Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
addikt
válasz
zoli669
üzenetére
Gyártó ezt írja:

A lényeg a váltót kihagyva fel kell tenni a láncot úgy hogy a legnagyobb lánckerékre és az első lánctányérra ott egy fog kihagyásával rá kell számolni annyit mint ami a képen van. De ha biztonsági ráhagyással szabhatot egy-két szemmel hosszabbrais mert könyebb vissza venni mint toldani.Közben megtaláltam az enyémről a képkeket a helyes lánc hosszról:

-
zoli669
tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy rövid a lánc? Egytányéros rendszer 32fogas lánckerék lett 42 fogasra cserélve! A segítséget előre is köszönöm!Zoli
-
válasz
6030D
üzenetére
Új, felvidéki kolléga segítségével (oda jut; ide nem biztos hogy idén fog). Használtan 55el drágábban hirdetnek korábbit néccázé, de az még a nem fain hajtókar/váltás/áttételes.
Előző is 56mm volt (2,4 20C felni), ez is alulról karcolja a 2,2"-t, de szebben áll a 25C felnin (normálisabb gyerekbringákon ez egyre elterjedtebb). Fullmereven terepen szerintem kell ennyi.
19C 2,25 az mérve 2,1 körül lehet - én imádom a 30C 2,4 kombót, stabilabb, jobban tapad, gördül. Kisasszonyt meg 24C 48mm fulmerevvel kísérem, a gyári elvileg 21C felnihez képest sokkal fincsibb. -
Speedy007
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Hát én őszintén szólva a Cues-t én nem ajánlanám.. Iszonyat nagy szop@s használni.. Kényes a bowdenre mihelyst egy kicsit elkezd a bowden "öregedni" elmegy a váltás pontossága, ott van még hogy szépen tud rozsdásodni az előfeszítésnél a kuplung mögött de nem lennék meglepve ha a 9-s is tudna ilyen mutatványt. A lánc nem szereti a ha bármilyen szerrel le van mosva mert utána szépen tud rozsdásodni az oldal lapja. Petroleummal mosom le a csepegetetős wax kúra leőtt az kevésbé maró mint a brigéciol. A váltókar is tud meglepetéssel szolgálni nekem majd 6000km körül úgy lötyög az alsó kar mintha le akarna esni.. Bár a szerény tapasztalatom ez de lehet hogy én vagyok csak a balf@sz. Ha bármit is kell cserélni mert elkopott nagyon zsebbe nyúlós mutatvány lesz..
Én inkább az Essa-s verzióra szavaznék az még a hagyományos HG rendszerre épül vastagabb lánccal így az én olvasatom szerint masszívabb és olcsóbb fenn tartani is. -
stratova
veterán
válasz
Csápájev
üzenetére
Nálam van olcsóbb (csak feketében) a libakergetőn és talonba kicsit jobb, szerintem alapvetően kényelmesebb hosszabb távon mint az alap. Ezzel úgy is tovább kényelmes a bringa, ha nem városnézó pózban tekerek, hanem picit tempósabb haladáshoz lejjebb engedem a kormányszárat.
-
Csápájev
őstag
A csuklótámaszos markolatok (trekkinghez) mennyire javasoltak,valóban kíméli a csuklót szerintetek?
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Fitness kicsiben ritka, de ilyen allroad típusúak szerencsére akadnak. Egyik kedvencem a Giant ARX széria, szokott időnként használtban is lenni. De aAademy, Beany, rengeteg hasonló van (csak azoknritkábbak felénk).
-
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az
.
És a szokásos új bringával való óvatoskodás helyett egyből magabiztosan kezeli (anno a woom-nál volt hasonló az akkori scott után) - szóval a kiscsaj is vagány vele
[link] -
NKBD
Reaction 240 Pro
2025től végre értelmes hajtókar hossz és áttétel van
. 130mm 30T, 11-48 10s Cues 6000. Kerekek 25C hookles, kaptak tle 2.35 RR-okat (mérve alig 56mm) a gyári belsős 2.1 helyett. Üresen súrolja a gumit a lánc egyesben, de élesben szerencsére nem, úgyhogy a névleges 60mm gumi a névleges max 60mm gumiférőhellyel kicsit sántít, de valóban van még bőven hely a váznál. RR-ok simán pumpával felmentek, nem kellett kompresszor. A gyári felniszalag fura, olyan m8ntha tubeless lenne, de elvileg nem az, de nem volt kedvem azt az öntapadós szalagot lekapni, ráment az új.
Felnőtt kulacstartós (végre!), tektro hudrós fék, kormány 3 hétagolóval meg stucni fordítással állítható.
A pedál szerintem nagy rá, bár erről már nem lóg le annyit a lába
. Menetkészen kb 9,7kg.
Magabiztosabb vele lefelé és jóval virgoncabb felfelé a kisasszony mint a korábbi Contessa rigiddel.
A kormánya nem 22 milis hanem 19, azaz adapterezni kell amiket rárakunk (a csengő alá gyártottam).Woom 5 Off a fő ellenfele, attól kicsitt olcsóbb
lenne ha lehetne itthon kapniellenben áttétel az valóban montis. Átlépési magassága ennek picit nagyobb.
-
deva
tag
válasz
geleati
üzenetére
Szerintem is ez a Nulane, amit Khelben linkelt, árértékben veri az összes többit, és a leírt felhasználáshoz messze a legalkalmasabbnak látom. Az egyik eredeti linked 340k-ért menne, ez 330k-ért van kiírva, ha egy kicsit húzod is a fogad, szerintem megéri egy kicsit többet beletenni, meg fogja hálálni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Szintén zenész.
... amint véletlenül olyan szegmensekre tévedek magányomban melyeken addig kizárólag Zasszonyos, családos menetek voltak utána a stravan úgy néz ki mintha kábé én lennék Lenc Ámsztrong, a rengeteg kitűzőtől. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Friczy
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nem mindegy, milyen dinamó, és milyen lámpa van hozzá. Alapvetően én szeretem az agydinamót, de azért akárhogy nézzük, megeszik néhány wattot (típustól is függ, hogy többet vagy kevesebbet), lehet, hogy ez számít valakinek. Ráadásul az én agydinamós bringámon a lámpa nem kapcsolható, azaz ha megyek, mindig világít, ez forgalomban nem rossz, viszont így többet eszik (wattban). Ugyanakkor jó érzés volt tudni, hogy nem kell szórakoznom elemekkel töltéssel, csak ráülni és menni.
Gond esetenként annyi lehet, hogy ha a csapágyazása elkopik, elkoszolódik, akkor (legalábbis tudtommal) házilag nem nagyon lehet vele mit csinálni. -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Mondjuk használjon valami algoritmust az achievementek meghatározására, ne csak annyit, hogy "if you have 2 better times then you achieved bronze", nem?
#351378 Hasaggymeg: a legnagyobbaktól tanulok:
Ő is 3. lett
-
-
HUNRookie
csendes tag
válasz
Lacerta
üzenetére
"A Thuléhoz tudom, hogy könnyű alkatrészt venni, mert egyrészt muszáj is"
Ezt úgy értettem, ha tönkremegy rajta valami, akkor bemegyek a boltba, vagy emailben megrendelem, és van hozzá pl. jobbos kerékrögzítő pánttal.A plusz pénzért adott extrák sem biztos, hogy olyan drágák, az Epos-hoz az ABUS lakat nem a világ vége, ha jól emlékszem.
Valamint a másodlagos piac is erős, használtan is viszonylag jó áron és hamar el lehet adni a feleslegessé vált dolgokat.
-
Victoryus
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
Ha működik, akkor nagy gond nem lehet. Enyémek 10+ évesek, nincs probléma velük.
Ahol a vezeték csatlakozik ott lehet megtörve, de azt újra be lehet fűzni a kis szürke csatlakozóba. Kerék levételnél azt pikk-pakk kihúzod, utána meg visszadugod.
Néha elvileg kéne kenni a csapágyat ezekben is ha jól tudom. Legrosszabb esetben szerelhetőek, ha netán beázik és korrodál, YT-on vannak videók. Azt tudom, hogy a röszkei agyváltó szerviz agydinamót is szervizel. Én az enyémekről néztem videót, nem annyira vészes szét és összerakni őket, de van amelyiknél le kell forrasztani a kábeleket.
Keress rá a pontos típusra, van-e esetleg valami ismert problémája.
Amúgy imádom, 3W 6V elég egy normális lámpához amivel látni is lehet. A kisebbik 2.4W-os ami a Giantomon van nem annyira nyerő, vagy másik első lámpa kéne rá. (ez cak az első lámpát hajtja, hátsó elemes) -
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem is a szegmensek számával van a bajom (abból amúgy is vagy a triplája volt a 35-nek a teljes útvonalon), hanem azzal, hogy a Strava ész nélkül szórja rájuk az achievementeket, ilyenformán teljesen elértéktelenítve azokat. Most érted, pl. harmadszor megyek egy szegmensen, és kapok rá egy bronzérmet. Mekkora király vagyok má', nem? Nem? Neeeeeem?
