- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- E-book olvasók
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaszi75
senior tag
Nekem is adott 50 MB-ot.. nem fogadtam el, rákérdezett, utána pedig eltűnt
Nem teljesen tiszta, hogy mi a szándék, egy korlátlan díjcsomaghoz miért lehet 50 MB-ot kapni a Jó dolgokban?
Vannak itt a fórumon olyan arcok, akik fejtegetik, hogy ők 100 MB-ot használnak.. és elég egy hónapban. Nekik kimondottan jól jön az extra 50% adatmennyiség.. -
dzf007
senior tag
A jó dolgok újra működnek! Adott kemény 50MB- ot.. Viccek is rossz..2025 - ben már 2-300-500 MB- al vagy 1GB- al kellene dobálózni..
-
-
Đusty
addikt
válasz beach head #922 üzenetére
Köszi, kipróbálom az lehet. Ha simán kinyomtam a mobilnetet az semmit nem ért de ha a beállításoknál az egész simet kapcsoltam ki és vissza akkor jó lett. A repülős egyszerűbbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Atomixx
aktív tag
Nekem nem ment a digi appba, se az új felületen a forgalmi adatoknál a lebeszélt perc számlálás. Bejelentettem.
Válasz: "Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb elhárítani."
<~>
-
Đusty
addikt
válasz beach head #915 üzenetére
Én csak idén vettem észre, de a leggázosabb, hogy ha kijövök magától nem is igen akar magához térni. Vagy nagyon sokára.
-
pdr755
aktív tag
Nem lehetne a politikát legalább ebből az ****** topicbol kihagyni?
A másik olvashatatlan lett emiatt! -
titán
Rendben megérkezett az aktuális számla, be is tudtam fizetni.
-
zzola
titán
Reggel tettem panaszt az "Ajánlataim" hiánya miatt, már meg is jött a válasz:
Hivatkozási szám: CCT-
Tisztelt XY, kedves Ügyfelünk!
Hivatkozva a 2025. január 13-án tett bejelentésére, ezúton küldjük válaszunkat.
Sajnálattal értesültünk arról, hogy korábbi válaszunk nem szolgált a megelégedésére azonban a
levelünkben foglaltakat, továbbra is kizárólag megerősíteni tudjuk.
Tájékoztatjuk, hogy jelen levelünk keltekor üzleti döntés értelmében még nem elérhető One márka alatt
az „Ajánlataim” menüpont alkalmazásunkban. Ezen kedvezmények kidolgozása folyamatban van,
melynek várható indulásáról ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik információval. Ebből adódóan szíves
türelmét kérjük az ajánlatok újra megjelenítéséig!
Szíves megértését köszönjük!
Tisztelettel:
One Ügyfélszolgálat
Budapest, 2025. január 13.Ez azért vicces, az ÁSZF. akkor csak dísznek van, ezek szerint.
Plusz egy ott dolgozó ismerősöm megerősítette, hogy ő nem tud és hallott ilyenről![ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Köszönöm, hogy megkerested helyettem. Gondoltam, hogy van itt olyan, aki ezt tudja keresés nélkül is. Esetleg az összefoglalóban is fel lehetne tüntetni, hogy mindenki keresse meg a választ az ÁSZF-ben, majd bezárni a fórumot.
Egyébként tényleg köszönöm a választ! A One is beletehetné a "belföldi irány"-t ebbe a kiváló mondatba. Szerintem elférne, illetve nem kellene ÁSZF-et böngészni ezért, valamint a fórum nyugalmát megzavarni. Amiben a NER-ezés már gyakrabban fordul elő, mint a szakmai tartalom.
-
zzola
titán
válasz alba-regia #909 üzenetére
Csak fél percet kell keresni, de megkerestem helyetted:
www.one.hu/aszf
7.sz. melléklet - akciók:4. Előre Fizető (feltöltőkártyás) mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó akciók
4.1. TUTI100, TUTI 100+ és Tuti Feltöltőkártya feltöltési bónusz
A feltöltési bónusz akció a TUTI100 tarifacsomag esetében 2021. november 8-tól, jelen módosult feltételekkel 2023.
október 4-től visszavonásig, a TUTI 100+ tarifacsomag esetében 2023. augusztus 1-jétől, jelen módosult
feltételekkel 2023. október 4-től visszavonásig, a Tuti Feltöltőkártya esetében 2025. január 1-jétől visszavonásig
érhető el azon Előre Fizető (feltöltőkártyás) Előfizetők számára, akik TUTI100, TUTI 100+ vagy Tuti Feltöltőkártya
tarifacsomaggal rendelkeznek és legalább 3 000 Ft összeggel töltik fel kártyájukat a One applikáción keresztül.
Az akció keretében minden One applikáción keresztül történő legalább 3 000 Ft feletti feltöltést követően 1 GB
bónusz adat és 100 bónusz perc kerül jóváírásra az Előfizető Általános Bónusz Egyenlegén, amelyről az Előfizető
SMS értesítést kap. A bónusz percek és adat a jóváírásról szóló SMS értesítést követő 3. nap végéig használhatók
fel, kizárólag hangalapú hívás indítására belföldi, normál díjas hálózatban. Külföldön a mindenkori roaming
díjszabás érvényes. A bónusz jóváírásáról, illetve elhasználásáról SMS-ben értesítést küldünk.
A feltöltési bónuszok nem adódnak össze, az utolsó feltöltés utáni bónusz használható fel.
Az akció normál és preaktív állapotú Instant SIM kártyák feltöltése esetén is érvényes, azzal, hogy preaktív feltöltés
esetén Előfizető az aktiválás után kapja meg a bónuszt, azaz preaktív állapotú kártyák esetén további feltétel, hogy
az akció időtartama alatt, de legkésőbb a SIM kártyán szereplő érvényességi idő (mely SIM kártyánként eltérhet)
lejárata előtt az aktiválás is megtörténjen.[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
"Töltsd fel egyenleged a One alkalmazásban legalább 3000 Ft-tal, és 3 napra 1 GB adatot és 100 perc bónuszt adunk. TUTI100, TUTI100+, Tuti Feltöltőkártya tarifacsomagok esetén."
Ez a 100 perc bónusz hálózaton belüli vagy más belföldi irányba is felhasználható? -
juan88
tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül infója arról, hogy a közeljövőben nem várható-e Pixel készülékek felbukkanása a One-nál?
-
titán
válasz Intruder2k5 #905 üzenetére
Az még egy fokkal rosszabb akkor. Köszönöm a visszajelzést.
-
MODERÁTOR
-
titán
-
zzola
titán
"Tisztességtelen az az általános szerződési feltétel, amely a szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megsértésével egyoldalúan és indokolatlanul a szerződési feltétel alkalmazójával szerződő fél hátrányára állapítja meg. "
"A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a tisztességtelen szerződési feltétel semmis lesz. A semmisségre a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni."
Mondja a PTK. .
Ezek mekkora idióták.
-
-
zzola
titán
Ismét válaszolt az ügyfélszolgálat, miért is nem elérhető az "Ajánlataim" menü tartama:
Tisztelt XY, kedves Ügyfelünk!
Hivatkozva a 2025. január 10-én tett hibabejelentésére, az alábbiakban küldjük válaszunkat.
Mindenekelőtt szeretnénk szíves elnézését kérni a felmerült kellemetlenségért!
Tájékoztatjuk, hogy jelen levelünk keltekor üzleti döntés értelmében még nem elérhető One márka alatt az „Ajánlataim” menüpont alkalmazásunkban.
Ezen kedvezmények kidolgozása folyamatban van, melynek várható indulásáról ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik információval.
Ebből adódóan szíves türelmét kérjük az ajánlatok újra megjelenítéséig!
A fentiek alapján hibabejelentését lezártuk.
Szíves megértését és együttműködését köszönjükEz több problémát is felvet:
1.Előző válaszukban még én vagyok a f@szláma, frissítsem az appot, meg töröljem le.
2.Ez súlyos ÁSZF. szegés, hiszen nem teljesítik a szerződésben foglaltakat.
