- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csecse1983 #2090 üzenetére
A megoldást itt találod: [link]
Egy darabig eltartott mire rájöttem mi a gond...
-
törölt tag
melyik a leginkább reális ai nehézség szerintetek?
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #2078 üzenetére
Reméljük, hogy a patch-ek valamit segítenek majd mindezeken a hibákon és a setup bugokon!
Ma este végre énis ráérnék Veletek egy kicsit autózni!
Ha valaki mondana valami pontosat, hogy mikor és melyik módban azt megköszönném!
Fel is vehetnétek előre hoffer91 a nevem! -
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Új karrier módot kezdtem, az 1. pályán (Melbourne) meg is csináltam a Practice-t, jött az időmérő, ki akartam lépni, garázsba arra nyomtam, hogy "return to paddock", erre átugrotta az időméröket, és a menüben nem is jeleniti meg hogy a gyakorlás be lenne fejezve, időmérőn x van.
Már nincs arra lehetőség, hogy visszamennyek az időmérőre? Szoval ha ez igy nekem nem jó, kezdhetem előröl a karrier módot?
-
csecse1983
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a következő a gond:
A játék elindul, de csak offline módban, az eddig használt "GFWL" azonosítóval a bejelentkezés közben lefagy a játék és nem megy tovább. Tegnapig minden gond nélkül ment, ma meg egyszerűen nem indul és nem tudok már mit csinálni, újratelepítés nem oldotta meg...; F1 2010 minden gond nélkül megy ezzel a fiókkal... Mi lehet a gond??Valakinek van ötlete esetleg???
-
albert8
veterán
NAgyon jó kis game-nek néz ki
már fel is került a kivánságlistámra -
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #2084 üzenetére
Lehet este 9 től 10-ig beugrok Én is egy kis gurulásra.
Szerk.: Motion Blur: Nem, csupán hagyok aludni másokat
Kormányvásárláskor Én épp ezért döntöttem a DFGT helyett a Thrustmaster F430 mellett, az asszony nyugodtan alszik, akár hogy rángatom a kormányt. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #2085 üzenetére
Csak nem nfl-t nézel te is?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #2084 üzenetére
ma este biztos hogy ráérek este 10ig
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Ma nem lesz valami csoportos gurulás?
Ha igen, hánykor?
-
rocket
nagyúr
Indiai palya nagyon jo, lenduletes
-
giigz
veterán
Karrierben leigazoltam a Ferrari-hoz, majd a 19. verseny előtt hibaüzenettel lép ki. Ott tartok, hogy 29 verseny után kezdhetem elölről a karriert, és még egy normális csapat autójában nem is ültem. Nevetséges így számomra ez a játék, soha semmivel nem volt még ilyen problémám, pedig nem ma játszottam először.
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2078 üzenetére
Úgy tudom, hogy a valóságban úgy van, hogy mind a négy kerék nem hagyhatja el a z aszfaltot, ill. a pályán maradt kerekek már nem érhetnek és nem mehetnek rá a kerékvetőre.
-
Motion_Blur
félisten
Számtalanszor előfordul a valóságban is hogy 4 kerékkel átlépik a fehér vonalat a versenyzők. Van ahol ez a pálya sajátossága, mert pl. a kerékvetők kb. másfél autó szélesek (Interlagos), van ahol pedig úgy érhető el a legjobb köridő és kibírja az autó (Monza, Ascari sikán).
Persze van a játékban több olyan kanyar is amit én is inkább bugnak érzek, de többségében nincs gond a vágásokkal pl. Brazíliában a pálya középső részén ha csak megcsíped a füvet, rögtön elveszi.
A játék megad bizonyos határokat, és én úgy gondolom ha valaki komolyan megy az időkre, annak ki kell autózni ezeket a határokat hogy a legjobb lehessen.
-
DigitXT
félisten
Én a setupokról beszéltem, a levágás meg sem fordult a fejemben:
elvileg maga a setup is bugos, mivel irreálisan növeli a tapadást.Ettől függetlenül én továbbra is megkülönböztetném azt, aki valami
külső eszköz segítségével "megbolondítja" a programot (cheat), és
úgy ér el jó időt, ill. azt, aki csak használja a program lehetőségeit,
a programot nem módosítva semmilyen formában. ~1 videót láttam
a topikba linkeltek közül: nem néztem, hogy mennyit vágnak.Az az igazság, hogy ez csak egy játék, kár is idekeverni Hamiltont:
amúgy neki is volt pár "érdekes" megmozdulása az évek során - lol.Szerintem is mindenki úgy nyomja, ahogy akarja - max. ha valakinek
ez nem tetszik, akkor nem kell ellene játszani. Ez olyan dolog, hogy
valaki írta, hogy max. 6-os rugókkal megy, az még "reális"... (Tőlem.
Azért megkérdezném, hogy mihez képest érzi reálisnak.) Viszont
a lehetőség adott: egymás ellen azok versenyezzenek, akik az adott
feltételekben meg tudnak egyezni, és azt be is tartják... Anno a TDU
bajnokságban volt olyan, hogy jött egy friss versenyző, levágott a fák
közt, jó időt ment, csakhogy kiderült a dolog, uis időbüntetést kellett
volna kapnia a vágásért, csak ezt cheattel kikapcsolta... Azért érzed
a különbséget nem? Vagy egy másik, aki végigdöcögött bénán, majd
a végén egy hosszú egyenesben 0 mp alatt 400-ra gyorsult, behozott
10 mp-et, és elsőként virított a tabellán... Egyértelmű volt, el lett tiltva
a további futamoktól. Ezek sokkal inkább mondhatók csalónak szvsz. -
forise
tag
Szerintem ezen nem érdemes vitázni, mindenkinek valahol igaza van, nézőpont kérdése.
Ha valakinek ez jön be, hogy mindenhol a leggyorsabb legyen és ezt büntetés nélkül meg tudja csinálni, legyen. Ez nem csak ennek a játéknak a hibája, más régebbi játékokban is, név nélkül, születtek olyan eredmények ,hogy a valóságban csak repülővel lehetett volna elérni. Valamikor volt egy íratlan szabály, hogy csak azokat az időket lehetett felrakni a listára, ahol csak max két kerékkel volt érintve a kerékvető. Nekem bőven elég, hogy a játékban meg tudom futni azokat az időket amit a valóságban az f1-es élmenők, ráadásul az első két versenyt megnyertem a Williams-szel legend szinten nem kis előnnyel, csak automata váltót használva. Köszönet az itt feltett setupokért, igaz némelyiket a saját "stílusomhoz" igazítva minimális átállítással. Nyomja mindenki ahogy tudja. -
Hoffer
őstag
válasz
DigitXT #2071 üzenetére
Nem a beállításokról beszéltem! Hanem arról, hogy egy csomót itt feltöltött videon akik a legjobb időre mennek(neveket nem mondok), úgy mennek végig egy két pályán, hogy a kanyarokat simán levágják, ahol bugos a pálya és nem adja be hogy corner cutting, büntetés érte vagy bármi!
Ha valaki legalább arra veszi a fáradtságot, hogy jó setupokat csinál és próbálja a határait, akkor ott ahol rájött, hogy lehet egy kicsit csalni, az ne tisztességes használni, vagy használja de ne jöjjön azzal, hogy így úgy milyen jó időt ment és még fel is teszi ide! Az életben Hamilton sem megy ki este a pályára és suttyomban keresi a bugokat, és bírók pedig pont akkor elfordulnak..
Nem is beszélve, arról, hogy aki még nem ment az életben ilyen autóval az nem is tudja azt, hogy van egy-két olyan levágás ezek közül, amit a játékban meg lehet csinálni de az életben szarrá törne a kocsi...
Egy szó mint száz, tisztelem azokat akik ezen melóznak, hogy jó időket mennek és másokkal megosztják, de legyen legalább tiszta a körük! -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #2071 üzenetére
Majd még lehet, hogy próbálkozom ezzel a beállítással.
Egyelőre tanuljak meg normálisan kontrollerrel játszani.
Egyébként nekem az alapbeállításon is sikerült már megfogni a csúszó autót.Tedd fel professional szintre az AI-t.
Az ideális ív nekem is csak a fékezés miatt van bekapcsolva. Egyszerűen, ha nincs bekapcsolva, akkor mindig elrontom. Vagy hamar vagy későn fékezek. Bamba vagyok én ahhoz, hogy tudjam, hol kell fékezni.
Nem veszem észre azokat a kis táblákat vagy bármi más kis 'jeleket', amiből tudni lehetne, hogy onnantól lehet fékezni.
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2066 üzenetére
Igen, nagyon más! Valóban idegesebbnek érződik, mert nincs benne
az a kényszerített lassú forgatás, sokkal közvetlenebb az egész. De!
Így meg tudsz fogni egy-egy megcsúszást, amit a lassú kormányzás
ellehetetlenít (azzal ide-oda szitálsz kettőt, majd beleállsz a falba), ill.
simán rá lehet tépni az élesebb kanyarokban ott, ahol kell, s nem az
van, hogy már méterekkel korábban el kell kezdened forgatni, hogy a
"kellő pillanatban" ott legyen. Igen: lehet hasonló időket is menni, de
én nagyon sokat gyorsultam ezzel, sokkal kevésbé lutri egy verseny.Viszont így már kevés az Intermediate AI, nem buli, hogy sz*rráverem
őket minden szakaszában a játéknak (edzés, időmérő, verseny, stb.),
gyakorlatilag unalmassá vált így ellenük... Gondoltam kikapcsolom az
ideális ív jelzést: úgy is hasonló időket tudtam menni.Ausztráliában
próbáltam, a második szezonban a McLarennel.Csak éppenséggel
ha egy kicsit kihagy a figyelem, akkor egy pillanat alatt be lehet nézni
a féktávot, lehet kirepülni a pályáról: az ideális ív jelölő mindig sikít, ha
túl nagy sebességgel repesztesz egy komolyabb kanyar felé - még ha
azt sem tudod hirtelen, hogy a pálya melyik részén vagy. Hát, ez van:
egyelőre inkább használom, majd ha megtanultam a pályákat akkor...Hoffer: akkor szerinted (implicit) csalók, akik ilyen setupokkal mennek?
Már csak azért kérdem, mert sokan vannak itt a topikban és elég jó idők
születnek így. Ja kérem, hogy az élet nem bugos... Szerinted melyikünk
menne végig az életben egy F1-es autóval a pályán? És határon, jó időt?
Na ugye: ez egy játék. Tessék reklamálni a fejlesztőknél, ha nem tetszik,
a bugos setup és a cheat meg továbbra sem összekeverendő, szerintem. -
Pepi79
tag
Köszi srácok a ma esti gammát. A tegnapi teljesítményem katasztrófa volt. Csak estem keltem egyfolytában. Bíztam benne, hogy a mai jobb lesz... Mindhiába!
Bocs mindenkitől a koccokért,
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1870 üzenetére
Kipróbáltam ezt a beállítást.
Nekem nagyon más így irányítani az autót. Hirtelen kapkodja a kormányt, emiatt sokszor kitör a hátulja a gépnek medium kipörgésgátlóval is. Ideges így az irányítás.
Nagy nehez jópár kör után sikerült egy hibamentes kört menni és ugyanaz az időeredmény született, mint az xbox kontroller beállítással.
Nem érzem én ezt. -
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2058 üzenetére
Én azért felértem, de utánna úgy elhúztatok megint, hogy a második szektorban már 6 mp-vel voltatok előttem.
Elösször Én is csak néztem, hogyhogy utólértelek titeket, de hamar leesett.Szerk.: az első helyről indultamm, sőtt, még az első kanyarból is elsőnek jöttem ki, de a másodikban már annak rendje módja szerint megcsúsztam.
De legalább addig első voltam, és nem rajtoltatok le!Szerk. 2: Most nincs kedvetek gurulni?
-
Steady74
addikt
Szia Jim!,
Hát igen, a régi szép időkben is voltak szoros meccsek, de hát lacsettivel tényleg más az a sikán
Amúgy meg gyere nyugodtan, lesz ellenfél ne aggódj!
jozsi252: voltam a boxban, de gondolom láttad a videót, hogy van benne egy vágás, ugyanis 15 percnél hosszabb videót nem lehet feltölteni. 20%-os versenytől van 1 kötelező boxkiállás, kivéve, ha van időmérő futam, és a versenyre a megváltozott időjárás miatt teljesen más gumival kell rajtolni.
Motion: dobtam pedig game invite-ot, offline mutatott a live, gondoltam molyolsz valamivel. Kár, h nem voltál, sokan jöttünk össze, igaz csak 1 futamra.
Rolly: Köszi. Azért nem olyan gáz a TT-s jellegű verseny, így is még Vixen is tudott hibázni a célegyenes ráfordítónál. A kezdőknek, illetve a kevésbé gyakorlottaknak meg meghozza az önbizalmat sztem.
Volt egy érdekes momentuma a futamnak, amiatt is vágtam meg a videót. Mikor Vixennel elléptünk, beálltunk arra, hogy bevárjuk a mezőnyt. Látványos gumimelegítéses manőverekbe kezdtünk, mire Karille teljes gőzzel áthajtott rajtunk és meg sem áltt 1 perces előnyig
Mi meg vártuk a mezőnyt, vártuk, de nem nagyon jött senki, vagy 2 kör után toltuk neki, viszont Karillánál gondolom menet közben leesett, és emiatt volt az az érdekes befutó
-
Scott Speed
csendes tag
Akkor te egy vérbeli profi vagy! Még egyszer kösz!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Scott Speed #2055 üzenetére
én kb. ugyanezt csináltam tegnap az xp topikban, amikor nem akart indulni az xp valami hibás file miatt, és ott vergődtem a hibajavítás konzolon. de mivel senki nem volt éjszaka online ott, így magammal beszéltem meg a topicban. szép társalgás volt egyedül. de segítettem magamnak, és meg is köszöntem nekem...
-
Scott Speed
csendes tag
Szab.tam nagyon kösssszi, sikerült írásvédetté tennem!
És kösz mindenkienek aki segített!
-
Scott Speed
csendes tag
Polonic ez sajna nekem kínai. Én nem tudni angol.
-
szab.tam
nagyúr
-
Scott Speed
csendes tag
A commaderen belül megtalált azt a ku**a fájlt.
De jobb klikkre csak megjelöli és nem csinál mást!
-
polonic
félisten
válasz
Scott Speed #2047 üzenetére
-
Scott Speed
csendes tag
Józs52 te gy igazi jós vagy!!
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2045 üzenetére
"gondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file."
én megmondtam : D
Ha van total commandered akkor azon belül, beállítások - általános beállítások - képernyő - látszik a rejtett file
-
Scott Speed
csendes tag
Azt hol tudom engedélyezni???
-
polonic
félisten
válasz
Scott Speed #2045 üzenetére
Engedélyezd a rejtett fájlok és mappák mutatását.
-
Scott Speed
csendes tag
Én tényleg b.na vagyok! Keresem a sajátgépben a C-n, de nem találom azt a programdatát.
-
winfier
senior tag
Köszönöm azoknak akik megosztották a Setupokat!
Én ezt hoztam ki: (A váltó áttételek alapbeállításon voltak azokhoz nem nyúltam.)
-
Az alábbi pályákhoz tud valaki beállítást adni?
Monte Carlo
Silverstone
Spa Francorchamps
Szingapúr
Suzuka
Yeongam
Új-DelhiElőre is köszönöm.
-
Nürburgringet elég jól ismerem még GRID-ből
. Ezért is mertem kivenni a vonalvezetést is. De lehet, hogy kikapcsolva hagyom. Lehet, hogy elején szenvedős lesz, de szerintem túl hamar pirosra vált kanyar előtt és indokolatlanul nagy fékezésre készteti az embert...
Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor a gyermekem elalszik 1 órán belül és akkor talán tudok jönni gurulni.
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2040 üzenetére
Nemkell azé sírvafakadni : D
C-->Programdata-->Codemasters-->FormulaOne2011-->Datacache-->
gépnév-->replay.pbfgondolom leírom mert a következő kérdésed azlesz hogy hol van a programdata, nos a válasz a program files alatt csak rejtett file.
-
Scott Speed
csendes tag
Hol keressem???? Hol találom ezt a fájlt?
-
jozsi252
veterán
válasz
Scott Speed #2038 üzenetére
jobb klikk tulajdonságok írásvédett pipa alkalmaz ok és ennyi.
-
Scott Speed
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek nekem!!!! Hogy kell írásvédetté tenni a replay.pbf fáljt???? Sajna nem értek az ilyesmihez.
-
nepszter1
addikt
Nem nyomunk megint egyet?
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #1978 üzenetére
& Rolly Dy07
Ezt már én is tapasztaltam. Párszor játszottam már vele még a 2010-ben. Egyáltalán nem is azt írtam, hogy nem így van.
Csak azért, mert valaki gyorsabb volt nála, egy számára ismeretlen külföldi vagy esetleg másik magyar, az miért ne lehetne lehetséges?
Motion_Blur is írta, lehet menni annyikat GP-ben, nem biztos, hogy csaltak ott a multiban a többiek.
-
norbi0604
aktív tag
Nektek mennyi FPS van a játékban (minimum/átlagos)? Benchmark nekem átlag 35, minimum 31, FullHD-ba 8x-os élsímítás, ultra high.
-
Gaben1
tag
Üdv !
mikorra várható magyarosítás szerintetek? -
forise
tag
válasz
Motion_Blur #2025 üzenetére
Ha az a fránya sikán nincs a végén, ezek az idők nekem túl távoliak. A kézi váltás még nem megy, vagy későn váltok fel és bömböl a motor, vagy kevesebbet váltok vissza és nem jön össze a kigyorsítás.
Egyenlőre próbálom belőni az automata váltót és eltalálni a jó áttételt.
TRH77, szia meg kell próbálni, a régebbi saitek r440-es kormányomat nekem sem ismerte fel a 2010-es, de be lehetett állítani a controller setup menüjében az érzékenységet és a forcefeedbacket is. A googli alapján nem olyan régi gyártású kormánynak néz ki, hogy ne kezelné le a játék.
-
Motion_Blur
félisten
Wings: 7-10
Brakes: 48-52 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:133 2:159 3:184 4:211 5:244 6:281 7:324
Camber: -3.5 -1.2
Toe: 0.11 0.38 -
TRH77
csendes tag
sziasztok! ilyen kormánnyal lehetne menni f1 2011-ben? manta mm622
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2009 üzenetére
Frankó volt a futam!
Estem keltem, és csak egy szerény 10 mp.-el voltam lassabb, mint az eleje. + még a kormánnyal is szoptam, előtte betöltéskor elkezdett fagyni, úgyhogy induláskor billentyűt kellett használnom, hogy elinduljon a játék, és utánna kellett újra beállítani a kormányt, de már nem tudtam, hogy hogy volt előtte és sikerült jó szarra belőni.
Igaz ez volt az első, hogy ezen a pályán mentem.
Este nyomhatnánk egy Ausztrált, azt ismerem, azon csak kb. 5mp-el vagyok lassabb.Szerk.: Jim74: Tegnap a futamon az eleje 1:24-es időket ment. Az Én legjobbam meg 1:35 volt, igaz elösször voltam ezen a pályán, és az autóhoz sem volt setup-om.
-
Na egy kicsit próbálgattam magam. Nürburgringen TT, ABS-en kívül minden kikapcsolva: 1:25:943. Ez milyennek számít? (Nem kiröhögni az időmet, kezdő vagyok
)
-
válasz
jozsi252 #2011 üzenetére
1. szárnyat már nem lehet állítani menet közben, mint ahogy a valóságban sem, ha jól tudom
2. igen, mindenféleképpen ki kell 1-sze rállni
3. amelyik a listában feljebb van, talán option (?), az a szuperlágy, a másik a lágy. A színük megegyezik a valósággal: szuperlágy piros, lágy sárga. -
jozsi252
veterán
Futam közben DFGT-n bal oldalt amik van 4 irányú gomb arra beraktam a gyors menüt, viszont csak az üzemanyagkeveréket tudom állítani illetve a gumit, gondolom 2011-ben a szárnyat már így nemlehet állítani menet közben!?
Valamint a másik kérdés lenne hogy itt verseny közben milyen gumiszabályok vannak? tehát ittis mindenképp 1 szer kikell állni kereket cserélni?
Harmadik kérdésem pedig azlenne hogy gumiválasztásnál option prime ezek magyarul mit jelentenek? mert tudom nyilván az int az intermediet a wet meg esősre van de az option meg prime mint gumikeverék hova sorolhat? mert látom hogy itt nincs hogy lágy szuperlágy
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Jim, gyere báz
-
scampolo84
aktív tag
Üdv mindenki!
Minden okos ötletet szívesen várok, sajnos lesz**attam magam keményen...
Sztori röviden:Leszedtem egy cam-modot racedepartmentről... semmi extra, másolnám be a megfelelő helyre... csak annyi szar van a gépemen, hogy egy félre klikk a commanderben elég volt, hogy egy tavalyi verziót csomagoljak bele a 11'-be... nos itt a cars mappában a fájlnevek nem fi1, lo1, rb1 és így tovább, hanem értelemszerűen fi0, lo0, rb0 stb... gyorsan kapcsoltam... töröltem a rossz file-okat... a backup mappámból gyorsan felülírtam a 11' cars mappáját, gondoltam minden ok HUHH...
Aztán meglepi, mikor fent vagyok a rajtrácson bámulhatom külső/féloldalas nézetből a kocsit, látom ahogy tekergetem nagyban a kormányt, és ENNYI.... nem tudok camot váltani, így játszani sem.... Fogtam a játék főmappáját----delete----- mivel uninstalra lefagyás a szokványos reakció...... aztán lemezen kiválaszt REPAIR, játék újrarak, elvileg ORIGIN fileok... belépek és mit ad Isten, minden a RÉGI..... ugyanúgy bámulhatom a verdát kívülről, a mezőny elmegy én meg csak lesek
THX mindenkinek, aki olvassa és reagál rá.
SCAMP84
-
Trihorn
tag
Nyomjuk a Multit, gyertek!
RemovingTomcat2 -t vagy Steady74 HUN -t keressétek vagy vegyétek fel barátnak ha csatlakozni akartok!
-
MC HOBO
aktív tag
Srácok, én ezentúl csak úgy játszom, ha nem nyitott szerón megyünk, mert azt a sok anyaszomorító seggfej barmot, akikhez az imént szerencsém (szerencsénk) volt, na hát azt senkinek sem kívánom... SRY!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest