- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- Saját gyárral adna választ a memóriakrízisre a Huawei
- Androidos tablet topic
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett egy hővédelemmel rendelkező 12V-2x6 tápkonnektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Samsung kész a következő Tesla AI chip gyártására
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-24 19:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
addikt
-
zzola
titán
Az milyen jó már.... szüleim miatt rágugliztam, hogy egyenleget hogyan lehet lekérdezni. 171-es számot fel kell hívni. Na mondom ez egyszerű lesz. Persze, angolul mondta meg és utána sms is jött. A kettő nem egyezett, de a hang is angolul mondta be. Gyanítom több külföldi feltöltőkártyásuk lehet, mint magyar
Nem. Rossz a beállítás. Fel kell hívni a 1270-et, hogy állítsák át magyarra az egyenlegközlőt.
-
Louro
addikt
Az milyen jó már.... szüleim miatt rágugliztam, hogy egyenleget hogyan lehet lekérdezni. 171-es számot fel kell hívni. Na mondom ez egyszerű lesz. Persze, angolul mondta meg és utána sms is jött. A kettő nem egyezett, de a hang is angolul mondta be. Gyanítom több külföldi feltöltőkártyásuk lehet, mint magyar
-
pdr755
aktív tag
-
bp15
tag
Nektek is bekapcsolták 2 hónapra az 5G-t?
Köszi One!

Ilyenkor eszembe jut a régi amcsi sztori, amikor a korábbi UMTS-t váltotta a HSPA+ és a telefon 4G-t írt ki...
Na ilyen a one 5G-je.
-
zzola
titán
Köszi One!

Nem, mert eddig is volt.
Szombaton Villányban jártam. Hát, gyalázat ami ott ment. Fesztiválra nem készültek fel, 5G nincsen, 4G-n pedig 0 adatforgalom volt, lehalt a hálózat.
-
kissvendel
tag
Köszi One!

-
kissvendel
tag
Hogy ne csak mindig a problémák legyenek a topicban, egy pozitív tapasztalak a One VoWifi/Backup Calling roamingról. A hétvégén Szerbiában jártam. Beállítottam, hogy a One sim-em ne adatroamingoljon, mert ugye Szerbia nem EU, elég húzós a roamingdíj. A múltkori hibámból tanulva kikapcsoltam az Világjegy funkciót is, mert 2990Ft/napért (2 napra 5980) nem ér nekem, hogy legyen netem és annyiért telefonáljak mint otthon. Ehelyett vettem 800Ft-ért egy 1 gigás a Roamic e-simet, amivel simán 5G-n (amit alapból a One nem is tud roamingban Szerbiában, mert csak 4G-vel engedi) elég profin működött az, hogy a Roamic adatkapcsoltát használva telefonáltam (backup calling) ugyanannyiért és fogadtam hívás ingyen, mint itthon. Ahol meg volt wifim, ott simán ment a VoWifi. Szóval ez pozitív a One javára a többi szolgáltatóhoz képest, és respekt, hogy ezzel így lehet spórolni, hogy ne egy vagyon legyen, ha nem EU-s országban roamingol az ember.
-
norrberth
addikt
-
gabor9991
addikt
-
Lauda
titán
-
gabor9991
addikt
Ez ugyan milyen bug már megint?
-
Kevin8997
tag
Ha törökországban feltöltőkártyához veszek pl korlatlan beszed opciot, az kint is ervenyes mintha itthon hasznalnam ? Koszonom
-
Landsmann
addikt
Én papíralapú számlát kapok, de meg is jött a júniusi.
-
Lauda
titán
-
bul07
nagyúr
-
zzola
titán
4g only-n nem nezted? lehet ugy gyorsabb

100-150 méterre a toronytól.

-
zzola
titán
Mi volt abban a tájékoztatóban? Nincsen szó benne a megszűnésről (TV extra?).
Amúgy lehet hamarabb kapsz választ a vezetékes topikban. -
bul07
nagyúr
Mindig tv előfizetőktől kérdezném
Júniusban kaptatok számla értékesítés emailt?Nekem csak valami előfizetői tájékoztató email jött júniusba
Persze ell is felejtettem, így most hogy jött a számla értesítő láttam ám hogy a júniusban nem volt befizetve -
dchard
veterán
A 10-15 méter semmi, ha 50-es torony alatt állsz
Plusz ha nagyon közel vagy, akkor a nagy kimenő teljesítmény széttolja a telefonod vevő érzékenységét. Ráaádsul a másik két szektor is interferál ilyen közelségből. A legtöbb szektor vertikális nyílásszöge 5.5-6 fok, HIába van picit döntve (2-4 fok jellemzően), ez ilyen közelségben nem érvényesül. -
leo81
aktív tag
n28 is csak 5G
Hát itt Zalában van jó pár B28-as cella, de DSS az valóban nincs egyiken sem.
-
4Grider
félisten
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
4g only-n nem nezted? lehet ugy gyorsabb

Nem néztem. Majd ha megyek legközelebb, meglesem azt is.
-
deutsch111
kezdő
-
leo81
aktív tag
A Telekomnál csak 5G-re használják az 1-es sávot, nincs DSS, talán ezért lehet jobb...
Yettelnél mióta bejött a DSS N1, azóta lassabb a letöltés, mintha csak 3CA lenne. -
4Grider
félisten
-
SztiviVander
addikt
-
zzola
titán
Szekszárd hegytető , kilátó, szinte a torony tövében, kamu 5G, de legalább van sebesség .
-
Marcsello31
őstag
-
arcszesz
aktív tag
A yettel/ Telekom is elérhető már
Nàlam. De a torony tőlem 3,6kmterre van kb
Akadály nincs közöttük max pár fa.
Mivel messze van. B628 350 es modemmel
A telekomnál és a yettelnél belső antennàval
10es signál nál ,15/20 mega letöltést tud.
Ilyen esetben volna értelme iranyított LTE antennànak?
Megértem amit írsz, érthető is, hogy jobb lehet.
A Telekom netjét stabilan ad 25/40 terheltségtől függően, megát letöltésben.
Ott már IPv6 cím is van.
Volna b1is csak idáig nem ér el .
Amíg megy az XXL kihasználjuk, aztán vagy Telekom vagy
Yettel lesz. A yepp mondjuk pont jól jönne utazáskor.
Max megosztom hotspot ként és úgy tabletezek.
Még mindig a Tarr korlátlan adatkártya a legjobb választás neked 6500-ért.
-
ledgeri
nagyúr
-
dzf007
senior tag
Ez a szokásos helyszín...Bízom benne egyszer a Yettel szintjére lép és az 1000-1500 Mbps is meg lesz..Talán akkor ha közös infra lesz használva.
-
4Grider
félisten
-
dzf007
senior tag
Tarr Mobil 5G/One 5G, Zte Mc801a router, 5G NSA CA aktív...Wifi6..

Nyíregyháza, a router beltérbe..Samsung A56- al mérve. -
Marcsello31
őstag
A yettel/ Telekom is elérhető már
Nàlam. De a torony tőlem 3,6kmterre van kb
Akadály nincs közöttük max pár fa.
Mivel messze van. B628 350 es modemmel
A telekomnál és a yettelnél belső antennàval
10es signál nál ,15/20 mega letöltést tud.
Ilyen esetben volna értelme iranyított LTE antennànak?
Megértem amit írsz, érthető is, hogy jobb lehet.
A Telekom netjét stabilan ad 25/40 terheltségtől függően, megát letöltésben.
Ott már IPv6 cím is van.
Volna b1is csak idáig nem ér el .
Amíg megy az XXL kihasználjuk, aztán vagy Telekom vagy
Yettel lesz. A yepp mondjuk pont jól jönne utazáskor.
Max megosztom hotspot ként és úgy tabletezek.
-
zzola
titán
Dombóvár , kórház teteje, igazán közel a toronyhoz. 5 gé

-
4Grider
félisten
Telekom korlátlan dominos net 30 napra 10,900ft lett
Az emelés után, a yettel sem rózsásabb
Az one szeptember környékén emel.
A mobilnet XXL 6005ft lesz. Ha jól láttam.Tudtommal a yepp-et nem emelték/emelik. És ugyanúgy használható, mint bármelyik feltöltőkártyás előfizetés, ráadásul normális hálózat van mögötte.
-
Marcsello31
őstag
Telekom korlátlan dominos net 30 napra 10,900ft lett
Az emelés után, a yettel sem rózsásabb
Az one szeptember környékén emel.
A mobilnet XXL 6005ft lesz. Ha jól láttam. -
zzola
titán
-
bp15
tag
-
Marcsello31
őstag
15e-ert? hagyjal mar... nem tudom ki olyan hulye hogy ezert a minosegert ennyit fizessen. de elotte a 12(?)e is pont 10e-el volt tobb mint amennyit az orszag 98%-an er.
Nem is azért írtam hogy azt használjuk. Csak
A tapasztalatot írtam le, hogy nem elég hogy drágább lett
De otthoni felhasználásra nem jó. -
4Grider
félisten
-
SztiviVander
addikt
A tuti feltöltő kártyás korlátlan netjénél
Sincs sebesség limit
Viszont ha megy is 4g modemben.
Mindegy milyenben.
Ha azzal elkezdek letölteni egy Ubuntu iso
Lemez fájlt ez 3giga körül van.
5 percenként megáll a letöltés és elmegy a net.
Erősen szabályozva van.
Ettől még online filmre online játékra
Jó. Már ahol jó a térerő és nincs terheltség.15e-ert? hagyjal mar... nem tudom ki olyan hulye hogy ezert a minosegert ennyit fizessen. de elotte a 12(?)e is pont 10e-el volt tobb mint amennyit az orszag 98%-an er.
-
zzola
titán
Sincs sebesség limit
Mindegy milyenben.
Erősen szabályozva van.
Jó. Már ahol jó a térerő és nincs terheltség.Most nézem, felvitték 15k-ra a 30 napos feltöltős korlátlan net/beszéd opciót?!
-
Marcsello31
őstag
Sincs sebesség limit
Mindegy milyenben.
Erősen szabályozva van.
Jó. Már ahol jó a térerő és nincs terheltség. -
Littoral
aktív tag
-
Littoral
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk ahogy dchard irta ettol meg lehet rajta nem bevallottan, meg elobb utobb akar az aszf-be is bekerulhet. Igazabol az se lepett volna meg ha benne van

Szerintem ha terhelt az adott cella / bázis akkor a ténylegesen korlátlant is korlátozhatják, mert ugye a korlátlan az igazából inkább a maximum sebesség értékre vonatkozik,
Meg ugye ma már ott is jelen van az AI, -
zzola
titán
-
SztiviVander
addikt
Mondjuk ahogy dchard irta ettol meg lehet rajta nem bevallottan, meg elobb utobb akar az aszf-be is bekerulhet. Igazabol az se lepett volna meg ha benne van

-
4Grider
félisten
A Tarifa csomagok csak az XL-el bezárólag sebességkorlátosak. A Tarifa XXL-en az sincs.
-
zzola
titán
Ez a mobilnet xxl-re vonatkozik, de nem errol hanem a tarifa xxl-rol volt szo. Arra is talalsz az aszf-ben ilyet?
Hű banyek, elnéztem! Tényleg a Tarifa XXL volt a kérdés.
Én azt gondolom, hogy a Tarifa L, XL, XXL azért nem került be a QoS körbe, mert sebesség korlátos mindegyik csomag.
Igazad van, ezekre a tarifákra semmit nem ír az ÁSZF!
-
SztiviVander
addikt
"Szolgáltató a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP
TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető az alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org, illetve www.3GPP.org). Ennek következtében a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási
szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a
Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. Szolgáltató az ÁSZF 6. számú mellékletében meghatározott minőségi célértékeket a fenti
esetben is biztosítja. "Pedig benne van az ÁSZF-ben.
QoS minden csomagon van/volt.Ez a mobilnet xxl-re vonatkozik, de nem errol hanem a tarifa xxl-rol volt szo. Arra is talalsz az aszf-ben ilyet?
-
zzola
titán
"Szolgáltató a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP
TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető az alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org, illetve www.3GPP.org). Ennek következtében a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási
szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a
Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. Szolgáltató az ÁSZF 6. számú mellékletében meghatározott minőségi célértékeket a fenti
esetben is biztosítja. "Pedig benne van az ÁSZF-ben.
QoS minden csomagon van/volt. -
Lauda
titán
Én kizártnak tartom, hogy a one-nál adott esetben nem sorolnak hátrébb egy korlátlan mobilnetes csomagot. Abban viszont tévedtem, hogy ezt nem fogadhatta el szerződéskötéskor, mivel nincs konkrétan leírva az ászf-ben.
-
trec12
addikt
Itt Cetin és 2conect közös dologról van szó.
Nem pedig One és Yettel.
A Cetin teljesen független a Yettel cégtől, olyannyira hogy tudomásom szerint nem is szólhat bele hogy kivel szerződik a cég.Köszi de ez megvan nekem is.
Ott a link is ahol van több infó az egészről azért tettem be.
-
aprokaroka87
nagyúr
Igaz a Yettel ad mindent haramrosan azért érdekes....
Ha arra célzol, hogy közös infrán lesz Yettel és a One a tervek igen ezek. Tehát nem a Yettel ad majd mindent.
Ez egy csöppet összetettebb felállás lesz minden szempontból. Már ha létre is jön mert eddig csak a vezetékes nagyker szerződés fix a Yettel és a 2Connect között.
Azért a hazai piacnak sikerült produkálnia egy db sikeresen működő MVNO-t ami a Netfone.Itt Cetin és 2conect közös dologról van szó.
Nem pedig One és Yettel.
A Cetin teljesen független a Yettel cégtől, olyannyira hogy tudomásom szerint nem is szólhat bele hogy kivel szerződik a cég. -
trec12
addikt
Nem a környéken élők anyagi lehetőségeire gondoltam, hanem arra, hogy mennyire nincs One vonalon fejlesztés mostanában. Igaz a Yettel ad mindent haramrosan azért érdekes.... Eddig egyetlen hálózat nélküli cég sem élt meg 3 éévet sem. Pl. Tesco Mobil és sorolhatnám. Ha a One ebbe az irányba megy, nem kell sokat várni a Yettel átszerződésre... Lásd Digi - One. Igaz a Digitális hálózatát kivettél alóla a felvásárlás után.
Igaz a Yettel ad mindent haramrosan azért érdekes....
Ha arra célzol, hogy közös infrán lesz Yettel és a One a tervek igen ezek. Tehát nem a Yettel ad majd mindent.
Ez egy csöppet összetettebb felállás lesz minden szempontból. Már ha létre is jön mert eddig csak a vezetékes nagyker szerződés fix a Yettel és a 2Connect között.
Azért a hazai piacnak sikerült produkálnia egy db sikeresen működő MVNO-t ami a Netfone. -
OliverIT
kezdő
A korrektség miatt csináltam egy vasárnap este, éjfél utáni tesztet is. Ezt kene csúcsidőben tudnia nyári csúcsban is. A helyszín és az iPhone ugyanaz természetesen. Ennyit számít, ha gyenge a hálózat nappal vs éjjel.

-
OliverIT
kezdő
A Tesco/Lidl mobilt azért nem érdemes egy lapon említeni a One-nal. Ez azért nem egy virtuális szolgáltató. Meglátjuk mit hoz a jövő, mennyire fingatja meg a kormány a haverok cégeit.
Július 1-gyel mégsem indult el a Yettel vezetékes szolgáltatása (a One hálózatán), ebből is látszik, hogy nincsen kolbászból a kerítés.Szerintem hosszabb távon marad a Yettel / Telekom páros. Amikor a Vodafone kiment, már kb egy évvel azeletőtt megírtam itt a fórumban a régi nevemen (Siófok000). Azt hitték sokan bolond vagyok, majd többen a fórumból is írték, hogy respekt, amikor igazam lett.
Most egy piaci 2 szereplős, visszarendezés voksom lenne az elkövetkezendő két évre. Ami amúgy hálózati közös fejlesztés nélkül egy 9 milliós országban teljesen reális is. Ha a One akarna komoly szerepet, akkor pont nekik kéne megvenni a cseh/arab csapatot a Yettel / Cetin párost. -
zzola
titán
Nem a környéken élők anyagi lehetőségeire gondoltam, hanem arra, hogy mennyire nincs One vonalon fejlesztés mostanában. Igaz a Yettel ad mindent haramrosan azért érdekes.... Eddig egyetlen hálózat nélküli cég sem élt meg 3 éévet sem. Pl. Tesco Mobil és sorolhatnám. Ha a One ebbe az irányba megy, nem kell sokat várni a Yettel átszerződésre... Lásd Digi - One. Igaz a Digitális hálózatát kivettél alóla a felvásárlás után.
A Tesco/Lidl mobilt azért nem érdemes egy lapon említeni a One-nal. Ez azért nem egy virtuális szolgáltató. Meglátjuk mit hoz a jövő, mennyire fingatja meg a kormány a haverok cégeit.
Július 1-gyel mégsem indult el a Yettel vezetékes szolgáltatása (a One hálózatán), ebből is látszik, hogy nincsen kolbászból a kerítés. -
OliverIT
kezdő
-
dchard
veterán
Budapesten a Rószadomb tetején pedig még N28 sincs. Ilyen ez. Persze a Telekomnak sincs C sávja, csak N1, a Yeti 2025-ben oldotta meg. Mi következik ebből? Semmi. A luxus pedig relatív
-
OliverIT
kezdő
Itt annyi ingatlan van mint Budapest belvárosában. A nyári három hét a COVID óta nem igaz. Egész évben sokan laknak a környéken és a Galérius Fürdő is újra nyitva egész évben, innen 50 m-re.
Szoval az n28 tényleg a megoldás
) Yettel / Telekom érdekes módon már észrevette….
-
OliverIT
kezdő
Nekem Tarifa XXl van, ami a One legdrágább csomagja. Ez tud ennyit Siófok Arenyparton a Galérius Fürdő közelében (közvetlen a parton) a luxus apartmanokban. Ez a teraszunk.
Innen azért a 2 megabit. -
dchard
veterán
De egy olyan árú csomagnak valahol jobban kellene teljesítenie
Mint egy hátra sorolt xxl csomagnak.
Főleg olyan árban. Vajon menne az egy 4g modemben is?
Vagy az operatőr azt mondja hogy ejnye bejnye?!Minden bizonnyal jobban is teljesít, az óccsó XXL-en fixen rajta van egy viszonylag agresszívabb QoS (ez nem jelent fix sebesség korlátot!), míg a drága XXL-en meg könnyen lehet hogy csak extrém havi forgalom fölött kerül rá ilyen, és az is lehet hogy még ekkor is kevésbé agresszív. Tehát sok féle mód van arra, hogy a működést finomítsák, differenciálják. A hátra és előresorolás nem egy két állású kapcsoló.
A kérdést egyébként így helyes feltenni. Van három nagy előfizetői típus:
- olcsó korlátlan XXL (6k)
- drága korlátlan XXL (15k)
- fix 5-10-15GB-ra havi előfizetéssel rendelkező vagy hasonló feltöltő kártyásNa akkor szerinted ki a legértékesebb előfizető? Aki fajlagosan a legtöbb pénzt fizeti a legkevesebb szolgáltatásért, ez pedig az utolsó csoport, azok közül is az előfizetősök. Lehet hogy fele annyi fizetek, mint a drága XXL, de 5%-ot sem használok el erőforrásban.
A QoS pedig pontosan arra van, hogy a szolgáltató be tudja lőni, az adott előfizetői csoportokat milyen mértékben és meddig tekinti "hasznosnak". És mivel a QoS működéésből fakadóan dinamikus, nem pedig fix, így senki nem tud panaszkodni erre.
-
Lauda
titán
Vagy az operatőr azt mondja hogy ejnye bejnye?!Nem mond semmit, mivel nincs garantált minimum sebessége.
-
Marcsello31
őstag
Én kérek elnézést, azt hittem a Marcsello féle "óccsó korlátlan" csomagról van szó. De most látom, hogy nem. Bár egyébként ez ömgaában nem jelenti azt, hogy bizonyos leforgalmazott adatmennyiség felett nem raknak át, tekintve hogy 14.990 Ft-ért sem éri meg a szolgáltatónak az, ha valaki többszáz GB-ot forgalmaz le minden hónapban, főleg ilyen hálózaton
Vagy az operatőr azt mondja hogy ejnye bejnye?! -
OliverIT
kezdő
Sajnos ez ennyit tud. 2021-ben kaptuk az N28 DSS “csodát”. Három utcával lejjebb meg n78 van. Persze azt még a rendes, eladás előtti Vodafone rakta fel. Az EU cirkusz vs Huawei után ide már csak ezt sikerült és így is maradt 5 éve. Augusztusban már az 5G jelet sem tudnám megmutatni, mivel a DSS már csak 4G-ben adja az 0-3 megabitet. A One ismeri a helyzetet, de nincs gondolom pénz a fejlesztésre. Vicc, hogy egy Yettel 5G sim is fent van tartva májustól-októberig a fenti probléma miatt. Utána kb 50-70 megabit is megvan időnként.
-
dchard
veterán
Én kérek elnézést, azt hittem a Marcsello féle "óccsó korlátlan" csomagról van szó. De most látom, hogy nem. Bár egyébként ez ömgaában nem jelenti azt, hogy bizonyos leforgalmazott adatmennyiség felett nem raknak át, tekintve hogy 14.990 Ft-ért sem éri meg a szolgáltatónak az, ha valaki többszáz GB-ot forgalmaz le minden hónapban, főleg ilyen hálózaton
-
4Grider
félisten
A helyzet az, hogy van gyanú azzal kapcsolatban, hogy hátra sorolódik-e vagy nem, de ehhez az kéne, hogy valaki megnézze NSG-vel, hogy pontosan milyen QoS paraméterekkel indul el a kapcsolat a többi kereskedelmi csomaghoz képest, illetve hogy ez változik-e a letöltött adatmennyiség arányában. Addig viszont sem pró sem kontra nem lehet kijelenteni, hogy hátra sorolódik-e vagy sem. A QoS-nak pont az az lényege, hogy üres hálózaton nem vagy kevéssé lehet érzékelni mivel nem egy fix korlátról van szó mint például az 5Mbit max sebesség, torlódásnál viszont kaphat aránytalan "büntetést".
Nem feltételezem, hogy annyira hülyék lennének a one-nál, hogy a legdrágább havidíjas publikus előfizetésüket hátrébb sorolnák, mint bármelyik másik publikusat.
-
dchard
veterán
A helyzet az, hogy van gyanú azzal kapcsolatban, hogy hátra sorolódik-e vagy nem, de ehhez az kéne, hogy valaki megnézze NSG-vel, hogy pontosan milyen QoS paraméterekkel indul el a kapcsolat a többi kereskedelmi csomaghoz képest, illetve hogy ez változik-e a letöltött adatmennyiség arányában. Addig viszont sem pró sem kontra nem lehet kijelenteni, hogy hátra sorolódik-e vagy sem. A QoS-nak pont az az lényege, hogy üres hálózaton nem vagy kevéssé lehet érzékelni mivel nem egy fix korlátról van szó mint például az 5Mbit max sebesség, torlódásnál viszont kaphat aránytalan "büntetést".
-
4Grider
félisten
Nem, a tarifa xxl nem sorolódik hátra, ez egy korlátozás nélküli hangcélú díjcsomag.
Az N28 zsúfolt helyeken ennyit tud. Írta, hogy a Spar mögött az N78-on milyen sebességet mér vele. -
Lauda
titán
Tarifa XxL (sebességkorlátozás nélkül) Siófok Aranypart n28) Az ország egyik legjobban terhelt környékén n28 van évek óta. Ennyit ér. Ebből augusztusban a “tök” nulla lesz. Kemping tele, a fürdő újranyitott egész évben és ez az elmaradt fejlesztések eredménye. A torna amúgy optikai bekötéssel rendelkezik. Yettel / Telekom simán tudja a 400-800 megabitet. Telekom n28/n1/n78 is van.

Egész egyszerűen az történik, amit vállaltál szerződéskötéskor. Ezek a csomagok a hátrébb sorolódnak a többi előfizetéshez képest, mikor terhelt a hálózat.
-
OliverIT
kezdő
A SPAR mögötti nagy parkolóban lehet mérni 1350 is.
Ne félj, a parton, ami tele van lakásokkal, kempingekkel,.even át nyitva tartó fürdővel elég az acélos n28
. Egy YouTube short sem tolt be. Ha itthon vagyok, 100% wi-fi a megoldás. Sajnos az olasz Vodafone roaming miatt a másik kettő nekem nem megoldás. -
OliverIT
kezdő
Tarifa XxL (sebességkorlátozás nélkül) Siófok Aranypart n28) Az ország egyik legjobban terhelt környékén n28 van évek óta. Ennyit ér. Ebből augusztusban a “tök” nulla lesz. Kemping tele, a fürdő újranyitott egész évben és ez az elmaradt fejlesztések eredménye. A torna amúgy optikai bekötéssel rendelkezik. Yettel / Telekom simán tudja a 400-800 megabitet. Telekom n28/n1/n78 is van.

-
brumicica
tag
Gondolom n78 5G
Bp. IX. Haller utcában n78
, hasít is szépen. Havanna lakótelep érje be n1-gyel
. De örüljünk a fejlődésnek!!! -
Marcsello31
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zzola
titán
-
dzf007
senior tag
Siófok Víztorony One/Netfone 5G
-
snooze
veterán
A jódolgog net mostanában nem érkezik meg egyetlen előfizetésemre sem.

nem értem mit akarnak "kedveskedni" ha irja, hogy megkapod az adatot, aztán semmi.. szánalmas egy cég, de hát ez van ma.. 👏👏
-
Lauda
titán
Ezek géniuszok!
Kb egy éve eltörölték az 1 GB 1490 Ft adatcsomagot, lett helyette 3 GB 1490 Ft. Eltörölték az 5 GB 2490 Ft csomagot, lett helyette 6 GB ugyanannyiért.
Most meg lett egy új 1,5 GB adatcsomag 990 Ft-ért, meg visszahozták az 5 GB-os csomagot is 2290 Ft-ért.
A dolog külön szépsége, hogy a korábban bevezetett 3 és 6 GB-os adatcsomagok csak az az appban érhetőek el, az online fiókban nem.Nálam az összes általad említett csomag látszik az online felületen.
-
Beer-Beep
csendes tag
Ezek géniuszok!
Kb egy éve eltörölték az 1 GB 1490 Ft adatcsomagot, lett helyette 3 GB 1490 Ft. Eltörölték az 5 GB 2490 Ft csomagot, lett helyette 6 GB ugyanannyiért.
Most meg lett egy új 1,5 GB adatcsomag 990 Ft-ért, meg visszahozták az 5 GB-os csomagot is 2290 Ft-ért.
A dolog külön szépsége, hogy a korábban bevezetett 3 és 6 GB-os adatcsomagok csak az az appban érhetőek el, az online fiókban nem. -
vlevi
nagyúr
Üdv! Azt észre vettétek hogy változtak a feltöltő kártyás adat csomag kínálati?
A jó dolgok nekem sem megy, a tuti kártyán.Tényleg.
Amúgy lehet, hogy nekem pont jó lenne. Nekem a 12x1 giga adatom van, ez évi egyszeri 5ezerFt , de az 1 giga az kevés, oda kell figyelni, hogy ne fogyjon el. Nem szabad észnélkül görgetni a hírfolyamot...
Ha lenne ugyanez 12x másfél, vagy 12x3 giga, vagy mittudomén, akkor lehet, azt választanám.
De sajna nincs.
Vagy ha lenne olyan, hogy 20giga 1 évre (vagy, amíg el nem fogy), az lenne a legtutibb (ha már tuti feltöltős csomag
)
BTW, ilyen van a Telekomnál, de úgy láttam, az az 10Giga, amíg tart csomag az kb drágább lenne, mint a One-os 12x1 hónapra . -
Marcsello31
őstag
Üdv! Azt észre vettétek hogy változtak a feltöltő kártyás adat csomag kínálati?
A jó dolgok nekem sem megy, a tuti kártyán. -
Landsmann
addikt

Nelkem jött a hét elején, vagy a múlt héten.
-
Leslie1966
senior tag

-
dchard
veterán
Csak az a nem mindegy, hogy a vendor a szar, vagy csak simán nem költöttek rá. A Yettelnél látszik, hogy mire ment el a lóvé infra oldalon is
És tudod ha az lenne, hogy a mobilt visszafogták mert mondjuk a drótos lábba kellett locsolni a pénzt, akkor megértőbb lennék. De azt is csak lerabolni sikerült... -
zzola
titán
Senki nem kukázott ki semmit. A Yettel és a One továbbra is ZTE és Huawei hálózatot használ, és egyáltalán nincs tervben ezek cseréje. Egyébként intő nemzetközi példa az ami például a T-Mobile hollandiával történt. Nem nem az átnevezésre gondolok (Odido), hanem arra, hogy közel 10 éven át Hollandia legjobb hálózata volt, aztán dobták a Huawei-t és Ericsson-ra váltottak, és egy rakás szarrá vált az egész. Megállás nélkül panaszkodik mindenki. Baromi ciki
Idehaza ez nem jelentene problémát, a One-nál sz@rabb hálózat nincsen.
-
leo81
aktív tag
Senki nem kukázott ki semmit. A Yettel és a One továbbra is ZTE és Huawei hálózatot használ, és egyáltalán nincs tervben ezek cseréje. Egyébként intő nemzetközi példa az ami például a T-Mobile hollandiával történt. Nem nem az átnevezésre gondolok (Odido), hanem arra, hogy közel 10 éven át Hollandia legjobb hálózata volt, aztán dobták a Huawei-t és Ericsson-ra váltottak, és egy rakás szarrá vált az egész. Megállás nélkül panaszkodik mindenki. Baromi ciki
Nem írtam múltidőt, azt írtam, hogy kellene, ha az EU úgy dönt.
-
dchard
veterán
-
Marcsello31
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor még itt bármi lehet a jövőben. Az összeborulástól
A a szétválásig és a káoszig is.
Azért az olyan helyeken ahol amúgyis terhelt egy hàlózat.
Arra rá ereszteni a másik szolgáltató felhasználóit
Az sok jóra nem vezet.
Ez gondolom a jövőben esedékes valamikor.
Ha jól értem ha össze jön a megállapodás, vagy nem.
Akkor a yettel az one per oda vissza a meglévő
Hálózatokon fog zümmögni.
Mondjuk akkor lehetne nekem yettel netem is.
"Írásom ne vegyétek komolyan köszi.".
Nem hosszabbítok mert nem lenne ésszerű.
Pedig már párszor hívogattak engem is amúgy az onetól.
De mondtam nekik is, hogy a jelenlegi csomagnàl nincs értelme
Sebesség korlátos csomagra hűséget kötnöm.
Tán új szelek fújnak?
Chatgpt szerint:
Közös infrastruktúra: Az One a jövőben a CETIN (a Yettel hálózati infrastruktúráját üzemeltető cég) rádiós hálózatát fogja használni. [1]
-
Marcsello31
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor még itt bármi lehet a jövőben. Az összeborulástól
A a szétválásig és a káoszig is.
Azért az olyan helyeken ahol amúgyis terhelt egy hàlózat.
Arra rá ereszteni a másik szolgáltató felhasználóit
Az sok jóra nem vezet.
Ez gondolom a jövőben esedékes valamikor.
Ha jól értem ha össze jön a megállapodás, vagy nem.
Akkor a yettel az one per oda vissza a meglévő
Hálózatokon fog zümmögni.
Mondjuk akkor lehetne nekem yettel netem is.
"Írásom ne vegyétek komolyan köszi.".
Nem hosszabbítok mert nem lenne ésszerű.
Pedig már párszor hívogattak engem is amúgy az onetól.
De mondtam nekik is, hogy a jelenlegi csomagnàl nincs értelme
Sebesség korlátos csomagra hűséget kötnöm.
Tán új szelek fújnak?
-
trec12
addikt
Nem a műszaki megvalósítást akartam boncolgatni mert arról jelenleg nincs nyilvános információ. Ebből a szempontból csak találgatni lehetne. Én inkább azt vetettem fel, hogy ha valóban erre építik a hosszú távú stratégiát akkor mi a B terv ha a megállapodás végül mégsem jön létre.
-
leo81
aktív tag
Elbontanak majd egy országos hálózatot? Vagy eladják az eszközöket és a frekvenciakészletet? Kíváncsi leszek erre: Egy hálózaton a One és a Yettel, amikor a B20 meg a Telekommal közös? Jah, meg a GSM900 is... Közben meg az EU miatt kukázni kellene a ZTE és a Huawei eszközöket...
-
Lauda
titán
-
trec12
addikt
De legalább van 5gêd. "Vicceltem".
Jó nekem a mobilnet XXL míg van. Aztán lecsó.
Írásomat ne vegyétek komolyan köszi.
Nem értem mi zajlik az oné nàl ha majd minden drágább
Lesz, ugyan már miért nem képesek vissza tenni a 100mbites korlátlan adat
Kártyát, akár drágàbban?! Ezek a sebesség korlátozások
A múltba visznek.
" Ne vegyétek komolyan amit írtam köszi.".
Nálam most egész jó a net.Szerintem már inkább a multitenant modellre készülnek. Nem látom reálisnak, hogy innentől még milliárdokat költsenek saját mobilhálózat fejlesztésére. A kérdés inkább az mi lesz ha a megállapodás végül nem jön létre.
-
leo81
aktív tag
A múltba visznek.
Nálam most egész jó a net.Volt fibernet/invitel/digis vezetékes szolgáltatásom árát 2026-08-01-től megduplázzák... Igaz eddig fizettem keveset, de akkor is egy koax 100 Mbites net + TV 11500.-?? Az ár dupla a szolgáltatás meg marad amennyi....vicc...
-
Marcsello31
őstag
A múltba visznek.
Nálam most egész jó a net. -
leo81
aktív tag
Tegnap jött az üzenet, hogy aktiválták az 5G-t két hónapra, ingyenesen. Tök jó...
Sebesség: 6Mbit.
már nem 5...haladunk... -
trec12
addikt
A One mobilnet kb. 20-25 településen tudhatja ezt az országban. De már dolgoznak rajta, hogy 10x ennyi településen is tudja majd valamikor 1-2 év múlva, mint ahogy az a Yettelnél már most így van. Akár azon is dolgozhatnának, hogy ne találjanak ki olyan díjcsomagokat, amiben 5-10 Mbps-os folyamatos korlátozás van.
Ha valóban a CETIN-nel közös infrastruktúra a cél akkor nem lenne sok értelme párhuzamosan nagy volumenű saját n78-fejlesztésekbe kezdeni. Inkább csak ott várnék bővítést ahol az üzletileg indokolt.
-
kakuk.tamas
addikt
A One mobilnet kb. 20-25 településen tudhatja ezt az országban. De már dolgoznak rajta, hogy 10x ennyi településen is tudja majd valamikor 1-2 év múlva, mint ahogy az a Yettelnél már most így van. Akár azon is dolgozhatnának, hogy ne találjanak ki olyan díjcsomagokat, amiben 5-10 Mbps-os folyamatos korlátozás van.
Pont ezért lett a flotta, mert a lakossági csomagjaik szerintem katasztrófák... Ha 100Mbps lenne a minimum sebesség 5G-n, még azt mondanám, jó, mobilra az elég, de vicc a mostani korlátozásuk.
Az árazás meg főleg.
(Meg ugye így már helyre fizetem a számlákat végre) -
4Grider
félisten
-
kakuk.tamas
addikt
KÜF Tarr, korlátlan csomag.
-
4Grider
félisten
Engem nem zavar, ha háromnegyed évente végzem el, hiszen 1 percen belül megvan. De persze úgy is nézhetjük, hogy csak ez elvesz egy emberi életből 1 órát...
-
Caldera
senior tag
Én bírom a naptárba és csak lejárat előtt 1-2 nappal egyeztetek.
-
zzola
titán
-
kisapa
őstag
Sziasztok! Van egy feltöltős kártyám amit tesztelésre vettem még tavaly. Elvileg augusztus végéig kell adatot egyeztetni de már hetek óta küldözgetik az üzenetet, hogy egyeztessek. Jól gondolom hogyha most megcsinálom akkor mostantól indul az egy év.
-
tlala
addikt
Mondjuk az az app hibája lehet valahol ha nem jegyzi
Meg azt amit állitottál. Talán még tableten meglehetne nézni
Ezt. Nekem csak a net van tőlük. Bőven elég az.
Gondolom hiàba írsz feléjük hogy gond
Van az appal. Mert nem lehet magára hagyni.
Talán újabb Android nem oldaná meg?
"Mobilról írtam".Megjegyzi az app, az "Ismétlődő fizetés" csúszkája aktív, de mégsem vonja le időnként.
Többször bejelentettem, írtam - de a ködösítésen meg utoljára 3000 Ft jóváíráson kívül semmi nem történik.
Android 16 van a telefonomon, a 17-es még nem jött ki erre (sem).
Arra számítottam, hogy talán itt van valami "ONE szaki", aki megmondja, hogy ez a "24 token" meg a "túltelítődés" csak netto marhaság, vagy tényleg van valami ilyesmi gond az appal.
-
kakuk.tamas
addikt
Van nekem régi mindig tv ami ugye már One
E mellé nem lehetne valami akcióba jó áron mobil internetett kötni?Úgy néz ki hogy sebességben talán az One ami még tartja magát a munkám helyén, persze One esetén is mértem több órán keresztül ilyen 2-3 letöltésnek
De több napott végigmérve az one talán ami rendazeresen 10 felett tud.Képbe van még
KÜF Tarr 275p korlátlan nett 8800FtDe hátha lenne valami kedvezmény a mindig tv miatt
Nekem 30-án lesz aktív a KÜF-ös korlátlan kártyám (számhordozás miatt). Remélem jó lesz. Azért is jó ez így nekem, mert elvileg látni fogom a Tarr-os appban a flottás számot. (A Tarrnál van netem+tv-m)
Meg azt mondták, hogy nemsokára lesz e-sim is. Remélem...
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
E mellé nem lehetne valami akcióba jó áron mobil internetett kötni?Úgy néz ki hogy sebességben talán az One ami még tartja magát a munkám helyén, persze One esetén is mértem több órán keresztül ilyen 2-3 letöltésnek
De több napott végigmérve az one talán ami rendazeresen 10 felett tud.Képbe van még
KÜF Tarr 275p korlátlan nett 8800FtDe hátha lenne valami kedvezmény a mindig tv miatt
A tarr, 8800ft az az one hálóját használja?!
Köszi a választ. -
bul07
nagyúr
-
Marcsello31
őstag
Nem, mert otp kártyám nincs. De próbáltam eredetileg cib kártyával, aztán revoluttal is. A fizetés remekül megy, most is azonnal be tudtam fizetni - a probléma az automatikus levonással van, kb. 3 havonta, visszatérően.
És külön bosszantó, hogy erre a One hivatalos ügyintézője azt mondja egyetlen megoldásként, hogy töröljem le teljesen az appot, mert "túltelítődik"...
Az ember nem tud mást csinálni, mint megy a hülyeségük után - letöröltem az appot és újratelepítettem, most megint várok, hogy mi lesz 3 hónap múlva.
De igazából azért hívom fel minden alkalommal őket (sokkal egyszerűbb lenne befizetni, amikor jön az sms), hogy talán így hozzájárulok a nyomorult rendszerük megjavításához.
Aztán lehet, hogy hagyom a jövőben a francba az egészet, és egyszerűen befizetem, ha néha a beállítás ellenére is jön a fenyegető sms.Mondjuk az az app hibája lehet valahol ha nem jegyzi
Meg azt amit állitottál. Talán még tableten meglehetne nézni
Ezt. Nekem csak a net van tőlük. Bőven elég az.
Gondolom hiàba írsz feléjük hogy gond
Van az appal. Mert nem lehet magára hagyni.
Talán újabb Android nem oldaná meg?
"Mobilról írtam". -
tlala
addikt
üdv! Az otpt is próbáltad már?
Nálam azzal nincs gond, appban való fizetés is okés.Nem, mert otp kártyám nincs. De próbáltam eredetileg cib kártyával, aztán revoluttal is. A fizetés remekül megy, most is azonnal be tudtam fizetni - a probléma az automatikus levonással van, kb. 3 havonta, visszatérően.
És külön bosszantó, hogy erre a One hivatalos ügyintézője azt mondja egyetlen megoldásként, hogy töröljem le teljesen az appot, mert "túltelítődik"...
Az ember nem tud mást csinálni, mint megy a hülyeségük után - letöröltem az appot és újratelepítettem, most megint várok, hogy mi lesz 3 hónap múlva.
De igazából azért hívom fel minden alkalommal őket (sokkal egyszerűbb lenne befizetni, amikor jön az sms), hogy talán így hozzájárulok a nyomorult rendszerük megjavításához.
Aztán lehet, hogy hagyom a jövőben a francba az egészet, és egyszerűen befizetem, ha néha a beállítás ellenére is jön a fenyegető sms. -
Marcsello31
őstag
Köszi a visszajelzést.
Már bankkártyát is cseréltem, az sem segített semmit. (Simplepayt nem használok, sima bankkártyás beállítás).
A telefonos ügyintézők is össze-vissza beszélnek, az utóbbi kifejezetten agresszíven tett helyre engem, hogy értsem meg, hogy "túltelítődik az app", meg valami 24 elfogyó tokenről adott elő egy zavaros mondatot - miközben azt ő is látta a felületén, hogy az automatikus kártyás fizetésem be van állítva.
Erről a "tokenről" tud bárki bármit?üdv! Az otpt is próbáltad már?
Nálam azzal nincs gond, appban való fizetés is okés. -
tlala
addikt
Köszi a visszajelzést.
Már bankkártyát is cseréltem, az sem segített semmit. (Simplepayt nem használok, sima bankkártyás beállítás).
A telefonos ügyintézők is össze-vissza beszélnek, az utóbbi kifejezetten agresszíven tett helyre engem, hogy értsem meg, hogy "túltelítődik az app", meg valami 24 elfogyó tokenről adott elő egy zavaros mondatot - miközben azt ő is látta a felületén, hogy az automatikus kártyás fizetésem be van állítva.
Erről a "tokenről" tud bárki bármit? -
RoyBatty
aktív tag
Más is járt már úgy, hogy hiába van beállítva, hogy vonja le a telefonszámla értékét a beállított bankkártyáról?
Ismétlődően, 3-4 havonta előfordul, hogy a fenyegető sms-ből tudom meg, hogy nem vonta le a rendszer, nincs befizetve.
Tettem korábban panaszt is, anno azt írták, hogy folyamatban van a hiba javítása, ill. ma a telefonos ügyintéző homályosan valami 24 db lejáró tokenről beszélt, és szerinte le kell törölnöm az appot és újratelepíteni, mert "túltelítődik".
Agyrém.Nekem is előfordult már, a simple integrációjuk (is) szar, néha nem megy végig a kártyás fizetési folyamat. Nem az appod hibája.
-
tlala
addikt
Más is járt már úgy, hogy hiába van beállítva, hogy vonja le a telefonszámla értékét a beállított bankkártyáról?
Ismétlődően, 3-4 havonta előfordul, hogy a fenyegető sms-ből tudom meg, hogy nem vonta le a rendszer, nincs befizetve.
Tettem korábban panaszt is, anno azt írták, hogy folyamatban van a hiba javítása, ill. ma a telefonos ügyintéző homályosan valami 24 db lejáró tokenről beszélt, és szerinte le kell törölnöm az appot és újratelepíteni, mert "túltelítődik".
Agyrém. -
csubuka
addikt
-
4Grider
félisten
-
csubuka
addikt
-
brumicica
tag
Azért az vicces, hogy az 5G opció nélkül hasít a roaming T-mobile DE 5G-n , úgy emlékszem korábban roamingban sem engedett fel külföldön 5G-re ha nem volt otthon bekapcsolva. Alap a B1 a német autópályákon...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Könyvajánló
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Tch / i9-12950HX 16C / 32G D5 / 512G G4 / A3000 12G / IR / FPR tervező
- GIGABYTE M28U-EK 4K / IPS / 144 hz / LocalDimming
- Philips 34B2U6603CH/00 Thunderbolt4 / 96W PD / WQHD/ Kamera
- SAMSUNG ODYSSEY G7 S27DG702EU 4K/ IPS / 144hz / Smart funkcio
- DELL PRECISION FullHD IPS,core i7 7820HQ,M1200 4/8GB VGA,16-48GB RAM/256-1TB SSD,Win.11, SZÉP állap
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kishibás - HP ProBook 430 G8 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- SK hynix DDR4 8GB / 16GB SODIMM laptop RAM 2400MHz - Több darab /1 év garancia

Plusz ha nagyon közel vagy, akkor a nagy kimenő teljesítmény széttolja a telefonod vevő érzékenységét. Ráaádsul a másik két szektor is interferál ilyen közelségből. A legtöbb szektor vertikális nyílásszöge 5.5-6 fok, HIába van picit döntve (2-4 fok jellemzően), ez ilyen közelségben nem érvényesül.

f@szom vak vagyok.

, hasít is szépen. Havanna lakótelep érje be n1-gyel
. De örüljünk a fejlődésnek!!!
. "vicc volt"

már nem 5...haladunk...

Dr Bubo