3.Hiba lezárva (megoldva), legyek türelmes. -
Beer-Beep
csendes újonc
Ma esett le, hogy honnan volt már nekem ismerős ez a név és ez a "szép" szín.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Másnak is szakadozik a digi adat Budán? Főleg ha épületbe megyek ahol eddig rendben volt lehal, de ha kijövök se tér magához egyből, és van, hogy csak az újraindítás segít.
-
rfszabi
tag
Vajon mi okból kapcsolhatták vissza a Digi Mobil tornyokat? Egy ideje elérhető újra a 216 04.
-
-
kirkri
addikt
Megnéztem, a számlán nincs ilyen említve, de az eredeti szerződésemen van azért egy érdekesség.
"A Flotta Alaptarifa a Flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetők határozatlan idejű alap tarifacsomagja, amely a flottatarifák megszűnése esetén kerül alkalmazásra."
Simán el tudom képzelni, hogy a "keresztelő" miatt azt mondják, hogy a régi csomagok már nem érvényesek. Vagy vált az ember, vagy megy a flotta alaptarifába, ami persze egyáltalán nem kedvező.
Egyébként nincs nekem azzal gondom, hogy aláírjak újabb egy évet, ha még jobban is járhatok.22 éve a Prohardveren! ™
-
aldebaran
őstag
És mi van akkor, ahogy nekünk is volt, mikor a Digitől a vodához jöttünk, hogy hüség nélkül 500Ft-al drágább lett volna a csomag 3500Ft? Ha most hűség nélkül visszük tovább, akkor a jelenlegi, 3000Ft-os áron megy tovább?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zzola
titán
Ha megszűnik, akkor írásban kötelesek értesíteni, általában a számlán van rajta. Ha nem akarsz eszközt venni, akkor nem kell meghosszabbítani, mivel a határozott idejű szerződés automatán átvált határozatlan idejüre, hűségidő nélkül. Ár ugyanaz marad, hacsak nem volt valami extra 10 havi kedvezményed, mert az nyilván megy a levesbe. Szóval ne hagyd magad megdumálni, ha így jó a csomagod, akkor ráérsz akkor foglalkozni ezzel, ha kivezetik.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Tegnap felhívtak, hogy a tavaly februárban kötött Flotta Premium Special csomagom hamarosan lejár és nem köthető újra. Jelenleg 5200 forintot fizettek a 7GB netért és a belföldön + EU-ban korlátlan beszélgetésért. A felajánlott csomag nevére nem pontosan emlékszem, talán Flotta 15, vagy valami hasonló. Ez 7500 forintba kerülne, ugyanúgy korlátlan beszélgetéssel, de 15GB nettel. Mondtam az üzletkötőnek, hogy ezen az előfizetésen soha nem használjuk ki a 7 giga netet sem, feleslegesen nem fizetnék többet a tavalyitól a kihasználatlan magasabb netért, és eleve érik bennünk a váltás a másik szolgáltató kedvezőbb flottás ajánlatára.(Ez valóban így is van) Ekkor "talált" egy kedvezőbb csomagot, ami pontosan ugyanaz, mint a felajánlott, csak már 5990 forintba kerül. (A csomag neve talán 15X)
A jövő héten újra hívnak, a kérdésem az lenne, hogy van ettől kedvezőbb lakossági flotta csomagja a One-nak, amit érdemes lenne kialkudni? (Ha nem publikus az infó, akkor jöhet privátban is)
Köszi!22 éve a Prohardveren! ™
-
dredjudge84
őstag
válasz dredjudge84 #860 üzenetére
Hülyeséget írtam. Nem szóltam. Tuti + volt eddig is, csak kevertem a tuti 100+szal
-
zzola
titán
válasz dredjudge84 #860 üzenetére
Csak úgy nem tesznek át másik díjcsomagba, legutóbb ezek voltak: [link]
Küldenek értesítést.
[ Szerkesztve ]
-
lacroix82
csendes tag
Xiaomi POCO F6 PRO-m van, de azóta nincs mobil internet mióta one-ra frissült azt hiszem. Ötlet? Mit kell beállítani, hogy legyen újra? Minden ugyanúgy volt beallitva
-
anglergab
addikt
válasz csaszi75 #857 üzenetére
Ez így igaz, VoWiFi digiseknek nincs már, de VoLTE van!
De mivel roamingban megy, ezért a telefonnak támogatnia kell a VoLTE roamingot, ami nyilván nem olyan elterjedt, mint maga a VoLTE támogatása az adott szolgáltató, itt Digi mobil, esetén!
Azaz a Digi VoLTE nem lett kikapcsolva, csak sok készülék nem támogatja a VoLTE-t roamingban a Digi mobil szolgálató esetén. Ez az oka, hogy sokaknak nem megy a Digi VoLTE, a készülékük szoftvere miatt van.
Ha lesz firmware upgrade, akkor van rá esély, hogy ez változzon, ha nem, akkor marad a 2G hang.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
Üdv mindenkinek.
A digis topic bezárt és ide lett átirányítva úgyhogy itt kérdezek:
1. Karácsonyra megleptem magam 1 új Samsung a35-el és meglepődve láttam hogy 4g és Volte van . A régi mobilom sem volt rossz, az Samsung a30 . A simm Digi-s
Változott valami, mert úgy emléxem hogy csak 2G kapcsolat volt a régi telón.
A Roaming maradt.
Persze most érezhetően gyorsabb a kapcsolás és a hangminőség is jobb.
2. a régi topickban részletesen ki volt tárgyalva hogy milyen csomagokra lehet átnyergelni. Változott ez most ?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz kopeter1982 #854 üzenetére
Yetinél flottában 1700 körül van a +10GB. Az én díjcsomagomhoz legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz kopeter1982 #848 üzenetére
Ja, értem, sosem vettem még ilyet, úgy gondoltam hogy ez is elszámolási ciklustól ciklus végéig tart, ahogy a 100MB.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
vlevi
nagyúr
válasz kopeter1982 #848 üzenetére
"így ha lejár az 1GB,"
Nem fog belecsípni a következő 1GB-ba, mert az nem egybe 36Giga, hanem 12x 1-1 havi 1GB.
Ha elfogy az adott hónapra lévő adatkeret, akkor kezdi el fogyasztani a 100megásat, de előtte már 80%-nál küld egy SMS-t, hogy az adott havi 1GB már fogyóban van.
Éppen ezért kell nyárra venni 3x5GB-ot, mert nyáron, nyaralás, satöbbi közben keveset vagyok wifi közelben, és olyankor elfogy az 1 havi 1Giga, és a 100Mega is, akkor nincs adat, amíg nem veszel újat. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #849 üzenetére
Mi a baj a tuti+-al? Biztos nem te váltottál anno a napi 300 Ft miatt?
-
dredjudge84
őstag
Ma vettem észre, hogy volt egy vodafone-os tuti sim kártyám, amit átváltottak tuti+ csomagra. Lehet tudni hogy ez be volt e jelentve valahol? Más is járt így esetleg?
-
kopeter1982
csendes tag
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Akkor lenne tök mindegy a sorrend, ha egyszerre lenne a lejáratuk.
De az ügyfélnek nyilván az lenne a jobb, ha mindig a hamarabb lejaró fogyna el, nem?
És pont nem az fogy:
Magyarul itt ha először a 100MB fogyna, akkor utána még el lehetne használni 1 GB-t, de így ha lejár az 1GB, újra a következő 1GB fogy majd, a 100MB sose fogy: -
gduck
addikt
Ja, abszolúte bogus szar az egész. Anno 20x telefonáltam, 10 emailt írtam. Pár hónap alatt meguntam és átraktam mindkét kártyát előfizetésesre. Egyszerűen nem lehetett aktiválni a kedvezményeket, mert csak néha jelentek meg. Úgy látom azóta is képtelenek voltak kijavítani ezt a hibát.
-
ACE-
addikt
-
csaszi75
senior tag
-
zzola
titán
válasz csaszi75 #839 üzenetére
Legfőképp ez backoffice tevékenység vagy fejlesztői, esetleg HD, meg általában véve időhúzásképp küldenek ilyen válaszokat - amit be is másoltam. Mivel más is írta itt, hogy neki is üres az a menüpont, így akár hiba is lehet. Megoldás egyelőre nincsen, de megy az időhúzás, ismerem már ezt. Aztán vagy ki tudják javítani, vagy nem.
Tavaly még egy másik fiókon volt az internet és mellé több feltöltős szám, ott jól működött. Nem gondolom, hogy ennek bármi köze lenne az átálláshoz, de ki tudja?"De akkor mit adtak a megoldásra, amikor látta, hogy nem vagy FMC ügyfél, pedig valójában meg az vagy??"
Ezt én mondtam csak, nem az ügyfélszolgálat. -
zzola
titán
válasz csaszi75 #837 üzenetére
Teljesen mindegy, mit és mikor akarok, nem ez a lényeg!
Egyébként te olvasod, amit bemásoltam és meg is értetted?
Az ÁSZF-ben le van írva, mik a kedvezmények, de azokat csak az app-ban lehet aktiválni, callcenter sem tudja bekapcsolni. Hiába hívom fel a 1270-et, ott ezt nem tudják megoldani. -
csaszi75
senior tag
Ha neked van egy díjcsomagod, ami mondjuk 5 GB minden hónapban.. s erre kapsz egy 7 napos korlátlan adatot.. s előbb az 5GB fogy el, és utána kezdi elhasználni a 7 (vagy már kevesebb mint 7 nap) korlátlan adatot.. akkor már lehet nem marad semmid hó végére, mert mondjuk letelik a 7 nap.. de előtte már elfogyott az 5GB-od.. s így a hó utolsó 10 napjára mondjuk nem marad semmi
Tehát nem mind1, hogy mi a sorrend..[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #815 üzenetére
Akkor ez nem jött be. Miért is nem csodálkozom, hogy nem az alap 100 MB fogy el először...
-
zzola
titán
válasz csaszi75 #830 üzenetére
Látod te is, hogy saját magamnak válaszoltam, ott az eredeti hsz.
A probléma csak annyi, hogy vezetékes szolgáltatás mellé be lett aktiválva egy feltöltős SIM, ennek ellenére a dupla adat opciók és a 10 forintos hívás opció hiányzik az appban. Az "Ajánlataim" menüpont üres.
Nem az app a rossz, hanem a rendszer nem kezel "FMC" ügyfélként, magyarul nem látja, hogy van mobil szolgáltatás a vezetékes mellett. Ezért üres az a menüpont.Megnéztem persze, nyilván semmi nem változott.
-
zzola
titán
Megjött a válasz:
Tisztelt XXX, kedves Ügyfelünk!
Bejelentésében leírt hibajelenséggel kapcsolatban a One applikáció működésében nem tapasztaltunk rendellenességet.
Az Ön által leírtak alapján szeretnénk javasolni elsősorban az alkalmazáshoz tartozóan a gyorsítótárat, az adatokat törölni, és azt követően ismét bejelentkezni az applikációba!
Amennyiben a One applikáció nem megfelelő működését tapasztalja, javasoljuk Önnek az applikáció törlését majd újratelepítését az érintett készüléken!
Abban az esetben, ha az újratelepítés után a probléma továbbra is fennáll, az alábbi speciális adatok szükségesek ahhoz, hogy az Ön által tapasztalt jelenséget ki tudjuk vizsgálni:•
a készülék pontos típusa;•
a készülék operációs rendszerének típusa és verziószáma;•
One alkalmazás verziószáma;•
három napnál nem régebbi képernyő kép a jelenségről, percre pontos időponttal.A gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében javasoljuk a belföldről, hálózaton belül díjmentesen hívható 1270-es, vagy más hálózatból normál díjon elérhető +3612881270-es telefonos ügyfélszolgálatunk hívását, ahol munkatársaink a nap 24 órájában állak szíves rendelkezésére!Szíves megértését és együttműködését köszönjük!
Tisztelettel,OneCsak a szokásos, hülyének nézés + időhúzás.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Intruder2k5 #821 üzenetére
Akkor a voda ebben olcsóbb, mert a 12x1Gb ára 5700Ft, ami nem 9000. Persze, ez akkor jó, ha nagyjából egyenletesen fogy, de nyáron kevesebbet vagyok wifi közelben, olyankor 3lfogy a havi 1giga, ki kell pótolni, a 3x5Giga is valami 5000Ft körül van.
-
MODERÁTOR
Mondjuk a
10-20-50 giga
is elég tág fogalom, mert ugye 10GB nem olyan vészes, az most 8000Ft-ból megvehető. Sőt, ha most veszed meg hozzá a SIM kártyát, akkor azon is lesz 2GB, szóval 9000Ft-ból megvan 12GB net 1 évre, ami 4000Ft/5GB csomagokkal tetszőleges számban megtoldható, vagyis 52GB az 41000Ft lenne most.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz SztiviVander #815 üzenetére
Nekem 3x5Gb van aktiválva, de a 100Mb-hoz hozzá sem szagol.
Amikor pedig feltöltöm az egyenlegem, akkor a bónusz 1Gb-ot használja amíg el nem fogy, azután folytatja az 5Gb maradékával.
Amikor voltak a "Jó dolgok" akkor is mindig a legújabb adatkeretet fogyasztotta, jelen esetben a Jó Dolgokat.Telekom Domino kártyám is van, ott a leghamarabb lejárót fogyasztja, és ami még szimpatikusabb ott az az, hogy a Telekomnál egy nap 24 óra!
Vodát délután már nem töltök fel a bónuszok miatt, és délután már nem rendelek meg semmilyen szolgáltatást, mert a fél napot is napnak számolja.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
vlevi
nagyúr
válasz Xiaomiuser #814 üzenetére
Nekem tuti100 van, azaz van 100M alap adat, de előbb a 12x1G fogy, a 100 megabol meg 100 megvan, a gigából csak 917mega.
-
unthinking
tag
A One-os szórólap/katalógus végén apró betűvel olvastam hogy LTE hálózat esetén 150 le / 37 fel mbit a sebesség. NR esetén 1000 le/100 fel mbit. XXL csomagnál gyakran többet mértem mint 20 feltöltés mbit. Ez lehetett rá a magyarázat. A másik hogy 300 forintért 10 ft/perc hívásdíj nem olyan rossz. "Felező" opció
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
A 100-as fogy el eloszor, azert mert az az ingyenes. Utana jon a fizetos. Azt meg nem probaltam mi van ket fizetos (mondjuk az 1GB meg az 5GB, az mindegy melyik hanyszor ujul meg) adatopcio eseten. De a logikus az lenne hogy ott is a kisebb csomagot hasznalja fel eloszor.
[ Szerkesztve ]
-
Xiaomiuser
újonc
Köszönöm mindenkinek a választ.
-
vlevi
nagyúr
válasz Xiaomiuser #810 üzenetére
Igen, én is úgy szoktam.
Tulajdonképpen nekem mindegy is, melyikbol fogy.
Az igazi az lenne,mha vehetnék mondjuk 10-20-50gigát 1-2 évre, és, ha elfogy, akkor vennék másikat. -
4Grider
nagyúr
És mi a felhasználási sorrend?
Először gondolom az utoljára aktivált adatkerete használódik fel, aztán automatikusan elfogyáskor jön a második, esetleg harmadik. A fenti példában tuti100 esetén pl. a 100 MB aktiváláskor automatikusan elkezd felhasználódni, vagy előbb az 5 GB-nak kell elfogynia? -
zzola
titán
válasz Xiaomiuser #810 üzenetére
Igen.
Minden opcióból 1 lehet aktív egyszerre. -
Xiaomiuser
újonc
Sziasztok!
Ha veszek a 12x1GB-ot 1 évre, nyáron vehetek mellé 3*5GB-ot 3 hónapra?
Mehet a kettő együtt?
Tuti kártya. -
Marcsello31
őstag
válasz SztiviVander #808 üzenetére
Én egy forrócsokis keringető kutat szerenték, ahol mindig kéznél lehetne szűrtyölni a forró csokis löttyöt. _vicc volt_
Más:
Kaptam emailt az onetól, maradnak az apnek, akiknél eddig ment a standardet apn, eztán is fog.
én: örül. -
SztiviVander
őstag
-
anglergab
addikt
Az új SIM:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB