-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
VikMorroHun
őstag
Én meg ma elkezdtem a SW Jedi Survivort. Egy óra elég is volt belőle, hogy visszakérjem az árát ennek a **** (ha tehetném, de már van egy éve is, hogy megvettem).
Akkor mi legyen így vasárnap este? Kis tanakodás után Elden Ring. Elindul a játék, kicsit mászkáltam Altus Plateun, hogy ismét belejöjjek az irányításba, azután irány Leynddel.
Egy ideig kóvályogtam a városban, és nem jöttem rá, hogy tulajdonképpen hol is vagyok, annyira nem volt ismerős a környék. Aztán megtaláltam a kijáratot (vagyis a bejáratot). OK, akkor a másik irányba kellett volna menni.
Eljutottam a Tree Sentinelig, akitől eddig tartottam. (Illetve még előtte van egy óriás pajzsos Leynddel Knight, ott a játék többször is előadta, hogy fél percre lefagy harc közben - egy idő után el is intézett). A Tree Sentinel viszont elsőre lement (éppen csak). Utána körülnéztem a környéken, hátha sikerül +6-os fenőköveket gyűjteni a lovagokból meg a harcosokból (egy db +4-es esett összesen, meg pár haszontalan kacat). A lovagok viszont rendesen megkergettek.Kell is hozzájuk jobb kézbe a +19-es bunkósbot, bal kézbe meg a +17-es Great Stars. A végén valami földrengés közepette jött egy oroszlán. Az nem lett volna probléma, de a semmiből csatlakozott hozzá még 3-4 kis gyalogos katona is. Azok meg pont annyi időre foglaltak le, hogy ne tudjak az oroszlánnal harcolni. De azért így is sikerült túlélni őket (miközben alaposan megkergettek, az oroszlán meg időnként feltörölte velem a padlót).
-
_drk
addikt
válasz
S e t h #12384 üzenetére
Egyszer vittem végig úgy hogy a játék egy jelentős részét nem is láttam.Pedig végigjátszással mentem és meg úgy is sikerült elrontanom..
Azzal a Kos-sal nem is találkoztam ami állítólag egyik legnehezebb és legjobb boss harc from játékokban.Most év elején elkezdtem, de megint félbe maradt és az a baj hogy ezeket nagyon nehéz újra kezdeni.
-
S e t h
nagyúr
Anno két évre hagytam abba, mert úgy elakadtam nem tudtam merre tovább, aztán mindig volt vmi másik játék kéznél.
Amikor meg újra elővettem és csekkoltam neten hol állok és meglett miért is nem jutottam tovább, hát, magamtól rá sem jöttem volna arra az átjáróra, mint lehetőségre. -
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun #12380 üzenetére
Sok alap Elden játékos rájött, hogy itt nem működik a cheese és bizony az endurance boss fight az kurvahosszú.
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun #12380 üzenetére
Ez csak a látszat, aki eddig triózott, most már szólóban tolja.
-
VikMorroHun
őstag
Érdekes, felére esett vissza a Nightreign játékosszám.
-
callmeakos
veterán
válasz
Rigormortiis #12364 üzenetére
Mert mostanság a Sony inkább szereti szabotálni magát, semmit megérezni, milyen játékokba kell fektetni. Amennyire hangos a nép egy BB2-miatt, lassan már fáj, hogy még csak nem is terveznek vele.
-
-
Bad Pritt
félisten
Volt valami Alienware Nightreign esemény tegnap, ezt csak itt hagyom, hátha érdekel valakit. Top tier játékosok így tolják trióban, élmény nézni.
-
válasz
Rigormortiis #12371 üzenetére
Nálam az ER az etalon, még úgyis hogy egyértelműen látszik hogy a Dark Souls az igazi szerelemgyerek az FR-nél.
Viszont az ER-rel telibe találtak, vannak hibái, de ow szinten baromi jó lett a souls játékuk, és ezt a 30 millás eladás is bizonyította.
Most egy kicsit 2025-ben megrekedtem, voltak jó játékok, de megint izgat egy ER végigjátszás...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WATERDACA #12370 üzenetére
Én az AC6ot nem tudtam hova tenni. Szerintem nincs ember, aki sorban állt volna ezért a folytatásért
A kutyát nem érdekelte ez a sorozat, még a ps2 érában sem.
Úgy tudom elképzelni, hogy a sikeres címek után a vezetőség zöld utat adott ennek a "szerelemgyereknek", a veterán fejlesztőik felé.
-
válasz
Bad Pritt #12368 üzenetére
Szerintem az lesz a meglepi, hogy pár IP-t beáldoznak az Elden Ring 2 miatt.
Azért 30 milliót eladtak belőle világszerte, a nagymenő DS3-ból töredékét, a Bloodborne még kevesebbet, de ott a PS4 exkluzivitás nyilván árnyaltabb képet mutat.
Szóval ha tippelni lehetne, szerintem borul a "papírforma", és ER 2 lesz ebből középtávon.
-
Annyit emlegetitek, hogy a végén nekiállok a Bloodborne-nak a Stellar Blade kapufa után.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #12364 üzenetére
Nincs már Japan Studio, akik legalább játszhatóvá kalapálnák megjelenés előtt egy hónappal.
De amúgy viccen kívül szerintem ez simán lehet egy reális félelem a Sony részéről: megváltozott az elmúlt tíz évben a hozzáállás a játékokhoz és elég nagy arcvesztés lehet olyan állapotban kiadni egy játékot, mint amilyen a Bloodborne volt megjelenéskor, főleg ha a tömegek elkezdik savazni.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
persil #12360 üzenetére
Azt mondta Miyazaki, hogy jelenleg nincs tervben, több más játékon dolgoznak. Volt pletyka amúgy egy újabb PS exkluzív dealről, az vagy kamu volt, vagy a Nintendós Duskbloods projektet szivárogtatták hibásan, e (vagy ezek) mellett egy Bandai kiadású játék is készül náluk, ami elvileg nem a Nightreign volt.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nightreignt PS-en tolja valaki? Kéne pár kompetens ember, mert randomokkal az első exp se ment még le.
-
Sas7
tag
Mert valakinek muszáj, és tekintve, hogy még senki nem tette meg, így enyém a megtiszteltetés.
Carbot Animations : Elden Ring Episode 100 -
-
Rony949
őstag
válasz
callmeakos #12350 üzenetére
Illetve azért sincs itt, mert ő a Duskbloods-on munkálkodott.
-
callmeakos
veterán
válasz
VikMorroHun #12345 üzenetére
A Fromsoftnál valószínüleg semmit, inkább a Bandai akart még egy bőrt lehúzni a cimről. Gyaníthatóan ezért sincs Miyazaki keze ebben.
-
Bazsi1987
őstag
Na párán kiváncsiak rá steamen a peak 313k játékos eddig
ha megfelelő tamogatást kap új kaszt új területek, szörnyek, bossok fegyverek stb stb akkor nem lesz gond a következő normális souls játékokig. Én erre úgy tekintek hogy napi 1-2 kör és souls game adagomat meg is kapom
-
Gergosz2
veterán
válasz
Szerintem az egyik ok az lehet, hogy kb minden Soulsborne játéknál jött a kritika, hogy nincs értelmes coop, meg multizni alig lehet. Na most lett egy csak erre.
Ahogy előttem is írták : sokaknak szerintem be fog jönni.
-
válasz
Biztos van akinek tetszik.
-
Bárki, aki örömét leli ebben, annak jó játékot.
Azért az ER-el és a DLC-vel is el lettünk kényeztetve egy időre, csak ilyen világot élünk, hogy felgyorsult minden. A 2025-ös év annyira erős videojáték megjelenések szempontjából, hogy konkrétan most úgy látom inkább a játékosokkal van a gond, nem a játékokkal többnyire.
(írom ezt veteránként, láttam már több generációt felnőni és játszani).
-
persil
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #12340 üzenetére
Csak csokkeno jatekter, idore megy es, amit osszegyujtesz/fejlodsz, az a kor vegen megy a levesbe. Mindkettotoknek igaza van.
Nem az, de olyan.Aki nem szereti a br-t, mint mufajt, annak ezek a hasonlo mechanikak pont elegsegesek ahhoz, hogy a hata kozepere se kivanja a jatekot.
-
Olvasva a revieweket, sajnos ez rosszabb mint eredetileg gondoltam, az Elden Ring IP teljes megcsúfítása
-
callmeakos
veterán
válasz
Bad Pritt #12329 üzenetére
Hehe, de hát felnőtt fejjel rá kellett jönnöm, hogy az a régi mondás, miszerint "a törpök élete nem csak játék és mese"
És hogy miért akarom kipróbálni? Mert vagyok annyira ER elvakult, hogy tegyek vele egy próbát. Élek a gyanúperrel, hogy egyébként nem lesz ez egy hosszú életű dolog, látván a küldetésbossok jelenlegi mennyiségét, illetve hogy soloban mennyire fog büntetni a játék (ha már a Duo nem opció).
-
-
_drk
addikt
válasz
retroid #12326 üzenetére
Én elég nagy Elden Ring fan vagyok, de ez semennyire nem mozgat meg.
Gagyin és esetlenül is néz ki. A BR semennyire nem illik ehhez, Kb mintha Marioból Fps-t csinálnának annyi értelme van ennek.
De a legfőbb baj az árazás, hogy inkább tették volna bele ingyen és skineket és karaktereket lehetett volna venni akit érdekel, de a 20+ millió vásárló legalább belenézett volna... -
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12328 üzenetére
Ügyes kifogás így hónap végén.
Én is így szoktam magam lebeszélni dolgokról.
-
-
retroid
senior tag
Lesz aki nyomja Day1 a Nightreign t?
E
Keresek coop társakat -
callmeakos
veterán
válasz
Rony949 #12323 üzenetére
Amiket eddig lerakott az asztalra, azok alapján tényleg bizakodni lehet, csak azért még mindig félek hogy ez egy adaptáció, és egy elég nehéz anyag ez mert sok a lore és kevés a kézzel fogható anyag. De ha mondjuk fogja a Ranni questline-t, és az adja a történet gerincét, akkor az már egy jó kiindulási alap.
-
Rony949
őstag
válasz
callmeakos #12322 üzenetére
"Csak nehogy egy Dragon Ball Evolutions szintű terrorcselekmény legyen belőle"
Alex Garland-tól nem várnék ilyet. Én tőle még csak a Civil War-t láttam. Van benne pár hülyeség, de amúgy egy nagyon profin elkészített film lett. A Warfare-t még nem láttam, de hasonlókat olvastam róla mint a Civil War-ról. Meg hát ott van az Ex Machina, talán a mai napig az eddigi legjobb filmje. -
callmeakos
veterán
válasz
Gergosz2 #12310 üzenetére
Nagyon sokan fognak szerintem koppanni, ugyanis az ER lore-ja és világa jó, de brutál nehéz lesz ebből bármi koherenset kicsikarni. Ez sem azért készül el mert valaki hú de nagy fantáziát lát benne, hanem mert most tombol a játékadaptáció őrület. Csak nehogy egy Dragon Ball Evolutions szintű terrorcselekmény legyen belőle.
-
Van itt még.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Jinxb1rd #12311 üzenetére
A héttérsztori nem rossz, bár ugye szokásos módon ez nem direktben teszi eléd a játék, hanem ha utána olvasol vagy minden item descriptiont elől elolvasom.
Én csak a hírt linkeltem, nem hiszem hogy a filmet megnézem.
Amúgy Patchest én meg sem találtam, a játék vége után olvastam el hány NPC van és kb mit hagytam ki.
-
Garsza
veterán
Ma kifarmoltam a Magma bladet fait -es buildhez. Ha az AOW -je elég brutál.
-
Garsza
veterán
Helló! Találkozott már valaki olyan buggal Radhannál, hogy sak szalad körbe körbe én meg közvetlen mögötte lóval, és sapkodtam. 2. fázisba át sem ment.
-
-
Garsza
veterán
[link] Egy kis érdekesség.
-
Rony949
őstag
Állítólag Elden Ring film fog készülni az A24 berkein belül, Alex Garland (Ex Machina, Civil War, Warfare, 28 Years Later) rendezésével. 2026-ban várható a forgatás kezdete. [link]
Ezt nem láttam jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest