- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
kicsit sok lett az emelés, az lenne a kérdésem, hogy netre kihegyezett (ritkán telefonálok, de kell néha) opció elérhető most az ex-diginél?
-
-
kiro76
tag
válasz
gabor9991 #3733 üzenetére
Az app nem mutatja az ajándék 50 perc fogyasztást, csak az alapot. Az ajándék csak az extra szolgáltatások menüben a hang kiegészítőknél látható. Ott is csak annyi, hogy aktív.
A one.hu-n a webes felületen már látható mindegyik.(itt mát ajándéknak nevezi mindkettőt, elég összevisszaság van)
-
wwhy
veterán
eSIm aktiválás külföldről, ezért sikertelen:
Mai, hivatalos tájékoztatás: -
gulyasa
őstag
válasz
csaszi75 #3731 üzenetére
Ugyanazzal a telefonnal (Samsung S23+) ugyanígy használtam a régi Digi SIM-el is, és sosem volt ilyen probléma, még az utolsó adatroaming "korszakban" sem, amikor már rég le volt kapcsolva az eredeti Digi mobil hálózat.
Persze vannak az országban területek, ahol nulla térerő van, de akkor persze érthetően semmi jel nincs.Csak ez év eleje óta (Vodafone -> One) tapasztalom azt - és nem csak a kocsiban, nem csak övtokban, akár asztalra kitéve a telefont, vagy épp TikTok-ot vagy FB-n nézve, hogy egyszer csak teljesen random időpontban pl. megáll az épp nézett videó és látom, hogy az addig "4 pálcikás" 4G átvált "négypálcikás" E-be és annyi.
Azt nem írtam, hosszabb utakon vezetékesen használom a töltés miatt. Nincs külön tartó a kocsiban, olyankor a középkonzol polcára van fektetve a telefon, ahol semmi sem árnyékolja és olyankor is jelentkezik a fentebb leírt probléma.
-
jovás
senior tag
A One oldalán szeretnék telefont venni, de egyszerűen nem megy, mindig valahol hibára fut a dolog.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, több helyre is kapcsolgattak, sehol nem tudtak segíteni, még a cseten is próbálkoztam, a végén azt mondták továbbítják az illetékes csoportnak a problémámat, de azt is javasolták, hívjam a 1401-1 számot, ez a közvetlen készülékvásárlási csoport, ilyenkor ott tudnak segíteni.
Bementem egy üzletbe is, azt mondta az üzletkötő, nekik külön belsős rendszerük van, amin tudnak online rendelni, de már hozzá is fordultak többen ezzel a problémával, tehát nem csak velem fordult már ez elő.
Ráadásul általában készlethiányos a kiválasztott modell, tehát csak akkor tudnám megvenni, ha készleten van. Megkérdeztem, nem lehet lefoglalni előre, és ha megjönne a készlet, akkor a foglalási sorrenbe szolgálnák ki a vevőket.
Ez egy akkora nagy k@ki oldal, hogy nem találok rá szavakat!!!
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
gabor9991
őstag
válasz
dredjudge84 #3723 üzenetére
Én most valóban a basic special new -ról írtam, erre váltottam
Akkor lehet hogy a flotta basic special new egy másik csomag50 helyett 100 perccel?
-
gulyasa
őstag
Most már egyre biztosabb, hogy meg fogok válni az exVodafone/One Mobilnet XXL szolgáltatástól, amint júliusban lejár az 1 év szerződés.
Alapvetően nem sokszor van vele probléma, "csak" az a baj, hogy pont a fontos időszakokban dob le 4G-ről E-be.Különösen akkor zavaró, amikor autózás közben látom az AA-s fejegységen, hogy már megint E-be dobott le és emiatt elnémul az épp hallgatott online rádió hallgatás, a Waze meg átmegy offline módba. És kilométereken keresztül sem áll helyre saját magától.
Tudom, a megoldás az lenne, hogy ilyenkor repülő mód BE, aztán KI és úgy helyrejön - mint ahogy máskor megteszem -, de vezetés közben ezt nem egészséges megcsinálni, az övtokból kivenni és nyomkodni a telefont, amit vezeték nélkül használok az autóban.
Azt sem lehet mondani, hogy nem szoktam újracsatlakoztatást csinálni naponta legalább egyszer, mert éjszakára mindig repülő módban van a telefon...
-
gabor9991
őstag
Én is 100-ra emlékeztem, de most az ügyintéző mondta hogy ebben csak 50 perc lesz, visszaolvastam és volt más is aki 50-et írt, a régi flotta Basic special tarifában is 100 perc volt hálón kívül de nagyjából sosem volt kihasználva az újban viszont van értelmezhető adatmennyiség, nekem ennyi mínusz
perc belefér cserébe az adatért -
zoltan6
addikt
Na sikerült végre. Rediten ez alapján csináltam.
-
-
zoltan6
addikt
válasz
Bferibörs #3702 üzenetére
Mit jelent hogy átírni? Hol írom át,google fiók? vagy belépek a régi telefonon a google fiókba aztán a messages appban?
Lackooo84
Az a baj állandóan visszaírja a számot a google fiókba,hiába írom át gondolom valami mentésből vissza szinkronizálja. A messages appban is átírom,de oda is visszaírja az ideiglenes 70-es számot. -
Lackooo84
nagyúr
Valaki tudja, hogy miért kapom még napokkal a befizetése után is "a számlája elkészült" emaileket?
-
thomas77
senior tag
válasz
kissvendel #3690 üzenetére
Megnéztem jó pár roaming partnert a One oldalán. Alig találni olyan országot, ahol elérhető a VoLTE roaming. Talán a legközelebbi lehetőség Olaszországban van az olasz Vodafone hálózatán.
Kérdés, hogy feltöltőssel is megy-e vagy csak az előfizetésesnek elérhető.
Európában még Svájcban lehetne próbálkozni. Utána már csak nagyon messzi országokban, ahol a borsos roaming díjak miatt inkább helyi kártyát használ az ember. Vagy valamiféle világjegyet, ami megint nem elérhető a fetöltősnek. De hogy miért??? -
zoltan6
addikt
Légyszi segítsetek RCS üzenet beállításnál. Számhordoztam az előfizetésemet telekomtól,kaptam ideiglenes kártyát,sajnos arra a számra regisztrálódott be az rcs szolgáltatás,és az istennek se tudom átirni a végleges számomra. Visszaolvastam a topikban, megcsináltam a messages gyorsitótártörlést,frissités eltávolítást,telefon újrainditást,de semmi változás. Google fiókból is eltávolitottam az ideiglenes 70-es számot,az se hozott eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Medence topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest