Hirdetés
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #3243 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nem teljesen értem.
Ez az oldal azt taglalja, hogy mely hálózatokon érhető el az 5G roamingban a feltöltősnek. Számomra ez azt jelenti, hogy nincs tiltás.
Ha megnézed ezt, itt már csak egy roaming partnernél van megjelölve az 5G. Nem is megy a másik hármon, de biztosíthatlak, hogy a másik háromnak is van 5G szolgáltatása. Ezek szerint ott működik a tiltás.
Az előző hozzászólásomban arra utaltam, hogy a One roaming oldala szerint minden országban egy, vagy több hálózaton mennie kellene az 5G roamingnak. Tehát minden országban van olyan hálózat, ahol nincs tiltva.
Szerintem a One oldala nem azt taglalja, hogy hol 5G képes a hálózat, hanem azt hogy hol érhető el. -
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #3238 üzenetére
A One roaming oldala szerint minden EU zónás országban legalább egy szolgáltatónál megy az 5G roaming feltölőkártyával is. Beleértve Svájcot, Törökországot és a UK-t is.
Vannak országok, ahol az összes szolgáltatóval megy: Ausztria, Svájc.
Én azt mondanám, hogy ha EU zónában roamingol a feltöltős, minden országban talál 5G roamingra alkalmas szolgáltatót. -
4Grider
nagyúr
válasz
tobias88888 #3240 üzenetére
Ez mobilos topik.
-
tobias88888
őstag
A jelelnegi one-os árakat hol lehet amúgy megtalálni? (vezetékes tv+internet, hozzá mobil, stb) Vagy csak telefonon mondanak árakat?
-
dr9
tag
hello, be lehet valahogy kapcsolni az 5G-t tuttin? Van erre valahogy lehetőség?
-
so_ha
senior tag
Köszönöm szépen a válaszát mindegyikőtöknek!
-
so_ha
senior tag
Sziasztok! 3 Digi előfizetést hordoznék One csomagba. A kérdésem az lenne, hogy a korábbi flotta csomagokat még lehet kötni, vagy csak 4 utóbbi időben sokszor kitárgyalt csomag az opció? Válaszokat előre is köszönöm!
-
dolon75
senior tag
sziasztok!
biztos volt már, de nem találom:
digis mobil csomagról hordozok át a One kedvezményes junior és max csomagjaira.Meddig használható a régi digi SIM? Az áthordozási ablakig?
-
teleahocipöm
senior tag
Ma egy nagyon segítőkész ügyintéző vette fel a telefont, megcsinálta mindent, gyakorlatilag csak a SIM átvétel maradt hátra a One képviseleteben, amire csak azért volt szükség, mert kiderült, hogy van kis eltérés az adatok között, de azt ott leadminisztrálták. Eddig úgy tűnik rendben van. Még annyit, hogy nem mindegyik ügyintéző tudja mi az "Ügyfélmegtartó" ez miatt párszor rossz helyre kapcsoltak, végül a "Bontási csoportban" intézték.
-
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg 3117-es bázis:
Múlt héten szerelhették.
Továbbá a 3114 és 3118 esetében is ez a helyzet.
5G-s tarifám nincs, ezért nem tudom, hogy bekapcsolták-e már... -
Lackooo84
nagyúr
Nekem soha nem is volt még 5G-n a telóm a vannál. Anno a Telekomnál felment, de ott sem vettem észre semmi különbséget igazából.
Sosem értettem mit lehet kezdeni telón ilyen többszáz Mbps-el. Amire én használom (netezés, telefonálás, youtube 1080p/60) arra bőven elég 10Mbps. Inkább legyen ennyi de az stabilan mindenhol, mert a lefedettséggel szerintem több gond van. Győr-BP fővonalom sok helyen így hopp eltűnik a térerő, mintha a kőkorszakban lennénk. Vagy bemegyek egy hipermarketbe és ott is eltűnik, és nem tudom megnyitni a szórólap appot.
-
iday
aktív tag
Úgy látom húsvét körül, az ingyenes 5G szolgáltatást kikapcsolták.
El is tűnt a szolgáltatások közül.
(akinek a tarifacsomagja nem tartalmazza) -
gabor9991
őstag
válasz
teleahocipöm #3218 üzenetére
Azért nem mindegy hogy egy évig marad ez az 1990 forintos csomag vagy egy évig marad ez a csomag 1990 forint és utána szerinted kivezetik.
-
4Grider
nagyúr
válasz
gabor9991 #3216 üzenetére
Mivel nem is egyx évre szólnak a díjcsomagok. Valamikor majd lezárják, ami azt jelenti, hogy nem lesz már választható díjcsomag, majd rá 2-8 évre kivezetik, amikor majd kötelező lesz belőle kilépni. Addig is minden évben megkapja az inflációkövető áremelést és nagyjából ennyi változás várható. Persze a szolgáltató részéről majd időnként jönnek ijesztgető hívások (hogy hamarosan lezárjuk, válasszon egy kedvező, csak 3-4x ennyibe kerülő aktuális díjcsomagot ehelyett az elavult helyett). Akiket nem sikerül elijeszteni, azok ex has 5-6 évig még biztosan élvezhetik a Mobile díjcsomagokat.
-
gabor9991
őstag
válasz
teleahocipöm #3212 üzenetére
És 1 év után mi lesz?
Én is erre váltottam de nem beszéltünk ilyesmiről hogy csak egy évre szólna ez a csomag. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3212 üzenetére
Tudom, de mindegyik.
Annyi elég. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3209 üzenetére
Én is sokat vártam.
Junior csomag, 1990 Ft-os. -
MadMancs
veterán
Akkor se valós. Eredeti digis előfizetést már nem lehet módosítani 4 hónapja. Minden módosítási igény átsuerződéssel, úk simmel és számhordozással jár.
Ha meg már átszerződtél régebben és úgy váltottál csomagot akkor meg már nem régi digis vagy hanem semmilyen. És ebben az esetben kár volt mert One os ügyfeleknek nem emelkedik, csak azoknak akik maradnak Digisek digi simmel.
-
teleahocipöm
senior tag
Én addig jutottam, hogy hívásom fontos számukra, ezért kérik tartsam a vonalat. Másodjára 30-40 perc után nem sem vette fel senki és olyan helyzetbe kerültem, hogy le kellett raknom. Mos hallgatom vagy negyedjére, az automata szövegét.
Akkor átkerültél a Digitől valamelyik 2990 Ft-os One csomagba? -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm #3205 üzenetére
Mobil szolgáltatás, szolgáltatás lemondása.
Most tettem le a telefont.
Ennyit mondtam, régi digis ügyfél vagyok, látom elsejétől emelkedik a havidíj, szeretném lemondani a szerződést de ha át tudok szerződni a digiseknek fenntartott csomagra akkor maradok.
A nő megköszönte hogy ezt így elmondtam és átrakott.
Lesz adat egyeztetés, kell személyi, lakcím kártya. -
teleahocipöm
senior tag
Melyik menüpontot kell választani a 1270-nél, ha a digiseknek fenntartott csomagokra szeretnék váltani? Az 1-1-t választottam, de átirányítottak 4-4 menüpontra, ott meg kódot kér. Végül második hívásra, már annyit haladtam, hogy kapcsolgatnak egyik ügyintézőzől a másikhoz.
-
farmacy
újonc
válasz
domper2015 #3192 üzenetére
Köszönöm.
-
MadMancs
veterán
válasz
Alladin888 #3196 üzenetére
Vagy 15 éve minimum.
Pár flottás és üzleti csomag még lassít adatkeret elfogyasztása után. De publikus lakossági csomagoknál mindegyik szolgáltató adatkeret felhasználása után (ahogy ők nevezik) 0/0mbps re lassítanak.
-
Alladin888
kezdő
Sziasztok! Mióta lett az,hogy már nem lehet lassítva használni a netet ha elfogyott az adatmennyiség? Ezen meglepődtem,mert korábban nem így volt.
-
zzola
titán
válasz
4Grider #3184 üzenetére
Szerintem rá van kényszerülve, csak nem költenek rá. Mit ér a vezetékes infrastruktúrával, ha a mobil sávszélességük a béka segge alatt van. Főleg a Vodánál, nem véletlen vannak sebesség korlátos csomagok, meg néhány tarifa, amik felmehetnek a nem létező 5G hálózatukra. Ha ráengednének szinte korlátlanul mindenkit a hálózatra - mint a Yettelnél - akkor nagyon nagy problémák lennének! El sem tudod képzelni, hány panasz érkezik naponta a sebességre. De hát ezért olcsó a szolgáltatásuk...
Telekomnál meg arany áron mérik a mobilinternetet, persze hogy nem kell fejleszteni. -
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a volt digi mobilos (50es) számomat áttudom váltani esimre úgy, hogy megmarad a digis/one előfizetésem? -
domper2015
senior tag
-
farmacy
újonc
Sziasztok! Az érdekelne, hogy megy az átállás digiről one-ra. A pillanatnyi helyzet: megjött a 3 SIM 70-es előhívóval ill.a t.számok sem egyeznek a meglévő számokkal.Az applikációban 1 szám valszeg aktív, mert zöld, a másik kettő fehér.Hogy megy végbe a számhordozás?
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84 #3189 üzenetére
Sehogy, csak mint érdekesség osztottam meg.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31 #3188 üzenetére
Milyen reklám? És ez hogy kapcsolódik a sebességhez?
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84 #3186 üzenetére
Ami nekem is feltűnt, hogy megszűntek reklámok, váltás előtt egésznap ment a vöröses Vodafon reklám nem volt 2 óra hogy közte nem reklámozták, váltás után azonnal csend lett.
Csak mint érdekesség. -
sanzi1982
tag
[kép]
Miskolc,Avas -
mtx1111
csendes tag
válasz
tobias88888 #3176 üzenetére
Ha mobillal átszerződik valaki, az nem érinti az otthoni szolgáltatásokat. Hacsak az üi. be nem “csapdáz”. Fix elképzeléssel kell őket keresni, és akkor nem tudnak eltéríteni. Ha rokon, szülő, stb. segíteni kell nekik egy olyan embernek, aki tudja, mi a helyzet.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3183 üzenetére
Senki nem vonja kétségbe, hogy a yeti az elmúlt 3 évben lenyomta a konkurenciáit, mert oka volt rá. Az One és a Telekom viszont egyelőre nem kényszerül rá, hogy beoptikázza a tornyait és aktívan elkezdje használni a 3500-3600 MHz-es sávot.
-
dredjudge84
őstag
válasz
4Grider #3182 üzenetére
Ja, mert a one olyan marha jó 4g-ben is, ott sincs fokozatosság, sőt inkább egyre rosszabb jelenleg a helyzet.
A 900 mbitről meg annyit, hogy számomra felesleges, csak látszik jobb a hálózat ott, viszont amíg több olyan faluban is van 5g (akár csak 250-300 Mbit) ahol a one csak b20 4g-t tud (5-10 Mbit), addig számomra jobbnak tűnik a konkurencia.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3179 üzenetére
És Yettelnél az N78-as cellák hány százalékán mérsz 900 Mbps-ot? Megvan a 10%? Mert ha nincs, akkor máris jobbak átlagban a One N78-as cellái...
A lényeg:
Egyértelmű, hogy aki nem tud országos vezetékes internet szolgáltatást, az fog kezdésként 5G-vel rámenni az N78-ra. Aki viszont rendelkezik országos vezetékes üzletággal (One, Telekom), annak a fokozatosság célszerűbb. Mert a Yettelnél is idővel kevés lesz (egy-két éven belül lemegy a 4G sebességére) az a 100-140 MHz-nyi 3500 MHz-es blokk és akkor nem igazán fog tudni továbblépni. Míg itt akkor még nagyban menni fog az aau-k telepítése, tehát emelkedni fog az elérhető sávszélesség.
Szóval az eltérő taktikának komoly oka van, a száguldozó yettel idővel a saját maga által ejtett csapdába fog esni. -
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84 #3179 üzenetére
Máshol nem is igen fogsz. Pár N78 as város van jelenleg. Majd lesz sokkal több idővel.
-
MadMancs
veterán
válasz
tobias88888 #3176 üzenetére
Marad a koax, de Box vagy CI modul kell. Max 3 eszköz. Azaz max 3 TV.
Előbb utóbb muszáj lesz váltani. Egyébként mobil One-osítása esetén nem kötelező vezetékest is átvinni még.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3177 üzenetére
Elhittük volna kép és reklám nélkül is, hiszen itt is van mutatóba egy-két tucat N78-as cella.
-
dredjudge84
őstag
Bár a one 5g is ilyen lenne:
-
-
válasz
kovacsmi_74 #3148 üzenetére
Marcsello kolléga írta így, azt másoltam, nem a nyelvtannáciskodás volt a célom. A fer/fair mindössze annyi, hogy nem tudja miként kell írni egy szót. Az egyenlőre/egyelőre viszont egy elég általánosan (amúgy érthetetlen módon) elterjedt hibás szóhasználat, mivel két teljesen más értelmű szóról van szó.
-
dchard
veterán
válasz
thomas77 #3170 üzenetére
Namost, az iparág nem azt mondta, hogy mindenkinek mindenhol leszt 1ms, hanem azt, hogy el lehet érni ilyen késleltetést. Például kis privát hálózatoknál, ahol gyakorlatilag nincs átviteltechnikai késleltetés (mikrók, optika). Van az 5G-ben egy URLLC ((Ultra-Reliable Low Latency Communication)) nevű szabványosított mód, ami "ultra alacsony" késleltetést tud biztosítani, tehát az általam mért 6ms-nál jobbat. Nyilván ez nem az átlag felhasználóknak van, hanem speciális felhasználásra, de még itt sem hiszem hogy az 1ms tartható, inkább a 2-3ms lehet az alja. És még valami: az eredeti állítás is az volt, hogy a rádiós rétegen lesz 1ms közeli késleltetés, nem a teljes mobilhálózaton
Ahogy csernak75 is írja, tisztán optikán is összejöhet 7-9ms késés, a mobil hálózat pedig ehhez ad hozzá.
-
csernak75
senior tag
-
dchard
veterán
válasz
thomas77 #3157 üzenetére
6ms-ot 5G SA-n mérek saját hálózaton úgy, hogy nincs benne semmilyen átviteltechnika, de így is ez az abszolút minimum. Az átlag bőven 10ms fölött van 12-14ms környékén. NR TDD hálózaton el lehet dönteni, hogy az ember nagyobb sebességet akar, vagy jobb késleltetést. A Yetinél és a Telekomnál sem az látszik még SA-n sem, hogy számottevően javulna a késleltetés.
-
mtx1111
csendes tag
válasz
tobias88888 #3167 üzenetére
Váltás nem játszik exDigiseknek fenntartott One-os csomagra? (Nem akarlak marasztalni, csak kérdem…)
-
tobias88888
őstag
válasz
csaszi75 #3165 üzenetére
Sebesség korlátról hol van valami infó? Mert most duplájára emelkedik nekik, lehet inkább lemondjuk. Nem a sebességgel van gond, van hogy 10-20 másodpercig homokórázik.
Plusz a redmi már semmivel nem rosszabb a sim csere óta. Mindkettő ugyan azt csinálja: néha egyből betölt az oldal, néha várni kell 5-20 másodpercet (esetleg timeout). Közben a sima one-os előfizetéssel meg gond nélkül megy. -
csaszi75
senior tag
válasz
tobias88888 #3164 üzenetére
Jó de a Digis SIM-ek sebesség korlátosak.. így hiába hasonlítod az ONE-os SIM-mel..
Akkor az is lehet gond, hogy a REDMI kevésbé jól kezeli a lassítást. -
tobias88888
őstag
válasz
csaszi75 #3161 üzenetére
Nope, 4G-s képes redmiről van szó. Most próbáltam a redmivel és egyből betöltött, alacsony pinggel. Arra tippelek hogy ha leterhelt az amúgy is katasztrofális hálózatuk, akkor a sima One-os ügyfeleket részesítik előnyben és csak aztán a Digiseket. Legalábbis másra nem tudok gondolni, mert kipróbáltam a one-os rendes sim-emet és azzal mindkét telefon egyből hozta az oldalakat, az én Magic 6 pro-m meg ugyan úgy szenvedett a digi one-al.
-
nothingface
tag
válasz
csaszi75 #3160 üzenetére
Én már régóta úgy használom, hogy B20 és B28 letiltva, így a B1+B3-at fogja össze a router. Úgy tapasztaltam, ez a leggyorsabb kombináció, legalábbis egy cat6 routeren, ami csak két sávot tud összefogni. Szerencsére a Vodafone-nál vett ZTE MF296C-nél ezt be lehet állítani, nem kell hekkelni
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marcsello31 #3130 üzenetére
Jó, de be tudod állítani a routerted, hogy csakis a B1 és B3-at használja.. vagy ezt az újat nem?
Mert a múltkor meg pont azt írtad itt, hogy az új routered kurva fasza és sokkal többet tud mint a régi -
csaszi75
senior tag
válasz
tobias88888 #3151 üzenetére
Kapcsoljátok ki a REDMI-n az 5G-t.. illetve a Samsung is csakis 2-3-4G módban legyen. Gyanítom a teló rápróbál 5G-re, de tudtommal a DIGI-seknek nincs 5G.
-
csaszi75
senior tag
válasz
nothingface #3155 üzenetére
Vagy egyszerűen átszabták a hálózaton a frekvenciákat..
Újabban mindig a BAND20-ra ugrik fel a routerem.. és ahhoz kap BAND1 vagy BAND3-at..
Kis hekkeléssel BAND1+BAND3-ra erőltetem.. így jól megy -
nothingface
tag
Ami a Mobilnet XXL sebességét illeti: amikor 2023-ban előfizettem (akkortájt indult az xxl), nem ritkán mértem 140-145 mbit/s letöltéseket (Cat6-os routerrel!). Örültem is, mint majom a farkának, hogy ez milyen faxa... Azóta folyamatosan csökkenő tendenciát mutat, mostanában ritkán megy a letöltés 50-60 fölé, esetleg éjszaka. Nyári csúcsidőben mértem 10-et is. Helyileg ugyanott vagyok természetesen, Balaton-part közelében. Egyszerűen több lett azóta az xxl előfizető, több ember osztozik a sávszélen, ennyi.
-
MadMancs
veterán
válasz
tobias88888 #3153 üzenetére
Eredeti digis sim one hálón roamingol. Szóval lefedettség egy az egyben One. Ha One sim se jo akkor digi simtől se várj jobbat.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #3152 üzenetére
Amikor sikeresen csatlakozik 0.3-0.4mbit-re hozza ki a speedtest.net. Ez a One-os digis net ennyire rossz vagy a simekkel van valami? Itt van mellette a One-os telefonom, azon, most azon is 0.5/7mbit-et hoz itt, katasztrofális, de legalább 0-24 megy. (a speedtest ha csatlakozik a digis-eken is kb ennyit hoz, csak 95%ban nem megy)
Lefedettség amúgy milyen, a one-os tornyokat használja? (régen volt ebből probléma) -
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #3151 üzenetére
Nah, találtam egy sim tűt, kicserélve a kettőt most már a samsung is sikeresen rossz és visszacserélve is.
-
tobias88888
őstag
Sziasztok, adott szülők Redmi Note 13-ja és Samsung Galaxy S20FE-je. Mindkét sim-hez egy digimobil plusz van bekapcsolva, de a Redmi-n általában nincs net vagy pár kbyte-al tölt, miközben egymás mellett van a két készülék és a Samsungnál nincs gond. Mindkettő erős 4G kapcsolattal, roaming engedélyezve.
Kell valamilyen új APN beállítás a digi után vagy mi lehet a gond a xiaominál? (nem találtam náluk sim tűt, szóval nem próbáltam cserét)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dredjudge84 #3149 üzenetére
Tudom, de idézőjel is van.
(Csak lecsaptam a magas labdát.) #3135
Befejeztem, bocsánat! -
dredjudge84
őstag
válasz
kovacsmi_74 #3148 üzenetére
Nem ő kezdte!
-
válasz
Marcsello31 #3136 üzenetére
Mi nem fer? Amikor kötötted a szerződést, elfogadtad, hogy adott esetben qos-t kaphat, de amúgy bármelyik mobilcsomagra fizetsz elő, semmilyen garantált sebesség nem lesz. A szolgáltató biztosítja amit vállalt szerződéskötéskor.
Vagy úgy gondoltad, hogy téged folyamatosan tájékoztassanak, mikor terhelt, nem terhelt a hálózat?
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84 #3141 üzenetére
Na az már gáz.
-
gulyasa
őstag
válasz
dredjudge84 #3141 üzenetére
Amikor Edge-re dob, megoldásként vagy átkapcsolok repülő módra és vissza, vagy a mobilnetet egy pillanatra átkapcsolom a másik SIM-re és vissza.
De mondjuk vezetés közben inkább zavaróbb, mert leáll az online rádió és csak a Waze megy tovább (valószínűleg offline-ban) és ott nem tudom visszaügyeskedni, mert balesetveszélyes lenne menet közben a telefont előbányászni az övtokból vagy a zsebből és nyomkodni...
Legjobb lenne, ha rutinnal meg lehetne ezt oldani, de sajnos a gyáriak között nincs olyan választható "trigger", hogy pl. ha a mobilnet átkapcsolt E-be, akkor végezze el ezt az oda-visszakapcsolást...Szerk.: Megnéztem, sajnos a Macrodroid-ban sincs ilyen lehetőség.
-
LaserCopy
újonc
Most már NMHH-s hitelesítése is van a 4IG-nak arról, hogy a leglassabb hálózat az övéké. https://szelessav.net/hu/aggregalt_sebesseg/mobil
-
dredjudge84
őstag
válasz
MadMancs #3139 üzenetére
Ezt el is fogadjuk, de azt hogy van amikor egy weboldal se jön be, mert 0-ra lassitanak azért az meredek. Ha 30 napig 0/0 lenne a sebesség, akkor se lehetne egy büdös szavunk se. Engem mostanában rendszeresen le is dobnak edgre már. Ok lassitsanak 5/5-re de lejjebb azért nem kéne.
-
Marcsello31
őstag
nem reklamálás képen írtam ezt, még így is jó, csak mint észrevétel.
-
MadMancs
veterán
válasz
XXL indulás óta (még leírás alapján is) nem titkoltan QOS mögött van. Szóval nem most kell mérgelődni hogy elkezdték alkalmazni is, hanem örülni hogy eddig nem tették. Ha elolvastad szerződésed és ÁSZF et le van írva.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ez one hálózaton teljesen jó érték. Tudsz vele akár 4K tartalmat is folyamatosan nézni, szóval nem értem, hogy mi vele a probléma. Simán előfordulhat (sőt biztos), hogy volt rajtad kívül is néhány ember, akik a környéken előfizettek az xxl-re, a tornyot pedig nem neked dedikáltan telepítették, mert akkor ezer év alatt sem térült volna meg a beruházás.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84 #3133 üzenetére
Megértelek. Nekem is van egy olyan gyanúm hogy komolyabb qost kapott. Pedig ez nem fer. Nem vagyok nagy töltögető, èn csak videókat nèzek vele meg játszok konzolon.
Ez kb szilveszter napjától lett ilyen. Nem tudom hogy volna e èrtelme beszélgetni az ügyfélsz. Hogy mièrt is kaptunk szigorítást, ha nem èlünk vele vissza.
Most jelen pillanatban ennyit mèrek:
De mindig más a sebesség.
[link]
Illendő lett volna tájèkoztatni az embereket,
Ha hálózati erőforrást akarnak spórolni ne rajtunk tegyèk.
Elveszti a csomag az èrtelmèt.
mèg várok pár napot. Kár hogy nincs trükk a qos megkerülèsère.
-
-
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31 #3130 üzenetére
Erőteljes qos alatt van az XXL. Nálam is majd egy hónapja ugyanez van amit írsz, és nálam is régi sim kártya van. Sajnos ez ilyen lett. 1 hónap múlva én fel is mondom. Az hogy sokszor a Facebook reels videók is megállnak ez így már nem szolgáltatás. A yepp mérföldekkel jobb.
-
Bferibörs
addikt
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #3128 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod,
Nálam pont ez van, ami nálad.
Egész szilveszter napjáig nem volt gond, utána a váltás után, már egyre többször fordul ez elő, ebben a hónapban meg pláne. Ha az apn lenne a gond azt át tudjuk írni, mindegy már csak működjön, vagy hogy változott e valami a hálózaton a tudtunkon kivül passz.
Ami feltűnt: speedtestkor letöltésnèl elèrem a 150mbtet egy pillanatra majd zuhan vissza kb 25mbitre, ès ez a jojó megy egész nap.
Várok mèg egy kicsit, de ha nem javul rá kèrdezek az óne nál hogy ez mi lehet. Nem hinnèm hogy a terhesség okozza.
Esetleg az eredeti új apn?holnap èn átállítom.
Mèg így is jobb mint a többi, de megszoktam már azt a sebességet. -
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #3125 üzenetére
Üdv! Nekem mèg a Voda SIM kártyája van meg "mobilnet XXL csomaggal"
Itt is ez van, reggel mèg egy darabig meg van a 100mega aztán napközben bezuhan. A mobilnet XXL elvileg sebesség korlátlan, még". Az új csomagok már limitesek. Ja ès kèsnek a számlával is. Vagy jön a húsvéti 🐰 🙃. -
Bferibörs
addikt
Valami történt a környékemen. Eddig 100-130- as sebességet mértem ( előző sim karimmal). Az újjal 5-25- öt.🤔
-
thomas77
senior tag
Nincs valami húsvéti okosság (net vagy beszéd opció), amit be lehet kapcsolni a One-nál (vagy a másik kettőnél)? Ennyire befeszültek a szolgáltatók a kormányzati beavatkozástól? Vagy rég leírtátok csak elkerülte a figyelmemet?
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Webes ügyfélszolgálatba nem tudok belépni.
Végtelen frissítést kapok ha megadom a számom és a jelszót.
Egy hete váltottam Vodafone belsős flottáról sima Vitamaxra.
Nálatok is -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #3104 üzenetére
A PiN-kódhoz, egy másik topikból, esetleg ez :
" Írd be amit akarsz 4 jegyű pint. Írj utána még két számjegyet, hogy megjelenjen az OK nélküli feloldás és legyen is kipipálva. Jelöld ki a 6 jegyű pin utolsó két számjegyét (pontját, mert ugye a számot nem látod). Egyik ujjad legyen a billentyűzet törlés gombján, a másik a jobb alsó Folytatás gombon. Nyomd le egyszerre a két gombot, továbbenged, utána beírod a 4 jegyű pint megerősítésnek és élvezd az OK nélküli feloldást "
-
thomas77
senior tag
válasz
Krisztián12 #3107 üzenetére
Szoftverfrissítés?
-
gulyasa
őstag
válasz
Tehát mégsem ugyanaz minden.
A szolgáltatói szoftververzió az eltérés oka.
És 6-számjegyű PIN beállítása esetén kikapcsolható, hogy OK-t kelljen nyomni. 4-számjegyűnél mindig kell OK gomb. -
Krisztián12
tag
válasz
..azaz a szolgáltatói szoftververzió nem egyezik
-
gulyasa
őstag
válasz
Krisztián12 #3101 üzenetére
A szokásos kérdések ilyenkor:
Ugyanaz a telefon? Ugyanaz a szoftver? Ugyanaz a szolgáltatói szoftververzió? Ugyanaz a szolgáltatás/előfizetés? Ugyanolyan "korú" SIM-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest