- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Egy kicsit speciális kérdéssel fordulnék hozzátok.
Feltöltőkártyás előfizetésnél tapasztaltam tavaly azt, hogy az egyenlegfelhasználási idő lejáratát a sikeres adategyeztetés 1 évvel meghosszabbítja. Régebben nem így történt, az egyenlegfelhasználási idő kizárólag a feltöltéssel hosszabbodott meg.Van több ezer forintom egy már nem használt hívószámon, most ismét közeledik az adategyeztetés határideje, de nem szeretném, ha megint meghosszabbítaná az egyenlegfelhasználási időt a sikeres adategyeztetés.
Mitévő legyek? Szeretném, ha megszűnne a szám, a rajta lévő egyenleget pedig visszaigényelhetném (korábban is csináltam már ilyet, amikor még Vodafone volt a cég neve).
Jól sejtem, hogy ha az adategyeztetést szándékosan elhanyagolom, akkor a rajta maradt egyenleget nem fogom tudni visszaigényelni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
zzola
titán
Mobilt cseréltem, nincsen 5G elérhetőség (nem mintha annyira hiányozna). Felhívtam ügyfélszolgálatot, céges ügyintézés ugye csak hétközben van, átkapcsoltak a kiemelt ügyfélszolgálatra. Eléggé kocka volt a csaj, nem ad ki semmilyen infót (pedig csak annyit kértem, aktív-e az 5G szolgáltatás?), mondom akkor teszek hibabejelentést, mert azt ki kell vizsgálni. Azt mondja, ha tudom az ügyfélkódot, akkor tehetek hibabejelentést, ha nem, akkor nem lehet.
WTF? Van mindig egy szinttel lejjebb....

Legalább 2 éve kötelező hibajegyet felvenni, bejelentőtől függetlenül.
-
zzola
titán
Tényleg megint levették a keresőt a weboldalról (one.hu) ?
-
válasz
Leslie1966
üzenetére
Sokszor nem.
-
snooze
veterán
válasz
Leslie1966
üzenetére
többször nem mint igen.. 🤔
-
Leslie1966
senior tag
Nektek megérkezik a jó dolgok adat mennyiség ha kéritek, mert nekem gyakran nem aktiválódik ?
-
TIT
veterán
válasz
unthinking
üzenetére
Végül így tettem,úgy látszik nem enged módosítani csak ha fizetőset kérek,mert azt engedte pl.ha kérek +1 kártyát.
Csak ez nem online ha sms-t írok és nem mondta a srác az ügyfélszolgálaton. -
jovás
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én ezt vagy 15-20x kaptam meg, amikor a Honor Magic6 Pro-t akartam megrendelni.
Ezek fantom készülékek, csak növelik velük a választékot, de a készlet kb. 2/3-ával így járna az ember.
-
dredjudge84
őstag
Kértek, de nem fizettem be. Azt mondta az üzletben a csaj hogy ne fizessem be, majd a futárnak kell fizetni. Igazából nem is értem hogy életképes még egy ilyen cég. Ez irtó gáz már. És pofátlanul ott van a webshopban még mindig elérhető jelzéssel a telefon. Mintha be akarnák húzni az emberek pénzét kicsit megforgatni.
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Remélem pénzt nem kértek előre.
Igen, mondhatni a szokásos! -
dredjudge84
őstag
Kedves Ügyfelünk!
A 8787546960 szàmù megrendelésed
nem tudjuk teljesìteni, készlethiàny miatt.
Kérünk, add le a megrendelést késöbb,
vagy vàlassz màsik készüléket
az alàbbi linken: https://www.one.hu/shop/
Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Üdvözlettel, OneCsak a szokásos!
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Itt inkább az a fura, ha működik valami.
Korábbi számla nincs meg? -
unthinking
tag
Már One feltöltőkártyás ügyfél vagyok, szeretnék Tuti Feltöltőkártyára váltani:
Küldd az alábbi kódot SMS-ben a 1270-es számra belföldi hálózatból díjmentesen:
TV TUTI
Új szolgáltatásodat 48 órán belül aktiváljuk.
forrás:
www.one.hu/mobilszolgaltatasok/feltoltokartyas-tarifacsomag -
válasz
tobias88888
üzenetére
A számlán a havidíjaknál szerepel havidíj kedvezmény?
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Feltöltőkártyás csomagot módosítanék tuti-ra de nem aktív a "megrendeléshez" gomb tök szürke.
Alul hozzá tudok adni szolgáltatásokat,de nem akarok. -
4Grider
félisten
válasz
tobias88888
üzenetére
Az AI már megint hülyeséget mondott. Jogszabály van rá, hogy hűség lejártakor nem változhat kedvezőtlenül a perc- és havidíj. Maximum az éves inflációt érvényesíthetik évente.
-
gabor9991
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Ár nem változhat.Csak a csomagban foglalt kedvezménnyel tudnának szórakozni de ennél pont nincs semmi a 10Gb adaton kívül.
-
tobias88888
őstag
Szülőknek 2x MobileJunior van ami áprilisban kifut a hűségből. Nekik is felajánlották a havi 15ezres csomagot, persze nem kell nekik. Jelenleg 1990Ft/hó nekik, Gemini szerint 2990Ft -ra növekszik 12 hónap után (hivatalos infót nem találtam). Meg lehet ezt hosszabbitani vagy 2990Ft és törődjenek bele? (One csomag ennél rosszabb és drágább)
Weboldal adhatott volna érdemi magyarázatot, ha működne bármilyen gomb de persze nem (hosszabbítás üres oldalra visz például) -
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
megértem, jó a meglátásod.
ide ki másolom az onetól kapott hivatalos választ,
a levél tartalmasabb, csak a lényeget másolom be:
jó ha minden Mobilnet XXL előfizető tudja ezt."A tarifacsomagot mindaddig igénybe veheti, amíg azt a forgalomból ki nem vezetjük. Ebben az esetben a kivezetés előtt időben értesítjük ügyfeleinket a lehetőségeikről."
annó 8 éve nekem is volt adsl netem, a maga kemény 5mbit sebességével régi lan kábelen,vagy koax félén, ha én filmet néztem rajta az még ment, de ha 1 személynél többen használjuk azt, az már problémás volt.
Nem lett volna ezzel az új csomaggal semmi baj, ha legalább 20 mega lenne a sebesség mininmum.
Használjuk ki amíg van, szerintem kb 1 évig még biztosan menni fog.
Én azóta már 4 lehetőséget találtam, bár kérdés, hogy mennyire valósak.
Rá érek azzal foglalkozni majd később.
A 10mbes csomag szerintem rögtön elhasal egy fullhd tv youtube nézésekor.
Ahhoz képest, hogy fejlesztésről volt szó, ez inkább "kaszálásnak minősül".
A témát itt én zártam, ezért is írtam offban.
köszi a válaszod. nyomkodjuk amíg van!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerencsére még évek mire kivezetik. Eddigi tapasztalatok alapján. 10 mbit nekem sem jó, mert megy a sweet tv okos tv-n ami majdnem megeszik ennyit, ezenkívül még 2 mobil meg néha 1 laptop, aztán azok majdnem használhatatlanok lennének. 10mbit (jó kis ADSL) bőven elég volt a 2010 környékén, ma már nem. Egy ideje így is érzem a dolgot mert este felé már 7mbit körül megy az XXL, és akad minden, tv pufferel, idegesítő...
-
Marcsello31
őstag
válasz
unthinking
üzenetére
Pont ez a bajom nekem is. Használom
Amíg lehet határozatlan ként, aztán meglátjuk.
10megás sebesség a múltat idézi.
Én kivárok.
írtam emailt az one nak.
Nem jött válasz.
-
Sziasztok,
Feltöltős kérdésem lenne. Lehet egyszerre két ismétlődő adat opció aktív. Fiamnál van jelenleg 3x1 GB, most fogyasztja a másodikat, de úgy néz ki kevés neki a havi 1 GB.
Lehet mellette indítani másik adatopciót? -
dzf007
senior tag
Lejárt az exDigi mobil csomagra kötött 1 év hűség és elkezdtek hívogatni. Vajon mit/miket ajánlanak? Valakinek van tapasztalata? Erre lehet újabb hűséget kötni? 200perc, 30GB.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezért is nem újítottam meg a flottás előfizetésünket mert ami most van az elég, korlátlan beszélgetés 25 gb net. Vagy ugyan ennyiért kevesebb net van 15 gb, vagy 50 gb azt hiszem az már 9000 ft. Mostanába nem de kb két éve végigkérdeztem a másik két szolgáltatót és ott ugyan ezekkel a feltételekkel drágább lett volna.
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
"Közölték hogy készülék nélküli szerződés hosszabbítás esetén legkorábban csak az első lezárt és befizetett számla után tudok készüléket vásárolni."
Ez a Vodafone idejében is így volt, nem változtattak rajta.
Látom az ügyfélszolgálat továbbra sem áll a helyzet magaslatán. -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezen nem csodálkozom.
A yettelnél nincsenek korlátozások, itt meg alig van 5-10 Mbps-ra nem lekorlátozott díjcsomag ami eléri az 5G-t.
A yettelnél mindenki fel van engedve az 5G-re.
A yettelnél ott az otthonnet és a yettel tv, ami ugye azt az 5G hálózatot terheli.
Amikor a yettelnél anno elindultak az első N78-as cellák, akkor ott is 1-1.5 Gbps közötti sebességeket lehetett rajtuk mérni... -
dredjudge84
őstag
Nekem az az eddigi tapasztalatom és lehet hogy nevetni fogtok rajta hogy ahol a one kiépített rendes n78 cellát gyorsabb az 5g mint a yettel esetében. yettel esetében 5-600 amit mértem eddig bárhol, one-nál volt már 1200 is. Tudom tudom ez ritka csak én ezt tapasztaltam.
-
dredjudge84
őstag
Kis sztori:
Múlt héten 28-án hosszabbítottam 3 előfizetést készülék nélkül. Akkor épp. nem. volt olyan telo, ami érdekelt volna. Hétfőn volt egy telefon amit megvettem volna az előfizetés mellé, de mire fel tudtam hívni az ügyfélszolgálatot elfogyott. Ma reggel találtam egy másik készüléket, így gyorsan felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy szeretném megvenni. Közölték hogy készülék nélküli szerződés hosszabbítás esetén legkorábban csak az első lezárt és befizetett számla után tudok készüléket vásárolni. Mondom nekik akkor megveszem listaáron a telefont vagy feltöltő kártyával, de tájékoztattak hogy erre már nincs lehetőség, mert ők csak előfizetéssel árulnak telefont. Aztán végül sikerült egy olyat kialkudni, hogy nekem van már egy feltöltő kártyám amit nem használok, és akkor amellé lista áron mégiscsak meg tudom venni, de hogy ezt nem tudom a telefonos ügyfélszolgálaton megtenni, hanem be kell fáradnom egy üzletbe. Bementem az üzletbe ott meg értetlenül mondták hogy igazából mivel ők ezt nem tudják odaadni mert csak központi raktáron van így nem is értik hogy miért küldtek be, ezt a telefonos ügyfélszolgálatnak is meg kellett volna tudni csinálni. Mindenesetre ott megrendelték nekem a készüléket és állítólag a futár fogja hozni majd házhoz.
Konklúzió hogy ez a szolgáltató csak visszafelé tud fejlődni minden tekintetben, nem pedig előre.
-
bp15
junior tag
Nekem írhatsz privátban
....engem érdekel, mert akarok valamit csinálni a jelenlegi előfizetésemmel (4300 huf, korlátlan beszéd+7GB) . Ahogy íram, nem használom ki....de valami miatt bent akarom hagyni a lehetőséget, hogy "legyen"...szóval engem valami olyan érdekelne, hogy 3000-ért korlátlan beszéd (így, hogy 100 percet használok
), net lényegtelen. -
4Grider
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem is érdemes váltanod, mivel felétek bevált ez a szolgáltató és díjcsomag. Pár év múlva meg fog jelenni a havi számlán egy szöveg, miszerint x nap (minimum 60 nap) múlva a díjcsomagot kivezetik. Majd akkor kell mindenképp váltanod. Előtte persze évekkel/hónapokkal korábban hívogatni fognak, hogy a csomagod megszűnik, azonnal válts. Aki ezeknek nem dől be és megvárja a számlalevélben történő értesítést, jó sok pénzt tud megtakarítani.
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Sok volt a xanax kolléga.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igaziból privátban terveztem írni, hogy tanácsolok neked csomagot, de ezek után akkor azt tudom mondani, hogy így jártál.
-
dzf007
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem, sőtt mióta az zte Mc801A routerbe van 500-700Mbps között van a sebesség. Bár nekem 100GB van...
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem látom értelmét, mivel eltérőek a felhasználók igényei.
-
dzf007
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Tarr-nál kicsit drágább 6500ft, de nincs korlát, sebességlimit és hűség sincs a küf-ön keresztűl megkötve!
-
Marcsello31
őstag
Igazatok van. Írtam emailt az one felé a mobilnet XXL csomaggal kapcsolatban, jött válasz:
Szerződés hosszabbítás nem lehetséges erre a csomagra már.
Ajánlottak két csomagot de megsem közelíti a mobilnet xxlt.
Szerintem is az van hogy êl tovább határozatlan időben aztán szebb napot.
Bp15 megértelek megértem igazad van.
Találtam alternatívákat. Az más kérdés hogy mennyire igaz. Üdv.
-
4Grider
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Lezárt díjcsomagra soha sehol sem lehetett szerződést hosszabbítani, így itt nyilván megoldották, hogy az utódjára tudj. Egyébként mi értelme a szerződéshosszabbításnak? A régi szerződés addig él, amíg az adott díjcsomagot ki nem vezetik (azaz még jó pár évig).
-
unthinking
tag
Vodafone XXL szerződés hosszabbítás:
Szia Uram!
6000-ééé 1/10 net sebesség. Ez mi ez?

A szerződéshosszabbítás náluk cserét jelent másik csomagra.
Az inflációkövető díjkorrekció meg júliustól jöhet rá bónuszként.
Ez az évezred biznisze. Köszönjük ezt a rendkívüli fejlesztést.
-
csaszi75
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Kicsit sokat rágódsz ezen

Most nézem, hogy az 500 GB-os csomag vehető a feltöltős PREPAID számomhoz.. 7990 Ft/30 nap. Válts erre, ezen még priorizálás sincs elméletileg
-
bp15
junior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Minden megbántás nélkül: tudod mi a baj a hozzáállásoddal? Folyamatosan a "mi lesz majd"-ot emlegeted.
Én is csináltam ezt.... van egy 4300-as csomagom, korlátlan belföldi beszéd+7GB...már évek óta nem használom ki. Ez mit jelent? Van T-s munkáltatói korlátlan beszédes (egész EU) + 20 GB csomagom....plusz munkáltatói T-s adatkártya 500GB-tal. De évek óta fizetem a privát előfizetést, mert "jaj, ha majd nem ennél a cégnél dolgozok, ilyen olcsó ONE csomagot már nem tudok szerezni"......és akkor mi van? Majd kötök 1000 Ft-tal drágább auchanos yettelt...155.000-et fizettem ki potyára 3 év alatt, hogy "megtartsam" a jó árú csomagom...Vagyis, tanács: éld az életed, ráérsz akkor foglalkozni a "problémával" amikor eléd kerül.
Tudod: a híd és a rajta való áthaladás.... -
Marcsello31
őstag
Azt hiszem mindenre választ adtál, köszönöm.
Nyomkodom amíg van, aztán nézek alternatívát.
a meglátásod reális. Sajnos.
Ez van. Az előfizetésem még Márciusig biztos aktív.
Aztán meglátjuk.
Én egy 20megás csomaggal is elégedett lennék.
de 14ezret legombolni 100megás sebességért, és korlátlan hívásért már nem.
Nézegetem még a starlinket, csak mint lehetőség. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Gondolj bele egy 5 tagú család egyszerre kezd el a telefonján 4k@60 fps youtube videót nézni 😁
-
bp15
junior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nekem még "régi" csomagom van, 2023 elején járt le a hűség....akkor még nem voltak ezek a "csudajó" 5Mbps-es csomagok.
Eszembe nem jutna szerződni ilyen sebességkorlátos csomagokra.
Ezek szerint az átlagjózsiknak elég ez az 5 Mbps is "fészbúkot tekerni".Hogy miért jöttek ezek a csomagok? Valószínűleg megemelkedett az adatfogyasztás és az előfizetők száma is (állami intézmények csomagjai), de nem nőtt ilyen ütemben a beruházás/hálózatfejlesztés....majd egy év végi kimutatás ezt szemléltetni fogja.
-
Marcsello31
őstag
De mért nem képesek legalább egy 50mbites csomagot alkotni?
Izzanak a tornyok a terheltségtől vagy mi?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nincsenek már jó flottás/ügyfélmegtartó ajánlatok
Úgy pontosabb, hogy te nem kaptál ilyet.
Igaziból még jobb ajánlatok is vannak, mint régen. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Írtam pontos dátumot már nem tudok, akkor 99 óta vagyok vodás. Egyébként meg azért is lettem vodás elsőre próbából mert a Ferrari és Schumi fan voltam és akkor volt a szponzora a Ferrarinak. És azóta is ott vagyok. Összesen háromszor vettem ott telefont, az első egy Sony J6 volt, a következő mikor jöttek az érintős telefonok valami Alcatelt vettem, meg egy Huawei P50 Prot mert bevezető áron féláron 200 ezer forintért vettem meg. Sajnos flottába nem tudok kedvezményes telefont venni.
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ugye senki nem garantál semmit, szóval...
-
unravel
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Az adatkorlatos pedig 100Mb/s
-
leo81
aktív tag
válasz
vlesi69
üzenetére
Nekem is ez van... Egy 3CA routerben tök jól megy. Előfordulási helyeimen 50-70Mbit, de többször 100-120-at is mértem... 5755-ért marad, de ha benyomják ezt a 10Mbites baromságot akkor elfelejthetnek... Múltkor vezetékes netet akartak velem köttetni telefonon, hogy mondjam le az XXL-t úgy, hogy a címemen nincs is vezetékes szolgáltatásuk + az exDigis tarifát cseréljem le valami 15e forintosra.... Mondom neki, hogy most 3 szolgálatásért nem fizetek összesen 15-öt. Mi itt a deal??
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem ma még lehet, azt írja.
Ja nem.
Kíváncsiság képp megnéztem hogy tudom e hosszabbitani
Az appon. És nem tudom
.
Az új sebesség korlátos csomagot dobja fől.
..
MobilNet X
5 990 Ft/hó
Ezt dobja föl lehetőség ként...
Na ne... -
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én tegnapelőtt kaptam ajánlatot hogy 4024 ft-ért mehet tovább ha aláírok egy évet. Nem tudom azóta változott-e bármi. Aztán az is lehet hogy lezárták a csomagot és már akkor nem lehet rá hosszabbítani.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nemsokára benne leszek a 30napba. De ha az biztosíték lenne
Hogy esetemben plusz 1 évig még menne hűséggel. Akkor okés.
Engem a jelenlegi ára sem zavarna.
Persze erről már volt szó. Mêg várok. Nem sietek a dologgal.
Szerintem ez még menni fog nekünk pár hónapig, aztán kiderül.
Ha 4 hónapig még pörög az XXL addig nincs gond.
Köszönök minden infót .
Felém más lehetőség nincs. -
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A 10. hónaptól már lehet hosszabbítani. Lemondani vagy legalábbis a szándékot jelezni pedig 30 nappal a hűség lejárta előtt.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hali! Köszönöm a jó tanácsod. Az ötleted megjegyeztem,
Kb 1 hónap maradt vissza a hűségből, a végén megpóbálkozom vele.
De akkor sem értem hogy miért kellett kiherêlni az xxlt.
Ha évekig jó volt. Az irány nem a legjobb. Az egy másik dolog hogy
Spórolni akarnak a sávszêllel. Majd így teszek ahogy mondtad, a hűsêg vêge fele.
Köszönöm a tippet. -
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
1270-4-4 ott jelezd hogy le akarod mondani, nyilván a hűség végén. Mondd azt hogy mostanában elég instabil a net, és neked ennyit nem ér. Ha adnak rá kedvezményt mint nekem (4024 Ft), akkor hosszabbíts. Van értelme a hosszabbítás na, ha adnak havidíj kedvezményt.
-
Marcsello31
őstag
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én 28 éve vagyok Voda-One előfizető, sosem volt problémánk, csak mindig az évek alatt az aktuálisan használt előfizetéseket kivonták, újították. A mostaniak már rég lejártak de ezt egyenlőre nem módosítom.
-
Marcsello31
őstag
Itt van a link [link] itt két csomag van jelenleg, az egyik a drágább de adat korlátlan
Ill sebesség korlátos.
Mellette ott van a sebesség korlátlan olcsóbb, de nem adat korlátlan.
Nem hosszabbítok szerződést.
Fura ez nekem.
Na nem pattogok rajta. Ez van. -
Marcsello31
őstag
Üdv,! Remélem hivatalos az információd, "gondolom igen".
Akkor magam alatt vágom csak a fát ha hosszabbítok.
Mert szerződés alatt nem igen mondhatom le.
Max pénzért. Akkor egyenlőre nem hosszabbítok,
Kivárok. Köszönöm a válaszokat! Meg utólag másét is..
Tényleg nincs az oldalon a mobilnet XXL már.
F@sza
.
-
bp15
junior tag
Napról-napra jobban érzem, hogy engem "nyomnak" a yettel felé...
Van egy csomagom 4300 Ft, korlátlan belföld + 7GB. A netből semmit nem használok, a hálón belüli hívásaim (rokonok) áttereltem whatsappra, hálón kívül 50-100 percet beszélek.
Lehet auchan középső csomagra váltok...
-
bp15
junior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Tök mindegy hogy hosszabítasz vagy sem: amikor megszüntetik (újmagyarul: kivezetik) akkor úgyis kiraknak mindenkit (leghamarabb 2 év múlva lehet ilyen). Magyarán: nem nyersz azzal, ha újabb hűséget vállalsz.
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Ha szerződést hosszabbítok meg marad a mobilnet XXL csomagom vagy felejtős akkor is? Mert ha hosszabbítással mêg egy évig ki bírja akkor okés.
Nàlam sebesség korlátos csomag nem játszik.
Más szolgáltató sem 4g híján. ,"elnézést ha esetleg buta a kérdésem"
Agyalok hogy mi legyen.
Mert tényleg nem találom meg az oldalon én sem.
Vagy akik régi előfizetők mint én is, meg marad határozatlanban is?
"Bocsánat az értetlenkedes miatt.
"Mobilról írtam". -
leo81
aktív tag
Mobilnet X 5990.-
korlátlan adat
5G-n is de csak 10Mbit.
Ez valami vicc??
[link] -
Elvileg lehet. Ha a csomaghoz nem kértél telefont akkor lehet de onnantól újra indúl a hűségidő. Nekünk flottás van ha csak módosítom a tarifát akkor egy év a hűségidő ha telefont kérnék hozzá akkor két év, a lakosságit nem tudom hogy ott hogy van. Ha telefont részletre kap akkor plusz a részlet, ha ingyen kapod akkor nem, vagy akkor változna a havidíj ha a mostani tarifa nincs és akkor átraknak egy aktuális csomagba, vagy annak a tarifának azóta változott a havidíja. Ha meg kértél telefont és másnak is van a családba egy másik számra is kérheted.
-
dareee
tag
Sziasztok!
Ezt a készülék kedvezményt lehet igényelni akkor is ha van jelenleg előfizetésem? Van Tarifa XL és otthoni csomagból net és tv legnagyobb csomag, tavaly január óta újra lehet kötni. Meg hát megmarad-e, a 20% online kedvezmény, vagy csomag kedvezmény, tehát tudok kapni egy ingyen xiaomi note 14et és marad 20 ezer a havidíj?
Köszönöm a választ előre is
-
thomas77
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Valószínűleg az a rendszer van az án S10e-men is. Ha egyszer haza jutok, letesztelem én is.
-
Landsmann
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mifelénk a krahácsolás a kehécselés szinonímája.

-
Landsmann
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ez olyan volt, mint az egyik volt oisztálytársam kehécselt, aztán minden vizsgálaton átesett, minden negatív volt. Nem találta a doki hogy miért krahácsol. Azt mondja a páciensnek: Dohányozzon! Visszakérdezett: És az segít? Mire a meglepő válasz: Nem, de legalább tudjuk mitől köhög.

-
bp15
junior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem írtad milyen APN-nel van voWiFi-d
-
Marcsello31
őstag
válasz
thomas77
üzenetére
A frissítést megnézem mindjárt, hogy jött e rá új rendszer,
3 pöcök 4gjel mellett ott van a vowifi. És csak egy sim kártya van benne, egy új
ones tuti simkártya, ami csak feltöltős sim, gondolom az mindegy.
Lehet hogy az one variált valamit, szerintem szinte biztos, megnézem milyen verzió van
rajta. Update :2023as rendszer van rajta Android 12 one UI verzió 4.1.
Nem kapott a telefon frissítést mostanában. -
thomas77
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Az érdekes. Anno a Samsung S10e-t pont azért nyugdíjaztam, mert nem tudta a Vodafone-féle VoWifit. Sajnos most nem tudom letesztelni, mert 1500 km-re van tőlem, de a régi iPhone SE-vel megnéztem. Azon most se megy.
Kérdés, hogy a Samsung kapott valami frissítést, vagy a One újított valamit? -
bp15
junior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
"'Talán segíthet: telepits fel egy netmonster programot"
És attól jobb lesz a hálózat ?

-
bostone
addikt
Sziasztok!
A feltötőkártyás szolgáltatás mellé nyújtott net sebessége korlátozva van?
-
Marcsello31
őstag
Egy samsung galaxy s10. Napokban vettem észre hogy megjelent,régebben nem volt ott,
van egy sim kártyás tabletem is, ott 4g/Hd jel jelent meg, lehet csak fejlesztenek a háttérben, még ha nem is olyan gyorsan.
Én maradok továbbra is az xxlnél. Csak átmegyek határozatlan szerződésbe
. -
zzola
titán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Milyen mobilod van?
-
Marcsello31
őstag
Nálam is megjelent a Vowifi lehetőség telefonon one 4g mellett, eddig nem volt.
Egész jól használható. -
thomas77
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálunk otthon a kanapén ülve 1 bit se jön mobilneten (Three UK). Az ablaknál 1,5-4 mbit is összejön. Szóval hasonló a helyzet.
Telefonálni tudok, mert van VoWifi. Net van.. gigabit optikán. A telefonom meg nem merül, mert repülőben van otthon.
A repülő módot automatizálhatod is. Akkor nem felejted el ki-bekapcsolni, ha elmész otthonról, vagy ha épp hazaérsz.
Értem én, hogy fel vagy háborodva, de azért ez még nem a világ vége. -
bp15
junior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
2 hete Ecseren tapasztaltam: one előfizetéssel -114 dBm lakóház udvarán, kültéren !!...no comment...
Kb. ez is ok volt, hogy szereztem egy román digimobil előfizetést....2 euró/korlátlan duma az egész EUba +3,4GB (utána 0,9 EUR/GB)...azán ha nincs ONE hálózat, azzal a sim-mel lesz T vagy Y -
Üdv. Hálózatfejlesztésről hol lehet infót kérni?
Az a helyzet állt elő, hogy a cég ahol vagyok szakított a Telekommal és sajnos ONE-os lettem. Hazaértek már új sim új hálózat és nem megy itthon a tel. Bazira merül mert a 0-26%-os térerő között küzd, wowifivel lehet telefonálni, mobilnet meg ki van csukva. Ez felháborító és abszurd 2026-ban. A Dunakanyarban vagyok amúgy. Ezeket is megb a i tlbe!
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sőt, van hogy weben "raktáron van" szerepel, kifizeted az előleget vagy amennyit kérnek, aztán 2 nap múlva kiderül, mégsincs, és kuncsoroghatsz a pénzedért.
-
jovás
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
+1.
Én is így jártam a Honor Magic6 Pro-val, ezért kénytelen voltam az utódját megvenni, de ahogy követem, már azt sem lehet hónapok óta kapni.
-
dredjudge84
őstag
Ahhoz képest hogy a három szolgáltató közül itt a legdrágábbak a telefonok soha semmi nincs készleten alig lehet választani valamiből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.