- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gratula!
-
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem tudom, hányas dlc-levelen vagy, de Gaiussal ráérsz később is foglalkozni, igaz, ő utána is lesz vagy öt fragment..., ami csak úgy elérhető, ha megölöd.
Én begyakorolnám a move-ját és szétstaggerelném a ...cibe Giant Crusherrel, úgy, hogy benne van a Royal Knight Resolve ash of war.Egyébként őt ki lehet nyírni glitch-csel is, be kell állni valamelyik kapualjba, ő eggyel feljebb megakad és akkor lehet rá spamelni pl. a Mohgwyn's Sacred Speart, meh hülye vagyok, most mondtad, hogy nincs arcane-d. -
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jól bleedelhető, pl. bloodhound's fang, de a scarlet és a poison is felmegy rá. Bleedre "very weak".
-
Speeedfire
félisten
Ezzel megcsapkodtam, egész jól leszedte a hp-ját. Lóról a hammer nagyon gagyi.
-
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bonkkal őt is lehet stance breakelni. A dodge time-ja fos a köbön, viszont lóháton is lehet vele küzdeni, bár nem tudom, hogy úgy könnyebb-e. Bonkkal lóháton biztos nem.
Btw a bonkkal tudsz guardolni is..., ha átüti, akkor vagy megtanulod a kidodgeolhatatlan támadásait kidodgeolni, vagy ha nem, akkor valami nehéz pajzzsal beleállsz. -
Speeedfire
félisten
Commander Gaius ellen valami tipp? Ez a csicska malac állandóan fellők
Ennél sokkal egyszerűbb volt tűzzel a napraforgó pokemon. -
Marcus88
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen azt tudom.
-
Marcus88
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A dlc bossokat is lehet duplikálni az alapjáték 7 db bell tower-ében? -
Gothmog
senior tag
Na, akkor én is gyorsan/röviden helyzetet jelentek:
Harmadik végigjátszásom, ezúttal heavy thrusting sword vonalon megyek. Eddig a Great Épée volt a fő fegyver (mellette sima flail a bányászok és egyéb erősen piercing rezisztes dögök ellen), de tegnap végre meglett a Bloody Helice. Ennek örömére Rennalanál elsütöttem egy Larval Teart, és STR/DEX vonalról átvedlettem Arcane alapra. (Direkt nem rohantam előre a fegyverért, hanem vártam türelemmel, míg rendes játékkal oda nem érek.)
50 órám van a karakterben, jelenleg olyan 86. szint körül van, ha jól rémlik. Értelemszerűen Altus Plateaun vagyok, Limgrave, Weeping Peninsula, Liurnia (a Ranni questline során elérhető részek kivételével), Caelid (mínusz Dragonbarrow), illetve a földalatti részek közül a Siofra és Ainsel folyós dolgok + Nokron/Nokstella vannak meg. A Lake of Rot grace-ig elmentem, de azt a területet még hagyom, mint ahogy a Deeprotnál sem jártam még, csak lecsaptam előtte a Gargoyle duót.)
A játék eddig elég lazán megy. Idézni csak ott idéztem, ahol questline-hoz volt tanácsos npc-t behívni, plusz két olyan dungeon bossnál (egy burial watchdog guardiannél meg egy cemetery shade-nél), akik falkával jöttek. Illetve még a gargoyle párosnál, amikor beszállt a buliba a második dög, akkor én is lehívtam mimic pajtást. (A szúrófegyverrel ezer évig kellett döfködni őket, mert elég combos rezisztjük van rá, és meguntam, hogy valamelyik mindig a legrosszabbkor vágott tarkón hátulról vagy éppen a hátulról lehelt mérget a nyakamba. Úgyhogy az ötödik rájuk futásom táján behívtam a mimicet. Azzal persze rögtön lement, noha nem élt sokáig, mert szerencsétlenkedett, úgyhogy hamarabb elhullott, mint ahogy lecsaptam a már sebzett gargoyle-t. De persze így is óriási segítség volt, hiszen elvonta a figyelmet. Ja, meg talán kellett volna rajta húznom szintet is, mert azt hiszem, hogy 1-es szinten volt még...
)
Ja, a Crucible Knight-okat és a Bell Bearing Hunter(eke)t bucklerrel parryzgetem, míg a többiek ellen két kézbe fogva a fegyver, hogy nagyobbat csapjak.Az egyetlen ellenfél, akin meglepődtem eddig, Radahn bácsi volt a második fázisban. Hát én totál elfejtettem már, hogy ott ennyiféle gravitációs szarságot tol, ráadásul ilyen mániákusan, s mivel 30-as Vigorral rohangáltam ott még (addig bőven elég volt), gyakorlatilag mindennel oneshotolt P2-ben. Úgyhogy ott volt vagy 6-7 ráfutásom, mire ráéreztem a P2-re. (Mindenesetre ég és föld volt a különbség az ergyán lovas-futkorászós és hadonászós első fázisához képest.)
Ja igen, és a legszebb az volt, amikor valahol Radahn után, talán még Nokronban, talán annál is később valahol jutott csak eszembe, hogy hát van ez a cucc Godricktól, ami Rune arc-okkal használható permanens stat boostként, míg persze meg nem murdál az ember...
(Bár igazából csak egyet pattintottam el belőle akkor ennek örömére, és azóta sem használtam. De legalább tartalékolok így a majdani szívatósabb részekre.)Leírás/külső térkép stb nélkül játszom, így biztosan ki fog maradni pár elrejtettebb dolog/dungeon, illetve néhány éji bestia, de mégis határozottan élvezetesebb így, mint amikor nem is tudom, hogy hány elemes excel lista alapján szedtem össze minden tárgyat, csináltam végig minden questet, pipáltam ki minden kisebb és nagyobb bosst.
Amúgy pedig Steam szerint lassacskán közelítem az 500 játékórát majd.
(A két korábbi végigjátszás mellett ebben van egy csomó itt-ott félbehagyott karakter is, persze.) -
Marcus88
tag
Na én is végeztem az alapjátékkal (95 óra) bár mondjuk Malenia megölése kimaradt,de majd a dlc után visszamegyek megpofozni,mert eddig mindig elvert.
Egy Claymore÷25 karddal toltam végig,de most váltok egy boss fegyverre Axe of Godrick÷10 lesz.
Nem olyan gyorsak mint egy katana,de nem is olyan lassúak mint egy greatsword.
Viszont a Godrick erősebb mint a Clay felfejlesztve.Így hát irány a DLC amit látom itt már többen elkezdtek a BB és DS3 dlc-ből kiindulva nem sok jóra számítok,mert azok mind nehezebbek voltak,mint az alap játékok.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a könyvtáros helyen bármennyiszer újra lehet osztani a level szintjeimet? Vagy meg van szabva esetleg,valami tárgyhoz van kötve ami korlátozott?
Szeretnék adni a Mind-nek,hogy erőssebb summonokat is tudjak megidézni. Sokat kellene farmolni 5-6 plusz szintért inkább elvennék valamiből.A másik,hogy a dlc-ből bármikor vissza lehet ugrani az alap játékba?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ufók vannak.
Nekem a szőnyegen táncolos csaj a kedvencem. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Grat!
Nem szerettem Voldemortot.
-
Speeedfire
félisten
Igen, azt néztem hogy vagy 30 órát igérnek
Aztán a main is volt 60 óra. Együtt közel 100 óra, nem kevés kontent. És akkor ez még nem is 100% game nálam.
Közben most meg is lett a kigyófejű. Azért a phase 2 elég nagy szopás ennél. Kb bárhova dodge-ol az ember ott ez a szemét.
-
Lien
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ennek is megvan a maga hangulata. Jó újra a játékkal játszani. Lesz még tartalom ebben a DLC-ben.
-
Speeedfire
félisten
A napokban belevágtam a dlc-be. Illetve mint új experience Lien-el közösen toltuk eddig 2x. Nekem nagyon visszahozta a régi D2 időszakomat.
Mellé a pvp. Kár, hogy a coop teljesen kimaradt belőle. Pedig szerintem lenne rá érdeklődő. Bár lehet akkor nagyon elmenne hack and slash irányba. -
Speeedfire
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
-
Triathlete
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szép munka!

Szerintem egy bleed, dual-katanás bulid a gyorsabb mozgással felüdülés lenne. Viszont a DLC-re jók ezek a nagy fegyverek is amik könnyebben megtörik az ellenfelet azt mondják. Én ebből semmit nem tapasztaltam, így vissza is raktam a pontjaimat.
Majd írd meg milyen volt a DLC-ben az az ellenfél akit csak parryzni lehet
-nem kötelező megölni -
Speeedfire
félisten
Köszi mindenkinek.

Jöhet a dlc, vagy új karakter. Nem kezdtem el az ng+ -t, maradtam a mostaniban ezzel a karakterrel.
Nem volt rossz ez a pure str, de azért voltak szívás részek vele. Malenia is csak a Blasphemous Blade-el lett meg.
Jobb lett volna egy jobb summon, de arra mana nem volt. Vagy jobb def buff, de arra meg kevés volt a faith. Hmmm.
Lehet a következő valami bloodloss, vagy faith karakter lenne.
Int-estől félek, hogy papírból van és hamar halnék.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gratkó!
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok.

Lien: Rendben, nyomhatjuk. Nem tudom, hogy működik a coop itt.
Bár egyelőre még a final boss hátra van. Nem fog egyszerűen menni ez se.
1. fázis laza
2. fázisnál már halál
-
Lien
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Oh király, én nagyon régi, lassú laptoppal toltam/om 20-30 FPS-el. Ha kell egy mini de inkább béna segítség szívesen játszanék, akár DLC-t is. 🙂
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezek után a DLC-t ki ne hagyd! (Pár helyen szívatós, a végén a főellenfél olyan, hogy visszasírod "Maláriát", de nagyobbrészt azért bőven élmény, nagyon jó dungeon-design részekkel helyenként, ráadásul elég méretes darab. Kis negatívuma még, hogy pár terület, bár nagyon hangulatos látványra, de meglehetősen üres.) -
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na ugye, hogy ugye. Gratula!
-
Speeedfire
félisten
Ez first try.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha mimickel mész mindenáron sokkal agresszívebbnek kell lenned, mert gyorsabban tölti a hp-ját a mimicet abuzálva, mint ahogy sebzitek. Inkább valami olyan fegyvert vagy ash of wart néznék, aminek gyorsabb az animációja, mert ezekkel a lassúakkal rendszeresen melléütsz. Illetve amit Phoen|x írt, hogy a Radagon talizmánt hanyagold, low lvl karakternél hasznos, itt már inkább hátrány.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem anno a Nameless King döbbenet gyorsan és könnyen meglett (pedig azzal ijesztgettek rendesen). Gyakorlatilag csak P1-gyel szívtam kicsit (kamera), és P2 elsőre lement. (Nem tudom, valahogy iszonyat ráéreztem a dodge ritmusra + bebüntetésekre.)
A második végigjátszásomban már kicsit többet szívtam vele, ott 3 vagy 4 nekifutás kellett P2-nek (és P1 ment le könnyen mindig), de összességében nem volt nehéz.Na de Midir a DLC-ben! Az első végigjátszásomban otthagytam a francba egy idő után, mert egyszerűen képtelen voltam lenyomni, csak szétidegeltem magam rajta! (A második végigjátszásnál viszont elsőre lement! Az valami eszméletlen sikerélmény volt, emlékszem, meg is van a képernyőmentésem még valahol a gépemen. Persze segített az is, hogy sok mindenre emlékeztem/azonnal beugrott - ennyi haszna volt az első vágigjátszásbeli szenvedéseimnek/szerencsétlenkedéseimnek
) -
Speeedfire
félisten
válasz
Gothmog
üzenetére
Meglesem majd azt is akkor. Az előbb rápróbáltam a tűzes kardra (Blasphemous Blade).
Fú, szenvedek vele. Lehet tényleg el fogom engedni, mint a nameless king-et

Lien: PC-n tolom i7 11 gen, 64gb ram, meg nvidia 4060 (ez elég szűk keresztmetszet). Meg xbox series x kontroller. -
Lien
aktív tag
Olyan jó olvasni, hogy újra pörög a játék topikja. Speedfire, milyen konzolon vagy PC-n játszod az Eldent?
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Anno az első végigjátszásomban (ami egyben az első souls stílusú játékom volt), a Bloodhound's Fanget használva kevesebb szívtam Maleniával, mint a második végigjátszásomban, amikor én is colossal fegyóval mentem ellene. (Pedig ekkor már a DS1 + DS3 + még egy-két további souls-like játék a hátam mögött volt már, tehát kicsit ügyesebb voltam.)
Bár utóbbinál nem az volt a bajom, hogy ne tudnám eltalálni, hanem az, hogy a lassú animáció miatt a visszabüntetéséből sokszor nem tudtam időben ellógni. (Meg nálam valamiért spammelte a water fowl dance-et; ez határozottan megmaradt bennem.)Azt mindenesetre tudom, hogy első végigjátszásban már 7-8 ráfutás után stabilan ment az első fázisa, és a másodikban szívtam meg mindig valamivel, ami általában one-shotolt... Míg a második végigjátszásomban, miközben minden más bosson simán átgyalogoltam, Maleniánál P1-ben is csak szenvedtem. (De mimic-kel röhejesen könnyen lement mindkét végigjátszásban.) A második végigjátszásban mondjuk sajnáltam végül a dolgot, mert mindenki mást summon nélkül intéztem el (és teljes végigjátszást csináltam, lista alapján, minden játékbeli kisebb-nagyobb bosst kivégezve), és jó lett volna, ha Malenia is lemegy úgy. (De már hívogatott a DLC, és elveszítettem a türelmemet...)
-
Triathlete
senior tag
Baromi lassú az animáció ennek a nagy ütésnek, legalábbis a occult dupla katanás buildhez képest. Én azzal használtam a mimicet, és az összesen négy katana seperc alatt ledarálta. Lényegesen könnyebb volt a játék, nekem ez itt szenvedősnek tűnik és nem csak a user skill miatt.
-
Speeedfire
félisten
Jó, tudom hogy béna vagyok. Ezt írom már hetek óta.
Ennyi FP-m nincs, 9-es a vigor. Van 75 FP, ahhoz meg kellene 106. Az vagy 10 szint legalább. De poénból megszeretem a spiritet.
Ezt a roar dolgot meglesem.Az mondjuk igazán baj, hogy ha a spiritből hp-t tol magának, mert élő pajzsnak küldöm előre.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem tudom, én mindkét eddigi végigjátszásomban a mimicet hívtam be, amikor elgyengültem (elfogyott a türelmem), és simán szétcsaptuk ketten, gond nélkül. (Igaz, addigra viszonylag tűrhetően kiismertem a legtöbb dolgát, még ha nem is tökéletesre, mert akkor persze ment volna egyedül is.
) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pár dolog: rengeteg homályt ütsz (konkrétan többet ütsz mellé, mint ahány találod van, ha jól számoltam), mivel kicsi a fegyver hatótávja és nem mész elég közel, nem jó ütemben csapkodsz. Sok sebzést bent is hagysz nem csak emiatt, hanem pl. ripost után mikor a földön fekszik egy-két ütés vagy egy charged R2 még simán befigyelhetett volna, ehelyett elgurultál tőle, pedig akkor nem tud bántani. Ez talán az egyetlen boss, ahol a mimic inkább hátrány, mint előny, mert nem vigyáz a hp-jára, Malenia meg miszlikbe aprítja ÉS tölti is vele a saját életét. Helyette ha idézni akarsz én Oghát ajánlom, dárda méretű nyilakkal lövöldöz. Ha igazán bátor vagy felveszed ezt a talizmánt, Malenia közelében maradsz, téged fog üldözni és Ogha közben aprítja a távolból.
Illetve csak egy gondolat, de én lehet cserélném a RKR skillt mondjuk erre, ezzel a talizmánnal elég baszó tud lenni. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem olyan rossz az. Mondjuk a radagon's soreseal nem előnyös ellene.
-
Speeedfire
félisten
Nem mondhatjátok, hogy nem próbáltam meg.
Konkrétan egy kombó és elégek. Néha azért a phase 2 is megvolt félig. -
Gothmog
senior tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Nem tudom, én Radagonnal többet szívtam (többször futottam neki) anno, míg az E.B. gyorsan meglett. (Még a "gyalogos" időben történt.) Idegesítő volt a sok futkorászás, persze, de lassú volt cserében. Míg Radagonnál volt, hogy már kiabáltam a monitornak, hogy: legalább inni hagyjál már, bzmg!

-
Weareus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Radagon után az Elden Beastnél lehet ám torrentezni, ami régen nem volt.
Csak szólok. -
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha egyedül nem megy pedig, a mimickel szerintem simán szendvicsbe raknátok.
Emlékszem, anno én is szenvedtem vele, legalábbis a második fázissal, majd amikor türelmemet vesztve, gyenge pillanatomban leidéztem a mimicket, hogy nézzük meg így... szinte elszégyelltem magam, olyan könnyen lement. Szegény, köpni-nyelni nem tudott. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
+ valami nemi betegséget.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Malenia is megvolt?
-
Speeedfire
félisten
Na jó. Már csak a final van.
Radagon egész könnyű, viszont a best egyelőre nem ment.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem hiszem, lvl 90-től már elég triviális tud lenni a végső pár boss egy minmax karakter számára, feltéve hogy jó irányba pakolta a pontokat az ember.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Simaliba.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem kevés, lvl124-gyel mar be is lehet fejezni a játékot.
-
Speeedfire
félisten
Na, így állok 52 óra után. Nemrég meglett a fire giant is.
Viszont 124-es szinten vagyok csak. Nem kevés? Farum azula, és haligtree jönne.
Illetve tök fura, hogy a fire giantnál láttam olyat, hogy beleugrik a tűzbe. De nálam a kiscsajjal beszélgetett.
Illetve láttam, hogy van 3 fingers. Kell az nekem?
Kiváncsi lennék amúgy, hogy a mennyi boss, és npc halt meg eddig.
-
Gothmog
senior tag
Csak mintegy mellékesen ugrott be Dung Eater barátunkról: nem lehet, hogy a megölt kereskedők bell bearingjei is ugyanazt jelképezik? (Tehát amikor leölünk egy merchantot, akkor gumikesztyű fel, némi kotorászás, és hopp, ott a bell bearing!
) -
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Ezzel még tartoztam nektek

-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Inkább valami olyan megoldás felé mennék, amivel könnyen megrogyasztod. Mivel ő is csak egy Godrick, elég gyorsan le lehet criticalokkal amortizálni.
-
VikMorroHun
őstag
Hát, kicsit gondban vagyok a Deathblade kódnevű harcos-varázslóval. Nokron, Nokstella készen van (Radahn tábornokot még péntek este sikerült legyőzni úgy 3-4 nekifutásból), de kellene a Godefroy nevű Godrick klón talizmánja is. Ezt a ******** viszont nem tudom legyőzni.

Ma hajnalban rájöttem, hogy eddig rosszul próbáltam az Ancient Death Rancort használni, mert nem arra kell várni, hogy elfeküdjön tőlük a boss, hanem akkor kell támadni, amikor éppen tántorog a sorozatosan becsapódó szellemektől. Kár, hogy így sem megy. Ha lehetne idézni, akkor más lenne a helyzet, de nem lehet...Meglátjuk, ha felveszek egy másik sapkát, és megtanulom a Végső Megoldást (Scarlet Rot), az segít-e.

Ezeket a gólemeket mindig békén hagyom, mert annyira jól néz ki, ahogy őrzik a liftet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Távol kell lenni tőle, hagyni hogy a többiek agrozzak. Aztán ütni. Ha rád megy az agro lóra szállni és várni, hogy a többiek visszaagrozzak. Aztán megint ütni.
Lassan megy, de hatásos.😁 -
VikMorroHun
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akinek van ideje játszani, ugye...

Megküzdöttem Radahn tábornokkal. Sejtettem, hogy kemény dió lesz. Korábbi karakterekkel egyszerű volt a dolog, mert leköptem kétszer, aztán csak arra kellett figyelnem, hogy ne találjon el, miközben újraélesztgetem a társaimat. A skarlát rohadás tette a dolgát. Sajnos harcos-varázslóval ez nem működik, mert kevés hozzá a 8-as Arcane.
Első 3-4 próba: Radahn lelőtt, miközben a harc elején a társaimat gyűjtögettem össze.
Utána egész jól belejöttem abba, hogy közelről megkínálom a sugárvetővel. Az első fázis pár perc alatt kész. Utána jönnek a gondok.
Az Ancient Death Rancor varázslat egész jól működik ellene. Egyszer elfeküdt, és még kritikus ütést is sikerült bevinnem neki! Picit csökkent az élete.
Viszont azok a meteoritok, vagy amikor ész nélkül kapálózik mindenfelé, az rosszat tesz az egészségemnek... -
Speeedfire
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Azaz, a nagy bárddal kapálózott.

Morgott is meglett.
Ezeknek a rúnája megehető? Astel, 3cpo, meg ott volt a csodaszarvas is
Ahogy néztem nem tudom értelmes dologra beváltani. De ha quest item, akkor megtartom.
Ja, meg ott vannak a hero rúnák is. Gondolom azok is megehetőek/eladhatóak. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
-
Marcus88
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszönöm ez maradt ki már sikerült.
Szét is csaptam!
-
Marcus88
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az hol van?
-
Marcus88
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A Ranni Questline-t csinálom [link] és 7 percnél nekem nem adja be azt az ellenfelet akinél a kulcs van!
Az a kulcs kellene a könyves szobában a ládához amiben a gyűrű van.
Már a vége felé a bosst is megöltem,de van ott egy lift amit nem tudok használni,mert zárva az ajtó nincs nálam a gyűrű.
Most kimaradt volna valami beszélgetés,hogy ennél a farkas ellenségén van a kulcs és ezért nem adja be? -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem a BB nehezebb.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha már megvetted, ki ne hagyd! Oké, vannak benne idegőrlő dolgok, de ha idézésekkel játszol, akkor idegösszeomlás nélkül tudod majd abszolválni. (Én a DLC végi bosshoz idéztem, mert nem volt kedvem/türelmem végtelenszer nekifutni, hogy kitanuljam. Idézéssel meg gyakorlatilag elsőre lement. (Már olyan értelemben elsőre, hogy sikerüljön életben is maradnom, míg tudok rendesen idézni. Mert ha rögtön idézéssel indítottál, olyan szarörvénybe kerültél, hogy az kb instant halálhoz vezett. Ezért kicsit türelmesen ki kellett dodge-olni az elején egy-két támadását, és kivárni a pillanatot, amikor lesz időd idézni ÉS! reagálni a soron következő támadására. De úgy már lement. Mondjuk lehet, hogy nem emlékszem pontosan, de anno beírtam ide, amikor meglett. Arra emékszem egyébként, hogy a megidézett mimicek gyógyított rajtam a nálam betárazott - egyébként faith alapú - gyógyító inkantációval. Az kellemes meglepetés volt, mert azért raktam be, hogy én tudjak rajta gyógyítani, ha szükséges. De azután fordítva kellett...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PlayStation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) 1db gyári kar + Ajándék Mortal Kombat X game, összes kábel/5 HÓGAR
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest