Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Na, igen, két gomb is elég lenne. Bár a pause, like is jó móka. A képernyőkép készítés ziccert is kihagyták. Lehet, csak 4 gombot sikerült visszafejteni

Abszolút érthetetlen a dolog amúgy Rouvynál, hiszen a váltási parancsot már a Rouvy adja a görgőnek, a kontroller csak a Rouvynak mondja, hogy válts. Csak le tudnának programozni már egy billentyűzetes vezérlést... a konfigurálás is álom lenne. Esetleg négy gomb, mint egy valódi váltón? 2-2 az első / hátsó váltóhoz. Bilibe lóg a kéz

Ma rájöttem, hogy a nagy lánctányérra érdemes tenni elöl. Így már elég jó volt a lejtőzés, meg úgy az egész élmény már hasonlít a valódi váltásra. Szerencsére a 0,75-höz közelítő lánc nem ugrál a COG-on, így már elhasználom a görgőn. Nem mellesleg nem a majdnem tök új Shimano soromat koptatom.
Szóval, a Zwift ötlete tök jó meg minden, kár, hogy nem tették nyílttá.
#343002fulton: na, ilyenkor jó, ha van nálad szelepmag-kiszedő Schrader szelephez is.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Múltkor volt egy sztori, kerékpárost lecentizték, beküldte, kapott egy 50-es bírságot mert nem ment eléggé az út széléhez.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem minden a súlya, kisimítja az utat, nem ráz szét, kb. olyan mint amikor aluvázról karbonvázra váltottál.
Már bocsi, de én montisként ezt konkrétan bullshitnek tartom. Semmit nem simít egy 2.25-2.4-es gumi mellett. Van alu és karbon kerékszettem is, ha van is különbség, akkor inkább a karbon érződik merevebbnek tempós kanyarokban (lateral stiffness)A súlyt talán érezni.
Akkor lehet úgy, ahogy írtad, ha a két kerék küllőinek anyaga, száma, feszessége, stb eltér. Szerintem.
-
lsebestyen
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Olyanról tudok, akit egy konténeres leszorított az árokba, volt róla felvétel, amit beküldött ügyfélkapun, be kellett mennie személyesen elmondani mi történt, rövid időn belül kapott határozatot, hogy pénz + pontbünti lett a vége a sofőrnek.
Jester lehet tudna többet mesélni. -
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem minden a súlya, kisimítja az utat, nem ráz szét, kb. olyan mint amikor aluvázról karbonvázra váltottál.
Most egész jó vételek vannak belépőnek. -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Abszolút érthetö az álláspontod
-
fulton
addikt
Rövid sztori biztos vagyok benne nem vagyok az ilyen szituációval egyedül de érdekelne:
Történt: haladtam a kerékpárúton lakóterületen belül és egy furgonos autó hirtelen befordult elém az udvarba. Satufékkel kellett megálljak, bicót elfordítva, hátsó kerék állóra sikerült. Megvártam még kiszáll a sofőr, jeleztem neki szétnézhetne mielőtt befordul, mert majdnem elütött. Ha láttatok még közönyt, flagmasságot nem érdekel ha meghalsz nézést" arcra kiülve....rantott egyet a vállán ..és ennyi volt a reakcióHihetetlen némely ember mennyire.... viszont a kérdésem ha lenne első kamerám, az ilyet beküldöm a rendőrségre van annek valami foganatja? Lesz belőle valami vagy kap egy ejnye-bejnyét?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Hát...szépségdíjas az biztos nem lesz, holnapig köt majd kipróbálom. Amennyiben beválik fúrom ki a Speci nyerget is.

...annyi, hogy a lyukakat nagyobbra fúrtam mint a képen, ezt a fogkrém vastagságú epoxit így sem nagyon lehetett betessékelni. 
-
lsebestyen
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nagyon régóta a listán van egy magas peremes szett, de eddig nem voltam meggyőzve róla, hogy 48km/h-nál az a 2.2W megér ennyit.
Viszont így, hogy legyaláztam a gravel szettet, tenném át az outiról, legalábbis ezzel magyarázom az újabb pénzégetést. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Én azt olvastam erről, hogy ez az új Click igazából a régi Play újragondolása. Na most mivel ezt nem adta ki a Zwift a többieknek, hanem azok csak visszafejtették a kódot? igazából csak a sima 2 gombos click ami jól működik vele.
Mondjuk nekem van mindkettő
De ma kicsit később felülök és megyek vele egy bő órát, remélem, működik. a régi. Az újat meg eladom, mert szerintem esélyes, hogy sose megy majd jól a Rouvy-val. Zwift-et meg nem akarok használni. Amúgy én se vágom, miért nem oldották még meg ezt. Semmi extra nem kellene, csak egy egyszerű BT-s vezérlés, néhány gomb, akár konfigurálhatóan. nem olyan hatalmas programozási dolog lenne ez.
-
laed
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Számít a minőség is.
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Említettem korábban, hogy 2 bicajunk is kint állt évekig a hóban-fagyban a ház előtt, még tető sem volt a tároló fölött. Nem mondom, hogy jót tett nekik, de nem voltak rozsdásak. Valszeg használattal ledobta magárol, ami képződött rajta.
Most az alu országútim anyámnál áll a fűtetlen garázsban Mo-n, évente 2x van előszedve, az egyik lkalommal a rend kedveért át szoktam tisztítani-olajozni a láncot, de amúgy szükségét nem érzem, ha felülök rá majdnem egy év állás után, simán megy, nem darál.Igaz, az le van takarva egy kerékpártakaró ponyvával, de ettől meg kicsit tartok is, mert ugye nem szellőzik úgy.
p
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
S tényleg. Miután párosítottam a Clickr-t Zwifttel, majd kiképtem, utána már jól működött Rouvy-val is. Majd kipróbálom, hátha elég neki a Zwift Companion is a telefonon - amit tegnap ugye megléptem, mert frissítettem a szoftverét.
-
laed
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Egyszer láttam 1 bringát, tiszta rozsda volt a hátsó sor, talán az első is és a lánc is.
Biztos nem jól tárolták! De pl. az enyém fél éve van kint, és már van rajta rozsda.
Szerencsére ez amúgy is selejt, amit használok is, az bent van. (Nem ok nélkül.)
-
dom1n0
őstag
válasz
fulton
üzenetére
Én ettől elégé paráztam, hogy ezek a végtelen kikönnyítések mikor mennek a mindennapos használat rovására, főleg ahol magasabb peremmagassághoz társul kisebb tömeg, de folyamatosan csökkennek még a tömegek, LB-nek, 9velonak is van sub 1000g magasperemes szettje már...
Azon s biciklin nem ülnék azért ami elkapja nagyobb tempóval egy keményebb kátyút.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Friczy
üzenetére
Bár kollégának kissé sértődött megfogalmazása tényleg nem volt a legszerencsésebb (tudom, hisz én is szoktam időnként így sarkítani
), hogy kicsit meg is védjem őt, azért egy sufni, vagy pláne garázs nem ugyanaz mint egy ilyen egyik oldalról sem védett "tyúkketrec", még akkor sem, ha legtöbb vonatállomásig ingázó pajtaszökevény teszkóbályknak valóban akár jó megoldás lehet...arra mondjuk nem is karbon Pina(rellót) szoktak használni, ugyebár, és a forgalomban levő kerékpárok 85%-a olyan aminek pont jó az a madárröpde. (Pl. a tegnap is úgy szállt a köd, hogy törölnöm kellett szemüvegem és hát van csapó eső stb. melyek a korrozió nagy barátai egy ilyen helyen tárolt fém alkatrészeket is tartalmazó eszköznek.)#342991 fulton...nem vagyok én karbonellenes, sőt, ahogy a dolgok kinéznek egyre inkább abból lesz miden egy kerékpáron, és bár nem ütöm-vágom a vasat (és fosok is vadulni), nem szeretném ha hímestojásként kellene bánnom a kerékpárral azért a mínusz kilóért , így ha lesz is egyszer akkor sem a legkönnyebb hanem inkább a legtartósabb.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Biztos van benne valami. De a DT vel 28mm gp5k gumikkal elől 65psi vel 22mmIR mellett en olyan katyukat is becoptam már többet is, ereszkedés közben 50 nél is, amire azt hittem ennyi volt finitó (az egész éves szentségelés kiszaladt a számon). És kopkopkop sértetlen. Namost, az LB ről már nem mernék így meggyőződni. Ez végletekig könnyített cuccos, plussz a súlykorlát is alacsonyabb, szerintem nincs olyan massziv mint egy DT. Dehát az 45mm en 1465gr, ez meg 55mm 1234gr. Jó a T1100 szál, merev könnyű, de hamarabb "pattan" ridegebb..mint pl a T800 stb. Ugyan úgy dt240 agy, és acél küllők , alu nippekkel.
-
-
Friczy
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Ahogy leírtam: Több bringám volt és van, egy időben fűtetlen sufniban álltak (több télen át) - jó nem teljesen álltak, mert használtam is -, az utóbbi tizenhárom évben pedig fűtetlen garázsban, köztük volt olyan, amit évekig elő sem vettem, mert nem volt teljesen kész az átépítés után, és egyiknek sem lett sem a lánc, sem a sor rozsdás.
Szóval neked van egy tapasztalatod, nekem meg több, mint húsz tél tapasztalata.És ha szerinted nem volt kötekedés az alábbi hozzászólásod:
"Meggyőztetek, tartsátok 3 házzal arrébb, egy ketrecben a biciklit, mert az jó! Szellős"
Akkor eltérő fogalmunk van a kötekedésről. Lehet, hogy másról is. Mindenesetre nem akarom és nem is fogom folytatni. -
Toobee
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Most jött meg az enyém is, Suito-T-hez. Nekem előjött a szabadonfutó kattogás, ezt találtam legolcsóbb javítási módnak, már ha tényleg ez a baja (HG-s, 3x7 sebis ősmontival).
click szoftver mikori? Leírás annak idején azt mondta azonnal frissíteni kell. De nekem a D100-on V2 van, viszont még az 1 db-os kapcsolóval. Ehhez már én is az új, 2 db-os verziót kaptam Elite specifikus szabadonfutóval.
MyWhooshban K és I gombok.
-
Toobee
veterán
Egy ideje kosárban figyel már az L-Twoo eR9 TT groupset, várva az akciókat. 11.11. legnagyobb kupon gyorsan elfogyott, ezért el is engedtem a dolgot, de ma töltöttek fel megint. Addig nézegettem, még végül dobott be jó áron eRX TT szettet is. Különbségek (az RX a magasabb kategória): OSP, fékkaron is tud váltani, könnyebb. Árban viszont sokkal több volt idáig, általában 220-250k közé lehetett kuponozni, még az eR9-et 174-ért láttam legolcsóbban, akkor kihagytam. Most le lehetett vinni 143.600 Ft-ra, viszont az RX-et 186,.675-re, amiből ugyan kijött volna ZTTO sor meg a két tárcsa, de elcsábultam. Winter is coming, a TT projekttel együtt. Ez az első eleme, célom, hogy minden kínai cuccból egy vállalható minőséget túrjak fel miközben használt felnifékes árból hozok össze egy új tárcsás bicajt.
Innen vettem az upgraded verziót.
-
válasz
zsola32
üzenetére
Mint írtam, icTrainerrel ugyanez a helyzet, de panaszkodnak még erre páran Redditen. Viszont icTrainernél működik a billentyűzetes váltás is, ahhoz meg akkor kéne egy alis BT vezérlő. De most már megvárom, míg a Rouvy is implementál valami épkézláb megoldást.
Rouvyn - amíg működött - talán az "A" gombbal ki/be tudtam kapcsolni az ERG módot is.
-
zsola32
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Rouvy-n volt frissítés 1-2 hete. Néhányan panaszkodnak, hogy azóta gondok vannak a Coggal.
Lehet hogy segít, ha felteszed az eggyel korábbi verziót.Egy bug nálunk is van, (D500 V2 - kazetta) Ha ERG módban marad a görgő, mert edzés után nyomok egy 10 perces levezetőt, utána ERG módban hozza a pályát is, az istennek nem jövök rá, hol lehet kikapcsolni ezt a funkciót.
Jelenleg azt a megoldást használom, hogy a Workout vége előtt pár másodperccel kilépek az ERG módból... -
Rohadt életbe már... tegnap működött a Clickr Rouvyval, ma meg pár másodpercig megy, aztán nem. Sehogy nem tudom ismét normálisan működésre bírni. icTrainerrel is ugyanez a helyzet, ugyanezt csinálja. Ez ilyen szándékos Zwift szívatás lehet, bizonyára ideláttak, hogy kicseréltem a görgőn a COG-ot, egyből besz*rt.
Azt se értem, a Zwiften kívüli többi edzésplatform mi a rákért nem használja egy PC / laptop esetében a kézenfekvő megoldást (billentyűzet), aminek támogatása esetén akármilyen BT vezérlő is működne.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem értek hozzá, de gondolom igen.
-
totron
addikt
válasz
6030D
üzenetére
Térkép kell, komfortfokozati (gumiszélességi) számokkal, mint a hőtérképeknél. Illetve költözés a jobb irányába mint az internet hajnalán. Itt 25-55 váltja egymást, előbbi igen hamar észbe juttatja, hogy miért is nem vagyunk napi kapcsolatban.:/ De most már egy köztes beiktatása a cél, csak gumi legyen megfelelő.
Mit lőttél a pajtában? -
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Itt a népek ilyen 32-35-38-as gumikon mennek. Nekem a Pajtaleleten 21-es van.
Ki kell mozogni a kátyút amúgy is. -
Maximum1
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Kirúgja magát nem úgy mint az alu, persze ezt is hazalehet vágni, ha olyan szögben kapja.
-
Dudi08
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm, este megnézem
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen egyedi dacals. Nekem matte" van, es a matricát külön kértem rá email-en. Miután leadtad a rendelést, írsz a supportnak a rendelési számla számra hivatkozva:
Hogy te is ilyen decals" szeretnél mint a képen, matte" festéssel. (egyszerűbb ha letöltöd ezt a fotót) és csatolod az email-hez. Az LB logó fekete szín helyett, hologrammos színben legyen. Megkéred módosítsák ennek megfelelően.A matte szín nálam: +8gr felninként lett, a paintless" hez (a legkönnyebb mivel "nyersen" kapod) képest.

Lézer gravir a filghtweight (ultra) (ez kb -17gr felniből/db = több T1100 karbonszál arány mellett érik el):
felniknél nem választható
csak a standard vagy nehezebb felni opcióhoz.Am valamennyi selyemfénye ennek is van(vázhoz képes), de nem "csicsogós", visszafogottabb. Nem tudom képen mennyire jön le.. A paintless nyers karbon sokkal fényesebb.

-
totron
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szépen ad pedig egy mediterrános-olaszos-ciclistás életérzést akár. Más kérdés, hogy itthon a buziság megcáfolhatatlan jele. Előttem van ahogy rózsaszínesség okán kirekesztő jelzőkkel illetődik a gazdája, mire az elkezdi ecsetelni, hogy de az nem is az, hanem ciklámen, LoL. Láthatósági szempontból sem hülyeség.
#342964lsebestyen, logodilemma, elhaladva a waxot-olajat-zsírt soha nem látott láncozatú gépeket tekerő köznépezetek mellett, szép kontraszt. -
Dudi08
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem, 2 tányéros.
Egy 4700-as tiagráról van szó, ezt cserélném le az említett FC RS520-ra.
Egy próba lenne a 175-ről 170-esre váltás és mivel most ezt látom nagyon akciósan, ezért próbálnám meg.
Ha van rá esély hogy nem igazán fog jól működni és pénzkidobás, akkor nem kísérletezek vele.
Személy szerint én úgy látom hogy nem lenne gond vele, de ha valakinek van tapasztalata, azt meghallgatnám. -
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem bírsz magaddal, mi? Ami fultonnak van, kell neked is
Akkor még be kell szerezned egy minimum tehén méretű kutyát is
-
-
Dudi08
tag
Sziasztok,
Gondolkozom a 175-ös hajtókaromat 170-esre lecserélni.
Amit most szinte féláron találok, az az FC RS520. Ez egy 12 sebességes rendszerhez való hajtás, nekem viszont 10 sebességesem van. A láncvonal 43,5mm helyett 44,5mm.
Keresgéltem a neten, én úgy látom, hogy hatalmas gondot nem fog okozni az 1mm eltérés.
Valaki járt már hasonló cipőben, van tapasztalata ezzel valakinek?
Ha nem lesz jó, akkor nem próbálom ki feleslegesen. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
+30 gramm és még fizetni is kell érte? LYézusom
Matt + lézergravír, felár nélkül és még könnyebb is. -
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Blazsó ment mindig pink meg lila Specikkel.

-
lsebestyen
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Majd csak egy hét múlva.
De tegnap már kattintgattam is össze az 55-ös szettet, ami neked is van. Te full custom designt kértél? Le tudnád írni kérlek, hogy milyen opciókat kértél a kinézethez? Jelenleg csak ezek vannak:
Ami neked van az tetszik, esetleg a hologramos logot még bevállalnám, ehhez így a full customot kéne választanom és a rendelési jegyzetbe beleírni?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
fulton
üzenetére
Ugyanakkor ezt minap láttam és...biztos lexarnám a színét, sőt, még tetszik is. (disclamer színtévesztő vagyok.
) -
fulton
addikt
Nem, nem létezik
a masiknak a computeren még 2 nyuszifül .. 
-
fulton
addikt
BF van a light bicycle-nél is. Most lehet fejlesztgetni költeni a malacperselyt

Egyébként, most érzem csak igazán azt hogy ez a kerék rohadt gyors. Tegnapi karikán amit szaladtam, jó nem volt semmi szél, de azért jöttek buszok kamionok.. azok azért tolják a szelet így novemberben, és semmi de semmi idegesség az első keréken nem volt! (kopkopkop) (és már nem az aero 111 van rajta). Határozottan azt érzem jobban szalad a bringa vele pedig benne a watt - tehát nem az van hogy most uhh mennyivel kevesebb watt kellett hozzá mint előtte ...
Namost, lehet azért mert hogy ennyire könnyed érzésű a kerék(mellé kellően mély is), jobban esik tartani a sebességet vele (most érzem hogy mintha lenne vitorlahatás wtf), meg gyorsítani, de tegnap pl olyan szinten tudtam szaladgálni 35 tempós átlaggal meg felette szakaszokon... hogy azon járt az agyam: "ááá ez tuti hátszél, ez nem lehet hogy ennyire jól menjen a bicó" nem akartam elhinni. Megnéztem nem volt hátszél, azon részen pont oldalról fujt pl az a minimális semmis szél... És 6 fokban!! hát akkor nyáron?
Most! van az az érzésem, amit vártam volna mikor feldobtam rá a TT gumikat hátra, és előre az aero111-et majd használatba vettem. Mégis ott nem jött (kivéve a tubeless komfortja) - szerintem megölte az erősségét (DT hez képest) ennek a keréknek, a súly amit rápakoltam.Lehet mondjuk a lábam is jó mostanság ezt nem tudom (már arra értve hogy könnyen jönnek a wattok wtf - fel se veszem mikor 240-250-260 al pakolom...garmin is egyfolytában zöldet meg lilát mutat a tekeréseimre..) de valami van. És ez placebo-n felüli.
Kis hasonlattal élve, kicsit olyan mint mikor hátszélben mész ott "könnyebb" tartani a 250 watt-ot, szemben mint mikor mondjuk szemből fuj és tartod a 250wattot - a watt ugyan annyi, de mégis érzetben/lábban más lesz hiába a közel azonos cadence...Szóval Q. beérett ez a dolog
így garmin 840-el, az aero kormánnyal ... vadas
mintha kaptam volna egy új vasat "fájni" fog ha "le kell" szedni ezt a kereket.. + a megjelenés is "loveit" 
-
parandroid
félisten
Németeknél ha emberre támad kutya, és meg is harapja, az a polgári peres kárterítésen felül automatikus hatósági bírság, veszélyes kutya besorolás (emelt összegű ebadó), és kötelező kutyiskolás tréning a hatóságilag kijelölt kutyiskolában. Aki nem végzi el a családból, az nem sétáltathatja a veszelyesre besorolt kutyát, kvázi személyre szóló jogosítvány kell hozzá.
Mondjuk eleve a kutyadó is drága, önkormányzatok vetik ki, eddig a legkevesebb, amit fizettünk, az valami eves 100 eur volt, most kutyanként valami 200-at fizetek, és ugye kettő is van (menhelyi kutya pár évre mentességet kap, de eleve menhelyi kutya hazavitele is az összes költséggel olyan párszáz euró).
Szóval jah, nyugaton kicsit felelősségteljesebb a kutyatartás, mar csak az anyagi vonzata miatt is…
p
-
Krix
őstag
Még covid alatt történt, hogy kirohant az egyik házból egy kis Jack Russell szarházi és meg is kapta a lábam. Haverral voltunk éppen, megálltunk visszamentünk a házhoz. A tulaj eléggé megrémült, hozta is rögtön az oltási papírokat. Minden rendben volt lefényképeztük az egészet, aztán mondtam neki, ha bármi gond lesz bejelentem. Itt (Írország) azt kell tudni, hogy gyorsított eljárásban döntenek és ha nincs nagyobb gond akkor kártérítés + perköltség megfizetésére kötelezik a kutyatulajdonost. Mivel nem lett semmi bajom, a lábam begyógyult, nem jelentettem be. Azóta viszont egyszer sem láttam kint a kutyát, pedig hetente minimum egyszer járok arra. Bezárta és tényleg figyel rá, szóval ilyen is van.
Viszont az eset után én is vettem paprika sprayt. Egyszer már használtam is, azóta azzal a kutyával sincs gond. Gyorsan tanulnak. Van egy pár hely ahol tudom, hogy ki szoktak rohanni ha nyitva van a kapu, én ott előre előveszem, hogy kéznél legyen. De ha meglepetés szerűen csak rámrohan valami akkor én is a KOM megoldást szoktam választani.
-
totron
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Biciklis úr a világhírű krokodilos úr sorsára fog jutni, csak várja az iterációt, az alkalmat a "sors". Az is addig járt az itatóra, amíg meg nem murdelt. Alapvetően azt halljuk meg amit meg akarunk hallani, "név" is abból lesz, akiből azt csinál a nép. Ennél árnyaltabbnak érzem a jelenséget, illetve nem az 1bit kerék gyorsan forog vs. kerék nem forog gyorsan triggere játszik, arra minden neveletlen terelőkutya képes, ezek meg ugye nem azok. Egy medve- és farkasölő nem legyekre fog kapkodni. Nem ajánlom senkinek A Módszer kipróbálását; a természet józan és természetesen jelenlévő szereplői nem ismerik a romantizálás erejét. Ide érteve kutyát vagy végtagokban futó idegeket: nem egy használhatatlan, papírnehezékké lett kar vagy láb került már ki találkozásokból. Nem, nem ők lettek a kivételek. Hiába vagyunk technikailag a természet része mi is, ha a psziché elhiteti a testtel, hogy dehogy, na az szüli a bajt.
#342950fulton, tragikomikus, de van, ahol a nem ugat azt jelenti, hogy jó eséllyel megették.
Kettőezerhuszonöt, balkán. -
fulton
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Most megnéztem, a eset ahol történt, és az a bizonyos telep aminél mindig láttam egy ugyan ilyen kutyát szántóson keresztül 2km össz visz. Szerintem simán lehet az a kutya..már csak azért is, meg legutóbbi 2 alkalommal feltűnt hogy nincs ott a kutya a telephelyen.. nem ugat. Pedig az mindig ugatott ha arra jártam. Holnap fel is hívom a telephelyet, ha tudom.
-
vlevi
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
"A megállás egyébként azért működhet"
Szerencsére nekem nem volt még ilyen szituációm, ezért csak fotelből szakértek, és mások tapasztalatait írom le.
pl. Biciklis Józsi a Balkánon elég sok pásztorkutyás esetet leírt már.
Szerintem ez ez a megállás dolog akkor működhet, ha lassan haladsz, és már messziről látjátok egymást. Akkor, ha megállsz tőle tisztes távolban, akkor a kutya látja, hogy nem támadni, nem menekülni akarsz, csak ott vagy. Azzal nem tud mit kezdeni, nem erre van beprogramozva az agya.
De, ha eltekersz mellette 30-al, akkor könnyen bekattanhat a fejében a vadászösztön, ott már hiába állsz meg. -
fulton
addikt
Ez egyértelmű szem a pályán alapba is, de itt pláne.
Anno a vasúti átjárót amit bejelentettem mert felszedték és b*tak jól visszarakni.. volt 5-7 cm szint az aszfalt és sínkorona közt..akkorát vert a bringán, na mondom jön az új kerék én így nem fogok rajta járni.. pestre írtam Pénteken, már hétfőn javítva volt, vissza is jeleztek emailen: hogy elhárították köszönik a bejelentést.. és hogy végleges aszfalt majd novemberben.. szerintem arra nem fog sor kerülni már
de így is jó. Most a kerékpár utat nyomta fel a gyökérzet.. de nagyon. Azt is jelentettem, de ott semmi nincs egyelőre..Van egy picsa aki az Önkormányzatnál dolgozik, a kerékpár úton jár futni (ami beszélgetős séta) sportnak álcázva... lehet méteres farönk keresztbe, millió faág.. átlépik kikerülik de nem szólna hogy "gyerekek- küldjetek már ki valakit mert járhatatlan az egész út".
A jegyző is... bejelentem hogy x-y közt a kerékpár utat legyenek szívesek majd takarítani mert tele faággal és arra járok dolgozni kikerülni sem tudom, defektet is kaptam már emiatt elkéstem a munkából, útra nem szívesen mennék ki gyorsan mennek az autók..: "hát jóóóó még hétfő van mos indul a hét"-de mindez nagyon nyeglén.....b+ a heted...és nem szoktam csak úgy brahiból jelentgetni, csak ha már tényleg járhatatlan az egész.. a faág az nekem veszélyes, könnyen kárt / borulást is okozhat.
Na ez volt a dühöngő, mert egyébként korrektek voltak eddig és megcsinálták mindig amit jelentettem elég gyorsan ügyesen
. A közútasok (ami hozzájuk tartozik) ott méginkább korrektek voltak eddig tapasztalatim alapján -
deva
tag
válasz
fulton
üzenetére
Amúgy szerintem ne attól tedd függővé, hogy újra mész arra, hogy visszajeleznek. Esélyes, hogy sz@r se fog történni, még ha azt is mondják, hogy megoldották, és így csak hamis biztonságérzetbe ringatod magad. Cserébe ha megint eléd ugrik a bugris, jól bepánikolsz, és akkor lesz az igazi gáz. Ha mész azon a szakaszon, figyelj, visszajelzéstől függetlenül.
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
-
fulton
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
-
totron
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A gazdák jellemzően ismeretségben vannak a helyi erőkkel, nem mindegyik támadásból lesz ügy, hiába életre szóló a következmény. A gazda fejében jellemzően egy vektor van, ez a daulga jelleggel. A gond csak ott van, hogy a kerítésen/birtokhatáron túl már kurvára nem ez a dolga, ott semmilyen dolga nincs. A világ/közút népessége meg nem csak tolvajokból áll, hogy lehessen hivatkozni a funkció túltoltságára. Ez az örző-védő vonal eleve erre van szelektálva, aminek pedig sajátja az alapból labilis idegállapot, a köznyelv hamisnak mondja. De ugye ez pont egybevág a célokkal, tehát "rendben" lévő. Számtalanszor megéltem a sportértékkel bíró, de a játéküzemmódot már épp elhagyó viselkedést, menet közben lelassít miután kimozogta, kijátszmázta magát. Avatatlan szem/idegrendszer bepánikolhat kvázi feleslegesen ettől is, de hidd el, van ennél még jóóval erősebb habitusú, sokkal egyértelműbb, akár semmilyen korlátot nem ismerő nekilendülés is.
#342942fulton, az sem feltétlenül áll, hogy azonnal vissza kell szállni a lóra amint ledobott. Járkálhatsz még utána ott, full stresszben persze, mire beáll a na inkább arra soha többet állapota. Ne legyen így persze. -
szuszinho
őstag
Segített résztávozni, mert látta, hogy lazsálsz
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na jó és én ezzel meg a testi épségemmel mit kezdjek - elég ha megkap. Járkálhatok utána... nem bízok én ezekben a "csak jatszani akar" idegen kutyákban..pláne az ekkorában
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akár hogy is történt részéről - sikerült neki, és veszélyben éreztem magam

Minden esetre jelentettem a két szomszédos falu/város önkormányzatának. -
parandroid
félisten
válasz
fulton
üzenetére
Van egy jó hírem, nem megfogni akart, csak elijeszteni. Ha meg akart volna fogni, akkor megfog, akárhánymennyi wattot tolsz ki. Rövid távon esélyed sincs. Közelharcban meg pláne. Az a szerencse, hogy ahhoz, hogy egy kutya tényleg meg akarjon fogni, ahhoz vagy direkt erre kellett, hogy neveljék, vagy konkrétan elmebeteg, amihez kb egy a millióhoz az esély - és mostanra már tényleg megfogott volna valakit, ami után meg hatósági intézkedésben lerendezik a problémát.
A megállás egyébként azért működhet, mert az elkergetés mellett a másik ok, amiért kerget, az a játék, márpedig neki az a játék, hogy valami menekül, ő meg kergeti. Nem megfogni akar, csak élvezi, hogy vadászhat.
Ezzel együtt a k.a. a gazdájának, ezzel teljesen egyetértek.
p
-
fulton
addikt
válasz
totron
üzenetére
Amúgy ez a megállás nem annyira működőképes, mert egy reflexalapú négylábú secperc alatt megkerüli a bringát, mint védelmet. Gyorsabba a szemnél, gyorsabb a kéznél.
Én is ezen vagyok..
nem működne ez éles helyzetben + hozzá vesszük a pánik reakciót... és akkor esély sincs menekülni, ki segít rajtad.. nincsenek lakóházak sem -
totron
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Van amelyik csak a kerítés mögött nagylegény és nélküle pont nem, a másik de, persze nincs rájuk írva melyik-melyik. Azon gondolkodtam, hogy elbeszélgetnél a tanyatulajjal, igen ám, de hogy közelíted meg...?
Amúgy ez a megállás nem annyira működőképes, mert egy reflexalapú négylábú secperc alatt megkerüli a bringát, mint védelmet. Gyorsabba a szemnél, gyorsabb a kéznél. Ezek még állat állatok, mi meg már eltávolodtunk, illetve más fajta állatságokat művelünk, más skillekkel a homloktérben. Bosszantó, hogy nem igen van megoldása. Külön jó, mikor olyannak meséled, aki csak autóval jár vagy a gazdának. Ük iggazán nem is értik mi a probléma... -
fulton
addikt
válasz
totron
üzenetére
Van még egy ilyen kutya az egyik nagy telepen a falu másik végenél, színre passzol, attól is félek mikor arra járok(sokat) majd lebontja a keritést...nehogy egyszer nyitva maradjon a kapu. De most azon agyalok ahogy ezt leírtam..nem e onnan szökött meg🤔 na ennek utána járok majd..igaz elég messze van de.. ki tudja.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Opyan gyorsan történt, elsőnek azt hittem megint le*r, de ahogy mentem láttam rajta h támadni fog(szemből jött). Mentem át a másik oldalra es már jött nekemfele... én nem mertem volna megállni
..meg elővenni a paprika sprét(ha penne)...pf. akkor az csak úgy ha ilyen van már aszerint készülök, előveszem lassítok es amint támadólag viselkedik azonnal le bringa magam elé és ...de még így sem tudom mennyire lenne siker. Böszme nagytestű állat
Viszont így a wattban bizhatok h ellógok előle. Itt is attól féltem felborulok ha elér és a földre kerülök -
Csápájev
őstag
válasz
Friczy
üzenetére
Ez egy tök egyszerű dolog szerintem, tényleg nem is tudom min vitatkozunk.
Ebbe semmi kötekedés nincs.
Most tényleg azt állítod,hogy ha egy bringa ki van téve a reggeli párának ,esti fagynak, valamennyire még az esőnek is(mert ide aztán beesik oldalról az ziher), akkor nem fog rozsdásodni?
Egy telet állt télen fűtetlen sufniban a bringám, tiszta rozsda lett a hátsó sor. -
totron
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Ugyanez a kaliber nekem is megvolt, csak ott nem volt aszfalt, hogy gyorsulni lehetett volna. Igazából maga sem tudta mi fog történni, de jött acsarogva, full gázon felém. Minden Mónika Show-s rikácsolási-anyázási tapasztalatot bevetve valahogy letett a céljáról, kis rekedtség is volt az eset után, de nem sokon múlt. Utólag hallom az udvarból kiszűrődő gazdi szavát: "ügyes kutya..." Meg a jó kur...... az az ügyes.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mehet vállalkozasba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----
Mai ride tök jó volt, nagyon szalad a bringa. Nagyon szeretem. Viszont ma rámjött az a Kangal kutya ami ott kóborol A környéken. Eddig 4 szer talalkoztam vele de akkor nem foglalkozott velem, viszont most láttam ahogy közeledem h nekem fog jönni😡 megijedtem ba*meg élőben ez nagyon nem volt "vicces"
Hiába mentem át a másik oldalra rámjött. A q.a. a gazdajának. Az tuti hogy jelenteni fogom. Es még az ottani tanyának a tulaját is megkeresem..."par szóra." Mert kimásé lenne..
Ezt leszámítva nagyon éltem. Mennyire számít egy kerék is...
-
-
No, megjött a COG. Innentől Dark Archon esete a virtuális váltás szívásaival című teleregény következik

Rouvy-val kapcsolódott, minden okénak tűnt. Aztán indítottam egy utat, és... semmi. A képernyőn látszott, hogy vált, változtak a fokozatok, de az ellenállás nem.
Oké, gondoltam, hogy ez lesz - miért is működne elsőre bármi is - de mondom, nyomok egy firmware frissítést, ami meg is történt. Bíztam, benne, hogy ez sem fog megoldani semmit, és így lett

Természetesen még az eredeti sorral próbálkoztam, nem szereltem fel a COG-ot, ami amúgy eléggé Elite specifikus valóban, mert a görgőhöz való szabadonfutóval adták, és 18 fogas.

Na, mondom, akkor megpróbálom icTrainerrel, és azzal meg működik. Már kezdtem megfogalmazni egy elég trágár hangvételű levelet a Rouvy supportjának, hogy miért írták, hogy Clickr kompatibilis, ha nem, de ekkor szöget ütött a fejembe: lehet, hogy a lejtő szimulálás nem annyira jó?
Biztos. Ugyanis a betöltött út lejtővel kezdődött. Indítottam egy másikat, ami mászással kezdődik, és voálá! Öröm a köbön, működik! Pár perc után lemásztam a bringáról, és a papucsot meg mackót rendes bringás ruhára cseréltem, majd felültem élesben tekerni egy éppen kihívásos Sri Lanka pályán.
Emelkedőn egész jó volt, lejtő szimulálás az viszont totál elveszett. Nem lehetett beletekerni, ellenállás szinte nulla. Meg amúgy is, a sík és emelkedős részeken is eléggé túlpörögtek a lábaim, nem értettem. Nem voltam túl boldog, de azért mentem... nagyjából fél óra után eszembe jutott, hogy lehet, hogy a Garmin(!) pf-érzékelő miatt nem annyira jó? Egyértelmű, hogy amiben ezek keze benne van, az sz*r

Következő pályára átváltottam, hogy a görgő legyen a pf-érzékelő is, és voálá! Sokkal jobb lett az egész. A valódi váltáshoz képest atom, hogy 15-25%-os emelkedőket is normál pedálfordulaton meg tudok mászni, amire a 2*11 sebességgel már esélyem nem lenne. Ugyanakkor a lejtő továbbra sem a fénypontja az egésznek, az totál elveszett, hogy beletekerek még a lejtőn, hogy átdobjon 1-1 bukkanón. Érthető, hiszen nem pörög annyira a lendkerék. Ahogyan buktam azt is, hogy 2-3%-os lejtő után, ha jön egy 4-5%-os emelkedő, akkor csak ledobom elöl a láncot, és tekerek tovább. Itt most nyomkodnom kell vagy 8-10-et. Ha nyomva tartom a +/- gombot, semmi nem történik. Miért? Ilyen igénytelenek a Zwiftesek? Bőven elfért volna egy olyan funkció, hogy akkor vált 3-at, vagy egymás után 0,5 mp-nként ameddig nyomom.
Nem mondom, hogy €30-ért pénzkidobás volt, de azért örülök, hogy akciós volt. Megpróbálom majd icTrainerrel is hosszabban, de könnyen lehet, hogy tavasszal eladom
Bár nem, a váltóállítgatás sem hiányzik, meg az is gáz, hogy a keréken levő sorban már van 13e km, a láncban 6000, a görgős sor meg szinte új - a lánc ugrál a szélső fokozatokon. Vagy lecserélem az egész hajtást újra... vagy... 
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ott a kép az előző hszben, nincs - annyira biztos nem, hogy az miatt fájjon.
Gyerekbringákhoz képest relatív alacsonyan a kormány (pozitívban van a stucni), de hosszabb vagy rázós út esetén jön panasz (elől 0.4-0.5b, hátul 0.6-0.75b nyomás van a gumikban).
Igaz, az ő erejükhöz, súlyukhoz képest 1/3 önsúlyú (bő 10kg a kevesebb int 30kg gyerekhez) bringa tehetetlensége nem kicsi. -
MC Pite
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
7 évés létére nem kicsi a keze. Nekem a chunky keskeny volt, egyből adtam is tovább; a vékonyabban nem bízok hogy elég lesz.
Úgyhogy találtam olcsóbb klónt, ráadásul színben bringához passzoló darabot, már meg is rendeltem
Ha jóval vastagabb is mint a mostnai, nem baj, csillapítson. Amikor úgy teker hogy az ujja(i) a fékkaron vannak az is ok, ahányszor meg annyira kell markolnia, hogy mindegyik ujja rajta van, szerintem jó lesz
.
-
laed
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Jó az a rács. Frankón be lehet rajta nyúlni, és letörni róla alkatrészt.
-
6030D
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
én is világ életemben panelokban laktam, de még egyszer sem láttam olyat, ahol mindenkinek elég hely lett volna egy családnyi biciklit lepakolni.
Mondtam, hogy gyertek ki falura. 12 lakás, 12 saját tároló (kb 6 m2), 1 közös tároló (ahol nem adták el irodának, vagy szalonnak), 2 db 1 m2-es közös tároló (irat- + fűnyírótár).
Persze 3 szobás verzióból nincs ilyen.
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére

-
parandroid
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Dettó, itt nyugaton sem jobb a helyzet. 80 lakásos tarsasház, a kb 40 nm-es kerékpártároló a pinceben fullon volt bringákkal, de kb mint egy méh-telepi lerakat, egymas hegyén-hátán, összegabalyodva minden. A ház előtt, kb 20m-es sorban fedetlen bringatároló, vagy lelopkodták az ülést, lámpát, vagy csak ahogy tépték-cibálták a bicikliket ki-be rakáskor, úgy tettek tönkre rajta valamit (letört lámpa, eltépett bovden). A saját tároló kb 2 nm volt, oda vagy betettél 2 biciklit, és semmi mást, vagy csak valami mást, de akkor biciklit nem. Ráadásul egy elcseszett labirintus az egesz, szűk fordulókkal, több zárt ajtóval, amit tartani kell, mert mind behúzós, tűzvédelmi. Folyosóra semmit nem tehettél, nyilván. Lakás 70 nm, 2 gyerek + 2 felnőttnek esélytelen. Nekem volt akkoriban egy decathlonos trekkingem, azt betettem a saját tárolóba, meg a kisebbik gyerek biciklijét, mert az kicsi volt. Akkoriban evente 2x ültem kb biciklire, ugy jó volt. Asszony libakergetője, meg a nagyobbik gyerek hasonlóan igenytelen city bike-ja kint álltak a ház előtt, össze-vissza voltak verve állandóan.
Egyszerűen ilyen környéken sajnos esélytelen a bringatárolás. Akinek volt garázsa a garazssoron, csak az tudta megoldani civilizáltan, de azok is borzalmasan szűkek voltak, épphogy befért egy autó, szóval sokan azt használták tárolónak, az autó meg kint parkolt. Mondjuk eleve borzasztó klausztrofóbiás hely volt, alig vártam, hogy elköltözzünk. Szerencsere csak 4-5 évet húztunk le ott. Eleve nem voltam filantróp, de ott aztán tényleg meggyűlöltem az embereket - pedig alapvetően nem volt rossz a lakóközösség, csak nagyon töményen jött a feeling.
p
-
MC Pite
veterán
Skacok, kormányszár adapterből TPU, vagy rugós amit rövid (50-60mm) és 25.4es kormányt is tud van?
Kislányomnak a ballonosabb gumi ellenére is sokszor fáj a keze a traktorutakon, köveseken, és ha nem is egy Redshift Shockstopot, de valamit feldobnék a bringára.
Bé, ha 80/100as, vagy azzá tehető marokat tipp van. (Cé, hogy veszek egy ESI Chunkyt, és méretre vágom
)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Alexios
üzenetére
Bár nem néztem végig hanem bele-beletekertem, de ha 1342 mérföld per óra, vagyis 2159 km/h, vagyis 1,76 mach sebességgel becsapódna oda egy baseball labda az nem csak a váltót és küllőket, de nagy valószínűséggel még a mögötte levő könnyűszerkezetes falat is átütötte volna.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
nem, de mint mondtam, itt az az 1% van jelen, akinek a bicikli szívügye, azt a tárolót meg azoknak hozták létre, akiknek a bicikli egy olyan használati tárgy (se...), mint a habverő, vagy a hajszárító, és mellé nem is tudja hova tenni (én tudom, a fenti félillegál megoldással).
-
Csápájev
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Jó,de én nem azt mondom,hogy a mostani helyzetnél ne lenne jobb egy jó tároló.
Te levinnéd egy ilyen ketrecbe az asszony bringáját télre? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Már ketten ajánlották, egyik pólót, másik szilikont, de kiszuperált pólót leginkább lánctörlésre szoktam használni, szilikont meg a szakmában leginkább a pancserok használnak máshol mint a vizes helyiségek szerelvényeinek illesztésénél (kád, WC, zuhanytálca+kabin stb.), vagy egyes speciális tömítési esetekben (mint pl. hegesztett acélcsőfűtéses panellakások radiátorkötéseinél.
Ugyanakkor PUR habot még nem ajánlot senki, de még van remény, hogy ami késik az...jön.
-
Alexios
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem teljesen, full mountra gondoltam, de a transmissionök is ezt használják, csak már keverem a terminológiákat

[link] itt a videó amúgy, és még ezt is meg lehetett javítani utána.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
nálunk szumma 120 lakásra van egy db terem, azt is valahogy úgy boltolta le a közös képviselő a főtávval, szóval alapból 0 lenne. talán 60-80 bicikli fér el benne, én 5-6 évig könyörögtem, mire nagy nehezen bejutottam, kb kihalásos alapon megy. asszony bringáját így is az emelet fölötti lépcsőfordulóban láncoltam le (fölöttünk már csak a lezárt részek vannak, így nincs útban), ellenőrzéskor mindig toligálhatom be a lakásba, hogy ne legyen bünti.

"Sokan a fűtött folyosón zárják,ahol a folyosó is zárt és oda lakatolják valamihez."
ez szabálytalan, ha emberek közlekednek is ott, akkor még konfliktusforrás is lehet lakók közt, hogy útban van a bringa. sok helyen meg nincs folyosó, ajtó előtti szekrényszerű rész, szeméttárolóból átalakított zárt hely (nálunk pl egyik sincs, arról volt szó korábban, hogy a szemétledobót megszüntetik, és azokat a kis termeket csinálják meg tárolónak, de maradt a ledobó, mondjuk az se lett volna elég semmire, szóval nem bánom)
én is világ életemben panelokban laktam, de még egyszer sem láttam olyat, ahol mindenkinek elég hely lett volna egy családnyi biciklit lepakolni.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pólót vagy szilikont próbáltad?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
totron
üzenetére
Az első/hátsó lánckerekekkel kombinálás (3 elsőtányérosnál a 2 szélsőnél 2-2, a középsőnél 1-1 hátsóra sosem váltottam a keresztbeváltás miatt) csak fölösleges bonyodalom volt nekem terepen, és bár most egyes sebességek között nagyobb az ugrás mint amúgy a 10 és az 51-es lánckerekek így sincsenek kihasználva...vagyis felmerül a kérdés, hogy minek több?!
A karbantartás, takarítás, stb. már nem is említem. (minden terepezés után törlöm az első lánctányért, korábban töröltem az első váltót, mosás után kentem az első váltót...) Na ezért...#342886 6030D...én sem értek ehhez, de majd most kipróbálom és meglátom mi lesz. Ami a lezárást illeti olyan szűk az a rés, hogy oda aligha jut be por, szerintem nem is attól reccsen, kopog egyet egyet hanem attól, hogy a terheléstől kikopik a fészek és hangyányit mozogni kezd benne a pálca.
El tudom képzelni, hogy felmelegített műanyagba tolják be a fém pálcát és hidegen rögzül...#342887 Seep...a robot szerint PA6, vagyis valami szénszállal erősített poliamid , nem tudom lehet-e ezt úgy hevíteni, hogy kvázi ráolvadjon tartósan a fémre...vagy csak majd ropivá válik utána a hevítéstől.
Mindenesetre egyelőre megpróbálom bejuttatni oda valahogy az epoxit, csak hát még mindig olaj van ott a korábbi próbálkozásokból amit előtte ki kellene oldjak. 
Alexios...trasmissionre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...annyi, hogy a lyukakat nagyobbra fúrtam mint a képen, ezt a fogkrém vastagságú epoxit így sem nagyon lehetett betessékelni. 
De ma kicsit később felülök és megyek vele egy bő órát, remélem, működik. a régi. Az újat meg eladom, mert szerintem esélyes, hogy sose megy majd jól a Rouvy-val. Zwift-et meg nem akarok használni.
), hogy kicsit meg is védjem őt, azért egy sufni, vagy pláne garázs nem ugyanaz mint egy ilyen egyik oldalról sem védett "tyúkketrec", még akkor sem, ha legtöbb vonatállomásig ingázó pajtaszökevény teszkóbályknak valóban akár jó megoldás lehet...arra mondjuk nem is karbon Pina(rellót) szoktak használni, ugyebár, és a forgalomban levő kerékpárok 85%-a olyan aminek pont jó az a madárröpde. (Pl. a tegnap is úgy szállt a köd, hogy törölnöm kellett szemüvegem és hát van csapó eső stb. melyek a korrozió nagy barátai egy ilyen helyen tárolt fém alkatrészeket is tartalmazó eszköznek.)
adom!
...azzal ha eltalálsz egy éles szélű kátyút xarral meszeltek a keréknek. 

De tegnap már kattintgattam is össze az 55-ös szettet, ami neked is van. Te full custom designt kértél? Le tudnád írni kérlek, hogy milyen opciókat kértél a kinézethez? Jelenleg csak ezek vannak: