pl. JBL LSR305P. Nyilván nem egy HECO Celan Revolution, a legjobb otthoni milliós példány, amit ismerek, de azért nem is 10x szarabb, hanem mondjuk másfélszer.
-
fererencz89
őstag
válasz
adzam #135325 üzenetére
Ahhoz képest, hogy "1millió alatt nem lehet értelmes hangfalat venni", ez 400eft-ért egészen jó mérési eredményeket produkált (sokkal jobbakat, mint amire gondolt a
kereskedőköltő). A szobai erősítés (room gain) miatt szvsz sima ügy a 30Hz, és ehhez képest egy kecses dobozról van szó. -
t.imi
addikt
válasz
Dißnäëß #135322 üzenetére
Halványan így gondoltam, Samsung táp zavart be.
Gyerek lemászik a gépről és próba.Addig is:
Alaplapi usb driver, Topping usb driver, Paul Pang usb driver. Ez a három nem sok egy kupacban?Örülök hogy nálad minden a helyén
nem is én lennék, ha valami faék bonyolultságú eszköz nem xarakoda.
-
adzam
kezdő
válasz
fererencz89 #135323 üzenetére
Mitől wow???
-
fererencz89
őstag
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
t.imi #135317 üzenetére
Most látom.. az ADATOT próbáld alaplapi USB-ről, ne a tápot. Táp mindegy.. legyen Samsung táp, vagy az említett 1A-es, de akár Powerbank is jó, bármi szinte, ami névleges 500mA körüli-feletti.
Csak az adat usb-t ne a spéci kariba dugd, hanem az egyik alaplapi "dzsunka" USB csatiba hátul.
-
t.imi
addikt
válasz
VoidXs #135312 üzenetére
Dißnäëß is írta, papíron elégnek kell lennie.
Köszönöm, ha este produkálja felveszem.
Azt nem írtam hogy fejhallgató és 24 bit 96000, 32 bit 196000-nél is ez a szitu.Dißnäëß ezt kipróbálom, közvetlenül alaplapi USB-ről táplálva.
A kíváncsiság + jobb hangminőség miatt vettem meg. Minimális pluszt hoz.
Még egy infó, előtte is recsegett másik lappal, ugyanez az Asus, csak Matx.
Abba nem fért be, lett sima ATX.
Max kukázom.
Lassan jönnek az emlékekKöszönöm a többi ajánlást is!
Optikai kábel nem egy összeg. Rendelek egyet, ha alaplapi tápról folytatja.
Azt hiszem 1A USB is van, arról megküldöm. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Dißnäëß #135313 üzenetére
Azért kértem hangfelvételt, mert ha a kattanás meg is akasztja a zenét, akkor tényleg az audiofil sufni lesz a ludas, ha viszont nincs időkiesés, csak némulás, akkor a táp. Ugye a gép nem lehet, az ilyen jellegű akadások teljesítményből csak Intelen szoktak történni, a Ryzen atomstabil 100% load alatt is.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
VoidXs #135312 üzenetére
E30 II Lite 2.6W folyamatos legnagyobb fogyi, ez 520mA, de nálam a pár tizeddel többet evő első gen-es sima E30 is elmegy egy kis csoffadt, régi (névleges) 500mA-es usb fejről.
@t.imi, az E30 II-k tápszűrése még jobb, én átdugnám a Samsung töltőt használva, az alaplap egy USB portjára próba gyanánt és nézném, mizu. Nem leszólni akarom ezeket a spéci USB karikat, de szvsz a Pink Faun és hasonló kategóriás kütyük néha tudnak meglepit okozni, több nyűgöt hozva be, mint előnyt. Nem Te vagy az első, aki anomáliát tapasztal ilyet használva.
-
t.imi
addikt
válasz
VoidXs #135310 üzenetére
Áh, köszönöm!
Nos. Pc. Asus B550 plusz alaplap, 5 5500cpu, 4x8gb 3000 ram, xfx 6750xt, CMaster - V750 Gold V2 táp.
Túlfeszültség és villámvédett elosztóba dugózva pc és monitor.
Kábelek nincsenek mozgatva, egérkábel is "fix" helyen.Paul Pang V2 usb az utolsó pic slotban.
Usb kábel valami 3x árnyékolt minőségi darab, márkája nem jut eszembe. Ez a 3. kábel, nem oldott meg semmit.
Topping E30ii lite 2A Samsung telefon tápról hajtva és L30ii gyári tápegységgel.
Tegnap először írta ki az ALI? v mi a bánat hibaüzit, ami tápellátás gond.
Több hónapos probléma, ez nem tudom mennyire lehet visszamenőleg a hiba oka.Néha - ez a legrosszabb hogy néha - elkezd pattogni a hang, ha görgetek Spotifyben. Ha lerakom tálcára, rendben működik.
Máskor böngészés közben is recseg, pattog ha görgetek, hiába van a tálcára rakva.
Van, hogy játék közben is agyon hallgatott bakelit kopott tűvel hangot produkál.
Ha csak zene megy, szintén képes ezt előadni, pedig az asztalt nézem.
Végül az is előfordul, hogy megy a zene, játék, torrent, böngésző és minden tökéletes
Táp dugvillákat már megfordítottam 180⁰-al, semmi.
Ugyanúgy random elkezdi időtől függetlenül.
Usb drivereket frissítettem, firmwarek legújabbak. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Pc -DAC-fejes problémával itt tudok kérdezni? Hogy offoljak fölöslegesen.
-
btraven
őstag
Lehet mégis lesz bakelit lemezjátszóm olcsón
-
denesdr
addikt
válasz
recusar #135305 üzenetére
TV HDMI, PC optikai, kész is.
Amúgy a Wiim Amp-pal PC-re való csatlakozás nélkül is lehet zenélni, mivel hálózati lejátszó is. De ha mindenképp kell a PC-re való csatlakozás, akkor ott az optikai bemenet, akár egy USB-Toslink átalakítóval, ha nincs a PC-n optikai kimenet. -
recusar
tag
válasz
tranceplanet #135303 üzenetére
Köszi, már néztem. Ezzel csak ez a problémám: "Note: USB audio input is not supported. "
Pc-usb, tv-hdmi vagy optikai, ami van. Amúgy jó kis cucc... -
recusar
tag
Sziasztok!
Szeretnék zene/film terén egy relative olcsó szettet összehozni.
Forrásként zenére PC, bt, filmre a TV lenne.
Nem vagyok audiofil és egy "all in one" erősítőre gondoltam (SMSL AO300, Mission 778x, Leak Stereo130) ebben a sorrendben az árazás növekedésével.
Hangfal adott, Polk ES20 + Polk ES8 sub. Filmre, zenére egyaránt tetszett. Jó az elgondolásom? Köszönöm a tippeket. -
denesdr
addikt
válasz
Gulyás Mikló #135298 üzenetére
Ezek az erősítők nem jók arra amire szeretnéd.
Neked olyan integrált erősítő kellene, aminek van 'pre-out' és 'main-in' csatlakozása és ezek egy jumperrel össze vannak kötve, pl Yamaha AX-596. A jumper helyére be tudod kötni az EQ-t és így az, az erősítőre kötött összes forrásra érvényes lesz.
A másik megoldás pedig különálló elő- és végfok és a kettő közé be tudod illeszteni az EQ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest