Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
nepszter1 #2700 üzenetére
Szerintem nálad valami beállítási gond lehet a kormánynál.
Nálam kifejezetten élvezetesebb lett az irányítás, mint az előző részben volt.Azért meg ne csüggedj, mert nem jók az idők, ha elszánt vagy, akkor rá fogsz jönni az okára. Én egy évvel ezelőtt még tanultam az új pályákat, átlagban 3-4 másodpercel mentem rosszabb időket az előző részben, mint már a vége felé. A sötétben tapogatóztam az autó beállításaival és az irányítással kapcsolatban is.
-
werszomjas
addikt
válasz
nepszter1 #2609 üzenetére
Nálam is ugyan ez a gond.
A gfwl kódot megvettem, a lemez viszont nincs meg, így maga a game virágbolti, ettől függetlenül megy az online, de ha invitáltok játékba nem indul el, kint maradok a lobby-ban, a hiányzó patch miatt azt ugyanis nem ajánlja fel hogy letölti.
Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest