Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PaulMP
tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Igen, én elsőre is HDR megjelenítéssel vittem végig.
Az Elden Ring az egyik olyan ritka játék aminek gyárilag is jó a HDR módja, csak egy kicsit szenvedős aktiválni.Én minden játékot már csak rendes HDR-el vagyok hajlandó játszani.
Ha van rendes monitorod, mondjuk egy fényesebb OLED, akkor rengeteget hozzátesz az élményhez szerintem, csak sajnos elégé képben kell lenni, mert a legtöbb játénak, 10 -ből 9-nek, borzalmas vagy nincs is HDR támogatása, úgy kell belemodolni.Az RTX HDR meg a társai nemsokat érnek, az csak kamu HDR.
-
Gergosz2
veterán
Omg, elsőre megöltem Messmert
-
PaulMP
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a ReShade preset amúgy csak parasztvakítás. A használt shader-ek egyike se kompatibilis a HDR megjelenítéssel, a preset készítője egy lelkes amatőr szintjén van maximum.

Ha valóban a HDR megjelenítésen akarsz javítani vagy testre akarod szabni, akkor neked ez kell: Elden Ring RenoDX -
VikMorroHun
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
AMD Ryzen 7 5800X, 32 GB RAM (mióta átálltam Linuxra, túlzásnak tűnik
) Nvidia GeForce RTX 5070. Egyébként a ReShade nem okoz észrevehető késleltetést. -
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen vason futtatod, hogy ReShade-t tolsz rá? Nekem az nvidia 4060 FHD mid a dlc.
Bár a base az megy 4k high is 60 fps fix. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Jó képeket tolsz.
Én szerintem a 4 végigjátszásom alatt sem csináltam egyet sem.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Még küszködök ezzel egy kicsit.

Különben is, ma eljutottam Liurnia északi részére, ahol emlékeim szerint volt néhány katona. Gyorsan lecsapom őket - gondoltam. Aha, csak jött még 2-3 lovas is, akik olyan gyorsan legázoltak, hogy csak pislogtam. De utána (miután jól megkergettek), hatalmas küzdelmet folytattunk a Night's Cavalryval. Hajszálon múlt, de sikerült legyőzni, úgyhogy végre megvan a Giant's Hunt a Zweihanderre. Kicsit erősebbnek érzem a karakterem.

Ennek örömére megint nekifutottam a játék elején, a kapunál levő tábornak, és végre, a 152. őr hajlandó volt ide adni a pajzsát.

Még a 4.9.1-es ReShade-et is sikerült belehekkelni Elden ReShade HDR-ral együtt Linuxra (hiba nélkül indul a játék), úgyhogy remek nap volt a mai. -
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Új karaktert kéne indítanod, szvsz.
-
MageRG
addikt
1994 van.
Bekapcsolod a TV-t hogy megnézd a szombat reggeli rajzfilmblokkot, és ez fogad:
Elden Ring as a 90s Saturday Morning Cartoon -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát nem is mindennapos dolog.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Engem tegnap Patches legyőzött a barlangjában. Még soha, egyik karakterrel sem történt ilyen.

-
Speeedfire
félisten
Hát én kínomban nevettem a végén.
Mondom ilyen nincs baszki...de én voltam a hibás túl greedy voltam -
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én Bayle-ről hagytam itt anno egy hasonló képernyőmentést!
(Szerencsére a következő próbálkozásra lement már, ha jól rémlik.) -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Van ilyen
-
Triathlete
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez tud fájni, nem a vesekő!
-
Lien
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
És még mennyi dungeon váhatnar reánk...
-
MageRG
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A két legnagyobb bossz (a kamera és a gravitáció) közül az egyik?
-
Speeedfire
félisten
Ezt csak úgy itt hagyom...
-
Speeedfire
félisten
-
Marcus88
tag
Na én is végeztem ma,az alapjáték plusz dlc együtt 135 óra.
A dlc end bosst végül varázslóval oldottam meg,mert a közelharcban valahogy nem éreztem a dolgokat.
Összességében jó játék volt,bár több alkalommal is értelmetlennek tartottam a hatalmas területeket ahol volt 2 bogyó 1-2 ellenfél és egy használhatatlan item és el bóklásztam érte 20-30 percet.
A kevesebb néha több!
A folytatásban később Lords of the Fallen(2023) és Lies of P! -
Marcus88
tag
Na én is eljutottam a dlc végéhez,de előtte visszatértem Malenia-hoz ami a dlc tunnig miatt pár alkalom után sikerült.Már csak a dlc end boss maradt,de elég kemény a csóka!
Amúgy hiányolom a dlc 7-8 fő bossáért a trófeákat,nem tudom miért hagyták ki belőle! -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gratula!
Én vele szoptam a legtöbbet. -
Gothmog
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gratulálok!
Nálam most picit pihen a játék két napja (rl 100 körül vagyok, Deeprootot kezdeném), mert a Diablo 2 Resurrectedhez jött ki új tartalom, s az új játszható karaktert (warlock) egyszerűen muszáj kipróbálnom
-
Lien
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Woah, gratulálok, akkor sikerült nélkülem is (bár nem sokat tettem hozzá)!
Amúgy még ott van az alapjátékből a lebegő pálya.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Promised Consort? Meg kell tanulni, szerintem nincs rá más megoldás. Nincs semmi gimmick, semmi trükk, semmi op fegyver, ami bevethető lenne ellene, fel kell szívnod magad, betanulni a támadásait és kihasználni az openingeket. Summont felejtsd el, nem éri meg behívni, spiritből szerintem meglepő módon talán a dlc gólem kovács a leghasznosabb, pokolian sok sebzést fel tud szívni és tudod addig Radahnt csépelni. Vért izzadós lesz, de megoldható.
-
Speeedfire
félisten
A final boos-ra valami tippek?
1 summont be tudok hívni, meg a mimic-et. Bár ahogy nézem a summon miatt 60% hp plusz, és 50% resistet kap még.Radhan szett van, bleedes giant crusher, meg jellyfish pajzs.
Phase 1-ben próbálok rá rootot tenni. Relatív hamar jön a phase 2, itt holy gyűrű van berakva.
Viszont állandóa spammel mindent, így nehezen lehet healelni. Staggert sosem kap, a bleed néha beüt akkor van 13k sebzés is. -
Speeedfire
félisten
Mai napon -9 boss, meg még pár npc boss.
Utolsó 4 közösen Lien-nel. Már nincs sok hátra és a dlc is pipa.
-
Lien
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bocsi, én ezt nem tudtam, hogy boss harcokra be tud jönni az invader. Mindig az volt, hogy automatikusan hazaküldi a delikvenseket de úgy fest vannak kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én kikerültem ezt az ipsét, de nagyjából ugyanígy jártam az első night cavalryval.

Az Elden Ring az egyik olyan ritka játék aminek gyárilag is jó a HDR módja, csak egy kicsit szenvedős aktiválni.
Fél napom ráment.