-
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
De jó lenne ebből 2x11/12
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kis tanácsra lenne szükségem. Használt bicók között nézelődök fiamnak, és láttam egy agydinamósat. Mennyire macera vagy lehet-e gond az agydinamóval? előre is köszönöm.
b.
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Na tessek
Ez veled vagy velem szemben nemigen fog megtörténni a rendőrseg reszerol.(plane magyarban) Bajnok akárki volt az illető bringás. +ott vannak mögötte "emberek".Mikor azt látom: videó felvetel van arról ahogy xy agresszióját úgy vezeti le hogy a másuk autojába belevág, az behorpad, rajta van a kepe a felvételen, es lezarja a rendorseg ismeretlen tettessel az eljarast.. viccköbnegyzet.
Gondoljatok bele egy ilyen atrocitás közepette egyedül neked van veszteni valód mert végtelen vagy a x-forint értékű kerékpároddal, kart tesz benne.. ihatsz ra hidegvizet, meg fotozhatod te..mehetsz a joistenhez behajtani. -
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
Közben megtaláltam belőle a Cues verziót, ez még jobb ár-értékben:
[link]#351368geleati
Leginkább azért, mert nincs első teló (felesleges súly, hibalehetőség, elvisz egy csomó teljesítményt). Könnyebb is és jobb a gumi is, így nem kell egyből cserélni. A Riverside 920 váltórendszere jobb, de azt a legkönnyebb és legolcsóbb fejleszteni. 45-50k-ból Deore-SLX 11 sebességesre lehet fejleszteni a Nulane-t. -
parandroid
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez már a második kamuhír, amit viccnek szántak, de én AKAROM!!!!4!444!! A másik a be quiet! robotporszívós tápja volt...
-
geleati
tag
Sziasztok, bicikli választásban szeretnék segítséget kérni. Jelenleg egy ilyet nyúzok: [kép]
Leginkább aszfalton, városban, ritkábban földúton ( de semmiképpen nem technikás terepen) használnám, kisebb túrákra, de edzenék vele triatlonra is, egyelőre csak rövidebb távokra. A decathlonból ezeket néztem ki a topic általános ajánlásait is figyelembe véve:
[link]
[link]
[link]
[link]
Ilyen használat mellett mi lenne az ideális, mire kellene jobban figyelni, milyen kompromisszumokra lehet szükség? Szívesen fogadok egyéb ajánlásokat is, jó lenne 200-250k alatt maradni (tudom, linkeltem drágábbat is, azt már csak akkor ha tényleg annyival jobb is), hajlandó vagyok kompromisszumra, a cél ebből a keretből kihozni a legjobbat és inkább újat vennék, annyira nem vagyok jártas, hogy tudjam mire figyeljek a használtaknál, ennyi pénzért meg nem szeretnék mellélőni.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Friczy
üzenetére
6030D-vel kipróbáltuk a hétvégén, teljesen jó, ahol még használható volt a régi felület, azt meghagyták, az alján, a sorompó környékén (ahol úgy kellett lesni, hogy melyik kátránycsíkról melyikre menj tovább, ha nem akarod, hogy kirázza a fogtömést) nagy egybefüggő új felülettel, ott nagyon jó volt a flow. az étteremtől lefelé nem olyan jó, ahhoz nem nyúltak, de az is használható. és amúgy meg igen, szentendre-paprét felfelé menős szakasz, annak meg jelen állapotában is teljesen jó. dömörkapura sokkal inkább ráférne...
gbors: a szegmenseket a közösség gyártja, nem a strava
nekem is a 11 km-es ingázós útvonalon van 13, na bumm. nekem mondjuk nyilván nem ad minden úton a 80%-ára achievementet, mert sokat járok rajta, gondolom te rég/kevésszer voltál azon az úton.Maximum1: grat
-
fulton
addikt
Remélem nem itt látták el tanácccsal : D
[kép]Dark Archon:
Semmi baja nincsEN, ez ilyet is tud -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Emléxel még melyik bokor is volt az? ...hátha még ott van. 🤔
-
dom1n0
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Gratula!
Az új GRX upgrade szett is egész emészthető áron megy egyébként. -

De legalább viccesek

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Gratula, még a cső is lehasal tőle a falról.

Más...úgy tűnik minap, mosás közben sikerült valamivel megszennyezni az első fékemet mert ma csak a kör vége felé jött helyre, már azt hittem betétcsere lesz otthon...de aztán helyrejött és olyan lett újra mint a ződ festék. Kipróbáltam az első karbon nyergemet is, kici kínai, egyelőre jónak érzem. Valami Ryet Jawbone nevű. [link]
-
Maximum1
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi!
Direkt ezt a színt vadásztam, a másik 2 is fekete, így a kisebbség a gangon csak azt látja hogy megy a fekete bringás, azt nem tudják hogy 3 van
-
Maximum1
őstag
NBD!
Bovdenes fék, 2x9 sebi 48/32 11-34 sorral, erdőben azért kompromisszumos lesz, szóval ez lesz ápgrédelve a kínai szettel, de valszeg a nyarat még így hozza le.
Esetleg 1x12 Grx, vagy valami Sram ha lesz használtban jó áron.
Szerencsétlent összevissza nyomkodom, megszoktam a Rival AXS-t -
Maximum1
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Írtam, a Horizont bringás kalandtúra útvonala a felújított rész, és még a többi is a Pilisben, a Parkerdő kibulizta a dolgot, hogy karbantartja, felújítja azokat a részeket ahol megy a nyomvonal ha kapnak pénz.
Mindenhol örömmel engedik be az útvonalat mert van anyagi hozadéka, állami projekt.
Bele lehet konteózni a politikát, de felesleges, használd.
Remélem sokan messze elkerülik látva hogy a Vitályos+Máriusz kombó adta át, gondolom köpködve de azért használni fogják..... -
rob210
nagyúr
válasz
vallas
üzenetére
Nem, nem a teljes story az, hogy ezt el akarjuk adni.
Ez a cube volt amit kinőtt a gyerek, de nem akarok sz@rt eladni, az nem én vagyok.
Viszont nem költeném rá a bicikli árát, úgy, hogy aki megveszi az nem fogja kifizetni a karbantartás árát.
Szóval egy költséghatékony megoldás kell, ami a lelkiismeretemmel is összeegyeztethető.
-
Strava-nál kicsit már el van gurulva a gyógyszer, a mai 45km-es körön 36 db achievementet dobott fel - az majdnem kilométerenként 1... Ezeknek tényleg van, aki ilyen mennyiségben örülni tud?
#351336 Friczy: én amúgy tavaly jártam arra, de tök őszintén nem éreztem gázosnak az utat. Igaz, felfelé mentem, meg lekötött a természet, gyönyörű az az út, de ha nagyon szar lett volna, arra csak emlékeznék...
-
-
mauimagic
senior tag
Myvelofit-el van tapasztalata valakinek?
Tegnap este belőttem vele a parasztbringát, 2cm-el(!) lejjebb álmodta meg a nyeregmagasságot, a többihez egyelőre nem nyúltam.
Mentem 4 óra z2-t, gondoltam jöjjön ki akkor rendesen, ha van még probléma.
Egész jól be van most lőve, a nyeregmagasság nagyon fura volt, mintha az ötéves gyerek bringáján ülnék, de a nyakfájdalom 95%-ban megszűnt.
Egy nagyon kicsit érzem, szerintem azért, mert direkt sokat voltam droppon lefelé. A Pilismaróthoz vezető hosszú DH végén azért már zsibbadt a kezem is kicsit.Viszont az élyály bikefitter még 10mm reach-et szeretne és a kormány stack is mehetne lejjebb.
Itt nincs feedback lehetőség, de nem pont fordítva kéne, ha érzi valaki a nyakát?
-
Friczy
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
A Tiagra érdekes váltó, tudtommal a 10-es rendszere éppenséggel nem kompatibilis a többi 10-es Shimanoval, szóval ha fékváltókart cserélsz más típusra, akkor a hátsó váltót is kell. De majd valaki megerősít vagy megcáfol.
(van itthon egy elfekvő 3x10-es fékváltókar-párom - 105-ös, a baloldali kicsit szépséghibás, ha esetleg érdekel) -
mauimagic
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Szerintem jó lesz, nekem ezeréves LX trekking váltóval és átdobóval működik. Úgy tudom 10s-ig a legtöbb cucc kompatibilis, de lehet országútinál van variálás...

Nekem a 3s átdobónál kellett annyit trükközni, hogy a bowdent a másik oldalról hurkoltam át az átdobón, hogy minimálisan többet húzzon, de nálam ≈30 éves cuccokról beszélünk, lehet az volt a baj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
93 rongy...
...ha Bp agglo felé vagy, akkor gurulj át, megcsinálom Neked! Pénzt nem is kérek, csak elég sz.pó lesz idetekerned a rekesz Peronival amit ajándékba hozol, mert van egy komolyabb emelkedő a házamig 
-
flash-
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
félretéve a negativ gondolataimat az aktuáli kormányzással szemben(mert az van bőven) próbálok a jóra gondolni akkor is felmerül a dolog hogy ez igy egy felújitás a semmibe mert ha jól emlékszem ez paprét-visegrád közötti részt érinti. de talán többen szentendre felöl mennének fel papréten át visegrádra (mivel budapest felől jön-jönne a legtöbb bringás) az a rész pedig továbbra sincs akkor felújitva pedig arra is ráférne..
paprét dobogókő már pár éve fel lett újiítva, meg pilismarot? ra le fel menő utak.. talán úgy lenne akkor már teljes ha szentendrétől nem csak a dobogókő felé tartó utat hanem paprétre tartó utat is megcsinálnák.. na hátha egyszer
de oké oké örüljünk..
aztán hátha egyszer elkezdeik a kerékpárutakat is kiépiteni az országban, mert bizony még itt pest megyében sincs nagyon sok helyen így kockáztatom rendszeresen hogy elkap a rendőr mert olyan főuton megyek (ahol amúgy alig jár már autó) bringaút hiányában, ahol tilos bringázni.. -
Lacerta
aktív tag
válasz
HUNRookie
üzenetére
Nem az a lényeg, hogy a 3+1-re nem lehet, mert de, nyilván, hanem hogy a 3+1 az nem teljes értékű 4-es, mert ha az lenne, akkor úgy hirdetnék.

Nekem szempont volt az összehajthatóság, mi több, point of sale, mert társasházban lakom, és nem fér el más. Másnak nyilván mások a szempontjai.A Thuléhoz tudom, hogy könnyű alkatrészt venni, mert egyrészt muszáj is, mert lehetőleg mindent extraként adnak el, másrészt meg olyan horror ára van, hogy az lenne a furcsa, hogyha még csak kapni sem lehetne.

Egyébként a Buzz esetében is kapni hozzá mindent, egyszer kellett is vennem egy fél hátsó lámplát, mert a kisebbik srác olyan sikeresen ráborította a bringáját, hogy betört a búrája. Na mondjuk az nem volt olcsó mulatság, de vigasztalt a tudat, hogy egy Thule lámpa sokkal többe került volna.
Talán ott csak komplett hátsó hidat adnak, szóval eléggé b+ lett volna.Ami a kulcsokat illeti, a Thule bringás gyerekülés tartójának kulcsait egyszer hetekig kerestem, amíg rájöttem, hogy a Buzz Rack vonóhorog zárjához, és a kulcsos kábelzárhoz ( ezeket is adták ám vele free of charge ) nem két külön kulcs tartozik, hanem csak egy, ellenben az összes zárat nyitja mind a Thule, mind a Buzz Rack kulcsa.

-
stickermajom
addikt
válasz
MC Pite
üzenetére
Az a baj, hogy a gyökér EU szabványok miatt csak gömbfejet lehet autóra tenni, vonólukra nincs lehetőség. Érthetetlen. Ez hozza magával az amorf gagyi műanyag tartókat és a váz szorítását a kilengés kiküszöbölésére.
Ha lehetne használni vonólukat, akkor elérhető lenne több pusztán a kereket szorító tartó. Onnantól meg mindegy, hogy outi, enduro, gyerekbringa, alacsony átlépős, karbon, titán, alu vagy akármi. Plusz a vonólukra tehető több kiegészítő, sima gömbfej, vagy akár egy platform valami járműnek. Pl. elektromos tolókocsit láttam már, vagy hómarót így szállítani. -
HUNRookie
csendes tag
válasz
Lacerta
üzenetére
Nekem Thule G6 van (3+1)-es, simán lehet rá pakolni 4 db 29-es montit. Kívülre nyilván a legkönnyebbet teszem. (És nem összehajtható a tartó, az igaz.)
Thule nagy előnye, hogy könnyedén lehet hozzá alkatrészt venni, ha gond lenne.
Illetve a zárbetétek egységesítése is hasznos, így nem kell 4-5 féle kulcsot kezelni (keresztrúd, box, vonóhorgos tartó (2 kulcs), kerékpártartó a tetőre). -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Így "írjon" ide valamit az ember : D rögtön törlik
-
rob210
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Érd, nem ebben benne van a két fékváltókar is, de erősen túlárazva, ráadásul 2x9es szettet akar felrakni, ami 3x10hez nem lesz jó.
-
rob210
nagyúr
Na azért most teret ugrottam.
A fékváltókar cserére kaptam egy 93ezer forintos ajánlatot.
Na ennyiért inkább megszenvedek vele én.
De akkor a kérdés tiagra váltókarok és váltó van a cube-on.
3x10es rendszer, ami manapság nehézzé teszi a cserét.
Ezt fel tudom szerelni a tiagra váltókhoz?
3x10es kivitelben? -
válasz
f4lcon
üzenetére
THULE OutPace 3 ami relatív olcsóbb, de ebikeból csak a könnyebbek jöhetnek ennél szóba. Nagytesói tudnak nehezebbet is.
Ennek az elnyőnye hogy fel is lehet csukni (amíg versenyen, túrán vagyunk), illetve modern bringákkal kompatibilis (hevederes meg elég nagy a távolság).
Vagy én vagyok béna, vagy hevederes rögztéses 3 tartós (ami tud 2,4" gumi, legalább 21 távolságot, 125cm tengelytávot) vonóhorgós tartó knincsenek 300 alatt. Vagy ami kettő amit alatta találtam, az nem dönthető.Szorítósat nem veszek csa hevederest, rühellem mikor pár évente másik tartó kell amorf váz kialakítés miatt, az outpace 3 karja mindent is megtud fogni. Mint most is, részben a fullyk okozzák a nehezítést, a Spark egyik csöve sem könnyen megfogható, de a két nagoyn alcsony felsőcsöves Giant sem jó mindegyikhez.
Veospace 3 árban az Epos és Outace közöttt van, ebike és karbon kompatibilis.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor csak egy pont lett volna
De egyébként nekem se tűnt fel elsőre, hogy link. Mondjuk ki: ő volt a hülye, na
A 351304-es is csak valami értelmetlen hsz volt, de az nem tőle.#351298Nutra: tudom, a cipőt is csak japán cseresznyefán érdemes szárítani, kizárólag májusi napsütésben, egy pohár vörösborral, különben nem fogja szeretni.
-
szuszinho
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Gundalf, Te vagy az?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A 351303 és a 351304 is eltűnt.
E. Nigma
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egyről tudok.🤔...színtévesztőként nem láttam, hogy a pontok színesek, vagyis linket rejtenek. Mondjuk pontok alá is csak fulton rejt hivatkozást.
#kangaldotcom
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Aztán mi volt a következőben? Mert kettőt töröltél
-
Lacerta
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Eazzy 4-esem van, nyilván a mérete miatt billeg valamennyire, de nem maga a tartó, hanem a vonóhorog és az autó kaszni merevsége az ami itt a korlát.
A horogra olyan stabilan rá lehet tépni, hogy atomvillanással lehetne maximum leszedni.
A tartó váza meg porszórt acélcsőből van, elég merev.
Egyébként adtak hozzá gyárilag egy elég hosszú spanifert, amivel körbe lehet tekerni a bicajokat, és aztán opcionálisan a csomagtérfedelet is rá tudod zárni. Ez amúgy ahogy látom, egy teljesen szokványos stabilitásnövelési technika. Oké, egy pár dolláros szirszar heveder egy fém csattal, de a Thulénál pl. ez külön megvásárolható tartozék és nyilván annyiba kerül, mintha irídium nanocsövekből szőtték volna.
Többször vittem le a családi bicajparkot a Hór völgyébe, nem volt vele gond. Még a spaniferrel is csak a bringákat tekertem körbe. -
mauimagic
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A tuggyukkik által kézivezérelt autóslobbi szerintem. Nagy eséllyel a Főni is az emberük, úgyhogy ne bízzatok senkiben

A béjemvének elég jó a gyalogosvédelme és a "porig hasaltatás" miatt kizárt hogy egy aranyhörcsögnél magasabb akadályon át tudna hajtani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
mauimagic
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az mondjuk szép a videóban, hogy országútival menet közben felugrat a srác egy 10-15cm-es padkára
Le a kalappal, bringakezelésből jeles!
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Persze, hogy a BMdábljús volt a barom, ezek még a V betűt se képesek rendesen kiejteni
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Itt a baromarc BMW-s volt, aki kvázi el akarta ütni a bringásokat a nagy ámerikában?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
misimagaki
üzenetére
2 héttel számolunk, amikor kellet csak idén az már 2 tartóval kiadja vagy 2 sín árát, így nem igazán éri meg.
@mindenki: köszönöm a segítséget meg az infókat, rámegyek a rendelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jól gondolom, hogy rövid a lánc? Egytányéros rendszer 32fogas lánckerék lett 42 fogasra cserélve! A segítséget előre is köszönöm!
(19/2,25). Új, vagy sikerült használtan?

nem tudtam

. Menetkészen kb 9,7kg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem is a 11 km-es ingázós útvonalon van 13, na bumm. nekem mondjuk nyilván nem ad minden úton a 80%-ára achievementet, mert sokat járok rajta, gondolom te rég/kevésszer voltál azon az úton.

Gratula, még a cső is lehasal tőle a falról.
Bovdenes fék,
bicikliszervizes benézte ezt a dolgot rendesen.

...ha Bp agglo felé vagy, akkor gurulj át, megcsinálom Neked! Pénzt nem is kérek, csak elég sz.pó lesz idetekerned a rekesz Peronival amit ajándékba hozol, mert van egy komolyabb emelkedő a házamig