Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Szerintem ezen nem érdemes vitázni, mindenkinek valahol igaza van, nézőpont kérdése.
Ha valakinek ez jön be, hogy mindenhol a leggyorsabb legyen és ezt büntetés nélkül meg tudja csinálni, legyen. Ez nem csak ennek a játéknak a hibája, más régebbi játékokban is, név nélkül, születtek olyan eredmények ,hogy a valóságban csak repülővel lehetett volna elérni. Valamikor volt egy íratlan szabály, hogy csak azokat az időket lehetett felrakni a listára, ahol csak max két kerékkel volt érintve a kerékvető. Nekem bőven elég, hogy a játékban meg tudom futni azokat az időket amit a valóságban az f1-es élmenők, ráadásul az első két versenyt megnyertem a Williams-szel legend szinten nem kis előnnyel, csak automata váltót használva. Köszönet az itt feltett setupokért, igaz némelyiket a saját "stílusomhoz" igazítva minimális átállítással. Nyomja mindenki ahogy tudja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest